Erotiske oplevelser på job/offentligt/natur (309)

Forfatter profil

Titel

Dato

Job/Offentligt/Natur

Uddrag af historien

Anne

Forretningskvinden tjekker udvalget
Kold forretningskvinde - hot sex, del 1

1508
2018

På job

I hotellets bar lod jeg igen blikket løbe rundt. Der var et par potentielle emner, men ikke noget overvældende, indtil jeg fik øje på en køn, mørkhåret mand med skæg, der sad ved baren. Lidt lille til en høj pige som mig, men han havde et muntert glimt i øjet, det gjorde, at jeg syntes at han var værd at checke ud, så jeg gik hen til baren og kontaktede ham: - Undskyld, så jeg ikke dig i flyet i går fra København? Det var en kæmpeløgn, men et sted at begynde. Manden så op med kønne blå øjne, smilede og sagde, at det ikke kunne passe, for ganske vist var han fløjet hertil, men det var fra Lyon. - Så var det ikke os to, der mødtes, smilede jeg tilbage. - En skam, men vi kan jo gøre noget ved det nu, sagde han galant og fortsatte: – Må jeg byde på noget?
 

Anne

Yess!
Kold forretningskvinde - hot sex, del 2

2108
2018

På job

For en gangs skyld en mand, der næsten var for langsom, men nu mærkede jeg, at han hulede hånden, greb om mine kønslæber og begyndte at lade dem glide mod hinanden og massere klitorissen. Den behøvede ikke meget opmuntring, var allerede svulmet op og var stor og følsom. Hvis jeg havde været i tvivl, kunne jeg i alt fald konstatere det øjeblikket efter, da en langfinger skilte mine kønslæber og blidt kærtegnede mit skød indefra. Chokket ved hans berøring fik hele min krop til at skælve af nydelse, og han så mig drillende ind i øjnene, da han begyndte at kærtegne og åbne mig. Jeg fik næsten tårer i øjnene af hans skønne berøringer Hele kvindekroppen begyndte at skrige på mere, og jeg tog et fast greb om hans stive pik, som om jeg var bange for, at den skulle forsvinde.
 

Anne

Oui, oui, oui
Kold forretningskvinde - hot sex, del 3

2208
2018

På job

Åh, hvor jeg elsker at få en tunge lige der, det er så perverst og så er jeg afsindig følsom dér. En blid langfinger begyndte også at presse på min ringmuskel og skubbe på. Det var uendelig skønt at blive slikket og åbnet bagtil af en erfaren mand, der åbenbart tydeligt kunne afkode, hvordan jeg skulle have det. Utålmodig efter at blive penetreret og fyldt ud af en stiv kæp lagde jeg mig om på ryggen og spredte benene for ham. - Der er glidecreme og et cremet kondom i min toilettaske, hviskede jeg. – Og kom hurtigt tilbage. Jeg vil have dig op i mig nu. I want you to fuck my ass right now!
 

Erotikelsker

En tur på stranden

1806
2018

I naturen

Han satte tempoet op og kneppede løs, men pludselig kom han til at trække sig for langt tilbage, og pikken forlod den dampende fisse med et lille svup, men fordi han var så godt i gang med hans kneppe bevægelser, ramte pikhovedet mod Charlottes lille stjerne, da han igen rykkede sig frem. Charlotte stoppede sit slikkeri af Iben og sagde så, ”Er du forsigtig, er det ok dit liderlige handyr!” Han blev overrasket over meldingen, men havde også lyst til at kneppe hende der, så han lod hurtigt to fingre komme op til munden og fik lidt spyt på fingrene, som hurtigt blev ført ned til og omkring den ventende stjerne. Hans pik glinsede stadig af de safter, den havde fået med sig fra fissen, så den behøvede ikke mere væske for at blive glat. Han satte igen forsigtig pikhovedet mod stjernen og pressede så stille og roligt til.
 

Erotikelsker

En tur på stranden, del 2

2108
2019

I naturen

Iben satte sig op på knæ og begyndte på ny at massere og ælte de skønne baller. Allan tog en dyb vejrtrækning. Åhh hvor han dog ville ønske det var ham der havde Ibens plads. Synet og drømmen om at lege med de skønne baller begyndte at have sin virkning på ham, og roligt kom hans rejsning tilbage. Stille og næsten uden han selv registrerede det, sad han stille med sin pik i hånden og gned den meget stille og roligt. Rejsningen tog til, og lidt efter sad han igen med fuld rejst pik imellem fingrene. Iben så over på ham og smilte, men fortsatte massagen af Charlottes baller og efterfølgende lægge og ben. Da hun blev færdig, lænede hun sig frem og hviskede et eller andet til Charlotte, Charlotte nikkede og kom med en stille brummen.
 

Muffi

Kundebesøg med uventet udslag

2404
2018

På job

Det blev fikset, og jeg kørte, så jeg ville være hos kunden godt kvart i kl.16 så jeg lige kunne give priserne til Peter inden fyraften. Jeg kom ind og syntes, det så lidt tomt ud, men over i hjørnet kom den dejlige kvinde fra i formiddags frem. - Nå, siger hun, du kom hurtigt tilbage! Jeg smilede og svarede hurtigt at jeg bare måtte se hende igen. Hun lyste op i et stort smil og grinte lidt. - Jeg har et tilbud til Peter, men jeg syntes ikke, jeg kan se ham. - Nej han er smuttet, skulle til tandlæge her ved halv-4 tiden. - Nå for fan’ og øv, var mit svar retur. Så har du måske lukketjansen i dag? Jeg tænkte, at så kunne jeg jo lige snakke lidt med denne dejlige kvinde. - Ja, også i dag, jeg har ikke så meget, jeg skal nå efter job, jeg bor alene, og børene er store, så jeg nyder friheden. - Okay, svarede jeg retur, jeg blev skilt for lidt over 2 år siden, og har ikke haft travlt med at finde en ny kæreste, som du siger, nyder man friheden lidt. Hun så smilende op på mig og fortalte at hun også blev skilt for godt 4 år siden. Hun afbrød sig selv ved at sige, - Vil du have en kop kaffe?
 

Tantra Sex

Ireland

2412
2017

I naturen

Efter at have kørt et stykke tid, fandt vi efter lidt søgen en ugenert plet. Jeg parkerede bilen, tog et tæppe ud af bilen og lagde det på græsset. Signe satte sig på knæ på tæppet og tog fra i mit bælte og lynede bukserne ned, og inden jeg kunne nå at reagere, havde hun trukket mine underbukser ned og taget min pik i munden. Hun lynede ned for sin cardigan, så hendes bryster kom ud i det fri. Hun kælede og hev i sine brystvorter, mens hun vuggede frem og tilbage, så min pik kom dybt i hendes mund. Jeg kunne mærke, at hun var ved at få mig til at komme, så jeg skubbede hende om på ryggen. Jeg lagde mig ind over hende, så min pik kælede for hendes kusse, mens jeg kyssede hende.
 

Erotikelsker

På vejen hjem

2611
2017

I naturen

- Kom med, jeg vil ha’ dig nu, her, ude i det fri, sagde hun og tog ham i hånden og sammen gik de lidt væk fra bilen. De gik nogle meter, så så han silhuetten af et bord. Han førte hende hen til bordet. Vendte hende  om, så hun stod med fronten imod ham. Han kyssede hende kort, så gik han på hug og lod hænderne finde kanten af kjolen. Lod dem køre op af låret, kjolekanten fulgte langsomt med op, efterhånden som hans hænder arbejdede sig langsomt op mod deres mål. Endelig mærkede han trusserne, og han lod kort begge tommelfinger hilse på en fugtige stribe på trusserne, inden hans fingre fortsatte op og fik fat i den øverste trussekant. Med pegefingrene lavede han hurtigt 2 kroge og begyndte nu at lade hænder og fingre følge benene ned. Pludselig stod hun med sine trusser nede om anklerne.
 

Erotikelsker

Natrunde på hotellet

2910
2017

På job

Han så ind igennem den lille sprække i døren, kvinden lå stadig i sengen med den ene hånd lige over sit skridt, dog uden at lege eller kærtegne sig selv. Pludselig vendte hun sig mod døren, ”Er du sød at lukke døren, enten ude eller indefra,” sagde hun. Han tænkte sig om et øjeblik så åbnede han døren. ”God aften, det er vagten, er alt som det skal være?” spurgte han og så på den nøgne kvinde i sengen. ”Kom herind og luk døren,” sagde kvinden og pegede på ham. Han gjorde, som hun havde bedt om. ”Jeg trænger til at blive slikket og ikke andet, kan du hjælpe?” spurgte hun og spredte benene lidt mere. ”Det er jeg helt sikker på jeg kan hjælpe med kære frue,” sagde han og gik hen til sengen. Hun vendte sig, så hun kom til at ligge på tværs af sengen og rykkede sig ud til kanten og spredte benene for ham. Han gik på knæ ved siden af sengen og tog at godt greb om hendes lår og førte straks hovedet og tungen ned mod hendes ventende skød, hun var glat men med en trimmet stribe over skridtet. Han førte tungen ned til skamlæberne og begyndte straks at slikke og lod tungen arbejde sig ind til varmen, herefter førte han tungen op imod klitorissen, som også ventede på besøg af hans legesyge tunge. Straks han lod tungespidsen røre det følsomme punkt, gav det et lille ryk i damen, som var gået i gang med at kramme de store fyldige bryster.
 

Far til 4

Naturfagsdagen

1910
2017

Offentligt

Jeg bad hende følge med ind i fysiklokalet. Tog galant hendes taske og fik et glimt af en fyldig bag. Inde i lokalet var det første hun gjorde, at tage fjernbetjeningen op af sin taske. Smilende tog jeg den i lommen og sagde, at jeg ville hente eleverne. Jeg fik samlet eleverne sammen og præsenteret Kirsten, og hvad hun ville fortælle om. Derefter satte jeg mig bagved. Klar til at nyde showet, sad jeg med hånden i lommen, legede med fjernbetjeningen. Kirsten begyndte at fortælle, levende og engageret. Hun var faktisk fantastisk sexet, som hun stod der og fortalte om noget, som hun tydeligt brændte for. Mht. til at brænde, så fik hun lige et buzz med ægget. Hvis det ikke var fordi, jeg holdt skarpt øje med hende, så havde jeg ikke opdaget hendes reaktion.
 

Erotikelsker

Overarbejde

1708
2017

Job

Hun sad let foroverbøjet, så der var frit udsyn til den øverste del af hendes blottede barm. Han smilte til hende og gav et lille nik, da de kort fik øjenkontakt, men blev igen stående lidt for at se hende lidt an. Og hurtigt faldt synet tilbage på de velformede bryster, som blev holdt pænt oppe på plads af sports toppen. Han nikkede igen og gik tilbage til sit kontor og begyndte at arbejde igen. Efter et stykke tid fik et eller andet ham til at kikke op og hen mod døren, han hev en ekstra gang efter vejret. I døren stod hun, kun i shorts, toppen var blevet udskiftet med et håndklæde der hang over nakken og skuldrene og videre ned over brysterne. ”Hej, fik du set hvad du ville før, eller skal du ha et ekstra kik,” sagde hun, idet hun kom ind på kontoret og lukkede døren bag sig. Hun kom over til skrivebordet og lænede sig let frem, så håndklædet vippede frem og blotlagde brysterne, det havde dækket
 

Tenna

Cykelturen, del 4

1306
2017

Natur

Bjarne havde sat sig på knæ foran Linette og var begyndt at slikke hendes glatte fisse. Linette spredte sine lår lidt og gav ham plads. Anne Grethe gispede, da jeg rørte hendes klit gennem joggingstoffet og trussen. Min højre hånd kørte jeg igen helt ned til linningen. Jeg trak op i hendes T-shirt og fik min hånd cirklet ind på hendes bare mave. Hun stod og modtog min kælen og kiggede på Bjarnes slikken. Jeg kiggede også derover. Linette kunne åbenbart godt lide behandlingen. Hun stod stadig op og havde lukket sine øjne i nydelsesrusen. Jeg fik min hånd helt op til Anne Grethes bryster igen. Nu på den bare hud. Det mærkede vildt dejligt, huden var blød og lækker. Jeg fik min hånd helt op til brysterne. Fandt hendes højre bryst og kørte hånden helt op og lagde den hen over det. Jeg kunne mærke hendes brystvorte trykke mod min håndflade. Den var hård og meget indbydende. Linette stønnede og jeg fokuserede lidt på dem igen.
 

Tenna

Cykelturen, del 3

2905
2017

Natur

Men da jeg kørte forbi en skovstrækning, så jeg, at der kørte en yngre pige ind af en skovvej. Hun havde ikke set mig, det var jeg sikker på. Jeg sagtnede farten og vendte om på vejen. Min nysgerrighed var vakt. Jeg måtte se, hvad hun havde for inde af skovvejen. Jeg cyklede ned af vejen så lydløst som muligt. Stien slog et sving ind mod højre og jeg standsede. Pigens cykel stod op af et træ lidt længere henne. Jeg kunne ikke se hende nogen steder, kun hendes cykel. Jeg stod af cyklen og gemte den lige inde bag et par buske. Tog min kikkert, som jeg altid kører med. Så listede jeg mig lidt ned af vejen. Jeg kom helt hen til hendes cykel, og jeg spejdede rundt. Lyttede efter, igen og igen, men kunne ikke høre noget. Jeg gik lidt længere ind af skovvejen. Et lille stykke henne, gik der en sti ind, det var nok et dyreveksel. Jeg valgte den og listede derind ad og lyttede og spejdede rundt. Jeg var vel kommet en 50 m ind af stien, da jeg pludselig fik øje på pigen.
 

Erotikelsker

Hvem fik mig

2905
2017

Voyeur

Rebet om låret, der holdt pikken, blev løsnet, og den kom igen op over min mave stadig stiv nok, fordi roden var bundet op, også lykken om pikhovedet blev fjernet. Pludselig mærkede jeg et par varme læber om pikhovedet, og læberne blev ført lidt ned af pikken, en legesyg tunge begyndte nu at lege med pikhovedet, det var tydeligt for mig, det var den ukendte kvinde, som var i gang med min pik. ”Tror sgu han nyder det,” hørte jeg Helle sige fra min højre side. ”Jeg vil også have,” sagde hun, og rykkede sig rundt, så hun kom til at sidde over mit ansigt, og sænkede sit skød ned over mig. Straks stak jeg tungen frem og mødte Helles skamlæber, som var godt varme, kunne jeg mærke. Fint, tænkte jeg, hun er også klar på at være med i legen. Kvinden begyndte nu mere intenst sit suttearbejde på min pik, og gud hvor hun kunne sutte. Jeg rykkede ubevist med underlivet, hvilket straks blev straffet. Sutteriet stoppede med det samme…
 

Tenna

Cykelturen, del 2

2305
2017

Natur

- Er det ikke dejligt, at blive nusset sådan? Hun talte dæmpet nu. Hun havde ført sin hånd op over balderne og helt op af ryggen på Anette. - Joe, det er rigtigt dejligt. Jeg fandt min lille kikkert frem. Jeg var nødt til lige at se lidt nærmere på dem nu. Jeg fik den indstillet og fangede øjeblikkelig Anettes balder og så ind mellem hendes lår. Jeg så direkte på hendes fisserevne og hendes lidt fremstående klitoris. Hendes skamlæber var helt hårløse. Jeg skimtede lidt hår på skambenet. Lottes hånd der kom aende forbi og meget tæt på skamlæberne og klitten. Først på den ene lår, så på det andet lår. Hun strøg hånden helt op på siden af klitten og fulgte den ene skamlæbe og videre op over balden. Så fra det anden lår. Sådan gjorde hun nok en otte ti gange. Jeg flyttede synet og så direkte mellem Lottes ben. Hun lå og ligesom slog ganske let med fingrene på sin fisse.
 

Anne

Kvindelig blotter i S-tog

1505
2017

I tog

Lidt efter sad jeg i S-toget med en lidt frustreret følelse. Nu var mit underliv lige blevet varmet op, og så var det ikke blevet til noget. Jeg var skuffet og ked af, kæresten var så ligeglad med mig. Der var aldrig mange med den togafgang, og jeg sad i en ende kupé helt alene i vognen, så uden at tænke over det slog jeg min frakke til siden, trak op i nederdelen og gav mig til at kærtegne mig selv uden på undertøjet. Det føltes rart, så jeg trak trusserne til side og begyndte at kæle for min fisse, der stadig var våd efter samlejet. Jeg var sunket ind i mig selv af nydelse, da toget pludselig standsede ved en station. En mand gik ind og styrede lige mod pladsen overfor mig. Rød i hovedet skyndte jeg at trække trusserne på plads og slå nederdelen ned og frakken om, men for sent. Hvad havde han set? Min blottede fisse? At jeg onanerede på et offentligt sted? Manden var et par år ældre end mig, men så venlig ud. Han smilede, så lidt på mig og sagde så med en blid stemme: - Det så rart ud
 

Tenna

Cykelturen, del 1

1505
2017

Natur

Jeg fandt min mad frem og min cola zero og så, også min kikkert, som jeg altid har med mig på cyklen. Jeg lå og blev lidt liderlig af det fantastiske udsyn jeg havde her og så, så tidlig på dagen. Hunden rørte på sig og vimsede lidt rundt om pigen, slikkede hende på armen. - Lad vær med det, Lady!  Læg dig hen igen. Fantastisk, Lady lagde sig hen i skyggen igen. Jeg havde min kikkert for øjnene og sad og så direkte på hende. Jeg kunne se, at hun ind i mellem strammede sine balder og hun trykkede sig også nedad mod tæppet af og til. Jeg havde indstille kikkerten direkte på hendes fisse nu. Uhm
 

Kupfa

Alice fra wonderland, del 3

0105
2017

På job

Jeg gled nu ned af hendes flotte krop, og da jeg nåede venusbjerget og begyndte at puste på hendes klitoris, gik hun næste helt i bro og bad, "kom nu kom ind i mig, jeg kan ikke mere." Da jeg lod tungen glide rundt om den hævede klitoris, og sugede den ind mellem læberne, samtidig med jeg klemte de hårde brystvorter lidt hårdt, kom hun med et skrig, i en så kraftig orgasme, at det stod med væske ud af hende.
 

Peter1984

Firmaets mand, del 1

0802
2017

På job

Ved 1-tiden gik jeg hen og lagde et øre for døren, der var ikke nogen lyd så jeg gik ud fra at hun sov. Jeg åbnede for låsen, stille som overhovedet muligt og åbnede døren. Duften af Janni's parfume ramte mig lige så snart døren gik op, jeg stak hovedet indenfor og så at hun lå i sengen og sov. Jeg trådte ind og lukkede døren lidt på klem inden jeg forsatte ind på værelset. Min pik var stiv og stod ud i luften, spændingen på hvad jeg skulle til at gøre var enorm, og det var gået direkte i pikhovedet som bare dunkede og hungrede efter et stramt varmt sted. Jeg gik hen til Janni's seng, stod et øjeblik ved sengekanten og kiggede på hende som hun lå der på siden, hun drømte sikkert om at ligge i ske med sin perfekte mand. Jeg tog et kondom på som jeg havde taget med ind, kvinden havde fået 3 børn allerede og jeg havde ikke i sinde at være den der gav hende nummer 4. Jeg lagde mig stille ned i senge bag hende og krøb stille og roligt ind til hende så jeg næsten lå helt op ad hende. I en hurtig bevægelse røg min venstre arm op over hende og min venstre hånd op for hendes mund, og i hendes chok bevægelse kom min højre arm ind under hendes krop og min højre arm op og holde fast i det ene bryst.
 

Erotikelsker

En hurtig omgang

1110
2016

Offentligt

Da han var ved at være færdig, tog han fat i den for at ryste de sidste dråber af. ”Kan den andet?” hørte han pludselig en stemme bag sig. Han drejede hovedet og så i retningen mod stemmen. Den kom fra en pige, der stod op af døren ind til et af toiletterne, han kunne kende hende, for hun havde været med samme bus som han. ”Det kan du tro,” svarede han. Vendte sig om og gik målrettet hen til pigen, stadig med pikken i hånden. Han stoppede en halv meter fra hende, vippede med pikken foran hende og gav et nik mod hende, for at få hende til at gå på knæ. ”Ikke her, kom med,” sagde hun, og gik hen imod døren til handicaptoilettet.
 

OP

Endnu en dejlig dag ved stranden

0210
2016

Offentligt

Da vi var blevet svalet af gik vi en tur langs stranden. Da vi kom tilbage til vores tæppe, var den unge fyr dukket op, han sad spillede pik. Min kone lagde sig og han kom straks over og begynde at ælte hendes patter. Jeg kunne se på min kone at hun godt kunne lide behandlingen. Pludselig stoppede han, og jeg kunne se på ham, at han ville spørge om noget. Efter lidt snakken frem og tilbage kom det frem, at han havde fortalt om sin oplevelse til sin ven som var lidt yngre end ham selv, og nu ville han gerne spørge, om hans ven måtte komme og kigge på. Min kone så spørgende på mig, og jeg sagde, at for mig var det ok, det var hendes fisse det ville komme til at gå ud over
 

OP

På stranden med konen

2808
2016

Offentligt

Da vi havde gået lidt på diget, og flere mænd, vi mødte, havde kigget på hendes bryster, gav jeg hende en terning. Hvis hun slog 1 eller 6, skulle hun smide alt tøjet og gå resten af turen helt nøgen uanset hvad. Hvis hun slog 2 eller 3 skulle hun lægge kjolen og gå i sine mormor trusser resten af vejen. Og hvis hun slog 4 eller 5 ville vi bare gå videre til der hvor vi plejede af ligge. Hun kiggede først på mig og smilte, derefter kastede hun terningen op i luften. Da vi kiggede på den, viste den 3, så hun tog uden videre sin kjole af og gav den til mig. Jeg skyndte mig at gå tilbage til vores bil og låse kjolen inde. Da jeg kom tilbage til diget sad hun på en bænk og ventede og struttede med sine dejlige bryster til fri beskuelse for alle der gik eller kørte forbi.
 

Poeten

Projektassistenten

2808
2016

Job

”Ih altså, nu igen. Jo ser du, grunden til at jeg ikke er gift eller har børn, er, at mænd på min egen alder eller der omkring, siger mig intet. Jeg er kun til modne. De er meget mere følsomme og opmærksomme. De tager sig god tid og forstår at vise mig respekt og sætte mig i centrum. De skal ikke bare have deres egne behov dækket. Derfor er jeg udelukkende til modne.” Hun rødmede næsten, da hun fortalte det. ”Og så er det din tur.” Jeg blev først overrasket og så lidt fugtig i hænderne. Jeg kunne føle vore interesser ikke lå langt fra hinandens. ”Tja det er måske lidt mærkeligt, og nu må du ikke grine. Lov mig det. Jeg elsker at opdrætte piger. Elsker bindelege. Og sidst men ikke mindst at tirre og pirre dem, ikke bare med fingrene men også med legetøj, så de tikker om at få lov til at få den ene orgasme efter den anden.” Nu var det min tur til at rødme, men da jeg kiggede over på Pia, så jeg til min forbavselse, at hun sad med åben mund. ”Hold nu kæft, og jeg som troede, du var en tørvetriller.
 

John F

Koncerten

2205
2016

Offentligt

Jeg tager mod til mig og læner mig frem og kysser hende på halsen. Hun bukker hovedet lidt til siden, så jeg bedre kan komme til, og så vender hun hovedet, så jeg kan kysse hende rigtigt på munden. Vi har nu glemt alt om koncerten, og er i gang med de vildeste kys der, midt mellem 15.000 mennesker i Grøn Telt, jeg lader forsigtigt en hånd glide ned på hendes ene balle og begynder at kærtegne den. Mmm, hun har en god fast røv, lækkert. Pludselig kan jeg mærke hendes hånd på bulen i mine bukser, hun kærtegner mig uden på, det er virkelig hot. Jeg tager det som en invitation og lader min hånd forsvinde op under hendes kjole, op til hendes meget våde trusser, og jeg begynder at kærtegne hende uden på dem. Så vender hun sig om, så hun står med ryggen til mig. Jeg bliver lidt skuffet og tænker, at jeg gik for langt, men hun tager min hånd og fører den om foran og op under kjolen igen. Denne gang forsvinder min hånd ned i hendes trusser
 

Den Velklædte

Postbudet kom

2205
2016

På job

Nu stønnede hun, som blev hun taget rigtigt. Tanker om dengang ekskæresten tog hende bagfra på en strand henførte Louise i ekstase. Hendes skede klemte ukontrollabelt om dildoen. Hendes stønnen tog til. Dørklokken ringede. Flere gange. Hun frøs midt i et støn. Dildoen tog hun ud. Så på den, smilede varmt til den, holdt den fraværende i hånden, imens hun kastede en nat-T-shirt over hovedet. Da hun på vej mod døren passerede det store spejl i entréen, kontrollerede hun om den dækkede det, den skulle. Det gik vist lige an. Da døren åbnede, så Louise ind i et glad, lidt drengede mandeansigt. - Hej, jeg har denne pakke til dig, hvis du lige vil kvittere for modtagelsen. - Hej, svarede hun. Han rakte hende pennen. Pludselig stod hun med dildoen foran sig. Hun havde glemt alt om den, i sin iver efter at åbne for posten.
 

John F

Byggepladsbesøg

2903
2016

På job

Det bankede på døre, og ind trådte Frederikke, den frækkeste pige jeg kender, og hun kom her til mit byggelederskur kun for at knalde med mig. Vi havde nogen få uger før skrevet lidt sammen på Facebook, efter at vi havde mødtes i byen. Snakken på Facebook, var hurtigt blevet en fræk en af slagsen, og det var helt tydeligt, at vi var nødt til at mødes for at knalde. ”Hej,” sagde jeg, og kig hen og gav hende et kys, som startede stille men hurtigt udviklede sig til et dybt tungekys, mand hun kyssede godt, og stille og roligt fik jeg guidet Frederikke over til mit skrivebord, som jeg løftede hende op på, nu kunne vi rigtige begynde. Jeg startede med at kysse hendes nakke, hals og igen munden, hviskede i hendes øre at hun var fræk og hot. Jeg bakkede lidt væk, så jeg kunne komme til at løfte hendes bluse af, nu kunne jeg lidt bedre komme til hendes bryster
 

Ham Dér

Aftale hos Poul

2102
2016

Læs og find ud af

"Du ved, at du har en aftale hos Poul i morgen?" Spørgsmålet var overflødigt. Han vidste godt, at hun vidste det. De havde drøftet det et par gange de sidste par dage. "Og du ved jo, at der ikke er noget med stopord hos Poul," tilføjede han. Hun nikkede mat. Selv om hun vidste, at hun havde brug for det, som Poul kunne give hende, kunne hun ikke begejstres. For hun vidste, at det ville gøre ondt. Smerte brød hun sig ikke om, men hun længtes efter følelsen bagefter. Inderligt! "Jeg henter dig efter arbejde og kører dig derhen og afleverer dig personligt til den af Pouls piger, som tager imod," sagde han stille. "Tak," sagde hun stille. Hvor var hun heldig med ham, at han tog tidligere fri fra arbejde for at køre hende derhen! "Jeg henter dig også bagefter," tilføjede han. "Det sætter jeg stor pris på," sagde hun, næsten rørt.
 

Frk.blomst

Eksamensforberedelse

3101
2016

På universitetet

”Hov, du har et hår dér.” Han kommer over, hiver i et hår på min skulder. Håret sidder fast. ”Ups, jeg troede, det var løst.” Han tager min hår, der flader ned foran mit bryst og fører det om bag, og ned af min ryg. ”Lad os så se på det frøken.” ”Javel hr. nu skal jeg finde det til Dem,” svarer jeg. Jeg kan høre, han klukker lidt for sig selv. Imens han læner sig ind over min skulder. Hans hoved, lige ved siden af mit. ”Det ser jo fint ud! Det er godt, du får det med fremstilling af monoklonalt antistof med.” Han vender hovedet, og vi ser direkte på hinanden. Jeg ville lyve, hvis denne her situation ikke føles en anelse underlig, underlig men frygteligt ladet. Jeg rødmer selvfølgelig som en tomat, kigger genert ned i papiret, spørger til, om jeg har forstået den del rigtig, den del med fremstillingen. ”Hmm, hvorfor rødmer du?” Det får mig til at rødme endnu mere, flot – Miss World Tomato, det er mig. Jesper griner stille ind i mit øre. Og puster mig blidt ind i øret.
 

NIK

Fuldmåne

2401
2016

I naturen

Hun satte sig med enden på kanten og med fødderne hvilende på jorden. Benene spredte hun, så varmen fra bålets sidste flammer og mange gløder krøb op langs hendes lår og ramte hendes blottede køn. En fjern men tydelig hylen brød nattestilheden. Med lidt god vilje og fantasi lød det næsten, som om der var én, der kaldte på hende.  - Luuuuuuuuuuna! Mon der alligevel var en strejfende ulv i Nationalparken, sådan som nogle hårdnakket påstod, mens andre mente, at der nok snarere var tale om en stor hund. Måske var det den, der havde snuppet hendes våde trusser forleden nat. I hvert fald var de forsvundet. Men Luna havde hverken set ulve eller hunde i området, så hun tænkte, at det nok var en ræv, der var faldet for den stærke lugt af brunst og havde taget trusserne med sig, mens hun sov. Hendes hånd fandt vej ned mellem de varme lår, og hun mærkede, hvor våd tankerne om morgenens oplevelser med Ulf havde gjort hende. Med fingrene skilte hun skamlæberne og lod varmen fra bålet trænge ind i sit indre.
 

Leon59

De 2 unge

0510
2015

På hotelbalcon

Conny får stønnet til mig, om jeg på en eller anden måde kan få taget nogle billeder af den mand, der står oppe på altanen og ser på os, og jeg fortæller, at jeg vil prøve, ved at fingere at jeg skal stille fotoapparatet. Det er jo heldigvis sådan, at man bare kan skyde løs med et digital apparat, og så slette de billeder der ikke dur bagefter. Ikke som i gamle dage hvor alle billeder skulle fremkaldes, og det kostede en formue. Conny var ved at opbygge en orgasme, hun stønnede uhæmmet, og jeg var bange for at hele hotellet kunne høre hendes orgasme nærme sig, hendes fingre gned klitten hurtigere og hurtigere, hårdere og hårdere, mens jeg prøvede at beherske mine stød i den glødende fisse.
 

Hans-Jørgen

Var hun amatør eller....

2806
2015

Sugardad

Mandag aften, mens jeg arbejdede over, skypede vi sammen, og det gjorde mig ikke mindre interesseret. Hun var en flot pige – også på skærmen. Pænt ansigt og flot krop viste det sig, da jeg bad hende vise sig lidt frem. Gode faste patter, så det ud til og flotte ben. Hun virkede noget beklemt og sagde, at hun ikke havde prøvet sådan noget her før, men fortalte, at hun var lidt på røven, fordi hun kun havde sin kontanthjælp at leve af. Hende mand var i spjældet for noget narkosalg, så hun havde været bedre vant, for han havde tjent store penge, og hun havde ikke haft arbejde i mange år. Jeg slikkede mig om munden og tilbød 1500 for det første møde – og lokkede med 2000, hvis hun kunne give mig to udløsninger. Og så skulle det været kæresteagtigt, ellers kunne det være lige meget for mig. Det ville hun gerne prøve, og vi aftalte, at jeg skulle komme hjem til hende torsdag aften.
 

NIK

Morgenture

0305
2015

Toilet på stranden

I skoven tog jeg shortsene af, så jeg løb i bar røv og en løbetrøje, der kun nåede til lidt under navlen. Der var frit udsyn til mit underliv. Spændt krydsede jeg Strandvejen, heldigvis uden at møde nogen trafik, og så snart jeg var ovre, kunne jeg se hende i vandet. Hun havde også set mig og var hurtigt på vej op på badebroen. Jeg satte farten ned, så hun fik tid til at komme ind mod toiletbygningen. Min pik rørte på sig og voksede lidt. Meget passende, når den nu skulle vises frem. Kvinden holdt øje med mig, mens jeg luntede hen ad stranden. Hun tog sin våde badedragt af, og med den i hånden gik hun ind ad badebroen, så vi mødtes på stranden. Hun var på min egen alder - måske lidt yngre. Ganske pæn. Slank med fyldige let hængende bryster, der nikkede mig i møde. Da jeg passerede hende, så jeg hende i øjnene og sagde kækt godmorgen. Hun smilede tilbage og sagde ligeledes godmorgen. I et kort glimt fik jeg set hendes mørke trekant mellem benene, så var jeg forbi.
 

NIK

Morgenture 2

3105
2015

Bane strækning

Imens jeg ventede på toget, spillede jeg i det tiltagende morgenlys pikken klar, så den var stiv og præsentabel, da toget kort efter kom. Farten var, som den plejede, meget moderat, men blev sat yderligere ned. De fleste vogne var næsten tomme, og de passagerer, der var med, så andre steder hen end på mig, men jeg fortsatte ufortrødent mit spilleri. Toget standsede helt op for at vente på grønt lys, og den lille kupe, som kontrolløren har i toget, endte med at være lige ud for trappen, hvor jeg stod. Den kvindelige kontrollør kom ind i kupeen og sagde noget i en mikrofon. Samtidig fik hun øje mig. Jeg følte mig yderligere ansporet til at bearbejde min stive pik. Kontrolløren fulgte nøje med i mine fremskridt og havde øjnene klistret til mit underliv, da jeg kom og sendte lange sprøjt af sperm ned mod hende. Toget satte i bevægelse, et par i den sidste vogn så mig stå med min dryppende pik i hånden
 

NIK

Morgenture 3

2106
2015

Bane strækning

- Togføreren ser ikke denne vej, oplyste hun mig, med bliv endelig ved med at kneppe mig. Jeg var fristet til selv at kigge, men holdt i stedet øje med hendes røv og min glinsende pik, der som et stempel gik ind og ud af hendes våde fisse, mens jeg havde godt fat om hendes hofter. - Der er ikke mange med, stønnede hun. Mon nogen ser os? Hendes ene hånd havde forladt muren, og hun brugte den til at gnubbe sin klitoris. - Jo, det par ved vinduet har helt klart fået øje på os. Sikke de stirrer, og det gør de unge fyre der også, sagde hun lidt efter, og samtidig kom hun. Da jeg mærkede de rytmiske sammentrækninger om min pik, kom jeg også, men jeg nåede lige at trække mig ud, så spermen skød op over hendes røv.
 

John F

Mødet i skoven

2604
2015

I skoven

De havde aftalt, at mødes på deres hemmelige sted i skoven. Hun glædede sig hele vejen fra arbejdet, og kunne mærke hvordan hun blev mere og mere våd og liderlig, kunne næsten ikke koncentrere sig om vejen, så kun hans pik, tunge og finger der om lidt skulle drive hende til den ene orgasme efter den anden. Han var der selvfølgelig, da hun kom, altid til tiden og velforberedt med et tæppe under armen. Mm, hun glædede sig til at flå tøjet af ham. Der gik heller ikke 2 minutter fra de havde bredt tæppet ud, til de var helt nøgne og hun sad på hans ansigt med sin våde fisse
 

DirtyBoy

En fremmed stiger på

1904
2015

I tog

Kaffen og øllene på cafeen gjorde at hun nu måtte aftræde på naturens vegne. Hun rejste sig og gik ud til toiletvognen. Pokkers! Døren var i stykker, så den kunne ikke låses. Nå, der var ikke rigtig andre at se i vognen, og de havde jo også kun været de to i stillekupeen. Hun tog chancen, så ned om hælene med g-strengen og så måtte hun blive færdig i en fart. Mens hun sad på toilettet begyndte hendes fantasi at arbejde. Hun tænkte på hvordan fyren i kupeen mon så ud, uden tøj. Hvordan det ville være hvis han kyssede hende, om han måske var typen der ville flå tøjet af hende og tage hende henover køkkenbordet... Hun fik tørret sig mellem benene, men det var ikke kun tis på papiret. Så fór en djævel i hende. Hånden fandt ned mellem benene og begyndt at nulre hendes klitoris. Den anden hånd knappede de øverste knapper op i kjolen og fik brysterne ud i det fri. Vorterne strittede med det samme, de blev også nulret og æltet efter alle kunstens regler
 

John F

Byturen

1904
2015

Toilet

Stemningen var supergod, og vi delte ud af vore medbragte øl. På et tidspunkt rørte jeg diskret ved Annes hånd og sagde: ”Jeg går over og tisser,” hun fattede den med det samme og rejste sig og sagde: ”jeg går med,” heldigvis var der ikke andre, der skulle med. Vi gik hurtigt over til toiletterne, heldigvis var handicaptoilettet ledigt, så vi gik hurtigt derind, jeg låste døren og vente mig om til et kæmpe frækt kys fra Anne, hun var lige så liderlig som jeg, og jeg skubbede hende op af væggen og fik hendes kjole op over hendes hofter og trusserne den anden vej, imens hun flåede mit bælte op og trak min bukser ned. Jeg begravede min finger dybt oppe i Annes fisse, hun stønnede dybt, da mine finger fandt hendes klit. ”Ja, lige der,” sagde Anne, ”ja det er så godt, når du rør mig der…”
 

NIK

Modtagerflex

1204
2015

Pakkeposten

Da ringeapparatet gav lyd fra sig under badehåndklædet, vidste hun præcis, hvad hun skulle. Hun hoppede på hovedet i poolen, men kravlede straks op igen. Så stillede hun sig med ryggen mod skuret og begyndte langsomt at tørre sig. Mens hun tørrede håret i det store håndklæde, så hun sit snit til at kaste et skjult blik mod skuret. Der stod postbuddet med pakken i hånden, men med øjnene på hende. Hun tørrede sig ned over kroppen og bøjede sig med let spredte ben forover, så der var frit udsyn til hendes nybarberede underliv med de helt glatte skamlæber og stjernen. Hun gav sig god tid, tørrede sig op og ned ad benene og lod en hånd glide ind mellem benene, spredte skamlæberne og gned lidt frem og tilbage. Så rettede hun sig op, snurrede håndklædet om hovedet som en turban, hvorefter hun vendte sig om og fik øjenkontakt med postbuddet. - Hvad søren, står du der og lurer på mig
 

Henriette

Fremmed sex i toget

1801
2015

I tog

Vi kyssede længe og ret intenst, mens hans fingre kælede for mit skød, oppe under nederdelen. Jeg nussede ham blidt i nakken og hviskede til ham, - Jeg vil ha’ dig. Jan tog min hånd og lagde den blidt ned på hans stive lem, mens han sagde, - Hvad tror du, at jeg vil? Så rejste han sig og tog min hånd, og sammen forsvandt vi ud af kupeen. Der var ingen ude på gangen, og vi stoppede ophidsede og kyssede, og vores hænder befamlede hinanden overalt. Efter nogen tid gik vi hen på toilettet og låste døren.
 

We.king

Fysioterapeuten

1101
2015

I klinik

Jeg spurgte dig, "Hvor lang tid er det siden, du sidst har fået noget pik?" "Flere måneder," svarede du. ”Jamen, så ordner du det vel selv?" "Nej, det er slet ikke mig. Det gør jeg ikke." skrev du. "Er det rigtigt? Jamen hvad gør du så?" "Ikke noget," svarede du. "Er det noget, jeg skal hjælpe dig med?" spurgte jeg med dunkende hjerte. Der gik noget tid før jeg fik dit svar, "Jamen, det kan vi måske godt finde ud af," skrev du. Nu var jeg lige pludselig rigtig godt tændt. Hjertet dunkede i brystet på mig, og min pik var allerede blevet godt stiv. "Kan du ikke komme forbi min klinik i morgen aften?" skrev jeg. "Så kan jeg starte med at give dig en behandling, og så kan vi se hvordan det ender?" Den var du med på. "Når du så kommer ind på klinikken, lægger du dig bare ind, som du plejer, og så kan du jo selv bestemme, hvor meget tøj du vil beholde på,"
 

Smoe

Restaurant

1411
2014
I restaurant

”Er denne plads taget?” spurgte du høfligt og smilede med øjnene, som kun du kan. Jeg rystede på hovedet og smilede tilbage til dig med mine røde kysseklare læber. Jeg åbnede min taske og tog en lille sort pakke frem. Jeg lagde den på baren og skubbede den hen. ”Gå ud på toilettet og tag den på.” sagde jeg, og du tog pakken og rejste dig. I den sorte papæske omgivet af rødt silkepapir lå en penisring med en lille vibrerende motor  formet som en delfin. Du kom tilbage fra toiletterne og rettede diskret på dine bukser. Jeg smilede. ”Skal vi spise, drikke og kysse?” spurgte jeg lavt, og du nikkede.
 

Flensborg tøs

Indkøbsturen

0510
2014
I butik

Kunne høre hvordan han spurgte efter bh-størrelser. At hans unge kone jo havde store bryster og at det hun havde på lige nu strammede for meget. Om hun troede på, at jeg var hans kone ved jeg ikke. Hun sagde bare at det måtte hun jo lige se på. De kom ind til mig. Jeg fik hurtigt taget mine to hænder foran min mis. Hun så på mig. ”Ja, den bh er alt for stram,” sagde hun, mens hun så undersøgende på mig. ”Mere en 90d vi skal lede efter.” ”Ja, 90 eller 95d plejer at passe fint,” sagde jeg til hende. Hun tog bh’en af og så ned på mine baller og derefter kikkede hun lige på trussestørrelsen. ”Du burde nu nok tage et nummer større,” sagde hun. ”Den størrelse plejer nu da at passe,” svarede jeg bare. ”Tro mig, de er en anelse for stramme til dine fyldige baller. Jeg finder lige noget mere passende til din kone,” sagde hun henvendt til Frank og gik ud af prøverummet. Hun trak forhænget for, så nu var jeg alene med Frank. Han lynede ned og tog sin stive pik ud af bukserne.
 

Kupfa

Alice i Wonderland 2

0510
2014
På firmarejse

Alice lagde hovedet tilbage og pressede sin krop tættere ind mod mig, så hun kunne mærke min stigende begejstring mod sin bagdel. Jeg ved ikke helt hvor længe vi stod sådan, men det var tydeligt, at Alice nød situationen, som jeg selv gjorde. "Vil det være upassende, hvis jeg piller tøjet af dig, og kæler med dine skønne bryster, og måske kysser og slikker mig hele vejen fra dine skønne læber til dine skønne læber? Spurgte jeg stille og fortsatte "så kan det godt være, at jeg også selv bliver så opstemt, at jeg bliver nød til at trænge ind i dig.” Alice nærmest rødmede og svarede kun ved at trykke sig tættere ind mod mig. Det tog jeg som en stiltiende accept, og begyndte at gå/skubbe Alice i retning af soveværelset, som jeg var overbevist om, hun synes var mest passende. På de sidste meter var jeg selv så opstemt, at jeg nærmest kunne skubbe udelukkende med min nu meget stive pik.
 

Damernes ven

En forårsdag i det fri

0709
2014

I naturen

Pludselig kommer et par forbi, de ved ikke om de skal gå tilbage eller gå fordi uden at se på. De bestemmer sig for at kikke lidt, sætter sig på græsset ikke langt fra tæppet og kysser lidt mens de ser på, hvordan legen tager overhånd hos os. Rejser mig, retter på kjolen, går over til parret i græsset. Siger ikke noget men sidder på hug og bruger nu en lille agurk i kussen. Har lyst til at onanere foran manden, som nu så absolut ser ud til at være ved at springe totalt ud af bukserne. Finder hans buksekant, lyner ned og bearbejder hans pik stille og rolig til den står direkte ud i luften og råber SUT MIG... Kikker på kvinden og hun nikker, hvorpå jeg langsomt og rolig sutter hans pik fra top og ned i bund. Du rejser dig fra tæppet, ugenert, og går hen til kvinden. Hun åbner munden og mundknepper dig mere og mere vildt.
 

Damernes ven

Kontorbudets sommerferiekort

1708
2014

På jobbet

Tænker meget på alt det, som du har lært mig… Joh, det er ok at lære at håndtere en kopimaskine, og kaffemaskinen fik jeg da vistnok også lært. Drikker de mon så meget kaffe på alle kontorer? Men tænker jo specielt på i tirsdags, dag 2 på kontoret, hvor du skulle vise mig kontoret. Allerede i mandags tænkte jeg, hende,  min kontaktperson, som ham, Jensen, kaldte Lone, hun er godt nok i en anden klasse end min mor - og hende har jeg endda ”luret” end del gange, mest når hun er på vej fra og til badet – lækre sorte BH’er – og do. Trusser. Nå, men Lone, det her er jo et stort kort, og kan lægges ned i kuverten, så der er vist lige plads til at fortælle dig, at jeg ret tydeligt husker, at du viste mig ret ”tæt på,” hvordan arkivet fungerede. Så jeg kunne ikke lade været at glo ind i din meget åbne bluse og se de pæne og store bryster, som ikke var ret dækket af en vist meget lille bh. Jeg fandt jo også ud af, at det var en helt åben bh. Men jeg tror, at du har andre bluser, som dækker mere. Det var også en ret åben nederdel, som du havde på den tirsdag. Allerede da jeg kom ind på vores fælles-kontor, var det den jeg lagde først mærke til. Meget åben slids. Min mor har også sådan en – ca. – men hendes knapper og lynlås er næsten altid lukket helt til!
 

Youdontknowdick

En tur til frisøren

1008
2014

I salonen

Min pik var begyndt at vokse i mine shorts under frisørkappen, men det kunne hun jo heldigvis ikke se. Jeg sad i nylonshorts, så det var nemt for min hånd at få greb om min pik op gennem buksebenet. Jeg var blevet liderlig af Birthes snak, og min mund blev helt tør, mens mit hjerte og mellemgulv opførte sig unormalt. ”Jeg tror, I legede lidt på stranden,” fremstammede jeg så endelig, og jeg så, at hun nikkede. ”Var det dejligt?” spurgte jeg videre. Først svarede hun ikke, men fortalte så, at hun og Karsten først havde været noget tilbageholdende. De havde ligget på denne kæmpe strand i Frankrig blandt flere hundrede nøgne mennesker, der slikkede fisse og pik på hinanden i par eller parvis og med gokkere, der spillede den af til synet af mennesker, der havde sex åbenlyst. ”Enten bliver man liderlig af det, eller også gør man ikke,” sagde Birthe, og jeg kunne efterfølgende forstå på hende, at hun var blevet liderlig af det. Hun fortalte ikke umiddelbart, hvad de havde lavet, men det var tilstrækkeligt for mig. Min pik i hånden blev stivere, og jeg mærkede, hvordan præ-sæden løb fra mit pikhoved. Jeg masserede den så anonymt, som jeg kunne
 

Damernes ven

Besøg på dit kontor

0508
2014

I kælderen
på jobbet

Vi finder kælderlokalet og får låst op. Det er svært at være stille, men vi sætter os og kikker lidt på hinanden og begynder nu at griner... uha uha! Men efterhånden går der ild i os begge. Det kan nu ikke gå hurtig nok ind mellem hylder, flyttekasser og alt andet meget støvet, der kan være i en kælder. - Sæt dig! lyder min første ordre. Du sætter dig i en gammel kontorstol, den er slidt, ser faktisk ud som om den er blevet brugt til samme kneppe-formål flere gange. Der er armlæn på, så du sidder faktisk ret "fast"... udmærket. Jeg hjælper lidt med at få knappet op og finder frem til det, som jeg virkelig er tændt på. En lækker pik kommer til syne, og hvis jeg nu begynder at bearbejde dig, ved vi begge, at i løbet af 5-10 min er alle kræfter opbrugt. Nej, sætter mig over for dig, spreder mine ben og lader hænder/fingre lege op af mit ben. Spreder bare så meget, at du kan skimte min glatte våde og varme kusse
 

Vixen

Din vilje

2311
2017

I naturen

I en stille lysning langt væk breder jeg tæppet ud. Jeg finder bogen frem og lægger mig på ryggen for at læse og nyde roen, duften og den blide sommerbrise, der kærtegner min hud. Jeg når ikke at læse meget før mine fingre har fundet vej til mine inderlår og bløde skamlæber. Min uforløste lyst fra tidligere finder straks vej rundt i min krop. Det kan kun være din skyld, tænker jeg. Mit lange røde hår får lov at brede sig ud på tæppet, og jeg bøjer mit hoved en smule bagud, så min hals strækkes, og trækroner og blå himmel åbner sig for mine øjne. Min pegefinger finder min klitoris, og jeg bevæger rytmisk min finger hårdt op og ned i små hurtige bevægelser. Jeg spreder mine ben og lader den blide vind kærtegne mine lår. Jeg løfter mit hoved den anden vej og kigger … ind i dine stærke øjne. Jeg rødmer. Jeg er afsløret, og det er tydligt, hvad jeg laver. Jeg tager min finger væk og skal til at forklare. ”Shhh,” siger du. Jeg kan let mærke på dig, at du ikke er tilfreds med min handling.
 

Leon59

Biografturen

1805
2014

I pornobio

I mellemtiden er der en, der har stukket sin pik ind gennem det gloryhul, der er lige ved siden af os. Igen er det mig der tager beslutningen, rækker ud efter et kondom, får åbnet det og givet det til Conny, som igen straks er med på ideen. Conny tager fat i den ukendte mands pik, ruller kondomet på og flytter sit hoved nærmere den strittende pik, fanger den med den ene hånd og begynder at gnide frem og tilbage på staven. Så åbner hun munden og lader pikken glide ind i sin mund, mens hun igen begynder at kneppe min pik med sin varme våde fisse. Conny slikker og sutter på den stive pik, der er i hendes mund, mens hun øger sit knepperi på min stive pik. Jeg trækker op i nederdelen, så de mænd, der står foran os, kan se min pik glide ind og ud af den dejlige fisse. Der er et par stykker, der vil til at kæle med Connys balder og krop, men jeg afviser dem med en arrig snerren
 

Damernes ven

Florence Night

1105
2014

På sygehuset

Jeg nåede jo næsten kun at blive færdiguddannet, før jeg sprang til en anden uddannelse, så det var mens, jeg var ung sygeplejeelev, at jeg gjorde nogle mænd en tjeneste på nattevagter. Det sker jo f.eks. at unge mænd ligger i lang tid med f.eks. benbrud, og så er de jo ikke direkte syge hele tiden, og så kommer lysterne jo op i dem, når der er gået lang tid i sengen. Og når man også dengang var en frisk pige (smil), så begynder de jo også af og til at blive lidt løsslupne i deres snak til eleven, som skal vaske deres intime dele, som jo også kan reagere spontant. Så lidt kort sagt skete det jo af og til, at en tissemand pludselig begyndte at blive til en stiv pik i hånden på en ung dame
 

Vixen

Planlægningen

2311
2017

I naturen

Vi drikker ud, og du viser mig et eksempel på en post, som du har taget med. Vi går ud i skoven for at finde en rute og for at undersøge, hvor posterne kan være. Vi når langt ind i skoven, og jeg følger dig bare uden at ane, hvor vi er. Vi stopper op ved et stort træ, og du tager fat om mit håndled. ”Den har en god tykkelse til at måle længden af de strips, vi har brug for,” siger du og finder to strips frem i forskellige længder. ”Grenene, vi skal hænge posterne op i, skal være i samme tykkelse som dit håndled for at være tilpas solide.” Du tager et skridt nærmere mod mig, og jeg tager et skridt bagud og rammer træet. Jeg læner mig op ad det, og du kommer helt tæt på mig, stadig holdende om mit håndled. Din maskuline duft blander sig nu med den tydelige duft af skov. ”Jeg vil gerne have dig til at adlyde mig,” siger du, imens du kigger selvsikkert på mig og aflæser min krops signaler. Min krop har for længst overgivet sig til din myndige stemme og selvsikre mandlighed. ”Når, du mener, du ikke er let at få til det, må vi jo hjælpe det lidt på vej.” Med hurtige, sikre tag fastgør du begge mine håndled til en gren over mit hoved med strips, og med et sug i maven lader jeg dig gøre det.
 

Kupfa

Alice fra Wonderland

1603
2014

Rejsejob

"Har du ikke lyst til at få en gang massage?" spurgte jeg næsten hviskende. Alice så næsten ud, som hun rødmede og slap min ene hånd for at lede mig ind i et andet værelse, som var det største soveværelse jeg nogensinde havde set. Der stod en kæmpe seng - senge i USA er store, men denne var - stor. Hun stoppede op midt i værelset, og vendte sig mod mig med et genert smil og virkede stadig lidt anspændt. Min opfattelse var, at nu skulle jeg gå forsigtigt frem for at give hende den bedst mulige oplevelse. "Må jeg klæde dig af, så jeg kan komme til at massere dig på hele kroppen?" spurgte jeg stille, mens vi havde tæt øjenkontakt. Alice nikkede bare. Det første jeg stille tog af hende, var hendes lille jakke, samtidig med at jeg lod mine hænder kærtegne de dele af hendes krop, jeg nogenlunde naturligt kom i kontakt med. Hun stod bare helt stille med lukkede øjne. Derefter knappede jeg hendes silkebluse op, og lod mine hænder glide op af hendes mave/bryst for at skubbe den ud over skuldrene, så den gled ned af armene og dalede lydløst ned på det tykke gulvtæppe. Der blev afsløret et fantastisk syn. Et par blondeindpakkede bryster, som vel var størrelse C/D.
 

Sofie

Elevatoren

0501
2014

Offentligt

Et højt brag og lyden af klinket glas lød bag mig, og jeg vendte mig forskrækket om og så, at han havde tabt den vin han havde stået med i hånden. Han var forfærdet, målløs og flov. Jeg så rødmen stige i hans kinder. Endnu et blik. Jeg gik hen til bestyreren og forklarede ham, at jeg havde været klodset, og var kommet til at gå ind i ham, der stod med vinen, så han tabte den. Bestyreren kiggede lystent på mig, og efter et lille smil, var sagen i orden. Uden et ord gik jeg forbi ham, blinkede en enkelt gang, og forlod næsten butikken. Han greb min arm inden jeg nåede ud af døren. Nu var vi helt alene. Han sagde ikke andet end tak, og kiggede på mig med en sådan passion i øjnene, at jeg kunne have faldet uden at bemærke det mindste. Jeg må have smilet til ham, for hans mund forvandlede sig til et bredt tandsmil, der sluttede med et bid i venstre side af underlæben. Jeg kunne ane hans tunge, inden han lukkede læberne.
 

Carl og Tina Louis

Frisøraftalen

0311
2013

Offentligt

Det mellemblonde hår, havde hun samlet i en hurtig hestehale med en af de dersens frottéagtige, sorte hårelastikker. Jeg fik lige en hurtig association til blowjobs, fordi hun plejer at holde styr på håret på den måde, når der er blowjob i luften. Associationen var dog væk lige så hurtigt igen. I dag var håret selvfølgelig sat sådan fordi hun lige et øjeblik efter skulle op og have vasket hår og så videre, hos frisøren. Tina drejede hovedet mod mig og kiggede bare på mig med sine smukke is-blå øjne og et stort smil. Smilet tog en lidt skæv drejning, mens hun langsomt svarede, ”Carl, vi har god tid, skat – det er først kl. 10.” Jeg må have set forbavset ud, for hun tilføjede: ”Der er da ingen, der har åbent før kl. 10!” Nå, nej. Jeg sad lidt forvirret. Inden jeg havde nået at formulere noget med ”hvorfor skulle vi så være her …?”, fortsatte hun ufortrødent med en kælen stemme: ”Jeg lokkede dig herned, fordi jeg har en overraskelse til dig!”
 

Chessvaffi

Psykologen og håndværkeren delte fysiske og praktiske behov

1508
2013

På job

”Kan jeg… kan jeg tilbyde dig sex i stedet for arbejdslønnen. Jeg mener, er der nogle fantasier som din kone for eksempel ikke vil være med til, så kunne det jo være at jeg kunne være stand in,” foreslog hun stammende og rødmede en kende. Jeg kiggede nøjere på hende. Hun så lækker ud og havde afgjort en velholdt kvindekrop. Store bryster og en fyldig fast bagdel. Hendes sorte hår sad i en stram hestehale og hun havde et par bordeaux røde briller hængende på sin næse. Hun var ikke ligefrem smuk, men absolut både køn og tillokkende. Hun var iført en hvid bluse, et spraglet tørklæde og en sort nederdel. Hendes alder lå formodentlig et sted mellem 35 – 40 år. ”Du går da lige til sagens kerne, frue. Men jeg er single. Hvad havde du egentlig tænkt dig? Vil du betale hele min arbejdsløn med seksuelle ydelser eller hvad?” Hun nikkede samtykkende. ”Det bliver udelukkende lørdagsarbejde så. Fra kl. 7 – 12. Derefter giver du middag, inden din krop tilhører mig. Men det bliver ganske mange lørdage, er du indforstået med det?” ”Hvad vil du gøre ved mig?” spurgte hun pludselig bekymret.
 

Claus

Ødegårdsejeren og nabosex

1806
2013

På job

Carsten skulle vise mig terrassens placering, og jeg skulle til at måle op, så gav dagen en eller måske et par overraskelser. For ved en pool lige ved siden af det sted, hvor terrassen skulle være, lå et par solbrændte, bikiniklædte kvinder på omkring et halvt hundrede år henslængt i et par liggestole. Det var ikke så meget at de var iført bikinier, men nærmest deres udformning eller størrelse som var lidt overraskende. Den ene dames bikinioverdel var temmelig meget for lille til at skjule hendes omfangsrige barm. Den anden dames bikini, der var rød, var nok passende i størrelse, men var til gengæld fremstillet i et fiskenetstof der gjorde at både overdel og bikinitrusse var gennemsigtig så man klart kunne se kvindens bryster og brystvorter samt ikke mindst hendes kønsdele i trusserne. Den barmfagre vinkede ivrigt til mig da jeg kom ud og sagde højt: “Hej smukke unge mand - ja det gælder ikke dig Carsten - hvornår er du kommet, uden at jeg har set dig og din tiltrækkende person?” “Tag dig ikke af dem,” sagde Carsten, “og specielt ikke Pia, for hun tåler ikke at se en fyr uden hun tror at han absolut er skabt kun for hende og den anden i den røde bikini er for øvrigt min kone
 

Claus

Ødegårdsejeren pool og sex

2906
2013

På job

Knep mig rigtig længe nu - jeg vil mærke din store stive pik langt oppe i min kusse,” sagde hun og gik nu ned på alle fire. “Min pik er parat til at langtidskneppe din kusse,” sagde jeg til hende og satte mig på knæ bag hende, greb fat om hendes hofter og kørte pikken meget blidt op i hende medens jeg kærtegnede hendes ryg og baller. “Ikke så langsomt - jeg vil ha’ hurtig og hård pik nu,” sagde hun til mig. Jeg stødte i et hårdt hug pikken langt op i hende - trak den næsten helt ud - stødte den atter helt op i kussen på hende samtidig med jeg højt sagde: “Ta’ den så – ta’ den - HER - HER - sådan - ka' kussen ta´ mer'?” Med en begærlig elskovssyg stemme svarede hun: ”ÅH - JJAAH - knep mig voldsomt - knep mig hårdt - knep mig – mmeeeeerrr’
 

Claus

Revisor- og barsnak med Pia

0707
2013

På job

Hun drejede sig sådan i sofaen at jeg igen fik udsyn til hendes dejlige lår da hendes lange slids i nederdelen åbnede sig og nu så meget - bevidst eller ubevidst for Pia - at jeg kunne se hendes trusse der mindede noget om en hipstertrusse. Pia observerede med det samme mit nysgerrige blik, hvorefter hun tog min hånd og lagde på sine lår, så på mig med en drillende blik og sagde: ”Hva´ mener du om sådan nogle dejlige, glatte og faste lårbasser?” ”Har mit blik hele aftenen ikke allerede givet dig svar på dit spørgsmål,” svarede jeg igen. Hun følte mig nu i skridtet, fandt frem til det voksende lem. ”Vil du og gavtyven, som du har i bukserne, opleve en åbenbaring af erotik temptations som en web, hungry pussy og nogle passionate teats - kort sagt - vil I sammen opleve en piktrængende horetøs med en våd, piksulten kusse og nogle lidenskabelige bryster?”
 

Claus

Revisor- og barsnak med Pia, del 2

1108
2013

På job

Medens Torben kørte ind og ud af Pias fisse i rask tempo, så hendes store bryster, med de svulmende brystvorter, vuggede og svajede, fugtede jeg min ene langfinger med spyt. Derefter spredte jeg hendes baller og lavede cirkelbevægelser omkring analåbningen med fingeren. Pia så i første omgang overrasket på mig, men protesterede ikke, og reagerede knapt nok da jeg pressede fingeren forsigtig imod hendes ringmuskel. I stedet for mumlede hun: ”Tag vaselinen i min natbordsskuffe.” Nu begyndte Torben at stønne om, at han var ved at komme. Pia sagde straks: ”Komseda - kom med pikken - knep mig med hurtige kneppebevægelser - Ååhh - iiihhh – Gud, så skøn du er til at kneppe – ta’ mig mer’- knep mig hårdere - jeg vil ha’ udløsning sammen med dig - du ska’ sprøjte på mine røvballer.” Øjeblikkelig kom det fra Torben med gispende åndedrag: ”JA - JJAAHH - jeg kommeseer - NNNuu – åååhh,” og da han trak pikken ud af Pia, formelig eksploderede den, og spermen fossede ud pikhovedet og dængede hendes baller til. Pia smed sin krop fremover så hun landede på maven og gispede: ”Åaaiii - Torben en dejlig liderpik du har - den fik fissen til at gå på mig,” og man kunne se hele Pia krop sitre i vellyst. Endnu en gang brugte vi badelagnerne til at tørre spermen dels af Pias baller og dels at tørre Torben pik af i. Både Torben og Pia lå afslappet på maven i dobbeltsengen. Jeg benyttede anledningen til at skille Pias baller og smurte hende bagerste hul godt ind i vaseline
 

Ham Dér

Konference

0206
2013

På job

"I am Fabienne," nærmest hviskede hun, så det nærmest emmede af erotik. Det slog mig, at hun nok heller ikke anede, hvad jeg hed; men efter den sensuelle elegance, Fabienne havde præsenteret sig med, er det næsten lidt bulderbasseagtigt at indrømme, at man hedder Sven. "My name is Sven," fik jeg dog indrømmet. Men da Fabienne gentog mit navn, fik hun det nærmest til at smelte på tungen, og hun tilføjede: "Sven, that sounds of strong viking, who knows what he wants, and takes it. Sven sounds like... strong arms to hold you. But where is your beard, Viking?" Hun smilede koket, næsten udfordrende. Hvad skal man sige, når man opdager, at ens navn ikke er så kikset, som man troede - og man absolut ikke vil sige noget forkert? Jeg bøjede mig over til hende og hviskede: "I tell you a secret: The strength is not in the hair!" ”Not in the hair? Oh la la," sagde hun og blinkede. Vi blev afbrudt af, at boardingen åbnede.
 

Ham Dér

Konference 2

1806
2013

På job

På vej ned i elevatoren skubbede jeg hende op ad væggen og trak hendes nederdel op. To af mine fingre blev modtaget af lystfyldt væde. Hun stønnede, da jeg stødte dem op i hende et par gange. Så lød et "ding", som indikerede, at elevatoren stoppede. Fabienne nåede at trække nederdelen ned, men hun rødmede alligevel og så ned i gulvet, da to ældre japanske ægtepar med mange nik trådte ind i elevatoren.
 

TH

Bukkefeber

0303
2013

I naturen

Per rejste sig op på knæene og med rystende hænder knappede han hendes bukser op. Da hun reagerede ved at løfte numsen fri af jorden, tog han fat buksebenene og hev dem af hende med et ryk. Så tog han fat i hendes trusser og rev dem i to stykker med en hurtig bevægelse. Hun gispede over den pludselige brutalitet, men spredte sine ben. Per flåede sine egne bukser ned og kastede sig over hende. Hun mærkede hans stive pik køre lidt frem og tilbage mod hendes lår. Så rakte han en hånd ned, og med et par fingre skilte han hendes skamlæber ad og ledte pikken på rette vej. Med et dybt suk trængte han helt i bund i hendes våde fisse med et enkelt hårdt stød. Han tøvede et øjeblik og nød fornemmelsen af hendes varme silkebløde fisse, der klemte om hans pik. Han så nydelsen stråle ud fra hendes øjne og gav hende et hurtigt kys på hendes indbydende læber. Hun slog armene om hans hals og besvarede kysset. Så trak han sig langsomt ud og stødte igen og igen.
 

Peter

Telefonsex med mere

0303
2013

I naturen

Jeg kærtegnede hendes brystvorter og kneb den ene mellem fingrene. De strittede lige ud i luften som små pikke. Min pik begyndte at blive stiv igen. Hun lagde sig tilbage på ryggen, så jeg bedre kunne smøre hende ind. Jeg lå på knæ ved siden af hende og lod hænderne glide ned fra hendes store yver til hendes mave. Hun var godt i stand. Jeg kærtegnede hendes mave og lod så en hånd glide ned til hendes kraftige behåring og fandt en dejlig våd kusse. Hendes bolleven lagde sig på knæ på den anden side af hende. Hans pik stod stor og stiv igen. Den var meget flot med et meget stort pikhoved. Hun rakte ud efter den og begyndte at malke den. Jeg lod tre fingre glide op i hendes dejlige hul. Hun var dejligt våd, og jeg forsøgte at presse hele hånden op. Den gled med besvær op, og hun gav sig lidt, da jeg begyndte at fistfucke hende. Det måtte være tydeligt for enhver på stranden, hvad vi lavede, så jeg så mig omkring. Der var tilsyneladende kommet nogle flere strandgæster i den påklædte ende af stranden, men i vores ende lå der fortsat kun den unge mand. Han kunne tydeligt, se hvad der foregik og lå igen og gned sit dejlige lem. Hans øjne mødte mine, og jeg nikkede til ham.
 

Katrine Benthagen

Tiltagende måne, del 1

2402
2013

I naturen

Han havde været ved at snige sig ind på en hare, da kvinden kom trampende. Han skulle lige til at smutte, da hendes fært ramte ham. Hun duftede så godt. Han havde trykket sig ned i buskene og holdt øje med hende, mens hun ordnede sin lejr. Vinden drev hendes fantastiske fært i hans retning, og han savlede over duften. I hans sind dannede sig billeder af hende, på alle fire skrigende i orgasme, mens han hamrede sit lem op i hendes skød. Billederne forsvandt, da han opdagede det ulykkelige udtryk, hun havde i ansigtet. Det så ud som om, nogen havde gjort hende fortræd. Han iagttog hende, så hvor opmærksom hun var på sine omgivelser. Han hørte hende spørge, om her var nogen, og nød lyden af hendes stemme. Han kunne høre, hun var bange. Med et suk trak han sig tilbage og forsvandt uset fra hendes lejrplads. Han ville ikke skræmme hende.
 

Katrine Benthagen

Tiltagende måne, del 2

1806
2013

I naturen

Hun stønnede ind i hans mund og ønskede pludselig, at hun ikke var i sit arbejdstøj, at hun i det mindste havde taget en bh på i morges, men det var for sent nu. Specielt fordi han allerede havde fået pillet fleecejakken af hende, og hun mærkede hans hænder mod den nøgne ryg. Det føltes så godt. Hendes tunge var gået på opdagelse i hans mund, og hun havde slået armene om hans hals. Hun var fuldstændig ligeglad med al fornuft, hun ville bare have ham. Hans hænder gled ned og krammede hendes balder gennem bukserne. Luna slap kort hans hals og åbnede selv knappen i sine bukser. Han måtte synes om hende, hvad han ville, hun ville have ham. Hendes hænder fandt tilbage til hans hals, og fingrene gled ind i hans hår. Han stønnede ind i hendes mund, da hans hænder gled ned til bukselinningen og ind under den. Hun klynkede utålmodigt, da hans hænder fandt hendes balder og krammede dem blidt.
Hendes hænder gled ind under hans trøje og begyndte at hale op i den, mens hun mærkede på hans varme nøgne hud. I det samme trak han ned i hendes bukser og trusser, men da hun sad på hans skød, ville det ikke rigtig lykkes for ham. Luna gjorde sig fri og rejste sig op. Utålmodigt sparkede hun bukserne af
 

Chessvaffi

Landbetjenten og sygeplejersken 3

2402
2013

På job

Hun lagde sine arme omkring hans hals og sagde indsmigrende med lav stemme. ”Så må det vist være håndjernstid igen.” ”Mon ikke vi lige skal rydde af bordet og snuppe opvasken først,” erklærede landbetjenten fredsommeligt. ”Øv, du er så irriterende rolig og så forbandet tålmodig. Øv øv øv. Kan du da for fanden ikke bare være lidt småliderlig og kaste dig selvisk over mig, som enhver anden fornuftig mand ville have gjort i sådan en situation.” ”Jeg kan nu godt lide den skønne følelse af at have noget behageligt at se frem til.” ”Som om opvasken er noget specielt at se frem til? Føj, hvor kedeligt,” svarede Cecillie ubarmhjertig og småmopset. ”Nu er du både urimelig og temmelig ulydig,” bemærkede landbetjenten og så forurettet op på hende. ”Og hvad har du så tænkt dig at gøre ved det?” Det fik sygeplejersken øjeblikkelig et kontant svar på. Da landbetjenten rejste sig behersket op og trak hende over til køkkenbordet, hvor han tvang hende til at bøje sig hen over bordet. Han hev langsomt sygeplejerskesuniformen op over hendes hofter og videre op ad hendes ryg. Han slap taget i Cecillie og beundrede den blottede numse.
 

HH

Fredagsmøde på kontoret

2402
2013

På job

Da jeg er tilbage foran computeren, ser jeg en mail fra en af kunderne. Han er en rigtig sød fyr, og mens jeg mærker vibrationerne i trussen, får jeg lyst til at sende ham en mail… Den er lidt mere uformel og flirtende end hvad jeg plejer at sende til ham, men det er jo fredag. Jeg har altid haft en fornemmelse for, at der var en gensidig tiltrækning, så jeg glæder mig til at se, hvordan han mon reagerer på den. Heldigvis er hans reaktion på min mail meget positiv. Han skriver en meget flirtende mail tilbage til mig. Min fornemmelse om den gensidige tiltrækning var god nok. Han spørger om jeg giver en kop kaffe senere på dagen, for så vil han komme og hente sine varer. Sammen med vibrationerne i trussen gør det mig meget våd at tænke på hvad sådan en kop kaffe kunne føre til af sjove ting, og jeg får lyst til at fortælle ham om, hvor vådt der er i trusserne. Jeg kan mærke på ham, det tænder ham, og han følger trop med at fortælle mig, hvor stiv hans pik er.
 

HH

Shoppeturen

1702
2013

Offentligt

Jeg var nu blevet ret ophidset og kunne ikke lade være med at udbryde et lille støn. Tilsyneladende hørte fyren inde ved siden af det, og han bankede nu på væggen og spurte mig, om jeg var OK derinde. Jeg blev helt rød i hovedet og skyndte mig at svare Ja-Ja. Jeg fik fingrene ud af fissen og fik taget kjolen over hovedet, så jeg nogenlunde kunne skjule hvad jeg havde haft gang i. Fyren havde ikke hørt mit svar, for det bankede nu på døren og han spurgte igen om jeg var OK. Jeg åbnede døren på klem, så han kunne se mig. Han stod kun iført bukser udenfor mit prøverum. Han havde en flot overkrop, og synet af den gjorde mig ikke ligefrem mindre liderlig. Jeg svarede ham, at jeg da var helt OK, og han smilede igen frækt til mig. Han spurgte, om jeg lige ville fortælle ham min ærlige kvinde-mening om, hvordan bukserne sad på ham, så jeg åbnede døren helt, gav ham elevatorblikket og svarede, at hans røv så lækker ud i dem. Da døren var helt åben så jeg, at hans blik fik øje på mine trusser, der lå på gulvet. Jeg blev igen rød i hovedet, men han smilede bare og spurgte, om jeg var ved at prøve undertøj, for så kunne han da godt fortælle mig sin ærlige mande-mening om, hvordan trusserne sad på mig. Jeg smilede og sagde, det måtte han gerne, men at det ville blive lidt svært for ham, da jeg ikke havde nogle på. Jeg løftede op i kjolen og viste ham fissen.
 

Johnjohn

På hospitalet

1702
2013

Offentligt

Jeg mærkede pludseligt meget tydeligt mine tunge fyldte nosser og min sprængfyldte pik. Efter at hun høfligt havde snakket lidt småsnak med os begge, undskyldte hun og sagde, at hun havde noget meget privat, hun skulle snakke med sin kæreste om. Derfor rejse hun sig og trak de gardiner for, som vi begge havde omkring sengene for at give lidt privatliv, f.eks. når vi blev vasket af sygeplejerskerne. Tilfældigvis var der dog en lille sprække, så jeg kunne følge med i, hvad der foregik. Jeg kunne høre hun hævede sengen lidt op. Og jeg fandt hurtigt ud af, at det var fordi så passede højden bedre, når hun fjernede Kims dyne og bukkede sig frem og tog hans pik i munden. Der lå jeg med alle talenterne og så på, at hun slikkede Kim til udløsning, mens hendes dejlige røv strittede lige over mod mig i den meget korte nederdel.
 

Mizze Munther

Vinduespudseren

1702
2013

På Job

Rosa blev pludselig opmærksom på at William havde vendt sig og nu stod og stirrede intenst på hende. Forfjamsket vendte Rosa sig hurtigt rundt og faldt lige så lang hun var over dørtrinet. En intens smerte spredte sig fra Rosas ene bryst og ned langs kroppen. Tårerne trængte sig på mens hun krummede sig sammen. Ud af øjenkrogen så Rosa William komme flyvende gennem stuen med et bekymret udtryk. ”Slog du dig?” spurgte han dumt. Rosa hvæsede og spruttede arrigt nede på gulvet. ”Nej, jeg ligger her bare for hyggens skyld, men tag lige og giv mig en hånd så jeg kan komme op.” Resolut greb William fat om Rosa og løftede hende op i sine arme. Rosa jamrede sig ynkeligt, da William trykkede hende ind mod sit bryst. Den intense smerte sendte stråler af varme gennem kroppen og forplantede sig til en murren i fissen. ”Jeg lægger dig lige ind på din seng og tjekker, om der er noget brækket, Rosa.” Forsigtigt gik han ned gennem gangen og ind i soveværelset, hvor han forsigtigt lagde hende ned på sengen. Rosas puls hamrede og bankede, en fin rødme bredte sig igen over ansigtet, da hun forestillede sig hvordan Williams store hænder ville glide undersøgende rundt på kroppen.
 

Busse

Baronessen

1002
2013

Job

Da vi kom ud til hendes villa, gik den store jernlåge som ved et trylleslag op, jeg så, at hun sad med en fjernbetjening i hånden. - Bare for en sikkerheds skyld, sagde hun. - Du bliver nødt til at gå med ind, jeg har ikke nogen penge på mig. Jeg lagde mærke til, at hun sagde du og ikke de's, som hun plejede. Da vi kom ind, spurgte hun, hvad turen kostede. - Firs kroner sagde jeg. Hun gik over mod et stort skab, her tog hun to karafler og kom en klar mousserende vin op i to langstilkede glas, som hun satte på et bord. - Jeg henter lige nogle penge, sagde hun og forsvandt ud gennem en dør. Da hun kom tilbage gav hun mig en hund, sagde det passede og fortsatte, -  jeg kan lige så godt tale rent ud, jeg trænger til en mand, vil du gå i seng med mig, så får du denne her, sagde hun og lagde en fem hundredkroneseddel på bordet, - og hvis du er rigtig god, så får du også disse, hun lagde to femhundrede kronsedler ved siden af.
 

Chessvaffi

Landbetjenten og sygeplejersken

2511
2012

På job

”Jeg kommer angående den manglende betaling af vægtafgiften på din Opel.”
Cecillie drejede fluks omkring og kiggede forfærdet og intens hen på ham. ”Shit… så har jeg prioriteret girokortene helt forkert i denne her måned. Hvordan kunne jeg da overset så vigtig en betaling… Er du kommet for at klippe pladerne?”
Landbetjenten nikkede. ”Jeg er sygeplejerske og har hver dag en times kørsel, både til og fra mit arbejde. Jeg kan altså ikke så godt undvære bilen. Fuck, sådan noget forbandet lort.” Der var ikke så meget landbetjenten kunne gøre. Hverken for sygeplejersken Cecillie Toft eller for det såkaldte lortescenario, som hun selv havde rodet sig håbløst ind i. Han passede jo bare sit arbejde som ordenshåndhæver. ”Min samlever flyttede for fjorten måneder siden. Efterfølgende har økonomien været lidt stram. Så jeg har sgu’ ærligtalt spillet lidt hasard med girokortene og udtrukket nogle enkelte heldige vindere hver den første. Hidtil er det gået godt. Men den her gang, har jeg da vist rigtig kvajet mig,” udbrød Cecillie ærgerlig. Inden hun fremtryllede et smørret grin, der symboliserede det komiske i hele optrinet. Hun låste velovervejet landbetjentens blik og gik langsomt tættere hen imod ham. ”Hvis nu du giver mig et par håndjern på og bærer mig ind i soveværelset
 

Chessvaffi

Landbetjenten og sygeplejersken 2

1701
2013

På job

”Hej. Sikken en velduftende aroma. Hvad rummer gryden?” spurgte landbetjenten nysgerrigt, inden han stak snuden henover gryden, fordi det virkelig duftede ekstraordinært tillokkende. ”En gammel ret, som min Mormor har lært mig at tilberede. Har du lyst til spise med?” meddelte Cecillie og lagde skødeløs en hånd rundt omkring landbetjentens talje. ”Så kan du jo senere hen passende gøre det færdig, som du forsømte i går,” forlængede Cecillie med et raffineret blondineblik. ”Det er pænt af dig, men jeg skal blot se den kvittering, så smutter jeg lige så stille igen,” svarede landbetjenten. Du er en forbandet kryster, tænkte han irriteret om sig selv. Var han en smule bange for hende, fordi hun havde rørt ved noget mere dybt i ham. Noget med vaskeægte følelser i, end blot det, som bare patter, en veldrejet røv og en ukontrolleret rejsning kunne repræsenterer. Hun havde vel i grunden allerede spændt ben for ham dagen før, da hun åbnede døren med det der helt fabelagtige og sexede morgenbollehår. ”Okay da. Den ligger derover på spisebordet,” svarede Cecillie og pegede over imod bordet, hvor kvitteringen ganske rigtigt lå. ”Super, det ser ud til at være i orden. Godt… jamen så…” ”Du betjent - jeg vil sådan set gerne have at du bliver lidt længere?”
 

Herrens sekretær

Au-pair

2110
2012

På job

Først et bad og så den lækre underkjole på og så lege på sofaen til en god fræk film, tænkte hun. Hun gik glad hen mod forældrenes store badeværelse. Ville mærke hans vand på sin sultne krop. Fandt nogle håndklæder og gik ind i badeværelset og stivnede. Herren stod foran hende i færd med at tage tøjet af. Havde kun de lange bukser på, som han var i færd med at åbne. Han stoppede i bevægelsen så overrasket ud men smilede. Det var lige dig jeg tænkte på," sagde han. Hun ville vende sig om og skynde sig ud, men stoppede fordi han sagde noget og hun kiggede på ham. Så blikket i hans øjne. Undskyld.." begyndte hun på at sige, men han tog hende blidt i hånden og trak hende ind i badeværelset og lukkede stille døren bag hende. Hun stod foran ham skælvende. Kiggede på hans brede bryst og hans hænder. Hun stønnede lidt og kunne se ham smilede. Du ville vist gerne være herinde mens jeg badede, sagde han.  Hun kiggede overrasket på ham, hvordan vidste han det. Hun ville sige noget, men han sagde: "Tror du ikke jeg har mærket dine blikke kærtegne mig?"
 

Katrine Benthagen

Sommerbuk

1410
2012

I naturen

Hun kærtegnede sine bryster foran ham og så ham stirre sultent på hende. Langsomt løftede hun sig op, greb med den ene hånd fat om hans lem og lod sig så langsomt og æggende spidde på det. Hun lænede sig frem og nappede i hans øreflip.”Husk nu ikke sige noget, ikke bevæge sig.” Han nikkede sammenbidt og beslutsomt. Hun klemte sammen om hans lem og kyssede hans læber, inden hun rettede sig op og langsomt og dovent begyndte at ride ham. Hun kærtegnede sine bryster med hænderne og nød den måde, hans blik klæbede sig til dem på. Hun nød solen på sin hud, mens hun langsomt satte farten op. Nu var det hans tur til at knuge om kappen med begge hænder. Hun satte langsomt farten op, og efterhånden glemte hun legen. Hun nød bare fornemmelsen af hans lem dybt oppe i sig. Han føltes så godt, og hun red ham hårdere og hurtigere på jagt efter sin egen nydelse. Hun var der næsten, da…
 

Kell

På indkøb i Netto

0710
2012

Offentligt

I butikken fik jeg hurtigt det i kurven, som jeg skulle, da jeg fik øje på en høj, rødhåret, langbenet og barmfager kvinde på ca. 35 år. Hun havde en meget lårkort nederdel på og en stumpe bluse, der fremhævede hendes dejlige store patter – og jeg havde hende mistænkt for ikke at have trusser på inden under nederdelen. På det tidspunkt var vi de eneste kunder. I stedet for at gå til kassen gik jeg ned bagerst i butikken, hvor jeg studerede nogle varer intenst – samtidigt med at jeg holdt øje med hende. Pludselig fik jeg øjenkontakt med hende, og hun blinkede tilbage til mig. Jeg vendte nu halvvejs ryggen til hende, men pludselig mærkede jeg en hånd stikke op mellem mine lår og blidt tage fat i mine nosser uden på mine shorts. Jeg kunne mærke min pik vokse, da hun hviskede i mit øre, at jeg skulle blive stående og ikke vende mig om. Hun trak langsomt mine shorts længere ned – tog fat i min pik og begyndte at køre den op og ned. Pikhovedet blev vådt, og jeg kunne ikke lade være med at stønne af bar liderlighed. Hun tyssede på mig og sagde, ”at det blev bedre endnu”. Jeg mærkede nu hendes anden hånd lægge sig på mine balder for derefter at begynde at nulre mine glatte ”boller”
 

Alexa

Flygtningen

2309
2012

I krig

Langsomt dukkede et lyst hoved op fra sneen, så sig langsomt rundt. Så rejste resten af kroppen sig op på knæ, spændte sig i en bue, som atleterne i startblokken på stadion. Pludselig eksploderede kroppen, løb de ca. 50 meter over mod mig, fløj ud over skråningen og landede ved mine fødder, mens sneen piskedes op omkring os. Jeg nåede at sende flere skud derover, men intet tydede på at jeg havde ramt. Så blev der stille igen, det eneste der bevægede sig var den nys oppløjede sne der føg. Jeg lod mig glide en anelse ned, drejede hovedet for at se personen der lå hen over mine fødder. Det var en kvinde, en ung kvinde. Hun havde bare fødder og arme, en tyk kort kjole var alt hun havde på. Hvis jeg lod hende gå, ville hun have mindst 2 timers gang, det ville hun ikke overleve. Jeg gjorde det eneste jeg kunne, åbnede posen og i et spring lå hun nede i den. Det var for risikabelt at sige noget, og jeg ville næppe kunne forstå hende, uanset om hun talte finsk eller russisk…
 

Charles

En tur i det fri

1609
2012

I svømmebadet

Pludselig skubbede han hende ned i det kolde vand, hun hvinede og hylede, så hoppede han selv i. "Du trængte til et lille bad" grinede han. "Uh hvor jeg fryser" gispede hun. Han svømmede tæt hen til hende. "Så må jeg jo varme dig." Der blev helt stille og jeg kunne se dem kysse. Efterfølgende førte han hende hen på det lavere vand, begyndte at tage hendes våde tøj af og derefter sit eget. Hvor så de godt ud, jeg var også så småt selv ved at blive lidt tændt. Da jeg kom tættere på, kunne jeg nu se ham slikke vandet af hendes små strittende brystvorter. Han rykkede længere ned mod navlen, mens han tog et fast greb om hendes bløde balder, hun lagde benene om ham og han trængte roligt sin penis ind i hende. Han begyndte at trække sig ind og ud af hende, hurtigere og hurtigere. De stønnede. Gid det var mig, tænkte jeg, og kunne nu mærke, hvor våd jeg selv var blevet. Stille begyndte jeg at lege med mig selv, mens jeg stadig holdt øje med dem.
 

Ham dér

Som man råber i skoven

2406
2012

I naturen

Ved det lille anlæg på Lærkevej venter to fyre, som ingen ønsker at møde, i mørket. En smule tumlende kommer Nick gående på fortovet, da de to fyre træder frem. Nick stivner af skræk, men da den ene siger "mobiltelefon!" ved Nick godt, hvad han skal,  og han afleverer sin mobiltelefon. "Bukserne ned! Jeg skal se om kniven er skarp," fortsætter fyren til Nicks rædsel. Da Nick ikke gør anstalter til at efterkomme opfordringen, hiver den anden fyr med et snuptag Nicks bukser ned. Kniven føres ind i Nicks underbukser. To snit og de er af. Fyrene smutter igennem anlægget og efterlader Nick rystende af skræk med bukserne nede på det mørke fortov. På Valmuevej er to grunde ubebygget. Gennem årene har de udviklet dig til et vildnis. En pige nærmer sig på cykel, langsomt på grund af stigningen. På det ubebyggede stykke træder to mænd ud foran hende. Alene deres fremtoning får hende til at stivne. "Din mobil!" siger den ene blot og rækker hånden frem. Nærmest mekanisk fisker Nikita telefonen frem af sin lille taske og afleverer den. "Stig af!" siger den anden fyr. "Hvad skal...?" når Nikita at spørge, før et hvislende "Hold kæft" lukker hendes mund og får hende til at stige af og stille cyklen. "Dine trusser," hvisler den første. "Nej please...," beder Nikita. Hun får tårer i øjnene.
 

Ham dér

I løbetid

2904
2012

I naturen

"Du kiggede slet ikke," sagde hun. "Jeg har da set, du har taget tights på," indvendte jeg. "Kan du lide det?" ville hun vide. "Vil du gerne, at jeg lægger mærke til din røv?" spurgte jeg, måske lidt dristigt. Hun rødmede, men nikkede smilende. "Så synes jeg, det er underligt halvhjertet," konstaterede jeg. "Halvhjertet?" gentog hun uforstående, måske lidt skuffet. "Hvis du vil vise mig din røv, hvorfor viser du mig så bare et par bukser?" spurgte jeg. "Øh..." fremstammede hun uden at finde på noget at svare. "Kom!" sagde jeg og tog blidt men bestemt om hendes ene håndled. Jeg "trak" hende med mig ind på en veksel indtil vi var tilpas afsides. Det var reelt ikke nødvendigt at trække, for hun fulgte bare mine bevægelser. "Hvis du vil vise mig din røv, så gør det nu!" sagde jeg. "Hvor er du streng!" sagde hun, men et genert og lystent smil spillede i hendes øjne. Hun tog fat i tightsenes linning og trak dem langsomt ned. Hendes hvide sloggitrusser fulgte med. "Helt af!" ønskede jeg stille. Hun sukkede, satte sig på hug og åbnede skoene. Hun tog dem og sokkerne af. Bukser og trusser fulgte. Hun rejste sig genert og var lige ved at dække sit skridt med en hånd, men flyttede den. "Vend dig om! Hænderne om anklerne!" sagde jeg stille. Hun sank, men gjorde det. "Har du nogen, der venter dig hjemme?" spurgte jeg; det var gået op for mig, at jeg intet vidste om hende. "Nej," svarede hun stille.
 

KCM

Fotografen

1604
2003

Retro 0212

På jobbet

Jeg trak bruden til side og spurgte stille, om hun havde strømpebånd på. Hun svarede ja, og jeg foreslog, at vi sendte mændene ud, og at jeg så tog et billede af dette. Hun syntes nu bare, at de skulle blive. – De bider vel ikke, som hun sagde. Jeg bad hende lægge sig i en lille sofa og trække op i kjolen. Hun trak højt op, og jeg kunne se, at hun havde strømpeholdere og et smukt lyseblåt strømpebånd. Det overraskede mig noget at se, at hun ingen trusser havde på. Hendes fisse var helt glatbarberet med undtagelse af en lille tot. Jeg kiggede kort på min mand, og jeg var ikke i tvivl om, at han havde set det. Lidt stammende bad jeg hende sænke kjolen lidt. - Man kan se lidt for meget, sagde jeg. Hendes svar overraskede mig så endnu mere. - Nå min mis. Men den må nu gerne komme med på et par af billederne. Jeg sank en stor klump og knipsede så et par gange. Nu foreslog hun så, at gommen kom med på billedet. – Jeg kunne jo pille lidt ved hans lynlås. Gommen trådte nærmere, og bruden begyndte at pille. Inden jeg havde nået at tage et billede, havde hun fisket hans pik ud.
 

Finn P

Strandlureri

2602
2012

På stranden

En dag vi kom, lå der kun et midaldrende par på stranden. De lå nøgne på ryggen og opdagede ikke, at vi kom.  Hendes store bryster flød ud til siden, og hans slappe pik lå op ad maveskindet. Lidt efter vågnede kvinden op og begyndte at kæle for sin mand, først på overkroppen og herefter på lårene. Efterhånden som hun kom nærmere til hans køn, kunne vi se, hvordan lemmet langsomt rejste sig mere og mere, og da hun begyndte at nulre hans nosser, strittede lemmet lodret op i luften. Han begyndte nu også at kæle for hende, og hun lagde sig helt afslappet på ryggen med spredte ben, og med hånden lå han og kælede for hende i kussen, mens hun stadig havde fat om hans stive lem. Hun gav sig helt hen, og man kunne se, hvordan hun nød det. Hun var nu meget ophidset, rejste sig op, og imens hun kiggede sig omkring for at sikre sig, at der ikke var andre i nærheden, sænkede hun sig ned over hans stive pæl og kørte op og ned, så de store bryster gyngede. Lidt efter lagde hun sig igen på ryggen, og han førte stødvis den stive pik ind i hendes skede
 

KCS

En tur i baglokalet

1604
2003

Retro 0212

I kiosk

Det blev oftere og oftere, at vi kneppede i baglokalet. En enkelt gang gemte jeg mig endda under disken, og kunne så pille ved Mettes fisse imens hun ekspederede. Vi prøvede mange ting, og efter lukketid kneppede vi flere gange inde i butikken. Mette elskede at se mig sprøjte, og flere gange sprøjtede jeg min sæd ud på nogen af varerne. Der var flere gange, når hun åbnede butikken lørdag eller søndag morgen, at hun bad mig spille min pik af ud over basserne. En aften tog vi alle de slikkepinde, der ikke var papir på, og kørte dem en tur i Mettes fisse, en for en, hvorefter de blev sat tilbage i butikken. Vores udskejelser blev selvfølgelig ikke ved med at gå godt. En aften hvor Mette lå på bordet i baglokalet, hendes skjorte stod åben, jeg var nøgen, og i gang med at kneppe hende, kom hendes chef! Vi havde ikke hørt bagdøren gå op. Pludselig stod han der bare.

Lars

Flere af de små korte

2201
2012

På jobbet

Jeg lagde mig ned under køkkenvasken, så hoved og lidt af overkroppen lå halvt inde i skabet og resten på køkkengulvet og begyndte at skille de ruste rør, så der kunne komme vandpres i køkkenvasken igen. Damen kom jævnligt ud og spurgte til arbejdet og på et tidspunkt også om jeg ville have en kop kaffe – hvilket jeg sagde ”ja-tak” til – hun gik hen over mig, så hun stod med et ben på begge sider af mig, og jeg kunne kikke lidt op under kjolen. Man kan aldrig være sikker, men jeg syntes hun var meget lang tid om at hælde vandet i kedlen, mens jeg lå og blev liderlig, hvilket kunne ses i mine Kansas arbejdsbukser. Damen gik over til komfuret, og jeg kunne høre at der blev tændt for gassen og kedlen blev placeret, og hun kom så tilbage, og satte sig på hug henover mig, så jeg kunne se op under hendes kjole, og se at hun ikke havde trusser på.
 

Pernille

En fræk dag på stranden

0708
2011

På stranden

Jeg lagde mig på maven med bogen foran mig og begyndte at læse og ind imellem skævede jeg rundt på stranden. Det er en naturiststrand og der kommer altid nogle nøgne mænd tilfældigt forbi, for at checke de kvinder, der lægger sig nøgne på stranden. Der kom et par stykker forbi, men det var forbavsende få. Selvom jeg ikke er helt ung og fast i kødet, er det altid mange, der nyder synet af mig, og det nyder jeg – det er dejligt bekræftende. Jeg havde ikke ligget der ret længe, før en mand på cirka min egen alder kom hen til mit tæppe og satte sig på hug for at snakke med mig. - Hvor er det dejligt at se en lækker moden kvinde her på stranden, var hans første sætning. - Ih tak, sagde jeg, men var egentlig ikke i snakkehumør, så jeg læste videre i min bog. - Du ser rigtig dejlig ud, jeg nyder at kikke på dig, han var ikke så let at vifte af. Jeg kikkede på ham og grinede, – jamen tak for komplimenten, men jeg er her bare for at nyde solen og læse min bog. Han så lidt skuffet ud, men prøvede lige igen, - er det sådan, at jeg kan ligge på tæppet ved siden af dig og bare kikke på dig? – Nej tak, sagde jeg – glem det. 
 

Katrine Benthagen

Herre, jeg har syndet

1707
2011

Præst

I mørket havde han anet at hun havde sat sig op og han havde følt lige dele frustration over at hun ikke havde fortsat og lettelse over at blive reddet fra synden. Hun havde skævet over ham, og stadig med hans lem fast i sin hånd, sænket sig ned over det. Helvede og Himmerige fandtes begge dele i en kvindes skød. Så hedt og brændende som Helvedes flammer havde det været. Samtidig så blødt og kærkomment som selveste Himmelen. Hun havde sluppet hans lem med hånden og ladet sig synke helt ned over ham. Frækt havde hun vippet med sit syndige skød, så havde hun givet sig til at ride ham. I starten dovent og nydende senere hurtigt, som var han en stridshingst, hun sporede i fuld galop mod fjenden. Pludselig havde hun hujet højt, og hendes skød havde trukket sig krampagtigt sammen om hans lem. Indtil det øjeblik havde hans synd mest været en udeladelsessynd. Han havde undladt at protestere, men da hendes skød begyndte at klemme om hans lem, greb han fat i hendes hofter
 

Lars

De små korte

0607
2011

Lufthavn og restaurant

Så da jeg landede, sendte jeg en sms, og fik straks svar at hun stod i ankomsthallen. Jeg gik ud og vi fik givet knus, og jeg kikkede efter et kaffe sted, men hun tog min hånd og trak mig med ned mod den gamle terminal, og da vi passerede et handicap toilet, trak hun mig ind, og vi begyndte at kysse. Hun satte sig på hug, og åbnede min bukser, og tog min slappe pik i munden. Hun er en af de piger som kan deep-throat, så mens hun beholdte min pik i munden, sugede hun mig stiv, og rejste sig op og sagde ”knep mig.” Hun vente sig om og trak nederdelen op, havde glemt trusserne hjemme, bukkede sig fremover vasken, og gav mig et kondom, som jeg rulle på pikken. Jeg lod min hånd glide ned mellem hendes ben og fandt hendes våde fisse, som jeg straks begyndte at kneppe med hånden… 
 

Ejacule

La Con

2106
2011

På restaurant

Så rykkede jeg stolen tilbage mod væggen, så min nøgne, glinsende stivert stod ud af mine bukser. Frem under bordet stak Moniques slanke arm; hun holdt om pikken, mens Corinne glad kiggede ned på den. ”Det er da en ordentlig tissemand! Den vil jeg op at sidde på!” Mens hun vendte rumpen til mig og løftede det ene ben og skrævede ind over mig, så jeg, at kvinden lagde mandens hænder på sine bryster, så jeg tænkte: Bare han nu ikke vælter kopperne! Men jeg fik andet at tænke på. Corinnes fyldige røv masede sig ned over maven på mig, da hun satte sig over mit skød. Hun lænede sig ind over bordet, og Monique under bordet styrede min lange pik ind i Corinnes saftige revne. Pludselig var den hvor den skulle være; Corinne sænkede sig med et suk, så pikken i sin fulde længde gled op i hendes velsmurte hul. O, der var varmt og godt i Corinnes kusse! ”Ummm – sikke en pik!” sagde Corinna. ”Åh, hvor dejligt!” Nede under bordet lød det: ”Læn dig tilbage, Corinne – jeg kan ikke komme til!” Corinne lænede sig bagover mod mig og drejede sit smukke ansigt om mod mig, så vi kunne kysse. Dér sad den lille lækre negerpige på mit skød med min enorme pik stående lodret op i sin krop, med de blottede herlige babser struttende lige ud i rummet, mens jeg mærkede, hvordan Moniques varme mund var lige ved mit skød.
 

Anni Mela

I Faderens, Sønnens og Helligåndens navn

2106
2011

I kirken

Jeg fik øjenkontakt med en fyr på bænken over på den anden side af gangen. Jeg sendte ham et smil og han sendte et tilbage, som om vi begge var enige om at den ældre dame godt måtte miste stemme lige om lidt. Men et lettere grin på læben, så jeg op mod alteret igen. Præsten var i mellemtiden gået frem og stod nu foran alterbordet, det var tydeligt at se, at der ikke var meget der sad forkert på hende. Hun var en køn kvinde, hende præsten. Hun begyndte at tale. Hendes stemme var blid og varm, jeg fik gåsehud. Jeg følte pludselig at hun talte direkte til mig, som om vi bare var os to i hele kirken. Jeg kiggede op på hendes mund. Flotte, ikke alt for store skinnede læber bevægede sig uden besvær, og ordene flød ud, som en smuk sang fra en engel. Jeg kunne se hendes bryster presse mod præstekjolen, da hun med siden til gik over mod prædikestolen. Gad vide hvad hun havde under? Mon hun bare var kedelig og iført hvide sloggi, dem med høj kant i siden eller var hun måske i virkeligheden en syndig slem huntiger, i en fræk stram g-strengstrusse, der bare ville bestemme alt i sengen?
 

klokkeblomst

Turen til Ikea

1206
2011

I butik

Henrik kiggede i smug på sin kone. Det var ikke sikkert andre kunne se det, men han kunne. Hendes slørede øjne, halvåbne mund, stakåndede vejrtrækning og usikre gang, han kunne tydeligt se, at hun gik rundt på kanten af en orgasme, mens hun tappert forsøgte at lade som ingenting. Vibeke kunne ikke blive ved, vibrationerne kom og gik. Hun var bekymret for, om de andre kunder kunne se, hvad der foregik med hende, men på den anden side, var hun ved at være så liderlig, at hendes nydelse helt fortrængte skammen ved at gå rundt i Ikea med vibrerende underliv og drivvåde trusser. Hun begyndte febrilsk at lede efter Henrik. Hvor er han nu blevet af? Jeg vil ud herfra, og det skal være nu!  Hun fik øje på ham og skyndte sig derover, så de kunne gå mod kassen. Jeg vil ikke… vil ikke komme her midt i menneskemylderet, tænkte Vibeke
 

Per

Møde på rejsen med følger

1505
2011

I tog

Hun trak vejret tungt, så patterne hævede og sænkede sig og så på mig med store blanke øjne: “Nu skal jeg sige dig noget, dit brunstige handyr. Nu vil jeg ha et ordentligt pul - bagfra. Du skal tage mig som en gejl hankøter tager sin løbske tæve og stikker sin store spidse røde stang ind i hendes snævre hul og pumper hende fuld af sin sperm.” Hun vendte sig om mod ruden, lagde albuerne ned på det lille bord, så brysterne næsten nåede bordpladen, svajede dybt i hofterne og stak sin rumpe opad bagud mod mig, med skrævende ben. “Kan du se min røv, min ven? Kan du se, hvor den strutter efter at modtage dig? Du skal lægge dig ind over den og proppe din dejlige pik dybt ind i min fjams, dybt dybt ind. Kan du se hvordan mine kusselæber smasker efter at sutte din tykke mandepik ind i sig? Kom nu og knep mig!”
 

Per

Møde på rejsen med følger del 2

2205
2011

I tog

Jeg grinede: “Ja, ordene kan du da, og du kan li at bruge dem!” ”Jeg elsker det - jeg bli'r så liderlig af de ord, og fantasien slipper så dejligt løs i ordene!” “Ja - det virker osse stærkt på mig, det du siger; og jeg tror, dine fantasier går i retning af mine - det med dyrene for eksempel.” “Gud, lagde du mærke til det? Jeg kan dårligt selv huske, hvad jeg sagde - det kommer bare væltende, når jeg slipper kontrollen - var det meget specielt? Var det frastødende?” “Næ, det var spændende; jeg troede, at det kun var mig, der tænkte på den slags.” Hun så igen på mig med de dér sammenknebne grønne øjne. Så sagde hun: “Jeg tror, vi to skal mødes hos mig om et par dage - der er noget, vi måske skulle prøve...” “Hvad?” spurgte jeg. Men hun så bare på mig mellem de lange øjenvipper og svarede ikke; hun smilede svagt og lod tungen glide over læberne. “Kan du få tid?” spurgte hun. “Ja, nemt”, svarede jeg glad og meget forventningsfuldt. Hun sagde: “Jeg tror, vi skal mødes på min onkels gård - i første omgang...”
 

Per

Møde på rejsen med følger del 3

0506
2011

Dyr

Så så jeg, at Casanova løftede sig på bagbenene bag hende og lagde forpoterne på hendes hofter, med bagkroppen vippende frem og tilbage. Hun slap min pik, rettede sig besværligt op og sagde, med en stemme hun næsten ikke kunne styre: “Nej, fy!” til dyret, som måtte ned på alle fire; under bagkroppen hang en lang tynd rød pik, strittende, dryppende. Tungen hang ham ud af halsen, og han lagde sig, krummede sig sammen og slikkede sin pik. Der stod vi - jeg med pikken spytglinsende ud af shortsene, hun med bar rumpe og brysterne struttende ud over kjolen og med tårer i øjnene, begge gispende af lyst. “Kom nu!” sagde hun hæst, tog igen min hånd og trak mig med sig ud til en lille græsklædt plads, hvor der gik en smuk brun hest i solen - en hoppe. “Prøv nu og se hvordan hun har det”, sagde hun. “Hun har det ligesom mig.” Så så jeg, at hoppen mellem baglårene havde en usædvanligt svulmende kønsåbning; læberne var meget tykke, og saft sivede ud af revnen. Engang imellem stod hoppen stille, skrævede med bagbenene og stak bagen bagud, så læberne adskiltes og det sås, at de var lyserøde indenfor.
 

Per

Møde på rejsen med følger del 4

0506
2011

Dyr

Hun strøg mig ned over maven og stak sin hånd ned i mine shorts og tog mit halvstive lem i hånden og krammede det blidt. “Ja. Jeg stoler på dig. Du er sød, og du gør mig kun godt. Og... jeg kan godt lide at blive set på; det hidser mig sådan op!” Min pik blev større og større i hendes hånd. Hun kyssede mig i nakken. Jeg vendte mig om løftede den korte kjole op og tog fat om hendes nøgne numse, og jeg kyssede hende, og vore tunger slikkede om hinanden, og den var nær ved at gå i bukserne på mig ved tanken om, hvad det var jeg skulle se. Vi drak resten af vores øl. Hun sagde med let rystende stemme: “Kom med ind i soveværelset; så skal du se! Kom, Casanova!” Den store hund rejste sig og løb ivrigt efter hende, som om den vidste, hvad den nu skulle være med til. Inde i soveværelset, hvor eftermiddagssolen kastede et varmt skær over den store dobbeltseng og de ferskenfarvede vægge, løftede Casanova sig på bagbenene op ad hende, men hun sagde: “Nej, Casanova!” Hun sagde til mig: “Prøv at tage fat om dens pik!” “Jamen vil han have at jeg gør det? Han kender mig jo ikke.” “Prøv bare; han kan lide det!” sagde hun og smilede. "Jeg véd det!"
 

Per

Møde på rejsen med følger del 5

2606
2011

Kusine/fætter

Hun slap mit hoved og trak sig lidt tilbage. Stadig på knæ i lysskæret foran mig, begyndte hun at knappe de næste knapper i skjorten op, langsomt, længere og længere ned. Derpå tog hun hænderne indenfor skjorten, greb fat under babserne og løftede dem ud af den hvide skjortebluse, så de hang, store og tunge, blottet for mit blik. De var smukke; ikke faste som pigens, ikke slappe, men bløde, runde og noget hængende; brystvorterne var små, med et stort rødbrunt område omkring. Jeg smilede til Ingrid, hun smilede til mig, og så gjorde hun en bevægelse, der fik brysterne til at gynge fra side til side. Jeg mærkede, at hun nød at blotte sig, at vise sig halvnøgen for mig. Jeg lagde hænderne under hendes patter, rundede dem om dem og løftede dem, mærkede deres vægt, kærtegnede dem og nød deres blødhed; de var vidunderlige at klemme, gav elastisk-blødt efter, og huden var som silke, og hun åndede tungt. “Kære kusine”, sagde jeg. “Kender vi egentlig rigtig hinanden?” Pludselig grinede hun: “Nu kender du mig LIDT bedre; der er helt rart, ikke? Du har dejlige hænder. Og nu vil jeg se lidt nærmere på din størrelse - rejs dig op!” Jeg gjorde som hun sagde. Hun drejede sig i sofaen og satte sig, stadig med brysterne blottede ud af den åbentstående skjorte. Jeg stillede mig foran hende; hendes ansigt var i højde med mit skød.
 

Per

Møde på rejsen med følger del 6

0707
2011

Kusine/fætter

Så rakte jeg armene ned til hende og fangede hendes store, lækre patter i hænderne. Hun suttede og suttede, mens jeg nulrede hendes brystvorter med fingrene. Lige da jeg var ved at komme, slap hun pikken med et svup og kravlede op ad mig. Hun lå på alle fire over mig og sænkede babserne ned over mig og gyngede dem sagte fra side til side, så de gled over mit ansigt. “Åh, sut på mine patter - tag dem i munden og sut på dem!” hviskede hun, og jeg sugede den ene brystvorte ind i munden og slikkede den og nulrede den med tungen. “Også den anden, det er så dejligt!” Selvfølgelig gjorde jeg det; jeg suttede og slikkede og nød deres tyngde og blødhed. Imens rakte jeg begge hænder ned mellem hendes adskilte lår og stak fire-fem fingre ind i hendes drivvåde, varme skede. Hun gispede, og jeg kørte fingrene rundt i hendes saft; jeg satte et par fingre på hendes clitoris og gled dem frem og tilbage i revnen. Jeg kunne ane hendes ansigt i mørket; hun smilede med hvide tænder. “Det er så dejligt! Jeg fik sådan en lyst, jeg vågnede og var så liderlig, så jeg måtte have din pik i munden!” hviskede hun. “Først vil jeg kneppe, og så skal jeg ha’ den mellem mine patter!”
 

Per

Møde på rejsen med følger del 7

3107
2011

Aldersforskel

Så sagde hun, lidt genert: “Det er måske dig, der er kommet for at lære mig noget? - det sagde min kusine noget om.” “Det ved jeg ikke - det har vi vist ikke snakket om; men det får jeg vel at vide! Hvad skulle jeg lære dig?” Hun fnisede på en meget tøset måde og strøg sig over sin smukke, lidt svedige mave. Hun havde uregelmæssige, men smukke tænder. “Det vil min kusine nok fortælle dig!” Det lød jo spændende, og jeg begyndte at få mine anelser. Casanova kom hen og snusede til hende; derefter gik han hen og snusede til mig; han logrede og begyndte at rejse sig på bagbenene og lagde forbenene op på mig, steppede på bagbenene og begyndte at gøre parringsbevægelser med bagkroppen, mens den lyserøde spids gled frem af hans store pikhylster. Pigen stirrede, og jeg sagde: “Nej, Casanova!” og tog fat i hans forben og satte ham ned. Han lagde sig ved siden af liggestolen og slikkede på den lyserøde pikspids. Pigen vidste ikke, hvor hun skulle gøre af sine øjne, og rødmede. “Puh, hvor er han altså - -”, sagde hun og så den anden vej. Hun var blevet rød i hovedet. “Det er for meget!” “Synes du? Ja - han går lidt tæt på.” “Men ellers er han nu meget sød - men han er sommetider så – fræk”, sagde hun. Jeg lo, og tøsen så surt på mig.
 

Per

Møde på rejsen med følger del 8

0708
2011

Aldersforskel

“Vil du nu kneppe mig?” spurgte tøsen med sagte stemme. “Vær nu forsigtig - jeg har aldrig gjort det før.” “Jeg skal nok passe på din lille fjams”, sagde jeg og pressede pikkens svulmende hoved ind mellem læberne; det gled så let i al den glatte saft. Lise pressede sin lille struttende tøserøv bagud og bøjede sig frem, stadig med hænderne om Mettes babser, som hun ophidset krammede. Vi havde fuldstændig glemt fuglesangen om os. Med et fast greb om stangen trykkede jeg den stadig hårdere ind i tøsens sprække; hendes hul var meget lille og stramt. Men pludselig smuttede pikhovedet ind. Lise gav et råb fra sig og prøvede at trække røven til sig, men jeg fulgte efter, så pikken blev derinde. “Åh, nej, den er for stor! Den er så tyk!” råbte hun. “Stå stille!” sagde jeg og holdt fast om hende, så hun ikke kunne smutte fra mig.
 

Mia31

Seminar med overnatning 1

0205
2011

På kursus

Tænker på Lærke. Bliver pludselig meget klar over, hvor lang tid der er gået. Hvor lang tid jeg har undværet erotisk samvær med et andet menneske. Jeg smiler ved tanken om Lærke. Om vores aften. Vores nat. Sammen. Glæder mig. Går lidt væk fra dig. Går lidt for mig selv. Ringer til Lærke. Vil lige tjekke aftenens aftale. Hun siger, at hun kommer her og henter mig. På konferencehotellet.. Slutter samtalen med ”Kys, Kys”. Kaffekopperne er ved at blive sat tilbage. Kigger på uret. Tid at komme i gang igen. Går ind i lokalet igen og fortsætter seminaret. Du ser så spørgende på mig. Husker den sammenfoldede seddel i min lomme. Fisker den op, og folder den ud. Læser. Forundret. Forbløffet Der står blot 3 ord på sedlen: ”Lænke eller lænkes” Og så er der tegnet et hjerte i det nederste hjørne. Er det en invitation? I så fald en provokerende invitation… Overvejer om jeg skal svare dig, men beslutter at afvente situationen. Har vanskeligt ved at koncentrere mig. Dels på grund af sedlen, men især fordi jeg tænker på Lærke. Søde frække Lærke. Mere sej sild end husmor-typen. Kan mærke at fokus er ved at glide fra mig. Fokus burde være her. På seminaret. Det er trods alt det jeg får betaling for. Griber til en nødvendig udvej…
 

Mia31

Seminar med overnatning 2

0205
2011

På kursus

Det banker igen. Lærke fjerner hurtigt tørklædet for mine øjne. Smider en dyne hen over mig. Hun trækker hurtigt min hvide badekåbe om sig. Heldigt at vi passer tøj. Jeg ser Lærke gå hen og åbne døren. Udenfor står en tjener. Roomservice. Har en bakke med en flaske champagne. En hvid kuvert. Og tre glas. Han bærer bakken indenfor, sætter den på bordet. Smiler og går igen Ved sikkert godt, hvad der foregår mellem Lærke og mig. Pinligt. Han kunne sikkert ikke undgå at bemærke mine lænkede hænder. Dem glemte Lærke at fjerne. Kigger på bakken. Lærke tager kuverten og åbner den. Der er et brev. Hør her, siger hun og læser højt: ”Hvor larmer i dog dejligt, skønne. Byder I på et glas, så ring på min mobil”. Og så fisker hun min ankelkæde frem fra bunden af kuverten… Lærke smiler frækt. Spø’r om vi vil ha’ gæster, idet hun åbner champagnen. Taittinger. Ser Lærke gribe min mobil og taste et nummer. Hører hende sige, ”Du er velkommen”… Jeg stirrer på Lærke. Måbende. Hvad er det lige hun har gjort?
 

Fantomas

Hos frisøren

2504
2011

Frisøren

Som de fleste frisører taler hun meget, men jeg kan flere gange mærke, at hun lige skal op på siden af mig, og helt tilfældigt kan jeg mærke, hun trykker sit underliv mod min skulder… hmm tænker jeg, mærkeligt men det er nok tilfældigt. Da hun gør det for 3 gang, ved jeg, at det er det ikke, og min pik begynder langsomt at røre på sig i bukserne, men forklædet skjuler heldigvis det hele. Hun fortæller, at hun er lidt træt af, hvordan de unge mænd opfører sig i byen, hun gør sig umage og fortæller, hun ikke har nogen kæreste, og at når ”man” får en lækker fyr med hjem, så ved de ofte ikke, hvordan man tilfredsstiller en kvinde. Det får mig til at kigge op, og hun smiler frækt til mig, samtidig med at hun helt åbent gnider sit underliv mod mig… Hun råber ud efter eleven og spørger, om hun er ved at være klar… mærkeligt, tænker jeg, da jeg ved, at eleverne ikke får lov til at klippe kunderne. 
 

Mizze Munther

Bussen

1004
2011

 I bussen

Hanne skyndte sig over til bussen som nu trillede ind i spor 4. Centerbussen. Der var ikke mange passagerer til bussen, da det var sidste tur og centeret havde lukket for i dag. Hanne smilede og løsnede bæltet på vej op i bussen. Chaufføren drejede hovedet og smilede til hende. Hanne åbnede langsomt trenchcoaten og sagde: ”Jeg har desværre glemt mit klippekort, men hvor langt kan jeg komme for det her?” Chaufføren lod blikket glide ned af Hannes nøgne krop, rakte en hånd ud og kørte den ind mellem Hannes ben. Han lod en finger glide op i den våde glatte fisse, trak den ud – duftede og smagte på den og sagde så: ”Hele vejen, sæt dig bare ned.” Hanne trak trenchcoaten sammen om sin nøgne krop, og gik med vuggende hofter ned til pladsen lige bag midterdøren. Hun satte sig ned på sædet og placerede den ene fod på varmeanlægget i siden af bussen. Hanne spredte benene og lod trenchcoaten glide til side, så der var frit udsyn til den glatte mis. De store røde skamlæber, glinsede om kap med guldringen, der prydede klitten. Fra ringen, der sad som i næsen på en tyr, gik en tynd guld kæde som snoede sig op over maven og delte sig i to. De to kæder endte i to nye ringe der gik gennem Hannes store mørke strittende brystvorter.
 

Tenna

Gartneren

0204
2011

Job

Jeg var tændt på en måde jeg aldrig troede fandtes… Hun havde to fingre i min fisse og bed let i min ene brystvorte. Der gik en gysen gennem min krop og jeg rettede ryggen lidt og skubbede underlivet frem mod hendes hånd og fingre, der undersøgte mit allerhelligste og mest private område af min krop. Så begyndte hun at køre fingrene ud og ind af min fisse og satte af og til sin tommeltot mod min klit… Det fik mig til at stønne højt… Åhhh… Der kom en svuppende lyd, hver gang hendes fingre kom ud af min fisse. Jeg begyndte at skubbe mine hofter mod hendes bevægelser i min fisse… Hun ændrede så hun fik tre fingre ind i min fisse og kørte dem ud og ind. Hun spredte fingrene når de var inde i fissen og hun og blokkede mig lidt ud. Hendes tommel legede nu med min klit og hun øgede suget og bed lidt hårdt på min brystvorte. Den kombination og stimulering var overvældende. Jeg begyndte at klynke og stønne og det hele sortnede for mine øjne…
 

Mizze Munther

Festen

2003
2011

Til fest

Skålen blev udbragt og den almindelige trængsel af rygere og gæster til toilettet begyndte. Morten gjorde diskret Lulu opmærksom på bulen i bukserne og puffede hende i retning af toiletterne. Køen var uendelig lang, pikken dunkede så Morten troede at alle kunne høre det. Garderoben måtte være løsningen, han kunne allerede mærke Lulus bløde læber omkring pikken. Diskret trak Morten Lulu ind i garderobens mørke, med den ene hånd pressede han blidt Lulu i knæ mens han åbnede bukserne med den anden. Pikken sprang frem som en lanse. Morten sukkede da han mærkede Lulus varme ånde mod det blottede pikhoved. Lulu var en sand mester – vidste nøjagtigt hvad hun skulle. Lulu lod tungen glide rundt om hovedet, blødt og vådt. Hænderne kuplede sig omkring de sprængfyldte nosser, blidt masserende. Tungen gled nu ned af skaftet, mens pikken gled langt ind i Lulus mund. Små malkende bevægelser med tungen, stramme læber trak forhuden frem og tilbage – blidt, varmt og vådt. Morten stønnede højt, mærkede hvordan nosserne trak sig sammen.
 

Paula

Hanne

0603
2011

I naturen

Den unge mand kastede sig forover i vandet og svømmede en tid. Så gik han ind ad. Hanne var skjult sig i krattet, da han kom til stedet, hvor han havde lagt sit tøj. Dan han kom nærmere kunne hun se, at han var næppe mere end 16-17 år. Han bandede højlydt, da han så, at tøjet var væk. Han gik lidt omkring, så Hanne havde god lejlighed til at studere ham. Hvad hun så var tilfredsstillende, han havde en pæn krop og en rank holdning. Hanne rejste sig og gik nærmere. "Kan jeg hjælpe dig?" spurgte hun drillende og forventningsfuld og kom hen til ham med strittende brystvorter og våd kusse under kjolen. Hans lem var på et øjeblik stift, da han fik øje på hende. Han var tydeligvis forvirret og lidt utilpas ved situationen. "Mit tøj er væk," sagde han usikkert, mens han slugte Hannes meget kvindelige skikkelse med øjnene. Hun trådte tæt hen til ham og tog ugenert under hans nosser.
 

Merlin

Min tandlæge

0603
2011

Job

Igen læner hun sig ind over mig, og atter mærker jeg hendes bløde men faste bryster kælende omslutte min nakke. Lidt efter skifter hun stilling, kommer hen foran mig og jeg har nu den dejligste udsigt ned i halsudskæringen i hendes kittel. En mørkerød bh omslutter hendes bryster og skubber dem frækt opad. Jeg glemmer alt om tandlægeskræk, og min pik begynder at røre på sig, mens jeg forestiller mig, hvordan det må føles at kæle for de to dejligheder. Susanne arbejder videre, men nu bliver jeg mig pludselig bevidst om følelsen af hendes lår mod min hånd der hviler på stolens armlæn, og min pik rejser sig endnu mere. Jeg prøver diskret at flytte hånden, men Susanne beder mig om lige at sidde stille, mens hun gør klar til den ny plombe. Jeg slapper igen af, og lader hånden blive hvor den er. Da Susanne lidt efter flytter sig lidt, vil jeg trække hånden til mig, men inden jeg når at gøre noget, er den igen fanget. Denne gang mærker jeg hendes nøgne varme hud og min krop reagerer prompte. Min, nu stålstive pik, står op mod bukserne og laver en synlig bule
 

Tenna

Vores unge pige, 1

1702
2011

Pige i huset

Hun sad og rørte ved sig selv i mens hun så på filmen, især da der kom en elskovsscene havde hun flere gange hånden ned ved sin fisse og den anden ved sine bryster… hvor brystvorterne fik en kærlig tur… hun skævede over til mig ind i mellem for at se om jeg stadig sov… Så var der igen reklamer, denne gang blev hun siddende og så på dem… hun havde sin ene hånd ned mellem sine ben og bevægede den der… hun skævede igen over til mig. Min pik havde rejst sig og man kunne sagtens se bulen under min morgenkåbe… Mia havde registreret den og jeg lagde mærke til at hendes bevægelser mellem benene blev mere intense… Jeg var nødt til at flytte lidt på mig, derved gled morgenkåben lidt fra hinanden og mit pikhoved blev synligt… Jeg kunne høre, at hun havde problemer med vejrtrækningen – hun stønnede og prøvede at beherske sig, men det lykkedes ikke helt… hun stirrede nu på mit pikhoved imens hun bevægede sin hånd mellem sine ben
 

Tenna

Vores unge pige, 2

1702
2011

Pige i huset

Min kone skruede lyset ned til dæmpet og jeg lagde mig ved siden af hende og vi begyndte at kysse hinanden og jeg kælede for hendes dejlige bryster, hendes flade mave og til sidst hendes hårløse fisse. Hun var totalt liderlig, hendes fisse nærmest sejlede og jeg legede lidt med klitten. Hørte af tv’et blev slukket og det samme gjorde lyset i stuen, så kun en lille nødlampe var tændt hvis børnene skulle komme i løbet af natten. Jeg begyndte at kysse og lege med min kones brystvorter der nu var blevet hårde og meget indbydende, og min hånd mellem hendes lår legede med hendes våde fisseåbning og klit. Jeg rejste mig lidt op og lagde min morgenkåbe, den havde jeg beholdt på indtil nu. Så lagde jeg mig igen ned mellem hendes lår og begyndte at slikke hendes dejlige fisse. Min kone var helt væk i min behandling af hendes våde grotte, og jeg kunne mærke, at der ikke ville gå ret lang tid inden hun ville eksplodere. Det skete, da jeg stak en finger ind i hende og bøjede den op ad og trykkede let tilbage mod skambenet. Hendes fisse begyndte straks at trække sig sammen og pumpe på min finger og ansigt.
 

Tenna

Vores unge pige, 3

1103
2011

Pige i huset

Filmen måtte være færdig lige om få minutter nu, så jeg gik hen til sofaen bag fra, hun hørte mig åbenbart ikke, for hun blev siddende i den samme stilling, jeg kunne se hun bevægede sin højre hånd, så hun måtte utvivlsomt sidde og lege med sin fisse. Jeg var kommet helt hen til sofaen og kunne nu se direkte ned på hende bag fra. Ganske rigtigt hånden var ved fissen og hun gnubbede let på den. Nederdelen var skubbet væk og hånden var begravet sådan, at hendes langemand var krøbet inden for trussekanten og kørte op og ned i fisserevnen, tommel og pegefinger var stadig uden på trussen over klitten. Det gav en dejligt smask lyd når fingeren kørte i den våde indgang. Jeg kunne lugte hendes fisse, det var helt vildt og min pik stod stiv ud gennem åbningen i min slåbrok, men jeg ænsede det ikke lige med det samme, jeg var helt opslugt af hvad Mia lavede der mellem sine ben.
 

Tenna

Vores unge pige, 4

2003
2011

Pige i huset

– Er du liderlig? – Ja, vil du elske med mig? – Uhm. Jeg nikkede og kyssede hendes næsetip. - Jeg har sådan savnet dig, sagde hun. – Det må vi gøre noget ved – og jeg fandt hendes mund og vi begyndte at tungekysse hinanden. Min ene hånd havde jeg i hendes nakke og nulrede hende der, den anden gik på opdagelse på hendes krop, den fandt hendes bryster som jeg begyndte at lege med. Jeg lod også hånden finde vej til hendes mave og jeg fik hende til at sprede benene lidt fra hinanden så jeg kunne komme ned til hendes fisse, der ligesom sidst var sjask våd og indbydende. Jeg fik ret hurtigt min langemand ind i hende og begyndte at bearbejde hendes indre med den. Jeg trak mit hoved fra hendes og spurgte om vi ikke skulle finde et bedre sted. Det var hun helt med på. Vi rejste os og gik ind i vores soveværelse. Hun lagde sig i min side og jeg lagde mig ved hende. Vi kyssede og kælede for hinanden og jeg dykkede ned mellem hendes ben og begyndte at slikke hendes våde fisserevne og klit. Jeg fik en hånd ned til hjælp og førte to fingre ind i hende og pressede op mod hendes skamben samtidig med at jeg slikkede hendes klit.
 

Peter

Til konges

2201
2011

På job
På hotellet

Da jeg havde spist morgenmad den næste morgen, fandt jeg igen en fræk film og denne gang med en negerkvinde, der blev taget af to hvide mænd. Jeg slog dørlåsen fra og satte mig igen i lænestolen og legede. Det tog lang tid, men endelig bankede det på døren. Jeg råbte: ”kom ind”. Det var gudskelov den samme rengøringsdame som dagen i forvejen. Hun havde fået sat støvsugeren og rettet sig op, da hun så mig sidde med min store stive pik i lænestolen og kigge på hende. Jeg havde i min fantasi ikke rigtig gennemtænkt, hvad hun ville gøre, men gudskelov lukkede hun blot døren bag sig og kom over mod mig. Hun var ikke så høj, men var ret tyk med en enorm barm. ”Jeg har kun 10 minutter per værelse, så jeg har ikke rigtig tid til at hjælpe dig,” sagde hun, idet hun bøjede sig over mig og lagde sin hånd om min store strittende pik. Det var vildt ophidsende, at se hendes sorte hånd på min store hvide pik. Hun begyndte at gnide den. Hun kiggede på mig. Hun havde et sødt smil og hendes hånd var meget fast om mit lem.
 

Mia31

Spil på rouletten

0901
2011

På job
Leg som prostitueret

Pludselig stoppede hans talestrøm. Jeg havde hørt ham sige noget, men troede ikke mine egne ører. ”Hvad var det du sagde” spurgte jeg og så ham rødme. Han gentog. Jo jeg havde hørt rigtigt første gang. Han spurgte, hvor meget jeg skulle have for at gå i seng med ham!! Jeg var lige ved at sige ”Ikke noget”, for jeg var blevet tændt på ham - men tog det i mig. Spurgte i stedet lidt drillende, hvad han ville gi’ for en nat med mig. 3.000 kr. sagde han. ”What”, tænkte jeg og sagde ”Ikke på vilkår, hvad tror du jeg er?” Han fik et mærkeligt udtryk i ansigtet, djævlen tog fat i mig og jeg hørte mig selv sige. ”Du må slippe mindst 5.000.” Han sagde OK… Hvad var det jeg havde gjort? Solgt mig selv? Nej, jeg ville jo alligevel have haft sex med ham, så hvis han ville betale… Hvorfor ikke. Jeg mærkede en rislen i kroppe, mærkede hvordan blodet løb til mine brystvorter. De afslører mig altid. Begynder hurtigt at stritte ved tanken om sex…
 

Lenemm

Det trusseløse sko-indkøb

0901
2011

På job
skobutik

Den unge ekspedient stod i døren, men favnen fuld af sko og smilede frækt, ”har du snart fået den kjole på, så vi kan vi kan se hvilke sko der passer til dine pusselanker vi har jo ikke hele dagen, det er snart lukketid”. Han trådte et skridt frem og sagde samtidig ”hvad med dem her” mens han viste et par høje stiletter, med bindebånd frem. ”Lad mig ordne dem”, sagde han, og satte sig på hug foran mig. Jeg stak den en fod frem og han tog den, og gav mig skoen på. Han begyndte og binde dem om af benene på mig, med et standsede han, med at binde snørerne og lod i stedet hånden glide op af mit lår. ”Nåe” sagde han, ”der er da vist en der ikke har trusser på, sikke en fræk tøz og gå i byen uden trusser!” Han greb lidt hårdere fandt om mit lår, og begyndte og massere det i hårdere strøg.
 

Peter

Fru Knudsen

09041
2011

På job
læge

Der var intet abnormt at se, men jeg var af en eller anden grund stærkt seksuelt ophidset over at forestille mig en eller anden ung græsk fløs banke sit lem op i hendes røvhul. Jeg tog mig god tid til at se på det og stak til sidst en finger op i hendes hul. Det var dejligt stramt om fingeren og hun nød det tilsyneladende. Da jeg havde haft fingeren i hendes bagerste hul i lang tid, trak jeg den langsomt ud. Jeg rejste mig og bad hende tage tøjet på igen. Jeg gav hende nogle Kleenex til at tørre sig med og stjal mig til at se på hende, da hun grundigt tørrede sig forneden og tog sine trusser på og derefter kjolen over hovedet. ”Du vil vel ikke hjælpe mig med knapperne bagpå” sagde hun. Jeg gik om bag hende og knappede kjolen op. Hun duftede dejligt af sommer og parfume. Jeg informerede hende om, at hun ikke behøvede komme tilbage til kontrol. Hun så lidt skuffet ud og sagde at hun gerne ville være sikker på, der ikke var noget galt og at hun følte, jeg havde lavet en endog meget grundig undersøgelse. Hun sad smilende i stolen overfor mit skrivebord og sagde ”du vil måske hellere komme forbi til en kop kaffe en dag?”
 

Badboy

Busturen

2312
2010

Offentligt

Carina tog en hånd over på mit lår, og når der var fri bane, kørte hun hånden op og masserede min pik og nosser. Jeg havde joggingtøj på, og da jeg er rimelig veludrustet, blev der hurtig en stor bule. Jeg kunne mærke på Carina at det tændte hende. På et tidspunkt ville Carina have rigtig fat i min pik, og lod en hånd glide ned i mine joggingbukser, men selv om det var ud på aftenen, og var ved at være mørkt i bussen, stoppede jeg hende, var nok lidt genert med 40 medpassagerer i bussen. Carina rejste sig og tog et tæppe i sin taske, og bredte det ud over os. Carina lod sin hånd glide helt ned i mine underbukser, og tog pikken ud, hun legede med mine nosser og spillede forsigtigt på min store stive pik. Jeg kunne mærke hvordan hun begyndte at dirre over hele kroppen af liderlighed. - Hold kæft hvor er den dejlig stor, bare jeg dog kunne få den i munden lige nu, hviskede hun mig i øret.
 

Peter

En sommermorgen

0912
2010

Natur

Jeg er sikker på hun fornemmede mig lige bag sig. Hun fortsatte nogle meter ind mellem træerne og vendte sig om mod mig. Jeg stoppede op et par meter fra hende. Hun satte sig ned i hug stilling. Hendes store bryster hvilede på hendes lår. Jeg kunne se at hun var blevet meget tændt. Hendes brystvorter strittede som bitte små pikke lige ud i luften, området omkring brystvorterne var blevet helt mørkt og hun trak vejret hurtigt. Hun spredte umærkeligt de store skamlæber med et par fingre, så jeg bedre kunne se. Først dryppede det lidt fra hendes dejlige behårede skød, så kom der en svag stråle og endelig sprøjtede urinen ud af hende. Hendes øjne var gledet nedad og var fæstede på mit lem. Da jeg kiggede ned ad mig selv så jeg at min pik stod stor og stiv. Jeg lagde uvilkårligt hånden om min pik og begyndte langsomt at gnide den. Hun var blevet færdig med at tisse, men rørte sig ikke. Vi stirrede hinanden ind i øjnene mens jeg gned mit store og stive lem
 

Jessica

Mig og min lærer

0912
2010

Job

Jeg er ved at samle noget op under mit skrivebord, på alle fire, let foroverbøjet, min korte nederdel skjuler ikke meget, at jeg har g-strengstrusser på gør det ikke bedre. Pludselig mærker jeg en stor varm hånd på min velskabte højre balle. Jeg drejer hovedet, for at se hvem der rager på min faste ende, det er min lærer. Da han opfatter, at det gør mig utrolig liderlig, at han rører ved mig, tager han sin frie hånd i brug. Jeg kan godt sige dig, at jeg får en lækker omgang ballemassage. Da han har gjort mig godt våd, sniger han sin hånd ind under trussekanten på mig. Langsomt kører han sin langfinger langs min revne, uden at skille skamlæberne ad. Jeg vrikker lidt med underlivet, for at få ham til at stikke sin bløde finger op mellem mine fugtige skamlæber. Stille og roligt fører han sin finger ind mellem skamlæberne.
 

Mizze Munther

Kokkene og jomfruen

1909
2010

Job

Jeg var nødt til at lægge mig på maven hen over kasserne og nærmest stå på hovedet hen over kasserne. Min meget korte kittel gled langt op kunne jeg mærke. Der var fri udsigt til balder og fisse for dem, der gik forbi ude på gangen, mine trusser lå jo i skraldespanden på toilettet. Netop som jeg havde fået fat i den første stak flakoner – hørte jeg skridt ude på gangen. Forgæves prøvede jeg at komme hurtigt op at stå inden der kom nogen. I stedet valgte jeg at ligge musestille hen over kasserne i håb om de bare ville gå forbi uden at bemærke min bare røv der strittede op i vejret. Men skridtene standsede lige ud foran døren, min vogn må have afsløret at jeg var derinde.
 

Svadhistana

Onani i vejkanten

0409
2010

Natur

Hvad med at du også onanere, det trænger du meget til, kan jeg se, og det er rigtig dejligt herude, og dejlig frækt når nogen ser på. Så jeg stod ud af bilen og gik over på hendes side af bilen, åbnede mine bukser, og lod min nu meget stive pik komme ud i det fri. Waow, den er flot den pik, sagde hun. Jeg tog min pik i hånden og begyndte at massere den. Hun slikkede sine fingre rene for fissesaft, dejligt at se. Synet af hendes onani havde gjorde mig mega liderlig og jeg var hurtig tæt på at eksplodere.
 

Alexa

Rastepladsen

2708
2010

Natur

Men så rejste Alexandra sig og gik hen for at plukke en valmue der groede lige ved siden af de andres bord. Hendes kjole var stadig ikke knappet, men hun holdt den samlet foran. Hun gav sig god tid, mens hun plukkede blomsten, hun havde numsen vendt direkte mod deres bord, og måden hun holdt kjolen på, gjorde at de ikke kunne undgå at se hendes bare ende. Parret var helt tavse, mens de begge sad og stirrede på min kones mis, som jeg tilmed var sikker på var dryppende våd. De var tydeligvis færdige med at spise, så de kunne blot rejse sig og gå, hvis ikke de synes om synet, men de foretog sig intet. Alexandra rejste sig og gik over og satte sig på enden af vores bord
 

Alexa

Klitter

1407
2010

Natur

Hun kom op på alle fire og fik en tur bagfra, derpå lagde hun sig ned på ryggen og han lagde sig oven på hende. Ret hurtigt slukkede han kameraet og de elskede stille og roligt et par minutter, jeg troede egentlig at de ville fortsætte helt til enden. Men så stoppede han og hviskede noget til hende, hun nikkede og han trak sig ud og lade sig ved siden af hende. Pludselig så han direkte hen mod der hvor jeg sad og sagde med høj og klar stemme: ”Du kan godt komme frem nu.” Shit! Jeg var afsløret, jeg var blevet taget i at lure på andre, at glo på nogle helt fremmede, der havde sex. Min første tanke var at stikke af, løbe alt det jeg kunne, væk, langt væk. Men han havde slet ikke lydt vred eller sur, måske lidt drillende, så jeg valgte at stå ved det jeg havde gjort, rejste mig op og gik ned til dem i gryden.
 

Finn P

Cykelsex

1407
2010

Natur

På vej op fra vandet så jeg, at hun nu havde sat sig overskrævs på ham og førte den stive pik ind i sin revne. Da hun kørte op og ned, svingede hendes store bryster vildt. Jeg blev påvirket af det pirrende syn, og mit lem begyndte at vippe ud i luften. Jeg prøvede forgæves med hænderne at skjule min tilstand, men da jeg kom over til mit tøj, kiggede pigen på mig med en glimt i øjet og vinkede mig over til dem. ”Du ser ud som en, der har lyst til at være med, så du skal ikke være genert, for du er vist godt udrustet” og i det samme fjernede hun mine hænder, tog om min pik, som hun først gned, til den blev hård og stiv, hvorefter hun trak mig nærmere og begyndte at sutte på pikhovedet og skaftet. ”Min kæreste trænger vist til afløsning, så det må være din tur”. Hun lagde sig nu på ryggen med spredte ben, trak mig ned over sig og førte mit jern ind i sin våde fisse
 

Alexa

Gravhøjen

2706
2010

Natur

Da jeg kom til mig selv, lå jeg på maven, med øret mod jorden, mine hænder og ben var spredt ud til siden. Det var som om jeg kunne høre og mærke jordens puls og åndedrag, som om jeg omfavnede hele jorden i et kæmpe kram. Det næste jeg bemærkede var et par stærke hænder der greb om min håndled og holdt mig fast, kærligt men bestemt. Jeg kunne ikke høre eller se nogen, men pludselig var der noget glat, varmt og hårdt der pressede sig mod mit kussehul. Min første tanke var at stritte imod, men jeg indså hurtigt at jeg slet ikke havde noget imod det, at jeg gerne ville, at det var det rigtige, det skulle ske og det skulle være nu. Og så åbnede mit skød sig for ham, han gled langsomt men målrettet ind i mit indre, til jeg var fyldt med fallos. Og langsomt begyndte den eller han at bevæge sig, gled ud og ind af mit skød, og langsomt fandt jeg en rytme og en bevægelse der passede hans og som gjorde det endnu skønnere. Rytmen steg, fra uendelig langsomt til ufatteligt hurtigt, jeg ville aldrig have troet at min krop kunne bevæge sig i det tempo og i de positioner, men jeg havde sluppet kontrollen og havde overgivet mig til begæret.
 

H2O

Seksuelle erindringer 7
Brysttur

0205
2010

 

Dernæst kom turen til trusserne. Der stod hun nu i vidunderlig dejlig nøgenhed med en tæt sort kusse, der råbte op til mig. Så var det min tur. Af med skjorte og bukser og Marianne hjalp til med at trække underbukserne. Så stod jeg også nøgen med bankende pik. Jeg greb hende og løftede hende op og bar hende hen og satte hende på sofaen. Men inden vi elskede rigtigt, havde jeg en hemmelig drøm som skulle opfyldes. Jeg førte min pik hen til hendes bryster og klemte dem sammen om pikken og så begyndte jeg at gøre pikken op og ned i hendes dejlige kavalergang. Min pik afgav allerede væde og smurte kavalergangen og snart gled den lyksaligt frem og tilbage. Vidunderligt. Næsten lige så dejligt som kusse.
 

H2O

Seksuelle erindringer 6
Den nye lejlighed

2504
2010

 

Til sidst åbnede hun døren ud til den franske altan, lænede brysterne ud over gitteret og sukkede veltilfreds, mens hun stak måsen bagud. Hun var en lækker kvinde og havde en løs nederdel på og hendes lækre røv satte tanker i gang. Min pik rejste sig med et snuptag og jeg åbnede bukserne og lod den komme ud. Så stillede jeg mig bag hende og greb kærligt om ballerne og krammede dem, mens jeg pressede pikken ind mod hende. Hun drejede hovedet og smilede til mig – og pressede inviterende igen. Det lod jeg mig ikke sige to gange. Med en hurtig bevægelse trak jeg hendes nederdel op over hendes hofter og derefter trusserne ned. Så vendte jeg hende om mod mig og bad hende holde på nederdelen og sprede benene, så jeg kunne sætte mig på knæ imellem hendes lår med ansigtet lige ud for missen.
 

Michael

Ina

2103
2010

 

Hun poserede i mange frække stillinger, jeg rettede lidt på hendes trusser og bh så man kunne se lidt mere... Uhm jeg gik sgu hen og blev lidt liderlig af disse frække berøringer af hendes lækre krop. På et tidspunkt lå hun på sengen på ryggen med ansigtet mod mig. - Kom, sagde hun, - nu skal du have lidt belønning for arbejdet. Jeg gik tæt på hende, og hun knappede mine bukser op og hev pikken frem. Den var allerede stiv. - Uhmm, sagde hun, - lige til at spise. Hun tog pikken i munden og suttede begærligt. Hun havde kun bh og bundløse trusser på, så jeg krøb ned til hende og begyndte at slikke hende forsigtigt. - Dejligt, stønnede hun, - bliv ved med det. Jeg listede en finger ned og masserede mellemkødet. Hun stønnede kraftigt, - man skulle tro, at du kendte mig, sagde hun. - Jeg elsker at blive masseret dernede. Du må godt gå længere bagud...
 

Flensborg tøz

Stuepigen 3

0703
2010

Job

Først nu blev jeg klar over hvordan jeg stod her foran ham. Jeg havde jo knappet meget op og trukket striktrøjen lidt til side, så hele udskæringen af min blå top kom til syne, og også mine blottede bryster. Ingen bh under toppen jo. Så ja, jeg viste meget brystkød frem lige nu. Så fik jeg øje på, hvorfor han var gået lidt i panik, da jeg bankede på døren. Den ene dør af skabet stod åben, og jeg kunne se en dildo og 2 buttplugs. De stod nydeligt stillet op, men de var nok ikke lige beregnet til mine øjne. Der gik lige et øjeblik, inden jeg fik fjernet mine øjne fra legetøjet i skabet. Og ja, jeg vidste godt med et samme, hvad det var, og hvad de blev brugt til. Jeg havde læst en del om dem på nettet. Endda tænkt på, hvordan det måtte være, eller hvordan det føles, at have sådan en buttplug oppe i numsen.
 

Flensborg tøz

Stuepigen 4

1403
2010

Job

Han begyndte pludselig at lyne sine bukser ned. Jeg havde set, at de kun var lynet halvt op. Først troede jeg jo han ville lyne dem op, Men så lynede han bare ned og ikke nok med det. Han trak staldåbningen til side fra begge sider, så jeg kunne se hans halvstive pik og ja se han ikke havde underbukser på. Det havde han jo heller ikke haft i sidste uge, men at han ligefrem ville ligge der og fremvise pik på den måde kom alligevel total bag på mig. "Som du kan se har jeg desværre ikke nået at få mine underbukser på før du kom og jeg kan ikke lige rejse mig fra sengen lige nu. Kan du ikke lige åbne skabet og hente mig et par underbukser, så er du vældig sød." sagde han bare, som om det var helt naturligt ikke at have underbukser på når en stuepige er på hans værelse for at gøre rent. "Klart," svarede jeg bare kort og gik over til skabet. Jeg vidste jo temmelig godt hvorfor han ikke lige kunne rejse sig. Jeg åbnede skabet, men der var ingen underbukser. Skabet var stor set tomt. Det eneste derinde var en lille buttplug, som stadig var i indpakningen og et par latextrusser og en kuvert, hvorpå der stod. "Til min storbarmede stuepige".
 

Flensborg tøz

Stuepigen 5

2504
2010

Job

"Du skal vise dig frem for en fyr på sit værelse når han kikker på dine bryster. Og lade ham rage på dig hvis han vil. Og ja sutte pik, hvis en fyr vil have suttet pik." "Hvad hvis en fyr vil kneppe mig?" "Lotte?" Han kikkede mig ind i øjnene. "Ja," svarede jeg igen total hæs. "Du har da lige stået og indrømmet, at du godt kan li at vise dig frem som den billige sluttøs som du nu engang er. Så hvis en fyr i morgen vil pule dig, så lader du dig kneppe ikke?" "Jaa," svarede jeg liderlig og hæs. "Og hvis en fyr vil pule dig i røven?" Han så mig ind i øjnene. Jeg havde svært ved at holde mine øjne rettet mod hans indtrængende blik. "Hvad gør du så Lotte?"
 

Flensborg tøz

Stuepigen 6

1605
2010

Job

"En gammel gris som dig vil sperme mig i røven. Jeg skulle se denne pornofilm, så jeg vidste at en ung pige som mig skal lade sig bruge af mænd som DIG." Jeg lød grædefærdigt. "Jeg synes at du i det mindste burde indrømme, at du synes at unge piger som mig skal lade sig røvsperme af gamle grise som dig." "Ja." Sagde han kort og kontant, men med meget hæs stemme. Jeg ved ikke hvordan det lykkedes mig, men jeg fik presset en tåre fem. Hold op, jeg var bare så liderlig og syntes at denne leg bare var mega frækt. "Det må du meget undskylde." sagde han til mig. Jeg drejede rundt og gik ned på alle fire lige foran ham og hans stive pik og strittede med numsen. Jeg var så klaskvåd at jeg tog mine fissesafter på min finger og lod den så glide op i min røv. Jeg viste ham, at jeg trods alt var klar med min røv. "Mere klar bli'r jeg ik'," sagde jeg opfordrende til ham. "Du behøver virkelig ikke gøre det her." sagde han forsigtig til mig. Jeg ved ikke hvordan det lykkedes for mig, men nu græd jeg ligefrem og frembød. "Nu ligger jeg her med strittende røv foran dig og er klar til at lade dig pule min røv og så vil du ikke engang kneppe mig i røven."
 

Flensborg tøz

Stuepigen 7

2706
2010

Job

"Du har jo lige læst op for Lotte, hvad for en billig sluttøs til kæreste du søger," sagde Leif til ham. "Nej, sådan var det jo ikke ment," begyndte Mikael undskyldende. Jeg lagde en finger på hans læber. "Jo Mikael, netop sådan mente du det og din pik er også mega stiv igen, efter jeg smed mit tøj for at sutte den af på dig. Og da Leif sagde, han vil kneppe mig i røven, mens jeg sutter den af på dig, blev din pik endda mega hamrende stiv." Han så ned på sin stive pik. ”Ja, det var vist ret svært at nægte.” Jeg gik  ned på alle fire og begyndte at sutte ham. Så kunne jeg mærke hvordan Leif trængte op i numsen på mig. "Åh fuck ja," røg det ud af Mikael.
 

Proxy

Lotte, min kollega

0203
2010

Job

Det startede med at jeg begyndte at få frække drømme om hende, det var lidt underligt. Men en dag sagde jeg sådan lidt henkastet til hende at hun skulle blive ude af mine drømme. Hun ville så vide, hvad jeg mente med det. Jeg fortalte at jeg havde frække drømme om hende om natten. Hun kikkede på mig, - frækt sagde hun. Efter den dag begyndte hun at stå lidt tættere på mig, når jeg skulle vise hende noget, hendes hånd strejfede min, sådan helt tilfældigt. En dag spurgte hun om jeg ikke kunne komme hjem til hende og kikke på hendes computer. Jo selvfølgelig svarede jeg, passer torsdag dig? Ja det var ok med hende. Vi aftalte så at jeg skulle komme torsdag kl. 18:30.
 

Flensborg tøs

Striptøsen

2401
2010

 

Vi blev ført ned i kælderen hvor der var 1 kabine, hvor en fyr kunne få et lille one mans stripshow for 500 kr. Ud over at pigen skulle strippe, så skulle hun (læs jeg) som det mindste også spille den af på fyren. Hvad der ellers skete blandede Peter sig ikke i. Men gik fyren over stregen, så ville han gribe ind og smide fyren ud med det samme. Et råb om hjælp var mere end nok og så var der en udsmider tilstede. Pigen fik 250 kr. ud af det og resten var jo så til Peter Susan så nysgerrig hen til Bjørn. "Når du der inde i kabinen gerne vil have, at pigen gir’ dig fransk uden gummi, indtil du spermer i hendes mund, hvad skal du så bøde for det?" ”Ja, de fleste piger han havde prøvet herinde i kabinen, har nu bestemt ikke givet ham fransk uden gummi. Men de få gange det var sket, havde han nu ikke skulle betale ekstra for det. Så havde det bare været noget som skete. En tøs, som dog ikke er her mere, lod sig endda kneppe i røven.”  "Shit slemme tøs," sagde Susan og smilte frækt til mig. Hun jog en hånd under min nederdel og førte den direkte hen til min mis. Den var våd.
 

EF

Indestængt lider

1501
2010

 

Til sidst blev det uudholdeligt, og uden at aftale det, arbejdede de en aften begge sent, indtil de var alene på kontoret. Han tog initiativet, som den klassiske mand. Han havde hele dagen været ved at sprænges af indestængt begær, men for at trække pinen ud og for at øge forventningen endnu mere, gav han sig god tid til at rydde op på sit skrivebord. Så rejste han sig og gik langsomt hen mod hendes plads i den anden ende af det åbne kontorlandskab. Hun sad med ryggen til ham. Netop som han stillede sig bag hende uden at røre hende, snurrede hun rundt på stolen og kiggede på ham over sine briller. Uden at fjerne blikket, rejste hun sig. De fortog sig ikke andet end at se. Så lænede han sig ind mod hende, rakte omkring hende med den ene arm og rullede stolen væk. Han trådte endnu et skridt frem, og hun trådte tilbage, så hun stod op ad bordet. Hendes krop brændte. Hun rakte en hånd frem og strøg den over hans kind millimeter fra at berøre hans hud. Spændingen mellem dem var fantastisk
 

EF

En vigtig sag 2

2401
2009

 

Hun satte neglene i, og den stikkende smerte fik ham til at sætte tempoet yderligere i vejret. Som en slags hævn bed han hende blødt i halsen. Han kunne mærke, at hun smilede. Hun slap ballen og lod i stedet neglene kilde ham op ad ryggen. De efterlod et brændende spor, der forstærkede hans begær endnu mere. Han lagde mere kraft i stødene. ”Åbn øjnene,” sagde han. Hun mødte hans blik. Selvom de lå så tæt, at han ikke kunne se hendes ansigt klart, kunne han se lysten i hendes øjne blusse hver gang pikken kørte i bund. Hun føltes fantastisk. Kærtegnede hans pik som om det var hendes kæreste eje. Musklerne i hendes fisse var utrolige, og tricket, hun kunne, med at klemme om ham gjorde underværker.
 

EF

Frokostpause 3

2401
2009

Job

De var alene i elevatoren. Det var skæbnen. Helt tilfældigt lænede hun sig op ad stop-knappen. ”Du skylder en, remember?” sagde hun smørret og lod tasken dumpe på gulvet. Han tog langsomme skridt hen mod hende og tog fat i gelænderet på hver side af hende. ”Jeg bryder mig ikke om gæld,” hviskede han. ”Så indfri den.” Han trak hendes kjole op om livet på hende og lagde en hånd hen over hendes varme skød uden på trusserne. Det var for vildt. Så vildt. Han kunne næsten ikke styre sig. Han havde altid været glad for sex – han var en mand – men han havde ikke mødt nogen, der var lige så sulten som ham selv. Og så kunne han endda lide hende. Han pressede hånden opad, så hun kom til at stå på tå. Hun bed sig forventningsfuldt i underlæben. Så flyttede han hånden blot for at placere den samme sted, men inden for trusserne. Hun var våd. Han frydede sig over hendes klynk, da to af hans fingre fandt vej op hende.
 

Consuela

Sommerfest uden trusser

1501
2010

 

Solen er ved at gå ned og der bliver tændt fakler. Hun er også meget tændt og begynder at overveje, hvordan de kan komme væk fra selskabet diskret. Han giver hende løsningen ved pludselig at deklarere, at nu skal han pisse, for derefter at forsvinde bag ved bygningen. Hun venter lidt og lister så også af med en undskyldning om at skulle tisse. Hun bevæger sig ud i mørket, rundt om bygningen. Hun har ikke gået mange skridt, da han griber fat i hendes arm og trækker hende ind af en dør ind på fabrikken og hen i et aflukket hjørne af svejseafdelingen. Han presser hende op imod væggen, mens han kysser hende dybt og krævende. Hans hænder går på opdagelse på hendes krop, og i et snuptag har han trukket kjolen over hovedet på hende. Han smager på hendes salte hud og krammer hendes balder
 

Svenne6

En speciel biografoplevelse

1501
2010

Offentligt

Da hun vendte tilbage lagde hun sig på knæ på gulvet foran mig, og så kan det nok være der blev suget og slikket, så jeg var ved at eksplodere. Da hun kunne mærke at den var ved at sprøjte stoppede hun. Hun tog ned i sin lille taske, og op kom 2 kondomer. Det viste sig, at det ene var et tykt penishylster med en gummiring til at komme omkring nosserne. Først rullede hun kondomet på og derefter kom hylsteret udenpå. “Så kan du holde meget længere, for nu ønsker jeg altså, at få din tykke pik op i mig og gerne så længe som muligt.” Så hoppede hun op på mig så vi sad ansigt til ansigt. Hun var helt vild og våd, så selv om pikken var blevet endnu tykkere af hylstret smuttede den ind som en sveske. Hun red mig kraftigt og i et hæsblæsende tempo. Udstyret bevirkede at jeg ikke var særlig følsom, så jeg kunne åbenbart køre i højt tempo i lang tid. Jo længere tid jo skønnere var det.
 

Oldtimer

Kroturen

0711
2009

 

Jeg lokkede hende til at sprede benene lidt og skubbe trusserne lidt til side, for så at lege lidt med sig selv, der gik ikke længe før fissen var glinsende våd af safter, jeg kunne se på hende at det var både godt og frækt, min pik var i mellem tiden blevet stiv som en pæl, jeg nussede først forsigtigt, så mere krævende hendes G-punkt med to  fingre og hun fik en stor orgasme, tid og sted forsvandt fuldstændigt for os, dette var mere end almindeligt frækt for os begge fordi billetkontrolløren havde ikke været forbi endnu og kunne komme hvornår det skulle være, men jeg fik hende ned på knæ, og nu skulle hun bare have pik, hun lå og stønnede mens hun stadig legede med sig selv, alt imens jeg bagfra kørte pikken i bund i et hug, vi var lige kommet godt i gang, da jeg hørte døren blive åbnet
 

Oldtimer

Kroturen 2

2211
2009

 

Et øjeblik efter lå Lone på knæ og havde fingrene dybt begravet i konens fisse, mens hun slikkede på den lille knop, jeg stod bag hende og så, hvor konen var på vej hen, så løftede op i Lone’s nederdel, trak hendes trusser af, hendes safter tapløb ned af lårene. Jeg slikkede lidt fisse, så lidt om det stamme hul, jeg gjorde tungen stiv og kneppede hende lidt i røven med den, hun stønnede temmelig meget efterhånden, så åbnede jeg bukserne, fandt min nu meget stive pik frem og satte den imod hendes fisse, hun skubbede røven bagud, og pikken gled i bund, jeg kneppede hende stille og roligt, mens min tommelfinger nussede hendes røvhul, lidt efter trak jeg pikken ud og satte den mod den brune ring og pressede den stille og roligt op i hendes røv
 

Oldtimer

Kroturen 3

1403
2010

 

Vi sover i nogle timer, så skal jeg op på toilettet. Det er begyndt at lysne udenfor, og mens jeg er på toilettet, kommer Lone og vil kneppes endnu en gang – bare os to alene siger hun. Jeg må beklage og sige, at der ikke er mere stivelse tilbage i mig, den så også noget misbrugt og hævet ud. - Et øjeblik, siger Lone, og går ud af badeværelset, hun kommer tilbage lige efter med en lille kantet grøn pille og fortæller, at det er nogen hun har købt af en bekendt, de er til hendes venindes mand, der ind i mellem har lidt potensproblemer. - Skal vi ikke prøve og se, om den virker, sagde hun med et frækt smil. Den skulle knases for virkning her og nu, eller sluges og virkningen ville først komme en halv til en hel time senere. Jeg tyggede pillen og sank den, føj hvor den smagte, jeg var nødt til at finde lidt tandpasta frem for at fjerne den grimme smag. Lone stod og nussede mig på ryggen og hev lidt i pikken samtidig, det var som om vi havde vækket et slumrende sexuhyre.
 

Busse

Du ringer og kalder, jeg kommer..

2010
2009

Job

Skal vi ikke kravle om på bagsædet, spurte jeg, der er mere plads. På bagsædet fik jeg lagt hende ned, og da hun havde nederdel på, var der plads nok oppe til hendes lår, og medens hun blev ved at kysse, udforskede jeg området oven for hendes strømper. Hun slap min mund og sagde, at jeg gjorde hende vanvittig og at det var forkert men skønt. Hun optog igen sit kysser og lod mine hænder få fri til at udforske. Min hånd fik efterhånden adgang til hendes meget våde læber, og hun tog min hånd og sagde, et øjeblik. Først tog hun nederdelen af og bagefter fulgte trusserne. Nu har du bedre muligheder, sagde hun. Jeg fingerkneppede hende, da hun blev ved at holde mig om halsen. Hendes underliv havde fået sit helt eget liv, medens hun stønnede helt vildt. Jeg fik mine egne bukser af sammen med underbukserne, og passerede mellem hendes lår.
 

Banditten

Av min ryg

3008
2009

 

Jeg krøb ind på sofaneseren, og lå der længe og ømmede mig, tænkte at dette her ikke var godt, og at jeg hellere måtte en tur til fysioterapeuten. Jeg søgte på ”De Gule Sider” på Nettet, fandt min fys, og ringede for at få en tid. Der var ingen ledige tider før ca. 14 dage efter, og det kunne jeg sgu ikke vente på, så jeg måtte prøve noget andet. Så var det mine øjne faldt på klinikannoncerne i Ekstrabladet, traditionel massage – mon det var løsningen tænke jeg, så jeg ringede og fortalte om mine problemer med ryggen, det var ikke noget problem fortalte den unge pige jeg snakkede med, så jeg fik en tid 2 timer senere. Jeg mødte til tiden, og blev modtaget at en lille spinkel sag af en thaipige. Jeg tænkte, er det hende der skal massere mig, det er hun da vist ikke ”mand” til, men mine tanker blev gjort til skamme, for var der noget hun kunne, så var det at massere.
 

Smutski

Studieturen 2

0208
2009

 

Afrikaneren rejser sig, og går hen til hende, bukker sig ned og giver hende et inderligt kys, der går direkte i fissen på Lotte. Hun stønner, og Jens griner og nikker til afrikaneren, der trækker et forhæng til side, og vælger en stor paddel. Lotte gisper, panikken rammer hende direkte i maven, og hun begynder at rykke i kæderne. Jens rejser sig, og kommer over til hende. Han kysser hende, og hun bliver rolig igen, så falder det første slag… så et mer, og et til, og et til. Lotte er nu så tændt at alt andet er lige meget. Hendes liderlighed ses tydeligt i ansigtet, og slagene falder nu både hårdt og hyppigt. Padlen bliver skiftet ud med en pisk, og smerten bliver mere intens. Hendes fisse kokser, og nærmest damper af safter. Jens løsner hendes arme og tvinger hende til at bukke sig fremover. Hans pik har rejst sig igen, og han driller hendes fisse med hovedet, mens afrikaneren tager sit sidste tøj af, og afslører en kæmpe sort pik lige ud for Lottes ansigt.
 

Smutski

Studieturen

3103
2009

 

Til sidst sidder jeg imellem Susanne og Jens og hulker, mens jeg pludselig øser ud af alle mine frustrationer og problemer. Heldigvis er det da skolens mest forstående og empatiske lærere vi har med, for de sidder bare og lytter, og kommer med trøstende lyde og bemærkninger. Susanne lægger armen om mig, giver mig et klem og et kys på kinden. Jeg giver hende et kram tilbage, og føler det hele er lidt akavet. Hun er trods alt min lærer. Vi smiler, og hun kysser mig. WOW!! Aldrig har jeg prøvet noget lignende, jeg har ikke lyst til at slippe hende igen, men synes på den anden side også at det er vildt underligt. Lige da jeg skal til at trække mig væk, mærker jeg et par hænder på mine bryster. Jeg drejer hovedet, og Jens smiler til mig, og kysser mig på halsen. Jeg læner mig tilbage mod ham og nyder at være midtpunkt. Begge lærere kysser og kæler for min krop
 

Parsifal

Eventyr i en svensk skov

1307
2009

Natur

Jeg kiggede mig en sidste gang omkring, og klædte mig så hurtigt af. Tøj og sko ned i tasken, hængelåsen på tasken - nu var jeg nødt til at finde vej tilbage til bilen nøgen, for nøglen til hængelåsen lå i bilens handskerum. Med dirrende hænder satte jeg halsbåndet på. Uden at give mig selv tid til at tænke, smækkede jeg håndjernene om mit ene håndled, og låste dem fast til mit andet, bag min ryg. Nøglerne til håndjernene lå også i bilen, sammen med nøglen til hængelåsen. Jeg var alene, dybt inde i en svensk skov, nøgen, lænket, forsvarsløs! Jeg begyndte at gå tilbage til bilen. Jeg opdagede hurtigt, at jeg havde begået en fejl…
 

Mickey

Natfantasien

2806
2009

 

Jeg har også en lårforbinding og hun beder mig lægge mig på sengen så det er nemt at komme til den. Da hun læner sig ind over mig, kan jeg se langt ned i kavalergangen. Hun har nogen dejlige bryster og jeg kan ikke lade være med at nyde synet. Dette, samtidig med hendes berøringer på mine lår ophidser mig lidt. Det er lidt flovt at ligge her og mærke sit lem vokse, og hun kan ikke undgå at se det. Jeg prøver at tænke på noget andet, men mine øjne vender hele tiden tilbage til de dejlige bryster som er lige foran mig. Nej, hvor ville jeg ønske jeg kunne få lov at kæle for dem. Stille ae dem og nulre knopperne... kysse dem og lade min tunge lege. Som om hun har læst mine tanker kigger hun mig direkte ind i øjnene og spørger om jeg kan lide hvad jeg ser…
 

Birthe xxl

Fik fjernet hårvækst

2106
2009

 


Hun klædte om til en kittel og virkede meget professionel og fandt ting og sager frem og lovede mig, at med en voksbehandling ville det vare længere tid, før der kom hårvækst igen. Jeg spurgte, om jeg skulle tage det hele af, eller hvad jeg skulle, og hun svarede, at hvis ikke jeg var genert og skulle have ordnet bikini linjen, var det letter for hende, hvis jeg var helt uden tøj på. Som sagt så gjort og jeg skulle lægge mig på en briks, og da hun så min hårvækst sagde hun, at jeg var een af de kvinder, hun havde set, der var mest behåret, altså på lår og mave og i skridtet. Først tog hun sig af mine underben (med lidt smerte af det varme voks), så lår nær skridtet, og hun sagde, om jeg ville have ordnet det der ville stikke uden for trussekanten, og jeg takkede ja tak. Hun sagde, at hun blev nødt til at røre mig intimt, altså skubbe mine kønslæber til siden osv. da hun skulle tæt på mine lår og skridt

Miss May

Friluftsbadet

1406
2009

 

Bag den væltede stabel af stole sad Maria klemt helt ind imod husmuren. "For helvede jeg blev forskrækket. Hvorfor gemmer du dig for mig?" Maria rejste sig op bagved og til trods for det begyndende mørke kunne han tydeligt se hvor forlegen hun var. Det lod til, at hun havde haft samme tanke som ham, for hun stod svøbt i et håndklæde og efter hvad han kunne se omkring hendes skuldre, havde hun i hvert fald ingen overdel på. Hun prøvede at undgå at møde hans øjne: "Jeg vidste ikke at du også var her. Jeg tænkte jeg lige ville tage mig en svømmetur. Der er så stille her om aftenen." Hun ville gå, men idet hun tog et skridt, gik knuden op omkring håndklædet og det gled ned. Hun nåede at gribe det, men afslørede et par flotte, runde bryster og de nøgne hofter og den røde farve steg i hendes kinder
 

Miss May

Den forbudte lyst

0106
2009

 

Jeg ved sådan set godt, at det reelt er udenfor arbejdstid, men vi kunne jo tage en kop kaffe eller et glas et eller andet stærkere. Du kunne måske fortælle mig lidt om byen, jeg kender jo ikke så meget til den endnu.” Han så op på tjenere og rystede på hovedet som nej tak til kaffen. Derefter så han på hende og sad lidt og så ud som om han tænkte og vurderede. Endelig rejste han sig og sagde grinende til hende: ”Det lyder som en aftale. Men så er det også udenfor regningen.” Hun grinte og nikkede samtykkende. Selvfølgelig var det det. Oppe på kontoret satte de sig i sofaerne med et glas rødvin hver. Han fortalte lidt om alle de ting, der var at opleve i byen og hun lyttede interesseret med. Glassene blev efterhånden tomme og hun rejste sig for at fylde dem igen. Han lod blikket glide op af hendes ben og som hun stod der, bukket frem, lod hun kun lige nederdelen skjule hendes balder og det øverste af hendes lår. Han gned bulen, der begyndte at forme sig i bukserne og rystede bestemt på hovedet.
 

Anemone

Spørgeskemaet

2405
2009

 

Jeg fik helt gåsehud, syntes jeg. Slog øjnene op. Solen skinnede. Stadig blå himmel, men min krop var i skygge. Det var derfor, jeg havde følt kølighed i mine drømme og fantasier. Var det træer, der skyggede? Jeg prøvede at se mig om, samtidig med, at jeg rejste mig op til siddende stilling. Lidt fra mig stod en mand i blå kedeldragt og skyggede for solen. Jeg vendte mig hurtigt om for at tage fat i mit tøj, men det lå ikke, hvor jeg havde lagt det, da jeg tog det af. Det lå ved siden af ham, og jeg kunne ikke nå det. "Giv mig mit tøj!" samtidigt med at jeg prøvede at dække min krop med mine arme. "Du ser dejlig ud! Jeg har længe stået og nydt synet af den dejlige smukke krop. Du har sovet længe."
 

Thomas

Lalandia dag 1

2405
2009

 

Hun havde taget en hvid skjorte og en lille, lidt for kort, nederdel på. Hun tabte sin taske, lige da vi gik forbi et bord med 8-10 mennesker. Da hun bukkede sig efter den, afslørede hun, at trusserne var blevet hjemme. Og det så et par gutter. De nikkede anerkendende til mig. Aftenen gik med, at mænd kiggede, min kæreste smilede og til sidst gik vi hjem. Da vi kom ind ad døren, tog jeg hende i håret og sagde vredt “Skal du gå og blotte dig, din lille tøs?” Hun nåede ikke at svare, før jeg skubbede hende ind på sofaen
 

Thomas

Lalandia dag 2

0706
2009

 

Hun havde lige sat sig i sofaen, da det bankede på døren. “Nå ja… Jeg bad ham komme og hilse på dig senere” - sagde hun med et stort smil. Hun åbnede for ham og de kom ind i stuen. De satte sig begge i sofaen. “Hvad foregik der under vandet?” spurgte jeg. “Jo ser du..” startede hun. “Vis mig det!!” svarede jeg hurtigt. Uden at tøve lagde han en hånd på hendes lår og lod den glide langsom op mod kanten af kjolen. Hun spredte benene, og gjorde plads til hans hånd. Han lod to fingre glide op i hendes allerede våde, fisse. Mens han fingerkneppede hende, fik de fumlet hans bukser af. Hun lod sin hånd gnide hans pik uden på boxershortsene. Pludselig stoppede hun. “Sådan gik det til” sagde hun. “Vis mig så hvad I havde lyst til,” sagde jeg bestemt.
 

Busse

Taxatur med fisse

1705
2009

 

Først klippede jeg alle de lange hår af, medens hun spredte benene, alt hvad hun kunne, da hun var blevet bobbet, smurte jeg hende ind i skum, og medens hun sagde, lov mig at være forsigtig, fandt jeg skraberen frem og begyndte næsten helt oppe ved navlen at skrabe hårene af, hun havde meget fyldige stor skamlæber, som jeg måtte stramme lidt ud, for at komme ind i alle rynkerne, og så fortsatte jeg helt om forbi røvhullet, så jeg kom ind i alle kroge. Bagefter vaskede jeg det sidste skum af, og da jeg ikke kunne mærke flere stubbe, blev hun smurt ind i Nivea aftershave balsam, så hun blev glat og blød. Da jeg var færdig, tog jeg et spejl, så hun kunne se resultatet, først nu så jeg hvor hun svedte. Hvad er der galt, spurte jeg?
 

Birthe xxl

Blotteren blev overrasket

1005
2009

 

Jeg valgte at fortsætte min gåtur i hans retning. På en eller anden måde havde han jo givet mig valget for at vende om, ved at vise sig nøgen, og jeg vidste jo hvad jeg ville se, når jeg gik forbi ham. Jeg kunne ikke se ham før jeg gik forbi hans scooter, og jeg må indrømme, jeg kiggede og fik et mindre chok, for han var ikke mere end 17-18 år og sikke et udstyr han havde, stor og tyk hang den nedad mod jorden, og jeg tænkte, om den kunne blive meget større. Han smilede forsigtigt til mig, og jeg til ham. Jeg gik videre på min gåtur, til jeg kom til enden af vejen, og jeg kunne nu vælge den ene vej eller samme vej tilbage. Min nysgerrighed vandt
 

Nullergøj

Taget bag disken

0305
2009

 

Du tager din nu våde finger ud og begynder at kærtegne mit mellemkød. Tættere og tættere på anus. Tilbage i fissen igen for at blive fugtet og om bag ved. Din finger presser let mod stjernen. Jeg stønner igen - helt tændt, er længe siden, jeg har fået den rigtig bagfra. Skyder numsen ud mod din finger. Du driller - tager den tilbage i fissen, der nu sejler for alvor. Uden problemer får du to fingre op. Tre fingre - fire... Langsomt fingerknepper du min fisse, mens din tunge stadig leger med min klit. - Hrm hrm, jeg kigger forskrækket op, har slet ikke bemærket at der er kommet en kunde hen. Jeg prøver at flytte mig lidt fra dine fingre og tunge, men din anden hånd har godt fat i ballen, så jeg ikke kan flytte mig.
 

Finn P

Krummerik

0305
2009

 

Jeg skulle til at tage tøjet på igen for at gå med uforrettet sag, da hun pludselig sagde, at hvis jeg gerne ville have en undersøgelse og vurdering i dag, kunne det klares ved, at jeg kunne frembringe rejsning ved at masturbere. Hun henviste mig til at gå hen bag en skærm og onanere, så jeg fik erektion. Jeg gik derhen og gned på gutten med fuld energi, men påvirket som jeg var af den pinagtige situation, kunne jeg ikke få den op at stå. Jeg var så nødt til at bekende over for lægen, at vi nok måtte opgive at komme videre i dag. Sludder, sagde hun, selvfølgelig kan det lade sig gøre. Jeg har fra mit privatliv en del erfaring med at få liv i en mands lem, så kom over til mig og lade mig hjælpe.
 

StorePer

En af de heldigste dage i mit liv

0305
2009

 

Kort efter kiggede den buttede også og dukkede sig igen og de fniste løs. Men intet var jo uventet for dem, da de jo havde spurgt efter en nudiststrand. De kiggede begge af og til over mod mig og nu var de holdt op med at fnise og udviste nu en nysgerrighed. Jeg lagde hovedet til siden med min T-shirt over hovedet som om jeg sov, men kunne følge med i deres kiggeri ud under trøjen. Der skulle ikke mange frække tanker til før min pik begyndte at røre på sig og den nykkede gladelig opad, det opdagede den tynde og fik sagt noget til den buttede, og de satte sig begge op og kiggede på mig. De kunne jo ikke vide jeg tydeligt kunne se dem sidde og stirre. Nu kom der gang i pikken og få minutter efter stod den i en flot bue og så finalen hvor forhuden rullede tilbage og der lå jeg med en kæmpe ståpik og den buttede sagde oihhhh og så fniste de begge om kap, da de dukkede sig
 

m0f0

Fredag eftermiddag i toget

1904
2009

 

Døren åbner, han går ind, men den lukker ikke. Hvad er der sket med den generte dreng, er det her en invitation. Jeg smider jakken ovenpå min kuffert. Går ind til ham. Han trykker på knappen og døren lukker bag mig. "Hvad vil du?" spørger han. Genertheden er tilbage og han er igen lidt rød i hovedet. Jeg siger intet. Presser ham op mod vinduet. Min hånd presser ind mod hans bule. Han stønner let. Den er ikke helt stiv, men absolut heller ikke slap. Jeg presser hans bukser ned, men min ene hånd masserer hans pik uden på de rød Bjørn Borg tights. "Jeg er altså ikke homo" siger han, mens hans pik vokser mellem mine hænder "og ...?" svarer jeg. Mine læber slutter sig om skaftet, og arbejder på den helt stive pik gennem stoffet. Jeg mærker en rus, min næse får et sansebombardement af dejlige teenager dufte, sved og liderlighed i en blanding
 

René

Toget

0504
2009

 

Så lod hun som om at hun tabte bladet og måtte rejse sig og bukke sig ned for at samle det op igen. Hurtigt trak hun nederdelen lidt længere op og ligeså hurtigt trak hun trusserne og nederdelen ned igen. Da hun satte sig på sædet igen, kiggede hun indgående på ham for at se om han gav noget tegn på at have set hendes hemmelige stripnummer. Han sad stadig bare og smilede frækt til hende. Hendes trusses sad nu nede om hendes knæ og var synlige for alle der kiggede ind til hende.
 

Finn P

Kiropraktorsex

1503
2009

Job

Efter nogle behandlinger mente Ulla at kunne konstatere, at problemet var, at jeg var skæv i ryggen. Det ville hun gerne undersøge nærmere, så derfor bad hun mig om at tage underbukserne af og stille mig oprejst med ryggen til.  Hun kørte herefter hånden flere gange ned langs rygsøjlen, ned over lænden til halebenet. Jeg mærkede, at pikken begyndte at vokse og vippede faretruende, og jeg håbede, at hun ikke opdagede det. Men værre blev det, for pludselig sagde hun, at hun også gerne ville vurdere kroppen forfra for at vurdere, om der var skævhed. Jeg måtte derfor vende mig om. Hun kunne ikke undgå at bemærke min tilstand men sagde ikke noget. Først kiggede hun på mig fra afstand og herefter gik hun helt hen til mig og begyndte at køre fingrene ned langs brystbenet ned til roden af pikken.
 

Oldtimer

Skovtur

1503
2009

 

Efter at have spist madpakken, fået lidt at drikke, et par kys og kram lå vi og døsede i solen en god times tid, jeg vågnede først, hun lå på maven med godt spredte ben, jeg var simpelt hen nødt til at kærtegne denne lækre røv, og lod også hånden køre ned til fissen, som hurtigt blev meget våd. Herefter smurte jeg mine fingre godt med fissesaft og mundvand, så begyndte at nusse hendes bagerste hul, først forsvandt en finger derefter to som jeg kørte langsomt ind og ud af hendes røv, jeg kunne høre på hendes vejrtrækning, at hun var vågnet og nød det i fulde drag...
 

Poul Simon

Ørkenens synder 1

0803
2009

 

- Jeg sidder her for at slappe af! Peter kneb øjnene. sammen. Ville hun holde ham for nar? Hun løftede sit glas igen. Peter skålede med hende. De lo begge højt, da de så hinandens højtidelige minespil. Så kom de til at grine - og stemningen var, hvor den skulle være: De var begge ude på narrestreger! Men ingen af dem ville sige rent ud, hvad de var ude på. Men kroppe har eget sprog. - Jeg ved, hvad JEG har lyst til, sagde Peter. Jeg har lyst til at komme hen et sted, hvor vi kan være sammen. Hvad siger du? Hun så ud til at overveje hans forslag. Peter var sikker på, hun kun gjorde det for et syns skyld. Sådan var kvinder. De elsker at holde en liderlig mand på pinebænken. Selv de professionelle.
 

Poul Simon

Ørkenens synder 2

1503
2009

 

- Ja, det er dejligt, stønnede Bitten.. Du er vidunderlig. Du skal stikke hånden helt ind i min kusse… ja, sådan! Peter så Norma Jacobsen stikke hele hånden i Bittens trusser. Hans pik voksede til misundelsens yderste højder. - Hør!… Jeg synes, jeg hørte noget, Bitten? - Nej, nej, Norma, du MÅ ikke holde op, stønnede Bitten. Min kusse længes efter dig. Jeg er varm og våd. Du véd lige, hvor og hvordan du skal gøre det. Du er et unikum, lille Norma! Peter tænkte, at det glædede han sig til at konstatere på egen krop – hvis han en aften/nat/dag trængte til lidt af den slags fjams, som véd, hvad sådan én virkelig kan bruges til. Han så Norma stikke hånden inden for i professorindeblusen og trække Bh’en af Bitten Berntsen.
 

Poul Simon

Ørkenens synder 3

2203
2009

 

Der var stille i alle telte, undtagen i Berntsens, hvor den nyudråbte, gamle buk hyggede sig med sin ifølge kirken, præsten og de store og små profeter naturlige partner. Peter tog Hilda med ud nord af lejren, hvor jorden var rent sand. Da de var kommet et stykke fra lejren, bredte han et tæppe ud bag nogle buske. - Det er længe siden, sagde hun – tydeligvis lidt ængstelig. Men hun kyssede ham varmt og vådt og trykkede underlivet ind mod hans, til hun mærkede hans ståpik. Hun udstødte et lille gisp og lod hånden glide hen over den. - Skønt igen at have sådan en i hænderne, udbrød hun. Tilmed en ordentlig moppedreng ... Åh, jeg trænger så allerhelvedes! - Jeg trænger lige så meget, skattepige. Det er meget ensomt herude i ørkenen, sagde Peter. Han stak hænderne op under hendes bluse og fandt hendes store, faste bryster.
 

Poul Simon

Ørkenens synder 4

3003
2009

 

Hun holdt Elisabeths hænder ned i sandet og trykkede sig tæt ned imod venindens underkrop, så hendes kusse gned sig mod Elisabeths. De to piger så på hinanden. De åndede tungt. Jointen havde gjort sin virkning på dem begge. De bandede ikke, men begyndte at le. Lidt efter fnisede de tøset. Og så op på Peter. - Jeg troede, I var oppe at slås, sagde han. - Gu' gjorde du ej! Du kunne udmærket se, at dette her gør vi alle de nætter, hvor der ingen pik er til rådighed - Hvordan kunne du dog tro andet? spurgte pigerne - og krøb begærligt hen imod ham: De tog tøjet af ham, mens de kom med beundrende udbrud om hans flotte, muskuløse krop. Da de blottede hans pik, der stod stift ud i luften, smed de selv i en fart den smule tøj, de havde på. Tre liderlige nøgne mennesker i ørkennatten.
 

Poul Simon

Ørkenens synder 5

0504
2009

 

- Den pik gør mig vanvittig, Peter. Men jeg VIL IKKE komme endnu. Jeg vil mærke den abeskønne pik langt inde i mig. Hug i til roden! Det er pik, PIK, P-I-K, jeg trænger til! Peter forbarmede sig over hende og stak den eftertragtede genstand ind og i bund i den sjaskvåde kanal. Ind så langt han kunne. Hun var endnu snævrere end venindens. Hans frydestang rørte ved hver eneste nervetråd på vejen ind og ud. Hun begravede neglene i hans balder og trykkede ham om muligt længere op i sig. Hendes egen røv skælvede i vellyst, mens han satte gang i stempeltrafikken. Peter kneppede på livet løs!
 

Poul Simon

Ørkenens synder 6

1304
2009

 

- Ja, kræfter det har han. Det skal blive godt, at... Heller ikke, hvad det var, der skulle blive så godt blev afsløret. For netop da lød det næste drøn derovre, og en ny støvsky sås i mindst fem minutter. Men denne gang så de noget, de aldrig havde set før: Professoren smed skjorten og greb hakken. - Om en uge tror jeg, at jeg kan finde på at kneppe med Berntsen, hvis jeg ikke snart får noget mandfolk, grinede Priscilla. - Jeg er frisk til det i aften, hvis jeg ikke fanger Peters øjne ved aftensmaden om bålet, indrømmede Janice. Eller også lægger jeg fisse til fru Berntsens viltre tunge. Kunne være rart for en aftens skyld at hvile langfingeren lidt
 

Poul Simon

Ørkenens synder 7

1904
2009

 

Den lille rødhårede med fregnerne, Sissy Webster havde tydeligvis med stor fryd sat sig overskrævs på Peter Sørensens skød og ladet sig spidde på sammes vellystne spyd! Det sidste gættede Berntsen sig til, for han kunne ikke se den. Mens hendes nydelse var - som hendes små, lækre strutbryster - til at ta' og føle på. Og det gjorde unge Sørensen i rigt mål. Hun havde benene slynget om hans hofter. Hun havde stadig bluse på, men den var knappet op og Peters hænder var på opdagelsesrejse. Berntsen kunne høre en ligefrem slubrende lyd, når hendes lækre ungpigekusse bevægede sig op og ned på glædeskæppen. Berntsen var mere stille end en mus, men fik spændinger i skridtet. Sissy kyssede Peter på halsen, i ansigtet, på brystkassen, mens hun kneppede
 

Poul Simon

Ørkenens synder 8

2604
2009

 

Pigerne vinkede til ham. Peter vinkede igen. Lige nu tænkte han kun på ét: Sit job.
Så trykkede han på den sorte knap, og gik nogle skridt tilbage for at komme i sikkerhed bag en af de store klippeblokke. Men han nåede kun to skridt. Så eksploderede jorden under ham. De piger, der ikke havde dukket sig som de skulle - så Peter blive kastet op i luften ved eksplosionen. De var straks klar over, at noget var gået galt. En sky af sand og sten stod omkring ham. Hans shorts blev næsten flået af ham og al luften suget ud af hans lunger. Braget genlød i hans ører, men han hørte pigerne skrige af rædsel. Et øjeblik efter lå han på ryggen på jorden.
 

Poul Simon

Ørkenens synder 9

0305
2009

 

Heller ikke, da han knappede hendes khakibukser op, så en florlet bikiniunderdel med mørke hår under - eller da han lagde hende bagover og krøb ned og trykkede munden mod trusserne. - Er du helt skør, Peter. Slip mig! Men Peter noterede, at hun nærmest hviskede det. Ikke for at blive hørt udenfor teltet. Slip mig! - Ikke endnu Bitten! sagde han, og med et snuptag trak han både shorts og trusser af hende. Havde hun strittet imod, havde han ikke kunnet få dem af, kun ned til anklerne - og så kunne benene ikke spredes. Men det gik (hjalp hun ham ikke en smule?) Bitten var nøgen nu fra bæltestedet og ned. Han holdt stadig fast i hendes faste balder. Den mørke dusk var lige ud for hans ansigt. Han hviskede til hende: "Kold røv, varm kusse!" - Du er vanvittig, Peter... Tænk, hvis der kommer nogen! Han tog hendes kusse med nænsom hånd, løftede den op, så den sad lige i slikkehøjde.
 

Poul Simon

Ørkenens synder 10

1705
2009

 

- Jeg elsker den lyd Bitten sagde han - og tog hendes ene brystvorte i munden. - Sig det igen, Peter! - Jeg elsker din kusse. Jeg elsker derfor også lydene fra den. - Og jeg elsker din pik. Eeeeelsker den, hvæsede hun. Den deler mig i to halvdele. - Du kan bare adskille kusselæberne lidt mere, Bitten? Hun førte sine lange fingre ned til kussen og trak skamlæberne til side. Og pludselig kunne hun mærke hans nosser slå mod de følsomme kussevægge. Det gav en endnu mere klaskende lyd, som hidsede hendes yderligere op.
 

Poul Simon

Ørkenens synder 11

0106
2009

 

- Der er stil over dig, Melissa. Høj, lyshåret, forfinet - og med lider i blikket. - Du står jo dér og klæder mig af med øjnene, Leroy, sagde Melissa. Peter kunne høre på stemmen, at brechen var ved at være slået i muren omkring den afvisende, unge kvinde. - Det kan jeg slet ikke lade være med. Det er ved at være længe siden, jeg sidst har kneppet en af den nordiske type. Når jeg ser en lækker steg som dig hernede i varmen, så rejser dén hovedet. Kom her og se vilddyret! Leroy var ikke det elegante forspils mand. Han åbnede gylpen og trak hestepikken ud i aftensolen. Hans pik var tyk og rød. Hun syntes, den var stor som en arm.
 

Poul Simon

Ørkenens synder 12

0706
2009

 

- Slip mig! Dit dyr! Slip mig! skreg Melissa. - Slap af tøs! Du skal lige straks få noget, som du vil være helt vild med i fremtiden kun at tænke på ét: At få mere af det! Bare spred de små pusselanker, så har Ali ben Leroy noget til dig! Han holdt hende nede og begyndte at sutte på den ene brystvorte. - Det må du ikke, Ali. Det gør ondt! - Gør ondt! Vel gør det ej. Jeg sutter bare på dem. De smager dejligt... og se, hvor vorterne rejser sig. Mmmmmmmm. De er dejlige, og de kan lide det.. Dette her er lige, hvad de og du trænger til, Melissa. Du trænger til mandfolk. Til en mand, der kan slikke dig, kysse dig, kæle dig ...og kneppe dig. Du skal glæde dig. Lige om et øjeblik får du en mandepik i dig.
 

Poul Simon

Ørkenens synder 13

1406
2009

 

- Jeg ville aldrig have troet, at jeg skulle blive så glad og tilfreds ved det, der lige nu sker med mig. Din pik er så stor og dejlig. Ja, stød til! Stød til! Jeg føler det som om den snart når op i halsen på mig. Ååååårrrrhhhhh! åååårrrrhhhhh! Ååååårrrrhhhhh! Det ville slet ingen ende tage. Men det ville Ali gerne: - Gå bare til den, dejlige kvinde, hørte hun ham sige. Stød imod mine stød! Åh, du er en superknepperske! Nu begyndte det at være svært at skelne, om det var Ali eller den drøm, begge piger havde om at blive skampulet af Peter, sprængnings-eksperten fra København. Nå, men i hvert fald drejede manden sig om på ryggen, så hun kom til at sidde overskrævs på hans bækkenparti, spiddet med hans jernpik dybt oppe i sig. Og hun klemte sammen. Vidste ikke, om den var i røven eller i kussen. Var osse ligeglad. Det var bare så dejligt! - Uuuhhhhmmmmmm! Ja, Jeg vil ha" den i røven... nej i fissen... nej i røven. Åh... og sæt så din finger på min kilder. Det er... ja. Dér er den. Åååååhhhh, hvor er det dejligt. Træk i den. Nulr den!
 

Poul Simon

Ørkenens synder 14

2106
2009

 

- Jo mere hun snakker, des mere kan jeg li' hendes mund. Jeg tror lige pikken kan gå ind i den. - Melissa! I MÅ IKKE! Lad mig slippe! - ...og sikken herlig røv, sagde Ali. Tror hun virkelig, at hun kan tillade sig at beholde alle disse tildelte attributter for sig selv. Kan du ikke lige slikke hende, Melissa, og fortælle mig, hvordan hun smager? Alexandra prøvede igen at vride sig løs, men Ali ben Leroy holdt hende som i en skruestik. Hun blev rædselsslagen, da hun mærkede Melissa sprede hendes ben bagfra, så hendes kusse var helt blottet. Melissa knælede ned i sandet og stak sit ansigt ind mellem Alexandras balder. Hun stak tungen fremad, og den nåede ind mellem Alexandras skamlæber. Melissa bed blidt i dem. - Melissa! Du må ikke! Vil du ikke nok holde op! Melissa svarede ikke med ord, men ved at slikke op og ned ad Alexandras glædesspalte. Melissa gav den et vådt kys, rejste sig op og sagde: - Den er lidt tør, den kusse!
 

Poul Simon

Ørkenens synder 15

2806
2009

 

Dér, hvor det kneb for professor Berntsen, var da han opdagede, at den nøgne Ali sad med spredte knæ - aldeles ugenert med en ordentlig stiverik, som pegede lige op mod halvmånen. Jeanette og Cindy, også uden en klud på kroppen, dansede lige forbi ham. Og så fik Bernt Berntsen fra Københavns Universitet sat sit aftvungne tålmod på en alvorlig prøve: Cindy - den lille generte Cindy - gik lige hen til Ali på trækassen, bøjede sig og kyssede egypterens pik. Ikke et tantekys, men et ømt af den slags, der fortæller, at hun er aldeles fortrolig med den. - Har du set mig? grinede en råbende Ali til Peter, som havde set jeepen og nu var på vej hen til professoren for at aflægge beretning. - Her sidder jeg som guden Buddha - og mine discipelpiger slås om at få lov at kysse guden Phallos!
 

Poul Simon

Ørkenens synder 16

0507
2009

 

- Nå, lille nybegynder! Du vil vel være med i festlighederne. Jeg synes, jeg har hørt dig sige, at du gerne ville kneppes af de to mænd dér. Ja, faktisk har du ikke talt om andet i dagevis.- Det vil jeg også gerne. Jeg vil gerne kneppes af de to. Men lige nu er jeg lidt nervøs. - Hold nu op, Myra! Hvad pokker er du bange for. Du er jo ikke jomfru, og når du er tilbage i København, finder du aldrig en pik som Ali's ... meeeen du vil måske hellere have drengepik end mandepik. For slet ikke at tale om egypterpik?·- Jeg ved det ikke. Jeg vil så gerne. Jeg er helt vild indvendig efter det, men... Hilda langede en arm ud og trak Peter i pikken. - Du må hellere se at blive gode venner med den dér
 

Kevin P

Today is a gift
(dansk novelle)

1502
2009

 

Han tog hende med ind ad døren – på toilettet. Nu var han glad for at han havde valgt et high-class-sted. Toilettet var perfekt. Murene og gulvet var sorte og skinnede, der var roser overalt under de store spejle ved håndvaskende – nogle lamper var ødelagte, hvilket gjorde at lyset var dæmpet. Det var nærmest som om skæbnen havde forudset at to heldige, eventyrlystne gæster ville falde for hinanden, som om skæbnen ville skænke en gave, i dag, Juliet mærkede et sus i maven, da Adam uden advarsler kastede hende op på vasken, så hun sad foran ham med let spredte ben. Han flåede hendes elegante, sorte kjole af, hvilket tændte hende så voldsomt at hun kunne mærke at hun blev vådere øjeblikkelig. Hendes fyldige bryster glimtede med svedperler
 

Birthe xxl

Hullet i døren i det offentlige toilet

1502
2009

Offentligt

Jeg gik ind på toilettet og så med det samme, der var boret huller i alle dørene og også i væggene mellem de enkelte toiletter, og jeg tænkte, hold da op, der er nok nogen her, der har en del sjov i at kigge og andet frækt. Nå tænkte jeg, så var det jo nok ikke helt usandt, hvad hun havde fortalt, og jeg gik videre på min tidlige gåtur, men kunne ikke samle tankerne om andet end det jeg havde set. Så jeg gik samme vej tilbage, og da jeg kom ned på toilettet, så jeg, at det ene toilet var optaget og jeg skyndte mig ind på det bagerste toilet, og jeg skulle faktisk tisse. Jeg hørte en låse sin dør op, og der blev helt stille, pludselig så jeg et øje i væggen ved siden af mig, og jeg fik et mindre chok og blev faktisk lidt bange
 

Smutski

Vagten

0802
2009

 

Døren går op, det er HAM! Jeg smiler, siger hej, men rejser mig ikke. Han blinker frækt til mig, og kommer om for at se hvad jeg laver. - "Sidder du og læser porno?" Jeg kigger op på ham og smiler. - "Noget skal jeg jo lave, ikk'?"
- "Du er da vist en frækkert!" Jeg undlader at kommenterer, men nyder duften af mand så tæt på. Han går sin runde i butikken, og da han kommer tilbage, drejer han min stol rundt og læner sig helt ned til mit ansigt. - "Er det sådan noget du tænder på?" Han peger på den SM-novelle der er på skærmen. Trodsigt ser jeg op på ham. - "Ja! Og?" Hans ansigt er ikke mange centimeter fra mit. Mine brystvorter rejser sig i forventning
 

Birthe xxl

Genbrugsbutikken

1801
2009

 

Han fandt noget tøj, bukser især og gik ind i prøverummet. Der gik lang tid og pludselig sagde han til mig, syntes du de her bukser sidder pænt? Jeg måtte synke en klump, for hans penis var tydelig aftegnet ned af det ene lår, og jeg tænkte, hvis det var en ægte, er den i hvert fald noget over normal størrelse. Jeg fik sagt, de sad pænt, og han takkede og forsvandt igen ind i prøverummet. Pludselig kaldte han på mig og sagde, at de bukser han havde på sad fast, og om jeg ville hjælpe. Okaaaay, sagde jeg og satte mig på knæ og trak ned i bukserne, og han havde ret, for de sad virkeligt stramt, men jeg fik dem ned og frem svippede der en kæmpepik
 

Birthe xxl

En meget stor kvinde

0901
2009

 

Så hældte jeg rigeligt på hendes store balder og gik i gang med at smøre denne kæmpemås ind i solcreme, jeg var imponeret over, hvor fast hun var på bagdelen, og jeg blev lidt mere fræk i min indsmøring, og kom lidt ind mellem balderne og hendes reaktion var, at hver gang jeg kom lidt ind mellem balderne, struttede hun bagud med bagdelen, så jeg tog mod til mig og kom lidt nærmere til numsehullet og skeden, og hun struttede bagud og sagde; uhhmmm det er dejligt, og jeg spurgte forsigtigt, om jeg skulle lidt mere end det, for så skulle hun op på knæ. Hun sagde ikke noget, men stod på knæ foran mig med det samme. Jeg måtte synke en klump, for jeg havde aldrig set så stor en skede, kæmpe lange og tykke skamlæber mellem balderne på denne kæmpemås
 

Katrine Benthagen

Juliane

0901
2009

 

Halvvejs mellem havnen og festpladsen stod en vildrose og bredte sig øverst på stranden. Lige foran den var der en hulning i jorden omgivet af store sten, kun ud mod havet var der åbnet. Hun stadsede og kyssede ham krævende. Han gengældte kysset og hans hænder begyndte at vandre på hendes krop. Hun satte sig ned og han fulgte efter. Igen satte hun farten og begyndte at knappe hans skjorte op, mens hun kyssede ham, han brummede stille. Det her var perfekt. Hans varme hud føltes vidunderlig blød under hendes slidte hænder. Hun krængede forsigtigt skjorten af ham. Åh ja. Sådan. Han var smuk. Hun pressede ham blidt bagover og satte sig på ham. Hun kyssede sig vej ned over hans brystkasse. Dejligt. Hendes krop sang i forventning. Uden blusel åbnede hun hans bukser og trak dem ned. Hans pik sprang stenhård frem.
 

Anni Mela

Togturen

3011
2008

 

Der ude stod en høj mand, med mørkt hår der strittede lidt, han virkede som en fyr der var meget opmærksom på udseende og renlighed. Han kom mig i møde. ”Hej, ved du godt du ser drøn sød ud når du sover?” Jeg rødmede og rystede genert på hovedet. ”Jamen hey, det gør du altså!” sagde han og smilte over hele hovedet. Han bukkede sig lidt ned for at nå mig, og krammede mig tæt, og mærkeligt nok kunne jeg li det. Det føltes bare helt rigtigt trods det, det var forkert. Han tog min hånd, og trak af sted med mig, jeg fulgte blot efter, spændt på hvad der skulle ske, han måtte kunne fornemme min indre uro, for pludselig stoppede han op og sagde stille i mit øre. - Vil du med på toilettet.
 

Mizze Munther

Kongen og Dronningen

3011
2008

 

"BANG" Et højt knald rev mig ud af den søde drøm og jeg røg frem i sædet. En skarp smerte for igennem pikken da den kom i klemme mellem min lidt massive krop og Chryslerens rat. Al form for stivhed forlod den øjeblikkelig. Jeg skulede olmt ud efter fredsforstyrreren og skubbede Armani solbrillerne op i panden. Ind på parkeringspladsen skumplede det mest gyselige transportmiddel jeg længe havde set. En bulet, skrammet og meget rusten Fiat 127 - i pink. Ud af den lille grimme bil gled nu et par lange velformede ben, svøbt i silkestrømper. Den vinfarvede kjole var gledet op og afslørede kort, at strømperne endte i en sort hofteholder
 

Banditten

Sikkerhedsrepræsentant-kurset, del 1

2311
2008

Job

Annette lagde ikke skjul på at hun faktisk var frisk på en tur ”Jorden rundt”, og der sad vi med åben mund, øh ”Jorden rundt?” Ja sagde hun, først en tur i munden, så en tur forfra i fissen, så en tur bagfra i fissen og til sidst en tur i rumpen. Nå da da, svarede vi, i munden – det var ved at blive ganske moderne, i fissen – ja det var jo helt efter bogen, i rumpen – ok det havde vi da hørt om, men ikke alle havde prøvet det, så Allan og Svend Åge skulle lige overskride en grænse, hvis de da ville være med. Jeg er frisk på alt svarede jeg, det er bare og sige til.
 

Banditten

Sikkerhedsrepræsentant-kurset, del 2

3011
2008

Job

Det bankede på min dør, og jeg kikkede knurrende på mit vækkeur, hmmm det ringer jo først om en time, nå men jeg må vel hellere se hvem det er, udenfor døren stod Annette, i badekåbe og en sportstaske i hånden. Kom dog ind, sagde jeg, hvad sker der og hvorfor kommer du her på denne tid? Jeg vågnede badet i sved, kunne simpelt hen ikke sove mere, og så var det jeg tænkte, du er garanteret til en omgang morgensex, og jeg har ligget og nulret fissen, så den er helt klar.
 

Banditten

Jette med "sveske" stenene

2311
2008

 

.. Gik hen til hende og gav hende et let klem på den ene balle, hun vendte sig om og skældte mig huden fuld, ”hvad fanden bilder du dig ind” hvæsede hun, ”det må du meget undskylde, men jeg troede du var en anden, dig og Jette har i hvert fald begge en rigtig go' røv” forsøgte jeg grinende at bort forklare balle-angrebet med – pludseligt stod du så der ved siden af mig, spurgte lidt ind til den pinlige situation jeg stod i, jeg fortalte at jeg lige havde krammet damens baller lidt, fordi jeg troede det var dig, du grinede lidt og sagde ”det er sgu da komisk” og damen kunne da godt se det komiske i fejltagelsen
 

Hans

Elskovshygge med Lise 1

2610
2008

 

”Jaeh”, sagde hun, ”jeg ved godt, at du er meget ældre end mig, og at det nok ikke er passende, men jeg har altså bare fået så meget lyst til at være sammen med dig”. ”Jeg er jo gift”, sagde jeg, ”men hvis vi er lidt forsigtige, må jeg nok sige, at jeg også har lyst til at tage dig”. Hun bøjede sig ned og kyssede mig, og jeg rejste mig og slukkede det meste af lyset, så vi ikke kunne ses ude fra gaden. Vi var de sidste på kontoret, og der ville gå flere timer inden der kom rengøringspersonale og vagter. Jeg tog på hendes fyldige bryster, og mærkede gennem blusen, at hun ikke havde bh på.
 

Hans

Lise hitter hos Fruen 2

2610
2008

 

Dagen gik hurtigt, og efter fyraften kom Lise over på mit kontor. ”Er det en god opgave du har”?, spurgte hun med et frækt glimt i øjet. Jeg kunne se gennem hendes tynde bluse, at hun havde taget sin bh af, og hendes brystvorter struttede om kap med pikken i mine bukser. Jeg gik ud fra, at hun også havde taget sine trusser af, og jeg lod en hånd glide op under hendes nederdel. Ganske rigtigt, og revnen var allerede varm og fugtig. Jeg trak hendes nederdel op og placerede hende på mit skrivebord, så jeg kunne slikke hendes glatbarberede fisse
 

Hans

Lise og Jonas 3

0211
2008

 

”Knep mig, Jonas, knep mig, knep mig, knep mig”, sagde Lene og fortsatte med at slikke Lises fissesafter i sig. Jonas løftede hendes ben op til sine skuldre og pressede sin pik langt op i Lenes velsmurte kusse. Jeg havde sat mikrofon på kameraet, og fokuserede lidt på Jonas’ piks glidende bevægelser. Der kom nogle små svup hver gang han kørte sin pik frem og tilbage. Lene stønnede om kap med Lise, og jeg flyttede fokus op til Lises glatte fisse. Man kunne tydeligt se det rykke i hende, hver gang Lenes tunge kørte hen over klitoris. Pludselig trykkede Lene en pegefinger lynhurtigt op i enden på Lise, og hun skreg sin første orgasme ud i stuen.
 

Hans

Lise i orgasmeparadis 4

0211
2008

 

Jeg hentede lidt glidecreme og begyndte at massere hendes bageste hul. Hun nød det. Lene slikkede hendes fissesafter i sig, og Jonas fyldte hendes mund med sin store pik. Lene fandt hurtigt hendes G-punkt, og Lises første orgasme var kraftig. Hun skreg den ud i rummet, medens hun svajede vildt i ryggen. Vi lod hende sunde sig lidt og tog derefter fat igen i et roligt tempo, men der gik ikke mange minutter før hendes næste orgasme måtte ud. Igen ventede vi lidt inden vi fortsatte, og vi lod hende komme rigtigt til hægterne inden vi fortsatte. Mit arbejde med ”stjernen” var ved at bære frugt, og hun var klar. Jeg tog fat i Jonas’ pik og rullede et kondom på, som jeg smurte ind i glidecreme også, bad ham om at lægge sig på gulvet og fik Lise til at glide ned over hans stive pik. Hun gav sig lidt, men inden længe forsvandt hans pik op i hendes endetarm helt til roden
 

Hans

Lise malkede min pik 5

0911
2008

 

Jeg ringede hjem til min kone Lene og fortalte, at jeg ikke kom hjem. Jeg havde aftalt med min kollega Lise, at jeg tog med hende hjem. Lene og jeg er enige om at ”bolle ved siden af”, når chancen og lysten er der. Lise havde spurgt, om jeg ikke ville med hende hjem, så hun kunne få min pik helt for sig selv, og sådan blev det så. Vi kom hjem til Lise, der har en lækker lejlighed. Lise skænkede os et glas vin, tændte stearinlys og gjorde det rigtig hyggeligt. ”Jeg må have din pik inden vi spiser”, sagde Lise, og begyndte at tage sit tøj af. Hun er en fantastisk flot pige, slank og med pæne kuppelformede bryster. Hendes vorter strittede imødekommende.
 

Hans

En god kollega 6

0911
2008

 

”Hvad er der så, Karen?”, spurgte jeg direkte, og kiggede hende lige ind i øjnene. Hun slog blikket ned, og stammede: ”Ja, øh, jeg øh, du øeh”. ”Kom bare med det”, opfordrede jeg hende, ”er det slemt?”. ”Nej, men øøh, jeg synes, at jeg tit så Lise på dit kontor, og jeg øh…” Karen stoppede lidt op, men fortsatte så: ”Jeg fik en mistanke om, at I sås lidt mere intimt, og en dag gemte jeg mig efter fyraften, og så hvilken skøøøn behandling hun fik”. Karen fortsatte meget lavmælt: ”Det kunne jeg også godt tænke mig…”
 

Hans

Femkanten 7

1611
2008

 

Hun smilede til mig, og jeg kunne mærke, at hun kunne klare en pik i det bageste hul. Jeg bad hende om at sænke sig ned over min pik, og hun gled med rystende ben ned over min pik, der uden besvær gled dybt op i hende. Lene og Lise tog sig af hendes bryster, og holdt hende, så Jonas lettere kunne presse sig op. Jonas gled ind, og vi begyndte at sønderkneppe hende. Igen og igen stødte Jonas sin store pik op i Karens snart hudløse fisse. Jeg kunne mærke Jonas’ pik, når han kneppede hende, og det var vildt liderligt. Jonas kneppede hende vildt og hæmningsløst, og det gik lige i pikken på mig. Jeg kunne mærke, at den voksede oppe i hende, og min orgasme nærmede sig. Karen ænsede det næppe. Hun var undervejs med endnu en kæmpeorgasme.
 

Hans

Ulla kom i kløerne på Lene 8

1611
2008

 

Lynhurtigt lod jeg min hånd gå på opdagelse under hendes nederdel. Mine fingre fandt revnen, der var drivvåd. Ulla stod bag en skærm, så hun ikke kunne ses udefra, og jeg fingerkneppede hendes våde fisse. Hun stønnede heftigt, og inden længe peb hun en orgasme ud. Hendes ben sitrede, og hun lænede sig ind over skrivebordet. ”Ååååh, jaaaa, bliv ved, jaaa, åååååååhh”. Hendes orgasme varede næsten et helt minut, og da jeg langt om længe trak min hånd til mig, var den drivvåd af hendes safter. Hun lænede sig ind mod mig og slikkede mine fingre rene for safter. ”Tak, Hans. Du er altså skøn. Jeg er stangliderlig, når jeg ser dig. Må jeg ikke få din pik, inden jeg går hjem”? 
 

Hans

Dobbeltdildo til Lene og Ulla 9

1611
2008

 

Det kan du gøre meget bedre, på den igen”, kommanderede Jonas, og for at give sine ord vægt fik hun et hårdt klask af remmen. Frækt slikkede Ulla dildoen ren for fissesafter inden hun igen begravede den dybt imellem sine skamlæber. Kørte den frem og tilbage i et stadigt hastigere tempo, og i takt med tempoet steg også lyden af hendes stønnen. Hun vred og vendte sig på gulvet og stønnede og peb den næste orgasme ud. Hun satte effekt på afslutningen ved uden ”opvarmning” at presse dildoen hårdt op i endetarmen, kun smurt med hendes egne fissesafter. ”Det var bedre”, sagde Jonas, ”nu kan du få lov til at slikke min pik og mine nosser lidt, men du stopper, når jeg beder dig om det”. ”Ja, herre”, sagde Ulla, og trak Jonas’ bukser ned. Jonas’ pik var selvfølgelig stor og stiv, og svirpede lige ud i ansigtet på Ulla
 

Anonym kendt af red.

En fræk oplevelse på en p-plads

2610
2008

Offentligt

Fyren stiger ind i bilen, jeg tager en hurtig beslutning og går tilbage til bænken og det grønne buskads. Da jeg kommer derhen vender jeg mig rundt mod bilen og gnider på min pik ude på mine læderbukser. Jeg stiller mig således at jeg ikke er i tvivl om at han/hun har set mig og min liderlighed. Derefter bevæger jeg mig ind i buskadset i håb om han/hun vil følge med. Jeg hører døren fra bilen smække og ved derfor, at han er på vej. Spændingen stiger i kroppen og jeg tager pikken frem så han/hun kan se den glatte nybarberede pik når han/hun kommer frem.
 

Busse

Gammel men ikke udslidt

1910
2008

 

Det var medens jeg var chauffør dette skete, på det tidspunkt var jeg omkring de 40. Blandt andet ting, havde jeg en fast tur hver onsdag hvor jeg kørte mad ud til ældre mennesker i et stort område, maden var i en kasse og var frosset ned sammen med køleelementer. En af kunderne var Anna som boede i et lille hus uden for byen og en dag var døren låst så jeg ringede på, der gik nogen tid inden der blev åbnet og Anna stod i døren i en badekåbe som knap kunne nå om hende, hun trådte til side så jeg kunne gå i køkkenet med kassen, da jeg vendte mig om stod Anna bag ved mig og hun sagde, tak for mad, men sådan kan du ikke gå nogen steder hvad mon folk dog vil tænke, hendes bare bryster, havde givet mig et ordentligt jern på og uden at spørge om lov tog hun fat i min lynlås og trak ned og fandt min pik 
 

Schmutzig

Skjulte talenter

2109
2008

 

Hvis hans pik blev mere spændt, ville det endnu mindre være til at holde ud dunkende i længsel alt for hurtigt at køre sig op gennem hendes fisse, der lagde sig som rødt, rødt herligt vådt skummende fløjl hele vejen rundt om pikhovedet og fik ham til at føle sig som om hans pik var uendelig lang og uendelig tæt på at kravle, snige, smyge glide sig hele vejen op til hendes pragtfulde livmodermund, der ville dykke ned og lægge sig blødt, glat, slimet og blidt nappende lyserødt over nakken på pikken, brede sig ned og ind i det og sammen med resten af hendes smaskende og slubrende kusse sende fangarme op i ham gennem spidsen af pikken og stumt hylende række hele vejen gennem hans pik, tværs gennem hans underliv og helt op i røvhullet, trække hele tiden vildere og vildere og vådere og vådere
 

Zonker

Konferencen

1409
2008

 

... nu står Anne og jeg så her ved hotellets reception og får at vide, at der er sket en fejl og at hotellet kun har 1 værelse. Anne spørger om det ikke er muligt at finde noget, men receptionisten siger, at hotellet er fuldt optaget, men at der vil være et ekstra værelse i morgen. Endvidere siger receptionisten, at de beklager fejlen og i den anledning gerne vil byde på frie drinks i baren. Nåh, siger Anne, hvad siger du Vibeke, skal vi prøvet at finde et andet hotel eller skal vi dele værelset i nat og så se på det i morgen? Altså for min skyld kan vi godt dele værelset, sagde jeg. Hvad vil du helst Anne? Ved du hvad, jeg gider næste ikke rakke rundt for at finde et andet hotel - lad os dele værelset. Vi orienterer receptionisten, hvorefter vi får vores nøgle samt en række drinksbilletter til baren. Vi begiver os mod værelset og lukker os ind. Det er da OK siger jeg. Ja, der er da plads nok, men sengen er jo en dobbeltseng og jeg plejer altså at ligge i højre side. Det gør jeg også.
 

Fynskmand

Med konen på nudiststrand i Spanien

1409
2008

Natur

Uden at sige noget, begyndte min kone at gnide på min pik, så den blev stiv på et splitsekund, og hun måtte indrømme, det var frækt, altså hendes generthed var væk, og jeg kunne mærke hun var godt varm. Jeg spurgte forsigtigt, hvorfor slikker du ikke min pik med røven vendt mod ham tyren derovre. Det skulle jeg ikke sige to gange, så var hun i gang. Efter et par minutter stod ham den spanske fyr ret tæt på os og betragtede os, og især min kones store runde bagdel, og sikke en pik, i hvert fald over de 25cm og sikke en tykkelse og et pikhoved. Jeg sagde til min kone, prøv at kig dig over skulderen og da hun så ham stå tæt på sagde hun bare åhhhh og slikkede videre på min stive pik. Jeg sagde, skal jeg vinke ham over til os, og hun sagde stille, det bestemmer du og jeg vidste godt hvad hun ville. Jeg vinkede til ham, og han kom med det samme over til vores tæppe. Han stillede sig på knæ bag min kone og begyndte at beføle hendes store bagdel
 

Kevin P

Forbidden dreams
Passion in the sky

2908
2008

 

Hun var våd og liderlig som aldrig før; hun vidste slet ikke hvor hun sku gøre af sig selv; hun havde lyst til at stønne højt og skrige hans navn. To fingre. Hun ku ikke holde det inde; hun begyndte at stønne: "mmmn, jaah.. åhh fuck, fuck". "Fuck hvor er du fræk", hviskede Adam i hendes øre. Hun kunne mærke hvordan ordene øjeblikkeligt varmede hende indefra og tændte hende endnu mere. "jeg vil kneppe dig nu", hviskede han – og hun svarede med en blanding af et ophidset støn og et lidenskabeligt suk. De rejste sig op. Adam løftede Veronica op i sine stærke arme og bar hende ud på toilettet
 

Schmutzig

Nattog til Stockholm

1208
2008

Offentligt

Lidt efter gav hun et lille kast med hovedet og satte en hånd på brystet af ham, og han satte sig overfor hende igen, og prøvede på at lade som om at han var vant til at sidde overfor velklædte damer, der ikke lagde mærke til, at deres ene brystvorte strittede lige ud i luften. Samtidig var han også nødt til at sidde med benene over kors. – Hvorfor sætter du dig ikke behageligt til rette, så skal jeg vise dig noget, når du ikke er så langt væk, nej spred dem lidt, sagde hun og vippede en sko af, der sikkert også hed noget bestemt. Så gled også hun lidt ned i sædet, løftede en fod (hun havde nylonstrømper på, lagde han mærke til) og placerede så blødt og bestemt sin højre fod mellem hans ben og begyndte at trykke blidt
 

Peter Nørgaard

Duften af kvinde

1208
2008

 

Du skal tage fast om mine hofter og løfte mig ned på dine skuldre. Det vi træner med denne øvelse er vores fælles balance, og du skal være forberedt på at jeg vil dække dit udsyn”. Mettes varme skridt var lige ud foran mit ansigt. Jeg kunne dufte det også havde været en hård omgang for hende. Duften af hendes varme kusse fyldte mine næsebor, og jeg tog en indånding til. Duften fra hendes varme fisse trængte nemt igennem hendes små hotpants, duften af sved og kusse ramte igen mine næsebor, og begyndte at have en effekt på min pik.
 

Schmutzig

Midnatsforestillingen

1208
2008

 

Hun kom til at tænke på første gang, hun havde holdt en stiv pik i hånden. Det var hjemme hos en af hendes veninder, hun kunne huske det tydeligt, selv om hun havde været meget ung. De havde været tre veninder og en dreng. De havde haft seksualundervisning i skolen den dag, utrolig kedeligt, men nu kom de til at snakke om, hvordan sådan en pik egentlig føltes. En af veninderne grinede og sagde, at det havde hun da mærket så tit og kiggede på drengen og spurgte, om han ikke havde lyst til at lægge pik til? Han blev først lidt rød, men sagde så, at hvis det var sådan, var det i orden med ham. Hun kiggede på sin veninde og så sagde hun ok, og veninden nikkede. Drengen så på dem og lænede sig frem mod den erfarne pige og begyndte at kysse hende og samtidig stak han langsomt sin hånd ned i bukserne og begyndte at bevæge underlivet
 

Frøen

Damen i klitten

2207
2008

Natur

Synet af hendes flotte frodige krop, der blev bearbejdet af hendes hænder og fingre, havde sin virkning på mig og min pik. Min pik dirrede stiv i bukserne og jeg måtte trække dem ned, så elastikken lå nede om mine nosser og pikken strittede i fri luft. Jeg måtte tage min stiverik i hånden og langsomt kørte jeg min lukkede hånd op og ned over det stive skaft. Der undslap mig et støn, da mine fingre kørte så stramt ned over pikskaftet, at forhuden gled ned over pikhovedet, der glinsede i det klare sollys af mine safter. Hun må have hørt mit støn, for hun åbnede øjnene og satte sig op, stadig med en finger oppe i kussen. Hun klemte lårene sammen om hånden og sagde, hvad, belurer du mig? Jeg skyndte mig, at få pikken lirket tilbage under shortsene og sagde, nej..
 

The Crown

Ejendomsmægleren

2207
2008

 

- Min eks kunne ikke engang finde ud af at koge et æg uden at det brændte på. Ja, ingen af mine tidligere bekendtskaber har kunnet finde ud af at begå sig i et køkken. Eller vaske tøj. Eller gøre rent. Være romantiske. Intet der havde noget med det huslige eller følelsesmæssige at gøre. Han lyttede tålmodigt og interesseret. Mens hun talte, trådte hun langsomt tættere på ham, indtil hun kom til at stå lige foran ham. Så tæt på at han kunne mærke hendes åndedræt mod sin hud. - Der er så mange mænd der ikke har nogen… Hendes hånd tog resolut fat i hans bukser ved skridtet, der hvor han dannede en lille fold, og hun fik et solidt greb, så han gispede forskrækket. … Nosser. Sådan nogen som dem her. Store, fyldige nosser. En rigtig mand. Hvorfor er der bare ikke flere af jeres slags? Hvorfor skal jeg have besøg af en ejendomsmægler for endelig at finde nogen?
 

Mikkel

All tied up and nowhere to go (Fotografen)

2207
2008

 

Det lød jo lidt lusket. ”Fotosession, helst som Moder Natur har skabt dig. Absolut diskret.” Men adressen var i et nydeligt kvarter og ham hun havde talt med da hun ringede lød sød. Forretningsmæssig men sød. Så hun var taget af sted. Med sommerfugle i maven men sådan skulle det vel være. Hun var kommet kl. 14.00 som aftalt. Den yndige sekretær ved skranken havde efter lidt ventetid, vist hende ind til chefen. Chefen havde taget imod hende og charmeret sig ind hos hende lige med det samme. Givet hende komplimenter for hendes påklædning, anerkendende kommenteret hendes påklædning. De havde fået en drink ”for ligesom at løsne op” havde han sagt. Herefter huskede hun ikke så meget mere. Ikke før hun vågnede op, blindet og hænderne bundet over hendes hoved.
 

Keine

Festivalsminder

1307
2008

 

Han løftede mig op og jeg holdt fast i hegnet mens jeg låste mine ben rundt om hans liv. jeg kørte mit underliv op og ned af hans stive lem og han stønnede "hvor er du fræk" det tændte mig bare endnu mere og jeg lænede mig ind til hans øre hvor jeg hviskede "Nu skal du bare kneppe mig" det tog han hurtigt til sig og pressede sit stive lem op i mig. Jeg lagde hovedet tilbage op ad hegnet og stønnede. Han stod helt stille med pikken oppe i mig og hovedet hvilende på min skulder. Så løftede han hovedet, stirrede direkte på mig og sagde "Skal jeg virkelig kneppe dig!?" jeg kiggede på ham mens jeg bed i min underlæbe og nikkede. Så trak han sig til bage og begynde at støde op i mig.
 

Solskinspigen 1970

Sex på Calpe Strand

1307
2008

Offentligt

Først ligger jeg og kæler for min mand, som ligger til højre for mig, du ligger bare og kigger på og nyder, at se at han også nyder det, jeg laver ved ham. Jeg har taget hans pik i munden og ligger og driller ham, forstået på den måde, at jeg slikker ham ganske langsomt op og ned ad hans dejlige pik, og på den måde kører jeg ham lige på kanten af udløsningen, men jeg syntes ikke, at han skal komme endnu, så jeg beslutter at tage hans nosser i behandling, også begge hans nosser tager jeg i min mund, samtidig med at jeg ser ud af øjenkrogen at du ligger og leger med dig selv. Det syntes jeg ikke at du skal, så jeg beder min mand om at ligge og spille lidt selv, imens jeg tager dig under behandling.
 

Busse

Sex til både ung og gammel

0506
2008

 

Efter få stød skreg hun samtidig med at hun dunkede mig i ryggen med begge hænder, mens hun skreg sin udløsning ud, så jeg tror ikke der er nogen i omegnen, der var i tvivl om, hvad der skete, jeg nåede ikke at komme med. Efter nogle minutter sagde hun, slik mig igen, du gjorde det så dejlig. Hun fik mig ned på ryggen og satte sig over min mund, og jeg slikkede alt hvad jeg kunne. Pludselig var der en mund om min pik, det kunne ikke være Krølle, da hun sad oprejst over min mund og jeg kunne ikke se noget, da hun holdt mig fast med sine lår. Nu var der en der gled ned over min pik, hun var ikke så snæver som Krølle, men alligevel var det dejligt
 

Hootie6

Tag skridtet

2305
2008

 

Mine knæ eksede. Det hele var forekom så uvirkeligt. Hvor gammel var hun? Halvtreds, måske, jeg kendte hende sgu da ikke! Jeg selv rundede de tredive. Klokken var to. Det var tid til at hente ungerne. Marias stemme nåede min bevidsthed. Hun var under fem meter fra mig og anede intet. Kællingen lavede det dér dask med langfingeren, som når man spænder i hele hånden og til sidst sender en fingerspids mod en flue, der blæser flere meter væk. Hendes negl ramte mig som et glødende skod lige på pikhovedet, så smerten overdøvede den opstigende orgasme
 

Drillepinden

Ørstedsparken

0505
2008

Offentligt

Den, jeg her vil fortælle, har jeg hørt utallige gange. Men aldrig set i noget blad. Højst har der i forbindelse med interviews været en antydning i en bisætning om 'ministerens særlige interesser'. I modsætning til lystfiskerhistorier og soldaterdittos har den stort set ingen forandringer gennemgået, siden jeg hørte den første gang for... ja, det er ret så mange år siden. Dengang var ministeren, som er historiens hovedperson, slet ikke som nu i toppen af hierakiet. Men dog i partiets bestyrelse, gruppe eller ledelse - eller hvad det nu hedder. Senere blev han næstformand og formand - og til sidst var ministerposten indlysende. Jeg tænkte dengang: - Nu holder journalisterne ikke kæft mere. Første gang, han dummer sig og bliver en smule upopulær, vil de elske at fyre den af. Og så er hans politiske karriere slut på én nat. Men historien er til dato ikke set på tryk eller i noget elektronisk medie - ikke engang i de såkaldte satireprogrammer. Så jeg vil ikke bruge personnavne. Kun et enkelt stednavn: Ørstedsparken i København.
 

Drillepinden

Der var en liden by

2004
2008

 

Just da Lars mærkede affyringstidspunktet nærme sig, trak han med opbydelsen af sine modsatrettede kræfter raketten fra affyringsrampen, krøb ned og kvitterede med tungen for sekretærens gentagne 'blowjobs' i de foregående uger. - For helvede, hvor slikker du godt fisse! Det er noget af det bedste, man kan byde en liderlig kvinde som forret til den hovedret, som min forslugne kusse er helt vild med at få serveret om nogle øjeblikke! Sød musik i lysten mands øren. Og så fik klit og hele klitlandskabet en omgang tunge, så englene sang. Men der var ingen hyrder på marken til at høre englekoret. Kun det liderlige par, som nød hinandens hittepåsomhed i uforstyrret ro. Troede de. Men... Netop i det sekund, bankede det på bilruden! Militærisk Bank-bank---bank!
 

Nybegynderen

Sauna

1004
2008

 

Kort tid efter fandt vores læber hinanden, efter at have kysset spurte jeg efter hendes navn, vores læber mødtes igen og derefter svarede hun:" Louise, hvad med dig? "Jeg hedder Katrine." Vi grinede og fortsatte med at udforske hinandens kroppe. Vi var så travlt optaget af hinanden, så vi opdagede ikke, da en fremmede trådte ind i saunaen, han så meget forbløffet ud i ansigtet, hvilket man ikke kan bebrejde ham. Det er ikke hver dag man møder det syn i svømmehalen, to unge piger der er i fuld gang med en 69.
 

Goldflame

Filmen

1703
2008

 

Han spørger om jeg nogensinde har overvejet at tjene penge på at vise mig frem. Jeg svarer ham, at det har jeg ikke, for det er ikke noget for mig. Han griner af mig, og spørger mig om jeg ikke godt kan lide at tjene penge, uden faktisk at gøre noget for det. Jeg svarer ham, at det kan jeg da, alle elsker jo penge, og endnu bedre penge, der ikke skal arbejdes for. Han forklarer videre, at han faktisk er en manager, han har 9 modeller, som laver pornofilm for ham. Han har de rige kontakter, og han sælger private film til dem, altså deres private fantasier, med den model kunden kan lide, og det vil han betale pigen $2500 for. Jeg tænker wow, det lyder da fint, 15000 kr. for faktisk ikke at lave noget andet end det man allerede gør. Vi snakker lidt videre om det, men han vil helst ikke fortælle mere, han vil først have svar på, om jeg er interesseret i at blive hans model. Jeg svarer ja, simpelthen for at få mere at vide..
 

Merlin

The Mile High Club

0903
2008

Offenligt

Det ville blive sent inden vi ville lande på Sønderstrøm, men vi havde fået lidt godt at spise med fra messen på Goose bay, og stjernerne og nordlyset gjorde turen helt fantastisk. På et tidspunkt, da vi alle var blevet lidt småsultne, gik June og jeg ned i kabinen for at grave lækkerierne frem og lave lidt guf til os alle sammen. Mens vi stod og rodede, kunne jeg mærke hendes tilstedeværelse meget tydeligt, og flere gange gik hun så tæt forbi mig at hendes bryster og lår strejfede mig, selvom der var masser af plads. Jeg vendte mig og kom med en spøgefuld bemærkning om at ”this place wasn’t big enough for the both of us” hvorefter hun kom helt hen og stillede sig tæt op ad mig og spurgte hvad jeg ville gøre ved det...
 

Mizze Munther

Fødselsdagsgaven

2001
2008

 

Den korte nederdel røg op om Rosas slanke talje. G-strengen var straks værre. Men med Jespers kyndige hænder til hjælp, forlod de bløde røde blonder snart hendes krop. Rosas våde fisse sejlede af safter, hun kunne mærke hvordan det løb ned af lårene. Roligt satte hun sig tilrette, overskrævs på Jesper. Hans stærke hænder holdt fast omkring hendes fyldige hvide balder. Han klemte godt til, han ville være sikker på at hun ikke smuttede fra ham. Jesper havde igen fundet hendes bryster, og bed i dem. Rosa svarede igen ved at lade hans pik glide ind i sin fisse. Men kun hovedet
 

Mizze Munther

Fødselsdagsgaven 2

2802
2008

 

Han fugtede en finger i hendes drivende fisse. Lod den glide op langs den våde revne - længere op. Cirklede rundt om stjernen. Massere­de hende let - åbnede hende. Rosa gav sig - klynkede: "Nej, nej - ikke det." Det måtte han respektere. Han kunne ikke gøre det uden hendes accept. Han lod det yderste af fin­geren hvile lige inden for i hendes snævre, stramme hul. Lidt ville han have. Den stive pik fandt af sig selv vej til den våde indgang. Langsomt lod han den glide ind. Rosa mærkede, hvordan fingeren trykkede ned og fulgte pikken på dens vej ind. I samme takt, kneppede Den Nordiske Gud Rosa, med fingeren i stjernen og pikken i den våde fisse
 

Busse

Et frækt tilbud

2001
2008

 

Pludselig var der en der spurgte, om hun måtte sætte sig ned ved bordet. Jeg svarede ja, uden at se op fra avisen. Så spurte hun, hvor meget det kostede, og jeg så op fra avisen og kikke på hende og spurte, hvad hun mente. Jo, er du ikke gigolo, din cigaretpakke står med forsiden udad, som om du inviterede, og du læser i Ekstrabladet, det plejer at være tegnet. Nå på den måde, svarede jeg, skal vi sige tusind kroner, og jeg gjorde, som om jeg læste videre. Hun lagde en seddel og gik. Da hun gik, så jeg en fornemt klædt kvinde, der skjulte sit ansigt med store solbriller og kraven på en fin frakke. På sedlen stod: Kom til (en adresse i et af de mere mondæne kvarterer i byen) kl.14. hold et par huse fra adressen. Jeg besluttede at lege med, og kl.14 holdt jeg ind til fortovet tre huse efter adressen
 

Slay

Første tur i ambulancen

1912
2007

Job

Hun hørte ingen stemmer længere og pludselig gik døren til soveværelset op. Kasper kom ind og fik et chok da han så hende sidde på sengen. “Sophie? Jeg vidste ikke du var her.” Han var kommet hjem for hurtigt at skifte sko og hente et håndklæde. Han var på nattevagt og hans makker sad nede i deres ambulance og ventede på ham. Sophie betragtede ham mens han gjorde hvad han skulle og kom til, da hun rejste sig, at strejfe hans pik. Hun kunne mærke en bule og blev meget overrasket. Han tog sig hurtigt engang i skridtet og rettede på det hele. Han gik over og stod direkte foran hende og hviskede hende helt ind i øret: “Vi har ikke så meget at lave her i nat, så skulle jeg ikke tage at køre dig hjem?”
 

DJ Eagle

Skovtur

1912
2007

 

Jeg tog brystklemmerne, buttplug og en lille vibrator ting der kunne spændes på klitoris. Vendte tilbage til hende og fjernede det sidste klædningsstykke, bh’en. Hendes bryster var noget nær perfekte. Ikke for store, men alligevel fyldige og spændstige. Når hun stod der strakt ud, løftedes de til et kanon frækt syn. Jeg nulrede vorterne så de blev stive, tog brystklemmerne og satte dem på. De kunne justeres, så jeg startede med at sætte dem ikke alt for stramt. Hun ømmede sig alligevel, men gav udtryk for, at smerten var behagelig. Jeg trak lidt i dem og mærkede efter mellem hendes ben. Der var begyndt og blive temmelig fugtigt dernede, nærmest vådt
 

Merlin

Skyggen

2611
2007

 

Der går nogle minutter, så bliver en hånd lagt ganske let på mit lår. Jeg mærker den lige så tydeligt. Jeg retter mig op i mit sæde, drejer hovedet men ”skyggen” ved siden af mig lader som intet, og lader bare sin hånd hvile let på mit lår. Lidt ubehagelig til mode prøver jeg at flytte mig, men da jeg prøver at trække benet væk, borer nogle skarpe negle sig ned igennem min tynde sommerkjole, og ned i lårets kød, og holder mig fast. Skal jeg råbe op og blive fornærmet? Jeg ved det ikke. Jeg er i vildrede, hvad nu hvis det bare er en fejltagelse? Jeg vælger at vente lidt og se tiden an. Hånden ligger stille, jeg mærker varmen fra den mod mit lår, og begynder at slappe af igen. Så begynder fingrene at bevæge sig, bare i små ryk, stille og roligt, men ved hver lille bevægelse får min kjole et lille nøk opad og mit nøgne lår bliver mere og mere blottet
 

Pijay

Håndværkersex

1110
2007

 

Man kunne tydeligt se hendes brystvorter, så hun havde altså ingen bh på. Da hun vendte sig om for at vise mig ind i køkkenet, faldt mine øjne på den røde g-streng, man kunne se et stykke af ovenover taljen på hendes bukser og den lille faste røv, hun var udstyret med. Kald mig bare en gammel gris, men jeg kunne da ikke lade være med at lade tankerne kredse om, hvordan det ville være at holde sådan en krop og kæle for den. Hun viste mig, hvor opvaskeren skulle installeres og spurgte, om der var noget, hun skulle hjælpe med. Jeg ville ønske, jeg kunne have svaret ja, men det var der jo desværre ikke, så jeg svarede benægtende. ”Er det så i orden, hvis jeg går i bad?” spurgte hun så. Tanken om, at jeg skulle være der, mens hun vaskede sin lækre nøgne krop, fik det næsten til at svimle for mig
 

Pijay

En sexetl overraskelse

1110
2007

 

Jeg var virkelig glad for dugen, da den dækkede for det, der virkelig skete. Jeg lod øjnene glide rundt på nogle af de andre gæster, mens jeg tænkte: ”I skulle bare lige vide!” Da vi var ved at være færdige med at spise, tog jeg venligt men bestemt hånden ned under bordet og fjernede hendes fod, mens jeg hviskede: ”Jeg skal altså kunne rejse mig om lidt.”. Hun grinede bare men lod dog foden blive nede på gulvet. Jeg forsøgte virkelig at tænke på noget andet, og efter et minuts tid var der atter fred og ro i mine bukser, så jeg kunne gå op til skranken og betale for vores mad. Da vi kom ud på gaden, gav vi hinanden et langt og dybtfølt kys, før vi gik hen til bilen. Jeg troede, at vi skulle hjem og ’hygge’ os, men min kone havde åbenbart helt andre ideer
 

Mo

Bord-bænkesæt

1609
2007

 

Lægger dig op på bordet igen, spreder dine ben så fødderne sætter af på bænkene, du ligger dejligt udspredt, og din fisse er lige til at indtage. Jeg kommer hen til bordet, min pik er lige i højde med din fisse. Jeg bukker mig og lader min tunge glide henover dine skamlæber et par gange, din klit vil helt vildt gerne slikkes, men jeg slikker udenom hele tiden, pirrer dig og driller dig, men forbarmer mig og begynder at slikke direkte på den nu, mærker at dine safter løber ud af dig og sikkert mine med. Jeg stikker søgende en finger op i dig og smører din anus ind i vores safter, det glinser dejligt indbydende. Jeg glæder mig helt til, at jeg skal anal kneppe dig og skyde min sperm langt op i dig.
 

Marthin

Frugt & Grønt

1609
2007

 

Hun stod foran mig i køen i Netto, hendes tynde tøj klistrede til kroppen og fremviste mig en smuk slank liderlig krop, køen var lang, kassedamen var langsom, sommerheden brændte, utålmodigheden var stor og hun drejede sig rundt og stirrede på mig, blinkede med det ene øje og lod tungen spille i munden mellem læberne og vendte igen ryggen til mig. Min hånd gled ned mellem linningen på hendes hvide stramme jeans og hendes bare ryg og mine fingre spillede lidt med hendes stramme balder, krøb rundt om hendes mave og dykkede ned mellem hendes varme liderlige lår og smuttede ind i hendes fugtige paradis af en liderlig kusse. Klitoris sad stiv og liderlig afventende på en indtrængende ven, der kunne få den til at reagere i positive retninger, der var dårlig plads i hendes stramme jeans, men alligevel fingerkneppede jeg hendes kusse i langsomme liderlige ind og udadgående bevægelser.
 

Mizze Munther

PLING You've got mail

1609
2007

 

Forkontoret var helt tomt da han nåede arkivet, hvor mon Eva var. Det havde han ikke tid til at spekulere på, hovedsagen var at Rosa var der hvor hun skulle være. Anden dør til venstre. Døren var lukket derind, et eller andet fik ham til at standse op og lytte før han brasede ind. Forbavset hørte han en svag stønnen inde bag døren. Mon der var andre end ham der havde glæde af den lille Rosa? Ganske langsomt åbnede han døren ind til det lille arkiv rum. Der midt på gulvet stod Eva og Rosa i en hed omfavnelse, begge så nøgne som gud havde skabt dem. Ingen af dem havde tilsyneladende opdaget han var der. De var fuldstændig opslugte af deres lidenskabelige tungekys. Han tog en hurtig beslutning – gled ind af døren og lukkede den stille efter sig igen. Dette kunne blive meget interessant at følge. Rosas hænder gled kælent ned af Evas ryg – ned til de fyldige velformede baller. Willys pik var ved at sprænge sig vej ud og hurtigt fik han den hevet frem, han måtte hjælpe sig selv
 

Mizze Munther

You've got mail 2

1609
2007

 

”Jeg kommer lige fra en tur i arkivet, Willy” hvislede hun faretruende ”mener du at den omgang du gav de to piger der, er en del af firmaets personale pleje politik?” Hvis han havde kunnet, ville han være krøbet i et musehul lige nu. Dybt rødmende tænkte han på hvad hun havde set. Ham, med pikken dybt begravet, i Evas faste røv – Eva med hovedet i Rosas dejlige fisse og Rosa – åh nej. Stammende og rødmende begyndte han på at forklare sig. Ilse afbrød ham hårdt. ”Jeg forlanger at blive behandlet på samme måde, som den resterende del af personalet. Det inkluderer også personale pleje.” Willy stivnede. Hvad var det dog hun sagde – det varede lidt før ordenes betydning trængte ind. Ilse – den gamle krage – hun ville ha hans pik.
 

Flensborg tøs

Stuepigen 1

1609
2007

Job

"Ville vist ikke være særlig pænt af mig at lade dig stå tilbage med stiv pik, men jeg skal jo gøre badeværelset rent først," sagde jeg til ham. "Jamen du behøver ikke at gøre badeværelset rent for mig," smilede han opfordrende ned til mig. Jeg havde stadig min hånd på hans bule. "Så for at fjerne trykket her slipper jeg for at gøre dit badeværelse rent i dag?" "Åh ja bestemt, har virkelig vasket den grundigt for dig skat." Jeg så op til ham - "Når du har ligefrem regnet med at jeg ville gå ned på knæ foran dig og sutte din pik?" Jeg fjernede hånden på bulen og han fik sin stive pik frem af sine boksershorts. Ikke nok med det - han tog dem ligefrem af igen. "Ja søde, sut nu min stive pik."
 

Flensborg tøs

Stuepigen 2

1609
2007

Job

Han sagde stadig ikke noget, stod der bare i døråbningen. Jeg gik hen til ham. Han stod og holdt døren nærmest åben for mig. Jeg gik derind uden at sige noget. Jeg stillede mit rengøringssæt på gulvet i hans entre og gik ind på hans værelse. Han havde lukket og låst døren og kom efter mig. Jeg havde faktisk knappet trøjen da jeg var gået fra ham. Jeg stod nu der foran ham. Knappede trøjen op - tog den af og trak min bluse ned så mine bryster kom frem igen. Han stod afventende men smilende og så på mig. "Ja det var da en start. Men denne gang siger jeg ikke noget. Så må vi jo se om du kan gætte dig til hvad jeg vil denne gang. Først derefter må du gå igen og fortsætte med dit arbejde." Jeg begyndte at tage min nederdel af og mine trusser.  Han stod og smilte så jeg måtte være på den rette vej. Jeg kravlede op på sengen. Jeg så på ham. Han begyndte at tage sit tøj af, så jeg havde gættet rigtigt. Han havde ikke glemt synet af mine baller og det var bestemt det han ville. Jeg strakte min røv i vejret for ham..
 

Par i hjerter

Alarmsælgeren

0909
2007

Job

Da helt plutselig tok hun hånden bak seg og puttet en finger i anus på seg selv, det hadde ikke skjedd før. Og like etterpå tok hun tak i kukken min og liksom ledet den opp mot analen sin. Jeg hadde aldri fått knulle henne der så jeg ble om mulig enda hardere når jeg satte kuhodet mot åpningen og presset forsiktig på. Og kukken gled sakte inn i rompa hennes, og det var så deilig så deilig. Hun slikket en annen jente og jeg knulla henne analt for første gang.
 

Warlock

De(laid)

0909
2007

 

Jeg kunne ikke dy mig længere – jeg måtte åbne øjnene og sikke et syn der mødte mig. Da vores øjne mødtes var det ligesom der gik elektrisk strøm imellem os. Pigen var ved at trykke et nummer på telefonen, så mens hun var optaget af det, havde jeg frit udsyn. Bh'en var åbenbart blevet for varm, så hun havde taget den af. Den røde kjole overlod ikke meget til fantasien. Hendes dejlige bryster sad lige så højt som i Bh'en, og de store tykke vorter var ved at stikke hul på stoffet. Man kunne lige ane den højre aureole, der tittede op over brystudskæringen, og da hun lænede sig tilbage med telefonen ved øret gled kjolen lidt ned, og afslørede endnu mere af hendes lækre bryster.
 

Primavera te

Mig og min træner

0909
2007

 

Jeg stod alene under bruseren og tænkte på hans massage. Mmm.. Jeg forestillede mig hans varme bløde hænder kærtegne min nøgne krop, men det var ikke helt det samme. Jeg tog mig selv i at ønske, at han var der. Mine egne hænder begyndte at bevæge sig rundt omkring på min krop. De legede lidt ved brystvorterne, lidt ved klitten, men hele tiden tænkte jeg på ham. Billederne i mit hoved tog overhånd, og der stod jeg og drømte og stønnede nok en smule. Men pludselig var det som om, fantasierne var lidt for virkelige, det var som om jeg kunne høre hans åndedræt, som om jeg kunne mærke det, som om han stod lige foran mig. Jeg åbnede øjnene og ganske rigtigt, lige foran mig og ligeså nøgen som jeg, stod han og smilede.. "De andre er gået, og jeg har låst døren," sagde han med et glimt i øjet
 

Eva

Mus og Mis

0909
2007

 

Jeg stod alene under bruseren og tænkte på hans massage. Mmm.. Jeg forestillede mig hans varme bløde hænder kærtegne min nøgne krop, men det var ikke helt det samme. Jeg tog mig selv i at ønske, at han var der. Mine egne hænder begyndte at bevæge sig rundt omkring på min krop. De legede lidt ved brystvorterne, lidt ved klitten, men hele tiden tænkte jeg på ham. Billederne i mit hoved tog overhånd, og der stod jeg og drømte og stønnede nok en smule. Men pludselig var det som om, fantasierne var lidt for virkelige, det var som om jeg kunne høre hans åndedræt, som om jeg kunne mærke det, som om han stod lige foran mig. Jeg åbnede øjnene og ganske rigtigt, lige foran mig og ligeså nøgen som jeg, stod han og smilede.. "De andre er gået, og jeg har låst døren," sagde han med et glimt i øjet
 

Mizze Munther

Skovturen

2707
2007

 

Hviskende fortalte han hende hvor dejlig hun var. Hvor meget han havde længtes efter at kunne holde hende i sine arme, trykke hendes dejlige krop mod sin. Hun svarede ham igen ved at kysse ham lidenskabeligt. De blide røde læber trykkede sig mod hans, skiltes for at lade tungen lege med hans. Sådan stod de en stund for at udforske hinanden, for at blive fortrolige. Hendes hænder gik på vandring hen over hans muskuløse krop. Standsede op et øjeblik, kun for at krænge jakken ned over hans skuldre. Fingrene dansede videre, løsnede slipset – trak det kælent bort fra hans hals. Knap efter knap blev åbnet i skjorten, som snart endte i bunken på græsset.
 

Oomph

Hos frisøren

2707
2007

 

Da jeg skulle til at betale fandt jeg ud af at jeg havde glemt min pung derhjemme. Jeg bliver nødt til at tage hjem efter min pung, jeg har glemt den sagde jeg til Line. Du kan bare betale næste gang du kommer, sagde Line. Har det bedst med at betale, jeg kan bare komme forbi senere med penge i konvolut og smide den i postkassen, sagde jeg. Det behøver du ikke, så vil jeg hellere have du kommer forbi mig med dem, sagde Line. Jeg sagde hurtigt, aftale, og fik hendes adresse. En time efter stod jeg ude foran hendes dør og bankede på. Jeg ved Line er gift og har to børn, men huset så helt dødt ud. Efter et øjeblik gik døren op.
 

Bent Habe

Natlig køretur

2707
2007

 

Jeg trak pikken ud og plantede et par fingre i kussen, samtidig med at jeg hviskede til Hanne: "Der står en ung knægt og spiller pik ved synet af os. Kunne du ikke tænke dig en flot drengepik"? Hun hviskede igen: "Åh ja, jeg er så liderlig, at jeg vil prøve alt, specielt en drengs uerfarne pik - det har jeg altid drømt om" Jeg vinkede ham hen til os og sagde: "Har du ikke mere lyst til at plante den flotte fyr du har i min kones kusse - kom bare og knep hende".
 

Mizze Munther

Skattejagten 3

1207
2007

 

”Hej Villy. Håber ikke at det blev pinligt, du så så trist ud, jeg måtte muntre dig op... du behøver ikke at kigge efter mig, jeg er der alligevel ikke, længere. Må jeg invitere dig på en skattejagt? Tror du vil sætte pris på gevinsten. Hvis du vil, skal du følge ledetrådene. Start når mødet er forbi. Første ledetråd: Find to velvoksne meloner. Hede hilsner RosaMund” Han kiggede hurtigt op – tjekkede hurtigt hvem der var i lokalet... ingen nye... Havde der været nogen før? ... Han kunne pludselig ikke huske det... Tog et hurtigt kik på dagsordenen. Hm... præsentationen af nye... måtte være der... han kunne bare ikke huske at der havde været nogen som kunne minde om RosaMund... Afsenderen af mailen gav heller ikke noget... Hun var dygtig... helt anonymt... Han kunne næsten ikke vente... kunne mærke den begyndte at røre på sig under bordet.
 

Marthin

Frydelund Camping

2506
2007

 

På skrivebordet lå hendes kursusmappe og en åben kuvert. Da jeg ville sætte det på plads faldt der en diskette ud af den åbne kuvert. Da jeg samlede disketten op og vendte kuverten for at putte den tilbage kunne jeg ikke undgå at læse teksten på kuverten: TAK FOR EN DEJLIG AFTEN OG NAT, hilsen Jan. Det gav et sæt i mig. Hvad f... var det nu for noget. Jeg kikkede i kuverten, men den var tom. Nu tændte jeg for edb-maskinen og fik den startet op. I med disketten for at se på indholdet. Starte stifinder og checke filer. Hmm, mystisk, der var 2 mpg filer og nogle jpg filer. Nå, på med vanten og kikke på sagerne. Den første jpg fil jeg fik åbnet var et billede af en lænestol. Nå det var sgu da mærkeligt at fotografere sådan en. Videre til næste fil. HVAD S.. , der lå min kone splitternøgen og blev slikket mellem benene. Det var som om Brian Nielsen ramte mig rent i mellemgulvet.
 

Mizze Munther

My Space

2506
2007

 

Hun forestillede sig at det var hans tunge... fingre... stive pik som hun kunne mærke i sin mis... Det raslede i buskene bag hende, men hun var for opslugt af sin egen nydelse til at bemærke det. Hun krammede sine bryster hårdt, klemte brystvorterne... nød smerten... den søde smerte... Gnubbede knoppen - mærkede hvordan varmen bredte sig i missen... Pludselig mærkede hun fremmede hænder om sine bryster - et tungt åndedræt i sit øre - blide kys i nakken... bag øret... lige som hun kunne li det... Arme der holdt hende tæt. En hånd strøg gennem hendes hår - fingre der filtredes ind i håret - holdt hende i et fast greb - skubbede hende blidt fremad. En dyb stemme der hviskede: \"Ned på alle fire, babe\"
 

Anni Mela

Køreturen

1706
2007

 

Jeg lod en hånd glide op og nulrede mit bryst, hårdt og fast, stønnede lidt højt og satte farten op i missen.
Mine lyde fra missen overdøvede næsten bilens. Bilen stoppede, vi var kommet til det store kryds midt i byen, jeg så ud af sideruden, men stoppede ikke med at lege, jeg tror tydeligt, at den halvtykke mand i bilen ved siden af, kunne se hvad jeg lavede, for at han smilte og blinkede frækt til mig. Uden at tænke tog jeg fingrene direkte fra missen og ind i min mund, suttede på dem, som var fugten derpå det sidste fugt på jorden. Min mis dunkede og jeg trængte til at blive kneppet.
 

Mikkel

Kollegaens heftige tanker

2702
2007

 

Først fik hun et tørklæde for øjnene. ”Arh, lad være med det, så kan jeg jo slet ikke se noget” sagde Lone. ”Det er heller ikke meningen” sagde jeg mens jeg fik presset hendes egne, våde trusser ind i munden på hende. ”Det er heller ikke meningen du skal kommentere alt hvad jeg laver, så derfor er jeg nødt til at lukke munden på dig”. Herefter tog jeg fat i hendes ene ben. Et par af nylonstrømperne blev viklet om anklen og benet herefter hejst op til den ene hjørnestolpe. Samme tur fik det andet ben. Hun lå nu nydelig på sin egen seng; stadig med sin skjortebluse knappet til men ellers nøgen, armene bundet på ryggen og benene hejst i vejret og spredt ud til siden..
 

Bent Habe

En uforglemmelig skovtur

2002
2007

 

Under køreturen til Trylleskoven havde jeg min højre hånd oppe under Hannes kjole, hvor den frit kunne kærtegne den dejlige kusse. Peter sad på bagsædet og slugte det dejlige sceneri med øjnene, hvilket resulterede i, at han på et tidspunkt måtte tage sin stive pik frem fra buksernes gemme. Da jeg alligevel ikke kunne koncentrere mig ordentligt om både kørsel og kusse, standsede jeg bilen og bad Hanne sætte sig ind på bagsædet hos Peter med den "stive" - jeg skubbede passagersædet frem, så de kunne få bedre plads under den videre køretur. I bakspejlet kunne jeg nu se, at Peters pik fik sig en kyssetur af den nytilkomne bagsædepassager, som inden længe satte sig med ryggen til Peter og lænede sig frem over ryglænet og sagde grinende til mig: "Gæt en gang på, hvad der holder mig fast under kørslen"
 

Konen

Guidet tur

2002
2007

 

Nu var det deres tur til at følge efter guiden. De tog hinanden i hånden og begyndte at gå. Guiden fortalte at man skulle holde sig samle og ikke rører ved noget. De gik ad lange mørke gange, da de sakkede bag ud. Hun puttede sig ind til ham, for det var lidt uhyggeligt. Han lagde armen omkring hende, kørte armen ned af hende og kærtegnede hendes velformede røv. Hun var en pæn kvinde, dejlige runde bryster og en slank krop. De mørkeste øjne med et lysene glimt, det bløde slange krøllet hår. Han stoppede og pressede hende op ad væggen, han kyssede hende op og ned af halsen. Han fortsatte ned til kavalergangen, hun kiggede rundt og kunne ikke se et øje, de var alene. Hans hænder fandt vej frem til hendes balder, han klemte dem blidt. Hun var tændt og kunne se på bulen i hans bukser at han også var. Hun lod en hånd glide ned over hans hårde bule.
 

Jens 2200

På grænsen til det virkelige

2002
2007

 

Jeg slår øjnene op da jeg hører døren til toilettet gå op. Sidder helt stille, og lytter. Mærker varmen i kinderne og hjertet der slår hurtigere. Jeg masserer videre. Det er jo hensigten med at være her. Jeg kan høre skridt ude ved vasken. Jeg spreder benene så meget det er muligt og trækker forhuden helt tilbage så pikken bliver stor og helt spændt. Døren til kabinen går pludselig op og pigen fra cafeen står og ser lidt forvirret på mig. I hvert fald er forvirring det første indtryk, jeg får af hendes ansigtsudtryk. Jeg er ligeglad nu, og begynder at massere min pik frem og tilbage mens jeg prøver at fange hendes blik. Kig på mig, og se hvor liderlig du har gjort mig. Hun ser mere beslutsom ud da hun træder et skridt frem ind i kabinen og lukker døren bag sig. Hun skubber låsen for. Hun står ikke langt fra mig. En halv meter er der mellem vores ben. Hun stiller sig op og kigger henholdsvis på mit ansigt og pik.
 

Warlock

Jule-pikkolinen 2

1401
2007

Job

”Det er meget frækt at være sammen med dig. Jeg er blevet rigtig våd. Nu skal jeg vise dig hvad jeg lavede i går nat, da jeg var alene og drømte om dig.” Sagde hun mens hun spredte benene. Hendes hånd gled langsomt ned mod skødet og mens hendes anden hånd begyndte at lege med den ene brystvorte sagde hun: ”I dag må du kun kigge på. Næste gang er det din tur!” Hun lod fingrene massere sine krøllede skamlæber og hendes våde kusse åbnede sig langsomt så jeg kunne se hvor våd hun var. Hun lagde sig ned på ryggen med spredte ben og hendes hånd legede med hele området omkring hendes dejlige åbning. Hun lod langfingeren glide kærtegnende hen over nougatstjernen og lod lige blommen af fingeren forsvinde ind i bagindgangen. Jeg var fuldstændig fascineret af hendes leg med sig selv, og min pik var allerede ved at blive halvstiv igen.
 

Mo

Fredag aften

1712
2006

 

Jeg skrev tilbage: ja jeg kan godt se dig tag dine trusser af, men blive siddende ikke gemme dig tøz! Jeg stod perfekt til at kunne se dig tage dine trusser af, der var andre der kiggede da du gjorde det,  Det hidsede mig lidt op, min pik rørte på sig igen, du var altså til mere end lir i dag, jeg skrev en sms til dig: drik din drink og kom trusserne ned i glasset, du drak og puttede dine trusser ned i glasset, jeg gik forbi dit bord og tog glasset, uden du opdagede det, jeg gik i baren og fik et viskestykke, jeg tog snoren med kugler op og pakkede dem ind i viskestykket, gik forbi dit bord og lagde viskestykket på bordet og sagde brug den, du tog fat i viskestykket og åbnede det forsigtig, du smilte da du så hvad det var, jeg skrev en sms med ordene: sæt dig til bordet og sæt dem op nu tøz
 

Warlock

Jule-pikkolinen

1212
2006

 

”For resten har jeg også post til dig” svarede hun, mens hun fandt en del breve og en temmelig stor pakke frem fra postvognen. ”Må jeg godt se, når du åbner pakken. Jeg er så forfærdelig nysgerrig efter at se det frække undertøj, du har købt til din kone.?” spurgte hun frækt. Jeg svarede at jeg aldeles ikke havde nogen kone. Pakken var en julegave fra et af de undertøjsfirmaer vi lavede reklamer for. Jeg åbnede pakken og fandt et udvalg af de nyeste trusser og bh’er. Hun lod undertøjet glide gennem fingrene på en måde, der fik mig til næsten at miste besindelsen. Jeg overvejede i fuldt alvor at flå bukserne af hende og kneppe hendes ind over skrivebordet
 

Bent Habe

Sig navnet

1711
2006

 

Ulla sad foran mig på en skammel og fortalte mig nu, at hun i den nærliggende skov havde mødt en ung pige, der havde bedt om hjælp, for der sad en mand længere fremme på en bænk med bukserne åbne, så man kunne se, hvad man ikke skulle kunne se! Hun turde ikke gå forbi ham, så Ulla gik sammen med pigen, trækkende deres cykler, forbi manden, der ganske rigtigt sad og viste sin velvoksne følgesvend frem. Ulla fortalte grinende, at den unge pige havde kigget genert til den anden side, da de passerede manden - pigen kunne nu stige op på sin cykel og komme afsted. Ulla fortalte mig nu, at hun var gået tilbage til manden for at give ham en kraftig besked om, at finde
 

Kogle

Fræk fotografering

2209
2006

 

Da hun havde røget færdigt satte hun sig igen godt tilrette - åbenbart indstillet på at sove lidt mere. Efter et kort stykke tid gentog historien sig - hun vendte sig om på siden og nederdelen krøb op. Han var ved at kløjes i sin cola da han opdagede hun ikke mere havde trusser på og han havde frit udsyn til hele hendes skød. Han fik omgående jern på og så sig stjålent om i toget. De var alene i kupeen og en plan tog form i hans hoved. Forsigtigt fandt han sit kamera frem fra tasken og stillede det på videosekvens
 

Busse

Gammel dame ville have pik

1609
2006

 

Taxaen nåede mændenes adresse, og de gjorde et nyt forsøg på at få hende med ind, men hun slog bare en skrallatter op. Da vi satte i gang igen, var det første hun spurgte om: vil du ikke godt gøre det, som de ikke kunne, det er så længe siden jeg har fået pik, at jeg næsten ikke kan huske det. Idet hun sagde det, greb hun ud efter mig og fik fat i en begyndende rejsning. Du har mere end de to til sammen, kan jeg mærke, sluttede hun, derefter lod hun sig glide ned i sædet, som om hun sov, og reagerede ikke før jeg holdt foran hendes lille hus. Skynd dig at køre igen, for min søn er kommet hjem, sagde hun, og jeg lod taxaen trille ned af vejen. Har du ikke et andet sted hvor vi kan hygge os, sagde hun med hovedet på skrå. Jo, vi kan køre hjem til mig, for min vagt sluttede for en halv time siden, svarede jeg. Hvad med din kone, spurte hun.
 

Mille

En massagepiges bekendelser

1009
2006

Job

Jeg ligger mig hen på sengen og begynder at lege med mig selv, mine liderlige støn tiltager i styrke. Pludselig kan jeg mærke din tunge langsomt snige sig op af mit lår, til den til sidst snitter min klitoris. Du bliver ved at tirre mig, kører om mine følsomme punkter et sekund eller to, for så at stoppe lidt. Jeg klynker på mere, mens jeg vrider mig, verden holder op med at eksistere der er kun dig, mig og min liderlighed tilbage. Lige med ét kan jeg mærke 2 fingre i min varme fugtige grotte, du fingerknepper mig, først stille og roligt, men i takt med at jeg bliver mere våd, sætter du farten op, det sortner for mine øjne, og et skrig jeg knap nok selv hører forlader mine læber, mens en serie af sprøjteorgasmer pumper ud af mig.
 

El Sante

En massørs erindringer - Straf i konsultationen

0508
2006

 

En mand havde flere gange været hos mig og antydet noget om ris i den bare, og at det var pirrende at tænke på om jeg som massør også kunne bruge et ris. Mit svar var, at selvfølgelig kunne jeg prøve lidt, men min klinik havde ikke et ris blandt mine redskaber. Manden svarede at det havde han heller ikke regnet med, og derfor havde medbragt et passende ris i sin rygsæk, og om jeg ville prøve det på ham? Jeg skal indrømme at det også virkede pirrende på mig, og jeg gik hen til hans taske og fandt et ris indpakket i plast, det viste sig at være blødt og vådt med blade på små grene af birk. Manden lå på bænken med løftet bagdel, og jeg så at han løftede hovedet for at følge med i at jeg pakkede det ud. Det virkede som om han var meget ivrig efter at få ris på den del han havde løftet, hans bagdel var hvid og stram. Desuden kunne han umuligt ligge ned på bænken, når jeg kiggede under hans mave
 

Busse

Sex på taxaturen

2707
2006

Job

- Hvad har du dog i lommen, for det kan da ikke være den, der er så stor, sagde hun. - Jo, det er den, svarede jeg. - Jamen, den er der da ikke nogen, der kan klare, mente hun. - Det kan da komme an på en prøve, sagde jeg, og du må gerne mærke efter hvis du vil. Nu var udspillet ligesom hendes...  - Nej, nej, stop, du er for stor, gispede hun. Jeg lå stille uden at øge presset, og lidt efter lidt kunne jeg mærke, at hun slappede af, og helt af sig selv, kom jeg et lille stykke længer ind, og igen med det til følge, at hun begyndte at spænde. Det gentog sig et på gange, og jeg var vel kommet 4-5 cm ind.
 

Busse

Tur med efterfølgende massage

0107
2006

 

Jeg har glemt at præsentere frk. Jensen, hun er ca. 55, stor og bred, ca. 110 kg med kraftige deller og et par stor bryster, som jeg ikke vil skyde på størrelsen af. Jeg selv er kun en splejs ved siden af, 40 år og 75 kg. Efterhånden som jeg gjorde nakke og ryg blød og smidig, begyndte hun at ånde tungt og hendes ben gled lige som automatisk fra hinanden. - Vil du ikke godt fortsætte ned af mine ben også, det her er helt vidunderligt. Jeg fortsatte ned over hendes store baller og benene, og da jeg løftede hendes fødder for at give dem en tur også, kunne jeg tydelig se, at hendes køn var helt rødt og meget fugtig. Da jeg var færdig, vendte hun sig om, og opfordrede mig til at give forsiden en lignende tur. Jeg æltede de store bryster og hendes mave, og nu stønnede hun.
 

Anni Mela

Før høst 2

1306
2006

 

Hun kom i tanke om hun jo altid havde haft et kondom i den, det kondom hun engang fik i skolen for snart 100 år siden. Hurtigt fik hun det fisket ud af pungen, satte det på deoén og bandt enden af kondomet fast rundt om bundstykket i sine trusser. Hun smilte da hun så hvad hun havde lavet, et par dildotrusser, lige klar til at tage på, og cykle hjem i. Hun tog trusserne på, gik lidt i knæ da hun trak dem helt op, og deoén forsvandt op i hende, gåsehud dækkede hendes krop, da den kolde deo ramte hendes indre. Åhhh det var dejligt...
 

Marthin

Posttoget til Aalborg

1306
2006

Offentligt

Vi var lige kørt ud af Odense, hvor man igen havde læsset posten ind og skramlet med alle låger og døre og jeg havde arrangeret Karen, så hun stod på knæ og albuer i kupeens længste sæde og jeg stod bag hende i togets midtergang, med min stive liderlige pik og lod den kildre hendes våde indgang til hendes juvelskrin af en kusse. Hun tiggede mig om at trænge ind i hende, da hun var skrubhamrende liderlig og trængte så frygteligt til at blive kneppet, rigtig godt gammeldags. Og jeg pressede mig i bund i hende og red hende hårdt og vildt. Jeg fortsatte mit hårde knepperi af hendes kusse, jeg vred min pik ind i hendes våde og liderlige kusse, jeg lod pikken skride hen ad hendes indre vægge i kussen og hun skreg af lir
 

Marthin

Fars dag

2505
2006

 

Jeg har aldrig nydt en bagstikker som denne med Gudrun, hun havde en speciel måde at blive kneppet på, når jeg tog hende bagfra, hun gled fremad på knæene, samtidig med jeg pressede mig ind i hende og fulgte med tilbage og stoppede pludseligt og igen gled hun fremad, så jeg hver gang skulle passe på ikke at glide ud af hendes liderlige fisse. Og med denne specielle form for knepperi, var hele min koncentration lagt ned i hendes fisse og min pik, som jeg forsøgte at ramme rigtigt og holde den aktiveret i knepperiet og derfor så jeg for sent at vi faktisk have fået endnu flere tilskuere, end der var i fælledparken tidligere på dagen, ved grundlovsfesten, rundt om socialdemokraternes talerstol, vores tilskuere stod og klappede, oppe ved det træ, hvor jeg traf Gudrun, da hun troede jeg stod og spillede den af i hånden. Og da jeg fortalte Gudrun at vi havde tilskuere på, så svarede hun mig, ved at skrige så højt hun kunne, jeg kommer jeg kommer, åh skat knep mig, knep mig hårdt mere liderligt knep min fisse, knep min fisse, åh ja, ja, nu, nu, nu.
 

Anni Mela

Hjem til mormor

0705
2006

 

Stille og en smule genert åbnede hun sine øjne. Kiggede op, og i bakspejlet kunne hun se chaufføren, der havde stoppede bilen for at kunne nyde det forgik på bagsædet.  Hun så ind i et par øjne, der blinkede til hende. - Var det godt? Kom det fra chaufføren. Hun nikkede og smilte forlegent. - Ja, du har sku gjort mig liderlig. Forsatte han og blinkede igen, drejede spejlet så hun kunne se han sad med pikken fremme, han viftede drillende med den, og afsløret en våd klistrede plet på hans mave.

Anni Mela

Før høst

0705
2006

 

Den første orgasme overmandede hende og hun stønnede højt, hun lagde sig på ryggen og ville lige ha lidt luft inden hun igen ville forsætte. Hun pustede ud og fik et chok da en stemme sagde, - det er fandens at det har lagt sig igen!  Det var en dyb mande stemme der nærmede sig det sted hvor hun lå, hun lå helt stille og turde næsten ikke trække vejret i frygt for at blive opdaget, men det blev hun, en lyshåret mand kiggede lige ned på hende, og det var først nu hun huskede at bananen stadig var oppe i hende, så her lå hun nøgen på denne bondes mark, med en banan oppe i missen..

Alpheus

Spansk i 60 min.

0604
2006

 

Det er tirsdag. Klokken er knap 12.00. Jeg løfter min hånd og banker forsigtigt på døren til et lille hus der ligger på en stille villavej i Suldrup. Døren åbnes få sekunder efter af en nydelig 37 årig dame klædt helt i sort. Og hun vedbliver sgu´ med at være i sort, idet hun lidt til min overraskelse under hele forløbet kun tager den mindst tænkelige mængde tøj af i enhver given situation. Efter at jeg i et par minutter har fået lov til at røre ved hendes meget frodige krop går vi for alvor i gang. Hun kaster sig ivrigt ud i en gang fallatio. Som udgangspunkt enhver mands ønskedrøm, men ......... ´jeg ved egentlig ikke hvor behagelig jeg synes det er. I stedet for den ventede ekstase følte jeg en gysen gå igennem min krop. Uffffffffff

H2O

Seksuelle erindringer 1
På bageste række i biografen

0801
2006

Offentligt

Så kringler Ingelise sig ud og ned af sædet og presser sig ned foran mig og jeg mærker hendes bløde læber på min pik. Jeg kigger mig om, har nogen i biografen mærket noget, men alle synes optaget af fil­men. Og jeg slapper af og nyder Ingelises mund på min pik. Hun kysser den på spidsen og fører så munden ned over pikken, dybere og dybere, først langsomt, så hurtigere og hurtigere. Åh, det risler saligt igennem pikken. ”Nu er det min tur”, hvisker jeg ”sæt dig op.” Og så er det mig, der knæler foran Ingelise. Hun spreder forventningsfuldt benene og jeg slår hendes nederdel op

H20

Seksuelle erindringer 3
Sol, strand og sex

1401
2006

 

Jeg er godt tændt, men endnu ikke kommet og skal lige til at gøre klar til at skifte stilling, da vi pludselig hører nogen klappe og råbe bravo. Det er manden og kvinden fra før, der har hørt vores højlydte elskovsakt og står nu på kanten af vores gryde og applauderer højlydt. De er stadig splitternøgne, hans pik igen beredt og strittende og hun med barberet kusse og tydeligt adskilte skamlæber. ”Ja, undskyld”, siger manden og går sammen med kvinden ned til os” at vi sådan trænger os på, men vi kunne jo ikke undgå at høre jer, og så blev vi grebet af det, vi så. Hvor længe har I været her? Så I os, da vi elskede for lidt siden?”. Det måtte vi jo indrømme

Anni Mela

Kontakten

0801
2006

 

”Øhh hej, jeg har et lille problem med lys i kælderen, kan du hjælpe med det?” fik hun sagt. ”Ja da, hvornår skal det være?” svarede fyren. ”Nu?” spurgte hun forsigtigt. ”Ja da, du er heldig, jeg har lige fået et afbud. Sååee jeg er næsten på vej” smågrinte fyren i telefonen. Hun fik sagt hvor hun boede og mange tak. Hun lagde røret og gik i køkkenet for at sætte vand over til en kop te. Små 20 minutter senere ringede det på døren. Udenfor stod en ung fyr

Anni Mela

Bukserne

0501
2006

 

”Ser du efter noget bestemt” spurgte hun. ”Tjahh den her” sagde han og pegede på blusen. ”Nå da, så kom med ind og prøv den” lød det. Han tog blusen og gik med hende ind i butikken, over til prøverummene. han fik skiftet, hun spurgte udefra om det sad som den skulle. ”Ja det gør den!” ”Ok,” sagde hun og trak stoffet til side. ”Ja den sidder da godt, men du skal da lige prøve de bukser der høre til,” sagde hun smilende, ”smid dem du har på, så finder jeg et par til dig.” Han smed dem og stod nu med bar røv, han gik aldrig med undertøj, da han vendte sig om og så sig selv stå der i den nye bluse og strømper kom han til at smile, det var lidt komisk.

Anni Mela

Lidt ekstra for pengene

0612
2005

 

Jeg tog mine høretelefoner på, og lagde hovedet tilbage, for at slappe af, det var der jeg opdagede at det unge par bag mig ikke kun kyssede, for over mit hoved hang et stort spejl, og deri kunne jeg se dem. Jeg smilede for mig selv og betragtede dem i smug. Han kyssede hendes mund og hun kyssede igen, hans hænder gled op ad hendes ben, op mod hendes skød. Hun spredte dem lidt og lod hans finger nusse hende. Hun tog sit tørklæde og lagde i hans skød og stak hånden under, jeg kunne se hvordan hun med lidt besvær fik basket det rundt så hun kunne få fat i hans lem, han rettet sig lidt og lagde sig lidt tilbage i sæde, det var kun en fordel for mig, for så kunne jeg se hvordan han havde fået en hånd i hendes busker

Anni Mela

Stranden

1310
2005

 

Han stod der på stranden og mund kneppede en pige der bare var dukket op af sig selv. Hans lem bankede ud og ind, og han kunne mærke hendes tænder ramme hans følsomme hud på pikken, men der var ikke ubehageligt, faktiske det modsatte, det tændte ham for vildt. Hun rejste sig op og slikkede hans øre. Hviskede, tag mig din dejlige tyr! Han rystede på hovedet, tog om hende, lagde hende ned på tæppet, spredte hendes ben og ville slikke hendes klit, sutte den, kæle for den og give hende den samme dejlige behandling, som hun havde givet ham.

Anni Mela

Sommeraften

0909
2005

 

Jeg kom forbi et hus, der var helt mørkt derinde. Jeg stoppede op og så på det. Det var da egentlig et pænt hus, nu når jeg stod og så på det. Gul med hvide vinduesrammer og en flot have. Jeg smilede og tænkte, det er nok et ældre ægtepar, der bor derinde. Lige med et blev der tændt lys, en nøgen kvinde kom ind i rummet. Jeg så på hende gennem vinduet, hun gik bare rundt derinde, uden at trække for eller noget. Hun var en lidt stor pige men ikke fed, langt mørkt hår, og en god bred bagdel. Jeg gik lidt tætter på for at se på hende, satte mig på knæ og så ind ad vinduet.

Anni Mela

Middagsheden

0909
2005

 

Den anden hånd havde, næsten uden hun selv havde opdaget det, taget fat om det ene bryst og krammede det, fingeren bevægede sig hurtigt og dybt nu, hun bøjede let fingeren og kunne mærke den lille bule, hun lod fingerspidsen lege med bulen og kunne mærke hvordan varmen bredte sig i kroppen, hvordan den dirrende kom til at spænde mens hun øget farten og nød hans/hendes finger der kneppede hende og pirrede bulen oppe i hende. hun forsatte til kroppen var helt spændt, til det var som om en kæmpe bølge ville bruse over hende.

Anni Mela

Fisketuren

0909
2005

 

Nøgen lagde hun sig igen, og lod en hånd glid ned mod missen. Hun lå og pillede ved sig selv og han nød det. Han ville gerne tættere på, så han kunne se hvad hun gjorde, men blev siddende, for ikke at forstyrre hende. Han sad med lemmet i hånden og spillede ham, imens han så hvordan hun legede. Hun stoppede op og satte sig op! Han blev bange for at han var opdaget

Gues Who

Lyster på kontoret

0403
2005

 

Et øjeblik var jeg lammet og samtidig kunne jeg høre Mette sidde og grine i den anden ende af røret. Jeg tog mig sammen og spurgte i mailen hvad hun gerne ville høre om. Så skrev hun, at jeg skulle fortælle, hvad jeg ville gøre, hvis hun nu var på mit kontor lige nu. Det var temmelig pirrende og min pik reagerede allerede voldsomt under skrivebordet. Jeg skrev at jeg ville kysse hende i nakken, samtidig med at jeg kælede for hendes lækre bryster. Dernæst ville jeg trække hendes bukser ned og kæle for hendes mis med min tunge. Jeg sendte svaret og da hun havde åbnet mailen, kunne jeg høre, at hendes vejrtrækning blev lidt hurtigere.
Hun svarede tilbage, at jeg skulle fortsætte, men jeg svarede, at hvis hun ville have fortsættelsen måtte hun komme over på mit kontor.

K&I

Chefens pige

1501
2005

Chef/ansat

Da jeg havde været et par år i afdelingen, skulle jeg til karnevalsfest, og da jeg godt lide at spille lidt fræk, valgt at være udklædt som luder, men var i tvivl om hvor jeg fik dresset.Chefen sagde, at jeg blot kunne gå på nettet og finde hvad jeg skule bruge.Omkring en måned efter festen, var der møde i firmaet, hvor jeg fik en del rødvin, men chefen havde lovet at køre mig hjem. På vejen hjem spurgte han så, hvordan karnevalsfesten var gået. Jeg fortalte med fornøjelse, at min ven var blevet helt vild, da han så mig i den meget afslørende lak kjole, og at jeg var blevet klemt og befølt hele aftenen, så min ven var blevet godt jalousi, men vi havde kneppet rigtig dejlig og mere fantasifuldt, da vi var kommet hjem. Rent spontant sagde jeg, han kunne gå med op og se mig i lak kjolen. Han kikkede et øjeblik på mig, hvorefter han sagde, at det ville han godt, men da hans kone ikke var hjemme skulle han lige først have luftet hunden, så hvis det var i orden med at han kikkede ind om en 45 minutter, jeg nikkede. Da jeg kom op i lejligheden, gik jeg straks i bad, fandt det nye lak undertøj frem som min søster og jeg havde købt som en overraskelse for min ven, nu var det en anden der skulle overraskes.
 

Trine og Morten

Prøverummet i Magasin

3005
2004

Offentligt

”Så er det godt, de andre kan høre os” sagde hun. Hans hænder var gledet højere op og han løsnede hendes bh. Hun prøvede at gribe den men havde ikke regnet med hans lille trick, og bh’en landede med en sagte lyd på gulvet. Han masserede hendes bryster, og hendes vorter blev hurtigt stive. Trine gispede svagt, ”Morten stop nu, det er ikke sjovt!” sagde hun, men hun lød ikke specielt overbevisende, hun lagde armene om halsen på ham og kyssede ham. ”Jeg elsker også dig!” sagde hun og kyssede videre, Trine kunne mærke Mortens pik, gennem hans bukser, han knappede hendes bukser op, og lynede lige så forsigtigt ned...

TIKI

Håndværkersex, en skrøne eller...

0705
2004

 

Mens jeg vaskede fingrene, stod jeg og kikkede på hende. Hun var meget smuk, med noget sydlandsk over hende. Jeg spurte hvor hun kom fra, og hun svarede at hun var fra Spanien, og havde været i Danmark i 3 måneder. Hun stod stadig med håndklædet foran sine bryster, og da jeg var færdig og stod med våde fingre, rakte jeg ud efter det nærmeste håndklæde. ”No-no” sagde hun, og gav mig det håndklæde som hun stod med. Mens jeg tørrede mine fingre, kunne jeg ikke lade være med at kikke, ja nærmest glo på hende. Hun var ca. 20 år, og gudesmuk.

TIKI

Overarbejde igen

1101
2004

 

Jeg tog fat i døren, vadede lige ind på Jespers kontor, og stillede mig op, og prøvede at se overrasket ud. Evy gav et højlydt skrig fra sig, da hun blev meget forskrækket. Jesper fik et underligt ansigtsudtryk. ”Hov, for fanden,” sagde jeg ”jeg afbrød måske noget” Uden at tøve gik jeg over ved siden af skrivebordet, og kikkede på Evy. Jesper stod stadig med din pik oppe i Evys fisse. Det var tydeligt at se, at hans pik ikke havde samme hårdhed, som jeg havde set ude fra det mørke køkken. ”Du ser sgu’ godt ud, som du ligger der” sagde jeg til Evy

CO

Et sexorgie

1610
2003

 

Efter to orgasmer tænkte jeg, hvad med røven, og trak i snoren. Med et svup gled en gulerod ud af røven, samtidig med at jeg stadig pumpede i fissen. Jeg kunne lige nå en tube glide creme og trykkede en stor portion ind i røvhullet. Jeg indstillede pumpearbejdet og trak mig ud, og lod pikhovedet, godt indsmurt i cremen glide ind i hendes stramme røvhul, og medens hun vrikkede med røven, gled pikken helt i bund. Jeg havde rejst mig i hug stilling, hvilket bevirkede at bjælderne nu svang fra hendes mave og fisse og om til røven på mig.

CO

Sex på kundetoilettet

1610
2003

Offentligt

"Jeg kendte dig ikke lige da jeg så dig, men du er da ham, jeg så med de store nosser, ude fra parkeringspladsen." Jeg tyssede på hende og kunne nu svagt lugte en fisse i nærheden der var pik trængende. Det kunne kun være hende. Jeg hviskede til hende, at hun skulle gå ind på kundetoilettet og være parat, så skulle hun få mine nosser at se. Det gav et sæt i hende, hun fik betalt ved kassen, lagde varerne tilbage i indkøbsvognen og skyndte sig ind på toilettet med vognen. Jeg betalte også og gik ind på toilettet. Her var en forgang med to døre, den ene var fri, den anden optaget. Jeg gik ind på den der var fri og der stod hun uden en trævl på kroppen. ”Du sagde jo at jeg skulle være parat og lad mig så se dine nosser”

CO

Mine forberedelser til et sexmøde

1610
2003

 

Da jeg var ved at tørre mig, hørte jeg det ringede på døren. Jeg tog hurtig min morgenkåbe på og gik ud og lukkede op, der stod min nabokone og ville gerne låne lidt sukker, hun var nemlig ved at bage. Jeg bød hende indenfor, og nu blev jeg lidt forlegen over at høre den højtspillende video, der netop kom med højtskrigende orgasme lyde. "Nå du hygger dig nok rigtig, må jeg se hvad du ser." Og gik uden at vente på svar ind i stuen, hvor hun stod lidt og så på, indtil fyren i filmen udløste sæden i ansigtet på pigen...

Lulu

Hvordan jeg blev luder

2809
2003

 

Og her sad så en gammel mand - syntes jeg klart - og gjorde det samme, men satte ord på. Klogt nok af ham, for eller var han da aldrig kommet nogen vegne med mig. Realistisk var han også. Han vidste da godt, at jeg ikke ville falde for ham, erklærede han. Efter en del væverier tilbød han mig 500 kr., hvis jeg ville sutte den af på ham. Jeg var fuldstændig overrasket. Stum i et minuts tid. Hvad jeg tænkte, eller om jeg overhovedet tænkte, kan jeg ikke huske. Men jeg tror, at mine instinkter tog over og i en blanding af autoritetstro, evig pengenød og en fornemmelse af, at når sex med fyre ikke var noget særligt, kunne jeg vel lige så godt få noget andet ud af det.

Sebastian

Skjulte talenter

2109
2003

 

Hun klædte sig af, det var faktisk lidt frækt at stå der i frækt undertøj, hofteholdere mv. og 5 meter fra hende sad 3 mænd som havde givet deres mening til kende om hendes krop, om ikke andet så med deres blikke. Pludselig stak André hovedet ind og sagde at der vist var 3 forskellige sorte badedragter og at hun bare skulle tage den med de høje ben udskæringer, han blev stående lidt og kiggede provokerende på hendes krop. Hun smilede og spurgte om modellen var god nok

CO

Kassedamen ville have sex i arbejdstiden

2207
2003

Job

Hun smilede til mig igen og spurgte om jeg havde husket det hele. Det mente jeg og tog så en hurtig beslutning, skrev på bonen "Jeg har lyst til at bolle dig, hvornår kan du?". Hun så på sedlen og det gav et sæt i hende, den ene hånd gled omgående ned mellem benene. Hun lagde en stopklods op på båndet hvor der stod at kassen var lukket. Hun skrev på sedlen og gav mig den, jeg læste og der stod, "Kør om til bagindgangen så er jeg der med det samme." Jeg skyndte mig ud af butikken, læssede varerne i bagagerummet, låste døren op, fik en ide

PiercetM

En skovtur med krydderier

3006
2003

 

På parkeringspladsen stillede hun cyklen og gik ind i den lille skov, trusserne lå stadig i cykelkurven, det var en del af opgaven, hvilket af bordene var det at han havde ment ? Der, midt på bordet lå et sæt håndjern, det var det bord, det fjerneste at han havde ment, hun ville tage dem op, men de var bundet fast, da hun havde kigget sig lidt rundt om der var andre rakte hun ind over enden af bordet og låste sig fast. Som hun stod der var hun meget bevidst om sin delvise nøgenhed, hun kunne mærke den lette vind op under nederdelen, fugtigheden tog til. Pludseligt kunne hun høre noget....

Rick

Bankenbestyrerens bekendelser 3

2106
2003

 

Jeg gik op på mit værelse, mens fantasierne om, hvad der nu skete derned, væltede frem. To drinks og en del cigaretter senere hørte jeg først latter, så tyssen ude på gangen. Jeg kiggede ud gennem dørspionen og så Sara og Kostas ved Saras dør lige overfor mit værelse. Kostas holdt med sin højre hånd omkring hendes hofte. Han lod hånden glide op og ned ad nederdelen. Tydeligvis kunne han mærke strømpeholderen. Sara fandt nøglen frem og lukkede dem ind og tændte lyset. Da døren blev lukket, så jeg i et glimt Kostas bøje sig frem for at få et kys.

Ban

Solnedgangen

0504
2003

 

Nede i byen tog vi os en øl på fortovscafeen. Din korte sommerkjole kunne ikke skjule din nybarberede fisse og jeg kunne se du var en anelse genert over de mange blikke fra nabo-bordet.. Måske var det elskovskuglerne som du havde sat op i fissen inden vi forlod bilen, der gjorde dig rød i hovedet. "Er din fisse våd", spurgte jeg. ”Meget”, svarede du, og jeg bad dig vise mig din liderlige fisse. Du drejede dig lidt i håb om at andre ikke kunne se din våde mis. Det var et dejligt syn.

Sognare

Kameraet

2702
2003

 

Oppe i loftet, i det ene hjørne, er der et lille bitte kamera. Ingen andre ved, at det er der, ud over dig! Kun DU ved at jeg kigger med. ”Drej dig rundt og vis dit skød igen og hold fokus på dine kolleger” Du skubber stolen bagud, drejer den rundt, bøjer begge ben og spreder atter dine ben så meget som nederdelen tillader. ”Tag så den røde kuglepen foran på bordet og brug den til at lege med din klit!” Hurtigt drejer du ansigtet mod kameraet og stirrer målløs...

Ramses III

Nøgenbadning med smerte del 2

1002
2003

 

"Det ser ud som om du er helt alene, har du lyst til noget selskab"? Jeg blev lidt overrasket over hendes ligefremhed. Hun lænede sig frem mod mig og hviskede i mit øre: "Jeg blev utrolig ophidset ved at se Jer under bruseren i går aftes, og er bare nødt til at mærke din pik oppe i mig, gerne på sammen måde som i gjorde det". Jeg blev rød i kinderne. Det var altså hende der var årsag til at døren gik til omklædningsrummet aftenen før. Jeg kunne mærke at pikken begyndte at røre på sig, ved tanken om hvordan jeg havde stået og kneppet Rikke

Ramses III

Nøgenbadning med smerte

2801
2003

 

Som følge af mit job, har jeg deltaget i mange konferencer og seminarer rundt omkring i Danmark. De fleste af disse har forløbet helt normalt, men enkelte gange sker der noget som vores kærester, koner, mænd, ægtefæller helst ikke vil høre om. Denne beretning omhandler et af dem........
Min pik blev kanon stiv af at se på deres begyndende erotiske leg, og jeg kunne se på Rikkes struttende bryster at hun heller ikke var upåvirket...

Loggulf

Ung sex på stranden

1501
2003

Natur

Han var 40, hun 16, tilfældet ville at de begge var på stranden den dag..
Plutselig snudde hun seg, og spurte hva det harde var som presset mot ryggen hennes. Jeg svarte som sant var at det var kukken min. Hun snudde seg nyskjerrig mot meg og spurte om hun kunne kjenne på den. Før jeg rakk å svare la hun hånden utenpå badebuksen min. Hun kjente da min helt stive kukk som akkurat da presset seg ut av buksen. Hun sa ingenting da hun så den stive kukken min, men bare tak tak rundt den og beveget hånden sakte. Jeg var så opphisset at det gikk for meg med en gang. Hun fortsatte å bevege hånden, mens hun så meg i øynene og spurte om det gjorde vondt. Jeg bare lo tilbake og sa at det var det beste jeg har vært med på. Da ble hun tryggere og ga meg en klem. Jeg tok av meg buksen og la meg på ryggen. Charlotte kom å la seg i armkroken min, mens hun fortalte at hun bare fikk fjeft hjemme, så da var hun glad for å høre at det var godt for meg. Jeg tok den lille hånden hennes og la den på kukken min. Får jeg lov til å ta av deg bikinibuksen, spurte jeg. Hun svarte ikke, men bare løftet opp hoftene sine. Jeg nølte ikke, men trakk den av. Det var den nydeligste fitta jeg har sett. fyldige kjønnslepper helt uten hår.

Marianne og Mr. De Bond

De var tre om mig på toilettet

2712
2002

Offentligt

Han trak sig lidt væk og spurgte om ikke han skulle hente de andre? Jeg var jo alligevel så liderlig grinede han, så jeg sikkert ikke havde nok i en. Jeg tiggede og bad. Han løste mig fra min anstrengende stilling, og afmonterede krusene, men beholdt blindfold og armene bundet på ryggen. Han lagde sig på knæ mellem mine ben og gav min kusse en ordentlig slikketur, men stoppede lige før jeg kom. Derefter stak han sin pik ind i min hungrende, sejlende og kogende grotte..

Consulter

Sex på skolen

1811
2002

 

En dag - det var den 8. maj 2002 kan jeg tydelig huske - afsluttedes timen og alle inklusiv Louise var gået. Jeg pakkede sammen og gik til læreværelset. Det var sådan at der var et læreværelse på samtlige etager og jeg havde aldrig set andre lærere dér under min tid. Der var kun min klasse og en anden klasse, men deres lærer var ryger, så han anvendte et andet værelse. Jeg var ved at tage overtøj på og var klar til at gå hjemad, da jeg pludselig så Louise komme hen imod mig. Hvad ville hun her på læreværelset og hvordan vidste hun at jeg var her?

Rick

Bankbestyrerens bekendelser 1

2910
2002

Job

Hun forsvandt ind på toilettet, og jeg ventede uden for. Efter et par minutter kaldte hun: "Der er ikke noget toiletpapir. Har I mere?" Jeg hentede en rulle i depotrummet og bankede på døren. Intet svar! Et par sekunder blev brugt på at "læse" situationen, så åbnede jeg døren og gik ind. Hun sad på toilettet og hendes trusser lå på gulvet foran hende. Til højre for toilettet hang en toiletrulle

Rick

Bankbestyrerens bekendelser 2

2910
2002

Job

Weekenden havde været underlig. Jeg havde tænkt på sex mindst én gang i minuttet. Min kone havde irriterende, men berettiget anklaget mig for at være åndeligt fraværende. Døren gik op. I små grupper kom studerende snakkende ud i det røde sollys. Modlyset gjorde, at jeg først sent kunne skelne Sara, der vinkende til et par medstuderende nærmede sig bilen. Jeg steg ud, gik smilende rundt om bilen og åbnede galant døren til passagersædet. "Hej" smilede hun "hvor er jeg spændt!". Hendes korte kjole gled højt op på låret, da hun satte sig ind i bilen, og jeg kunne mærke tørheden brede sig i min mund

Sognare

På kontoret

0510
2002

Job

Jeg sendte en On Screen Display til Bent; - Prøv at se Pia; hun sidder der og viser sig frem!!! Sekunder efter var svaret på min skærm. - Tror hun sidder og fantasere om to stive pikke. Og så kan vi bare se på at hun hidser sig selv op! Og os to!!! - Du har sikkert ret. Prøv at se hvor spredte hendes ben er nu! Skrev jeg tilbage. Jeg havde fået fugtige hænder. Det var lidt svært at ramme tasterne! - Jeg ville godt have hendes våd skød ned over mit jern nu, orienterede Bent mig. Det var han nu ikke ene om. Jeg kunne mærke, at det atter skete ting mellem mine ben. Nu måtte det briste eller bærer!!! Jeg slog over på hendes initialer og skrev: - Hvis du spreder dine ben meget mere, så svarer vi ikke for følgerne!

Sognare

En engel i regnen

0510
2002

 

Hun var kun nået ned mellem sine bryster, da frakkestykkerne gled helt fra hinanden og viste hendes totale nøgenhed. Nå ja, bortset fra hendes støvler, altså! Hun havde det ene ben over det andet. Aldrig har jeg lavet så lidt på så kort tid og så alligevel svedt så meget. De andre personer kunne ane, via spejlet, hvad der foregik. Barpigen stod stadig med det samme glas og viskestykke. Men intet skete! Langsomt løftede kvinden det øverste ben. Langsomt, meget langsomt. Sænkede det og spredte så benene en del. En indre motor trak i nogle af mine muskler og mit hoved sænkede sig en smule og jeg kunne nu se et lille bitte, trimmet området mellem hendes ben.

Henrik

Moster som barnepige 2

2909
2002

 

Men Torben, som skovarbejderen hed, fortsatte: ”En rigtig voksen og erfaren mand, det er hvad en dejlig kvinde som dig fortjener og ikke sådan en pubertets knægt”. Inge havde nær fået kaffen galt i halsen, for hvad var det, han sagde? Han lagde op til at ville mere end blot drikke kaffe. Det lød spændende, og han så da også ud til at være en meget spændende mand, og skønt hun havde bollet dejligt to gange med Aksel i den forgangne nat, var hun ikke upåvirket af hans frækhed.  Hans erfaring sagde ham, at hun ikke var uvillig, så han fortsatte: ”Du kender vel det gamle ordsprog ”Erfaren mand er god at gæste”? og det kan du nu få lejlighed til at erfare. Rejs dig op og kom her hen”

Sognare

Bussen

2809
2002

 

Hvad havde fyren bag hende gang i? Hun var helt sikkert på, at hun kunne mærke hans lem, og den var ikke i en slap tilstand lige nu? Du godeste. Fyren pressede sit lem mod hende. Birgitte var lige ved, at vende sig og stikke ham en lussing. Men vindens kælen, tætheden og hans organ mod hendes balder, sendte alt for mange gnister rundt i hendes krop! Hun kunne mærke hvordan hendes brystvorter begyndte at stritte.

Sognare

Café René

2809
2002

 

Om ½ minut kommer I ned på toilettet!” Hun var lidt usikker til bens lige nu. Men pyt. Det var sådan hun kunne lide det. Og de virkede begge ok. Øjeblikket efter stod hun ude på det største af toiletterne. Der var ikke opdeling af herre og damer. Så ingen ville undre sig over, at man evt. gik samme vej. Der var nu ikke gået det halve minut, før end de to mænd kom ind. ”Træk din kjole af” sagde den ældre mand bydende. Birgitte lukkede øjnene, trak vejret dybt, stod et splitsekund stille og trak så kjolen over hovedet. Øjeblikket efter var hun nøgen, kun iført sko og et ur. ”Lyn min bukser ned og tag mig i munden... !”

Sognare

Peter

2809
2002

 

I det samme kom tjeneren tilbage og begyndte at samle tallerkner sammen. Netop som hun løfte Peters tallerken, gled gaflen af og ned på gulvet. Hun bukkede sig ned og skulle lige til at samle gaflen op, da hendes blik fangede en bevægelse ved dugens kant. Birgittes massage havde skubbet dugen en anelse til side. Og fra det sted hvor tjeneren var nu, kunne hun se Peters bare ben og lem og Birgittes fod. Og de bevægelser som Birgitte foretog. Tjeneren sad som forstenet og blev mere og mere rød i ansigtet. Birgitte så den forandring som skete med tjeneren, men fortsatte sit ”arbejde”! Birgitte løftede den anden fod op og begyndte langsomt at onanere Peter. Tjeneren var ved at kløjes i det og kom i det samme tilbage til den virkelig verden. Hun rejste sig op med et sæt og gik der fra med småvaklende skridt!

Storyteller

Uden trusser

1608
2002

 

Pia satte sig og så sig omkring - de var helt alene. Hun lagde hurtigt benene over kors - det skørt var nu lige kort nok til den slags. Men det accepterede Carsten ikke! "Jeg tror, du går og bliver liderlig af at rende rundt uden trusser. Er det rigtigt?" "Nej," sagde Pia lidt usikkert. Hvad ville han nu? Det her gik ikke helt, som hun havde drømt om - men igen kunne hun mærke, hvordan hendes skridt blev helt glødende. Mon han kunne se på hende, at hun løj? "Lad mig se - spred benene lidt," kommanderede Carsten, som stadig stod foran hende.  Hun tøvede og så sig igen lidt omkring, men der var ikke nogen i nærheden. Hun spredte benene lidt og det stramme skørt gled op og afslørede hendes glatbarberede fisse for ham. Carsten spærrede øjnene op og hun kunne se, han nød synet. Hun var lidt overrasket over, at hun blev så ophidset af at udstille sig for ham. Hun spredte benene yderligere og rykkede lidt frem på bænken, så han ikke kunne undgå at se, hvordan det glinsede imellem hendes skamlæber.
 

C.L. Vie

E20 der ud a'

2906
2002

 

"Hva' så cowboy - kan du li' hva' du ser?" sagde Pia. Der blev en en lang pause hvorefter der blev svaret øøhh - hva' - hvem der?. "Jeg sidder hernede cowboy, du har lige siddet og kikket ned i min bluse, er det ikke rigtigt?. Speedy gik nu ret tydeligt igennem "jo, det er fan'me nogle gode nødder du har". Pia var ikke helt tabt bag en "sættevogn" og svarede "hvis du lærte at tale pænt, så kunne det være, at der vankede noget mere på den dumme"

C.L. Vie

Vagtplanen

0104
2002

 

Langsomt bevægede jeg mig over til kabinen. Da hun samlede hænderne  på ryggen og de stak ud under forhænget, tog jeg mine håndjern, og placerede på hendes håndled. "Åh altså Viggo, det var du sgu længe om" sagde hun. Nåh så han hedder Viggo tænkte jeg og skubbede hende fremad i kabinen, mens jeg selv stillede mig ind bag hende.

Storyteller

Køreturen

0109
2001

I bilen

Igen var vi heldige - pladsen var tom. Jeg parkerede hurtigt. Pia var holdt op med at fortælle og kiggede nu spørgende på mig. Hun trak vejret hurtigt og jeg var klar over, hun var parat til alt nu. "Bøj dig ned og gør mig færdig," sagde jeg. "Men - det kan jeg ikke, du er nødt til at løsne min anden arm også," bad hun. "Hvem har sagt, det skulle være let? Du kan sagtens nå - bare klø på!" Hun smilede igen og lænede sig ned over mig. Hun havde faktisk ret - det var ikke let for hende at nå, men efter hun havde kantet sig lidt på plads i sædet kunne hun lige akkurat røre spidsen af mit lem med tungen. Jeg fortalte hende ind imellem, at hun ikke gjorde det godt nok og hun anstrengte sig yderligere, men det var kun skuespil fra min side. Hun gjorde det strålende - i bogstaveligste forstand