Erotiske julekalendere og noveller om jul, sex, nisser, engle og meget mere (119+(2x24))

Forfatter Titel Dato Uddrag af novellen

Mizze Munther

Julius med sækken fuld

0912
2018

Efter maden, da Julius sad på slagbænken og nød en pibe tobak, kravlede Karma op på skrævs af ham, og trykkede sin barm mod hans brede bryst. Karmas lille spidse tunge gled om hendes læber, og snart også om Julius, hvor den opfordrede til endnu en leg. Julius kunne mærke, hvordan der igen kom liv under bukseklappen, hvor manddommen spirede frem. Også den hellige Karma kunne mærke livet gro, og raskt fik hun lukket knapperne i bukserne op, så manddommen igen kunne vokse frit. Helt fri fik den dog ikke lov at være, for Karma hev op i særken og sænkede den hellige gral ned over den. Først lod hun manddommen synke helt i bund, og da hun mærkede, hvordan den fyldte hende ud, begyndte hun i langsomme roterende bevægelser at bevæge sig.
 

Mizze Munther

Julius, Karme og julegåsen

0812
2018

Pigens kamp med gæssene havde givet hende blussende røde kinder, og de tykke gule fletninger havde givet slip på adskillige store krøller. De store blå øjne stod fulde af tårer, som truede med at løbe ned af kinderne. I lommen havde Julius en visk havre fra sit sidste leje, og med denne i sin store næve satte han sig på hug mellem fjerkræet, som han med en stille brummen lokkede til sig. Sagte spurgte han pigen, hvilken gås hun skulle fange, og lige så sagte sagde hun at han bare skulle vælge de to fedeste.
 

Glad livsnyder

Vinterhygge

1312
2017

Søren var vild af spænding og liderlighed, og Maria kastede sig hurtigt over hans stive pik og suttede løs, mens en finger kørte bildt omkring anus. Hun fik Søren op på knæ, så hun nu kunne kærtegne hans pik med den ene hånd, og den anden hånd kildrede hans anus, mens hun med tungen legede med hans stive brystvorter. Søren var ved at eksplodere, og et brændende ønske om at blive bundet og "ordnet" af 2 kvinder, meldte sig i hans hoved. Maria holdt ham lidt hen, og mens Søren nød behandlingen, smilede de kort til hinanden, inden Maria igen bragte ham op på bølgen
 

Jens K.

Juleassistance i damemagasinet, del 1

0412
2017

Det havde betaget min kone, at både Jytte og Erik var meget frie og fordomsfrie mennesker, deres holdninger og menneskesyn mindede meget om vores, og min kone fortalte også, at de havde et par venner i Vejle, som de havde et frit og afslappet forhold til. Jytte havde også afsløret lidt mere om, hvad deres frie forhold bestod i, og min kone havde måske også været  lidt for åbenmundet om vores forhold. Dagen efter var hun lidt flov, fortalte hun, da hun var hjemme første gang, mens hun havde fornemmet, at Jytte var meget glad og afslappet over aftenens forløb. - Der skete ikke noget, ud over at vi begge plaprede ud om vores lidt hemmelige liv, forsikrede hun. Erik havde ikke talt så meget, og han var vist nok mest interesseret i at kikke på, når Jytte og veninden fra Vejle legede med hinanden, havde min kone fået opfattelsen af.
 

Jens K.

Juleassistance i damemagasinet, del 2

1112
2017

Min kone havde fortalt, da hun var hjemme i weekenden, at Jytte var blevet voldsomt ophidset ved at høre beretningen om, hvordan vores Domina i Roskilde havde beordret min kone til at ligge på Marokko puden i det fuldt oplyste gavlvindue med vidt spredte ben og gabende kusse - velvidende, at der sad et ældre ægtepar i det bælgmørke værelse lige overfor og sikkert fik sig en rigtig god oplevelse ved at iagttage vores frække udskejelser rigtig tæt på. Jytte var kommet i en helt vild orgasme, blot ved at få fortalt, at min kone også var blevet dasket direkte på kussen med en lille ”japserpisk”, mens hun lå på Marokko puden. - Ååå ja, det vil jeg også se, havde hun skreget i vilden sky… og så noget usammenhængende om, at hun ville glæde sig til måske at få lov til engang også at bruge pisken, mens Erik fik lov til at kikke på.
 

Jens K.

Juleassistance i damemagasinet, del 3

1512
2017

- De er jo ikke så store som din kones, sagde hun nærmest lidt undskyldende. - Jamen de er da meget, meget frække, sagde jeg og nappede i den ene patvorte, som var rigtig hård og strittende. Vorten var noget helt for sig, opsvulmet og gejl, så stor som spidsen af min pegefinger, bare et lille vrid, og Jytte begyndte straks at give vellystige lyde fra sig, og så sagde hun det tilsyneladende fuldstændig ligeglad med, at de andre helt sikkert kunne høre det… - Åh ja, du skal kneppe mig i aften… vil du ikke nok? De andre skal se på det, du skal kneppe mig, når jeg ligger på Marokko puden og viser jer alle sammen min fisse. Jeg kan da mærke, du gerne vil, konstaterede hun samtidig med at hendes ene hånd nu havde fundet min afslørende stådreng.
 

Jens K.

Juleassistance i damemagasinet, del 4

1812
2017

For mig var det en god oplevelse at iagttage Onkel Søren, da jeg fik Jytte til at befri min kone, stående på gulvet foran sofaen, hvor Erik og Onkel Søren havde taget plads efter julefrokosten. Med det omdømme, jeg havde fået af ham, var der da ingen tvivl om, at han i sin tid havde set mange flotte, frække og liderlige kusser, men da Jytte og jeg skubbede min kone helt tæt på, mens Jytte havde sørget for, at min kone efterhånden var fuldstændig befriet fra sit frække skrud, var det er syn for guder, at betragte og beundre hendes kusse. Jeg faldt igen selv helt vildt for hendes kusse med den viltre og tætte kussedusk. Vi havde faktisk ikke behøvet at beordre hende til at skræve - heller ikke til at trække skamlæberne til side for at vise Onkel Søren sin åbne savlende kusse.
 

Anne

Chefen og kontorelevens julefest, del 1

0212
2017

- Var de sammen oppe på kontoret? spurgte Kenneth fra smedeværkstedet. - Ja, lige før. Knud Erik og jeg så det hele, fortsatte Jytte. Knud Erik, en lidt tung og stille fyr ude fra lageret, nikkede bekræftende. Firmaets nye kontorbygning er indrettet med åbne kontorlandskaber, dog med glasbure til mødelokaler og chefkontorer. Så denne her kvinde, hvem de end talte om, havde åbenbart fået en rusketur inde på et chefkontor, mens Jytte og Knud Erik havde luret udenfor. - Hvem taler I om? sagde Carina, en af vores korrespondenter, der også lige havde sat sig. - Dajana, selvfølgelig. Den lille, liderlige russertøs. Jeg spidsede ører. Dajana var kontorelev i min afdeling, en ung og køn lille bosnisk pige (aldeles ikke russisk) med mørkt hår og hestehale. - Uha, spurgte Carina. – Med hvem? - Ja, hvem tror du. Flotte Steen Søndergaard, selvfølgelig, sagde Jytte med et ondskabsfuldt grin. Jeg turde dårligt tro mine egne ører. Steen! Det måtte være en misforståelse.
 

Anne

Chefen og kontorelevens julefest, del 2

0612
2017

Næste nummer var lidt mere livligt, så vi dansede lidt fra hinanden, men jeg syntes det var skægt at udfordre drengen lidt, så jeg lod lidt tilfældigt min hofte banke mod hans skridt et par gange. Virkningen udeblev ikke, snart havde han en meget kraftig bule i bukserne. Jeg sørgede for, at næste dans var en sjæler og lagde armene om halsen på ham. – Hold mig tæt, hviskede jeg igen. Lysten var vakt i drengen og prøvende lagde han sine hænder ned på mit haleparti. Jeg vuggede lidt med underlivet, så han kunne mærke, at han godt kunne gøre indtryk på en kvinde. Bukserne var ved at sprænges på ham. - Kan du lide det? drillede jeg ham. Christian nikkede. Generthed og liderlighed kæmpede i ham og han anede ikke, hvad han skulle stille op med sig selv.
 

Anne

Chefen og kontorelevens julefest, del 3

0812
2017

Christian var stadig lidt genert, jeg fik ikke meget ud af filmen, men syntes det var sjovt at holde øje med, hvornår hans underliv reagerede. Da kvinden på filmen lænede sig ind over bordet og bød sig til og manden satte sin stive pik op mod hendes kusse og begyndte at trænge ind, rykkede det lidt i Christians lem. Så det er det, han tænder på, tænkte jeg. - Whau, sagde jeg, – det kan du godt lide at se, at han kommer op i hende bagfra? Christian nikkede. – Kunne du ikke tænke dig en hjælpende hånd? Jeg lagde hånden på hans stadig lidt slappe lem og begyndte at lege med det. Det rejste sig hurtigt og blev hårdt og fast. - Bare lad mig, sagde jeg med blød stemme. – Jeg kunne godt tænke mig at røre ved sådan en javertus igen. Det er længe siden.
 

Merlin

En uventet jul

0201
2017

”Hvad Fanden laver i?” lyder min kones stemme fra døren, og i to hurtige  skridt er hun henne ved sengen og trækker søsteren ned på gulvet ved håret. Helle udstøder et forskrækket skrig, som går over i et smertenshyl, da Kirstens hånd med et højt klask lander på hendes nøgne krop. ”Ligger du og knepper min mand?” råber Kirsten med skinger stemme. Da jeg prøver at lægge mig i mellem vender hun sig lynsnart mod mig. ”Og dig, din liderbuk, dig kommer jeg til om lidt.” Hun fortsætter med at slå løs på Helle mens hun trækker hende rundt i værelset ved håret. ”Jeg skal give dig en gang bank du aldrig vil glemme,” gisper hun med hæs stemme og får søsteren bakset hen mod sengen. Selvom Helle kæmper imod alt det hun kan har hun ikke en chance mod Kirstens raseri, og snart står hun bøjet hen over fodenden af sengen.
 

Nanna Naye

Sommerdæk i december

2412
2015

Hun bandede højlydt af sig selv, at hun havde besluttet at køre tværs over ad mindre veje i stedet for at følge hovedvejen, men det var en omvej på 15 kilometer. Men hun havde heldigvis tid nok, klokken var kun ved at være 11.30 Der var stadig omkring 45 kilometer tilbage af hendes køretur, da hendes sommerdæk ikke kunne holde vejgrebet længere og bilen snurrede rundt om sig selv på vejbanen for derefter at skride ned i grøften. Pakkerne på bagsædet fløj rundt i bilen, og det sidste Katrine mærkede, var en skarp smerte over det højre øre, inden hun mistede bevidstheden.
 

Regn

Julefrokosten
(2008)

2012
2015

Som festen lakkede mod enden tog han hendes hånd og førte hende ud af kantinen og ind i elevatoren. Han sagde ikke noget, styrede hende blidt, men lod hende selv tage skridtende. De steg ud på direktionsgangen, og stadig uden et ord førte han hende ind i et af mødelokalerne og lukkede døren, vendte sig så og lod endnu engang øjnene glide hen over hendes unge, faste krop. Hendes hjerte bankede, hendes åndedræt var blevet hurtigere, en anelse mere ukontrolleret. Hun mærkede en stille sitren tage til helt nede fra mellemgulvet og helt ud i hendes finger- og tåspidser. Hun var ikke bange eller nervøs, tvært imod var hun godt og grundigt ophidset og følte sig mærkeligt distanceret fra den situation hun befandt sig i, som om det ikke rigtigt var hende men derimod en kåd, fræk og meget liderlig udgave af Freja, som her lod sig lukke inde på en mennesketom etage med en af sin fars bedste venner.
 

Regn

Altergang

2112
2015

Hendes øjne fangede Præstens, og hendes læber leverede som på et stikord et lille kækt smil, samtidig med at hendes kinder blussede en anelse og hendes hænder, uskyldigt men med en anelse krydderi gled ned over først hendes bryster, så mave og så til sidst hendes underliv. Lidt for langsomt til ”bare” at rette på tøjet og stadig hurtigt nok til ikke at vække opmærksomhed hos de andre altergængere. Til gengæld lagde Præsten mærke til det. Freja så ham synke en gang mens en anelse farve steg op i hans ansigt.
 

Regn

Tak for lån

2212
2015

Kasper kom ind med drinks, som han serverede for dem, før han hurtigt trak Lea med ud i gangen. De talte lavmælt sammen et kort øjeblik før de igen kom ind. Lea gik direkte tilbage til Frank og Lars, som de hed, mens Kasper kiggede lidt nysgerrigt, undersøgende og spørgende på Freja uden at sige noget. Freja var nu begyndt at lægge to og to sammen, men var stadig lidt vantro overfor det der skete. Det var ikke lige det hun havde forestillet sig, ikke engang Leas fortid og generelle væremåde taget i betragtning. Ikke desto mindre var hun nu blevet ekstra nysgerrigt og hendes nagende ophidselse og liderlighed var bestemt ikke blevet mindre. Freja var samtidig blevet godt beruset, hvilket kun pirrede hendes nysgerrighed endnu mere. Fyrene fulgte Lea hen til bordet, en på hver side, mens Frank placerede en løs hånd på mosterens ene balle, som lige fik et klem med på vejen før hun satte sig mellem dem med et lille fnis.
 

Regn

Morgen, biler og aflevering

2312
2015

Hurtigt for at beholde momentum, fik hun sin anden hånd over og lynede hans bukser ned. Hendes hånd gled ind og ned i hans underbukser, hvor hun beslutsomt, om end lidt famlende, fik vrikket hans strunke pik frem gennem gylpen. Han hev gispende efter vejret og gryntede, mens han igen forsøgte at rette sig i sædet, bilen slingrede en lille smule, hvilket Freja dog ikke registrerede eller reagerede på. En anelse forpustet og halvt bøjet ind over ham begyndte hun lige fra starten og hurtigt bevægede sin handske klædte hånd op og ned mens hun fascineret betragtede den let blålige glans smutte frem og tilbage under forhuden. Han gryntede igen mens han hæst gispede ”Men… Men…” Freja svarede ikke men fik hurtigt lirket sikkerhedsselen af, hvorefter hun beslutsomt dykkede sit hoved ned i skødet på ham. Pikken svuppede hurtigt på plads mellem hendes bløde, rødmalede læber fulgt på vej af et liderligt og brunstigt støn fra Kaspers mund.
 

Alexa

Tante O
(2010)

1812
2015

Tante næsten væltede ud af bilen, doktoren steg ud, trak hende med om til forenden og sagde: ”Buk dig,” mens han vendte hende om, så hendes hænder kom til at ligge på motorhjelmen. Så havde han løftet hendes kjole op og var trængt ind i hende. Et kort øjeblik var hun blevet bange for at blive opdaget, de stod jo midt på landevejen, enhver kunne komme forbi og se dem, og der var ingen, der kunne være i tvivl om hvad de lavede. Men så havde det, der foregik i hende, fortrængt alle tanker, det snurrede og værkede i hende, som hun aldrig havde prøvet før, det var næsten ikke til at holde ud, men det måtte ikke stoppe. Nu havde doktoren frie hænder og kunne gøre præcis, som han ville
 

Alexa

Tante O og vagabonderne
(2010)

1912
2015

Tante havde tænkt, at det måtte stoppe, det gik ikke. For der kunne komme nogen, de kunne blive afsløret, hun var en pæn pige, og de var vagabonder. Men mest af alt fordi tante O begyndte at kunne mærke den der varme snurren, som hvis ikke hun passede på, ville få hende til at give slip og lade dem få hende helt ligesom den aften i bilen. Så hun kæmpede for at vriste sig fri, hun skulle bare lige to meter hen til døren, så var hun i sikkerhed. Men hun kom ikke rigtigt nogen vegne, det eneste der skete var, at den tyndes lem blev endnu større og hårdere mod hendes bagdel, og den rundes bid blev endnu hårdere. Hun gjorde en sidste kraftanstrengelse for at  slippe fri, men i kampens hede fik den tynde en hånd ind under tantes kjole
 

Merlin

Julefrokost
Fra juleerotik 2008

1712
2015

De første der ankom, var Jans chef og dennes kone. ”Ja, jeg syntes altså at vi burde være her før de andre. Sådan ligesom for at tage imod” sagde hun, mens hun kritisk lod blikket løbe rundt i vores entre. ”Min mand er jo chefen, trods alt” fortsatte hun mens hun allernådigst tillod at jeg tog hendes minkpels og lagde den ind på gæstesengen i det lille værelse. ”Pas nu endelig på den” kvidrede hun videre, ”den har været frygtelig dyr.” Jeg lukkede døren bag mig, og kylede så minken hen på sengen, besindede mig og gik hen og glattede den ud og lagde den pænt. Det bløde skind føltes rart imod mine fingre, og jeg tog minken op og lod den kærtegnende glide over min hals og borede ansigtet ned i de bløde hår. En lille fræk djævel fór i mig, og jeg lod ”fruens” minkpels glide op langs mine ben, mens jeg skubbede kjolen opad og så mærkede jeg det bløde skind mod indersiden af mine nøgne lår oven over strømpekanten. Jeg måtte bide mig selv i læben for at tilbageholde et gisp og sank lidt ned i knæene og spredte mine ben så jeg rigtigt kunne fornemme følelsen af det bløde pelsværk mod min nøgne hud.
 

Anni Mela

 Sneploven
Fra juleerotik 2005

1612
2015

Han drejede ned ad en lille vej, sneen væltede ned fra himlen, og der var helt mørkt, kun lyset fra hans egen forlygter viste vejen. Pludselig fik han øje på noget der skinnede lidt længere fremme. Han satte farten ned, der holdt en bil i grøften, lyset i bilen var tændt. Han stoppede op og gik hen til bilen. Vinduerne var helt duggede, og han kunne ikke se ind. Han bankede forsigtigt på ruden og hørte et par stemmer der snakkede. Ruden blev rullet ned og en pige kiggede ud. ”Hej,” sagde hun, og så på ham med store dådyr øjne. ”Hej,” svarede han tilbage, ”er der sket noget?” ”Nej,” grinede pigen – ”kun lidt!”

Mizze Munther

Julius og julegodterne

1512
2015

Julius bemærkede hvordan der kom liv i pikken, han havde endnu ikke fået klæder på og stod derfor i bar skjorte. Da han trak sig tilbage for at sætte sig på slagbænken igen, hang skjorten fast i karret med den alt andet end lune chokolade og chokoladen flød i en lind strøm hen over hans nu stive pik der lå på bordet. Det sortnede et øjeblik for hans øjne da smerten skyllede igennem ham og chokoladen stivnede til en hård skal. Med et højlydt brøl trak han pikken væk fra bordet, hev op i skjorten og for ud på gulvet. Pigerne stirrede måbende på det store chokoladeovertrukne marcipanbrød der tittede kækt frem under skjorten, og sank i knæ foran ham for at lindre smerten for ham.
 

Chesvaffi

En kvinde og en mand

1412
2015

Butiksdøren gik uventet op og en kvinde kom slingrende ind på meget usikre stænger. Udenfor på gågaden stod hendes bil. Fordøren stod åben i førersiden. Hun var åbenbart kørende i den berusede tilstand, måske fra julefrokost på sit firma. Jeg rejste mig op fra kontor stolen og gik hende i møde. Hun mumlede et eller andet uforståeligt. Jeg fik hende gelejdet hen i stol og styrtede ud af døren til kvindens bil. Motoren var stadig i gang. Jeg hoppede ind og bakkede bilen ud af gågaden, hvor min ejendomsmæglerforretning lå i en af de første bygninger, og fandt en parkeringsplads lidt længere nede af gaden. Da jeg nåede tilbage til forretningen, sad kvinden og sov nysseligt i stolen. Jeg rystede hende let i højre arm. Hun åbnede forvirret sine øjne. Jeg fik hende møjsommeligt stablet på benene og førte hende hen til en elevator. Trykkede på knappen til 4.etage, hvor min lejlighed lå.
 

Jesper

Det forsvundne rensdyr

1112
2015
(2011)

Et øjeblik stod jeg og tænkte mig om. Skulle jeg blive ved flyet, eller skulle jeg kæmpe mig de 1½ miles ned til Ben’s Cabin, med dens varme, forsyninger og radio? Så traf jeg en beslutning - den forkerte! Jeg kan kun forklare det med min uerfarenhed som bushpilot, kombineret med den hjernerystelse, som det bagefter viste sig, at jeg havde fået. Den gyldne regel er: BLIV VED FLYET. Men jeg begav mig af sted mod Ben’s Cabin. Sølle 1½ miles, udrustet med både hånd GPS, kompas og personlig polarudstyr. Desuden kunne jeg se den… næsten. Rensdyret fulgte mig trofast. Dvs. det var, som om hun havde gættet min plan, for somme tider var hun foran, men på samme kurs som GPS’en sagde. Månen forsvandt. Det begyndte at blæse op fra syd, der faldt tykke snefnug. Mit hoved dunkede som havde jeg hundrede tømmermænd.
 

Face-it

Decembertilbageblik
Sommer i skoven, del 1

0812
2015

Det var tirsdag, og jeg var lige kommet tilbage. Havde skrevet til Jan, at jeg trængte til ham. Men han skrev tilbage, at han var i Jylland indtil fredag aften, så jeg måtte vente. Og han krævede desuden, at jeg skulle bruge manchetter når jeg sov, spredte ben bundet til fodenden på min seng og armene over hovedet, bundet til hovedgærdet. Selv-bondage. Det virkede. Jeg var på kontoret og lavede rapporter indtil torsdag eftermiddag, fredag havde jeg fri. Torsdag aften fik jeg en mail fra Jan: Slave, jeg vil disponere over dig fra kl. 12:00 i morgen, er du klar? Jeg svarede: Ja Herre. Jan: Du får en SMS i morgen kl. 12:00, den skal du adlyde. Derefter er du min slave.  Husk at være bundet i nat, det er mig der bestemmer over dit liv, og om du må blive tilfredsstillet eller ikke!
 

Face-it

Decembertilbageblik
Sommer i skoven, del 2

0912
2015

Eva: Hvad skal der ske? Ved du det ikke? Eva: Nej. Godt, din ”hvad var det han sagde? Herre” ringede og sagde, at jeg skulle give dig en voksbehandling, og fjerne alle dine intime behåringer. Eva: Det kan du ikke mene! Jeg gør det selvfølgelig kun hvis du beder mig om det! Eva: Det kunne jeg aldrig finde på at bede dig om, det gør garanteret ondt! Ja de fleste giver sig en del første gang. Eva: Men jeg bliver jo nødt til at give dig lov, min aftale med Jan er at jeg skal adlyde ham, så jeg har jo intet valg. Den søde pige så forundret på mig. Skal du gøre alt han kræver? Eva: Ja, vi leger af og til, at jeg er hans slave, og så har jeg jo intet valg
 

Face-it

Decembertilbageblik
Sommer i skoven, del 3

1012
2015

Hun bøjede sig ind over sengen, og lagde sin ene hånd på mit venusbjerg, kørte lidt frem og tilbage. Mærkede min bløde hud, efter voksbehandlingen. Så klemte hun let omkring det, og lod en fast hånd ligge mod, imens hun kørte en finger op i mig. Jeg gispede af rædsel. Hun holdt fingeren lige på mit mest følsomme punkt i skeden, G punktet, Kørte let rundt. Så trak hun fingeren ud og lod den ligge i sprækken ved klitten. Også der skulle hun lige fornemme min reaktion. Hun nulrede den, og jeg mærkede den svulme. Så slap hun mig, og rejste sig
 

Face-it

Decembertilbageblik
Sommer i skoven, del 4

1112
2015

Hun rullede Jan om på ryggen, og satte sig op, kyssede hans pik, som skulle have fyldt mig! Masserede Jans pik, som jeg kunne se i det svage lys fra gangen. Den stod tyk og stiv. Tog et kondom på natbordet, gav ham det på, og så satte hun sig op over ham og red ham, til de kom i en fælles orgasme. Med dybe åndedrag faldt hun forover, ned over Jans dejlige krop. Her lå de og slappede af. Efter en lang tids pause sagde hun: Det var dejligt, det har jeg savnet siden vi var sammen sidst. Så rejste hun sig op og stillede sig ved siden af sengen. Gik direkte over mod mig og førte hendes hånd ind imellem mine ben. Jeg gispede, hun vidste jeg stod ved ribben. Ukendt kvinde: Jan, din tøz er våd og liderlig, men dejlig glat i skridtet. Har du lige barberet hende? Jan: Nej, Hun har fået en tiltrængt voksbehandling. Jeg måtte for mig selv indrømme, det føles godt. Ukendt kvinde: Det lyder spændende. Nå, jeg må videre. Tak for kaffe! Kvinden gik over og samlede sit tøj op, og forlod soveværelset. Jan tog en housecoat på, og fulgte efter hende.
 

Face-it

Decembertilbageblik
Sommer i skoven, del 5

1212
2015

Han bandt mine ben ned på hver side af stammen, og til en gren lidt nede af stammen, så jeg ikke kunne trække dem hen til mig. Og så bandt han mine håndled sammen, og trak dem stramt op over mit hoved, langs stammen, til en gren der stadig sad der. Jeg var nu udstillet for hvem der kunne komme, og havde ingen mulighed for at skjule min krop, eller mine intime dele, alle der kom kunne tage det de ville og udnytte mig, som de lystede. Det eneste der skete, var at solen skinnede på mig, og varmede min krop. Der var et bord med bænke, her satte Jan sig og begyndte at læse i dagens avis, som han havde taget med. Sådan lå jeg et stykke tid, men hørte så en gren knække. Og jeg vågnede af døsen.
 

Face-it

Decembertilbageblik
Sommer i skoven, del 6

1312
2015

Fremmed Herre: Tøz, stil dig hen imellem træerne, så du kan blive bundet! Jeg gik mekanisk hen og indtog pladsen. Og den frememde tøz bandt mig stramt op. Og så spredte hun mine ben og bandt mig, så jeg var overladt til den fremmede Herres nåde eller mangel på samme. Jeg så Tøzen tage gaggen og komme over til mig. Tøzen: Noget du vil sige, før jeg lukker din mund? Jeg rystede på hovedet, det var vist lige her, jeg kunne have sagt stop. Jeg mærkede hende presse den store gummikugle ind i min mund, og jeg mærkede kæbemusklerne blive spændt. Så fælt havde jeg ikke troet det ville være! Min Herre: De har været lige gode om at blive tilfredsstillet, uden tilladelse, men oven i det har min tøz forsøgt at trygle om tilfredsstillelse, før hun blev det, derfor skal hun have 10 slag mere end din Tøz. Fremmed Herre: Det lyder som en fornuftig beslutning, det er jo os, der bestemmer, de må affinde sig med vores dom! Fremmed Herre: Jeg har en kande kaffe, skulle vi ikke tage en kop, før jeg skal eksekvere straffen?
 

Hairulf

Jul med Samson

0712
2015

I drømmen optrådte et uhyggeligt væsen, som aldrig helt viste sig, det var der bare, og det truede ham. Han prøvede at flygte ud af huset, ind i stalden, hvor hans ven ponyen stod og ville beskytte ham; men benene lystrede ikke og han kom ikke ud af stedet. Sådan plejede drømmen at ende; men denne gang kunne han pludselig flyve ud ad vinduet, lige ned til ponyen, som med et velrettet spark sendte det farlige væk. Derefter havde de lagt sig tæt sammen i halmen, og alt var trygt og godt. Da Martin vågnede næste morgen, traf han på stedet beslutningen: han ville afskaffe sig en hest som kæledyr.
 

Hairulf

Et vintereventyr

0612
2015

Så faldt håndklædet af, og jeg kunne se, at hans pik ikke helt lignede tegningen i bogen. Den var en hel del større og pegede skråt opad. Sune tog det som et signal til at hive min nattrøje af mig og stirre på mine bryster (pæne, selv om jeg synes, de er for små), men han så på dem, som var det verdens ottende vidunder, og hans hænder strøg helt forsigtigt hen over mine brystvorter, som blev helt stive. Det var her, jeg besluttede at overlade initiativet til ham, det lod til at han vidste, hvad han gjorde. Han fik mig ført hen til min seng og sat mig ned der. Selv lagde han sig på knæ og kyssede og slikkede mine brystvorter indtil hele min krop rystede. Forsigtigt skubbede han mig bagover ned og ligge på sengen med benene ud over kanten, mine trusser forsvandt på mystisk vis, og så kyssede han mig lige på fissen og stak tungespidsen ind mellem mine læber og lige ind på den lille tap, jeg plejede at stryge med en fugtig finger, når jeg tilfredsstillede mig selv. Det her var bare meget bedre, selvom jeg et øjeblik forskrækket tænkte på om min fisse mon lugtede eller smagte grimt
 

Mizze Munther

Julius i julestuen

0512
2015

Så alle havde mulighed for at få pusten, og styrken tilbage til manddommen, enedes man om at lege Ballerone. En leg hvor en af deltagerne lå på knæ med blottede balder og hovedet gemt i skødet på en af de andre deltagere, så skiftedes man til at slå et slag i balderne, og Balleronen skulle så gætte hvem der slog. Lilli satte sig straks til rette i halmen med skørtet løftet så den modigste karl kunne gemme hovedet under dem. Under megen morskab og til tider hårde klask, blev deltagerne gættet en efter en. Adskillige af karlene gættede forkert flere gange for at få lov at nyde Lillis våde mis lidt længere. Også Julius fik lov at smage, både safterne fra Lillis mis og smerten fra slagene. Da alle pigerne var blevet gætte, var det deres tur til at være Ballerone
 

Jens K.

Optakt til en usædvanlig julegave, del 1

0112
2015

Engang for ikke så længe siden havde Eva betroet sin mand, hvordan det var gået for sig hos MADAME, da hun havde besøgt forretningen for at skulle købe en speciel og meget fræk bluse. Det var endt med, efter lukketid, at indehaveren, Maja hed hun, på det nærmeste havde voldtaget Eva, mens der i prøverummet blev taget betydningsfulde mål af Evas krop, først og fremmest hendes store, fyldige og faste bryster. Baronen havde været vældig optaget af at høre sin kones beretning, og da Eva var meget detaljeret i sin beskrivelse, måske også lidt overdreven, havde baronen givet udtryk for, at den måltagning kunne han sgu godt have tænkt sig at opleve, ja, han havde ligefrem tilkendegivet forslag om at han gerne ville give ”guld” for at overvære sådan en måltagning med sin kone i centrum.
 

Jens K.

En usædvanlig julegave, del 2

0212
2015

Lad os lige se, fortsatte hun og bad sin butikselev om at hjælpe baronessen fra Gunnarshøj med at få blusen af. - Skal jeg? spurgte den unge butikselev med både glæde og forventning i stemmen. - Ja gu’ skal du da det. Det er jo dit arbejde… du vil måske hellere være fri? spurgte Maja og så striks på sin elev.  - Nej, nej, sagde Vibeke og gik straks over mod baronessen, der også havde rejst sig op og lidt provokerende skudt brysterne frem, samtidig med at hun tog armene om på ryggen og stillede sig i position foran den unge butikselev, parat til at lade tøsen tage hendes bluse af. Vibeke havde hele tiden været klar over, at fruen fra Gunnarshøj næppe havde bh på. Hun havde tydeligt anet et par hårde brystvorter presse mod blusen, så Vibeke var meget ophidset ved tanken om at skulle tage blusen af fruen. Knap for knap blev åbnet, og straks da de to øverste knapper var åbnet, var Vibeke overbevist, der var ingen bh til at dække, løfte eller forhindre noget. 3-4 knapper mere, og Vibeke kom med et gennemtrængende, - Wauu! Hold da op, nej hvor er de flotte. Så trak hun fruens bluse helt til side og fik den herligste udsigt til Evas faste, ret fyldige, faste og struttende bryster
 

Jens K.

En usædvanlig julegave, del 3

0312
2015

- Vis mig så lige hvem af jer to lidertøser der er bedst til en lille slåskamp, sagde Maja nu provokerende. Hun havde sat sig godt til rette i den røde plyslænestol, havde trukket sin kjole godt op og uden blusel afsløret, at hun var trusseløs – og at hendes kusse var sjasket godt til i forventning om en god duel på gulvtæppet lige foran hende. Det skulle hurtigt vise sig, at Eva – fruen fra Gunnarshøj var den stærkeste og havde mest erfaring på dette område, og snart lå den unge butikselev på ryggen, mens fruen ikke havde besvær med at få tøsens arme hevet op over hovedet og bagover i et fast greb. Vibeke gjorde ikke voldsom modstand, og da fruen med den ene frie hånd nok engang greb fat i pigebarnets ene brystvorte og holdt rigtig godt fast, var det som om tøsen allerede overgav sig og bare lod stå til. - Sig be be! sagde Eva og vred lidt i Vibekes vorte, - sig at du overgiver dig, og at du helt uden betingelser lader mig bruge dig som jeg har lyst til
 

Jens K.

En usædvanlig julegave, del 4

0412
2015

- Kan du huske, dengang da du for første gang måtte frem med pikken, mens tøserne måbende  bare kikkede på – til at begynde med? Ja og dengang, da køkkenpigen måtte stille sig helt og aldeles forsvarsløs til rådighed, for at vi to og Ulla, hende den storbarmede stuepige, kunne undersøge om det var kokkepigen der havde ”lånt” penge i husholdningskassen? Det var da helt vildt, og der var da i virkeligheden slet ikke forsvundet penge fra kassen? Nej, men det blev undersøgelsen da ikke mindre grundig af… og jeg vil næsten tro, at Ulla var den mest grundige til at søge, jae, det var sku da frækt, og så hendes store patter! Skål på det. Sig mig lige, får vi også din kones dejlige patter at se i aften? - Det kan du være helt sikker på, men du skal ikke nøjes med bare at se dem!!
 

Ham dér

JUL OG EROTIK I AMERIKA

JULEKALENDER 2014
NATEROTIK.DK


Uddrag fra julekalenderen:
"Kig på hende!" sagde han så til alfen, "hun er passende påklædt! Ud af tøjet, alf!" Uden at kny kom alfen af tøjet og var ikke længere alf men Sarah, en meget nøgen Sarah. Malou og Ulrik kiggede forbløffet på først hinanden og siden på Sarah og George, uvant med, hvem der pludseligt havde bukserne på. George gennemskuede deres spørgsmål. "Alt er muligt julenat!" sagde han med et smil og vendte sig mod Sarah, som stod og afventede sine ordrer. Der kom et lille, umotiveret klynk fra Malou. "Hvis du nu smager lidt på din fætter, så undersøger jeg, hvad der sker her!" satte George Sarah i gang, mens han selv vendte sig mod Malou, som ikke kunne - og nok heller ikke ville - gøre meget modstand med sine bagbundne hænder og tingen, som for hvert øjeblik der gik føltes mere intens, snurrende i sig. Et nyt klynk fra Malou, da Georges hånd lagde sig blidt på hendes køn. Et dybt, stønnende suk, da en finger trængte op i hende.


Gå til julekalenderen
 

Anemone

En anderledes juleferie, del 1

12
2014

På stationen stod hendes veninde og ventede. De kom begge hen til mig. Vi udvekslede navne, hvorefter veninden tilbød at køre mig til mit hus. De satte sig sammen på forsædet. Jeg bagi. Jeg forklarede indgående, hvor mit hus var. ”Ditte, skulle vi ikke tilbyde Simon, at han spiser hos os i aften? Jeg har rigeligt!” ”Selvfølgelig gør vi det, Rita.” Jeg prøvede at afslå det fristende tilbud, men forgæves. Sneen blev tættere og tættere. Et par gange gled bilen lidt ud. Hun satte farten ned. Vinduesviskerne gik hurtigt til gengæld. Vi drejede væk til en mindre vej. Rita satte hastigheden ned. Det tætte snefald havde faktisk gjort os tavse. Et rødt hus viste sig. ”Så skal vi kun køre 200 meter mere, så er vi ved vores hus.” Et typisk svensk træhus viste sig i lyskeglen. ”Ja, så er vi der! Endelig!” sukkede chaufføren. Der var ikke særlig varmt i huset, selv om der havde været tændt for den elektriske opvarmning. Rita spurgte med et glimt i øjnene, om jeg ikke havde lyst til at varme dem lidt mere. Jeg så spørgende på hende. ”Åh, jeg tænkte på, om du ikke havde lyst til at tænde op i ovnen ovre i hjørnet?
 

Anemone

En anderledes juleferie, del 2

12
2014

Jeg kunne ikke komme fri. Mit ene ben sad fast i nogle grene. Jeg kunne heller ikke rigtig komme op at stå. Der var en, der hele tiden forsøgte at tage fat i mig og holde mig nede. Jeg ville løbe, men kunne ikke. Så vågnede jeg ved, at der lå noget hen over mit ene ben, og en arm lå hen over maven på mig, mens nogle fingre pillede ved mine ”ædlere” dele. Jeg missede med øjnene og kunne efterhånden skelne, at det var Ditte, der lå ved siden af mig og rørte mig. Hun prøvede sikkert ihærdigt på at få mig og min pik op på mærkerne. Jeg var godt nok søvnig, men ikke mere end jeg tydeligt fornemmede en varm og lysten kvinde ved siden af mig. I grunden en skøn opvågnen. Der var så mørkt, at jeg ikke tydeligt kunne se hendes ansigt, men jeg mærkede hendes bløde varme krop mod min. Jeg lagde min arm rigtig om hende og fandt med den anden hendes nøgne bryster. Vorterne afslørede, at de sammen med hende allerede var klar.
 

Anemone

En anderledes juleferie, del 3

12
2014

”Stå stille, Ditte, når du bevæger dig så meget, snerrer båndene mere,” sagde Rita. Jeg standsede og gik om til hende. Hendes brystvorter strittede en lille smule. Mon hun havde forestillet sig, hvad der ventede hende? Hun tog imod mit kys og mine fingre om hendes patter og brystvorter med støn, suk og hurtigere vejrtrækning og et enkelt: ”Simon, bliv bare ved med det. Du gør det jo godt!” Jeg holdt inde et kort øjeblik. Jeg stillede mig ud på siden af dem og brugte nu mine fingre på begge kvinders bryster på samme tid. De prøvede at bevæge sig, men deres muligheder var meget begrænsede. Det var det, jeg benyttede mig af. Vorterne fik, så de blev helt hårde og strittende. Begge pigers suk og støn afslørede, at de nød berøringen. Da jeg var helt sikre på, de samlede deres følelser om det og nød min leg med brysterne, listede jeg en tøjklemme op af lommen, trak i en af Ritas brystvorter og satte klemmen på den. ”Av for satan. Nej, det er for meget, Simon. Tag den af.” Jeg hørte ikke noget bynavn, så klemmen fik lov til at blive. Jeg gik om til Ditte, trak ud i en af hendes herlige endnu hårde vorter og satte en klemme også på den. ”Nej, Simon, det nænner du ikke. Det gør sgu’ ondt!”
 

Anemone

En anderledes juleferie, del 4

12
2014

Ditte vandt. Hun strålede af glæde. Jeg måtte danse med hende, og hun var mest optaget af min pik. Hun ville hele tiden røre den og tage mig på kuglerne. Hellere det end danse, Rita sad også nøgen. Hun satte ikke nogen ny plade på, da Ditte og jeg var færdige med dansen. Ditte kom hen til mig og gav mig sit tørklæde. ”Stil dig ud midt på gulvet, Simon! ind det for dine øjne, lige så stramt, som du gjorde på mig i går.” Da jeg var færdig med det, ledte hun mig hen til spisebordet, så jeg stod med ryggen til det. ”Hop op, og sæt dig på bordet!” beordrede hun. ”Læg dig tilbage på bordet!” Nu blev mine arme løftet op over hovedet og skråt ud til siderne. ”Har du båndene, Rita?” Et kort øjeblik efter mærkede jeg, de bandt bånd om mine håndled, tog det ned under bordet og strammede til, så jeg ikke kunne flytte dem ret meget. ”Spred så benene!” beordrede Ditte. Da jeg havde spredt dem lidt, løftede de dem meget mere ud til siderne, så jeg virkelig lå med dem spredt. Jeg følte min pik var stiv. Den måtte stikke lige i vejret. ”Har du set en dejlig stor pik, Rita?” ”Ja, jeg har aldrig rigtig studeret sådan en. Jeg tænder mere lys, så vi kan se den.”
 

Anne

Katrine og julens frække ånd

12
2014

Kathrine kom til at tænke på sin afdøde mand, August, der havde været ret veludrustet. Han var også noget af en tyr. Utallige gange var han hoppet på hende, ikke alene i dobbeltsengen, men han havde også tit givet hende en ordentlig tur i halmen eller gjort det frække ved hende stående bagfra i køkkenet. Den kære, gamle buk! Kathrine tog fat på vasen og begyndte at gnide den og tænkte vellystigt tilbage på, hvor mange måder August gennem tiden havde ordnet hende på. Det var ikke så få! ”FIZZ-E” lød det, en røgsky fyldte køkkenet og lige med et stod der en flot kvinde i sexet nissepigedragt ved siden af Kathrine. - Hvem er du? spurgte Kathrine forvirret. - Jeg er Nanna, julens frække ånd! sagde nissekvinden. Når nogen polerer vasen og tænker frække tanker, dukker jeg op og opfylder deres frækkeste og mest hemmelige seksuelle ønsker.
 

Jens K.

Den store badedag, del 1

12
2014

- Nu må vi så se, om du også klarer den sidste prøve, når vi skal i julebad. Med lidt dæmpet stemme spurgt han så direkte, om Hans nogensinde havde set en kvinde i bad – helt uden tøj på. Det måtte Hans jo så erkende, at det havde han ikke – sådan helt rigtigt. - Så har du sgu noget glæde dig til, konstaterede Frode nu. Hun (og dermed mente han sin kone) er ganske god at kikke på, kan jeg godt love dig. Hun har nogle helt andre yvere, end dem du sidder her i stalden og hiver i flere gang om dagen, sagde han, nu som en helt naturlig ting – og så fortsatte han lige så naturligt: - men du må godt hive lidt i hendes patter, hvis du ellers få lyst. Hans kunne være krøbet i et musehul, hvis der ellers havde været et, der var stort nok. Han vidste godt nok, at det var badedag, men han anede ikke, at han skulle få lejlighed til at se Gurli uden tøj på, og han havde aldrig troet, at han måske også skulle vise sig nøgen for sin madmor. Det ville blive helt forfærdeligt, for Hans vidste godt, at han havde det svært med at styre sin pik, og hvis han så skulle vise sig nøgen – og måske samtidig se Gurli lige så nøgen, så anede han ikke, hvordan han skulle undgå at få en voldsom ståpik.
 

Jens K.

Den store badedag, del 2

12
2014

Inde i sovegemakket var der lavt til loftet, og der var dejligt lunt og hyggeligt, fordi der var tændt op i den lille brændeovn, ligesom Gurli havde sørget for en del levende lys i det ellers dunkle lokale, hvor der var trukket for alle vinduer. Hans bemærkede straks alkoven, der stod midt i lokalet. Det var ikke så meget alkoven, der fangede hans opmærksomhed, men helt og aldeles Anna, som lå placeret i den gamle alkove. Hun lå på siden med den ene fod trukket op mod alkovens loft, hvorfra der hang et reb ned, og i en særlig løkke i rebet var Annas ene ben spændt op, så hun lå frit udstillet og aldeles forsvarsløs med udsyn til begge huller. Det var dog først, da Frode kom over til alkoven med den unge knægt, at Annas kusse for alvor blev åbnet og spilet ud.
 

Jens K.

Overraskelse på vej hjem fra julefest

12
2014

Birte og Jørgen kikkede på hinanden og på den nu tilsyneladende sødt sovende kvinde på sofaen. Hun så faktisk ret sød ud som hun lå der helt afslappet med dybe vejrtrækninger. - Hvad tænker du, spurgte Jørgen som ud over kvindens småsmilende ansigt, også kikkede grundigt på kvindens bryster, der fyldte pænt bag den nedringede festkjole. Hold da kæft – hun ville jo være død af kulde, hvis vi ikke havde samlet hende op, var Birte helt overbevist om. Birte og Jørgen havde tidligere et par gange eksperimenteret med at have en fremmed mand med i sengen, og mens Jørgen havde nydt at se på, hvordan den fremmede havde gennemkneppet Birte, så havde det ikke været de store oplevelser, som Birte havde forestillet sig, og hun havde helt uden omsvøb sagt, at hun meget hellere ville prøve at have en kvinde med i sengen som medspiller, og det var nok den mulighed, hun nu forestillede sig inden for mulighedernes grænse. - Hun er da rigtig sød! konstaterede Birte. Tænker du mon på det samme som mig? sagde hun så og bøjede sig ind over den fremmede Charlotte og trak lidt til side i kjolens dybe udskæring, så Charlottes kavalergang pludselig blev meget fræk. Hun har ingen BH på, konstaterede Birte og lod blidt sin hånd glide ind undr kjolestoffet på Charlottes bare bryst.
 

Hairulf

Alene i julen

12
2014

I den by hvor jeg bor er det tit tåget nede ved havnen, og jeg har altid holdt af at spadsere der, det føles på en eller anden måde trygt at gå omgivet af tåge på alle sider og føle sig usynlig. "Unge mand, se Dem venligst for!" Jeg havde ikke opdaget at jeg var på kollisionskurs med en anden enlig vandrer. Ud af tågen dukkede en kvinde, som nu ikke så ud til at være ældre end mig, snarere lidt yngre. "Ja, undskyld, du lignede altså en teenager, sådan på silhuetten," fortsatte hun smilende, og jeg skyndte mig at indrømme at det var en del år siden, jeg havde været i den alder. Egentlig ville jeg bare sige 'glædelig jul' og så vende næsen hjemad, men så busede det alligevel ud af mig: "Du er måske også alene i aften?" Hun blev pludselig alvorlig og nikkede stille.
 

Jens K.

Julekage med rosiner og sukat, del 1

12
2014

Nå, men risvinen virkede åbenbart godt nok på den gamle moster, måske også fordi både min kone og jeg allerede var lidt påvirket, så snakken blev både løssluppen og efterhånden også lidt fræk. Jeg havde fyldt 15 flasker af min egen produktion til årets julevin. De stod uproppede ude på køkkenbordet og trak lidt frisk luft. Det var min kone, der åbenbart mente, at de små smagsprøver, jeg foreløbig havde budt hende og hendes moster på, slet ikke var nok, så hun stod pludselig der i stuen med en flaske mere. Moster Ingrid sagde, at det var en rigtig god vin, og jeg roste så til gengæld både julekagen fra bagermester Mortensen og moster Ingrids stramsiddende bluse. Det sidste slog hun hen med, at det nok bare var noget, jeg mente, fordi jeg havde fået for meget risvin indenbords, da jeg havde ”stukket om” ude i bryggerset. Jeg fastholdt dog, at jeg syntes moster Ingrid havde en flot figur i sin stramtsiddende bluse … og jeg fik anerkendende nik fra min kone. Så gik det ellers til - som det jo så tit gør under disse omstændigheder, at snakken kom mere og mere ind på sex og erotik
 

Jens K.

Julekage med rosiner og sukat, del 2

12
2014

- Åhh, jeg føler mig simpelthen så beskidt og ussel, og så er du min lille vidunderlige niece, som jeg har været så uartig overfor, det må da også været ulovligt, klynkede moster Ingrid - du må aldrig fortælle dette her til noget som helst menneske, hører du!  - Hold nu op, moster! trøstede min kone så. Vi er sku’ da voksne mennesker, og selvfølgelig er det ikke ulovligt, at vi leger rigtig frækt og har glæde af det alle tre. Vi har jo fantaseret om dig, ligesom du har gjort det om os, lad nu glæde os over alt det, der venter os, trøstede min kone og gav moster Ingrid endnu et kys på kinden. - Hvor er I dog søde og forstående, jeg fatter det slet ikke, sagde moster, vil I virkelig godt lade mig kikke på, mens du bliver kneppet af Jens? spurgte moster så med forventning og glæde i stemmen.  - Ja da, det vil vi sku’ da, og det vil bare gøre os vildt ophidset, når vi har en dejlig liderlig tilskuer på, svarede min kone, som nu også havde åbnet sin kjole foran, så hun kunne demonstrerer sine bryster for moster
 

Mizze Munther

Julius i havsnød

12
2014

Julius stod på toppen af klitten og skuede ud over havet. Små salte skumtotter fløj rundt i luften og blandede sig med de store bløde snefnug. Stormen var taget til. Der lå en enkelt båd og huggede dybt i bølgerne derude på havet. De fleste var søgt i land i ly for stormens rasen. Der måtte være noget galt med den! Ganske rigtigt – et øjeblik efter lød kirkeklokkernes rasende bimlen. Fra alle husmandssteder, små gårde og fiskerhytter, styrtede mændene ud med dundrende træskostøvler. Kursen var sat mod bådehuset hvor redningsbåden netop blev trukket ud. Julius håbede virkelig at mændene om bord på skibet ville klare det, og sendte nogle lykkebringende besværgelser ud mod skibet. Så stavrede han ned af klitterne. Når katten er ude, danser musene på bordet tænkte han. Der ville gå mindst tre timer før mændene kom ind igen. ”Ho Ho Ho” råbte Julius, og mærkede allerede hvordan bovsprydet rejste sig under klappen på de grå vadmels bukser.
 

Mizze Munther

Julius i Luciabrudenes vold

12
2014

Pigerne stod i kreds i bare særke og sang messende om Lucia. Kredsen var sluttet om en af stolperne der bar høloftet og Julius kravlede nærmere for at se hvad der foregik. Bagbundet til pælen, stod Hanne – den enfoldige malkepige. Nøgen, bortset fra kransen med lys der tronede på hovedet. Små dråber af smeltende voks fra lysene, dryppede ned fra kransen og dannede små perlende floder ned over Hannes nøgne krop. Pigen dernede vred sig i smerte og skreg højt, når en særlig stor dråbe ramte og stivnede. De andre piger gik frem en efter en og kyssede den stakkels lille Hanne. Julius bøjede sig længere frem over kanten. Pigerne sad nu i kreds om Hanne og sang mens de kærtegnende lod hænderne glide op af Hannes ben og krop.
 

Puf

Julefrokost hos fru Mortensen

12
2014

Jeg samlede tomme flasker sammen og erstattede dem med fyldte. Da jeg kom ud i køkkenet med den sidste omgang tomme flasker, havde Fru Mortensen bukket sig ned for at tage et fad frem til osten. Jeg havde jo også fået lidt at drikke, så jeg kunne ikke lade være med at lægge hænderne på røven, der strittede op. Det lod ikke til at Fru Mortensen havde noget imod det, for hun blev stående lidt længere end nødvendigt, før hun satte fadet op på bordet: Med lidt rødmende kinder bad hun mig om at hente osten. Da vi kom ind med ost og kiks var de fleste gået udenfor for at holde rygepause. Line og to revisorer stod i et hjørne, og det var tydelige at det ville ende med en trekant senere, og at Line nød at blive taget på.
 

Hairulf

USA jul

12
2014

”Var det første gang?” spurgte jeg og hun nikkede blot som svar. Lidt efter kyssede hun mig og sagde at det havde været dejligt, nu ville hun bare gå ind i sin egen seng og sove. Og så var det hun chokerede mig ved at tilføje: ”John vil også meget gerne prøve at være sammen med dig, vil du ikke godt gøre ham glad også?” Jeg trak vejret dybt for at kaste mig ud i forarget protest, hvad anså hun mig for, en skide bøssekarl? Men hun så mig venligt ind i øjnene og gentog: ”Gør min bror glad også,” så vendte hun sig og gik. Jeg satte mig på sengekanten og prøvede at se John for mit indre blik, og da det lykkedes måtte jeg indrømme, at jeg kunne lide hvad jeg så. Som ung teenager havde jeg haft lidt skjult håndsex med min ven Kristoffer, og en enkelt gang havde vi suttet, det var hverken han eller jeg død af, så ok da, jeg prøver, når det nu betyder så meget for hende.
 

Firsttimer

Uartig julegodte kom forbi

12
2014

”Jeg har savnet dig! Du dufter så dejligt!”, stønnede manden. Kvindens læber fandt nu mandens øreflip, og hun lod sine tænder småbide i øreflippen, mens de fyldige læber gled rundt om øret og tungen legede. Kvinden slyngede sit ene ben rundt om manden og tvang hans skridt tæt mod sig. ”Du kan ikke vente, hva’ frække tøs? Jeg troede, vi skulle lave godter først?” sagde manden drillende. Men kvinden var ikke til snak. Hun lod sin hånd glide ned langs mandens bryst og fingrene forsvandt prøvende ned under bukselinningen. ”Så så, du får ikke nogen af dine ønsker opfyldt, hvis du ikke opfører dig som en artig pige!”, sagde manden myndigt. Han satte sig på en stol og trak hende hen til sig. Hans ansigt var lige ud for hendes dampende skød. Han trak nederdelen op og hendes glinsende køn skinnede og hans tunge søgte mod de søde safter. De sidste rester af chokolade blandede sig med kvindens safter og lyden af hendes nydelse blandede sig med Bublés sprøde stemme og hans ”All I Want for Christmas is You”
 

MissFanta

En fræk juleoverraskelse, del 1

12
2014

Hendes krop kastes ind i endnu en gigantisk orgasme ved tanken om den voldsomme smerte på hendes følsomme fisse. Hun gisper efter vejret igennem næsen og det sortner næsten for hendes øjne. En uventet lyd når igennem liderlighedens og orgasmens tåger, og hun drejer chokeret hovedet og kigger lige op på en enorm skikkelse der står i døren helt dækket af sne. Hun blinker febrilsk med øjnene for at få synet til at forsvinde. Det kan ikke være rigtigt at der står en fremmed i huset når hun ligger her gagget, svinebundet og hjælpeløs, med orgasmen stadigt summende i kroppen. Han forsvinder ikke. Tværtimod kommer han tættere på. Hendes krop reagerer instinktivt og spjætter for at komme væk, hvilket giver et jag af smerte fra krogen i hendes røv, og hendes hår. Hun råber ind i gaggen, men der kommer nærmest ingen lyd ud. Han sætter sig ned på hug og kigger ned på hende. Hun er bange, føler sig totalt blottet og samtidigt gør udblokningen og fikseringen stadigt deres. Hun kæmper imod ophidselsen. Han er mørkhåret med korte skægstubbe. Sorte øjne der kigger ned på hende med let overraskelse og liderlighed.
 

MissFanta

En fræk juleoverraskelse, del 2

12
2014

Den fremmede har sat sig i den brede læderstol, og slapper lidt af. Han har alt tøjet på igen, dog har han smidt jakken, og vesten så han nu sidder i skjorte og sorte bukser. Det var da noget mærkeligt tøj at være kørt ud i når der er snestorm. Hun sætter sig hen foran ham, på knæ med hænderne hvilende på lårene, og da han hæver et øjenbryn, spreder hun benene, så der er frit udsyn til hendes fisse. For gud ved hvilken gang den aften forbander hun sig selv for at tænde på at blive kigget på. Hun kan mærke rødmen i kinderne, og ophidselsen der raser igennem hende. For selvom det er en uvant situation alt det her, så er hendes nysgerrighed vakt, og hun kan næsten ikke vente med at finde ud af, hvordan han vil bruge de sidste to huller. Rødmen skyder op i hendes kinder, da hun tænker om sin røv og fisse på den måde. Er det virkeligt sådan hun er? En selvstændig stærk kvinde, der har styr på alting, og nu ligger her på knæ foran en fremmed
 

Jens K.

Julekomsammen i den gamle gartnergård

12
2014

Stemningen steg i takt med de mange skål, og det fik så Lisette til at sige, at det da var godt, at naboerne til begge sider kunne deltage i festen, for så kunne de da ikke blive forstyrret af den megen snak, der nu var i voldsomt tiltag. Snakken var naturligvis også kommet ind på sex, og der blev hurtigt talt lige ud af posen. Det var igen Kaj Åge, der lagde for med at fortælle, at han og hans kone nok i virkeligheden kendte naboerne meget bedre end de selv troede. - Vi ved sku da også godt nok at knægten dèr – og så pegende han på mig – har en pik der måler 20,09 centimeter. Han sagde det efterfulgt af sit eget latterbrøl, der dog også forplantede sig til de øvrige. Det skulle der naturligvis skåles på, og så sagde han ellers, henvendt til mig, at det skulle jeg ikke skamme mig over, tværtimod. Jeg kan sku ikke få den til at blive længere end 19, afslørede han så, igen med et lidt kunstigt latterbrøl. - Åh, hvor var det dog spændende den dag, da vi slet ikke kunne undgår at høre, hvordan I to frække piger målte hans tissemand, afslørede Selma.
 

Ham dér

Juletræ

12
2014

En kunde skulle ekspederes og afbrød samtalen. Da han var draget afsted med juletræet, kiggede Thorbjørn på klokken. Lidt over 19. "Kører du de der tragter til at nette juletræer ind?" spurgte Thorbjørn. Og Mathilde gik i gang med de to tingester. Heldigvis havde de hjul. Den lille først, så kunne de være der. Så baksede hun den store ind. Ikke så snart hun var færdig med det, før en storsmilende Thorbjørn puttede hende ind i den. Overraskende hurtigt tog han hende ud i den anden ende, og pludselig var hun i nettet, måtte hun erkende. "Hey, dit pjathovede!" protesterede hun grinende, men fik blot det ud af det, at Thorbjørn også skubbede hende igennem den lille tragt også. Nettet strammedes. Og en mærkelig uro, der gik hånd i hånd med stor tryghed og tillid, begyndte at vokse i hende. "Du er skør," var, hvad hun kunne få frem, og hun smilede ovenikøbet, da Thorbjørn bandt sit tørklæde foran hendes øjne. Han fik lagt hende på et bord. Hun kunne mærke nettet blive revet op ud for hendes mund.
 

Mizze Munther

Julekugler

12
2014

Julius berettede om det flotte træ han netop havde set på Bjørnholm, med hjerter så store så de kunne rumme pigernes barm, kræmmerhuse så lange og dybe så de kunne dække hans manddom og så det nye nede fra Tyskland – glaskuglerne i sjove farver og faconer. Nogle var runde og glatte, andre var lange og buttede med form som kogler og så var der lamettaen, de glitrende strimler i sølv og guld. Ja han havde da noget af det i lommerne, hvis pigerne var interesserede. Julius klappede let på lommen i den røde vams. Malkepigen Ane stak modigt hånden derned og hev den farvestrålende glaskugle op sammen med lamettaen. ”Åhh” lød det fra alle pigerne, og de kæmpede for at få lov at se og røre. Jamen han havde da også noget i en anden lomme, som de kunne få lov at røre ved. Julius lindede lidt ved bukseklappen og køkkenpigen Thea var ikke sen til at stikke hånden derind. Julius mærkede hvordan pigens hånd lukkede sig om den lange kogle og prøvede at hive den ud. Med et sæt gik det op for pigen hvad hun havde fat i og rødmende skyndte hun sig at slippe.
 

Alexa

Luder

12
2014

Jeg havde bestilt mad på Kina restauranten, tre retter, det er vel jul, og så var det også til dagen efter. På vej derhen passerede jeg en af dem der så ud til at have det værre end mig. En mellemting mellem en bums og luder. Ufatteligt at nogen tager på den slags arbejde selveste juleaften, hun måtte virkelig trænge til pengene. I grillen var de professionelt elskværdige som sædvanligt, måske er det deres udtalte accent der gør at man næsten tror på dem. Så hjemad med maden, den prostituerede stod der stadig. Da jeg gik forbi hende, trådte hun en skridt til siden, hun så mig vist ikke, så jeg stødte lidt ind i hende. Hun så på mig med venlige øjne, øjne der var helt klare og rene, det var tydeligvis ikke en narkoman. Jeg sagde ”undskyld”, hun sagde ”hva' så?” og kikkede mig ind i øjnene. ”Hvad koster det?” røg det ud af munden på mig. Jeg havde slet ikke tænkt over det, havde aldrig købt en luder før, og havde slet ikke tænkt mig at slæbe hende her med hjem.
 

Merlin

Hun og hund imellem, del 1

12
2014

Hun kommer hen og sætter glassene på bordet mellem os, og stiller en krystal skål med is ved siden af flasken som hun har taget med. ”Vi har slet ikke fået rigtigt hilst på hinanden,” siger hun og løfter sit glas, ”jeg hedder Sandra, men bliver altid bare kaldt Sandy.” Jeg siger mit navn og vi skåler. Det er en god whisky, blød og rund og den efterlader en behagelig varme i kroppen. Hun læner sig tilbage og lægger benene over kors og afslører utilsigtet et flot stykke lår. ”Jeg er oprigtig nysgerrig,” siger hun, ”hvad får dig til at skrive om den slags… hunde og sådan,” tilføjer hun da hun ser mit noget uforstående udtryk. Jeg fortæller, hvordan det altid har fascineret mig, at kvinder kunne føle sig tiltrukket af at have sex med hunde, og at det pirrede min fantasi at skrive om det. ”Har du oplevet det selv?” spørger hun tøvende, og da jeg nikker, tager hun en forsvarlig slurk af sin drink
 

Merlin

Hun og hund imellem, del 2

12
2014

Rex har sat sig ovre ved sofaen og ser interesseret på os. Det ser ud som om han har fået smag for Sandy's fisse, for han bliver ved med at slikke sig om munden. Jeg får en ide. ”Du nød at få slikket fisse af ham, gjorde du ikke?” spørger jeg mens jeg nikker over mod Rex. Først reagerer hun ikke, men da jeg trækker hendes hoved helt ind mod mig, og min pik glider helt ned bag i hendes mund, nikker hun hurtigt. ”Så er det vel kun naturligt at du belønner ham, ikke?” Min drillende tone får hende til at spærre øjnene op, og da jeg trækker mig ud af hendes mund, gisper hun protesterende. Jeg bekymrer mig ikke om hendes protester, men trækker hende ved håret over mod Rex, der sidder og ser usikkert på os, som om han ikke rigtig ved, hvad han er forventet at gøre. Jeg slipper hendes hår og hun falder sammen på gulvet ved siden af den store hund. ”Kæl for ham” griner jeg. ”han fortjener da en belønning for hvad han har gjort for dig.” Da hun ikke reagerer, klasker jeg hende hårdt i røven med min flade hånd. Hun skriger højt da min hånd lander, og slaget og hendes råb, får Rex til at springe op og knurre dybt nede i struben. Men da han mærker Sandys hånd lukke sig om hans pose bliver han tavs og står helt stille. ”Ja, se. Det er en god tøs.” griner jeg. ”Begynd nu at gnide ham.”
 

Nanna Naye
og Ham dér

JULEMYSTERIET

JULEKALENDER 2013
NATEROTIK.DK


Uddrag fra julekalenderen:
- Dsig kender jeg jo, shtoore, shtærke mand. Ksune dusu igge tænge dig at putte din shtoore pik i en lille forsømt kushe - eller to? Såaaan lisssom i dit pjornobjad dehjemme? Jensen var paf. Her stod Ulla, som havde virket utrolig kold og tilknappet ved deres første møde, ja for så vidt også de efterfølgende, og kiggede på ham med liderlige, tiggende øjne. - To? sagde han nysgerrigt. Ulla nikkede hen mod den yngste af  kvinderne. Ædru ville hun faktisk se godt ud. Hun stod, fortinnet i blikket og opfattede nok ikke alverden. Ulla gik om bag hende. Med et ryk trak hun kvindens nederdel op. Hun havde strømper på, rød strømpeholder og matchende g-strengstrusser. Det gav et sæt i hende og hun ville til at protestere, men blev afbrudt af Ulla. - Nu gsør du, hvad logermesterinden shiger, søster, afbrød Ulla hende. Kvinden tav med et lille fnis. - Ulla stop, jeg er på arbejde. Det duer ikke, indskød Jensen. - Så må dset vente tsil fyraften, ræsonnerede Ulla, - Dorthe, giv manden dine trusser som pant! Overrasket begyndte kvinden, som altså hed Dorthe, at fumle med sine trusser og endte med at aflevere dem. Jensen puttede dem forbløffet i lommen.

Gå til julekalenderen
 

Skyggesider

Julelege

0412
2013

Da jeg kom ud af badet, kunne jeg ikke høre Jakob mere. Jeg tørrede min krop godt og tog så en rask beslutning. Jeg gik ind og lagde mig på sengen, tog min mobilos og skrev en SMS. ”Jeg ligger nøgen på sengen. Hvis du ikke er her, inden der er gået 10 minutter, klarer jeg selv alt, hvad der er godt for os piger,” og sendte den til Jakob. Der gik mindre end 3 minutter, så ringede det på døren. Jeg viklede et håndklæde om mig og løb ud og lukkede op. Der stod han. Med helt vådt hår og i rene shorts og en ren T-shirt. Han havde også lige været i bad, fordi han var færdig i haven. Jeg trak ham ind i soveværelset. Nærmest i løb mens jeg smed mit håndklæde. Da vi kom ind, flåede jeg tøjet af ham. Han duftede pragtfuldt. Hans pik strittede som en flagstang. Den var helt glat. Jeg væltede ham om på sengen og kastede mig ind i hans arme.
 

Alexa

Nisserne og Baronessen, 1

0112
2013

Tjalfe, og han så sit snit til at fugte jernet ved at give Månestråle en hurtig tur bagfra. Månestråle gispede højt og greb krampagtigt i Baronessens blonde venuskrøller for ikke at rutsje ned, så Baronessen våndede sig. Det var meningen at Månestråle skulle slikke blidt og langsomt, men Tjalfes pik i hendes kusse gjorde at hun mistede koncentrationen. Hun arbejdede alt for intenst, med det resultat, at Baronessen krop begyndte at ryste og vride sig i en kæmpe orgasme, så Tjalfe gled ned af maven, mens jeg var lige ved at blive mast mellem kvindens ben. Men langsomt faldt Baronessen til ro, hun åndede stadig tungt, men det virkede slet ikke, som om hun var vågnet. Månestråle hold skansen på venusbjerget. Påskelilje gled ned mellem den unge kvindes lår og ved fælles hjælp, fik vi skilt benene fra hinanden igen. Pyh, det var tungt. Bagefter satte hun sig på knæ og begyndte at slikke og sutte på Baronessens ophovnede læber. Da jeg fik øje på Påskeliljes skønne runde bag, der stak lige i vejret, kunne jeg ikke holde mig tilbage, men løftede skørtet op og gled op i hende. Jeg kneppede hende langsomt, så hun ikke blev forstyrret i sit arbejde i den anden ende.
 

Alexa

Nisserne og Baronessen, 2

0612
2013

Troede vi at de nu trængte til en pause nu, så tog vi fejl. Nevøen rejste sig op med sin kampklare stang og drejede Baronessen rundt og ned over cembaloet og tog hende bagfra. Han var ivrig og pumpede løs, så den leg ville hurtigt for ende. Påskelilje, der stod lige bag ham, tog et fast greb om pungen og holdt fast, så han blev nødt til at stoppe, ude af stand til at fatte, hvad der skete. Hun slap taget i hans nosser, og langsomt begyndte han igen på at bearbejde Baronessens fisse. Men alt for hurtigt satte han tempoet op, så Påskelilje måtte stoppe ham igen. Denne gang fik hun ham til at trække sig helt ud, og trak ham ned, så han lagde sig på ryggen. Baronessen behøvede ikke hjælp til at finde ud af, hvordan hun kunne bruge ynglingen i den stilling. Et øjeblik senere gled hun ned over ham, lod sig fylde af hans manddom. Nu var det Baronessen, der havde magten, hende der bestemte tempoet, og hun havde anderledes tid og tålmodighed. Hun lod sig glide frem og tilbage, op og ned, gned sin klit mod hans svedige krop
 

Bizarre

Luciabruden, del 1

0512
2013

- Meget flot kjole til en flot pige, siger Bo, da hun står foran ham, må man lige mærke på stoffets kvalitet?
Og før hun kan nå at sige noget, lader han en hånd glide ned over hende ryg og lænd og ned til hendes runde, indbydende bagdel, og hun tør ikke andet end at stå helt stille, mens hans hånd langsomt kæler for hendes nøgne balder. - Ja, det er en fin kvalitet, griner han, mens hans fingre pludselig borer sig så hårdt ind i hendes ene balde, at hun stivner og gisper efter vejret og ryster over hele kroppen. - Søde Hanne, gå lige rundt til de andre herrer og lad også dem vurdere stofkvaliteten, griner han og giver hende et klask i røven. Og så må hun pænt, og ildrød i ansigtet, gå fra den ene til den anden, og alle tre undersøger stoffet omkring specielt hendes bagdel og bryster, og hendes brystvorter stritter hårde mod stoffet, mens hænder griber om hendes, store, tunge, bare bryster og fingre masserer vorterne og nulrer dem, så hun trækker vejret tungt og ser på mig med slørede øjne. 
 

Bizarre

Luciabruden, del 2

0912
2013

- Spred dine balder, Hanne, kommanderer han og tager et af dildolysene. - Nej, ikke det, klynker hun bedende og ser på mig, men da jeg bare rynker brynene irriteret, skynder hun sig at gribe om balderne og trække dem fra hinanden, og Bo lader det tykke lys glide op mellem dem, og et øjeblik efter kaster hun hovedet bagover og klynker klagende med ansigtet fortrukket i smerte, da hun mærker lyset langsomt blive presset op i røven på sig. - Ja, dygtig pige, griner han, da det er boret langt op i hullet på hende. Så må du godt gå hen og tage en stol og sætte den ud på gulvet, men husk lige det her. Han rækker hende et af de andre lys. - Vi er vist færdige med forretten, og der er jo optræden mellem retterne, så nu er scenen din, griner han. Hanne ser bedende på mig, men jeg smiler kun til hende og nikker som tegn på, at hun bare skal gøre, som de forlanger. Så hun tager en stol og stiller midt på gulvet og løfter kjolen op om livet, før hun rød i hovedet sætter sig med front mod os og spreder sine tykke, bløde lår. - Uhmmm, sikke en lækker, glatbarberet revne, griner Bo, mon ikke vi også skulle blotte os, det er næsten uretfærdigt, at Hanne skal sidde der og vise sig frem, og hun ikke får lov til at nyde vore jern, som hun skal stifte nærmere bekendtskab med i løbet af aftenen.
 

Bizarre

Luciabruden, del 3

1312
2013

- Ja, det var bedre, griner han, men du trænger vist til noget stort og tykt, du kan gnubbe fissen mod, har I ikke en god, stor agurk, Poul. - Jo, det tror jeg da, griner jeg og rejser mig og smiler til hende på vej ud i køkkenet.
Jeg finder en god agurk, som vist har en god krumning til det, jeg tror, at de gerne vil se. - Uhm, ja, den ser god, stor ud, ikke osse, Hanne, griner Bo og rækker den videre til hende. Læg den på bordkanten, jeg er sikker på, du gerne vil vise os, hvordan du bruger sådan en basse i fjamsen. Og det ser sørme også ud, som om hun før har leget med sådan en grøntsag, for hun lægger den straks på kanten, så enden af den stikker godt ud over bordpladen og med krumningen opad og kører med det samme revnen godt frem og tilbage mod den, så den straks bliver våd og klistret, og hun grynter tilfreds og presser sig ned mod den. - Ja, det har du prøvet før, din luder, ikke osse, griner Bo. - Jo, hvisker hun hæst og smiler over til mig, det er jo ikke altid, Poul er i nærheden, når trangen kommer, og så må en kvinde jo klare sig. - Ja, og du klarer dig vist godt, griner han, lad os se dig kneppe den, op i skrævet med den. - Åhhh jaaa, jeg skal nok, klynker hun og vipper med underlivet, og enden af den glider under hendes hæse stønnen op i fissen på hende, og hun behøver ikke tilskyndelser, hun kører straks røven frem og tilbage, så hun får agurken langt op i sig
 

Bizarre

Luciabruden, del 4

1412
2013

- Kom her, jeg vil også rides, griner han, og hun adlyder med det samme og lægger sig på alle fire over ham og kører rundt med røven, til hun har fundet hans jern med hullet, hvorefter hun med et grynt kører fissen ned over den. Men så lægger han armene om livet på hende og holder hende fast. Skulle jeg ikke ride dig, fniser hun, men ser så Søren rejse sig og gå om bag hende, og det går op for hende, hvad de hviskede sammen om. - Nej, det vil jeg ikke, klynker hun og prøver at vride sig fri af Eriks arme. - Jo, du kan fandeme tro, du skal dobbeltpules, griner Søren og lægger sig bag hendes vridende røv, holder hendes balder fra hinanden og finder hendes lille hul og støder uden videre op i det
 

Kupfa

Det er jul, det er blødt

0612
2013

- Hun gik ned i knæ og trak mine trusser ned og tog fat i pikken, der næsten havde rejst sig i fuld størrelse. "Uhm, den ligner, den jeg kan huske," mumlede hun, inden hun lod tungen glide rundt på spidsen, samtidig med hun lod hånden glide frem og tilbage. Da hun nærmest sugede spidsen ind i munden, var det som et elektrisk stød, der sendte dejlige fornemmelser rundt i hele kroppen. Det, hun med tunge og mund gjorde ved min pik, var ubeskriveligt dejligt, og jeg følte den blev større og større. Der gik ikke lang tid, før jeg følte, at jeg var ved at komme, så jeg stønnede "NU må du lige holde lidt igen, ellers kommer jeg for hurtigt." Hun trak langsomt hovedet tilbage og lod pikken glide ud, men holdt læberne stramt om den, så fornemmelsen var skøn, hele vejen ud. "Den vil jeg have ind i mig nu," stønnede hun og hoppede op på køkkenbordet, hvor jeg hurtigt trak hendes trusser af. Hun spredte benene og trak mig hen og førte direkte pikken ind i sin sjaskvåde fisse.
 

Master K.

Den søde juletid

0712
2013

Den ældre kvinde startede straks med at sludre om juletravlhed og indkøb, og hvor dejligt det var, at bussen kørte helt ud til centret, og hun lyttede høfligt efter og nikkede på de rigtige steder, samtidig med at hun kæmpede med ikke at komme. Men da bussen måtte sno sig gennem trafikken, så hendes ende roterede let på sædet, kunne hun ikke holde til mere og måtte lade sin lyst tage over og kom i den mest indestængte orgasme, hun nogensinde havde haft, samtidig med hun kiggede ud af vinduet, så den anden ikke kunne se den grimasse, der overtog hendes ansigt. Det at Wib'en fortsatte med at kæle for hende gjorde, at hun kom igen lige efter, og pludselig kunne hun høre den ældre kvinde spørge, om hun havde det godt, hvortil hun kunne svare, at hun havde det godt nok, men blot trængte til at stå lidt op, så den ældre kvinde rejste sig, så hun kunne komme ud.
 

Svenne6

Julespil

1012
2013

Vi tog hul på 2. afdeling, og snart landede hun på det første XXX felt. På kortet var der et billede, hvor hun skulle sidde på knæ bag min ryg og spille min pik af. Hver ”øvelse” skulle vare i 3 minutter. Åh, det var læk-kært og meget svært at holde spermen tilbage. Jeg landede på et par vinglas, hvilket betød afslapning og et nip til et glas vin. Hun landede hurtigt på et XXX felt igen. Her viste billedet, at hun skulle lægge sig på ryggen og masturbere i 3 min. Hun stønnede og var helt oppe at køre. Hun havde tydeligvis svært ved at tilbageholde sin orgasme; men hun var stædig og ville ikke tabe. Så blev det mig, der var den heldige. Jeg skulle sidde bag hendes ryg og gnide hende i skridtet. Hun var så våd, og det dryppede ud af kussen. Hun jamrede sig højlydt.
 

Claus

Claudias lille julefrokostaften

1112
2013

Nu lagde jeg en hånd på hver deres buler i bukserne og klemte lidt på kæppene, idet jeg frækt sagde: “Af en eller årsag så kunne jeg godt fortryde, at jeg ikke fik set jeres to halløjsafyre afprøve væggen med de to Gloryhuller, når jeg nu kan se og mærke, hvilken kneppegejst jeres to fyre er fyldt af, men I er måske for generte til det?” Jeg så skiftevis Peter og Henrik i øjnene og sagde: “Kom lad os tage et garanti-eftersyn på jeres arbejde.” Inde ved væggen sagde jeg til dem: ”Ta' herlighederne frem og la' mig se dem i hvert sit Gloryhul”. Grinende åbnede de hurtigt buksegylpen, lindede på bukseknappen eller lukkede livremmen op, gik om bag væggen og fik stukket pikkene igennem hullerne, så de nu stod der med hver sin stive eller halvstive halløjsafyr stukket gennem væggen - stadig grinende højlydt. På den anden side af væggen tog jeg fat om hver deres pikke og trak uden ophold forhuden frem og tilbage over pikhovederne. Begge pikke reagerede med det samme ved, at der piblede saft eller præsperm frem fra pikhovedet. Peter stønnede: “Fuck det er deeejjjliiiggt.”
 

Hairulf

Rudolf

1612
2013

Jens satte vand over til kaffe og gik så ud for at se, hvor slemt det stod til. Jo, der var sne nok til adskillige timers arbejde, men hvad var det, der lå i sneen midt på gårdspladsen? Det lignede et dyr, som var halvvejs skjult af en drive. Jens gik nysgerrigt nærmere, og ganske rigtigt, noget bevægede sig, rystede sneen af sig og rejste sig så op på vaklende ben. Det var et rensdyr med festligt rød tud og lettere svømmende øjne. "Hold da kæft, den var fandeme høj i går". Jens stirrede vantro på renen, den havde lige sagt noget, det var da umuligt, men så fortsatte den: "Har du et par hovedpinepiller og en stor iskold reparations-bajer?" Jens' ene hjernehalvdel protesterede vildt, men den anden fik ham til at svare dyret: "Kom med ind, jeg har Kodimagnyl, øl kan jeg desværre ikke byde på, der er ingen spiritus her i huset, jeg har haft dårlige erfaringer med druk." "Det har jeg sgu også," sukkede renen..
 

Hairulf

I julelampens skær

2312
2013

Nu var Hannes hjerte faldet på plads og ned i normalt tempo, hun overvejede et øjeblik situationen, så besluttede hun at det var en drøm, en drøm hun tilsyneladende selv kunne styre så nu ville hun leve den ud. ”Jeg er så forfærdelig ensom og savner min elskedes kærtegn”, fortalte hun nissen, ”kan du gøre noget for at mildne savnet?” Som svar begyndte nissen at klæde sig af. Først røg huen og afslørede en vildtvoksende lyst hårpragt, så krængede han den grå trøje af, og viste en velskabt muskuløs overkrop frem, træskoene blev sparket af, de uldne strømper forsvandt i et snuptag, og så løsnede han bukserne og lod dem falde. Hanne stirrede skamløst på den nøgne krop, et øjeblik ramtes hun af dårlig samvittighed; men så gentog hun for sig selv, at det var jo bare en drøm. Det skuffede hende en anelse at nissens pik så ret lille ud, nå det var der jo ikke noget at gøre ved. ”Kom med ind i soveværelset” hviskede hun, men fik svaret: ”Nej, det skal være her i lampens skær, og du må ikke flytte lampen, så forsvinder virkningen”. Selv i drømme, var der åbenbart betingelser, som skulle overholdes, ”så må vi bruge sofaen eller gulvet, det går nok også”, svarede Hanne og gik hen for at omfavne nissen. Hun tog fat om ham og trykkede sig ind til ham. Hans krop lugtede af sved, ikke gammel sur sved, men en lugt der fortalte om styrke arbejde og handyr
 

Ham dér

VÆDDERENS TOGT

JULEKALENDER 2012
NATEROTIK.DK


Uddrag fra julekalenderen:
Louise havde sneget sig fra sine oppassere. Noget måtte der jo ske ind imellem. Men trods varmen var hendes hjerte frosset til is, da hun pludselig i tykningen stod ansigt til ansigt med en vild. En ung vild med spyd. De sagde ikke en lyd. Indtil den vilde med en kats smidige bevægelser havde bøjet sig ned og løftet op i hendes skørter. Han havde set noget overrasket ud, da han havde set hendes mamelukker. Med sit spyd puffede han overraskende blidt til dem. Louise turde ikke andet end at adlyde og tage dem af. Blidt puffede han hende omkuld, og Louise landede blidt i den tætte bevoksning. Han spredte hendes ben...

Gå til julekalenderen

 

Ham dér

Julebukken

1812
2012

Da jeg var blevet tilfreds med mine forsøg på at lave december af november i vores stuer, var jeg begyndt at lave brunkagedej i køkkenet, da Mark kom hjem. "Hej!" sagde jeg glad; endelig havde jeg fortrængt novembermørket. Mark svarede ikke. Han havde end ikke taget overtøjet af, da han med beslutsomme skridt kom ud i køkkenet. Uden et ord skubbede han mig ind over køkkenbordet. "Hey!" protesterede jeg; men det medførte bare, at han med én hånd samlede mine håndled på ryggen. Med den anden hånd åbnede han mine cowboybukser og trak dem ned. Jeg spurgte mig selv, hvad der skete! Mark rodede i en skuffe, og hvordan han gjorde det med én hånd, aner jeg ikke; men pludselig var mine underarme bundet uløseligt sammen med Vitawrap. Jeg blev lidt betænkelig: "Mark?!" sagde jeg spørgende.
 

Katrine Benthagen

Blå jul

1312
2012

Han følte medlidenhed med de af hans kollegaer, som havde små børn hjemme. På den anden side set var han selv vokset op i et hjem, hvor både far og farfar kunne være væk til jul og fødselsdage, og hvor kontakten stammede fra blå og rødkantede luftpostbreve og korte samtaler via Lyngby Radio. Det var meget nemmere at holde kontakten nu, og det var han glad for. Samtidig vidste han, at hans tilstedeværelse her denne juleaftensdag betød, at der var mange børn derude, som ville få far hjem, måske ikke til jul, men de kom dog hjem i stedet for at sidde som gidsler i årevis, når forhandlingerne gik i hårdknude. Der var søfolk derude, der ikke havde været hjemme i over to år. Han havde meget mere ondt af deres familier end af familierne til besætningen på dette skib. Han sukkede dybt og tvang de triste tanker væk. Det var jul uanset temperaturen...
 

Mikkel

Hvad julemanden ønsker

0612
2012

Anne nikkede. Så mærkede hun Peters nærvær. Han løftede hende hoved og kyssede hende forsigtigt. ”Åbn munden”, sagde han. Hun gjorde som han sagde og hun mærkede han lukkede munden med noget der mindede om en bold. Åh, en ball-gag, tænkte hun mens hun stønnede. Alle sanser var vagt og hun sitrede over hele kroppen. Så mærkede hun at han samlede hendes hænder foran hende. Langsomt mærkede hun at Peter bandt hendes hænder sammen. Hun mærkede han bandt noget til hænderne; vidste ikke hvad det var indtil hun fornemmede at han kastede noget i vejret. Rebenden lagde sig henover de fritliggende loftbjælker og hun mærkede han trak i rebet, så hendes hænder blev løftet op over hendes hoved. Åh ja ja, tænkte hun. Bliv ved, bliv ved. Tag på mig, niv i mine stive brystvorter, fingerknep mig …
 

Kupfa

Julestuestemning

0712
2012

Kort efter kom hun ind igen og satte sig på hans bryst. "Nu skal du slikke min fisse, som du kan se, har jeg taget trusserne af, så du nemt kan komme til." Hun løftede sig og rykkede frem, så han kunne nå hendes våde og varme fisse. De elskede begge, at han slikkede hende, og normalt kunne han få hende til at komme forholdsvis hurtigt, men i dag havde han ikke fingrene til hjælp og måtte koncentrere sig om kun at bruge tungen og læberne. Det var tydeligt for enhver, at hun virkeligt nød det, hun stønnede og kom med opmuntringer til ham om at fortsætte. Men pludselig gled der en noget varmt og fugtigt hen over hans stive pik og op ad pikken. Det gav et sæt i ham, samtidig med det fik pikken til at stritte endnu mere. "Kan du mærke, at Pia har taget din pik under behandling?" stønnede hun, samtidig med, at hans pik blev omsluttet af et par meget bløde og våde læber. Han havde kun mulighed for at udstøde nogle lyde, da hun stadig pressede fissen ned mod hans læber. Tankerne hvirvlede rundt i hovedet på ham, Pia hvem? Var det naboen eller hvad?
 

Busse

Julebukken

1412
2012

Efter at vi have læsket halsen, spurgte hun: "Hvordan vil du have mig, skal det være i det store eller lille hul, forfra eller bagfra, du må bestemme." Hun lå på knæ over armlænet på en lænestol, idet hun sagde: "Vær så god, der er valgfri indgang," og så kluklo hun og vrikkede med røven. Da jeg ikke have nået at få udløsning, myrede jeg mig op i hendes skede for at smøre, da hun var meget våd og klistret, derefter satte jeg pikken mod hendes stjerne og med forsigtighed trykkede jeg mig ind i hendes tarm. "Bare kom, jeg er vant til det," sagde hun, jeg kastede al forsigtighed over bord og så fik hun den på alle tangenter, jeg var simpel hen nået derud, hvor jeg bare skulle have kanonen fyret af.
 

Caelestis

Julefornøjelsen 1

1112
2012

Sanne ser Lars være meget rød i hovedet og går over til ham. ”Må vi se din diller, Lars?” spørger hun og tager fat i hans bukser for at knappe dem op. Lars yder modstand, men rejser sig op og knapper sine bukser op. Langsomt tager han sine tights af, og Sanne får et chok og griner. "Undskyld,” siger hun og tager sig til munden, mens hun kigger på ham. Hun tager fat om den med to fingre og ved ikke, hvad hun skal gøre. Lars er flov, og flere af pigerne kigger på ham. Mest har han lyst til at gå, men ”katten er ude af sækken” nu, og han kan se, at de alle småfniser...
 

Caelestis

Julefornøjelsen 2

1712
2012

Hurtigt undskylder Maria overfor Lars og går ind i stuen for at pakke sine ting, men Lars og moren står i entreen og kigger på hinanden. Moren træder over til Lars og tager han i skridtet. ”Den lille diller trænger vist til noget modent og erfarent,” siger hun og klemmer hårdt, mens hun kigger ham direkte i øjnene. Lars ved ikke, hvad han skal gøre. Maria kommer ud i entreen. Moren giver hurtigt slip og træder tilbage, men har stadig direkte øjenkontakt med Lars. Maria kommer i sine sko og undskylder igen overfor Lars, at hun må gå, og træder ud af Lars’ lejlighed. Moren kommer igen tæt på Lars. ”En time, nøgen, ulåst dør med lagen over hoved, ellers…,” siger hun og klemmer igen ham igen hårdt i skridtet og går efter sin datter. Lars er skræmt, hvad har Maria sagt? Og til sin mor?
 

Busse

Veteranernes julefrokost

2312
2012

Arne blev lagt på stuegulvet hvor de to piger begyndte at klæde ham af for han have brækket sig ned at sit tøj og lugtede ikke godt. Da han var hel nøgen gik Nina i kælderen for at komme tøjet i vaskemaskinen og da hun igen kom op i stuen fandt hun veninden Bente siddende og stirre på Arnes skridt hel rød i hovedet. Hvad er der dog i vejen med dig spurte Nina? Det er meget længe siden jeg har set sådan en hun pegede på Arnes pik, der er jo 7 år siden Svend døde. Er du i stand til at få den orm op at stå så for min skyl ingen alarm sagde Nina. Mener du virkelig det, spurte Bente. Nina nikkede. Bente begyndte at lege med det ynkelige vedhæng. Nina rejste sig og kom lidt efter tilbage med et vandfad og en klud her sagde hun den smager bedst hvis den er ren. Efter en grundig afvaskning gik Nina igen ud med fadet. Da hun igen kom ind var Bente begyndt at sutte på ormen...
 

Natteravn

Julebukken 1

1912
2012

- 1. salen består af fire rum, plus to badeværelser og et tekøkken. Alt det kan du råde over. Hun gispede. Hvad skulle hun dog med så meget plads? - Du må benytte faciliteterne i stueplan, dvs. køkken, bad, læsestuen og de øvrige rum, som du vil. Du er velkommen til at spise aftensmad sammen med mig de dage, du har lyst. Dog skal du give frøken Mortensen besked om morgenen. Men der er også nogle regler. Du skal prioritere at spise sammen med mig mindst en gang om ugen, og gerne flere som sagt, du må gerne invitere gæster hjem i de rum, der er dine, men du må ikke holde fest. Det må du klare andre steder. Du får egen nøgle til bagindgangen og instruks i, hvordan alarmen fungerer. Når du spiser, eller er sammen med mig i øvrigt, skal din mobiltelefon være slukket. Jeg går ud fra som logisk, at du er seriøs med dine studier. Nogle gange om måneden får jeg besøg af forskellige kvindelige bekendtskaber. Du er velkommen til at spise middag med os, så længe du opfører dig høfligt, men det går jeg ikke ud fra bliver et problem. Han så på hende. - Som det sidste, men ikke mindst vigtige… Hun stirrede afventende på ham. - Vi er dus, når vi er alene i huset, men har jeg besøg, er det De til gæsterne, og mig titulerer du Herre. Det samme gør mine gæster. Hun sank en klump.
 

Natteravn

Julebukken 2

2012
2012

Frøken Mortensen stod i det dunkle mørke halvt gemt bag et gardin. Hun smilede. Herren havde haft ret. Den unge frøken Ida kunne ikke styre sin nysgerrighed længere. Netop som Ida begyndte at liste ned ad trappen, trykkede frøken Mortensen på en sort knap. Nede i kælderen så Herren straks den lille grønne lampe blinke. Nuvel, tænkte han, vi får nok en lille voyeur på besøg. Han lo for sig selv. Så måtte han jo sørge for, at hun fik noget at se på. Ida kunne skimte et svagt lys længere nede, så hun regnede med, at hun ville finde en dør, der stod på klem. Stille lukkede hun døren lidt mere op og sneg sig indenfor. Hun forstod, at hun befandt sig på en repos, hvor hun gennem tremmerne i et gelænder kunne se et stort rum. Lokalet havde sorte vægge overalt, men det dæmpede lys var kraftigt nok til, at hun kunne se alt. Hun gispede. Kælderen var indrettet som et torturkammer, med kæder hængende ned fra loftet, en gabestok, masser af hylder med forskellige remedier og et stort trækryds på væggen.
 

Natteravn

Julebukken 3

2112
2012

Han tog en arm om hende og førte hende over til smedejernssengen, vendte hende og puffede hende ned på det kølige satinlagen. Hun gøs. Først bandt han venstre arm fast til den ene sengestolpe, og hun kunne mærke det ru reb kradse lidt. Hurtigt bandt han den højre fast, og med et greb om hendes hofter trak han hende nedad mod fodenden, så armene var helt udstrakte. Han satte sig ved siden af hende. - Er frøkenen klar til at tage skridtet helt ud? spurgte han. - Ja, Herre, var det eneste, hun kunne sige, som gav mening. Før hun vidste af det, var også benene bundet fast, så hun lå som et X. Hun kunne knapt røre sig, så stramt var hun spændt ud. Han lod hende ligge lidt, så hun kunne vende sig til fornemmelsen af at være fuldstændig hjælpeløs. Da han kom tilbage, havde han kosteskaftet med. Hun kunne se, at han havde smurt gummipikken ind i noget olie eller lignede, for den glinsede i lyset. Da han kørte den frem og tilbage i hendes revne, stønnede hun højlydt og håbede, at hun var våd nok. Langsom pressede han den ind, og fornemmelsen af at blive totalt spiddet fyldte hendes hjerne. Den var enorm.
 

Merlin

Julebukken på Sjølund slot

2412
2012

En dag op mod jul kommer et brev fra fruens kammerpige, hvori hun fortæller, at komtesse Mela er på vej hjem og vil være hjemme i løbet af få dage. Slottets frue bliver igen opslugt af skinsyge og misundelse, idet hun ved, at hendes fortryllelse af Martin ikke kan hamle op med den kærlighed, de to unge har for hinanden. Hun gransker sine mørke bøger, og natten før komtesse Mela igen vil betræde slottets jorde, er deres elskov vildere end nogensinde før, og Martin synker udmattet sammen og falder i en tung dødlignende søvn. Slottets frue benytter sig heraf. Kan hun ikke få den unge mand, skal Mela aldrig mere nyde hans gunst og mærke hans kærtegn. I sit grænseløse begær og misundelse kaster hun en forbandelse over den sovende yngling og står veltilfreds og ser ham langsomt forvandles til et bukkekid. Hun kalder da på sin betroede tjener, som bærer den forvandlede Martin ud i skovene, der omkranser Sjølund slot for der at overlade ham til de vilde dyr. Det siges, at den unge Martins kærlighed var så ærlig og stærk, at fruens forbandelse ikke totalt kunne ramme ham, og...
 

Mizze Munther

Julius og Sct. Bernhard

1012
2012

Uhh, - hvor var det dejligt. Julius kunne mærke, hvordan eksplosionen nærmede sig. Han ønskede bare, at Milde Mille ville tage ham helt ind i munden, så han kunne sende hele sin ladning ned i halsen på hende. Julius strammede grebet om den krøllede nakke, men lige meget hvor meget han pressede på, så fortsatte den ivrige slikken. En højlydt fnisen rev pludselig Julius ud af den behagelige drømmeverden, og med et sæt åbnede han øjnene. Og stirrede lige ind i et sæt store fugtige mørkebrune hundeøjne. Den store Sankt Bernhardshunds tunge gled stadig hen over Julius’ lanse – som nu eksploderede for øjnene af ham. Som i en tåge måtte Julius læne sig tilbage og bare nyde, hvordan hunden labbede nektaren i sig. Skammens rødme bredte sig over Julius’ kinder, da den højlydte fnisen blev til et gigantisk latterbrøl. Milde Mille og den unge malkepige dukkede frem bag skille væggen, varme og fugtige af latter og lyst
 

Mizze Munther

Julius, En søndag i kirketiden

1212
2012

En tanke slog pludselig ned i Julius’ hoved og forplantede sig direkte i den ulmende lanse. Hvad nu hvis… Julius smed hurtigt sin oppakning og fik lukket klappen op. Lansen stod stiv og strunk lige ud i luften. Hurtigt bukkede Julius sig og malkede et par stråler varm mælk ned i sin hule hånd og gned den rundt om lansen. Han listede sig hen til kalvene og lokkede fristende med mælken. Nysgerrigt kom kalven nærmere og snusede forsigtigt til den mærkelige pat, der blev den budt. Med et voldsomt sug røg pikken ind i kalvens mund. Smerten var så stor, så Julius måtte holde fast i kalven for ikke at falde om. Han havde helt glemt, hvor kraftigt de suttede, det var slet ikke at sammenligne med hundens ivrige slik. Blodet brusede i Julius krop, mens kalven bare suttede og suttede. Den raspende tunge var ved at gøre Julius vanvittig af smerte og vellyst.
 

Mizze Munther

Julius, Julefred

2412
2012

"Nå, du er ikke helt død Julemand.” Lød en engleblid stemme over ham. Julius svarede igen ved at trække i særkens kant, så de store bryster væltede frem. Som et barn der søger trøst, begyndte Julius at sutte på de store mørke die vorter. Med en tilfreds grynten æltede han løs på det ene bryst, mens den anden hånd fandt vej under skørterne. Julius huskede fra sidste gang – at der ikke ville være hindringer for den store arbejdsvante hånd. Englen, med det lyse hår, lod Julius gøre hvad han ville og spredte villigt lårene så Julius hånd kunne finde vej til den våde grotte mellem hendes ben. Julius kunne mærke hvordan det begyndte at rykke i lansen under klappen i vadmelsbukserne. Behændigt fik han knappet op, så lansen kunne folde sig ud i fuld længde. Julius skubbede sig længere op i høet og lod forsigtigt den sårede lanse glide ind i den varme bløde grotte. Stille og roligt for ikke at sårene på ryggen skulle bryde op, lod Julius lansen glide ind og ud af Englegrotten. Englen lod sine kraftige ben slynge sig op omkring Julius’ ryg og holdt ham i et fast favntag. Julius havde ikke andet valg end at blive hvor han var og med et brøl, af smerte og nydelse, fyre sin nektar af i Englens grotte. Stønnende lod Julius sig rulle om på ryggen i høet – ryggen og lansen smertede efter mødet med Englens kraftige lår og stramme grotte. Julius hørte Englen røre på sig i høet. Et øjeblik efter mærkede Julius, Englens blide hænder famle rundt om den sårede lanse. De kuplede sig om de ømme og forslåede kugler, blide og varme strøg de op over den nu faldne lanse. Med et varmt pust, lod Englen sine bløde varme læber glide ned over ham.
 

Jesper

Julegaverne

0512
2012

Om aftenen så jeg på pakken igen. Den så fristende ud. Gør det ondt at få spanskrør?  Man skal vist have det på den bare ende, ellers er det ikke rigtigt. Jeg stillede mig op foran spejlet og prøvede forsigtigt et rap over højre balle. - Ååågh... Auuugh! Det var ikke fordi det gjorde så ondt, det var mere chokket og overraskelsen. Jeg prøvede igen. Denne gang lidt hårdere. Auuuuuugh… iiiiuiigh. Det kunne mærkes og i spejlet så jeg en rød stribe over begge baller. - Tag dig nu sammen. Vær ordentlig. Jeg fik en anstændig natkjole på og gik i seng. Jeg kunne mærke det både i enden og i mit hoved, noget jeg ikke havde følt før. De følgende aftener “legede” jeg igen med spanskrøret og den bare popo. Jeg vænnede mig til smerten og den underlige følelse, der skyllede op i mig. Men jeg tog mig sammen. Sådan noget gør man ikke. Næste dag gik jeg direkte i seng og forsøgte at få alle perverse tanker ud af mit hoved.
 

TH

Julebukken

0412
2012

Hun følte sig underligt tom inden i. Der var ikke mere håb tilbage, men heller ikke flere tårer. Det var på tide, at hun forlod mørket, og sluttede sig til de lykkelige mennesker nede i lyshavet. Hun begyndte at kravle over rækværket, da hun hørte en dyb stemme bag sig. - Det er et meget langt trin. Er du sikker på, det er en god ide, min ven? Pigen fór sammen, og vendte lynhurtigt sit hoved og fik øje på en skikkelse i mørket 3 - 4 meter væk. Hun fattede ikke, hvordan nogen pludselig kunne dukke op der, uden hun hverken havde hørt eller set nogen komme. - Hvem er du? spurgte pigen nervøst. Skikkelsen bevægede sig. - Bliv hvor du er!!! Pigen kravlede helt over på den anden side af rækværket, så det kun var hendes greb om rækværket, der forhindrede hende i at styrte ned på gaden. - Rolig nu. Jeg skal nok blive stående her. Jeg ville bare tænde lyset. Skikkelsen rakte den ene arm ud til siden og viftede med den. En søvnig pære tændte midt på terrassen, og pigen kunne nu se, at skikkelsen var en fedladen mand med et stort hvidt skæg.
 

Jens K.

Til julekalas hos herskabet 1

0112
2012

Mette tog fat i stuepigens korte kjole, trak den med et fast greb helt op over ryggen og afslørede dermed stuepigens bare røv. Hun lod sin ene hånd glide kælende ned over ballerne, kradsede også lidt på den glatte hud og trak så ballerne fra hinanden, så begge stuepigens huller blev gjort meget synlige. Ikke mindst sørgede Mette for, at stuepigens kusse blev åbnet, så de omkringstående med stor tydelighed kunne konstatere, at tøsen var ganske liderlig. Men selvom Mette havde afsløret sit offers meget intime kropsdele, så var hun dog ikke tilfreds. - Skræv! sagde hun med myndig stemme og sparkede med sine støvlebeklædte fødder pigens ben endnu mere fra hinanden, så der blev helt og aldeles frit udsyn. Alligevel var Mette ikke helt tilfreds. Hun bøjede sig ned over stuepigen, der var beordret ind over sofaens armlæn med røven strittende bag ud, og med en vis brutalitet bøjede Mette sig frem og trak tøsens silkeagtige skamlæber fra hinanden. Det var et syn, der fik flere af de omkringstående til både at bryde ud i liderlige kommentarer og klappende bifald, men det var sandelig også et syn, der gav stive pikke og våde kusser
 

Jens K.

Til julekalas hos herskabet 2

0812
2012

– Jaaee, bare gør, hvad I har lyst til ligesom i gamle Japan, stønnede Mette samtidig med, at hun skrævede vildt med sine støvlebeklædte ben og skubbede sig frem på sofaen. Usi kunne ikke modstå den vidt åbne og våde kusse, så med Mettes højlydte stønnen om bare at gøre noget ved hende, tog han rigtig godt fat. Han ruskede vildt i hendes kusselæber, havde nu helt sluppet hendes bryst, så han kunne koncentrer sig fuldt ud om kussen, hvor den kraftige dusk kom ham rigtig godt til pas, åhh, den var god at gennemruske! Lean havde rejst sig op og smidt sin kimono over på et lille bord, og samtidig afslørede hun så, at hun ikke havde en trevl inde under. – Lad mig! råbte hun og lagde sig på knæ mellem Mettes lår, så hun frit kunne komme til at bringe sin tunge på opdagelse i den varme kanal. Lean gjorde også tiltag til at kneppe Mette med sine bryster, som hun i vildskab pressede og tværede op i Mettes varme hule, og da hun fandt den svulmende knop med sin vorte, skreg Mette så højt, at opmærksomheden nu for alvor blev rettet mod sofaen
 

Jens K.

Til julekalas hos herskabet 3

1512
2012

- Jeg forsikrer jer, min slavetøs er aldeles vidunderlig til at slikke og sutte – og det gælder både mænd og kvinder. Åh, Gunhild, du skal sgu da prøve tøsens tunge i dit varme lysthus! sagde fruen og gik samtidig så tæt på, at hun kunne trække lidt op i sin venindes kjole og afsløre en aldeles nybarberet og glat kusse. Samtidig blev stuepigen kommanderet på plads mellem Gunhilds lår som overraskende og velvilligt blev spredt. Gunhild og hendes mand hørte ikke til direktørparrets mest udfarende og erfarne venner med hensyn til seksuelle udskejelser. De var begge midt i fyrrerne, og noget havde de da prøvet sammen med ”AP” og fruen, men da stuepigen lagde sig på knæ mellem Gunhilds lår, var der tilsyneladende nogen modvilje til stede hos Gunhild. - Nej, nej, sagde hun, det bryder jeg mig ikke om! – Og så alligevel lod hun det ske. Stuepigen nærmest krængede Gunhilds skamlæber til side og bemyndigede sig adgang til hendes kusseindgang, og det var, som gik der et elektrisk stød gennem Gunhilds underliv, da den 17-årige tøsetunge begyndte at pirre Gunhilds klit.
 

Jens K.

Til julekalas hos herskabet 4

2212
2012

Liggende på ryggen fik hun begge ben trukket op mod hovedet, så hendes kusse kom i alle tiders skræveposition. - Se, sagde Lene og trak kvindens skamlæber vidt fra hinanden. Hun længes efter pik! Knud var allerede kommet i adamskostume. Han afslørede en meget muskuløs krop og ikke mindst en overdådig stiv pik. Det var dog ikke, den han brugte lige med det samme, i stedet lagde han sig på knæ mellem godsejerfruens lår og hendes åbne kusse – og så fik hun ellers en gang tungeknepning, som hun aldrig tidligere havde været ud for. Havemanden ikke bare slikkede, han bed også i kussen, han borede sin tunge laaangt op i kanalen, og så tog han ellers fat og krængede kussen endnu mere åben
 

Alexa

Adventsgaven 1 - Dugen

0212
2012

Det var 1. søndag i advent, men det er ikke noget, vi har gjort stads af i familien. Jeg var taget ind på kontoret for at kikke en sidste gang på projektet, som jeg skulle aflevere mandag formiddag. Det var sådan set på plads, men jeg ville være helt sikker. Familie og firma afhang af projektet, så jeg måtte altså lige tjekke en sidste gang. Jeg havde lovet min kone at komme hjem til kaffe. Hun havde inviteret sine forældre, og jeg burde vel nok tilbringe lidt mere tid med min familie. Da jeg kom hjem, blev jeg overrasket over at mine svigerforældres bil ikke holdt i indkørslen. Klokken var lidt over 3, og siden de er gået på efterløn har ”til kaffe” betydet ”lige over middag” for dem. Huset var helt stille, da jeg kom ind. Der brændte et enkelt bloklys i stuen og også et i køkkenet. Jeg undlod at tænde lyset, for ikke at øde lægge stemningen. Børnenes værelser var også helt stille og mørke. Jeg gik ud i entreen igen. Min kones jakke hang der, så hun måtte være hjemme
 

Alexa

Adventsgaven 2 - Sommerhus

0912
2012

Guiden til analsex begyndte: ”Når I er godt i gang.” Så vi smed tøjet på vej ind i soveværelset og begyndte straks at kæle. Selv om vi havde haft intens sex en gang den dag, var jeg vildt tændt igen. Jeg startede med at give hende en god slikketur, men stoppede lige inden hun kom. Jeg tog en finger og førte den om til stjernen, lod den glide lidt rundt. Hun trak benene helt op, så jeg bedre kunne komme til. Så tog jeg tuben med glidecreme, tog lidt på fingeren, smurte det omkring stjernen, og lod så fingeren glide lidt indenfor. Det var lettere, end jeg havde forventet, men det føltes også meget underligt, hun stivnede helt. Jeg lod fingeren hvile i hullet og gav mig til at slikke hendes klit. Jeg begyndte at lade fingeren glide langsomt frem og tilbage. Det var noget hun kunne bruge. På kort tid gik hun fra stiv og kold til at være tæt på orgasme, men jeg stoppede inden. Jeg lagde mig hen over hende og lod min pik trænge op i hende. Jeg må præcisere; ind i kussen, fissen, skeden, ikke i numsen. Vi lå lidt og kyssede. Jeg spurgte, hvordan hun ville have den, og hun svarede, at hun nok helst ville ligge på maven.
 

Alexa

Adventsgaven 3 - Helene

1612
2012

Pludselig så jeg min venindes hånd på min mands bule, og jeg kunne se bulen vokse. Uh, hvor frækt. Det var jo det, jeg havde gået og fantaseret om, siden Helene havde ringet mandag aften. Men nu hvor drømmen pludselig så ud til at kunne blive virkelighed, så føltes det lidt underligt. Og da min mands hånd så begyndte at glide tøvende op ad hendes lår, stivnede jeg et øjeblik. Jeg vidste at Helene var trusseløs, for det havde vi aftalt inden han kom hjem, samtidig med at vi havde skiftet til kjoler. Men da jeg kunne se, at hans hånd var nået helt derop, og jeg så smilet i hans ansigt, så begyndte der, at ske noget
 

Alexa

Adventsgaven 4 - Masken

2312
2012

De to gutter så spørgende og forventningsfulde på mig, jeg nikkede og straks satte den unge fyr sig mellem min kones ben, trak hende resolut ud til kanten, og begyndte at slikke hende. Hun rakte søgende hånden ud til højre, og fangede min pik, og gav sig til at massere den. Hendes venstre hånd gik også på opdagelse, og den anden fyr fik sig sat, så hun kunne fange hans solide pik. Nu fik vi en gang synkron massage. Ville vi mon komme? Samtidigt? Men det blev hende, der fik den næste orgasme, og straks satte sig hun sig over skrævs på mig, og begyndte at ride mig. Den unge fyr så lidt skuffet ud, han havde vist regnet med, at det var hans tur. Selv om han allerede var kommet et par gange, var han bestemt ikke færdig. Jeg fik en idé. Jeg gled helt tilbage i sædet, spredte mine ben let, og vinkede ham hen.
 

Hairulf

Julebukken

0312
2012

Påskeharen holdt en kunstpause, indtil salen kogte af spænding, så kom det: ”Julebukken! Han er jo et spændende sammensat dyr, dels er han en gedebuk af kød og blod, dels er han et rituelt væsen skabt af halmstrå, og han kan frit skifte mellem de to identiteter. Det skal blive spændende at se, om han magter at løse dette års opgave, den kommer her: Kvinden Lisa sidder på en bådebro. Hun har en tung sten i hver frakkelomme og en halv flaske snaps i tasken. Hun er fortvivlet og vil om lidt drikke snapsen og så lade sig falde i vandet for at drukne sig. Julebukken har 48 timer til at dels redde hende, dels, og især, gøre hende så lykkelig, at hun vælger livet. I kender jo reglerne, ét mirakel må han påkalde, resten afhænger af ham selv. Det store timeglas bliver vendt nu, værsgo Julebuk, gå i gang!” Lisa mærkede kulden, selv hendes tykke vinterfrakke kunne ikke holde den stikkende blæst ude; men hun var ligeglad, alt var ligegyldigt. I seks år havde hun og Lars levet sammen, hun havde arbejdet i supermarkedet, et skodjob, for at han kunne fuldføre sit lægestudium, så skulle hun bagefter læse til bibliotekar, var aftalen. Men som Lars spydigt havde sagt, da han var færdig og smed hende ud til fordel for sin nye kæreste, så var det jo ikke noget, hun havde papir på.
 

Peter

Juleferie

2312
2010

Jeg fandt på at køre et smut hjem i min frokostpause. Hun stod i køkkenet og var ved at lave kaffe, da jeg kom ind ad køkkendøren. Hun vendte hovedet og smilede til mig. Jeg gik om bag hende og lod mine hænder vandre over hendes ryg og ned og kramme hendes store baller. Hun havde som så ofte kjole på. Jeg fik listet kjolen op over hendes dejligt frodige røv. Hun havde glemt at tage trusser på. Jeg krammede hendes baller og lod mig så glide ned bag hende. Min pik pressede allerede voldsomt på for at komme ud. Jeg kyssede hendes baller og skilte dem, så min tunge kunne finde ind mellem dem. Tungen cirklede om hendes bagerste hul. Jeg fik åbnet det lidt med tommelfingrene og kunne presse tungen ind i anus. Hun vrikkede lidt med røven og nød tydeligt nok behandlingen. Da jeg havde tunge kneppet hende lidt, rejste jeg mig langsomt op. Stående bag hende lod jeg hænderne finde hendes dejlige store bryster. Jeg krammede dem begærligt og fik listet en hånd indenfor kjoleudskæringen, så jeg kunne komme til at mærke dem rigtigt.
 

Muffi

Juleafslutning med sidegevinst

2312
2010

Gitte vendte sig om mod mig og sagde, at nu hvor jeg havde hjulpet hende med at få manden hjem, ville hun give noget som tak, men jeg måtte love, at jeg ikke sagde det til nogen. Den var jeg med på og smilte til Gitte. Fint, nu skal du havde lov til at se og føle på de bryster, som alle har set på i aften. Hun lynede ned i trøjen og frem kom 2 dejlige store bryster, som var sluppet fri fra BH’en, jeg tog roligt mine hænderne op og begyndte at kæle og lege med dem, jeg kyssede og suttede på vorterne til de strittede dejligt, jeg kunne høre på Gitte, at hun kunne lide det, da vejrtræningen blev tungere og tungere. Lige pludselig kunne jeg mærke, at hun kørte med hånden på min pik i bukserne, som nu bare blev større ved berøringen, jeg klemte og suttede mere og mere på brysterne, så det til sidst blev for meget for Gitte, som nu åbnede mine bukser og derefter hev mit mere eller mindre stive lem frem og gned på det, mens jeg legende bed i de dejlige store bryster.
 

BK

Ind under jul

0912
2010

På hovedgaden var samlet en stime af tanter, som ville se det intime.
Da én af dem synes, min kalden er tåget, tror hun, jeg også har knald i låget
og får en betjent til at vende sig rundt. Jeg råber påny i samme sekund:
- Jesus, for helvede, din idiot, pas nu det arbejde, du er betroet,
og se så straks at komme herned, ellers får jeg da aldrig fred. -
 

m0f0

Et juleeventyr

1501
2010

”Og hvad ønsker du dig så til jul?” spørger julemanden med slet skjult træthed i stemmen. Jeg finder mig selv på knæet af den store tykke mand og bliver straks helt rød i hovedet. Jeg aner ikke, hvad jeg skal sige. ”Lad nu være med at gøre det mere pinligt for os begge end det allerede er,” hvæser julemanden så til mig hvislende ud gennem læberne med irritabel hidsighed i stemmen, mens han stadig prøver at smile til børnene. ”Tror du ikke godt, jeg ved, hvad du ønsker dig?” Han stirrer direkte på hjælpenissen, der spankulerer rundt og viser sine perfekte baller for næsen af os. ”Hvem ville ikke gerne begrave sin pik i den røv i ét langt hårdt stød? Han gør det kun for at drive mig til vanvid, jeg er tvunget til at sidde her og stirre på ham hele dagen, jeg kan ikke holde det ud! Prøv at mærke.”
 

Mo

Julefrokost

0801
2010

Jeg trak hende hen til garderoben og lod min hånd glide op under hendes dragt, fandt hurtig hendes venusbjerg, og lod min hånd glide ned mod hendes fisse, hvor mine fingre blev mødt af en meget våd fisse. Hun spredte sine ben, så jeg bedre kunne komme til at lege med hendes hårde klit. Jeg klemte den lidt mellem mine finger og gned mine finger ind mellem hendes våde skamlæber, så de blev godt våde af hendes fissesafter, trak dem ud og førte dem op til vores mund. Jeg stak mine våde finger ind i hendes mund, som hun slikkede rene som en kat slikker en skål mælk. Min pik rejste sig stille og roligt i mine bukser, og min lyst blev vækket, jeg trak hende med ud på et af handicap toiletterne, lynede hendes dragt ned og tog den langsomt af hende.
 

Muffi

Servicevagten før jul

2012
2009

Da jeg kom ind i køkkenet, havde fru Larsen noget lidt andet tøj på end i går, det var mere sexet at se på, det fremhævede hendes former dejligt, jeg fik fundet fejlen, og måtte konstatere at jeg ikke ville kunne lave komfuret, da fejlen havde brændt nogle af ledningerne i stykker. Jeg foreslog, at vi fik hentet et andet komfur, som jeg vidste, var 100% i orden. Det var en god ide, skal jeg køre med, kom det stille fra fru Larsen. Det må du meget gerne, svarede jeg retur. Ok, jeg tager lige en frakke på, så er jeg klar. Jeg gik ud i bilen og pakkede sammen, så vi kunne køre hjem på værkstedet. Jeg så, at fru Larsen lige hurtigt snakkede med manden, inden hun kom over til min varebil. Så er jeg klar til at tage på tur med dig, hun så på mig med et stort smil.
 

Gamle Lars

Jul med Maria, min nabo

1612
2009

En morgen i begyndelsen af december bemærkede jeg, at hende avis stadig lå ved hoveddøren. Det var usædvanligt fordi Maria altid mødte tidligere end mig og læste sin avis inden hun tog på arbejde. Jeg ringede på hendes dør, men fik intet svar. Jeg prøvede flere gange. Til sidst hentede jeg hendes nøgle og lukkede mig ind. Hun lå på køkkengulvet og var bevidstløs, så jeg skyndte mig at tilkalde ambulancen. Jeg tillod mig at køre med hende til hospitalet og meddelte mit arbejde, at jeg kom senere, og orienterede dem om min situation. Næste dag besøgte jeg Maria, som nu var kommet til bevidsthed og smilede til mig og takkede mig, fordi jeg havde reddet hende.
 

Katrine Benthagen

Julianes juleferie

1612
2009

Ikke meget at komme efter i aften Julle?” Hun så forbløffet på ham. ”Hvad mener du?” Han smilede spottende. ”Jeg mener, at der ikke er nogle fremmede mænd, du kan bruge og smide væk igen, uden problemer.” Hun stirrede målløs på ham, men inden hun fik sig samlet sammen til at give et flabet svar, fortsatte han. ”Men hvis du trænger og tør, så bor jeg på værelse fire. Jeg går op om lidt du er velkommen til at gå med.” Han slukkede sin cigaret og gik ind, inden hun fik samlet sig om at svare. Hun sydede af raseri. Hvad bildte han sig ind? Hun tog et par arrige hiv på sin smøg og gik så indenfor. Hun så sig om efter ham, men kunne ikke se ham nogen steder. Så mærkede hun en hånd på sin skulder og vendte sig om. Der stod han. Han havde stadig det lille ironiske smil i mundvigen. ”Skal vi danse? Det er jo sådan du plejer at starte, når du har udvalgt dit offer?”
 

Jens K.

Til julebal i Loge6

0912
2009

Der blev så talt en hel del om den praktiske side af arrangementet – og naturligvis også om prisen, som lå et godt stykke over det, som parret havde forestillet sig, men så ville der stort set heller ikke være tabuer. Under prisfastsættelsen var det så nissefar kom med det vel rimelige spørgsmål: - Sig mig skal Andersen da ikke have en mulighed for at se, hvad det er han køber? Vi kunne da godt såd'n lige antyde lidt om, hvad det er vi har tænkt os… ku' vi ik'? sagde nissefar, og nissemor nikkede bare. Det medførte så, at Andersen lidt efter sad i en dyb lænestol oppe på loftet, hvor parret havde indrettet et lille øvelokale. Her havde de også et musikanlæg, og mens parret klædte om til nissestrip, fik Andersen sig en Gammel Dansk.
 

Jens K.

Til julebal i Loge6 del 2

1612
2009

Nissefar fandt det helt vildt, sådan som interessen nu samlede sig om hans kone, og han kundgjorde højlydt, at de alle sammen nok skulle få lov til at kneppe hende. Hun er liderlig og trænger til pik i alle huller, kundgjorde han. - Hvad fanden så med os, der ikke har nogen pik, råbte logesøsteren, der i mellemtiden havde krænget begge sine bryster frem fra den nedringede kjole. - Kom og kys mine patter tøs! Råbte hun og hev nissemors ansigt frem mod sin barm. Der opstod da også lidt brystkontakt, dog ikke nær nok, men til gengæld havde hun så fået et par fingre op i nissemors sjaskende våde kussehul. Nu fandt overmester Andersen det på tide, at få styr på ”tumulterne”. Han svingede dirigentklokken og krævede øjeblikkelig ro. - Før kvinden ind i det ”allerhelligste” og fastgør hende på ”mesters bord” – blindfoldet - med vidt spredte ben, så hendes kusse er til fri disposition
 

Busse

Hun ville have den på hundemaner

2412
2007

I revyen skulle en der heder Lisa være tævehund, og jeg hanhund, og Leila kontorchefen, og jeg gav den ikke for lidt, først snuste jeg lidt, så gjorde jeg som jeg slikkede hende i røven, samtidig med stod Leila bag gardinet og tog sig selv i skridtet, det blev der grint meget af. Efter revyen var der dans, og jeg blev budt op af kontorchefen, som er en stor dame både i højde og drøjde ca. 50år. Og frøkenen har boet sammen med en mand, men han blev hurtigt fyret, så hun er alene, og har været det de sidste 10 år. Jeg er 66, og medens vi dansede, hviskede hun mig i øret, at hun misundte Lisa, og meget gerne ville have været i hendes sted. Da vi skulle hjem, kom kontorchefen, som hed Maren og spurte, om hun måtte køre med mig..
 

Jens K.

Nissepigen fik dobbelt julepik 1

0312
2006

Der blev fodret og malket tidligt, mælkejungerne blev bare sat ud i det tilfrosne vandtrug på gårdspladsen, og dyrene i den lune stald fik lidt ekstra at spise, de skulle også mærke, det var jul. I køkkenet var Gurli i gang med julemaden, flæskesteg og medisterpølse, og så var der hjemmebrygget øl fra naboen og en brændevinsdram eller to skulle man også have.  - Desserten er en hemmelighed, det er da godt med overraskelser… er det ik'? sagde Gurli, og Hans-Aage sagde bare: - joe, det er det da! Der var lunt og dejligt i køkkenet, hvor flammerne fra brændekomfuret sørgede for den energi der skulle til for at få flæskestegen med æbler og svesker gjort rigtig lækker. Gurli - gårdmandskone på sjette år - havde røde kinder, hun havde knappet sin bluse ret meget op, som Hans-Aage ikke havde set tidligere..
 

Jens K.

Nissepigen fik dobbelt julepik 2

1212
2006

- Nå, hvad var det så der var så godt ved at blive "solgt" til kreaturhandleren ? leg lidt med din kusse, mens du fortæller, sagde Gurli, og det skulle kun siges én gang.
- Jamen, det var nok den måde han i alles påsyn gav mig en grundig undersøgelse - og ikke mindst både hans og kællingens kommentarer. Han mente, at mine bryster var for små, og han tvang mig så til at indrømme, at jeg var helt vild med at blive taget på patterne. Jeg skulle sige, at han godt måtte vride mine vorter, men det fik så hans kone til at sige, at det skulle hun nok tage sig af, og jeg skal lige love for, at hun gjorde det.
 

Jens K.

Nissepigen fik dobbelt julepik 3

1712
2006

- Ret dig op tøs og strut med patterne, sagde han og trak lidt brutalt kjolen ned over skulderne og straks derefter kom stropperne i den sorte BH samme vej - og så et rask ryk, og begge bryster sprang frem i friheden. Så fik hun et knæ i ryggen og et hårdt rusk i håret, så overkroppen blev presset frem. Det var flotte bryster, der blev vist - store og alligevel faste og struttende med et utroligt stort brunt vorteområde, og så de stive og hårde vorter, der nok så frækt bare strittede til fri beskuelse og brug. - Nå, hvad siger I? spurgte Lene, tror I ikke, vi kan få en spændende nytårsaften? se hvor tøsens vorter stritter som små stive pikke, hun er allerede godt liderlig, kunne Lene konstatere bare ved at kikke på patterne. Og mens der blev drukket kaffe, stod tøsen så der og viste sine bryster frem, og specielt Lene snakkede i et pløre om tyskertøsen. - Selv om hun har haft mange tyskerpikke i sin kusse, så er den faktisk rigtig stram, bare vent!
 

Bent Habe

Julemanden

0312
2006

Juleaften oprandt og jeg startede min julemandstur til de små glade hjem og de forventningsfulde børn. Første besøg var som aftalt hos Grethe, da hendes lille søn skulle relativt tidligt i seng. Jeg fandt sækken med gaverne og ringede på. En nissepigeklædt Grethe lukkede op og gav mig et stort kys, som tydeligt viste, at hun var glad for at se mig igen - jeg havde ellers været meget spændt på dette gensyn. Jeg gik ind i stuen og tog et par gaver op ad sækken og gav drengen - resten af gaverne lagde jeg under juletræet og sagde til ham, at jeg havde meget travlt i aften. Grethe fulgte mig ud i gangen, hvor hun omfavnede mig tæt og hviskede: "Kommer du og giver mig en gave, når du er færdig med børnene?" Jeg kyssede hende og hviskede tilbage: "Det kan du tro - de voksne skal jo også have gaver."
 

Anni Mela

Glædelig Jul

0312
2006

Kanen landede af sig selv på et tag, han steg ud, tog sækken på ryggen og gik med store skridt hen til skorstenen, men den var blokeret. - Hmm underligt, tænkte han og tjekkede sin liste, joo det var her, den sidste gave skulle afleveres, han forsøgte igen at komme igennem, men lukket var den. Det kunne kun betyde to ting, enten at den der boede i huset ikke troede på ham eller at de stadig ikke sov. Han lod sig glide ned fra taget, og kiggede ind af ruden. Der var mørkt derinde, han gik hen til døren, tog i håndtaget, døren gik op, helt uden en lyd listede han indenfor, op ad trappen op til soveværelset, han gik forbi døren til børneværelset, derinde lå Peter, den lille bandit, og drømte om gaver, og han skulle nok få alt det han ønskede sig. Henne ved døren til soveværelset, kom der en lyd, efterfulgt af et lille fnis, julemanden listede hen og så ind, der stod fruen i huset iført en nissedragt, mens herren i huset sad i sengen og lignede julemanden
 

Marthin

Julerejsen

1502
2006

Lad mig dog dø, lad mig lægge mig ned, jeg kan ikke vade gennem al den sne, klagede hun sig og jeg svarede hende, følger du ikke med godvilligt, så bliver jeg nødt til at slæbe dig med, kom nu, for fanden moster og jeg gik foran, med tæpper, lommelygte og hende i hånden, sneen trængte ind i alt vores tøj og vores varme, bevirkede at vi efter kort tid, var drivvåde, da der endelig dukkede en lade frem i mørket. Jeg fik lirket porten så meget op, så vi kunne snige os indenfor, jeg gav hende lygten og jeg fik lukket porten igen og lagde nogle halmballer hen, så den værste træk, forsvandt. Jeg bredte tæppet ud på en stor stak halm og sagde til moster Ellen at hun skulle klæde sig af, tag alt det våde tøj af og rul dig ind i det tæppe, så du kan få varmen. Men hun stod bare paralyseret og græd, da jeg flåede frakken af hende, kjolen fulgte efter og hendes undertøj fik jeg også revet af hende..
 

Marthin

Juleaften

1502
2006

Han lynede sine bukser ned, tog sit stærkt erigerede lem frem og lod den stritte frit ud i stuen, løftede sin arm og knaldede spanskrøret ned over hendes stramme og spændte ende, hun smågræd og bad for sig, bed tænderne sammen og tog imod hans slag, som en helbredelse af hendes stygge tanker og hendes utroskab, rettet mod ham. Han stod, med sit stive lem i hånden og lod spanskrøret hvile, han satte lemmet hen til, hendes liderlige og fugtige indgang og pressede sig ind i hende, hun rettede ryggen ud, forsøgte at rejse sig og udbrød, - nej, nej Ole, hvad er det du gør, hvad gør du, nej, nej. 
 

Marthin

Julerosen

1502
2006

Hun rejste sig, gik ud i køkkenet og kom ind igen og gik hen foran mig og sagde direkte, - hvis nu jeg havde heddet Anja og var femogtredive år, så havde jeg nok siddet på dit skød, og du havde overgramset mig, mon ikke? Men nu hedder jeg Anna, er femoghalvtreds, så det interesserer ikke Herren, han har slet ikke lyst til at være sammen med en dame i den alder, selvom hun gør sig til?  - Det er noget sludder, sagde jeg, men tænk dig nu, hvis jeg var kommet ind i din lejlighed og i stedet for at sætte mig ned og drikke kaffe, så havde overfaldet dig og trukket bukserne ned på dig, så havde du sikkert skreget på politi og meget mere, tror du ikke Anna.
 

Marthin

Julegaven

1502
2006

En aften, hvor Knud skulle direkte op til herregården til et møde, travede jeg langsomt hjem gennem skoven, jeg var glad og opstemt af vores møde og pludseligt hørte jeg skænderier, fra et af landarbejder husene, det lød, som en meget dyb mands stemme, der truende råbte op og jeg listede tæt hen til deres vindue og kiggede forsigtigt ind. Her sad manden, midt på gulvet, på en skammel, med sin knyttede næve, i truende bevægelse og råbte jeg skal fandeme lære dig at danse kinddans, med en fremmed mand, din forrykte madamme, jeg skal tugte dig din tøs og han greb hende om livet, smed hende over sine knæ, løftede hendes skørter op og trak hendes bukser ned og blottede hendes ende og hun fik en god gammeldags endefuld i sin bare ende, han slog hende mange gange og hun hylede og bad om nåde
 

H2O

En knaldgo' jul

2301
2006

Anne-Marie havde foreslået, at hun og jeg så tog op til det svenske hus alene og fejrede jul der. Først havde jeg tøvet lidt, ville det ikke blive lidt kedeligt så langt væk og i denne mørke tid? Men så fik jeg en ide: ”Jo”, sagde jeg, ”lad os gøre det, men så ønsker jeg mig også noget særligt til jul. Jeg ønsker, at når vi kommer derop, skal du servere julemiddagen iklædt kun forklæde. Og så vil jeg have lov til at forære dig noget erotisk tøj i julegave og du skal tage det på. Og mandelgaven skal være opfyldel­sen af et sexønske for den, som vinder.” ”Såå”, smilede Anne-Marie, ”jeg begynder at kunne se tegningen. Men skal jeg være afklædt, skal du også.
 

Marthin

Jul E Nissen

1712
2005

Frisøren tog sæbe koppen og en stor blød barberkost og sæbede hele hendes fisse og mave ind i det bløde skum og bedst som frisøren gik i gang, med at barbere hendes fisse og han lå på knæ, med ansigtet helt nede ved fissens indgangsvinkel, gik døren op og frisørens kone trådte ind og begyndte at sjofle ham til og minsandten om ikke hun titulerede byens første dame som en beskidt luder og sådan en liderlig mær, hun skulle smides ud. Så fik frisøren dæmpet sin kone ned, da hun pludseligt så damens ansigt og udbrød, jamen dog, nej uha dog, åh ja, men nej, åh hvad skal jeg sige, undskyld fru Borgmester.
 

Anni Mela

Hvad nisserne så i kostalden

3011
2005

Hun syntes det var noget pjat at de skulle se her og kigge på dyrene, godt nok var hun glad for dyr, men de kunne da se på dem i morgen. Her sad de to små nisser så og dinglede med benene udover kanten af loftet. Pludselig gik stald døren op, og ind kom bonden og malkepigen, malkepigen fniste og bonden smilede frækt. ”’Jeg har lavet klar til det herover i båsen” sagde bonden og trak malkepigen efter sig hen mod den tomme bås. Malkepigen smed hurtigt tøjet, og satte sig på knæ foran bonden, og uden en masse snak og halløj, trak hun bukserne ned på bonden, og tog hans lem frem, bonden smilede. Nissefar sad og så på de to mennesker og måtte lige rette bukserne for der var noget der godt kunne li’ det han så.