Homoseksuel/lesbisk/biseksuelle/shemale noveller (151)

Forfatter

Titel

Dato

Tema

Uddrag af teksten..

Hairulf

Sammensværgelsen

1908
2019

m/m og p/p

Han flåede min T-shirt af mig, løsnede mit bælte og skubbede mig bagover så jeg lå på sengen med benene ud over kanten. Bukser og underbukser røg af, og så lagde Jens sig på knæ på gulvet mellem mine ben. ”Skal jeg sutte den af på dig?” spurgte han. Jeg tror ikke, jeg nåede at svare, så slikkede han min pung, det føltes aldeles vidunderligt, og endnu bedre blev det, da han tog min stive pik i munden og sugede som om han ville sluge den. Hans hoved bevægede sig op og ned og bortset fra hans pustende åndedræt gennem næsen, var den eneste lyd, jeg hørte, den sagte slubren når hans læber kørte op og ned ad pikken. Jeg begyndte at stønne, udløsningen var på vej, og så med ét kunne jeg ikke stå imod længere.
 

Anne

Militærakademiet - Obersten kommer

3108
2018

m/m

- Stuen ret! Lyset flængede mørket på tomandsstuen, da obersten trådte ind og brølede sin ordre. De to 17-årige unge mænd missede med øjnene og prøvede at vikle sig ud af sengetæpperne og hinandens favntag, men det gik alt for langsomt til at det på nogen måde kunne skjules, hvad de havde haft gang i. - Nå, bliver det til noget? Ret! gentog skolechefen, oberst Richard Richardson hårdt. Kadetterne sprang ud på gulvet som de var, splitternøgne og med store, stive pikke. Da de to stod ved siden af hinanden, var pikkene faldet til halv størrelse, men da de glinsede af fugt, var det tydeligt, at de lige havde været i aktion. - Kadet Stevenson! Hvorfor befinder De Dem i kadet Johnsons seng? gøede den høje, muskuløse oberst.
 

Anne

4 mænd regnet inde, afsnit 1
Vi fortæller alt

2504
2018

m/m

Poyd leger med min pik og jeg tager Poyd på de små, faste bryster og røven, hun er flot og kælen, så jeg tænker, at nu var lykken gjort. Jeg lægger mig på sengen, Poyd tager pikken i munden og giver mig det vildeste blowjob, så jeg ser måne og stjerner, hyler og skriger. På et tidspunkt har hun smidt det meste af tøjet og vender enden til, jeg stiller mig bag hende og begynder at gnubbe pikken mod hendes baller. Men da jeg rækker hånden om på den anden side og tager hende på skridtet, ja, så er det altså ikke en glat damefisse, jeg får fat på, men en lille, stiv mandepik. Jeg er lidt rystet, men også liderlig. Poyd fortsætter med at gnubbe sig mod min ståpik, tager om den og sætter den ind mellem sine baller.
 

Anne

4 mænd regnet inde, afsnit 2:
Vi prøver alt

2604
2018

m/m

Erik kiggede lige igennem os: - Okay… I er nysgerrige. Hvorfor ikke bare for en gangs skyld finde ud af, hvordan det er, her i det lukkede rum med venner, vi stoler på? Ingen vil høre om det. Lad os leve den ud. Er I med? Vi er jo ikke bøsser, men en mand har vel lov til at få taget trykket. Soldater ved fronten uden kvinder har da tit hjulpet hinanden for at holde det ud. Vi så på hinanden og nikkede tavst, Henrik, Carl og jeg. Det kunne være godt at få taget trykket. - Her er fire kort. To knægte og to konger. De to, der trækker knægtene, skal starte med at røre ved kongernes sceptre! Vi trak kort. Jeg sad med en klør knægt, Henrik med spar konge, Carl med ruder knægt og Erik med hjerter konge. Jeg skulle altså røre ved Henriks pik og Carl ved Eriks. Lidt forlegen, men også nysgerrig, rakte jeg hånden ud mod Henriks store, stive lem.
 

Anne

Det er aldrig for sent til pigesex, del 1

2304
2018

p/p

Inde i stuen var der gang i den. Den sorte ghaneser James havde fået anbragt den lille rødhårede Kit i sexgyngen og tog hende hårdt, mens vi andre så på. Det var et enormt ophidsende syn. Vi stod så tæt på, at vi kunne se James’ sorte stav trænge op i åbningen mellem Kits spredte ben under den røde mis, se den spinkle, lyshudede kvinde gynge frem og tilbage og hans mørke, stive lem glide ind og ud af hende, først langsomt og blidt, så hårdere og hurtigere. Folk omkring var stakåndede, mændene fik ståpikke og jeg kunne se våde pletter på kvindernes trusser. Kvinder og mænd rørte ved sig selv eller kælede og onanerede på hinanden, mens vi stirrede på det flotte syn af uhæmmet liderlighed.
 

Anne

Det er aldrig for sent til pigesex, del 2

2905
2018

p/p

Jeg flyttede mine hænder op på hendes guddommelige bryster og kælede blidt for dem og slikkede på den øverste del og ned i kavalergangen. Hun lagde hænderne om mine baller og pressede mig til sig. Jeg trak hendes bh lidt ned og lod tungen danse omkring de store, mørke brystvorter, tog dem ind i munden, suttede, bed lidt. De blev hårde og faste. Hun pustede mig i øret og slikkede min øregang. - Åh, Gitte, hvad er det du gør ved mig… det er skønt… men vær forsigtig! Jeg lagde hånden på Helles maveskind og mærkede hendes fine varme hud, så tog jeg mod til mig og lod den glide længere ned på hendes skridt uden på de fine røde trusser. Hun stivnede et øjeblik. - Slap af, min søde ven. Jeg skal nok være forsigtig, sagde jeg og kærtegnede den bløde hud på inderlåret. - Du er jo en slags jomfru, når det gælder andre kvinder. Vi tungekyssede længe igen, inden hun genert hviskede til mig: - Du må gerne tage min bh af, hvis du har lyst.
 

Anne

Det er aldrig for sent til pigesex, del 3

1208
2018

p/p

- Kom nu, Frank, stik den ind, fnisede hun. Vi ved jo begge to, at det er det, du vil! Med to fingre åbnede hun sine bundløse trusser, så jeg kunne se hendes fisseåbning. Indtil da har jeg kun set Anette med en lille sort dusk, men denne aften havde hun barberet sig. Hun legede en smule med sine kønslæber. - Min fisse er din, hvis du vil, hviskede hun kælent i øret på mig. Uh, hvor det klør i den efter en stor, stiv pik og en mand, der ved, hvordan en kvinde skal have den. En rigtig mand, Frank… er det dig? Provokeret stak jeg en finger ned i damens bundløse trusser og åbnede hende. Hendes fisse var allerede godt våd og klar. Jeg kyssede hendes brystvorter gennem åbningerne i bh’en og bed lidt i de stive jordbær. Hun fnisede glad. - Sådan, Frank. Stor dreng! Nu skal du få, tøs, tænkte jeg ophidset. Kold og hård og liderlig indeni. Så vendte jeg den stilfærdige børnehavepædagog om mod køkkenbordet, studerede et øjeblik hendes bagdel og den fristende kusse, inden jeg stillede mig helt tæt bag hende og satte min pik op mod åbningen.
 

Anne

Det er aldrig for sent til pigesex, del 4

1208
2018

p/p

- Nå, er du klar? Du føles rigtigt våd og åben. Det må være forventningens glæde. Nu trænger jeg op i dig… det må være sådan en mand har det, når han tager mødommen på en pige… - Mhhh… åh, forsigtigt, forsigtigt… åh, det er godt. Åh, det er skønt. Åh det er længe siden, jeg har haft sådan en op i mig… ja, sådan, du godeste! - Nå, det kan du godt lide, hva? Du trængte bare til noget pik? - Åh, for himlens skyld… giv mig den… du må godt gøre det lidt hårdere. - Gerne, min søde ven… sådan. Du skal få, skal du! - Du må gerne tale hårdt til mig. Det kan jeg godt lide. - Okay. Tag den, din bitch! Du skal få så meget pik, at du ikke kan gå den næste uge. - Åh ja, Gitte, tag mig. Giv mig din pik.
 

Tenna

Opvaskeren

2409
2017

p/p

Da vi var færdige med maden, skulle hun på toilet. Vores toilet er til to af gangen, altså to døre ved siden af hinanden og bare en trævæg imellem, med åbning for neden og oven, grå som sådan nogle plejer at være. Stine gik derud først, jeg lige efter, tog den ledige plads. Jeg skulle bare tisse. Jeg lyttede med tilbage holdt åndedrag, om jeg kunne høre noget inde fra den anden kabine, men det var svært, da der er dæmpet musik på toilettet. Jeg bukkede mig ned og så ind under vægen. Jeg kunne se Stines sko og hendes bukser nede omkring gulvet, hun havde sine knæ spredt fra hinanden og de ligesom rystede lidt. Jeg var helt klar over hvad det betød, nemlig at hun sad og gnubbede sin fisse. Jeg bestemte mig for, at hun IKKE skulle have lov til at få orgasme endnu, så jeg gjorde mig færdig, gik ud og vaskede hænder. - Er du dårlig Stine, spurgte jeg.
 

Hanbul

Møde med en chatven

2409
2017

m/m

Efter et stykke tid blev vi enige om at smutte en tur i bad, for ligesom at bryde isen. Vi smed tøjet og stod nu nøgne over for hinanden, og jeg kunne se at han også var helt glat på pik og nosser. Vi gik ind under bruseren og nød det varme vand løbe ned af kroppen, fik sæbet hinanden ind over hele kroppen, stod nu begge to med halvstiv pik, som også blev vasket og nusset lidt. Vi tørrede os og gik ind og satte os i stuen, hvor vi sad lidt med benene flettet, han mente, det var lidt ubekvemt og spurgte om vi ikke skulle lægge os på sengen. Det gjorde vi, hvor vi lå og rørte ved hinanden. Skøn oplevelse at mærke hinanden, og føle liderligheden vokse, og jeg kunne høre på hans vejrtrækning, at han nød det.
 

Erotikelsker

A på besøg

2409
2017

m/m

Lyden af en foliepakke afbrød stilheden, og han vidste, at ”A” nu var klar til at trænge op i ham. Han mærkede det store pikhoved mod sit snævre hul. ”A” øgede forsigtigt presset, og pludselig blev det store pikhoved lukket forbi ringmusklen, og ”A” var nu inde i ham, men lod hans røv vænnede sig til den stadig nye følelse. Men efter lidt tid begyndte ”A” at trænge længere op, han begyndte at stønne af nydelse, men jamrede sig også en lille smugle, for på trods for ”A” var meget blid og forsigtig, havde han altså en rimelig tyk pik, som fyldte ham godt ud, og det her med at lade sig kneppe af en anden fyr var stadig nyt.
 

Anne

Jeg kigger på fugle

1505
2017

m/m

Fyren strøg selvbevidst sin frankfurterpølse på undersiden, for at den skulle ses. En høj latino fik øje på den og gik hen til ham. De stod lidt og snakkede. Den nytilkomne stod mest og stirrede på den rødhåredes kæp, fascineret af lemmets længde og tykkelse, ligesom jeg var, rørte ligesom tilfældigt ved sit eget halvstive jern. Der var tydeligvis noget, der var begyndt at klø i den. Men pludselig blev freden forstyrret. En mand på min egen alder, omkring de 50 år, kom og stillede sig ved siden af mig. Den store kikkert på maven viste, at vi var ude i samme ærinde.  Pæn, mørk herre, lidt skaldet og med en smule topmave lige som mig selv, men han så venlig og kultiveret ud: - Oh, this uses to be my favourite place, sagde han, smilende og konstaterende
 

Lille Grisling

Anderledes weekend i Berlin, del 2

1904
2017

p/p

Didde kom og hentede mig. Sagde, at hun havde en fræk udfordring til mig og at jeg skulle komme med. Jeg gik forvirret med hende ud mod toiletterne og ude foran døren til et enkelttoilet sagde hun lavmeldt, at Jaques stod og ventede på mig derinde. "Gå ind og knald med ham" hvislede hun og kyssede mig vådt og fuld af energi. "Lev livet, gør noget skørt og vildt! Hvornår får man ellers chancen for sådan noget?" fortsatte hun. Jeg bakkede chokeret op mod døren, et par skridt væk fra Didde, men i det samme gik døren op, og jeg trådte baglæns ind til Jaques, der straks lukkede døren bag mig. Vi stod nu ansigt mod ansigt i det lille toiletrum. Han smilede kækt og frækt - og utrolig hot. For pokker, hvor var han lækker!!! Jeg var dog beklemt ved situationen. Hvad havde Didde dog lokket mig ud i? Hvordan kunne hun udlevere mig sådan? Kaste mig for løverne! Jeg var ret chokeret - og det hele var sket så hurtigt, at jeg ikke havde nået at reagere. Så nu stod jeg dér, ansigt til ansigt med en utrolig hot fyr, der faktisk tændte mig helt vildt.
 

Lille Grisling

Anderledes weekend i Berlin, del 1

0204
2017

p/p

På et tidspunkt kunne jeg ikke finde Morten. Det gik op for mig, at jeg havde været så optaget af at danse med Didde, at jeg ikke havde haft øje for, hvor han var gået hen. Jeg gik lidt rundt og ledte, men pludselig blev jeg chokeret stående midt i en bevægelse. Morten stod og kyssede med en ung blondine med kæmpe kasser og meget udfordrende kjole, der ikke overlod ret meget til fantasien. Eller kyssede var nok en underdrivelse. De råsnavede i sådan en grad, at folk omkring dem grinede, og en enkelt råbte "get a room". Morten havde sin ene hånd på pigens røvballe, som blev masseret voldsomt og vulgært. Den anden hånd havde et godt tag i hendes nakke, så han rigtig kunne snave igennem. Jeg stod som lammet, var kun cirka 2 meter fra dem. Stod bare og så på, mens min kæreste snavede en fremmed pige på en fremmed natklub i en fremmed by. Verden stod stille.
 

Prickus

Mistede jomfrudommen i svømmehallen

2003
2017

m/m

Ingen af os lagde skjul på at vi kiggede på hinanden, og igen da jeg skulle vaske pikken trak jeg forhuden tilbage og masserede den godt og grundigt ind i sæbe, denne gang så grundigt at den blev hel stiv, og igen vendte han sig om for at skjule hans også blev stiv, men jeg sagde til ham, at han ikke skulle være flov over det, for det første var det helt naturligt, at en drengepik let blev stiv, og så syntes jeg han havde en rigtig flot pik når den blev stiv. Stadig lidt flov vendte han sig om og viste mig sin nu fuldstive drengepik. Jeg kunne næsten ikke holde fingrene fra den, turde ikke begynde på noget inde i baderummet, men gav den et lille klem alligevel, med ordene, hold da kæft hvor er den lækker. Det gav et lille ryk i hans pik og jeg kunne se han nød komplimenterne. Jeg greb hans pik og ledte ham ind i saunas venterum, som var tomt.
 

NIK

Sabelslugeren

1902
2017

m/m

Den anden trådte frem og hægtede bagfra hans kappe op, tog den af ham og draperede den over flyglets låg, hvorefter de to sorte mænd løftede sabelslugeren op på flyglet og lagde ham på ryggen, så hans hoved lå ud over den ene kant og benene ud over den anden. Lændeklæderne faldt til gulvet og afslørede de største sorte lem, han havde set - og han havde da set en del. Halvstive og glinsende var de, sikkert smurt ind i olie. Mens musikken ufortrødent fortsatte, gned de to mænd deres lem, indtil de var stive og stod strunke lige ud i luften. Den ene trådte frem til sabelslugerens hoved, der hang bagoverbøjet, mens den anden tog sabelslugerens ben op over sine skuldre og trak hans ende helt frem til flyglets kant. Han var ikke i tvivl om, hvad der nu skulle ske, men ventede alligevel spændt. Kunne det virkelig lade sig gøre? Han så, hvordan spidsen af den ene stive pik blev presset op i sabelslugerens røv.
 

El Sante

Ridder av Wales, del 3

0501
2017

m/m

Plutselig stoppet musikken og en stemme sa noe i høytaleranlegget, underlig jeg kunne plassere alt i min tilstand, jeg visste jo at min vilje var borte, skremmende men uungåelig. Jeg forsto så mye engelsk, at jeg forsto at noen ble delt i grupper og at det ble gjort etter tidligere spørsmål og intervjuer, og at vi skulle fordeles til stall og laboratorium på elkelt uttrekning og så ville vi bli ført med den gruppen vi ble trukket til av ansatte der vi kom. Stemmen sluttet, og det ble litt bråk av klær, sikkert da du trekte lodd om hvor vi skulle, og like etterpå ble jeg ført av en ny hånd, naken og viljeløs ut en dør og inn en annen, så ble det lagt en lenke om min hals og det klikket.
 

Frøken Blå

Drivvåd

0301
2017

p/p

Jeg låste mig ind i min lejlighed efter en møgdag. Alt der kunne gå galt gik selvfølgelig galt, og for at gøre det hele værre, så regnede det hele dagen. Store fede dråber. Jeg var fuldkommen gennemblødt og kold ind til knoglerne. I mine arme havde jeg to propfyldte indkøbsposer, som selvfølgelig faldt på jorden i mit forsøg på at lukke døren. ”Fantastisk,” mumlede jeg, mens mælk, sukker og æbler faldt ud af posen og æblerne trillede i 10 forskellige retninger. ”Bare fantastisk”. ”Har du brug for hjælp?” Jeg kiggede op fra min noget uflatterende stilling på gulvet. Elise, min værelseskammerat, kiggede ned på mig med et smil. ”Hva’ tror du selv?” vrissede jeg og så smilet forsvinde. Jeg bandede ad mig selv indvendigt. Bare fordi jeg havde haft en møgdag, var der jo ingen grund til at lade det gå ud over Elise. Hun havde trods alt bare forsøgt at være venlig. Jeg sukkede igen ”Undskyld… Det har bare været en lang dag,” sagde jeg og fandt hendes øjne. Hun havde nogen fantastiske øjne.
 

Leon59

Den specielle biograf

2811
2016

m/m

Pludselig mærkede jeg en hånd ovenpå min egen der legede med pikken. Forsigtigt tog hånden og fjernede min hånd, og den fremmede hånd lagde sig rundt om pikhovedet og klemte det blidt. Jeg var helt i vildrede, hvad skulle jeg gøre, jeg var jo slet ikke til mænd, og hvad ville der ske fremad. Min hjerne slog helt fra, og jeg lod bare den unge mand fortsætte med at lege med min pik. Langsomt begyndte den unge mand at onanere min pik, bare stille og roligt, han sagde ikke en lyd, og det gjorde jeg heller ikke. Da der var gået en rum tid slap manden min pik, og begyndte at skubbe mine bukser nedad, uden at kunne sige fra, løftede jeg røven en smule, og nu sad bukserne nede på lårene af mig
 

Foxboy

Amerikaneren i Barcelona

2205
2016

m/m

Der er 2 døre til det aflukkede toiletter og to tissekummer lige ved siden af hinanden. Ved den ene står en mand og tisser. Bagfra ser han ud som en mand på 50-60 år – lidt overvægtig – tænker det er amerikaneren fra restauranten. Jeg går hen og stiller mig ved siden af ham og åbner bukserne og hiver min pik frem. Min blære kan godt blive lidt ”genert” i sådan en situation, hvor man står tæt, og så kan der godt gå lidt tid før der kommer gang i tissetøjet. Det går hurtigt op for mig at manden bare står der uden at tisse med pikken i hånden - og det gør situationen lidt mere spændt. Jeg venter lidt på at han skal gå, men han bliver stående, stadig uden at tisse. Jeg kaster et hurtigt blik ned og ser at han har en stor pik – og den er halvstiv. Det begynder med det samme at krible i min pik og adrenalinen kommer susende. Jeg kigger frem igen, lidt i panik. Kan med 100% garanti ikke tisse nu. Min pik er ved at blive hård hurtigere end en raket stiger til vejrs.
 

Foxboy

Tyskeren på Admiral hotel

2009
2015

m/m

Hans hænder masserer igen mine balder, og et par fingre begynder at nusse omring mit røvhul og mellemkød. Det er følsomt og skønt. Så skubber han på med en finger på røven. Der er modstand, fordi jeg er så liderlig og hård, men jeg slapper af og lader fingeren glide langsomt op og i bund. Det er ikke en lille finger han har. Han tager tuben med glidecreme og smører mit hul og hans fingre godt ind, og så glider det. Han fingerknepper mig så jeg bliver blød i knæene. Duften af shampooen og det varme dampene bad er fantastisk. Og følelsen af hans bløde behårede krop mod min, imens jeg bliver fingerkneppet, er fantastisk. Han er også ved at blive liderlig, og hans pik rejser sig mod min, som vi står der tæt op ad hinanden. Han tager den lille buttplug og smører den ind i glidecreme. Så ned og sætter den mod mit stramme anus og den glider let ind.
 

Foxboy

En lille homo historie

2907
2015

m/m

Du har svaret på min annonce på Naterotik.dk, og set min profil på silverdaddies.com. Vi er begge uerfarne bi-mænd. Du er 54 år og gift. Du har svaret, at du er kraftig og kan tåle at smide  nogle kilo. Jeg er i midten af 30’erne og meget veltrænet - tænder på sådan en som dig. Vi skal mødes kl 9 en sommermorgen i skoven bag Vig Lyng, hvor vi begge har sommerhuse. Vejret er godt og lunt. Jeg er der med min kæreste, og mit alibi for at komme ud er min morgenløbetur. Vi skal mødes hvor to store stier krydser. Jeg har dagen inden fundet et god skjult sted, hvor vi kan være i fred.
 

Anne

Mekanikersex i Midtvesten, version 3

1207
2015

m/m

Jeg sprang ind på Tim, der åbenbart var fuldt opslugt af billederne af de kneppende par i bladet. Med den venstre arm greb jeg drengen om overkroppen, og med den højre greb jeg om hans rejste stiverik. – Hvad er det du laver? råbte jeg, som om jeg var i tvivl og lod som om jeg var vred, mens jeg i virkeligheden var ved at skrige af grin. - Ik-ikke noget, stammede knægten skyldbevidst. - Ikke noget? Nu ved jeg hvem det er, der går og laver hvide pletter på gulvet herinde. Dit lille svin! Går og spiller pik i arbejdstiden! - Mr. McCormick, De må ikke sige det til nogen. Jeg var ved at dø af grin. Hvem skulle jeg fortælle det til? Sheriffen? Skolelæreren? Men Tims forældre er meget konservative, så det var tydeligvis dem, han var bange for. - Okay, jeg siger ikke noget, men så skal du gøre noget for mig. Jeg tvang den halvnøgne dreng til at knæle ned på gulvet og fiskede min pik frem. - Sut på den. Nu!
 

Svenne6

Malket af en mand i skoven

2806
2015

m/m

Normalt er jeg heteroseksuel; men tænkte: Hvad fanden. Har aldrig prøvet at få et blowjob af en mand. Jeg var trængende og svarede igen på hans annonce. Der kom et hurtigt svar om, at jeg kunne finde ham i et shelter i Nordsjælland næste dag kl. 15.00. Han ville ligge nøgen og var klar til det store gensidige ”sutteri”. Der skete desværre det at jeg ikke kunne finde det omtalte shelter. Vi havde mobilkontakt; men alligevel kom jeg ½ time for sent. Til sidst fandt jeg det rigtige sted. Han lå derinde som aftalt med et ordentligt jern på…
 

El Sante

Ridder av Wales

1904
2015

m/m

Jeg kjente han befølte meg på rumpeskinkene mine og så at hen dro buksa si ned og tok fram en ganske stor kuk, han ville penetrere meg med den, tenkte jeg. Men nei, heldigvis for meg fortsatte han å stikke fingrene inn mellom mine lår og ta om pikken. Var dette rideturene han ville ha? Kona visste om hans fetisj og hva han drev med. Jeg ble en stallknekt rett og slett, gjør hva jeg sier så blir alt bra. «Du skjønner, at det er litt spesielt for at jeg skal bli opphisset, og det er jeg nå, etter at du sprang rundt på jordet og etter at du har støvlene på og står med rumpa mot meg, jeg innrømmer at jeg trekkes mot menn og yngre gutter, men de må ha støvler på og vende meg ryggen, da skjer det noe. Sett deg ned, jeg skal ikke pule deg nå, men vil ha adgang til det senere, når kona ser på.»
 

El Sante

Ridder av Wales, del 2

2310
2016

m/m

Doktoren reiste seg, gav meg et håndtrykk og bad om min arm, rullet opp min skjorte og strammet et gummibånd langt opp på armen, jeg skjønte det var blodtrykk og fikk beskjed om å sette meg igjen, kunne ta av alle klær samtidig og iføre meg bare kappen som var lagt på en annen stol. Det var bare å gjøre som du fikk beskjed om, så gummibåndet ble fjernet og en liten sprøyte satt inn ved albuen, tenkte det gikk greit det også, så jeg kikket på den kvinnelige parten og så at også hun hadde bare den hvite kappen på seg, som jeg nå hadde fått på meg. Jeg følte meg litt døsig, var vel naturlig etter alle opplevelsene jeg hadde hatt til nå. Det var en seng i rommet også og nå fikk jeg beskjed om å gå til sengen og sette meg der for resten av undersøkelsen, det var ikke belte rundt livet på min drakt, så når jeg reiste meg og skulle gå, åpnet kappen seg som på Tedd når han gikk sin vei og jeg følte meg på en måte bedøvet nå, men jeg kom meg på sengen. Doktoren spurte meg om jeg følte meg bra og det gjorde jeg jo, ville ikke innrømme at jeg var litt svimmel, bare satte meg ned på sengen.
 

Henriette

Mødet med fortiden

2501
2015

p/p

Da jeg stod ved kassen, faldt mit blik på damen foran, hun så bekendt ud og alligevel ikke. Jo, det var hende, vi havde været på kursus sammen og kom rigtig godt ud af det, med hinanden dengang. Hej, Sanne, prøvede jeg og straks fik jeg et kæmpe smil tilbage og vi satte os sammen med kaffen. Vi snakkede om alt og ingenting og inden vi brød op, havde jeg inviteret hende til lidt god mad, fredagen efter. Da fredagen kom, havde jeg lavet en virkelig lækker middag og pyntet bordet fint med lys og hyggelig stemning. Vi spiste og drak af den gode rødvin, mens vi fjantede som 2 skolepiger, og tiden gik derudaf. Da vinen havde sat sine spor, begyndte jeg at se på Sanne med andre øjne. Hun var smuk. Havde et dejligt glimt i øjet. En lidt buttet pige, med dejlige runde former og det lange hår som lå fint ned over hendes skuldre. Pludselig hørte jeg mig selv sige: - Sanne, jeg har lyst til at kysse dig og mærke dine læber.
 

Anne

Første berøring, en genert ung mand debuterer

0301
2015

m/m første gang

For første gang mærkede jeg et andet menneske lægge hånden på min pik. En skøn fornemmelse, som jeg stadig kan huske. Ikke den lille, ivrige pigehånd, som jeg havde forestillet mig, men en stor og følsom mandehånd, der vidste, hvad den havde med at gøre og som nok vidste, hvordan en ung mands pik skal have det. Først på skaftet, så ned og to fingre under kuglerne, og så op omkring pikhovedet. Jeg var ved at eksplodere og virkelig nysgerrig rakte jeg også hånden ned under håndklædet og tog om Hennings pik. Hvor var det en kildrende fræk fornemmelse at mærke en anden mands lem! Fløjlsblød udenpå og så alligevel hård og fast. Vi kælede for hinandens pikke, lidt famlende, men også ophidsede. Frem og tilbage gik hænderne, jeg var fascineret over at røre ved en anden mands pik og tænk, at han tændt på at røre ved mig!
 

Anne

To til tango

1110
2014

p/p
første
gang

Karen kiggede op på mig med et stort smil, hele hendes ansigt var vådt af mine egne safter. Hun lo, ”Jeg har dårligt kunne vente på at finde ud af, hvordan din kusse smagte… den er lækker… sød og frisk… smager af ung pige.” Jeg blev et øjeblik lidt betænkelig, det lød som om Karen havde haft tungen oppe i mange forskellige unge pigers kusser gennem tiden, var jeg kun en kusse blandt hundrede? Men så tog hun fat igen, tungen begyndte at cirkulere omkring min lille tap  og jeg sank tilbage i puderne og spredte mine ben mere og mere, så hun rigtigt kunne komme til med sin ivrige tunge. Jeg var ligeglad om jeg var nummer tusinde blandt unge piger, som Karen havde nedlagt og trukket trusserne af, det her var bare skønt. Hun måtte bruge mig til lige hvad hun ville, hele min krop med mund, kusse, bryster, baller og røvhul.
 

Damernes ven

Tre modne kvinder

2608
2014

p/p/p

LONE, som du ser på billedet i sort undertøj... var utrolig liderlig, hun afgav en del væske fra sig når hun fik orgasme, og det er faktisk første gang, jeg oplever det så voldsomt, men særdeles frækt. Hun blev fistet til sidst af den anden kvinde, mens jeg først slikkede brysterne på hende. Hold da op, hvor hun totalt tændte af... Jeg har ikke oplevet en kvinde sådan før, hun råbte, skreg og hylede, og det var temmelig frækt at se på – og mærke hendes store våde gabende kusse blev "mishandlet lidt". Men det fortsatte heldigvis! Og når du nu spørger så ”vildt” og interesseret – så får du DET HELE at vide!!
 

Foxboy

Morgenløbetur

1008
2014

m/m

Efter ca. 2 km kommer jeg til et par bænke ved en parkeringsplads som har udsigt over havet. På den fjerneste bænk sidder en mand. Jeg stopper op ved den første bænk og begynder at lave armbøjninger og andre øvelser. Manden iagttager mig. Han er ca. 70 og almindelig af udsende for en pensionist. Jeg kan godt lide, at han ser på mig mens jeg svedig laver min styrketræning. Jeg kigger på ham, og vi får øjenkontakt, han smiler og rejser sig og går over til mig og sætter sig på den bænk, jeg bruger. Han knapper sine shorts op og hiver en lang slange af en pik frem. Jeg mærker adrenalinen strømme ud i hele kroppen af spænding, jeg sætter mig på knæ foran ham og tager den i hånden. "Den er stor," siger jeg helt spontant. I afslappet tilstand er den over 20 cm, normal tykkelse, bare lang.
 

Foxboy

Fanget på video

1708
2014

m/m

"Hvad skal jeg gøre, for at få dig til at slette det," spørger jeg. ”Det må ikke komme ud!" "Jaah, jeg havde tænkt du kunne gøre det samme for mig, som du lige har gjort for Poul," svarer han, "så kan vi lige se." Han gør tegn til sin pik og vifter mig hen. Jeg sætter mig på knæ foran ham. Hans pik og nosser er behåret ligesom hans mave. At dømme efter lugten af pik, har han ikke været i bad fornylig. "Sut mine nosser!" kommanderer han. Jeg tager kuglerne i munden og tager fat om hans halvstive pik. Den er ca. 12-14 cm. Nosserne smager salt og er varme og lange. Min tunges kærtegn af dem får hans pik til at vokse stille og roligt. "Slik mit mellemkød" siger han. Med hans boller i munden slikker jeg ham lige over røven. Jeg tager fat i pikken med hånden, og mærker at den nu er stiv og klar, så jeg skifter og tager den i munden. Jeg sutter rundt om pikhovedet og ned af skaftet. Han stønner og pruster, min egen pik er også hård, jeg tager den ene hånd ned i mine bukser og får fat i den. "Så," stønner han, "rejs dig op inden jeg kommer.
 

Foxboy

Udnyttet igen

2608
2014

m/m

Jeg står temmelig udsat, bundet der med spredte ben og røven fuld af sperm. Der går det, som føles som 20-30 minutter. Der går flere forbi ude på stien, heldigvis ikke nogen der rigtig ser mig. Undtagen en, manden fra bænken med den unaturligt store pik fra den anden dag. Ham jeg havde suttet af tilfældigt. Han stopper op ,kigger og går op til huset. Jeg hører ham komme ind og stå lidt. Så kommer han om bag mig og kører hånden på mine muskuløse balder og mit stramme, men ømme røvhul. Jeg kan ikke vende mig om, da jeg jo nærmest er strakt hen over bordet med håndjernene. Hans bukser falder til gulvet, og jeg mærker hans pik mod mit kød, og han trykker til, og hans pikhoved glider ind, så lidt mere. Ahhh, han er stor, næsten for stor. Men han bliver ved og skubber den helt i bund og igen bliver jeg masseret, der hvor det gør så godt - bare endnu mere intenst med den kæmpe pik. Han begynder at bolle mig.
 

Claus

Claudias hygge med værtsparret, del 1

0202
2014

p/p

Med sin højre hånd tog hun fat om gummipikken og rettede den mod min ophedede fisse, men lod i første omgang bare lige hovedet på gummipikken glide ganske lidt frem og tilbage i skedeåbningen. Det mærkelige ved den kunstige tingest var, at jeg bemærkede, at den føltes varm, hvilket jeg senere ville få at vide hvorfor. “Nu skal du få det Jolly,” sagde Lisa. “Ja, pul min fisse med dit legetøj,” svarede jeg hende. Hun pressede nu dildoglansen ind i min fisse efterfulgt af et godt stykke af dildoen. Jeg stønnede: “Uugghh - forsigtigt den er så stor – det er pirrende at mærke din Jolly-Boy.” Lisa begyndte at kneppe mig langsomt, imens hendes pegefinger gned på klitten. Hun lod ind imellem strap-on’en holde små pauser og på et tidspunkt lod hun straponen gnide på klitten, når hun trak den ud. Blodet i min krop begyndte at rase af sted, da Lisa lod straponen glide længere ind i min våde fisse, og hun kørte den rundt inde i fissen, for at den skulle komme rundt i alle kroge. Jeg stønnede: ”Det er deeeeejjjliiggt - knep min våde, opsvulmede og trængende kusse godt igennem nu
 

Torben

Oplevelsen i saunaen - min nye ven

0610
2013

m/m

Ganske som før i tiden, får jeg svært ved at lade være med at kigge på hans dejlige pik. Det bemærker han, for med mit flakkende blik bemærker jeg et lille smil på hans læber, og stille og roligt observerer jeg, at pikken vokser i størrelse. Jeg smiler til ham, men det resulterer straks i, at pikken rejser sig lidt mere. Jeg bliver så lidt forfjamsket - ved pludselig ikke hvor jeg skal se hen. Han tager nu hånden ned og stryger let ned ad pikken, med det resultat at da han flytter hånden, så vipper pikken op og ned. Jeg stirrer på den dejlige pik, og kommer vist nok til at slikke mig over læben, og flytter så blikket op igen, og ser så at han smiler over hele femøren. Hans smil er varmt og venligt, og jeg tager mig sammen og siger, at det er dog en utrolig flot pik han holder sig med, og siger i samme moment: - Undskyld, at jeg afbrød dig i din morgenhygge.
 

Mimose

Kvinde mod kvinde, del 3

2307
2013

p/p/m

Mona gik ud og tog mod Søren og dennes kammerat Hans, som også var med på planen. Mona kyssede Søren meget liderligt og hun kunne mærke, at virkningen ikke udeblev. Hun sagde til dem, at de skulle tage tøjet af inden de kom ind i soveværelset og ikke måtte snakke, men bare nyde. Mona gik ind til Lykke igen, som var kommet lidt mere til sig selv og Mona rørte pirrende ved hendes krop og lod hånden glide ned til det bagerste hul. Lykke gispede. Mona så hvordan hendes stramme hul gav efter, da hun kørte en finger i og efter det en finger til. Lykke kunne mærke, at hun ville mere og håbede ikke, at Mona ville stoppe med det. Lykke fornemmede pludselig, at de var andre i rummet end hende og Mona. Hun kunne høre, at der var andre der trak vejret stødvist og at det nok ikke var en kvinde – eller var der mere end en? Hendes hoved blev blidt drejet og hun mærkede et meget stift lem ved sin mund. Hendes fugtige læber åbnede sig, og hun tog begærlig mod. Hun mærkede samtidig, at der også var et stift lem ved hendes bagerste hul
 

Peter

Rastepladsen

2304
2013

bi

Jeg tog i døren til handicaptoilettet. Den var låst. Så tissede jeg i pissoiret. Jeg kiggede mig omkring. Der var boret et hul i væggen ind til handicaptoilettet, og en havde skrevet sit telefonnummer over hullet. Jeg fantaserede lidt om at stikke min pik i hullet i væggen. Jeg var færdig med at tisse. Der var stadig ikke andre på toilettet, og jeg kunne ikke høre noget fra handicaptoilettet. Jeg gned lidt på min pik, som hurtig blev helt hård. Jeg vendte mig mod handicaptoilettet og stak min stive pik ind i hullet i væggen. Jeg ved ikke, hvad jeg havde ventet, der ville ske, men mærkede med det samme en hånd om min pik og en dejlig tunge på mit pikhoved. Det var sindssyg ophidsende. Jeg pressede min pik så hårdt mod toiletvæggen, jeg kunne. Det var skønt, og jeg begyndte at køre pikken langsomt ind og ud af hullet i væggen. Det var vildt ophidsende at få slikket pik af en mand, jeg ikke kendte og ikke kunne se. Jeg var tæt på at tømme min pik i hans mund, da jeg hørte døren gå bag mig.
 

BareEnFyr

En tilfældig dogging-oplevelse

1002
2013

Dogging

Jeg stod ud af bilen, og tændte selv en cigaret. Der var et par tomme biler på pladsen, efterladt af nogen der var pendlet videre, og en chauffør der var gået på toilettet. Jeg røg imens jeg kiggede over på ham. Han kiggede tilbage. Jeg puttede den frie hånd i lommen, og masserede pikken let, for at han heller ikke skulle være i tvivl. Han kiggede stadig. Chaufføren kom ud, steg ind i sin varevogn, og forsvandt. Jeg kastede cigaretten fra mig, og gik op mod handicaptoilettet. På vejen kom jeg tæt forbi den udvalgte mand. Jeg kiggede ham lige i øjnene, nikkede ganske let og smilede. Jeg sagde ikke noget. Gik blot ind på handicaptoilettet, uden at låse døren efter mig. Den gik i og nu var der bare tilbage at vente. Den anden fyr havde bolden. Hvis han ville noget, og hvis han var sikker på at jeg også ville, så måtte han komme ind. Var han usikker, eller bare en almindelig benstrækkende rejsende, så blev han ude. Med ryggen til døren åbnede jeg bukserne, trak pikken ud, og begyndte at onanere den stille. Døren gik op og fyren kiggede ind. Jeg vendte mig om, så han kunne se mig onanere. Nu var der ikke længere nogen risiko for, at vi ikke ville det samme. Han trådte ind, og låste døren bag sig.
 

Mizze Munther

Julius, en søndag i kirketiden

1212
2012

mand/mand

En tanke slog pludselig ned i Julius’ hoved og forplantede sig direkte i den ulmende lanse. Hvad nu hvis… Julius smed hurtigt sin oppakning og fik lukket klappen op. Lansen stod stiv og strunk lige ud i luften. Hurtigt bukkede Julius sig og malkede et par stråler varm mælk ned i sin hule hånd og gned den rundt om lansen. Han listede sig hen til kalvene og lokkede fristende med mælken. Nysgerrigt kom kalven nærmere og snusede forsigtigt til den mærkelige pat, der blev den budt. Med et voldsomt sug røg pikken ind i kalvens mund. Smerten var så stor, så Julius måtte holde fast i kalven for ikke at falde om. Han havde helt glemt, hvor kraftigt de suttede, det var slet ikke at sammenligne med hundens ivrige slik. Blodet brusede i Julius krop, mens kalven bare suttede og suttede. Den raspende tunge var ved at gøre Julius vanvittig af smerte og vellyst.
 

Mimose

Kvinde mod kvinde 2

0411
2012

pige/pige

Lykke syntes ikke, at hun før havde set noget så smukt og rykkede lidt tættere på og lod sin hånd køre hele vejen gennem hendes skød og næsten om til det bagerste hul. Lykke var endnu ikke så modig, at hun turde gøre det, da hun ikke vidste, om Mona kunne lide det. Det var som Mona kunne læse hendes tanker og sagde, at Lykke gerne måtte fortsætte med at bruge sin indsæbede hånd hele vejen. Lykke lod sin hånd fortsætte og kunne mærke det stramme i det meget fristende hul, der var udenfor hendes hånd. Hun satte hånden lidt mere hårdt mod hullet og stønnede og lod forsigtigt en finger røre den stramme, men meget villige krans. - Du må gerne føle indenfor, hvis du vil, småstønnede Mona og Lykke tog forsigtigt sin pegefinger og lod den stille glide ind og stille frem og tilbage. Lykke var i en ekstase af liderlighedens rus og hun ville mere – meget mere. - Kom op til mig dejlighed, sagde Mona til Lykke, og Lykke tog stille sin finger ud igen, rejste sig og fjernede håndklædet. Mona tog et bestemt tag i Lykke og kyssede hende intenst og Lykke kunne mærke på Monas tungekys, at hun var lige så bundliderlig, som hun selv.
 

Mimose

Kvinde mod kvinde

2810
2012

pige/pige

Lykke kunne mærke, hvor tilgængeligt hendes bagerste hul var, når hun sad på hug og tænkte, hvordan det ville føles at mærke Monas blide fingre der. Hun gøs let ved tanken, da hun aldrig før havde prøvet at have noget op der. Lykke var blevet bundliderlig og tog sin bruser og spredte sit skød helt, så hendes klit blev blottet og hun rettede bruserens varme og hårde stråler mod den. Hun bevægede sit skød frem og tilbage, så strålerne kærtegnede hendes klit og hun blev mere og mere væk i sin egen verden at lyst. Hun kom med et stort støn og satte sig lidt ned for at komme sig og nyde de tanker, hun havde haft. Hun smilte lidt af sig selv og tænkte: Ja, tanker kan man jo altid have. Der gik nogle dage og en aften ringede det på Lykkes dør og udenfor stod Mona med et stort smil og spurgte, om hun ikke ville komme hen til hende om fredagen, da hendes mand skulle til kamp og hun ikke havde lyst til at sidde hjemme en fredag aften alene. Mona kom næsten til at rødme ved de tanker, hun jo havde haft om Mona.
 

Charles

Dengang jeg var barn

0710
2012

dreng/dreng

”Tag mine våde læder bukser af, og varm mig frk. Franksine, jeg trænger sådan til din varme.” Ivrigt tog han mine bukser af, lagde dem hurtigt til side, satte sig på hver af sine knæ, tog min stive pik i munden og slikkede det bedste han kunne, som var det øl i et fadøls anlæg. ”Årh, årh bliv ved! Uhhh dybere, tag den til roden din billige kælling! Du har været en uartige stuepige, og du skal gøre, hvad du bliver beordret til!” Han tog så min pik ud, slikkede den rundt om hovedet, ned langs siden rundt og rundt, suttede kraftigere og mere og mere, og stoppede kort op, hvor han begyndte at rode efter noget mellem sine knæ, det viste sig at være noget, der lignede en lille pakke chili sovs, hvad han skulle med den, fandt jeg hurtigt ud af. Han rejste sig hurtigt op, som med helt ny energi og styrke, vendte mig om pressede mig op ad telefonen og skubbede til.  Der var stille et kort sekund og pludselig, kun jeg lugte og nu mærke. ”Århhhhh, av for helvede, åhh nej...
 

El Sante

Lægekandidaterne

3009
2012

mand/mænd

”Pump mere,” fik jeg besked på, og da jeg var lidt langsom til det, tog han fat i knappen og trykkede den ind, så hev han i pumpen, men den sad fast om roden, og pikken blev lidt større og gjorde ondt. Hans kittel gled til side, og han tog fat om sin pik. ”Se, her er resultatet af pumpeøvelserne, vil du mærke på den?” Han bøjede sig fremad, tog min hånd og lagde den på sin pik. Den var varm og stor, og jeg lod hånden glide ned over den, trak forhuden tilbage, den var næsten allerede nede bag pikhovedet. Jeg mærkede, at han stadig trak pumpen fremad og det gjorde lidt mindre ondt, så slap han pumpen, hvilket virkede som en gnidning, det gjorde ikke så ondt, han trak atter, og jeg gned på ham, var pirret og havde ingen modstand mod det som skete. Tænkte, at han burde være lidt forsigtig, ja måske også jeg selv, jeg mærkede det rykkede i hans pik, mens han skubbede sig lidt frem og tilbage. ”Slut for nu,” sagde han og trak sig væk. ”Læg dig på briksen der!” Langs væggen stod der en briks, og den anden kandidat, som jeg helt havde glemt, stod der og så ud til at vente på os. Jeg holdt vakuumpumpen med den ene hånd og satte mig på briksen, med pikken erigeret inde i røret
 

Charles

I bad

2907
2012

Pige/pige

- Dit hår dufter dejligt Maja, du skulle have dine fine små krøller hængende løst noget oftere, siger jeg og snuser til hendes hår endnu en gang. - Ih, det kilder altså, hviner hun. - Du ser dejlig ud i stearinlysenes skær, synes altså ikke du skal være ked af dit røde hår og dine fregner, siger Maja. - Hvis jeg nu kysser dem, går de nok væk, griner hun. - Uh det er rart det der, siger jeg og fniser. - Du gør mig helt varm Pernille, siger Maja og kysser mig på munden. Vi kysser længe og hun bider mig lidt i underlæben, der er helt stille nu. - Hvorfor holder du hånden dér? spørger hun og flytter den. - Nå, det det er da ikke noget at være ked af! siger hun. - Mmm du smager godt, er helt tændt nu. - Det er jeg også, nikker jeg og begynder at slikke hendes små runde bryster. - Uh de er helt stive nu, hvisker hun og rykker længere ned. - Årh. ja lige dér, stønner hun. Jeg slikker hende blidt, samtidig trækker jeg hendes numse tættere på mig, og kilder hende lige ved åbningen. Jeg giver hende et hårdt, men kærligt klap i numsen.
 

Jack69

MC-tour, del 1

3010
2011

Homo

Poul lukkede døren efter os. Så trak han forhænget der adskilte førerkabine med resten af bilen for. Han havde parkeret så det nu kun var eet vinduet der vendte ud mod pladsen. Han gned sig i skridtet og jeg lagde mærke til at bulen var vokset betydeligt. Mine egne bukser var også begyndt at stramme. - Må jeg? Jeg nikkede. Poul knælede ned og gned på min bule. Langsomt trak han lynlåsen ned og lirket min pik fri. Den var allerede vokset en del, da han begyndte at gnide den blidt. Han lirkede knappen fri og trak mine bukser ned. Så åbnede han munden og slugte min stang. - Uhm ja. Smag min pik. - Jeg vil have den langt ned i halsen. Mærke din liderlige kæp vokse i munden på mig. De næste 10 minutters tid nød jeg hans tunge og mund, der omsluttede min pik. Jeg begyndte at støde blidt frem og tilbage og kneppede hans hals, mens han stønnede så godt han kunne. Det var tydeligt, at det var noget han nød. Samtidig havde han fået listet sin egen pik fri og sad og spillede den imens. Poul åbnede munden og min pik svuppede ud. - Hvad siger du til at give mig en tur?
 

Jack69

MC-tour, del 1

3010
2011

Homo+Q

- Giv ham den nu. Skil hans balder og spid ham på din pik! Lotte rystede næsten af liderlighed og huggede kussen mod min mund. Poul rejste sig op og gned sin store pik. Så stillede han sig bagved mig og pressede sin pik mod mit røvhul, og nærmest af sig selv gled den ind. Et kort øjeblik jog en smerte gennem mig, mens han pressede den længere og længere op. Han begyndte så småt at kneppe min røv rytmisk. Samtidigt havde han godt fat om min pik. Da han var kommet helt i bund og kneppet et par minutter, føltes det, som om hele min røv trak sig sammen og jeg ikke længere havde kontrol over min krop. Næsten som af sig selv huggede min røv bagud mod den store pik. Snappede næsten efter den, for at få den boret helt i bund. Ville mærke hver millimeter af dens hårdhed fylde mig, spile mig ud så min ringmuskel strammedes til et jerngreb om den tykke pik. Det begyndte at rykke i den, og Pouls stønnen overdøvede næsten Lotte.
 

Hairulf

Flashback

1610
2011

Homo

Om aftenen sad vi nede ved stranden og så månen stå op, mens vi stille snakkede om alt muligt mellem himmel og jord, bare ikke det vi havde gjort sammen. Med et rejste Michael sig og hviskede ”kom”. Vi fulgtes lidt hen ad stranden og ind på en brakmark, hvor der stod et gammelt læskur, som vi gik ind i. Vi stod i halvmørket og så afventende på hinanden, så hviskede Michael: ”Læg dig ned på knæ.” Det gjorde jeg, og så trak han sine shorts ned og fortsatte: ”Sut den af på mig.” Hans pik strittede lige hen mod mit ansigt, jeg lænede mig fremover og tog den ind i munden, og suttede det bedste jeg kunne. Det varede ikke længe, så begyndte han at stønne, jeg kunne mærke at pikken svulmede endnu mere op, og så sprøjtede hans sæd ind i min mund. Da han havde trukket pikken til sig, spyttede jeg resten af det klistrede stads ud og rejste mig.
 

Mia31

Lisbeths polterabend

1809
2011

Lesbisk

Det er en lun aften. Vi går hånd i hånd. To piger på gaden i Frederikshavn. Kysser. Blidt. Krævende. Med tungen. Napper hinanden i læberne. Leger. Frækt. Finder en taxi. Hopper ind. Begge to på bagsædet. Michelle giver chaufføren en adresse. Vender sig mod mig. Smiler. Kysser mig. Kysser hinanden. Lægger en hånd på mit lår. Blidt. Jeg la’r benene glide let fra hinanden, give plads til Michelles hånd. Nyder at mærke… hendes fingre lege udenpå mine bukser. Fornemmer bevægelserne, fingrene der glider op ad mine inderlår. Op langs lynlåsen. Op til knappen i mine bukser. Nedad igen, Michelles fingre der griber fat i lynlåsen, trækker den stille ned. Åbner mine bukser. La’r hende gøre det. Nyder fingrenes leg. Nyder læberne, munden, tungen. Kyssene. De heftige kys. De forsigtige blide nap i læberne. Holder en hånd på Michelles lår. Lader den glide ned, fanger hendes knæ. Den blottede, bløde hud. Uhhh… Mærker Michelles finger søge ind gennem den åbne lynlås. Ind mod min hud, lige over trusserne. Lige over den hvide G-streng. Hendes finger danser hen over stoffet. Sigende fingerbevægelser. Let og hårdt.
 

Ham dér

Prolog - Livet efter Kamilla

2108
2011

Lesbisk

Det var sikkert også den rådne tatovering, der gjorde, at en sygeplejerskestuderende, som var med til at passe Kamilla på sygehuset, havde været så insisterende og massiv og fysisk i sin ”iver” efter at trøste Ida, på trods af alle afvisninger, at det var endt med, at Ida havde mast hende i et af linnedrummene og havde knaldet hende en syngende lussing med ordene ”Forstår du det så!”. Så var hun vendt rundt på hælen og gået tilbage til Kamilla. Bag sig i gangen havde hun hørt, hvordan pigen var kommet ud af linneddepotet og var stødt ind i den gamle afdelingssygeplejerske. ”Hold da op!”, havde afdelingssygeplejersken sagt, ”men den, der ikke vil høre, må stadigvæk føle i ny og næ. Men du er jo her for at lære, og den fejl gør du ikke igen. Kom, vi putter noget koldt på.” Lidt efter havde oversygeplejersken prikket Ida på skulderen og bedt hende ind på sit kontor. ”Det var ikke i orden, uanset dine omstændigheder – og det ved du godt. Og det skal jeg fortælle dig,” oversygeplejersken pegede med sine briller på Ida, ”du er heldig, at Dea er en af de gode piger, en af dem, der ikke har det svært med at se egne fejl i øjnene og påtage sig ansvaret. Du kunne også være rendt ind i en, hvor det ikke havde været én i en HVID uniform, du skulle have snakket med nu, men to i en SORT.”

 

Ham dér

Livet efter Kamilla del 1

2108
2011

Lesbisk

”Klæd dig så af, og vis og forklar mig hver detalje på din krop.” I en fart var Dea ud af tøjet. På trods af fregnerne var Dea en af dem, der havde brune brystvorter, bemærkede Ida. Og uden at Ida overhovedet rørte hende, viste og forklarede Dea, spredte sine skamlæber, trak i sin klit, så Ida bedre kunne se; fortalte om sin stjerne, at hun hidtil kun havde brugt den til at skide, om sine brystvorter, at hun troede, at de var mere følsomme end andres, om sin fisse, at der vel havde været drenge i den, men mest hendes dildo. Dea blev overrasket, da Ida også ville vide noget om ansigtet. Men så forklarede hun, at tungen hidtil kun har været brugt på drenge, men vist nok kun på to pikke, men at læberne da også havde været i berøring med piger. ”Stønner den højt?” ville Ida vide om munden, men Dea kunne kun oplyse, at den da stønnede, men at hun manglede noget at sammenligne med. ”hvad kigger øjnene efter?” spurgte Ida. Dea tyggede lidt på den, men svarede ”En god røv og en rank ryg. Jeg har et spejl, hvis du har brug for at kigge efter.”
 

Ham dér

Livet efter Kamilla del 2

2808
2011

Lesbisk

Et stykke inde i skoven står de og puster. ”Vi går herfra”, bestemmer Ida, ”og du skal have to fingre i fissen og onanere.” ”Uh,” stønner Rebekka. ”Men ser du noget eller hører du noget,” oplyser Ida beroligende, ”må du godt tage fingeren op af shortsene uden at spørge.” ”Det er vist nu, vi kommer til lydigheden. Og så mangler vi 'apport' og 'sit'.” ”Det kommer vi til. Og når vi kommer til en stor vandpyt måske også 'dæk'” griner Ida. ”We are not amused”, smiler Rebekka. ”Nu går vi!” bestemmer Ida, og efter et par meter spørger hun: ”Og hvorfor er du så lydig? ”Af angst og af lyst, tror jeg”, svarede Rebekka, men måske også fordi, ja, fordi det har jeg sagt ja til?” De går nogle hundrede meter i tavshed; til sidst godt nok fulgt af små lyde fra Rebekka. ”Stop lige, Ida, stop!” siger Rebekka. Kigger sig omkring, lægger sig på ryggen mellem to tømmerbunker i skovvejens rabat, trækker tightsene ned og gør sig færdig.  Så sukker hun dybt.” ”Hvem bestemte lige, hvor skabet skulle stå dér” ville Ida vide. Rebekka blev tænksom, mens hun rakte ud efter sine tights for at trække dem op. ”Jeg har læst lidt på nettet de sidste par aftener. Der var nogle historier, jeg blev tændt af, og der var nogen, hvor det hurtigt gik op for mig, at det bare gik ud på, at det gør ondt på kvinden.” ”Du vil sige noget, ikke?” spurgte Ida, mens Rebekka trak sine tights op. ”Jo. Nu forglemte jeg mig vist her. I mange af historierne ville jeg have fået en straf nu. Det blev jeg nogle gange temmelig tændt af.”
 

Ham dér

Livet efter Kamilla del 3

0409
2011

Lesbisk

”Og nu er der to ting, du skal straffes for” bemærkede Ida tørt. ”To?” Rebekka var overrasket, men da Ida nikkede tænkte hun lidt, indtil hun fandt ud af det: ”Var det shortsene, som du ikke har givet mig lov til at trække op igen?” ”Nu bliver jeg tændt og bange igen”, sukkede Rebekka med et opgivende smil, da hun havde set Ida nikke.  ”Kom herud på vejen igen!” befalede Ida. ”Straffen for shortsene bliver en lille lydighedsøvelse.” Rebekka rejste sig og kom ud på vejen. Ida tog et grundigt blik i alle retninger. ”Træk dine tights ned om anklerne. Du må først trække dem op igen, når du har fået lov!” Rebekka trak tightsene ned og rejste sig igen og spurgte: ”Må jeg trække tightsene op igen?” ”Først skal du fortælle mig, om din fisse er våd igen!” Rebekka førte en finger op i sig: ”Det er den”, sagde hun. ”Hvad er hvad?” spurgte Ida. ”Ok. Min fisse er våd!” ”Godt”, sagde Ida. ”Træk tightsene op igen!” Igen kiggede Ida godt rundt før hun sagde: ”Træk tightsene ned igen.” Rebekka gjorde som befalet og spurgte: ”Må jeg trække dem op igen?” ”Du skal først fugte to fingre i din fisse!” befalede Ida herefter. Også det gjorde Rebekka. ”Nu skal du putte dem i din røv!” befalede Ida som det næste. ”Det gør jeg simpelthen ikke!
 

Ham dér

Livet efter Kamilla del 4

1109
2011

Lesbisk

Ida nikkede, og tænkte sig om. Hun greb fat i ballgaggen. ”Har du regnet den ud?” ”Den er til at få mig til at holde kæft, ikke?” Ida nikkede til Rebekkas svar og så sig om efter mundsprederen, som hun fandt efter lidt leden. ”Denne her holder så også munden åben, så man ikke kan forsvare sig mod indtrængende pikke, sperm, tis eller flødeboller. Disse to ting kan være særdeles pikante; men det er de farligste ting i hele kassen.” ”Det skal du forklare”, forlangte Rebekka. ”Det er jo normalt munden man siger fra med. Hvis man fjerner den kommunikationsmulighed uden at give en anden, 100% sikker, 100% entydig og 100% kendt kommunikationsmulighed, så kan man pludselig være i gang med ting, som den anden slet ikke er med på. Eller hun skal bare på toilet og det skal være nu. ”Det er noteret”, bemærkede Rebekka, der greb en plug. ”Hvorfor har denne her sådan en plade for enden, og mange af de andre har ikke?” ”Fordi den er til røven,” Ida så, Rebekka gyste, ”prøv at forestille sig, hvad der ville ske, hvis sådan en dildoting ved en fejl smuttede op i røven.” Nu gyste Rebekka endnu mere.
 

Ham dér

Livet efter Kamilla del 5

1809
2011

Lesbisk

”Kom!” siger Dea. Sammen går Rebekka og Dea. Et øjeblik efter hører Ida  en dør lukke. Hun hører, der sker noget på gæsteværelset, men ikke hvad. En gang imellem kan hun høre, at Oscar eller Dea lyder mere bestemt i stemmen; og det sker, at hun kan høre små skrig og høje klynk fra Rebekka. Imens forbereder Ida straffen. Efter knap en time træder Rebekka ud af gæsteværelset med et suk. ”Lad mig se dig.” Ida stopper hende udenfor. Deas safter er tværet ud i Rebekkas ansigt. Hendes bryster er snørede som rør. Spidserne har fået farve, men ikke en farve, der foruroliger Ida. ”Oscar kan sit kram!” konstaterer hun, idet hun tjatter lidt til brysterne med et skadefro grin. Rebekka giver sig lidt. På ryggen, ved skulderbladene er Rebekkas hænder snøret sammen med brystbesnøringen. Da Ida kigger længere ned på Rebekkas bagside ser hun, at det drypper ud af Rebekkas røv. ”Nu fik du den vel også i fissen?” Ida er bange for, at hun faktisk ville være lidt indigneret på Rebekkas vegne, hvis hun var blevet snydt for det. ”Jo da. Ét hul i hver sin ende af seancen
 

FoxBoy

Et homomøde i skoven

3107
2011

homo

Nu står du her ved indgangen til skoven og venter som aftalt med den hvide cykel og rød kortærmet skjorte og et vattæppe. Inde på skovstien kommer han løbende, han kommer hen og siger, - Hej, jeg har fundet et godt sted, lidt inde. Han løber lidt frem og du cykler efter. Han går ind bag nogle træer, et fint lille skjulested. Du lægger tæppet. Han står og ser lidt nervøs ud. Han er i starten af 30'erne, flot og veltrænet fyr. Han har meldt ud, at da det er første gang, ved han ikke hvor meget og hvor langt han vil gå, men at han ikke er til kys og kram, kun sex. Han er afventende, så du tager initiativet og knapper skjorten op og trækker bukser ned, så han kan se din fede lille pik. Du er liderlig men skal have lidt hjælp til rejsningen. Kom og mærk min pik, sæt dig her foran mig. Han gør som du siger og sætter sig på knæ foran dig, han tager med den ene hånd om dine lange hængenosser og den anden om din halvstive pik
 

Ham dér

Ida & Kamilla
Genkomst 1

1707
2011

lesbisk

Da hun går om hjørnet, opdager hun en mørkklædt skikkelse, hættetrøje og baggy bukser hænge rundt foran sit hus. ”Hvad i alverden vil en eller anden 9. klasses elev her nu?” tænker Ida, mens hun overvejer at vende om, for det er alligevel lidt spooky. Men hættetrøjen har allerede kurs mod hende. ”Undskyld”, siger den pludselig. Stemmen passer overhovedet ikke til fremtoningen. Ida bliver forvirret. Først da hættetrøjen tager hætten af, går det op for Ida, hvad der er på færde; og Ida bliver rasende. ”Undskyld”, hvæser hun hånligt, ”er det alt, hvad du har at sige, når du pludselig dukker op efter alle de år, Kamilla?” ”I hvert fald, hvis det skal være den korte udgave. Der er 'undskyld' nok det mest rammende”, Kamilla tænkte sig om, ”og jeg vil ikke fortænke dig i ikke at ville høre den lange udgave.” Kamilla kigger usikker og undersøgende på Ida. ”Skal jeg gå igen?” Ida er fuldstændig mundlam. Da Ida får samlet sig igen, ryster hun på hovedet: ”Jeg ved det ikke. Ka' ikke finde ud af det. Jeg skal lige tænke i et kvarter.” Og uden yderligere dikkedarer går hun forbi Kamilla, der blot nikker stilfærdigt og tænksomt, låser op, går ind og smækker døren.
 

Ham dér

Ida & Kamilla
Genkomst 2

2107
2011

lesbisk

Kamilla trådte et skridt tilbage, mærkede, hvor pisken lå godt i hånden, tog sigte, og slog til. ”Mmh,” klynkede Ida. Kamilla lod strimlerne kærtegne Idas numse, før hun igen tog sigte. Hun ramte den anden balle som planlagt. ”Ffffffh,” kom ud af Idas sammenbidte mund. Igen blev Idas numse kærtegnet blidt af piskens strimler, før Kamilla tog sigte og slaget gik tværs over hele numsen. ”Av for pokker da,” råbte Ida. ”Det er en utrolig nem pisk,” bemærkede Kamilla, ”jeg skal ikke øve mig mere. Det her bliver sjovt. Og så, Marianne, er jeg klar til dig.” Og mens Ida bragte sit tøj i orden, bukkede Marianne sig ned og tog fat i sine ankler. ”Næ, Marianne, jeg havde tænkt, at du lå på spisebordet. Jeg håber, der er nogen, der vil hjælpe dig med at styre dine ben, så jeg kan komme til, hvor jeg vil.” Ida og Eva trådte til. I starten skulle de bare trække Mariannes ben op mod hendes hoved, så Mariannes numse var frit tilgængelig. Numsen blev maltrakteret med ti slag, som Marianne tog i stiv arm, selv om Kamilla bestemt ikke lagde fingre imellem. Dernæst skulle Mariannes ben holdes nede, så Kamilla kunne komme til hendes bryster. Den mulighed var Marianne vist ikke vant til og havde tilsyneladende slet ikke overvejet den før, så hun protesterede, men Claus lod hende brysk vide, at hun lå, som hun havde redt. Derpå forstummede protesterne. 3 slag lod Kamilla lande på hvert bryst. Til sidst skulle Ida og Eva holde benene opad og spredt og dermed blotte Mariannes skridt. Men efter blot to slag på Mariannes blottede skridt opdagede Kamilla, at Marianne græd
 

Ham dér

Ida & Kamilla
Genkomst 3

3107
2011

lesbisk

En morgen er Kamilla vågnet tidligt. Solen stråler fra en skyfri himmel, og søen ser ualmindelig indbydende ud. Så indbydende, at Kamilla går målrettet ind i soveværelset, tager den sovende Ida i sine arme og begynder i raskt tempo at bære hende over gårdspladsen ned til søen. Kamillas skadefro smil går fra det ene øre til det andet, mens Ida, der selvfølgelig er vågnet og langt om længe har regnet ud, hvad formålet er, tiltagende hysterisk råber, at Kamilla skal sætte hende ned, og at hun i øvrigt kan vente sig. Men da er de allerede på badebroen, og med et højt plask slår det kolde vand sammen over Ida. Kamilla ser lige, at Ida kommer op igen og griner, men da hun ser Idas ansigt, indser hun, at morskaben nu er ovre, og hun bliver betænkelig. Hun fortrækker op i huset. Lidt efter går døren op, og Ida kommer ind. Nøgen, våd, med pisken i den ene hånd og en rulle reb i den anden. Det er først, da Kamilla ser Idas ansigtsudtryk, at hun indser, hvor meget over stregen hun er gået, og hvor lidt sjovt Ida synes, det var.
 

Ham dér

Ida & Kamilla
Genkomst
4

0708
2011

lesbisk

Da Ida kom, havde hun et snøret bundt sammenlagt tøj i den ene hånd og sine sko og en lille taske i den anden. Og hun lignede sig selv igen. ”Så er det vist tid,” sagde Ida. ”Yes, udgangskontrol. Vi skal jo passe på med, hvad vi sender ud af huset,” sagde han til Kamilla. ”Indtag position 1,” kommanderede Oscar, og Ida lagde, hvad hun havde i hænderne og stillede sig med spredte ben og hænderne i nakken. Hendes mund var vidt åben. Oscar mærkede på hendes skamben og skamlæber, og ned ad benene og konstaterede, at hun var ny- og glatbarberet, og at det umiddelbart var tilfredsstillende. ”Position 2,” kommanderede Oscar, og Ida vidste nøjagtig, hvad hun skulle gøre. Hun vendte om, bøjede sig ned og tog fat i anklerne. Oscar undersøgte Idas bagdel: ”Der er to hår ved din stjerne. Dette lille sjuskeri klarer vi straks,” vrissede han og tog en lighter og fjernede dem. At det bar straffen i sig selv, kunne man se på Idas ansigtsudtryk. ”Position 1 igen,” kommanderede Oscar. Ida indtog positionen. ”Og du har vasket dig ordentligt?” spurgte Oscar. ”Ja, Mester.” Oscar lugtede under hendes arme og til hendes hår, men havde ikke noget at klage over. Han lugtede på hendes mund og stak fingre ind i den og mærkede på tænder og tunge. Kamilla mente, at hun nok var tændt fuldstændig af over den behandling. Men Ida fandt sig stiltiende i det, uden den ringeste modstand.
 

Ham dér

Ida & Kamilla
Genkomst 5

1408
2011

lesbisk

Hun kunne mærke, at Kamilla rumsterede et sted ved hendes nedre regioner. Hun antog, at det gjaldt dildostativet. Pludselig bemærkede hun dildoen bane sig vej. Det var en stor dildo i dag, kunne hun konstatere. Den kom ikke i bund i hende, men det var tæt på. Så var der med ét noget, der trak ned i hendes ene og snart også i hendes anden skamlæbe. Det trak så stærkt, at hun måtte følge med. Og hver gang hun gik ned, gik dildoen i bund i hende, så hun måtte op igen, men snart skete der også noget mere, når hun gik ned; så kom der et stød fra hendes klit. Hun kunne ikke rigtig bestemme, hvad det var, Kamilla havde monteret på stativet. Men hun var altså tvunget til at bevæge sig op og ned, og dermed at kneppe sig selv. Og så kom lyden; Kamilla havde heldigvis valgt noget klassisk musik, der var til at leve med, vistnok Händels Wassermusik, tænkte Ida, mens hun ubevidst øgede kadencen og dermed tænkte mindre og mindre.
 

Mia31

Servitrice med slids

1505
2011

lesbisk

Ser hende finde den lille flaske med pebermyntedråberne. Lader en dråbe… uuuuuuuu… ramme mine vorter… krymper mig lidt, så følsomme er de, det giver varmen, en dejlig varme. Heidi la’r en dråbe dryppe ned på sine egne brystvorter, de vokser, betragter mens hun kæler for sine bryster; det ser fabelagtigt frækt ud, kan mærke fugten i mit skød, kan mærke mine skamlæber vokse. Heidi lægger sig ned, kan mærke hendes hænder overalt på min krop, hendes læber, hendes tunge finder de mest følsomme steder, mine hårde strittende brystvorter, min nakke, lænden, mit skød, inderlåret, en finger langs kanten ned mod mellemkødet, nyder det… lukker øjnene. Uuuuuuuuh… lugten, varmen… Pebermyntedråberne, Heidis finger fordeler væsken på mine skamlæber, gisper af lyst, blodet løber til, de spændes til bristepunktet, min klitoris springer frem stiv, længes efter Heidis tunge.
 

Jens

Min første sorte pik

2703
2011

homo
sort/hvid

Derefter satte han det store pikhoved hen til hullet, og begyndte at presse sig indenfor lige så langsomt, det var godt nok stramt til den tykke bandit han kom med, men efter noget tid forsvandt den langsomt op i min lille røv, det var dejligt at blive fyldt ud på den måde, og det så også frækt ud med en sort pik i min lille hvide røv. Jeg lå jo på ryggen med benene oppe, så jeg kunne se den forsvinde helt op i maven, og så blev jeg ellers kneppet til den store guldmedalje. Men da det pludselig bankede på døren, trak han sig ud og sagde, det må du undskylde. Lidt efter kom han tilbage med en anden sort ven han har, han spurgte om han måtte være med. Ja, sagde jeg, det må du da gerne. Han tog sit tøj af, og jeg kunne se en lang sort pik komme til syne, den var ikke så tyk, som ham der kneppede mig, men den var mindst lige så lang
 

Jens

Mandesex på brugsens toilet

2003
2011

homo

Vi kom ind på toilettet, hvor der kun var et toilet og en håndvask. Jørgen stillede sig med ryggen op af håndvasken og lynede ned, og hold da op en pik der nærmest faldt ud, den var vel ca. 20 cm lang i halvstiv tilstand. Jeg tog den straks i munden og begyndte at sutte på det dejlige store pikhoved i munden, den blev ret hurtigt rigtig hård og voksede yderligere under min behandling, jeg blev mere og mere ivrig af at sutte den store dejlige pik, så jeg prøvede at se hvor langt ind jeg kunne tage den i munden. Da jeg rigtig pressede på forsvandt den helt ned i halsen, så kun hans store nosser stak udenfor, det var en vidunderlig oplevelse at mærke en lang pik helt nede i halsen, og efter Jørgens ansigtsudtryk, så kunne kan også godt li det.
 

Ham dér

Ida & Kamilla
Hvad der videre hændte 1

1103
2011

lesbisk

Snart var Ida helt opslugt, mens Kamilla blev mere og mere frustreret. Dette var ikke, hvad Kamilla havde troet. Og da der ikke skete noget i rum tid, gav hun lyd: "Ida?!" Og da Ida ikke reagerede, prøvede hun igen: "Ida, det her er slet ikke..." Hun havde været så optaget af egne tanker, at hun ikke havde opdaget, at Ida havde rejst sig, og stille som en mis havde bevæget sig hen til hende. Lussingen, eller hvad dette beherskede klask nu kunne kaldes, ramte Kamilla som et chok, ikke af smerte, for Ida havde ikke slået hårdt, men af overraskelse. "Jamen, jeg...", stammede Kamilla. "Nu skal du høre efter!"; Idas stemme skar sig igennem alle Kamillas forskrækkede og forvirrede protester. "Du har stillet dig til rådighed, korrekt?" Kamilla snøftede men nikkede. "Det var ikke nogen leg, korrekt?" "Nej, men..."
 

Ham dér

Ida & Kamilla
Hvad der videre hændte 2

1103
2011

lesbisk

"Læg dig ned på måtten, du står på, og mærk dig selv!" Lee lystrede. "Hvordan føles det?" "Jeg er vildt følsom, Frue." "Leg med dig selv, tøs!" "Skal jeg onanere?" "Rigtigt forstået, TØS!" "Undskyld, fru Kamilla." "Det går nok. Kom i gang!" Forsigtigt, genert, på Kamilla virkede det faktisk urutineret, gik  Lee i gang; hun fandt dog hurtigt steder og rytmer, der gjorde, at hun lå og vred sig og stønnede mere og mere hektisk, indtil Kamilla sagde stop. Det var tydeligt, at der foregik en kamp mellem Lees hånd og hjerne. Hjernen vandt dog, og Lee stoppede. "Min plan, og dermed den opgave, som jeg har tiltænkt dig og mig nu, er at bringe Ida til orgasme så tit, at hun tigger os om at stoppe. Vi binder hende til sengen, giver hende bind for øjnene, og så er der frit slag. Vi er to, så vi kan holde pauser. Det kan hun ikke." "Jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg skal, fru Kamilla. Og hvad vil hun synes om det?" spurgte Lee. "Hvad du skal, vil du hurtigt finde ud af. Og du skal ikke være bekymret, om hun kan lide det. Det ved jeg, Ida kan. Du kan da også lide, at få orgasme, ikke?" Kamilla smilede varmt og drilsk. "Joee, det tror jeg da nok, Frue," kom det nølende fra Lee.
 

Ham dér

Ida & Kamilla
Hvad der videre hændte 3 (slut)

2003
2011

lesbisk

Lee og Ida kom gående en kende akavet med en lille portion på tallerkenen, da Kamilla allerede sad og gumlede på sine forårsruller. De satte sig lidt omstændeligt. Efter et øjeblik gik Kamillas hånd på vandring. Kamilla så overrasket op, da hun hviskende udbrød: ”Lee, du har benene over kors. Det vil du blive straffet for, når vi er hjemme.” Lee var ved at få et stykke kylling galt i halsen, men svarede: ”Undskyld fru Kamilla, jeg glemte. Er åbenbart ved at være lidt for tryg. Jeg spreder dem nu.” Kamillas hånd gik på opdagelse igen. Igen så hun overrasket ud: ”Og hvem har givet dig lov til at fjerne pluggen? Det er ikke dig, der bestemmer Lee; og kontrolforsøg bliver, som sagt straffet. Så sådan som du sidder, kan du godt hive kjolen op, så du sidder med blottet fisse og mås, uden at andre end Ida og jeg kan se det. Og du Ida, tager lige et par diskrete billeder til Lennart med mobilen, ikke?” Lee rødmede, men løftede forsigtigt numsen millimeter over bænken, og trak kjolen opad, mens hun samtidigt prøvede at lade som ingenting og at kigge ængsteligt omkring.
 

Ham dér

Ida & Kamilla
En weekend med følger

2201
2011

lesbisk

Kamilla så sig omkring. De første solbadere var kommet frem allerede. Hun fandt en plaid i sin rygsæk, fandt et godt sted. Ida hjalp med at brede det ud. Siden fandt hun en bog i rygsækken og satte sig på tæppet. ”Jeg skal lige læse et kapitel i min bog og hvile benene, Imens lægger du dig her og solbader topløs, skat!” Ida bed mærke i, at Kamilla smilede sit varme, drillesyge smil op til hende. Ida blev helt varm indeni, mens hun rødmede lidt, da hun tog toppen af. Så mange mennesker havde hun aldrig skullet udstille sig for. Og egentlig var det heller ikke særlig rart, for netop hendes små bryster var ikke noget, som Ida var særlig tilfreds med. Da Ida havde lagt sig ned, og Kamilla havde sørget for, at Ida ikke lå med helt samlede ben, bøjede Kamilla sig ned til hende: ”Jeg ved det godt, Ida; men jeg synes altså, at de er helt ufattelig lækre og sexede.”
 

Ham dér

Ida & Kamilla
En weekend med følger, del 2

0402
2011

lesbisk

"Nu skal du høre", begyndte Ida, "nu skal du træne lårbasser. Som du kan se er der en streg på denne her dildo. Dildoen må ikke komme længere op i dig end det. Du skal, med ballast, bevæge dig op i stående position og ned over den. På et eller andet tidspunkt er det nok, og så vil vi kigge på videoen og se, hvor mange gange du har taget den for langt ind. For hver gang får du to minutter på mål i dit lækre antræk. Forstået?" At stå på håndboldmål uden beskyttende tøj var sikkert ingen fornøjelse. Men Kamilla nikkede og indtog den ønskede position. Og Karsten justerede dildoens højde. Hun skulle prøve et par gange, så hun kunne fornemme, hvor stregen var. Hun kunne også se det på lærredet overfor. Så gik hun i gang. Selvfølgelig skulle dildoen ikke langt op i hende; det skulle jo endelig ikke være sjovt, tænkte Kamilla småfrustreret. Men hun blev ikke bare fastholdt i liderligheden; nej, den blev faktisk øget.  Det var en anstrengende opgave, Kamilla havde fået. Og da hun endelig var færdig, vidste hun godt, at hun havde taget den for langt ind nogle gange, et par af dem også med vilje, nemlig for at få et dybt stød.
 

Ham dér

Ida & Kamilla
En weekend med følger, del 3

1302
2011

lesbisk

I mellemtiden havde Ida hentet pluggen, som hun lod Kamilla fugte med sin vidtåbne mund. Og Kamilla kunne intet gøre, uanset hvor langt Ida proppede den i munden eller hvor meget hun rumsterede med den. Da Ida syntes, den var våd nok, fjernede hun pluggen, men blot for bestemt at proppe den i Kamillas røv. Kamilla gav sig, men Ida gav sig ikke. Nu havde hun fat i auberginen, som hun smurte omhyggeligt med glidecreme. Hun satte sig på hug foran Kamilla med grøntsagen, men det var Kamilla lykkeligt uvidende om. Hun mærkede bare pludseligt noget køligt og glat ved sine skamlæber. At det også var stort opdagede hun umiddelbart efter, da Kamilla langsomt og forsigtigt, men alligevel bestemt skabte det tryk, der var nødvendig, for at Kamillas fisse langsomt udvidede eller rettere udspilede sig. Denne udvidelsesproces var højst ubehagelig, men Kamilla kunne intet gøre.
 

Ham dér

Ida & Kamilla
En weekend med følger, del 4

1702
2011

lesbisk

Ida rumsterede lige foran hende, men hun kunne ikke høre, hvad det var. Ida morede sig til gengæld over sin opfindelse. Hun var ved at kombinere gulvskrubben med hendes gyngestol ved hjælp af noget reb. Og med gulvskrubbens skaft oppe i Kamilla, måtte man, hvis man ikke lavede alt for voldsomme bevægelser, kunne langtidsbolle Kamilla uden store anstrengelser. Ida fnisede; det var ellers Kamilla, der stod for at skabe tvangsorgasmerne i deres forhold. Nu var hun pludselig blevet udsat for sin egen mikstur to gange på to dage. Konstruktionen blev, som Ida have forventet den. Skaftet blev anbragt i Kamilla, der igen intet kunne gøre, bare kunne modtage og lægge krop til. Lænestolens placering finjusteret. Ida hentede bogen og læsebrillerne. Hun begyndte at vippe med stolen, mens hun prøvede at læse; men hun kunne ikke koncentrere sig om bogen, men så fascineret på Kamillas reaktioner, når hun vippede stolen voldsomt og mindre voldsomt
 

Ham dér

Ida & Kamilla
En weekend med følger, del 5

0603
2011

lesbisk

"Nu igen!" sagde de pludselig i munden på hinanden, da de fik øje på, hvad der skete på monitor 16. De satte deres kaffekrus og forlod rummet. Et øjeblik efter kunne pigen fra monitor 16 mærke en hånd på sin skulder og høre den venlige, men særdeles bestemte sætning, der lød "Vil du være venlig at følge med?" Pigen fulgte med. Og selvfølgelig vidste hun, hvorfor de var kommet til hende. Mens de gik gennem møbelhusets skjulte gange, kunne pigen danne sig et indtryk af de to. Manden var høj, ranglet og bleg; ikke en dag ældre end hende, damen var måske 30, tydeligvis oprindelig fra Korea, og lige så tydeligt gravid. Pigen blev ført ind på et kontor, hvor hun blev budt en plads på den ene side af skrivebordet. Manden tog plads på den anden side. Damen stod som tilfældigt ved døren. Pigen, der sad på den ubehagelige stol, var Kamilla.
 

Lenemm

Valnøddebrødet

1710
2010

lesbisk

Pludselig siger Sille: ”Skal vi bade?” ”Jeg har jo ikke noget badetøj med,” siger jeg. ”Pyt med det,” siger Sille, ”vi bader da bare nøgen, det gør jeg da så tit.” Hun smider tøjet og hopper i. Hun svømmer lidt rundt, indtil at hun opdager at jeg sidder og glor på hende. Hun siger: ”kom nu, eller skal jeg komme og hjælpe dig med at få tøjet af?” ”Meget gerne,” griner jeg. Hun står nu foran mig, og jeg kan se hun er glat barberet. Heddes fisse drypper lidt. Jeg spekulere på, om det er på grund af vandet eller fordi hun er lidt liderlig. Jeg sætter en pegefinger mod hendes våde kusse, og kigger op på hende og spørger, ”hvorfor er du våd, Sille?” Men hun fjerner bare blidt min hånd, og siger: ”kom nu skal vi bade, så bliver du nok også våd.”
 

Finn P

Strand med lystne mænd

1908
2010

homo

Efter jeg havde orienteret mig i området, gik jeg hen til 2 mænd, der stod og legede med hinanden. Jeg tog på deres pikke, og de fik hurtigt i fællesskab min pik godt stiv. Den ene havde en meget tyk og kraftig pik, medens den anden havde en mindre men hård pik. Den store tog nu noget glidecreme frem og smurte sin egen pik og smurte med sin pegefinger den lille i røvhullet, til han vred sig. Herefter tog han kondom på og førte med små tag sin pik ind i anus på ham, hvorefter han kørte løs. Samtidig med tog den lille og jeg på hinandens pikke. Hurtigt kom der tilskuere til, som stod omkring og onanerede, så det så flot ud med flere stiverikker omkring
 

Skriveren

Drengeleg

3107
2010

homo

Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte, men jeg tog hånden til mig igen, og trak yderst forsigtigt min egne underbukser lidt ned omkring lårene og lagde igen hånden forsigtigt over på Polles hofte. Jeg forsøgte at trække vejret, så det lød som om jeg arbejdede i søvne. Gysende af spænding gled min hånd om foran og for første (og desværre sidste), gang mærkede jeg en andens pik. Den var varm og helt våd af sved. Jeg trak huden forsigtigt frem og tilbage, og var imponeret over hvor stenhård den var. Min egen pik var ved at sprænges af overtryk, og et eller andet måtte der ske. Uden rigtig at vide hvad jeg gjorde, gled min hånd tilbage til hans baller, og meget forsigtigt skilte jeg dem ad, og lagde min stive pik ind imellem. Automatisk begyndte jeg at bevæge underlivet frem og tilbage. Der var meget varmt og vådt af sved. Pludselig mærkede jeg, at min pik blev stoppet op fanget ind af hans bagerste hul, og jeg kunne ikke lade være med forsigtigt at skubbe på, min pik havde fuldstændig overtaget styringen
 

Skriveren

Mandeleg

0508
2010

homo

- Men nu har vi da fået prøvet en gammel drøm af, lyder det inde fra bruseren. - Der er lige en enkelt ting mere, jeg godt kunne tænke mig at prøve, siger jeg og kigger ned i gulvet. - Og det er?  lyder det nysgerrigt inde under bruseren. - At slikke en mand til udløsning! Bruseren bliver slukket og forhænget langsomt trukket fra. Jeg vover næsten ikke at kigge. - Nåh, hvad siger du så til denne? Jeg drejer hovedet, går langsomt ned på knæ og lige foran mig hænger et halvdoven slasket mandepik. Jeg lukker øjnene og lægger næsen ind i lysken, og kan mærke de mørke kønshår mod min mund. Jeg flytter hovedet lidt og hans pik ligger op mod min kind. Min tunge kommer frem og langsomt slikker jeg behåringen og kommer hen til pikroden.
 

Anonym kendt af red.

Mon drømmen bliver til virkelighed 1

1605
2010

homo

Da jeg havde kørt i godt og vel en times tid skulle jeg tisse, hvilket jeg skrev til dig. Du sendte en besked tilbage, at så måtte jeg jo hellere holde ind og tisse som en rigtig tøz. Jeg fandt ikke nogen rasteplads – men kørte ned af en lille skovvej, hvor jeg parkerede, steg ud og satte mig ned for at tisse. Det var en dejlig fornemmelse at sidde på hug og tisse i mit frække outfit. Da jeg var færdig, tørrede jeg min tøzepik ren som var jeg en rigtig tøz. Jeg var virkelig inde i rollen – det var skønt. Jeg rejste mig op og i det samme kom en mand løbende forbi, jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre ved mig selv. Men han havde jo set mig, så jeg lod som ingenting. Han kiggede på mig smilede frækt mens han løb videre ud af skoven.
 

Anonym kendt af red.

Mon drømmen bliver til virkelighed 2

1605
2010

homo

Jeg hentede en øl til dig og sagde til dig, at jeg skulle tisse. Du svarede ”uhm, toilette er for fint til dig – så gå ud i haven og sæt dit på hug, som den tøz du er.” Som sagt så gjort. Jeg åbnede terrassedøren og fandt et hjørne hvor jeg kunne tisse, du så det og sagde til mig. ”Det foregår ude midt på græsplænen med front mod mig”. Du stillede dig ud til mig, det var ikke spor behageligt at sidde der med kyskhedsbælte og trone foran dig. Da jeg begyndte at tisse bukkede du dig ned og begyndte at lege med mit kyskhedsbælte og strålen derfra. Du samlede en del af de gyldnestråler op, du slikkede på dine hænder og tørrede dem rene i mit ansigt. Herefter stillede du dig op, som om du skulle tisse, du bad mig om at åbne min mund. Du puttede din pik ind, jeg begyndte at slikke på den, men du bad mig om at lade værre. Jeg skulle blot være helt stille. Der skete ikke noget, der var ingen tvivl om at du skulle tisse, men kunne ikke på grund af situationen.
 

Brug mig

Bareback

0205
2010

homo

Jeg var helt vildt spændt og kan slet ikke beskrive hvor frækt det var, da jeg mærkede Bos pikhoved imod min ringmuskel. Det var helt vildt frækt at vide, at der ikke var gummi på. Bo begyndte at trykke sin pik imod min ringmuskel. Stille og roligt uden at trænge ind. Mit hul begyndte at give efter kunne jeg mærke. Og så skete det! Bo trykkede lidt hårdere og gled helt i bund i mig. Han begyndte at bolle mig stille og roligt, men tempoet steg hurtigt, så han bollede min røv i lange hårde stød. Efter lidt tid kunne jeg høre, at Per var kommet ind til os. Per lagde sig med spredte foran mig og styrede mit hoved til hans pik. Jeg kunne ikke se noget, da latex masken jo ingen huller havde til øjnene. Straks begyndte jeg at sutte på Pers pik imens Bo stadigvæk kneppede løs i min røv.
 

Vodkaa

Morgenfesten

1501
2010

homo

Jeg lader som om jeg taber den smøg, jeg skal til at tænde, og da jeg bukker mig efter den, ser jeg ganske rigtigt, at den ene har hånden nede i bukserne på den anden. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig. Mens jeg kigger knapper han op og tager pikken frem. Den er halvstiv, og alm. størrelse. Jeg spørger om det er normalt at de spiller den af på hinanden. "Ja hvis man ikke har scoret i byen, kan man jo hjælpe hinanden. Har du noget i mod jeg hjælper ham?” ”Nej hvis I tænder på det, er det i orden med mig," svarer jeg. Han siger "fint" og tager hans pik i munden lige foran mig. Jeg kan mærke at jeg er mega stiv. Fyren der får suttet pik lægger sin hånd i mit skridt og siger, at jeg virker til at trænge til en tur. Jeg svarer ikke, kigger bare på at han knapper min bukser op
 

Birthe xxl

En fræk dag

0810
2009

Lesbisk

Inde i saunaen sad der en kvinde på min egen alder, med mørkt kort hår og en buttet figur. Hun smilede og sagde hej, og jeg ligeså. Jeg lagde godt mærke til hun studerede min krop, og jeg blev lidt flov over hendes kiggen, da jeg jo ikke er af de mindste. Hun begyndte at snakke om alt mellem himmel og jord, og jeg fik lejlighed til at betragte hendes krop, pæn buttet med mellemstor barm og en kraftig behåring, helt tæt og da hun kort efter spredte sine ben tilfældigt så jeg at hun var glatbarberet rundt om skamlæberne som var vildt store, det så faktisk både komisk og frækt ud, som en mund med store tykke læber, men mest til den frække side. Hun kiggede op og ned af min krop og sagde pludseligt, sikke da meget hår du har på lår og mave. Jeg blev paf og sagde, tjahhh jeg har ikke lige fået det fjernet på det sidste
 

Tenna

Vores feriebarn Stine

2709
2009

Lesbisk

Jeg kunne mærke at hun var totalt våd og varm. Det øgede bare min egen liderlighed. Jeg flyttede min hånd fra hendes bryst ned til min egen fisse, og fandt den sejlende i fissesafter. Jeg spillede lidt på klitten og jeg klemte Stines balder hårdt. Vi var helt smeltet sammen. Stine trak sit hoved til sig og nærmest skreg. Hun fik orgasme på mit lår, og jeg kom også helt vildt, de kraftigste fisse sammentrækninger jeg havde oplevet nogen sinde. Hun havde jo stadig sin hånd på mit bryst, så jeg fik også krampetrækning i brystet. Det var helt vildt, dejligt, dejligt. Bagefter faldt vi bare sammen og var afslappede. Det havde været en fantastisk oplevelse for os begge. Vi faldt i søvn i hinandens arme hende liggende halvt ind over mig. Jeg vågnede ved 6 tiden næste morgen. Stine var krøbet lidt væk fra mig, hun lå på ryggen og sov trygt. Jeg lå og tænkte på kyssene og den fantastiske orgasme det havde givet til sidst. Stine havde dynen halvt på så hendes bryster var lige frie, hun har nogle flotte bryster, hendes vorter er helt lyserøde.
 

Miss May

Tøsehygge 3

0507
2009

pige/pige

Jeg har for resten købt noget til dig. Line satte kameraet fra sig, og forlod rummet lidt. Hun kom tilbage med en pose og smed den over til Betina. De kalder den Super Super Dong, sagde hun grinende og satte sig med kameraet igen. Lad mig se om den kan være i din lille, lækre, stramme fisse. Betina hev dildoen ud og gloede dumt over på Line. Vil du have den skal ind i mig? Den er jo kæmpe! Line smilte bag kameraet og nikkede. Syv en halv centimeter tyk. Der skulle også være noget glidecreme, så skulle det være lidt lettere. Betina hev glidecremen op af posen og rystede tvivlende på hovedet. Ja, ja. Hun kunne da prøve, om ikke andet
 

Rune

Hans sorte pik i mig

2806
2009

mand/dreng

"Hvor længe har du været homosexuel?" Det gav et sæt i mig, kunne det ligefrem ses på mig, at jeg havde været sammen med en mand. "Homosexualitet er en synd!" sagde han. Jeg stammede, at jeg skam ikke var homoseksuel, og at jeg havde en pigekæreste derhjemme, men han gentog bare "Det er en synd, hvor længe har du været en synder?" Hjælp, jeg er havnet samme med en galning tænkte jeg. Så skete der noget helt uventet: Han lagde hånden på mit hvide lår, helt oppe ved kanten af mine shorts. "Du er pervers" sagde han, "du får mig til at synde, det er dig, der får mig til det." Jeg skal nok love for, at jeg fik hjertebanken
 

Rune

Kustoden

2106
2009

mand/dreng

Men efterhånden gik det op for mig, at han behændigt undgik, at japanerne opdagede noget. Det var altså meningen, at JEG skulle se det - og hver gang jeg gik forbi ham på vej ind i et nyt rum, gik han lidt videre, trak lynlåsen ned, havde fingrene indenfor gylpen. Og da jeg nåede det sidste lille rum øverst oppe, og forsøgte at koncentrere mig om indholdet i en glasmontre, så jeg pludselig gennem glasset, at han havde hevet hele sit lange mørke stive lem ud af bukserne og stod og spillede den af helt åbenlyst. Jeg blev stående som paralyseret, men han nikkede opmuntrende til mig, og jeg må indrømme, at det begyndte at rykke lidt i dilleren ved synet af hans store kæp og forhuden, der rullede frem og tilbage over det svulmende, mørklilla pikhoved.
 

Miss May

Tøsehygge

1406
2009

piger

Et stille suk undslap hendes læber, idet fingrene gled ind imellem de bløde skamlæber og ind i det varme, våde hul. Hendes fingre gled et par gange frem og tilbage i hende inden de blidt søgte op til hendes klit. Stille masserede hun den, imens den anden hånd stadig kærtegnede hendes bryster. Fuglene kvidrede i trætoppene og den blide vind lod knapt bladene røre sig. ”Jeg tænkte nok du ville være her, når nu du ikke var hjemme.” Betina vendte sig hurtigt om og mødte venindens grinende øjne og brede smil.
 

Buller

Bangsbo fortet
soverummet

0106
2009

soldater

Jeg lod min hånd arbejde hurtigere og jeg kunne høre på hans åndedræt at han var ved at komme. Pludselig kunne jeg mærke hvordan mine bukser blev trukket ned, og en mund der langsomt gled ned over min pik. Det var Næstved i den midterste køje der var begyndt at sutte på min pik, den bandit. Jeg mærkede det rykkede i Koldings pik, og spermen sprøjtede langsomt ud. Mine hænder blev ved med at ælte spermen ind i pikken. Jeg begyndte langsomt at tænke på den næste opgave og samtidigt mærkede jeg Næstveds tunge der gled rundt om mit pik hoved. At han suttede på min pik, var så den ydelse han også ville have af mig. Sådan var det i soverummet, her ydede vi til hinanden. I dette rum, som det eneste, var det også tilladt for mig at komme.
 

Buller

Bangsbo fortet
pokeraften

0706
2009

soldater

Jeg var helt i mine egne liderlige tanker da jeg mærkede Næstveds hænder stoppe mit hoved. Kolding havde vundet omgangen og kaldte på mig. Jeg kravlede ud, og rejste mig op. Vordingborg skal kneppe dig, så buk dig forover, så han kan komme til, sagde han. King Size Vordingborg skulle starte, av av. Hans pik levede absolut op til navnet. Hans pik var så stor at jeg kun kunne lege slikkepind med den, den kunne umuligt komme ind i min mund. Jeg gik over til ham og stillede mig bag hans stol med røven i vejret. Mine hænder greb om mine baller og trak dem fra hinanden.
 

Buller

Sådan

1705
2009

mænd

Jeg nuppede en buttplug, smilede til Jens og gik i bad. Oplægningen af alt legetøjet havde fået mig i den frække stemning, så buttpluggen gled nemt op i mig. Jeg satte mig på toiletbrættet og tog en hurtig spiller inden jeg gik i bad. Det var dejligt lige at få taget trykket, mens mit hul var fyldt ud. Jeg blev forskrækket da jeg kom ud af badet. Jens stod nøgen med en pisk i den ene hånd og et halsbånd i det anden. Da jeg kiggede nærmere på ham, kunne jeg se at han havde en læder cock-ring på, så hans pik var godt pumpet ud. Jeg smilede til ham, og spurgte hvad han havde gang i. Med grov stemme sagde han, at jeg skulle tie stille og lægge mig ned foran hans fødder
 

Buller

Hvordan en mand sutter pik

1705
2009

mænd

Jeg forsatte med at lege med min pik, og mens jeg beundrede hans halvfede pik, blev min egen blot endnu hårdere. Han begyndte at lade sine hænder gå på opdagelse rundt om den, men vi talte videre om, det vi nu var i gang med. Jeg kiggede ikke meget på Claus, blot ned på hans pik som han gennemarbejdede med sine fingre. kunne se hvordan hans pik voksede sig større, mens mine hænder var kommet på hårdt arbejde med min egen pik og var begyndte at blive godt varme af at køre frem og tilbage. Jeg var så liderlig efter hele dagen at have gået og tænkt på hvordan vores seance i dag skulle være, at jeg var tæt på at komme. Jeg gik ned på knæ foran ham og lod min tunge gå på opdagelse rundt om hans pikhoved.
 

Tenna

En tur

2604
2009

pige

Den mørkhårede tog sin hånd inden for linningen i bikinitrussen og begyndte at fingerknippe hendes fisse, men ikke længe, for så standsede hun kysseriet og trak bikinitrussen helt af hende. Hun havde lette rødlige hår på fissen. Den mørkhårede pressede langfingeren op i hendes fisse og lagde hånden hen over hendes klit og de to andre fingre ned langs hendes skamlæber, og begyndte at kneppe hende med hele hånden og kysse hende igen. Der gik ikke mange minutter inden hun spændtes i en bue og skreg sin orgasme ind i munden på den mørkhårede, der bare blev ved og ved indtil det ebbede ud for den rødblonde. Var det ikke dejligt, hviskede hun. Jo.. det var det. Så nu er det min tur, sagde hun og rejste sig og tog sin bikinitrusse af
 

Karl

Min kones lesbiske drøm

1904
2009

pige

Jeg lægger mig ind over hende og begynder igen at slikke hende i øret, hun stønner og løfter igen røven og laver små cirkelbevægelser. Lige så stille trænger jeg op i hendes lille stramme røv. Hun er nu vildt ophidset, hendes fingre køre som trommestikker på den lille hårde klit. Pikken kører nu i lange seje træk ud og ind i hendes dejlige stramme røv. Skat, hvisker jeg til hende – hvad er din vildeste sexdrøm? At blive bollet af mindst 3 mænd på en gang. Kunne du tænke dig at vi var en pige mere i sengen? Ja, skat stønner hun. Kunne du tænke dig pigesex? Åh ja, stønner hun. Min pik glider stille og roligt ud og ind af hendes røv, med hvem, spørge jeg – Helle eller Lena, stønner hun
 

Buller

Hvem var der

0504
2009

homo

Du begyndte at lave kneppe bevægelser med dit underliv, samtidigt med at du trak mit hoved ind over dig. Jeg prøvede at presse dig tilbage men du tog bare hårdere fat og din pik kom længere ind. Pludselig stoppede du og trak dig ud. Du tog fat i mig og rejste mig op. Jeg kunne mærke din hænder tage fat om min pik, og du begyndte at lege med den. Dine fingre tog godt imod min presperm som du æltede ind i min pik. Indimellem tog du meget hårdt fat, så det helt gispede i mig. Dine fingre bevægede sig længere ned mod mit mellemkød og jeg kunne mærke hvordan de kredsede om mit hul. Du brugte mine egne safter til at få lukket mit hul op, og jeg kunne mærke hvordan du kom længere og længere ind. Varmen bredte sig i kroppen da jeg mærkede din mund der gled hen over min pik. Min pik var godt stiv, og den blev mere hård da jeg mærkede du udvidede mit hul med en finger mere.
 

Finn P

Min virile kammerat

1304
2009

homo

Vi prøvede også sammen at tage til en strand, der var kendt for at være mødested for bøsser og biseksuelle. Jeg havde så som regel taget shorts eller joggingbukser på og ingen underbukser, så allerede i bilen op kunne vi fingerere ved hinandens vedhæng, så vi hurtig begge sad med erektion og blev godt liderlige. I skovområdet bag stranden gik der masser af nøgne eller letpåklædte mænd, og mange gik eller stod og legede med deres pik eller fremviste sig med en ordentlig stivert. Her kunne man så gå rundt og se hinanden lidt an eller se, hvorledes andre dyrkede samleje
 

Buller

Mine fantasier

1503
2009

homo

Kan du huske den gang du havde drukket din kæreste fuld i Southern Comfort. Hun lå på ryggen på sengen og du lå og kneppede hende. Du spurgte om jeg ville prøve - og det ville jeg gerne. Det var en dejlig fornemmelse at kneppe en fisse. Selv om jeg ikke måtte, spermede jeg oppe i hende. Dejligt. Det blev kun til den ene gang. Det var også godt nok, fordi jeg ville hellere have din pik. Der var også en gang hvor jeg lå på sofaen. Det var din sofa, det holdt du hårdt på. Du prøvede at skubbe mig af, men jeg kæmpede bravt. Alligevel kom du ind under mig, og jeg husker din stive pik der gled op og ned af mine bukser. Du holdte mig fast, med ryggen mod dig, og begyndte at trække mine bukser ned. Pludselig kunne Jeg mærke din pik der pressede mod mit hul. Det var første gang vi gjorde det. Min hul gav efter og jeg kan huske fornemmelsen af smerte og nydelse da din pik trængte længere op i mig.
 

Buller

Jeg savnede dig

2203
2009

homo

Jeg savnede dig. Jeg havde ringet til dig et par gange i løbet af ugen på tlf., og hver gang havde du sagt at du havde for travlt - sad i møde-, og du ville ringe senere. Du ringede aldrig. Ikke fordi jeg var nyforelsket og sad og ventede på at telefonen ringede, men alligevel. Jeg havde jo ringet, du havde lovet at ringe tilbage, så af respekt for ikke at genere dig - ringede jeg ikke - jeg ventede.
 

Buller

Du kom endelig på besøg

3003
2009

homo

eg lod tungen fokusere på dit hul, og begyndte at presse den lidt ind. Da tungen var begyndt sin vandring ind, kunne jeg mærke dine ben dirrede og hvordan din pik voksede. Det var godt at lege med dit hul, og efter et stykke tid måtte jeg rejse mig. Jeg lod dig stå som du var. Du kunne høre min lynlås blev trukket ned, og mine bukser der faldt til jorden. Nu skulle du kneppes. Jeg lod pikhovedet presse lidt på dit hul, for du lige kunne få fornemmelsen. Jeg formode det var længe siden du sidst havde haft noget oppe, men jeg vidste det jo ikke, så jeg måtte være forsigtig. Jeg lod den glide længere op i dig, du stønnede højt. Jeg begyndte at lade den glide frem og tilbage i dit stramme hul.
 

Hairulf

Kanoturen

0803
2009

drenge

Så kom det: ”Det er måske ikke så godt at vi deler telt”, sagde han. ”Hvorfor det? snorker du?” spurgte jeg. Svaret kom meget tøvende og med mange omsvøb. Han sagde at han lige fra han allerførste gang havde set mig, havde syntes godt om mig, og at det efterhånden var gået op for ham at han følte sig fysisk tiltrukket af mig. ”Vent lidt”, sagde jeg, ”det skal jeg lige tænke over”. Under et par eftertænksomme hvæs på piben overvejede jeg situationen. Jeg havde aldrig anset mig selv for at være homoseksuel; men jeg havde da haft et par seksuelle oplevelser med andre drenge, og det var ikke noget jeg fortrød eller skammede mig over. Søren var en køn dreng, så hvorfor ikke? Jeg så ham lige ind i øjnene og sagde: ”Altså, jeg tror ikke jeg vil giftes med dig; men lad os prøve at sove sammen i nat og se hvad der sker.
 

Hairulf

Kanoturen 2

1406
2009

drenge
(alm sex m/ dominans)

"Har du stadig lyst til at være sammen med mig efter alt hvad jeg nu har fortalt dig?" Som svar spurgte hun mig, hvad der var det aller frækkeste, jeg kunne have lyst til lige nu? Jeg vovede at fortælle om mine vådeste onani-fantasier. Jeg skulle ligge nøgen på ryggen og hun skulle stå ved siden af mig og klæde sig af, og når hun havde lagt den sidste trevl skulle hun skræve hen over mit hoved, så jeg kunne kigge lige op i skødet på hende, og så skulle hun langsomt sænke sig ned over mig indtil hun næsten sad på min mund, så jeg kunne stikke min tunge helt op i hende. Så begyndte hun at klæde mig af indtil jeg kun havde underbukser på. Dem skulle jeg selv trække ned mens hun så på. Så hentede hun et tæppe og jeg lagde mig ned på ryggen og kiggede op på hende. Først trak hun blusen af, så de smarte, ret sexede bukser. Så trak hun langsomt op i sin T-shirt så hendes bryster kom til syne (ingen bh), set i det perspektiv så de endnu bedre ud end da jeg så dem om fredagen. Så røg strømperne og endelig, ganske langsomt gled trusserne ned…
 

Hairulf

Kanoturen 3

1002
2010

drenge
(alm sex m/ dominans)

Vi stod på hver sin side af stativet så vi kunne smile skævt til hinanden. (Ikke for at være kønschauvinist, men altså piger og knuder, det ville tage mig to sekunder at komme fri, og lige sådan med Søren; men vi legede pænt med.) Vores smil blegnede en smule da vi så pigerne komme, hver med en stor dildo i hånden og et frækt grin i ansigtet. ”Nu er det på tide at I får røven på komedie”, lo Irene, og så byttede de partner så hun tog mig og Anna tog Søren. Jeg havde jo prøvet Annas monsterdildo før, så jeg vidste hvad der ventede mig, da Irene gik i gang med at smøre mig med glidecreme og derpå langsomt pressede dimsen op i mig. Jeg kiggede over på Søren og så at hans ansigt udstrålede en blanding af anspændthed og begær, og det var nok som at se i et spejl, sådan så jeg også ud.
 

Fynskmand

Shemale i Rumænien

0103
2009

shemale

Jeg skulle klæde mig af først, og så ville hun tage badekåbe på i et tilstødende lokale og komme ind til mig. Hun gik og hurtigt var jeg ude af tøjet og stod med en kæmpe ståpik, da hun kom ind. Hun kiggede en del, og jeg gik over og tog om hende, og tog langsomt hendes badekåbe af, mens hun stod med ryggen til, og jeg så hun havde den skønneste krop, rund og lækker, altså 100 % kvinde indtil nu. Hun vendte sig langsomt om, og nu var det mig der måbede, flot stor barm, runde hofter, og så sad der lige en pik over kussen i en flot størrelse, og igen begyndte hun at græde. Jeg førte hende over til en sofa og trøstede hende igen, mens jeg holdt om det ene af de store bryster
 

Birthe xxl

Pigesex for første gang

0901
2009

lesb

Pludselig var jeg ved at komme, og hun trak mig ned over sin mund og sugede min clit, så jeg kom i en mægtig orgasme. Jeg rullede ned ved siden af hende og lå og stønnede og fik vejret igen. Da jeg havde ligget lidt, skulle jeg tisse, som jeg altid skal efter en orgasme og jeg sagde, jeg lige ville smutte uden for teltet for at tisse. Hun overraskede mig og sagde, må jeg gå med og vil du gøre det på mig? Guuud, tænkte jeg, sådan noget havde jeg aldrig tænkt over før, at det kunne ophidse nogen at nogen tissede, men jeg indrømmer da, at da hun sad med spredte ben og tissede, fornemmede jeg da noget frækt. Så jeg sagde ok og gik ud af teltet, og jeg troede at det skulle være på hendes barm eller mave, men da hun så lagde sig på ryggen på græsset og sagde, jeg skulle sætte mig på hug over hendes ansigt
 

Jepsen

Ældre fyr

3011
2008

homo

Nu ville han bolle mig, så han lukkede luften ud af pluggen og begyndte at mase sin pik op i mig. Det gjorte lidt ondt i starten, men han holdt en lille pause og kom helt i bund i mig. Nu var det faktisk dejligt. Han begyndte at bolle nu, først langsomt så noget hurtigere. Han bollede mig ret længe, min røv var ved at blive lidt øm, så kom han. Troede ikke han blev færdig med at sprøjte, kunne blive at mærke ham, da han trak sig ud. Han satte pluggen i igen og pumpede den op, som han sagde, var han ikke færdig med min røv endnu.
 

Albert

Helenes fortællinger 3

2311
2008

Kvinder

"Du skal være så velkommen - så kan vi solbade sammen - du ser dejlig ud - og sikkert endnu dejligere uden tøj!". "Det var jo fordi jeg syntes du ser så frisk og solbrændt ud, at jeg ville komme forbi og nyde synet" svarede Helene. "Hvorfor vente?" Jette havde et helt specielt blink i øjet - uden yderligere kommentarer rejste hun sig, og tog tøjet af, som om det var den naturligste ting i verden. Hun nærmest poserede for Helene - drejede sig rundt og viste sine ynder. Helene skønnede at Jette var midt i 40'erne som hende selv, og hun var imponeret over Jettes flotte skikkelse - selvfølgelig kunne man se, at hun ikke var 20 år længere
 

m0f0

Mikkel aften

1906
2008

homo

Pludseligt mærkede Mikkel en hånd på sit knæ. Det var den høje tyrker og Mikkel mærkede den store, behårede, senede hånd forsigtigt glide op af hans inderlår. Mikkel kiggede på ham og så at han sad og smilede forsigtigt til Mikkel. Mikkel smilede igen og spredte sine lår så meget som pladsen tillod. Hans anden sidemand kiggede med og begyndte at lade en hånd glide op under Mikkel T-shirt op mod hans stive brystvorter. Den høje tyrker sagde stille til Mikkel "jeg hedder Saleh". "Jeg hedder Mikkel" nærmest hviskede Mikkel. Den anden sidemand sagde noget på tyrkisk vendt mod de to tyrkere på forsæderne. De grinede lidt og chaufføren sagde til Mikkel "har du lyst til at lege lidt med os i nat?". "Ja ... d-det tror jeg nok" stammede Mikkel "hvor kan vi køre hen?". "Jeg bor lige i nærheden" sagde Saleh. Chaufføren forklarede at han hed Muhammed, hans sidemand hed Iztar og tyrkeren ved siden af Mikkel var Amin. Saleh og Muhammed var brødre og den tanke at være i seng med to brødre på en gang tændte Mikkel helt vildt.
 

Uerfarendrengbi

Ung bi-oplevelse

1506
2008

homo

Der gik lidt over 10 minutter inden der blev banket på, jeg gik hen til døren og åbnede den, ind kom en mand i midten af 30'erne, rimelig stor, jeg vil nok gætte på omkring 195. "Vi skal ikke spilde tiden" sagde han og hev mig med over til toilettet, han satte sig på det og bad mig om at sutte ham. Jeg førte langsomt mit hoved ned til hans pik, jeg åbnede munden og begyndte at lade min tunge lege med hans pikhoved. Han begyndte langsomt at stønne, efter et par minutter bad han mig om at stoppe, jeg stoppede, han bad mig om at rejse mig op, og vende røven til ham
 

Tenna

Nanett 1 - del 15 - Slikkede naboens datter til udløsning

1911
2007

lesb

Jeg lagde mig på en drømmeseng sådan, at jeg havde frit udsyn til hende, hun havde ikke opdaget mig. Hun lå sådan at derfra hvor jeg lå, kunne jeg se hende fra fødderne af op over lårene, skambenet maven brysterne til sidst hovedet, en herlig udsigt. Hun havde et blad med, da hun kom, men hun læste ikke i det. Hendes mobil ringede, og hun snakkede lidt med en, derefter vendte hun sig om på maven og begyndte så at læse i det blad hun havde med. Hendes mobil ringede igen, denne gang var det forældrene der ringede og sagde, at de blev væk i længere tid, det var helt ok hørte jeg pigen sige, der var mad og drikke nok i huset, hun lagde sig igen til at læse. Jeg lå og fik mere og mere lyst til at elske med pigen
 

Tenna

Nanett del 2 (16)

2305
2008

lesb

- Synes du ikke det var dejligt? - Joe... men. - Nå du tænker på om det er ok at to piger gør det? Hun nikkede.  - Det er det, svarede jeg. - Jeg gør det mest sammen med piger. Og nu vil jeg gøre det sammen med dig igen. Hvad siger du til det?  - Ææh øeeeee. Jeg gik over til hende og kyssede hende på munden, lod min tunge lege med hendes læber. Hun åbnede munden og hendes tunge kom frem og levede med min. Jeg klemte hendes balder og begyndte at kysse hende rigtigt og inderligt. Hun besvarede det med det samme, så hun ville gerne, ellers var hun vel heller ikke kommet? Jeg trak mig lidt væk fra hende, - hvad har du lyst til, spurgte jeg. - Uhmm, det ved jeg ikke, måske gå en tur og snakke sammen
 

Tenna

Nanett del 3 (17)

2305
2008

lesb

Jeg fik sat trussen på plads og vi gik videre hen over klitterne. Op og ned. Den lille pik jeg havde i min fisse, de små knopper ved skamben, klit og læber, gjorde det næsten ulideligt at gå, jeg blev stimuleret i hele underlivet. Jeg stønnede og nød følelsen. Pludselig hørte vi suk og støn. Nanett kiggede på mig. Jeg holdt en finger for munden, for at indikere at vi skulle være stille. Vi listede videre op ad klitten så vi kunne se ned i en gryde. Der lå parret der var gået forbi os før. Manden lå og slikkede konens kusse. Hun stønnede højt. Jeg prøvede at vrikke med underlivet for at få så meget ud af trussen som muligt. Jeg lagde armen om Nanett og trak hende ind til mig.
 

Tenna

Julefrokost - 18

1208
2008

lesb

Jeg lå og tænkte på dagen, og lidt på de to kønne piger i sengen lidt over mig. Jeg lå og tænkte på hvordan det ville være at elske med dem, især Mai ville jeg gerne have fingrene i, men det var ikke så let her. Jeg kunne høre, at de lå og hviskede sammen, men ikke om hvad. Inde i værelset ved siden af, var der en seng der knirkede, og lidt senere var der en der stønnede højt.. Det var tydeligt hvad der foregik der. Jeg kunne høre at de fnisede oppe i sengen, og Mai hviskede - Nej - lad vær, det må du ikke, lad lige være. Så var der igen roligt et stykke tid, indtil natlampen blev tændt og Mai skulle på wc. Jeg lå som om jeg sov, men jeg var mere vågen end nogensinde før, jeg var sikker på der ville komme til at ske et eller andet når Mai kom tilbage. AM hviskede mit navn, men jeg svarede ikke. Hun lavede et eller andet oppe i sengen
 

Tenna

Min familie - 19

1208
2008

lesb

Jeg kravlede op på sengen og satte mig over skrævs på hendes knæhaser. Så kunne jeg bedre komme til at massere begge hendes lår og balder samtidig. Det startede jeg med, lårene op over balderne. Derved fik jeg spredt hendes balder med mine tomler, så jeg kunne se hendes anus og lidt af hendes skamlæber. Jeg masserede igen fra overlårene op over balderne og igen skilte jeg hendes balder lidt fra hinanden. Endnu engang kørte jeg fra overlårene op over balderne, denne gang med mine tomler mellem lårene og balderne, masserede lidt ud af, derved fik jeg spredt hendes balder og hendes fisse. – Sljurb, sagde det. Åh, undskyld, hviskede jeg. Minna spændte musklerne i balderne lidt. Det gør ikke noget, hviskede hun så
 

Tenna

Tenna - 20

1208
2008

lesb

Da jeg listede tilbage fra toilettet kunne jeg høre nogle lyde inde fra min far og mors soveværelse… jeg listede hen til døren og lyttede til dem… døren var desværre lukket helt, så jeg kunne ikke se noget, kun lytte… men det var også spændende… Jeg gik direkte tilbage til mit værelse, tog min trusse af og begyndte at gnubbe min fisse… jeg lod min pegefinger lege med klitten – nulrede den lige så stille – Jeg lå og tænkte på de lyde jeg havde hørt… Min højre hånd lod jeg lege med klitten, mens jeg ved venstre hånd lå og legede med min brystvorter på skift… det er så dejligt
 

Zeal

Min første gang

0909
2007

Kvinder

”Hvad er der sket,” spurgte jeg. Da hun så mig, var det som om hun smed sig i mine arme og trykkede sig ind til mig. Jeg stod nu med den rødhårede skønhed i mine arme og vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg begyndte at stryge hende hen over ryggen og over hoved, og det var som om hun stoppede med at græde og faldt mere til ro. Der var heldigvis ingen på toilettet, ellers ville der sikkert have været alt for mange spørgsmål. ”Julie har lige kasseret mig,” sagde hun
 

Tenna

Ferie i Grønhøj - Aijo og Alice 14

2707
2007

lesb

Jeg kunne mærke jeg var ved at være godt ophidset, min klit var meget følsom og jeg blev våd i revnen, det bemærkede Alice da hun også mærkede på mine skamlæber. - Oojeee.. udbrød hun. Jeg drejede mit hoved så jeg så direkte ind i hendes øjne. Vi kiggede længe på hinanden, ingen sagde noget, men Alices hånd kærtegnede min fisse. Hun lod hånden køre rundt, og kom derved til at massere min klit ganske blødt. Aijo begyndte at klæde sig af. - Jeg vil af med hårene på fissen, sagde hun, vil I ikke hjælpe mig? Alice og jeg kiggede stadig hinanden i øjnene. - Jo, svarede jeg og kiggede på hende. Alice flyttede sig, og jeg gik ud på badeværelset og tændte for vandet. Aijo kom helt nøgen ud til mig. - Sæt dig på toilettet, sagde jeg. Alice kom også, hun havde også taget alt tøjet af. Jeg fandt barbergrejerne frem og begyndte at sæbe Aijo ind
 

Tenna

Pigesex i sommerhuset 13

1906
2007

lesb

Jeg tror også jeg var omkring 12 -13 år. Det var sammen med min veninde. Lotte var helt rød i hovedet, og kiggede ned. Fortæl, sagde jeg. Det varede lidt, så rømmede hun sig igen. Joe, vi var altid sammen, legede hver eftermiddag og sov tit sammen i weekenderne, hun hos mig, jeg hos hende. Vi var begge begyndt at få bryster, og havde begge haft mens. Så en aften vi var hos hende, var vi i bad sammen. Hun skyllede sig længe med håndbrusere mellem benene, tæt på og langt fra. Her sagde hun, det skal du prøve, det gør så dejligt.  Jeg mente ikke jeg skulle prøve det, men hun satte bruseren direkte mellem benene på mig, så skyllede hun mine bryster, og mine vorter stivnede, så igen ned mellem mine ben. Hun havde ret, det var dejligt.  Det bankede på døren..
 

Mikkel

Veninder ??

2703
2007

lesb

Hendes hænder var bundet på ryggen. Ved håndleddet og lige over albuerne. Det bevirkede at hun automatisk fik presset de velformede bryster fremad. Ikke at der var noget som stoppede dem; hun var totalt strippet - nå nej, ikke helt. De selvsiddende strømper havde hun stadig på men det var også alt. Hendes ankler var også bundet sammen, der var reb lige over hendes knæ også og benene var trukket bagud og på en eller anden måde var de fæstnet til hendes sammenbundne hænder. Rundt om maven havde hun en eller anden form for påspænding. Det gik ikke op for hende hvad det var før Line pludselig stod i døren med et stort smil og på en eller anden remote-dims i hendes hånd, skruede på noget. En dejlig vibrerende fornemmelse bredte sig i underlivet på hende.
 

Preben

Træningen 4
I sommerhuset fortsat

1401
2007

?

Vi skulle igennem en skov, Pia sagde jeg kunne trække shortsene af, min pik strittede lystigt, den fik lige et klem, vi begav os af sted. Der skete dog ikke noget på turen, inden vi kom ud af skoven smed Pia mine shorts hen til mig, bad mig tække i dem, vi gik hånd i hånd langs landevejen, vi nåede forretningen, Pia bad mig tage en kundevogn, og så ellers holde mig et par skridt bagved. Der var et par kvinder mere end os i butikken, Pia gik rundt meget hurtigt, havde lidt besvær med at følge hende, hver gang hun bukkede sig fik jeg et glimt af hendes bare baller, værst, når hun skulle på de nederste hylder, hvor hun gik ned i knæ, så kunne man se hendes barberede fisse, som glinsede lidt.
 

Hans

Lene ville prøve pigesex

1712
2006

lesb

"Charlotte havde medbragt flere dildoer, og hun tog en lang glat metallisk med vibrator og pressede op i min fisse. Hun havde også en tynd én, som hun fedtede ind i glidecreme og stak op i mit bageste hul. Hun bevægede begge dildoerne samtidig med at hun slikkede min klitoris, så jeg kom hurtigt igen. Hun er enormt lækker til at slikke fisse. Inden jeg så mig om, havde hun spændt et bælte om livet med en stor dildo på, og hun fortsatte med at kneppe mig med den. Det var helt liderligt at blive kneppet af hende, for hendes bryster gyngede samtidig helt vildt. Jeg kunne mærke, at hun også blev mere liderlig, og hun stønnede virkelig højt. Vi tog den store metalliske dildo og satte op i hende samtidig med at hun kneppede mig
 

Bent Habe

Oplevelser mellem mænd

1711
2006

Homo

Jeg gik stilfærdigt tilbage til min "gryde" og lagde mig på mit håndklæde med mulighed for at se de badende kvinder uden at den nederste del af min krop var synlig udefra. Her lå jeg stilfærdigt og legede med min pik og nød den kildende fornemmelse i hele underkroppen, da jeg pludselig blev opmærksom på en stønnen tæt ved mig. Jeg vendte mig forsigtigt mod lyden og blev klar over, at den måtte komme fra en tilsvarende "gryde" som min tæt ved mig. Jeg fik bevæget mig lidt op og så nu igennem noget marehalm, at en ensom ung fyr lå og spillede pik, så det baskede - det var en rigtig skindskubbervals!
 

Pijay

Sexdagbogen 11
Telefon- og pigesex

1510
2006

?

Derfor var jeg da også lidt skuffet, da fingeren forsvandt fra min røv igen, men følelsen varede kun kort, indtil jeg mærkede den kølige creme mod mit røvhul. Jeg vidste, at det var et forvarsel om andet, der skulle kilde min ringmuskel, og jeg begravede tungen dybt i Pias fisse, og jeg blev hurtigt belønnet med et dybt støn. Jeg var dog ikke forberedt på det, der så skete. Jeg mærkede nemlig noget presse mod mit røvhul og mine skamlæber samtidigt. Jeg pressede selv imod og pludseligt gled en kugle op min røv, samtidigt med, at jeg mærkede noget, der føltes præcist som et pikhoved glide ind i min fisse. Jeg pressede endnu hårdere, og samtidigt med, at jeg fik mere og mere pik, gled kugle efter kugle op i røven.
 

Pijay

Sexdagbogen 7
En uventet sexpartner

1009
2006

?

Forsigtigt stak jeg hovedet ud foran forhænget, og efter at have set, at forretningen i øvrigt var tom, havde jeg kaldt på ekspedienten. ”Ja, undskyld” havde jeg sagt, ”jeg ved godt, at det måske ikke er så almindeligt, men kunne du hjælpe mig med at få snøret corsagen?” Pigen havde smilet bredt og sagt, at det kunne hun selvfølgelig godt, og havde fulgt mig ind i prøverummet. Det havde været lidt mærkeligt at stå der i frækt undertøj sammen med en fuldstændig fremmed, men det var da også lidt pirrende. Ekspedienten var også så sød og rar, og hun så bestemt ikke ud til at have noget imod det. Faktisk tværtimod, så kunne jeg næsten føle hendes øjne glide påskønnende ned af min krop. Jeg vendte ryggen til, og nød det, da ekspedientens bløde varme fingre begyndte at snøre corsagen ind. Hun så på mig i spejlet, og kommenterede min flotte figur. Jeg så en usædvanlig varme i hendes blik i spejlet, og pludselig slog det mig. Var denne søde pige interesseret i mig?
 

Pijay

Sexdagbogen 6
Min horisont udvides

3108
2006

?

Ganske langsomt trak jeg den ud igen og lod fingerspidsen glide ganske let hen over Pias skamlæber og hendes bløde mellemkød. Da min finger kom en smule længere bagud og rørte Pias lille numsehul, følte jeg et sus af ophidselse. Hvad mon Pia ville sige hvis…? Der var kun en måde at finde ud af det på, og ganske langsomt begyndte jeg at lade min finger kredse tættere og tættere på Pias røvhul. Pia stønnede bare henført, og jeg lod min meget våde finger presse blidt mod åbningen. Pia stønnede og pressede sig mod min finger, og jeg kastede alle betænkeligheder overbord og lod fingeren glide et lille stykke op i Pias røv. ”Åh ja skat”, stønnede hun og pressede sin røv længere ned mod min finger. Jeg flyttede mig lidt, så jeg kunne komme bedre til og stødte fingeren hårdt og helt op i Pias røv. Synet af hendes smaskvåde kusse og min egen finger helt oppe i hendes røv kombineret med Pias liderlige stønnen fik mig helt op på mærkerne igen.
 

Pijay

Sexdagbogen 4
Min veninde Pia

1008
2006

?

Jeg kunne aldrig få mig selv til at gå ind sådan et sted. Hvad ville folk dog ikke tænke om mig?!” ”Sådan havde jeg det bestemt også, men jeg var ved at være desperat, og jeg sørgede for, at ingen ville kunne genkende mig lige sådan umiddelbart”, svarede jeg. ”Har du så en dildo?”, var Pias næste spørgsmål. ”Mhmm” svarede jeg og tænkte: ’Du skulle bare vide, hvad jeg også har! Pia virkede helt overvældet. ”Jamen, jeg har aldrig gjort sådan noget. Min mor sagde altid, at pæne piger end ikke måtte tænke på at befamle sig selv. Ikke, at jeg ikke har haft lyst på det seneste, men jeg ved jo ikke, hvordan man gør.” Dette ville blive en større omgang, kunne jeg godt se, men jeg havde besluttet mig for, at jeg ville hjælpe Pia så godt jeg kunne. ”Skatter, det er såmænd ikke så svært. Du ved jo godt selv, hvor det ’klør’ så at sige. Du rører bare ved dig selv der, og så vil du hurtigt finde ud af, hvad der føles dejligt.” ”Jeg ved ikke”, begyndte Pia. ”Jeg har jo aldrig…”. Hun var stille lidt, og så kom bomben: ”Kunne du ikke vise mig hvordan?”
 

CM

En hed nat

1401
2006

?

Jeg intensiverede mine bevægelser med begge hænder imellem benene og var tæt på at få den ventede udløsning og orgasme, da jeg hørte en tydelig stønnen. Jeg holdt inde og lyttede, jo der var den igen, nogen stønnede højt i værelset ved siden af. Med tanke på, hvad jeg selv lavede var det indlysende at forestille sig, at en af tvillingerne også var i gang med at onanere, og nysgerrigheden fik mig til at kravle ud af sengen uden at tænke over, hvad jeg gjorde. Jeg listede ud på gangen og hen til tvillingernes dør, der stod på klem.

Anni Mela

Veninden

1310
2005

?

Hun slikkede venindens klit og sugede den, hun havde aldrig slikket en fisse før, men alligevel viste hun lige præcis hvordan hun skulle gøre, og lod bare lysten styre hende, langsomt føret hun en finger ind i hullet og bevægede den ud og ind… først bare lige så stille og roligt! Hun lukkede øjnene og nød hendes venindes finger og tunge der bare legede med hendes mis, hun føret på samme tid som veninden en finger ind og begyndte at fingerkneppe hende, mens tungen ikke stod stille, den smuttede rundt i revnen og pirrede veninden, der blev revet med på legen og gav igen!

Buller

Udnyttelse af to liderlige hanslaver

fortsættelse af: Sekretæren brød ind midt i et blowjob

0909
2005

?

Jeg stod og var ved at hælde kaffe op, da pludselig jeg hørte en stemme. ”Sagde jeg ikke, I skulle ringe.” Det var sekretæren. Jeg blev så forskrækket at jeg hældte kaffen ned over mig. Min T-shirt og bukser var overhældte med kaffe. Kaffen var ikke så varm, så jeg brændte mig ikke, men alligevel trak jeg lidt ud i T-shirten, så det ikke sad mod kroppen. Hun stod lige bag mig. Jeg vente mig om, så jeg stod, med front mod hende. Hun kiggede op og ned af mig. Hun sagde med en bestemt stemme, at jeg skulle tage tøjet af. Jeg kiggede på hende. ”Kom så.” Jeg tog T-shirten af, og stod der i bar mave. ”Bukserne, de er jo også våde.” Jeg begyndte at blive rød i hovedet. Jeg knappede op og tog dem langsomt ned. Jeg kunne mærke hendes øjne fulgte mig. Jeg bukkede mig ned, for at smide skoene og jeg kunne mærke hun stillede sig lige bag mig.

Buller

Sekretæren brød ind midt i et blowjob

1704
2004

?

Det var hans sekretær. Hun spurgte hvorfor han havde låst døren. Han svarede, at han lige havde haft en personlig telefon samtale, og lige ville have lidt ro. Hun smilede og gik ind. Hun havde nogle papirer med, som han skulle underskrive. Hun kom hen til bordet, han prøvede at standse hende, men hun fortsatte. Pludselig kiggede hun ned og så jeg lå nede på gulvet. I første omgang blev hun forskrækket, men spurgte så, hvad jeg lavede dernede. Jeg var hurtig og sagde, at jeg var ved at kigge på hans computer.

Tenna

Annie - Pigetrekant - del 12

0405
2005

lesb

- Annie vend dig om på alle fire, så skal du få en oplevelse du sent vil glemme.  Det gjorde hun, og jeg satte mig bag hende, så jeg kunne slikke hende og føre dildoen ind i hendes fisse. Så slikkede jeg hendes numsehul og bevægede dildoen ud og ind. Annie stønnede jah jah åhh ååh så tog jeg pluggen og stødte forsigtigt ind i hendes numse. - Au au au au, det gør ondt, stønnede Annie, men jeg lod spidsen blive inde og slikkede nu hendes klit og tændte for dildoen. Så kørte jeg pluggen lidt ind og ud igen legede lidt med numsehullet, cirklede med pluggen, trykkede lidt, cirklede igen og trykkede lidt og pludselig var pluggen helt i bund

Tenna

Annie - Fyren svigtede, jeg tog over - del 11

2907
2004

lesb

- Ssssyh. Annie var ved at være beroliget, hun trak vejret roligt og pludselig sov hun. Jeg lå og aede hende på ryggen, pressede mig let ind til hende. Mine brystvorter var store og hårde, jeg var liderlig, men Annie sov, og i øvrigt var det jo slet ikke sikker hun ville have noget med en pige at gøre. Jeg lagde mig lidt om på ryggen og trak hende med ind over mig, sådan at hendes lår kom til at ligge mellem mine ben. Jeg kunne komme til at trykke min fisse mod låret. Uhm, det var dejligt, jeg aede hende stadig på ryggen. Annie slappede helt af, hun sov trygt.

JH

Husværten

3005
2004

Homo

Jeg havde lovet højt og helligt, at jeg ville betale til den første, men aftenen før kom der et par kammerater, der fik mig med i byen. Denne gang var han ikke helt så imødekommende, som han plejede. Han skældte mig ud og sagde, at han kunne sætte mig på gaden. Pludselig sagde han, at jeg fortjente en røvfuld. Jeg blev ret overrasket over hans udspil. Han fortsatte enten blev jeg sat på gaden eller også modtog jeg en endefuld. Jeg overvejede situationen lidt, jeg havde ingen penge at flytte for og kun mulighed for at rejse tilbage til mine forældre i Ribe, så jeg havde ikke rigtig noget valg. Han spurgte igen, om jeg ville modtage en endefuld, og jeg nikkede. "Du skal lige i bad først", sagde han. Jeg gik ud mod badeværelset, og han fulgte med. "Jeg vil lige sikre mig, at du vasker dig ordentlig", sagde han.

Buller

Legende mænd overrasket af piger

2005
2004

Homo

han sit røvhul hårdt ned over min pik, og begyndte at trække sig frem og tilbage. Det var ham der kneppede mig. De fik han lov til lidt, men så tog jeg fat om hans hofter, og overtog styringen. Hårdt bankede jeg pikken op i ham, og jeg kunne mærke mine nosser der bankede mod hans, hver gang jeg stødte pikken helt i bund. Jeg kneppede ham hårdt, og jeg kunne mærke jeg var ved at komme. Han legede med sin pik, og han var også tæt på. Pludselig hørte vi noget. Jeg stoppede og trak min pik ud. Søren satte sig op. Han var helt rundtosset, og vi var begge lidt overrasket over at der var nogen. Vi kunne høre en fnisen. En tøsefnisen vi kendte. Frem fra det skjulte kom Britta og Hanne.

Buller

Rastepladsen

2005
2004

Homo

Jeg fulgte efter ham, og vi kom ind til en plads, der lå helt uforstyrret. Nå skal vi – sagde han mens han kiggede op og ned af mig. Jeg vidste ikke lige helt hvordan det skulle takles. Jeg tror han lurede min nervøsitet ud, så han satte sig ned på knæ foran mig, lynede min bukser ned, trak min pik ud. Jeg havde ikke noget inden under, så den nærmest hoppede ud af mine bukser. Han kiggede frækt op på mig, og lod sin læber glide ned over min pik, som igen var vokset til stor størrelse. Jeg kiggede op i himmelen og tænkte at det var godt, det her. Jeg kunne mærke hans varme mund glide frem og tilbage hen over min pik og hans tunge der dansende rundt, på mit pik hoved.

Buller

Besøget hos ham

1704
2004

Homo

Pludselig kunne jeg mærke den kolde rislen ned af mine balder. Glidecreme dryppede ned mellem mine balder og forbi mit hul. Pludselig kunne jeg mærke en pik mod mit hul. Claus', den andens eller hvis det var, ved jeg ikke. Men pikken pressede mod mit hul og langsomt kunne jeg føle hvordan jeg blev fyldt ud. Da den var helt i bund var han stille og lod min røv vænne sig til pikken. Det fór gennem mit hoved, om det var Claus eller en anden mand, og hvis det var en anden mand hvem var det så? 

Buller

Besøget hos mig

1704
2004

Homo

Jeg trækker dig hen til sengen og lægger dig på ryggen, og straks begynder jeg at lege med din pik, både med mine hænder og min mund. Det banker i din pik, jeg kan se at cook-ringen har sin virkning. Dit pikhovedet er vokset, det ser ud som om det er blevet dobbelt så stort. Jeg trækker lidt i dine brystklemmer, forsigtigt.
Jeg binder dine arme fast til sengens hjørner.
Jeg finder glidecremen frem og begynder at smøre din pik godt ind.

Buller

Midt i arbejdstiden

1704
2004

Homo

Vi kører lidt videre og smilende spørger du om jeg ikke skal have noget.
Jo siger jeg, det vil jeg da gerne. Du siger jeg skal trække mine bukser ned og vise dig min pik. Jeg gør hvad du siger. Min pik er godt liderlig og står stiv.
Leg med den, siger du. Jeg lader mine hænder glide op og ned af min skaft.
Jeg kan se at selv om du kører bilen, har du tid til at kigge over på mig. Det tænder dig at jeg spiller mens du kigger.

Tenna

Maiken, min lidenskabelige veninde - del 8

2902
2004

lesb

Jeg lagde mig ind over hende, så jeg lige kunne kysse hendes brystvorter, dem sugede og slikkede jeg lidt, de var meget hårde, jeg bed let i dem, pustede kold luft på dem, så lagde jeg mig lidt længere ind over hende, og førte dildoen helt hen til hendes fisse, men uden at presse den ind, lod den lige lidt med hendes åbning. Dildoen inde i mig vuggede tilpas til at jeg begyndte at føle en stor lyst igen. Jeg førte den ene hånd ned så jeg kunne lege med dildoen i hendes fisseåbning, jeg kørte den i hele revnen, Maiken var meget våd og lækker, hun pressede underlivet ned mod min dildo, men jeg drillede videre.

Tenna

Flasken drejer, blandt veninder - del 9

2902
2004

lesb

- Vis os dine bryster, sagde Helle. Maiken rejste sig og tog sin bluse af og viste os sine bryster. - De er flotte sagde jeg og blinkede til Maiken. Helle ville til at tage sit tøj på igen, men Maiken sagde, - Lad det ligge, ellers skal vi tage det af og på hele tiden, det gider vi ikke. Helle kiggede på vi andre. Lotte og jeg nikkede bare. Helle satte sig og Maiken drejede flasken og den pegede på Lotte. - Tag Tennas kjole af hende, så vi også kan se hendes bryster, sagde Maiken. Lotte rejste sig og kom over til mig, jeg rejste mig og hun lynede ned og trak min kjole over hovedet på mig, jeg havde ingen bh på så min bryster var til skue lige med det samme.

Tenna

Pigesex i forældre soveværelset - del 10

2902
2004

lesb

- Jeg har lavet morgenmad, sagde jeg, - jeg kigger lige efter dem. Jeg gik igen ovenpå for at finde dem, jeg åbnede døren til soveværelset, der var de alle tre, Helle sad oven på Maiken og red sig selv og Maiken med min påspændingsdildo, Lotte sad over Maikens hoved, hende og Helle kyssede hinanden, jeg tror Maiken slikkede Lotte, men det kunne jeg ikke se. Jeg blev stående uden for døren og kiggede på dem, jeg kunne mærke det ophidsede mig, min fisse begyndte at krible og mine brystvorter stivnede. Det gjorde jeg også, da Mette pludselig hviskede mig i øret. - Står du og lurer? Det gav et sæt i mig, - Jeg kigger bare lidt på dem, svarede jeg - Jeg vil også lige se, sagde Mette og skubbede mig lidt væk fra døren, så der blev bedre udsyn. Hun sagde ingen ting stod bare og kiggede på de tre der elskede med hinanden.

Buller

Fisketuren

2501
2004

Homo

Efter lidt læsning begyndte jeg hurtigt at få jern på, og begyndte at lege med min pik under dynen. Forsigtigt uden han forhåbentlig opdagede det. Jeg kiggede på Claus. Han lignede en der tænkte og gjorde det samme. Efter et stykke tid sagde han, ”Skal vi lige tage en hurtig”. Jeg indvilligede og trak dynen væk, hvor min pik lå stor og stiv og bankede. Han fjernede også sin dyne og jeg kunne se at hans pik også klar. Vi tog fat om hinandens pikke og begyndte at spille dem af. Jeg var ret liderlig og var tæt på at komme, så jeg bukkede mig ned, så Claus ikke kunne røre min pik, åbnede munden og begyndte at sutte hans pik af. Han begyndte at lave kneppe bevægelser ind i munden på mig og hans store pik bankede helt ned i halsen på mig.

Buller

Han udnyttede mit røvhul

2501
2004

Homo

Det var ganske dejligt at bade uden tøj på, og mærke det varme vand. Vandet havde bare et minus, en positiv effekt på min pik, som voksede. Efter lidt svømmen frem og tilbage var det tid til saunaen og jeg gik op af vandet. Min pik stod stadig lige ud i vejret. Og jeg besluttede mig for at jeg ville tage en hurtig tur når jeg kom ind i saunaen. Som sagt så gjort. Saunaen fremmede min liderlighed endnu mere, og der gik ikke længe før jeg lå på en bænk med pikken i hånden og tænkte frække tanker. Pludselig gik døren op og jeg fór sammen, og smed håndklædet over min pik, som hurtigt faldt sammen. ”Bare fortsæt” sagde manden, en rimelig pæn fyr i begyndelsen af 30’erne. ”Vi har jo alle et behov”. Han satte sig op bag mig. Jeg havde lidt svært ved sådan lige at komme i stemning igen...

Buller

Overrasket med en dildo i røven

2501
2004

Homo

Pludselig fik jeg bind for øjnene og jeg stoppede med at spille min pik. Dildoen sad stadig oppe i røven på mig. Jeg kunne mærke at han stod foran mig. Jeg kunne høre ham lyne sin bukser ned og pludselig fik jeg stukket en pik ind i munden. Jeg suttede det bedste jeg kunne. Det lød som om han nød det så det tydede på at jeg gjorde det rigtigt. Samtidigt blev min hænder ført om på ryggen. Jeg kunne ikke helt forstå hvordan - da ham hvis pik jeg havde i ,munden ikke havde bevæget sig. Pludselig kunne jeg mærke min hænder blive bundet og Mikkel hviskede mig i øret, ”Nu skal du prøve noget sjovt”. Det var længe siden jeg sidst havde suttet på Mikkels pik, så jeg kunne ikke huske hvordan den var, men da han kunne hviskede mig i øret kunne det umuligt være hans pik jeg suttede.

Tenna

Jeg forførte Line, tjenereleven til familiefesten 7

0211
2003

lesb

Under middagen serverede hun for det bord jeg sad ved, og jeg iagttog hende intenst, forsøgte at få øjenkontakt med hende, det lykkedes et par gange, jeg sendte et af mine forførende øjne og smil til hende, hun gengældte det den sidste gang. Da hun serverede stegen anden gang, satte jeg mig så hun ikke rigtigt kunne komme til at servere for mig, så da hun bøjede sig ned kom hendes højre bryst til at ligge på min skulder. Jeg bevægede skulderen lidt og kom derved til at massere hendes bryst, jeg kunne mærke hendes brystvorte blive hård

Jack69

Male-tour

0207
2003

homo

Det var liderligt at blive bollet i røven og have hans pik i munden samtidig. Bo stønnede og gispede bag mig. Han kneppede mig godt og grundigt. Han trak sig meget langsomt ud af mig for så at støde hurtigt ind igen. Jeg lå på gulvet med en tyk pik i min røv og en jernhård pik i min mund, rystende af liderlighed mens en form for orgasme ramte mig, da spidsen af hans pik ramte min prostata.
Eric kneppede min mund, da jeg ikke længere havde kræfter til at bruge tungen. Hans lavthængende nosser daskede mod min hage hver gang han stødte pik ind i min halsåbning

Tenna

Min første pigesexoplevelse del 6

0504
2003

lesb

Jeg stønnede, havde hjertebanken, lå bare og nød det. Nu kyssede han mig i nakken, det rislede ned af ryggen, jeg lagde mig om på maven, stadig med hovedet ind mod vægen. Han masserede min ryg og mine balder, åh.. det var bare så skøønt, hans ene hånd gled ned mellem mine ben og op til min fisse, kælede for den uden på trusserne, en finger lirkede lidt ved trussekanten og fandt vej ind til klitten,  Åhhh... hvor var det skønt, jeg stønnede højt nu, men stivnede med et, da jeg mærkede et par bryster på min ryg, de gled langsomt fra oven og ned efter, jeg vendte mig om, og opdagede det var Lise der lå og kælede for mig.

Tenna

Pigesex i togvognen del 5

0504
2003

lesb

Nu kom konduktøren, han skulle se vore billetter. Da han var gået igen, spurgte jeg. - Har du været sammen med andre piger, end mig?  - Nej det var min første gang, jeg har nogle gange fantaseret om det, men det er aldrig blevet til noget, har måske heller ikke haft muligheden. Men det var vildt dejligt, og jeg vil gerne være sammen med dig igen. Vi kunne besøge hinanden engang i mellem, hvis du vil?
- Det vil jeg gerne, og lige nu vil jeg slikke dig til en orgasme, sagde jeg og rejste mig, trak gardinerne for vinduerne til gangen og gik over til hende

Tenna

Lidenskab på pigeværelset del 3

2402
2003

lesb

Der var mørkt i værelset, så jeg kunne ingenting se, men jeg lyttede og holdt mit vejr. Line stønnede og jeg kunne høre at hun kørte en eller flere fingre ud og ind af fissen. Hun prøvede at dæmpe sig, så jeg ikke vågnede, men der undslap hende alligevel et par højlydte støn som ”åhh..” Jeg kunne høre at hun var tæt på at komme ”jaaee åhhhh” Nu var jeg tændt, min fisse sejlede og mine brystvorter var hårde som sten. Åhhhh stønnede Line igen, og der blev stille fra hende. Sagde du noget, spurgte jeg, og tændte min natlampe.

Tenna

Hed sex på pigeværelset del 4

2402
2003

lesb

Nej du må ikke stoppe nu, sagde jeg. Det bestemmer jeg, svarede Line. Nu mærkede jeg hendes tunge på min klit, åh ja mere, stønnede jeg. Line stoppede med det samme, rørte kun lige klitten. Mere.. sagde jeg. Nu kyssede Line mig igen på munden, nappede lidt i mine brystvorter. Hun sugede min tunge ind i hendes mund, det var skønt, så mærkede jeg også en tunge i min fisse. Jeg ville protestere, men kunne ikke komme til det. Tungen mellem mine ben bearbejdede min klit. Jeg kom i en kæmpe orgasme. Line fortsatte med at kysse mig. Så mærkede jeg en der lagde sig oven på mig. Slap af sagde Line, nu skal du have pik!

Tenna

Forført efter arbejdstid del 2

0302
2003

lesb

Skal jeg ikke studse alt det lange hår, så bliver det meget pænere, spurgte jeg. Jo jo svarede Mia. Så sæt dig lige på toilettet og spred benene så kan jeg lettere komme til. Jeg klippede håret helt tæt nu, trak lidt i hårene på skamlæberne og klippede dem af, nu var det ved at se pænt ud. Jeg tager lige min skraber og fjerner de små hår rundt i kanten sagde jeg. Mia bare nikkede, kunne vist ikke sige noget. Det rumsterede i min fisse - den var blevet meget våd nu, så jeg klemte lårene hårdt sammen, det gav en dejlig fornemmelse..

Mogens

Besøg hos Han del 1

2701
2003

Homo

Der blev lukket for vandet. Han bøjede sig ned mod min pik. Han rørte ikke ved pikken. Den var kun et par centimeter fra hans læber. Han kikkede på mine barberede nosser. Med et blik som når en frimærkesamler kikker på et dyrt frimærke. ”Vend dig om og buk”. Jeg stod nu med hullet lige mod hans hoved. “Du har jo ikke barberet dig som du fik besked på”. “Joe, jeg har gjo..”. Et klap bagi stoppede min talestrøm.

Mogens

Besøg hos Han del 2

2701
2003

Homo

De grinede af mig da de kunne se skrækken på kroppen. Den ene bandt min pik og nosser sammen med et reb. Dette blev fastgjort med et let træk væk fra min krop. Hvis jeg rykkede frem så kom smerten i pikken. Derfor måtte jeg prøve at holde min krop i samme stilling. Dette er meget svært. Næsten umuligt når man skal slikke på pikke og nosser og imens får smæk. Dejlige blide smæk.

Mogens

På besøg hos Erik

2701
2003

Homo

Jeg gav nogen suk af velvære overfor Erik kærtegn. Mine baller fik også kærtegn. Pludselig lød der et brag og et klask fra mine baller. Jeg trippede lidt omkring uden at vide hvad der skete. Jeg fik bank af en avis. Det var pikant. Avisen blev afløst af pisk som ligeledes blev brugt dog uden store smerter. Nu blev ballerne kærtegnet af hans hånd blot for at den forsatte med at varme min baller op. Jeg vidste ikke hvornår og hvad der skete, kun når det var sket. Mine baller blev kærtegnet mens Eriks anden hånd kærtegnede min øvrige krop

Mogens

Vaskebænken

2701
2003

Homo

Jeg gav ham ordrer til at indtage forskellige stillinger, hans pik var stiv og det var ret frækt, men det kunne blive frækkere, hvordan? Jo, jeg ville se ham gøre lidt gymnastik, den gammeldags slags, små hop på stedet, armene og benene ud til siden i "sprællemandshop". Han havde først front mod mig og hans stive pik hoppede og dansede helt ukontrollabelt. Jeg bad ham om at fortsætte, men med ryggen til mig så jeg kunne se hans balder danse for mig. Jeg var blevet godt liderlig nu, det var tid til lidt nærkontakt. Jeg rejste mig og førte ham hen til vaskebænken

Tenna

Min første sexoplevelse

2111
2002

lesb

Jeg tænkte ikke så meget på sex det næste års tid eller mere, men en nat vågnede jeg ved at min søster Anne stønnede, og der kom nogle underlige lyde fra hendes seng, sengen knirkede, jeg lå musestille, holdt mit vejr og lyttede, jeg fik hjertebanken, åbnede øjnene og kunne i mørket skimte min søster lå uden dyne på, hun kælede for sine bryster med den ene hånd og legede med sin tissekone med den anden, hun bevægede hænderne og stønnede, sådan lå hun et stykke tid, hun stønnede højere og spændtes i en bue, så slappede hun af og tog dynen på igen, kort efter sov hun.

Sognare

Discotek

2809
2002

homo

- Jeg vil prøve at lokke de to fyrer op til drengene! Birgitte vendte sig helt om mod de to, lagde sin ene hånd den højeste af fyrer ned og talte helt tæt ved hans øre…
- Jeg har et forslag. Vi to her har taget vores mænd med, det er dem som står der henne i hjørnet med en øl i hånden. Og det tænder os hvis I kunne forfører dem begge, tage med hjem til os og vi to så måtte kigge på imens. Hvad siger I til det?

Miss White

En stille tirsdag aften

2809
2002

homo

Jeg blev beordret til at give Niels kondom på og sætte mig overskrævs på ham. Det var dejligt at få den store pik op i sig. Min kæreste bad mig lægge mig tæt ned på Niels. Mit røvhul blev kærtegnet blidt. Jeg kunne mærke at der kom glidecreme på mit røvhul. Der kom en finger op i mig, og han kærtegnede Niels' pik gennem den tynde hud mellem tarm og fisse. Pludselig gled nok en stor pik ind i mig, og jeg skal love for, at jeg blev fyldt ud. "Knep hende" sagde han til Niels, "hun vil have pik, og det skal hun få".