Alm. sex noveller (252)

Forfatter

Titel

Dato

Uddrag af novellen

Carl Wilhelm

Vægten, del 1
Romantisk ferie i Provence

1209
2018

Kirsten var ved at pakke kurven igen og stod med ryggen til og bøjede sig ned. Den blomstrede nederdel strammede om hendes bagdel. Synet af Kirstens søde numse virkede så voldsomt på mig, at jeg blev grebet af en voldsom lyst og lagde en hånd på hendes ene balle. – Fjols, ikke nu, grinede hun, men ikke helt afvisende. Da hun rettede sig op, greb jeg om hende og kyssede hende. Hun gengældte, først en smule forbeholden, vi var jo ikke helt færdige med at pakke, men hendes protester virkede lidt halvhjertede, da jeg knappede hendes bluse ned foran. - Himmel, får du aldrig nok, din buk? lo hun og rystede på hovedet, da jeg lagde hænderne på hendes bryster.
 

Carl Wilhelm

Vægten, del 2
Der skal 2 til ... rumba

1209
2018

Hun nikkede, lidt anspændt, men accepterende, så jeg gjorde mig klar til at gå videre. Det undrede mig, at min pik ikke havde reageret, men det var sådan set meget praktisk. Det havde gjort det lettere at koncentrere mig om Kirsten. Kalorius kunne jo let have virket pågående, hvis den havde været oppe på fuldt tryk fra starten. Kirsten smilede til mig og lagde nu sin hånd mellem mine ben og fingrene omkring min slappe pik og begyndte blidt at kærtegne den. Ingen reaktion. Jeg forstod det ikke. Hun fortsatte med at kæle for dyret, men det hang slap som et flag i vindstille.
 

Carl Wilhelm

Vægten, del 3
Kirsten folder sig ud

1209
2018

Belysningen var dæmpet, der var tændt levende lys, men jeg kunne tydeligt se, at Kirsten lå på sengen på alle fire, rumpen var vendt lige imod mig. Hun var iført et sexet hvidt sæt undertøj, jeg ikke havde set før. Gennemsigtig chemise og bh, der fremhævede hendes slanke liv og smukke bryster. Hendes frække baller var omkranset af en g-streng – normalt gik hun i ganske almindelige trusser – hun havde hofteholder og lange, hvide strømper. For at det hele skulle se endnu mere udfordrende ud, havde hun også hvide stiletter. Hun vendte ansigtet mod mig og lavede frække øjekast, samtidig med at hun vuggede indbydende med bagdelen. - Jamen, Kirsten… udbrød jeg. Det her var ganske uventet og jeg var lige ved at protestere.
 

Carl Wilhelm

Løven
Swingersex i en sexgynge

0606
2018

- Åh, tag mig. Giv mig din store, sorte pik. Hårdere, hårdere. Jeg er plantageejerens fine datter, og du er Mandingo, den vilde, stærke slave. Det er frygtelig forbudt og rigtig skønt, du har trukket min lange, hvide kjole af og klædt mig nøgen ovre i stalden. Nu tager du mig og bruger mig… og jeg vil gerne. Åhh… jeg vil gerne… tag mig hårdt… åh… åh… Kit var helt væk i sine egne seksuelle fantasier, ligeglad med alle os andre, der stod omkring og nød det ophidsende show, mens hun og James kneppede som vilde. Anne stod i korsage bag Torben, der havde smidt bukserne. Hun onanerede langsomt på hans jern, der strittede lystent lige ud i rummet. Frank stod i skjorte og boxershorts bagved den høje, mørke Anette og havde den ene hånd på hendes venstre bryst og den anden nede i hendes små, bundløse trusser
 

E & E

Fra et Valentinesdag-brev, til en kæreste

0803
2018

Mental terapi på højt niveau er det, at eje et lem, som står som en skulptur en time, uden anden fysisk påvirkning end nænsomme, blide, undrende berøringer af en hånd. Ikke et lem eller en pik som skulle masturberes for en udløsning. Det føltes helt overflødigt. Jeg nød at kunne være så stiv, så stor; at føle at jeg havde en manddom som var dig værdig. Ikke af sten, men af skind og blod. Varm, tør og svulmende, næsten smertefuldt godt.
 

Kelga

Nora

2801
2018

De havnede omme bag nogle skure. Ole begyndte at kysse hende, han tog meget forsigtigt på hendes bryster og kærtegnede dem, legede med vorterne, mens han fik sin tunge ind i hendes mund og begyndte at lege med hendes tunge. Han tog hende derefter på ballerne og begyndte at trække hendes kjole op. Nora tænkte ved sig selv, slap af og nyd det, det er nok ikke farligt. Da Ole havde trukket kjolen op, førte han hånden ned i hendes trusser og aede hendes baller. Nora stønnede og nød det, det var så dejligt, at mærke en mand, der kærtegnede hende i stedet for at være modbydelig. Ole kørte roligt hendes trusser lidt ned, den ene hånd kom om foran og begyndte at kærtegne hendes kusse. Nora hang med armene om Ole’s hals, hendes hjerte bankede, det var så dejligt. Ole begyndte at massere hendes kusse, først fik revnen en omgang, hun var sjaskvåd, så førte han en finger op i hende, lidt efter to fingre.
 

Alexander

Hjælp til en tidligere studieveninde, del 1

0301
2018

"Jeg bliver nød til at røre dig med fingrene", sagde jeg så. "Jeg skal kunne komme ind alle vegne, så alle hårene kommer væk. Og du skal ikke blive flov, hvis jeg kan mærke, at du er opstemt og våd. Det er helt normalt." For første gang var der nu antydninger af fortrydelse i hendes ansigt, men jeg tror, at hun var klar over, at vi var nødt til at gøre arbejdet færdigt, nu hvor vi var i gang. Jeg rørte hende nu forsigtigt på den ene kønslæbe. Det gav et sæt i hende. "Du skal kunne sidde stille", sagde jeg så. "Det kan blive ubehageligt, hvis du pludselig bevæger dig." Linda nikkede forsigtigt. "Nu rører jeg dig lidt over det hele, så du kan vænne dig til følelsen. Så skal det nok gå", sagde jeg og begyndte nu at mærke på hendes fisse. Jeg kunne godt mærke på min egen pik, at jeg bestemt ikke var upåvirket af situationen, men jeg kunne heldigvis abstrahere fra det. "Nu rører jeg dig på din klitoris", sagde jeg og gled forsigtigt en finger hen over klitten.
 

Alexander

Hjælp til en tidligere studieveninde, del 2

1501
2018

Jeg lagde mig ned og Linda kravlede hurtigt op på mig. Jeg mærkede efter, at hendes fisse var godt våd, og så fortalte jeg hende, at hun skulle sænke sig langsomt ned over mig, når hun synes, at hun var klar. Hun var klar med det samme og styrede så pikken hen til sit våde hul. "Nu sker det", sukkede hun og satte sig langsomt ned over mig, så pikhovedet kom indenfor. "Uh", sagde hun og fortsatte langsomt med at sætte sig ned over mig. En gang imellem løftede hun numsen lidt for så at sænke sig ned igen. På den måde trængte jeg længere og længere op i hende, indtil pikken ikke kunne komme længere op. "Du er helt varm inden i mig", sagde hun. "Det er fantastisk dejligt". Hun sad helt stille. Så kiggede hun ned til sin fisse. "Du er helt oppe i mig", sagde hun og smilte frækt til mig. Jeg smilte igen. Det føltes ganske rigtigt helt fantastisk.
 

Alexander

Hjælp til en tidligere studieveninde, del 3

2801
2018

"Jeg skal lige vise dig noget herude", sagde hun og viftede mig hen til hende. "Se, der kommer dine forældre", sagde hun til kæresten. Jeg fulgte nu efter Linda ud bagved kirken, hvor toiletterne var. Hun kiggede sig lidt omkring og åbnede så døren til toilettet. Hurtigt trak hun mig med indenfor. "Jeg er helt vildt liderlig", sagde hun og trak op i den hvide brudekjolen. Hun havde hvide selvsiddende silkestrømper på og et fint lyseblåt strømpebånd rundt om det ene ben. Da hun fik trukket helt op i kjolen kunne jeg se et par små blonde g-strengstrusser, som hun trak ned til knæene. Så vendte hun røven mod mig og bøjede sig forover, så hun kunne støtte med den ene hånd på væggen, mens den anden holdt brudekjolen oppe. "Kom så og knep mig. Hurtigt. Vi har kun nogle få minutter", sagde hun. "Jeg ved, at din pik allerede er stiv". Hun havde helt ret, kunne jeg mærke. Jeg tog hurtigt bukserne af og gik hen bag hende. Hun var meget våd og helt klar til pik, så jeg trængte hårdt op i hende.
 

Carl Wilhelm

Vædderen, del 1
Den brunstige vædder

2912
2017

- Catharina har sagt, at De har en ordentlig én, Monsieur, fnisede Brigitte henrykt. – Jeg glæder mig til at tage den under behandling. - Ja, Brigitte går direkte til sagen, vil De nok finde ud af, sagde Marquisen og skålede. Det var tydeligt, at han selv havde hånden langt oppe mellem lårene på Catharina, der på ingen måde syntes at have noget imod det. Da det åbenbart var god tone her, sådan at tjekke hinanden ud, gik jeg lidt videre med Brigitte, mens den ellers tavse Dr. Francois foretog en anatomisk undersøgelse af Madame Annes bryster. Det var lykkedes doktoren at få madames fyldige bryster ovenud af korsettet, hvilket fik dem til at tage sig endnu større og mere svulmende ud.
 

Carl Wilhelm

Vædderen, del 2
Tingene tager fart

1101
2018

Direktøren med det buskede overskæg dansede tæt bag madame Anne. Direktøren gnubbede rytmisk sin ståpik mod madames fyldige bagdel, samtidig med at han ivrigt krammede hendes store meloner, der struttede frækt ud i rummet. Hun grinede, lænede sig tilbage og slikkede ham i øret. Ovre i en sofa lå Catharina nu på knæ mellem doktor Francois’ ben. De kulsorte lokker hoppede frem og tilbage, så der var ingen tvivl om, at hun var ved at sutte den lægelige ståpik godt og grundigt af. Af erfaring vidste jeg, at Catharina var suveræn med tunge og mund på en mands underliv.
 

Carl Wilhelm

Vædderen, del 3
Klædt af til narrestreger

2801
2018

Mens mademoiselle Brigitte tog mit pikhoved i munden, knælede madame Anne og begyndte at slikke mine testikler nedefra. Jeg gispede af fryd over de to damers angreb, ikke mindst da madame Anne kærtegnede mine baller og mademoiselle Brigitte fulgte op med at sætte en våd finger op mellem mine baller og begyndte at lege med mit bageste hul. Jeg lod mine hænder glide hen over Brigittes lyse hår, tog et solidt tag i hver side og skubbede hendes hoved frem og tilbage over min dunkende stang. Hun kiggede op på mig med et lystent udtrykt i de blå bambiøjne, inden hun satte de røde læber over mit pikhoved og lod det forsvinde i sin våde, varme mund
 

Carl Wilhelm

Vædderen, del 4
En fransk jernseng med plads til tre

1102
2018

Jeg greb med læberne om klitoris og sugede den forsigtigt ind i munden og spyttede den ud flere gange. - Åhhh, jeg vidste det, De ved lige, hvad en kvinde kan lide! sukkede Madame. Hendes hænder tog et fast tag i sengegavlen. Jeg greb om hendes runde baller og æltede dem. Madame pressede kussen mod mit hoved og skubbede mig grinende og stønnede helt ned i sengebunden. Det her var virkelig en dame, der vidste, hvad hun ville have!
 

Carl Wilhelm

Vædderen, del 5
Tid til at prøve en pariserøv bagfra

2602
2018

Jeg tog hårdt og mere brutalt fat på den lille, faste røv, Brigitte gav små henrykte lyde fra sig, også da jeg lod en finger glide ned i mellemkødet bagfra. Hun kunne åbenbart godt lide det, jeg havde gjort, for hun var klistrende våd mellem lårene. Mere vil have mere, så jeg listede to fingre op i den fristende, våde og varme fisse. - Hvad kunne du tænke dig? hviskede hun forførende i øret. Jeg svarede ved at lade en glat langfinger glide op i mellemrummet mellem ballerne, finde frem til hendes bageste hul og give det et let tryk. Hun fnisede. - Nå, så det kunne du, din frække fyr. Det tænkte jeg nok, da jeg så udtrykket i dine øjne… min mand siger ellers, at jeg har en rigtig lille, spids drengerøv… du er måske bøsse, siden du tænder på den… er der ellers andet? - Du er så satans provokerende… du skulle have en røvfuld… - Du tør ikke, lo hun hånligt
 

Carl Wilhelm

Vædderen, del 6
At prøve en pariserrøv bagfra

0104
2018

Det var en skøn fornemmelse at være indenfor, Brigittes røv klemte pragtfuldt om min stiverik, mens jeg langsomt trængte længere og længere ind i den sexede kvinde. Jeg nød det ophidsende syn at se det stive skaft forsvinde op mellem den lækre dames baller og høre hendes sagte stønnen. Jeg gav mademoisellen et par smæk på den højre balle, så den dirrede, Brigitte klynkede en smule, men om det var nydelse eller smerte eller begge dele, var ikke til at sige. Hun skubbede bagdelen en smule tilbage for at få min pik helt i bund. Min mave ramte hendes baller. Jeg greb i kanten af hendes sorte korset og begyndte at støde frem og tilbage. Langsomt ind og hurtigt ud.
 

Carl Wilhelm

Vædderen, del 7
Catharina invies som bordelpige

2604
2018

Brigitte kyssede sin mand på munden: - Glæder du dig til at prøve en ny fisse, min ven? spurgte hun. Francois nikkede og stønnede: - Ja, det bliver skønt at stikke den op i hende for første gang. - God fornøjelse, sagde hun med et sadistisk grin. - Giv den lille tøs, hvad hun har godt af! Anne og Brigitte satte Catharina op i sofaen, tog fat i hvert sit ben og trak det til siden, så hun sad fuldstændig åben for alles blikke. Marquisen, direktøren og jeg så på, da Francois satte pikken til fisseåbningen og begyndte at støde op i min spanske kæreste. Langsomt gled han op, centimeter for centimeter så vi hans skaft forsvinde op i hendes åbning. Catharinas ansigt var helt fortrukket i nydelse, efterhånden som Francois enorme jern fyldte hende op. Han trak sig ud igen, gled ind, først langsomt, så efterhånden fandt de en hårdere og hurtigere knepperytme.
 

Erotikelsker En god gerning 0810
2017

- Sut dem, lad dem mærke dine fyldige læber og frække tunge. Jeg flyttede straks min venstre hånd fra brystet, og straks var mine læber omkring den stive vorte, og tungen havde nu fri adgang til dens mål. Jeg suttede blidt, mens tungen legede den nu endnu stivere og varme vorte, mens den anden hånd tog mere fat i det bryst, den havde fat i. Lene støttede sig ved at lægge hænderne på mit bryst. - Åhh ja, leg med dem, brug dem, det er så lang tid siden, hviskede hun til mig. Jeg skiftede bryst og fortsatte min kærlige behandling af brysterne. Lene rykkede sig nu ned af igen, og denne gang var der ingen pause. Hendes våde skamlæber fandt hurtigt mit pikhoved, og stille og roligt lod hun min pik trænge op i sig. Jeg tog nu begge hænder omkring hendes bryster og klemte dem hårdt, samtidig med jeg på skift tog brystvorterne i munden og bed let i dem
 

Carl Wilhelm Tyren 0810
2017

Eva lagde Carola til rette på puden, trak hendes knæ opad, så hun lå fuldstændigt åben for, hvad Eva ville finde på. Den store, muskuløse kvinde satte nu spidsen af dildoen mod den svenske piges endehul og begyndte at glide op i hende. Den spinkle Carola klynkede, halvt i smerte, halvt i liderlighed, da den mørke nordmands ”negerpik” langsomt trængte op i hendes røv. Da dildoen var i bund, lå Carola et øjeblik og sundede sig og trak vejret dybt, inden Eva langsomt begyndte at bolle sin lille veninde. Først uendeligt langsomt, men efterhånden en lidt hurtigere knepperytme.  Jeg understøttede med at kysse og slikke Carolas struttende små bryster, stærkt inspireret af det liderlige syn forneden. Carola lå helt vild at vellyst under Evas hårde stød.
 

Carl Wilhelm Tyren, del 2 0810
2017

Hun greb op dildoen og begyndte at styre den op i mig. Efter hendes voldsomme udbrud havde jeg frygtet et ordentligt, smertefuldt stød, men Eva vidste, hvad hun havde med at gøre og lod pikhovedet på den sorte stav glide blidt og forsigtigt ind, så jeg fik tid til at vænne mig til fornemmelsen. Selv om jeg som sagt har prøvet en buttplugg et par gange, var det her alligevel en ny fornemmelse, jeg koncentrerede mig om at skubbe ud, men efter et par minutter fandt jeg rytmen og begyndte at nyde følelsen og det frække i situationen og rolleskiftet. Nu var jeg ”kvinden”, der tog imod, og Eva var den, der stak sin hårde tingest op i mig og bestemte farten. Med et vellystigt grin lod hun sit store jern glide frem og tilbage i mig. - Sådan er det at være kvinde, grinede hun. - Kan du lide det, din lille tøs?
 

Carl Wilhelm

Skytten

2409
2017

Det var et syn for guder at se Carolas sexede lille rumpe glide op og ned på mit stive jern, med hendes stjerne dansende provokerende lige foran mig. Hendes kusse nærmest sugede min pik op i sig, kussevæggene klæbede sig til den på vejen op, som om kussen ikke ville slippe sin gode, stive ven, der gav den så meget glæde. Jeg så måne og stjerner, havde lyst til at give hende et par ordentlige klask på de lækre, runde baller, men tænkte på mine ”håndjern” og tog et fast greb i hovedgærdet. Carola kastede hovedet frem og tilbage, så håret daskede fra side til side, gav små klynkelyde fra sig, men virkede ellers ligeglad med mig, komplet umættelig og helt opslugt af sin egen liderlighed, som om jeg bare var en stor dildo, som hun brugte, som det passede hende.
 

Tantra Sex

Café Rust

1209
2017

Vi tørrer hurtigt hinanden og Pernille kravler i min seng og lægger sig på ryggen. Jeg kravler kyssende op af hendes ben og hun spreder benene, så jeg kan komme til. Jeg kysser og slikker hende og hendes åndedræt bliver hurtig og heftigt. Hun er liderlig våd og smager dejligt, så jeg slikker det bedste jeg har lært, hvilken hun nyder. Efter lidt tid tager hun fat i mit hoved og kræver at jeg tager hende. Jeg kravler kyssende op af hende og kysser og slikker hendes dejlige bryster, samtidig med at min stive pik nærmer mig hendes våde grotte. Jeg stikker den ind samtidigt med at jeg kysser hende. Hun kaster sine ben rundt om mig og kysser mig begærligt, mens hun presser min pik op i sig. Jeg bevæger mig ind og ud af hende og tager hende dybt
 

Albert

Herregården, del 7
Amanda, del 2

2408
2017

Hun mærkede hvordan han masserede hendes baller, hans fingre var alle vegne, hvorefter han igen begyndte at kysse og slikke, langsomt arbejdede han sig op ad hendes lår, cirklede om hendes baller mens hun stadig mærkede den fedtede følelse af dyppelsen, han pressede sit hoved ned mellem hendes baller og nu slikkede han hende mellem ballerne, hans tunge bearbejdede hendes bagerste hul og hun fik den samme følelse som da Anton havde taget hende der. Det var helt vidunderligt og da Juan nu skubbede en hånd under hendes venusbjerg og løftede hende op, mens hans stadig slikkede hende bagi var hun lige ved at komme. Han stoppede kortvarigt, han havde taget sine beklæder af, han kørte nu sin spændstige pik i mod hendes knop, op imellem skamlæberne og hen over hendes bagerste hul, han fedtede sin pik ind i blandingen af dyppelse og saften fra hendes ualmindelig våde fisse, hun skubbede sig bagud, i håbet om at kunne ramme hans pik så hun kunne mærke den, men det var tydeligvis en leg han havde prøvet før, han trak sig hele tiden, lige tidsnok til ikke at spidde hende på sin store pik
 

Carl Wilhelm

Stenbukken

1306
2017

Jeg tænkte mig om. - Fortællingen om de fire mænd, der finder en hule fuld af lesbiske kvinder. Kvindernes leder, Zohra, stiller dem en udfordring. Den ene af dem skal tage firs jomfruers mødom, den anden, en ”neger”, skal kneppe en bestemt kvinde i 50 dage, den tredje skal stå med rejsning foran en gruppe kvinder i tredive dage! - Alle mænds ønskedrøm, lo Aisha. - Og alle mænds skræk! ”Nu er min ønskedrøm her og er jeg mand nok til at stå mål med kvinderne, når det kommer til stykket?” Men selvfølgelig gennemfører de. - Onanerede du så til den? ville hun vide. Det var pokkers... men overfor Aisha gjaldt det om at være ærlig. - Ja, det gjorde jeg. Så jeg er vokset op med drømmen om varmblodede arabiske kvinder, der inde under al det ærbare tøj bare tænker på sex.
 

Carl Wilhelm

Fiskene, del 3

1505
2017

Jeg lagde mig mellem fruens spredte lår, satte pikhovedet mod hendes åbning og begyndte at trænge ind. Selv om fruen havde født to børn var hun overraskende snæver og fast og det tog lidt tid inden jeg var trængt helt ind. Hun gav en klagende lyd fra sig, mens jeg nød at se det lesbiske show foroven, hvor Helene von Bieritz nu havde smidt hæmningerne og slikkede, kyssede og bed i venindens bryster og mund som en vild. Det var et liderligt og provokerende syn. Jeg satte mig op og sammen med fru von Bieritz fik jeg fru von Hauen lagt højere op i sengen.
– Slik hendes kusse! befalede jeg blondinen. - Du har allerede smagt hendes saft, så slik hende nu. Du kan jo lide det! Helene von Bieritz tøvede. Var veninden med på det? At hun selv ville var der ingen tvivl om, men hvad ville veninden tænke? For at sætte gang i løjerne fandt jeg ridepisken frem igen, greb fru van Bieritz i det blonde hår og smækkede hende to-tre gange. - Gør nu som jeg siger.
 

Carl Wilhelm

Fiskene, del 2

0805
2017

- Nu må vi jo ikke forsømme Dem, fru von Bieritz, sagde jeg og trak champagneproppen frem af jakkelommen og stoppede den i munden på hende. Hun så forbløffet ud, men jeg sagde: - Sut på den, gør den godt våd. Helene von Bieritz suttede det bedste hun havde lært, og efter et minuts tid trak jeg den ud, greb fru van Hauen i skridtet, skilte kønslæberne og stak champagneproppen ind. Den gled op uden modstand og sad nu frækt midt i herlighederne og spilede skeden lidt ud, samtidig med at den tykke del af den rørte ved skibsrederfruens klitoris. Jeg legede lidt med den, så fruens kærlighedsknop blev stimuleret. Hun protesterede, men ikke særligt overbevisende, mens hendes kønslæber svulmede op og skedeåbningen glinsede af fugt. Så slap jeg igen. - Lad den endelig sidde, kære frue, så bliver De holdt varm og åben til senere brug
 

Anne

Pyjamasparty for 3 teenage tøser, del 2

0805
2017

- Kom, Kristina, lad os hygge os. Jeg har vist altid været Caros favorit. Hun tog mig i alt fald og anbragte mig siddende lige foran sig mellem sine ben, så jeg havde ryggen mod hendes mave og hovedet mod hendes store bløde bryster. Først var jeg lidt usikker, men Caro tilkendegav, at jeg bare skulle slappe af og lagde armene om mig. Ved siden af havde Carina og Silke fulgt vores eksempel, Carina sad bagerst og holdt om den spinkle Silke der sad foran. - Nu er der skolefjernsyn for frække tøser som os! sagde Caro. - Watch and learn, siger jeg bare! Filmen begyndte. Man så ryggen af tre smukke nøgne piger med langt lyst hår, kun lidt ældre end os, der sad på en seng og så fjernsyn. De havde åbenbart lige været i bad, for den ene havde et håndklæde om håret. Lidt efter lidt lagde de hænderne om hinanden, kælede for hinandens ben og skuldre. Lidt efter lidt begyndte de også at kærtegne hinandens numser.
 

Anne

Pyjamasparty for 3 teenage tøser, del 1

0105
2017

- Nej, men sikke nogle spidse brystvorter du har, lo Camilla. Det er rigtigt nok, mine vorter stritter lidt. - Drengene synes sikkert, det ser spændende ud, Torpedobryster, kalder de det, sagde hun opmuntrende. – Tror du? sagde jeg. Drengene skulle jo gerne synes, jeg ser godt ud. Til sidst røg også Silkes T-shirt. Hendes var lidt små, stadigvæk nogle knopper. Hun så lidt flov ud. - Ahr, det skal nok komme, trøstede Camilla. - Sådan så mine også ud for et år siden. Silke så lidt mere tilfreds ud. Camilla så på mig og sagde: -De ser altså sjove ud, de der strit-vorter. Må jeg mærke? Camilla tør meget mere end os andre, hun er også længst fremme med drenge, så hvis hun siger noget, så følger Silke og jeg næsten altid efter. – Ja, prøv bare, sagde jeg. Det var godt nok lidt usædvanligt, men der var  vel ikke noget i vejen med det, det var kun os tre? Og egentlig ville jeg godt vide noget mere om hvordan andre piger oplevede det og havde det med deres kroppe. Camilla lagde hånden på mine bryster.
 

Carl Wilhelm

Fiskene, del 1

0105
2017

Damen smilede forretningsmæssigt: – Helene har orienteret mig i alle detaljer. Alle detaljer, tænkte jeg. Også det med at jeg havde fået fru von Bieritz til at strippe og givet hende en endefuld, inden jeg tvang hende til at sutte pik på mig og kneppede hende på sofabordet? Det var pokkers til venindesnak, de to holdt sig. – Jeg er overbevist om, at vi kan komme til en forståelse, fortsatte hun i samme tonefald som om det drejede sig om salg af en brugt bil. Mit blik vandrede frem og tilbage mellem de to. Der var et eller andet på færde. Hvorfor havde Helene von Bieritz ikke bare havde sendt veninden alene, men var mødt op personligt? Jeg skævede til hende og fornemmede en svag stakåndethed, en tunge, der slikkede sig om de fyldige røde læber og et sky sideblik til mig. Et ønske, en uudtalt bøn? Et øjeblik, så fattede jeg hvad fru von Bieritz ville og en vild tanke greb mig; – Ja, men prisen er gået op, sagde jeg bestemt. - Gået op? sagde Cornelia van Hauen forbløffet. Hvad mener De? Vil De have penge oveni? - Nej, sagde jeg, jeg tager ikke mod penge. Det er mod mine principper. Men jeg vil have begge de to damer!
 

Carl Wilhelm

Jomfruen, del 2

2304
2017

– Nej, slip mig, skreg Fruen. Men det var ren komediespil fra hendes side. Hvis hun virkelig ville have været fri, havde hun sagtens kunnet smutte fra mig. Kiddets brægen ægger tigeren, direktørfruens protester ophidsede mig kun mere, så min højre hånd faldt med et ordentligt klask ned på fruens frække og sexede haleparti. Fruen hvinede, men jeg slog igen, så de ellers blege baller blev røde. Det var på tide at nogen lærte fru v. Bieritz, at store piger også kan have godt af en ordentlig endefuld. - Du er en luder, råbte jeg til hende. Du har solgt din kusse til mig. Hvad er du så? sagde jeg, og da hun ikke svarede, smækkede jeg hende igen. - Jeg er en… luder, klynkede hun. – Højere! brølede jeg..
 

Carl Wilhelm

Jomfruen, del 1

1904
2017

– Hvad så, Frue, indrøm bare, De vil jo gerne, sagde jeg. Hun hadede mig i det øjeblik. Jeg morede mig med at tage hende på måsen et stykke tid endnu. Om hun egentlig var kold i røven er meget at sige, men hun klemte ballerne og lårene sammen. - Slap af, vi skal jo hygge os, sagde jeg og hende et lille kærligt smæk bagi, hvilket fik hende til at udstøde et lille hvin. - Tag tøjet af, fortsatte jeg og smed mig i en af de dyre lænestole. Jeg kan lide at se lidt på varerne, før jeg handler. Nølende knappede hun blusen op, så jeg kunne se den fine bh indenunder. - Og nederdelen… Jeg signalerede med glasset.– Hvad så, Frue, indrøm bare, De vil jo gerne, sagde jeg. Hun hadede mig i det øjeblik. Jeg morede mig med at tage hende på måsen et stykke tid endnu. Om hun egentlig var kold i røven er meget at sige, men hun klemte ballerne og lårene sammen. - Slap af, vi skal jo hygge os, sagde jeg og hende et lille kærligt smæk bagi, hvilket fik hende til at udstøde et lille hvin. - Tag tøjet af, fortsatte jeg og smed mig i en af de dyre lænestole. Jeg kan lide at se lidt på varerne, før jeg handler. Nølende knappede hun blusen op, så jeg kunne se den fine bh indenunder. - Og nederdelen… Jeg signalerede med glasset.
 

Carl Wilhelm

Vandmanden, del 2

1004
2017

Nogen vil synes, at det er et lidt griset område, men jeg var dybt fascineret af Sannes frække haleparti. Sanne virkede lidt fraværende, men var åbenbart lidt uvant med at en mand legede med hende der, for hun snerpede ballerne lidt sammen. - Bare slap af, sagde jeg, tag det roligt, og prøv at mærke efter om det ikke er lækkert. - Jeg har ikke prøvet det før, sagde hun tøvende. – Jeg tænder på din røv, så prøv bare at tage det roligt og tag imod, bare for min skyld. Du er jo ren og har lige været i bad. Sanne slappede af, da jeg skilte de to flotte halvkugler og lagde tungen mod hendes lille stjerne.
 

Carl Wilhelm

Vandmanden, del 1

1004
2017

Sanne sukkede, da jeg tog et af hendes spidse små bryster i munden og forsigtigt bed i det. Først den ene og så den anden brystvorte fik en tur med tunge, tænder og fingre, indtil begge struttede af lyst. Jeg kiggede hende ind i de skønne blå øjne. – Forsigtig, sagde hun, jeg har ikke været sammen med så mange. – Vi gør ikke noget, du ikke vil, sagde jeg. Den tidligere brunst, hvor jeg bare havde tænkt mig at hoppe på hende hurtigt og bruge hende, var nu afløst af en dyb ømhed. Man siger, at gamle jægere ikke er så ivrige efter at nedlægge vildtet. De kan godt nøjes med nydelsen ved at betragte et flot rådyr uden partout at skulle fyre geværet af. Måske var jeg ved at få det sådan. Ømheden og en stille beundring fyldte mig. Og så gik det alligevel, måske netop fordi hun kunne mærke, at jeg ikke pressede hende.
 

Albert

Herregården, del 6
Amanda

0304
2017

Pludselig rejste hun sig og lod særken falde, hun vendte sig og dækkede kun sit køn, mens brysterne var til frit skue. De to ungersvende var ved at tabe både næse og mund. ”Så, nu er det jeres tur.” De var igen blevet forlegne, men Amanda gik resolut hen til Anders, og begyndte at knappe hans skjorte op. Han forstod budskabet og begyndte straks at hjælpe til, hvorefter Amanda fik Jens i gang med at få tøjet af. Det tog lidt tid at få dem til at lægge benklæderne, men det lykkedes. Amanda gennede dem ud i køkkenet, og fik dem op i karret. De kunne lige præcis være der, hvis de bukkede benene op under sig. Amanda begyndte at vaske dem, hun pøste vand over dem, og sæbede dem ind. De nød virkelig behandlingen, ikke mindst at den blev udført af så dejlig en kvinde, helt uden tøj! Hun tog også fat om deres ædlere dele, som bestemt ikke var upåvirkede af hendes nøgenhed og hele situationen.
 

Carl Wilhelm

Skorpionen

0204
2017

Jeg begravede tungen så langt oppe i hende, som jeg kunne, lod den også danse omkring hendes mellemkød og ind mellem ballerne, hvilket hun tydeligt syntes godt om. Så satte jeg en finger op i det bageste hul, hvilket fik hende til at gispe af fryd: - Åhrrrrr… dit svin… det er fan’eme godt… Men efter et par minutter blev hun alligevel utålmodig: - Du er er forbandet god kusseslikker, sagde Iz stønnende. - Men nu vil jeg have pik! - Det skal du få, min tøs, sagde jeg, rejste hende op. - Bagfra, sagde hun og stillede sig parat ved skrivebordet med hele råbarberingen mod mig. Man fik ikke mange chancer for at bestemme farten, men jeg fandt svansen frem, ved synet af Iz’s frække røv og kusse, hun var en rigtig bagstikker, var den hurtigt oppe at stå, og jeg satte den til lige i revnen, der glinsede af spyt og kussesaft. Indtil nu havde Iz haft kontrollen, men selv om Johanna havde fortalt om min store møbelbanker af en pik, kom størrelsen på mit jern nok alligevel bag på hende i mere end en forstand
 

Carl Wilhelm

Krebsen

1403
2017

– Liderlige tøs, kommer her og spiller op med våde trusser. Tænker ikke på andet end pik. Tag den! råbte jeg og lod klædebørstens bagside falde ned på Annes ene balle. Den lille hvinede op, jeg slog igen, ballerne blev røde, jeg lod børsten glide kælende hen over de rødmende, fyldige halvkugler. Systematisk gav jeg damen en ordentlig endefuld, så tårerne stod hende i øjnene. - Sig tak, sagde jeg, - kys børsten. Hun kyssede børsten. Jeg vendte hende om, trak hende op på knæ, rejste mig op i sengen og sagde: - Sut så. Det er jo det, du gerne vil, din fandens liderlige so.
Jeg trak op i Annes sorte hår og holdt hendes hoved i en skruestik. Hun gav nogle gurglelyde fra sig, mens jeg mundkneppede hende
 

Lars

Pigeleg

1403
2017

Hun sidder på sengen - jeg sidder i en stol for fodenden. Hun vil lege for mig. Hun har taget hofteholder, strømper og et sort blonde negligé på, som jeg kan se igennem. Hun har også et sort blondehalsbånd og med matchende neglelak, men ingen trusser på – jeg kan se hun er glat forneden. Hun kan se jeg kigger på hendes bryster, der bliver trykket lidt af blonderne, og brystvorterne der strutter ud i en glad fræk lille spids. Hun smiler til mig og kigger mig ind i mine øjne, mens hun aer over sine bryster og lader en hånd smutter indenfor og nulrer med den ene brystvorte. Tager derefter fat om begge bryster og maser lidt med dem, skubber dem lidt sammen og glider fingeren ind mellem. Hun leger derefter fortsat med brysterne og aer ned over sin mave, ned mod hendes skød.
 

Major

Nana, del 3

2602
2017

Det havde nu været meget længe siden at Nana og John havde leget med mig. Nå ja. Leget og leget. De havde da nærmest voldtaget mig. Da jeg tog hjem derfra, gik jeg med blandede følelser. Bortset fra fysiske smerter i røv og pik, så smertede det mig også følelsesmæssigt. Jo jo jeg havde jo været liderlig nok, og tanken om at blive kneppet havde også været der. Men at rent faktisk at blive kneppet af en mand uden selv at have valgt det. Jeg havde jo sagt ja til det, men det var jo, fordi at jeg havde troet at hun havde snakket om en dildo ved navn John. Det var jo derfor hun havde snydt mig på den måde. Altså, jeg tænder jo slet ikke på mænd. Overhovedet ikke på nogen som helst måde. Samtidig så var jeg også blevet nød til at sutte ham, og han havde suttet mig.
 

Albert

Herregården, del 5
Hermann

1902
2017

”Tag fat i hendes hår, knep hende som forvalteren kneppede mor,” sagde Sofia. Hermann tog fat i Idas lange lyse hår, og trak hendes hoved frem og tilbage, han kneppede hende hårdt i munden, præcis som forvalteren havde gjort med deres mor, ind imellem kunne han se, at han gik for dybt, hun gjorde lidt modstand, men Hermann fortsatte. ”Min tur,” sagde Sofia og skubbede søsteren væk. Hermann fortsatte, men det var en anden følelse, han tænkte, at Sofia måtte have prøvet det før, for hun lod hele tiden tungen følge med ud, og ind når han pressede, det føltes næsten som en fisse. Han kunne mærke at det ikke varede længe, begyndte at stønne højlydt, men så stoppede Sofia, ”Vent, du skal holde meget længere, husk vi er 2,” sagde hun. Hun tog særken af og lagde sig ned i høet, spredte benene vidt fra hinanden. ”Kom, slik mig,
 

Finn P

Debut som model, del 2

1902
2017

Hun blev tegnet i flere positioner, så jeg rigtig kunne bemærke hendes frodige krop, og det kunne ikke undgås, at jeg blev en smule opstemt, og jeg kunne mærke, at organet i bukserne voksede. Det blev derfor lidt pinligt, da det var min tur til at smide tøjet og stille mig i positur, for da jeg har lagt underbukserne, var pikken halvstiv. Pigerne smilede dog bare, og Kisser udbrød, at det var et smukt syn. Da de havde tegnet lidt, kunne Nina ikke lade være med fnisende at fortælle, at hun undertiden tegnede mig med fuld erektion. Kunne du tænke dig det, spurgte hun Kisser, som blot nikkede forventningsfuld. Nina gik så hen til mig og tog om min pik og legede med den, tog den i munden og suttede den, så i løbet af ingen tid strittede den frit ud i luften.
 

Albert

Herregården, del 4
Hortense

1002
2017

Tante satte sig bag hende i sofaen og trak hende op at sidde, hun tog fat i hendes knæhaser og løftede hendes ben helt ind til brystet så hendes køn var nu fuldstændig blottet, hendes skød var åbent og parat til skovløberen. Anton satte sig på knæene mellem hendes ben, og langsomt og forsigtigt pressede han sit enorme lem ind i hendes lille stramme skede, hun troede aldrig det ville kunne lade sig gøre, men da han forsigtigt havde kørt frem og tilbage et par gange var den pludselig smuttet ind. Helt aldeles pragtfuldt, hun mærkede hvordan han trængte op i hende, stykke for stykke kunne hun mærke lemmet i sig, mærkede hele sit køn sitre, mærkede hvordan det store hoved pressede sig mod skedens vægge, det var altså helt fantastisk
 

Albert

Herregården, del 3
Katrine

0602
2017

Da der var helt stille i huset, pigernes skramlen med gryder og pander fra køkkenet var ophørt, samtalen i salonerne var forstummet, og hun hørte de sidste døre lukke til gemakkerne, listede hun sig ud. Andersen havde kammer på 2. sal, over herskabet, men under pigerne, der var vel rangsforskel. Hun bankede forsigtigt på hans dør og smuttede ind, da den hurtigt blev åbnet. Døren lukkedes bag hende, og hun blev straks omfavnet af Andersen, som havde stået lige indenfor døren, han tog fat om hendes liv, og igen pressede han sit underliv mod hendes bagdel, hun tog hans hænder og løftede dem op til sine bryster, han hulede sin hænder og tog de store bryster op
 

Albert

Herregården, del 2
Andersen

2901
2017

”Hun er uduelig, og så snøfter hun hele tiden.” ”Jeg synes fruen er uretfærdig, ja nærmest uartig som en skolepige!”  Andersen vidste udmærket, hvad fruen havde gang i, og spillede naturligvis med. ”Og hvad vil De gøre ved det, Andersen”? ”Præcis det samme, som jeg gør ved andre uartige skolepiger, jeg tugter dem!” ”Uha, nej da, det vover De ikke!” ”Absolut Frue, hvis man ikke vil høre, må man føle! Og med den attitude bliver jeg nødt til at revse Dem! Rejs Dem op og læn Dem ind over bordet, lige med det samme!” Fruen rejste sig og lænede sig ind over bordet. Andersen tog sin livrem fra bukser, løftede op i hendes skørter og gevandter, trak hendes uldne underbenklæder ned, og gav hende først 4-5 slag med flad hånd på hver balde. Hun var helt stille, men da Andersen gav hende et par dask med livremmen, begyndte hun at ømme sig
 

Musikeren

Hævelse

2201
2017

Et par uger senere var jeg en lørdag aften standset på en benzintank for at købe cigaretter.  Der var mange mennesker, så jeg stod og så på hylden med sexfilm mens jeg ventede. Jeg trak en af filmene ned og så på billederne på bagsiden, da en stemme sagde,- sådan en der hæver du ikke mindre af, og hvordan går det forresten med din ankel, er filmen til dig og kæresten? Jeg genkendte straks hendes stemme, og vendte mig og svarede med et smil, - jeg har ikke nogen kæreste, og den her tænker jeg, kan vel give en hævelse, der er noget sjovere end den på min ankel. Vi stod lidt og så på hinanden der midt blandt alle kunderne, og jeg kunne ikke lade være med at blive fanget af alt det liv der var i hendes øjne
 

Albert

Herregården, del 1 Louisa

2201
2017

Det bankede på døren igen, det var Andersen. ”Frue,” sagde han, ”Måske har vi hjælpen allerede i morgen, kokkepigen, Katrine, har en datter som vist trænger til at komme hjemmefra, jeg kan sende bud efter hende allerede i aften.” ”Gør det Andersen, men først skal De lige fortælle mig en ting, synes De at jeg er en attraktiv kvinde?” Andersen sank lige et par gange: ”Absolut Frue, absolut, hvordan kan De overhovedet være i tvivl?” ”Årh, jeg tænkte bare, ved De om min mand har en frille i hovedstaden?” Andersen sank igen et par gange, ”Nej Frue, det har jeg virkelig ingen anelse om.” ”Andersen, jeg kan se at De lyver, men jeg sætter pris på Deres loyalitet. De skal gøre en anden lille ting for mig”. ”Altid frue, altid”? ”Hent ragekniven og sæben fra min mands gemak, og kom herop igen.” ”Gerne frue, men, jeg forstår ikke rigtigt”? ”Gør bare som jeg beder om Andersen, De vil ikke fortryde…”
 

Musikeren

Hvad frugt kan bære med sig

1611
2016

- Jeg troede det var æbler, slangen fristede med, var der en stemme der sagde tæt ved mit øre. Jeg kunne straks genkende stemmen, selvom det var flere år siden vi havde talt sammen, og jeg kunne mærke min vejrtrækning med det samme ændrede sig en lille smule. - Ja,  svarede jeg, men der er jo andet end æbler der kan friste, og svaret kom i form af et lille klem på min arm. Jeg vendte mig om, og jeg så ind i de øjne, jeg kendte så godt. - Hej, sagde jeg, og gav hende et kram, der kom til at fylde lidt mere, end det øjeblik det tog. - Hvor er det godt at se dig, og hvor ser du godt ud, sagde hun, mens hun smilede med de øjne, der var helt de samme trods årene der var gået. Vi talte ikke længe sammen, men hun var stadig i mine tanker, da jeg kom til kassen og betalte, før jeg gik ud i regnen igen.
 

NIK

Anmodningen

0811
2016

Han lukkede browseren og tjekkede sin mail. Der var kommet nogle stykker på hans arbejdsmail. Den ene, med emnet "Anmodning", var fra en afsender, han ikke genkendte. Den indeholdt en blinkesmiley, 5 X'er og en vedhæftet fil. En videofil kunne han se. Mystisk! Nysgerrig klikkede han på videofilen og skærmen fyldtes af diffust lys i en masse let røg. Samtidig startede det dejligste harpe- og tværfløjspil ganske lavt. Han genkendte Carl Nielsens "Tågen letter". Og tågen på videoen tyndede også ud. Den lettede ikke, men sank nærmere. Musikken fortsatte lidt højere, mens et par arme dukkede ud af disen. Opstrakte kvindearme, der var fastgjort i brede skinnende sorte bændler, som strakte sig videre opad. Hvor de endte var ikke til at afgøre, da baggrunden var helt sort. Efterhånden som tågen lagde sig, dukkede bagsiden af et hoved med skinnende skulderlangt sort hår og nøgne skuldre frem. Musikken fortsatte og en kvinderyg kom til syne. Den var iført et snøret korset i blankt stramtsiddende læder...
 

Musikeren

Kommer til kaffe

0611
2016

– Havde du tænkt dig at bruge din lørdag aften på den her, spurgte hun med hentydning til DVD’en, som hun havde fundet blandt alle filmene på bordet, og inden jeg nåede at svare, vendte hun den om og kiggede interesseret på bagsiden. – Fransk med lingeri og nylonstrømper, sagde hun, og så spørgende og direkte på mig. – Jeg troede at mænd var til bryster, men du er måske mere til ben, spurte hun retorisk. Jeg svarede ikke, men stod bare der foran hende, med en kaffekop i hånden og en del af mig der hårdt stødte mod det bløde håndklæde, jeg havde bundet om lænden. Vi holdt hinandens blik fast, indtil hendes øjne kortvarigt vandrede ned over min krop og tilbage igen, uden at hun sagde noget
 

NIK

Anissa

2310
2016

Han var selv blevet revet med af fortællingen, og havde begejstret fortalt, hvordan de havde elsket ude i vandet, mens deres forældre intetanende lå inde på stranden og slikkede sol. Hun havde taget bikiniunderdelen af, og han var dykket ned mellem hendes spredte ben med den fine sorte dusk, og havde slikket hendes skamlæber under vandet. Han havde taget badebukserne af, og hun havde gjort ham helt stiv med hånden, og så havde han kneppet hende bagfra. Lige før han kom, havde han trukket sig ud og sprøjtet spermen ud i vandet, så den svævede op foran hendes mave og bryster. Og så var det, at Anton havde rejst sig og var gået over til buskadset for at lette trykket, som han havde sagt. Løgn var det, fra ende til anden, inspireret af den porno han selv kendte fra nettet. Men han kunne jo ikke fortælle dem, at han aldrig havde fået fisse
 

Trille

Et studie i rødt

2808
2016

Han bringer hende regningen uden ord, og hun betaler, men bliver siddende med sin vin. Herren fra golfklubben har ikke sluppet hende et sekund, men hun ser kun kort på ham en gang imellem. Det forvirrer ham tilsyneladende og hans blik viger ikke fra hende, da hun helt tydeligt gør sig klar til at gå. Hun åbner sin lille taske, lader som om hun leder efter noget, lukker den igen og rejser sig. Et kort sekund bliver hun stående ved sit bord, før hun vender sig langsomt om og med bløde vuggende skridt går hun hen til hans bord. Begge de to herrer stirrer på hende, da hun siger til ham: - Nu har vi set på hinanden længe nok. Jeg har tænkt mig at have sex med dig – skal vi gå nu? Uden at svare hende med ord, rejser han sig op, sender sin måbende ven en undskyldende, forklarende grimasse, før han vender sig mod hende og lægger en arm blidt rundt om hendes ryg, som et tegn på, at han er klar til at følge med.
 

Tenna

Pariserturen

0602
2016

Drengen og Tenna sov… så jeg satte mig lidt bedre tilrette i sædet og lukkede øjnene lidt, men kunne ikke finde ro. Da jeg igen åbnede øjnene, kiggede jeg lige til drengen, han sov. Manden foran drengen havde flyttet sig lidt på sædet. Han fremviste nu det meste af sin lidt behårede mave. Jeg lagde mærke til, at hans pik aftegnede sig bag fløjlsbukserne. Han havde simpelthen rejsning ned i det ene bukseben… Han kørte sin hånd ned i buksen og rettede pikken opad, så den kom til at ligge op ad maven i stedet for. Jeg kiggede på den yndige foran mig. Hun stirrede på hans bule i bukserne, og hendes frie hånd lagde hun ned mellem sine ben. Hun trykkede sin fisse uden på cowboybukserne. Jeg rykkede lidt på mig, så jeg kom til at sidde med hovedet mellem sæderne.
 

Lars

Spanien

2412
2015

Vi blev enig om en rygepause for hendes skyld, og mens vi sad og snakkede, fik jeg en ide. Jeg hentede hendes høje hæle, gav hende dem på, trak tæppet af hende, hev hende over til altangelænderet, stillede mig bag hende og begyndte at kneppe hende. Og selv om hun brokkede sig over, alle kunne se os (klokken var 3 om natten, og der var kun lys i få vinduer) fik vi en hurtig tur, inden jeg trak hende ind og stillede hende på knæ i sengen og begyndte at kneppe hende bagfra. Inden længde kom jeg dybt oppe i hende. Jeg væltede om på sengen, trak kondomet af og nød lyden af bølgerne mod stranden.
 

Smoe

Jeg har en drøm

1512
2015

"Jeg er åben og liderlig og lige ved at komme. "Jeg kan se op i din frække fisse" siger han og lader endnu en finger glide ind. "Du trænger til at blive fistet." Jeg åbner mig, slapper af og langsomt glider hans hånd op i mig. Jeg ved, at hvis ikke jeg slapper af, så er det pinsel og smerte. Så jeg stønner og tvinger min fisse i at være modtagelig for min Herres lyster. "Skal du komme?" spørger han og sætter en finger hårdt på min stive klitoris. "Please," siger jeg
 

Kupfa

Tove fra messen

1312
2015

Vi fik sat os ind i baren, sådan at jeg kom til at sidde ved siden af Tove i en sofa. Pia sad på en stol på den anden side af det lille bord. Der var godt besøgt i baren, og dermed en masse snakken, som betød, at vi måtte læne os mod hinanden for at kunne tale sammen, uden at råbe. Jeg fandt ud af, at når Tove lænede sig frem mod Pia, havde jeg et fint udsyn til et par fyldige bryster under blusen. Så jeg var meget opmærksom, hver gang hun lænede sig frem. Det gik naturligvis ikke ubemærket hen. En gang da Tove havde lænet sig frem, kiggede Pia på mig og sagde med et smil, "Du virker lidt fraværende, ser du noget interessant?"
 

klokkeblomst

I brusebadet

2908
2015

Du griber et håndklæde fra knagen, gør det vådt og snor det som et tov. Og du begynder at slå mig med det. Det får mig til at pibe og stønne endnu højere. Du vender mig om og bukker mig ind over vaskemaskinen. Og mens du holder mine hænder fast bag min ryg, støder du hårdt og langt op i min lystne og dunkende kusse.
 

Leon59

Lone og jeg var ikke kærester

2106
2015

Jeg fattede igen med en hånd på hver af Lones  baller, og begyndte langsomt at køre pikken ind og ud af den brandvarme fisse, men hurtigt fik Lone mig til at arbejde hurtigere og hårdere i den slubrende fisse, samtidigt med at hun fik lænet sig lidt frem så hun nu lå på den ene skulder, og derfor kunne tage den ene hånd ned mellem sine ben og lege med mine spændte nosser og sin egen klit blev også gnedet kunne jeg både fornemme og mærke. Jeg red den sugende fisse hurtigere og hurtigere, og vi vidste begge at vi snart ville komme, jeg forsøgte at tilpasse min orgasme til Lones, men vidste ikke om jeg kunne klare det. Lones fisse sugede min pik ind i dybet, og hver gang jeg stødte pikken fremad, rykkede Lone sin dejlige røv lidt bagud for at modtage den indtrængende gæst.
 

Anne

Mekanikersex i Midtvesten

2106
2015

Jeg begyndte at blive bekymret over, at min pik ikke reagerede det mindste, men tværtimod lå som død mellem mine lår. Pinligt. Da Annie lagde sin lille hånd på mit skridt og gav det et kærligt klem, blev jeg nærmest panisk. Stadig ingen reaktion. Ville jeg nu skuffe Annie? Her havde jeg alt det, jeg havde drømt om i årevis, og så var jeg blevet impotent! Men inden jeg fik sagt noget, havde Annie knappet op og stukket hånden ned i underbukserne på mig. Normalt vil sådan en kvindehånd virke som det rene dynamit, men kammeraten var stadig lige slap. Annie kiggede nysgerrigt på mig. Jeg blev flov og begyndte at bortforklare. - Øh, den vil vist ikke rigtigt. Det forstår jeg ikke. Det er ikke fordi jeg ikke har lyst… - Lad være med at tænke på det. Du er nok spændt, fordi du er med en ny kvinde, sagde Annie forstående. Hør nu: Jeg kan lide dig, også selv om det ikke lykkes. Men må jeg prøve om jeg kan få den op at stå?
 

Niner

Danmark-Norge

3105
2015

Da han kommer inden for, og går hen imod elevatoren, kigger han sig for første gang tilbage. Her kan han kigge uden selv at blive afsløret. Han smiler for sig selv, da han ser at Ida har rejst sig, og med hastige skridt har retning mod indgangen. Han går ind i elevatoren, men undlader at trykke på knappen. Hun vil først se ham i det hun er ud for elevatoren. 10 sekunder senere spjætter Ida forskrækket, og taber sin iPhone ind i elevatoren, da hun forgæves forsøger at ændre retning. Hun tøver et øjeblik, men går så ind i elevatoren for at samle telefonen op. Så snart hun er inde, trykker Thomas på 4. etage. Ida stiller sig i modsatte side, og kigger ned i gulvet. Thomas bruger det samme gennemborende blik som fra morgenmaden dagen før. Hun kigger langsomt op, fjerner hurtigt blikket, men fastholder det næste i længere tid. Hun træder frem og lægger hånden på hans brystkasse. Hurtigt lægger han sin ene hånd på hendes røv og den anden på hendes kind, og skubber hende tilbage mod væggen, hvor de mødes i et langt og vådt kys. Thomas har mistet den sidste selvkontrol, og hans pik lever sit eget liv. Hun mærker hans 22 centimeter støde mod hendes venusbjerg
 

Niner

Danmark-Norge, del 2

2106
2015

Ida og Susanne smed top og deres stramme korte cowboyshorts, inden de hoppede ind i saunaen. Glasset var tonet og lyset dæmpet. Døren smækkede af sig selv, mens Thomas og Jonas smed T-shirt og shorts. "Hvad gør jeg med denne her?" hviskede Jonas og skævede ned til teltet i hans underbukser. Synet af Susanne i undertøj havde haft en hurtig effekt. "Jeg tror bare at vi skal lade dem tage det som et tegn. Der burde ikke være nogen tvivl om hvad vi håber på i aften." grinte Thomas og gjorde Thomas opmærksom på sin egen bule. Da de gik ind i saunaen, blev de alligevel en anelse overrasket. Foran dem sad de 2 norske piger med spredte ben, og uden en trevl på kroppen. Deres undertøj var smidt i et hjørne, og fik hurtigt selskab af 2 par boksershorts. Thomas satte knæene på den første bænk, og begyndte at kysse Ida. Han lod sit lem køre langsomt frem og tilbage over hendes glatte skamlæber.
 

Betty

Café Latte

3105
2015

- Du lugter da slet ikke af hest, havde han sagt. - Ja, men jeg har det nu bedst med lige at blive vasket. Så røg bukserne også, og han førte hende ind i badeværelset og tændte for vandet i bruseren. Det bliver varmt om lidt, sagde han. De stod og kyssede lidt. Hun var nu helt nøgen, og han havde også fået det meste af tøjet af, så han stod i boksershorts. - Nu er vandet vist varmt, smut du bare derind, jeg kommer lige om lidt. Irene gik ind under bruseren og lod det varme vand skylle ned over sin krop. Hun fandt noget badesæbe og sæbede kroppen ind. Hurtigt var han tilbage, medbringende to champagneglas og en flaske Asti. Puf, sagde det, da proppen røg af og han hældte Astien op til dem, gav hende et kæmpe kys på munden, hvorpå de drak lidt. Så kom han ind i bruseren til hende, tog glasset fra hende og satte det udenfor bruseren på hylden, kyssede hende og kærtegnede hende blidt mellem benene. Hun var allerede helt våd. Han lod fingeren glide lidt ind og ud, nærmest for at undersøge, om hun var klar. Det var han i hvert fald også, så han løftede hendes ene ben lidt op og gled ind i hende lidt fra siden. De kyssede fortsat med vandet plaskende ned over ansigterne.
 

Der Alte

Det forunderlige liv, del 1

1703
2015

På et tidspunkt i løbet af natten vågnede jeg ved at hun snøftende pressede sig ind til mig, stor var min undren da jeg kunne mærke hun havde taget kjolen af, hun begyndte igen på sit klynk, til sidst bad jeg hende holde kæft for jeg ville sove, og hvis hun var som sim mor, var hun ikke bare en dødknepper, men en fisse der var som at onanere mellem to stykker sandpapir, hvilket var en af de primære grunde til jeg havde skippet hendes mor. Der blev helt stille, jeg regnede med at jeg atter kunne sove, men nej hun begyndte at snakke, nu ikke klynk på samme måde, men mere beklagende over at hun altid havde følt sig utilstrækkelig, at hun var usikker på sex, havde egentlig aldrig set en pik, når hun gik i seng med Jan forgik det altid i mørke og hun turde slet ikke røre ved ham, men lod ham tilfredsstille sig, uden på nogen måde at opleve andet end et let ubehag. Jeg fortalte endnu engang at jeg havde et tidligt møde, men hvis hun endelig ville vide noget så burde hun finde en mand der kunne lære hende hvad hendes krop kunne, skulle turde at vise den, turde se og røre en pik, lære glæden ved oralsex, kort sagt, gå i lære som et erotisk væsen, og så for øvrigt GODNAT!
 

Der Alte

Det forunderlige liv, del 2

2203
2015

”Hvordan har du det egentlig med piger, Preben, har du nogensinde haft en kæreste, kysset, nusset og været i seng med en pige?” Jeg fik samme farve som en postkasse på alle synlige kropsdele, blev lidt beklemt og flov, men påstod, for ikke helt at tabe ansigt, at det var såmænd ikke noget jeg sådan tænkte så meget på, hun kiggede og grinte lidt, spurgte om jeg regnede med hun også troede på storken, for hvis jeg ikke tænkte på piger så måtte jeg jo være røvpuler, som det så groft hed dengang i folkemunde, hvilket fik mig til om muligt at rødme endnu mere, samtidig håbede jeg på der snart ville komme nogen ud i køkkenet, for jeg følte mig godt nok trængt op i en krog, men kunne da uden at lyve fortælle at det var jeg i hvert fald ikke, alt medens mine øjne flakkede rundt for på en eller anden måde at finde en udvej, et smuthul eller musehul jeg kunne forsvinde i. Hun grinte lidt og sagde: ”Du behøver ikke og lede efter en udvej eller hjælp, vi er alene, den gamle er til generalforsamling i vandværket og det plejer at vare til langt over midnat og knægtene kommer ikke herop i aften, de skulle ned til Vagn efter filmen.” Jeg måtte se øjnene at jeg enten var hjælpeløs fanget eller jeg hurtigst muligt måtte finde på en undskyldning for at smutte, men inden jeg overhovedet fik styr på tankerne forsatte hun: ”ja så ligger du vel og spiller på den i sengen eller på toilettet?”
 

Der Alte

Det forunderlige liv, del 3

2903
2015

Jeg har en mand der heldigvis har været lydhør, men beklageligvis på grund af sukkersyge ikke rigtig kan hejse flaget på fuld stang mere, og efter vores sidste fiaskomøde har jeg snakket med ham om hvad han ville sige til at jeg nuppede en ung mand og lærte ham hvordan tingene er. Hans eneste kommentar var, at han håbede jeg kunne finde et ungt menneske og give lidt rygrad, ligesom han helt klart mente du var den mest oplagte og den der ville have mest brug for det, men sikkert også den der ville tage ved lære, for det kræver nemlig at man ikke er et selvcentreret pikhoved. Jeg må indrømme at jeg på alle måder var overrasket, måbende, måske en lille smule stolt, undrende over hendes mands villighed, men mest af alt fandens nysgerrig, og pludselig var Kirsten ikke bare hængepatter og stor røv, men en varm kvinde hvor den bagvedliggende personlighed pludselig totalt ændrede hende, nok var hun stadig den kvinde vi unge kunne snakke med, men hun var meget mere end det
 

Der Alte

Det forunderlige liv, del 4

1904
2015

Under kaffedrikkeriet spurgte jeg om de havde tænkt på hvordan de ville sove? Jeg havde jo mit faste soveværelse der stødte op til stuen, men det andet soverum var blevet bygget om fra et køjerum med 6 sovepladser til et hyggeligt rum med tre gode senge og en smule møbler. Joan kiggede på Maiken og spurgte om hun havde nogle specielle ønsker eller sovevaner, hvortil Maiken svarede at hun ikke rigtig havde afgjort det endnu, men måske, hvis hun kunne få lov, ville hun sove hos mig, men nu måtte vi se. Joans ansigt fik godt nok et meget underligt udseende, at sove hos mig var det sidste, hun havde forventet Maiken ville sige. Jeg prøvede at tø stemningen lidt op ved at hente en flaske hvidvin, placere den foran pigerne med et par glas, ikke fordi jeg selv ville være afholdsmand, men fordi jeg skulle ned til købmanden, ikke efter noget vigtigt, men ligesom for at de kunne snakke, få løst et par knuder. Inden jeg tog af sted kaldte jeg på Maiken ude fra gangen, sagde højt jeg ville vise hende vinlageret, hvis de skulle løbe tør, men det var nu mest for lige at høre hvorfor hun havde sagt det med at sove. ”Jo ser du, hvis Joan får fornemmelsen af at vi boller, så bliver hun tøsefornærmet, lidt arrig og drikker sikkert hurtigt for meget.
 

Der Alte

Det forunderlige liv, del 5

2604
2015

Efterhånden fik Maiken Joan ned at ligge på sofaen, heldigvis var det en rimelig bred udgave, badekåberne var nu helt åbne og Maikens mund kyssede sig vej ned over Joans krop, blev mere og mere insisterende, slikkende rundt på skamlæberne, for at lade et langt dovent slik ende med tungespidsen i en let berøring af klitoris, der lød et dybt hulk fra Joan, hvilket ikke blev mindre af at hun pludselig kunne mærke legende fingre kælent kræve adgang til hendes meget fugtige, ja vel nærmest sjaskvåde elskovshule. Maiken drejede sig lidt, så hun kunne komme op med et ben på hver side af Joans hoved, Joans tunge og fingre begyndte, nok lidt fumlende men dog med liderlighedens naturlighed, at indtage Maikens sejlende fisse, Maiken lå ned over Joan så de legede i en perfekt 69-er, Joans fisse blev både slikket og fingerkneppet, efterhånden havde Maiken 3 fingre inde i Joans sjaskvåde grotte, på et tidspunkt løftede hun øjenbrynene, lod mig ordløs forstå at nu var det nu. Jeg rejste mig med en stenhård og strittende lanse der kun havde en tanke i sit blånakkede hoved, nemlig fisse.
 

Der Alte

Det forunderlige liv, del 6

0305
2015

Da jeg ca. en halv time senere kom op til huset var der kun Joan til stede, hun forklarede at Maiken havde taget bilen for at handle nogle ting hun manglede, ligesom vi så på den måde fik lidt kvalitetstid sammen, tid som hun allerede havde planlagt for hun trak mig ind til sengen, klædte sig af, lagde sig nøgen under dynen og bad mig komme ned til hende. Nok er jeg ingen helt ung mand, men jeg slog et par rekorder i hurtigafklædning, røg ind under dynen, favnede min kvinde og gav hende et dejligt, langt dybt kys. Febrilske som et par pubertetsunger styrede vi mod hinanden, rørte kyssede legede og kælede for alle mulige steder på kroppen for til sidst at favnes i et erotisk favntag hvor min pik nærmest blev suget ind. Fornemmelsen af hendes musklers malkende bevægelser gjorde det meget svært ikke bare at komme, men ville dog hun skulle have lidt nydelse også, så en fugtig fingerspids nussede hendes klit alt imens jeg med hendes ben på skuldrene kom helt i bund i hende
 

Der Alte

Det forunderlige liv, del 7

3105
2015

…men en aften hvor vi sad i en stille hyggestund, os tre med begge unger langt i seng, siger Joan pludselig: ”Hvorfor går du ikke i seng med mor, hun savner at mærke en mand og far kan jo højest slikke hende”. Jeg sad med åben mund og polypper, meget havde jeg ventet, men ikke at jeg skulle være husbuk for Bitten uagtet jeg holdt meget af hende, men min kærlighed var altså hos Joan i første omgang, men også lidt hos Maiken. Det blev Maiken der tog ordet nu. ”Altså Preben, ind imellem er du en kende fatsvag, du tror sgu da ikke vi kommer med det sådan forslag ud i den blå luft, vi siger og spørger da på vegne af Bitten, sådan noget gør man ikke bare sådan, og skulle du have flere opstød så kan jeg sige dig at det er ikke på Bittens opfordring, men på din svigerfars, han kender Bittens erotiske behov, han ved hvordan I har det med hinanden, han ved at den kærlighed, der er her, kan ingen røre ved, så venligst hr. Preben, kan du ikke på Joans, din svigerfars, mit og Bittens ønske stille dig til rådighed for noget du dybest set ikke vil have noget imod”. Jeg sad, ude af stand til at sige noget, det er lidt svært at snakke når underskuffen hænger nede på brystet, men da det hele havde slået ca. 45 koldbøtter i hovedet på mig kom mit bud og svar. ”Piger I har atter engang taget røven på mig med et færdigindpakket og gennemtænkt forslag som ikke kan afvises, men jeg har et ønske, nej ikke bare ønske, et krav. Når jeg skal elske med Bitten skal alle være til stede
 

NIK

Morgenstemning

2203
2015

- Altså jeg havde den underligste, men også frækkeste drøm, fortsatte du, mens dine fingre holdt en pause. Jeg lå nøgen på lægens briks med fødderne oppe i bøjlerne. Mens han pegede med sine gummibehandskede hænder, forklarede lægen for en gruppe studerende, der havde øjnene rettet mod min nøgne krop. Lægen foldede mig ud og forklarede om mine store og små skamlæber. Han viste også, hvor klitoris sad, og hvordan den kunne stimuleres for at gøre min skede fugtig og klar til samleje. Han bad mig onanere, så de studerende kunne se, hvordan det skulle gøres, og mens jeg gned mig mod en orgasme, stod de unge mandlige studerende i halvcirkel og studerede mit underliv nøje. Så vågnede jeg. Våd og liderlig! Og nu sidder jeg så her, og onanerer for dig i stedet, så jeg kan få en god morgenorgasme. - Dejligt! sukkede jeg. Fortsæt endelig. - Vil du ikke være med? - Jo, jeg skal nok kommentere, det du viser mig, smilede jeg op til dig. Med hver sin hånd tog du fat i dine små skamlæber og trak dem til side, så jeg kunne se din fugtige indgang. - De små skamlæber kan, som her, være så store, at de udfoldet ligner sommerfuglevinger. De skal beskytte åbningen ind til skeden. Her kan vi se en skede, der er helt klar til samleje. Se hvordan sekreterne har fugtet indgangen.
 

Henriette

Solskin i gården

0102
2015

Jeg fandt en liggestol frem og lagde hynden i og rettede bordet an med lidt koldt at drikke, sololie og en god bog. Så klædte jeg mig totalt af og lagde mig godt til rette i stolen. Kunne mærke, når den lette brise strejfede mit nøgne skød. Varmen steg mig lidt til hovedet, og jeg lagde min bluse let hen over øjne og pande. Lå længe og slappede helt af og bare nød livet. Jeg må have blundet lidt, for pludselig vågnede jeg, ved at naboen stod for enden af stolen og kiggede direkte op mellem mine let spredte ben, med et smørret grin på læben og et stort - Hej nabo. Jeg blev noget forlegen og trak blusen ned over mit skød, men straks sagde han, - Hvorfor dog fjerne det smukke udsyn, jeg har lige her. Han tog blusen og skilte mine ben lidt mere. - Leg lidt med dig selv, mens jeg ser på, hørte jeg ham sige.
 

Henriette

Naboen kom

2501
2015

Åh, nej det bankede på døren og jeg slæbte mig ud. Der stod naboen og ville låne lidt kaffe. Jeg smilede til ham og sagde, - kom indenfor, så skal jeg finde det til dig. Han gik bag mig og jeg kunne mærke hans ånde i nakken. Da jeg rakte efter kaffen i skabet, tog han omkring livet af mig og pressede sit underliv imod mig. Han vendte mig blidt om og kyssede mig hedt og længe. Min natkjole røg på gulvet og han kyssede mine bryster, nappede i dem og slikkede skønt på vorten. Jeg knappede hans skjorte op og lynede hans bukser ned. Fandt en isterning i fryseren og tog den i munden. Kyssede ham på brystet og videre ned til hans lem, tog et par nye isterninger og kyssede hans frække hul, mens jeg bevægede tungen frem og tilbage og slikkede intenst. Jeg spredte hans baller med mine fingre og kørte en finger op i hullet. Han stønnede let og bad mig sætte mig på køkkenbordet. Han løftede mine fødder op på bordet og spredte mine ben totalt
 

Henriette

Min frække elsker

1801
2015

Så, nu kunne jeg høre, at der kom en bil, og ganske rigtigt, det var HAM. Wow. En høj, charmerende flot mand med et dejligt smil, steg ud af bilen i et afslappende sæt tøj, bestående af, cowboybukser, en stribet skjorte og en sort jakke. Han stillede sig lige foran mig og sagde, - Du ser sgu dejlig ud! Vi stod lidt udenfor og gav hinanden et varmt kram og et par forsigtige kys, tog hinanden i hånden og gik indenfor. - Er der noget du gerne vil have, spurgte jeg. - Kaffe, Øl, sodavand eller andet? Han svarede ganske kort, - Jeg vil bare have dig! Langsomt og kælent begyndte jeg at knappe hans skjorte op, mens han kyssede mig lidenskabeligt. Han trak min skjorte af og lod mine bryster løfte op af skålen på min BH. Så suttede og bed han let i mine vorter, mens jeg åbnede hans livrem og knappede hans bukser op.
 

Henriette

Elskov (digt)

1101
2015

Fugter mine læber og ta’r den i munden,
Mens mine fingre kæler dig på pungen.
Jeg ta’r den i hånden, nulrer den lidt,
Kæler stille og kysser den blidt

Henriette

Spisebordet (kort novelle)

1101
2015

Safterne omkranser dine fingre, og du lader en finger glide op i mit bagerste hul, samtidig med at du borer dit stive lem op i min drivvåde fisse. Du boller mig først med lange seje træk og bliver mere og mere vild.

Abalona

Blind tillid

2610
2014

Det er svært at styre mit åndedrag, som nu er tungt og langsomt. Ingen andre kigger i min retning, og jeg adlyder. Min egen hånd er en fattig erstatning for det, jeg drømmer om. ”Nu skal du forestille dig, at jeg tager dit træningstøj af dig. Du skal ligge nøgen på måtten og lægge dine ben op på mine skuldre. Se mig i øjnene, mens jeg trækker mine bukser ned, og du mærker min pik presse sig let mod dine kønslæber. Stræk benene op over dig nu.” Jeg laver lydigt en strækøvelse for inderlårene med benene strakt skråt bag om mit hoved. ”Jeg fornemmer, at du er meget våd, meget modtagelig. Du hæver underlivet for at tage mig ind, men jeg holder tilbage. Jeg vil have, at du beder pænt om det, du vil have!” Stilhed. Jeg ligger stille med tilbageholdt åndedrag. ”Sig det. Sig knep mig!” Vil han virkelig have, at jeg skal sige det højt, her i træningscenteret? Halvanden meter væk er en ung attraktiv mand i gang med maveøvelser, og bag ham er der flere andre. Jeg drejer hovedet væk fra dem og hvisker i telefonen. ”Knep mig.” ”Jeg kan ikke høre dig.” Stilhed igen. Skal-skal ikke? Jeg har svært ved at bruge frække ord. Det gør pæne piger ikke
 

Abalona

Glat glæde

2610
2014

Mens vi holder øjenkontakt, hiver du dit Leica kamera frem og fokuserer på scenen foran dig. Det pirrer mig, at du er der, ser mig på mig, og ikke mindst at du tager billeder. Hendes hånd finder vej ind mellem mine ben, hun skubber armen helt op under mig, masserer min mave blidt. Hun trækker sin hånd langsomt tilbage, så hendes fingre spiller legende hen over mine skamlæber. En frydefuld gysning sender en strøm igennem mig, et dybt suk undslipper fra mig, og jeg mindes i et glimt et andet sted, en anden situation, helt overgiven til min lyst i dine arme. Klik-klik-klik lyder det fra kameraet. Jeg fornemmer at din vejrtrækning bliver tungere. Jeg mærker den anden kvindes krop lægge sig ned over min i fuld længde. Det er utroligt sensuelt at hun bevæger sig hen over mig i små roterende bevægelser. Jeg har fornemmelsen af hendes ben mod mine, hendes bløde bryster og mave mod min ryg og lænd. Hårene på hendes skamben mærkes tydeligt mod mine baller. Hendes hænder glider blidt, insisterende og meget meget glat op og ned på siden af min krop.
 

Firsttimer

Kaskader af lyst, del 4

2610
2014

Manden satte sin tommefinger hårdt mod kvindens klitoris, idet han udstedte en ordre: "Nu skal du ligge helt stille! Det er mig der bestemmer." Kvinden måtte overvinde sin stærke trang til at bevæge sig og lå nu helt stille. Mandens tommelfinger kørte nu rundt om hendes klitoris samtidig med at han trykkede let. Han mærkede, hvordan den blev hård, og hvordan kvindens nu ubevægelige krop nærmest sitrede ved den intense berøring. Han trak sine fingre ud og rejste sig pludselig fra sengen. Hans lem stod lige ud fra ham som tegn på, at den nye rollefordeling passede ham fint. Han lagde et lagen over kvinden og sagde skælmsk: "Jeg kommer tilbage om lidt". Hun måtte tage dybe indåndinger for at udholde den lyst, der i den grad fyldte hendes krop og sjæl, men som ikke kunne blive forløst.
 

Firsttimer

Kaskader af lyst, del 3

1910
2014

Maden bekom dem vel, og vinen gav en lethed i sindet, som passede fint til den opstemte og halvberusede sindstilstand, de i forvejen befandt sig i. De talte om løst og fast, grinede og fjollede, og inden længe brød de op. Undervejs i elevatoren til 10. etage, trak manden kvinden tæt ind til sig. Hun kyssede ham i og omkring øret og slyngede det ene ben op om hans hofte, og han holdt fast om hendes baller og pressede hende ind mod sig. Hun stønnede og under blusen kunne han se, hvordan hun blev tændt. Hun lænede hovedet bagover, og manden duftede til hendes hals og kavalergang. Hvem der i sidste ende trykkede på stopknappen, kunne ingen af dem rigtigt genkalde sig, men stoppet var den, og eftersom hotellet på dette tidspunkt var ret tomt, var der en forhåbning om ikke at blive "reddet" lige med det samme, selv om man aldrig kunne vide det med sikkerhed. Manden satte sig på knæ foran kvinden med hovedet lige ud for hendes køn, som han kunne dufte nu. Han trak kjolen op over hendes vuggende hofter med begge hænder. Kvinden vidste ikke hvor hun skulle gøre af sig selv, så liderlig var hun nu.
 

Smoe

Min seng

0510
2014

Du vendte dig i sengen, og jeg smurte din sultne hud med olie, koncentrerede mig om din slanke lange ryg og dine velformede baller. Jeg skilte dine baller og gned olien ind i dig med spidsen af en finger. ”Jeg skal op i dig.” sagde jeg og fugtede en finger. ”Slap af...” Og du slappede af mens jeg pressede min finger op i dit kryds… Jeg kunne mærke din kirtel og gned den forsigtigt. Du gispede. Med min anden hånd tog jeg fat om din pik og malkede den langsomt, mens jeg kildede din kirtel. I flere minutter hørte jeg dig stønnende bede om nåde, før jeg trak mig væk og ud. ”Vend dig om og kys mig” sagde jeg. Dine læber ramte hårdt mine, men jeg kyssede dig blidt tilbage. Du fandt rytmen og vores læber mødtes i et blødt hengivent kys. Tungespidserne dansede om hinanden og lidenskaben tog over.
 

Leon59

Lone efter kursus

0210
2014

Jeg kunne mærke, at Lone var i gang med at arbejde sig frem til en ny orgasme, og jeg prøvede at fortælle hende, at jeg også var begyndt at kunne mærke hendes fisses arbejde på min pik, men hun var ligeglad, hun ville bare have en ny orgasme, men fik lige stønnet, at jeg ikke måtte komme, før hun var klar. Det kunne Lone jo sagtens sige, det var sgu mig, der blev benyttet som et stort massageapparat, så jeg tænkte både på ubetalte regninger, cyklen der var stjålet og mere i samme dur for ikke at komme. Nu gik Lones fisse som en velsmurt cylinder op og ned over mit stive stempel, og hun trykkede mere og mere på gaspedalen, mens hendes vejrtrækning blev mere og mere hivende. Jeg prøvede at dæmpe Lones fart lidt ved at holde imod med hænderne på hendes dejlige runde baller, men hurtigt fik hun viftet mine hænder væk, så hun kunne banke sin klistrede fisse ned over min hungrende pik.
 

Smoe

Gudinden

0709
2014

Jeg spændte musklerne i min skede og klemte om dine fingre. Jeg kunne mærke orgasmen bygge sig op i min krop. Og så var den der. Som bølger af nydelsesfuldhed skyllede orgasmen ind over mig. Du trak dig væk fra mig og kiggede på mig, mens jeg langsomt kom tilbage til verdenen. Du drak lidt vand og fyldte munden med det kolde isvand og kyssede mig, mens du lod vandet løbe fra din mund til min. Jeg drak begærligt af dig. Du fandt et sort bredt silkebånd frem og sagde, ”Du skal være blindfolded, mens jeg knepper dig!” Du bandt det om mit ansigt, og pludseligt var alt mørkt og sort. ”Læg dig på ryggen med spredte ben,” kommanderede du, og jeg bøjede benene i knæledet og spredte dem. Du lagde dig oven på mig med hele din vægt. Langsomt førte du dit stive lem ind i min kusse.
 

Smoe

Bord, sex og mad

2608
2014

Læg dig op på bordet,” sagde jeg, og du tog kimonoen af og lagde dig i smuk harmonisk nøgenhed midt på bordet. Blidt bandt jeg dine hænder og dine fødder til hvert hjørne af bordet. Med det højrøde silkebånd bandt rundt om din mave til en fin knude ved din navle. Jeg gik ud i køkkenet og hentede en bakke ind. På bakken var der, tzatziki og humus i en lille skål, fyldte paprika, fetaost, oliven og lidt kolde dampede broccoli og babymajs foruden lidt brød. Jeg begyndte at arrangere maden på din krop... din hud gyste, da jeg lagde tzatzikien rundt om din brystvorte, babymajsene blev lagt strunke og gule op ad din stive pik. Da jeg havde arrangeret al maden, satte jeg mig ned og betragtede dig som mit bord.
 

Major

Mille, del 1

1008
2014

Mille lægger armene rundt om mig, og hendes bryster er trykket op af min brystkasse. Jeg lægger min hænder rundt om hende og nyder varmen fra hende. Pludselig læner hun sig så meget ind mod mig, at jeg mister balancen og falder ned på ryggen. Hun sætter sig rigtigt og begynder at ride min pik i lange stød, mens hendes bryster gynger lystigt. Jeg løfter mig lidt, så jeg kan nappe i hendes brystvorter. Hun lægger sig ned over mig, så jeg kan kysse og slikke hendes stive brystvorter, uden at jeg skal løfte mig. Samtidig løfter hun sit underliv som indikation til, at jeg skal køre lidt i hende. Jeg trækker pikken næsten helt ud og presser den så i bund med et enkelt langsomt tryk. Hun føles så utrolig dejlig varm rundt om min pik. Så blødt og vådt. Hendes varme krop mod min.
 

Major

Mille, del 2

1708
2014

Med rystende ben flyttede Mille sig og lagde sig på ryggen ved siden af mig. Hun lukkede øjnene og nød hvordan orgasmen langsom ebbede ud af hendes krop. Jeg lænede mig hen over hende og nappede blidt i hendes stive brystvorte. Hun åbnede resolut sine øjne og skubbede mig væk. "Nej," stønnede hun. Som altid blev hendes krop enormt følsom efter en orgasme. Jeg puffede til hende så at vi kom til at ligge i en ske. Lige til at starte med er min pik også ret så følsom efter en orgasme, men det fortager sig også ret hurtigt. Som vi nu lå der nøgne op af hinanden, begyndte min liderlighed at vende tilbage. Lige der, fløj der en lille djævel i mig. Jeg rykkede mig lidt diskret så at min pik kom til at pege lige mod hendes fisse. Forsigtigt trykkede jeg pikkens glans mod hendes skamlæber. Det gav et sæt i hende og hun siger at jeg ikke må, da det kilder alt for meget, og at hun ikke ville kunne holde det ud. Med et hurtigt og et hårdt vrik med underlivet trænger jeg dybt op i hende. Hele pikken drøner ind i hende og Mille stønner "NEJ, NEJ. Jeg kan ikke holde det ud!" For første gang hører jeg ikke efter og begynder at kneppe hende i en mellem hurtig og fast rytme.
 

Hairulf

Tørke

0407
2014

”Vend dig om mod mig”, bød hun, og atter adlød jeg, og nu erkendte jeg, at hun var lige så nøgen som jeg. Først ansigtet, siden blev halsen, brystet og armene blev sæbet ind med bevægelser, der var så blide, at der tændtes en rasende brand af begær i mig. Hun kunne jo godt både se og mærke det. ”Når du er vasket ren, skal du vaske mig på samme måde, og bagefter vil jeg hjælpe dig med at få det ud,” hviskede hun, idet hun let berørte mit nu helt stive lem, som nærmest spjættede af begejstring. Efter at jeg havde fået skyllet sæben af mig, overtog jeg hvervet med at vaske hende. For første gang efter min kære hustrus død, følte mine hænder en varm og blød kvindekrop, og det var kun med det største besvær, jeg kunne betvinge mit begær, især da jeg nåede til at vaske hendes hemmelige dele, og hun kom til at sukke forventningsfuldt. Da vi begge var vaskede og havde tørret vores kroppe inde i køkkenet, var jeg klar til at kaste mig over hende, for at stille min lyst; men til min overraskelse og skuffelse stoppede hun mig og sagde, at det måtte jeg ikke. Det var lige ved, at jeg ville tage hende med magt, dog inden det kom så vidt, lagde hun sig på knæ foran mig, trak min forhud tilbage så mit lems blårøde hoved blev blottet, og lod det så omslutte af et par læber, som det aldrig havde mærket før. Jeg kunne godt huske fra mine drengeår, at en kammerat hviskende havde fortalt, at nogle kvinder gjorde det på den måde, at jeg selv skulle opleve det, havde jeg aldrig tænkt.
 

Major

Vi mødes på en bar

0407
2014

Jeg har lyst til at mærke din liderlighed, lyst til at mærke din fisse malke min pik i en stor orgasme. Jeg vil sende min varme sæd langt op i din varme og våde mis. Jeg vil mærke hvordan vores saftes blandes inde i dig.” Du stirrer måbende på mig og siger så. ”Jeg er så tændt lige nu. Har lyst til dig her og nu. Du beskriver det bare så godt. Mit underliv dunker af liderlighed.” Jeg griner og nikker med hovedet over mod parken, ”der er en blød græsplæne der ovre hvis det er.” Uden tøven siger du ”ja.” Jeg kigger forbavset på dig og spørger om du mener det. Du nikker og siger at du vil have mig nu, uanset hvad. Vi kysser dybt og inderlig inden du begynder utålmodigt at hive mig over mod græsplænen. Du peger på nogle buske, der ville skjule os godt og siger, ”der skal vi ligge.”
 

Firsttimer

Kaskader af lyst, del 2

1805
2014

Manden greb ud efter det nyindkøbte grej og tændte for alle knapper, så det summede og vibrerede. Han trak hende mod sig og lod dildoen glide ind i hende - hun stønnede, og hendes mund stod åben - de tykke læber var våde, og han lænede sig ind over hende og kyssede hende dybt og tog de fugtige hårspidser væk fra hendes ansigt, mens han samtidig sikrede, at den kunstige pleaser gjorde sit arbejde. Synet af den nydende kvinde betog ham, og han ville være med igen. Han så hvor klar hun var, hun havde trukket en pude over sit ansigt - formentlig for at tage noget af lyden, der på alle måder bevidnede, at den nye gave spredte glæde - og han dristede sig til forsigtigt at søge mod det stramme røvhul. Lidt usikker på, om det var for voldsomt - men hun så så henført ud. En dyb rytmisk rumlen og en kvindes let undertrykte begejstring udgjorde lydtapetet, luften var tung af lir og let sødlige dufte afgivet af de to begærende kroppe, og mandens fingre var våde af safter, som han brugte til at lokke det dejlige stramme hul bagtil til at invitere ham indenfor.
 

Vixen

Fotografen

2311
2017

Du siger, jeg skal lægge mig på lammeskindet. Jeg adlyder og lader mit røde, bølgende hår folde sig ud på gulvet. Jeg løfter mit ene ben, strækker det helt og kærtegner hele vejen ind under kjolen, hvor det er nøgent. Jeg bøjer benet, eller begge ben. Jeg kærtegner mig selv på den nøgne hud på indersiden af mit lår. Kjolen er gledet op, så du får det hele med, med kameraet. Jeg flytter min hånd til kavalergangen, lader den smutte ind under kjolen og blonde bh'en. Jeg mærker min brystvorte er stiv, mærker jeg er tændt. Jeg løfter mit bryst uden for bh og kjolen, kigger i kameraet, strejfer den strittende brystvorte med min bløde fingre. Jeg lyner op for kjolen, rejser mig og lader den glide ned på gulvet. Der står jeg, med frækt, uskyldigt, hvidt blondeundertøj og røde læber. Jeg kærtegner min krop med mine bløde hænder, imens du ”kærtegner” min krop med kameraet.
 

Adoracion

Overraskelsesangrebet

0303
2014

Da vi kom ind i soveværelset, begyndte min kæreste at klæde mig af, hvorpå han lagde mig på sengen, og så var det, jeg fandt ud af, at denne aften ikke var nogen tilfældighed, men nøje planlagt fra hans side. For i løbet af nul-komma-fem havde han fået bundet mine arme ud til hvert hjørne af sengen, i nogle reb han i al hemmelighed allerede havde placeret på deres pladser i forvejen. Derpå bandt han også mine fødder ud til hvert sit hjørne, så jeg nu lå helt udspændt som et stort X og praktisk talt ikke havde nogen mulighed for at bevæge mig. Så kiggede han på mig og gav mig et hedt kys, hvorpå han gjorde mig opmærksom på, at han kom tilbage om lidt. Og så efterlod han mig bare dér på sengen – overrasket og ophidset af middagen, vinen og ikke mindst overraskelsesangrebet her til sidst – men ude af stand til at tilfredsstille mig selv.
 

Claus

Cladias hygge med værtsparret, del 2
(kan læses uafhængig)

0902
2014

”Jah.. åhh, skønt, når du fingerknepper min gejle fisse, kom med et par fingre mere,” udbrød jeg. Han kneppede mig nu med to - tre fingre, og samtidig mærkede jeg hans tungespids på festivalknappen, klitoris, og han lod tungen glide rundt og rundt om den og masserede den blidt, imens hans fingre gled længere og længere op i mig. Med en stemme, der var helt hæs af liderlighed, stønnede jeg: ”Leg mere med min fisse.” Jeg mærkede snart, at hans fingre gled ud af fissen for så at erstatte dem med hans tunge, der gled ind i mig. Jeg kunne nu se, at han havde åbnet sine bukser og trukket pikken frem, som han spillede på, imens hans tunge gled ind og ud af min fisse. Han stak fingrene lidt længere ind for hver gang, han stødte dem ind i mig. Jeg hviskede nu til ham: ”Jeg mangler noget større og længere oppe i mig, gi’ mig noget større end dine fingre.” Han rejste sig nu op, så han stod tæt på mig og mellem mine ben, som jeg stadig støttede på bordkanten. Jeg lagde mig bagover på bordpladen, så jeg blottede min glatte fisse.
 

Hairulf

Det Gule Palæ

0902
2014

”Det var underligt, de døre plejer da ikke at være der”. ”Jo, men det er ikke alle, som kan få øje dem”, stemmen var høj og tydelig; men jeg kunne ikke se nogen, alligevel spurgte jeg sådan lige ud i luften: ”Hvem er du, og hvad er der med de døre?” ”Jeg er den, jeg er, og dørene er indgange til noget, du skal lære. Den første hedder 'nysgerrighed', den næste 'lyst' og den tredje, som du ikke kan se endnu, hedder 'glæde'. I aften skal du gå ind ad den første, gå uden frygt, det er til dit eget bedste”. Jeg stirrede på dørene, der var lys inde bag den første, så jeg tog en rask beslutning, åbnede døren og gik ind. Idet døren lukkedes bag mig, stod jeg lige under et stort træ omgivet af tæt buskads. Ad en smal sti kom to unge mennesker gående med hinanden i hænderne; de så glade og også lidt spændte ud. ”Her er et godt sted, husker du, hvad du lovede mig?” spurgte drengen, og pigen nikkede. ”Så skal du også huske, hvad du lovede, du må se og røre, men ikke gøre det rigtigt, er det en aftale?” Som svar kyssede drengen pigen og hviskede: ”Jeg gør ikke mere, end jeg må, før jeg får lov, det lover jeg dig, fordi jeg elsker dig så højt”. Jeg stod som forstenet, de var lige ved siden af mig, og de så mig slet ikke, jeg måtte være blevet usynlig. Pigen begyndte langsomt og sensuelt at klæde sig af, da hun havde smidt sin T-shirt, stoppede hun og så spørgende på drengen. ”Synes du virkelig, mine bryster er pæne…
 

E & E

Henrik den åttende

1011
2013

Sammen styrte de lemmet i riktig retning og kuken kom frem til en åpning som nesten sultent tok i mot. Henrik var forsiktig, men Sara bedyret at det ikke nettopp var vondt. Ingen blødende hinne, men likevel han var hennes Ask, første mann inn i dypet og varmen. Stikk imot løftet til Hildegunn men slik Sara ville ha det. Henrik tente, Sara tente. De pulte og de nøt hverandre. Henrik holdt tilbake så mye og så lenge han kunne før det gikk for ham. Sara hadde rystet i orgasmer og det gjorde sitt til han bare måtte. Han fortsatte å knulle inn og ut til alt var ute, både lem og sæd. Lakenet ble altså ikke rødt men vått. Etterpå lå det tett sammen og holdt hverandre fast. Henrik følte at dette var et mye større øyeblikk enn da han selv mistet svenndommen. Han følte seg faktisk lykkelig.
 

Ham dér

Pendlerne

1011
2013

Jeg var helt i egne tanker, da en kvindestemme pludselig snerrede: "Nå; du kan nok lide at glo, hva?" Jeg kom til mig selv og opdagede, at jeg sad og stirrede på kvinden overfor. Jeg kunne godt huske, at hun denne grå morgen kom ind i det S-tog, som var fyldt med de mennesker, som plejede at være med. Usikkert havde hun kigget sig omkring, så havde hun sat sig på bænken overfor. Hun havde nok ret; jeg gloede. "Undskyld; jeg plejer ikke at overbeglo piger - håber jeg." Jeg forsøgte med et lille smil, før jeg fortsatte: "Men du kom bare ind i "mit" S-tog en trist november morgen og var smuk som fra en anden verden. Det blev jeg åbenbart lidt optaget af." Jeg stoppede, så om ordstrømmen havde nogen virkning. Hvis jeg ikke tog helt fejl, så blev hendes kinder lidt rødere. "Tak..." fik hun fremstammet, "... det gør heller ikke noget." Stilheden mellem os var faktisk lidt akavet. Og selv om jeg ikke ligefrem sigtede efter at stirre på hende, slog hun sky blikket ned
 

Ham dér

Pendlerne, del 2

1711
2013
Vi sprang desserten over og befandt os snart efter i S-toget hjem. Selma sad over for mig. Om det var, fordi hun havde vænnet sig til at være trusseløs og derfor ikke tænkte over det, eller om det netop var, fordi hun var usikker, ved jeg ikke; i hvert tilfælde sad hun med benene over kors. Min hånd på hendes knæ fik hende på andre tanker, og langsomt gled hendes knæ lidt fra hinanden, mens hendes ansigt, ganske klædeligt, fik lidt kulør. "Jeg håber, du nyder det," hviskede hun. Jeg nikkede. Under togturen blev vi enige om, at vi tog hjem til hende, hentede nogle ting og siden tog ud til mig. I modsætning til sidst, ville vi gerne være forberedt på at tilbringe natten sammen - og ikke mindst vågne sammen - i tide. Jeg stod lidt tilovers i hendes entre, mens hun fór igennem lejligheden som en hvirvelvind og samlede ting. Jeg stoppede hende, da hun passerede mig og gennede hende til køkkenbordet. Hun satte sig op og trak kjolen op, udmærket klar over, hvad der skulle ske. Jeg mærkede lige, hvor våd hun var, inden jeg uden forspil trængte ind i hende.
 

Carl og Tina Louis

Efter venindeaften

1011
2013

”Jeg må have din pik NU!” råbte Tina og gik om og satte sig overskrævs på mig. Hun sank ned over min stive pik i en ubesværet glidende bevægelse, som tog mig dybt ind. Jeg begyndte at støde opad. Hun tippede lidt forover så hendes bryster vældede ned over mit ansigt. Jeg suttede og sugede skiftevis på den ene og den anden brystvorte, mens jeg stødte til i hende. Tina stønnede heftigt og red mig vildt. Det spændte godt i min pik. Jeg fandt hendes stramme røvhul med en finger og lagde et lille pres på, mens jeg cirklede om den slikvåde indgang. Jeg pumpede pikken ind og ud af hendes fisse, mens jeg fornemmede et lille sugende undertryk fra hendes stramme hul mod min fingerspids. Tina satte sig en smule tilbage, så hun kunne få en hånd ned og lege med klitten og begyndte nu at slikke mig på munden, kinderne og hagen, rundt og rundt og vi endte i et dybt kys.
 

E & E

Hans Martin, moralisten

2710
2013

Langt senere fikk Hans Martin vite at Ulrikke hadde vært kahyttsjomfru på et cruiseskip fra hun var tjue.  Det innebar den gangen at man var det motsatte av jomfru. Det var knapt et farvann eller sted mellom Nord og Sør-Amerika hun ikke hadde pult og blitt knullet mot betaling i gode dollars. Eldre amerikanere av middelklasse, alenereisende eller sammen med koner som helst ville slippe sølet fra mannen. Ulrikke hadde vært ung, pen, villig og ganske dum. På noen turer også kvinner som ville finger- og håndpules. Renslig arbeid det også, bare hun slapp å slikke og suge. Der burde grensen gått, selv for Ulrikke. Å suge en mann var noe helt annet, der hadde hun kontroll på hva hun fikk i seg. Damer betalte uten å kny, oftest mer enn menn. Betalingen var virkelig raus når hun var villig til å slikke og suge ”gammel kjerring”.
 

Torben

Min nye vens dejlige buttede kone

2110
2013

Jeg var allerede godt liderlig, så prespermen nærmest småpiblede ud af min stive pik, og det var åbenbart noget, hun kunne lide, for hun forsøgte straks at fjerne piksafterne med tungespidsen - hun begyndte ivrigt at slikke på pikhovedet. Satte nærmest sin trutmund fast på spidsen af pikken og begyndte at suge, som om hun troede, at hun bare kunne suge prespermen ud af mig, hvorefter hun yderst følelsesfuldt lod munden med en supervåd og liderlig tunge glide ned over min godt stive pik. Tungen lod hun derefter bearbejde pikken på den skønneste måde - hun var så ophidset og koncentreret i sit slikkeri, som om hun troede, at hun aldrig mere ville få en lignende mulighed og nu ville give alt, hvad hun havde i sig. Hun æltede dernæst løs på nosserne med tungen - for derefter at suge dem en efter en ind i munden, så jeg var ved at blive helt vanvittig, mens hun samtidig spillede løs på pikken.
 

E & E

Morten, ude og hjemme

2110
2013

Bevisst eller ubevisst, både Wenche og Morten følte at det var tid for neste skritt. Wenche ville nå og lå helt på ryggen, Morten la seg over. Wenche visste hvordan fra bilder, Morten visste av erfaring. Han fikk beina hennes opp på skuldrene sine og gled inn. Stramt men glatt. Han gled helt til bunns og ble stående litt før han nennsomt og mykt trakk seg ut og gled inn. Øket takten litt til han kjente at det passet henne. Øyenkontakten var der hele tiden. Heldigvis var Wenche midt i en orgasme da Morten ikke kunne holde tilbake lenger. Han fortsatte så lenge han så at det gjorde Wenche godt og stoppet først da lemmet skled ut. Wenche slapp fri fra ham og de lå stille bryst mot bryst, kjønn mot kjønn. Wenche søkte ned til skrittet hans og kjente en våt slatten pikk som hun trykket som en slags takk. Hun ble matt i blikket og sovnet. Antagelig av lettelse kombinert med mental utmattelse.
 

E & E

Dagfinn den lærde

0610
2013

Dansen ble som ventet tett, langsom, varm. Han kjente at Affen skjøt frem underlivet sitt for å tirre ham, han svarte instinktivt med å presse seg mot henne med hele kroppen, holdt Affen tett inntil seg med låret mellom beina hennes. Det gjorde lett for Affen å få en hånd i skrittet hans da hun ville det. Daffen husket fra sin ungdom at det var det gutta gjorde. Ingen annen enn Louise hadde befølt ham sånn på egen hånd. Affen ordnet opp, dette måtte hun ha gjort før, fikk buksen hans til å skli ned, fikk håndfast grep om stivt lem. Daffen husket at han tråkket seg ut av buksene før han ikke kunne styre seg likevel. Han bare måtte inn til det varme kjønnet hennes. Først med hånd, så med lemmet. De hadde stått der og småpult midt på stuegulvet hans. Halvpåkledde hadde de havnet i sengen hans. De hadde knullet før de ble nakne. Ingen dem var i tvil om at var to trengende i det knullet. Etterpå bare lo de av og til hverandre, mens resten av tøyet forsvant ut på gulvet. Hadde de hatt tid til å kysse? Daffen visste ikke, husket ikke. Men de kysset og klinte med alt de hadde etterpå. Kropp mot kropp, armer bein og kjønn i vilt kaos.
 

Claus

Ødegård, værtshus og norsk jente

0610
2013

Elin øgede rytmen, og hun stønnede højt hver gang pikken gik i bund. Hendes krop begyndte at sitre, og hendes vejrtrækning blev hurtigere og hurtigere. Lige pludselig sank hun sammen ind mod mig og skreg: ”Aaaaiiii - ooohhh - jahh - ååå nu - nuuuu - eg – kommer.” Sådan lå hun et stykke tid for at få pusten. ”Vi trenger å gå på badet, før du knuller meg igjen, til din kuk kommer, du må få lov til å vaske mine små underudviklede bryster og kroppen min ellers, selv min pussy om du vil,” sagde hun med et provokerende smil på læberne. ”Det tilbud ved du jo godt, at jeg ikke kan afslå, for jeg nåede aldrig rigtig at beundre dine buttede, faste bryster, der absolut er så fristende med de mørk-rosa farvede brystvorter, ligesom jeg heller ikke rigtig fik set din dejlige krop, men bare mærkede den,” svarede jeg hende. Nu sprang hun formelig ud af sengen, stillede sig ved siden af den med hænder i siden og sagde grinende: ”Hva synes du så om puppene mine og det velstelte, trekantet rya teppe?”
 

E & E

Henrik seminaristen

2909
2013

Hjørdis hadde nytt det. Hun hadde fått det akkurat sånn hun hadde sett det på hotellets pornofilmer. Alt etter eget valg. Nå visste hun at det gikk an. Nå visste de to mennene som jobbet på hotellkjøkkenet det også. De hadde vært mer enn villige til å prøve de også, med Hjørdis. En stille natt i uken etterpå. Henrik og vennen hans var flinkere. Bedre. Henrik var bare skjønn. Ikke rart alle ville ha ham. Henrik viste alltid sånn respekt for kvinnen han delte seng med. Det føltes helt riktig å dele seng med ham. Ikke noe å fortelle kjærestene sine om. Det var alvor, men med Henrik var alt mye morsommere. Variert til tusen, alltid nye måter, ny vri. Klart, de var ”prøvekluter” men Hjørdis og de andre var enige om at utprøvning var godt. Riktignok var det vanskeligste å fortelle kjæresten at gjorde han det sånn, var det bedre. Måtte bare si at det hadde hun sett på film, kunne de prøve?
 

E & E

Jonas Samleren

0909
2013

Jonas våknet midt på natta av en ivrig ståkuk mot rumpa. Georg hadde kondomer og glidekrem, sa han. Det var et tilbud Jonas ikke våget si nei til. Det var unektelig noe annet og bedre å få en varm kuk i rumpa enn en dildo styrt av dame. En gang skulle jo være den første. Nærmest automatisk hadde Jonas stått på knærne og selv fått kuk. Han hadde nytt det. Om ikke annet trodde Jonas at han visste hvordan kvinner følte det med knull på den måten. Jonas følte det bare fint. Kjente at det gjorde ham ekstra kåt. I alle fall sto lemmet hans som aldri før. Det var som hans eget kjønn var en forlengelse av Georgs. Georg ville at Jonas skulle gjøre gjengjeld. Klart det. Georgs rumpe var vant til kuk, åpnet seg mye smidigere enn hullet hos damer. Jonas fikk beskjed om å peise på, gi jernet. Virkelig inn til roten i hvert eneste støt. Georg ville ha hårdere knull i rumpa enn noen dame hadde villet ha i en fitte. Det var helt vilt hvor annerledes det var med to mannskropper som knullet seg svette.
 

E & E

Johannes Døperen

0209
2013

Morsommere ble det, da han traff Irene igjen i voksenklubben. Hun var frimerkeklubbens sekretær og den ungdomsforelskelsen han hadde hatt da han var tolv, vendte tilbake som et lynnedslag i ham. Det underlige var at Irene også tente. Hun var enda ikke blitt førti og aldersforskjellen dem imellom betød ingenting. Det som betød mest, var at det var Johs første virkelige forelskelse. I en gudinne. At Irene var gift med en skipsreder og hans eneste levende gallionsfigur betød ingenting for noen av dem. Det frimerkemøtet dro ut i tid. Sekretæren kom sent hjem, gjennomknullet og lykkelig. Rederen hadde eget soveværelse, så han merket ingenting. Johs hadde stilt seng til rådighet, men Irene gikk da Johs sluknet. Rederen var for øvrig ikke interessert i Irene som kvinne, bare som hustru. Rederen selv hadde forkjærlighet for unge menn, for-trinnsvis over den kriminelle lavalder. Og de fant han ikke i deres egen by, men på utallige reiser.
 

Super_G

Date, del 1

0206
2013

Bad hende om at tage kjole og sko på. Ikke andet. Hun havde forsøgt at sove lidt og havde befundet sig i landet mellem søvn og vågen, spændt på hvad der skulle ske. Nu viste han hende rundt på sygehuset. Den fantastiske udsigt, men også dystre skumle kælderlokaler. Motionscenteret, hvor han træner, hvis tiden tillader det. Undervejs rundt i det store hus rørte de konstant ved hinanden og i den store elevator, vendte han hende rundt. Trak hendes kjole højt op og pressede hende op af det kolde stål. Der trængte han for første gang op i hende. Kun 2 hårde stød. For han havde en avanceret plan. Hvem siger at en kæmpestor MR skanner ikke kan bruges til sex. Først skulle de dog spise, så de bestilte pizza. Mens de ventede på maden gik de ind på hans kontor. Han satte sig på knæ foran hende og begyndte at slikke hendes fisse. Borede to fingre op i hende og masserede hendes g-punkt. Lige inden hun skulle til at sprøjte ham i hovedet, ringede hans alarm og han efterlod hende totalt våd og liderlig. Hun kunne næsten ikke
 

Super_G

Date, del 2

2906
2013

Hun ankom 11:59. Da han ikke troede hun ville komme, havde han intet klar, men da han fik besked, snuppede han lidt kød ud af fryseren. Vil du have noget skat? Nej tak. Har selv Pepsi med. Begyndte at trække sine bukser af. Ganske uopfordret løsnede hun sløjfen i sin top. - Ved godt, jeg har været slem, sagde hun. Med en grov bevægelse ryddede han bordet, så papirerne fløj omkring, fjernede resten af hendes klude og smed hende op på sit store egetræs spisebord. Hun havde tidligere bedt ham gå i Silvan og købe en blomsterpind. Han købte 3 tykke spanskrør af bedste kvalitet. Nu skulle slaget slås. Først beundrede han blot hendes smukke nøgne krop. Slank men med dejlige former og pænt store faste bryster. Et flot ar, fra navlen og ned til venusbjerget. Følge efter 2 kejsersnit. Han lavede selv bækkenbundsøvelser dagligt, men det havde hun ikke behov for. Dejligt med en snæver fisse, nu hans pik ikke hørte til de største. Bare en almindelig penis. Arret skånede han som det eneste under hele seancen, som det eneste sted på hendes krop. - Du har godt nok været uartig. Ved du hvor bekymret jeg har været? Hun smilede, mens han stod med spanskrøret hævet over hende og udvalgte første punkt. Bad hende om at lægge sig om på maven, men hun flyttede sig ikke en millimeter. Hmmm.
 

Super_G

Date, del 3

0906
2013

Og selv om han normalt hader dessert, gjorde han en undtagelse denne gang. En body chokomoussé måtte han en dag prøve og dagen var i dag. Smurte hende ind i chokolademoussé og slikkede det af. Sikken et svineri det blev, men selv om han normalt er en smule pernippen ragede det ham en skid. Nu var det hans tur, men da han ikke gad have chokolade på glans, måtte hun slikke hans pik au naturel. Denne gang gav han sig selv glæden ved at sperme i hendes mund og nyde glæden ved at hans erektion langsomt forsvandt i hendes mund. Da det virkede til, at hun ville stoppe, stoppede han hende og forklarede, at han godt kan lidt at få slikket sin pik, mens den er slap. Det øger nydelsen. Og han nød at den blev halvfed i hendes mund
 

Super_G

Date, del 4

0707
2013

Hun fik lov til at ride ham lidt og slikke ham i øret, mens han lukkede øjnene og slappede af. Vendte hende om på ryggen og kneppede indgangen hurtigt, liggende på siden. Førte hende hånd til fissen og bad hende selv klare klitoris. Hun spillede for fuld kraft, med hans hånd hvilende på hendes, så han kunne mærke alle hendes bevægelser. Lod hende mærke hans fysiske overlegenhed ved at ligge sig oven på hende og fiksere begge hendes hænder over hovedet med den ene hånd. Den anden hånd kæregnede hendes krop. Spyttede på sine fingre og nuldrede brystvorterne til de var så stive som muligt, hvorefter han gav dem et par små klask. Da han kunne mærke deres fælles klimaks nærmede sig hoppede han af hende. Stak 2 fingre op i skeden og masserede hende indeni og lod den anden hånd køre mellem de indre skamlæber. Da hun skreg sin orgasme ud onanerede han direkte på hendes højre bryst.
 

Finn P

Sexberetninger, del 2

2304
2013

Efter et par gange blev Yrsa mere dristig og begyndte at sidde og kæle for mig, som jeg så gengældte ved at kæle for hende, lege med hendes bryster og pirre hendes våde køn. Når vi så var varmet godt op, hende våd og liderlig og mig med halvstiv el stiv pik, trak vi os tilbage og havde samleje. Vi kunne under vores forspil observere vores tilskuere stå og lege med deres pikke og onanere deres stive lem. En dag hvor vi rigtig havde ophidset hinanden og var blevet meget liderlige, hviskede Yrsa: ”der er ingen grund til at skuffe dem, så lad os blive her.” Hun rejste sig og satte sig over mit stive lem og kørte op og ned. Lidt efter var det hende, der lå halvt henslængt på sofaen hen over armlænet, så jeg kunne føre mit jern op i hende. Hun kom lidt efter i en højlydt orgasme, og jeg kunne samtidig se omkring mig en kreds af mænd, der filede løs med deres stive organer og flere fik kraftige udløsninger. Jeg sluttede med at lade Yrsa stå lænet ind over sofaen, hvorefter jeg kørte mit lem frem og tilbage i hendes plaskvåde fisse.
 

Hairulf

Påskelam

2703
2013

Det var med spændte forventninger, jeg ved 23-tiden forlod min lejlighed og begav mig ind i skoven. Der var godt nok mørkt, jeg fortrød, at jeg ikke havde taget en lommelygte med, nu måtte jeg stole på min stedsans, som også ledte mig sikkert ad dunkle snoede skovstier frem til højen, som henlå i næsten totalt mørke; men fra et uset sted lød det: ”Godt du kom, vi har ventet dig”. 'Vi', hvor mange mon der var? ”Vi er to, jeg har taget dit dyr med”, svaret kom et sted inde fra mørket. Jeg spurgte hvad det var for et dyr, hun talte om, og fik svaret, at det var det, som indianerne kaldte et totem, det dyr som matchede lige min sjæl. ”Det ritual, du nu skal igennem, består i, at du skal underkaste dig dit totem, til gengæld vil det så beskytte dig hele dit liv”. Jeg spurgte, hvad hun mente med underkastelse, og hun svarede, at det var det, der på vulgært dansk betød, at jeg skulle lade mig røvpule af dyret, ”du kan også sige bedække, hvis du synes, det lyder pænere”, sluttede hun. Da jeg var færdig med at nægte, protestere og hævde at jeg absolut ikke var til den slags, spurgte hun mig, om jeg da syntes, det var sjovt at være impotent.
 

Busse

En påske i halvtresserne

2703
2013

Kalle var i gang med at feje gårdspladsen, da han så Marie smutte ind i hønsehuset, og var hurtige til at følge bagefter. Inde i hønsehuset stod Marie bøjet over en sæk med korn, og Kalle lukkede stille døren og satte krampen på indvendig, inden han listede sig ind på Marie og gav hende et klap bag i. - Nu har jeg dig, sagde Kalle, og skubbede hende ned over en kornsæk, - du har drillet og udfordret mig i en hel måned, så nu må du tage følgerne. Han rullede hendes ankellange nederdel op, så den lå på hendes ryg, derefter trak han hendes bomuldstrusser ned, så han kunne løfte hendes ben ud af dem, så skubbede han benene fra hinanden, han krammede hendes baller, bagefter lod han en pegefinger følge revnen mellem ballerne, han lod lige fingerspidsen glide lidt ind i den brune ring.
 

Natteravn

Tænk hvis...

1703
2013

Hurtigt skænkede hun sig et glas rødvin, tog et lynbad og trak morgenkåben på, hvorefter hun satte sig godt tilrette i sofaen. Som altid havde hun fin udsigt over mod hans lejlighed, og med den kraftige kikkert var det næsten, som om hun var til stede derovre. Han var godt klar over, at hun kiggede med, når han om torsdagen havde besøg af sin elskerinde. Han havde opdaget det ved et tilfælde, men da både veninden og han selv fandt det pirrende med en voyeur, havde han på et stort stykke karton skrevet, at det var ok med dem, at hun kiggede med. Han sørgede endda omhyggeligt for, at ingen gardiner eller andet kom i vejen. Hun mærkede, hvordan hendes brystvorter allerede nu blev hårde, og klokken nærmede sig da også 20, det tidspunkt hvor den fremmede kvinde plejede at dukke op. Med lukkede øjne lod hun en hånd glide ind under morgenkåben og blidt massere det ene bryst. Hun stønnede svagt og spredte benene let.
 

Natteravn

Tænk hvis...2

2804
2013

Hun havde ikke set ham, så han drejede fra og gik ud i den store have, fandt en sti og slentrede ned mod et område domineret af nogle enorme rododendron, som med sine mørkegrønne blade og lilla og lyserøde blomster skærmede godt af mod nysgerrige blikke oppe fra huset. Han listede om bag dem, hev bukserne ned om knæene, lukkede øjnene og begyndte langsomt at masturbere, mens han tænkte på Rikke. Den lette vind var dejlig lun, men den var alligevel skyld i så megen susen i buskene, at han ikke hørte hende, før hun stod lige bag ham. Inden han nåede at reagere, smøg hun sig ind til ham, og samtidig med, at hun hviskede: - Hej Rasmus, i øret på ham
 

Lotte Texhron

Nye toner hos gift kvinde

1701
2013

Min mand tog fat om mine hofter og begyndte at trække og skubbe frem og tilbage, og fornemmelsen var ubeskrivelig. Gud hvor var det bare skønt. ”Er det dejligt med en stor fremmed pik oppe i din dejlige nyspermede kusse,” spurgte min mand, og samtidigt tog han fat i den del af kæmpepikken som ikke var inde i kussen og begyndte at ryste den kraftigt. Jeg kom i min første orgasme med et drøn, som gjorde, at min krop føltes som om den svævede i et tomrum. Jeg nød orgasmen, som nok var den kraftigste, jeg har haft i mit liv. ”Ja, knep mig med din store tykke pik! ”Kør den ud og ind i min fisse og sørg for at du altid er til rådighed med denne dejlige pik ved enhver lejlighed, jeg har brug for den.”
 

Bobo

Fra netdate til sommersex

1701
2013

Min hånd gled op ad hendes lår, og hun sukkede, stadig med lukkede øjne. Jeg lod mine fingre flette med hendes og mærkede, hvordan hendes hånd rystede af liderlighed. Tog igen fat om min pik og satte den mod Julies fingre, der var dybt begravet i hendes fisse. Kunne se, at hun var så våd, at det løb ned til hendes numse, og jeg lod min pik følge samme vej. Da hun mærkede, hvor min pik var på vej hen, spærrede Julie øjnene op igen. Jeg stoppede, fordi jeg forventede et nej, men Julie stønnede liderligt: ”Vær forsigtig”. Jeg lovede at være forsigtig og trykkede let pikken mod hendes røv. Hun tog fingrene ud af fissen et øjeblik, og min pik gled overraskende let indenfor. ”Århhh, ja,” stønnede hun, ”lige så stille i starten.” Jeg trykkede langsomt pikken helt i bund, og Julies ansigt skar en grimasse. Efter et par gange frem og tilbage fangede jeg Julies blik. ”Mmmmm, ja, knep mig nu,” sagde hun, ”og kys mig.” Jeg trykkede mig ned til hende, så jeg kunne mærke de store bryster, og hun skiftevis kyssede mig og stønnede ind i min mund. Det var så frækt, at jeg var lige ved at komme med det samme. ”Tag på mig,” stønnede Julie nu. Jeg satte hænderne på de store bryster og mærkede, hvordan de gyngede i takt med min pik, der stadig var i hendes røv.
 

Finn P

Sexberetninger, del 1

1701
2013

Jeg ligger i en liggestol ved poolen i vores ferie på Gran Canaria. Jeg vender mig om på maven, og der sidder en lidt kraftig kvinde på liggestolen bag mig, som jeg nu har front mod. Hun smiler venligt, og jeg smiler tilbage. Hun lægger sig så på maven, med fødderne mod mig, og med ganske lidt spredte ben. Men spredte nok til, at jeg kan se hendes hånd i bikinitrussen. Hun masserer sin klitoris og skamlæber. Jeg kan se, at hun også stikker et par fingre ind i sin fisse. Min pik er dejlig stor og stiv nu og vil gerne ud af badebukserne. Hun flytter nu trussen lidt til side, så jeg kan se hendes fugtige fisse, hun er trimmet korthåret, så jeg har frit udsyn til hendes røde skamlæber. Hun kører nu en finger ind mellem skamlæberne og skiller dem ad og masserer blidt sin klitoris. Jeg kan se, hendes safter løber ud af hendes åbne fisse. Jeg kan mærke, mine nosser er meget spændte og eksplosionsklare.
 

Mizze Munther

Julius - Julefred

2412
2012

"Nå, du er ikke helt død Julemand.” Lød en engleblid stemme over ham. Julius svarede igen ved at trække i særkens kant, så de store bryster væltede frem. Som et barn der søger trøst, begyndte Julius at sutte på de store mørke die vorter. Med en tilfreds grynten æltede han løs på det ene bryst, mens den anden hånd fandt vej under skørterne. Julius huskede fra sidste gang – at der ikke ville være hindringer for den store arbejdsvante hånd. Englen, med det lyse hår, lod Julius gøre hvad han ville og spredte villigt lårene så Julius hånd kunne finde vej til den våde grotte mellem hendes ben. Julius kunne mærke hvordan det begyndte at rykke i lansen under klappen i vadmelsbukserne. Behændigt fik han knappet op, så lansen kunne folde sig ud i fuld længde. Julius skubbede sig længere op i høet og lod forsigtigt den sårede lanse glide ind i den varme bløde grotte. Stille og roligt for ikke at sårene på ryggen skulle bryde op, lod Julius lansen glide ind og ud af Englegrotten. Englen lod sine kraftige ben slynge sig op omkring Julius’ ryg og holdt ham i et fast favntag. Julius havde ikke andet valg end at blive hvor han var og med et brøl, af smerte og nydelse, fyre sin nektar af i Englens grotte. Stønnende lod Julius sig rulle om på ryggen i høet – ryggen og lansen smertede efter mødet med Englens kraftige lår og stramme grotte. Julius hørte Englen røre på sig i høet. Et øjeblik efter mærkede Julius, Englens blide hænder famle rundt om den sårede lanse. De kuplede sig om de ømme og forslåede kugler, blide og varme strøg de op over den nu faldne lanse. Med et varmt pust, lod Englen sine bløde varme læber glide ned over ham.
 

Merlin

Julebukken på Sjølund slot

2412
2012

En dag op mod jul kommer et brev fra fruens kammerpige, hvori hun fortæller, at komtesse Mela er på vej hjem og vil være hjemme i løbet af få dage. Slottets frue bliver igen opslugt af skinsyge og misundelse, idet hun ved, at hendes fortryllelse af Martin ikke kan hamle op med den kærlighed, de to unge har for hinanden. Hun gransker sine mørke bøger, og natten før komtesse Mela igen vil betræde slottets jorde, er deres elskov vildere end nogensinde før, og Martin synker udmattet sammen og falder i en tung dødlignende søvn. Slottets frue benytter sig heraf. Kan hun ikke få den unge mand, skal Mela aldrig mere nyde hans gunst og mærke hans kærtegn. I sit grænseløse begær og misundelse kaster hun en forbandelse over den sovende yngling og står veltilfreds og ser ham langsomt forvandles til et bukkekid. Hun kalder da på sin betroede tjener, som bærer den forvandlede Martin ud i skovene, der omkranser Sjølund slot for der at overlade ham til de vilde dyr. Det siges, at den unge Martins kærlighed var så ærlig og stærk, at fruens forbandelse ikke totalt kunne ramme ham, og...
 

Ham dér

Julebukken

1812
2012

Da jeg var blevet tilfreds med mine forsøg på at lave december af november i vores stuer, var jeg begyndt at lave brunkagedej i køkkenet, da Mark kom hjem. "Hej!" sagde jeg glad; endelig havde jeg fortrængt novembermørket. Mark svarede ikke. Han havde end ikke taget overtøjet af, da han med beslutsomme skridt kom ud i køkkenet. Uden et ord skubbede han mig ind over køkkenbordet. "Hey!" protesterede jeg; men det medførte bare, at han med én hånd samlede mine håndled på ryggen. Med den anden hånd åbnede han mine cowboybukser og trak dem ned. Jeg spurgte mig selv, hvad der skete! Mark rodede i en skuffe, og hvordan han gjorde det med én hånd, aner jeg ikke; men pludselig var mine underarme bundet uløseligt sammen med Vitawrap. Jeg blev lidt betænkelig: "Mark?!" sagde jeg spørgende.
 

Katrine Benthagen

Blå jul

1312
2012

Han følte medlidenhed med de af hans kollegaer, som havde små børn hjemme. På den anden side set var han selv vokset op i et hjem, hvor både far og farfar kunne være væk til jul og fødselsdage, og hvor kontakten stammede fra blå og rødkantede luftpostbreve og korte samtaler via Lyngby Radio. Det var meget nemmere at holde kontakten nu, og det var han glad for. Samtidig vidste han, at hans tilstedeværelse her denne juleaftensdag betød, at der var mange børn derude, som ville få far hjem, måske ikke til jul, men de kom dog hjem i stedet for at sidde som gidsler i årevis, når forhandlingerne gik i hårdknude. Der var søfolk derude, der ikke havde været hjemme i over to år. Han havde meget mere ondt af deres familier end af familierne til besætningen på dette skib. Han sukkede dybt og tvang de triste tanker væk. Det var jul uanset temperaturen...
 

Hairulf

Julebukken

0312
2012

Påskeharen holdt en kunstpause, indtil salen kogte af spænding, så kom det: ”Julebukken! Han er jo et spændende sammensat dyr, dels er han en gedebuk af kød og blod, dels er han et rituelt væsen skabt af halmstrå, og han kan frit skifte mellem de to identiteter. Det skal blive spændende at se, om han magter at løse dette års opgave, den kommer her: Kvinden Lisa sidder på en bådebro. Hun har en tung sten i hver frakkelomme og en halv flaske snaps i tasken. Hun er fortvivlet og vil om lidt drikke snapsen og så lade sig falde i vandet for at drukne sig. Julebukken har 48 timer til at dels redde hende, dels, og især, gøre hende så lykkelig, at hun vælger livet. I kender jo reglerne, ét mirakel må han påkalde, resten afhænger af ham selv. Det store timeglas bliver vendt nu, værsgo Julebuk, gå i gang!” Lisa mærkede kulden, selv hendes tykke vinterfrakke kunne ikke holde den stikkende blæst ude; men hun var ligeglad, alt var ligegyldigt. I seks år havde hun og Lars levet sammen, hun havde arbejdet i supermarkedet, et skodjob, for at han kunne fuldføre sit lægestudium, så skulle hun bagefter læse til bibliotekar, var aftalen. Men som Lars spydigt havde sagt, da han var færdig og smed hende ud til fordel for sin nye kæreste, så var det jo ikke noget, hun havde papir på.
 

Alexa

Adventsgaven - Dugen

0212
2012

Det var 1. søndag i advent, men det er ikke noget, vi har gjort stads af i familien. Jeg var taget ind på kontoret for at kikke en sidste gang på projektet, som jeg skulle aflevere mandag formiddag. Det var sådan set på plads, men jeg ville være helt sikker. Familie og firma afhang af projektet, så jeg måtte altså lige tjekke en sidste gang. Jeg havde lovet min kone at komme hjem til kaffe. Hun havde inviteret sine forældre, og jeg burde vel nok tilbringe lidt mere tid med min familie. Da jeg kom hjem, blev jeg overrasket over at mine svigerforældres bil ikke holdt i indkørslen. Klokken var lidt over 3, og siden de er gået på efterløn har ”til kaffe” betydet ”lige over middag” for dem. Huset var helt stille, da jeg kom ind. Der brændte et enkelt bloklys i stuen og også et i køkkenet. Jeg undlod at tænde lyset, for ikke at øde lægge stemningen. Børnenes værelser var også helt stille og mørke. Jeg gik ud i entreen igen. Min kones jakke hang der, så hun måtte være hjemme
 

Firsttimer

Kaskader af lyst

2309
2012

"Er du våd?", spørger manden med en dyb og erotisk stemme. "Mmm", mumler kvinden, allerede halvvejs henført af de indledende øvelser, så evnen til at udtrykke sig i lange sætninger glider i baggrunden. Manden tager fat om kvindens ansigt med begge hænder og møder hendes ansigt med sin mund. Han kysser først blidt - begge kroppes begær ligger i dette øjeblik i mødet mellem læberne - kvindens og mandens. Det intense kys, der følger, sætter kroppene i bevægelse. Manden trækker kvinden længere op i sofaen og ned på ryggen - hun er mere end villig, hendes underliv bevæger sig allerede i cirkulære langsomme bevægelser, nu er sproget helt sat ud af spil, og hun udtrykker sig nu kun gennem kroppen og de klynkelyde, som hun ikke kan holde tilbage. Manden ser på hende og hans hænder søger hendes bløde bryster. Idet hans hånd lægger sig om hendes bryst og niver let i vorten, udstøder hun et dybt suk, som får ham til at tage endnu bedre fat om vorten. Smerte og nydelse er svært at adskille, men hendes ansigtsudtryk lader manden forstå, at det netop er denne hårfine balancegang, der trigger og sætter gang i en eksponentielt voksende lystfølelse hos hende…
 

Hairulf

Illuaralik

1908
2012

En dag havde jeg været oppe og slås med dieselgeneratoren i flere timer, inden den endelig faldt til føje og lavede strøm igen. Jeg var blevet svedig og beskidt, så jeg fyldte to spande med varmt vand og gik ud i badeværelset for at blive skyllet ren. Da jeg kom ind i stuen i renvasket stand, sad Nasunnguaq og ventede på mig. Hun begyndte med det samme at lære mig en række gloser, der havde med bad at gøre, og nævnte flere gange, at hun også lige havde badet. Jeg var åbenbart lidt for lang tid om at fatte meningen, for med ét rejste hun sig, kom helt hen til mig og spurgte: ”Asavinga?” Grønlandske verbers bøjning er et mareridt, så jeg skulle lige tænke mig grundigt om, før det gik op for mig, at det betød: ”Elsker du mig?” Så mobiliserede jeg alle mine åndsevner og svarede: ”Suu, asangaarpakkit”
 

Miss Fantasy

Legesyg søndag

2107
2012

Jeg steg af ham, løsnede ham fra stolen og smed mig over på maven i sengen og lå udmattet og tilfreds. Men han var ikke færdig, og jeg havde måske været lidt for streng ved ham. Han var i hvert fald i humør til at give hævn. Alt dette var jeg uvidende om, da jeg stadig lå i min rus på sengen. Pludselig var det mig, der fik håndjernene på, og jeg vendte mig forskrækket om i sengen. Jeg kiggede over på ham. Men han kiggede ikke på mig. Han gik hen til natbordet og fandt en creme frem.”DET GØR DU IKKE!” udbrød jeg. ”Du ved vidst ikke, hvem du har med at gøre her,” sagde han. Han tog fat i mig og vendte mig om på maven igen. Jeg protesterede, men han hørte ikke efter. Han spredte mine baller og skød en masse creme ud af tuben hen over min stjerne.
 

Tao Nao

Mandelgaven

2107
2012

Hun ku’ se det på ham. Han havde fundet mandlen. Hun var ikke i tvivl, selv om han ikke sagde noget. Øjnene, der afslørede ham. Han havde lige præcis dét blik, hun kun så, når han afsøgte hendes krop. Legede og drillede og holdt hende lige på kanten af vægtløshed og den stille død, som franskmændene kalder orgasmen. Bare tanken var lige ved at drive hende til vanvid, og sådan havde det været hele eftermiddagen. Hun mærkede varmen i skødet og trussernes tynde blonder, der nu var spilet ud over hendes skamlæber.
 

Miss Fantasy

Sex på 1. date

2005
2012

Jeg kom til mig selv igen, greb chancen og spurgte genert efter et kys. Et kys som jeg stadig husker som var det i går. Vi fik os hurtigt lagt os til rette i sofaen. Nu havde jeg frit spil til at mærke din krop, og nysgerrigheden var stor. Vi lå tæt, og du pressede din stive pik mod mig. Du ville vise din begejstring, og jeg tog imod. Efter lidt nus og kæl, måtte jeg bare bede dig om at komme med ind i din seng. Den trange plads i sofaen var ikke nok. Jeg var efterhånden så våd at jeg havde svært ved at styre mig. Du var næsten uskyldig, du gjorde bare som der blev sagt, og var nok lidt forundret over at jeg ville gå så langt på 1. date. Men dine øjne vidste bedre, de var erfarne og vidste hvordan man skulle have sjov på lagnerne. Jeg måtte gispe da du tog din bluse af. Jeg havde ikke troet at en mandekrop kunne se så tiltrækkende ud. Vi tog begge tøjet af og lå nu og kælede sammen kun iført undertøj. Jeg kunne snart ikke holde mig tilbage mere. Jeg ville se mere, mærke mere, rører ved mere. Jeg tog dine boxer shorts af og frem kom en kæmpe stiv pik. Den skreg efter mig, at den var klar! Hurtigt smed jeg mine trusser, og satte mig op på dig. Langsomt lod jeg din store pik glide op i min fisse...
 

Killingen

Elverpigen
En fortsættelse af
Elverhøjen

0605
2012

Nu løb hun igen, som hun havde gjort hele sit liv. Hun var den smukkeste pige i landsbyen, men hendes spidse ører og hendes mor var skyld i, at de begge var forhadt. Hendes mor havde ligget i med djævelen, sagde de, men hun kendte sandheden. Hendes mor havde bare mødt en, som ingen vidste hvem var. Hun løb for at komme væk fra øjnene, tilråbene, og det eneste hun vidste, når hun løb de ture var, at hun kunne glemme dem alle sammen, når hun løb. Forpustet stoppede hun på bakken, som så mange gange før. Det var her det hele var startet ifølge hendes mor. Hun lagde sig ned for at få pusten, vidste at de drenge ikke ville jage hende her, det turde de ikke. Hun for forskrækket op da hun hørte en komme gående op af bakken til hende. En hætteklædt mand, eller var det en kvinde?
 

Flensborg tøs

Manden fra toget

2204
2012

Hun havde låst døren op. Det havde givet et højt og tydeligt klik. Sofia havde hånden ved håndtaget, men hun havde ikke mod nok til at åbne døren. Han kom tilbage og bankede på igen. Men hun kunne stadig ikke få sig selv til at åbne døren. Hun listede stille baglæns. Hun kunne se, hvordan dørhåndtaget sagte gik nedefter. Hun fortsatte med at gå baglæns, samtidig med at dørhåndtaget fortsatte nedad. Døren blev sagte skubbet op, og manden kom ind. Han sagde ikke noget, men kikkede nysgerrigt på hende. Sofia fortsatte bagud, hen mod sin sofa. Hun så, hvordan manden lukkede døren og låste den. Han kom hen imod hende uden at sige noget som helst. Sofia sad sig ned i sofaen, mens hun så på manden. Han løsnede sit bælte og tog sine bukser af og lagde dem over en stol. Samme vej fulgte hans underbukser. Manden stod med en kæmpe stor pik. Den største Sofia nogensinde havde set. Nosserne på manden var på størrelse med et æg. "Ja, sådan set jo 2 æg," tænkte Sofia. Hun lagde mærke til, at hun sad og smilte til manden. Hun kunne mærke, hvordan blodet skød op i hovedet på hende. Hun var pinligt berørt over sig selv. "Hej," sagde manden til hende. Sofia kunne høre, hvordan hun svarede "Hej" tilbage til manden. Hun havde svaret helt automatisk uden at tænke over det. "Det var vist den her, du gerne ville se lidt nærmere på i toget
 

Katrine Benthagen

Juliane - Iskoldt begær

2603
2012

Han rejste sig også, og hun åndede lettet op og gik mod forstuen. Nu var det med at komme ud herfra i en fart. Han greb fat i hende. ”Du skal ingen steder, Julle! Vi er slet ikke færdige med at snakke sammen!” ”Slip mig!!” ”Kun hvis du lover at sætte dig ned og høre efter.” ”Slip mig, sagde jeg!” ”Du beder selv om det, Julle, sidste chance!” ”Slip mig så!” Han hev hende efter sig ind i soveværelset, smed hende på sengen, selvom hun både skreg og sprællede. Han satte sig på hendes ryg og bandt stille og roligt hendes arme fast til sengen. Julle var rasende. Hvad bildte han sig ind? Hun skreg af ham og fortalte ham i utvetydige vendinger, hvad hun mente om hans opførsel, men han fortsatte bare stille og roligt, og snart lå hun bundet på hænder og fødder. Han rejste sig og gik ud kun for at komme tilbage med et tørklæde, som han bandt et par store knuder på, inden han stoppede det i munden på hende og bandt det om hendes nakke. Hvis blikke havde kunnet dræbe, havde han været en død mand, men han satte sig bare stille ned på sengen ved siden af hende og strøg hende blidt over håret. ”Jeg er ked af det her Julle, men jeg har en del ting, jeg gerne vil sige, og du ville jo ikke sidde stille og lade mig tale.” Julle tudede af raseri. Hun havde aldrig oplevet noget lignende. Hvad bildte han sig ind? Hans hånd gled stille og roligt over hendes hår, indtil hun begyndte at falde til ro. Hun var vred, nej ikke vred, men glødende af raseri, men det nyttede jo ikke noget. Hun kunne ikke komme fri, uanset hvor meget hun rykkede i rebene
 

Chessvaffi

Overboen inviterede mig på erotik og middag

1501
2012

”Så kom dog i gang. Det her lange forspil gør mig vanvittig.” ”Nå da da. Det er måske ikke rart for den lille erhvervsjurist, at afgive kontrollen?” Hun gispede højlydt for tredje gang, da jeg via et tag i hendes knæhaser, trak hende ud til bordkanten og pressede mit pikhoved insisterende op i hende. Centimeter efter centimeter gled jeg ind i hendes stramme fisse. De sidste par centimeter, var der dog ikke plads til. De måtte pænt vente udenfor. ”Jeg er jo helt fyldt ud af din monsterpik. Knep mig så sønder og sammen med den store stive kødklump.” Stønnede hun længselsfuldt. Men jeg ignorerede hende behændigt. Jeg nød nemlig at fylde hendes våde og liderlige underliv helt ud. Imens mine hænder atter og ivrigt havde kastet sig over hendes dejlige bryster. Jeg æltede dem nærmest med mine søgende hænder og hev hende derefter flere gange let i brystvorterne. Alt imens jeg tålmodigt ventede på, at hun snart jokkede direkte ind i min udsatte baghold. Jeg måtte ikke vente ret længe, før hun begyndte at bevæge sit optændte underliv under mig.
 

Chessvaffi

Psykologtime i midnatstimen

1902
2012

”Det var en meget lækker oplevelse, selv om det gik super stærk.” ”Det manglede da bare. Jeg spillede op til noget helt andet, som jeg så pludseligt ikke kunne honorere. Desværre.” ”Er du våd imellem benene. ” Hun nikkede svagt, med et ærgerligt udtryk i et skuffet ansigt. Jeg forlod hende knælende og tøjret ved spisebordet. I et rengøringsskab i min baggang, fandt jeg en pose med skriggrønne plastikhandsker i. ”Hvad skal du med den der hånd?” Spurgte hun mig om. Smilet var forduftet i hendes ansigt. ”Forløse dit oprørte og våde underliv, damemus.” ”Det er ikke alene ulækkert, det er også møghamrende klamt,” hvæsede hun vredt imod mig. ”Tie kvinde. Spred så benene,” sagde jeg roligt men bestemt, og knælede ned ved siden af hende. Min plastikbelagte højrehånd var allerede vandret op under hendes lange nederdel. Hun klemte sine ben stramt sammen og kiggede arrigt over på mig. ”Nu tikkede der endnu en straf ind på din konto. Skal jeg spørge én gang mere, så du får yderligere en straf eller spreder du frivilligt pusselankerne?” spurgte jeg hende ad, mens jeg tog fandt i hestehalen og tvang hendes hoved om imod mig. Hvis øjne kunne dræbe, så havde jeg i dette øjeblik mødt mit endelig og modtaget dødsstødet fra et par uhyrlig kønne med vredladne brune øjne. Udtrykket i hendes ansigt blev mere mild og eftergivende. Hun slappede langsomt af og skilte modvilligt sine lårbasser. Min selvlysende Kermit hånd, forsvandt fornøjet ned i hendes meget våde trusser.
 

Chessvaffi

Psykologtime i midnatstimen, del 2

2602
2012

Mine hænder søgte atter hendes bryster, da min pik gled op i hendes snævre fisse. Der var stadig ikke plads til hele mit udstyr, men kvindens ejer gik helt i ekstase, da min pik indtog hende igen og igen. Jeg måtte slippe taget i hendes bryster, for at holde bedre omkring hende. Så hun ikke gled ned af og bare hængte som et stykke slatten brun sæbe i håndjernene. Efter endnu en hektisk orgasme havde raseret og bjertaget hendes elektriserede kvindekrop, bad hun barmhjertigt om en tiltrængt timeout. Min egen første ekstreme og hurtige udløsning havde bevirket, at jeg nu var mere udholdende og langtidsholdbar. Da jeg introducerede hendes anus åbning, for en insisterende og søgende finger, gispede hun forfærdet. ”Hidtil har jeg nægtet enhver mand at indtage mig der. Det er mit private jomfruhul.” Uden at varsko hende på forhånd, fordelte jeg en straf på 25 slag på hendes våde og lækre kvindenumse. Førend jeg skubbede hendes krop insisterende forover og nænsomt pressede en finger op i hendes anus.
 

tøsen lotris

Min smukke mand

1912
2011

Du greb om mine hænder og bandt mig fast til sengens stolper, bagefter satte du dig i fodenden af sengen og begyndte at kæle for din store stive pik. Se hvad jeg har til dig tøs. Har min lille frække slavetøs været artig? Jeg nød synet af dig og hviskede, at jeg havde været en artig lille tøs. Er du nu helt sikker, spurgte du, og jeg måtte indrømme, at jeg havde været lidt uartig ved at lege med mig selv. Havde du fået lov til dette, spurgte du, og jeg hviskede nej. Du ved hvad straffen er? Jeg nikkede, og du løste mine hænder og vendte mig om på maven og bandt mine hænder igen. Du finder dit spanskrør og lader det svippe igennem luften, - og hvor mange gange har du leget med din fisse, tøs? Jeg svarede 2 gange, siden du sidst har kneppet mig. 2 x = 10 slag, fem slag for hver. Du kommanderede mig til at tælle slagene højt, efter de først 5 slag begyndte jeg at tigge om nåde, men forgæves, du fordelte de ti slag over begge mine balder, mine stakkels balder brændte, og jeg klynker undskyld Herre. Din finder gled op i min meget våde fisse, og snart havde du udblokket min fisse.
 

Katrine Benthagen

Grøn jul

1112
2011

Lyden af skridt i gruset uden for teltet bragte ham tilbage til nuet. En eller anden var på vej på toilettet. Noget så simpelt som man aldrig tænkte over derhjemme, var her noget, man skulle vænne sig til. Her krævede et toiletbesøg to poser inden i hinanden og en skraldespand, hvis man skulle mere end at tisse. Han smilede. Han vidste godt, at det var hårdt for hans familie, at han ikke var hjemme til jul. Hans far sagde ikke så meget, når han snakkede med ham i telefonen, og han kunne høre, at hans mors stemme ofte var ved at knække over, men de vidste, at det var det her, han ville, og bakkede ham op, så godt de kunne. Igen forsøgte han at flytte tankerne til nuet. Han var ikke hjemme, og det var ganske vist den 24. december, men det var ikke en lille landsby i Østjylland, men Afghanistan, han befandt sig i.
 

Killingen

Elverhøjen

2711
2011

Solen gik langsomt ned, mens hun sad på bakken og stirrede ud over landsbyen. Hun vidste, hun var nødt til at gå hjem, men gjorde hun det, ville hendes stedfar bare slå hende. Hun lagde hovedet ned på sine knæ og græd. Pludselig mærkede hun et par hænder lægge sig på hendes skuldre. Hun fór sammen, men i det samme sekund hun så på hans ansigt, faldt hun til ro igen. Han havde de skønneste blå øjne og det kønneste lyse, krøllede hår. Hun kendte ham ikke, men hans smil fik hende til at slappe helt af. Da han førte hende mod bagsiden af bakken, overvejede hun ikke et sekund at stritte imod, og hun så ikke hans spidse ører. For foden af bakken kyssede han hende blidt på munden, mens han trak hende ind af en åbning, hun ikke havde set før. Indenfor stod der en seng, og gennem en dør kunne hun skimte noget, der lignede et køkken. Blidt skubbede han hende hen mod sengen, og da hun stod foran den, mærkede hun hans feminine fingre indenfor sin bluse.
 

Mia31

Pay-back-time

2509
2011

Jeg stirrer på hans lem. Hans pik. Den, som jeg har nydt og nydt, de gange vi har elsket. Lige nu leger han med sig selv. - Jeg har lyst til at kneppe dig, Mis, hvisker han hæst. Jeg ruller rundt. Ruller om på ryggen. Strækker armene over hovedet. Ved, at Mikkel elsker at se mig strække mig som, ja - en mis. Ser Mikkel stå lige foran mig. Med strittende lem. Klart. Parringsklar. Men ikke nu. - Mikkel, træk støvlerne og bukserne af mig. Og slik mig. Så skal du få dig en overraskelse, smiler jeg til ham. Det skal man ikke sige til Mikkel to gange. Han falder på knæ. Lyner mine lange sorte støvler ned. Trækker dem af mig. Smider dem ud i gangen. Så tager han fat i mine bukseben. Og trækker til. Trækker bukserne af mig i en bevægelse. Jeg strækker benene. Strækker dem ud mod Mikkel. Han tager fat om mine ankler. Spreder mine ben. Kravler op i sengen.
 

KD

En aften med ham

1408
2011

Nu opdagede jeg, at han også var nøgen. Han havde en stiv pik, ikke ret stor, men dejlig at se på og levende med presperm glinsende på spidsen. Jeg kunne ikke lad være, jeg skulle have den, hvad der fik mig til det, ved jeg ikke men jeg rykkede mine hænder fri og tog hans pik, førte den til munden og begyndte at slikke på den. Jeg var lige ved at fornemmet smagen af hans presperm, så kom det som lyn fra en klar himmel, ”Hvem fan’ har givet dig lov til det,” han var lige pludselig stivnet, stenhård i sit ansigt. ”Vend dig om – på maven, nu!” Det var ikke til tage fejl, det var en ordre. Jeg adlød nærmest automatisk. ”Sig undskyld, din so” lød det, samtidig med et slag med åben håndflade ramte min venstre balde. En lige så hårdt slag faldt på højre balde. Jeg ville ikke affinde mig med hans kommando, jeg klyngede men sagde intet. En på venstre, en på højre. Jeg opgave at tælle med.
 

Katrine Benthagen

Stine

3107
2011

Stine lå stiv  af nervøsitet i sengen ved siden af Vilhelm. Nu var det slut med at tiltale ham Kaptajn Müller, og om lidt var det også slut med at være jomfru. Hun lukkede øjnene. Hun havde diskret kigget, da han trak af natskjorten. Han var smuk. Hun bemærkede ikke selv, at hun smilede. "Hvorfor smiler du så drømmende?" Hun rødmede dybt. "Jeg ... det er ikke noget." "Ingen hemmeligheder mellem os to." Hans stemme lød lidt streng, og Stine rødmede dybere. "Jeg synes bare, du så smuk ud uden tøj på." Det sidste var ikke stort mere end en hvisken, og hun havde lukket øjnene. Hvad ville han ikke tænke om hende? "Hvis ikke du har meget imod det, ville jeg også gerne se dig uden natkjolen på." Hans ord fik hende til at rødme dybt, men ikke fordi hun blev flov. Hun blev så varm i kroppen. Hun slog sengetøjet til side, stod ud af sengen og trak, uden at se på ham, natkjolen op over hovedet. Så smuttede hun igen under dynen, men da hun ville trække den over sig, hev han i stedet det hele på gulvet. Denne gang så hun på ham uden blusel, og hun nød den faste krop, hendes blik faldt på. Han trak hende ind til sig og kyssede hende blidt. Stine gengældte forsigtigt hans kys og lagde armene om ham. Hans ene hånd gled ned til et bryst og strøg blidt over det
 

Duke Nukem

Leg i badekarret

1107
2011

Da jeg havde tørret mig fandt jeg de dildoer vi har med sugekop satte dem fast i badekaret og hældte rigeligt med olie ud over dem og begyndte at ride på dem skiftevis, nu var min røv så udblokket at jeg kunne presse 2 dildoer op så tog jeg klemmerne der lå klar ved badekaret og satte dem på mine brystvorter helt ud på spidsen uhhh det smertede men i dag gjorde det mig bare endnu mere liderlig jeg endte med at ride på den helt store dildo den er så dejlig hård at mærke. Min pik dryppede med sperm, men jeg ville vente med at komme. I stedet åbnede jeg for vandet og fyldte badekaret helt op gik ud og hentede en af de store øl og et glas Nu var badekaret fyldt med varmt vand og sæbeskum, jeg sad og nød min øl, mens jeg tænkte på dejlige dig, din frække røv og dine dejlige bryster og prøvede at huske smagen fra din våde fisse, når jeg slikkede dig.
 

Katrine Benthagen

Soldaterkammeret

0307
2011

Marie sad længe og så ham sove, så blev hun opmærksom på de pletter, hans uniform havde lavet på hendes kjole. Det var tydeligvis blod, og hun fik kvalme. Hun rejste sig og trak kjolen over hovedet. Det var gået igennem det tynde stof og ind på underkjolen. Hun kastede et forsigtigt blik på Jens. Han sov dybt. Så trak hun også den af og stod nøgen. Hun kastede et blik i spejlet og forsøgte at forestille sig Jens hænder på sin krop. ”NEEEJ!” Jens havde sat sig op i sengen og skreg. Marie sprang hen til ham og slog armene om ham. Han trak hende tæt ind til sig, og hun væltede op i sengen til ham. Han kyssede hende voldsomt, og hun gengældte hans kys. Hendes nøgne krop blev holdt mod hans som i en skruestik, og hun nød at mærke ham. Hans hænder gled ned til hendes balder og krammede dem blidt. Marie mærkede varmen sprede sig i sin krop og kyssede ham mere ivrigt. Han drejede dem begge rundt, så han kom til at ligge ovenpå hende og hun spredte sine ben, så han kunne ligge bedre. Hun stivnede overrasket, da hun mærkede hans stenhårde lem mod sit skød.
 

LucySpring

En lækker mand

0905
2011

Ja! Giv mig en chance,” sagde jeg og greb chancen til at putte mig ind til ham. Han snusede til mit hår og mumlede, ”hm.. kun hvis du giver mig en.” Jeg forstod ikke, hvad han mente og så undrende på ham. ”Jeg mener... du er ikke nem at læse!” sagde han. Jeg rynkede brynene, som for at vise, at jeg nu slet ikke forstod, hvad han mente. ”Jeg har gået og bagt på dig, lige siden du flyttede ind, og jeg bliver hele tiden i tvivl om du er interesseret i mig eller ej,” sagde han. Det er bare løgn, tænkte jeg og åbnede munden for at sige noget, men han fortsatte, før jeg nåede det: ”og så lige som jeg har fået overbevist mig selv om, at du er til piger, og det er derfor du kan overleve her hos os, og at det er derfor du ikke har kastet dig for mine fødder endnu, så står du og gør sådan noget ved en stakkels agurk!” Han gjorde en let gestus imod vasken med sin ene hånd.
 

Michael2

Hjælpeløs og smuk

0905
2011

Jeg lader tungen glide op ad. Mine fingre skiller huden omkring dit mest følsomme område, og afslører din opsvulmede klit. Synet tænder mig voldsomt. Jeg lader tungen glider rundt om den, uden at røre den. Jeg pirrer dig. Engang imellem glider den hen over den et kort øjeblik, og efterlader den våd og skinnende, og hver gang giver det et sæt i din krop, efterfulgt af et højt gisp. Jeg lader tungen cirkle rundt på den nu. Rundt og rundt. Du stønner og vrider dig. Jeg nyder det og lyden af dig. Nyder at have magten og nyder at gøre det godt for dig. Mine læber lukker sig let om den, og jeg napper forsigtig i den. To fingre finder op i dig, imens jeg slikker dig. Jeg bevæger dem ind og ud, imens min tunge og læber fortsætter deres arbejde. Du stønner højere og højere og din krop bevæger sig i sengen, så meget rebene giver dig lov til.
 

ASM

Strandhytten

2003
2011

Han gik hen til hende og hun greb fat i hans shorts. ”Stå lige stille!” kommanderede hun og trak ham hen til sig. Hun greb med den ene hånd om hans balle, mens hun med den anden kærtegnede hans halvstive lem gennem stoffet. ”Uhm, jeg tror jeg har fundet uroen,” og med et snuptag trak hun hans shorts ned om anklerne. ”Ja, den er god nok.” sagde hun og tog forsigtigt med den ene hånd om roden af den dunkende pik og lod den anden glide ned om nosserne. Hun trak forsigtigt forhuden tilbage og lod tungen spille forsigtigt på det følsomme område ved hudstrengen, og pikken voksede til sin fulde størrelse. Hun slikkede en dråbe sæd fra hovedet og gav det en lang vådt kys. Jens’ stønnen og ufrivillige ryk i hans underliv fortalte hende, at behandlingen vakte begejstring. Hun løftede hovedet og mødte hans øjne der brændte af lyst og lider, smilede til ham og lod det svulmende pikhoved glide ind i munden, saftede det godt til med spyt og bevægede langsomt hovedet frem og tilbage.
 

Kupfa

Langsom og grundig forklaring

1501
2011

Da jeg sænkede hovedet ned mod hendes skridt, spredte hun benene meget, så det var nemt at komme til. Da jeg lod tungen glide op af kussen uden på trusserne, blev hendes bevægelser meget kraftige, og hun stønnede, "mere bliv ved," samtidig med hun trykker mit hoved ind mod sig. Trusserne var nu godt fugtige, dels af mit slikken og også af velduftende safter der strømmede ud af Helle. På vej op af hendes krop igen fik brysterne igen en krammetur og brystvorterne en dejlig omgang med læber og tunge. Igen afsluttede jeg "forklaringen" med et kys, der blev noget heftigt. "Fik jeg forklaret mig mere tydeligt denne gang," spurgte jeg, da vi fik vejret efter kysset. "Ja, nu er den ved at være der, jeg er ret sikker på hvad du mener," svarede hun med et stort smil og hektisk røde kinder. "Nu tror jeg, det er min tur til at svare," fortsatte hun, og rejste sig, samtidig med hun smed bluse, Bh og trusser.
 

Astrid

Knaldet i nissekostume

0901
2011

Igen kom jeg på hans pik, efter han havde hvisket til mig, at jeg skulle komme på hans pik. Det er så fucking frækt, når han hvisker den slags ting til mig – når han kommenterer hvor stram og dejlig min fisse er... og hvor smuk jeg er, med hans pik i munden. Han siger det ikke ret tit, men jeg bliver så glad når han gør det. Han løftede mig op, og satte mig på hans skrivebord, efter at have skubbet computeren til side. Han stak sin pik op i mig igen, og gav sig til at banke den ind og ud af mig stående. Først sad jeg op, så jeg kunne se hvad han lavede, men han pressede mig ned og ligge. Jeg lukkede øjnene, og stønnede højlydt. Det var så frækt, når han gjorde den slags ting ved mig – altså tager initiativ, og er lidt hård ved mig. Jeg måtte igen komme på hans pik – det var så voldsomt, at jeg kom til at kradse ham på ryggen, i et forsøg på at afreagere en smule. Det gjorde ham tilsyneladende ikke noget. Han løftede mig op igen, og smed mig på sengen. Han stak sin store pik op i mig
 

BK

Det glade vanvid

2312
2010

I 72 gik jeg rundt og led, - en omskæring var en nødvendighed. En gynækolog, som slet og ret var ansat ved Sankt Elisabeth spurgte jeg, om han ville mene at kende én, der ku' fjerne min géne, og skære bort den lap af min hud, som var et pinagtigt overskud. Han svared': - Det kan jeg da klare. Vi aftaler blot, så kommer du bare. Bedøvelsen klarer vi nemt lokalt. - Så er det altså, jeg råber gevalt: - Du skal ej stikke mig lige dér,
 

BK

Jensens vorte

0912
2010

En hidsig fru Jensen kommer en dag, vil høre om en penibel sag.
- Fra kvarterets andre pi'er har jeg hørt, du går og si'er,
at Jensen, min mand, har fået en vorte på den, du ved nok, bag hans skjorte.-
Konen er absolut ikke til fjanten, og stemmen er nu kommet op i diskanten.
- Det er, for det første, ikke rigtigt og noget andet, jeg anser for vigtigt:
Nu vil jeg vide, din lede spand, om du har set hans tissemand? -
 

Kupfa

Et godt besøg

3010
2010

Lige i det samme for der en "djævel" i mig, og jeg greb fat i hendes arme, og trak dem op over hendes hoved. "Du er meget tændt, men nu er det mig der styrer, slap af og nyd det, så skal jeg hidse dig så meget op, du ikke har prøvet længe." Hun kikkede og sagde, "nej knep mig nu, du har tændt mig, og jeg er så liderlig, og vil ha' dig nu." "Nyd det," svarede jeg, og mens jeg stadig holdt hendes hænder med den ene hånd, begyndte jeg at kysse ned af hendes krop fra halsen og ned til brysterne som jeg skiftede til at slikke og klemme med læberne, og med den frie hånd kildede jeg hendes inderlår. "Nej knep mig nu, åhh bliv ved, bliv ved. Det er så lækkert." Da jeg fortsatte ned kroppen mod skridtet, spurgte jeg "holder du hænderne i ro, hvis jeg slipper, ellers stopper jeg?" "Ja, jeg skal nok, men knep mig snart, jeg kan næsten ikke holde dette ud."
 

Butterflies

Netto

1710
2010

Hele min opmærksomhed er samlet om min røv. Vi sætter os bagerst i bussen. Han lader en hånd glide op ad mit lår, jeg læner mig ind mod ham og bider mine læber. Jeg lukker øjnene, da jeg ser hans hånd glide ind under min nederdel. ”Mmmmmn, du er våd,” hvisker han. Hans varme ånde mod mit øre bliver afløst af et kys. Så stikker han to fingre langt op i min fisse. Jeg har lyst til at skrige højt, vælger at sukke stille og se på ham med et sløret blik. Han kys er våde, jeg gengælder dem grådigt. Ville ønske vi ikke var gået hjemmefra. Har lyst til at mærke hans pik dybt inde i mig. Mærker hans hånd presse mod min klit, det får min fisse til at trække sig sammen. Han trækker fingrene ud af mig og retter på min nederdel. ”Ikke endnu,” smiler han og trykker for stop. Vi rejser os. Mine ben føles som gelé.
 

Anni Mela

Godnat SMS

2909
2010

Man kunne på trussen, se den våde plet som hendes mis efterlod, det så frækt ud. Hun sendte billede af sted igen. Langsomt trak hun fingrene op af trussen. Hun kælede for missen gennem stoffet igen, og trak blidt elastikken til side, så hendes mis blev blottet. Hun tog endnu et billede. I hendes egen lille sexrus lod hun en finger glide op, og tog endnu et billede. En sms lød ind. ”Fuck skat, det er frækt, jeg sidder på toilettet i toget og hiver i banditten, send endelig flere billede. Har så meget lyst til dig lige nu, jeg kan slet ikke tænke på andet, du tænder mig din frække tøs.” Hun smilte og sendte hurtigt de to sidste billeder. Mens hendes fingre gled ud og ind af den våde frække grotte, lod hun telefonen klipse billeder
 

Butterflies

Morgen

1909
2010

Alle mine sanser er rettet mod følelsen af din pik, der banker langt op i mig. Roden rammer min klit, jeg spænder omkring dig, du følger tålmodigt min rytme. Du bevæger de to fingre, du har plantet i min røv. Jeg fornemmer varmen spreder sig fra min klit og ud i kroppen. ”Åh, jeg elsker når du knepper mig,” hvisker jeg og mærker du støder til, jeg presser mig op mod dig og mærker sammentrækningen i skeden. Jeg stønner højt. Min fisse kramper sig om din pik, mine safter strømmer ud og giver dig lyst til at pule igennem, og uden forvarsel gør du det
 

Butterflies

Billeder af dig

1909
2010

Mine fingre søger tilbage på klitten. Det føles så dejligt, når jeg lader fingrene danse i langsomme cirkler. Åååh, jeg savner din pik lige nu.. kunne godt tænke mig at mærke hvordan du banker den ind i mig. Jeg elsker at mærke din hårde pik langt oppe i mig. Og når du stikker den op i mit bagerste hul og den langsomt glider på plads bare for at du få sekunder efter gennemknepper mig. Dine lyde, der får mig til at tænde endnu mere. Jeg hvisker, at jeg elsker din pik.. elsker når du knepper mig i røven.
 

Ham dér

Hjemkomst (weekend med drejning 2)

1508
2010

Efter at jeg havde bundet Eva med slips og bælter, ubehjælpsomt men vistnok forsvarligt, var Eva allerede blevet våd af forventningens glæde. Jeg tog pluggen og førte den forsigtigt ind i Evas dampende hede kusse. Der kom et højlydt suk over hendes læber. Jeg skubbede den lidt frem og tilbage, og jeg kunne høre Evas nydelse. Da den var tilpas våd pressede jeg den forsigtigt op i Evas lille, rynkede anus, lidt længere ind med hver bevægelse. Eva gav sig og vred sig lidt, men kæmpede også for ikke at spænde sin lukkemuskel. Det var nyt, for dér har Eva aldrig haft en gæst, men hun protesterede ikke. Da det var lykkedes Eva at slappe tilpas af kunne jeg uden problemer køre pluggen frem og tilbage. Efter lydene at dømme var det overraskende behageligt. Så lod jeg pluggen i Evas røv være plug, tog klemmerne og satte dem fast på Evas stive vorter. Jeg strammede dem lidt efter lidt. Der kom mange mærkelige lyde fra Eva i det forløb.
 

Serafina

Træterrassen

1407
2010

Pludselig mærker jeg dine varme hænder glide hen over mig, blidt - næsten så blidt så jeg dårligt kan mærke det - du stryger mig over hele kroppen og lader din mund følge efter. Da du blidt kysser mig på halsen, lige dér hvor skulderen startet, sitrer det i mig. Det har du altid vidst var mit svage punkt. Midt i en diskussion, et kys, og du vandt. Unfair! Du opdager min sitren og kysser mig dybt på munden, stønner og siger, “Fandens også.” Rejser dig med en pludselig bevægelse og jeg tror, at du stopper helt. Men nej, jeg kan høre, at du tager dit tøj af - lægger dig ind over mig og lige så stille glider du i bund. Helt ind, derind hvor jeg altid har elsket at mærke dig. Et støn undslipper mig og du stopper. Heldigvis ved jeg udmærket, hvad dét betyder. Du har startet en leg, som du nu er så ophidset af, at du er i store problemer
 

Kupfa

Penneveninden

2706
2010

Hun vendte sig om og lænede sig ind over ryggen på en lænestol, "kom jeg vil mærke dig bagfra" Jeg gik hen bag hende og lod en - to fingre glide ind i den våde og indbydende fisse, det var næste som hun drev af liderlighed "Er det her du vil ha' min pik ind?" "Ja lad mig mærke den store stive pik, nu" Hun spredte benene lidt mere så det var endnu mere tydeligt hvor hun ville fyldes ud. Jeg førte pikken hen og lod den glide lidt rundt på de våde skamlæber og på klitoris. Hun stødte bagud med røven og prøvede at fange pikken.
 

Kupfa

Penneveninden 2

2703
2011

"Lad mig se dig mærke, om du er blevet våd," sagde jeg. Hun lod forsigtigt en finger glide ned mellem skamlæberne, så fingerspidsen gled ind i hende. Jeg kunne nemt se, at fingeren blev fugtig, og at der ikke var noget modstand, da hun lod den glide ind i grotten. Hun lukkede øjnene og havde et smil på læben, da hun sagde. "Nu drømmer jeg, det er dig, der leger med min fisse, mens du kæler med mine bryster, så får jeg fornemmelser i hele kroppen." "Er der plads til en finger mere? Hvis det var mig, ville jeg nu være i dig med 2 fingre, så jeg kunne kæle med indersiden af din grotte." Hun lod med det samme 2 fingre mere glide ind, så hun nu sad med 3 fingre inde i kussen. Det var svært for mig ikke at blande mig, det var så frækt, at jeg blev nødt til at gå tættere på og forsigtigt lade en finger glide rundt på hendes klitoris. Det gav et gib i Jane, og hun stønnede. "Nu slår jeg armlænene ned, så kan du lægge et ben op på hvert, det vil give mig et rigtigt godt kik til det spændende," sagde jeg, og slog armlænene ned.
 

Kupfa

Penneveninden 3

1707
2011

Jeg hviskede til Karen "Slik hende, så går hun helt amok" Samtidig tog jeg Karens nederdel og trusser af så der var fri adgang til herlighederne. Samtidig trak jeg hedes bluse op over brysterne så de kom til at hænge frit, og var nemme at komme til at lege med. Med den ene hånd kunne jeg kæle med hendes meget våde mis, og den anden havde godt gang i leg med brysterne. Da Karen begyndte at slikke Jane, samtidig med hun brugte dildoen i kussen, kom der et kraftigt støn fra Jane "JAAAA det er dejligt, bliv ved." Jeg skyndte mig få tøjet af, og lod min stive pik glide op og ned over Karens fisse. Hun vrikkede meget med bagdelen, og forsøgte at fange min pik, for at få den ind i sig. "Er det den du vil ha'?" spurgte jeg, samtidig med jeg lige stak hovedet inden for i hendes varme og våde fisse. "Mmmhhmm," lød det og hun nikkede med hovedet, som var klemt inde mellem Janes ben.
 

H2O

Sonjas sexgymnastik

0906
2010

Jeg trækker mig ud af hendes mund og rejser hende op, løsner hendes store folderige nederdel, der falder ned om anklerne. Så trækker jeg trusser ned og åbenbarer hendes blonde lækre kusse, der allerede står let åben og fugtigt. Selv krænger jeg skjorten af, mens Sonja trækker mine bukser og underbusker ned. Jeg træder ud af dem – nu skal det være og det synes Sonja også. Uden videre dikkedarer puffer hun mig omkuld på sofaen. Så kravler hun op over mig og min pik bliver endnu stivere i liderlig forventningsfuldhed. Jeg skal rides, hvilket jeg elsker. Men det bliver ikke et almindeligt pikridt. Sonja sætter sig ikke på sine lår, som jeg havde ventet. I stedet sætter hun sig på hug over mig og strækker hånden ned og fører pikken ind. Den glider ind i den allerede våde kusse som en kniv gennem smør.
 

H2O

Hun ville ha' det hele

1605
2010

Susanne skubber nu rytmisk sit skød op imod mig og hendes stønnen er højlydt, men jeg bliver revet med at hendes ophidselse og maser på for at give hende den orgasme, som jeg kan mærke er på vej. Men Susanne Pia har ikke fået nok: ”Gi mig hele hånden. Jeg vil ha hele hånden op i kussen.” Fisting – jeg har hørt om det, men ikke prøvet det. Et øjeblik tøver jeg – går det? Kan hele min hånd være inde i hende? Men Susanne Pia hepper: ”Kom, det er så dejligt at blive fyldt ud. Gi mig hele din hånd ind i kussen.” Forsigtigt trækker jeg de 3 fingre lidt ud og samler så alle fingre og presser langsomt hele hånden ind i hendes drivende våde kusse. Susanne Pia kaster overkroppen bagover og jamrer og et øjeblik bliver jeg helt betænkelig, men så bliver jeg klar over, at det er ekstase og presser videre. Nu er hele hånden inde og jeg pumper min hånd langsomt helt i bund i kussen. Effekten lader ikke vente på sig.
 

EF

Fra håndbruser til den ægte vare

2504
2010

’Vil du ha’ mere at drikke?’ spurgte han med munden tæt på hendes øre. Hun var helt tør i munden og rystede på hovedet. ’Kom.’ Han tog hendes hånd og førte hendes gennem menneskemængden. Bagerst i lokalet, bagved et ødelagt fodboldbord, åbnede han en dør. De smuttede ud, og da den smækkede var der pludselig helt stille. Hun mærkede hjertet banke i brystet og strammede grebet om hans hånd. Han smilede til hende igen. De gik ned ad en tom gang og drejede om et hjørne. Pludselig standsede han og drejede rundt, så de igen stod ansigt til ansigt. Hun kunne høre på hans vejrtrækning, at han heller ikke var upåvirket. Hun håbede, at det ikke var fordi han bare havde lyst, men fordi han havde lyst til netop hende. Men uanset, så ville hun have ham nu. Han greb hende om nakken, og deres læber mødtes. Hans var bløde og blide med en smag af øl. Hun kærtegnede hans tunge med sin, mens hun lod hænderne vandre ned ad hans ryg og ned til T-shirtens kant. Han brød kysset og så hende i øjnene, som han langsomt trak hendes top af hende. Hun gyste en smule, der var ikke så varmt på gangen.
 

Mimose

Lidenskab

0203
2010

Jeg sætter mig mellem dine ben og lader mine hænder berøre dit lem, meget meget blidt. Du giver dig, og jeg kan mærke, hvordan det rykker i dit lem og hele din krop. Jeg lader tungen finde dit følsomme og helt spændte hoved. Du trækker vejret dybt og hurtigere. Jeg lader stille munden glide så langt ned jeg kan, lader tungen smyge sig om den og strammer mine blide læber om dit lem, da jeg lader munden køre op igen. Jeg lader min ene hånd spænde lidt om dit lem og drejer blidt og rytmisk rundt, mens min tunge leger med dit meget spændte hoved. Jeg er meget nydende og nyder det næsten mere end du gør.
 

EF

SMS-sex

0502
2010

En kvindes dialog med sin kæreste mens han sidder i møde.
18.18 Mmm. Er blød og varm. Cremer mig langsomt ind 18.24 Sidder i konference 18.30 Tænker på dig. Nøgen 18.37 Dig eller mig? 18.44 Dig og mig. 18.47 Stop 18.59 Vinduet er åbent. Har gåsehud over hele kroppen. Ligger på sengen 19.06 Stop 19.13 Forestiller mig dine hænder på min krop. Uhhmm
 

EF

Banankage

0502
2010

”Du synes rigtignok det er sjovt, hva”?” ”Ja!” eksploderede han skraldgrinende. Hun dyppede hånden i posen med mel og kastede en håndfuld i hovedet på ham. Hans ansigt og hår blev hvidt, og der stod en sky rundt om ham. ”Nu er du nok ikke så kæphøj, mester.” Hun så udfordrende på ham med den ene hånd i siden. Han spruttede og hostede et øjeblik. Så kiggede han på hende, trådte et skridt frem og greb spatlen. Uden at slippe hendes blik, dyppede han den i det lunkne vandbad og smurte en stor klat smeltet chokolade ud i ansigtet og ned ad halsen på hende. ”Din…!” Hun sprang leende frem, men han var allerede væk. ”Du kan vente dig!” Hun så sig om efter noget at smide efter ham. De mosede bananer. Hun dyppede begge hænder i skålen og kylede dem efter ham. Det ramte ham i panden og på skulderen. ”Ha!”
 

Miss May

Drømmen der blev til virkelighed

3101
2010

Shit!” Hun måtte være faldet hen. Hånden havde kun løst fat om rødvinsglasset og vinen var løbet ud og blandet sig med vandet i karret. Ringeklokken lød igen og hun skyndte sig op af badet og tog et håndklæde om sig. Irriteret åbnede hun hoveddøren og så ud. De dybeste blå øjne mødte hendes og Peter så grinende på hende. ”Jeg tænkte lige jeg ville kigge forbi inden jeg kørte hjem. Du virkede så stresset, da du tog af sted, men det lader vist til jeg forstyrrer mere end jeg gavner.” Hun prøvede at samle sig igen. Men tanken om at han nu stod her, når hendes tanker for mindre end to minutter siden var på ham, og i en ikke helt uskyldig situation, fik den røde farve til at tone frem i hendes kinder. ”Nej, nej. Du forstyrrer skam ikke. Kom bare ind, jeg var bare lige i bad og jeg tror vist jeg faldt i søvn derude.” Han trådte ind forbi hende og ville give hende et lille kys på kinden som de altid gjorde når de sagde goddag eller farvel. Instinktivt drejede hun hovedet og hendes læber mødte hans. Forskrækket trak hun sig tilbage
 

Busse

Serie del 1-3
Lille Tanja og store Erna

1501
2010

- Tanja var ked af, at det ikke var dig, der hentede hende i morges, sagde Erna, - ved du for øvrigt, at hun er hemmelig forelsket i dig? Hun kikkede på mig over brillerne. Jeg tror nok, jeg blev lidt rød i hovedet og svarede, - nej, jeg troede kun at det var rent venskab. Hun fortsatte, - jeg kunne da også godt tænke mig at prøve, hvordan du er i en seng. Selv om Erna ikke er nogen skønhed, kunne jeg ikke skjule den bule, der blev i mine shorts, da jeg er ret godt urustet. Jeg var i syv sind, på den ene side holdt jeg meget af min kone, og jeg huskede også på, hvad hun sagde i nat, men alligevel!! Det var Erna, der tog initiativet ved at tage sin overdel af og komme over til mig og strøg med en hånd op af mit lår og fortsatte op på den bule
 

Oldtimer

Sofaen

1501
2010

Han kunne mærke, at der ikke var langt igen, så han fik hende op på alle fire i sofaen med røven strittende godt bagud, så gik han ned i knæ og slikkede hende lidt i fissen, og derefter omkring hendes lille stramme hul, som fik en ordentlig omgang. Hun blev helt vild og kunne slet ikke styre sig, og begyndte at tigge ham om at kneppe hende i røven. Han rejste sig og tog om pikken, som han styrede ind i hendes fisse for at smøre den godt og grundigt, alt imens han kneppede hende i røven først med een finger og derefter to. Lidt spurgte han hende, om hvad det var hun gerne ville, og hun skreg ”knep mig i røven, lad mig mærke din stive pik i min stramme røv, bare ind med den.”
 

Modspil

Lokkeri med overraskelser

0801
2010

Under kampens hede listede jeg via mellemkødet helt om til hendes lille lyserøde stjerne, og til min forbavselse, protesterede hun ikke men lød endnu mere tilfreds. Optændt af min succes arbejdede jeg nu målrettet på hendes stjerne, og hun nød det bare. Nu satte jeg alle sejl til. Jeg tungekneppede hendes røvhul så dybt, jeg kunne og hørte kun tilfredse lyde. Mens jeg arbejde med tungen, det bedste jeg har lært, overvejede jeg, om jeg skulle forsøge at lirke min lillefinger ind i hendes numse. Jeg kunne simpelthen ikke nære mig men måtte prøve. Nu protesterede hun: ”Hvis jeg skal kneppes i røven, skal du også!” Hvad var det hun sagde; skulle jeg også kneppes i røven? Min tankegang kortsluttede helt. Så langt fremme i skoene havde hun aldrig været før, så jeg måtte spørge hvad nu mente. Hun gentog bare, at hvis hun skulle kneppes i røven, skulle jeg også.
 

Sandra Ferm

Mit 1. juledags onani påbud

0801
2010

Jeg havde snakket med min elskede den aften! Snak som var endt med, at jeg var blevet glødende liderlig. Det er noget han kan, min elskede, tale mig varm og våd og noget så trængende. Det fortalte jeg ham, og fik den ordre at bruge min dildo Ugh til at give mig dejlige orgasmer, inden jeg lagde mig til at sove, og at forestille mig, at det var HANS pik, jeg brugte! En ordre jeg hellere end gerne efterkom. Derfor, da vi havde slukket for computerne, gik jeg ud på badeværelset og tog Ugh fra sin plads i skabet lige overfor toilettet. Der står han, fordi jeg har den stående ordre, at hver gang jeg skal tisse, skal jeg slikke på Ugh.  Når min elskede selv er der, går han med derud, og så slikker jeg hans pik! En dejlig befaling, for jeg ELSKER at have hans pik i min mund!
 

Busse

Skal vi lege doktor

0801
2010

Hun var datter af købmanden, jeg gårdmands søn, og sammen gik vi på en skole lang ude på landet. Det hele startede i slutningen af anden klasse, hvor vi skulle til skolelæge, og dengang foregik det ved, at alle smed tøjet på nær underbukserne i klasseværelset og på en lang række gik vi ind i skolelærens lejlighed, hvor der var en sygeplejerske og en læge. Kisser som købmandens datter hed, gik lige bag ved mig, og da jeg har mange ar på overkroppen efter en ulykke som helt lille, blev hun meget fascineret af det. Vi fulgtes hjem, og hun inviterede mig op i sin hule, hulen var et kammer oppe over lageret
 

Janus

En ekstra kvinde til dobbeltfryd

0801
2010

Jeg kører stille min finger rundt på kilderen, min pik kan mærke safterne, der begynder at sive ud af min kones snart kneppeklare kusse. Jeg hvisker videre i min kones øre. ”Kan du mærke den dejlige kvindes tunge mod din kilder?” ”Aahrha” bliver der stønnet tilbage. ”Forestil dig nu at kvinden vender sig om, så du kan nå hendes fisse med dine fingre..” ”Prøv at bore et par fingre op, mærk hvor liderlig hun er blevet af at slikke din fisse..” ”Smag på dine fingre, smag hvor dejligt kussesafterne fra en fremmed kvinde smager..” ”Nu vender kvinden sig helt om, stadig mens hun bearbejder din fisse, forestil dig at hun tager mit pikhoved ind i sin mund, mens hun kører en finger rundt på din kilder, forestil dig at hun sænker sin mis ned over dit ansigt…
 

Kupfa

Middag med kriblen

0801
2010

Tjeneren kom hurtigt med forretten, og da hun var ved at sætte tallerkenen foran Hanne, trykkede jeg igen på fjernbetjeningen. Det gav et gib i Hanne, og tjeneren kikkede spørgende på hende. Hanne prøvede at lade som ingenting, mens ægget snurrede på laveste hastighed inden i hende. ”Skål og må denne aften blive en dejlig aften” sagde jeg. Hanne kikkede på mig, og lod tungen glide rundt på læberne, samtidig med hun kikkede mig dybt i øjnene. ”Det er jeg sikker på, jeg er klar til at gå hjem NU,” nærmest hviskede hun… Jeg slukkede igen for ægget, og det virkede som Hanne slappede lidt mere af i kroppen. ”Det er ikke fair, du gør sådan mod mig sagde hun med et smil, jeg er klar til at hoppe på dig lige nu.” ”Lad os nu lige nyde maden, så skal du nok komme til at hoppe.” I det samme tændte jeg ægget på fuld kraft. Hanne gav nærmest et spjæt og et gisp, da ægget snurrede i hendes grotte
 

Sommerblomst

Mødet med en fremmed

2012
2009

”Syntes du ikke det er min tur til at få en kærlig behandling?” spørg han. Han hjælper hende ned og sidde på trappen, knapper bukserne op og trækker dem ned så hans pik kommer frem i lyset. Hun tager fat om den ved roden og lader tungen ramme spidsen ganske kort, og gør det igen et par gange. Han rykker lidt tættere på hende så han ikke skal stå og hænge ind over hende. Hendes læber samler sig om hans pik, og tungen leger med spidsen så meget at han vrider i kroppen. Hun tager den helt ned til roden, og køre den stille og roligt ud og ind mellem læberne. Han ligger hovedet tilbage og nyder hendes læber der klemmer om hans pik, og mærker suget i kroppen når hun tager den helt til roden. Hun lader en hånd finde vej til buksekanten, og med 2 finger giver hun sig til at massere hans mellemkød og tager fat i pungen. Det er nok til at få ham til at stønne og det får hende til at sætte farten op. Hans pik fylder godt i hendes mund, men hun arbejder sig ned over den og op igen, uden at sanse at et tog køre forbi dem
 

Youdontknowdick

Julekataloget

2012
2009

”Knep mig nu igen,” sagde hun, da strålen stoppede, og jeg adlød. Min pik var ikke lang tid om atter at blive hård, og jeg kneppede hendes fisse helt vildt. ”Giv mig den i røven også,” sagde Lisbeth så pludselig. ”Pul mig i røven, din liderlige dreng. Gør nu alt det ved mig, som du ikke turde dengang. Slå mig. Pul mig. Gør, hvad du vil.” Jeg trak min pik ud af hendes fisse, og rev hende rundt, så hun stod med røven imod min pik. En dejlig røv. Jeg klaskede hendes hvide baller med min hånd, så der kom et rødt mærke. ”Uh,” sagde Lisbeth. ”Mere. Mere.” Jeg slog igen. Først en gang. Så en gang mere. ”Mere, mere,” sagde Lisbeth bare.
 

Youdontknowdick

Den lille perverse servitrice

1612
2009

”Han får aldrig analsex med Laila,” sagde Anette til mig. ”Nej, det tror jeg heller ikke,” svarede jeg. ”Han vil ellers gerne.” ”Hvem vil ikke det?” spurgte Anette hviskende, og kiggede op på mig. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle svare. Hun var jo kun 18, og var veninde med min lillesøster. Eller havde i hvert fald været. ”Ja, hvem vil ikke det,” svarede jeg, og spurgte, om hun så noget til min lillesøster. ”Vi var venner i 5.,” grinede hun. Fra det øjeblik så jeg hende i et helt andet lys. Jeg så hende under gadelygten med min pik i munden. Jeg øjnede fisse. Jeg forestillede mig en villig, lille 18-årig servetriceluder. Hun ville gerne have pik af en fyr på 25. Det skulle hun få.
 

Busse

Hun havde langt hjem

0912
2009

Der var bidende koldt, for vi var i februar måned, og derfor var min forbavselse stor, da jeg fik en let påklædt dame i lyskeglen, hun gjorde også at hvad hun kunne for at stoppe mig, idet hun trådte helt ud på kørebanen. Efter at jeg have holdt ind til siden, kom hun farende hen og satte sig uopfordret ind ved min side. Jeg så spørgende på hende, men hun klaprede tænder, så hun slet ikke kunne sige noget, sådan frøs hun. Efter at have holdt stille og kikket på hinanden en halv times tid, havde hun fået så meget varme, at hun kunne fortælle, at hun var taget med en fyr hjem og var lige trådt ind af døren, da hans moder have drevet hende ud ved at slå hende i ryggen med en kost og hun have ikke nået at få sit overtøj med.
 

Oldtimer

Længsel

0912
2009

Jeg går ned på i knæ, trækker hende lidt ud, så hun står foroverbøjet henover køkkenbordet, stryger mine hænder over lårene og ballerne, spreder hendes ben lidt, og begynder at kysse og slikke først på ballerne så uden på de tynde trusser, hvorefter jeg skubber dem til side og har den dejlige fisse lige foran mig. Den var allerede drivende våd og safterne drypper ned af lårene. Hhmmmm lækkert, det smager bare vildt godt, men nu det kniber lidt for hende at stå stille, og hun klynker og stønner højlydt. Jeg lader tungen køre lidt rundt om tappen, slikker hende dybt i fissen, gør tungen stiv og knepper hende med den, så slikker jeg først lidt forsigtigt om det bagerste hul og derefter mere intenst, og kører nu omkring de 3 steder i tilfældig rækkefølge. Hun kan slet ikke få nok nu og kommer igen og igen, og siger så, knep mig jeg trænger til at mærke din stive pik, kom nu med den!
 

Katrine Benthagen

Krakas saga 1

2211
2009

Regnar sendte manden tilbage til Kraka med besked om, at hun den følgende dag skulle komme ned til skibet. Hun måtte ikke komme fastende, men måtte heller ikke have spist. Hun måtte ikke komme alene, men ej heller i følgeskab med nogen og hun måtte ikke være påklædt, men heller ikke være nøgen. De sidste ord fik mændene, der havde været oppe ved gården til at huje. En nøgen Kraka, var et syn, de gerne så. Manden afleverede Regnars budskab til Kraka, der smilede og svarede, at hun nok skulle komme. Næste morgen vaskede Kraka sig og redte sit lange gyldne hår så det skinnede som guld i morgensolen. Så tog hun et fiskenet og svøbte det om sig, bed i et løg og kaldte på sin hund
 

Katrine Benthagen

Krakas saga 2

0912
2009

Endelig lå de to alene i kammeret. Først var Kraka blevet ført ind. Pigerne havde klædt hende af og kæmmet hendes lange gyldne hår. Hun var blevet lagt i sengen og en dyne lagt henover hendes nøgne krop. Der havde hun ligget mens Regnar var blevet ført ind og klædt af for øjnene af hende. Så havde den ældste mand og den ældste kvinde tilstede trukket sengetæppet op over dem og de var at betragte som ægtefolk. Med adskillige sjofle bemærkninger havde gæsterne ladet dem alene.  Regnar havde taget Krakas hånd, mens sengetæppet blev lagt over dem og han lå nu stille og holdt den i sin. Så vendte han sig om mod hende og trak hende ind til sig. Kraka strittede blidt imod.
 

Katrine Benthagen

Sækkepiben

1511
2009

Hun kyssede ham begærligt, stak sin tunge dybt ind i hans mund, mens han langsomt lod sit stenhårde lem synke dybt ind i hende. Så tog han hende. Hårdt, nådesløst og hun kunne ikke andet end at følge rytmen. Trommens rytme, blodets rytme, rytmen i hans hårde stød. Hurtigere og hurtigere til hun ikke længere kunne holde igen og skreg sin orgasme ud over den øde dal. Hun skubbede ham af, så han væltede om på ryggen. Hun satte sig op på ham. Natteluften var kold mod hendes nøgne hud. Hun bøjede sig frem og kyssede ham hårdt på munden, hendes hænder gled ned over hans hals og skuldre. Hun drak duften af ham i dybe drag og mærkede, hvordan den blandede sig med duften af græsset, de lå i. Hun bevægede sig langsomt nedad på hans krop, nød ham som han lå der låst fast under hendes krop. Han fik armene fri og greb fat om hendes hofter, trak hende nedover sig, ned til hans ventende lem
 

Linda

Et ordentligt knald

1511
2009

Jeg fandt barberskum og skraber frem og skulle lige til at gå i gang, da min mand kom ud på badeværelset. Da han så hvad jeg skulle til at lave, spurgte han, om han ikke måtte barbere mig, så det fik han lov til. Jeg gik ind og lagde mig på sengen oven på et håndklæde og spredte benene. Jeg kunne mærke, jeg var lidt våd, for jeg ventede spændt på, at han skulle komme i gang. Han kom endelig ind med tingene plus en skål med varmt vand til at skylle skraberen i. Han sprøjtede barber-gele ud i hånden og smurte det ud over min fisse. Uhmm jeg nød hans bevægelser. Han kørte lige hånden op og ned af skamlæberne og stak lige en finger ind i revnen, men tog den hurtig ud igen. Det gav et lille gys i mig, og så kunne jeg mærke, at jeg blev endnu mere våd.
 

Anemone

Efterår med forårstegn

2510
2009

Efter et kvarters tid råbte hun mit navn. Spændt gik jeg ned ad den smalle gang. Døren til badeværelset stod åben, og der midt på gulvet stod hun helt nøgen bortset fra forbindingen på højre fod, og hun så faktisk dejlig ud, lidt solbrun endnu. ”Vil du først og fremmest lukke op for det varme vand og blande det med det kolde, inden du tager forbindingen af. Der var godt varmt, så jeg lagde min strikketrøje og sko og sokker. Hun satte sig på en stol. Jeg tog forsigtigt hendes ben, løftede op og løsnede bindet, mens jeg samtidig rullede det stramt sammen. Vi skulle bruge det igen om lidt. Hun sagde ikke spor, men jeg havde en fornemmelse af, at hun fulgte mig nøje med øjnene. Jeg så op på hende, hun smilede og sagde: ”Hvor er du nænsom. Jeg får sådan en lyst til at kysse dig.”
 

Zoomer

A little action

2010
2009

He starts fucking her from behind slamming his big hard cock deep inside her little tight pussy. She gives small screams every time he goes deep. He grabs her breasts playing with her nipples between his fingers while he fucks her deep and hard just like she wants it. He licks his thumb making it wet and while he fucks her he presses it inside her ass now fucking her in both holes from behind. She screams out her second orgasm while he fucks her hard in both holes. Then he pulls out and places his big hard cock by her ass slowly he pushing it inside she screams in a mix of joy and excitement as his cock expands her tight ass taking in the head of his hard cock.
 

Banditten

Et vikarjob

2709
2009

Vi mødtes så i Brugsen på Norgesvej i Frederiksberg lidt syd for Sorø by, ”Nej det var dog skægt at vi skulle mødes her” sagde jeg, ”Hvad laver du her?” spurgte hun, ”Jeg skulle bare købe et par øl, og så er jeg egentlig på vej til Glumsø og besøge en af mine venner, hvis ellers han er hjemme” -  løj jeg, ”Hvis du har tid og lyst kan du da tage med mig hjem, så kan vi sidde lidt på terrassen og sludre lidt om skolen og om hvordan vi hyggede os” sagde hun så, og det var jo sådan set lige det jeg havde i tankerne, så jeg svarede: ”Jeg kan sgu besøge Jens en anden dag”, og det var sådan at den ged blev barberet.
 

Banditten

Fru Olsens veninde

2709
2009

Det kom så frem til overfladen sådan en sen aften, efter at jeg havde ligget der og gramset lidt på fru Olsen, min diller forblev ganske lille, og fru Olsen sagde ”bliver du da slet ikke begejstret, når du sådan ligger og tager på mig”, og jeg måtte tilstå overfor hende at i mine tanker var jeg begejstret, men dilleren reagerede bare overhovedet ikke. Hmm, knurrede fru Olsen, det er vist en sag for Joan, Joan var en af fru Olsens veninder, der var ganske frisindet som fru Olsen, Joan var gift havde ingen børn, og så var hun temmelig forsømt seksuelt
 

Kitten

Kolonihaven

2108
2009

Snakken går om løst og fast. Solen bager og hun begynder at tage sig i at klæde ham af med øjnene. Først ryger den tætsiddende T-shirt med græsmærkerne på (efter et genstridigt opgør med græsslåmaskinen), så er det turen til de stramme og åh så velsiddende jeans, som hun i tankerne laaaangsomt trækker af ham indtil han kun står i... ”Hey.. hvor forsvandt du hen?” Kanonrød i kinderne vender hun tilbage til virkeligheden, hvor hendes nabo sidder og vifter med hånden foran hende og ser helt bekymret ud. ”Er du ok? Du blev helt rød i hovedet. Jeg mener, du er sikker på, at du ikke har fået solstik? Måske var det ikke så go’ en ide at sidde her midt i solen og drikke øl?”
 

Anemone

Overraskelsen 1

0208
2009

Han afbrød min tankerække med: ”Du sidder så uroligt og skifter hele tiden stilling. Har du ondt?” ”Ja, jeg har! Jeg har ondt i ryggen af denne ubekvemme stilling, men jeg elsker strand og vand, så jeg lider gerne lidt for at kunne nyde det.” ”Skal vi gå en tur i vandet for at give dig lidt afveksling?” spurgte han, selv om vi ikke var helt færdige med øllen. ”Ja, det kan vi godt!” Nu var der bare et lille problem. Mine bikinitrusser var ikke beregnet til saltvand. Jeg plejede at lægge dem og gå nøgen i vandet. Det synes jeg ikke, jeg kunne nu, hvor han sad så tæt på. Han løste problemet for mig. Han rejste sig først og gik stille af sted og smed sit håndklæde, da han nåede vandkanten. Han havde ikke bukser på.
 

Anemone

Overraskelsen 2

0908
2009

Ballerne fik særlig opmærksomhed sammen med mine lår. Han løftede mine ben meget forsigtigt ud til siderne. Nu fik indersiden af lårene hans bløde berøring, så ballerne igen, og hans hænder gned også området omkring anus og ned i skridtet. Jeg kunne mærke, det havde en skøn virkning på mig. Jeg slappede mere og mere af, og jeg lå med ønske om, han skulle blive ved. Gerne meget mere. Mere olie kom ned i revnen, så det løb ned til min dusk. Han ligesom greb olien og trykkede fingrene lidt ind. Jeg spændte ballerne. ”Nej, du skal slappe helt af. Jeg er ikke i gang med det egentlige. Han bøjede underbenet og masserede tæerne. Tænk, at det kunne virke sådan! Vendte tilbage til ryg og baller, der fik lette klask og igen ned i skridtet. Mit åndedræt var vist ikke så afslappet mere. Jeg var på vej til at blive godt ophidset. Jeg var varm, ikke mindst inden i mig. Han hældte mere olie på ballerne og så masserede han ivrigt min anus. Det havde jeg aldrig prøvet før. Pludselig kom en finger ind i det
 

Goethe

Besøget

2607
2009

Jeg åbner døren i din side af bilen, ser på dig og smiler, du er noget smukkere i virkeligheden. ”Godt tøs, rart at se du kan høre efter.” Et lille smil kruser dine læber, men jeg er ikke i tvivl om at du er rystende nervøs indeni, jeg lægger langsomt og roligt bindet over dine øjne, og binder knuden bag din nakke, lægger hænderne på dine skuldre , ”kom!” Du drejer dig i sædet og sætter fødderne mod jorden, læner dig fremad og rejser dig op, jeg stiller mig ved siden af dig, trækker dig et skridt til venstre, og lukker bildøren. Lægger armen om din skulder og guider dig ind ad lågen og hen til fordøren.
 

Anemone

Fredag

1307
2009

Skriften kendte hun ikke. Hun tøvede lidt. Hvad var nu det for noget? Havde de ikke aftalt, de skulle være fælles om det om fredagen. Hun var træt og blev også lidt irriteret over det her. Hun stod et øjeblik. Gad hun det her? Hun havde sådan glædet sig til denne fredag. Det var ham, hun allerhelst ville være sammen med, og som hun havde tænkt så meget på. Han kunne om nogen gøre hende helt vild. Han kunne virkelig tænde hende. Men det var jo slet ikke sikkert, det var ham. Han kunne have fundet på noget med en ven. Hvis det nu ikke var Andreas, hvem var det så? Alligevel lod hun poserne stå og gik langsomt ned ad trapperne og ind på gæsteværelset. Det var mørkelagt, kun oplyst af tre stearinlys. På bordet stor et glas med klar en klar væske i. Der lå også en ny seddel.
 

Stenbukken

Stenbukken og Skytten

2405
2009

Så spurgte han mig hvordan jeg ville have den. Jeg smilede bare og vent mig og stillede mig op på hænder og knæ foran ham, han så meget glad ud over at jeg ville have den bagfra og jeg huskede også at det var noget af det han havde sagt han tændte meget på da vi talte sammen på Skype. Han sprang på mig som en liderlig hund og fandt hurtigt min mis og begyndte at kneppe mig. Han startede langsomt og forsigtigt og jeg syntes der manglede lidt power, så jeg bad liderligt om at han skulle kneppe hurtigere
 

Finn P

En sabotørs sexoplevelser

1005
2009

Den første aften meldte hun klart ud, at hun desværre ikke havde nået at rydde gæsteværelset, men om jeg havde noget imod at sove i den ene af dobbeltsengene. Det var helt i orden, og da jeg var træt gik jeg tidlig i seng og sov hurtigt ind. Jeg hørte halv i søvne, at Vera ligeledes gik i seng i sengen ved siden af. Men pludselig mærkede jeg en hånd under min dyne, som først strøg mig over brystkasse og herefter på lårene. Jeg blev nu rigtig vågen og efterhånden kom hendes hånd nærmere og nærmere skridtet, og min ungdommelig stav begyndte at røre på sig. Hun kælede nu for mit lem uden på underbukserne, så den hurtig blev stor og stiv, hvorefter hun fik hånden inden for bukserne og malkede løs med min pik
 

Finn P

En sabotørs sexoplevelser 2

2405
2009

Jeg kunne i hvert fald konstatere, at Carl ligesom jeg havde en stor bule i underbukserne. Det fik jeg bekræftet, da han tabte ved næste slag, for med et smørret grin hev Gerda bukserne af ham og ud vippede hans store stive lem, som med en anseelig tykkelse pegede lige ud i luften. Hun vendte sig herefter mod mig og tog mine underbukser af, så jeg også sad med min dirrende pik. Det må jeg sige, sagde hun, I har ellers noget at byde på, så lad os gå ind i soveværelset. Hun tog fat i en pik med hver hånd og trak os ind i soveværelset. Her smed hun selv trusserne og lagde sig på dobbeltsengen.
 

Finn P

En sabotørs sexoplevelser 3

1406
2009

Helt passiv forholdt hun sig ikke, for med en fast hånd greb hun os begge ved pikken, og der var noget at holde fast i, for vi lå begge med kraftig erektion. I må godt komme op i mig, sagde hun, men det er på betingelse af, at I beskytter jeg. Jeg hentede derfor 2 præservativer, som jeg fik åbnet og med sikker hånd fik jeg den ene rullet ned over Knuds solide stang, mens jeg selv rullede den anden på min egen pik. Knud lagde sig over Lykke og førte sit lem ind i det skinnende kussehul, og jeg kunne se hans glinsende pik køre ud og ind, imens Lykke bearbejdede mit organ med hånden. Da Knud havde ejakuleret, trak han sig ud og fremviste et kondom godt fyldt med sperm. Jeg skiftede plads, og jeg førte min dunkende kæp ind i hullet, som var blevet godt udvidet af Knud, og inden længe mærkede jeg en dejlig kildren i pikken
 

Finn P

En sabotørs sexoplevelser 4

1307
2009

Da forbindingen var fjernet, tog hun et stykke stof og vædede det med jod for at rense såret. Det sved forfærdelig, og jeg spjættede med hele underkroppen, så pikken svingede frem og tilbage, men såret kunne nu forbindes på ny. Herefter tog hun en klud vredet op i varm vand for at rense mig for indtørret blod på benet. Der var imidlertid også blod i skridtet, på pungen og på penis, og da hun skulle rense her, tog hun med hånden og løftede pikken op, så hun kunne vaske mig på pungen og under penis. Ved denne berøring kunne jeg ikke beherske mig mere, og mit lem rejste sig med kraftig erektion. Hun bemærkede tørt, at jeg vist også havde et andet problem, der burde gøres noget ved.
 

Kupfa

Vanedannende date

0305
2009

Du vender dig, så du ligger oven på mig, med dine skamlæber ud for min mund, og du sluger mit lem. Din meget våde mis gaber indbydende lige foran mig, så jeg er nød til slikke dine læber og klitoris. Vi slikker, så det begynder at snurre i vore kroppe. Ingen af os kan ligge stille, jeg forsøger at kneppe dig i munden, og hele din krop roterer, så det er svært at holde kontakt. Du rejser dig, samtidig med du siger "nu vil jeg ha' pik," så du sætter dig oven på mig, og lader dine meget våde skamlæber glide meget langsomt ned over mit lem, som fylder din lækre grotte ud
 

Finn P

Bettinas kropsstudier

2604
2009

Jeg må indrømme, at jo mere jeg stirrede på hans krop, jo mere våd blev jeg i skridtet. Jeg kunne ikke nære mig men gik hen til Simon, gav ham et kys og kærtegnede hans brystkasse, Han gengældte mit kys, og jeg kunne se, at han nød mine kærtegn. Samtidig kunne jeg også konstatere, at hans lem var vokset flere centimeter og hang nu lodret ned men drejet lidt til siden, Skaftet var nu blevet på tykkelse med hovedet, og pungen havde trukket sig sammen og huden var blevet stram. Forhuden var blevet helt stram og lige under volden var der en ring, som var helt lys, da den normalt var dækket af forhuden og ikke blev solbrændt. Jeg blev nu mere dristig og tog ham forsigtigt under pungen og kæle for hans lem og i løbet af ingen tid strittede den lystigt ud i luften
 

Kupfa

Min fantasi

1904
2009

Til sidst får du et bind for øjnene, så du ikke kan se hvor jeg vil kærtegne din krop. Du må stadig ikke røre dig selv - du skal bare mærke/føle/forestille dig, hvor jeg kærtegner dig. Du føres hen til et bord og bliver lagt på ryggen, så dine bryster og elskovsgrotte et nemt tilgængelig, og du vil ikke kunne se eller mærke hvor jeg flytter mig rundt om dine attributter. Mon dine brystvorter bliver hårde, eller skal de hjælpes? Kan du lide at få "nulret" brystvorterne? Mon du er godt våd og tændt nu - må hellere mærke efter - men med hvad? Skal det være fingre eller mund? Du må stadig kun ligge stille og ikke røre dig selv eller mig - bare nyde (jeg tror på at nydelse kommer af at give nydelse) Måske vil jeg fortælle dig hvad jeg vil kærtegne dig med, måske ikke - det må du finde ud af (der skal være noget til fantasien). Jeg har et par ting med som jeg håber, kan pirre dig rigtigt. Vibratoren bruger jeg lidt en gang imellem.
 

Busse

Selvmordskandidaten

0803
2009

Pludselig kom der en pige løbende, medens hun løb over stranden, smed hun tøjet, så da hun nåede vandet havde hun kun små trusser på. Hun kastede sig i bølgerne og svømmede. Det pågældende sted bliver meget hurtigt dybt, og jeg undrede mig over, at hun bare tog retning mod åbent hav. Det varede ikke længe, inden jeg blev klar over, at der var noget rivende galt, og jeg kom af tøjet og splitter nøgen optog jeg forfølgelsen. Da jeg er en ret god crawlsvømmer, varede det ikke så længe, inden jeg havde indhentet hende. Hendes svømmetag var allerede blevet noget langsomme. Med et dyk under hende, fik jeg et godt tag i hende, og så gik det mod land.
 

Anni Mela

Gæsten

3011
2008

Jeg bestemmer mig for at sætte mig på gulvet, og kneppe mig selv hurtigt, jeg læner mig op at hjørneskabet med lukket øjne. I mine tanker er det min bedste ven der knepper mig, hans frække lem som jeg engang så på billede, jeg har siden den gang haft fantasier om at mærke ham tage mig. Min mis kramper om guleroden, mens jeg stadig tager den helt ned til den friske grønne gulerodstop, hvis blade kildrer mine inderlår, som fingre der nusser mig. Det gør hele min fantasi mere virkelig, og jeg øger farten, min orgasme er tæt på at springe, som en flodbølge der bruser ind over land, vælter alt omkuld.
 

FrkBlomst

En "stille" aften

1611
2008

”Bank bank.” Hvem fan… banker på så sent om aftenen, især når man sidder med computerskærmen lige ud til det vindue som kan ses fra hoveddøren, hvorfor skal jeg altid falde hen i tanker til porno? Lettere rød i hovedet åbner jeg døren og møder synet af en mand, ca. 30, brune øjne, og et smil som Colin Firth (min for altid våde drøm, hehe). Fablende om, at hans hund er omme i min have, mens han smiler genert. Har han mon set min skærm igennem vinduet?
 

Schmutzig

På et tørt sted, del 1

0911
2008

- Jamen det skal vi da, og hun trak trusserne ned om hælene og trådte ud af dem, og lige i det øjeblik, hvor han begyndte at ryste over det hele og bøjede sig frem og satte tungen på en brystvorte og en hånd på hendes ene balde og trak hende ind mod sig, hørte de bildæk på perlegruset i gårdspladsen. - Satans også, hviskede hun og fik fat i sine trusser og hev dem på, mens han hoppede rundt på et ben og prøvede at få hevet sine shorts op, så de kunne skjule hans voldsomme erektion.
 

Busse

Forkert nummer = Sex

0911
2008

En dag jeg var på vej hjem fra arbejde tikkede en sms'er ind på min mobil ”mød mig på rastepladsen ved Fjelstedsskov kl. 16.20 jeg er liderlig og skal bruge dig nu. Der var ikke nogen afsender, jeg forstod ikke noget og kendte ingen som brugte den metode, men nysgerrigheden var alligevel så stor, at på det pågældende klokkeslæt var jeg på pladsen, jeg holdt så jeg med lethed kunne se hvem der kørte ind og ti minutter efter mig svingede en BMW ind på pladsen med en enlig dame ved rattet.
 

Nami

Da vi flyttede sammen

2909
2008

Han næsten voldtog mig, jeg blev kastet rundt og brugt som han ville have det. Han fandt noget reb i den ene flyttekasse og bandt mig på hænder og fødder. Jeg fik at vide at hvis jeg var stille og opførte mig pænt, ville jeg ikke blive straffet, men hvis jeg var en uartig pige ville jeg blive straffet. Men, som min kæreste også vidste, jeg elskede at blive straffet. Så jeg vendte og drejede mig og bed når jeg kunne komme til det. Så pludselig fik jeg 10 hurtige slag bagi, det var en kæmpe overraskelse, men jeg nød det i fulde drag. Så rejste han sig og trak sin dejlige stive pik ud af mig. Han forsvandt ud af rummet og jeg kunne ikke hører ham nogen steder i lejligheden, så kom han ind igen med noget på ryggen
 

Skriverkarl

Hævnen

2908
2008

"Rejs dig" - lød det. Per rejste sig fra læderlænestolen og stod med opknappet skjorte, en meget stiv pik i bukserne. Pia gned sin krop mod Per. Hendes hænder fandt Pers hænder og førte dem om bag hans ryg, mens hun gned sine blottede bryster mod hans bryst. Per var ved at gå til. Han ønskede desperat at få udløsning for sin indestængte liderlighed. "Tag dine bukser af - også underbukserne, jeg vil se din liderlige pik!" Per parerede ordre og tog både bukser og underbukser af. Det føltes dybt mærkeligt og samtidigt meget ophidsende, at stå midt i stuen med maske på med åbentstående skjorte og ellers intet andet.
 

Thomasgrey

The Story

1906
2008

Normalt var det dig der bestemte. Det var dine fikse idéer der blev trumfet igennem. Det var dig der styrede. Tanken om at blive styret gjorde dig våd. Du var klar. Du kendte huset i anden forbindelse, men hvad gemte der sig bag adressen? Du bankede på. Der stod han så, ham du kendte og ikke kendte. Han bandt straks et silketørklæde for dine øjne. Ikke et ord blev sagt. Det var underligt at være berøvet synssansen, på den anden side skærpede det de øvrige sanser. Du blev ført op ad en trappe, og det gav et gys i dig da du mærkede hans hænder mellem dine ben. Da I var kommet op på 1. sal begyndte han langsomt at tage dit tøj af. Til sidst stod du kun iført trusser.
 

H. Sex Andersen

Fytøjet

2305
2008

Soldaten længtes så forskrækkelig efter igen at se den dejlige prinsesse. En begyndende stiverik havde han også i bukserne - og så tilkaldte han da thekoppedamen om natten, sendte hende til slottet, hvor hun tog den rævesovende prinsesse og løb alt, hvad hun kunne. Den gamle hofdame tog syvmilestøvler på og løb ligeså stærkt bagefter. Og minsæl om hun ikke nåede at se, at de blev borte inde i et stort hus. Hun tænkte og tænkte - og skrev så med et stykke kridt (som hofdamer åbenbart altid har på sig) et stort kors på porten. Hun ventede og ventede, men gik så langt om længe hjem og lagde sig med fingeren på klitten og tænkte på alt det dejlige, som prinsessen sikkert lige nu oplevede. Og det var minsandten ingen overdrivelse.
 

H. Sex Andersen

Prinsessen på færten

0505
2008

Han blev af folket kaldt landets hurtigste prins. Offentligheden kendte kun til det med diskotekerne, bilerne og de smarte duller. Pigerne derimod, som havde gjort kanefarten, kaldte ham også verdens hurtigste. Men det havde ikke at gøre med trafikken. De kaldte ham: Af med omsvøbet og hurtigst muligt på såret. Lidt frem og tilbage - og ..."Pingo" sagde det! Så fodrede han de sultne, borgerlige dåser med sin allerhøjstkongelige sperm. Når den gik på ham, var han tilfreds. Det samme var pigerne. For så kunne de næste dag gå til veninderne, diskret fremvise lagnet med de gule pletter og rødmende prale
 

Malene

Fantasier om vores næste møde

2004
2008

Du trækker dig lidt tilbage.. ser på mig. Jeg spreder mine ben.. vil vise dig at jeg er klar.. du ryster på hovedet, du lægger dig ned, tænder en cigaret. Jeg sætter mig op, ser på dig, mens du langsomt puster røgen ud. Din stolte stive pik afslører dig. Bukker mig over den og lader min tunge berøre pikhovedet.. ganske let. Du stivner et kort øjeblik, men ryger videre. Min tunge fortsætter, drillende og let, over hele pikken, tager fat om dine nosser, spændte, nipper til dine nosser, slikker, flytter min mund op ad igen og omslutter din pik, der rejser sig yderligere.
 

Novicepigen

Louses perfekte date

2802
2008

Louise nynner i badet og er spændt på aftenen. Hun kan mærke, at den her date gør hende meget mere opstemt end nogen anden date… stol på mig… ordene bliver ved med at dukker op i hendes tanker. Da Louise nærmer sig cafeen, kan hun mærke et sug i maven. Hun samler sig sammen og går ind på cafeen. Hun kigger sig om en smule desorienteret. Men så falder hendes blik på ham. Hans mørke øjne smiler hende i møde, og han nikker svagt. Hun sitrer omgående og bliver en smule blød i knæene. Han er i et mørkt velsiddende jakkesæt, og han udstråler umådelig meget maskulinitet, karisma og magt. Er det her mon en mand, hun kan håndtere? Luften gnister af kemi, og hun giver ham et knus
 

FrkBlomst

Vores frække møde

2412
2007

Søren rejste sig, kiggede mig i øjnene og kyssede mig dybt, så jeg kunne smage mine egne safter i hans mund. Han greb mig om lårene, løftede mig op, og klaskede mig op mod væggen jeg skød underlivet op så han kunne nå sin pik og presse den op i mig, han var så tyk, at jeg måtte skrige en anelse smerte ud, da han trængte op i mig i et hårdt stød, hele min krop var i ekstase, mine D-skåls bryster hoppede op og ned i takt til hans stød, og vi stønnede mere og mere.
 

LMJ

Piller

0611
2007

Diverse (denne unge skribent havde ikke opfattet det som en ren erotisk side og historien handler da ikke rigtig om sex, men hvis du er forældre til en teenager vil denne historie bestemt give dig stof til ret alvorlig eftertanke. Jeg vil derfor opfordre alle forældre til at læse denne. Husk at give vores unge forfatter et skriv i hans gæstebog   /Nanna
Hverdagens stress fik far til at gå til lægen for at få ordineret medicin, og lægen stillede ingen spørgsmål, for han var sku selv afhængig af de samme skide piller! Mor var ikke bedre selv. Hun lå altid i sin seng på sit værelse, kronisk migræne, smerter, psykiske skader og tvangstanker var blot få af de ting hun døjede med. Altid var hun stoppet op med piller, og hun havde aldrig tid til andre end far om natten. Sarah følte aldrig der var tid til hende i hjemmet. Hun lavede alt derhjemme og hvis hun strittede imod fik hun tæsk med sit eget nittebælte af far. Det havde stået på i lang tid nu og Sarah kunne ikke engang huske dengang hvor det ikke var sådan, hvis det nogensinde har været sådan. En ganske normal familie, udadtil
 

Mo

Uden trusser

1609
2007

Du tog fat om min pik og trak forhuden helt tilbage for at blotte mit pikhoved helt, bukkede dig ind over den og lod din tunge lege let hen over mit pikhoved. Det gjorde jo ikke min pik mindre. Du åbnede din mund, og du lod mit pikhoved forsvinde i din mund. Det var skønt at mærke din tunge glide hen over mit pikhoved. Du tog så meget af min pik i munden, som du nu kunne, og tog et godt tag om resten før du begyndte at mundkneppe min pik. Der gik ikke lang tid før jeg tog fat i dit hår og pressede min pik lidt længere ind i din mund, var meget tæt på at komme og havde bare lyst til at skyde min varme sperm ind i din mund.
 

Anni Mela

Mandag morgen

2707
2007

Op i missens varme hule forsvandt der en finger, hun kørte fingeren frem og tilbage, ud og ind af hendes mis, der hurtigt blev meget våd. Safterne fra hendes mis, tog til og inden længe kunne hun mærke hvordan de drev nedover hendes fingre. Hun kneppede sig selv hurtigere, smaske lyde kom fra missens hule, det var så dejligt. Farten på fingere der gled hurtigt frem og tilbage, gjorde hende liderlig, og hun suttede mere og mere intenst. Hun sugede og suttede pikken hurtigt mens hendes fingre kneppede hende dybt og dejligt.
 

Bent Habe

Kølig - Fyrig

0312
2006

Ved midnatstide sagde min søster og svoger godnat, og jeg var nu alene med Bodil. Da alkoholen havde gjort mig småliderlig, kyssede jeg hende godnat. Hendes mund og tunge svarede kraftigt igen og hun spurgte om jeg elskede hende bare en lille smule - hertil kunne jeg sandfærdigt svare JA - herefter sagde hun ordret: “Føl på min kusse, den længes efter dig”. En sådan ordre kan et liderligt mandfolk kun adlyde. Mine fingre konstaterede at hendes kussehår var velstudsede og at kussen var usædvanlig våd og liderlig. Efter kort tids nussen af dette dejlige område på hende hviskede hun: “Jeg længes efter at få din pik i munden - må jeg?”
 

Anni Mela

Erstatningen

0312
2006

Det bankede på døren, han var lige på vej i bad, hurtigt fik han et håndklæde om sig og gik ud til døren. Stillede sig skråt bagved og åbnede, udenfor stod der en ung kvinde, sidst i 20’erne, hun smilte. - Hej, er du Mads? Han nikkede, han var en smule i tvivl om hvad det her gik ud på. - Ok super, jeg hedder Tina og jeg er her fordi Rikke har sendt mig! - Rikke! Kommer hun også? Fik han fremstammet. - Nej, hun er syg, men bare rolig, vi kan det samme, sagde Tina og blinkede. - Må jeg komme ind, forsatte hun. - Øøøhh ja, smilte Mads stadig meget forvirret. Han åbnede døren, hun kom ind. - Eiii her bor du da fedt, sagde hun mens hun smed sko og jakke. - Jahh det er ganske fint, forsøgte Mads, men hun hørte ingenting, hun var allerede i stuen.
 

DJ Eagle

En almindelig søndag eftermiddag

2611
2006

Helt og aldeles åben lå hun der foran mig. Klar til at modtage mit lem i sit skød. Jeg bøjede mig indover hende og hamrede brutalt min pik op i hendes drivvåde kusse. Den gled helt i bund uden at møde modstand. Hun jamrede sig under min behandling, men jeg blev ufortrødent ved med at gennemkneppe hende. Efter en tid og mange stød trak jeg mig ud og fandt hendes dildo frem fra natskuffen. Nu skulle hun ha’ i begge huller på en gang. Jeg fedtede dildoen ind i hendes kussesafter og brugte den til at udvide hendes røvhul endnu mere så der var plads til min pik. Hun nærmest råbte at jeg skulle kneppe hende igen, hun var nærmest ekstatisk. Jeg proppede dildoen langt op i kussen på hende og startede vibratoren på fuld musik. Lagde mig ind over hende igen og pressede min pik mod stjernen der hurtigt gav efter og uden videre trængte jeg langt op i røven på hende. Hun stønnede og jamrede om at jeg skulle kneppe hende hårdt
 

Marthin

Annas batterier 1

1111
2006

Hun huskede at hun var en syvsover som ung skolepige og når hendes far havde kaldt på hende to til tre gange og hun stadig lå og snuede i sengen, så kom han ind til hende, tog dynen af hende og vendte hende om på maven, trak bukserne ned på hende og gav hende to klask i enden, et på hver balde og sagde så skal du op lille skat. Så snart hun fik de to klask, så kunne hun godt vågne op og forlade sengen og alligevel føle sig frisk og oplagt til dagens små problemer.
 

Marthin

Annas batterier 2

1111
2006

Hun sad i sin kørestol og vinkede smilende ned til mig, med sine krogede hænder, da jeg gik ind i bygningen og da jeg gik fra elevatoren hen til hendes plads ved vinduet pegede hun på termokanden og sagde, vil du have en kop kaffe skat, det er så koldt i dag, nej Ane, jeg kører dig lige ned i din lejlighed der er noget jeg vil vise dig. Sidste gang jeg var her, fortalte du at dine aftener var så lange og du savnede oasen med vores lejligheder og vores små sammenkomster ved nattetide. Jeg løftede hende over i sengen, trak kjolen af hende og løsnede hendes bukser i linningen og legede med hendes lille stive klitoris og da hun lagde nakken tilbage og begyndte at blive godt liderlig, tog jeg den indkøbte dildo frem og sagde, prøv om du ikke kan få fat i dildoen med dine fingre Ane og føre den ind og ud af din fisse, så du kan kneppe dig selv..
 

Pijay

Sexdagbogen 10
En ny elsker

0110
2006

Jeg væltede ham om på ryggen, og med et fast greb om hans pik satte jeg mig ned over den. Jeg førte den ikke op i fissen, men styrede den direkte imod mit røvhul. Langsomt sank jeg ned over den, og da den var helt i bund, spredte jeg benene så meget, jeg kunne, så Herbert rigtigt kunne se min våde kusse og pikken langt oppe i røvhullet. Jeg spredte mine skamlæber med fingrene, og jeg kunne se på hans nydende udtryk, at dette lige var et syn for ham. Jeg holdt fissen spredt med den ene hånd og støttede på den anden, og begyndte så at ride hans pik. Han havde fuldt udsyn til den glidende ind og ud af mit røvhul, og efter kort tid begyndte han at stønne
 

DJ Eagle

Introturen

0110
2006

Hun lagde sig fladt på ryggen med· spredte ben og begyndte at nulre sine brystvorter. Det syn kunne han ikke modstå og lagde sit hoved mellem hendes lår og begyndte at udforske hendes køn med sin tunge. Han stak tungen indenfor i varmen og bevægede den frem og tilbage, mens fingrende på den ene hånd masserede klitoris. Den anden hånd var koncentreret om området mellem kussen og røvhullet. Hun gispede dan han stak et par fingre op i hende og fortsatte med tungen på klitoris. Han var over det hele, kyssede, slikkede og krammede. Til sidst måtte hun overgive sig og kom i en højlydt orgasme, der blandede sig med vindens rusken i træerne og bølgernes sagte skvulp. Var der nogen der havde hørt dem? Det lød som om der var nogen i nærheden der stønnede svagt. Han synes hat han kunne ane en skikkelse bagved nogle småbuske.
 

Misse

S. Lange

1609
2006

Bevidst rører han ikke et øjeblik min fisse, og jeg bliver mere og mere liderlig. Vender mig om på maven, med lukkede øjne, får masseret bryster, inderlår, mave, alt undtagen fissen. Jeg rører ikke ved ham. Han beder mig sprede benene, og jeg mærker hans tunge slikke mine safter i sig. Det er virkelig, virkelig frækt, og jeg er på dette tidspunkt ekstremt liderlig. Nu sætter han sig overskrævs på mig, for at massere mine bryster med sin pik, og jeg får lov til at åbne øjnene. Fik nærmest et chok - pikken var vel knap 30 cm lang, rank og ligeligt fordelt. Var jeg ikke liderlig før, så blev jeg det nu. Tigger om at blive kneppet, og hans pik finder selv vej. Han glider længere og længere ind i mig, blidt, forsigtigt, langsomt, før han begynder at kneppe min våde kusse.
 

Alpheus

Jeannie

1502
2006

Åh Jeannie, du var min modpol. Mit andet jeg.
Men samtidig legede du med mig.
Du fristede mig med vilje.
Fik mig til tro på noget der ikke var muligt.
Du tændte en ild i mig, som jeg endnu ikke har kunnet slukke.
For dig var det hele dog kun en leg.
Jeg kan endnu høre dig le.

H2O

Erfaren kvinde er god at elske

2301
2006

Nu mærker jeg det er en erfaren kvinde, jeg elsker med. Hun møder mine stød med underlivet, tager imod og sørger for, at lemmet kommer helt op i hvert eneste glidende angreb mod hendes kusse­bund. Det er skønt ud over enhver beskrivelse. Det står meget hurtigt klart for mig, at jeg ikke vil kunne holde til det ret længe, dertil er det alt for ophidsende. Heldigvis virkede det, som om Anne-Marie har det på samme måde. Hun er begyndt at stønne højt og vride overkroppen, mens hofterne bliver stadig ivrigere. Jeg mærker at hun også er tæt på at komme. Jeg prøver at sætte tempoet lidt ned for at trække de sidste gyldne øjeblikke ud, men det afføder omgående en protest fra hende

Anni Mela

Han kom

1401
2006

Hun slikkede ned over hans mave ned til hans lem, fandt det frem og uden ord, tog hun den i munden, sugede og slikkede, hurtigere og hurtigere, han stoppede hende og lagde hende på ryggen, sugede hendes bryster, mens hans hånd fandt hendes skød, fingrene under trussen, og ned og lege med klitten, der straks var med på legen, hans finger kørte rundt i små faste cirkler, hun svajede let i ryggen og lukkede øjnene, nød hans leg med hende..

Anni Mela

Hvorfor

0801
2006

De havde længe ønsket sig en at dele livet med, men havde bare aldrig fundet den eneste ene. De havde begge været i byen mange gange for at lede, men hver gang var de gået tomhændet hjem, nedtrykte og alt for fulde til at sanse hvad der forgik omkring dem. De var begge begyndt at drikke, når det var gået op for dem, at det heller ikke var denne gange, at de ville finde det de søgte. Og så forsatte  de til de ikke længere kunne står op, og folk var begyndt at se underligt på dem. Først da stoppet de op og bad om en vogn hjem. I vognen havde de så siddet og været små kede og alt for fulde til, at fatte at chaufføren faktisk var pisse ligeglad med deres behov for kærlighed og omsorg.

Duke Nukem

En fræk tøs

0801
2006

Jeg lænede mig tilbage i sofaen og nød vinen. Jeg fandt gaven frem, som jeg havde købt til hende og gav hende den. Hun pakkede ud, det var en sommerfugl. Jeg tilbød at hjælpe hende med at få den på. Jeg satte mig på knæ foran hende. Hun havde løftet kjolen op, jeg så nu en glatbarberet fisse med kun en stribe hår ovenover. Det var svært ikke at begynde at røre hende, men sådan var aftalen. Hun fik sommerfuglen på, stropperne blev godt strammet op, for som hun sagde, så kunne hun bedre mærke den. Jeg beholdt fjernbetjeningen.

Anni Mela

Dagen derpå

0501
2006

Der duftede også af pige, han rejste sig og gik nærmest lydløst hen til opslagstavlen, og kiggede på alle de billeder der hang der, men ingen af alle de piger hang der, sagde ham noget, hvem var han hos, hvor fanden var han! Han stod med bar røv, på et værelse han vidste ikke hvor var, og nu skulle han også tisse. Han tog sit tøj på der lå smidt rundt på gulvet, og gik ud af døren. Han kom til en gang, med lyst tæppe og lyst tapet, han gik hen mod trappen, og langsomt gik han ned, alle muskler i kroppen var spændt, og han vidste ikke lige hvordan han skulle forklare at han ikke anede hvor han var. 

Anni Mela

Mødet

0909
2005

Telefonen ringede. Han stivnede et øjeblik, var det hende der aflyste aften? Langsomt løftede han telefonen, og turde næsten ikke sige hej. ”Er du der?” ”Hallo!”  Det var hans mor der ringede. ”Hej mor er det bare dig der ringer”, svarede han ”Bare mig! Hvad mener du med det?”  Lød hun sur. ”Ja, undskyld søde mor, det var ikke ment på den måde, men jeg er lige på vej ud af døren!” ”Ok, min søde dreng, men så må du jo ha’ en hyggelig aften det var bare far og jeg der sad og snakkede om at vi gerne ville ha’ du kørte på lossepladsen!” 

Anni Mela

Drømmen

0909
2005

Han smilede ved tanken om hvad der ellers skete. Hun stod på den anden siden af køleboksen, kun iført en bh og små shorts, bare fødder og ellers intet. Han tog hurtigt en pakke et eller andet og gik da hun havde snakket til ham. Det havde været lidt flovt, han gik til kassen og lige med et stod hun der igen lige bag ham, hun smilede til ham og spurgte om han havde travlt, og nej det havde han ikke. Han havde tid nok, masser af tid faktisk. Hun smilede og hviskede, mød mig udenfor om 5 minutter. Han betalte og gik udenfor, solen skinnede og ikke en vind rørte sig. Han ventede og tænkte, hun kommer nok ikke. Han følte sig let skuffet og havde virkelige ønskede at hun ville komme. Han mærkede en hånd på sin skulder, det var hende

Lotuspigen

Institut for eufori
1: Ankomsten

0801
2005

"Allerførst skal jeg være helt sikker på, at De ved, hvorfor De er her?" "Øh... ikke helt, Jørgen sagde, at jeg skulle gennemgå en slags kursus." "Det er korrekt. Jørgen Klarsø er Deres... forlovede?" "Ja. Vi skal giftes til efteråret." Hun smilede rødmende. "På den betingelse, at De frivilligt gennemgår et kursus af tre ugers varighed, som Deres kommende mand og jeg har tilrettelagt." Hr. Sandvig så på hende over de uindfattede briller. "Åh, javel. Hvad går kurset ud på?" "Det vil De tidsnok få at vide i detaljer. Lad mig bare nøjes med at sige, at det har til formål at øge Deres bevidsthed om Dem selv som seksuelt væsen og evt. forbedre Deres evner på det seksuelle område

Lotuspigen

Institut for eufori
2: Første udfordring

0801
2005

Jeg sank en stor klump i halsen og tænkte på Jørgen. Så gik forsigtigt hen til Alfred og rakte den ene hånd frem mod hans pik, som lå slapt mellem hans ben. Jeg tog hånden til mig igen - vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle gøre.  Jeg skævede hen til Hr. Sandvig, som efter et blik på mig, skrev en masse på sin blok. Nu må du altså tage dig sammen. Jeg skældte mig selv ud i tankerne. Jeg må ændre Hr. Sandvigs opfattelse af mig. Jeg KAN godt. Den er slet ikke farlig. Den er da nærmest sød, som den ligger dér - lille og blød. Den ser i hvert fald blød ud.

Lotuspigen

Institut for eufori
3: Tvillingerne

0801
2005

I dag var pigerne blevet ført ind i et rum, hvor der befandt sig 2 mænd. De præsenterede sig som Karsten og Kim. Heldigvis var mændene påklædte, hvilket beroligede pigerne en del. De fik besked på at lægge sig på hver sin store seng – og beholde kjolerne på. Begge piger var stive af skræk, og angsten lyste ud af deres øjne, men de lagde sig dog begge to.  Kirsten – deres lærer – fik næsten medlidenhed med dem, og gav tegn til fyrene om at være ekstra varsomme.

Lotuspigen

Institut for eufori
4: En vigtig lektion

0801
2005

"Har du prøvet at sutte pik før?" "Ikke rigtigt. Jo, en enkelt gang, men det var nede i en kælder, der var helt mørkt og jeg tror ikke engang, at fyren fik orgasme." "Hvad med din forlovede?" Jeg blev lidt forlegen og kiggede ned i gulvet. "Ikke endnu. Han har aldrig bedt mig om at gøre det."
"Har du ikke haft lyst?" "Næ. Jo. Jeg ved ikke. Måske har han ikke haft lyst til at jeg skulle gøre det. Jeg har også været usikker på hvordan jeg skulle gøre. Jeg kunne ikke lide selv at starte."

Lotuspigen

Institut for eufori
5: Laura

0801
2005

”Hans tunge kredsede omkring klitoris og da den endelig ramte, sortnede det for mine øjne. Jeg havde vist glemt at trække vejret. Jeg spjættede engang, og så stoppede han bare. Jeg følte mig vildt skuffet, men så begyndte han at bruge fingrene i stedet for. Jeg var så våd, at han sagtens kunne få en finger ind i skeden. Det gjorde slet ikke ondt og han så overrasket   på mig. Mødommen var sprængt i forvejen fordi jeg har redet så meget. Og så har jeg altså også en dildo” Laura rødmede dybt og smilede genert

KÅRET TIL:
ÅRETS NOVELLE 2004

Lotuspigen

Sølvbryllupskrisen

1212
2004

Da de nåede ud på gaden, stoppede Otto hende og trak hende bestemt ind til sig. ”Min smukke kone,” sagde han og kyssede hende. Da han løftede hovedet igen, bemærkede han, at der stod én og kiggede intenst på ham. Det gav et sæt i ham, da han opdagede, at det var Mona fra kontoret. Hun så både såret og overrasket ud. Hun kunne sikkert ikke kende Kirsten, og troede måske, at det var en affære han havde gang i. Han åbnede døren for Kirsten og gik hurtigt om til førersiden. Med et sidste blik på Mona, satte han sig ind og startede bilen. ”Er der noget galt?” spurgte Kirsten. ”Du er helt bleg.” ”Naa, jeg troede bare, at jeg så vores store datter, og hun skulle ikke se dig i den mundering” Otto håbede, at hun købte forklaringen.

JC

Festen

0506
2004

Gud hvor var hun dog smuk… hvad var det lige jeg havde gang i? Med et slog Sille øjnene op! Jeg havde været langt væk og ikke opdaget at hun var ved at vågne! ”Du ser ud til at kede dig, kom herover og varm mig!” sagde hun, mens hun slog tæppet til side! ”Hvad med din kæreste?” sagde jeg. ”Åhr, den idiot, han ved ikke hvordan man behandler en rigtig kvinde. Det er kun ”to ryk og en aflevering” sagde hun og fortsatte ”Men du har jo ”udstyret” klar og jeg tror at du ved hvordan du skal bruge det!”

Buller

She wanted me

2005
2004

You were so hot, sexy and lovely. I couldn't just stand preparing dinner. That could wait. I wanted you, and you wanted me - right now. Your lips touched mine, and your tongue started to play with mine. I let my finger go through your hair, and got deep into the kiss with you. I felt you all the way down- down to my big toe. It was so hot. The kiss was so intense, so soft, so gentle, so nice. Yours hands were playing with my chest, and you let them run down, on the outside of my pants.

Chmch

Den fremmede

0705
2004

Jeg satte mig hen for at se tv lidt, og igen, kun et øjeblik efter, kom der en ny sms. ”Ligger du og leger med dig selv?” han vidste jo jeg havde min dildo, så jeg skrev bare, at det gjorde jeg. ”Lækkert, glæder mig til at mærke din våde fisse” Nu blev jeg rigtig tændt og fandt igen dildoen frem. Jeg var allerede godt våd så den smuttede lige op og jeg lå lidt og kneppede mig selv med dildoen. Men så kom jeg til at tænke på at jeg jo snart ville få rigtig pik, så stoppede igen. Ville overraske ham, så jeg fandt et sæt love-balls frem, og puttede dem op i stedet.

Chmch

I sommerhus

0705
2004

Da vandet var kommet i spaen, begyndte du langsomt at tage min badedragt af, mens du kyssede hele vejen ned, hver centimeter for hver centimeter du tog badedragten ned. Så skubbede du mig ind under bruseren, og begyndte blidt at sæbe mig ind og skylle mig ren igen. Jeg satte mig på hug foran dig og tog dine badebukser ned begyndte at slikke og sutte blidt på din pik. Slikkede langsomt fra rod til spids et par gange, og tog den så helt i munden og suttede på den, mens jeg med den ene hånd kørte op og ned af din pik

Nybyggeren

Nyt land

1704
2004

Du fryser lidt, men bemærker det egentlig ikke i nydelsen af nuet, der eksisterer ikke andet end dig, ham og stranden. Han standser og vender sig imod dig mens han drejer dig lidt så I står overfor hinanden. Hans strålende blå øjne ser ind i dine og du forsvinder i deres lys. Han lader højre hånd stryge blidt over din kind i et kærtegn, der sender kuldegysninger langs din ryg og siger; ”Du skylder mig noget søde, og nu vil jeg have min betaling”, mens hans hånd glider om i din nakke og den anden om i din slanke talje.

Scatlover

Druknede i hendes safter

1101
2004

Jeg husker, jeg var som et lille barn der ventede på at få lov til at åbne sine gaver juleaften. Med forsigtighed og dunken i dyret, åbnede jeg min helt egen gave.  Jeg kyssede hendes trusser som var smurt ind i hendes vidunderlige safter, og trak dem ned om hendes lår,  så jeg rigtig kunne komme til at smage på hende. Uhhmmmm....  - Hvor du bare dufter godt, sagde jeg med en vild stemme af liderlighed.  Hun svarede som altid, at det var en selvfølge. At hendes fisse smagte bedre end nogen andens.  Jeg elsker når hun siger sådan noget til mig. Bare at høre den selvtilfredse kvinde, gør mig endnu mere liderlig

Jack69

Receptionen

0211
2003

Samtidig vidste jeg ikke rigtig hvad jeg skulle stille op, når hun ind imellem indskød hentydninger til mine eskapader hos Lis og Per. På et tidspunkt sagde jeg at hun nu ikke skulle tro alt hvad hun hørte. - Det gør jeg skam heller ikke, lød hendes svar. - Det jeg ikke tror på, det agter jeg at afprøve ved selvsyn i stedet. - Hvad mener du, spurgte jeg. Min puls steg pludselig voldsomt. - Jeg mener, at jeg nu forlader lokalet og går ned og henter min bil. Jeg kører i en rød Ford Escort. Jeg venter 15 minutter på hjørnet af den første gade. Hvis du følger efter, betragter jeg det som du vil lade mig se om Lis har ret. Jeg behøver vel næppe forklare at inden tidsfristen var udløbet var vi i hver sin bil i fuld fart på vej væk fra receptionen.

Tiki

En sen aften

0211
2003

Jeg lagde tommeltotten ind i håndfladen, og pressede langsomt  fingerere op i hende. Lige som før, var der ikke nogle problemer med de første 2/3, men så begyndte det at knibe. Hun lagde ægget fra sig, og spredte sien skamlæber med begge hænder. Langsomt kørte jeg mine fingre ind og ud af hende. Jeg var nu nået til knoen på min tommeltot. Jeg pressede lidt på, hver gang jeg stødte fingrene og i hende. Jeg kunne mærke at hun slappede meget af, og pressede ret hårdt mod, og langsomt forsvandt knoen på tommelfingeren ind i hende fisse. Hun holdte på min hånd, og lå helt stille. Hun pustede meget, og jeg kunne se at det gjorde ondt på hende. ”Skal jeg stoppe nu” spurte jeg.

CO

Sex i gartneriet

0211
2003

Det ringer på døren, jeg vågner fortumlet, rejser mig fra lædersofaen, ser jeg er nøgen, tager morgenkåben på, den faldt på gulvet da jeg rejste mig.
Det ringer atter på døren, jeg går ud og åbner. Der står pigen fra delikatessen, der aftenen før var kommet med maden og havde anrettet. Hun siger at hun er på vej til arbejde og ville køre omkring og tage fadene med. "Ja ja" siger jeg, og slår ud med armen, for at vise hun bare kan gå ind. Samtidig åbner morgenkåben sig og jeg står med blottet nosser og en pik som står, som den plejer at stå, når jeg vågner

CO

Min nabokone ville bolles

1710
2003

Det ringede på døren, jeg lukker op, der står hun min nabo iført en stram bluse, der fremhæver hendes deller og store patter, en stram crepe nederdel afslører brede hofter og stor røv. På benene var hun iført  netstrømper, der på grund af de fede lår ikke nåede helt op til underkanten af nederdelen, og blev holdt oppe af nogle stopper fra en hofteholder. Det var et syn for guder, jeg blev helt stum, og det først da jeg hørte trin på trappen fra lejligheden oven over og hun spurgte om hun måtte komme ind. Jeg kom til mig selv og gik tilbage, men ikke hurtig nok, for to tøser nåede inden jeg smækkede døren, at se bagdelen af Anny og min åben stående morgenkåbe og jeg hørte dem fnisende sige: "Oh la la der skal nok være gilde", og inden jeg fik lukket døren hørte den ene sige til den anden. "Det er en rigtig liderlig buk, ham min underboer."

Loise Haagensen

Sex til forret

1707
2003

Jeg hopper ned fra bordet, tager mit glas, og lægger mig på knæ foran dig, mens jeg kælent stryger den ret så store bule der er kommet i dine bukser. Jeg lyner dem ned og trækker din stive pik frem. Jeg kigger drillende op på dig, så tager jeg mit rødvinsglas op til din pik, og dypper den i. Så slikker jeg lystigt dråberne i mig. Og som de forsvinder, sutter jeg gladelig videre, mens jeg kigger kælent på dig. Du tager hårdt fat i mig og hiver mig op. Du drejer mig rundt, så jeg står med ryggen til dig. Jeg kan mærke du køre din pik mellem røven og missen. Du bøjer dig ind til mig og siger frækt ”Hvad så skat hvor vil du have den?” Jeg sukker, da jeg mærker dig presse drillende mod min røv. ”Hvad tror du mus, jeg vil mærke dig, kom, knep mig, i min lille stramme røv” Du presser den uden tøven helt i bund. Jeg kommer med et udbrud som du gør det ”Aahhhh” Du trækker dig ud og langsomt helt ind igen. Jeg sukker ”Mere skat, hårdere” ”KNEP MIG” Du presser hårdt til og så begynder du at pumpe i mig. Jeg sukker og vrider mig. ”Ja sådan skat, ja du ved hvordan jeg kan lide det, du må ikke stoppe”
 

Jack69

Orale fornøjelser

1605
2003

Så bevæger jeg mig med et laaangt slik direkte op mod hendes grotte. Hendes skamlæber får et langt vådt slik. Og her er det rarest at behåringen er så minimal som mulig. Som regel er hun allerede så ophidset, at læberne er svulmet let op og foldet sig ud. Det er bedre end honning, sådan at stikke tungen ind imellem et par skamlæber, der er våde af hendes safter. Og ned i hendes våde spalte glider min varme tunge i vrigt undersøgende hver en lille fold og sprække. Munden sutter på hendes yderste skamlæber. Først den ene og så den anden og til sidste den begge to. Jeg suger dem helt ind i min mund. Smager på dem som var de bolcher og sutter dem rene for deres kildevand.

K.C.S.

Fræk date

1405
2003

Pludselig rejste han sig og åbnede køleskabet. Her fandt han skålen med resten af flødeskummen, fra vores dessert. Han gav sig til at til at smøre flødeskum på mine bryster, og min mave. Min fisse fik en ordentlig tur, og inden jeg så mig om, havde jeg flødeskum fra halsen, og ned midt på lårene. Han startede med at slikke mine lår rene, han gik forbi min fisse, og fortsatte op på min mave. Pludselig kunne jeg høre hoveddøren gå op. Det var Dorthe som kom hjem. Vi havde ingen flugt muligheder, fra køkkenet, så inden jeg så mig om, stod jeg foran Søren, iført flødeskum, og sagde hej til min datter, og hendes veninde. De grinede, og sagde at vi skulle da ikke lade os forstyrre af dem...

SJ

Camilla

1604
2003

Jeg ringer på. Hun åbner døren til sin lejlighed kun iført et stort badehåndklæde. ”Hej, jeg er lige trådt ud af badet”, siger hun med et frækt smil. Vi omfavner hinanden, og vores læber mødes i et langt kys. Min pik vokser i bukserne ved tanken om det der nu skal ske. Camilla presser sig tæt ind til mig, og hendes kys bliver endnu mere intenst da hun mærker min voksende begejstring gennem håndklædet. Hendes hånd glider hen over bulen i mine bukser og giver et lille klem. ”Jeg har lyst til dig”, siger hun. Wauw! Jeg må lige synke en ekstra gang...

TB

Den modne kvinde

1203
2003

Jeg vil her fortælle, om en lækker oplevelse jeg havde, med en dejlig moden kvinde på 38, jeg selv er 25. Jeg havde chattet med hende, gennem noget tid, og vi havde så aftalt, at mødes. Hun kom med toget, og jeg hentede hende på banegården. Vi kørte hjem til mig, vi havde ikke set hinanden før, så vi var begge spændte, før vi mødtes, men det gik fint. Vi spiste lidt mad, da vi kom hjem til mig, og sad og snakkede, om alt muligt forskelligt. Vi tog af bordet, og da vi begge stod op, omfavnede vi hinanden...

PJ

Storebæltsbroen

1402
2003

Timing er en god ting, og jeg fortalte i sidste uge at jeg ville komme i din mund på toppen af Storebæltsbroen. Nu kunne du gå i gang med dit lille show. Først skulle din nybarberede fisse under behandling, så du satte dig med ryggen mod bildøren så jeg bedre kunne nyde synet. Det var nu tid til af sætte den nye plug op i dit dejlige stamme røvhul. Efter en tid var du blevet tilpas afslappet og jeg nød at se den store plug glide på plads.  Min pik var nu i højeste beredskab og klar til at komme ud.

Ramses-III

Svedige sommernætter

1301
2003

"Jeg vil ikke bolle med dig, men du må godt kigge på mine bryster. Det gør ikke noget". Pikken voksede yderligere og pikhovedet var efterhånden faretruende tæt på at mase sig op over underbuksekanten. I det jeg rejser mig op for at hente noget mere at drikke, svipper pikken op over kanten. Jeg kigger på Mette, som betragter pikken med lange øjne, og siger til hende at tilstanden alene skyldes hendes smukke tilstedeværelse. Jeg gør ikke noget for at skjule tilstanden, men trækker i stedet underbukserne af og lader min store pik komme til syne i al sin magt og vælde..

David

Et nyt bekendtskab

3012
2002

Hendes hoved glider op og ned, stopper op engang imellem for at pirre kanten af pikhovedet med tungen. Hun sutter indtil jeg er ved at komme. Jeg holder hendes hoved stille og trækker min pik ud. Hun kigger op og jeg holder hovedet og giver hendes et kys. Hun smiler stolt. "Hvordan kan du bedst li' at blive bollet?" siger jeg.
"Bagfra" siger hun og rejser sig på. Jeg kysser hendes mave. "Jeg vil godt bolles sådan her" siger hun og stiller sig til rette på den anden side af sofaen med armene hvilende på ryglænet og røven strittende bagud.

Itte

Frieriet

2809
2002

Hun åbnede døren og der midt på gangen lå der en pakke med en rød rose på og ved siden af lå der en seddel hvorpå der stod. "Min skat jeg elsker dig overalt på jorden, og nu skal du tage diktafonen der ligger i skuffen og gøre hvad der bliver sagt" Hun tænkte, hvad har han nu fundet på, men fornemmede at det kunne udvikle sig til noget af en erotisk oplevelse... tog diktafonen, tændte den og hørte hans vidunderlige stemme. Min skat du er bare for lækker, nu skal du bare gøre som følger. Jeg har taget vare på alt.....tro mig. Og hun stolede 100% på ham. Åben pakken, gå i bad og tag det der er i pakken på intet andet.

Hende

Hverdagen

0709
2002

”Dit arrogante røvhul!”, sluttede hun kampen af med og drejede om på hælen. Et hårdt tag i hendes arm, rev hende tilbage til hendes udgangspunkt foran hans fraværende skikkelse. ”Hvad fanden bilder du dig egentlig ind, din møgso!”, hvæsede han indædt. ”Hvem fanden tror du egentlig du er?” Hun blev forskrækket, taget i armen var heller ikke blevet mindre hårdt derimod mere fast. ”Giv dog slip dit svin”, skreg hun og rev armen til sig.

Fox

Min erotiske veninde

1507
2002

Forsigtigt skubber jeg stoffet til side og får fat i hendes våde skamlæber. Jeg slikker hende længe og nyder synet af hendes våde kusse og de spredte ben, hun giver mig på en gang alt jeg har drømt om i lang tid og jeg føler mig helt lykkelig. Jeg tager hendes BH af. Og jeg tager hendes trusser af. Hun ligger med spredte ben i min gamle sofa og hun ser bare meget liderlig ud