SM noveller (264)

Skribent

Titel

Dato

Uddrag af novellen

CL

Orgastisk mindfuck

0301
2019

"Smid tøjet og kom herover – så skal jeg give dig en bragende orgasme". Hun nærmest hopper lidt chokeret i sofaen og en smule stammende (samtidig med en fantastisk blussen i kinderne) udbryder: "Ja, men. Men hvad med den efterfølgende konsekvens?". Hun vil kort og godt vide om det så også betyder fast parforhold bagefter. "Nej – det er øjeblikkets inspiration og lyst som jeg finder indbydende at dele, og intet andet". Hun ved godt at den ikke er til diskussion – og jeg kan se på hende … vil hun have den nydelse, må hun hellere holde mund. Hun lægger tøjet, går ud at vaske sig og kommer ind i stuen mens hun fikserer blikket på mit lem. Hun får den ikke har jeg besluttet, men jeg signalerer den er et lokkemiddel.
 

CL

Tankelæsning

0301
2019

Jeg: "Er det en babholder eller en hofteholder?" Hendes øjne bliver bestyrtede: "Hvor ved du det fra, hvordan kan du gætte det?" Hendes øjne signalerer total vantro … "Det kan du ikke være bekendt – jeg fik ikke en gang sagt den anden del af sætningen." Jeg: "Jeg kunne læse det i dine øjne! Jeg kunne se at det var pikant undertøj!" Hun: "Hvorfor pokker kan jeg ikke holde min mund." Noget beklemt som om hun er afsløret i en dyb og privat hemmelighed (hvad hun jo i øvrigt er): "Det er en hofteholder… Jeg er åbenbart nem at læse som en åben bog."
 

CL

Mindgame, del 1
Plottet

2308
2018

Han havde sagt og givet instruktioner i telefonen: "For din skyld og din sikkerheds skyld bliver du hentet af en taxa chauffør jeg har fuld tillid til. En der kender mig og mit univers, så du kan have fuld tillid til ham. Han er helt bekendt med min måde at tænke på, så jeg giver dig forholdsordre om at følge hans bud, så han kan passe på dig". Hendes svar: "Det er forstået. Men hvad nu hvis ikke jeg kan lade være med at 'udfordre' ham lidt sådan for sjov på køreturen, siden han jo kender din verden?" "Tøs" sagde han i telefonen … "hvis du har brug for at tænde dig selv til turen herop, fint. Han ved præcis hvordan han skal tackle det og forholde sig, men pas nu på hvis han reagerer på det".
 

CL

Mindgame, del 2
Gamet begynder

2708
2018

De kørte nu i udkanten af København, drejede fra ad Motorring 3 mod Hillerød, forsatte kort gennem Bagsværd på motorvejen, men … i stedet for at fortsætte ad motorvejen, drejede han fra mod Hareskoven ad en nedkørselsrampe. Han drejede ind på en lille skjult rasteplads, standsede og slukkede motoren. "Så er det tid til at strække benene og få lettet trykket," sagde han direkte. Hjertet hoppede et par slag over i Lene. Tankerne fløj gennem hovedet på hende. Hvad mente han? LETTET TRYKKET? Ej, hvad skulle der til at ske? De havde jo kun snakket smalltalk – og nu så direkte? Han kan GODT tro om igen! tænkte hun forbandet og småarrig - hun gjorde sig klar til at slå sine kløer ud!
 

CL

Mindgame, del 3
En ny rasteplads

3008
2018

"Seee Lene. Nu du alligevel er låst fast i selen, dine hænder er låst bag din ryg - da du jo egentligt er lidt fikseret og du har nogle flotte læber og en flot mund, så har CL faktisk ønsket, at jeg skal varme dig lidt op. Sådan at tænde lidt for din erotiske bevidsthed, så du er klar til ham, hvis I skal tilbringe natten sammen." Lene gled lidt ned i sædet for lige som at gøre sig mindre, og lidt "usynlig". Nej, råbte det protesterende indeni hende… men hun kunne godt mærke, at noget begyndte sig at røre nysgerrigt på sig indeni hende. Hun blev sig pinlig bevidst om, at hun var begyndt at blive drivvåd og tændt ved tanken. Hun fniste indvendigt, måske hun alligevel var en tøjte. Hun slog dog blikket ned for ikke at se Peter og den direkte skam i øjnene. Lene stammede en smule nervøst… "Og… og det er i orden med CL?" "Det er i overensstemmelse med CL's ønsker...
 

CL

Mindgame, del 4
En ny rasteplads del 2

1501
2019

Hun 'triumferede' en smule: "Nå, Peter du skulle vist have lettet trykket på 'hovedpinen'? Var det ikke det du var i gang med?" – spørgsmålet hang lidt sjofelt i luften. "Både og, men det venter." En ret konsekvent afvisning. Lene blev forvirret … "Jamen…" "Nej, vi kører videre" var Peters korte svar. Lene trak på skuldrene, "Ja, hvad pokker ved jeg". "Er det CL's beslutning? Har du snakket med ham?" "Lene…" Peter rynkede brynene en smule … "CL har helt klare planer og du er trygt overladt i min varetægt, så alle beslutninger er mine indtil du ser CL. Jeg forstår hvis du har problemer med det. Hverken jeg eller CL foretager overgreb, skader dig eller gør dig fortræd – men du skal være velkommen til at ringe til CL." "Nej Peter – det behøver jeg ikke – jeg er bare nysgerrig, lidt for meget måske. CL har nogle enkle men effektive sikkerheds procedurer, og jeg kan mærke at jeg kan være tryg ved dig." Hun lagde hovedet på skrå og blinkede lidt med det ene øje.
 

CL

Mindgame, del 5
Reb

1501
2019

Lene havde nu lydigt afklædt sig og nød faktisk den varme sol der spillede lystent på hendes nøgne krop. Det gav en dejlig frihed at være uden tøj, og nå ja, Peter havde jo allerede set hendes køn, så der var ikke noget nyt under solen. Lene kunne dog undertiden føle sig mere afklædt hvis kun hendes bryster var synlige, men ham, Peteren, var da en fyr, der kunne respektere, tænkte hun. "Hvor er det højreb, du snakkede så lystigt om Peter, her er da ikke noget kød, bortset fra krydderpølserne?" Lene lod sig igen gribe af en lettere forvirring. "Jo, der ER kød, og der ER reb, vent nu bare." Peter skraldgrinede. Det gik op for Lene hvad Peter mente: "Så jeg er kødet, rebene hænger der, men hvor kommer højreb ind i billedet? – Skal jeg op at hænge? Aahh … vent.
 

CL

Mindgame, del 6
Redskaber

1602
2019

"Neiii … SE Peter … brændenælder," provokerede Lene og pegede et stykke inde i skoven. "Pas du bare på at du ikke skal tisse … netop DER – jeg kunne nemt komme til at skubbe dig i panden med en finger, så du vælter bagover, så er det sådan set ikke mig, der har givet dig de nælder." "Jamen så fortæl mig hvordan de virker, siden du og CL er så 'forelskede' i dem?" "Forestil dig at den ene nældenål du normalt stikker dig på, som føles som et irriterende stik, bliver mangfoldiggjort og brugt over et større område. Så bliver alle de stik faktisk til en snurrende, varm og pirrende fornemmelse efter et kort stykke tid, og kan vare helt til dagen efter!" "Hvor bliver de brugt Peter, på bagdelen?" "Det må du anmode CL om at vise dig." "Anmode om at blive udsat for brændenælder? Du tager gas på mig!" "Nej, faktisk ikke Lene. Du vil elske dem og nyde når CL arrangerer en buket. Tro eller lad være. Før eller siden vil de fremkalde stjerner i øjnene på dig." "Ja, og et spark over skinnebenet på den der tør bruge dem på mig." "Hæ, du ender nok mere med at sparke hvis ikke du får dem." "Ja ja, du får ret og jeg får fred." På en eller anden måde irriterede Peters vedholdende kærlighed til de planter, Lene, hun var begyndt at blive lidt for nysgerrig.
 

CL

Mindgame, del 7
Slavinden

2010
2019

Her ligger Caféen og fint der er lige et par ledige borde udenfor. Vi tager, det der ligger længst væk fra, hvor vi står. Det er nogenlunde ugenert." Peter tog Lene i hånden at føre hende hen mod bordet. Da de var nået et stykke ned mod bordet så Peter, at et par var ved at sætte sig. "Vent her Lene." Lene stoppede automatisk op og ventede. Peter gik hen mod parret, hilste høfligt på dem og gik i konversation med dem. Hun så ham vise sin hånd hen mod hende og så dem kort efter rejse sig. De smilede og nikkede. Hun så Peter krumme sin pegefinger at hun skulle komme nærmere. Da parret passerede hende smilede de begge meget varmt til hende og kvinden nikkede som om der var noget hun forstod.
 

CL

Mindgame, del 8
Fangehullet

2010
2019

Han gik nu bag Lene og tog noget op af lommen. Lene mærkede et halsbånd blive lagt om hendes hals, ført om i nakken og spændt til. Hun mærkede lige lidt i retning af at en kæde blev fastgjort i noget der føltes som en ring i halsbåndet. Jo, det var en kæde, mærkede hun. Kæden blev nu trukket ned gennem hendes ene ærme på jakken, og blev hægtet til Peters bæltespænde. Det overskydende af kæden stoppede han i lommen. Han trak Lenes krave op om halsbåndet så det var skjult. "Tag mig i hånden slavinde." bød Peter hende. Hun smilede lidt og diskuterede den ikke, for han var på en eller anden måde hendes 'en form for Herre' i CL's manglende tilstedeværelse.
 

CL

Mindgame, del 9
Mødet

2010
2019

Lene studerede personen der nu kom nærmere … Peter stod ud af vognen og gav et kort vink til den anden. Han lukkede døren og faldt i en kort snak, hvilket gav Lene tid til at se og mærke efter. En rank holdning – det må jeg give ham, men han ser en smule lurvet ud. Alderen ser ud til at passe og måske vægten. For pokker han er uredt. Gad vide om han lige er vågnet fra en lur på sofaen? Gråt hår. Okay han har da ikke krøllede bukser – men den sweater! Den er godt nok ikke min smag eller noget der ville kunne få mig til at kigge på ham på gaden. Han har en dårlig smag i tøj. Lene blev ærgerlig. Han har godt nok noget at stå til regnskab for, for pokker en lidt usoigneret type. Lene blev vred. De to kom nu nærmere mod vognen og Lene kiggede ned på sædet foran sig – hun nægtede at se på personen der lidt nysgerrigt så ind i vognen. For fanden, hvad skal jeg sige til ham. Det er for meget. Hun undertrykte et lille grin, humoristisk trods situationen … "Peter kan vi ikke løbe væk sammen" tænkte hun. Peter åbnede døren i modsatte side hvor Lene sad, bukkede sig let ind og sagde lavmælt med en fortrolig stemme … "Lene så afleverer jeg dig."
 

CL

Skumle planer

0104
2018

Hvad Dorthe IKKE vidste, var at det netop var meningen at hun skulle komme for sent. Hvad Dorthe heller ikke vidste, var at hun på en måde hun aldrig tidligere havde og formodentlig aldrig fremover ville komme til at opleve, skulle stå skoleret for sin "brøde". Det at hun kom for sent, var en del af en seance i en helhed som Dorthe aldrig havde forestillet sig. Hvis det lykkedes Herren at få Dorthe til at komme for sent - ville det være grobund for præcis de idéer han havde for seancen. Dorthe vidste heller ikke at restauranten slet ikke eksisterede - og at Herren slet ikke havde snakket med en tjener - men med en af deres fælles venner. Og endeligt at Herren havde sat telefonen på medhør, så Dorthe levende kunne forestille sig arrangementet. Herren havde ladet som om han ikke vidste at Dorthe lyttede med.
 

Cobra

Et pars udvikling, del 4

1401
2018

- Jeg har tænkt mig, at du skal have lov til at hjælpe slavinden, med at få hendes ønske opfyldt, sagde han. Lene vidste ikke, hvad hun skulle sige, hun havde ikke prøvet at være sammen med en kvinde før, hvad ville Mogens sige og ja… hun var ikke tryg ved sine egne tanker. Hun var betaget af slavinden, men turde ikke gå skridtet videre. Master sagde, - Ok, så får slavinden ikke lov til at blive forløst, for jeg gør det ikke. Slavinden så lettere panisk ud og kunne ikke holde sin mund. - Tøz, hjælp mig, jeg er så tændt, og jeg vil gøre alt for at få lov til at gå igennem en orgasme. Lene råbte til Master, - Jeg gør det, løs mig, så jeg kan komme hen til slavinden!
 

Cobra

Et pars udvikling, del 5

2801
2018

Lene stod spændt og liderlig og ventede på, hvad der skulle ske. Hun så at slavinden fik monteret den store strapon med en indvendig dildo, og hun ventede nu kun på, at slavinden ville kneppe hende bagfra, imens hun stod i gabestokken. Hun havde stadig buttpluggen i, som Mogens satte op, inden de kørte hjemmefra, og de japanske klemmer sad stadig i hendes yderste skamlæber. Åh gud, tænkte hun, vil der være plads i hendes fisse til den store strapon, når hun havde buttpluggen i det andet hul? Og hvad med klemmerne? Ville de begynde at gøre ondt, når slavinden ramte dem, imens hun kneppede Lene? Lene blev lidt utryg, men samtidig kunne hun mærke, at hun var liderlig som aldrig før, og nu stod slavinden foran hende.
 

Cobra

Et pars udvikling, del 6

1102
2018

Lene blev beordret til at tage kvindens og slavens frakker og hænge dem op på en knage. Inde under frakken havde kvinden en heldragt i sort læder, som tydeligt viste, at hun var en flot kvinde. Det var noget andet med slaven, for han havde et sort læderharnisk på, hvor der var en ring der gik ind over hans pik og en læderrem der var bundet rundt om hans nosser. Lene kunne se at ringen sad fast på pikken selv om den ikke var stiv og slavens nosser så ud til at have fået lidt farve af den stramme opbinding. Kvinden gik hen til Lene og satte en finger op i hendes fisse for derefter at trække den ud igen. Hun satte den op til Lenes mund og sagde, - Tøzen er jo våd og liderlig, det skal vi nok få gjort noget ved. Slik min finger ren for dine egne safter! Og så trykkede hun sin finger ind i Lenes mund. Lene blev overrasket, men hun måtte erkende, at hun ikke kunne styre sine lyster mere, og hun var ved at være godt tændt igen.
 

Cobra

Et pars udvikling, del 7

0903
2018

”Knep Slavetøzen så meget, du kan, uden at hun når at komme. Kan du selv nå at komme inden, kan du tage det som en bonus, men når Slavetøzen at komme, vil du blive straffet hårdt.” Slaven lod til at have et stort ønske om selv at komme, så han intensiverede sit arbejde med at kneppe Lene, og udnyttede, at Lene i et stykke tid havde været ud af stand til at opbygge sin egen liderlighed. Lene begyndte hurtigt at fokusere på hendes egen liderlighed, og det varede ikke længe, før hun var tændt helt, og hun begyndte at jamre og bede om pik til at fylde sin fisse, så hun kunne få forløst sin liderlighed. Da hun igen kunne mærke sin orgasme tæt på, stivnede Slaven og råbte sin forløsning ud i luften, imens han faldt hen over Lene, samtidig med at han fyldte hendes fisse med sit opsparede sperm.
”Nej, nej,” råbte Lene, ”I må ikke svigte mig igen, vær søde at hjælpe mig med at få en orgasme
 

Cobra

Et pars udvikling, del 8

2905
2018

Efter et stykke tid fik slaven besked på at rejse sig op og Lene kunne se at hans mørkerøde pik stadig stod ud i luften, fordi metalringen strammede så dejligt på den, og slaven fik nu besked på at kneppe Tøzen, det bedste han havde lært. Slaven gjorde som han fik besked på, men det var tydeligt, at hans pik var meget øm, og det gjorde derfor ondt hver gang han stødte ind i Tøzens fisse. Tøzen nød til gengæld at blive helt fyldt ud af den opsvulmede slavepik, og hun begyndte at bevæge sig over i den drømmende verden, hvor kroppen begynder at leve sit eget liv. Herren gik hen til Tøzens hoved og satte en ballgag i munden på hende, så lydene fra hende dæmpedes lidt. Slaven satte tempoet op, og det var lige som om, at han glemte, hvor øm hans pik var. Han begyndte i stedet for at fokusere på at kneppe Tøzen sønder og sammen. Pludselig kommanderede Mistress slaven til at trække sig ud af Tøzens fisse, til stor fortrydelse for både Tøzen og slaven, men det var kun for, at hun ville have slaven til at gentage brugen af hans opsvulmede pik i Tøzens lille frække hul.
 

Frøken M

Hvad der videre skete, del 3

1102
2018

- Tøz, du må først komme når det er lykkes mig at fiste dig. Jeg havde svært ved at holde igen, da det var så ophidsende med 2 Mastere der på en gang rørte ved min liderlige krop. Jeg opdagede slet ikke at det var lykkes min Master at komme ind, da jeg havde brugt al min koncentration på at holde min orgasmen tilbage. - Tøz kom! Og jeg kom med en kraft som jeg sjældent har gjort, men de 2 Mastere fortsatte også med deres berøringer. Det var første gang det var lykkes min Master at få hånden ind i mig. Sikke en vild (og våd) oplevelse. Så satte Master S sig og begyndte at køre hans pik mellem mine patter, så jeg kunne jo godt regne ud at jeg skulle til at sluge sperm
 

Frøken M

Hvad der videre skete, del 2

2611
2017

Først blev der lagt en stram (jeg følte i al fald at den var stram, men det var også første gang jeg prøvede det) bondage som gik fra roden af mine bryster, så jeg følte at de blev ligeså høje som Rundetårn. En eller anden rørte ved mine vorter, da den var blevet lagt, hold da helt op, hvor blev vorterne meget, meget følsomme, det var som om der gik en ild fra brysterne og lige ned i fissen på mig, specielt da der blev knipset til mine vorter. Jeg fik lov at blive liggende. Nogle kom forbi, rørte ved mig, snakkede om mine store patter (det var en ydmygende fornemmelse at blive talt om, som en genstand og ikke som et menneske af kød og blod). Hvor mange der var forbi, ved jeg ikke, men det var flest herrestemmer jeg hørte.
 

Frøken M

Hvad der videre skete

1910
2017

Efter et stykke tid kom der en bil, jeg tænkte, at det sikkert var pizzabuddet, og jeg ville gå ud på toilettet, mens Master modtog pizzaen, men det var ikke sådan, min Master syntes, det skulle være. - Tøz, gå ud og luk op for vores pizza, og du skal lade buddet gøre det, han vil ved dig. Ups, det synes jeg ikke var en god idé, men jeg gjorde, hvad jeg fik besked på. Udenfor stod en fremmed mand med en stor pizzabakke. Jeg kunne fornemme at buddet ville med indenfor. Måtte hellere spørge min Master. - Master, buddet vil med ind, må han det? - Ja tøz, jeg sagde jo til dig, at buddet skulle have lov til det, han ville. Jeg kunne se at pizzabuddet var ved at sluge mig med øjnene, jeg følte mig temmelig nøgen, og jeg var klistret af min Masters sperm ned af lårene. - Dejligt du kunne komme med vores pizza, Hans. Håber at du har lyst til spise med. Vi kan sige at det er din betaling for pizza-udbringningen, sagde han og nikkede over mod mig, hans tøz.
 

Frøken M

Tøzens debut

2909
2017

Jeg gjorde, som jeg fik besked på, og min Masters pik kom ind i min mund. - Jeg vil se om tøzen er god at mundkneppe. Jeg havde aldrig før prøvet at blive mundkneppet, uden at kunne bruge mine hænder, men han var heldigvis så god ved mig, at han nøjes med min mund og ikke brugte min hals. Jeg kunne mærke, at Master var tæt på at komme. Master fjernede sin pik og kom ud over mine bryster. Hans sperm blev fordelt ud over det meste af overkroppen. - Slik min pik ren. Hvilket jeg gjorde med største fornøjelse. Nu begyndte Master at stimulere min klit og bryst(vorter) både med mund, tunge og fingre, men jeg fik besked på. at jeg ikke måtte komme. Åh hvor var det dejligt, jeg var lige ved at komme, men jeg måtte ikke, så jeg tænkte på alt muligt andet, både rengøring og andre kedelige ting.
 

Frøken M

Nye oplevelser, del 2

0602
2017

”Hvis tøzen skal ud at tisse, så gør det inden vi begynder at spise” ”Tak Master” Da jeg kom tilbage til bordet var vores mad kommet. Jeg satte mig og huskede at løfte min nederdel. Lige da jeg satte mig begyndte ægget igen at vibrere og min Master havde begge sine hænder synlige på bordet, mystisk. Ægget stoppede og begyndte igen flere gange mens vi spiste. Min Master kunne høre på min vejrtrækning og sikkert også se det på mine stive patvorter, at jeg var ved at blive ophidset, jeg turde ikke vende mig om, for at se hvem der kunne sidde med fjernbetjeningen, for vedkommende måtte være rimelig tæt på. Det var meget pirrende.
 

Frøken M

Nye oplevelser

3001
2017

”Så mødes vi igen, tøz, jeg har glædet mig til at hjælpe din Master med at afrette dig i løbet af weekenden, jeg skal have bagagerummet tømt, det skal du gøre. Ikke noget med at kigge i taskerne.” Bagagerummet var meget tæt på fortovskanten. I skellet til vores nabo var der også en gadelygte. Meget grænseoverskridende, idet mit miniskørt gled op, når jeg bukkede mig for at tage tingene ud af bagagerummet, så jeg blottede min bare røv, for genboerne. Jeg skyndte mig at gøre som Fruen havde sagt. Jeg skulle gå 3 gange. Da jeg var kommet ind med de sidste tasker, troede jeg  ikke, at jeg skulle ud igen og havde taget skjorten af. ”Tøz du skal ud og afregne med chaufføren, for at køre Fruen herhen og han har bestemt sig til at du skal sutte hans pik og sluge hans sperm, men du har taget skjorten af, så det bliver i miniskørt og BH du går ud til bilen, husk at gå bagom bilen.”
 

Lille Grisling

Netdating med overraskelse, del 4

3001
2017

Jeg hyperventilerede af skræk. Det måtte da bestemt gøre vanvittig ondt, når han kom ind, fordi hans pik var så stor. Han lod pikken gnide mod anus lidt, og så begyndte han langsomt - uendelig langsomt - at presse. Langsomt måtte åbningen udvide sig for den stive stander, der krævede sin plads; den krængede åbningen mere og mere op og trængte længere og længere ind. Men det gik langsomt, for det krævede tid og kræfter at udvide kanalen, så den kunne rumme den tykke pik. Det gjorde ondt! Men samtidig var det mere skånsomt, end jeg havde regnet med, for pikken var mere blød og organisk, end hvis han havde valgt en buttplug i samme størrelse. Jeg kunne høre, at han var voldsomt ophidset, for han stønnede højt, og jeg kunne mærke pikken dunke i min røv.
 

Frøken M

Så skal der leges, del 5 (slut)

2201
2017

Jeg var ikke mere end lige stået ud af sengen, da det bankede på døren, ”Roomservice” blev der råbt. - Kom ind, sagde min Master. Jeg kunne ikke nå at skjule mig. Min Master stod op af døren til badeværelset. Min Master og tjeneren stod og snakkede både om vind og vejr, mens tjeneren var ved at sluge mig med øjnene. Specielt studerede han mine striber på mine patter, som Sir John havde givet mig i forretningen i går formiddag. - Vil du gerne mærke, hvordan en tøz føles, når hun er ved at blive opdraget? hørte jeg min Master spørge tjeneren. - Ja, det vil jeg gerne. - Kom herhen tøz, og lad ham røre hvor han vil. - Det eneste du ikke må, er at kneppe tøzen i hendes fisse, den er min, ellers er du velkommen til at prøve de andre 2 huller.
 

Frøken M

Så skal der leges, del 4

0601
2017

Min Master kom hen og fjernede mine patklemmer, da blodet begyndte at strømme til patvorterne igen, fik jeg et dybt tungekys, så jeg ikke havde mulighed for at skrige, desværre kom jeg til at bide min Master, pga min smerte. Master kaldte på John. - Hvilken straf er passende for tøzen, for hendes tungebid? - At du sætter klemmerne på de allerede meget ømme patvorter igen. For hver kvarter du stadig har ondt i tungen skal klemmerne have et lille tak mere. Jeg henter lige en gag. Jeg frygtede allerede nu den kommende smerte. Jeg fik gaggen i munden. Klemmerne blev denne gang anbragt på den anden led, ved ikke om det var bedre eller værre. - Tøzen kan lige så godt beholde gaggen i, så er du fri for at høre på hendes jammer, når patklemmerne skal strammes. Master fik min nederdel med hjem over armen. Det var den samme chauffør, som kørte for Master og jeg igen. Jeg skulle altså gå ud til bilen med bar røv og patter
 

Master K

En lille fræk historie

1611
2016

Hun stirrede meget da hun så de to spændte musefælder der lå lige foran hendes patter. Jeg glæde mig som et lille barn ved tanken om at skulle stikke patter ind i dem, og min ellers spændte pik blev endnu større, jeg havde virkelig svært ved ikke bare at spille pik og komme. Men nu havde jeg noget helt andet i tankerne. Hun prøvede at flytte sig men jeg havde godt fat i hende, og mens filmen rullede, lod jeg musefælderne glide ind over patterne på tøsen. Det gav et helt ryk i hende da fællerne lukkede sig sammen. Mens hun nu sad der, lage jeg mig ind under hende, sikke en udsigt, at kunne glo op i hendes udvidede spermhul.
 

Frøken M

Så skal der leges, del 1

1110
2016

Buk dig ned, Tøz, og sæt dine hænder på sengen. Jeg huskede at stille mig med spredte ben, i denne stilling hoppede brysterne ud af Bh'en, hvilket jeg også havde forventet. Min Master begyndte at røre blidt ved mig, aede mig ned af ryggen, fik en hånd omkring mine bryster, skulle lige nappe i mine brystvorter (eller pat-vorter, som han siger, at jeg skal kalde dem). Selvfølgelig gav dette nogle trækninger ned i skridtet, og jeg følte, at jeg blev rigtig våd. Han fortsatte med at massere og nulre mine pat-vorter. - Er det noget Tøzen kan lide? - Ja, hviskede jeg. - Hvad hedder det Tøz, spurgte han, samtidig med at han vred lidt i begge pat-vorter? - Ja, Master, jeg kan godt lide, at min Master nulrer mine pat-vorter
 

Frøken M

Så skal der leges, del 2

1711
2016

- Tøz, som du kan se, har Sir John gjort os den ære, at ville nyde kaffen med os. - Goddag Sir John, sagde jeg spagt til ham. - Der er plads til tøzen ved siden af Sir John. Henvendt til Sir John, som om jeg stadig ikke var til stede, sagde min Master til ham, at han var glad for hans tilbud. Så startede de en almindelig smalltalk om vejr og vind. Jeg sad i egne tanker (mine tanker strejfede også deres snak om ”tilbuddet”), uden at tænke over, hvordan jeg sad. - Tøz, hvordan er det du sidder, sagde Sir John i et meget barsk tonefald. Jeg havde glemt at sidde tilbagelænet og havde også samlet mine ben. Dog havde jeg husket at løfte nederdelen op, så jeg sad på min bare røv på sædet. Min Master tog sin sorte bog op af lommen. - Det bliver dyrt tøz! - Er din tøz altid så ulydig, spurgte Sir John min Master. - Mange gange, svarede han, så det er vist godt at tøzen skal under jeres behandling i eftermiddag.
 

Frøken M

Så skal der leges, del 3

3011
2016

Kunne høre at Master og Sir John snakkede sammen om forskellige ting, følte mig som en ”demonstrationsmodel” som de kunne behandle som de havde lyst til. Der blev igen skiftet slagredskab, til hvad vidste jeg ikke. Jeg var på vej ind i min egen boble af nydelse. Under alt dette, blev jeg slikket, nappet og nusset både på patter og indvendig i skidtet, følte jeg var lige ved at eksplodere af ren lyst. Kunne ikke følge med, der skete så meget omkring mig. Der var noget, som rørte mig ved min stjerne, men jeg var ligeglad, var i min egen boble af lyst. Følte der blev presset noget ind bagi, hvis det var en plug, var det ikke så slemt, som jeg havde frygtet. Pludselig blev der nappet meget kraftigt i mine patvorter. Klemmer? Jeg kom ned på jorden igen. Jeg blev løsnet fra gabestokken, blev lagt på en madras, med benene spredt. Kvinden satte sig over mit ansigt. - Slik tøz!
 

Frøken M

Så skal der leges, del 4

0601
2017

Min Master kom hen og fjernede mine patklemmer, da blodet begyndte at strømme til patvorterne igen, fik jeg et dybt tungekys, så jeg ikke havde mulighed for at skrige, desværre kom jeg til at bide min Master, pga min smerte. Master kaldte på John. - Hvilken straf er passende for tøzen, for hendes tungebid? - At du sætter klemmerne på de allerede meget ømme patvorter igen. For hver kvarter du stadig har ondt i tungen skal klemmerne have et lille tak mere. Jeg henter lige en gag. Jeg frygtede allerede nu den kommende smerte. Jeg fik gaggen i munden. Klemmerne blev denne gang anbragt på den anden led, ved ikke om det var bedre eller værre. - Tøzen kan lige så godt beholde gaggen i, så er du fri for at høre på hendes jammer, når patklemmerne skal strammes. Master fik min nederdel med hjem over armen. Det var den samme chauffør, som kørte for Master og jeg igen. Jeg skulle altså gå ud til bilen med bar røv og patter
 

Frøken M

Så skal der leges, del 5

2201
2017

Jeg var ikke mere end lige stået ud af sengen, da det bankede på døren, ”Roomservice” blev der råbt. - Kom ind, sagde min Master. Jeg kunne ikke nå at skjule mig. Min Master stod op af døren til badeværelset. Min Master og tjeneren stod og snakkede både om vind og vejr, mens tjeneren var ved at sluge mig med øjnene. Specielt studerede han mine striber på mine patter, som Sir John havde givet mig i forretningen i går formiddag. - Vil du gerne mærke, hvordan en tøz føles, når hun er ved at blive opdraget? hørte jeg min Master spørge tjeneren. - Ja, det vil jeg gerne. - Kom herhen tøz, og lad ham røre hvor han vil. - Det eneste du ikke må, er at kneppe tøzen i hendes fisse, den er min, ellers er du velkommen til at prøve de andre 2 huller.
 

Lille grisling

Netdating med overraskelser, del 1

2808
2016

Jeg kom af skoene og fik dem parkeret pænt og tog jakken af. Imens lukkede han døren og tog sine egne sko af. Jeg tog en bøjle, hængte jakken på den, og hængte bøjlen på garderobestangen. Men da jeg gav slip og var ved at trække armen til mig, skete der pludselig en hel masse på meget kort tid. Jan tog fat i min arm, vred den i et snuptag om på ryggen af mig og maste mig op mod døren. I løbet af ganske få sekunder havde han klikket et par håndjern om mit håndled og fik fat i min anden arm, som også blev fikseret i håndjernene. Han bukkede sig ned og klikkede også et par håndjern om mine ankler, og så var jeg for alvor gjort ukampdygtig. Det hele var gået så hurtigt, at jeg ikke nåede at gøre noget som helst, og det gik først op for mig nu, hvad der var sket. Jeg åbnede munden og ville til at råbe op og skælde ud
 

Lille grisling

Netdating med overraskelser, del 2

0210
2016

Så tog han et solidt tag i mine hofter og pressede sit underliv ind mod mit, som om han pressede sig langsomt ind i mig. Ved at gøre det, trykkede han pluggen dybere ind i min røv, i et langsomt og sejt tryk. Så trak han sig væk igen, og pluggens pres i min endetarm blev lettet lidt igen. Det gjorde han nogle gange, fuldt ud bevidst om, at det udfordrede min i forvejen prøvede tarm. "Nu er tiden vist kommet, hvor du har fortjent din orgasme," sagde han. Han løste rebene, der holdt mig fast til sengen og vendte mig om. Det var ømt og ubehageligt at blive flyttet med den halvstore buttplug dybt begravet i tarmen. Mine hænder var stadig låst fast til anklerne, og denne fiksering bibeholdt han. Han bandt dog et reb om det ene lår, lod det løbe ind under sengen og om til det andet lår, hvor han strammede det, så mine ben blev tvunget vidt fra hinanden
 

Lille grisling

Netdating med overraskelser, del 3

3010
2016

Han var langt fra trængt i bund i hans stormangreb på skeden, og da min orgasme klingede af, begyndte hans videre fremfærd i skeden. Længere og længere ind, trængte han - ganske langsomt, så jeg virkelig kunne mærke udvidelsen. Jeg var stakåndet og skiftevis holdt vejret og hyperventilerede. Det var længe siden, jeg sidst havde haft sex, så det var helt uvant for mig igen at mærke et lem dunke i mig. Og denne var langt større, end den sidste. Oveni kom det, at jeg lå med underlivet højt hævet, og han kunne derfor trænge dybere ind uden hindringer. Endelig var han i bund, og aldrig før havde jeg været så udspilet. En dyb stønnen lød fra min strube. Hvor var det godt!! Og ekstremt.
 

Carsten

Linda, del 1

1004
2016

Efter en tid begyndte han at støde hårdere. På den ene side var hun ved at komme af det, men skrækken for spanskrøret hindrede hende i at træde over tærsklen til en uigenkaldelig orgasme. Brystsnorene spændtes og slækkedes, på grund af hans stød. Hun var klar over at han var ligeglad med om hun udløste et spanskrør,- de ville jo ikke ramme ham. Brysterne og snorene lignede et hav i oprør og gyngede vildt. Kun med opbydelse af den største koncentration kunne hun hindre at brysterne trak nitterne ud. Ved et særligt hårdt stød hørte hun et klik og et svirp og mærkede den bidende smerte hen over hendes balder, hvor spanskrøret efterlod en tynd rød stribe. Hun klynkede og gav sig. Smerten var nok til at stoppe hendes orgasme, men ikke så hård at det stoppede hendes nydelse.
 

Carsten

Linda, del 2

2704
2016

”Jeg holder øje med din fisse. Hvis der ikke er mere vand i, formoder jeg at du er mere tørstig. Imens vil jeg også tage mig en slurk.” Jeg mærker en blid rumsteren bag mig. Noget rammer inde i min fisse. ”Uhmm,- det smager dejligt. Jeg har ført mit eget sugerør ind i din fisse. Jeg kan smage blandingen af vand og den dejlige smag af dig. Du er en dejlig pige. Jeg tror vi får mange gode stunder sammen.” Hans stemme er tydeligt sløret. Han er ligeså liderlig som jeg. Jeg har fået slukket min tørst, men min fisse kildrer af liderlighed. ”Nu fjerner jeg sugerørene” Jeg mærker de tynde plastikrør der langsomt glider i bunden af min kusse. En lille slubrelyd og Christian har tømt det sidste vand ud af min fisse. ” Jeg tager næbbet og lukker det sammen.” Udspændingen fortager sig indtil det kun er snorene i klemmerne der spiler mine skamlæber ud. ” Du skulle se dig selv herfra, det er meget smukt. Din fisse ligner en sommerfugl med udspredte vinger. Din fisse nærmest inviterer mig. Det er jeg nødt til at benytte mig af.” siger han triumferende.
 

Herre59

Tøse-tur

1409
2015

Jeg trækker i din højre brystvorte og sætter den først klemme, direkte ved roden, der hvor også løkken til kæden har fat. Din krop ryster og du jamrer dybt, da kæben bider i kødet. Venstre vorte får samme tur og hele din overkrop sitrer, så kæden til taljen rasler. Jeg hører dig langsomt lade luften sive ud mellem dine sammenpressede læber, mens du opsuger smerten i dit indre. Jeg flytter fokus, går om og knæler bag din strittende røde og forslåede ende. Mine fingre finder din indre venstre skamlæbe og trækker den ned ad. Du klynker stille og næsten grædende ’nej nej nej’ for du ved hvad der kommer og jeg ved at du mener ’ja ja ja’. Klemmen bider sig fast i dit fine hævede røde kød og smerten fremkalder ukontrollable rystelser i din brugte krop. Klemmen i den højre skamlæbe frembringer stort set samme reaktion og jeg ved hvor tæt du er på din orgasme.
 

Kaptajn Bligh

3 vilde dage med en ung slavinde i Blokhus, del 1

1408
2015

Malene var helt hvid i ansigtet. ”Må jeg ikke nok have nederdelen på ned i bilen, så skal jeg nok gå en lang tur uden den, f.eks. i Hobro?” ”Du går ned nu, uden at tøve, selv hvis du hører folk på trappen. Ellers går jeg i gang om 10 sekunder.” Malene rystede over hele kroppen, men tog hurtigt sine 2 tasker op, og idet hun holdt dem foran sin nøgne kusse, åbnede hun døren og trådte ud. Så hørte vi gadedøren blive åbnet. Nogen kom ind. Malene kikkede panisk på mig: ”Jeg vil gøre alt. Alt. Vær dog barmhjertig, gode Herre” græd hun. Jeg skubbede til hende, og vi gik ned ad trapperne, Malene forrest. Nogle trin under 2. sal mødte vi en dame, ca. 50 år gammel. Malene havde forsøgt at tørre tårrene af kinderne, og holdt nu en taske foran sit underliv, og en på sin venstre side, hvor damen skulle passere. Alligevel gloede damen vildt. Malenes hvide skjorte dækkede kun akkurat brystvorterne, alt indenfor var helt nøgent, og vorterne og resten af brysterne var temmelig synlige gennem det tynde hvide stof. Måske opdagede hun intet om Malenes underkrop medens hun gik op af trappen, men som hun dog stirrede. Så snart hun havde passeret Malene, vendte hun sig om. Der lød et chokeret hvin fra kvinden ved synet af den nøgne, forpiskede røv.
 

Kaptajn Bligh

3 vilde dage med en ung slavinde i Blokhu2, del 2

2908
2015

”Jeg slog dig. Jeg slog dig i kuglerne,” hviskede hun stille. ”Er det en passende opførsel for en slavinde?” ”Nej men du…” Hun tav og kom på bedre tanker. ”Nej Herre, det var meget forkert af mig.” ”Og hvad synes du, jeg skal gøre ved det?” ”Du er nødt til at straffe mig.” Lang tids tavshed, så hviskede hun: ”Hårdt”. ”Hvor mange gange skal jeg lade elastikkerne ramme din lille fisse?” ”Én.” Pause. ”Måske 2?” Hun rystede. ”Sjovt nok har jeg tænkt på et helt andet tal,” smilede jeg, medens jeg lod fingrene glide igennem fisserevnen, og sikrede mig at den stod helt åben. Jeg nulrede hendes store klitoris, indtil spidsen var helt blottet. Jeg forestillede mig, hvordan det ville føles, hvis en af elastikkernes knuder ramte lige på spidsen, som det allerførste den ramte. Jeg havde lynet ned, så min pik kunne få lidt plads, og lige nu vippede den op og ned for egen kraft. Hvor er livet skønt. Jeg tog igen fat i trækelastikken, og idet jeg sigtede omhyggeligt, trak jeg den tilbage. Så langsomt trak jeg, at der gik flere minutter før trækelastikken sprang.
 

Kaptajn Bligh

3 vilde dage med en ung slavinde i Blokhu2, del 3

1409
2015

Trekanten på kussen havde selvfølgelig ikke kunnet holde sig på plads. Den var gledet lidt til højre, så både den store og den lille skamlæbe i venstre side var helt synlige med alle de blodige mærker fra elastikkerne.  Da vi skulle passere drengene på den smalle sti, var vi nødt til at gå så tæt, at alle drengene kunne gnide sig lidt op af Malene. Den sidste havde samlet mod, da han så, at vi ikke havde reageret på de 3 førstes frækheder. Han holdt sin venstre hånd lavt, så fingrene ”tilfældigt” strejfede Malenes skamlæber. Da vi var 3 skridt forbi, kiggede jeg mig tilbage. Drengene gloede lamslået på Malenes forpiskede røv. Drengen, der havde berørt hendes fisse, havde taget sin pik frem og onanerede vildt. Få sekunder efter sprøjtede han så vildt, at det første store sprøjt ramte Malenes lille lækre røv. Sikke et sprøjt der kan være i små drenges pikke. Malene havde ikke vendt sig, men hun havde mærket at noget ramte hende. ”Sperm,” sagde jeg. Tør det af med fingeren, vend dig om, og slik fingeren ren.”
 

Kaptajn Bligh

3 vilde dage med en ung slavinde i Blokhu2, del 4

2009
2015

Stavens spids hvilede nu mod hendes mave. Lille pause, så et nyt stød. Endnu ynkeligere skrig. Malene var i helvede. Store smerter og vil angst. Med passende pauser fik hun 3 stød mere, nu på armene. Så gik jeg hen foran hende. ”Synes du, du har fået nok”? Hun kunne først ikke tale, men nikkede ivrigt. Til sidst lykkedes det hende at hviske noget, der lød som : ”Ja Herre, ikke mere.” ”OK, jeg synes også, du har tålt det flot. Du skal have et stød mere, slave, og så tager jeg dig ned.” Malene smilede udmattet. ”Tak Herre”. Langsomt gik jeg rundt om hendes hængende krop.
 

Kaptajn Bligh

3 vilde dage med en ung slavinde i Blokhu2, del 5.1

0510
2015

"Hjælp, Herre, jeg hader kryb. Få dem væk". Giver du ordre til din Herre? Et totalt værdiløst kneppedyr som dig? Bilder du dig ind, at jeg så meget som et sekund gider tage mig af, hvordan du har det? Har jeg ikke lært dig, at din eneste opgave er at please mig. Intet andet. Hvordan du føler, betyder intet. Du er en værdiløs klat slim. Væn dig til det. Hvis du er meget heldig, gider jeg kneppe dig en gang i mellem eller tortere dig, hvis ikke, smider jeg dig af på en stinkende mødding. Det er sådan et sted kneppeaffald som dig hører hjemme". Medens jeg talte smed jeg tøjet, og uden flere ord sprang jeg på pigen. Fuldstændigt uden forberedelse hamrede jeg pikken i bund i en bevægelse. Hun var våd nok, det var hun altid! Men det voldsomme skub af min krop skurede hendes ryg hen over myretuen.
 

Kaptajn Bligh

3 vilde dage med en ung slavinde i Blokhu2, del 5.2

0510
2015

Ned i gennem dalen kom to mand gående. Den ene var lille og fed, den anden høj og ranglet. Begge omkring 40 år, og så utroligt beskidte. Deres tøj var rådne pjalter, og den høje havde et hæsligt ar over det meste af ansigtet. Den fede bar på noget, jeg ikke kunne se, hvad var. "Ha ha, jeg sagde jo, at hun nok skulle blive her", sagde den magre triumferende. "Ja, men vi kunne jo bare have voldtaget hende, da vi så hende første gang" mente den fede. "Ja, du vil altid bare voldtage. Næh du, kællingerne skal straffes, ellers er det ikke rigtigt sjovt. Vi var nødt til at hente piskene." "Vi kunne jo bare gøre som den sidste. Du sparkede hende i fissen med dine træsko. Hun vred sig da godt nok," mente den fede. "Åh, det pjat. Hun besvimede efter det fjerde spark. Næh, man skal sørge for, at det gør RIGTIGT ONDT". Der var et dæmonisk udtryk i den magres ansigt. Jeg rystede voldsomt. Det magre fugleskræmsel skræmte livet af mig. Han repræsenterede den rene og skære ondskab.
 

Kaptajn Bligh

3 vilde dage med en ung slavinde i Blokhu2, del 6

1710
2015

Så så hun hans ansigt. Hun for tilbage, slap selvfølgelig hans pik, og rykkede over i hjørnet bag 3 af de unge mænd. Hun skreg af skræk. Foran hende stod den tynde mand, der havde truet hende så forfærdeligt sidste nat. "Det er ham, Herre," råbte hun panisk, "og den tykke derhenne var også med. Fang dem. De skal i fængsel. De er mordere. Værre end mordere. Den tynde er sindssyg. Han elsker at tortere piger ihjel!" Jeg gik hen og lagde en beskyttende arm om den oprevne pige. Jeg hviskede til hende, men kun langsomt faldt hun til ro.
 

Den Velklædte

Nye veje

2907
2015

De sidste par slag ramte, og Carina stønnede imens. Jeg holdt om hende. Fortalte hende, at nu var den del slut, og jeg var meget tilfreds med hende. Jeg var selv påklædt, imens Carina jo var helt nøgen, med undtagelse af et halssmykke, der mere minder om et halsbånd. Jeg lod en hånd køre ned over hendes krop. Balderne var varme, og nu endnu mere røde. Min hånd gik fra halsen ned over ryggen, om til de bløde bryster, og et par hårde vorter, som jeg blidt nulrede mellem fingrene. Derefter kørte jeg hånden videre ned over maven, og ned mod hendes skød. Nu var det min tur til overraskelse: jeg havde godt tænkt på, at jeg fik tændt min unge veninde, men at min behandling af hende ligefrem havde frembragt et mindre vandfald, kom bag på mig. Hendes glatte skød sejlede.
 

Jens K.

I lære som slavetøs, del 1

1207
2015

Fra starten af kontakten fortalte hun helt uden omsvøb, at hendes store drøm var at få lejlighed til at dominere et ungt ægtepar – eller kærestepar. Hun ville også benytte parret til selv at få seksuel tilfredsstillelse ud over alle grænser, så derfor skulle ”tøsen” også være indforstået med eventuelt under tvang at slikke Evelyns kusse, og sex med eget køn skulle i øvrigt være en vigtig del af de lege, Evelyn så vildt havde forestillet sig. Mistanken om at Evelyn i virkeligheden var en mandsperson opstod, fordi brevene skrevet af Evelyn var meget frække, ja vel nærmest lidt perverse. Det var rigtig frække ord hun benyttede i sine beskrivelser.
 

Jens K.

I lære som slavetøs, del 2

2907
2015

- Træk tøsens nederdel op, lød den næste kommando fra Evelyn, og næsten samtidig blev jeg grebet af panik. Der blev nemlig tændt lys i værelset overfor. Jeg kunne dog godt nok se, at gardinerne var trukket for – og ganske kort efter blev lyset igen slukket. Nu var spørgsmålet så, om beboerne havde opdaget, at der foregik noget i vores stue, eller at de bare hurtigt igen havde forladt værelset. Som beordret trak jeg i hvert fald min kærestes nederdel helt op til over hoften og afslørede hendes små, tynde og gennemblødte blondetrusser. Jeg forsøgte at koncentrerer mig om Evelyns reaktioner, men jeg prøvede også at stirre over mod nabohuset. Var det ikke som om gardinet rørte sig lidt. Jeg stirrede som en vanvittig ud i mørket og blev snart bestyrket i min antagelse – jo, der var sgu da nogen der kikkede på os, hold  kæft, hvor var dette her liderligt! Jeg tror ikke, Evelyn fra sin position med ryggen ud mod mørket, havde fået nogen mistanke bekræftet, men uden kommandoer fra Evelyn gik jeg bare til min opgave – næsten uden at tænke på, hvad jeg var i gang med – og så alligevel vidste jeg godt, vi blev overvåget af et menneske, måske af to.
 

Jens K.

I lære som slavetøs, del 3

2908
2015

- Nu skal de se, det de helt sikkert sidder og venter på – du skal have pik, skal du, men først skal din liderlige fisse vises ordentligt frem. Om på ryggen! kommanderede Evelyn og samtidig opfordrede hun også min kone til at gøre lidt modstand – og mig til at hjælpe til med fremvisningen, så det hele kom til ar se rigtig autentisk ud. Det gjorde min kone ganske godt. Hun  kæmpede bravt og nød helt sikkert at blive ”taget med magt”, mens der var et par (helt sikkert meget liderlige) tilskuere tæt på. Så mens min kone forsøgte at vride sig fri fra sin placering på puderne, tog både Evelyn og jeg godt fat og fik hende hurtigt om på ryggen. Min kone gjorde ”store anstrengelser” for at holde sin ben samlet, men alligevel var det ikke noget problem for Evelyn alene at tvinge dem vidt fra hinanden, så hun snart lå delvis roligt på puderne med spredte ben og en kusse, der også hurtigt blev spredt med et par kraftige rusk i hendes skamlæber.
 

BBA

Debut, del 1

0102
2015

Henning slækker snoren til metalstangen, så jeg er lige ved at falde. Han griber mig, og sætter mig blidt ned på hans chaiselong-sofa, så jeg ligger fladt på ryggen. Med blide bevægelser hiver han stangen over mit hovedet, og sætter den fast igen, så mine arme igen er fastspændt. Mens min vejrtrækning langsomt bliver normal igen, henter han endnu en metalstang med manchetter påsat. Han spænder roligt min ene støvle fast, derefter den anden støvle i den anden ende af stangen. Så løfter han stangen med mine ben, trækker den opad. Fra et sted over mit hoved hiver han en snor med to kroge frem som han sætter krogen fast i, så mine ben er hevet opad, og spredt, med læderstøvlerne spændt fast i stangen. Det går op for mig at jeg nu ligger helt synlig, og totalt åben for hans blik og hans lyster. Jeg forundres over, hvordan den erkendelse ikke gør mig utryg eller urolig, men ophidset og spændt. Han kigger mig i øjnene og smiler, som om han læser mine tanker. Han henter et eller andet og sætter sig neden for min blottede kusse og røv. Jeg mærker mit skød dirre af forventning, men jeg gisper, da jeg mærker hans fingre ved mit bagerste hul, dér har ingen nogensinde været i nærheden af. Han bruger et eller andet glidemiddel og trænger blidt men bestemt op i min røv med hans fingre.
 

BBA

Debut, del 2

0702
2015

”Gå hen og stil dig med front imod X’et,” siger Henning. Jeg adlyder, dirrende af spænding over, hvad der skal ske. Henning sætter manchetter på mine hænder og fødder. Følelsen af den bløde inderside, og synet af manchetterne er skøn og ophidsende. Henning fastgør mig til X’et, med ryggen ud af, først hænderne og bagefter fødderne. Jeg står tæt op af X’et, spændt helt ud. Jeg forsøger et lille træk i manchetterne, men mærker at jeg står uhjælpelig fastspændt, med spredte ben. ”Er du liderlig,” spørger Henning. ”Ja,” hvisker jeg, ”jeg er meget liderlig.” ”Godt,” svarer han. Han går lidt rundt bag mig, og så mærker jeg fingre, bagfra, mellem mine ben, som blidt søger op igennem den bundløse trusse, op i mit varme, våde skød. Jeg mærker, jeg rødmer, endnu ikke vant til at min krop reagerer så åbenlyst, og endnu ikke afklaret med, at andre opdager min liderlighed. Men det i sig selv er ophidsende, at jeg er bundet, intet kan gøre, og min liderlighed bare udstilles. Jeg mærker Henning skubbe noget op i mig, noget ovalt. Han presser det igennem min fisseåbning, og det lægger sig oppe i mig. Så rejser han sig, fører sine fingre til mine læber, og jeg smager mig selv, min ophidselse, da hans fingre bevæger sig ind i min mund.
 

CoyoteQ

 Mit liv som tøs, del 1

2211
2014

Jeg blev indlagt på Sønderborg sygehus med apopleksi symptomer, men har efterfølgende fundet ud af at det var stress, men i de 4 døgn jeg var indlagt, kom Herren og besøgte mig på sygehuset, jeg fik min velfortjente behandling af Herren, men var nu mega glad for at han kom ned til mig, han havde købt mig en lille ting den ene dag, det var et ouvert bh-sæt i sorte blonder, og mit halsbånd, han havde også købt 2 piske, som han prøvede med, da jeg skulle straffes... Den ene pisk er fra 50 shades of grey serien, den er blød, men rigtig god og effektiv... Den anden er en ridepisk med et rødt hjerte på, den er lidt hårdere, og slår mere, Herren bruger den kun når jeg har været rigtig uartig, men den blev afprøvet på sygehuset
 

CoyoteQ

 Mit liv som tøs, del 2

2211
2014

Jeg fik blindfold på, nu var Herren mopset, jeg fik i stående stilling, en hård gang fisting, derpå fik jeg tur med en ”dildo”, for hulen det gjorde nas, men nydelsen var større, han legede også med min klit (på den måde han ved, jeg kan lide det), jeg fik dagens første orgasme der, jeg ville have overgivet mig allerede der, men ikke i 100 år om jeg gjorde det, jeg nød hårdheden fra Herren, jo mere hård han blev, jo mere nød jeg at være fræk, nu ville han have mig med ovenpå, jeg sagde ”nej jeg vil ej”, ”vil du så følge med?” kom det fra Herren, ”NEJ” kom der fra mig, så kom min hundesnor på, nu var jeg nødt til at følge med, var ved at snuble på trappen,
 

Den Velklædte

En ny drejning

1110
2014

Legene blev mere avanceret med tiden. En dag havde jeg fået en fartbøde, og da jeg viste den til min Frøken, så hun strengt på mig, og sagde: - Det der taler vi om efter maden. Så vidste jeg godt hvad der skulle ske. Da jeg havde ryddet af bordet sagde hun: - Du kommer ind i stuen renvasket, nøgen og glat om 15 minutter. Som sagt, så gjort, efter et kvarter stod jeg nøgen mit på stuegulvet. Det gyste i mig, da jeg så Mia havde en ridepisk i hånden. Vi havde legetøj, men ikke piske og den slags… altså indtil denne dag. - Jeg har haft den liggende i nogen tid, sagde Mia til sidst og fortsatte: Tænkte at den skulle bruges til en ganske særlig dag. Jeg har øvet mig lidt, og glæder mig til at mærke din krop med den
 

Slaven F

En hård aften

2608
2014

Det sidste var til min kone, der straks svarede: ”Ja, lidt glæde kan jeg da få af ham, nogle gange trænger jeg til en pik, men jeg klarer mig med min dildo, nu gælder det først og fremmest om, at du skal have noget for dine penge. Tag du bukserne af, så jeg kan se den pik du har pralet af”. Jeg kunne høre, at han begyndte at tage bukserne af. Tankerne kørte rundt i hovedet på mig, ville hun lade ham kneppe hende, det havde hun da vist aldrig tidligere gjort, men omvendt kunne jeg da godt forstå, hvis hun trængte til at mærke en pik, min havde hun jo ikke haft på besøg i mange år. Svaret kom efter kort tid, for han kravlede op i sengen og satte sig over mit bryst. ”Så åbner du munden, så jeg kan få et ordentlig blowjob, jeg har betalt din herskerinde i dyre domme for at kunne bruge dig den næste time”. Jeg lå der ganske hjælpeløs og vidste ikke, hvad de to havde aftalt, eller hvad de kunne finde på at gøre ved mig, så jeg turde ikke andet end at åbne munden, og straks proppede han pikken inden for.
 

Adoracion

Av, hvor dejligt

1708
2014

"Du klarede det så flot. Jeg var vild med at få lov til at give dig den oplevelse," sagde han - som om jeg havde givet ham lov! Kærtegnene blev mere omsiggribende, og nærmede sig fissen og ikke mindst klitten, der stadig var øm. Uden jeg lagde mærke til det, havde han lagt sig op, så han kunne stikke pikken ind, og det gjorde han. Jeg var godt våd, men ikke helt udvidet til hans store pik, og det mærkede han heldigvis. Så han forholdt sig i ro et øjeblik, da den var kommet indenfor, indtil fissen lige havde vænnet sig til den, og så kørte han den ellers ud og ind. Mmmm...  Da han øgede tempoet lidt, pillede han også lidt ved klitten med en finger. Jeg gav mig - det gjorde ondt! Og i samme øjeblik trykkede han åbenbart på en pumpe, så pluggen i røven udvidede sig, og da den havde fået et pump, begyndte den at vibrere. For satan det føltes godt.
 

Adoracion

Den nye Herre

1204
2014

Nu tog han noget reb og begyndte at vikle det om mine bryster. ”Må jeg ikke nok se, at du binder mine bryster op. Det er så frækt at se på.” ”Lige dette ønske vil jeg gerne efterkomme. Men husk, at normalt er det mig – og kun mig – der bestemmer, og du har ikke noget at skulle have sagt!” sagde han, og fjernede alligevel blindfoldet. Han gik nu igen i gang med at binde mine bryster op i en flot bondage. Uh, det var frækt at se på. Jeg har altid syntes, det føltes dejligt at få mine bryster bundet op, men det er endnu frækkere at se det blive gjort! Mens jeg kikkede på mine bryster og hans reb, opdagede jeg slet ikke at hans ene hånd forsvandt og fik tændt for fjernbetjeningen til ægget i min kusse. Jeg havde glemt alt om ægget, men nu snurrede det lystigt igen, og jeg blev i den grad mindet om dets eksistens og placering. Mens ægget snurrede, bandt han de sidste knuder. Han begyndte nu at daske til brysterne, der nu struttede flot ud i luften som oppustede røde balloner. Først var det forsigtige dask, men de blev hårdere og hårdere. Han rakte ud efter blindfoldet og gav mig det atter på.
 

Adoracion

Mødet med klubben

1103
2014

Hun kunne ikke se, hvad der skete, da hun lå med hovedet ind i hængekøjen og hang oppe i luften, men snart mærkede hun mere end et sæt hænder hive, pille og daske til hendes bryster. Også hendes huller, hvortil der jo var let adgang med benene spredt, fik pludselig ”kærlig” opmærksomhed af adskillige hænder. Hun hadede Ham for dette, Han vidste, hun ikke ønskede mere end én mand ad gangen. Og slet ikke kvinder. Men kunne hun være sikker på, om det var mænd alle sammen? Hun vidste ikke, hvor længe hun havde hængt der, men hun var kommet et par gange og skød på, at der var gået en halv times tid, da folk endelig trak sig tilbage, og hun blev hejst ned. Hun følte ikke, hun kunne klare mere, hverken hendes bryster eller hendes kusse havde manglet opmærksomhed, men det var langt fra slut endnu. Nu blev hun ført ind i et nyt lokale, hvor der stod en gynækologstol midt på gulvet. Den bad Han hende lægge sig op i, og hun gjorde selvfølgelig som befalet. Derpå blev hun bundet fast. Hun vidste, Han elskede tanken om, at hun ikke kunne slippe væk, og derfor altid bandt hende. Han forlod rummet, men vendte hurtigt tilbage sammen med en kvinde
 

Adoracion

Godkendelsen

1103
2014

”Hvis vi skal noget som helst sammen, er jeg jo nødt til undersøge kvaliteten først.” Og så gav han sig til at hive i skamlæberne, trykke på klitoris, mærke med først én, senere flere, fingre i min skede – han undersøgte alt hvad der var værd at vide for en mand. Selv en gynækolog ville ikke have været så grundig! Det var ikke alt, der var lige blidt, så jeg vred mig lidt undervejs. Men så tryllede han en ridepisk, jeg ikke havde opdaget, at han havde, frem, og jeg fik et par svirp med den. Så kunne jeg lære at ligge stille. Da han endelig var færdig med hele området omkring kussen, fortsatte han direkte til munden – hans fingre var smurt ind i sekret fra min skede, og det bad han mig bare slikke af. Og så hev han i mine kæber, prøvede, hvor stor min mund var, og hvad den kunne rumme. Efter munden var det brysternes tur. De blev trykket og mast. Der blev hevet og flået i vorterne. Aldrig før var de blevet behandlet så voldsomt. Endelig blev han færdig – troede jeg, men han havde gemt mit bageste hul til sidst
 

Natteravn

Rikke

1210
2013

Kvinden klynkede, da han nænsomt lod pikken glide frem og tilbage, og hun skubbede æggende røven bagud, så meget som rebene tillod. Manden øgede tempoet, og snart stønnede og prustede kvinden så højt, at det ikke var så mærkeligt, at Rikke havde hørt det selv på den afstand. Rikke lynede trøjen op og lod en hånd glide ind under sports-bh-en, hvor fingrene hurtigt klemte om en yderst spændstig og dunkende brystvorte. Berøringen sendte elektricitet rundt i samtlige fibre i hendes krop, og hun kunne tydeligt mærke, hvordan en fugtig plet spredte sig i trusserne. Hvor var det frækt. Hun nød situationen i fulde drag, mens hun forestillede sig, at det var hende, der var i kvindens situation. Modstræbende åbnede hun øjnene, og langsomt gik det op for hende, at der var et eller andet forandret. Manden. Kvinden stod stadig bundet, men manden var væk. Panikslagent kiggede hun rundt, men han var ikke at se. Hun overvejede, hvad hun skulle gøre, men hendes ben føltes pludselig som bly, så hun blev siddende stille bag busken. Ventetiden blev uudholdelig, og hun skulle lige til at løbe hen til cyklen, da manden atter kom ind i lysningen. Pyh. Et lettens suk gik gennem hende, og mens manden begyndte at løsne kvinden ben, listede Rikke baglæns ud på stien og kravlede det første stykke, hvorefter hun småløb
 

Natteravn

Rikke, del 2

2710
2013

- Spred benene, tøs, sagde han i et hårdt tonefald, som et øjeblik overrumplede hende, og saml dine hænder på ryggen. Hurtigt gjorde hun som befalet. Han førte hånden ind mellem hendes ben, og da han lod en finger glide gennem revnen, rødmede hun og så ned. Hun var sjaskvåd. Han lod fingeren køre ud og ind et par gange, inden han tilfreds holdt den glinsende finger op til hendes næse. - Du kan sandelig lide det, smilede han. Hun rødmede om muligt endnu mere, mens hun lidt overrasket tænkte, at det der med at gå lidt langsom frem vist skulle tages med forbehold. - Hent en lås i skuffen og fikser hendes arme, sagde han henvendt til Henriette. Rikke mærkede, hvordan hendes arme blev samlet bag ryggen og låst sammen. - Sæt dig ned på knæ med spredte ben, kommanderede han og lagde en hånd på hendes skulder. Hendes arme var effektivt låst sammen, så hun fandt det lidt akavet at komme ned på knæ, fordi hendes balancepunkt havde ændret sig. Forventningsfuld stirrede hun på ham, da han trak bukserne ned og lod den stive pik springe frem mod hende. - Åbn munden, tøs.
 

Natteravn

Rikke, del 3

2710
2013

- Pigerne derovre bad mig give dig denne. Tjeneren så ham lige i øjnene, hvilket normalt ville have været temmelig uhøfligt, men der var et eller andet i hendes blik, som pludselig gjorde situationen intim på en måde. Samtidig med at hun lænede sig lidt frem mod ham, gav hun hans arm et lille klem. - Hvis du får brug for mig, så er jeg lige i nærheden. Da hun med et smil vendte sig og gik, kiggede han først over på pigerne, som nikkede kort over mod ham, og dernæst ned på tingen. Ved første øjekast lignede det fjernbetjeningen til en billås, men det ville jo på ingen måde give mening. Jan holdt den vurderende i hånden. Der var en on/off knap, samt to knapper, som umiddelbart virkede som justeringsknapper. Øverst var der et display. Spørgende kiggede han over mod bordet med pigerne, men de var fordybet i samtale. Et kort øjeblik overvejede han at gå derover, men et eller andet ved den kønne tjeners adfærd fik ham til at tøve. Pludselig gik det op for ham, hvad det kunne være. For vildt tænkte han, sådan noget sker kun på film. Med et lille smil tog han langsom glasset med cola, mens han ud af øjenkrogen fokuserede på pigerne. Samtidig trykkede han på on.
 

Den lille tøsetæve

En berigende nat

0209
2013

Pludselig klirrer det nær mit hoved, han er ved at åbne bæltespændet og knapper sine bukser op, hiver mig i håret så mit ansigt vender op mod ham, mens hans rejste pik er lige ud for min mund. ”Hvad hedder det så?” siger han bydende. Jeg er trådt helt ind i det dominansunivers han tilbyder mig og svarer med skælvende stemme: ”Be’ om.” ”Det var godt,” svarer han og stikker sit stive lem ind i munden på mig, mens han holder godt fast i mit hår og kører pikken frem og tilbage mellem mine våde læber. Jeg gør, hvad jeg kan for at tage ham så dybt som muligt, indtil han lige pludselig tager pikken fra mig. Jeg klynker lidt, for jeg nyder at slikke ham, nyder at han får mig til at føle mig som en beskidt lille tæve, og ønsker bare at han skal bruge mig. Min krop er højspændt af liderlighed på en måde, jeg aldrig før har oplevet. Han går om bag ved mig og kærtegner mine balder med sine hænder, før han igen går lidt rundt i rummet. Jeg mærker pludselig en kildren på mine lår og balder, ”hvad er det,” spørger han strengt. ”En fjer,” pipper jeg, min stemme er ru. Der går lidt tid, mens han aer mig med den fjeragtige ting, og jeg slapper lidt af i kroppen. Pludselig farer jeg sammen, da jeg mærker et smæld og en skarp smerte på min højre balde. ”Hvad er det så?” siger han brysk…
 

Face-it

Ferie, del 5

0707
2013

Jeg fandt kjolen, han mente, jeg skulle have på, trak den over hovedet og ned over min krop. Den var kort, og jeg var i tvivl, om folk kunne se den røde glasring imellem mine ben. Jeg betragtede mig i et spejl, men kunne ikke afgøre, om den hang under eller var dækket. Så skulle jeg have sandaler på! Det skar hårdt i skridtet at løfte først den ene og derefter den anden fod op på en stol, for at lukke spænderne. Hvordan skulle jeg overleve en tur ude i det fri? Da jeg gik tilbage til trappen, mærkede jeg tydelig ringen, den tirrede mig! Jeg rankede ryggen og var klar til en tur.
Vi gik fra huset, over klitterne, til en klitplantage der ligger op langs stranden. Vi gik ca. en halv time i det kuperede terræn, og jeg havde det hårdt, dels med rebene der skar i skridtet og andre steder på kroppen, men også med vejrtrækningen. Min indsnørede mave og mellemgulv forhindrede mig i at tage en dyb vejrtrækning.
 

Face-it

Ferie, del 6

2307
2013

Jeg var måske lidt uopmærksom, for jeg opdagede ikke at John svang padlen – men jeg vågnede med et hyl, da den ramte min venstre balle. - AAAuuuuuvvv, råbte jeg, så højt at jeg selv blev rystet. Hvad var det John gjorde – for hulen hvor det sved. Inden jeg fik styr på mig selv, ramte den igen, samme balle, lidt lavere, og igen rystede slaget mig. Det gjorde ondt. Hvad havde John gang i! Jeg forsøgte at vride mig så meget jeg kunne, men var i chok over, at sådan en padle kunne gøre så ondt, og over at John bare fortsatte fuldstændig upåvirket af min reaktion. John fortsatte i et roligt tempo, ganske upåvirket, med at smække mig, indtil jeg havde fået de 10 slag. Jeg gispede af smerte og overraskelse. Og da han gik over på min højre side, bad jeg ham holde, og spurgte, om han overhovedet havde nogen ide om hvor ondt det gjorde! John: Søde slave. Jeg har besluttet at du skal have en grundig lektie, for at huske din pligt til at være lydig – og det får lidt klynkeri mig ikke til at fortryde. Tvært imod giver det mig et håb om, at det virker, så du husker at føje mig, når du skal. Og så fik jeg 10 slag jævnet fordelt på min højre balle. Jeg var rystet over det John gjorde, og over min egen reaktion
 

Face-it

Ferie, del 7

1108
2013

Når I kommer i seng, skal du kærtegne hende, massere hende og tirre hende – og slikke hende til tilfredsstillelse. Du må ikke tage hende, før hun beder dig gøre det. Det er hende, der alene bestemmer, hvornår du må blive tilfredsstillet. Er du klar til at acceptere dette? John: Ja nådige Frue. Marian: Godt, så finder jeg et par mere ”venlige” klemmer, og så får du ”kun” dem i – blot for at du er sikker på at huske dit løfte. Og så fandt hun 2 klemmer hvor kæberne var slebet kantet, og satte dem i mine ømme brystvorter, blot på tværs af 1 første gang. Jeg vred mig da hun satte dem i. Og værre blev det, da hun lod en hånd fangede min pung og legede med mine sten, kradsede imellem mine ben med en negl, og sluttede af med at lege med min pik. Jeg kunne ikke holde den slap. Jeg frygtede, om det fik konsekvenser, men Marian nød blot at se mig kæmpe imod min ophidselse. Jeg var en ynkelig mand, da hun forlod mig.
 

Sulten løvinde

Besøg af Herren 1

0906
2013

Han er her. Hun skal lægge sig parat. Hun tager manchetterne på håndleddene. Lægger sig på sengen. På maven, som han har bedt om. Hun mærker sin puls helt oppe i halsen. Hun føler det snævrer til. Kontrol, kontrol, tænker hun. Hun tager et dybt åndedrag, og pulsen falder lidt ned igen. Hun lukker øjnene, mærker en kølig luft omkring sin krop. Nu skal hun bare vente. Hun hører døren blive åbnet. Han træder ind. Hun lytter efter, hvad han laver. Der bliver stille. Pulsen kravler atter op i halsen på hende. Han rører hendes ben. Hun sitrer stille. Falder til ro, da begge hænder blidt begynder at massere hende. Han hvisker til hende, ”Det var godt, at tøsen havde gjort, som hun skulle.” Hun smiler ned i madrassen. Han spørger, om hun har overholdt aftalerne. Hun nikker. Klask. Et hårdt slag rammer hendes balle. ”Hvad hedder det? spørger han kærligt, men bestemt.” Hendes tunge vrider sig, og hun hvisker stille, ”Ja, Herre.” Han tager fat i hendes hestehale, ”Sig det højere,” befaler han, mens en finger har fundet vej til hendes klit. ”Ja Herre,” siger hun direkte ud af munden. ”Højere!” Tonen er skrap. Hun næsten råber, ”Ja Herre,” mens hans fingrer intenst er på hendes klit.
 

Sulten løvinde

Besøg af Herren 2

0906
2013

Hun strammer sine læber omkring pikken. Hans bevægelser bliver hurtigere og hurtigere. Hun mærker, at han fører den længere ind. Hun kigger op. Han kigger på hende og smiler. Han tager den i et støn længere ind og holder den. Hun prøver at lade tungen danse omkring pikken, men mærker panikken komme. Hun forsøger at ryste på hovedet, men rebene giver ikke meget plads til det. Han trækker den ud, og hun gisper lidt efter vejret. ”Åben!” siger han koldt. Og hun åbner munden og tager imod. Han tager pikken ind. Hendes læber lukker omkring den. Han lader den glide lidt længere ind. Holder presset. Hun mærker hans hånd på sin kind. Han presser hendes næsebor sammen. Hun åbner i ren refleks sine øjne. Kigger bedende på ham. Hun mærker fornemmelsen af ingen luft. Hun holder hans blik fast. Han bevæger pikken lidt ud. Holder stadig presset på næsen. Hun får lidt luft. Han tager den ind igen. Hun lukker øjnene. Tæller langsomt indeni. Forsøger at bevare roen. Men panikken kommer snigende. Hun hiver i sine reb. Kigger på ham. Han kigger intens på hende. Hun blinker med øjnene, ryster det hun kan på hovedet. Han reagerer ikke. Panikken overfalder hende voldsomt
 

SS's hersker

Drømmen om at blive slave

2703
2013

”Hent mig en øl, tøz.” Jeg rejser mig og henter den og åbner den og sætter mig uden et ord ved siden af ham igen. Jeg fornemmer, han smiler tilfredst over, at jeg adlyder. ”Jeg synes, du skal tænde nogle stearinlys, så her bliver lidt hyggeligere,” smiler han hånligt. Lydigt rejser jeg mig, finder nogle lys og tænder dem. ”Er de her nok? Han nikker: ”Ja, det er fint, læg dig på ryggen på sofabordet.” Jeg adlyder igen tavst. Han presser to fingre op i min fisse. Der kommer et liderligt støn fra mig. ”Hold kæft, hvor er du våd,” siger han og presser yderligere to fingre op. Jeg prøver forgæves at skubbe mig væk fra ham, men det resulterer i en syngende lussing. Jeg ser panisk op med mine våde, sorte øjne, men ser absolut ingen mildhed i øjnene. Så griber han fat i mit hår. ”Åben luderkæften!”
 

Hanne og Poul

Hanne i SM-rummet, del 1

0502
2013

Jeg tager en lille pensel og lader den glide over dine glatte, hårløse kusselæber og om til din lille, følsomme tap, og du gisper efter vejret, når hårene masserer den og sender liderligheden gennem din bundne krop. Jeg lader penslen glide op mellem dine fede balder og trækker dem fra hinanden med den anden hånd og lader hårene kæle for dit lille, stramme, rynkede, følsomme hul, og du kan ikke ligge stille, men vipper op og ned med røven, og jeg vender penslen og kører langsomt skaftet op i røven på dig og lader det sidde der, mens jeg henter en plug. Så kører jeg skaftet ind og ud af røven på dig, indtil du stønner og vrider dig lystent, og så trækker jeg det ud og presser med det samme pluggen mod dit nu bløde og villige røvhul. Og du kaster forskrækket hovedet bagover og udstøder et klagende skrig, da du mærker, hvordan pluggen i et nu er ved at sprænge dit lille, stramme hul.
 

Hanne og Poul

Hanne i SM-rummet, del 2

0502
2013

- Sidder de nu ordentlig, siger jeg pludselig, og uden varsel trækker jeg op i den smalle strimmel læder, der mellem dine balder holder pluggene på plads, dybt begravet i dine lystne huller. - Åhhhhhhhhhhhhhhhhh, klynker du hæst og chokeret, da du mærker, at de bliver presset endnu længere op i dig, og jeg fastholder trækket i strimmelen, så du må op på tæer. - Svar, tøz, siger jeg, - sidder de godt. - Jaaaaa, de gør, men det gør så ondt, klynker du, - jeg er så udspilet. - Det er godt, du kan jo li’ at mærke, at dine luderhuller er godt fyldt, ikke også, siger jeg og fastholder presset på strimlen, til jeg kan mærke, at du ikke kan holde til mere. Jeg slipper den, og du ånder tungt ud og står og dirrer over hele kroppen, mens jeg tager det lille, spidse rullehjul
 

Hanne og Poul

Hanne i SM-rummet, del 3

1002
2013

- Jamen, vi er da slet ikke færdig med at stimulere dine huller, griner jeg og trækker dildoen ud og tager en klemme og trækker ud i huden over din klit og sætter den fast, så din hårde, strittende klit blottes, og du hiver efter vejret og sitrer over hele kroppen. - Uhmmm, det ser godt ud, griner jeg, nu er der fri adgang til at lege med dine udblokkede huller.  Jeg tager masken af dig, så du kan se, for nu vil jeg nyde dit ansigt, når det viser din smerte og nydelse. Jeg rejser mig og henter en flaskerenser – heldigvis for dig en ret blød en, husk det i det følgende *S* Jeg viser dig den og nyder skrækken og lideren, der fylder dine øjne, og jeg lader den glide helt oppe fra dine kinder og ned over din hals og ned over dine store, bløde patter, hvor jeg lader den glide langsomt rundt, så hårene prikker i huden og får dig til at klynke og ryste og dirre. Så får dine patter nogle klask med den, og du skriger og rykker i rebene, og dit ansigt fortrækkes i smerte
 

Natteravn

En anderledes feriestart

1111
2012

De sad lidt og nippede til øllet, da han spurgte hende, om der skete noget, sådan spændende i området. Lise kiggede vurderende på ham. - Det kommer jo til dels an på, hvor opsøgende man er, sagde hun lidt gådefuldt. Efter en kunstpause fortsatte hun. - Puh, hvor er det lummert, er det ok, jeg smider kjolen? Inden han nåede at svare, at det måtte hun selvfølgelig gerne, rejste hun sig op og krængede kjolen over hovedet og afslørede et par velformede, solbrune ungpigebryster. Han må have stirret lidt for længe, for hun lo og spurgte, om han var ok. - Øh, selvfølgelig, svarede han hakkende, jeg beundrede bare dine flotte bryster. Han kunne have bidt tungen af sig selv. Goddag mand økseskaft - jeg beundrer bare dine bryster. Hvor dum kan man lige være helt selv? Han mærkede, at pladsen i shortsene blev markant mindre, efterhånden som hans pik voksede, og han kunne se, at hun også havde bemærket det. En let rødmen steg op i kinderne på ham, men han prøvede at lade som ingenting. - Jeg håber da, at du så synes, at mine bryster er værd at beundre, sagde hun med et smil, mens hun vendte sig for at lægge kjolen over ryglænet. Jacob gispede. - Hvad er der dog sket med din ryg, spurgte han chokeret. Hun satte sig og greb sin øl. - Nåh, de røde striber? Dem har jeg fået af min moster
 

Natteravn

Bibliotekaren

2110
2012

Hun fik fyldt rullebordet op med bøger, som skulle sættes på plads, og inden hun forlod depotet, kunne hun gennem den lille glasrude i døren konstatere, at sofagruppen var tom. Det gav hende en følelse af både lettelse og skuffelse. Faglitteraturafdelingen så tom ud, da hun kiggede rundt, og hun gik - nærmest automatisk - ned til psykologihylden. Bogen stod på sin vante plads, konstaterede hun, som havde den aldrig været derfra. Hun tog den ned og blev atter fascineret at den sexede mystik, som kvinden på forsiden udstrålede. Mia bladrede lidt og standsede ved at af sine absolutte yndlingsbilleder. En kvinde, kun iført lange sorte handsker og stiletter, lå på maven på et bord. Hendes hænder og albuer var bundet sammen med reb, hendes ben var krydsede, og rebet, som holdt hendes ankler tæt sammen, var forbundet med rebet ved albuerne, så hun var tvunget til at holde benene bøjet. Hun var fuldstændig magtesløs, og personen, som havde fikseret hende på bordet, havde fri adgang til både hendes køn og hendes mund. Kvindens kiggede ud mod kameraet, og hendes ansigtsudtryk, øjnene og trækningen ved munden, signalerede stærkt, at hun hverken var bange eller ked af det, men nærmere, syntes Mia, klar. - Det er en meget interessant bog, du kigger i. - Har I andre bøger om samme emne? Stemmen kom fra et sted lige bag hende, og hun tabte den tunge bog af bare overraskelse.
 

Herrens sekretær

Overraskelsen, 1

2110
2012

Hun tog en tube med chokolade creme og lavede et mønster fra hans skød og op ad over maven til hans bryst . Det var koldt kunne hun se, han sitrede lidt men smilede. Hun bøjede sig ind over ham og slikkede begærligt chokoladen af lidt efter lidt, mens hun snavede ham mellem hvert slik. Uhm, noget til min søde tand, sagde han. Hun lod sine bryster , med temmelig stive vorter glide over hans bryst og blive smurt ind i chokoladen. Smag her Herre, sagde hun og bukkede sig ind over ham så hendes store bryster omkransede hans ansigt . Han forsvandt nærmest mellem dem. Han tog hænderne op og fangede hendes vorter og suttede dem begærligt. Nappede med tænderne i dem og æltede dem. Dine bryster er så dejlige sagde han.
 

Sandra Ferm

Sommerbukken

1410
2012

”Av! Hvad er det?” Intet svar, det fortsatte bare. Og så mærkede hun stikkene! Dybe, hårde stik gik ned i huden. Brændenælder! Pludselig hvislede det i luften, og hun blev slået på røven med noget, der føltes som et stort ris. ”Nælder?” spurgte hun. ”Ja! er du ikke en heldig tøs?” Nælderne stak og brændte dybt ned under huden, varmen fra dem bredte sig, fra der hvor de ramte, og bredte ud til hele kroppen, og blev til en brændende, hed ild, som kombineret med smerten var en dejlig oplevelse. Han gned hendes brystvorter med nældeblade, gnubbede dem hårdt og vupti! satte han bladene fast i vorterne med klemmer! Hele hendes krop var et inferno af smerte, af brændende varme, og hun smågræd af nydelse. Pludselig mærkede hun, at hans fingre åbnede hendes kusselæber, han trak dem helt ud til siderne, fiskede hendes klitoris frem, og uden videre lagde han en bunke brændenældeblade direkte på hendes totalt blottede klitoris og gned den hårdt og uden nåde med bladene! Smerten var så vanvittig, så hård, så ukendt og SÅ intens, at den skød langt ind i hendes sjæl, langt ind i hendes allerhelligste, gemte lystcenter og sendte hende direkte ud i himmelrummet med et skrig! Hun blev skudt ud i den syvende stratosfære, og hun skreg. "Nej nej, nej!” Det her kan ikke lade sig gøre, det kan ikke ske, ville hun have sagt, men hun kunne ikke bruge ord.
 

Natteravn

Anders' nye liv

3009
2012

Anders kunne fornemme, at der stod en person ved siden af sengen, og selv om han godt kunne se det tåbelige i det, vendte han hovedet om mod personen. Var det Tina, Henriette, Charlotte, dem alle tre eller en helt fjerde person? Sengen gav sig lidt, da personen satte sig ved siden af ham. Det virkede som om tiden gik i slowmotion, for det tog en uendelighed, før han kunne mærke lange negle forsigtigt køre fra brystet og ned mod de ædlere dele. Han undslap en sagte stønnen i overgangen fra ventetid til berøring. Det var for vildt, det der skete, fordi han ikke vidste, hvem det var. Neglene gled ned til pikken, hvorefter han mærkede, at hun (det måtte være en hun) drillende pustede frem og tilbage på selve lemmet, mens hun nulrede hans nosser. Virkningen udeblev ikke, og på rekordtid stod hans pik rank op i vejret. Først vidste han ikke, hvad det var, men så forstod han, at hun bandt et tyndt reb om roden på pikken, og han mærkede en dunken hele vejen ud. Hun svingede et ben over ham, fandt den rette position og lod sin våde fisse glide langsomt ned over ham.
 

Natteravn

Anders' nye liv, 2

2810
2012

- Tiden er gået, registrerede han hende sige, men hånden fortsatte og med et forløsende suk sendte han en ordentlig ladning ud på trægulvet mellem dem. Han kiggede ned og opdagede til sin rædsel, at en del af den hvide væske havde ramt hendes ene støvle. Trods glæden ved endelig at have fået udløsning gruede han for, hvad der ventede. - Jeg håber, du synes, det var det værd, når klokken bliver otte i aften, sagde hun og låste håndjernene op for straks at låse hænderne sammen på ryggen. Tina pegede med slet skjult fryd på gulvet. - Den del, der ramte min støvle, slikker du selvfølgelig op, hvorimod du gerne må klare resten med en klud. Anders kiggede forfærdet ned på klatten på støvlen, og han havde mere end svært ved tanken om at skulle slikke sin egen sæd op. Langsomt kom han ned på knæ, men det var som om hjernen nægtede at fortsætte. Her sad han, en voksen mand, nøgen og med hænderne lænket, og skulle til at slikke en barndomsvenindes støvle ren. Det kunne han bare ikke. Han ville væk.
 

Natteravn

Anders' nye liv, 3

2301
2013

Pernille Krog, afdelingsleder, stod der på skiltet på hendes trøje. - Hej, kan jeg hjælpe dig? lød det friskt fra afdelingsleder Pernille. Hun så smilende på ham. - Jo, æhh, det er lidt vanskeligt, men jeg vil høre, om du kan hjælpe mig med at finde nogle ting. Hun så spørgende på ham. - Ja? - Jeg vil gerne se på noget reb og nogle lænk … øh kæder. Og hængelåse, tilføjede han. Hun kiggede lidt mere undrende på ham, og han følte hendes blik brænde. - Hvad skal du bruge reb og … kæder til? spurgte hun. - Ser du, han kiggede ned i disken, jeg er i lære som sexslave, og min herskerinde har bedt mig handle ind. Han troede, han skulle besvime, så han greb fat i kanten på disken. Der opstod en kort pause, hvorefter Pernille nikkede over mod Tina. - Er det din … øh din herskerinde, som står derovre bag dig? spurgte hun. Han nikkede, og han kunne næsten fornemme, hvad kvinden tænkte på. Hun så på ham med et skævt smil, og det var som om, hun havde taget en beslutning. - Godt, kom med mig, sagde hun og begyndte at gå ned mellem hylderne.
 

Natteravn

Anders' nye liv, 4

2301
2013

Da pigerne kom lidt tættere på, kunne han se, at det var et par teenagere på en 17-18 år. De gik og småsnakkede, men stoppede pludselig op, da de fik øje på først Tina i hendes outfit og dernæst ham. Forbavset gloede de på det noget specielle par, som kom gående mod dem. Igen sendte hans hjerne besked ned til benene om at komme væk, men Tina strammede grebet med et hårdt træk, der næsten fik ham til at tabe balancen. Det eneste, han kunne gøre, var at forsøge at undgå øjenkontakt med pigerne. Det ville simpelthen være for pinligt. Da de to par var ud for hinanden, satte Tina farten ned og hilste på dem med et friskt hejsa. - Wow, hvad har I lige gang i? spurgte den ene af pigerne. Tina stoppede til hans rædsel op, og som den naturligste ting i verden svarede hun: - Hej med jer, piger. I er også ude at nyde det gode vejr i skoven? Det her er Anders, hun gestikulerede mod ham, og de kiggede begge forlegen på ham. Han prøvede at kigge væk, men et hurtigt ryk i remmen fik ham på andre tanker. Måbende gloede de skiftevis på hans blottede pik og nosser, på ballgaggen og på pisken i Tinas hånd.
 

Sandra Ferm

Sandra Ferms debut, del 1

1706
2012

Hingsten prustede, og da den med ét voldsomt stød trængte i bund, kunne hun ikke tilbageholde et gisp. Hun trådte et par skridt tilbage i båsens beskyttende mørke, og mærkede hvordan en intens varme bredte sig i hendes skød. Hun kunne høre sit blod banke i tindingen, og hun klemte lårene sammen, mens hun så hingsten få sine drifter forløst på den bundne hoppe. Det var en kort, men ophidsende forestilling. Da hingsten gled ned fra hoppens ryg, og dens voldsomme erektion begyndte at falde, stod hun stakåndet, forbløffet over den virkning synet havde givet hende. Stutteriarbejderne løsnede hoppen, og da de trak de to heste ud af stalden, stod hun først alene i halvmørket, så gik hun over i båsen, hvor hoppen havde stået. Hun tog fast i rebene og de manchetter, hoppen havde været spændt fast med, tog dem om sine håndled og rykkede i dem, mens hun forestillede sig, hvordan det måtte være at stå tøjret – klar til at blive brugt... ”Inspirerende ikke?” lød en mørk stemme bag hende. Hun for sammen, men beholdt, af grunde hun ikke selv kunne forklare, manchetterne på. ”Hvis man da tør og vil!” fortsatte stemmen, blød og behagelig, men samtidig fast.
 

Sandra Ferm

Sandra Ferms debut, del 2

1706
2012

Pludselig mærkede hun et stød. Det var Mortensen, der borede sin pik op i hende. Han kneppede hende hårdt uden kærtegn, brugte hende bare som et redskab uden at vise følelser, hans hamrende facon fik hende til at føle sig meget lille, føle sig som – ja som et dyr, en hoppe - og ydmygelsen i det, samt den kendsgerning, at hendes Herre stod og så på, skød en lavine af liderlighed igennem hende, og hun blev meget ophidset. Ufrivilligt begyndte hun at modsvare Mortensens bevægelser, indtil et snerrende: ”Det er absolut ikke meningen, du skal nyde, stå stille!” fik hende til at stoppe. Pludselig trak Mortensen sin pik brat ud af hende og skød sin ladning ud over det nederste af hendes ryg med en langtrukken lyd. ”Godkendt!” sagde staldkarlen med en lidt dirrende stemme. ”Beskriv hvordan den føles!” ”Blød og varm.” ”Var den stram nok?” "Ja, og ikke mindst våd!” ”Så må du gerne gå, men tør lige dine efterladenskaber af hende igen, så hun er klar til mig”! Hun mærkede en ru klud blive gnedet hårdt hen over hende ryg, ikke nogen hensyn til sart kvindehud her! Men heller ikke meget hensyn til at hun var en kvinde, hun følte sig snarere som en ting pga. den måde, de talte om hende på. Mærkeligt nok var hun ikke vred, tværtimod var hun blevet ekstremt ophidset over på den måde at blive gjort til en ”ting”, der bare skulle betjene mænd! ”For resten, hjælp mig lige med at stille hende anderledes!” Hendes arme blev løsnet, og hun blev rettet op, så hun stod oprejst. Nu blev hendes arme løftet opad, de to mænd tog fat i hver sin, og armene blev ført ud til siden, så hun stod som et X. Så fæstnede de hende til kæderne. Hun hørte, at Mortensen gik.
 

Wande54

Huset i skoven del 1 - Henriettes afstraffelse

0903
2003

Retro 0212

Hun går hen og fjerner klappen fra munden og trækker kuglen ud. Der kommer en hæs stønnen fra Henriette. Så får hun en anden klap med et rør stukket ind i munden i stedet. "Vil I høre hende skrige lidt?" spørger Mistress smilende. "Ja. Det ser meget spændende ud, det du har gang i." svarer Master "Fyr bare løs!" Mistress skruer på et par knapper og man kan høre Henriettes stemme stige og falde i takt med strømmen. Et tryk på den røde knap udløser et kraftigt skrig. Så sætter Mistress apparatet til automatisk at stige og falde i strømstyrke, hvilket også får stemmen til at stige og falde. "Kom her hen! Nu skal jeg bruge dig." Mistress peger på Karl, der straks rejser sig og kommer hen til Henriette. Mistress sætter et flettet metalbånd rundt om roden på hans pik og forbinder en ledning fra apparatet til båndet. Så sætter hun en anden ledning fast bag på Henriettes gummihætte. "Stil dig foran hendes hoved og stik pikken ind gennem røret og mundknep hende." Karl gør som han bliver bedt om, og snart har han presset pikken et godt stykke ind i munden på Henriette. Langsomt begynder han at kneppe hende i munden gennem det snævre rør.Mistress justerer lidt på knapperne og Karl mærker nu strømmen i pikken. Det ophidser ham så meget at pikken vokser endnu mere mens han pumper den ud og ind. 
 

Wande54

Huset i skoven del 2 - Karls afstraffelse

2602
2012

Master stikker hovedet ind ad døren og spørger, om Karl er klar. Mistress nikker, trækker Karl op fra bænken og fører ham med ind i det store afstraffelsesrum. Master følger efter og lukker døren efter dem. Henriette står allerede bundet op ad en stolpe midt i rummet med en kuglegag i munden. På stolpen sidder et solidt beslag med en stor dildo, der er skubbet i bund i hendes fisse, så hendes underliv er presset tæt ind mod stolpen. Selvom det er Karl, der skal straffes, så kommer Henriette også til at være en del af løjerne, for hun har også en del på samvittigheden. Karl bliver spændt fast til korset ved væggen med adskillige brede læderremme, så han overhovedet ikke kan røre sig. Master trækker prøvende i remmene flere steder, jo - arbejdet er gjort ordentligt. Mistress tager en ridepisk og placerer en række slag på hans balder, ryg og baglår. Efterhånden som slagene bliver hårdere, rykker Karl i sin fastspænding, som dog er stærkere, så han ikke kan undvige dem. Master er meget ferm med en lang hundepisk, så nu kommer han hen mod Karl med sådan en i hånden. Mistress trækker sig tilbage og går hen til Henriette i stedet. Her giver hun nogle hårde slag på Henriettes store bryster, der straks får en række røde striber.
 

Wande54

Huset i skoven del 3 - Vandgang

0103
2012

Mistress tager en nihalet kat og giver Karl en række slag ned over hele forsiden. Især den stive pik får en del slag, og den svajer frem og tilbage, hver gang pisken rammer. Det er tydeligt at den vokser og stivner endnu mere af den behandling. Mistress mærker efter på den og smiler tilfreds, den er fuldt kampklar nu. Hun tager en lædersnor og binder stramt fast om pungen, så nosserne står frem som 2 blanke kugler. Derefter binder hun et lod fast i snoren, og mens hun gnubber nosserne med den ene hånd, sænker hun langsomt loddet med den anden. Det tunge lod trækker nosserne godt nedad, mens Karl stønner kraftigt. For at pine ham endnu mere, klemmer hun hans brystvorter til de bliver hårde. Så tager hun et par kraftige klemmer og sætter dem på vorterne, så Karl kommer med et dæmpet skrig. Hun kigger over på Henriette, der stille rider på hendes mands pik. "Kom!" siger hun og peger på Henriette. Hurtigt rejser hun sig og pikken svupper ud af fissen. Hun går hen til Mistress, der fører hende op til Karls hoved. "Sæt dig op, og luk munden på ham!" Henriette kravler op og sætter sig overskrævs på hans hoved med fissen ned over hans mund.
 

Wande54

Huset i skoven del 4 - Et nyt offer

1003
2012

Hurtigt stiger Mette ud og Master går om og åbner stationcar'ens bagdør. Her tager han en stofpose frem og sammen går de ind i hytten. Master tænder en kraftig lygte og tager nogle remedier op af posen. Mistress tager en rund knebel og presser den ind i munden på den nu skrækslagne pige, mens Master binder hendes hænder sammen på ryggen. Til sidst får hun bind for øjnene, mens hun protesterer kraftigt, hvad der dog dæmpes af kneblen. Master kaster et reb op over en bjælke og binder det fast til Mettes hænder, så trækker han til og hun må bøje sig dybt forover, så hendes faste røv strutter frem. Mistress tager en læderpisk og begynder at slå på Mettes ende, der nu vrider sig, mens hun jamrer højt. Da hun synes Mette har fået nok binder Master hende løs igen. Så fører de hende ud til bilen og lægger hende ind på et tæppe bagi. Her spændes hendes lemmer ud som et X og hun bindes fast til nogle beslag i bunden af bagagerummet. Til sidst lægger de endnu et tæppe hen over hende, lukker bagdøren og sætter sig ind for at køre det sidste stykke vej til huset.
 

Wande54

Huset i skoven del 5 - Mettes opstart

1003
2012

"Du er godt klar over, at jeg bliver nødt til at straffe dig, ikke?" Henriette har frigjort kæden og trækker Mette ind i omklædningsrummet og puffer hende ned på bænken. "Det er da ikke noget særligt jeg har lavet, så det er da ikke noget at straffe for." "Reglerne siger at alle forseelser skal straffes passende. Og Mistress sagde, at du skulle have udstyret på de første dage, så det er en grov ulydighed mod hende at tage det af. Vær nu en stor pige, så du kan få det overstået!" Henriette tager en kæde i skabet og hægter den fast til håndledsmanchetterne. Kæden sætter hun fast i en krog der hænger ned fra loftet og begynder at hejse Mette op mod loftet. Det strammer i armene og Mette rejser sig op da Henriette gør tegn til hende, og hun hejses videre op så hun kun lige kan nå gulvet på flade fødder. Så sætter Henriette en kæde i hver ankelmanchet og trækker den så langt ud til siden hun kan uden at Mette taber balancen, og gør kæderne fast i et par skjulte øjer i gulvet. Nu står Mette helt udstrakt med meget spredte ben og brokker sig over behandlingen. Henriette tager en oppustelig knebel og propper den i munden på Mette, spænder den fast og pumper den lidt op.
 

Kitten

Introduktion til det sorte univers, del 9

1501
2012

Igen står jeg og betragter hende. Nyder synet af hendes flotte frække krop. Min pik er godt stiv, og jeg sætter mig hen mellem hendes ben, og mens jeg stille og roligt kæler for hendes krop, støder jeg min pik dybt og hårdt op i hendes våde fisse. Den føles fantastisk omkring min pik, og jeg må virkelig lægge bånd på mig selv for ikke bare at kneppe hende dybt og længe, selvom det er det, jeg i virkeligheden ønsker. Hendes fisse er virkelig lækker omkring min pik, men jeg trækker mig alligevel ud af hende, så jeg igen kan straffe hende for hendes manglende lydighed. Vi er halvvejs med at tømme den bankbog, som tøsen har fyldt op med diverse forseelser, og denne gang stopper jeg ikke for at lege med hende, før hun er kommet igennem de 45 piskeslag, som hun har sparet sammen. Tøsen tæller lydigt med, og jeg er egentlig ret imponeret over, at hun kan tage det hele. Jeg ved at det er hårdt, og at denne lille m-tøs kommer igennem en masse smerte, men jeg ved også, at det er det hun vil
 

Kitten

Introduktion til det sorte univers, del 8

0801
2012

Hun ville mærke Hans pik igen, men den skulle ikke bare tease hende. Den skulle virkelig gennemkneppe hende! Hun ville mærke Hans mund mod sine læber, bryster og mis. Hun trængte til Ham og Hans berøringer, som hun aldrig før havde trængt til noget andet nogensinde før. Hun ville have, at Han skulle kneppe hende så hårdt, at det næsten gjorde ondt på dem begge to. Han skulle bide hende, nive og klemme hendes brystvorter og ... hun ville mærke Ham i sin røv, hvor ingen havde været før. Om 5 minutter kom Han tilbage og forlangte at få et svar, men inden da skulle hun have fundet på henholdsvis en straf for hendes forseelser samt en passende "købssum" for at få lov til at opnå orgasme. Hun lå og vred sig af bar liderlighed. Hendes brystvorter var stive, og hun kunne mærke sin mis dryppe af væde. Hvor ville det være dejligt, hvis Hans mund befandt sig ud for hendes mis, og Han slikkede hendes safter i sig. Han skulle slikke samt bide let i hendes klit. Åh det ville være godt! Hun fortabte sig i fantasier, mens hun desperat vred sit underliv mod lagnet i det utopiske håb om at kunne frembringe en orgasme.
 

Herrens sekretær

Tøsedrømme

2812
2011

"Åbn munden tøs," sagde han. Hun kunne dufte ham, hans pik. "Uhm," sagde hun da han kom ind i hendes mund. Han var der kort og hun hørte ham bevæge sig og sengen give efter. Og til sidst at han satte sig overskrævs på hendes bryst. "Åbn igen tøs, gør mig stiv," sagde han. Hun slikkede så godt hun kunne, følte lidt at han pressede sig ind i hendes mund og mærkede trykket mod brystet som lidt ubehageligt. Han blev hurtigt stiv. Hun nød at mærke ham vokse i sin mund. Og mærke hvordan hendes lyst steg igen. "Åh knep mig," tænkte hun og begyndte at gøre bevægelser med underlivet helt ubevidst. Han rejste sig op og gik væk fra sengen kunne hun høre. Tænkte, han skal nok tisse. Men han kom hurtigt tilbage. Skilte hårdt hendes lår mere fra hinanden, og hun mærkede noget koldt mod sin stjerne. Glidecreme. Hun blev lidt skuffet og dog. Nød hans kærtegn omkring stjernen og i stjernen med først en finger, som han pressede op i hende. Det gjorde nas. Hun klynkede.
 

Herrens sekretær

IT manden

2812
2011

Han spærrede vejen for hende, da hun ville rejse sig fra stolen og give ham plads der. "Hvor tror du, du skal hen? " spurgte han drillende. Hun kiggede overrasket op på ham. Hans stemme var drillende, men hans blik var bestemt. Hun blev siddende og ventede, mærkede hjertet begynde at hamre, og hun var våd. Kvalte et støn. "Knap den bluse op og lad mig se dine dejlige bryster," sagde han. Uden tøven gjorde hun med det samme, hvad han sagde. Hun tog sig selv i at nyde, at han bestemte, selvom hun ellers ikke var en man kunne koste rundt med. "Tag dem ud af bh'en,” sagde han, ”så jeg kan nyde dem." Hun tog dem lydigt ud, lidt genert over størrelsen uden BH på, til at skjule det. Han bukkede sig ned og nappede hende blidt i den stive vorte, der strittede flot ud. Han bemærkede, hun gispede lidt, og hendes øjne fik et drømmende udtryk. Det kunne hun vist godt lide, tænkte han. De var dejlige, store og fyldige, bløde og varme. Han legede lidt med dem, æltede dem mellem sine hænder. Hun nød hans kælen med hendes bryster, hun var godt våd nu. Rakte over og begyndte at kærtegne hans nakke og ryg. Ville.. "Tag nederdelen af og trusserne med," sagde han meget bestemt. "Og sæt dig med benene over armlænene, så jeg kan se dit skød."
 

tøsen lotris

Straffen for at sige nej til min Herre

1112
2011

han alligevel forbi. Jeg var klædt i Herrens yndlingskjole, og igennem mobilen blev jeg beordret ned og hente ham. På vej op ad trappen stak Herren sin hånd op i min fisse. “Du er smask våd tøs." Og det var jeg. Min Herre skubbede mig op imod trappegelænderet, og jeg kunne mærke Herrens stive pik imod min røv, men jeg afviste at dyrke sex med Herren ude på trappen, men det kom jeg til at fortryde, stakkels mig. Min Herre var meget vred. Dagen efter blev jeg smidt ind på sengen, og min Herre flåede mit tøj af, Herren tvang mig op på alle fire, tvang mit ansigt ned i madrassen og fastholdt mig i denne position ved at holde fast i mit lange hår. Min Herre fortalt mig, hvor slem en tøs jeg havde været, hvor billige en fisse jeg var, og at jeg nu måtte tage min straf
 

Face-it

De første eksperimenter
(juleshopping del 15)

2509
2011

Han hægtede krogene i mine manchetter og bandt rebene til stolperne, så jeg nu lå fast ind over sengen. Så gik han om bag mig, bandt et reb i hver fodmanchet, og trak det om det nederste af stolperne ved hoved- og fodende, og bandt dem så om mine lår, lige over knæene. Herefter pressede han mine knæ godt fra hinanden og strammede rebene. Nu lå jeg med meget åbent skridt, og stramt ind over sengen. I den stilling forlod han mig. I al den tid jeg havde kendt John havde jeg nydt når jeg fik lov at ligge på alle fire når vi elskede - I den stilling kan John røre ved hele min krop, og han kommer langt op i mig - Så jeg vidste at det ville blive dejligt hvis han nu ville elske mig på den måde, bare med den lille forskel at jeg nu var bundet. Jeg glædede mig, for han havde indtil nu undgået den stilling når jeg var hans slave. Lidt efter kom han ind med en kasse, åbnede den og viste mig indholdet
 

Face-it

Ferie, del 1
(juleshopping del 16)

0210
2011

Men jeg frygtede mødet med Arne og hans kone – Vibeke, som vi kaldte Vib. De ville garanteret opdage, at jeg kun havde en sommerkjole på, og intet under. Og hvis deres drenge var der, hvad ville de sige. Hele vejen frygtede jeg at John ville tage på mig, og der måske kom ”et tegn på ophidselse” på min kjole. Men det gik, jeg kom uplettet frem, og jeg opdagede hurtigt at drengene ikke var der. Altså hvis min mangelfulde påklædning blev afsløret, ville det kun være pinligt i forhold til Arne og Vib. Det var heldigvis dejligt varmt, så en løs kjole var naturlig. Vib og Arne havde dækket bord og vi fik os hurtig anbragt ved et veldækket bord på terrassen med udsigt over havet og skygge under en kæmpe parasol. Vi nød en dejlig frokost og gik hurtig nogle praktiske ting igennem, og vore værter gjorde sig klar til at køre. Lige da de gik ud af huset, stak Vib hovedet ind igennem køkkenvinduet til mig, smilte frækt og sagde: Vib, vi må håbe, at det varme vejr fortsætter, så du ikke kommer til at fryse.
 

Face-it

Ferie, del 2
(juleshopping del 17)

0910
2011

Efter lang tid kom John nøgen ind til mig. Han satte sig ved siden af mig og lod en fræk finger løbe legende hen over mine bryster og ned over min mave. Herefter lod han den nysgerrige finger lege hen over min mave og rundt på mine hofter og lår. Jeg trak i rebene, som holdt mig, og ønskede at han nu rørte ved mit overfølsomme skridt, men John kredsede om det. Hans fingre cirklede på min mave, mens han kyssede mig lidenskabeligt. Og jeg havde næsten krampe i mine arme og ben. Så skete det – en fræk finger legede sig op fra min skede til venusbjerget og legede med huden der var mere følsom end jeg nogensinde før havde følt. Han tirrede mig, og jeg reagerede helt vildt. Jeg tændte og blev ufattelig våd af det. Det krampede i hele mit underliv, og mit åndedrag fik sit egen rytme. Han legede vildt og intens med mig
 

Face-it

Ferie, del 3
(Juleshopping del 18)

1610
2011

Jeg fik ordre på at lægge mig nøgen ved Johns side. Jeg skiftede jævnligt mellem at ligge på ryggen og maven, så solen brunede mig jævnt. Jeg småblundede lidt, men vågnede, da John gav mig ordre til at lægge mig på ryggen, med spredte ben, og armene under nakken. Jeg skulle ligge helt stille, imens han tog en dukkert. Jeg adlød, men anede uråd. Jeg kunne nu se 3 skikkelser, der nærmede sig fra syd. De gik på det faste våde stykke, og havde retning mod mig. Jeg lod, som om jeg sov, holdt mine øjne lukkede og håbede, at de gik op, før de kom hen til mig. Da de næsten var henne ved mig, kunne jeg se, at det var 3 unge mænd! De ville passere mig mindre end 3 meter fra mine fødder. De ville kunne se alt! Der var sikkert andre nøgne kvinder på stranden, men næppe nogen der lå og viste deres mest intime dele så åbent. Hvordan ville de reagere? De var nu få meter fra mig, og jeg spændte i alle mine lemmer – Det var sikkert tilfældigt, men det var garanteret sådan en prøve, John havde håbet, jeg skulle igennem. Jeg var ved at græde! Men holdt min stilling. Det var på en gang pinligt, og ufattelig frækt!
 

Face-it

Ferie, del 4
(Juleshopping del 19)

2310
2011

Da jeg kom ind kunne jeg dufte at John bryggede kaffe, og han kom mig nybadet i møde. John: Du nåede lige tilbage på det sidste minut, heldige asen. Jeg smilte og ville til at tage regnfrakken af, men John tog muleposen ud af min hånd, og drejede mig rundt i forgangen, pressede mig ind over en tung havestol han havde taget ind i entreen. Så skubbede han regnfrakken, der stadig var knappet, op omkring min hofte og førte hænderne ind under mig. Han greb fast om mine bryster der var drivvåde af sved, og begyndte at massere dem hårdt. Der var sejlende vådt af sved under regnfrakken, og det blev ikke bedre af at jeg nu stod og blev ophidset af Johns berøringer. Jeg ved ikke hvordan han fik åbnet sine bukser, men jeg kunne pludselig mærke hans pik komme ind i mig. Stående bukket over ryggen på en havestol, midt i entreen, med gummistøvler og regnfrakke, blev jeg gennemkneppet af min herre. Jeg var uforberedt, svedig, klistret, uvasket og lugtede af regntøj, og nu gennempulet, udnyttet til det yderste da min herre var færdig. Jeg troede at jeg nu kunne få fred, men nej! John trak mig op og stå, drejede mig rundt og pressede mig ned på knæ. John: Slik mig ren slavetøs! John havde aldrig før kaldt mig slavetøs! Jeg var hans slave, men ikke en tøs!
 

FroekenN

Fanget - Intro

1809
2011

Han havde lovet hende en tur til stranden, og hun kunne mærke sol på sine bare skuldre og gennem det tynde stof i hendes sommerkjole. Hun talte til hundrede og bevægede så en arm for at løfte lidt på tørklædet. I det samme hun løftede en flig af tørklædet, hørte hun ham råbe af hende. Hans stemme lød anderledes, næsten vred. Hun blev et øjeblik forvirret, men lod så armen falde på plads igen, fnisede lidt koket og sagde undskyld. Hun bed sig lidt i læben, som hun altid gjorde, når hun var spændt og i det samme faldt der en hård lussing på hendes højre kind. Hun bed hul i læben og kunne mærke, hvordan metalsmagen af blod bredte sig i munden på hende. Hun rakte med det samme hånden op for at flå bindet fra sine øjne, men inden hun fik bindet af, var der en hånd i hendes hår som rev til.
 

FroekenN

Fanget - del 1

2509
2011

Hun gik hvileløst rundt i den lille kælderlejlighed, efter hun opdagede, at ingen af vinduerne kunne åbnes og at glasset ikke gik i stykker, lige meget hvor hårdt hun kastede en af spisebordsstolene imod det. Hun brækkede først to negle på at forsøge at tvinge havedøren op, og bagefter bøjede hun en kniv fra det lille køkken, da hun desperat forsøgte at tvinge låsen op. Hun forsøgte at taste koder ind ved de to døre, men begge paneler låste, efter at hun tastede tre forkerte koder.  Da hun hørte trin på trappen, var hun på badeværelset. Hun reagerede med det samme ved at smække døren i og ville låse den, og opdagede først da, at der ikke var nogen lås på indersiden af døren. Hun trak sig tilbage til det fjerneste hjørne af rummet, inden han åbnede døren. ”Jeg har set de blikke du har sendt mig, luder…” hvæsede han
 

FroekenN

Fanget - del 2

0210
2011

”Tag tøjet af, tøs. Og mens du tager tøjet af foran mig, må du overveje, om du ønsker samleje med mig, eller i aften vil foretrække at tilfredsstille mig med din luder-mund. Hvis du vælger blowjobbet sover du lænket igen i nat.” Hun stod først lamslået og forsøgte at forstå, hvad han sagde. Men da han løftede den højre arm, og samtidigt gik nærmere hende begyndte hun at trække kjolen over hovedet. Hun havde alt for ondt til at blive slået igen og skyndte sig at tage al tøjet af. Han rømmede sig og stirrede interesseret på hende. Det var for ydmygende at indrømme, at hun ønskede at give ham blowjobbet, for at skåne sin hårdt prøvede skede, så i stedet for at svare ham, gik hun hen til ham, satte sig på knæ foran ham og løsnede hans bælte. Hun blev skuffet, da hun så, at han ikke engang var stiv endnu; at han havde hende liggende på knæ foran sig uden at være mere tændt. Hun opdagede, at hun næsten blev fornærmet over, at han tænkte så ringe om hende og bestemte sig for at gøre alt, hun kunne, for at give ham nydelse. Men også for at han kunne komme hurtigt, og hun forhåbentlig kunne få fred for ham.
 

FroekenN

Fanget - del 3

0910
2011

At være spærret inde og blive brugt som sexlegetøj var en af hendes fantasier; voldtægt var noget langt de fleste kvinder i hendes vennekreds tænkte på om natten, når de havde sengen for sig selv. Hun mærkede, hvordan blodet begyndte at samle sig i hendes underliv. Tanken om at næste dag igen skulle stå til rådighed for hendes date, var lige så ophidsende som den var forfærdelig. Og dildoen, han havde givet hende, var lige ved hånden, hun kunne slet ikke lade være med at tænde den og lægge den på sin knop, hvor den summede på et af de laveste niveauer, men ikke desto mindre fik duften af hendes køn til at sprede sig i rummet. Hun mærkede sin fisse blive våd og vred sig lige så meget i smerte som i liderlighed.
 

Master K.

Blind date 1

3107
2011

Hendes mave var fyldt med sommerfugle, og hun kunne fornemme deres vinger kildre hendes fisse og klit, så hun havde den største lyst til at tilfredsstille sig selv, men efter at have læst hans svar, vidste hun, at det ikke var en mulighed længere. Hun var klar til at udleve en drøm og vidste, hun var begyndt på noget, hun var nødt til at gøre færdigt. Hun følte sig tryg og var klar til at adlyde ham. Følte at spillet var i gang, og at hun allerede havde overgivet sin lyst til ham, en person hun aldrig havde snakket med eller mødt, men dog havde tillid til. Om mindre end 2 døgn var hun en ejet Tøz, og hun glædede sig vildt meget, så meget at hendes fisse nærmest bad om at blive tilfredsstillet og kælet for, men pænt måtte vente. Hun skyndte sig at sende sit mobilnummer til ham og skrev, at hun glædede sig til at blive hans Tøz, og stå til hans rådighed på søndag. Han læste med tilfredshed hendes svar og lagde hendes nummer ind i sin mobil under ”Tøzen” og kunne mærke forventningerne stige sammen med blodtrykket i hans pik. Han gennemgik den kasse, han havde med legetøj og fik pakket en taske med forskellige ting, han ville have med derud.
 

Master K.

Blind date 2

0708
2011

Hendes fisse lod et par dråber løbe ned af lårene, og han lod en finger fange dem begge for at vise, at han var klar over, hendes fisse havde afsløret hende. ”Begynd at gå fremad, så skal jeg nok styre dig,” sagde han samtidig med, at han blidt skubbede hende fremad foran sig, og hun begynde forsigtigt at gå fremad. Han holdt stadig fast i hendes hår, medens de langsomt gik gennem skoven. Da de var kommet lidt væk fra parkeringspladsen, stoppede han hende pludselig og slap hendes hår, så hun ikke turde andet end at stå helt stille af frygt for at falde. Han trådte et skidt væk fra hende og kunne se hendes bryster hævede sig, når hun trak vejret. Han løsnede sløjferne over hendes skuldre og krængede kjolen ned, så hendes bryster blev blottede, kun dækket af hendes BH. Den tog han også af hende og bandt den om hendes albuer på ryggen, så hendes bryster kom til at stritte lige frem. Han gav dem begge et par slag med flad hånd, og hun prøvede at træde tilbage, men vidste ikke i hvilken retning, da hun ikke kunne se
 

Master K.

Blind date 3

2808
2011

Efter et stykke tid stoppede han og sagde til hende, at det var slut med den blide opvarmning nu. ”Men først må jeg hellere starte med at varme dit lille røvhul op til at modtage min pik senere,” sagde han, samtidig med at han lod noget glidecreme dryppe ned over hendes røv. Han gned det ind i hendes baller og cirklede rundt i åbningen, til det eneste sted han endnu ikke havde været. Han lod først en finger forsvinde op i hende, og kunne mærke hun nød det. Han kørte fingeren frem og tilbage og rundt samtidig, for at løsne hendes ringmuskel, og hun mødte hans finger for at få så meget som muligt ud af det. Så lod han endnu en finger glide op og fortsatte behandlingen, mens hun stønnede mere og mere. Til slut stod han med fire fingre og kneppede hendes røv, og han kunne mærke, hun nu stødte kraftigt imod, samtidig med at hendes stønnen ændrede sig til skrig på mere. ”Hvad fanden er det for noget. Står du der og prøver på at få udløsning med mine fingre oppe i din slaverøv. Har jeg ikke sagt til dig, at du ikke længere har retten til at få lyst, med mindre jeg giver dig det. Der er vist en del opdragelse tilbage endnu, min Tøz.” Hans stemme var hård, og han trak fingrene til sig, lige før han kunne mærke, hun var ved at komme.
 

Trekløver

Erkendelse

2107
2011

Jeg vil dominere dig. Jeg vil bruge dig efter behag. Slikke din fisse. Piske din røv, så den bliver flot rød. Sætte klemmer i dine bryster, bide i dine vorter. Kneppe din mund, så tårerne triller. Banke min pik dybt op i dig. Få dig til at jamre, klynke i nydelse, smerte og liderlighed. Jeg vil se dig gennemrystes af orgasmer, se dig overgive dig fuldstændig til mig. Jeg vil altid passe på dig. Holde øje med, hvornår du har fået nok. Hvornår dine skrig betyder stop og ikke er en bøn om mere. Jeg vil gå til grænsen, gå en smule over den. Rykke dine grænser, så du får mulighed for at opnå nydelse, som du ellers kun ville opleve i drømme. Du er en stærk, selvstændig kvinde og du er min tøs. Du har endnu ikke erkendt og anerkendt til fulde, at tøsen findes i dig. Men du vil med tiden finde ud af, at det ene ikke udelukker det andet.
 

Trekløver

Erkendelse 2

3107
2011

Kaffen er kommet på bordet, da de kommer tilbage. En af deres gode venner siger højt og med et frækt glimt i øjet – ”hvad har I lavet så længe?” Hun mærker blodet stige til hovedet og føler, at alle kan se igennem hende. Vennen tager hende under armen – ” kom lad os hente noget lækkert.” Hun går med og kort efter, står de og vælger chokolade, mens de joker og griner. Pludselig begynder ægget at vibrere. Hun gisper og griber fat i bordet. ”Er du ok?” spørger vennen. ”Ja,” får hun fremstammet. Hun går på usikre ben. Nede ved bordet sætter hun sig ved siden af Ham. Han giver hendes lår et diskret klem. Vibrationerne stopper og hun ånder lettet op. Torturen fortsætter, mens de hygger sig med vennerne. Hun priser sig lykkelig for musikken. Ellers er hun sikker på, at alle ville kunne høre ægget. På trods af den dårlige belysning spørger flere til hende, fordi hun sidder med blussende kinder og blanke øjne
 

Trekløver

Erkendelse 3

0708
2011

Hendes fingre finder tøvende skødet igen, men hun kan ikke helt komme i gang igen. Hun klynker. Har ikke kontrol over lydene, som kommer ud af hendes mund. Hun er ikke vant til smerten, så den optager hele hendes krop og sjæl. Han stopper, trækker ægget ud med et højlydt svup. Han tager fat i hende arme og tvinger dem bagud, mens hans stive pik trænger ind i hende bagfra i et langt stød. Hun undrer sig over, hvornår han har taget tøjet af. Han tager hende hårdt og det varer ikke længe, inden han sender sin ladning dybt op i hende. Han slipper hende og lader hende stå. Hun jamrer højlydt, er frustreret, tæt på at blive vanvittig. Hun har været tæt på orgasme så mange gange. Hendes balder brænder. Hendes skød sejler. Og hver en fiber i hendes krop skriger på udløsning. ”Rejs dig,” siger han. Hun rejser sig på usikre ben. Med et par hænder på hendes skuldre presser han hende ned på knæ. ”Sut min pik ren, tøs.” Hun tager usikkert hænderne til hjælp og fører hans pik ind i munden. Hun sutter på det halvstive lem. Det smager både af hende og ham i skøn forening. Langsomt bliver han stiv igen.
 

Trekløver

Lektionen

0409
2011

”Tag pikken i munden. Dybt ind. Den skal helt ned i halsen. Min liderlige tøs. Du tænder på, at jeg knepper din mund.” Han snakker stille og insisterende til hende. Hun tager ham i munden. Hans pik er våd af hendes spyt. Han glider langt ind. Hun mærker igen trangen til at kaste op. Holder en kort pause. Slapper af, tager ham dybere ind. Hun får tårer i øjnene. Hun savler ned af hagen. Hun slipper hans pik, trækker vejret dybt ind. Han vipper med pikken foran hendes ansigt. Hun prøver igen. Det bliver lidt nemmere for hver gang, hun prøver. Pludselig er hendes næse presset mod hans maveskind. Pikken er helt inde, helt nede i halsen. Hun klynker halvkvalt. Han holder hendes hoved fast. Hun mærker safterne løbe ned af benene. Det dunker i hendes skød. Der triller nogle tårer ned af hendes kinder. Endelig slipper han. Hun hoster og trækker vejret i forskrækkede gisp.
 

Trekløver

Fantasi

1109
2011

”Du snakker for meget.” Han roder lidt i sin medbragte taske og finder en gag frem. ”Åben munden.” Hun kigger bedende på ham. Hun bryder sig ikke om at være gagget. Han ved det, men han kigger på hende med et fast blik. ”Jeg venter. Der afregnes senere.” Hun kigger ned. Han har vundet. Hun er fanget ind. Hendes skød er drivende vådt. Hun åbner munden og mærker gummibolden i sin mund. ”Så kan vi vel få lidt arbejdsro. Spred så de ben.” Langsomt spreder hun benene. ”Hvad er tøsens største problem?” Det er første gang kvinden siger noget. Hun gisper halvkvalt bag gaggen. Hvad vil hendes Herre svare? ”Hun har ingen tålmodighed. Hun kan ikke finde ud af at yde og nyde uden hele tiden at forsøge at forcere processen.” ”Jamen det må vi jo så forsøge at arbejde med.” Kvinden smider jakken. Hun gisper bag gaggen. Bag den lange frakke gemmer sig en domina i sort dragt med huller strategiske steder og lange støvler. Tanker snurrer rundt i hendes hoved. Hun havde håbet, at kvinden skulle spille en anonym rolle i deres leg, men det outfit tyder ikke på det.
 

Master K.

Serien
Hvad en bytur kan starte

2811
2010

Seneste
0707
2011

Som hun gik der hen af gaden, hørte hun en bil komme bagfra. Den sagtnede farten, og hun tænkte at det nok var en af de unge fra spillestedet, der nød synet af hendes velskabte krop, og den lårkorte kjole hun havde valgt til aftenen. Hun blev lidt overrasket da bilen trak ind til siden, for at standse da den var ud for hende. Manden der sad i den, var på hendes egen alder, midt i fyrrerne, og så velsoigneret og venlig ud, så da han spurgte om hun ville have et lift, tøvede hun ikke med at sige ja. Det var ellers ikke noget hun normalt gjorde, for man hører jo så meget, men på en underlig måde følte hun sig tryg ved ham. Da bilen satte i gang, kiggede han over på hende, og spurgte om hun var klar over hvad der kunne ske, når man kørte med fremmede mænd, midt om natten. Han sagde det lidt truende
 

Chessvaffi

Den arrogante vikar

1505
2011

Det skulle du måske have tænkt på noget før. Du er dygtig nok, men din attitude frastøder mig. Så, som du nok kan fornemme, så er beslutningen allerede taget. Og den står ikke til at ændre. I dag er det tirsdag – jeg forslår bureauet, at du holder på fredag.” ”Ja så,” svarede Anne Mette gnavent og gik hen ad imod døren. Lige inden hun nåede derhen, vendte hun sig hurtigt rundt og fangede hans øjne, der nøje studerede hendes smukke og velformede bagdel. ”OG DEN – KAN DU UNDVÆRE SYNET AF DEN,” spurgte Anne Mette triumferende og stødte hver eneste ord ud, mens hun pegede på sin bagdel. ”Indrømmet – den har sine fordelagtige fortrin. Vorherre havde en vellykket dag, da han skabte det pragteksemplar,” svarede han ligegyldig. ”Du kan komme i nærkontakt med den, hvis jeg får lov til at blive,” tilbød hun så overraskende nok. ”Det skulle da være for at varme den og tæve noget dannelse ind i resten af dig via den smukke og indbydende kanal,” svarede han med interesse og fastholdt hendes udfordrende blik. Det var da en underlig drejning, samtalen havde taget. Men spændende, og hvor langt ville hun mon gå?
 

Chessvaffi

Den arrogante vikar 2

0607
2011

”Den episode med Anne Mette. Det var en engangsforeteelse. Ser du – vi havde fået lidt rigeligt at drikke den pågældende dag, så… jah..” ”Det tror jeg så ikke lige det var. Altså en engangsforeteelse.” ”Nå. Hvad mener du med det?” ”Tja… hvad så med den dag hvor hun lå indenunder skrivebordet og suttede dig af. Hvor hendes bare numse stak ud på den anden side. Den havde samme farve som de der aber, du ved. Dem der med de ekstreme røde bagdele…”  Humor det havde hun afgjort. Men gad vide hvor ofte Aisha i grunden havde stået derude og luret på deres erotiske eskapader. Han var vist nødt til at få lukket denne her upassende samtale ned, og det hurtigst mulig. ”Okay da – du vinder. Vi delte en fælles interesse for S/M sammen. Forskellen på dig og hende er, at Anne Mette er single – mens du er en gift kvinde.”
 

Herre59

Novicen

2504
2011

Hun arbejder hårdt, erfarent og målrettet og manden begynder at stønne højlydt. Kvinden trækker ham frem til den unge pige, dirigerer hans pik i stilling lige foran det unge, vidt åbne skød. Med øvede hænder spiller hun mandens pik og da han kommer, trykker hun spidsen af hans pik direkte mod pigens bagerste indgang. Sæden vælter ud af det gejlede lem, ind i pigens anus, og løber ned mellem hendes balder. Manden træder et skridt tilbage, og kvinden sutter kort hans lem rent. Han bukker let og ærbødigt, forlader alteret, og går tilbage til halvcirklen. Med øvede fingre, begynder kvinden at bearbejde den unge stramme stjerne alt imens hun gnider mere og mere af den udgydte sæd, ind i den stramme muskel. Kvinden vinker manden til højre for alteret frem, og begynder også at bearbejde hans lem. Da han efter kort tids hektisk arbejde, er på randen af udløsning trykker kvinden hans pikhoved halvt indenfor i den unge piges tilsølede stjernehul.
 

Herre59

Lilian 1

2703
2011

”Lilian håber jeg!” siger jeg spørgende og kikker hende direkte i øjnene. Hun slår øjeblikkeligt blikket ned og fokusere på sit cola glas. ”Ja, altså egentlig hedder jeg altså Elin, ved godt det er et gammelt navn, men det hedder jeg altså… og jeg er mor til… Det er som at tage proppen af en flaske champagne, det vælter ud. Det er gyldne dråber, som man burde gemme, men man har intet sted at gøre af dem. Egentlig hører jeg ikke efter, sidder bare og studerer hendes krop, hendes rimelig store bryster, der hæver og sænker sig bag hendes lyse skjorte og omridset af et par brune vorter kan ses igennem bh’eb og skjortestoffet. Efter et stykke tid med talestrøm hæver jeg hånden og lægger den på hendes mund. Hun tier, lidt forbavset, og ser mig i øjnene for første gang. Lægger hånden under hendes hage og holder mine øjne fikseret på hendes og siger ”Ikke mere snak! Nu har du set mig… Vil du stadig det, vi har skrevet om?” Hun tier og ser forbavset på mig, som kun en kvinde kan, forsøger at kigge ned på colaen, men jeg holder hende fast. ”Se på mig og se mig i øjnene… Ja eller nej?”
 

Herre59

Lilian 2

0204
2011

Ned på knæ foran min dame og sig undskyld!” kommandere jeg. Han tøver, men sætter sig dog halvt ned på knæ lidt foran Lilian. ”Nu vil jeg stille min dame, som i øvrigt hedder Lady Lilian, et par spørgsmål, du bør hører RIGTIG godt efter.” Jeg kikker på Lilian som har tvivlen malet i sit ansigt, smiler og blinker til hende, og ser i hendes øjne, at hun har fattet, i hvert fald noget af legen. ”Lady Lilian, er du en luder?” Lilian kikker op på mig med skepsis i blikket. ”Nej da...” siger hun lidt tøvende. ”Vil du være venlig at fortælle vores VEN her, at du ikke er en luder.” Hun kikker på mig længe og derefter på stodderen og siger, ”Jeg er IKKE en luder.” ”Lady Lilian, er du et selvstændigt seksuelt menneske, der er her af fri vilje?” Lilian har fattet legen og glor direkte på stodderen og siger, ”Ja jeg er et selvstændigt seksuelt menneske, der er her af fri vilje.” ”Lady Lilian, er du din Herres tøs og er her for at tilfredsstille både egne og din Herres lyster?” Lilian smiler til mig og glor direkte på stodderen og siger, ”Ja, jeg er min Herres tøs, og er her for at tilfredsstille både egne og min Herres lyster.”
 

Herre59

Lilian 3

1004
2011

Stopper hende og vender mig mod hende. Midt på Istedgade kl. 6 om aftenen. Smækker hende en ”blid” lussing og kikker hende i øjnene. ”Du er som jeg skrev IKKE min næste kone, du er en brugsgenstand, som jeg gerne skulle finde behag i. Gør jeg dette, og efterkommer du mine ønsker, så vil du blive behandlet som en prinsesse, gør du ikke, vil du få helvede på jorden. Og jalousi kommer jeg aldrig til at føle overfor en brugsgenstand… Er det forstået?”
Ser tårerne i Lilians øjne, ved godt hvilken kvindeverden hun lynhurtigt var ved at rode sig selv ud i. Skal ha’ hende bort derfra med det samme. Hvorfor tror kvinder, at en smule godhed, en smule sex og en smule opmærksomhed, betyder evig troskab, ring og bryllup? Hun kikker op på mig med tårerne stående i øjnene. ”Er det forstået?” ”Ja Herre,” siger hun nærmest grædende. Vi går videre mod min lejlighed i kvarteret. Bliver nødt til at sætte hende på plads, her og nu. Det er det samme HVER gang med grønne tøser. De forelsker sig på et splitsekund, og det skal de ikke. En tøs er til fornøjelse for MIG og hvis hun selv får noget ud af det, så er det ok, men det er ikke min prioritet. 
 

Slavesoen

Slavens fantasi

1302
2011

Masteren begyndte at slå med spanskrøret igen og igen og igen. Slaven ømmede sig mere og mere. De resterende 7 slag faldt som klokkeværk. Igen en lille pause, nu begyndte Masteren at pille lidt ved pluggen, rykke den lidt ind og ud. "Nu kommer de sidste 10 slag slaveso," sagde Masteren. Slaven ømmede sig virkelig meget fra slag til slag, da Masteren nu slog lidt hårdere, det sidste slag faldt hårdt på slavesoens røv. Slaven var ikke i tvivl nu om at det var slut med spankingen. Nu blev plugget hevet ud og erstattet med Masterens pik, slaven kunne mærke at Masteren havde brugt gummi og glidecreme. Pikken gled lige ind slavesoens røv, slaven kunne mærke, at hver gang pikken gik i bund, så smertede røven på grund af alle slagene med spanskrøret.
 

Trekløver

Ned på knæ

0901
2011

Hun tager tøjet af, tænder for bruseren, står og venter på det varme vand, mens forvirrede tanker kører rundt i hovedet på hende. Hun skal netop til at gå ind under den varme bruser, da Han kommer ind til hende og låser døren bag sig. ”Er tøsen klar?” spørger han med fast stemme. Hun rødmer og kigger ned. Han rømmer sig utålmodigt. Hun hvisker et næppe hørligt ja, mens hendes kinder lyser af rødmen. Igen undrer hun sig over den magt, som han pludselig har over hende. Så få ord og alligevel står hun og rødmer, som en lille skolepige. ”Dejligt at tøsen er klar, men husk jeg er din Herre og det vil klæde tøsen at sige ’ja Herre’” siger han, mens han åbner sine bukser. Hun har slet ikke vænnet sig til, at denne nye leg har regler. Hun har meget at lære både om legen og sig selv. Han lader bukserne falde. Hans pik står stiv op af hans mave.
 

Face-it

Juleshopping 10

2912
2010

I juli var det dejligt varmt, og Sten krævede for første gang, at jeg skulle gå uden trusser og BH, kun med nederdel og skjorte - ude. Vi skulle til gadefest med grillfest med masser af venner, mad, god musik og rødvin – dans og sjov, og jeg var rædselsslagen. I løbet af natten stod vi flere gange lidt afsides, og Sten havde hænderne under min nederdel – og en gang gik vi om bag en garage længere nede af gaden, og her gav han mig ”en gang pik”! dog uden at få udløsning. Men hårdt og lige på, mens jeg stod foroverbøjet over en skraldespand. Efter den weekend var det fast, at jeg skulle være nøgen under min kjole eller nederdel, når jeg er hans slave.
 

Face-it

Juleshopping 11

2912
2010

Da hans vejrtrækning fortalte mig, at hans ophidselse var ved at være tilpas, satte jeg mig over ham og lod pikken glide op i mig. Jeg var godt våd og nød at blive fyldt. Vi var begge godt tændte, og jeg red ham vildt, imens jeg masserede mine bryster, som jeg ved, han nyder at se. Der gik ikke ret lang tid, før jeg mærkede ham fylde mig med varm sæd, der kom i kraftige ryk. Han fik en kraftig udløsning, og jeg sad rolig og lod ham nyde fornemmelsen. Da Sten genvandt kontrollen, var hans pik stadig kraftig og hård, og han tog fat om min talje og nærmest løftede mig af, jeg forstod, at jeg skulle flytte mig, så jeg satte mig på knæ. Så pressede han mig ned imellem sine ben og greb om mit hoved, styrede det, så jeg fik hans pik i munden. Den var indsmurt i vores fælles safter. Jeg forsøgte at undvige, men han holdt fast. Og så hørte jeg ordren: Slik mig ren! Helt ren! Alle spor af vores elskov skal du slikke af og sluge!”
 

Face-it

Juleshopping 12

2912
2010

Sten: ”Det går bedre nu, så lad os se, om du kan sluge den helt.” Ulla: ”Nej, det går ikke.” Sten: ”Nu tager du den ind i munden, og så presser jeg den imod svælget, og imens jeg gør det, gør du synkebevægelser, så kommer den helt ned i din hals. Her holder jeg den så længe, jeg føler, du kan styre dig.” Ulla: ”Nådige Herre, skån mig!” Sten hårdt: ”Spar dit klynk, slave, og slug den, som du skal!” Ulla: Sten holdt mit hoved fast med en hånd på panden, og så stødte han pikken dybt ind i min mund. Jeg mærkede den presse hårdt mod svælget og standse der. Min mave vendte sig, og opkastfornemmelsen arbejde i min hals. Så tog han den ud i selve mundhulen og holdt den der.” Sten: ”Nu slikker du på den og gør den våd og glat med dit spyt, og når jeg så presser den ind i din mund, så synker du!” Ulla: ”Jeg kunne ikke svare, men adlød. Jeg slikkede og suttede det bedste jeg havde lært, og så pressede Sten den langsomt ind i min mund.
 

Face-it

Juleshopping 13

2912
 2010

”Sten åbnede en skuffe, fandt en saks. Så klippede han fra venstre knæ op langs midten af låret til bærestykket, på tværs over mit venusbjerg til midt over højre lår og ned langs midten til knæet. Nederdelen var ødelagt. Herefter satte han saksen i det nye snit midt på låret og klippede hele vejen rundt om mig, så længden i siden og bagpå nu var et stykke kortere, end han normalt accepterer. Han stillede sig nu bag mig, greb med en fast hånd i skridtet og pressede mig hårdt ind imod hans krop. Tog med den anden hånd fast om min hage og pressede mit hoved bagover og drejede det, så jeg kunne mærke hans ånde i mit øre. Så hviskede han: ”Sådan skal en slave være, tilgængelig og indbydende. Nu kan du gå sådan til det passer mig at give dig lov til at smide alt dit tøj.”
 

Face-it

Juleshopping 14

2912
2010

Det trak i mine muskler i benene, jeg var ikke vant til at stå bundet i denne udspilede stilling. Uret viste nu 3 minutter, tiden var lang. Jeg havde fået en rytme med vejrtrækning, der passede med sekunderne og kunne tælle sekunderne i et præcist tempo. Sten stod på min højre side klar med stroppen. Jeg prøvede at kontrollere min krop. Da uret rundede 4.45, var jeg helt rolig. Men pludselig da det viste 4.57, gik det op for mig, at smerten ville ramme om et splitsekund eller nogle få - og jeg mærkede, at jeg ufrivillig spændte i rebene og holdt vejret. Jeg fokuserede på uret, og nu viste det 5.00. Jeg mærkede slaget og smerten, der skar i mig. Øjeblikket efter ramte det næste slag, lidt under og så det tredje. Nu kunne jeg ikke holde vejret længere, Jeg gispede og skreg, al det jeg kunne, men jeg havde ikke nogen luft, så det blev kun et langt gisp. Slagene fulgte i et sikkert tempo - et hver gang sekundtallet skiftede - og de fortsatte over min nu glødende og forpinte balle, ned af låret, imens jeg gispede eller hulkede af overvældelse.
 

Trekløver

Den spæde start

2312
2010

Hov hvad var det? Hun stak hånden i jakkelommen og tog et stykke papir ud. Hun foldede det ud, mærkede et sug i underlivet og en rødmen i kinderne, bare ved at se de første ord: Hej tøs. I aften vil jeg lege med dig. Du vil komme til at klynke af smerte og gispe af nydelse. Jeg vil bringe dig derud, hvor du ikke længere ligger og tænker over vasketøj, aftaler eller hvad der nu ellers finder vej ind i dine tanker, mens vi elsker. Du vil ikke kunne få tingene til at gå hurtigere ved at se på mig med bedende øjne og spørge om ”må jeg få dig…” Jo jeg har skam gennemskuet dig. Nogen gange sætter du lidt fart i tingene for at få det ”overstået”. Som om sex er noget der skal overstås.
 

Mimose

Øjnene

1508
2010

Hun lod hans lem langsomt glide ned i halsen – hun mærkede hvordan hun blev fyldt ud der – hvordan hun skulle holde vejret og hun tændte på det – mærkede hendes åndedræt blive hurtigere – at hun ville det igen – sluge til roden. Da han mente – at det var nok - tog han hende i håret – holdt fast og så på hende og kyssede hende. Han lagde hende og bad hende sprede sine ben og begyndte at lege med nogle fingre i hende og hendes safter flød – så dyne m.m. blev meget vådt. Hun bad om lov til at lægge noget under – men han sagde nej – og fortsatte med at få hende til at sprøjte. Han bad hende derefter lægge sig tværs på sengen og begyndte langsomt at fiste hende. Da hans hånd var meget stor – tog det lidt tid – men hendes skød ville hans hånd og arbejdede på – at han kom i hendes indre.
 

Mimose

Fist & SM

3107
2010

Han lod sine hænder glide ned til hendes skød og ind mellem hendes varme og allerede våde skamlæber. Hun kendte hans passion og var klar til at blive fyldt ud af hans dejlige hånd. Han begyndte dejligt og varsomt at fylde hende ud og hans hånd gled langsomt op i hendes indre. Hun nød det så inderligt og hendes safter begyndte at rende ud af hende, hver gang han bevægede sin hånd frem og tilbage. Hun pressede sit underliv op mod hans hånd, og han satte sine læber ned til hendes klit og hun tændte totalt på det. Hun stønnede og kunne ikke andet end overgive sig i endnu flere safter og støn. Hun fik kun en lille pause, inden han igen fistede hende og hendes nydelse ved at være fyldt og blive slikket på klitten fik hende på tævestadiet.
 

Slaven Hans

Skovdomina

3005
2010

Jeg blev bundet solidt til det store bord med arme og ben fastgjort til bordbenene, så jeg ikke kunne røre mig. Jeg lå på ryggen med et par store puder under ballerne, således, at alt var blottet og tilgængelig for Lady Skov. Sådan lå jeg bare og ventede. Lady Skov kom ind, tog langsomt sit tøj af. Jeg nød synet af den fantastiske krop, der langsomt blev afdækket og var heller ikke upåvirket. Jeg vidste til gengæld, at der nu ventede en særlig smerteseance. Et par spots blev tændt og oplyste primært mine nedre regioner. Da der samtidig var et spejl i loftet kunne jeg i detaljer følge med i, hvad der skete. Lady Skov bøjede sig over mig og begyndte at fjerne udvalgte hår på nosserne og omkring pikken. Hun brugte en pincet. Hun trak ganske langsomt i det enkelte hår - smerten steg og steg indtil håret slap og smerten ophørte - kun for straks at begynde et andet sted, hvor min dejlige Domina tog fat på endnu et hår. Hun er fantastisk og fandt hår alle steder på nosser, pik og omkring røvhullet. Det ene hår smertede mere raffineret end det andet. Jeg gav mig og skreg højt en gang i mellem.
 

Kitten

Introduktion til det sorte univers

0205
2010

1. Klokken er nu 09.00 onsdag morgen. Hver fjerde time startende fra nu, døgnet rundt skal du onanerer ti minutter i træk uden stop. Du må under ingen omstændigheder komme, eftersom din orgasme nu tilhører mig. Du sender mig en SMS hver gang du skal starte og en SMS hver gang du er færdig. Det er dig forbudt at onanere på andre tidspunkter. 2. Når du vågner, så går du straks i bad og barberer din liderlige fisse, så du altid er helt glatbarberet. 3. Den buttplug der ligger i pakken skal du sætte op hver dag inden du går på arbejde, og den må under ingen omstændigheder fjernes før du kommer hjem. 4. Når du er hjemme går du altid nøgen. Hvis der er nogen som kommer for at besøge dig, har du lov til at tage en badekåbe på, og intet andet.
 

Kitten

Introduktion til det sorte univers 2

1605
2010

Så hun smuttede ud af badet og svøb hurtigt et håndklæde omkring sig, inden hun fandt mobilen frem. Så smed hun håndklædet efter at have tørret håret overfladisk og fandt dildoen frem. Efter at have sendt sms’en lægger hun sig med spredte ben på sengen. Hun stryger sin missekat og kan slet ikke lade være med at stønne, imens hun krummede ryggen. Hold da op hvor var hun tændt! Og våd… Dildoen glider ind mellem hendes opsvulmede skamlæber uden problemer. Åh hun skal passe på, at hun ikke kommer med et brag! Hun er helt oppe at køre. Dildoen glider frem og tilbage i hende, og hun tager sig i at stønne og klynke højlydt. Pludselig hørte hun en stemme sige: ”Er her nogen?” Åh gud det var hendes nabo. Det var i dag, at de havde en aftale om, at han skulle tage hendes haveaffald med til genbrugsstationen, når han alligevel skulle ad sted, så han vidste, at hun var hjemme. Bare han ikke havde hørt hende!
 

Kitten

Introduktion til det sorte univers 3

2706
2010

Lidt før 13 rejste hun sig fra sin plads og gik ud på toilettet medbringende sin taske. Dér kommer hun pludselig i tvivl om, hvor længe hun skal have ægget oppe? Var det stadigvæk 10 minutter eller? Og på den anden side havde hun allerede fået skrevet adskillige forglemmelser i hans såkaldte Bankbog, så denne gang skulle dér ikke være nogen bommerter. Så hellere gå længere tid end Han havde beordret. Hun lukkede sig ind i en toiletbås, tissede og fandt ægget frem af tasken. Forsigtigt skubbede hun det op i hendes meget våde missekat. Dér var ikke meget plads. Hun kunne tydeligt mærke buttpluggen. Uvilkårligt kom hun med et lille støn over, at føle sig, så fyldt ud. Hun gik ud fra båsen, vaskede hænder, og sendte en sms til Ham. Inden hun forlod toilettet tændte hun via remoten for et program som varierede vibrationerne i et bestemt tidsrum af 20 minutter. Det burde glæde Ham og vise, at hun virkelig forsøgte at overholde Hans instruktioner.
 

Kitten

Introduktion til det sorte univers 4

2706
2010

Efter hun har fjernet ægget sendte hun en sms til Ham, om hun havde siddet på sin plads med det vibrerende æg inden i sig i 20 min. Så kom hun noget vand i hovedet. Tog et par dybe indåndinger og gik ind til sin plads igen. På vejen hen til sit bord kunne hun se, at den mandlige kollega som skulle have hjælp før, stod sammen med nogle andre af deres (mandlige) kollegaer. Med insinuerende smil fulgte de hende med blikket, og hun bandede for sig selv. Nu vidste hele kontoret med garanti, at hun havde siddet og fået en orgasme. Endelig fik hun fri og inden nogen som helst kunne komme med evt. bemærkninger piskede hun ud af døren. Efter at have handlet lidt ind kom hun hjem, hvor hun med et dybt suk smed sine indkøb på køkkenbordet. Så styrtede hun ud på toilettet og fjernede pluggen. Åh hvor var det skønt at komme af med den, selvom hun besynderligt nok også følte sig tom på et eller andet plan.
 

Kitten

Introduktion til det sorte univers 5

3107
2010

Overraskelsen over at mærke min hånd ramme hendes balde, gør at hun næsten er ved at falde, og hun virker overrasket og forvirret, da jeg påpeger, at hun havde fået af vide, at hun ikke havde fået lov til at sige noget; at hun i stedet for kunne have peget i den rigtige retning. Jeg finder buttpluggen frem og går hen til hende, og beder hende om at bukke sig forover, så hun støtter henover bordet. Jeg lader en finger glide op i hendes våde fisse, og stille og roligt begynder jeg at køre den frem og tilbage, så hendes safter samler sig på fingeren. Hendes stønnen tager igen til, og jeg trækker fingeren ud, og lader den i stedet glide op i hendes numse, hvor jeg let presser fingeren ind. Buttpluggen har udvidet hende godt. Igen fingerknepper jeg kort, og hendes stønnen starter igen, imens hun kæmper for at holde sin krop og sin liderlighed i ro.
 

Kitten

Introduktion til det sorte univers 6

1710
2010

”Du er jo sjaskvåd og liderlig… Du står jo og nyder, at jeg smækker dig hårdt på dine balder. Du står jo og bliver mere og mere liderlig af, at jeg straffer dig for dine ugerninger, og vi er ikke engang begyndt ordentligt endnu.” Jeg fortsætter med at fingerkneppe tøsen, og hendes stønnen tager mere og mere til, mens hende safter flyder i rigelige mængder fra fissen. Mine fingre bliver fjernet, og jeg står og kigger på hende, nyder hendes krop, hvori liderligheden raser. Uden at tøsen rigtig når at opdage det, har jeg fastgjort en manchet på hver af hendes håndled. Jeg binder manchetterne fast i noget reb, som jeg har fastgjort til et par kroge i loftet, således at hun ikke er i stand til at flytte sig ret meget. Hænderne er ført op over hendes hoved, og jeg spørger tøsen, om det var sådan, at hun havde forestillet sig, at hun skulle være fikseret under straffen
 

Kitten

Introduktion til det sorte univers 7

3010
2010

Øjeblikket hvor du står overladt til dig selv og dine tanker, virker som lang tid for dig, men pludselig føler du en intens kulde henover de røde striber, som jeg har givet din røv. Du bliver straks klar over, at jeg står med nogle isterninger, som køler dine balder ned. Det pludselige skifte fra varmt til koldt føles som en intens stikken på dine balder. Mens isterningerne smelter på dine balder, så lader jeg først en finger, og så to fingre glide op i din fisse. ”Du er jo stadig møghamrende varm i din fisse”, konstaterer jeg hviskende i dit øre. Jeg tager de smeltende isterninger væk fra dine balder og fører dem op i din fisse, og du trækker dig straks sammen i smerte over at mærke de kolde isterninger i din liderlige fisse.
 

Marcus

Prinsessen/ludertøsen

3103
2010

Mine brune øjne lyser mod hendes. Så bliver jeg alvorlig. ”Nej – ved du had jeg ser? Jeg ser en luder. En skamløs hore.” Hun blinker med sine øjne. ”Nej,” hvisker hun stakåndet. ”En prinsesse – se hvor fin jeg er,” lyder det fra hende. Hun stritter med sine bryster, kigger ned mod nederdelen, støvlerne. Jeg går så tæt på hende, som jeg kan komme uden reelt at røre hende.  Min stemme bliver mere hård. ”En fucking ludertøs, der skal misbruges. Kneppes. Røvpules. Domineres.” Hun stønner. ”Nej,” protesterer hun, men øjnene forråder hende. Der er kommet en dis over dem. De er slørede, og jeg ved hun er på vej væk nu. Ind i sin verden. ”Fucking luder – lille so. Jeg er kommet her for at voldkneppe dig som den hore du er,” hvisker jeg med en hæs, sprukken stemme. Hun stønner endnu højere.
 

Mimose

Tårerne

2103
2010

Hun mærkede den blide gummipisk – som dog med den rette tyngde kunne mærkes – glide henover hendes ryg – mellem hendes baller – hendes fugtige skridt og ned over hende ben. Hun mærkede – at det ikke længere var blidt – men at slagene blev øget – også i intensitet. Der blev skiftet mellem flere forskellige piske samt Hans hænder. De ramte på hendes ryg – hendes baller – hendes inderlår. Hendes tårer kom helt af sig selv – trillende – uden de kunne stoppes. Det var ikke sMerten der gjorde det – at de kom. Hun tænkte efter – hvorfor? Nogen forklaring fandt hun ikke – andet end at det var naturligt at græde lige der – at give efter for den inderlighed der var – give efter for de inderlige følelser – at mærke den hun er i sit indre.
 

Mimose

Mødet med Ham

2103
2010

Han ringede 5 min før og spurgte om tøsen var klar – hvilket hun kunne svare bekræftende på. Hun stillede sig i gangen og tog blindfold på. Hun hørte kort efter en bil i hendes indkørsel og hendes hjerte hamrede løs – da hun hørte døren gik op. Han kom ind og låste døren og hun hørte – at han satte en pose på gulvet. Hun mærkede – at han stillede sig bag hende – og stille og roligt sagde – hej tøs. Hendes stemme rystede da hun svarede – tak Herre. Hun mærkede – at han nærmede sig hende og at han tog fat i hendes hår. Hendes indre og hendes ben rystede. Han fjernede håret fra hendes nakke og gav hende et kys der. Han befalede hende at tage hænderne op på dørkarmen og stadig stå med spredte ben. Hun hørte – at han gik lidt væk og tog noget nede fra posen. Han kom tilbage og tog fat i hendes ene arm og hun kunne mærke – at han satte en manchet på det ene håndled. Han kyssede hendes hånd efter den var sat på – og hele hendes indre var i totalt oprør og hun begyndte at ryste over hele kroppen.
 

Tøzen

Udfordringen 1

0801
2010

Efter et øjeblik kan jeg mærke en hånd på mit lår lige under kanten på nederdelen. Jeg kigger ned og kan se en mandehånd ligge der. Jeg drejer hovedet og opdager, at en af dem der arbejder for kommunen sidder der og smiler, jeg siger ikke noget, og han lader hånden ligge, griner lidt for mig selv indvendig, for vidste jo godt det tøj signalerer en del. Jeg læner mig frem over baren og laver sjov med bartenderen. Kommune manden bryder ind og spørger, om vi skal danse. Jeg svarer ja, og vi går over i hjørnet og begynder at danse, han danser langsomt tættere på mig, og jeg gør ikke modstand, jeg er jo ude på en opgave, så må jeg tage det hele med
 

Tøzen

Udfordringen 2

1501
2011

Ser hende presse sig helt ned over den blåøjedes stive lem. Ser hende rejse sig på knæ igen, han glider næsten helt ud af hende. Ser hende hurtigt, hårdt skubbe sig ned mod ham. Hører hun gi’r et lille skrig fra sig. Bevæger fingeren hurtigere på min perle, mærker min fugt, la’r en finger finde min blomst, min åbning, uhhhh, har lyst til at mærke… i  mig… nyder mine egne berøringer… mens jeg stirrer på de tre mennesker i min seng… Mr. M står stadig bag pigen, hans lem ligger op ad hendes baller… Ser hendes stjerne… indsmurt i den stærke, varme glinsende olie. Uhhhh… kan fornemme hvad der skal ske… Mr. M griber om sit lem med en hånd, fører den hen mod pigens stjerne, svært mens hun langsomt rider den anden mand… men… presser… pigen standser et øjeblik… ser mr. M glide ind i pigens stjerne, ser hende blive fyldt… at to mænd… Hun skriger, gisper… fandme frækt at kigge på…
 

Pagen

Dominarådet

0510
2009

”Kan du bekræfte, at det er Peters underskrift, og at han frivilligt har skrevet under?” ”Godt”, sagde hun, da jeg havde bekræftet det. Og hun vendte sig mod Peter og sagde: ”Tag så dit tøj af.” ”Jamen Grethe” begyndte Peter tøvende – mere nåede han ikke at sige, før Grethe med en skarp og iskold stemme skar igennem: ”Klokken har passeret 12.30, og din erklæring er gældende.” ”For det første tiltales jeg herefter nådige frue – og for det andet har du kun taleret efter særlig tilladelse.” ”Og jeg behøver vel heller ikke at repetere, at du med din underskrift har overgivet dig helt til vores forgodtbefindende, og at du har forpligtet dig til at efterkomme enhver ordre fra mig og de andre medlemmer af domina rådet.” Peters ansigtsudtryk var skønt – forskrækkelsen over skiftet hos Grethe fra den varme og venlige kvinde til den kontante og skarpe domina var tydelig. Nu var han fanget af sin underskrift, legen var i gang, og han måtte lade tingene ske.
 

Pagen

Dominarådet 2

0810
2009

Henvendt til mig, sagde hun: ”Kom og se med, hvordan du kan binde ham op, så hans rejsning kan holde i timevis uanset, hvad du finder på med ham.” Hun startede med en løkke om pungen helt oppe ved roden af pikken, strammede til, førte snoren stramt op om pikken et par gange, igen ned om pungen og op midt på, så nosserne blev delt i hver sin spændte pose. Peter vred sig og stønnede højlydt under behandlingen, men han dyede sig for at protestere. Trykket steg pænt i pikken, som nu stod stiv og strunk lige ud i luften, og vi var vist alle sammen henne og beundre og røre ved vidunderet. Sådan en stiv pik er jo fantastisk at føle på – både blød og hård på én gang – og så de sjove små vippende bevægelser, når man rører ved den.
Til sidst satte Grethe en hundesnor fast i opbindingen, og henvendt til tøserne sagde hun: ”Nu synes jeg, at I skal gå en tur i det gode vejr
 

Face-it

Hekseuddrivelse del 1

1309
2009

Kvinde: Du er Gitte, og du er mistænkt for at stå i ledtog med djævelen! Kan du indrømme det? Jeg så på manden, kvinden og Lars - De gik åbenbart direkte på legen - Jeg havde forventet et velkommen, og lidt information, men det var der åbenbart ikke noget med - og Karen, skulle hun ikke være med? Kvinde: Jeg spurgte dig om noget! Jeg fandt min plads og svarede: Nej, jeg har ikke haft noget med djævelen at gøre! Kvinde: Det siger heksene altid, sagde hun henvendt til Lars. Kvinde : Du kan gå Herre, vi kender til den slags, og skal nok få hende til at indrømme hendes udåd og trække hende ud af den vildfarelse. Jeg så på dem alle, Lars kastede et blik mod mig, vendte sig og gik ud sammen med manden.  Legen var startet overraskende, og nu stod jeg her alene, Lars gav mig ikke engang et kys.
 

Face-it

Hekseuddrivelse del 2

1309
2009

Nu var de tilsyneladende færdige - de stod og så på mig og virkede tilfredse. Det gjorde ikke ondt, men det var en ubehagelig følelse at være total fikseret. Jeg følte ikke jeg kunne trække vejret. Det må være noget lignende den følelse folk der lide af klaustrofobi har - Jeg havde aldrig før prøvet noget som dette - Jeg kunne kun bevæge min mund og mine øjne. Sara gik hen og stillede sig foran mig og førte en hånd ned mellem mine ben, lod fingrene køre ind under min ende og fandt mit bageste hul! Hun så mig i øjnene, lod en finger køre rundt, jeg kunne tydelig mørke mit underliv stramme op, hele min kropsvægt pressede nedad og hun havde fri adgang til et af mine mest følsomme steder. Hun fortsatte ekspeditionen fremad, og fandt min kusse, lod en finger køre ind og jeg blev våd. Med en finger i mig, begyndte hun at lege med min klit, det virkede! Den voksede og jeg begyndte at blive liderlig! Hun havde tæt øjenkontakt med mig, og nu sagde hun det første ord der var kommet over hendes læber: Sara: Du er en heks, og det skal jeg få dig til at indrømme!
 

Face-it

Hekseuddrivelse del 3

1309
2009

Karen førte fælden hen mod 6's højre bryst, den lille metalplade der udløser fælden blev ført ind under hendes brystvorte, og langsomt op mod brystet, lige under vorten, så langt nede at den ramte brystet lige ved kanten af vorten - der lød et smæld, og reaktionen kom øjeblikkelig. 6 kastede sig fremad, hun vred sig og det var tydeligt at hun skreg af smerte, skrig der blev kvalt af kuglen i hendes mund. Fælden faldt af, men smerten havde forplantet sig i 6. 6 kæmpede med at få kontrol over kroppen, det var en vild og ulig kamp. Da hun med røde øjne og tårerne trillende ned af kinderne atter fik styr på vejrtrækningen, var Karen igen klar med fælden. Jeg hørte 6's kvalte råb om nåde og hendes fortvivlede kamp mod det næste og uundgåelige slag.
 

Face-it

Hekseuddrivelse del 4

2009
2009

Fruen gik en tur rundt om mig og så på min krop. Hun inspicerede mig nøje, og så sagde hun: Fruen: Jeg vil se hvordan hun reagerer på pisk. Huden kan vise tegn på hun er en heks. Fruen gik hen til et bord og fandt en svær pisk med en kraftig snert, der var ca. 1,5 meter lang. Den gav hun til Sara. Fruen: Nu viser jeg hvor du skal slå, og så slår du et slag ad gangen – Hårdt og præcist. Sara: Ja nådige Frue. Sara stillede sig foran mig og Fruen gik om bag mig. Jeg kunne ikke følge hende, da mine arme var samlet, så jeg ikke kunne dreje hovedet derom. Men hun må have givet et tegn, for Sara holdt nu pisken i højre hånd, bagud, og så svang hun den, så den ramte min venstre side i højde med mit bryst, og snerten ramte bagom ryggen, og smerten skar igennem mig. Jeg gav et skrig så det sang i rummet. Ingen sagde noget – Jeg bemærkede at Sara tog pisken over i den venstre hånd, svang den bagud og med et koncentreret blik svang hun den igen mod mig, denne gang lavere, og den ramte lidt over min talje, snerten fulgte min ryg og det yderste af snerten smøg sig om min venstre side. Jeg vred mig i mine ringe og gispede af smerte.
 

Face-it

Hekseuddrivelse del 5

2009
2009

Fruen gik en tur rundt om mig og så på min krop. Hun inspicerede mig nøje, og så sagde hun: Fruen: Jeg vil se hvordan hun reagerer på pisk. Huden kan vise tegn på hun er en heks. Fruen gik hen til et bord og fandt en svær pisk med en kraftig snert, der var ca. 1,5 meter lang. Den gav hun til Sara. Fruen: Nu viser jeg hvor du skal slå, og så slår du et slag ad gangen – Hårdt og præcist. Sara: Ja nådige Frue. Sara stillede sig foran mig og Fruen gik om bag mig. Jeg kunne ikke følge hende, da mine arme var samlet, så jeg ikke kunne dreje hovedet derom. Men hun må have givet et tegn, for Sara holdt nu pisken i højre hånd, bagud, og så svang hun den, så den ramte min venstre side i højde med mit bryst, og snerten ramte bagom ryggen, og smerten skar igennem mig. Jeg gav et skrig så det sang i rummet. Ingen sagde noget – Jeg bemærkede at Sara tog pisken over i den venstre hånd, svang den bagud og med et koncentreret blik svang hun den igen mod mig, denne gang lavere, og den ramte lidt over min talje, snerten fulgte min ryg og det yderste af snerten smøg sig om min venstre side. Jeg vred mig i mine ringe og gispede af smerte.
 

Face-it

Hekseuddrivelse del 6

2009
2009

Herren: 6 - du har indrømmet at du er en heks, og har været i ledtog med onde onder og dæmoner. Dette onde vil vi nu fordrive, og samtidig vil vi sikre at det ikke kommer igen. På anbefaling af din herre vil vi sætte 5 ringe i hver af dine skamlæber så han med denne stang, Herren viste en blank stålstang med en lås i hver ende kan sikre at der ikke kan trænge noget op i dig uden hans vilje. Og på anbefaling af din domina vil vi uddrive det onde med strøm. Du vil få 7 stød med højeste styrke, i 40 sekunder, med 20 sekunders pause imellem hver stød - så får du 2 minutters pause og derefter igen 7 stød magen til. Jeg fulgte opmærksomt 6's reaktion, hun sad stille da han nævnte ringene og de elektriske stød. Det gav et sæt i 6, men hun fortrak ikke en mine, da hun sagde: 6. Ringene klarer jeg bestemt, men stødene klarer jeg ikke! Herren: Karen og Signe, gør 6 klar. Nu løsnede de 6, og førte hende over på bænken der stod midt i rummet. Hun fulgte roligt med - hun vidste at der ikke var nogen vej udenom. Hun havde ikke på forhånd vidst hvad de ville gøre ved hende, og jeg tror hun var overrasket over at de havde tænkt sig at bruge strøm på hende
 

Face-it

Hekseuddrivelse del 7

2709
2009

Skån mig Nådige Herre og Nådige Frue. Det fløj ud af mig, men intet hjalp det. Nu mærkede jeg et lille ryk i min klit. Gennem mine tårer så jeg der nu var en snor gennem trisserne over mit skridt og den trak i nålene i min klit. Herren: NU er vi klar. Sara hæng lodder i brysterne. Jeg mærkede et ryk, det trak i mine bryster og smerten kom. Trækket var konstant og jeg mistede koncentrationen. Pludselig mærkede jeg at Sara og Nina stod og legede med de yderste nåle, de drejede dem, og jeg skreg af smerte, jeg gispede, jeg anede ikke mit levende råd. Da de holdt inde med at bevæge nålene mærkede jeg et træk i min klit og atter var jeg helt væk. Det kunne ikke passe at det var det jeg havde sagt ja til. Karen måtte stoppe dem. Jeg råbte på hende, hun skulle få dette til at holde op. Det gjorde ondt!
 

Face-it

Hekseuddrivelse del 8

0510
2009

Karen: Gitte er du ren nu? Gitte: Ja. Jeg er ren, og jeg beder dig skåne mig. Karen: Vil du adlyde og tilfredsstille alle der er i dette rum? Ja Frue. Karen: Klem hårdere, og få hende til at svare som hun skal! Jeg mærkede der blev klemt hårdere og der blev drejet på nålene - Der måtte være en i hver side - Det gjorde afskyeligt ondt, især når jeg bevægede mig - men jeg kunne ikke ligge stille - Hvad havde jeg gjort forkert? Jeg havde jo lovet at tilfredsstille dem - og jeg mente det. Jeg kunne intet se, mine tårer fik lyset til at virke som krystaller når jeg åbnede mine øjne. Jeg græd så jeg dårligt kunne høre hvad Karen sagde. Hvad skulle jeg gøre for at slippe? I det fjerne hørte jeg Karens stemme: Karen: Gitte - Gitte, hvis du ikke svarer korrekt må vi starte uddrivelsen forfra!
 

Anemone

En sjælden mission

1307
2009

”Ser du, aftalen er, at det er mig, der bestemmer. Du skal rette dig efter mig, og du må modtage, hvad jeg finder på. Har du forstået det?” ”Ja, men jeg vil ikke have, du – ...” Jeg afbrød hende med: ”Ser du, det er der ikke noget, der hedder nu. Døren er låst, og du kommer ingen vegne, før jeg bestemmer det.” Nu lød jeg mere streng, end jeg ønskede, ”Og det er ikke til diskussion. Er du med?” ”Ja, men jeg vil ikke ---” ”Det er muligt, men det bestemmer jeg,” afbrød jeg hende igen. Jeg tog det omtrent tømte glas ud af hånden på hende. ”Vil du have en mere?” ”Jo tak! Men..” ”Ved du hvad? Nu taler vi ikke mere om det! Skål!” Jeg havde imens hældt mere gin i, så den var rimelig stærk. Hun drak begærligt. Jeg tog igen hendes glas. ”Nu har du 10 minutter til at klæde dig af i. Hvad du ikke selv når at tage af, det sørger jeg for kommer af, men så er det ikke sikkert, du kan bruge det igen, uden du må reparere og sy det først.
 

Sabrina40

Herrens beslutning

0106
2009

Han stillede sig lige foran hende og smilede drillende til hende. ”Åben din skjorte tøs” og hun adlød. Der efter kom det røde frem, som viste sig at være et reb. ”Ja i dag min tøs, skal du prøve at have bundet brysterne op” ”Åhr nej Herre.” ”Sagde tøsen noget?” ”Nej Herre.” Til hendes store skræk tog han sig ualmindelig godt tid, taget i betragtning af at de stod på en parkeringsplads, godt nok bagerst på den men alligevel, hvis der nu kom nogen. Hun syntes at det tog en evighed for ham at få bundet de bryster op, og alligevel så var der en del af hende der ønskede at han aldrig blev færdig. Hun viste jo, at det ville blive endnu mere ydmygende at skulle modtage sin straf, blottet her i skoven hvor der kunne komme hvem som helst og se det.
 

Pagen

Indvielsen

1705
2009

Hun åbnede døren til barrummet og sagde højt: ”Vi har lige en spændt pik, som trænger til at vise sin forløsning, så værsgo at komme nærmere”.  Det var helt tydeligt, at Peter fulgte med trods sin kamp med lysten. Jeg fornemmede, hvordan han bag gaggen råbte ”nej” – at komme i andres påsyn ved at blive onaneret af en kvinde, var vist noget nær den største ydmygelse, han kunne forestille sig. Men heller ikke her var der nogen pardon – en del af de andre, især kvinderne, kom ind og stillede sig i kreds om briksen. Jeg havde igen øjenkontakt med Peter, og hans blik fortalte mig tydeligt, at han følte ydmygelsen ekstrem
 

Kitten

Nybegynder

1005
2009

Du er en rigtig lille pleaser, siger han hæst. Så klemmer han min brystvorte hårdt. Han klemmer hårdere og hårdere, og jeg stønner og kan ikke stå stille. Han skifter over til den anden brystvorte som får samme tur. Et øjeblik roder han i sin bukselomme og kort efter mærker jeg en pludselig smerte i først den ene og så den anden brystvorte. Det får mig i bogstavelig forstand helt op på tæerne. Han har sat klemmer på mine brystvorter. Smerten føles som benzin på det flammehav som mit lyst består af. Så mærker jeg hans hånd på mit lår mens den kryber op under min nederdel. Der går et helt stød igennem mig, da hans fingrespidser rører min mis for første gang. Dygtig tøs siger han, mens han lader fingrene spille på min nybarberede mis.
 

Mr-mox

Til min tøz

3103
2009

Jeg har sent dig diverse legetøj. Skriver en hurtig sms, at du skal ta' det på. Du svarer efter 3 timer. Hmmm, er godt vred på dig, tænker det skal straffes. Skriver en sms mere til dig, at du har 2 timer til at stille her. Finder redskaberne frem (klemmer, paletkniv i træ, lidt reb) Går og venter utålmodigt på at du kommer til mig, så ringer det på døren. Jeg lukker op, du står der i døren og ser så dejlig ud. Lukker dig ind og lader som ingenting.
 

Gentlemanden

Spansk på den bedste måde

3103
2009

”Stik mig en lussing”. Jeg kikkede vredt på hende og sagde ”grib mig i håret, spyt mig i ansigtet og slå så”. Hun gjorde det, følte jeg, af hjertet. Den sved. ”Elena, hvis du nu siger ja til mit forslag, skal du vide, at du tilhører mig, du er min slave, alt hvad jeg befaler dig skal du gøre. Hvis du ikke gør, må jeg straffe dig hårdt, Har du forstået det?” ”Ja”, sagde hun. Jeg gav hende en sidste chance og sagde, ”jeg går fem minutter, men accepterer du, skal du være helt nøgen og kun iført det halsbånd der ligger der på bordet når jeg er tilbage. Ellers er det tilbage til pigehjemmet. Du kan ikke bagefter fortryde”? Hun nikkede, og så på mig. Jeg gav hende tid. Gik tilbage. Der stod hun, nøgen, med stram mave og ung pige bryster som frisk frugt
 

Gentlemanden

Spansk på den bedste måde 2

1406
2009

På stien fortalte jeg hende ”Elena, jeg går hen bag de træer og holder øje med dig, og du går derover til græsset og gentager hvad du gjorde i din seng i går”. ”Men hvad hvis der kommer nogen…?” spurgte hun forlegent. Jeg vidste godt, at på den tid af dagen kom der sandsynlig vis ingen, men svarede hende: ”Det er en del af din straf. Gå så”. Elena gik og jeg stillede mig usynligt bag de store stammer på den anden side af stien. Jeg kikkede på hende, og foran mig begyndte et smukt og erotisk spil. Elena forstod straffen, og uden tøven bredte hun tæppet ud, satte sig og trak først T-shirten af. Hendes smukke unge bryster kom til syne og de små brystvorter afslørede, at det tændte hende. Så lod hun nederdelen glide af også. Hun lænede sig tilbage på den venstre arm og begyndte at kærtegne først det ene bryst og så det andet. Hun lod hånden glide ned i trussen og lod fingre lege med missen
 

Mickey

Nytårsaften 2008/2009

2501
2009

”Det er noget nyt” får du fremstønnet. ”Ja”, siger jeg, ”og du har ikke prøvet det hele endnu, og nu hvor du er sådan en fræk lille stuepige, så skal du også adlyde mig” Jeg smider håndmanchetter og dit halsbånd foran dig. ”Tag det på og stil dig ud på gulvet” Hurtigt gør du som jeg har bedt dig om. Jeg er oppe fra sofaen og hægter dig fast til krogen i loftet. Jeg putter vores lille fjernstyret æg op i din mis og starter den på svage viberationer. Der kan du så stå mens jeg klæder om. Jeg går ud af stuen og skifter til mit ”master tøj”. Læderremme der går på kryds og tværs af kroppen, armbånd med små nitter og i dagens anledning en ny sort læderfrakke. Pisken putter jeg i lommen, så kun lige de lange lædersnøre hænger udenfor
 

SBN

Klemmer i brug

2501
2009

Stor og dejlig - rigtig indbydende ser jeg din røv, og med pisken får du første slag. Du hopper lidt, inden du får det næste, og vi tæller sammen til 10. For 10 slag skal du have som straf. De 5 sidste slår jeg med voldsom kraft, og din bagdel bliver rød og en smule hævet. Dejligt syn. Jeg beder dig om at vende dig igen, og jeg ser dine bryster hænge lidt langt nede. Det må vi gøre noget ved. Jeg tager rebet og snører det rundt om det ene bryst - strammer hårdt til, så brystet bliver meget smalt foroven, men hurtig bliver fast - rundt og strittende længere nede. Også det andet bryst bliver bundet hårdt op og et par klemmer falder af. Satans - igen må jeg sætte klemmerne i, og det bliver efterfulgt af kraftige slag på dine klemmer med pisken. Det gør voldsomt ondt på dig
 

Mimose

Dåben

2501
2009

Han tager hende i håret, og hun lægges ind over et bord. Hun mærker, at hendes ben bindes fast til bordbenene, så hun er helt fikseret og blottet. Hun afventer, det der skal ske. Der skrues op for den klassiske musik, og hun har svært ved at fornemme, hvor Herren er. Pludselig mærker hun en sMerte, da hun mærker pisken ramme hendes baller, som slet ikke er hærdede. Hun giver sig, men siger tak til Herren. Hun mærker Herren kæle for hendes skridt, og han lader et par fingre køre ind i hendes meget våde skede. Herren findes hendes punkt og giver hende en sprøjteorgasme. Hun skriger sin lyst ud, og Herren stopper og gagger hende. Han ser på hende og siger, at hun ikke har fået lov til at stønne, så hun gagges indtil hun har lært det. Hun er efterhånden meget våd, og hun mærker at Herren langsomt, men sikkert udblokker hende
 

Face-it

Lars prøver smerten 1

1801
2009

Hjemme havde jeg øvet mig i at bruge dem, men jeg var alligevel rystende nervøs nu - ville det lykkes for mig at lægge dem på Lars uden at han vågnede, eller ville det blive et stort flop! Jeg syntes det larmede enormt, men han sov altid tungt, så jeg håbede at jeg kunne give ham dem på, inden han vågnede helt. NU, jeg trak dynen af ham, fik hans hænder samlet på ryggen, og klik - klik, nu var han fanget! vad sker der, sagde han. Han trak i håndjernene, men nu sad jeg oppe på ham, og da den værste panik havde fortaget sig, var han klar over hvad der var sket! Hvad laver du? Jeg tændte lyset og så på ham. Han var meget overrasket, og fattede ikke helt hvad jeg havde gang i. Var du ikke syg? Nej min skat! Kun legesyg, og nu er det din tur til at være slave!
 

Face-it

Lars prøver smerten 2

1801
2009

Da jeg næsten var helt væk i legen og orgasmen havde godt tag i mig, så jeg Lars i øjnene, tog hænderne om bag hans ryg, satte neglene i ham og sagde: Så giv mig alt det du har! Der gik kun et øjeblik, så kunne jeg mærke ham komme. Han pumpede inde i mig - mere end jeg nogensinde før havde følt ham gøre, og han sank udmattet ned over mig. Jeg lod ham ligge et lille øjeblik, men så var jeg igen tilbage i virkeligheden, og kommanderede: Fortsæt med at køre i mig, og kærtegne mig, du skal holde pikken stiv, forstået? Lars så forundret på mig, jeg kunne mærke pikken var ved at svinde inde i mig, og det ville være svært for ham at undgå at den blev slap, men jeg var jo den urimelige herskerinde, så han skulle bare adlyde, eller opgive og så få straffen for det.
 

Face-it

Lars prøver smerten 3

2501
2009

Jeg trak hårdt i pungen og fortsatte: Knap bukserne mens jeg holder her! Han knappede bukserne og både pikken og pungen kom til at hænge udenfor. Det var bedre, læg dig ned på ryggen. Han reagerede hurtigt, og lå nu så hans ædlere dele strittede lige op af bukserne. Jeg fandt en tynd blomsterpind af bøg, den er smidig og svirper helt vildt. Jeg gik over og satte mig ned ved siden af ham. Han så rædselsslagen ud - han vidste godt han havde spurgt uden at få lov, og at han havde glemt at tiltale mig nådige frue. Jeg sad på hans venstre side, og jeg tog med 2 fingre fat om det yderste af hans forhud og trak pikken nedad. Med blomster-pinden i højre hånd gav jeg ham nu 3 hurtige svirp af pinden, på oversiden af pikken. Det gav 3 flotte streger. Så slap jeg og gav ham ordre til at tage fat på samme måde og holde pikken stramt op på maven.
 

Face-it

Lars prøver smerten 4

2501
2009

Jeg fik Lars til at stå foran mig. Jeg stak det ene stykke jern ind bag hans pung, og sagde: Løft din pik! Lars adlød øjeblikkelig, og jeg kunne nu lukke det andet stykke hen foran pungen, og spænde fingerskruen, så pungen med stenene var foran jernpindene, og da jeg trak lidt i udstyret gled den slappe hud om pungen gennem sprækken mellem jernstykkerne og huden blev stram om stenene. Lars gav sig lidt, og han tænkte bestemt på hvordan det ville komme til at føles når de tunge stykker kom til at hænge i “klokkeværket”. Jeg rettede lidt på hans testikler, de var overraskende følsomme, han gav sig. Jeg slap udstyret og lod det “falde” - det gav et sug i Lars, og så knipsede jeg med en finger hårdt mod hans ene sten. Den lå fast foran beslaget, så det ramte hårdt, og Lars knækkede sammen. Jeg sagde: Ret dig op slave! Han stod ret, og jeg lod en finger knipse hårdt på den anden sten
 

Vædderen

Butikstyven

1611
2008

- Jeg er ikke ret stor, hvad kroppen angår, sagde han, men naturen har givet mig en stor pik, den er 29 cm lang og måler 24 cm i omkreds, så hvis du skal kunne tage den, er jeg tvunget til at udblokke dig, til gengæld får du kneppet din fisse på en måde, ingen andre kan gøre, du skal nu slikke og nusse min pik og mine nosser, indtil jeg fylder din mund med min sperm, hvis du spilder så meget som en dråbe, bliver du pisket med den nihalede pisk over hele kroppen, og jeg mener virkelig hele kroppen
 

Vædderen

Butikstyven 2

3011
2008

- Du er pladdervåd, men du var heldigvis for klog til at komme, jeg vil nu belønne dig. Han begyndte at slikke min klit, samtidig kørte han tre fingre op i min fisse. Åh det var bare godt. - Jeg vil presse hele min hånd op i din fisse og kneppe dig med den, jeg glæder mig til at mærke din fisse, når du kommer. Hånden pressede til og gled op i min udblokkede fisse. Jeg ville ikke kunne holde ret længe, så jeg håbede, at han ville give mig lov, til at komme.
 

Vædderen

Butikstyven 3

0901
2009

Hvordan har dine brystvorter det? De er meget ømme, sagde jeg. Vis mig dem, sagde han. Jeg trak kjolen op over hovedet, og stod nøgen foran ham. Du ser pragtfuldt ud, sagde han, dine vorter ser også noget mørke ud, vi bliver nok nødt til at spare dem et par dage, i stedet kan vi trække dine kønslæber, med tunge vægte, de kan efter min mening ikke blive for lange, men du har jo fri til i morgen. Åh herre, sagde jeg, må jeg spørge om noget? Ja naturligvis, sagde han, hvad vil du vide? Jeg vil gerne have lov til at slikke din pik, og sluge din dejlige sperm, må jeg?  Ja, sagde han, men du skal gøre det her, og til gengæld må du ikke tage tøj på, resten af dagen.
 

Marthin

Sjælland rundt

0911
2008

Så fik saddelens spids kontakt med hendes liderlige klitoris og hun kunne sidde og spille sig i form og tænke på den vanvittige ide hendes elskede Anni havde fundet på, med at hun som straf for sin utroskab med Lillian, skulle gennemføre dette cykelløb Sjælland rundt. Og hvis ikke hun fuldførte løbet, så havde Anna fortalt hende, så skulle spanskrøret få lov til at danse så længe på hendes bare ende at hun ikke de første mange måneder skulle tænke på at sætte sin numse op på sin elskede racercykels saddel. Et hul i vejen fik cyklen til at vibrere og hamrede sadlens spids op i hendes strittende hårde klitoris
 

Marthin

Bakspejlet

0211
2008

Else nikkede stille til ham og nærmest hviskede, jo det skete alt sammen, jeg var med min mor inde hos høkeren, der også fik at vide at jeg skulle hjem og have en endefuld i min bare ende med et spanskrør, som jeg selv skulle udvælge blandt alle de tykke og tynde spanskrør der stod i forretningen og da jeg kom hjem, blev min onkel tilkaldt og han gav mig de klø med det tynde spanskrør jeg havde valgt og jeg fik tre måneders stuearrest og måtte stå ved siden af min mor, da jeg afleverede den kjole jeg havde stjålet i varehuset og selv fortælle indehaveren at jeg havde fået en endefuld med spanskrør i min bare ende, men jeg slap dog for at trække bukserne ned og vise ham min stribede ømme bare ende. Købmand Munk rømmede sig og sagde stille, var det noget i denne retning, de havde tænk dem at vi skulle ordne for os selv, i stedet for at anmelde deres tyveri til politiet.
 

Face-it

Vores elev

1208
2008

Lone viste mig hvad hun havde i skabene, og efter lidt tid begyndte hun, meget genert, at finde de lidt vovede sager frem. Påklædningen blev: Meget små sorte G-streng trusser og dertil meget lille hvid BH (gave fra tidligere kæreste, aldrig prøvet), hvid skjorte - med snørrelukning foran, man kan se gennem en smal sprække! Kort sort stram nederdel - af den type man normal har uden over gamacher - vi lagde den lidt op! En lækker kort, sort tætsiddende jakke og lidt høje sko. Det eneste Lone manglede var sorte selv-siddende strømper, dem fik hun besked på at købe. Hun ville bestemt vække opsigt, og hun sagde at hun var lidt bange for at tage det på. Jeg sagde at jeg ville på cafe med hende, og der skulle hun have dresset på. Hun var rædselsslagen
 

Face-it

Vores elev 2

2908
2008

Det føltes som en uendelighed, men der gik nok kun et øjeblik - så kom der en ung og en ældre mand - det måtte være Dorthes mand - ind. De satte sig på stolene og så på mig. Jeg følte næsten at de rørte ved mig, det var pirrende at blive betragtet på den måde, og jeg kunne fornemme at den unge mand var ligeså spændt på det der skulle ske som jeg. Efter noget der føltes som endnu en uendelighed, kom de over til mig. De begyndte at røre ved mig, føle på mine bryster, åbne min mund og køre en finger rundt i den, tage på mig alle steder - min krop var som en fjeder - og pludselig mærkede jeg en finger komme op i mig, nu var ophidselsen ved at tage overhånd
 

Face-it

Vores elev 3

2909
2008

Herren: Har I ikke lyst til at lade den næste kunde prøve at bruge hende her. Pigen kigger på Gerts mor og tilbage mod herren og siger: Hvorfor det? Herren: Vi leger hun er min slave, og jeg har lyst til at hun skal prøve hvordan det er at blive solgt. Pige, til Gerts mor: Er det rigtigt hvad han siger? Gerts mor: Ja. Pige: Du gør det helt frivilligt? Gerts mor: Ja. Pige: Vi tilbyder herrer at prøve det de ikke må hjemme ved deres koner. Det går nogen gange vild for sig, hvad må de prøve med dig? Gerts mor: Pisk, klemmer, bundet som ønsket, udblokning, oralsex, analsex og den slags
 

Face-it

Vores elev 4

0610
2008

Jeg hørte han tog et kondom på og så måtte det være gummihandskerne. Nu kom det kolde creme på røven, jeg havde næsten glemt det næste skridt, men jeg kom tilbage i legen, Gert stak en finger op i min røv. Jeg var meget spændt, han legede med mig, og jeg kunne ikke blive enig med mig selv om det var dejligt eller ubehageligt. Til sidst lå jeg med hans tommelfinger inde i min røv, han sad godt for at massere mig med den. Nu begyndte han at køre sin pik ind mod min lille tap, det ville bestemt blive frækt at mærke den inde i mig. Han begyndte at køre ind og ud, kun lige i det yderste af min skede, hvor jeg er meget følsom og det trak i hele mit underliv. Jeg blev afsindig våd og ophidset
 

Face-it

Vores elev 5

0610
2008

Nu blev døren åbnet og det lød som om de fleste gik ud, og døren blev lukket. Jeg fornemmede at der var en i rummet. Jeg lå og var spændt, og pludselig mærkede jeg en finger lege med mig. Han kørte fingeren rundt om min klit og lidt ind i mig. Det var modbydeligt at være i en vildt fremmedes hænder.  Jeg mærkede min puls stige, jeg spændte men jeg lå urokkelig fast, og det lød som om han smågrinte da han sagde: Du kan lige så godt nyde det, for jeg tager dig uanset om du nyder det eller ej!
 

Face-it

Fra drøm til virkelighed 1

2004
2008

Kl. ca. 22.00 kom Karen. Jeg spurgte hvordan han var, og om mødet var gået godt. Hun kiggede på mig og sagde: Han er helt fin, det bliver sjovt. I morgen skal jeg hjem til ham, og der er noget han vil have jeg skal have med! Jeg spurgte hvad? Karen så på mig og sagde meget bestemt: Nu leger vi: Rejs dig op midt i stuen, og tag alt dit tøj af. Jeg så på hende og tænkte, hvad sker der, men prøvede at falde ind i rollen, og rejste mig, gik over for at ville trække gardinerne for. Karen sagde stop: Du skal ikke trække gardinerne for, du skal tage dit tøj af! Jeg ville til at sige noget, men hendes blik fortalte mig at det var nok bedst at prøve at adlyde. Jeg tænkte på dem der bor i blokken overfor kunne se mig, der var godt nok et stykke derover, men der var rigtig mange der kunne sidde og kigge. Jeg blev uhyggelig varm, følte en spænding indhente mig, det var noget af dette jeg havde drømt om, skulle det blive virkelighed! Jeg klædte mig langsomt af...
 

Face-it

Fra drøm til virkelighed 2

2704
2008

Han spurgte igen: Har du noget spændende i lommen? Nej - sagde jeg - ( jeg glemte helt at svare)  - og der er hul i begge to - var det ikke sådan jeg skulle svare? - jeg stammede og hakkede i det - jeg var ved at panikke - Så vil jeg lige mærke om det er rigtigt! Han lagde sin venstre arm om mig, holdt mig let, men fast, og lod sin højre hånd glide ned i min lomme. Spred dine ben! Jeg gav et lille spjæt, hvad ville han, men han løftede mig let og jeg spredte mine ben og han lod hånden glide ned gennem hullet i bunden af lommen (det var altså derfor der skulle være hul) og lod en finger lege med mig, jeg blev våd, og han lod fingeren glide op i mig! Her stod jeg i hovedgaden i en fremmed by, foran en tøjbutik, med en vildt-fremmed mands finger langt oppe i mig, jeg vidste ikke hvem han var, eller hvordan han så ud
 

Face-it

Fra drøm til virkelighed 3

2704
2008

Da klokken var 10.20, tog Karen pluggen ud - smurte mere creme på, og så pressede hun den lidt længere ind - jeg skreg - det skar i røven - den springer tænkte jeg. Nu holdt hun den igen helt stille - et fast og pinefuldt pres - hvor lang vej var der endnu - jeg spurgte om den var ved at være inde, men Karen lo bare ad mig. Jeg så igen på uret - kl 10.25 den kom lidt ud - blev vredet lidt - og så blev den presset endnu længere ind. - Jeg græd - jeg kunne ikke holde til det - jeg bad dem stoppe - men presset mod min røv fortsatte. Det var åbenbart hvert 5 min jeg fik lidt mere - gad vide hvor længe det varede inden den var helt inde - jeg kunne ikke klare det mere!
 

Face-it

Pigesnak 1

0505
2008

Lige pludselig spurgte Dorthe, vores grand old lady, som havde været leder så længe at ingen længere kunne huske fra hvornår, og som lige var fyldt 48 år: Hvordan går det med ham Lars? Jeg sagde: Jeg elsker ham, og jeg tror også at han holder af mig. Vi har det så godt når vi er sammen. Vi var alle blevet lidt berusede, så det fløj ud af Lone: Er han god i sengen? Jeg blev lidt flov, men svarede: Vi har det meget spændende, vi leger bl.a. med SM! Slår i hinanden? Vi leger nogle gange. Så er jeg hans slave og skal tilfredsstille ham, og hvis jeg ikke gør det godt nok sker det at jeg bliver straffet! Jeg troede kun at det var noget folk skrev om og drømte om, det lyder vildt! Det er spændende, men det kræver jo at man har tiltro til hinanden og at man har fantasi, så der kan ske noget nyt en gang imellem. Det sker også at jeg er ulydig med vilje, så kan jeg på den måde opfordre ham til at straffe mig. Jeg så på Dorthe, hvad mon hun tænkte?
 

Face-it

Pigesnak 2

0505
2008

Hun tog noget i en lomme - det var koldt, rundt og hun stak det op i mig, jeg blev våd - hun kørte det ind og ud flere gange, og pludselig tog hun det om til min røv, hun stak det ind, det gav et sæt i mig, også her fik jeg den ind og ud - jeg gispede - hun tog den ud, og viste mig den, den var af metal, lignede en tynd dildo, den var lidt beskidt. Hun sagde at hvis jeg ville have en tilfreds herre, så skulle jeg sørge for at være ren i alle de huller han kunne finde på at bruge, og da jeg jo lige havde været i bad - og stadig var beskidt i røven, havde jeg sjusket. Sjusk straffes, så jeg skulle stille mig ind over bordet, så ville jeg få min fortjente straf! Hun lød ond...
 

Face-it

Pigesnak 3

2305
2008

Hun begyndte oppe foran i midten, og så gik det roligt fra side til side - det kunne mærkes, og jeg frygtede når hun kom ned mellem benene, der er utrolig følsomt. Min herre så nu endnu mere tilfreds ud, det var klart at han nød synet af mig, nu hvor jeg blev pint. Da hun nærmede sig området med klitoris, var jeg klar over hvorfor jeg var blevet bundet så godt som jeg var, det var uudholdeligt - jeg græd og bad hende holde inde, men hun fortsatte bare lige så roligt, indtil hun mente at alle hår var væk.  Da hun holdt, kørte hun en hånd op i mit skridt, følte om der var nogle hun havde overset, og sagde så til herren: Herre kom venligst over og godkend
 

Face-it

Pigesnak 4

1506
2008

Da jeg havde leget med hende i ca 10 minutter, sagde herren at det nok var tid til den store kegle. '2' så med rædsel på den, og herren sagde: Da vi skulle finde ud af hvor store kegler vi ville lave, prøvede vi os lidt frem. 5,5 cm kunne vi ikke få ind, ringmusklen ville simpelshen ikke åbne sig nok - men 5 cm gik med en del arbejde, så det blev vi enige om var godt. Du kan glæde dig til den glider ind - det føles enormt befriende - lige indtil kuglerne kommer. Jeg tog godt fat i keglen, den var meget tung, og jeg kom godt med creme på. Jeg smurte også noget frisk creme i hullet, og så trykkede jeg den runde spids mod hullet. Den gled et lille stykke ind, men så sad den fast, og jeg kunne ikke skubbe den længere. ‘2’ kunne ikke glide fremad, så hun begyndte bare at sige at jeg skulle stoppe og at det gjorde ondt.
 

Face-it

Pigesnak 5

1906
2008

Heksen fandt en lille klemme - den var tynd i kæberne, og den kunne skrues sammen, så fjederen blev strammere. Hun så på mig og spurgte: Hvor er du mest følsom? Jeg svarede: På klitoris! Hun svarede: Det ved jeg, og så satte hun klemmen fast i min klit, hun spændte stramt til, og jeg kunne mærke at jeg ikke rigtig kunne holde på mit vand, der løb lidt. Jeg græd og vred mig, men hun stod tæt ved mig og nød min afmagt og min smerte. Hun forsøgte at føle hvor meget jeg kunne klare, og hun var tæt på min grænse, men hun sagde stille - kan du klare lidt mere? - Jeg svarede ja lidt - så sagde hun: Så skal du også have det. Så spændte hun klemmen lidt mere og jeg knækkede sammen. Jeg hang i armene og vred mig, jeg forsøgte at undgå smerten, men den skar gennem mig, hun så på mig og sagde det var hendes underholdning, og nu måtte jeg have det så godt, herren kunne tage mig ned om en halv time.
 

Face-it

Pigesnak 6

1906
2008

Da han havde sat sig, så han på mig og sagde til '2': '4' tror hun selv kan bestemme om hun skal være slave eller om hun bare kan nyde elskov. Det koster lidt straf at have den opfattelse. Der ligger en klemme på mit natbord, spørg hende hvor hun synes den skal sidde! Jeg så '2' komme over - jeg lå langt nede under dynen - det var flovt.  Jeg havde bare nydt at elske, og jeg havde glemt legen, men nu kom regningen. Jeg kunne mærke at jeg stadig var klistret i skridtet, og det var bestemt der han mente jeg skulle have den - hvordan skulle jeg skjule det? Nu stod '2' med klemmen, lige ved siden af sengen. Jeg skyndte mig at sige: Jeg tror herren mener jeg skal have klemmen i klitoris!
 

Arawn

The Road to Another Universe
(engelsk)

1703
2008

The sound and smells of Him and the warming fire in the fireplace was her companions in this darkness. In the first long minutes her arms and legs had hurt from the cramps that her upright spreadeagled position had caused, but now when the cramps had passed she could start to enjoy the feeling of the soft ropes around her wrists and ankles. She could not move. He had seen to that. Arms bound together at the wrists and fastened to hooks far above, and her legs spread as wide as they possibly could and fastened to hooks in the walls. She knew that she was standing like this in the middle of the room. He had placed her like this so that he could enjoy her from all sides
 

Chessvaffi

Betingelsesløst udlån

2802
2008

”Jeg er villig til at gøre alt for at opfylde tilbagebetalingen. Min kiosk er mit et og alt – den vil jeg gøre hvad som helst for at redde eksistensen af. Mads det er hele mit liv og mit faste holdepunkt, det eneste jeg brænder for i tilværelsen” tiggede Mia mig med bedende øjne. ”Nej Mia – det er for risikabelt” svarede jeg afvisende og rejste mig op for at gå. ”Du har ingen kæreste for tiden” spurgte Mia trøstesløst, som for at lede efter en nål i en høstak. ”Hvad i alverden har det med sagen at gøre” spurgte jeg forbløffet og sendte hende et blik, så hun ikke kunne være i tvivl om min sindstilstand. ”Savner du ikke sommetider lidt selskab under dynen” spurgte Mia åbenhjertig. ”Og det tomrum, såfremt der da forefindes et sådan behov, føler du dig i stand til at udfylde. Altså til gengæld for en lille bagatel af et lån på en halvmillion kroner” svarede jeg og fastholdt hendes blik.
 

Moulin

Sommersol

2802
2008

Skæbnen ville dog, at jeg væltede et halvfyldt glas med rødbeder ned over mig så mit tøj blev gennemblødt fra livet og ned så et bad og et tøjskift var nødvendigt. Uden at tænke mig om gik jeg blot ud i bryggerset, hev alt tøjet af og smed det direkte ind i vaskemaskinen, uden at tænke nærmere over, at jeg derved udstillede min stribede numse for den attenåriges nysgerrige blik. Det var først da hun smilende sagde: "Nåda, du har nok haft røven på komedie," at det gik op for mig hvor dum jeg lige havde været. Men der var ingen vej uden om, hun havde jo set det, der var intet at skjule, så sandheden kunne lige så godt komme frem med det samme
 

Moulin

Oplæring

1911
2007

Jeg lagde servicet, så ham lige ind i øjnene og sagde roligt: ”Nå, hvad er det så du mener, kan redde vores ægteskab?” Han så på mig, så på mine forældre og sagde, ganske roligt: ”At du underkaster dig som min slavetøs, præcis som din mor er underkastet din far, men med den forskel, at du overhovedet ingen medindflydelse kan få idet jeg ønsker din totale underkastelse, i alle forhold.” Jeg gloede vantro på ham, så måbende på mine forældre efter tur, så min mors dybe rødmen, min fars, lidt usikre smil, og Mads' beslutsomme mine før jeg fik fremstammet: ”Hv.. hv.. hvad mener du?”
 

Moulin

Oplæring 2

2611
2007

Jeg registrerede, gennem mine sanser tågede forvirring, at to af dem trådte hen til mig, låste mine arme fast til en jernstang, fastgjorde den til en kæde der hang ned fra loftet, og hejsede mine arme så højt op, at jeg lige akkurat kunne nå gulvet med tåspidserne. Jeg var totalt udstrakt, trækket i armene var hårdt, remmene om håndleddene gnavede sig ind i huden og jeg mærkede min magtesløshed som en hård fysisk erkendelse. Mine ben blev tvunget ud til siderne, fastgjort til hver sin ende af en anden jernstang og samtidigt løftet op fra den faste grund under mig, så jeg hang fuldstændigt frit i luften. Udbredt som et stort x, uden mulighed for at gøre noget som helst..
 

Moulin

Oplæring 3

1912
2007

Hun gennede mig hen til soveværelsesdøren, åbnede den og sagde: ”Og her sover jeg så, sammen med din Herre, han skal jo have en rigtig kvinde." Her gik det så galt for mig, jeg så rødt, mistede besindelsen, skulle hun sove sammen med Mads, det var simpelthen for meget. I en blanding af frustration, vrede og en total mangel på forståelse for det vanvittige i mit forehavende, kastede jeg mig ind mod hende, forsøgte at rive hende med mine lange negle og slog ud efter hendes ansigt.
 

Moulin

Oplæring 4

2412
2007

Jeg gispede af glæde, af velvære og af fryd over denne vidunderlige, dejlige mandepik, som gennemborede mig og sendte bølger af vellyst hele vejen op gennem rygraden. Pludseligt trak han sig ud igen, og uden varsel mærkede jeg noget hårdt, stift og ubehageligt presse sig mod mit lille ubenyttede, jomfruelige numsehul. Hans stemme kom som et piskesmæld, ramte mine trommehinder og forplantede sig til min hjerne som den korte besked han afleverede da han sagde: ”Og nu tøs, nu får du den, i et hug." Uden at tage hensyn, uden at vente, og uden nogen form for anden smørelse end den han selv havde på lemmet fra min egen skede, maste han sig helt i bund i et eneste stød
 

Moulin

Oplæring 5

0701
2008

På den lille restaurant hvor vi skulle spise frokost, gjorde Mads et stort nummer ud af at bestille en børnemenu til mig, og mens tjeneren stod ved bordet sagde han: ”Nu siger du til hvis du skal på toilettet lille skat." Hver en lille nervespids i mit legeme skreg til himlen, ligesom bønfaldt de højere magter, fik mit nervesystem til at reagere og mine indre organer til at samles i et forenet nyt angreb på min selvbeherskelse. Alene det, at jeg blot kunne sidde og affinde mig med situationen, ikke havde nogen mulighed for flugt, flugt fra de helt vanvittige uhyrligheder de udsatte mig for, og flugt fra de sjælekvaler min krops reaktioner viste mig.
 

Hrskeren

Det første møde med din Hersker

1511
2007

Du vrider dig lidt af smerte, men jeg er jo kun lige begyndt, jeg trækker trusserne ud af munden på dig, og presser min pik helt ind i munden på dig, giver dig nogle smæk på inderlårene, og tager igen fat i lyset og begynder at dryppe stearin ned over din luderfisse, du prøver at skrige, men kan ikke for min pik. Jo mere du prøver, jo dybere presser jeg den ned i halsen på dig. Jeg hælder den varme stearin ned over din fisse, du prøver at skrige, men det hjælper ikke, du vrider dig for at undgå den varme stearin, jeg stopper, trækker min pik ud, og kigger dig direkte i øjnene. - Nu ligger du stille din billige luder
 

Marthin

Pouls frustrationer del 1

2708
2007

Han rev papiret af og et langt tyndt spanskrør dukkede frem og han lagde det på bordet mellem tallerkner og fade, men det var ikke nok for Grete, hun tog det i hånden og smækkede med det i luften så de alle sad lidt stumme og så på hinanden, da den hvislende lyd endnu sad i deres ører og han sad med en halv rejsning undser bordet og hans tanker gik over i handling, men Gretes stemme fik ham hurtigt tilbage til virkeligheden, da han hørte sin svigerinde sige, jeg kræver selvfølgelig frie hænder, med hensyn til min ophidselse ved denne leg, får jeg lyst til at Poul skal kneppe mig, når han har fået denne endefuld med spanskrøret, så vil jeg ikke have dig rendende bagefter Lise og fortælle mig at jeg har misbrugt din tillid, jeg vil nok lade dig besøge min fisse, inden festen er slut, sagde hun henvendt til Poul
 

Marthin

Pouls frustrationer del 2

2708
2007

Da jeg var femten traf jeg en mand, som var ansat som karl på fars gård, vi ville giftes når jeg blev atten, men min far tog os mens vi lå i laden og kneppede og det var første gang jeg fik en endefuld i min bare ende med et spanskrør og min forlovede blev smidt ud af sin plads og jeg fik at vide af far at jeg nok skulle få alt det pik jeg kunne tykke i mig og hvis jeg ikke blev hjemme på gården hos far, så skulle jeg få så mange tæsk i min bare ende så jeg aldrig ville glemme det...
 

Marthin

Pouls frustrationer del 3

2708
2007

Da Poul trådte ind i stuen, stod hans elskede kone med spanskrøret i hånden og rakte det ud mod ham, men da han tog ud efter det, klappede Grete et sæt håndjern ned over hans håndled og han stod målløs og stirrede på sine låste hænder, han følte at livremmen blev åbnet, bukser og underbukser gled ned ad hans ben, Grete trak ham hen til lænestolens ryg og bøjede ham forover og satte sig på sædet og holdt ham låst fast og inden han fik mælet og ville spørge hvad det var de lavede, blev skjorten løftet op på ryggen af ham og hans elskede lille søde kones stemme fortalte ham at det var dig Poul, der var lige ved at ødelægge vores ægteskab fordi du ønskede denne endefuld i din bare ende med et spanskrør og du glemmer at vi to søstre, har kendt hinanden hele livet og derfor skal du ikke forsøge at løbe om hjørner med os mere..
 

Sabrina40

Opgaven

2105
2007

Anna tog en finger og mærker efter, om den strammede rundt om hende. ”Jo, det ser fint ud, men passer den så, når den er åben?" inden hun nåede at gøre eller tænke noget, havde Anna åbnet Bh’en ved at trække lynlåsen ned på begge bryster. Og frem kom hendes brystvorter til syne samt noget at hendes bryst. ”Hmm ja det ser jo godt ud." Hvad? Hun følte sig fuldstændig overrumplet og overrasket. Anna lod en finger røre ved hendes ene brystvorte og det rykkede i hende. "Åhr undskyld." Først nu bemærkede hun, at den anden kvinde bag disken, stod og kikkede over på hende, med et lille smil på læben. De andre i butikken havde også vendt sig og stod og kikkede på hende, med nysgerrige blikke. Pludselig som lyn fra en klar himmel, kunne hun mærke at hun blev flov, genert og... og liderlig. Hvorfor skulle hun blive liderlig nu, det var ærligtalt et dårligt tidspunkt.
 

Mikkel

Endnu en forrygende oplevelse

2105
2007

Så stoppede han igen; dildoen i munden blev fjernet og hendes arme blev sænket. Men kun for straks efter at blive trukket bagover. Igen blev hun lagt på bordet og hendes arme bundet til hvert sit bordben. Dildoen i hendes røv blev trukket ud men kun for at blive erstattet af en mindre Butt-plug. Nu blev hendes ben bundet til bordbenene også. Vibrationerne fra Butterfly´en blev kraftigere; han havde skruet op for styrken og hun mærkede slet ikke hans hænder nogen steder mere. Hvor var han henne? Det opdagede hun snart; hans hænder tog fat i hendes hoved, bøjede det bagover ud over bordkanten og nu var det hans pik der blev ført ind i Ball-gag´ens hul. Hurtigere og hurtigere mærkede hun hans pik i halsen; hun kunne ikke slikke som hun plejede; kun tage imod som en billig tøs, der ikke fortjente andet end at blive brugt.
 

Kenneth

Fredag

0505
2007

Kenneth gav et grynt fra sig. Han stønnede, det gjorde ondt i pikhovedet, det spændte og brændte. Han kiggede ned og så sin pik forsvinde i og komme frem af Bentes mund. - Stop, stop, hviskede han. Følelsen af afmagt tog over. Det var næsten væmmeligt, han havde kvalme. Bente holdt inde, havde kun pikhovedet i munden. Nu kom det. Hun mærkede det bankede og rykkede i ham. Sæden kom i lange sprøjt - havde han feber så varmt det var? Kenneth mærkede spændingen tog af. Han trak sig ud af Bentes mund, vendte sig om og knækkede sammen over køkkenbordet. Hun lod ham være, lige nu var han som et ulykkeligt barn, sønderknust til ukendelighed - af glæde - han ville ikke røres ved, orgasmen var ikke færdig endnu. Hun elskede ham. Han var alt for hende, hendes uberegnelige hersker og hendes lille kælegris. Og han elskede hende, Bente - fra den sødeste frække tøs til grædende nådetryglende slavinde, som han beskyttede med hud og hår.
 

Chessvaffi

Utro kone tilrettes

0704
2007

”Tag din bluse af” brummede han så bestemt.^”Hvad” sagde hun overrumlet og så pludselig en smule bleg ud. ”Du hørte mig godt – gør det så” sagde han højt og tydelig. Hun begyndte langsomt at knappe sin skjortebluse op og tog den efter en længere overvejelse hel af. ”Se på mig - stå ordentligt og svar mig så oprigtig” kommanderede han med hende. Hun kiggede forskrækket over hans meget hårde tonefald, over på ham. ”Hvad tænkte du med, da du bollede med ham der” spurgte han. ”Jeg tænkte med min skede, undskyld” nærmest hviskede hun. ”Det er ikke godt nok. Det giver fem slag i den bare” sagde han vredt. ”Hvad mener du” gispede hun ængstelig. ”Det jeg siger. Nå, bliver det til noget? Hvilken legemsdel” fortsatte han ”Min mis” prøvede hun spørgende. ”Ti slag i din bare røv – tag din nederdel af” sagde han.
 

Chessvaffi

Utro kone tilrettes del 2

1911
2007

Hun skulle lære at slikke ham af eller ville han kalde det at sutte hans pik af. Sluge hans sperm, den formulering ville han nok foretrække at hun kaldte det. Og så krævede han desuden adgang til at bruge hende analt i fremtiden. Før hun var gået i bad, havde hun havde fundet en gammel øre sprøjte i toiletskabet. Sådan en latterligt kuglerund orange gummifidus med en lang tynd dippedut på. Når den var fyldt op med vand, kunne det sprøjtes ind i øregangen. Hun havde dirret af modvilje, da hun tidligere havde brugt den til noget helt andet. Gummidyret virkede efter hensigten, den var velegnet til at rengøre hans luderrøv. Hun havde stået skrævende på flisegulvet og skubbet den op bagi
 

Morten

Min vilde ex.

2701
2007

"Jeg sagde ikke du skulle slikke min fisse, den er du ikke god nok til. Slik min røv!". Jeg kunne knapt få luft som jeg lå der og slikkede hendes stramme røvhul, og en gang imellem pressede hun ned på mit ansigt, så jeg havde endnu sværere ved det. "Det er du elendig til, slave", brokkede hun sig, "måske hvis du bliver motiveret lidt?". Hun bukkede sig forover så vi lå i en slags 69'er, og begyndte at pirre mit pikhoved med sin tunge. Med sin hånd begyndte hun også at gokke den af på mig, men da jeg stadig havde penisringen på, kunne jeg ikke komme
 

Chessvaffi

Introduktion til en ny forunderlig verden del 1

0312
2006

I det samme kom thaipigen ind med en serveringsbakke med to kaffekopper og en kande kaffe. Hun skænkede naturligvis først op for sin Master. Det afveg totalt fra almindelig kutyme i andre sammenhæng, der skænkede man af høflighed først op for sine gæster. Men ikke her. Her var verdenen kun koncentreret om Master og hans dominante behov. Hun bestemte sig for at lave en lille uskyldig test, mens chancen tilbød sig. Hun rakte sin kop over mod thaipigen, der straks begyndte at fylde hendes kaffekop op. Da den var trekvart fuld hev hun uventet for thaipigen, koppen til sig. Thaipigen nåede ikke at opfatte situationen og hældte derfor kaffen direkte ned på sin Masters skrivebord. ”Ups – det må du sørme undskylde” kvidrede hun så uskyldsrent hun kunne. ”Hvad står du dog og bedriver tøs” røg det ukontrolleret ud af munden på Master. ”Jeg skal nok tørre op” sagde thaipigen befippet og hentede omgående en klud
 

Chessvaffi

Introduktion til en ny forunderlig verden del 2

1212
2006

Det var vilde sager der strømmede hen om fjernsynsskærmen da båndet startede i videomaskinen. Kokkepigen, som Lotte tidligere havde mødt uden på kældergangen sammen med Per, var spændt fast til noget der lignede en tandlægestol. Hele hendes frodige kvindekrop lå spredt ud over stolen. Betleren stod med en ordentlig jern på ved siden af og legede med hendes fisse. Hun havde bind for øjnene og var udstyret med en gag med en mellemstor dildo der vendte væk fra ansigtet. Foran dem stod en mand bundet i tykke jernkæder med armene hængene ned fra loftet. Hans hoved var temmelig tæt på kokkepigens svulmende fisse
 

Chessvaffi

Introduktion til en ny forunderlig verden del 3

2403
2008

”Hvem fanden har givet dig lov til at mundkneppe mig – din uvorne slave.” Smældede hun mod ham, mens hun knipsede med fingrene. Betleren stod med det samme ved hendes side. Han forsøgte at skjule et anerkendende smil, men det lykkedes ham ikke særligt godt. Lotte blinkede til ham med sine vilde liderlige øjne og sagde, ”Han kender ikke sin plads, så han skal straffes. Giv ham en velfortjent lærestreg. Få ham ned på alle fire og røv pul ham så med din store dejlige virile kæp.” Betleren gik straks i gang med at udføre sin ordre. Men slaven klagede sig højlydt over behandlingen. Lotte bad ham om at holde mund, men han fortsatte med at beklage sig. Især da Betlerens store velsmurte neger pik begyndte at bore sig ind bag hans ringmuskel.
 

Marthin

Lægeromanen 1
Sex med chefen

2707
2006

Hendes frakke hang på knagen og hun selv stod bøjet ind over hans skrivebord og læste i en journal, som han lagde frem til hende, hun vidste med sig selv, hvor indbydende hun måtte se ud, set med hans øjne, hvis han så på hendes runde gule numse, som sikkert skinnede igennem den hvide kittel, nu hvor hun selv følte hvor stramt den sad og hun fik ret, da hun mærkede han bøjede sig ind over hende og kommenterede journalen, på den lille operation, som de sammen skulle foretage næste dag, på hospitalet. Hun lyttede til hans korte åndedræt og mærkede hans varme hænder på sin stramme ende, han kyssede hende i nakken og hviskede, er du klar over lille skat, hvor glad jeg er for dig, men er det forket af mig, at udnytte min stilling som din chef. Hun mærkede kitlen blive løftet og trusserne trukket ned han famlede lidt bag hende hun stod våd og villig og han trængte ind i hende..
 

Marthin

Lægeromanen 2
Utro og straf

2707
2006

Jeg ville gerne betale i dyre domme, for at få lov til bare én gang i mit liv at være sammen med en ung kvinde, som Dem Fru Kamp. De er det skønneste jeg nogensinde har set for mine øjne, undskyld mig at jeg er så ligefrem, men en enkelt nat eller et par timer, med en nøgen kvinde i deres alder, skikkelse og skønhed, så tror jeg på, jeg kunne forære mine malerier bort i bare lykke, fordi jeg fik lov til at elske en kvinde af egen fri vilje. Hvidvinen var steget hende til hovedet, hun blussede af varme og hun sad stille på en upolstret stol i et atelier, med en fremmed ung mand og følte sig skrubliderlig og da han bøjede sig over hende og lagde sine hænder på hendes lår og lod dem kæle sig vej op under hendes kjole og hun lod ham sprede sine lår og mærkede hans søgende hænder mod sit køn, hun vidste det var forkert af hende, men hun kunne ikke stå imod de kærtegn
 

Marthin

Lægeromanen 3
Liderlige pigedrømme

2707
2006

Hun bed tænderne sammen, da hun hørte døren blive åbnet i det mørke rum og belavede sin krop på et knusende smertefuld piske slag, men hendes sanser blev endnu mere chokeret, da hun så og følte et par bløde pigehænder der kælede med hendes kusse og hørte den lyse pigestemme der hviskede, - kunne du tænke dig at slikke min fisse og kæle lidt med mig skat, jeg vil så gerne slikkes med en blød og spids pigetunge, der kan få mine liderlige tanker og følelser til at lykkes for mig. Det må jeg ikke for min Master svarede Bodil med rystende stemme, men jeg ville meget gerne gøre dig glad med min tunge og mine fingre, ja med hele min krop jeg er meget glad for søde piger, men jeg får mange smæk, hvis jeg gør noget af mig selv, uden at min Master har givet mig ordre til det. Nu fik hun endnu et chok, da hun hørte Poul sige, jeg løser dig op Bodil og giver dig ordre til at elske med min lille Åse, vi to, vi skal tale samme senere.
 

Marthin

Lægeromanen 4
Når enden er go'

2707
2006

Han så det da han gik ned ad trappen og hun stod der midt i hallen foran ham, i en udfordrende stilling, med let adskilte fødder og underlivet skudt frem mod ham, hun havde den sorte lårkorte kjole, de sorte stiletter, en lille jakke smidt over skulderen og solbrillerne frækt sat op i håret og et stort smil over hele ansigtet, det var en anden Åse, end hende han rejste fra for fem dage siden, det var også en anden Åse, end hende han giftede sig med, hende der stod og ventede på ham, havde noget, som de andre ikke havde og han vidste det, hun var ung, smuk liderlig og så fræk som han godt kunne lide hos en kvinde, han skulle tæmme, hun kastede sig i armene på ham og kyssede ham og nærmest trak ham af sted ud til den mørkeblå Rover
 

Marthin

Minderne 2
Gårdmandens tugtelsesret

2707
2006

Morfar tog mig med over i hug huset, hvor der stod en huggeblok og en savbuk, her skal du se min dreng sagde han, han tog en hundepisk ned fra væggen og kaldte den for en tamp, når én af pigerne på gården, ikke gør som du siger som herre her på gården, så lægger du dem over savbukken, løfter deres skørter op og trækker deres bukser ned, så tager du tampen her og giver dem tyve rap, med meget hård hånd, i deres bare ende og du må ikke give dem fri bagefter, de skal arbejde smerterne ud af bagdelen. Så har du altid fred på gården, hvis du gør som jeg her fortæller dig min dreng, når du træffer den pige der skal være din hustru, så fortæller du hende at hun også kommer over bukken, med bukserne nede og får lov til at smage tampen, i sin bare ende, hvis ikke hun gør, som du vil have, hvis du gør som jeg fortæller dig, så får du lige så god og sød en kone, som din mormor, hun har kun været her i hug huset fem gange, på alle de år vi har været gift
 

Chessvaffi

Kvinden i nabohuset 3

0107
2006

Han bankede dildoen i bund i hendes endetarm, hev trusserne op som stopklods, mens dildoen summede lystig videre. Han fangede skærebrættet, den var så lang at den kunne ramme begge baller på én gang. Han svingede den ti gange, brættet ramte præcist hver gang. Trusserne optog alt lotionen og stoffet blev derfor holdt tæt ind til hendes hud, så brættet bed i huden på hende. Hun var hårdfør denne gang, peb ikke det mindste. Han svang skærebrættet ti gange mere, men hun protesterede stadigvæk ikke. Han trak dildoen ud, løsnede hendes arme og ben fri af snørebåndende. ”Vend dig om tøs” kommanderede han. Hun vendte sig lydigt om. Han bandt atter hendes arme til bordbenene. Han skubbede derefter bordet hen under en loftslampe. Brugte loftskrogen til at binde hendes ben med.
 

Marthin

Fru Olsen

0107
2006

En dag blev jeg ringet op af en inspektrice i Magasin du nord, der bad mig hente en dame ved navnet Karen Olsen, som sad uanfægtet og havde ødelagt og stjålet for flere hundrede kroner tøj i deres forretning. Hvis jeg ikke hentede hende og betalte det ødelagte tøj, så ville de udlevere hende til politiet. Da var det som der skete noget oppe i mine hjerneceller, og da jeg hentede Karen og lod hende forstå, allerede inde på inspektricens kontor, at dette ville hun komme bittert til at fortryde, så kunne jeg spore glæden i Karens øjne, hun levede sig ind i rollen som den lille butikstyv på sytten år, der nu ikke kunne komme uden om, at hun fik smæk, mange smæk og hårde smæk, inden hun slap fri igen
 

Kogle

Fastspændt og hjælpeløs

0107
2006

Han vendte hende om så hun lå på maven på bordet. Derefter bandt han hendes ben og arme til bordbenene. Igen fik hun hans pik i munden og denne gang gav hun sig god tid til at mærke ham mens hans pik voksede i hende. Hun mærkede noget varmt på sine baller og straks efter trak han sig ud og bevægede sig om bag i hende. Han masserede hendes ryg og lod olien glide ned mellem ballerne så der til sidst var en hel lille sø under hende. Forsigtigt prøvede han  at presse en finger op i hendes bagerste hul. Straks efter trak han den ud igen, blot for at erstatte den med en dildo
 

Chessvaffi

Kvinden i nabohuset 2

1505
2006

Selv om hun var uden erfaring, mente han imidlertid at hun lige så godt kunne lære det på den hårde måde. Enten var hendes sind til s/m eller også var det ikke. Han hældte lidt glidecreme ud på hendes anus. Legede lidt omkring hendes anus med en finger, mens den anden hånd begyndte at smække hende håndfast igen. Han tændte en analdildo, placerede den summende på mellemkødet imellem anus og fissen, mens han forsatte med at smække hende. Dildoen kørte drillende skiftevis ned omkring fissen, strejfende hendes dyngvåde fisse og tilbage atter op mod stjernen. Da turen med dildoen var gennemført nogle gange, var den blevet godt fugtig af hendes drivende safter. Han skruede op for volumen og pressede den op i røven på hende...
 

Marthin

Bassisten

0705
2006

Kun os to, en ung mand og en lidt ældre kvinde, og vi sad stille og så hinanden ind i øjnene, stillede, som i en refleks, vores flaske på græsset, rejste os og tog hinanden i hånden og gik stille ned mod stranden, væk fra al den hamren og banken og de støjplager, der er på en byggeplads. Vi stod stille, ingen af os sagde et ord, da hun åbnede døren ind til terrassestuen, lod mig gå først og hun lukkede døren bag sig og lagde en plade på grammofonen med Schuberts klaverkoncert nummer to, som populært hedder Elvira Maddigan, og musikken bredte sig i lokalet. Som i en trance stod vi foran hinanden, da hun satte i gang med at lade sine hænder åbne lynlåsen i mine bukser og jeg forsøgte at frigøre hende, fra hendes små silkebukser og fik fat i hendes kusse
 

Marthin

Brevet

0705
2006

Du greb mig om livet, bøjede mig ind over dine ben, lagde mig og løftede kjolen og trak mine trusser ned, og gav mig en regulær endefuld i min bare ende, midt imellem alle de mennesker, men din kusine Gudrun, hun sad bomstille og sagde ikke et kuk. Da du var færdig med min opdragelse, rejste du mig som du plejer, pegede på taburetten, som jeg bøjede mig ind over, og tog mig bagfra. Du huggede din stive liderlige lanse ind i min fugtige fisse, og du red mig hårdt og brutalt og, hvad jeg skulle og ikke skulle og så sagde du vredt, - Nu kommer jeg, åh lille skat, nu, nu, nu fylder jeg din fisse, med alle mine safter.
Men så vågnede jeg bare op i sved, og jeg var så liderlig
 

Chessvaffi

Kvinden i nabohuset

0604
2006

”Bor du alene?” ”Ja” svarede han. ”Det gør jeg også” bemærkede hun. Da han ikke yderligere sagde noget fortsatte hun. ”Du ser heller ikke nogen.” ”Nej” svarede han kort. ”En mand som dig – uden kæreste – det lyder da usandsynlig” Blev hun ved, men han hverken kommenterede eller uddybede hendes konklusion nærmere. ”Er du bøsse” spurgte hun drillende. ”Nej, det ved gud da jeg ikke er” Svarede han fornærmet og drak resten af sin øl og begyndte at rejse sig op, for at gå hjem til sig selv. ”Vil du ikke have en øl mere” spurgte hun og kiggede tilfældigt ned på hans badebukser med et frækt glimt. ”Du virker som en sød og meget fornuftigt kvinde, men de kvinder jeg almindeligvis omgås, den kategori tilhører du vist ikke” svarede han venskabeligt og rejste sig helt op at stå. ”Test mig” spurgte hun. ”Jeg er seksuelt den dominerende type” svarede han og så afventende gennem solbrillerne ned på hendes reaktion. ”Du mener sådan en sadist, der mishandler sine kvinder?” sagde hun
 

Stock-Master

Lagerchefen og m-tøzen

0105
2000

- Du glemmer noget ret tit efterhånden! siger jeg med påtaget anklagende stemme. Janne kigger ned. - Jeg skal nok skrive de to checks med det samme, siger hun. Jeg beder hende bringe dem ud på mit kontor i frokostpausen. Janne kommer netop som pausen er begyndt. Hun kigger på mig og siger ligeud: - Ja jeg må nok snart have en lektion i at huske, der er så meget jeg glemmer. Jeg kigger op og fæstner mit blik på hendes, forsøger på det i hvert fald, for hun slår øjnene ned. Hørte jeg rigtigt, ja det er der ingen tvivl om, tøsen sidder jo og beder om at få en lektion i at huske. Hun kigger på mig igen. Så siger hun: - Jeg ved godt at det er dig der chatter under nicket "Stock-Master", det er mig der er "m-tøzen", jeg så det da du en dag ikke havde slukket for din skærm herinde, så vi har jo chattet sammen mange gange om aftenen.
 

Stock-Master

Jannes historie

0106
2000

Da vor gæst ankom ved titiden havde vi anrettet lidt lækker mad i vort konferencerum. Leo og Jensen som kunden hed, diskuterede forretninger, og jeg sørgede for at der ikke manglede noget ved bordet. På et tidspunkt kom de ind på de fejlleverede varer, og Leo nævnte at det var mig der havde dummet mig. Jensen bad mig komme over til ham - han studerede mig nøje - så sagde han de ord jeg altid husker, "Måske skal du have en lektion i at huske." Jensen rejste mig op og tog mig hen til et bord der stod ved væggen. Uden et ord bøjede han mig henover bordet - trak min nederdel op over enden, og trusserne gled nedover mine lår. Jeg lå nu parat til at blive straffet for min dårlige hukommelse
 

Stock-Master

Den sorte bog

0102
2001

Det er fredag eftermiddag, jeg kommer hjem og låser mig ind. Der er ingen hjemme, og jeg går ind i stuen og sætter mig et øjeblik. Det er dejligt at få hverdagens arbejdsoplevelser og stress lidt på afstand. Jeg ser over på fjernsynet, skal jeg se tekst-tv´s nyheder? Da ser jeg noget ligge på fjernsynet, jo, det er Den sorte Bog. Denne bog skal jo være låst inde i et skab, som kun du og jeg har nøgle til, og det er en aftale at ingen andre end jeg må se i den, og den ikke må fjernes fra skabet. Her foreligger en klar overtrædelse af aftalen.
Jeg ser i bogen, der er adskillige sider nedfældede med handlinger der skal straffes. Nu er der vist grund til at sætte en seance i værk, for dette må straffes omgående, og det er jo weekend, og vi er alene hjemme.
 

Trine

Herskerinden 1

0103
2001

Jeg satte mig på toilettet, jeg skulle tisse. Lod det plaske godt ned i vandet, så han ikke var i tvivl om hvad jeg lavede. Tisselege er noget af det bedste han ved, og han elsker at jeg tisser på ham. Nu skulle han høre hvad han gik glip af. - Jeg skal tørres! Han kom hen til mig, rev et stykke papir af rullen, og tørrede mig blidt. Spurgte om det var tilstrækkeligt. Jeg foreslog, at det måtte han selv kunne konstatere. Han mærkede efter med fingrene, og tørrede nok engang. - Så kan du godt fortsætte. Min ophidselse var vendt frygtelig tilbage. Det var svært at lade være med at gribe ud efter hans pik, når den stod stiv og indbydende lige ud for mit ansigt, men han skulle ikke tro det gik så let.
 

Trine

Herskerinden 2

0103
2001

- Jeg vil have dig bagi! - Jeg har aldrig haft så tyk en pik i mit røvhul. - Fugt mig med en finger. Han fattede hurtigt meningen. Stak en lang finger op i mit skød, og derefter lod han den køre rundt om det lille hul, som i den stilling er helt udvidet. Igen dyppede han den, og lod samtidig en spytklat lande lige på min roset. Fingeren gled nu let og ubesværet ind. Bare den fornemmelse fik det til at gyse i mig, og Lars til at spørge om det gjorde ondt. Han trak igen fingeren ud. Spyttede mig igen i røven, denne gang med lidt tryk på, dejlig dejlig fornemmelse. Han fugtede sin pik i min fisse, og lade an til indtrængen. Ingen tvivl om at det ophidsede ham, han stod som et lys foran min snævre roset, og pressede forsigtigt på. Jeg tvivlede på om han turde trykke til, så jeg trykkede mig kraftigt imod ham.
 

Chessvaffi

Sascha kap. 1

0902
2006

Vi småsludrede, mens bimmeren belejligt selv fandt ud af byens sparsomme trafikstrøm. Da vi passerede byskiltet og kom ud i morgenmørket. Tav hun pludselig stille, knappede i stedet for frimodigt hendes frakke op, endte med at tage den helt af. Mine øjne voldte problemer i mørket. Men da hun løftede bagdelen fra sædet og trak sine trusser af og puttede dem i hendes håndtaske, havde mine øjne vænnet sig til halvmørket. Hun sad fandeme bare i stuepigeuniform, og nu begyndte hun sgu´ også at lege med sig selv. ”Hvem fanden har givet dig lov til at lege med dig selv” spurgte jeg bestemt og blinkede synkron ned af en mørk markvej og standsede bilen. Jeg tog hende hårdt i håret, mens jeg lagde passagersædet ned. ”Åh – jeg er så liderligt – jeg kan altså snart ikke vente længere” stønnede hun. ”Her er det mig der bestemmer. Vend dig om tøs – så du kan lære noget gemen disciplin
 

Chessvaffi

Sascha kap. 2

1402
2006

Line hev fat i håret på Sascha og pressede hende tættere ind imod hendes ventende hede fisse. Men der skete ikke rigtigt noget og pludselig blev det for meget for Lines iltre temperament. ”Nå du vil ikke høre efter din lille tøs – så skal jeg nok få dig opdraget efter mine behov og lyster”. Hvæsede Line hidsigt og hev Saschas krop halvvejs rundt, så hun hængte med hovedet ud over sengekanten”. Da hun så mærkerne fra livremmen, sagde hun hånligt. ”Du er ellers lige blevet straffet for nylig, hva’ tøs – men tilsyneladende bare ikke strengt nok” Så begyndte hun at smække Sascha hårdt og ubarmhjertigt i hendes allerede stribede ende. Jeg befriede mig fra mine jeans og kravlede om foran Sascha hovedet. Min pik strittede allerede stift ud i luften.
 

Chessvaffi

Sascha kap. 3

0604
2006

”Hop af og sut min pik” hun reagerede ikke med det første, så jeg rejste mig halvt op i sengen og løftede hende ned af mig. Hun kiggede forvirret omkring og jamrede løs. Jeg pegede blot på min pik og trak hende ved håret ned mod den. Hun begyndte modvilligt at slikke løs på den. Line var over hende med det samme og begyndte at smække hende hårdt. ”Har du ikke lært endnu hvem det er der har kommandoen her din liderlige tøs” smældede hun mens hun lod hånden ramme Saschas svedige røv hårdt. Jeg nød hendes dejlige suttelæber endnu engang, hun kunne altså bare sutte pik den skønne tøs. Kombineret med at hun fik smæk samtidigt med, gjorde bare det situationen ekstra frækt. Når Lines hånd ramte Sacha, kom min pik bare længere ned i halsen på hende.
 

Livsnyderen

CBT - Hvad er det?

1009
2005

Hun kom hen til mig og tog blidt fat i mine nosser, rykkede lidt og masserede min pung blødt. Langsomt tog hun mit bomuldsslips af mig, og lod stoffet kæle for min pik. Efter et stykke tid, hvor min pik stod oprejst og sprængfarlig, bøjede hun sig ned og tog hovedet i sin lille mund. Pludselig holdt hun slipset op bag mine nosser, og bandt det fast omkring disse, meget stramt, og slog en dobbeltknude på slipset. Jeg stønnede af den liderlige smerte, og hun smilede og sagde, nåhh, kan du tåle det. Jeg var tændt så jeg sagde, ok, medens smerten ændrede sig til vellyst. Hun stoppede nu lidt, og rodede i sine sager i en kasse, og kom frem til mig med nogle blylodder beregnet til fiskeri, og sagde, lad os så se hvor meget du kan tåle. 
 

Buller

Djævlen i mig

2808
2005

Ansigtet med de smukke læber og hendes lange lyse hår fik begæret til at stige. Jeg kunne mærke, hvordan synet fik liderligheden op i mig. Bare tanken om hendes mund der legede med min pik og bagefter hendes fisse, der stramt omkransede den, - jeg kunne ikke mere. Jeg havde gejlet mig op, til et punkt af ”no return.” Jeg måtte have hende. Min mandlige kønsdrift kunne ikke længere styres. Parringslysten havde overtaget. - Hvad nu hvis hun ikke vil? Sagde gentlemanden i mig. Djævlen sagde, - Hvem sagde du skulle spørge.
 

Marthin

Tur i parken

1706
2005

Så jeg satte tempoet op for at nå op på siden af damen, så jeg kunne fortælle hende, at jeg ikke var en voldsmand, og da jeg nåede hende, fik jeg hende til at stå stille og sludrede med hende. Hun så sig nervøst om og kiggede på mig, og pludseligt gav hun sig til at græde. Hvad fanden havde jeg nu gjort, når hun begyndte at græde fordi jeg talte til hende. Men nej, svarede hun, jeg er på vanddrivende piller, og jeg skulle sådan tisse, men alle toiletter er lukkede, og man kan jo ikke sætte sig i buskene med bukserne nede om haserne, så får man vel en bøde for uterlig optræden, og nu står jeg her og tisser i bukserne og jeg kan ikke stoppe, hvad skal jeg dog gøre? Jeg tog damen, som kaldte sig Ruth, om skulderne og trøstede hende, så godt jeg kunne.
 

Psmilisk

Elses System

1803
2004

En efterårsaften, medens de spiste aftensmad, fortalte Erik om dagens arbejde, hvor en forhandling ikke var gået så godt. Erik bebrejdede sig selv for ikke at have været godt nok forberedt. Else så nu sin mulighed, efter et øjebliks pause sagde hun, at det kun kunne skyldes dovenskab og sløseri. Erik så forbavset op, men slog straks blikket ned og sagde sagte ja. Else fornemmede, at hun havde ramt rigtigt og fortsatte med at sige, at hvis Erik havde været kostskole elev, og hun havde været hans lærer, så var han nok klar over, hvad der ville ske.
 

Buller

Udnyttelse af en "Jomfru" del 1

3112
2003

Jeg havde klargjort nogle regler for aftenen som hun fik stukket i hånden. ”LÆS” kommanderede jeg hende. Hun læste papiret igennem og hun sagde, at det forstod hun. Jeg hev straks min sorte bog frem, og noterede allerede hendes første overtrædelse, en af punkterne var at hun ikke måtte sige noget uden hun var blevet spurgt. Hun blev lidt overrasket, men hun forstod hentydningen, nu kørte spillet. Jeg bad hende om at gå ud og lave kaffe, til os. 
Da hun kom tilbage med kaffen, fik hun besked på at gå på badeværelset og gøre sig klar i alle sine huller, samt barbere sig de steder hun plejede.
 

Buller

Udnyttelse af en "Jomfru" del 2

3112
2003

Jeg gav hende et lille klask på den ene balde, og lod derefter min tunge glide op af balden. LØVE vendte hende om, og trak hende ned på knæ, foran ham. Hun åbnede villigt munden, og begyndte at slikke hans pik, som om hun fik penge for det. Jeg tog en tår af kaffen, den var blevet lidt halvkold, så jeg trak hende væk fra hans pik, og sagde til hende at hun skulle lave noget ny kaffe. LØVE blev lidt skuffet da hun rejste sig, han nød hendes behandling - men jeg forsikrede at han skulle nok få mere. Hun stod ude i køkkenet, da jeg fandt pisken frem af tasken. Jeg lod den ramme bordet hårdt, så jeg var sikker på at hun kunne høre det, der hvor hun var.
 

Buller

Udnyttelse af en "Jomfru" del 3

3112
2003

Da hun stod lidt bagover bøjet, fik jeg med finger sprog forklaret LØVE at han skulle sætte den ene klemme på.  Da den ramte hendes bryst, sprang hun op. Hun vidste ikke at LØVE var på den side, og overraskelsen af dette gjorde at hun trak arme og ben til sig. Jeg slog straks med pisken på hendes inderlår og med min fod pressede jeg igen hendes ben ud, og trak hendes arme op. Lige inden LØVE satte den anden klemme på, trak jeg pluggen ud af hende, og da han lod kæberne på den næste klemme lukke sig om hendes brystvorte stak jeg den ubehersket ind i hendes røv igen
 

Buller

Udnyttelse af en "Jomfru" del 4

3112
2003

Jeg fandt et sted som lå lidt for sig selv. Der var borde og bænke, og ikke ret meget lys. Jeg stoppede bilen og steg ud. LØVE tog JOMFRUEN med sig. Jeg gik hen til bordet og, og LØVE smed hende hen over det. Jeg trak op i hendes jakke, og lod min pik lege med hendes fisse. Jeg kunne mærke varmen fra hende, og jeg kunne ikke vente med at komme op i hende og mærke hendes varme stramme fisse. Jeg lod forsigtigt mit pikhoved trænge ind i hende og da det var inde i varmen blev jeg ved med at presse pikken op og ind i hende indtil jeg var helt i bund. Jeg tog om hendes hofter og trak hende hårdt frem og tilbage over min pik.
 

Marthin

En ganske almindelig tirsdag

0109
2003

Det var svært for mig at lade være med at kigge op under den hvide dames kjole og min sult på området gjorde at jeg begyndte så småt at længes efter et godt gammeldags knald, det var uger siden at jeg havde haft en dame i min seng, det havde været et helvede, fordi jeg lå i separation og vi kunne ikke blive enige om hvem af os, der skulle have huset, men det var lige faldet på plads, jeg tjente mest og dermed skulle jeg købe hende ud, hun havde jo også en mand at flytte sammen med, hvor jeg var alene og nu sad jeg altså her og drømte om at komme op mellem disse slanke smukke ben, som den hvide dame havde vist mig indgangen til
 

Jannie

Flashvagns udfordring 1

1105
2003

Efter nogle minutters ihærdige forsøg på at komme over i nærheden af hvor jeg regnede med, at nøglen til friheden var landet, begyndte følelsen af "kapløb mod tiden"; jo mere ivrig jeg blev, jo mere gyngede og hoppede mine bryster og jo mere trak klemmerne i mine efterhånden temmelig ømme brystvorter....... og jo mere ønskede jeg at finde nøglen i en fart.............. endnu en forfærdelig ond cirkel.
 

Slaven

Analtræning

1102
2003

Men hånden skruer jeg bruseren fra hinanden, prøvesmager vandet for at se hvor varmt det er og juster temperaturen så vandet hverken er for koldt eller varmt. Vandet løber ud i badekaret og jeg rækker ud efter min glidecreme og smøre spidsen af slangen. Jeg er bare liderlig over at have fået lovet til at træne analsex med mig selv, og jeg glæder mig til at Mistress skal bruge mig efter sin fantasi. Jeg fører slangen op i endetarmen og mærker varmen brede sig i mit indre, og følelsen af at min røv bliver fyldt op med det varme vand, og den blide og pirrende smerte det fører med sig gør, at jeg er lige ved at komme i en orgasme.
 

Jannie

Selvbundet og godt fyldt ud

0601
2003

Alligevel lykkedes det mig at ramme enten den ene eller den anden bold, som så pustede mere luft ind i enten dildoen eller i min buttplug, som nu fyldte så meget, at det føltes som om jeg skulle noget så forfærdelig på toilettet... Nu manglede jeg kun ganske få centimeter hen til sirupskrukken. Jeg var træt, mine ben sov, jeg havde ondt i mine mere og mere følelsesløse arme, jeg svedte og jeg var drivende våd og rygende varm i min udspilede kusse.
 

Master H

Slavetøsen

2912
2002

Pigen skriger da de enorme pikke indtager hende, men Michelle stopper hende hurtigt med en knebel i munden. Jeg har fundet et par dejlige lodder med kraftige klemmer. Jeg fastgør lodderne i hendes brystvorter og de trækker hendes hængende bryster godt nedad. Min pik er allerede ved at være kampklar igen ved synet af denne liderlige "voldtægt".
 

Inotna

Besøg af Master del 1

2012
2002

Da min pik var stiv, mærkede jeg der blev sat noget over den, og straks herefter hørte jeg at støvsugeren blev startet. Det var en ubeskrivelig fornemmelse som min pik nu blev udsat for, det var en dirrende fornemmelse, og min pik blev slået fra side til side i det rør som Peter havde sat over min pik Pia gav mig endnu et kys, hvorefter hun forsvandt. Der gik kun kort tid så fik jeg en tvunget udløsning i røret, og Peter lod støvsugeren køre i endnu et par minutter.
 

Inotna

Besøg af Master del 2

2012
2002

Da hun atter vendte tilbage, stadig med hænderne bundet på ryggen, havde Negeren lagt sig på den store seng. Kom her sagde han til Pia. Hun kravlede op til ham, og negeren frigjorde hendes hænder. Og gav hende ordre på at sætte sig på hans pik. Pia gjorde som han sagde. Det tog lidt tid, før hun havde fået negerens pik op i sin mis, men endelig var den på plads. Nu kom den lyse op bag hende, han havde smurt sin pik med creme, og med lidt besvær var han oppe i hendes ende. Pia lå nu mellem de to godt udviklede mænd, og de kneppede hende begge i langsomt tempo.
 

Inotna

Fortælling fra mit forhold som Master

1012
2002

Jeg lod mine hænder gå på opdagelse på hende, og jeg undlod ikke at Jørgen kunne se hvad vi lavede. Sammen gik Pia og jeg hen foran Jørgen, han skulle se sin herskers pik, han skulle ydmyges ved at se en pik der var meget større end sin egen. Jørgen var også liderlig, men det undlod jeg at bemærke. Jeg mærkede efter om Pia var våd, og det var hun. Jeg stillede mig hen foran Jørgen, og stod med min pik få cm. fra hans ansigt. Se på den, nu vil jeg kneppe din kone, som nu er min tøs sagde jeg til ham. Kys den sagde jeg til ham, og jeg tværede den ind i hans ansigt. Jørgen forsøgte at tage sit ansigt væk, men jeg greb ham hurtigt i hans hår, og tvang ham til at give min pikhoved et kys.
 

Hardcoreslave

Hardcoreslaven

2609
2002

Da jeg ankom til klinikken var jeg lidt nervøs, jeg havde hørt så meget om brændenælder og hvad de kan bruges til. Jeg blev lukket ind på klinikken af en lille og sød telefondame med store brune øjne. Hun førte mig ind i S/M Rummet og bad mig om at gøre mig klar så ville herskerinden komme om lidt.
Jeg gjorde som jeg fik besked på og jeg lagde brændenælderne forsigtigt op en stol. Da jeg havde ventede ca. 5 min. kom min herskerinde ind og fortalte mig at i dag vil hun prøve at bruge brændenælder på mine kønsorganer
 

Psmilisk

Spillet og legen 1

0507
2002

Trusserne havde du ganske rigtigt i din sammenknyttede venstre hånd, som du holdt diskret under bordet. Jeg måtte nu fortælle dig, at jeg ikke bryder mig om, at piger bruger læbestift, så det kunne du jo passende bruge trusserne til at tørre af dine læber. Du så dig lidt forskræmt omkring, for at se om andre af cafeens gæster bemærkede noget. Da du mente dig uset, tog du trusserne op til munden og fjernede hurtigt din læbestift.
 

Psmilisk

Spillet og legen 2

0507
2002

Du fik besked om at stille dig foran mig, lade nederdelen falde på gulvet, knappe din bluse op, fjerne din BH og samle hænderne bag nakken. Der stod du så, nøgen bortset fra den opknappede bluse og det fjernstyrede massageapparat. På grund af dine  hændernes placering bag nakken, strittede dine dejlige bryster fristende frem mod mig. Jeg lod dig stå en stund, inden jeg stak min ene hånd i lommen og aktiverede dildoen.

Hantigeren

En anderledeS Skovtur

2906
2002

Jeg hvisker dig i ørene at vi nu skal spille backgammon med lidt specielle regler. 5 spil i alt. Vinderen har dog stadig ret til at "håne" taberen efter forgodtbefindende. For hver gang jeg vinder noteres der 40 slag med pisken samt at du skal have sat klemmer i, først i brystvorterne - siden i skamlæberne. Vinder du noteres der 20 slag med pisken, men det sidste hold klemmer fjernes.
 

Roissy

Et besøg

2806
2002

- Du ligger nok og hygger dig! Han nikkede lidt med hovedet – hans mund var udblokket med et par trusser af slavindens og han havde bind for øjnene.
Min pisk smældede mod hans røv et par gange, og bagefter satte jeg mig på sengekanten. - Hvis du kommer, mens jeg er væk, skal du selv slikke op. Jeg rejste mig igen og gik tilbage til slavinden.
 

Jannie

Udfordringen MÅTTE prøves del 1

0706
2002

Jeg kunne ikke løsne mine selvbundne våde reb. Uanset situationen valgte jeg at bide i det sure æble og hoppe ud af min lejlighed og over til naboens dør. Med ti millioner sommerfugle i maven og en puls langt over det normale pressede jeg min næse mod hans ringklokke. Den høje lyd fra dørklokken og sekunderne inden døren blev åbnet, gjorde det bestemt ikke lettere for mig. "Hvad i himlens navn er der dog sket"???..... spurgte han da...
 

Jannie

Udfordringen MÅTTE prøves del 2

0706
2002

Da jeg havde hylet færdig (til ingen verdens nytte) og ligget og ømmet mig, fik jeg besked på at rejse mig op. Jeg forsøgte med stor anstrengelse igen og igen, mens min nabo nød synet af stakkels mig som med hoppende og gyngende bryster under T-shirten, kæmpede for at komme op at stå. Jeg prøvede at kigge bedende på ham i håb om hjælp, men dét hjalp i hvert fald ikke. I stedet gav han mig valget mellem at komme op at stå i løbet af eet minut eller få varmet ballerne igen!!!
 

Jannie

Udfordringen MÅTTE prøves - søndag

0706
2002

Jeg blev bedt om at stille mig med spredte ben midt på stuegulvet. Et dejligt langt, lækkert og udfordrende kys samt et par legende fingre i, på og omkring min kilder og fisse gjorde hurtigt sin virkning. Den lille vibrator (med friske batterier) og min oppustelige gag blev samtidig og ganske ubesværet proppet ind i min våde fisse, således at vibratoren lå op ad mit g-punkt og gummibolden lige bag. Min Herre pumpede hurtigt gag'ens gummibold op og bad mig derefter sætte mig i skrædderstilling på gulvet. Hurtigt adlød jeg - spændt på hvad der mon skulle ske.
 

Mr. De Bond

Skyldneren 4

1905
2002

Jeg havde dårligt fået vejret da han løsnede mine ben men kun for at sætte dem fast i en ny stilling. De var trykket op så der var et ben på hver side af hovedet og ret så langt mellem mine knæ. Jeg lå der med alle herlighederne frit tilgængelige og det var han mand for at benytte sig af! Han trængte helt i bund i min kusse med sin pik i første stød og så kan det nok være at jeg blev rå-pulet, helt uden hensyntagen til mig. Det her var ham det drejede sig om
 

Mr. De Bond

Skyldneren 3

1805
2002

”Kælderen” var mere end bare en kælder, det var en sal, set med mine øjne. Og det var ikke en hvilken som helst sal. Nej det var et legerum, med mange spændende ting langs vægge og fra loftet. Der var et bord i midten, der var kun dækket op til halvdelen af selskabet, jeg skulle straks få forklaringen! Der var dækket op til herrerne og vi piger skulle så stå ved siden af ! Der var raflebægre på bordet! I min naivitet troede jeg bare at de ville rafle, ja måske om hvem der skulle tage sig af hvem, altså os piger men jeg skulle blive klogere!
 

Mr. De Bond

Skyldneren 2

1105
2002

Jeg skulle indfinde mig på en privat adresse kl. 20! Jeg må godt nok sige at jeg blev lettere overrasket over at det var en pige der lukkede op! Hun var en rigtig køn pige lidt mindre end mig men utrolig velskabt. Hun tog min frakke og førte mig så ind i stuen! Det var vild jubel der mødte mig! 8 fyre alle mere eller mindre i høj stemning! -  hjælp hvad skal jeg stille op! Men det var ikke op til mig men til den kønne pige der havde lukket mig ind, hun var søster til den vordende brudgom.
 

Mr. De Bond

Skyldneren

1105
2002

”Vi kommer vist til at gøre hende klar, den der dusk mellem benene kan vi ikke have! Kald lige på stuepigen og sig at hun skal komme med barbergrejet. ”Jeg blev tvunget på knæ, og med knæene lang fra hinanden og nogen bandt noget til mine ankler og til mine håndjern. Jeg blev bukket bagover. Og fastholdt i den stilling af snorene. Jeg kunne se mig selv for mit indre øje, med fissen udstillet i en grad jeg aldrig tidligere har oplevet og så for flere...
 

Jannie

Efter midnat

1205
2002

Mine tanker går tilbage til beholderen og dens snor ned til mine brystvorteklemmer. Hvor meget smerte vil de blive udsat for, når håndjernenes vægt vil begynde at trække den langsomt lettede beholder op og dermed hive i mine hjemme-piercede brystvorter? Jeg forestiller mig, at jeg først vil mærke et lille træk og som tiden går, vil trækket blive kraftigere og kraftigere. Mine nu ømme bryster vil snart blive fyldt med smerte..
 

U. Kent

Madame Helle

0805
2005

"På taburetten foran hoveddøren ligger en kuvert. Præcis kl. 22.00 skal slaven iført indholdet af kuverten annoncere sin ankomst med et enkelt tryk på dørklokken. De vedlagte instrukser skal udføres til punkt og prikke." Med usikre og rystende skridt bærer mine ben mig op ad de 7 trin til det oplyste glasbur foran indgangsdøren. Trangen til at vende om kæmper med lysten til underkastelsen og den forestående oplevelse; men kun på skrømt.
 

Mr. De Bond

Brylluppet

04
2002
Jeg begyndte at lægge mærke til detailjer, og der var mange. Skabene var ikke bogskabe med glaslåger nej det var regulære skabe. Der var kraftige messing ringe monteret på væggene nogen steder og selv sengen var lidt speciel, den var med baldakin, og igen var der disse messingringe monteret mange steder.  Det gik langsomt op for mig hvad de  kunne bruges til men var det det de blev brugt til.. jeg var bange for at spørge! Og samtidig kunne jeg mærke at stedets atmosfære og hans nærværd gjorde mig varm og våd, rigtig våd...