Noveller om analsex (21)

Forfatter Titel Dato Uddrag af teksten..

BHS

En sommer e-mail

1602
2018

Helt smidigt giver du efter og uhindret forsvinder fingrene ind i din lækre røv. Igen presser du imod og søger at mærke mine fingre så meget som muligt. Holder hånden i ro et øjeblik og nyder både synet og fornemmelsen, inden jeg trækker fingrene næsten helt ud og nu lader den tredie finger følge med ind. Du er på een gang både helt stram, men også dejlig åben og helt stille og roligt glider de tre fingre ind i dig, millimeter for millimeter. Det er dig, der styrer tempoet og med et jævnt pres sørger du for, at de snart er helt i bund. Da du mærker, at de ikke kan komme længere, ligger du helt stille et øjeblik, inden du begynder at vugge frem og tilbage og kneppe mine fingre
 

Frk. Blomst

Forbudt område, Aalborg ud i natten

2912
2017

I næste nu stødte hun hårdt ind i nogen og tumlede ned på fortovet. ”Op igen! Kom du noget til…… Stinna?!” Hun så op, Janus, hvordan i hele hule… hvad var oddsene for at han stod her, kl. 1 om natten foran et hotel i Aalborg. ”Janus… Hvordan? Hvad? ” Hun prøvede febrilsk at få håret væk fra sit ansigt, åndssvage krøller! Janus grinte, helt nede fra maven, det smittede og så stod de der og skraldgrinte af verdens største tilfældighed og Stinnas sædvanlige klodsethed. Til sidst stod de der, lidt forlegne, og så på hinanden. ”Stinna, jeg har savnet dig. Hvordan er du havnet her?” Stinna fortalte ham, det som det var hændt. Hvordan champagnen havde smagt dejligt, og at hun nu ikke var forsvarlig til at køre hjem. Janus havde holdt møde og havde gået en lang tur. Han sov på hotellet i nat, ville ikke køre hjem nu. Sammen gik de ind
 

Far til 4

Hendes største ønske

0712
2017

Hun savnede at blive taget i røven, føle ham kneppe hende hårdt og hurtigt. Pule hendes stramme hul, på samme måde, som han plejer at gøre i fissen. Tankerne om hans stive kemiske påvirkede lem og hvordan den kunne pløje i røven, fik hende på kanten af orgasme igen. Hun ønskede, at hun kunne røre sig selv. Hvis hun bare kunne ramme kanten af hullet, men nej. I kassen var der hverken plads til at hun kunne flytte krop eller hænder. Hun kunne bare stå og vente på, hvad og hvornår han ville. Hun kunne mere fornemmede end høre at han gik rundt om hende. Pludseligt kunne hun høre noget mere klart. Musik. Han havde tændt for stereoanlægget. Hun stod i mørket, fast fikseret af kassen, og nu helt uden mulighed for at følge med i hvad han gjorde.
 

Erotikelsker

Forandring fryder

0511
2017

”Åben munden!” Han gjorde, som hun sagde, og en lille dildo blev stukket i munden på ham. ”Sut på den!” sagde hun, og han fulgte opfordringen, mens hun kørte den ud og ind af hans mund. Han var godt klar over, hvad det betød, men han mente nu ikke, der var så voldsom størrelsesforskel på fingeren og den dildo, han havde kørende ud og ind af sin mund. Efter et lille stykke tid blev dildoen fjernet, og næsten samtidig blev fingeren fjernet, han kunne mærke lidt mere væske blive smurt omkring hans hul, og lidt kom og så lige indenfor. Så mærkede han spidsen af den lille dildo ved hullet, den blev roligt og sikkert presset mod hullet, som hurtigt gav efter på grund af den fine opvarmning, men den var trods alt større, så da den passerede ringmusklen, bad han hende holde en lille pause, så han kunne vænne sig til den nye og større enhed i sin røv.
 

MitAndetJeg

Den perfekte popo

2407
2016

- Min numse kan rigtig godt lide opmærksomhed. Stort set al slags opmærksomhed. Der er blevet kælet for, kysset, krammet og slikket. Fingre, legetøj og et par pikke har fået lov at komme indenfor, og hvis jeg har været rigtig uartig, har den fået smæk, så den er blevet dejlig varm og rød. Hun kørte en hånd henover sin popo mens hun talte. - Men min kusse kan også godt lide at blive kælet for og slikket. Faktisk kunne den godt trænge til at blive slikket lige nu. Hun lagde sig med spredte ben i parasollens skygge. - Var det noget for dig? - Jamen, selvfølgelig. Jeg knælede foran hende.  Hun så frisk og indbydende ud, og livlig var hun. Jeg fulgte hendes bevægelser, og snart var det mig, der lå på ryggen, mens hun sad over mit hoved og kørte sit skød rundt så min tunges kærtegn havnede der, hvor hun allermest ønskede dem.
 

Flensborg tøs

Analopdragelse, del 1

2206
2016

Selvfølgelig var de 2 lækre fyre også igen på diskoteket. De er der jo stort set altid, når jeg har været der med Katja. Og ja, jeg blev da glad for at se dem igen og også varm om hjertet. Jeg gik hen til dem. Prøvede at komme i tale med dem, men de gjorde som om, de slet ikke lagde mærke til mig. Det eneste de sagde var, at der havde de jo den billige sluttøs, som villig lod sig sperme i røven af dem. Men det havde de jo nu prøvet, så jeg måtte nok hellere gå hen til nogle andre fyre og tilbyde dem min villige fisse og røv. Ja, det er nok unødvendig at sige, at jeg følte mig såret. Vidste ikke hvad jeg skulle svare og gik hurtig min vej igen. Jeg var skuffet og flov over mig selv.
 

Flensborg tøs

Analopdragelse, del 2

0210
2016

Den gifte kvinde kom hen til mig og førte mig hen til den der sære stol. Jeg følte mig stadig som i en teknotrance. Jeg kunne bare blive ved og ved. Mens hun lagde mig op i den sagde hun at hendes mand så gerne vil kneppe mig. Hun kom hen foran til mig gik ned i knæ så vi var ansigt til ansigt. Hendes ansigt glinsende af sperm. Jeg vidste jo godt at jeg ikke så meget bedre ud. Og jeg lå der ligefrem på denne der stol med røven godt i vejret, så min mis og numse bare var blottet og klar til fyrene. Hendes mand kneppede kort min mis og placerede så pikhovedet mod min numsehul og trængte op i min røv. ”Åh ja hvor godt skat. Knep hendes villige røv,” sagde den gifte kvinde.
 

Adoradion

Prisen kom bag på mig

2903
2015

Han baksede med at få gaggen gennem et lille hul ved maskens mund, og så fik jeg gaggen i munden. Det var en butterfly-gag, der fyldte i kinderne, men ikke så meget i mundhulen. Til sidst trak han hætten over mit hoved og snørrede den sammen fra issen og ned til nakken. Og så forstod jeg, hvad han havde bakset med... Han pumpede pludselig gaggen op. Det var altså en oppustelig gag. NU var jeg alligevel fyldt i munden - og mere, end da jeg havde den sædvanlige ball-gag i munden! Mon det var det, han havde ment, da han sagde at det var tid til at betale tilbage? Jeg skulle snart blive klogere! Og han havde jo også sagt, at det nok var noget, jeg ikke var vild med... og han vidste, at jeg elskede at blive gagget! Lukket inde i masken, uden mulighed for at sige noget, og med hænder og fødder spændt sammen, havde han "fri legeplads"... Jeg kunne høre han rev et stykke gaffa-tape af rullen - jeg hader gaffa! Mon det var dét, han mente var det slemme. Han satte nu gaffa-tapen fast på min højre balle inde ved stjernen, trak ud i tapen og fæstnede den anden ende ude på hoften. Han trykkede tapen godt fast til ballen, så jeg kunne mærke hvordan den trak den ud til siden. Nu gjorde han det samme med den venstre balle: tape på, hæfte det på hoften, og sørge for at det sad godt fast. Jeg følte min røv stod helt åben, og han vidste, jeg ikke ville have han legede med mig analt! "Jeg sagde, at der var en høj pris for at komme. Men du kom alligevel. Du ved, at jeg altid har haft lyst til at tage dig bagi, og nu vil jeg vise dig, hvor dejligt det kan være.
 

Major

Nana, del 1

2610
2014

”Hvad er omkredsen på den her”, spørger Nana stakåndet. ”Fem centimeter.” Nana er komplet liderlig. Hun sidder med spredte ben, så jeg kan lige så tydelig se hvordan saften løber ud mellem hendes opsvulmede skamlæber. Mens hun begynder at presse buttpluggen mod mit røvhul, stønner hun ”jeg skal nok være blid.” Da spidsen begynder at trænge ind i mig, vender hun sit blik mod mig og stirrer ind i mine øjne. Jeg stirrer tilbage og spiller min pik langsomt. Mit røvhul bliver strukket mere og mere, og jeg får en ubehjælpelig lyst til at sprøjte min orgasme ud. Buttpluggen der ellers var halvt inde bliver pludselig trukket langsomt ud igen. Jeg sender Nana et undrende blik, og Nana besvarer det ved at kigge vredt på min onanerende hånd. Jeg forstår hendes hint, og slipper med det samme min pik. I stedet for tager jeg fat i mine ben og trækker dem op mod mig, så der er helt fri adgang. Nana starter igen, og jeg tager villigt imod, mens jeg stirrer Nana ind i øjnene. Jeg giver et højt støn fra mig, da buttpluggen pludselig nærmest bliver suget ind i mit indre. Jeg fastholder mit blik mod Nana, selvom hun begynder at trække den ud af mig. En dejlig smerte fylder mig, da ringmusklen bliver udvidet
 

Major

Nana, del 2-1

1101
2015

Jeg var helt forvirret. Der var intet der tydede på at vi skulle have sex. Havde jeg misforstået noget? Var det her overraskelsen? At vi kunne sidde og hygge uden at have sex? Jeg tog en slurk af øllen, den smagte ikke særligt godt. Den havde en eller anden underlig bismag. Jeg kommenterede af og til på det Nana snakkede om, mens jeg sad og grublede på livet løs. Midt i det hele tog jeg mig i at side og stirre på hende. Jeg kunne fornemme hendes brystvorter inde under blusen. Hvor havde jeg lyst til at slikke på dem. ”Er du der?” Jeg blev revet ud af mine tanker, da Nana spurgte til mig. Jeg kiggede lettere forvirret på hende. ”Du sidder og stirrer.” Jeg kiggede ned på min øl, mens jeg tænkte. Hurtigt fik jeg sagt, at jeg bare sad og spekulerede på, hvorfor øl altid forsvinder så hurtigt. Nana rejste sig smilende op, og sagde at hun nok skulle hente en mere til mig. Som jeg sad der og ventede, sneg der sig en underlig døsighed hen over mig. Det var også meget varmt her inde. Jeg lagde hovedet tilbage og ville lige lukke øjnene i ti sekunder. Så snart jeg lukkede dem var jeg væk.
 

Major

Nana, del 2-2

1101
2015

Jeg vender hovedet, så godt som jeg kan, og skal til at takke hende, for at hun bad ham om at gå imens. Men Nana siger skarpt, at hun ikke havde givet mig lov til at vende mit hoved, og hvis jeg ikke lå fuldstændig stille og kiggede lige ud, så ville John få fornøjelsen, uanset hvor meget mine muskler så trak sig sammen. Jeg vendte hovedet med det samme og lå helt stille. Da fodtrinnene var forsvundet ind i stuen, slappede jeg med det samme af igen. Godt det kun var Nana. Hun viste, hvordan det skulle gøres. Og så virkede det ikke så underligt. Selvom der er en anden mand tilstede i huset og på grund af min ydmygende stilling så var jeg voldsom liderlig. Så da jeg mærker buttpluggen mod min hjælpeløse indgang, støder jeg, så godt som jeg nu kan, imod for at vise hvor liderlig jeg er, og hvor meget jeg vil have den op i mig. Jeg stønner kraftig da den langsomt udvider mig og langsom forsvinder ind i mig. Det bliver gjort meget nænsom. Pludselig forsvinder den helt op i mig, og jeg giver et endnu højere støn fra mig. Jeg kan mærke hvordan den gnider sig op imod mit indre. “Har I fået den ind? ”, hører jeg pludselig Nanas stemme inde fra stuen. “Den er inde, og vores gæst nyder det åbenlyst”, hører jeg John stemme bag mig.
 

Fartil4

Besøg med analsex

1404
2014

- Knep mig rigtigt, som en mand, nærmest hvæser du vredt, mens du bevæger røven. Jeg sætter farten op og boller dig hårdere, mens du begynder at skrige. Jeg kan mærke din hånd med mine nosser, du spiller lystigt på din fisse, mens jeg knepper dig i røven. Går helt i bund hver gang, sætter farten i vejret, følelsen, lyden og lugten af vores sex, gør mig ophidset, og jeg knepper dig for at komme. Din krop gynger frem og tilbage, og jeg er ved at få dig presset ned at ligge igen, da jeg kan mærke at jeg er ved at komme. - Jeg kommer, brøler jeg. - Åh ja, fyld min røv med sperm, svarer du.

Alexa

Adventesgave 2: Sommerhuset

0912
2012

Guiden til analsex begyndte: ”Når I er godt i gang.” Så vi smed tøjet på vej ind i soveværelset og begyndte straks at kæle. Selv om vi havde haft intens sex en gang den dag, var jeg vildt tændt igen. Jeg startede med at give hende en god slikketur, men stoppede lige inden hun kom. Jeg tog en finger og førte den om til stjernen, lod den glide lidt rundt. Hun trak benene helt op, så jeg bedre kunne komme til. Så tog jeg tuben med glidecreme, tog lidt på fingeren, smurte det omkring stjernen, og lod så fingeren glide lidt indenfor. Det var lettere, end jeg havde forventet, men det føltes også meget underligt, hun stivnede helt. Jeg lod fingeren hvile i hullet og gav mig til at slikke hendes klit. Jeg begyndte at lade fingeren glide langsomt frem og tilbage. Det var noget hun kunne bruge. På kort tid gik hun fra stiv og kold til at være tæt på orgasme, men jeg stoppede inden. Jeg lagde mig hen over hende og lod min pik trænge op i hende. Jeg må præcisere; ind i kussen, fissen, skeden, ikke i numsen. Vi lå lidt og kyssede. Jeg spurgte, hvordan hun ville have den, og hun svarede, at hun nok helst ville ligge på maven.
 

Brug mig

Taget bareback i naturen

1609
2012

Gert har en flot tyk pik på en 19-20 cm. Selv om den er stor er den dejlig blød, så jeg nemt kan tage den analt. Men nu skulle der suttes først. Kunne mærke, at Gert var godt tændt, for inden længe var Gerts pik godt stiv. Gert fik hurtigt fat om min nakke og mundkneppede mig. En gang i mellem stak han den helt ned i halsen på mig, så jeg var ved at kværkes. I mens jeg suttede Gert, havde jeg taget mit eget tøj af. Nu ville han kneppe mig. Gert fik mig ned på alle fire på jorden. Jeg kunne høre Gert begejstring over min nye buttplug og det lille smykke, som stak ud af min røv. Gert stillede sig på knæ bag mig og pillede forsigtigt min buttplug ud, i mens han fortalte hvor frækt det så ud, og hvor meget det tændte ham. Da den var ude kunne jeg mærke Gerts pikhoved ved mit hul. I et langsomt stød gled Gerts store pik helt i bund i mig. Uden gummi
 

Doktor

Fredag aften

1305
2012

”Hvad har du lyst til?” Imellem dine støn og klynk stiller du spørgsmålet. Det er en slags kode for os. ”Jeg har lyst til at være hård ved dig. Kan du klare det?” Det er vores måde at blive enige om, at vi har lyst til analsex. At du gerne vil kneppes i røven af min pik. Røvpules. Jeg trækker mig ud og fisker i æsken. Glidecreme og en buttplug. Du skal varmes op først. Jeg smører buttpluggen godt ind, og du får en tur omkring dit bagerste hul. Du stønner, da jeg masserer dig blidt med min pegefinger omkring ringmusklen. Forsigtigt presser jeg buttpluggen op. Du trækker dig lidt, ligesom du plejer. Jeg holder et forsigtigt men vedvarende pres og snart er den helt i bund. Du ligger med hovedet begavet i dynen og mærker fornemmelsen. Jeg sætter min pik til din kusse og presser den langsomt ind. Kan mærke hvor stram du er på grund af presset fra din udfyldte røv. Frækt. Med en hånd på hver balle tager jeg dig i lange dybe stød. Trykker pikken helt i bund, mens jeg nærmest hænger på dig med mine hænder på din røv. ”Er det dejligt at være helt fyldt ud? Kan du mærke, hvordan din røv og din kusse er helt blokket ud?”
 

Duke Nukem

En dag på arbejde får jeg en sms fra dig

2201
2012

Da jeg træder ud fra elevatoren og låser døren op, ligger du på alle fire med dildoen langt oppe i skiftevis røven og fissen. Du ved ikke, at jeg er kommet hjem, for du kan ikke høre noget og heller ikke se mig. Jeg står bag dig nu og nyder at se dig lege. Dine safter driver ned af dine lår, og din røv tager nu nemt dildoen helt op. Jeg smider tøjet, og min store pik står lige ud i luften. Det tænder mig vildt, at se dig lege med dig selv, uden at vide, at jeg står bag dig.
Jeg sætter mig ned ved siden af dig, og lader min hånd glide ned over din ryg. Jeg kæler for dine frække bryster. Det giver et sæt i dig, da du mærker min hånd kærtegne dig. Jeg giver dig et langt kys og fortæller dig, at jeg elsker min frække tøs. Specielt når hun følger instruktionen, som jeg sendte. Det giver en belønning. Min pik driver nu med den første sperm, og jeg beder dig om at slikke den ren. Du sluger begærligt hele min pik, så slikker du mine nosser, mens du stadig ligger på alle fire med dildoen langt oppe i dig.
 

Sunshine

Analsex med Eva

0412
2011

Da hænderne når helt frem til den lille knop glider de tilbage igen, men nu lader jeg en finger fra hver hånd presse ind i mellem skamlæberne, så jeg får trukket noget kussesaft med op over det lille hul. Disse bevægelser gentages mange gange og ind imellem stikker jeg en finger op i kussen for at gøre kneppebevægelser det har sin virkning. Eva begynder at støde igen - jeg tror faktisk hun var klar til at få pikken stukket i bund nu, men der skulle erobres et nyt hul. Med begge hænder på balderne trak jeg dem fra hinanden så røvhullet blev blotlagt, jeg trak så meget at hun var lige ved at åbne sig, men en knibebevægelse forhindrede det. Den ene hånd holdt stadig den ene balde ud til siden, så jeg med en finger kunne komme til at smøre ekstra olie på selve hullet. Min finger trykkede ganske let på hullet, drejede rundt og trykkede igen mange små tryk, og ganske langsom begyndte fingeren næsten uden at Eva kunne mærke det at trænge ind i røven på hende.
 

Sunshine

Analsex med Eva 2

1912
2011

Jeg trak langsomt dildoen ud, og hendes røvhul kunne nu slappe lidt af, Evas røvhul står nu helt åbent, langsomt lukkes ringmusklen lidt, men ikke helt, og jeg kan smøre min pik ind i creme, mens jeg ser Eva lave små knibeøvelser, det hjælper ikke, hun kan ikke lukke så stramt som før udvidelsen. Eva holder stadig sine balder adskilte, derved bliver hun meget indbydende, både kussen og røven er dejlig imødekommende. Jeg tager pikken i hånden og fører hovedet hen til det nyåbnede røvhul og presser på, nu er hun blevet lidt øm, men bider smerten i sig for at kunne opfylde mit ønske, denne gang glider pikken lettere ind, hullet er stadig stramt men også smidigt, jeg presser langsomt pikken op, jeg holder ingen pause efter at pikhovedet har passeret ringmusklen. Jeg lader pikken langsomt glide i helt til roden, Eva giver lyd fra sig - et tilbageholdt ohh og et behersket arhhh. Da pikken er helt i bund holder jeg den stille for at føle fornemmelsen, det er muligt at mærke, at hun strammer helt nede ved roden af pikken, det føles ligesom en elastik er sat på pikken der, omkring resten af pikken føles det, som om den bliver holdt fast helt omspændt af varme og intensitet.
 

Sunshine

Analsex med Eva 3

2812
2011

Eva i aften skal du ha’ en plug op i røven, da du skal trænes op i at slappe af i din ringmuskel. Gå ind på sengen og buk dig. Da jeg havde fundet pluggen stod Eva klar, jeg tog først noget eksplorationscreme og sprøjtede ind i røvhullet, derefter fedtede jeg spidsen af pluggen godt til, nu var jeg spændt på, hvor god Eva var blevet til at slappe af, så jeg sagde, - nu skal du presse lige så stille. Da hun begyndte at presse, satte jeg pluggen til hullet, jeg kørte spidsen lidt frem og tilbage, så smurte jeg lidt mere creme på og pressede mere på. Eva ømmer sig lidt og be’r mig vente lidt. Jeg holder en lille pause, ser hvor langt pluggen er kommet ind, den næsten helt inde, siger så pres – Eva – pres, da jeg giver den et lille skub mere. Den kommer nemt ind til det smalle stykke, der er på alle plugs, det gør dem mere behagelige, og så sidder de godt fast. Jeg har to plugs der på tykkelse med min pik, den ene er længere end den anden, jeg tog den korte til en start, da Eva skulle gå med den en lille time, den er mest behagelig
 

Sunshine

Analsex med Eva 4

0801
2012

Efter maden gik vi vores daglige tur, men i dag klagede hun sig på turen, nu var den begyndt at genere på grund af de bukser, så da vi nåede ind i skoven, sagde jeg, ta’ bukserne ned, så jeg kan tage pluggen ud. Hun skyndte sig at tage bukserne ned, så den kunne komme ud. Jeg tog fat i den og trak den ud med et svup, bagefter mærkede jeg lige efter temperaturen i kussen, der, selv om pluggen havde generet, var dejlig våd, det skal lige bemærkes at Eva stort set altid er våd i kussen, eller så skal der bare et par gnidninger op og ned så er den klar, det var da noget min pik kunne klare, så den var stor, stor og stiv, klar til at mærke en dejlig varm kusse. Der var et væltet træ lige ved siden af os, så jeg lagde Eva ind over træet, så fik hun sin Herre at mærke i sin våde kusse
 

Sunshine

Analsex med Eva 5

1501
2012

Eva banker på døren. Jeg venter lidt for derefter at åbne døren. Eva siger, - er det her der bestilt en luder? Jeg siger, - ja, kom indenfor, så jeg kan se ordentlig på dig. Eva går ind i lyset, hun er i mine øjne smuk (da jeg nogle gange bliver betaget og opstemt af det groteske). Jeg siger, - drej dig rundt, så jeg kan se, hvad det er, jeg får for pengene. Eva drejer sig langsomt rundt, løft armene op over hovedet, idet hun gør det, løfter hun nederdelen med op, så hendes småfede røv kommer til syne, samtidig med at strømperne er rullet ned af de noget for fyldige lår, nogle ville kalde dem plumpe. - Buk dig forover, siger jeg til Eva, - så jeg kan mærke din kusse. Da hun står bøjet foran mig, mærker jeg med hånden over hendes kusse, trækker 2 fingre stille op og ned i revnen. Så jeg siger, - hvad fanden er du allerede liderlig, safterne løber jo fra dig din billige luder. Eva siger ingenting, så giver jeg hende et klask på den ene balle og spørger igen. Hun svarer lige så stille ja, så jeg dårligt kan høre det. Så får hun et klask på den anden balle. Jeg siger, - svar så jeg kan høre det; og får et højere ja. - Jeg vil kneppe dig for en halvtredser, og tager en hundredelas frem. Da hun jo ingen byttepenge har, siger jeg, - så må jeg jo gøre hvad jeg vil med dig for hundrede kroner, og propper dem ned ved hendes patter.