Fetish noveller (31)

Skribent

Titel

Fetish

Udsendt

.... Et udpluk fra historien...

Damernes ven

Stuepigen

Latex 1805
2015

Jeg har bevidst været lidt ulydig, så du er sur, da du tager på arbejde og fortæller mig, at jeg bare kan vente mig, til du kommer hjem. Så kan jeg gå hele dagen og skiftevis gyse af angst for, hvad du kan finde på, og af forventning, og du har ganske ret i, at jeg i løbet af dagen ikke kan holde fingrene fra min nøgne kusse - jeg tager selvfølgelig ikke trusser på, selvom du er gået. Og du er ikke den eneste, der er glad for, at du har ansat mig. Postbuddet glor også uhæmmet på mig, når han ringer på med de særeste spørgsmål. Og jeg har da ikke det mindste imod, at hans øjne er ved at falde ud af hovedet, mens de vandrer op og ned ad min halvnøgne krop. En dag vil jeg invitere ham ind på en kop kaffe og give ham rigtig stuepigeservice. Men jeg tør næsten ikke tænke på, hvad du vil gøre, hvis du kommer hjem og finder ud af, at hans sperm stadig er i min kusse. Skraldemændene og avisbuddet, den kære dreng, får da også lov til at kigge lidt rigeligt. Hvorfor skulle jeg dog gå og skjule mig for dem, eller du troede måske, at jeg bare sad pænt herhjemme og ventede på dig. Men i dag er det nu noget helt andet, der sker, for pludselig opdager jeg er stor, sort hund i haven
 

Natteravn

Nysgerrighed med konsekvenser

Latex 1504
2013

Langsomt lod hun et par fingre glide op ad låret, og da hun ubesværet gled forbi trussekanten, forsvandt fingrene op i hendes våde indre. Med et suk begyndte hun at køre fingrene frem og tilbage, mens hun med den anden hånd kærtegnede det ene bryst. Klynkende klemte hun lårene sammen, trak fingrene ud og holdt dem op foran sig. Han kunne se, hvordan hun holdt de glinsende fingre op foran næsen, inden hun slikkede dem rene. Stuepigen er vist nem at distrahere, grinede han for sig selv, mens han overvejede, hvornår han skulle give sig til kende. Han tog sin mobiltelefon fra bordet på badeværelset og begyndte at filme hende gennem sprækken i døren. Amalie kiggede på uret, og blev enig med sig selv om, at der var lidt tid endnu. Det var jo også med at udnytte, at Hr. Jørgensen ikke var på hotellet. Hun gik over til kufferterne og trak en lang smal kasse frem. Den var godt en meter lang, og låget var lige til at løfte af. Forventningsfuld åbnede hun kassen og kiggede på indholdet. En stok. En lang tynd stok. Skuffet tog hun den op, hvorefter hun fniste, da hun kom til at tænke på Charlie Chaplin. Hvad ville han dog med den? Hun tog den op og mærkede prøvende dens elasticitet, da det pludselig gik op for hende, hvad den måske var beregnet til. Med et frækt smil stillede hun sig foran spejlet, vendte siden til og forsøgte at slå sig selv på røven. Det gav et svirp, men hun kunne knapt mærke det gennem latexen. - HVAD TROR DU LIGE, DU HAR GANG I HER PÅ MIT VÆRELSE?
 

Katrine Benthagen

Begær

Tjaaa 0502
2013

Jeg ved, du venter, og jeg ved, at jeg ikke kan leve uden det, som kun du kan give mig. Det er ikke fordi, der ikke har været andre før dig. Men du er perfekt for mig. Fra den første gang jeg oplevede, at jeg kunne tænde dig, har jeg nydt dig til fulde. Du opfylder mine behov som ingen anden, og derfor gør det mig intet, at det er dig, mine første tanker og handlinger drejer sig om. Du kommer før alt andet. Min dag starter med dig. Det er ikke, fordi du højlydt kræver det. Nej, sådan er du ikke. Du står bare tavs og venter på min opmærksomhed. Du får den. Mine hænder glider nærmest kærtegnende over dig, mens jeg skyller dig af.
 

Pasient F

Frisørtime med komplikasjoner

plastic 1111
2012

Friserdamen gjentok at jeg måtte forsøke å ligge stille slik at det ikke skjedde noen «ulykke». Jeg merket at det strømmet ut med safter av meg. Jeg var blitt skikkelig kåt. Aldri før hadde en kvinne fått meg i en slik situasjon. At hendene hennes var dekket av tynne gummihansker gjorde ikke situasjonen noe bedre. Da hun var ferdig med barberingen spurte hun meg om hun skulle fortsette. Et øyeblikk lurte jeg på hva det ville innebære, men uten å tenke meg om svarte jeg ja. Lise tittet opp på meg. Øynene våre møttes i takspeilet. Hun la ei hanskekledd hånd på magen min og en holdt hun mot fitta mi. Jeg beklager den vulgære måten jeg uttrykker meg på nå, men den her behandlingen har gjort meg helt fullstendig kåt. Jeg har aldri kjent noe lignende. Friserdamen eller min mistress om du vil, førte først en og så to fingre opp i meg. Jeg fikk nemlig beskjed om at heretter skulle min friserdame tiltales som «Mistress Lise». Hun fingerpulte meg på en måte som jeg aldri tidligere hadde opplevd
 

Pasient F

Frisørtime med komplikasjoner 2

plastic 1811
2012

«Ta det helt med ro, Tone. Vi skal ha det så bra her,» sier hun og forstår min skepsis. Hun legger ei hånd på den ene brystet mitt og masserer det. Hun forklarer meg at alle i salongen bruker bleier og plastikktruser. Hennes antrekk og ikke minst hennes berøring av brystet mitt, gjør meg kåt, veldig kåt. Ikke bare var det hennes berøring som gjorde meg kåt, men den fine knitringen i klærne hun hadde på seg og ikke minst lukten av pvc. Den gjorde meg helt vill i kroppen. Jeg allerede på nippet til å få en orgasme. Jeg forsøker meg med å løfte ei hånd mot Mistress Lise sitt bryst, men blir blankt avvist. Vi blir imidlertid sittende å prate sammen om løst og fast. Hele tiden holder hun ei hånd på brystene mine. Mistress lurer på om jeg er gift. Jeg forteller at jeg er enslig og ikke har noe fast følge. Så langt i livet har det vært viktigere med utdannelse og jobb. Hun går svært langt i å spørre meg ut om personlige forhold, men inngir tillit og da er det for meg, greit å svare. Lise reiser seg opp og setter på seg ei ansiktsmaske. Så setter hun på meg ei plastikkappa. Også den er lys grønn og gjennomskinnelig. Den rekker meg ned til underlivet. Det er utrolig deilig å kjenne plastikken mot brystvortene. Det virker som vortene allerede er harde som stein.
 

Mikkel

Hjemme hos Marie

bondage 2107
2012

”Jeg har kikket på dig flere gange i aften,” sagde Mick. ”Du minder mig om en lille, skøn balineser, jeg engang kendte. Da jeg først mødte hende på Bali, opdagede jeg, at hun, som du, gik med selvsiddende strømper. Og at de gled ned ind imellem. Første gang havde hun ikke lagt mærke til, at jeg havde set hende. Set, hvordan hun, når hun troede, at ingen kikkede, trak lidt op i det korte kjole og trak strømperne op på plads. Lige som du har gjort flere gange i løbet af aftenen.” Maria tænkte tilbage. Jo, han havde ret, hun havde et par gange trukket strømperne lidt op, da det føltes, som om de var ved at glide ned. ”Kom her hen,” kommanderede Mick. Han satte sig på en af de stole, som var opstillet i rummet.”Læg dig over mine knæ,” kommanderede han igen. Det kunne han ikke mene. Men jo, det så sådan ud. Langsomt gik hun hen mod ham. Alt, hvad hun normalt ville sige fra til, blev testet nu. Hun havde ikke fået smæk, siden hun var lille, og det bød hende imod at lægge sig over hans knæ. Men hun gjorde det alligevel. ”Louise, hjælp mig lige her,” sagde han. Louise kom nærmere, og så satte hun sig på hug foran hende. Hun tog fat i hendes hænder og holdt dem fast. Så begyndte Mick at smække hende. ”Åh,” stønnede Marie. Åh nej, åh nej … åh ja,” hørte hun sig selv stønne. Hun mærkede de diminutive trusser blive våde af hendes safter, som drev ud af hende. Hun mere ænsede end egentlig hørte Jenni stønne ved pillen. Maries behandling havde sin virkning på hende også. Marie kunne mærke orgasmen langsomt bygge sig op i takt med de lyde, hun kunne høre.
 

Forty niner

Stille silende sommerregn

regntøj 2312
2010

De gik hånd i hånd, og hun bøjede sin hånd om på ryggen, så de gik tættere. De standsede under et egetræ. ”Jeg elsker dig,” sagde han. ”Både med og uden regntøj." ”Jeg elsker også dig, og jeg er helt vild med dig i regntøj,” sagde hun og kyssede ham. Han klemte sit lår ind imellem hendes og mærkede gummiregntøjet mod hans lår. Det var en dejlig følelse. Han lod sine hænder glide op langs hendes ryg og ned forbi hendes bryster. Han kunne mærke at hendes brystvorter strittede igennem gummitøjet. Hun gyste af fryd. Hans hænder fortsatte videre ned og han mærkede noget hårdt i hendes ene lomme i regnfrakken. ”Hvad har du der?” spurgte han. ”Er du meget nysgerrig, så bliver du jo nødt til at se efter." Han lod hånden glide ned i lommen på hendes regnfrakke og trak et sort læderetui op. Han åbnede etuiet. Han stirrede på indholdet og så på hende. ”Håndjern?” ”Ja,” sagde hun skælmsk – ”håndjern."
 

TV handjob

Loveshoppen

pige/dametøj 0801
2010

På vej til Odense var jeg ved at suse i grøften flere gange på grund af min liderlighed, men jeg kom helskindet frem. Da jeg parkerede et stykke fra butikken, blev jeg enig med mig selv om at droppe strømperne, så de røg af, og jeg gik hen til butikken kun i nylonstrømper. På det tidspunkt var jeg ligeglad, om der var nogen der så det. Da jeg kom ind i butikken gik jeg lidt rundt og kiggede på deres frække lingeri og forsvandt helt hen i min egen verden. Efter et stykke tid gik jeg op til kassen og bad om en billet til biografen. Da jeg kom ned i kælderen hvor biograferne er, gik jeg lidt rundt og kiggede ind i de forskellige rum. Der sad vel 5-6 ganske modne mænd og spillede pik til diverse pornofilm. Jeg satte mig ind i en sal hvor der sad en moden mand og spillede sin store stive pik.
 

Pasient F

En annerledes legetime

plastic 2012
2006

Doktor Berit satte seg ned ved siden av meg og tok vekk håndkleet som dekket ansiktet mitt. Det var litt av et syn som åpenbarte seg. Hun var kledd i en gjennomskinnelig frakk av PVC utenpå sin hvite frakk. Maska dekket det meste av ansiktet og på hendene hadde hun tynne gummihansker. Legen så meg dypt inn i øynene og spurte om jeg var klar til å starte. ”Ja, la oss komme i gang slik at vi kan bli ferdige,” sa jeg. Junior var i ferd med å vokse seg stiv og det må ha blitt litt av et plastikktelt ved mitt underliv. Doktoren lot høyre hånda si hvile lett på mitt bryst. Dette var en underlig situasjon for meg. Jeg satt helt låst i stolen, kunne intet gjøre og faktisk begynte det å bli deilig å sitte slik.
 

Pasient F

En spennende opplevelse

plastic 1612
2006

Han satte seg ned igjen og tok ut kateteret. Deretter tok han ut spekulumet og det gikk kalde gysninger gjennom kroppen. Jeg var svært nær orgasme da han tok det ut. ”Søster, da får vi gå til hull nr. 2. La meg få sprøyta”. Søster snudde seg mot benken og grep sprøyta. ”Vær snill å hjelp meg med å holde her så jeg får satt den inn ordentlig”. Søster Nina bøyde seg over meg og tok tak med begge hender på hver side av skrittet, slik at anus kom godt frem. Doktor Stein førte sprøyta forsiktig inn i rumpehullet mitt. Jeg var nær ved å besvime da jeg skjønte hva han skulle. Det gikk jo bra i går så da må det vel gå bra i dag også, tenkte jeg til slutt. Det var en god følelse å kjenne den varme klystervæska komme inn i tarmen.
 

StorePer

Hun blev kaldt "aben"

behåring 2108
2009

Vi gik gennem en park, og jeg skulle tisse, og hun grinede og fnisede, da jeg stod og tissede, og jeg sagde, at der ikke var noget at grine af, da jeg ikke havde sådan en dværgepik som hendes eksmand. Nåh, sagde hun, er den da så stor? Da jeg havde tisset færdig var den sgu blevet halvfed, og jeg spurgte, om hun ville se den? Hun nikkede, og jeg vendte mig om mod den bænk hun sad på. Hun måbede, da hun så den hænge nedad mod jorden, og den begyndte at rejse sig, og jeg stod bare og nød hendes kiggen og pikken rejste sig stolt og buede opad og forhuden rullede tilbage, og mit våde store pikhoved var nu helt fri for forhuden. Hun kiggede på alle mine 23 cm og sagde, hold da op, det er jo sådanne størrelser jeg ser på Nettet.
 

Carsten

Hannas ønske 1

Bondage 1503
2009

En eller anden var stødt mod døren, så den åbnede. Bare de ikke opdagede hende. Tårerne begyndte at trænge sig på, hun var bange. En lyd hørtes og en stemme sagde. ” Hey, der er også et rum herinde”. Hun kunne mærke at en eller anden kom ind i rummet. Hendes hjerte hamrede, hun var rædselsslagen. ”Nej, se hvad der hænger her” sagde en mandestemme. Hannas hjerte bankede vildt. Hun hørte ham komme nærmere. En kammerat var gået med. Hun hørte stolen og nogle kasser blive trukket på gulvet. ”Gud hvor er hun fræk, - se hendes barberede kusse.” Kammeraten sagde ”Vi må vist hellere lade være.” ”Jo, kom nu, vi kan jo bare tage hvad vi har lyst. Bagefter når vi er gået, kan bitchen jo alligevel ikke gøre noget. Hun er jo blindfoldet og kan ikke se os.” Hanna kunne mærke hvordan ivrige hænder begyndte at røre hende på hendes intime steder.
 

Carsten

Hannas ønske 2

Bondage + udnyttelse 2203
2009

”Man behøver sgú ikke engang bruge glidecreme i røven på luderen, hvis det ikke er smurt nok, kan man lige dyppe den i fissen, så er den smurt igen. Det er godt nok den vådeste luder jeg har prøvet. Se hvordan spermen render ned over hendes fisse.” ”Jeg tror sgú hun er ved at få orgasme, kan du mærke i pikken hvordan hendes fisse vrider sig i rykninger? I hvert fald klemmer hun min pik med røven” ”Jamen jeg kan også mærke det. Fissen føles ligesom en tornado. Hun har garanteret lige fået orgasme.” ” Vi skyller hende lige” Jeg mærker en slange med vand skylle mig ud i røv og fisse. Vandet er køligt og lindrer dejligt. ”Lad os prøve at fiste hende” siger en kvindestemme.
 

Carsten

Hannas ønske 3

Bondage + udnyttelse 3003
2009

”Erik! Giv hende en øl med ind til mig. Jeg er tørstig.”' Ude i køkkenet holder jeg hovedet nedad, for ikke at irritere Erik. Han åbner skabet og tager en øl frem. ”Vend dig om med røven mod mig frøken luderfisse.” Jeg gør som befalet. Røven rejses så meget jeg nu kan. ”Her, - kravl ind og giv Jens øllen.” Han tager den tykke ende og presser den ind i min fisse indtil den er sunket i bundet og fylder mig helt ud. ”Din lille luderfisse vover at tabe den, så går det galt.” Jeg lægger mig helt ned på albuerne for at hæve røven så højt som muligt og derved undgå at øllen falder ud. Forsigtigt kravler jeg ind til Jens igen. Jeg bakker hen og med et ryk trækker han øllen ud af min fisse, der kvitterer med et lydeligt svup. ”Glemte du ikke en øloplukker? Hvordan havde du tænkt dig at jeg skulle drikke øllen?” ”Undskyld” Prøver jeg at mumle.
 

Zonker

Enorme bryster

Bryster 2909
2008

Da han ankom, gik han ind ad døren til butikken og fik næsten sit livs største chok. Bag disken stod en kvinde, som nok var nogenlunde på hans egen alder. Hun var buttet, men ikke tyk, hun havde langt hår, var vel omkring 170 cm høj, og så kunne han ane bag tøjet, at hun havde de største bryster han nogensinde havde set på en person, som han var i samme rum med. Hvad kan jeg hjælpe med, spurgte kvinden? Øh, det var mig der skulle hente de 2 Remo bøger, svarede han. Han kunne mærke, at han nærmest var stakåndet. Hun opdagede det åbenbart også, for hun spurgte om der var noget i vejen, om han ville have et glas vand eller noget? Nej, der er ikke noget i vejen, jeg har bare lige mødt min drømmepige
 

Marthin

Våde bukser 1

Urin 1208
2008

Selvom hun klart vidste at selv om hun kunne se et toilet indenfor få skridt, så vidste hun med sig selv at hun ikke kunne nå derhen så trængende som hun var og hun vidste at flyttede hun foden bare en gang, så ville strømningerne i hendes underliv åbne for sluserne og vandet ville sile ud i hendes stramme trusser og da det skete for hende, som hun stod der mellem alle andre mennesker og bare tissede i bukserne, så blev hun så ophidset og så liderlig ved denne følelse af urinen som bare løb ud i hendes bukser, så hendes krop gennemrystedes af en orgasme og hun stod helt stille og nød sig selv.
 

Marthin

Våde bukser 2

Urin 1208
2008

Kaj havde købt et videokamera og han ville så gerne have at optage Lise på video, så de kunne sidde hjemme og se det sammen når Lise sad på hug ude i skoven og tissede i bukserne og da de forlod stien ned til Dyrehavsbakken og gik ind over græsset fandt han lige stedet hvor Lise skulle sætte sig med kjolen løftet og sætte sig på hug med sine lyseblå stramme shorts, Kaj placerede sig et par meter fra hende og sad og koncentrerede sig om optagelsen og da Lise begyndte at tisse så det gennemstrømmede hendes lyseblå bukser og de begyndte at væde igennem, så tændte Kaj apparatet. Lise så der kom en ældre dame frem bag ryggen af Kaj som ikke lagde mærke til andet end Lises tisseri og Lise var klar over, at hun nu fik en kæmpe orgasme, fordi damen stod og stirrede på hende
 

Marthin

Sort uheld

Urin 1208
2008

Vi sad stille ved siden af hinanden, da bilen pludseligt hakkede i motoren. Vi befandt os midt mellem Vordingborg og Tappernøje i en mindre skov, og vi var sikkert de eneste der havde valgt landevejen, da jeg ikke kunne se andre biler i nærheden af os, da motoren satte ud og batteriet døde. Pludseligt skulle Åse tisse, og jeg kiggede ud på den stride regn udenfor og sagde i spøg, det er næsten bedre at du bliver våd i bukserne end at du bliver gennemblødt i regnen inden du får bukserne ned og bliver færdig og kommer tilbage i bilen. Hun smilede kunne jeg høre på stemmen og sagde, jamen dog, du gør mig jo liderlig med din tale.
 

SBN

Min store kærlighed

Frodighed 2309
2007

Pia begyndte at lege med min pik, begyndte jeg at slikke Pia i hendes dejlige kusse. Suttede på klitoris. Slikkede rundt om den og Pias vægt gjorde, at jeg havde lidt svært ved at få luft – men jeg nød det. Jeg begravede mit ansigt i kussen og Pia sørgede for med roterende bevægelser, at hele mit ansigt blev smurt ind i hendes dejlige safter. Jeg var drivvåd og nød det. Jeg gik på opdagelse længere bagud og fandt revnen mellem hendes balder og med hænderne skilte jeg dem let ad, mens min tunge arbejde som en gal. Det gjorde lidt ondt i tungen idet, jeg slikkede det bedste jeg havde lært og snart fandt min tunge hendes bageste hul. Jeg lå nu med denne skønne, dejlige, smukke og tunge kvinde
 

Annalee

Kvinde søger babsoman

Store bryster

0710
2006

Han åbnede nu mine busker og trak også trusserne med ned. Min behårede kusse var kommet til syne. Mine ben var endnu samlet, mens han sad og kiggede på kussen, som han med fast hånd greb fat i - og klemte. Jeg var drivvåd og stangliderlig. Jeg viste, at jeg ikke ville kunne holde orgasmen tilbage ret meget længere, og måtte derfor bede ham om at standse. Han tog nu sit eget tøj af, og stod et øjeblik efter nøgen med strittende pik. Han kiggede på mig, mens han med langsomme bevægelser begyndte at kærtegne sin pik. Han var tydeligvist ekstremt liderlig, og jeg syntes det var fræk og dejligt at se ham kæle for pikken. Lidt efter spredte han mine ben - og det var nu ham, som så på min hårde og glinsende klitoris.
 

Maxman

Forført af piger i gummi

Gummi 0109
2001

Hun går ud af rummet, jeg hører døren blive lukket, så stå jeg der bundet og med den største rejsning, jeg har haft i længere tid, jeg kan også hører at hun taler med en, måske taler hun i telefon, det lyder sådan.  Efter et stykke tid, hvor lang er ikke til at vide, kan jeg hører at det ringer på klokken. Lotte åbner døren, og jeg kan svagt hører at det er en anden kvinde der er kommet, de står og snakker i gangen, og så hører jeg de går ind i et andet rum. De er derinde i et godt stykke tid, jeg kan hører de stå og pjatter og at de taler om mig, så bliver der stille jeg lytter men kan ikke hører noget, men pludselig kan jeg fornemme at der er nogen i rummet. Så er det lige som om der er nogen ved siden af mig, jeg er helt vildt spændt, og min pik stritter helt vildt

Maxman

Gummibabyen

Gummi 0110
2001

Hun spurgte om jeg ikke var sulten, jo svarede jeg, det var jeg, hun sagde at det var godt for hun havde nemlig lavet morgen mad til en baby, og det bestod af mos, æble og pæremos, og dertil en tår mælk fra hendes bryst. Uhmm det lyder dejligt, er det nok til at mætte mig? Ja siger hun, du kan jo altid få lidt rigtig mad senere, og så begynder hun at made mig, først en ske med æblemos, og det smager rigtigt godt, derefter en ske med pæremos, den er også god, så jeg får en tallerken med dette, og så er det tid til en tår mælk, hun knapper op i sin gummiuniform og tager et dejligt bryst ud, løfter mit hoved op, og jeg tager hendes brystvorte i munden og suger på den, og pludselig mærker jeg at jeg får noget varmt i munden, hun har mælk i brystet, så jeg sluger det, og det smager faktisk godt. Da jeg er færdig, er det tid til. at jeg skal nusses. Hun tager fat i mit hoved, lægger det tæt på hendes barm, og så gnider hun min efterhånden slappe pik

ToyJoy

Besat af læder

Læder 2708
2005

På det sidste havde der været en del gnidninger så jeg havde sendt ham en mail inde på arbejdet, forklaret jeg var utilfreds med ham… at vi måtte se og få en ordning på det og jeg synes at weekenden var et godt sted og starte, da der allerede var flere af vores arbejdskollegaer der var begyndt at holde øje med os. Fortalte ham, at fredag havde jeg planer, men lørdag fra kl. 10.00 var jeg alene og der ville det være klogt af ham og være her. Jeg forventede selvfølgelig at han var i læder, nu han på det sidste havde dummet sig så tit og derfor havde en del og rette op på.

Mox

Spermoplevelser på stranden

Sperm 2512
2004

Efter lidt tid sagde han, at han lige skulle have lidt mere olie og fortsatte med en hånd. Der gik lidt tid, og jeg undrede mig over, hvor olien blev af, så jeg drejede hoved lidt, og kunne se på skyggen, at han sad og spillede sin pik lige op af mig. Først blev jeg lidt forskrækket, men jeg syntes nu også det var ret frækt, og var nok ret stolt af, at han blev liderlig af at se på mig. Lige pludselig sagde han, at nu skulle han nok komme olie på, og jeg kunne mærke et sprøjt oppe i nakken og op i håret, det næste sprøjt ramte mit øre og ned af skulderen så det løb ned af mit bryst...

Mox

Vi spermede i biografen

Sperm 1412
2004

Foran os sad 3 små tøser (ca. 13-14 år). Da vi havde set lidt af filmen, som var lidt for barnlig, kunne vi ikke rigtigt holde fingrene væk fra hinanden. Heldigvis sad der ikke andre på vores række, så jeg fiskede stille og roligt hans dejlige stive pik ud af bukserne og begyndte at spille ham af *sf*. Jeg have en kort sommerkjole på, så der var let adgang for hans dejlige fingre. Han legede først lidt med min klit, før han stille og roligt begyndte at fingre kneppe mig. Jeg var så våd, at jeg var bange for at pigerne foran os kunne høre det svuppe *gf*. Han kørte 2 fingere langsom ind og ud, og da de var rigtigt våde, fik jeg lov til at slikke dem rene for mine safter

Jannie

En eftermiddag på kollegiet

Selvbondage 1412
2002

Det mest fantastiske syn var dog hendes store bryster, som hun - inden hun tog håndjernene på - havde bundet godt og grundigt. Hun havde ikke skånet de store dejlige og ret flotte bryster. De var bundet stramt helt inde ved "roden" hver for sig og rebet var viklet meget stramt til nogle gange rundt indtil hvert bryst stod stenhårdt lige ud i luften. Det var flot - MEGET flot - men må ha' gjort pokkers ondt... og ikke nok med det - hun havde sat en tøjklemme på hver af de voldsomt strittende brystvorter - SÅDAN!!!

Henrik

Fetichfødsel

Gummistøvler 2711
2002

En dag, hvor jeg sad på toilettet og kælede min pik med Kirstens gummistøvler gik toiletdøren pludseligt op – og der stod mesters kone og så forbavset på min frække leg. Hun var dog den der først genvandt fatningen idet hun sagde: ”Undskyld, men døren var ikke låst, så det er ikke for at lure, at jeg sådan braser ind til dig. Din leg ser dejlig fræk ud.” Og hun gjorde ingen miner til at gå. Tværtimod låsede hun døren og kom nærmere. 

Henrik

En forstående mor

Gummistøvler 3007
2002

Hvor var hun flot, og pludselig så jeg hende ikke som min mor men som en dejlig attraktiv kvinde. Hun satte sig hos mig i sofaen og sad og vrikkede frækt med sine støvler og sagde :” Nå, Henrik lad mig så høre, hvad disse gummistøvler betyder for dig?” Jeg forsøgte at forklare, men havde det lidt svært, for jeg var lidt flov over det min pik pressede en pæn bule frem i bukserne. Men dejlige kvinde forstod og lagde en hånd forsigtigt på min bule og konstaterede:” Nå, det er det de betyder!”

Henrik

En forstående mor 2

Gummistøvler 2108
2002

Jeg mærkede hendes fast bryster og hendes lår mod mine. Min pik var stiv og hård som jern.  Helle kunne ikke undgå at mærke min begejstring. Vi havde aldrig tidligere betragtet hinanden som andet end søskende, selv om jeg kunne se, at hun var en meget attraktiv kvinde. Men nu var det pludseligt anderledes

Henrik

En forstående mor 3

Gummistøvler 2909
2002

Og pludselig følte jeg, at mine gummistøvler blev trukket af mig, og straks efter fik jeg et par sviende slag over mine lår af støvleskafterne. Men min pik stod om muligt endnu stivere. Slagene var hårde og gjorde sviende ondt, men alligevel følte jeg en øget ophidselse ved at være bundet og blive straffet af de to kvinder. Selv de slagene blev flyttet til pikken, stod han fortsat stiv og rank. Da det havde stået på et stykke tid sagde Lotte: ”Nu må vi tage andre midler i brug, for den frække liderlige pik skal ned!” 

Maxman

I skoven i regntøj

Regntøj 2906
2002

Pernille stiger ud af bilen, og kommer hen imod mig, hun er klædt i en sort lak regnfrakke, og jeg se at hun har sorte gummistøvler med høj hæl på. Hun ser godt ud. Hun kommer hen til mig og tager et blindfold frem og siger, at det skal jeg have på. Hun går om bag mig og sætter det på så jeg ikke kan se noget. Imens hun gør det, kan jeg hører hendes veninde nærme sig os. Hun taler lavt sammen med Pernille, pludselig mærker jeg en hånd på mit skridt, den ligesom føler på varen..

Maxman

En aften i regntøj

Regntøj 0104
2002

Hun begyndte at afklæde sig sit eget tøj, indtil hun var nøgen og tog først smækbukserne på trak dem lige så stille op af benene, det gøs igennem hendes krop, hun kunne mærke at hun blev liderlig hun følte det næsten som om hun fik orgasme, bare på en anden måde - hun tog jakken på og så stod hun der iført et sæt regntøj og ikke noget andet indenunder...