Noveller om transvestisme (30)

Forfatter Titel Dato Uddrag af teksten..

Lis L

En lykkelig transslavinde, del 1

1207
2015

Jeg svarede straks, at jeg nok skulle være lydig. Herunder havde Ove roligt taget sit tøj af og stod i al sin nøgenhed foran mig. Han var lækker at se på. Slank og muskuløs og med en halvstiv pik. - Op på knæ, sagde Ove, og så ved du nok, hvad du skal gøre. Med smertende balder rejste jeg mig på knæ foran Ove. Jeg tog med mine lænkede hænder om hans pik. Gned let på den. Den rejste sig yderlig. Så kyssede jeg pikhovedet og lod mine læber omslutte hans pik. Lod den glide ind i min mund. Den var lækker, blød og samtidig hård og så voksede den yderligere i min mund. - Væk med hænderne, sagde Ove, samtidig med, at han lagde sine hænder rundt om min nakke og trykkede mig ind mod hans skød, så pikken gled dybere ind i min mund – ja helt ned i halsen.
 

Lis L

En lykkelig transslavinde, del 2

1207
2015

Jeg mindedes tilbage til første gang, jeg var hos Ove, hvor han havde låst min tøsepik inde i plasthylstret og derefter uden videre forlangt, at jeg beholdt det på til vi skulle ses næste gang, da han ellers ikke ville se mig mere. Jeg havde accepteret og heller ikke fortrudt. Der gik fire dage, inden jeg hørte fra ham. Det var med en kort besked om at komme til ham tre dage senere. De fire dage, inden jeg hørte fra ham var lange. Dels ventede jeg hele tiden at høre fra Ove, og dels var det både uvant, pirrende, men også meget frustrerende, at min tøsepik var låst inde. Jeg var næsten hele tiden seksuelt pirret og trængte voldsomt til en udløsning. En udløsning, som jo ikke var mulig. Og så kom beskeden om at stille hos ham tre dage senere.
 

Lis L

En lykkelig transslavinde, del 3

2907
2015

Pludselig rejste Joan sig og lagde sig på ryggen oven på mig, så hendes skød var helt oppe ved mit ansigt. Så sagde hun til Poul. Kom og knep mig. På denne måde, så kan tøsen rigtigt se og studere, hvordan en rigtig mand knepper sin kvinde. Det lod Poul sig ikke sige to gange, ja, han gjorde nu ikke straks, som Joan havde opfordret til. Først trykkede han sin pik ned i min mund og sagde, - Slik og sut, så den bliver rigtigt stiv. Joan tilføjede, - Ihh, hvor er du opfindsom. Lækkert, at du forstår at få det bedste ud af det. Men sørg nu for, at du ikke får udløsning. Jeg vil have din pik og din sperm i mig. Efter lidt slikning og sutten, så var Pouls pik igen blevet rigtig kampklar, og han trak sig ud af min mund. Så lagde han sig ind over Joan og førte sin pik ind i hendes fisse. Og så kneppede de. Liggende oven på mig og med mit hoved lige under dem, så jeg rigtigt kunne se, hvordan Pouls pik gled ind og ud af Joans fisse. Det var meget ophidsende, men også ydmygende, da jeg jo lå bundet under dem og mærkede alle deres bevægelser, stønnen og frække ord til hinanden.
 

Lis L

En lykkelig transslavinde, del 4

1408
2015

Ove kom ind – i selskab med en mand. - Se Claus, hørte jeg Ove sige, der står min lydige slavinde og venter på mig, venter på, at jeg enten knepper hende eller lader hende give mig et blowjob. Jeg var målløs. Ove gik over til mig, omfavnede mig og kyssede mig. Så sagde han, at Claus ikke ville blive ret længe, ja faktisk kun til jeg havde givet ham et blowjob. Så vendte Ove sig mod Claus og sagde, - Tak jakken af og gør dig det behageligt i en lænestol. Så gik Ove ind i soveværelset for straks at vende tilbage med de velkendte kæder. Han låste kæden om min hals, om mine håndled og om mine ankler. Derefter løsnede han spændet på parkeringsstokken og trak den ud af mig. - Gå hen til Claus og bed ham pænt om lov til at give ham et blowjob. Jeg var rystet og følte mig ydmyget mere end nogen sinde. Men lydigt gik jeg hen til Claus, nejede for ham og spurgte, - Claus, må jeg have lov til at give dig et blowjob? Claus sagde, - Men fornøjelse. Håber, at du er lige så god til det, som Ove siger, og husk, at jeg vil se spermen i din mund, og se, at du sluger det hele.
 

Damernes ven

Din kollega og dig i mine sorte strømper

0210
2014

Du ligger i sofaen og spiller pik. Jeg kan se den under ”min” natkjole og se at pikken har leget med min strømpekant. Det er lækket. ”Men Søren, ingen sperm på mit undertøj, det ved du godt. HOLD DIG, jeg skal nok bestemme, hvor der skal svines til!” Jeg sætter mig på stolen, og leger videre med min dildo. Er godt nasset til af Steens sperm. Men leger videre. Steen ligger stille og rolig på ryggen på sofaen. ”SØREN, REJS DIG og gå hen til Steen.” Jeg går med, og ser nu ned på Steen. Han kikker op, og jeg sætter et par finger ind i munden på ham. ”Åbh!” Han åbner munden, jeg ser over på dig og nu er det tiden hvor min Søren skal suttes. ”KOM!” Jeg trækker dig. ”Kom nu, du er ikke helt villig, Sæt dig ved Steen og lad ham sutte din pik, jeg vil se dig stønne af lidenskab, KOM SÅ!” Steen rejser sig halvejs og sutter løs på din pik. Du lader som om at, det ikke tænder dig, men må til sidst overgive dig. Du stønner højlydt og tigger om mere.
 

AB

Drømmen, del 1

2608
2014

Jeg var flyttet hjemmefra og havde min egen lejlighed, som jeg bare kunne opholde mig i, og gør hvad jeg ville. Ja, selv at gå rundt i dametøj er noget jeg har gjort. En aften gik jeg en tur omklædt som kvinde, ned i byen, det var en herlig lun sommeraften, så jeg gik bare rundt i byen, og endte nede ved dammen. Der var mange mennesker, men sandelig også nogen jeg kendte, især min ven var der også. Vennen så mig og kom hen imod mig og gav mig et knus og en dyb tungekys, liderligt og længe. Jeg blev helt mærkeligt i kroppen, på den måde han gjorde det, pikken voksede lidt, men  ikke helt stiv, men godt på vej, hvis  han fortsatte med kysset. “Jeg kommer forbi lidt senere, hvis du er hjemme?” Jeg nikkede og sagde, at det var jeg. Derefter gik jeg hjem og ventede på, at han skulle komme.
 

AB

Drømmen, del 2

0709
2014

Så ringede det på døren og 3 gange, så vidste jeg det var ham. Han kom ind og sagde “nå din slemme tøs, nu er  du min, og ikke andre end mig må bestemme over dig. Men der er lige en undtagelse, det er at jeg har min søster med. Når du tiltaler mig hedder det “Ja, min Herre,” og hvis det er min søster der siger noget til dig hedder det “Ja, min frue.” Ud over det har hun fuldmagt til tage sig af dig, når jeg er forhindret. Jeg kunne ikke andet end at nikke, men det vidste han jo. “Rejs dig tøs, lad mig se, om du har det hele på, som jeg har sendt til dig,” sagde han med en myndig stemme. Jeg rejste mig op og han kiggede på mig men rørte ikke ved denne underlige påklædning.
“Godt tøs det er godkendt det hele. Lad mig se dig gå med de høje hæle tøs!” Jeg nikkede og begyndte at gå ind i stuen og tilbage igen for at slutte af med at stå foran ham igen. Da svarede hans søster “Hold da helt op bror, hun går skam rigtigt godt i dem. Nå men hun skal vel sminkes efter alle kunstens regler.”
 

AB

En oplevelse uden lige

0311
2013

Langsomt tog jeg tøjet på, fik det på og gik rundt i den påklædning, der manglede noget, synes jeg, en paryk, gik ind i soveværelset, for jeg ved at min mor har en paryk liggende. Den fandt jeg og med lidt bøvl fik jeg den paryk på. Men jeg synes, at der stadigvæk manglede noget, jo sminke, ud i badeværelset igen, og ledte efter noget sminke, jo jeg var heldig, der var noget sminke. Sminkede mig omhyggeligt, selvom det måtte gøres om et par gange. Midt i det hele ringede det på døren, nå ja, jeg kunne kun give folk et chok, når jeg åbnede døren, for at se hvem det var. Det var min ven, der stod udenfor, og han kiggede på mig op og ned og udbrød: Hold da helt op ven, det klæder dig godt, der tog du fusen på mig. Han kom ind og bad mig dreje stille og roligt rundt. “Det havde jeg ikke troet om dig, men hvad skal jeg kalde dig, jeg kan jo ikke sige dit navn, når du er sådan klædt.” “Hvad med at kalde mig Nora,” svarede jeg ham.
 

Skabstransen

Skabstransens debut, del 1

1305
2012

Vi gik ind i soveværelset igen, hvor jeg bad ham tage et par lange læderstøvler på. Jeg hjalp ham med at lyne dem og kælede op og ned af det lækre bløde læder. Så rejste jeg mig og puffede ham om på sengen og lagde mig på knæ mellem hans ben, tog hans støvleklædte ben op på skulderen og hans pik i munden. Det var en vidunderlig følelse at have hans stive pik i munden og samtidig mærke støvlerne omkring halsen og ned ad ryggen. Pludselig kunne jeg bare ikke få nok, jeg tog pikken helt ind til roden og nød følelsen af pikhovedet imod mit svælg. Han begyndte at lave kneppebevægelser i min mund, og jeg slikkede og suttede, det bedste jeg kunne. Mine hænder bevægede sig skiftevis hen over det bløde læder og ned og nulrede hans nosser, en finger tog af og til en tur om til hans fisse og masserede. Han begyndte at stønne og vride sig, så jeg suttede og suttede, jeg ville bare have hele hans ladning. Det rykkede et par gange i pikken, og så eksploderede han og sendte en stor ladning sperm helt ned i halsen på mig.
 

Skabstransen

Skabstransens debut, del 2

2005
2012

"Så nu kan jeg gå i gang" sagde hun og tog et læderrør med pigge indvendig og spændte det stramt om min pik, der straks begyndte at rejse sig, hvilket straks gav en smerte, da piggene borede sig ind i den spændte pik. Så tog hun en lædersnor og bandt den stramt om min pung så nosserne blev spændt helt op, tog en krog med en line og hængte et 1 kg. lod i. Det trykkede mine nosser så der blev sendt krampetrækninger helt op i maven på mig, men hun mente åbenbart ikke det var nok og hængte derfor endnu et lod i. Det føltes som om mine nosser ville blive revet ud med rod, men et eller andet sted kunne jeg lide det, for pikken blev mere og mere stiv, samtidig med at det gjorde mere og mere ondt. Nu tog hun fat i mine brystvorter og nulrede dem varme, tog et par klemmer til at spænde fast og satte dem på og spændte skruen hårdt. Kæden mellem klemmerne blev bundet stramt til en krog i loftet. Nu stod jeg helt udspændt på alle måder, og så gik hun i gang med at varme mine baller og lår med hårdere og hårdere slag med hendes behandskede hænder. Hele min krop føltes varm, og flere steder begyndte det at brænde og svide.
 

Skabstransen

Skabstransens debut, del 3

1706
2012

Jeg trak mig ud under hans ben, trak ham op at sidde midt i sofaen, lagde mig på knæ på sofaen med spredte ben over ham, lynede op i bunden af mit lakkorset, tog fat i hans pik og sænkede forsigtigt min fisse ned over den. Det var skønt at mærke den presse hårdt mod min åbning. Ganske langsomt kom den dejlige pik længere op i mig og jeg mærkede, hvordan min fisse foldede sig ud over ham. Pludselig var han inde og jeg sænkede mig så han kom helt i bund. Sådan sad vi et stykke tid inden jeg begyndte at hæve og sænke mig. Han løftede mit skørt, åbnede lynlåsen helt så min pik nærmest sprang ud, og begyndte at massere mig. Jeg lænede mig tilbage og placerede mine hænder på hans støvlebeklædte knæ og fortsatte med at ride ham hurtigere og hurtigere. Lidt efter gav det et ryk i hans pik og jeg kunne mærke at han sprøjtede langt op i mig.
 

Tvstuepige

Overraskelsen 1

1107
2011

Det var ren tortur at sidde i køkkenet, uden at kunne tilfredsstille sig selv og med en kun delvis viden om hvad der foregik inde i stuen. Da jeg endelig blev kaldt derind igen var jeg naturligvis spændt på hvad der mødte mig. Mette lå nøgen i sofaen mens Lise kælede for hendes store bryster. Lise bad mig rydde det sidste op og derefter komme op i soveværelset. Samtidig trak hun Mette op af sofaen og de gik sammen derop. Det tog mig ikke mange minutter at rydde op, hvorefter jeg skyndte mig op i soveværelset. Her så jeg Mette ligge nøgen på sengen mens Lise var ved at tage tøjet af. Hun havde virkelig en flot krop og synet af hende gav mig med det samme rejsning. ”Jeg tænkte nok at du ikke kunne tåle et sådanne syn, så det må vi hellere gøre noget ved.” Hun gav mig et halsbånd på og lænkede mine hænder til halsbåndet. Derefter fastgjorde hun halsbåndet til radiatoren så jeg ikke kunne komme nærmere sengen end 40 cm. Lænket og ude af stand til at røre mig selv kunne jeg blot se på, mens Lise de næste timer forførte Mette med tunge, hænder og dildoer og hun lod også Mette prøve sig frem på hende.
 

Tvstuepige

Overraskelsen 2

1707
2011

Vi gik ind af havegangen til en stor gammel villa, og jeg blev trukket med hen til døren, hvor Lise tog imod. Hun hilste hjerteligt på Mette og mønstrede mig anerkendende. Så sagde, hun at vi hellere måtte gøre noget, så jeg ikke blev afsløret, hvis jeg kom til at sige noget. Hendes løsning var en rød ball-gag, som hun spændte fast. Inde i stuen stod der et stort bord, som var dækket og pyntet. Jeg fik besked på at gøre maden færdig, derefter lukke gæsterne ind og siden servere maden. Derefter ville jeg få besked om hvad der siden skulle ske. Maden skulle bare lunes og anrettes, hvilket heldigvis ikke tog lang tid, for gæsterne begyndte snart at komme. Alle parrene som kom, kiggede mønstrende på mig og enkelte løftede op i kjolen for at kigge nærmere. Da der var kommet 4 pa,r sagde Lise, at der nu kun manglede en enkelt. Kort efter ringede det på døren, og da jeg åbnede, fik jeg et chok. Det var Henrik, min og Mettes chef.
 

Tvstuepige

Overraskelsen 3

2107
2011

Havde det været svært at gå med de høje hæle, så blev det bestemt ikke lettere med pluggen i. Lidt efter ringede det på døren og jeg trippede ud for at åbne. Da jeg så hvem det var, fik jeg et nyt chok. Det var Henrik, min chef, sammen med hans kone Annie (som også arbejder i firmaet, som sekretær). Tøvende bad jeg dem komme indenfor og tog deres frakker. Annie ville lige kigge under uniformen og bad mig løfte op. Da jeg tøvede, gik Henrik hen til mig og gav mig fem hårde slag i den bare røv. Derefter løftede jeg op, så de kunne se. Henrik spurgte, ”Er det sjovest at være Sten eller Susie?” jeg kunne ikke svare, blev bare helt rød i hovedet. Inde i stuen bad de om 2 drinks, som jeg hentede til dem. Lise stak hovedet ud fra soveværelset, sagde hej til Henrik og Annie og spurgte om maden var klar, hvilket den var.  Da hun og Mette kom ned af trappen kom aftenens næste chok. Min kone blev næsten trukket ned af trappen i den snor, som hun havde i halsbåndet omkring halsen.
 

Tvstuepige

Overraskelsen 4

3107
2011

Vi går ovenpå og finder værelset, hvor der står en kasse på størrelse med en flyttekasse, men lavet i metal. Vi åbner den og får et chok. Nede i den ligger en nøgen, bundet pige, vi løsner hende og forsøger at få hende op, men forgæves, indtil vi opdager, at hun ligger/sidder på noget, som viser sig at være 2 kæmpe store dildoer. Den i fissen er mindst 8 cm tyk og 25 cm lang, mens den anden ”kun” er 20 cm lang og 6 cm tyk. Da vi endelig får hende op at stå, kan vi, selvom hun har bind for øjnene, se, at hun er meget ung, kun omkring de 18. Hun har en spinkel, men meget smuk krop, og vi kan også se, at dildoerne har efterladt hendes huller gabende åbne. Vi fører hende ned at trappen og ind i stuen. Man kan tydeligt se, at mændene er yderst tilfredse med synet. ”Dette er så vores nyeste slavinde, Dorte, som skal indvis. Vil hendes ejer rejse sig og præsentere slavetøsen for os.” Kvinden rejser sig, går hen til slavinden og tager bindet af hende. Både Mette og jeg bliver meget overraskede, da vi finder ud af, at
 

Michelle

En pervers hemmelighed

0211
2008

Jeg satte mig ind i biografen med almindelig pornofilm. Der sad to mænd i biografen og spillede pik til filmen, som var med en ung pige der blev gennemkneppet af to store fyre med kæmpepikke. Den lille liderlige tøs lå i en lækker sandwich og fik pik i både fissen og røven. Bagefter satte hun sad på hug og modtog deres sperm i ansigtet. Efter den forestilling var jeg mere end bare meget liderlig. Jeg rejste mig og gik ud i mellemgangen. Der gik flere mænd rundt derude blandt andet en flot moden fyr i jakkesæt. Han blinkede til mig og vinkede med hovedet mod en lille trappe. Jeg gik op trappen og ind i den anden store biograf. Han gik lige bagved mig og hans ene hånd strøg over min ene balde…
 

Tvstuepige

The Maiden Ressort

0107
2008

Da jeg havde informeret Pia om næste dags opgaver vendte jeg mig mod Cladio, lod kjolen falde ned således at hun kunne se min nøgne krop og gled ind i Cladio’s favn inden jeg lukkede døren. Jeg havde ikke kun sørget for at Pia kunne høre alt, jeg havde også lænket hendes hænder til halsbåndet, så der var ikke meget andet hun kunne gøre end at lytte. Som jeg havde regnet med var Cladio en fantastisk elsker. Hans hænder gled blidt og udforskende over min krop. Stadig fuldt påklædt begyndte han at kysse hele min krop, ikke kun bryster og fisse men også arme, ben, hals, ryg og bagdel. Da han tog en isterning fra barskabet og lod den glide over mine brystvorter var det lige før jeg kom. Da han så begyndte at slikke min fisse varede det ikke længe før jeg kom i en helt fantastisk orgasme. Han fortsatte imidlertid med at kæle for mig og slikke mig og jeg begyndte højlydt at tigge om lov til at mærke hans stive pik
 

Tvstuepige

The Maiden Ressort 2

2109
2008

Da vi var færdige med hvad vi troede var sidste nummer og nejede for publikum blev vi pludselig grebet bagfra af vores 4 mandlige medoptrædende. Uden varsel kunne vi mærke noget stort blive presset mod vores røvhuller og vi blev klar over at vi skulle røvpules oppe på scenen foran alle gæsterne. Vi kunne ikke gøre andet end at lade os gennemkneppe, hvilket var ekstremt ydmygende og pinligt. For yderligere at ydmyge os blev vi efter 5 minutters gennempuling tvunget til at sutte deres pikke indtil de til tilskuerne store jubel sprøjtede i munden på os. Efter tæppefald blev vi alle 4 ført over i et værelse med en kæmpe dobbeltseng, hvor vi resten af natten blev taget på alle mulige og umulige måder af de 4 mænd.
 

Ungskabstrans

Frække erindringer

2309
2007

Jeg drejede væk fra vejen og ind i skoven. Gik omkring 100 meter ind, vendte mig om. Jeg kunne ikke se vejen nu. Jeg tog trøje og bukser af og stillede mig med let spredte ben op af et stort træ. Jeg stod bare med lukkede øjne, alle mine sanser kørte i højeste gear. Pludselig kunne jeg høre det puslede bag mig. Han kom hen til mig og tog mig hårdt på røven. Løftede op i den korte nederdel og gav sådan et slag med flad hånd. Jeg stønnede højt. Så tog han buttpluggen lidt ud, og hamrede den i bund igen. Jeg stod bare og stønne højt, nærmest skreg. Han vendte mig om og trykkede mig ned mod jorden. For første gang i mit liv fik jeg en pik i munden
 

Tina(tv)

Lone gør Per til Pernille del 1

2506
2007

Lone rejste sig, rakte hånden frem mod Per og sagde: ”Kom med ind i soveværelset, der er noget, jeg vil have dig til at gøre for mig”. Per rejste sig og hånd i hånd gik de ind i soveværelset, hvor de stillede sig tæt op ad hinanden. Lone sagde: ”Per, det jeg vil bede dig om, lyder måske mærkeligt for dig, og du vil måske også føle det mærkeligt, men det betyder meget for mig, og jeg tror også, at du vil finde det spændende. Du bliver nødt til at gøre det for mig, hvis vi skal blive sammen”. Per svarede, at han var villig til at gøre alt, hvad hun ønskede. ”OK”, sagde Lone. Så klæd dig af. Jeg har noget specielt tøj, som jeg gerne vil have, at du skal have på”. Per klædte sig straks af. Lidt betænkelig, men alligevel villig til at gøre Lone tilpas. Lone åbnede en skuffe og tog en sort BH frem, som hun rakte til Per, idet hun sagde: ”Tag den på”.
 

Tina(tv)

Lone gør Per til Pernille del 2

2506
2007

Ude på terrassen sagde Lone, at Pernille skulle lægge sig på maven, så hun kunne få noget sol på ryggen. Pernille protesterede straks og sagde: ”Jeg kan da ikke tage solbad med en bikinitop på. Der ville jo blive hvide striber efter den over ryggen og op over skuldrene. ”Netop”, svarede Lone, ”- det er netop det, som er meningen”. Det er rigtigt kvindeligt at have disse aftegninger”. ”Men så kan jeg jo slet ikke vise mig uden skjorte på resten af sommeren”, udbrød Pernille. ”Hør her Pernille”, sagde Lone. ”Jeg ønsker ikke, at det her skal slutte nu. Godt nok er min ferie snart slut, men jeg ønsker at beholde dig. Jeg ønsker, at du bliver hos mig og er min kvinde. Min kvinde med en dejlig pik.
 

Tina(tv)

Lone gør Per til Pernille del 3

2707
2007

Så mærkede Pernille, at Lone tog fat om hendes tøsepik, og at Lone sagde: "Slik, eller jeg vrider din tøsepik af dig".Samtidig mærkede Pernille et hårdt træk og vrid i sin tøsepik. Pernille var nu helt kuet og slikkede Lones fisse. Slikkede sin egen sperm i sig. Sank den og slikkede videre, til Lones fisse var så ren, som var den vasket. Lone sagde stakåndet: "Fortsæt, bliv ved til du får lov til at stoppe". Pernille fortsatte med at slikke. Nu var det også Lones almindelige smag, han fik i munden. Lone var blevet ophidset af den vedvarende slikning, og hun vred sig vildt over Pernilles ansigt, så hendes safter blev tværet rundt i hele ansigtet på Pernille.
 

Tina(tv)

Lone gør Per til Pernille del 4

0701
2008

Manden havde lagt sig på knæ bag Pernille. ”Nå min tøs. Nu skal du have pik, som du ikke har fået det før”, sagde manden, ”- jeg skal kneppe dig, så du intet sanser”. Straks mærkede Pernille hans pik mod sin tøsefisse. Manden trykkede stille og roligt sin pik ind i Pernille. Der var ikke den store modstand, men Pernille havde jo også haft buttpluggen i sig siden først på formiddagen. Stille og roligt blev Pernille kneppet. Manden stødte sin pik roligt ind i hende, trak den lige så roligt tilbage igen og igen og igen. Mandens vejrtrækning steg. Hans hænder fattede om Pernilles smalle liv. Så øgede han sit tempo og stødte hårdere.
 

Tina(tv)

Lone gør Per til Pernille del 5

2207
2008

Lone sagde: ”Kom i gang Pernille. Du har da stadig en funktionsdygtig pik. Det er godt nok en tøsepik, men når den kan tilfredsstille mig, er den mere end god nok til at kneppe en slave i røven”. Igen rødmede Pernille. Men hun lagde sig på knæ bag Allan og trak hans buttplug ud. Så smurte hun hans hul yderlig med creme. Pernille blev først herefter rigtigt bevidst, at lige siden hun begyndte at piske Allan, havde hendes tøsepik været stiv. Forsigtigt tog hun om sin tøsepik og førte den mod Allans endehul..
 

Tina(tv)

Lone gør Per til Pernille del 6

2207
2008

Så sagde Pernille stille ind i øret på Erling: ”Hvis du mener det alvorligt, så er der en ting, som jeg ønsker, at du skal gøre”. Erling svarede: ”Det gør jeg, men det må ikke være noget, der ydmyger mig offentligt”. Pernille svarede: ”Det er det heller ikke. Om lidt får du en tynd snor af mig. Du skal gå ud på et toilet og binde dem om din pik og nosser helt oppe ved roden. Så skal du føre snoren mellem dine ben om på ryggen og videre om foran, hvor du binder dem sammen. Det er såmænd det hele. Så kommer du tilbage til mig. Du kan finde mig oppe ved baren hos Orla”. Erling svarede: ”Den er jeg med på. Men du skal bare vide, at du hidser mig enormt meget. Jeg håber ikke, at det kun er for at lege lidt med mig her på diskoteket”. ”Det er det ikke”, svarede Pernille, ”- er du lydig, så tager vi hjem til mig om godt en times tid”.
 

Tina(tv)

Lone gør Per til Pernille del 7

2207
2008

”Lad os lave en prøve”, sagde Lone og fortsatte: "Træk drenge og lad os høre lampeklokken ringe". Både Erling og Egon trak deres underliv bagud, men ikke helt samtidig, så snoren kom ikke højt nok op. ”Giv dem lige hver et par dask med pisken”, sagde Lone til Pernille, ”- det vil nok hjælpe på deres koncentration”. Pernille greb straks pisken og stillede sig bag Egon. ”Hej Egon”, sagde hun, ”- vi har jo ikke rigtigt hilst på hinanden endnu. Men det her synes jeg er en passende måde, at du lærer mig lidt at kende”. Samtidig hermed svingede Pernille pisken. Der lød en susen og et klask, da snerterne bed i Egons balder. Egon skød automatisk underlivet fremad,
 

Tina(tv)

"Slavetøzens" udflugt

1807
2005

Lige under lygtemasten, standser De og vender Dem mod mig og retter lidt på kraven på min jakke. Den svage lune sommervind gled omkring mine nylonklædte ben og op under nederdelen til min fastspændte pik og bare røv. Det føltes rart på en dejlig fræk og pikant måde. Så siger De: "Jeg kunne godt tænke mig at lænke dig fast til lygtemasten. Det kunne være spændende at se, hvad der vil ske, hvis der kommer nogen forbi". "Nej Frue. Det må De ikke gøre", siger jeg, idet jeg også tænker: Bare hun ikke gør det. "Nej, bare rolig. Det er ikke på tapetet i dag, men hvis du ikke er lydig og lystrer", så gør jeg det måske". "Frue, jeg skal nok lystre", svarer jeg. De bøjede Dem frem mod mig og giver mig et lille knus og går videre. Jeg skynder mig efter Dem. Vi kommer hen til parkeringspladsen, hvor jeg kunne se min Frues bil holde. Der stod et par store drenge og piger ved indgangen til døgnkiosken
 

Tina(tv)

Lydighedstesten

1807
2005

Så stopper musikken, og jeg bliver stående kun iført bh, korset, kyskhedsbælte, nylonstrømper og stiletter. Udstillet for dem begge. Så lyder det fra min Herre: ”Kom her over. Tag min pik frem og sut den”. Lydigt knæler jeg foran ham. Trækker lynlåsen i hans benklæder ned og fisker hans pik frem. Den er stiv af liderlighed som altid, når jeg har strippet for ham. Langsomt kysser jeg pikken. Lader min tunge slikke den. Smager et spermdryp. Åbner min mund og lader mine røde læber omslutte hans pik og sutter den. Frem og tilbage. Han stønner af velvære, men skubber mig pludselig tilbage, så jeg triller om på gulvet. Så lyder hans ordre: ”Hent pisken”.
 

Tina(tv)

Straffen gjorde "slavinden" lydig

1807
2005

”Jeg har en kammerat, der aldrig har fået suttet pik, men som så pokkers gerne vil prøve det”, hørte jeg svagt min Herre sige.  Afslappet svarede jeg: ”Det er da synd for ham”. ”Det synes jeg også. Derfor har jeg også besluttet, at han skal prøve, hvor dejligt det er og bestemt, at du skal gøre det”, fortsatte min Herre. ”Nej Herre, det gør jeg ikke. Ikke på en fremmed mand. Jeg nyder at slikke din.. . .”, mere nåede jeg ikke at sige, før du afbrød mig. ”Hvad siger du”, udbrød min Herre samtidig med, at han hastigt trak sig bort fra mig, rejste sig og med hård stemme fortsatte: ”På knæ”. Hastigt rejste jeg mig fra sofaen og faldt på knæ foran min Herre og ydmygt bøjede hovedet, så jeg så ned på min Herres fødder. ”Hvor vover du at sige nej! Du er min slavinde!
 

Tina(tv)

Kyskhedspiercingen del 1

1503
2005

”Jeg har lånt et lille stykke værktøj af en bekendt”, siger du. ”Ja?”, siger jeg spørgende og uforstående. ”Du skal have lavet et par små huller”, er det næste du siger. ”Hvad for noget? Det har jeg da ikke sagt, at jeg vil”, siger jeg både noget bange og samtidig temmelig sikker på, at det bare er noget, du siger, netop for at gøre mig bange. Du går over i hjørnet af værelset og åbner en kommodeskuffe. Du vender ryggen til mig, men jeg kan se, at du tager noget frem. Så vender du dig, og jeg kan se, at du har en blank tang i hånden. ”Det er en piercing-tang”, siger du og kommer hen til mig. Du tager fat i min pik samtidig med, at du siger: ”Jeg er helt sikker på, at det vil pynte på den, at den får et lille hul..
 

Tina(tv)

Kyskhedspiercingen del 2

1503
2005

”Det er også rigtigt Frue. Det er også i orden, at jeg som din slavetøs skal sidde ned, når jeg skal tisse”, siger jeg ”- den bliver bare så øm dér, hvor hængelåsen er sat gennem huden. Og så kan den ikke blive stiv. Jo den kan godt, men ikke rigtigt alligevel, for begynder den at blive stiv, så gør det endnu mere, ja faktisk temmelig meget ondt, og så skrumper den igen”. ”Det lader til at være den perfekte situation for en slavetøs. Hvis jeg vil have, at din slavindepik, som jo er mit legetøj, skal blive stiv, så skal jeg nok låse den fri. Det er noget jeg bestemmer”, siger du og spørger: ”Er det ikke både rigtigt og rimeligt?”. ”Jo Frue. Det er dig, der ejer min slavindepik.