Mødommen/Ung sex (129)

Skribent

Titel

Dato

Uddrag af novellen                                   - KLIK PÅ TITLEN FOR LÆSE HELE NOVELLEN -

Robert69

Mogen, middag og aften

1101
2018

“Åh, jeg er så øm…” pustede hun udkørt og viftede sig selv med den ene hånd. “Jamen jeg skulle jo netop spille den af så vi kunne køre længe!” - jeg sagde det medfølende og uden bebrejdelse, men det var jo rigtigt nok. Hun så på min kæmpestore, dunkende pik der stod stift og strunkt foran hende, helt spændt ud med tydelige aftegninger af blodårer og dryppende af kussesaft. “Så stik den op i røven på mig…” sagde hun storsvedende, gled ned af sofaryggen og vendte sig stående om så hendes bagdel var lige foran mit skridt. I røven?! Wow! Tidligere havde jeg fået en del ture bagi, men ikke længere, fordi jeg var efterhånden blevet så stor at det var svært for os at få den ind.
 

Anne

Da mødommen røg på præstens datter

1601
2018

– Hvor er den stor og stiv, hviskede jeg fascineret. Frederik smilede: - Den glæder sig til at komme op i dig. Da han kunne mærke, at jeg var godt våd og åben i skeden, skilte han mine lår og satte sig til rette mellem dem, tog et kondom frem, rullede det på sit stive lem og smilede til mig. Så satte han sit pikhoved mod min åbning og begyndte at trænge ind. For første gang skulle jeg have en mand op i mig! Det var enormt spændende, jeg var på samme tid nervøs og stolt over at skulle være en rigtig kvinde, sådan én, som går i seng med mænd. Jeg spredte benene så godt jeg kunne, så Frederik kunne komme til, men han tog mine lår og skubbede dem op på sine skuldre, så jeg lå helt åben
 

Nemo

Kald det kærlighed,
del 1

2012
2017

Men så sagde jeg til ham, at nu hjæper vi hinanden og så skal det nok lykkes for os. Ja, jeg tror nok, at jeg hviskede til ham, at nu skal vi lære at kneppe, sådan som alle frække bøger og blade fortæller, at det hedder – og hvor dejligt det er. Det blev ikke til så meget kysseri og Pers tunge mærkede jeg knapt, før han med stor iver kastede sin krop op over min, og efter et par forbiere ramte plet. Jeg bed tænderne sammen, da jeg mærkede et stik i skeden og vidste, at den nok så berømte hinde var bristet. Så mødtes vore læber i det mest inderlige kys, jeg nogensinde havde fået og da hans ene hånd samtidig masserede mine strittende bryster, kompenserede Per noget af de mangler hans tunge let og elegant var sprunget hen over.
 

Nemo

Champagnesprøjt,
del 2

2212
2017

Jeg rejste mig, tog champagneflasken og gik hen til sengen. Der var kun et lille halvt glas tilbage. Jeg satte flasken på Pers lille sengebord, trak mine trusser af og lagde mig fladt på ryggen oven på sengetæppet. Per kiggede interesseret til, smed også sine underbukser og nu så jeg virkningen af hele denne lange iscenesættelse. Per var ved at gå ud af sit gode skind. Hans brunstige blik og ranke manddom fortalte mig, at nu kunne jeg servere den næste overraskelse. Jeg trak maven ind, greb flasken og hældte resten af champagnen ud på maveskindet. En smule løb ud på siderne, men ellers lå her nu en lille sø ved min navle, og derfor trak jeg vejret langsomt. - Nu er flasken tom, og de sidste dråber må du drikke på min mave
 

Nemo

Hvad skal vi så finde på, del 3

2312
2017

Jeg mærkede lysten til at blive spiddet af hans svære kanon, hans tunge havde åbnet døren på klem – med pirrende bevægelser og det var lige før. Per havde fundet det rigtige sted, det ømme punkt med det underlige navn, mens jeg var i en begyndende trance. Tænkte slet ikke i nydelsens stund, fordi jeg bøjede mit hoved frem mod Pers og sagde  bønfaldende: - Tag mig Per, elsk mig Per, for nu vender jeg mig om. Sekunder efter lå vi på knæ. Jeg følte det som et spyd, da Per med sikker præcision sendte  den skudklare kanon op i mit indre. Jeg lagde ansigtet ned på albuen, støttede min forkrop på denne måde og brugte min anden hånd nede ved tossen.
 

Nemo

Måske sku' vi prøve, del 4

0601
2018

Klokken halv ti kørte min mor og far, og det lå ligesom i luften, at der skulle ske noget. Jeg gik hen til min søsters værelse, hvor Mette var i fuld gang med at rydde op. Næsten pr. refleks gik jeg i gang med at hjælpe hende, og så snart det så nydeligt ud, sagde Mette tak ved at give mig et kram. Jeg kunne mærke Mettes lyst til at gå videre i teksten, og jeg tog min lillesøster i hånden. Vi gik hen til mit værelse, lukkede vinduet og låste døren. Snart stod vi nøgne og betragtede hinandens kroppe. Jeg bemærkede Mettes lette behåring og hun kommenterede min. - Du har vist haft fat i fars barbermaskine, ikke sandt? Nej, jeg har min egen, den må du godt låne, ikke nu, men senere, hvis du vil. Jeg kunne ikke lade være med at beundre Mettes smukke bryster og især hendes bagdel, da hun kravlede ind under dynen. Jeg fulgte efter, og vi lå et stykke tid og følte med hænderne på alle bløde steder, brysterne samt de hårde vorter.
 

Nemo

Lillesøster, prøv lykken, del 5

2912
2017

Mette var blevet lidt smånervøs, men jeg opildnede hendes lyst til et gensyn med Per ved at sige. - Han er jo din hemmelige kærlighed, og han bliver sikkert glad for dit besøg, hvis han altså er hjemme. Det finder du hurtigt ud af. Hvis han ikke er på sit værelse, så kom over til Domkirken og så kan vi i stedet køre en tur ud til de små lunde ved Hald Ege. Der finder vi nok et sted. Jeg så straks efter Mette gå ind i den rigtige opgang, ventede fem minutter, og kørte så videre til domkirkepladsen, hvor jeg parkerede. Jeg sad nogle minutter og funderede. Det var en vovet test af min Per. Går han i seng med min søster, så er han og jeg færdige med hinanden, gør han det ikke, så er Per den rigtige for mig.
 

Nemo

En lektion i tennis, del 6

1001
2018

- Hvad er der sket, siden du tager sådan på vej? spurgte jeg. - Jeg har været i seng ned Peter, svarede hun og brød nærmest i gråd, da hun fortsatte: - Vi gjorde det uden beskyttelse og så gjorde det ondt, da han trængte op i mig. Det var ikke nogen behagelig oplevelse, helt uden det skønne, som da vi to var sammen. Peter tænkte vist kun på sig selv. - Tag nu ikke sorgerne på forskud. Jeg prøvede på alle måder at trøste min lillesøster, men sagde også, at nu havde hun mistet sin uskyld, og så måtte vi tjekke, om Peters knepperi fik konsekvenser og så handle derefter. Det var altid noget, at Mette ikke efterfølgende havde følt sig utilpas, men hun udtrykte ærgrelser over det skete og sagde, at lige nu havde hun mest lyst til at gå tilbage til karlekammeret og skære nosserne af Peter – og så fremover kun være sammen med piger. Jeg svarede Mette ved at sige, at det ville nok forværre situationen en hel del
 

Nemo

En gang skal jo være den første, del 7

1101
2018

Så trak han langsomt Lisas trusser ned. Begæret voksede hos dem begge, og hos mig. Jeg kunne se, at Pers bajonet, iført gummiskjold, var parat til kamp, og så tænkte jeg: Håber ikke, hun får et chok, når han stikker den i skeden. Det var tydeligt, at Per havde fået den erfaring, som der var behov for, når en ung pige skal berøves sin uskyld. Forsigtigt fik han Lisas trusser trukket helt af og så landede hans mund endelig ved hendes unge fisse. Igen mærkede jeg et tryk i hånden, men så også Pers tunge glide ind i revnen. Jeg forventede at få et gevaldigt tryk i hånden når som helst, men det tog lidt tid før jeg hørte hendes klynkende lyde, men så kom de plus et jag i hånden og derefter et heftigt udbrud af æggende bevægelser.
 

Nemo

Godnat i Overlund, del 8

2101
2018

Jeg mærkede hans fingre finde vej fra de bløde bryster, hen over maven til revnen, og lod ham bare gøre det, og snart blev jeg våd af hans bearbejdelse af tossen. Men så fjernede jeg hans hånd, begyndte at dreje mig rundt under dynen, jeg måtte bare have fat i hans prik, kanonen, stridsøksen, åh ja, kært barn har mange navne. Og så tænkte jeg, nu skal jeg slibe bajonetten, gøre den klar til kamp her inde under dynen, af hensyn til det fremmede sted, en gæsteseng, for det tilfældes skyld, at Lisa pludselig kommer brasende. Vi havde hvisket til hinanden, men talte ikke mere. Netop som Pers tungespids bevægede sig ind i mit og hans himmerige, mærkede jeg duften af den mandlige aroma ved roden og glemte alt om praktisk rengøring med sæbe og vaskeklud. Lod mine læber omkranse spidsen af bajonetten og sugede begærligt, mens jeg bevægede mit hoved op og ned. Dynen gjorde, at lydene blev svage, men så hørte jeg pludselig Lisas stemme henne fra døren udbryde højt: - Hvad laver I?
 

Nemo

En guttermand i høet, del 9

0102
2018

Porten til laden stod halvåbent, og jeg tog et hurtigt kig, så intet, men hørte svage stemmer og lyde oppe fra loftet. Jeg blev stående og blev fuldstændig overbevist. Det kunne være tjenestepigen, men mere sandsynlig Mette, som var i fuld gang med at udfolde sin erotiske lyst. Spørgsmålet var blot, med hvem? Måske med den nye andenkarl, Frede. Nå, tænkte jeg, hvis det er ham, så har han i hver fald bluffet mig med sin bly fremtræden. Jeg listede ud af laden, fandt nøglen, låste mig ind og satte mig straks ved det store egetræsbord, hvorfra jeg rettede øjnene mod porten. Jeg kiggede på stueuret, som viste 11.20 og tænkte: Nu må der snart ske noget, med tanke på kirkegængerne.
 

Anne

Sommerlejr-drenge

2910
2017

Først tog kvinderne tøjet af, så kyssede de med mændene og suttede på deres pikke, så de blev store og stive. Langt større end min fars eller nogen voksenpik, jeg havde set i omklædning i friluftsbadet. Kvinderne så beundrende på mændene store stiverikker og kunne åbenbart dårligt vente på at få dem op i sig. Den ene kvinde, der var lyshåret, blev taget bagfra op ad et bord, det så frækt ud, sådan som hun strittede med røven og havde lukket øjnene i nydelse. På næste side havde en mekaniker lagt en brunhåret kvinde på en dynge bildæk og spredt ben på hende. Det var enormt ophidsende at se det store jern blive ført ind i kvindens behårede kusse og jeg læste teksten: ”Åh, ja, sukkede Sonja liderligt, da Max stak sin stive stang op i hende, ”Stød din store pik helt oppe i mig og fyld min sultne kusse! Åh, den er så stor og voldsom!” Torben og Mogens kommenterede ivrigt og sagkyndigt. I lyset fra Torbens lommelygte kunne jeg se, hvordan deres små, hvide underbukser begyndte at bule ud.
 

Hanbul

Min kusine

2910
2017

Jeg lurede noget på hende, hun havde faktisk fået nogle flotte bryster og en fræk behåret trekant. Jeg havde også selv fået hår på pikken, måske ikke så meget, nok kun lidt dun. Synet af hende gik lige i pikken, så stod hurtigt der med stiv pik. Hun kiggede på den og sagde til mig, “Nå, kan du lide synet,” hvilke jeg havde svært ved at sige nej til. Hun kom tættere på og til min store overraskelse tog hun om min pik og klemte den lidt, kom tættere på så hendes bryster rørte ved mig. “Har du prøvet at spille pik,” spurgte hun. Det kunne jeg jo ikke benægte, så sagde rystende “JAAA...” Jeg havde det sidste års tid spillet pik rigtig mange gange nok i snit hver dag. Så spurgte hun, om hun ikke måtte lege lidt med den, det var nok det skønneste jeg har oplevet, men der gik ikke længe, før jeg kom, sprøjtede så spermen løb ned ad hende.
 

Tenna

Det seksuelle, del 11

2408
2017

- Uhm… jeg stødte enden mod hans finger. - Hold da op… Det må jeg… Mere sagde han ikke. Men han lod sin store finger trænge ind i min fisse. Den fyldte mig totalt ud. - Åhh… Han trak lidt bag udad… Sljurp, sagde det. - Åhhh… åh… Min krop sitrede. - For satan Tenna. Han bevægede fingeren inde i mig, og fik drejet sin hånd rundt, så han tommelfinger ramte min klit. Lige da den ramte min klit, fik jeg den vildeste følelse i kroppen. Min fisse begyndte at trække sig sammen, pumpe omkring hans langemand. - Åhhhh… Hvor var det skønt. Han bevægede hånden og fik mig helt igennem min tiltrængte orgasme. Det var vildt dejligt, noget jeg havde drømt om lige siden i morges. Da de sidst orgasmesammentrækninger holdt op, trak han sin finger ud af mig. - Du må hellere rejse dig op.
 

Tenna

Det seksuelle, del 10

1708
2017

- Når man rigtig kysser, så gør man det også med tungen. Kom nu, skal vi ikke gøre det rigtigt. Jeg nikkede bare, jeg var jo helt nybegynder på dette område, men også lærenem. Hendes mund nærmede sig igen min og vore læber mødte hinanden. Jeg mærkede straks hendes tunge på vej ind i min mund. Det var egentlig fint nok. Jeg fik også min tunge frem og vi begyndte at lege med hinanden,  ligesom spillede lidt mod hinanden. Så sugede hun igen indad og min tunge kom med helt ind i hendes mund. Det var forbudt et eller andet sted, men lige nu, var det fuldstændigt lige meget. Det var nemlig dejligt. Vi begyndte at snave hinanden. Vores vejrtrækning steg i takt med kysset. Margits hånd lå nu helt stille på min mave eller rettere, hun aede min mave. Men jeg tror ikke, at jeg ænsede det. Det her kysseri var en helt ny verden. En fantastisk ny verden. Vi sugede og pustede. Spillede med tungerne. Jeg var i syv sind. Helt nye følelser i kroppen, spænding, kriblen, stivnen, stønnen, ophidselse, rysten og sitren…
 

Tenna

Det seksuelle, del 9

2006
2017

- Nå Tenna! Han holdt en lille pause, inden han fortsatte. - Du må hellere komme herhen og få din betaling. Han rejste sig og lagde 2 kr. på skrivebordet til mig. Så gik han hen til vinduet og trak gardinet for. - Du må jo hellere få din straf aller først. Tag du resten af tøjet af og kom herhen. Nu var jeg godt nok flov og genert. Skulle jeg være nøgen, her foran Hr. Mortensen. Tja, det var vel nok aftalt med Hr. Hansen. Men alligevel... Hr. Hansen havde nok også sladret om det. Jeg fik langsomt min undertrøje af og til sidst min trusse og stod helt nøgen foran ham. - Halløjsa... du er sandelig en flot pige, Tenna. Det skal nok blive sjovt. Han kom hen imod mig og kiggede på mig. Jeg kiggede ned i gulvet som en anden uartig og genert pige.
 

Tenna

Det seksuelle, del 8

2905
2017

Jeg lukkede øjnene og stod afventende. Han flyttede sin hånd og gav mig et bind for øjnene. - Kan du se noget nu? Jeg rystede på hovedet. - Nej, slet ikke... - Godt. Så trak han min undertrøje op over mine bryster. Derefter lagde han sine hænder hen over mine bryster. Nøjagtig ligesom i går. Han ae og æltede dem blidt og fandt hurtigt mine hårde brystvorter. Jeg stønnede lidt... Det han gjorde, var dejligt. Han blev ligesom ved med at pirre mine brystvorter på alle mulige måder med sine fingre og hele håndfladen. Det sendte elektriske signaler ned i min fisse. Det kriblede og krablede dernede, så meget, at jeg pr. refleks førte min hånd ind til mit venusbjerg og gnubbede lige min klit lidt. - Lad vær med det! sagde han skarpt. - Gisp... Jeg fjernede hånden med et sæt. - Når du gør sådan, er du uartig. Du får din straf næste fredag. Han fortsatte bare med at kæle for mine bryster og ikke mindst mine brystvorter. Han nulrede og klemte dem i et væk og det var dejligt
 

Tenna

Det seksuelle, del 7

2305
2017

- Gisp. Det gav et sæt i mig. Hr. Hansens finger var allerede på vej op mellem min bryster og over på brystbenet på den anden side og igen direkte ned over min struttende følsomme brystvorte. Det gav et igen et sæt i mig og jeg stønnede lidt. Det kildrede i hele min krop, og jeg spændte mine balder og knibemuskler op. Jeg kiggede ham stadig i øjnene, turde ikke slå øjnene ned, når han nu bad mig kigge. - Ja, du skal nok blive god. Han kørte igen sin finger hen over min brystvorte nede fra og op, og bagefter direkte over til den anden brystvorte. Han løftede sit hoved og så hen over hovedet på mig. - Vend dig om. Jeg vendte mig om og vendte ryggen til ham. Han lagde sine hænder på mine skuldre og trak mig lidt tilbage ind mellem sine lår. Jeg fik min røv presset ind mod bordkanten. Så førte han begge hænder ned ad og lagde dem ovenpå mine bryster.
 

Tenna

Det seksuelle, del 6

1505
2017

Lydene kom længere henne fra. Jeg listede lidt rundt om nogle træer og fik så nærmest et chok. Alfred stod og kneppede en eller anden bag fra. Jeg kunne ikke se hvem det var. Det var et fantastisk syn. Først blev jeg lidt jaloux, troede kun, at det var mig han pillede ved. Men, da jeg så på dem et stykke tid, forsvandt jalousien helt. Jeg blev snarere liderlig af at se på dem. Jeg fik mig listet lidt tættere på. Nu kunne jeg meget bedre se. Alfreds pik så faretruende stor ud, syntes jeg. Jeg havde jo heller ikke nogen erfaring med pikke, havde kun set min fars en enkelt gang og den havde ikke været stiv. Alfred kørte pikken ind og ud af pigen, eller hvem det nu var, der stod godt foroverbøjet og modtog ham i sin fisse. Hun havde stadig sin bluse og æbleforklædet på.
 

Tenna

Det seksuelle, del 5

0805
2017

Margit æltede bare hendes balde og baglår imens. Da min hånd kom op til balden, lagde Margit sin hånd ovenpå min. Jeg løftede hovedet og vore øjne mødtes. Margit styrede min hånd rundt på Irmas balder og baglår. Det var da vildt dejligt og frækt. Hun fik også drejet min hånd lidt og styrede den ned i revnen mellem balderne. Hun trykkede min langemand ned i bunden af revnen og kørte hånden nedad, nedad forbi ringmusklen og videre ned til det bageste af hendes fisse, fisserevnen, plump... her var varmt og vådt. Min finger landede lige ved hendes fisseåbning. Margit trykkede ovenpå min finger. Så styrede hun hånden helt ned til Irmas klit. Klitten var hård og opsvulmet. - Er hun ikke fræk, hende Tenna? Jeg ved nu ikke, det var jo Margit der førte min hånd. - Uhm... - Kan du lide det? - Uhm... - Skal hun fortsætte? - Uhm...
 

Tenna

Det seksuelle, del 4

2304
2017

Da skoledagen var til ende, bad Hr. Hansen mig blive efter de andre var gået. - Du skal altså tage dig sammen Tenna. Jeg vil ikke have, at du sidder og sover i mine timer. Det går altså ikke. Jeg var flov og kiggede ned på kateteret. Vidste jo godt, at jeg dagdrømte lidt ind i mellem. - Han lagde sin hånd på min skulder og ligesom aede lidt. - Er vi enige om det? Jeg nikkede. - Ja, Hr. Hansen jeg skal nok tage mig sammen. - Er det Margit der sætter noget i gang i dit lille hoved? Jeg følte varmen stige. Nej, hvorfor det? Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige. Fordi jeg har lagt mærke til, at I er meget sammen i skolegården og når I har fri.
 

Tenna

Det seksuelle, del 3

1004
2017

- Prøv at se her, Tenna. Hun er helt våd... Margit førte hendes anden hånd ned mellem balderne og skilte dem ad, så jeg kunne se direkte ind i hendes røv og fisse. Hun kørte hånden lidt længere ned og skilte hendes skamlæber fra hinanden. Slurb sagde det, da læberne blev skilt. - Prøv og stik din finger herind! Jeg prøvede forsigtigt at nærme mig hendes fisse med min pegefinger. Det var rigtigt, Magda var helt våd. Jeg havde min finger lige i hendes fisseåbning og jeg bevægede den lidt. - Prøv også det bageste hul! Jeg fik min pegefinger godt smurt ind i fissesaft og satte den direkte på hendes ringmuskel.
 

Tenna

Det seksuelle, del 2

2003
2017

Jeg lagde min hånd lige ved min klit. Kørte lidt frem og tilbage. Det føltes dejligt. Jeg spredte benene lidt, så der blev bedre plads til min hånd. Jeg opdagede, at jeg var fugtig og det klæbede ligesom lidt. Det var dejligt. Jeg lod min lange og pegefinger køre ned på hver sin skamlæbe. Jeg mærkede og trykkede. Uhm. Det var da dejligt. Følte på min fisse. ledte efter de steder, hvor det var allerbedst. Men egentlig, var det bare dejligt, lige meget hvor jeg kælede. Jeg lå længe og kælede og kælede. Jeg kunne mærke, at mine brystvorter var blevet hårde under undertrøjen. Jeg fandt min klit og kælede mere indtrængende for den. Åhh, det var skønt. Jeg øgede kæleriet, spillede med min hånd hen over den og pludselig, uden varsel, fik jeg denne vilde fornemmelse igen.
 

Anne

Første berøring af en kvinde, del 3

0503
2017

Kom så, dreng, vis mig hvad du kan. Giv mig din pik. Sådan! Mhhhhh… Jeg så hende dybt i øjnene og koncentrerede mig, men det varede ikke længe, før det blev alt for godt, jeg prøvede at holde igen, men havde ikke rigtigt lyst, jeg var ved at trække mig ud, men det var for sent, den varme sperm stod i et par voldsomme strint ud over Meretes mave og bryster. Jeg følte mig en smule flov, men Merete lo bare og sagde: - Flot. Dygtig dreng. Ja, nu er du jo ikke en dreng mere, nu har jeg gjort dig til mand. En rigtig viril elsker, der bare skal ud og gøre en masse piger glade. En varm følelse bredte sig i kroppen. Ja, nu var jeg en mand. Om et øjeblik ville jeg gøre det igen med Merete. Også andre piger ville jeg kneppe. En ny verden lå foran mig, fuld af skønne og villige kvinder. Jeg lå stadig oven på Merete, da jeg med et fornemmede jeg en skygge ved vinduet, og jeg drejede mig lynhurtigt. Udenfor stod Henning og gloede ind med et vildt udtryk i øjnene.
 

Tenna

Det seksuelle, del 1

0503
2017

Jeg lagde mig troskyldigt hen over hendes lår. Hun løftede min nederdel op og gav mig et slag på hver sin balde. Ikke sådan hårdt, men alligevel kunne jeg da godt mærke det. - Du skal altså være sød ved Børge, sagde hun. Jeg fik endnu et par slag. - Kan du så huske det Tenna? Jeg nikkede. - Ja ja mo… mo… mor, stammede jeg, for at gøre legen  lidt mere realistisk. - Godt, så kan du godt rejse dig igen. Da jeg så var kommet op at stå, trak hun op i sin bluse og blotlagde sine bryster. Ingen af os havde bh på. Jeg ved ikke om Margit havde én, men jeg havde i hvert fald ikke. - Kom her og få lidt mælk af mor. Hun tog igen min hånd og trak mig hen til sig. Jeg ved ikke, men, jeg gjorde som hun sagde. Bøjede mig ned over det blotlagte bryst og suttede lidt på hendes ene brystvorte. Brystvorten blev hurtigt helt hård og opsvulmet i min mund. Jeg bed blidt i den med mine læber og suttede brystvorten ind i min mund igen. Så slap jeg den igen og rejste mig op. Det var frækt og ulovligt.
 

Anne

Første berøring af en gymnasiepige

2602
2017

Jeg havde danset længe og tæt med Anne Louise og var sunket ind i en behagelig drømmeagtig tilstand til et par sjælere, da det gik op for mig, at jeg havde et ordentligt jern på! En kæmpe erektion, som jeg havde stået og gnubbet op af hende, min klassekammerat, i nogle minutter!! Min første reaktion var, at jeg blev flov og overvejede at trække mig væk, men det ville dels være påfaldende og dels føltes det vanvittigt lækkert. Jeg havde danset så mange gange før, også tæt, men det var første gang, jeg havde haft sådan en stådreng på og havde haft den i nærkontakt med en pige. Min anden tanke var, at det her måtte Anne Louise så også have kunnet mærke, og hun hang stadig lige tæt på mig med armene om min hals. Så hun havde måske ikke direkte noget imod det. Måske kunne hun ligefrem også lide fornemmelsen. Musikken holdt op, Anne Louise trak hovedet lidt tilbage, så på mig og sagde: - Tak for dansen.
 

Lille Grisling

Lærer

0602
2017

"Du skal vide, at jeg ikke på nogen måde vil sladre om dig, så du skal ikke være bange for at miste dit job". Jeg ville lige have den del på det rene, så han ikke skulle gå og være nervøs. "Tak," sagde han lettet. "Men... det er utrolig uprofessionelt af mig. Og moralsk forkert! Du er kun... ja hvad...? 16? 17? Og jeg er 46! Vi kan ikke have et forhold. Det er helt umuligt." "Jeg er 17," sagde jeg stille. "Men du skal vide, at jeg ikke er forelsket i dig. Jeg er tiltrukket fysisk af dig, men vil ikke være din kæreste!" Han kiggede overrasket på mig. Han havde nok en forestilling om, at unge piger straks drømte om villa, Volvo og vovhund... romantiske drømme om bryllupper og roser og duer og alt det der. "Okaay" sagde han langsomt og trak på ordet. Som om han tænkte. Og så blev han tydeligvis nysgerrig. "Fysisk tiltrukket siger du? Hvordan mener du det?" "Du tænder mig," sagde jeg bare. "Du tænder også mig" sagde han. "Det har jeg ikke oplevet før med en elev. Der har været mange unge piger, der har vist mig interesse gennem tiden. Men det har aldrig været gengældt. Jeg har aldrig nogensinde fantaseret om eleverne.
 

Anne

Første berøring, af en kvinde

0512
2016

– Hvad lavede du og Henning, da I var sammen i sommerhus, spurgte hun pludselig. Mit hjerte sprang et slag over. - Ikke noget. - Åh, lad være. Noget er der foregået mellem jer, sådan noget kan en kvinde mærke. Hun rejste sig op og så på mig: - Legede I med hinanden? - Nej, nej, skyndte jeg mig at benægte. Merete sad et øjeblik, så satte hun sig på knæ foran mig og lænede sig frem og lagde hånden på mit slatne lem. Det rejste hovedet på et øjeblik og blev hårdt. - Upsa. Hvad var det? smilede hun frækt og kiggede op på mig med store dådyrøjne. Hun havde lagt solbrillerne. Hun slap min manddom lige så hurtigt igen, så den stod og dunkede og hamrede og strittede lige ud i luften. - Jamen dog. Sikken en stådreng, du fik der. Sig mig hvad der skete, fortsatte hun. Jeg bed tænderne sammen: - Der skete ikke noget.
 

Finn P

Bondegårdssex, del 3

0703
2016

De sidste par dage, jeg var på gården, inden jeg skulle tilbage til eksamen, kom kusinerne hjem fra sprogkursus i London. De havde udviklet sig meget, siden jeg havde set dem sidst og havde begge fået en flot krop med store faste bryster og en smækker røv. Vi fandt hurtigt sammen igen som dengang, jeg var feriedreng. En dag hvor solen skinnede varmt, foreslog Marta, at vi efter frokost skulle gå ned til åen og bade. Jeg ville gå op på værelset for at hente mine badebukser, men med et skævt smil sagde pigerne, at det ikke var nødvendigt med badetøj. Nede ved åen tog vi tøjet af, og jeg kunne nu i smug rigtig betragte deres veludviklede kroppe…
 

Finn P

Bondegårdssex, del 2

0703
2016

Jeg læste flittigt enten inde eller ude i haven, hvis der var godt vejr, og jeg blev indlogeret på det sædvanlige gæsteværelse ved siden af Else. En aften kunne jeg høre at det puslede uden for hendes dør, og der lød en svag banken. Hun åbnede straks døren. Nu blev jeg nysgerrig og fandt mit sædvanlige kikhul. Nu kunne jeg se, at det var karlen Søren, der var på besøg. De krammede straks hinanden, og han tog hende på brysterne, mens hun kørte en hånd rundt i skridtet på ham, så der kom en mægtig bule. Snart smed de begge tøjet, og Søren havde en kæmpepik, som pegede skråt op i vejret. Else var ikke sen til først at tage godt fat i pikken og så forsøge at gabe over den og sutte den. Else blev nu lagt ned på sengen, og med kraftige smaskelyde slikkede Søren hende i kussen, og hun kom snart i en højlydt orgasme. Så prøvede han at få lirket sin stive stang ind i kussen.
 

Finn P

Bondegårdssex

2102
2016

Vi børn kunne som mindre være i karret alle tre samtidig, og på skift skulle vi så rejse os op, mens tante vaskede os over hele kroppen. De andre voksne blev skrubbet på ryggen af faster eller Else.  Jeg havde så også rig lejlighed til at iagttage de andre. Onkel var lille og senet og med en stor pik hængende mellem benene med et stort hoved. Jens havde en lang flot pik, som havde en tendens til at røre lidt på sig, når han kiggede på faster og Else. Faster var kraftig og havde nogle kæmpestore hængende bryster, en stor bag og en mørk behåret kusse med grå strøg i. Else havde en fast krop med store faste bryster, kraftige hofter og en sort kusse. Efter badet tog alle nattøj på og gik over i køkkenet og fik aftenskaffe. En aften havde Jens og Else ekstraordinært fået lov til at låne badet, da de skulle til bal i Venstres Ungdom. Vi kom forbi, og da vi kunne se, at der kom røg op af skorstenen, skulle vi se, hvad der foregik og listede hen og kiggede ind af vinduet. Jens og Else sad begge i karret vendt mod hinanden, og Jens sad og kildede hende i kussen med tåen. Hun legede med hans pik, som var blevet stiv, så hovedet stak op over vandet. Så rejste de sig op i karret, og Jens' pik pegede strunk ud i luften, hvilket fik Else til at gribe om den og sutte på den.
 

Hairulf

Rideskolen

0602
2016

Jeg nåede ind på gårdspladsen, så blev jeg antastet af en af rigmands-sønnerne, som meget brovtende meddelte mig, at her havde jeg ikke noget at gøre. Inden jeg nåede at fortælle om mit ærinde, kaldte han på en stor vagthund, som røg direkte i flæsket på mig og bed mig eftertrykkeligt i benet, så blodet sprøjtede. Jeg vrælede højt og ville løbe væk; men hunden løb efter og sprang op og bed mig i skulderen, inden jeg endelig slap bort. Så hed det hospitalet, de rensede og syede mine sår, og indlagde mig derpå, fordi de havde mistanke om beskadigede nerver ved skulderen. Da jeg havde ligget lidt og kigget op i loftet, trådte rideskole-ejeren ind på sygestuen. Han begyndte ret overlegent at fortælle, at jeg jo var trængt ind på privat område, hvor jeg ikke havde noget at gøre, så det var min egen skyld, at hunden havde angrebet mig. Så blev jeg for alvor sur og sagde: ”Jeg har fundet din tegnebog med en masse penge i, og ville aflevere den direkte til dig. Nu bliver det så til politiet
 

Tenna

Babysitting

3101
2016

Da jeg var kommet i seng, lå jeg og kælede lidt for min fisse. Det er noget jeg gør næsten hver aften, inden jeg skal sove. Det er så dejligt og jeg elsker de følelser det giver i kroppen, også bag efter. Jeg lod mine hænder køre ned, på hver sin side, af min klit og helt ned over skamlæberne. Jeg havde beholdt min G på, det plejer jeg faktisk ikke, men lige i dag, skulle jeg jo sove et nyt sted. Man ved jo aldrig, hvordan det er. Så jeg valgte, at beholde min G på. Jeg havde dog ikke en T-shirt på, men, jeg havde dog en liggende lige på gulvet ved siden af sengen, hvis jeg hurtigt skulle op og ind til Signe. Ret hurtigt, lod jeg mine hænder køre inden for linningen, så jeg havde mine fingre direkte på min glatte fisse. Jeg er altid glat, det kan jeg bedst lide. Jeg fjerner de hår der kommer, mindst én gang om ugen. Jeg lod en finger køre ind i revnen og ned til min fisseåbning.
 

Charles

Frække forbindelser

1408
2015

De andre kvinder gik rundt i stiletter, korte kjoler, smukke corsager med strømpeholdere, frække dragter og netstrømper, en af dem kom hen mod hende, og Isabella bemærkede hurtigt kvindens frække lidt mere modne krop i forhold til sin egen, og tænkte ”Wow, sikke en kvinde”, da kvinden kom hen til hende sagde hun med den smukkeste stemme ”Hej smukke, sidder du helt der alene? Jeg hedder Karina, hvad hedder en ung pige som dig mon?” Isabella smilede genert og rødmende let og svarede nervøst ”Isabella”, og i det samme snublede Karina tydligt med vilje, og hendes Cosmopolitan ramte ud over Isabellas hvide kjole, så den blev rød og gennemsigtig nok til, at man kunne ane den hvide blondeBH, hun havde indenunder. Smilene udbrød Karina hurtigt ”Ups, skete der noget?”
 

John F

Balkon med udsigt

1207
2015

Jeg havde læst i nogle timer, da der pludselig kom to unge piger ud på altanen overfor (der var ca. 15 meter mellem de to altaner), jeg vil tro de var omkring 15-16 år, de satte sig til at spille kort. Min opmærksomhed blev dog hurtigt distraheret af de to tøser, og der blev fniset meget på deres altan. Først kunne jeg ikke finde ud af hvorfor, men så opdaget jeg at deres finisen var rettede mod mig. I min egen lille læse verden havde jeg ikke tænkt over, at jeg var nøgen under håndklædet, og jeg havde på et tidspunkt sat fødderne op på en af de andre stole, så der var helt åbent udsyn til min pik, og det havde de unge piger selvfølgelig opdaget, og hele situationen blev ikke bedre af, at det var en halvfræk bog, jeg læste, så min pik var halvstiv…
 

John F

Karina, del 1

2106
2015

”Du spurgte tideligere til, om jeg havde en kæreste, og det har jeg ikke, fordi jeg stadig ikke har prøvet at være sammen med en fyr, og jeg er lidt bange for, at første gang skal gøre ondt, så jeg vil gerne have, at den første er en erfaren fyr, gerne en der er lidt ældre end jeg, så han ved hvordan det skal gøres.” ”Øh ok,” sagde jeg, jeg vidste ikke helt, hvordan jeg skulle svare på det hun fortalte mig, men hun sagde, ”jeg tænkte, om du måske ville hjælpe mig?” Først forstod jeg slet ikke, hvad hun mente med at hjælpe hende, ”hjælpe dig” spurgte jeg dumt. ”Ja, altså måske du kunne være den første, jeg tænker, du må jo vide, hvordan man gøre en kvinde glad!” Jeg blev meget tændt med det samme, men sagde, ”er du sikker på, at du vil have sådan en gammel mand som mig til at være den første?” ”Ja, det var faktisk derfor jeg tog med, jeg er sikker på, du er den helt rigtige.”
 

Anne

Pigesex på lejrskolen, del 1

1902
2015
- Er der heller ikke nogen dreng, der har kælet for dig forneden? spurgte Lise. Så dum, kedelig og begynderagtig man kan føle sig: - Nej, indrømmede jeg. – Må jeg prøve? sagde Lise. Du skal bare sige til, hvis du ikke vil, men jeg vil gerne prøve. - Okay, men lige så stille, sagde jeg, på en måde spændt og samtidig lidt forskrækket. Lise rakte ned og trak mine små hvide Sloggi-trusser af. Hun lå stille og kiggede på min kusse. Jeg var ved at sætte hænderne for, men hun tog dem til side og sagde: - Jeg skal nok være forsigtig. Hun fjernede hænderne og kiggede igen: ”Den er flot” sagde hun og begyndte langsomt at røre ved mit venusbjerg, lod fingrene blidt og forsigtigt glide igennem de små krushår og op og ned af inderlårene. Det føltes rart og efter et stykke tid begyndte jeg at slappe af og give mig hen. Jeg mærkede Lises langfinger kærtegne min revne, samtidig med at hun tog min brystvorte i munden. Jeg var lidt forskrækket, men ville ikke protestere, prøvede at gengælde kærtegnene, men Lise sagde, at nu var det min første gang, så jeg skulle bare tage imod og tænke på mig selv. Jeg spredte benene lidt, så hun bedre kunne komme til, min kusse var også helt våd nu, efter at Lise havde været i gang med brystvorterne.
 

Anne

Pigesex på lejrskolen, del 2

2802
2015
- Har du tænkt på, hvordan det vil være at have en pik oppe i dig? spurgte Lise. Jo, det havde jeg tit fantaseret om, men der havde jo ikke ligesom været lejlighed. - Kunne du tænke dig at prøve? – Selvfølgelig, men hvordan? Lise rejste sig og gik hen og hentede noget i sin taske, lagde sig ved siden af mig og viste mig det. Et stearinlys. Ikke et stort et, bare sådan et rødt almindeligt et, lidt over julelys-størrelsen. Jeg blev lidt spændt ved tanken. - Kunne du tænke dig at miste din mødom til sådan en her? - Jeg vil gerne miste min mødom til dig, Lise, sagde jeg så, lagde mig om på ryggen og skød bagdelen og kussen frem. Lise lagde en pude under mig, så det var lettere for hende at komme til. Så lagde hun sig ned ved siden af mig og begyndte at kysse og kæle for mine bryster, lidt efter lagde hun hånden på min kusse, skilte mine kønslæber og begyndte at lege med kussen
 

Anne

Første berøring, en genert ung mands debut

0301
2015
For første gang mærkede jeg et andet menneske lægge hånden på min pik. En skøn fornemmelse, som jeg stadig kan huske. Ikke den lille, ivrige pigehånd, som jeg havde forestillet mig, men en stor og følsom mandehånd, der vidste, hvad den havde med at gøre og som nok vidste, hvordan en ung mands pik skal have det. Først på skaftet, så ned og to fingre under kuglerne, og så op omkring pikhovedet. Jeg var ved at eksplodere og virkelig nysgerrig rakte jeg også hånden ned under håndklædet og tog om Hennings pik. Hvor var det en kildrende fræk fornemmelse at mærke en anden mands lem! Fløjlsblød udenpå og så alligevel hård og fast. Vi kælede for hinandens pikke, lidt famlende, men også ophidsede. Frem og tilbage gik hænderne, jeg var fascineret over at røre ved en anden mands pik og tænk, at han tændt på at røre ved mig!
 

Puf

Opgaven med nørden, Else

2610
2014

Vi satte os i klitten, og kiggede ud over vandet med armene om hinanden. ”Else, du er smadder sød”, sagde jeg, ”Vil du være min kæreste?” Hun nikkede, og sagde ”Kys mig!” Vi kyssede længe, og mærkede bare hinandens kroppe. Da vi kom hjem tændte Else stearinlys, så der var hyggebelysning. Vi kyssede igen, og vores hænder udforskede den andens krop. Else tog den blå sweater af, og jeg var hurtigt af med skjorten. Hvis hendes bryster så flotte ud i sweateren, var det intet imod hvordan de så ud nøgne: Stive mørke vorter på perfekte runde og ikke for store bryster. Else stønnede svagt, da jeg kyssede vorterne. Hun tog et rask tag i livremmen, og åbnede mine bukser. Min pik var i forvejen stiv, men da hun tog om den kom den til at stå som en flagstang. Jeg lynede hendes bukser ned, og skubbede dem og trusserne ned. Hun havde en lækker mørk trekant
 

Hairulf

Mor og Datter

0210
2014

Netop som jeg var ved at tænke, at det her det fører vist ikke til noget, så måske skulle jeg blot stikke pikken op i hende og få det overstået, så skete der alligevel noget. Hun skrævede mere ud med benene, hendes hænder pressede mit hoved mod fissen, der lød først et par dybe suk efterfulgt af et dæmpet skrig, mens kroppen vred sig i orgasme. Nu fik jeg travlt, jeg fiskede det frem, jeg havde hentet bag teltet, en lille flaske olivenolie, smurte lidt på hendes skamlæber og med en finger lidt op i kussen, jeg hældte lidt mere op i hånden og smurte spidsen af min pik godt ind, så den blev glat og glinsende. Derpå lagde jeg mig hen over hende og styrede pikken ind mellem de smurte læber, det gik nemt at få hovedet indenfor; men så mærkede jeg en tydelig modstand og Datter fik en plaget ansigtsudtryk. Jeg trak mig en cm tilbage for at få tilløb, så stødte jeg til. Det føltes ikke som om noget blev sprængt, snarere som om det blev skubbet til side, og nu gled jeg ind. Et par stød og jeg var i bund
 

Merlin

Søstre, del 3

1805
2014

Søsterens støn mod hendes læber, gør Inger tosset af liderlighed. Hun begynder at øge tempoet af dildoen ind og ud af Inas fisse og presser den helt op mod hendes mødom. Ina ømmer sig lidt hver gang dildoen rammer, men samtidig får den skønne glidende fornemmelse af dildoen i hendes stramme fisse hende til at gispe højt og instinktivt presse sig ned mod den. ”Nu!” tænker Inger, da hun fornemmer, hvordan Ina presser sig mod dildoen, og i et langt pludseligt stød presser hun dildoen helt op i lillesøsterens snævre fisse. Et kort sekunds modstand, et kort skingert skrig af smerte, og dildoen er begravet dybt i Inas fisse. Inger lader den blive deroppe og holder søsteren tæt ind til sig. Hun fornemmer den varme nøgne krop mod sig og overøser lillesøsterens ansigt og læber med kys og små mumlende ord. ”Gør det meget ondt?” spørger hun lidt bange. Ina ser op på hende. Smerten, der jog igennem hende, er nu næsten væk og er igen afløst af den behagelige fornemmelse af dildoen i hendes fisse.
 

E & E

Truls blir voksen

1702
2014

Heidi la seg på plass. Truls måtte få starte med en klassisk misjonær, slik at han visste hva det var. En stilling som ga øyenkontakt. Hun visste jo at andre stillinger var bedre. Men, Truls skulle vite hva det var lurt å kunne når han fikk den første kjæresten som ville leke med ham og kjønnet hans. Truls hadde selvsagt sett porno. Dette var noe helt annet. Dette var varm hud, fuktighet, forventning, kåthet og glede. Han smilte lykksalig da han kjente at han gled inn i Heidi, så av øynene hennes at hun likte det. Han nøt øyeblikket og ventet litt til han begynte med det han visste han skulle, ville han skulle. Heidi ba ham legge en pute under rumpa hennes. Truls trakk seg ut og gjorde igjen hva han ble bedt om. Det var en like stor nytelse å gli inn på nytt. Så plutselig, visste kjønnet og kroppen hans hva de skulle. Truls slapp seg løs, slapp kroppen løs. Kjente at han falt inn i en takt, kjente Heidi strammet seg om kuken. Han kjente underlig elektrisitet forplante seg fra Heidi til ham selv, skjønte at hun begynte å få orgasmer. Det var det siste bevisste øyeblikk før han var nådd til et punkt hvor han kjente en egen høyspenning og kjente at nå, nååå, nååååå kom han...
 

Claus

Claudias nytårsknald

2901
2014

”Apropos naturret - så det faktum at du lige under din jakke har nogle dejlige nøgne bryster, det giver ligesom kæppen ret til at opføre sig fjollet.” ”Hvor fjollet kan din kæp finde på at opføre sig, hvis den rigtig fik lov til at mærke er par bare patter – ku’ den så lokkes med ud på en ridetur i natten.” ”Æh – hva’ mener du - mener du at vi ska’ bolle,” kom det fra ham. ”Du ka’ kalde det hvad du vil, men med den størrelse jeg ka’ mærke din fjollestang har, så minder den mig om de hingstepikke jeg husker fra min fars gård - så at prøve den vil nok blive noget af en ridetur.” Heino prøvede nu forsigtigt at give mig et kys, men da jeg besvarede det med et rigtigt tungekys, hviskede han hæst til mig: Vi går ned til lejligheden, jeg ganske vist deler med Bertil, men vi har hver vort soverum. Vi begav os en etage ned til Heinos fælles kollegielejlighed, men Heino stoppede flere gange op undervejs og kyssede mig heftigt samtidig med han kælede med mine bryster
 

Hairulf

Venskab

0501
2014

Vi skelede lige til hinanden, så knælede jeg ned mellem hendes ben og begravede min tunge i den lækre lille lyserøde fisse, mens Troels bøjede sig frem og tog en strittende brystvorte i munden. Det virkede, inden længe blev Majs åndedræt til dybe suk og stønnen, og da jeg stak først en, så to fingre op i hende råbte hun højt, og så kom hun med en langtrukken klagende lyd. Da hun havde sundet sig et øjeblik, stillede hun sig på alle fire på gulvet med røven mod Troels og hovedet mod mig. Vi fangede straks ideen, Troels gik ned på knæ bag hende og styrede sin pik ind mellem hendes skamlæber, der var våde og bløde efter mit slikkeri, og jeg lagde mig på knæ foran hende så hun kunne sutte pik på mig. Hun sugede så kinderne bulede indad og tog den virkelig langt ind, så jeg måtte snart kæmpe hårdt for ikke at komme alt for hurtigt. Først da jeg kunne se på Troels' øjne, at nu var han på vej, gav jeg los. Vi kom sammen, og jeg ved ikke hvem der brølede højst, så trak vi os ud af hende, rejste os op, og jeg sagde 'tak' og kyssede hende på munden
 

Merlin

Søstre, del 1

2307
2013

”Du er våd,” siger Ina, og stirrer fascineret på den tydelige våde plet på søsterens skridt, ”har du tisset?” ”Nej, dit fæ” smiler Inger, ”sådan skal den være, når noget gør dejligt, som du gør nu.” Hun spreder benene og viser villigt sin lillesøster den voksende våde plet på de hvide trusser. ”Du er garanteret også våd” siger hun, og skynder sig at fortsætte inden Ina når at protestere. ”Her, lad os se ad.” Den skønne følelse af søsterens kælen for Inas bryster, får hende til viljeløst at lade sig glide bagud. Inger kravler op mellem hendes ben og rækker op mod søsterens talje. ”Du skal også,” hvisker Ina. Inger nikker og får snart lynet sin kjole ned og skubbet den ned om de faste solbrune lår og med et hurtigt kast sender hun den flagrende gennem luften. Hun begynder med febrilske fingre at åbne knappen i Inas jeans, og snart får hun trukket lynlåsen ned. Hun ser på Ina der ligger med lukkede øjne, og lader så hænderne glide rundt om hende og griber fat i kanten af lillesøsterens jeans og begynder at trække dem ned. Instinktivt rækker Ina ned og griber fat i sine jeans, men kun et ganske kort øjeblik, så slipper hun og løfter sin numse for at give søsteren plads til at trække hendes jeans af hende.
 

Merlin

Søstre, del 2

2909
2013

Hun mærker Ingers tunge mod de fine hår på hendes venusbjerg og ubeslutsomt griber hun fat i søsterens hår i et tamt forsøg på at stoppe hende. Men det er allerede for sent. Den første berøring af Ingers bløde tunge mod hendes klitoris får hende til at udstøde et lille overrasket skrig af liderlighed. I stedet for at prøve at skubbe søsterens ansigt væk, presser hun det nu mod sin åbne fisse, for rigtigt at kunne mærke tungens leg og lader instinktivt sit ene ben glide op langs Ingers ryg og op om hendes hals og låser hende fast mod sit brændende skød. Inger lader tungen glide ned langs lillesøsterens skamlæber, og smagen af hende, og tanken om det frække i at slikke sin egen lillesøster, får hende til at stønne sagte, mens hendes tunge smager de lidt salte safter fra Inas fisse. Hendes egen fisse er en glødende vulkan af varme og liderlighed. Hun må have bare en smule lindring for den vellystige kløen i skridtet. Hun drejer sig lidt så hendes nøgne brystvorte gnubber mod søsterens lår og lader en hånd glide op mellem sine ben, til den sjaskvåde trusse
 

Caelestis

Julefornøjelsen 2

1712
2012

Hurtigt undskylder Maria overfor Lars og går ind i stuen for at pakke sine ting, men Lars og moren står i entreen og kigger på hinanden. Moren træder over til Lars og tager han i skridtet. ”Den lille diller trænger vist til noget modent og erfarent,” siger hun og klemmer hårdt, mens hun kigger ham direkte i øjnene. Lars ved ikke, hvad han skal gøre. Maria kommer ud i entreen. Moren giver hurtigt slip og træder tilbage, men har stadig direkte øjenkontakt med Lars. Maria kommer i sine sko og undskylder igen overfor Lars, at hun må gå, og træder ud af Lars’ lejlighed. Moren kommer igen tæt på Lars. ”En time, nøgen, ulåst dør med lagen over hoved, ellers…,” siger hun og klemmer igen ham igen hårdt i skridtet og går efter sin datter. Lars er skræmt, hvad har Maria sagt? Og til sin mor?
 

Caelestis

Julefornøjelsen

1112
2012

Sanne ser Lars være meget rød i hovedet og går over til ham. ”Må vi se din diller, Lars?” spørger hun og tager fat i hans bukser for at knappe dem op. Lars yder modstand, men rejser sig op og knapper sine bukser op. Langsomt tager han sine tights af, og Sanne får et chok og griner. "Undskyld,” siger hun og tager sig til munden, mens hun kigger på ham. Hun tager fat om den med to fingre og ved ikke, hvad hun skal gøre. Lars er flov, og flere af pigerne kigger på ham. Mest har han lyst til at gå, men ”katten er ude af sækken” nu, og han kan se, at de alle småfniser...
 

Charles

Fra drøm til virkelighed, del 1

0411
2012

”Århh frk., når vi nu har spist maden, og der er blevet ryddet op, forventer jeg at se dig i spejlrummet, som jeg viste dig i går, præcis kl. 22, forstået?” Jeg nikkede blot kort. Senere på aftenen gik jeg som beordret hen til spejl rummet, gik ind i rummet, hvorpå han lukkede døren efter mig, mit hjerte hamrede af spændthed, dog med en snert af frygt.
Han gik hen til mig, og jeg kunne nu mærke hans rolige åndedræt mod mit øre, han begyndte stille og roligt at tage mit tøj af, indtil jeg stod helt blottet og prøvede at skærme mig med mine hænder. Han gav tegn til at jeg skulle tage dem væk og stod så og kiggede på mig selv i spejlet, han beordrede mig så til at tage tøjet af ham. Da jeg havde taget tøjet af og vi begge stod der helt nøgne, gik han hen til mig og bare holdte fast om mig til jeg faldt helt til ro, så gav han slip og sagde så, ”På gensyn frk. og husk du må ikke tage tøjet på før i morgen,” og så gik han. Jeg gik hen, gjorde mig klar til at sove og lagde mig så i seng. Da jeg havde sovet lidt, vågnede jeg ved lyden af at nogen var i mit soveværelse, men jeg kunne dog intet se, min dyne blev løftet…
 

Charles

Fra drøm til virkelighed, del 2

0411
2012

Da jeg kom der ind i spejlrummet lå han der med stiv pik og ventede på mig. ”Frk. lyt og du vil lære, og adlyd alt hvad jeg beder dig om, uden at tøve et sekund, nu er det din tur at glæde mig,” sagde han kåd, og jeg nikkede og lagde mig hos ham som beordret. ”Tag min pik i munden nu!”  Jeg rejste mig op, kravlede hen til ham og åbnede nødvilligt min mund. Han stak sin store pik ind, først viste jeg ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre, fik også lidt brækfornemmelser, og inden jeg fik set mig om, tog han godt fat i mit hoved og pressede sin pik ind og ud af min mund dybere og dybere, gav så slip i mit hår og stønnede højlydt imens. ”Århh dybere, uhh dybere hurtigere århh, slik rundt om.. ned.. årrh langs siden rundt, hurtigere århh…” alt i mens jeg prøvede at gøre mit aller bedste på trods af bræk fornemmelserne. Han stønnede højere og højere…
 

Busse

Fedesvinet

2810
2012

Jeg fik os vendt om, så hun kom nederst. Igen kyssede vi, men nu forsatte jeg med at kysse hende på halsen, hendes bryster ned over maven, og den delle hun havde rundt om maven, fik også en tur. Hun spredte selv benene og lod mig komme til hendes fisse. Hun var ikke barberet, men var meget spredt behåret, så revnen var tydelig, da hun løftede knæene, så mavedellen blev skubbet opad, samtidig spredte hun benene som en invitation. Jeg plantede et kys, der hvor hendes klit skulle være, og hun udstødte et dybt suk, samtidig med at hun klappede lårene samen om mit hoved. Hendes klit var næsten ikke synlig, men meget følsom, jeg slikkede hende på både de udvendige og indvendige skamlæber, hun smagte godt og hele hendes revne var meget våd. Da jeg trak tungen helt fra mellemkødet og op, begyndte hun at trække mig i håret. Derefter rejst jeg mig og gik over til bordet, hvor jeg havde nogle kondomer, dengang hed de WoldBest. - Hvad leder du efter? spurte Else. - Kondomer, svarede jeg. - Ikke nødvendigt, jeg kan ikke få børn, svarede hun og tilføjede, - alle piger, som var på pigehjemmet, blev steriliseret inden vi blev givet fri til dem, der ville have os, så bare kom, jeg vil gerne prøve.
 

Hairulf

Sommerbukken

1410
2012

Så stod han med ét foran hende i lysningen under birketræerne. Helst ville hun være fortsat; men hun sagde alligevel ”hej” og satte sig sammen med ham på den store træstub. Lang pinlig tavshed, så noget trivielt småsnak. Nej, det her duede ikke, hun skulle lige til at rejse sig og gå, da en stor buk fulgt af to råer med ét trådte ind i lysningen. Råerne var tydeligt nervøse; men bukken virkede, som om han beroligede dem. De kom nærmere og stod til sidst kun fem meter fra Esben og Cecilie. Den ene rå vendte bagdelen imod dem, så løftede hun sin lille stump hale og viste sin skede frem, så de kunne se safterne, der stille løb ud af hende. Bukken kiggede en gang på dem, så snusede han råen bagi, løftede hovedet og prustede triumferende, hvorpå han sprang op, pressede sit lem ind i hendes skede og, som bukke plejer, kom efter få sekunder. De to mennesker så måbende til, og da Esben lagde sin arm om Cecilies skulder, rykkede hun nærmere hen til ham og betragtede ham med et lille smil. Bukken kaldte nu på den anden rå, som stillede sig op på samme måde som den første havde gjort. Han nikkede opmuntrende til de to mennesker og så afventende ud. Forsigtigt trak Esben Cecilies trøje af, så undertrøjen. ”Rejs dig op” hviskede han, og da hun stod der, trak han hendes bukser og trusserne ned. Hurtigt kom Esben selv af tøjet, imens havde Cecilie stillet sig ned på alle fire, og han havde fri adgang til at snuse til hendes kønsdele, mens bukken gjorde det samme med sin rå.
 

Hairulf

Alkymisten

3009
2012

Da Johan opdagede at vi var alene, kom han mig nærmere end han nogensinde havde vovet før, og snart stod vi og trykkede os ind til hinanden. Jeg forstod ikke helt, hvad det var for en følelse, der bredte sig i min krop; det var en længsel efter at komme Johan så nær som muligt. Der måtte ikke være noget imellem os, og derfor lod jeg ham løfte mit skørt, så han kunne se og berøre mit skød. Han sagde noget, jeg ikke forstod, alligevel svarede jeg bare ja, hvorpå han skubbede mig bagover, så jeg kom op at ligge på bordet med benene ud over kanten. Mine lår blev blidt men bestemt spredt og til min bestyrtelse lagde han munden til mit skød. Hans tunge, som tiltvang sig adgang til mine mest private dele, vakte følelser i mig, som jeg før kun havde anet. Det var syndigt og forbudt, vidste jeg, men snart var jeg så optaget af nydelsen, at jeg ikke magtede at stå imod. Tilfredsstillelsen kom som en total overraskelse for mig, aldrig før havde jeg oplevet noget lignende. Den dejlige fornemmelse i mit skød steg med et, uden at jeg kunne styre den, den blev til noget midt i mellem fryd og smerte, og jeg kunne kun skrige højt og råbe ”Ja ja jah!”. Bagefter ønskede jeg bare at ligge og lade fornemmelsen klinge af, men nu havde Johan blottet sig og stod mellem mine ben med et uhyggeligt stort rejst lem, som han styrede ind mellem mine lår og op i mit køn
 

Kitten og Poul Bizar

En wannabe historie om Den første gang, del 1

2005
2012

- Åhhh, Erik, det skal være nu, jeg kan ikke vente mere, hvisker jeg og klemmer mig ind mod ham, og han holder mig fast om røven og presser opad, til han mærker min hinde, så stopper han, usikker på om han skal støde til. - Åhhh, du er så dejlig, hvisker han, - jeg vil jo ikke gøre ondt på dig. - Jeg er ligeglad med, om det gør lidt ondt, hvisker jeg, - jeg vil, du skal gøre det, det skal være dig, der er den første. - Åh gud, jeg kan heller ikke stoppe nu, gisper han hæst og støder pludselig lidt hårdt op, og jeg stivner og udstøder et lille skrig, da jeg mærker, at pikken glider op i mig. Han stopper med det samme og holder pikken stille i mig. - Åh, gjorde det ondt, min søde, hvisker han bekymret. - Ja, lidt, men det er bare så dejligt at mærke din varme pik oppe i min fisse, hvisker jeg og begynder forsigtigt at vippe med røven, så pikken kører lidt frem og tilbage i mig. - Åh, det er så godt at mærke din store pik i min fisse, hvisker jeg og vipper mere og mere med røven, og han begynder at støde op i mig og holder så dejlig fast om mine balder, at det føles, som om han overtager styringen, og jeg lader ham gøre det og nyder, hvordan pikken kommer længere og længere op i mig.
 

Kitten og Poul Bizar

En wannabe historie om Den første gang, del 2

2005
2012

- Kan du li' det, hvisker han og finder med fingerspidsen mit mest følsomme lille punkt og masserer det forsigtigt, så forsigtigt, at jeg er ved at tigge ham om at gnide hurtigere, og jeg løfter hofterne op mod hans kælende finger. - Åhhh, jaaaaa, bliv ved, det er så dejligt, du gør mig varm i hele kroppen, jeg har aldrig oplevet noget så dejligt før, gisper jeg hæst, og næsten af sig selv finder min ene hånd hans tykke, hårde, knudrede jern, og mine fingre lukkes om det. - Åhhh, jaaa, gnid min pik, grynter han, mens hans finger kører hårdere rundt på min lille tap, og jeg vrider mig og stønner, og jeg gnider op og ned af den varme, pulserende stang, jeg for første gang mærker i min hånd. Pludselig holder jeg vejret og sitrer over hele kroppen, for han lader langsomt fingeren glide op i min lille mis og begynder at køre den ind og ud, og jeg ryster over hele min unge, nøgne krop, og det rykker i hans tykke lem, og mine fingre bliver våde og glatte af den saft, der siver fra det svulmende hoved. Jeg strammer mine fingre om hans dunkende jern, og han stønner og begynder at støde den ind i min hånd, som om han kneppede den, mens han lister en finger mere op i min lille revne, og jeg vrider mig og grynter af nydelse.
 

Hairulf

Mette er bare så kikset, del 2

2204
2012

Nu, tænkte jeg og pakkede et kondom ud. I skolen havde jeg set en meget klinisk oplysende film om erotikkens mysterier for unge, hvor det blev demonstreret, hvordan man satte et kondom på enden af et kosteskaft, det så nemt nok ud. Desværre nægtede min pik optræde som et kosteskaft. Den var stiv nok, det var ikke det, der var problemet; men min forhud var lidt stram og var derfor i vejen, så jeg måtte famle ret længe inden gummiet sad som det skulle. Mette var kommet til sig selv og fulgte interesseret med i mine bestræbelser. "Lov mig, at du er forsigtig", hviskede hun, "husk, det er første gang". Det lovede jeg hende og lagde mig så ovenpå hende mellem hendes spredte lår og forsøgte at ramme det rigtige sted. Det havde jeg ikke den helt store succes med, så det endte med, at Mette tog et solidt greb om min pik og fik stukket den et lille stykke ind. Jeg syntes selv, at jeg var ret forsigtig; men jeg kunne godt mærke på Mette, at det ikke var nogen ren nydelse for hende. Det var nok en fordel, at jeg kom meget hurtigt, den nåede kun lige at komme helt ind, og køre nogle gange ud og ind, så stønnede jeg højlydt og sæden sprøjtede ud. Da jeg havde trukket mig ud og hevet kondomet af, blev jeg pludselig nervøs. Jeg havde læst, at det første samleje med en jomfru, var et veritabelt blodbad
 

Hairulf

Min fætter

0103
2012

For pokker, jeg havde glemt mine briller, opdagede jeg, da jeg havde kørt et par kilometer. Ingen briller, ingen læsning, så jeg vendte om og skyndte mig tilbage. Huset var øde og låst, da jeg nåede det, jeg løb op ad trappen til mit værelse, fandt brillerne, og da der var meget lummert på værelset, gik jeg hen for at lukke vinduet op. Fra vinduet kunne jeg se det lille havehus, hvor vi tit drak te. Jeg kunne også se Jens, han stod nøgen, ret op og holdt med begge hænder om et hoved, jeg kun kunne ane, men som tydeligvis var i færd med at sutte på hans pik. Nå, det var altså derfor han ikke var interesseret i mig, der var en anden allerede, tænkte jeg med en blanding af bitterhed og resignation. Selvfølgelig var jeg nysgerrig efter at se, hvem han var sammen med, så jeg tog den meget dyre fuglekikkert, jeg havde arvet efter min far, og rettede den mod havehuset. Jeg havde nær tabt kikkerten, da jeg opdagede, at det var hans lille rødhårede skolekammerat Gorm, med lukkede øjne og kinder, der var helt hule af at suge, som gav Jens oralsex. Netop mens jeg så på det, kom Jens med et brøl, jeg ikke kunne høre, kun se i kikkertens lille synsfelt, Gorm suttede et par sekunder mere, så trak han hovedet til sig og tørrede sig om munden med sit skjorteærme
 

Alexa

Den vildfarne jomfru

2201
2012

Hun havde fortalt, at hun var forlovet og skulle giftes til Sct. Hans, Karl sagde, at så havde hun jo nok prøvet at dele seng med en mand før. Men Benedicte sagde, at hun og hendes tilkomne var enige om, at det rigtige var at gemme elskov, til man var gift. Karl måtte tilstå, at han, skønt han aldrig havde været i nærheden af at blive gift, flere gange havde delt seng med en kvinde. Benedicte synes nok, det var syndigt, og brød sig ikke helt om hans frimodige snak, men hun synes ikke, hun skulle fordømme ham. Han havde trods alt åbnet sit hus for hende og tilbudt hende hjælp i hendes nød. Bennedictes tøj var stadig ikke tørt, så Karl fandt en natskjorte, hun kunne sove i, og så kravlede de ind mellem halmmadrassen og dundynen. Hun faldt hurtigt i søvn, men ud på natten begyndte hun at drømme. Det var en drøm, hun havde drømt flere gange, den handlede om, at hun gik mellem to heste på en eng. De to heste legede og gik tæt sammen, og til slut sprang hingsten op på hoppen og bedækkede den. Benedicte havde som barn set en hest blive bedækket, havde set hvordan det foregik. Synet af hingstens enorme lem, der rejste sig under den og forsvandt ind i hoppen, synes hun var skræmmende, men også sært dragende.
 

Tenna

Skolegangen, del 1

0409
2011

De andre piger fra klassen mobbede mig også med det, så jeg syntes, det blev mere og mere træls på skolen. Efter sådan en dag med to gymnastiktimer, var Ane og jeg på vej til omklædningen, da Line og hendes sjak, 7 andre piger fra klassen, kom og tog os bagfra, de bar og slæbte os ind i et andet omklædningsrum, og de begyndte at daske lidt til os, ikke hårdt men, alligevel. Line kommanderede de andre til at give os bind for øjnene. Både Ane og jeg protesterede, men de var for mange om det, så det hjalp os ikke. Vi blev bindfoldet, og så startede de på at tage vores gymnastiktøj af, så vi til sidst kun havde trussen tilbage. De kommenterede hele tiden vores udseende; sikke små patter de har. Ane er faktisk lige så høj som jeg, og hendes bryster er også næsten samme størrelse som mine, dog er hun lidt bredere over hofterne, og så har hun rødblondt langt hår. Jeg kunne mærke, at der var nogen der begyndte at tage på mine bryster og klemme mine brystvorter. Mine brystvorter svarede igen ved at blive hårde og rejse sig og blive meget følsomme. De havde åbenbart gjort det samme ved Ane, for hun råbte AV, og sagde, at de skulle slippe hende, og lade os være i fred. Men vi kunne ikke komme fri, lige meget hvor meget vi prøvede.
 

Tenna

Skolegangen, del 2

1109
2011

Tiden sneglede sig af sted, men endelig ringede det ud. Ane og jeg gik ned mod gymnastik med vores skoletasker. Da vi kom derned, stod Line og ventede på os. - I skal hjælpe mig og Lea inde fra C klassen om lidt, sagde hun. - Hvad skal vi hjælpe med? spurgte vi i munden på hinanden. - Det ser I om lidt, sagde hun. Vi stod og ventede lidt, indtil Lea kom og sagde, at der var samling. Hun åbnede døren ind til rummet, vi havde været i, i fredags. Der kom 5 piger mere, da vi var kommet ind. En af dem havde jeg set på skolen, men de andre 4 kendte jeg ikke, de virkede også lidt  ældre end vi andre. Jeg opdagede, at i hvert fald én af dem havde været der i fredags. Jeg kunne kende hende på stemmen. Lea sagde så, at der om lidt ville komme 2 piger, som vi skulle snuppe. Alle nikkede, og vi gik ud på gangen på den anden side af gymnastik. Vi ventede lidt inden der kom nogen gående ned mod os. Line sagde til Ane og jeg, at det var 2 piger fra 9 klasse. Lea var klar, da der kom nogle piger gående. Hun pegede og viste hvem vi skulle tage. Vi gik fire derhen
 

Tenna

Skolegangen, del 3

1809
2011

- Uhm, det er dejligt det her! sagde hun og skruede lidt op for hastigheden. Jeg stod bare og så på hende, det var som om, at luften stod helt stille i værelset. Det var spændende. Der gik ikke lang tid, inden Sussi begyndte at stønne højere og ret hurtigt kom i en orgasme, som hun nærmest skreg ud i rummet. Jeg kunne se, at hendes krop rystede, hun havde lukket øjnene og nød det i fulde drag. Da det hele ebbede ud, rejste hun sig og sagde. - Puha, det var lige, hvad jeg trængte til. Kom her, så er det din tur! Jeg stod lidt som forstenet og vidste ikke rigtigt. - Kom nu her, det er vildt dejligt, og du behøver ikke have tøjet af. Hun tog min hånd og førte mig tættere på. - Sæt dig nu ned på den. Jeg skrævede ind over den og satte mig forsigtigt ned. - Din fisse skal være på den hvide der, sagde hun og pegede ned.
 

Tenna

Skolegangen, del 4

2509
2011

- Vil du ikke slikke mig? Jeg rødmede og nikkede. Sussi lagde sig på sengen, og jeg satte mig på hug foran hende. Hun rykkede lidt tættere på, og jeg begyndte at slikke hendes allerede våde fisserevne. Hendes klit stod frem for oven. Jeg slikkede direkte på klitten og lod min tunge finde hendes fisseåbning. Hun var hurtigt med og begyndte at stønne og ligge uroligt med underlivet. Jeg slikkede hendes fisseåbning og fik min finger listet med derop. Så flyttede jeg tungen til hendes hårde klit og tog min finger til hjælp i fisseåbningen. Hun var enormt våd og dejlig. Jeg spillede med min pegefinger lige i åbningen mens jeg slikkede hendes hårde klit. Jeg tror ikke, der gik mere end et halvt minut, så kom hun i en krampetrækkende orgasme.
 

Tenna

Skolegangen, del 5

0210
2011

– Så min pige, nu skal jeg se, om rektor snart er klar. Hun gik ud af rummet, og jeg hørte døren blev lukket. Så skete der noget sælsomt, bordet jeg lå på begyndte at vibrere, sådan ganske let. Det bevirkede i hvert fald, at mine bryster blev mere eller mindre masseret nærmest. Det sendte en dejlig følelse gennem hele min krop. Jeg lå jo og ingenting kunne gøre ved det, så jeg kunne ligeså godt prøve at nyde det bedst muligt. Der gik vel en to-tre minutter, så standsede bordet igen, og jeg lå og trak vejret tungt. Det var vildt ophidsende, det prikkede og kriblede i min fisse og mine brystvorter var så hårde, at de nærmest gjorde ondt. Døren gik op, og jeg hørte en komme ind i rummet. Jeg kunne ikke se hvem det var, ej heller høre det. Jeg mærkede bare to hænder på mine røvbalder, der brugte neglene og kradsede og kradsede helt ned mellem mine lår. Ingen sagde noget. Så gik vedkommende igen, og jeg lå og åndede tungt. Der skulle ikke have været kradset ret meget mere, så ville jeg være kommet lige på stedet. Der var helt stille et stykke tid, det eneste jeg kunne høre, var min egen vejrtrækning. Døren blev åbnet igen
 

Tenna

Skolegangen, del 6

0910
2011

Rektor vinkede af mig, at jeg skulle følge med ind på kontoret. Da vi kom derind, sagde han. – Er du liderlig, Tenna? Jeg nikkede. Min fisse værkede bestemt, og mine brystvorter var som sten. - Så tag tøjet af, sagde rektor. Jeg begyndte at klæde mig af, det var jo nemt og hurtigt. - Lad mig se dig ordentligt, sagde han, efter at han havde sat sig på den stol, hvor han havde siddet og slået Mie.Jeg stillede mig hen foran ham. Han spredte sine ben og trak mig ind mellem dem, så han havde mine bryster ud for sit ansigt. Så begyndte han at slikke mine brystvorter. Det vil sige, han slikkede, suttede og bed let i dem. Trak ud i dem med sin tænder. Det tændte mig helt vildt. Min fisse savlede og klitten stod godt frem. Rektor blev ved med at koncentrer sig om mine bryster et godt stykke tid. Så mærkede jeg hans hænder på mine balder. Han førte fingrene ind lige under balderne og ind på mine inderlår. Så begyndte han at massere mig der. Han kørte et par fingre op til mine fisselæber og masserede også der. Det sortnede næsten for mine øjne, så godt var det!
 

Tenna

Skolegangen, del 7

1610
2011

Jeg kunne mærke hendes fissehår på skambenet. Jeg aede lidt med fingrene der, men lod dog min hånd nærme sig hendes fisse. Det her var vild spændende, både for Mie, men også for mig. Jeg havde aldrig prøvet sådan noget før i en biograf, og der var kun et tomt sæde, inden der sad en mand med sin kæreste og så filmen. Jeg fik min hånd helt ned til hendes klit og videre ned i den våde revne igen. Min langemand fandt hurtige hendes våde fisseåbning, og jeg fik stukket det første led af fingeren ind i hende. Så begyndte jeg at bevæge hånden op og ned, derved nærmest kneppede jeg hende med hånden. Mie gispede lidt, men hun prøvede på at være rolig. Jeg bevægede hånden lidt hurtigere, og kunne mærke hendes klit trykke mod min hånd og finger. Jeg havde min pege- og ringfinger på hver side af hendes fisseåbning. Dem brugte jeg til at massere hendes skamlæber. Hendes klit mærkedes nu meget hård, og jeg skubbede min finger lidt længere ind i hende, med det resultat, at hun gav et højt gisp og nærmest eksploderede i en lidt vild orgasme. Jeg kunne mærke hendes fisse trække sig sammen om min finger. Det var som om den nærmest pumpede, og hendes krop den rystede. Jeg holdt min hånd rolig, indtil hendes orgasme ebbede ud, så bevægede jeg lige hånden lidt igen, men hun greb mig om hånden, og holdt den roligt. Lidt senere trak hun min hånd væk fra sin fisse. Uha, det her var vildt.
 

Tenna

Skolegangen, del 8

2310
2011

– Maven ind og brystet frem! Jeg rettede mig endnu mere. Jeg kunne mærke, at det kriblede i min fisse, og mine brystvorter forrådte mig; De stod strunkt ud i min T-shirt. Jeg var klar over, at rektor bemærkede det. Det herskede, der ingen tvivl om. Han gik rundt om skrivebordet og hen imod mig. – Nå, du tror en enkelt dag er nok? Ja så! Hvad gør vi ved det! Han stillede sig lige foran mig og stirrede på mine brystvorter, der strittede frem i T-shirten. – Bliv stående sådan, sagde han, og gik ud til frøken Jensen. Der gik et par minutter, inden han kom tilbage. Denne gang kom han ind af den anden dør. Jeg stod stadig og ventede på, hvad der skulle ske og var stadig lige ophidset. Mine tanker var omkring det, der skete sidst. Han havde taget en pegepind med, da han kom fra den anden side. Han stillede sig lidt foran mig og stirrede direkte på min krop. Det gøs lidt i min krop. Jeg kunne mærke mine hårde brystvorter mod T-shirten, og det kriblede i resten af kroppen. Rektor havde sin ene hånd i sin bukselomme og den anden omkring pegepinden. Han pegede på mig med pinden og sagde så. – Vil du have tre rap af spanskrøret eller vil du have 10 slag i den bare?
 

Tenna

Skolegangen, del 9

3010
2011

Mine brystvorter var hårde som små sten og fantastisk følsomme. Det gik lige direkte i fissen på mig. Min fissesaft nærmest løb ned af mine inderlår. Rektor æltede min balder, og ind imellem fik mine skamlæber også en tur. Nu tog han mit højre bryst og vorte i munden og spillede med tungen hen over brystvorten. Han førte sin højre hånd op til min anden brystvorte og begyndte at klemme og spille en finger hen over den. Sådan gjorde han, imens han stadig klemte og masserede mine balder med den anden hånd. Det gjorde noget helt vildt ved min krop, jeg kunne næsten ikke stå på benene. Jeg begyndte at ryste og bævre, og pludselig krampede både min fisse, men især mine brystvorter. Det gjorde ondt og godt på samme tid, og jeg stønnede og jamrede højt. Hele min krop rystede og bævrede, indtil sammentrækningerne havde lagt sig igen. En dejlig orgasmefornemmelse bredte sig i hele min krop, og han havde slet ikke rørt min fisse eller klit rigtigt. Bare masseret lidt på læberne.
 

Tenna

Skolegangen, del 10

0611
2011

Mie var straks klar til at kysse mig, da vore hoveder mødtes. Vi tungekyssede helt vildt, Mie var åbenbart blevet meget liderlig nu. Jeg lå sådan, at jeg kunne komme til at nulre hendes hårde brystvorter, så jeg havde dem mellem nogle fingre og klemte, trak og trykkede dem. Mie kyssede vildere og vildere, hun prustede og stønnede... Nå ja, det gjorde jeg nok også, men lagde ikke rigtigt mærke til det. Der lød pludselig fem, seks slag, og det rykkede lidt i Mies krop, men ikke mere end vi sagtens kunne kysse videre uden det gjorde ondt i vores mund og læber. Igen en fem, seks slag, og denne gang mærkede jeg, at Mie fik en orgasme, hun begyndte at ryste over hele kroppen og jamrede i min mund... trak sig lidt væk fra mig og nærmest skreg ud i rummet. - Det var godt, sagde rektor. - Så kan du godt komme op at stå, Mie. Mie kom op, og jeg ville til at rejse mig op, men rektor sendte mig et blik, der betød, at jeg skulle blive liggende. - Så lægger du dig på knæ og slikker Tennas fisse, indtil hun kommer, beordrede han Mie. Mie fik sig lagt mellem mine ben og begyndte straks at slikke min opsvulmede klit og skamlæber, fandt hurtigt min fisseåbning og slikkede og slikkede. Det var vidunderligt, og jeg lavede med det samme samlejebevægelser med underlivet mod hendes tunge og mund. Jeg mærkede også, at hun begyndte at stønne igen. Jeg kiggede op og så, at rektor havde sat sig bag hende og var begyndt at føre sin pik ind og ud af hende.
 

Tenna

Skolegangen, del 11

1311
2011

Min krop rystede. Så mærkede jeg et eller andet blive sat fast i mine brystvorter. Det klemte bare lige lidt omkring vorterne. Det var ikke vildt hårdt, men kunne sagtens mærkes. Så mærkede jeg noget der klappede og slog mig på begge mine inderlår. Det var helt oppe ved min drivvåde fisse. (Jeg fandt bagefter ud af, at det var en hestepisk, der blev brugt. Det var sådan én med et fladt læderhoved.) De slog ikke hårdt, bare så det hele tiden var dejligt. De slog op i lysken på begge sider, ind over min mave og op til mine klemte brystvorter. Så tilbage igen til mit skamben. Her standsede de! Jeg vred mig under deres behandling, virrede fra side til side med hovedet. Der blev lagt en hånd på mit hoved, og jeg mærkede et par læber, der kyssede mig på munden. Det var en langhåret pige. Hun duftede helt fantastisk, og hun var ekstrem god til at kysse. Ret hurtigt tungekyssede vi vildt og intenst. Det, der var sat på mine brystvorter, blev taget af igen, så de frit kunne stritte op mod loftet. Som om det var aftalt, fik jeg en hånd på hvert bryst igen, og de fandt hurtigt mine hårde brystvorter, som blev nulret. Vi tungekyssede stadig, og jeg mærkede igen lette piskeslag på mine lår. Fra det ene til det andet og så på mit skamben og NU! Endelig på min fisse.

Tenna

Skolegangen, del 12 (slut)

2011
2011

Hun bøjede sig igen ned og tungekyssede mig lidt. Så trak hun sig væk igen og gik fra mig. Denne gang bare om på den anden side af sengen for at hente et eller andet. Jeg lå og klemte mine lår sammen i små stød for at få stimuleret min fisse. Mona kom tilbage til mig igen. Denne gang spredte hun mine ben og blotlagde min hungrende og savlende fisse. Hun pustede på min fremhævede klit. Det gøs i hele min krop. Jeg ved ikke, hvad det var, men hun satte et eller andet over min liderlige fisse. Så bandt hun mine ben, så jeg ikke kunne samle dem igen. Det begyndte at prikke og snurre i mine brystvorter. Det, hun havde sat på, kunne åbenbart snurre, eller hvad det nu var. Jeg kunne mærke, at mine brystvorter blev enormt følsomme, og det sendte elektriske stød ned til min våde fisse. Uhhh! Jeg stønnede og vred mig lidt. Nu begyndte det også at snurre og prikke i min fisse. Det ramte direkte på min klit, og jeg begyndte at ryste og jamre lidt. Så stoppede det lige, som jeg var ved at komme. Mona havde åbenbart set eller hørt det. Så kom hun og satte sig overskrævs på min krop igen. Hun satte sin fisse ned over mit hoved og hviskede. - Slik min våde fisse, Tenna. Kom, slik mig! Jeg lod min tunge finde hendes savlende fisse. Hun var fantastisk våd. Hendes fisse nærmest dryppede ned i min mund. Hun begyndte at bevæge sig hen over min mund og tunge. Hun pressede sin fisse ned mod mig og bevægede klitten hen over min næse ind i mellem. Nu startede det igen med at snurre i brystvorterne. Denne gang lidt kraftigere end sidst. Jeg var helt væk i liderlighed. Det samme var Mona åbenbart også. Nu startede det også at snurre i min fisse igen. Jeg begyndte at dirre i hele kroppen.
 

Grænsemand

Frisørtilbud

2808
2011

Han åbner en skuffe og tager et skilt frem, hvor der står: LUKKET INDTIL KL 14.00 og går ud og hænger det på yderdøren, som han derefter låser. Så kommer han ind og trækker persiennerne helt for. Imens har jeg kastet et blik i den åbentstående skuffe. Der ligger nogle pornoblade, øverst et der bærer titlen FORFØRT AF ET MODENT PAR. Udenpå er der et billede, hvor en ung mand ligger på knæ foran en ældre mand med hans pik i munden og en sortklædt domina står i baggrunden med en pisk. Han kommer hen og tager bladet op af skuffen og siger, jeg godt må kigge i det, mens han gør mig færdig. Han mangler at få trimmet hårkanten, og jeg mærker han nu kommer helt tæt ind til min krop. Han læner sig med underlivet ind imod min overarm, og jeg kan mærke hans pik er stiv. I stedet for at vige tilbage, trykker jeg min overarm ind til ham. - Det er godt at mærke, du har lyst. Du kan måske også godt lide dameundertøj, siger han, mens jeg kigger betaget på de frække billeder i bladet. - Nogle gange tager jeg det på, inden jeg klipper de store bønder, der kommer her, og så går jeg og bliver liderlig af at tænke på at blive afsløret.
 

Per

Min søde kusine 1

2504
2011

- Se nu her, sagde hun. Så knappede hun sin sommerkjole op, helt ned til nederdelen. - Se nu, lille fætter – nu skal du bare se! Hun smilede til mig og trak nu langsomt kjolens stof til side og rettede ryggen, så hendes nøgne bryster rigtig vældede frem – hendes store, lækre ungpigepatter med de store, strittende vorter! Ja, dér sad min skønne kusine på loftet og blottede sine dejlige patter for mig, lille dreng. - Se – nu skal du rigtig undersøge mine bryster – ikke doktor? Hun tog mine hænder og lagde dem på hver sit bryst; de var uendeligt silkebløde og varme. - Tag nu og klem godt på mine patter og føl rigtig efter, om der skulle være noget, ikke! Jeg følte det som om jeg skulle besvime, men det gjorde jeg ikke. Nej, jeg tog fat om hendes vældige patter; jeg krammede de lækre, faste bryster, klemte hendes struttende babser, gyngede med dem.
 

Per

Min søde kusine 2

0205
2011

Min kusine, som stadig lå på knæ foran mig, slap nu min pik og sagde: Nu, søde fætter, skal du rejse dig; du skal gå om bag ved mig; og du skal skille mine fisselæber ad og stikke din dejlige stive pik ind mellem dem, ind i mit varme fugtige fissehul – og så skal du kneppe din kusine! Oh – jeg skulle have pikken rigtigt ind i en kusse! Jeg gjorde som hun sagde, gik om bag hende med strittende vippende fugtsivende pik og så nu en ung kvinde nøgen bagfra; åh, hendes rumpe var næsten lige så smuk som hendes bryster! Mellem hendes fyldige lår så jeg fisselæberne svulme, tykke og bløde; dér skulle nu min følsomme drengepik smuttes ind! Jeg aede hende over de skønne runde ungpigeballer. Hun struttede rumpen så meget tilbage hun kunne og hviskede: Så – nu! Stik den nu ind i min fisse, kære fætter – knep mig!
 

Astrid

Overraskelsen

2912
2010

Han rejste sig op og jeg røg ned og sidde foran ham på sengekanten, og åbnede frækt og villigt min mund, så han kunne stikke sin store pik ind i den. Han dyppede den kun lige én gang, men jeg kunne smage hvor dejligt den smagte – af fræk, liderlig fisse. Af min fisse. Han spillede den lynhurtigt af foran mit ansigt, men af frygt for at få det i øjet, som sidste gang, holdt jeg min mund lige foran, så mine læber omkransede spidsen af pikhovedet, mens jeg så lige op på ham. Og så kom han – med et tungt støn, og så væltede den varme sperm ind i munden på mig. Jeg slugte det hele – ikke en dråbe gik til spilde. Shit, det er så frækt, når jeg får lov til det. Jeg blinkede til ham, og suttede et par gange ekstra på den, inden jeg rejste mig, og stadig med kjolen på, forlod rummet med et glas i hånden. Jeg tog en tår vand, for hans skyld, inden jeg igen gik ind til ham. - Nåh, hvor kom vi fra? Spurgte jeg drillende, inden jeg lod mig glide ned ved siden af ham. Han åbnede min kjole, og hjalp mig af med den, inden hans fingre igen gik på opdagelse på min krop. Det gode ved ungdommen er, at han knapt behøvede to minutter, før han igen var klar, og trak mig med over i hans tomandssofa. Han lagde mig ned, og snart var hans store pik helt oppe i mig

Astrid

Sex med forældrene hjemme

2912
2010

Et par minutter senere havde han sat sig op på knæ, hevet tøjet af os begge, og stukket sin store pik op i min fisse, der var mere end klar til at modtage hver centimeter af hans manddom. Jeg stønnede tungt – den sædvanlige smerte skar igennem mig, som en kniv igennem mit underliv. Jeg lagde nakken tilbage, og tog lidt på mig selv. Jeg prøvede at glemme smerten, selvom jeg godt vidste at der ikke var andet for, end at vente. Langsomt fortog den sig, og jeg nikkede til ham. Jeg bed mig blidt i læben, mens hans store pik bankede ud og ind af mig. Åh jo, han havde sgu savnet mig! I løbet af den næste halve time blev jeg rykket rundt i den lille sofa, og taget på alle leder og kanter – og blev endda tvunget til at ride ham, selvom jeg ikke får særlig meget ud af lige netop dén stilling. Da han sprøjtede i mig var jeg kommet tre gange, og var helt udmattet – at jeg skulle holde min kæft gjorde det meget hårdere.

Astrid

Den første gang er altid den bedste

2312
2010

Den weekend han havde taget min mødom. Jeg spredte villigt benene yderligere for ham, mens jeg mærkede hans store pik trænge op i min alt for stramme fisse. Jeg stønnede tungt, og mumlede et lavmælt av, mod hans øre. - Forsigtig... please..., klynkede jeg, selvom jeg godt vidste han var så forsigtig han kunne. Men én ting var vi enige om: den skulle ind! Da den endelig kom i bund, lå han stille, og lod mig vænne mig til den. - Er du okay? Spurgte han bekymret, da han så mit ansigtsudtryk der stadig var fortrukket i en grimasse. - Jaeh... sagde jeg tøvende, og rykkede en smule på mig. Det gjorde ikke så ondt mere. Jeg sendte ham et roligt smil, inden jeg sendte ham et bekræftende nik. Langsomt begyndte han at bevæge sig i mig. Jeg kunne mærke hvordan den langsomt gled ind og ud af mig, og varmen bredte sig i hele min krop. Den var så stor, og det føltes så godt!
 

Palnatoke

Debuten

0912
2010

Hun duftede dejligt, og mens hun begyndte at vise feriebilleder, lagde jeg for alvor mærke til hendes højre inderlår gennem slidsen og kavalergangen. Kagerne blev mere og mere uvæsentlige. Samtidig fik jeg et problem. Jeg var langsomt ved at få rejsning og med de stramme cowboybukser, som var mode dengang, ville det hurtigt blive synligt. Jeg var frygtelig forlegen og kæmpede voldsomt imod. Da var det, vi nåede til billedet fra stranden, hvor hun stod topløs i en lille bikinitrusse. Hendes bryster var store og på trods af dette også rimeligt strittende. ”Ups,” sagde hun, ”ja sådan badede vi næsten alle sammen dér. Synes du ikke mine bryster er pæne?” Samtidig lagde hun ligesom tilfældigt hånden på mit lår.
 

Busse

Lille Bebes debut

0711
2010

Efter nogen tid siger hun, - du må godt gøre mig til kvinde! - Nej, svarede jeg, - det må du selv gøre, for jeg er bange for at gøre dig ondt, hvis du selv sætter dig på min pik, så kan du selv mærke, hvad du kan tåle. - Må jeg god det, spurgte hun, - for jeg har tænkt meget på det, og nu skal det være, for dig stoler jeg på. Hun rejste sig, og det gjorde jeg også, hun kikkede mærkelig på mig da jeg gik over og tog et håndklæde og lagde i sengen, jeg have hørt om blodpletter på lagnet, og det ville jeg ikke risikere. Efter jeg have lagt mig på ryggen med pikken strittende lige i vejret, skrævede Bebe ind over mig og fik mig styret til sit lille hul, hun gled ned mod min pik, og jeg gled en centimeter ind i hende, hun løftede sig igen og prøvede igen, og jeg kom lidt længer ind. – Åh, stønnede hun, igen løftede hun sig og nærmes faldt ned på min pik
 

Astrid

Min første gang

0410
2010

Han fik skubbet sine underbukser af, og få sekunder efter mærkede jeg hans pik mod min fisse. Jeg sank en klump, og prøvede at slappe af. Jeg vidste at det ville komme til at gøre ondt, men stolede samtidig nok på ham til at vide, at han aldrig ville gøre mig mere ondt end nødvendigt, og at han ville passe på mig og være forsigtig. Jeg spredte benene helt for ham, og mærkede gispende, hvordan han trykkede den imod min fisse. Han så meget koncentreret ud i ansigtet, da han igen kyssede mig – nok for at få mig til at tænke på noget andet. Langsomt gled den første halve centimeter op i mig, og jeg klynkede lavmælt, og han stoppede lidt, inden han igen fortsatte med at støde den op i mig. Langsomt en halv centimeter ud, og en centimeter ind
 

Ham den lange

Min debut

3005
2010

Natascha var en pige med blond langt hår, hun havde nogle store fyldige bryster og en god bred hofte og nogle frække balder, hun var alt i alt fræk! Jeg løb efter hende, og fangede hende ude foran et af skolens toiletter. Jeg spurgte om hun ville snave (er ikke så genert når det tager det første skridt) hun svarede ikke, men hev mig hårdt ind til sig, og gav mig et inderligt lang og vådt kys! Jeg var i den syvende himmel og snavede igen med det samme. Vi nærmest væltede ind på toilettet, og hun begyndte at gnide sit underliv krævende op ad mit halvstive lem, der hurtigt blev kampklart. Jeg kyssede hendes hals og skubbede hende blidt ind i en af toiletbåsene og begyndte at tage hende blidt men sikkert på patterne
 

Tenna

Niels, del 1

0205
2010

Vi kom af sted og der blev helt mørkt i bilen. Niels begyndte at ae min mave og lod sin hånd flytte op til mine bryster, der ikke er så store, men jeg var helt bevidst om dem, kælede af og til med dem. Mine brystvorter blev hårde og følsomme og det prikkede lidt i min fisse. Niels fandt min venstre brystvorte og kælede for den gennem min skjortebluse. Jeg går aldrig med bh fordi jeg godt kan lidt fornemmelsen af at mærke kulde og varme og berøringen af det lette stof, sådan. Niels aede min brystvorte med sin tommelfinger, lod den køre hen over brystvorten igen og igen. Så flyttede han hånden over til mit andet bryst og gjorde det samme. Jeg sad og vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre. Der var vild snakken i bilen og Niels snakkede også med imens han legede med mine bryster, så jeg lod som om jeg sov. Niels knappede en knap op, så han kunne få sin hånd ind på mit bare skind og fandt mine bryster igen. Hånden på mit lår aede og klemte han stille med, så stille at ingen kunne opdage det, kun mig.
 

Tenna

Niels, del 2

1605
2010

- I skal bare hygge Jer i mens, sagde han, så gik han atter tilbage til køkkenet, lukkede døren efter sig ind til stuen, så vi var helt alene der ude. Jeg var færdig med at skylle af og stod ved opvaskemaskinen og bukkede mig ned og satte i den. Niels stillede sig igen lige bag ved mig. Han løftede min kjole op, så min røv blev blottet og han kunne se min røde G-streng. - Uhm, hvor flot, sagde han og lagde sine hænder på hver sin balde. Jeg var lige ved at falde forover, men nåede lige at gribe for mig i bordkanten. Han aede min balder med hænderne op og ned. Jeg glemte helt, at jeg skulle sætte i maskinen, så jeg holdt bare fat i bordkanten og nød berøringen. Niels sagde, - hvad med at fylde noget i opvaskemaskinen? Han tjattede mig på den ene balde, ikke hårdt, men lidt bestemt.
 

Tenna

Niels, del 3

3005
2010

Men Niels kunne åbenbart også mærke det, for han stoppede med at kysse mig, og begyndte at små bide i mine lidt ømme brystvorter. Hans pik lå stadig og trykkede mod min fisse. Han løftede sig lidt fra mig og så mig i øjnene. Så trak han sine boxershorts af og jeg så for første gang hans pik. Den var stor omkring 20 cm. og en diameter på 5 – 6 cm. Så kiggede han mig igen i øjnene og lagde sig stille ned over mig igen, kyssede mine mund, og vi smeltede sammen. Min fisse kriblede og dunkede og jeg stødte hele tiden mod hans pik, og var lige ved at komme, da han igen flyttede sig lidt væk fra min fisse. Jeg jamrede og stønnede, at han skulle blive der, men Niels flyttede først sit ene knæ ind mellem mine knæ, så det andet ben, og jeg kom til at sprede mine ben ud til siden. Så lagde han sig igen ned med sin pik på min fisse, og vi kyssede igen helt vildt. Min krop sitrede, og jeg var lige op over, da Niels løftede enden lidt og hans pikhoved fandt min fisse åbning.
 

Tenna

Niels, del 4

0906
2010

Jeg lagde mærke til at Niels talte med ham der sad ved siden af mig og at han stod bag ved Lea imens. Jeg var lige ved at tabe fadet, for jeg kunne se, at han også legede med hendes numse og det havde sin indflydelse på Lea, men også lidt på mig, jeg blev lidt skinsyg. Hun gav nogle små stød bag ud og hun var kobberrød i hovedet. Men aldrig så snart hun var færdig med at servere, sad han på sin plads og fik serveret af mig. Jeg bukkede mig ind over bordet for at han kunne tage noget. Du skal lige hjælpe mig med at få noget på tallerknen, hviskede han, stil fadet på bordet og støt det med din venstre hånd og hjælp mig så med din højre. Jeg gjorde, som han sagde, og så brugte han sin venstre hånd til at øse op med fra fadet. Hans højre hånd kørte han op mellem mine lår, helt op til min fisse
 

Tenna

Niels, del 5

1306
2010

Sover du Tenna? Jeg var musestille og undlod at svare. Der gik måske 15 sekunder, så hviskede hun igen. Sover du Tenna? Jeg svarede heller ikke denne gang, men vendte mig om på siden med front mod hende. Sover du? Hviskede hun igen. Men jeg turde ikke svare lige nu, var alt, alt for optaget af hvad hun kunne finde på at gøre. Da jeg ikke svarede, løftede hun igen dynetæppet ved sin fisse og begyndte at onanere lige så stille. Jeg kunne mærke, at hun spændte sine balder og løftede sin ende mod håndens/fingrenes bevægelser. Hun stønnede også lidt kraftigere. Da jeg vendte mig mod hende, kom jeg til at ligge noget tættere på hende end jeg lige troede i første omgang, for da jeg lod min hånd kravle lidt over mod hende, rørte jeg hendes balde.
 

Tenna

Niels, del 6

2706
2010

Niels begyndte at massere mine balder med begge hænder som han gjorde ved Lea i køkkenet. Det var vildt ophidsende. Der skulle ikke mange berøringer til på min klit før jeg ville eksplodere i en dejlig ventende orgasme. Men Niels kærtegnede min balder klemte dem og kørte sin finger gennem revnen til min stjerne og mellemkødet som han nu masserede hver gang han var der med én af sine hænder. Lea sad og ventede på en ordre til at slikke mig, det vil sige, det tror jeg, for hun gjorde det ikke, i hvert fald. Niels beholdt sin ene hånd ved mellemkødet og masserede det og lod ind i mellem fingeren køre mellem mine skamlæber ved min fisseåbning for at få noget smørelse med tilbage. Han begyndte at køre en finger den modsatte vej, fra fisseåbningen op over mellemkødet til min stjerne og op gennem revnen til lænden, nu med begge hænder. Det var helt vildt og jeg kunne mærke mine lemmer, ja hele kroppen ryste i ophidselse. Pust lidt på hendes klit, sagde Niels til Lea, og hun pustede på den. Det gav et sug i maven og jeg rystede
 

Tenna

Niels, del 7

1407
2010

Jeg satte mig også og fik lige lidt mad i munden, da Niels kom ud og sagde til Tea, at hun skulle tage kartoffel og sovseskåle ud. Hun rejste sig med det samme, og Niels stillede sig lige bag mig og lagde sine hænder på mine bryster og kælede for brystvorterne, der nu stod stive mod den pæne røde bluse. Det varede kun lige til Tea kom ud i køkkenet igen, så begyndte han at rette fade an til næste omgang. Jeg blev færdig med at spise og hjalp lige Tea med at fylde skålene op igen. Så gik vi ind og serverede steg for sidste gang. Da jeg kom til Teas far, var hans hånd straks på indersiden af mit lår og han kørte hånden opad mod min brandvarme fisse og mine balder. Han standsede lige før fissen og kærtegnede det underste af min balde med sin tommelfinger og så hele stykket ind til min ene skamlæbe. Det var ikke direkte ubehageligt, men jeg kendte ham jo ikke, og syntes ikke lige han havde lov til det, men jeg turde ikke sige noget til ham. Men jeg skyndte mig at få serveret for ham, og trak mig tilbage fra ham igen, så da jeg rejste mig op førte hen sin hånd helt op til min bare fisse og han kunne mærke at jeg i hvert fald ikke havde trusse på og hans finger må været blevet lidt våd fra min fisse.
 

Youdontknowdick

Nytårsaften med Trine 2.g

0801
2010

Det var koldt ad helvede til, men jeg havde en god, stor dynejakke. Det havde Trine ikke. Hvad er der lige med piger og påklædning? Minus 10 grader, og så klæder man sig i en tynd, smart cowboyjakke. Trine tog mig stille i hånden igen, og spurgte: ”Varmer du mig ikke derude?” ”Jo,” svarede jeg, mens jeg som en gal tænkte på, hvordan fanden jeg skulle varme hende i 10 minus-grader uden at få ståpik, når hun kom ind under jakken. Det skulle vise sig at være en ganske overflødig tanke. For samtidig med at Trine puttede sig ind til mig under jakken med ryggen til, mærkede jeg hendes hånd på min pik. Hun masserede den, mens vi kiggede på, at de andre tændte fyrværkeri, grinede, skålede, og larmede. Sådan stod vi, og min pik blev stiv - hurtigt
 

Gamle Lars

Det var første gang for både Lise og mig

0711
2009

Næste dag var vi sammen i frikvartererne og efter skole fulgtes vi ad hånd i hånd. Vi gik en lille omvej gennem parken. Her fandt vi et buskads, hvor vi kunne være lidt for os selv. Så begyndte vi vores kærtegn og hidsige kysserier og de blev mere og mere intime. Til sidst lykkedes det os at få åbnet vores tøj så meget, at jeg kunne presse min pik ind i Lise. Det var dog noget ubekvemt, fordi det var 8 minusgrader og vi måtte stå op. Jeg havde ikke noget at beskytte os med, så vi blev enige om at standse og fortsætte hjemme hos mig. Jeg vidste, at min mor var til eftermiddags te hos hendes veninder. På vejen hjem tog jeg mod til mig og gik ind på apoteket og købte nogle kondomer. Ekspedienten så fordømmende på mig og sagde, om ikke jeg var lidt for ung til at gøre den slags ting og pas nu på. Jeg var pave stolt, da jeg kom ud af butikken. Nu skulle vi hjem og prøve det af.
 

Novelle skribenten

Sommerferien
Første dag
del 1

0810
2009

"Skal du ikke have toppen af først?" sagde hun. "Øhhh jo" fik jeg fremstammet, og med ryggen til hende tog jeg min top af. "Snyder, skal jeg ikke se dine bryster?" Jeg kunne bare mærke rødmen stige mig til hovedet, da jeg hørte hendes ord. "Vend dig om, vend dig om så jeg kan se dine bryster." "Jamen." Hørte jeg mig selv sige.·"Kom nu, du skal da ikke være genert over at vise dine bryster frem." Jeg kom nu i tanke om da jeg 3 år tidligere havde været på ferie hos dem. Da havde vi ikke været generte over for hinanden, dengang havde jeg endnu ikke fået bryster og Tine havde kun et par små strittende. "Lad mig nu se dine bryster, og hvis du vil må du da gerne se mine." Jeg var højrød i ansigtet da jeg vendte mig om så Tine kunne se mine små runde faste b-skåls bryster.
 

Novelle skribenten

Sommerferien
Første dag
del 2

0810
2009

Henvendt til mig, sagde hun: ”Kom og se med, hvordan du kan binde ham op, så hans rejsning kan holde i timevis uanset, hvad du finder på med ham.” Hun startede med en løkke om pungen helt oppe ved roden af pikken, strammede til, førte snoren stramt op om pikken et par gange, igen ned om pungen og op midt på, så nosserne blev delt i hver sin spændte pose. Peter vred sig og stønnede højlydt under behandlingen, men han dyede sig for at protestere. Trykket steg pænt i pikken, som nu stod stiv og strunk lige ud i luften, og vi var vist alle sammen henne og beundre og røre ved vidunderet. Sådan en stiv pik er jo fantastisk at føle på – både blød og hård på én gang – og så de sjove små vippende bevægelser, når man rører ved den.
Til sidst satte Grethe en hundesnor fast i opbindingen, og henvendt til tøserne sagde hun: ”Nu synes jeg, at I skal gå en tur i det gode vejr
 

Novelle skribenten

Sommerferien
Første dag
del 3

0810
2009

"Hej Ejner" hørte jeg hende råbe, samtidig med at hun tog fat om mine bryster. Og der ca 25 meter væk, ovre i skovkanten stod Ejner og var ved at reparere et hegn. Det var tydeligt at han gloede da han så os to nøgne piger siddende tæt sammen, samtidig med at Tine krammede mine bryster. "Hej med jer tøser, nå I nyder det gode vejr kan jeg se" sagde han. Da Tine tog tømmen og begyndte at ride over mod Ejner, steg rødmen mig til ansigtet. Det var bare ikke rigtigt det her, hun kunne da ikke bare ride hen til ham. Vi var jo nøgne og Tine havde sine hænder omkring mine bryster. "Nej, rid ikke over til ham, han må ikke se mig nøgen" hørte jeg mig selv sige, med en panisk stemme. "Hold nu op, Ejner er så sød. Hvis han får lov til at se din nøgne krop, bliver han glad."
 

Novelle skribenten

Sommerferien
Første dag
del 4

2010
2009

”Forstil dig, at det er Amandas lille hånd der leger med din pik nu” hørte jeg moster sige. Og i det samme så jeg at min onkel lå nøgen på deres seng og mellem hans spredte ben sad moster nøgen. Hun havde hans store stive pik i hånden, og ivrigt legede hun med den. ”Er det dejligt når Amanda leger med din pik?” hviskede moster. ”Ja Amanda, jeg nyder når du leger med onkels store pik. Men Amanda, skal du ikke sutte på den?” hørte jeg onkel sige. ”Jo onkel, nu skal jeg sutte din store pik” sagde moster. Jeg stod lammet, jeg stod bare og så hvordan moster nu tog onkels pik i munden, mens det gik op for mig at de havde brugt mit navn.
 

Novelle skribenten

Sommerferien
Første dag
del 5

2010
2009

”Mads, læg din mobil på bordet.” Han stirrede spørgende på mig, men gjorde som befalet. Jeg forbandt den med vort eksterne højttaler system og tastede et nummer. "Walfried Jørgensen" lød det gennem højttaleren. Virkningen var forbløffende. SUS udstødte et skrig. "Ikke mor ikke mor." MADS brød sammen i gråd: "Ikke medens min svigermor hører på det. Ikke DET hr. Rattan. De må ikke.." "Ti stille I to skvat," hvæsede højttaleren i den kendte maskingevær stil. "Nu er I knap så modige, som da I troede, at I kunne narre mig. NU GØR I HVAD HR. RATTAN SIGER, ellers lukker jeg for den sidste konto. Hr. Rattan, så kan De godt gå i gang efter aftalen og Deres eget skøn." ”Stil jer med ansigtet mod væggen, begge to.” Jeg har overvejet om jeg skal tilkalde Mustapha, min hjælper. Han er lige nede i sin fars grønthandel, og kan komme med det samme. Men foreløbig vil jeg (og fru Jørgensen) klare det selv. ”Hænderne om på ryggen.” Jeg binder Sus hænder stramt, men lader Mads’ være frie.
"På knæ Sus, ansigtet helt ind mod væggen. Mads læg dig over bukken med arme og ben spredte."
 

StorePer

En stor pige der aldrig har haft en mand

0507
2009

Så er det din tur, sagde jeg friskt, og hun rejste sig og tog sine trusser af med ryggen til mig (ganske sødt), så satte hun sig på tæppet, og jeg kunne ikke lade være med at kigge, og så en dejlig kraftig behåring, og jeg sagde, at hun da ikke var med på moden, altså med at være glat forneden. Hun svarede, nej det er ikke lige mig at fjerne håret dernede. Vi begyndte at tale om sex, og jeg spurgte, om hun aldrig gjorde det selv, nu da hun jo aldrig havde prøvet en mand, og hun sagde lidt flovt, at hun da næsten gjorde det selv hver dag, enten med bruseren eller med en dildo med vibrator som hun holdt på klitorissen til hun kom. Nååhh sagde jeg, så får du da noget, og vi grinede sammen. Mens vi sad og snakkede, kunne jeg mærke min pik begynde at bevæge sig
 

Rune

Vi var 15 og gik i 9. klasse

1705
2009

Pludselig mærkede jeg Johnnys ru fingerspidser kærtegne mit lår skjult under dynerne. Johnny var alt det, jeg ikke var - noget af en slagsbror, altid uden for døren, god til fodbold, populær hos de andre - ham råbte ingen svans efter! Og så havde han skolens største pik. Det gav et sæt i mig, mit hjerte begyndte at hamre, hvad sker der, kan de andre se noget, jeg er jo ikke til homo! Men jeg trak mig ikke væk, og snart listede han fingrene ned i mine underbukser og kærtegnede min diller. Jeg var simpelthen for bange til at den blev rigtig stiv, men som i trance fandt min hånd også vej under hans dyne, til hans store hårde ståpik
 

Vestbjerg

Skolen kan være god

1904
2009

Hun drejede hovedet og hviskede helt op i hovedet af ham ”ej Jakob, må du satme undskylde, det var altså ikke med vilje!” Jakob svarede ”det gør satme nas!” og tog hånden ind under hende røv og holdte om pikken. Charlotte kunne lide følelsen og sagde ”hvad med om jeg gør det godt igen? Skal vi ikke om bag hallen inden vi skal til time? Der er aldrig nogen omme på det her tidspunkt” – ”jo det lyder som en god idé, så bliver du jo nødt til at tjekke om den stadig dur” Charlotte grinede stille og nikkede. Da de kom om på skolen skyldte de sig at smide taskerne inde i klassen og smuttede om bag ved hallen. Da de kom derom, pressede Charlotte Jakob hård op ad muren. De stod og snavede, hun mærkede hans hænder på røven og ind mellem lårene, hun kom med et lille støn, han fjernede hænderne og tog fat i kanten af toppen og tog den af, knappede bh’en op og tog fat om patterne og kørte dem rundt, klemte brystvorterne lidt og suttede på dem
 

Vestbjerg

Bedste veninder

0504
2009

Det var vinter, så der var mere koldt på værelset end de regnede med. Først startede de med at tage dynen over sig, det hjalp men ikke så meget, så slog de armene om hinanden og lag sig tæt op af hinanden. Det var ikke første gang de havde ligget sammen, de lå tit sammen, tæt ind mod hinanden, holdt om og nussede den anden på ryggen, hvis hun var ked af noget, eller andre lejligheder. Da de havde ligget i en 10 minutters tid. Kunne Julie mærke at Rikkes brystvorter begynde at blive lidt stive. Først lod hun som ingenting og tænkte, det var nok fordi hun frøs lidt, men hun kunne mærke hendes mave og lår var varme. Men da Rikke pludselig kom med et lille støn vidste hun, at det slet ikke var fordi hun frøs
 

Vestbjerg

Maja

1304
2009

Så hviskede hun ham i øret ”du spurgte, hvad jeg lavede i går? Kom ved et uheld til at gå ind på en pornoside, men lukkede den ikke ned for det så, så godt ud! Og jeg blev mere og mere våd i skeden og tog så lidt efter og bare kørte to fingrer ind og ud, mens min hånd lå og lege med den, og åhh det føltes godt da jeg kom.. hmmm....!” Han hviskede tilbage ”for satan din liderlige tøs!, åhh det føles godt det der! Håber jeg kan gøre gengæld i idræt!” Hun smilede lidt og hviskede ”meget meget gerne!” de sagde ikke mere, men hun øgede tempoet på pikken og pressede lidt mere
 

Hairulf

Mette er bare så kikset

0802
2009

Hun kiggede på mig og sagde så: "Det passer vist ikke at din tissemand er lille, jeg synes, det ser ud som om den fylder ganske meget i dine bukser". "Jeg sagde ikke at den var lille, jeg sagde at jeg syntes den var FOR lille", svarede jeg, og så begyndte jeg at klæde mig af mens hun sad og så på. "Hvad skal jeg gøre?" spurgte hun, "jeg har ikke prøvet det her før, skal jeg sutte på den?" Jeg vidste at når jeg havde været ophidset længe, så kom der et ordentligt sprøjt, og selvom jeg var vild med tanken om at stikke den ind i munden på hende, så var jeg også lidt bekymret ved tanken om at det kunne gå galt, så jeg lagde mig på sofaen, tog hendes højre hånd og viste hende hvordan hun skulle onanere på mig
 

Smutski

En pjækdag

2501
2009

Hendes skjorteknapper fløj gennem luften, da han rev den åben, og hans hungrende mund kyssede hendes bryster. Bh'en blev krænget til side, så de store bryster hoppede ud. Han stønnede, og kiggede på hende. Hun smilede, og lukkede øjnene i nydelse. Hans hånd fandt vej ned mellem hendes ben, hun var allerede godt våd. Hendes ben blev spredt og han kunne mærke at hun gav sig en smule. Han stoppede, viste at hun var jomfru. Hun så på ham med længsel. - "Du må ikke stoppe nu!" Stønnede hun, "Jeg trænger til dig!" Han rejste sig, og tog tøjet af, og løsnede hendes hænder. Hun rakte ud efter ham, og han snupsede hendes trusser af, inden han lagde sig mellem hendes ben.
 

Regn

Freja 4

1801
2009

Hun var et kort sekund ikke videre imponeret over størrelsen - lige indtil hun kom i tanke om, at den om få sekunder ville være på vej op i maven på hende. Hun gispede mens frygten pludselig blandede sig med hendes liderlighed. Hun mente selv hun var MEGET stram! - Og hun havde aldrig rigtigt haft noget oppe som var tykkere end et helt almindeligt stearinlys. Gåsehuden skød frem, mens hun gispede let og pludseligt fangede sig selv i, nærmest panisk, at overveje, hvordan hun kunne komme væk. Det var dog meningsløst idet Jonas vægt pludseligt igen landede ovenpå hende. Hans tunge borede sig igen uden varsel ind i hendes lille varme mund, hvor den grisk gned sig op omkring hendes egen. Hun hev febrilsk efter vejret gennem næsen og prøvede at finde ud af, hvordan hun skulle reagere
 

Birthe xxl

Camping (16 år)

3011
2008

Så fik jeg et chok, da han, den første fyr, pludselig stod der og sagde, jeg havde en meget flot behåret kusse, og han stod åbenlyst og onanerede, mens han kiggede på mig, og spurgte om det gjorde noget han fornøjede sig selv, mens han så på mig. Jeg rystede på hovedet og sagde, at det var ok, så kom den anden fyr også frem fra buskene, også med en kæmpe ståpik og spurgte om vi hyggede os, og ham den første sagde, at han bare betragte mig, mens han spillede den af, og ham fyren fra buskene sagde, at det da kunne være jeg ville mere end det, og han satte sig ved siden af mit tæppe og begyndte at nusse mine bryster og inderlår
 

Birthe xxl

På onkel og tantes gård

2311
2008

Han satte sig igen på tæppet og sagde, om vi skulle ligge lidt og tage sol. Jeg nikkede bare, men så sagde han, om det gjorde noget, han lå uden underbukser på, da han altid tog sol nøgen. Jeg fik fremstammet, at det gjorde da ikke noget, og så sagde han, om ikke vi begge skulle være nøgne, da det ville være mere lige for os begge. Jeg lod mig overtale og smed tøjet, og han roste mig til skyerne for min kvindelig krop af en alder af bare 15 år. Han var imponeret over min kraftige behåring og store barm i min unge alder, og jeg var stolt som en dronning. Nå, sagde han så, nu vil jeg hvile mig lidt, og han lagde sig tilbage på tæppet og lagde sin hat over sit ansigt, og der sad jeg så, med udsyn til hans store penis
 

Kofoed

Lystfiskeren

0505
2008

”Du må gerne bolle mig”, sagde Lisa. Jeg er på pillen, så det gør ikke noget, og jeg vil gerne prøve at mærke hvordan det er. Jeg trak hendes ben lidt længere ud til siden, og lod min pik glide ned mod den lille fisse. Forsigtigt stødte jeg pikken mod det lille hul, og pikhovedet gled lidt inden for. Langsomt stødte jeg den længere ind, mens jeg nød hvert øjeblik. Rigtig jomfrufisse på krogen. Det gav et lille ryk i Lisa da jeg trængte igennem jomfruhinden, og et kort øjeblik stod frygten at læse i hendes øjne. Men så smilede hun, og jeg fortsatte.
 

Banditten

Sygeplejersken tog min mødom 1

1004
2008

Da vi nåede op til Liseleje parkerede vi bilen et sted i skyggen, slæbte madkurv og køletaske ned på stranden, hvor vi fandt en go' "gryde" og hvor vi også kunne få lidt privatliv, både vi og ungerne fik skiftet til badetøj og så var det af sted i vandet, efter at have plasket i godt 20 minutter, gik Bente og jeg op til "gryden" og her lå vi så for at nyde solen, splitter nøgne. Bente var næsten altid liderlig, og denne dag var ikke anderledes, så der skulle ikke gå ret lang tid før Bente fortalte mig at hendes kusse trængte til en omgang, hun lå på siden med den ene hånd under hovedet, det ene ben strakt helt ud og det andet let rejst og bukket, kussen stod på klem og Bente gnubbede på kilderdutten
 

Banditten

En tur i vaskebaljen hos sygeplejersken 2

1004
2008

Mens jeg fik vasket mit skæg i hendes dejlige kussesafter, kom hendes ældste datter Susanne på 19 ind i soveværelset, vi havde slet ikke hørt at hun kom, hun satte sig på sengekanten, og snakkede til os som intet skete og som havde vi siddet i stuen. Bente sagde, at der stod frikadeller i køkkenet, og lige inden hun gik, sagde hun til Bente, det er vel nok ellers en flot pik ham banditten har, og det fik Peter Pedal til at rejse sig yderligere, Susanne tog fat i den, rullede lidt med forhuden, og sagde ”Jeg har aldrig set en omskåret pik før, må jeg smage på den”
 

Busse

Danse-sex undervisning

1004
2008

Vi lå igen og kyssede et stykke tid, så væltede hun mig om på ryggen og rejste sig, tog noget i en skuffe og så fik jeg et kondom rullet ned over pikken, idet hun sagde, at det havde ligget og ventet på mig. Hun skrævede ind over mig, og idet hun ledte mig på rette vej, sænkede hun sig ned over mig og spidde sig selv. Mit jern kom kun lige indenfor så var der noget modstand. Hun hævede sig lidt og tog ligesom tilløb. Det gjorde av i pikken, men så var det, som om der var noget der brast, og hun lod sig falde ned på min mave med et hooo endelig.
 

Mulle

En smuk overraskelse

2802
2008

”Vi er her inde,” kaldte mors stemme inde fra stuen. Hvorfor sagde hun vi? Jeg håbede ikke hun havde inviteret hele familien, for jeg var ikke i humør til den store genforening. Jeg tog min jakke af og gik ind i stuen. Henne ved kaminen stod mor med et fad kager. Hun smilede og satte fadet fra sig. ”Velkommen hjem lille skat, jeg har en du skal møde.” Hun kiggede over mod spisestuen. Jeg kigge derover og fik øje på en ung fyr jeg aldrig havde set før. ”Dette er din nye stedbror. Han hedder Mark.” Han smilede og rakte hånden frem. ”Hej og velkommen hjem.” Jeg gav ham hånden og kigge på mor. ”Er det her min overraskelse?” ”Ja.” Jeg slap hans hånd og styrtede ind på mit værelse. Hvad fanden bildte de sig ind. Var jeg ikke nok eller var de bare nød til at invitere en fremmed ind i familien? Der lød et bank på døren. Det var far. Han sagde at de havde troet at jeg ville blive glad. Jeg havde altid sagt at jeg ønskede mig en bror. De næste par uger gik langsomt og fuld af forvirring. Jeg vidste at jeg var nødt til at acceptere ham, men det betød ikke at jeg skulle være sød mod ham.
 

Frækkerterne

Hendes første dildo

2001
2008

Hun sænkede sig nu ned mod dildoen, da den ramte hende lille fisse, gispede hun lidt og sagde stille, at der ikke var plads. Jeg sagde at det skal der nok blive, og at, nu skulle hun bare gøre som jeg sagde. Jeg bad hende sprede hende læber ud og så slappe lidt af med dildoen mod fissen, og så trække vejret stille og roligt. Der sad hun med en kæmpe dildo på 22 cm og 6-7 cm tyk, mod hendes næsten uskyldige fisse. Hendes fisse begyndte ganske som jeg havde regnet med at give efter og hovedet på den røg vel 1 cm mere ind. Hun gispede lidt, men jeg bad hende med at fortsætte sådan. 1 cm mere og 1 mere
 

MRFP

Små udflugter

2412
2007

Nu var Maries silkebløde hånd ned ved hendes noget fugtige tissekone og langfingeren bevægede sig forsigtigt ind i hendes meget lille og stramme åbning. Elin havde nu lagt den ene hånd på Maries ene bryst og var begyndt at massere det og hendes eget bryst var hoppet op over undertrøjen og Marie lå og gnubbede hendes brystvorte. - Nååå, sagde Marie er du ved at være en smule småliderlig søs. Men Elin nåede ikke at svare før de hørte noget henne ved døre og de tog straks dynen over sig. Det var far og mor. De lå nu der som to uskyldige piger og så op på deres forældre. Pigerne fik begge hurtigt øje på den lille bule der var i fars underbukser og de stive brystvorter der var under mors trøje.
 

Busse

Ferietur/sextur 1

1708
2007

Da jeg igen kunne se, var bonden gået hen til kanten og var ved at losse drikkevarerne ned, der var komme et nye læs. Da det var overstået, og vi igen sad ned, spurte bonden, om jeg ville prøve rigtig. Jeg viste ikke hvad jeg skulle sige, men han lod igen en finger kravle op af mit lår, og automatisk gav jeg hånden plads, og så var han igen ved min fisse, jeg sank bag over i nydelse, og det tog han åbenbart som et ja. Da min fisse sejlede af væde huggede han sin pik i mig, men der skulle flere hug til, inden han kom ind, og jeg følte det, som om jeg blev flækket
 

Busse

Ferietur/sextur 2

1708
2007

Jeg er jo fra en større gård med tjeneste pige. Jeg lå i sengen med en gang svær forkølelse og mor have sendt Anne op på mit værelse med noget varmt at drikke, og da Anne have begge hænder fulde, åbnede hun døren med albuen uden at banke på. Og der lå jeg uden dyne med et ordentligt jern på, hvor jeg var i gang med at lege med mig selv. Novra, det må jeg nok sige, udbrød Anne, Sputnik er nok ved at blive en stor dreng. Hun satte tingene på bordet, lagde sig på knæ ved sengen og tog om den, kørte op og ned en fem seks gange og så satte hun munden til min pik
 

Busse

Ferietur/sextur 3

1708
2007

Fætters fingre havde fundet ned mellem mine ben, og gjorde det dejligt for mig, og jeg var helt væk i nydelse, da han lagde sig ind over mig, og jeg blev ikke klar over hvad der skete, før en skærende smerte skar igennem mit underliv, men han tog ikke hensyn, og oksede bare på til, jeg kunne mærke, at han tømte sig i mig, derefter væltede han bare af, og jeg løb grædende ind i huset. Kirsten kom ind til mig og fik mig vasket ren og trøstede mig, så meget at jeg igen kom ud i haven.
 

Busse

Ferietur/sextur 4

1708
2007

Er det noget du mener af hele dit hjerte, så går du ind af den dør der ovre og tager alt dit tøj af og lægger dig på sengen, ellers går du den vej du kom, og vi er lige gode venner af den grund. Han tog igen min hånd og sagde, drik nu ud og tag en beslutning. Beslutningen havde jeg taget inden jeg gik ind til Hans, så jeg drak ud og gik ind i hans soveværelse, hvor der stod en stor seng. Jeg tog mit tøj af og kravlede under dynen. Jeg var så våd mellem benene, så jeg var lige så jeg sejlede, så jeg lå og legede lidt med mig selv. Der gik vel 5 minutter, så kom Hans ind, kun iført underbukser. Han sagde, medens han tog dynen af mig og lagde den på gulvet, er du klar, for nu skal du lære at elske fra bunden
 

Anni Mela

Drengetoilettet

1602
2007

- Gutterne og jeg havde håbet på du gad lege med os lidt, sagde Peter og rødmede lidt - Ja vi vil gerne se dig på knæ, tog Klaus over, og Rasmus var ikke sen til at følge trup. - Jamen jeg er med, hvis jeg må stoppe jer, hvis jeg ikke kan li’ det, sagde hun med en fræk og lidt nervøs stemme. - Ja klart søde, det skal være godt for alle, sagde fyrene næsten i munden på hinanden. Uden videre ord, kom de hen til hende. Deres hænder kærtegnede hendes krop, de kyssede hende ganske blidt og svagt. Hun nød det, men var også lidt nervøs for om de skulle blive opdaget. Peter fangede hendes utryghed og gik hen og låste døren. Han viftede med en nøgle. - Ja ja lidt skal man sku ha ud af at ha en pedel far, grinede han og puttede nøglen i lommen.
 

Bent Habe

Sexualundervisning

1111
2006

Jeg svarede pænt på hendes mange spørgsmål, men så spurgte hun: "Må jeg se din tissemand?" Jeg svarede undvigende, at det gjorde man da ikke bare, og hvad ville hendes forældre da ikke sige? Hertil replicerede hun rapt: "Det kunne jeg da ikke drømme om at fortælle dem, jeg har da heller ikke vist dem denne bog - må jeg ikke nok se din tissemand?" Jeg var ærlig talt blevet lidt småliderlig af hendes mange spørgsmål og så nu det sidste! - "Ja, lad gå" - svarede jeg, "men så må du selv tage den frem fra dens skjul". Jeg lagde mig ned på gulvet og hun var ikke sen til at knappe mine bukser op og trække den halvstive pik frem - hun kiggede begejstret på den og tog fat om den og udbrød: "Ih, hvor er den stor og den bliver større...
 

Bent Habe

Badeanstalten

1111
2006

Han kom hen til mig, tilbød mig is og lektioner i svømning. Jeg tog imod begge tilbud, også svømningen, selv om jeg kunne svømme. Jeg følte mig sikker, da vi jo ikke var alene. Under svømmelektionerne havde han en hånd under mit bryst og en hånd under min mave. Denne hånd fik tit fat noget længere nede. Min pik nød denne berøring, hvilket han selvfølgelig har opfattet som et positivt tegn. Vi fulgtes senere fra badeanstalten og han sagde da, at jeg endelig ikke måtte skamme mig over, at min pik havde vokset ved hans berøring. Han spurgte, om vi ikke skulle sætte os nede ved havnebassinet og snakke sammen - jeg accepterede, jeg var jo nysgerrig. Vi satte os i skjul bag nogle buske, hvor han så knappede sine bukser op og viste mig sin store stive pik. Sikke et syn! Nu ville han så se min, og jeg trak den stive fyr frem.
 

Bent Habe

Erotisk debut

1111
2006

Om aftenen, da vi var kommet i seng, sagde min tante, at vi skulle ligge i 55-stilling.
Det vidste jeg ikke hvad var, men fik det nu at vide. Her lå jeg bag tante Inger. Min pik og jeg tænkte på det skønne, vi havde oplevet om morgenen, så den voksede meget hurtigt. Inden jeg nåede at få trukket mig lidt tilbage - pressede den mod min tantes røv - og jeg var ikke helt glad for den situation. Ville hun tage det lige så pænt som om morgenen? Men hvad skete? Tante Inger pressede sin røv bagud og gned den kraftigt mod min pik..
 

Anni Mela

Nattens dyr i skoven

1306
2006

Da de gik videre kom hun til at se på hans numse, den var faktisk lidt lækker. Igen kom tanken om, at han jo var læreren, og det kunne hun da ikke mene, en lærer med lækker røv! Men selvom hun i tankerne prøvede at få øjnene til at se den anden vej, blev hun ved med at stirre på numsen der var lige foran hende. Han stoppede op og vendte sig om, og hendes øjne faldt på hans skridt. Hurtigt løftede hun hovedet, og så ind i de dejligste øjne hun længe havde set. Hun rødmede lidt, og kiggede væk. - Nyder du turen, spurgte han og kiggede på hende
 

Lotuspigen

Sommerferie

1212
2004

Jeg ved ikke hvordan det gik til, men pludselig kyssede han mig. Først ganske forsigtigt og blidt. Så mærkede jeg hans tunge lege lidt på mine læber og jeg lindede lidt på mine sammenpressede læber og tog imod ham. Det var første gang jeg kyssede en dreng – sådan rigtigt – med tungen. Jeg vidste ikke rigtigt, hvor jeg skulle gøre af mine hænder, så jeg lagde dem om halsen på ham. Hans hænder gled op og ned ad min ryg, og gled om foran til brysterne. Jeg havde ikke BH på, for det var bestemt ikke moderne dengang. Mine brystvorter var helt stive og hårde. Hans fingre tog omkring dem, og jeg kunne mærke en direkte linje fra brystvorterne til mit skød. Det gav et helt gib i mig og jeg blev lidt svimmel af den helt nye fornemmelse. Pludselig kunne vi høre Antons stemme kalde oppe fra gården. Vi slap hinanden, som om vi havde brændt os og skyndte os derop. Jeg var nok lidt glad for, at Anton havde afbrudt os, men også lidt ærgerlig.

Regn

Freja 1 - Afsløring af mosters affære

0611
2004

Hun trak sit øre tilbage fra døren og listede videre ud i køkkenet. Hun var heldig. Døren fra køkkenet og ind i stuen stod helt åben. Lydende fra stuen var nu blevet meget tydeligere igennem den åbne dør og hun kunne høre mandens inderlige prust blande sig med lyden af selve det der forgik derinde. Det lød vådt og slaskende syntes hun. Hun var lidt i tvivl, men det lød som om han var ved at få sig et rigtigt grundigt blowjob. Hendes hjerte begyndte lige så stille at sætte farten op i hendes bryst og hendes vejrtrækning var blevet hurtigere, selvom hun gjorde alt hvad hun kunne for at holde det nede og være så stille som muligt.

Regn

Freja 2 - Frække oplevelser i klubhuset

0611
2004

Det gøs lidt i Frejas krop, da hun hørte hendes krop blive omtalt med sætninger som ”se lige den frække stramme fisse” ”Tjek lige de små strittere hun har der på patterne” ”VOV! Sikken lækker strutrøv hun har” og ”prøv at se hvordan den liderlige lille kusse bare er våd!” Ikke på nogen ubehagelig fornærmet måde, men derimod faktisk med en mærkelig følelse af stolthed over, at hun kunne ophidse knægtene så meget. Jonas havde samlet sit håndklæde op, som han holdt op foran sig, mens han rullede sine shorts af, som for at gøre klar til at gå i bad. Han gjorde dog ingen mine til at gå nogen steder, men stirrede stadig intenst på billederne, mens han forsigtigt, lidt tøvende og hemmelighedsfuldt lod sin venstre hånd glide om bag håndklædet og tage fat i hans strittende pik. 

Regn

Freja 3 - Ungpigesex i kornmarken

0611
2004

Kornet var højt og helt gult, det duftede skønt af sommer og sol og frihed. Pigerne ramte det uden at tænke over deres nøgne ben, som kornet strejfede op imod mens de bevægede sig ind i kornmarken. Freja kunne mærke kornet af og til svirpe op under hendes korte skørt og piske imod hendes inderlår og blottede underliv. Hun satte dog bare farten op, selvom det hurtigt begyndte at svide let efterhånden som flere og flere ru og tørre korntoppe piskede op mellem benene på hende. Pigerne løb nu alt hvad de kunne ind mod midten af marken, hvor Freja resolut kastede sig omkuld mens hun drejede sig om på ryggen. Hendes faste greb i Mies hånd, trak veninden med ned over sig. Hun landede tungt ovenpå Frejas mave mens hun nærmest pustede sin vejtrækning ud i Frejas ansigt.

K.C.S

På kollegieværelset

1605
2003

Jeg kørte 2 fingre op mellem hendes skamlæber, og rørte forsigtigt ved hendes kilder, jeg kunne mærke det sitrede i hendes krop, og jeg lod en finger glide indenfor jeg bollede hende stille, først med en finger, så to og senere tre, hun stønnede højt, og jeg stoppede. Hun kiggede bebrejdende på mig ”Hvad nu?”
”Chr. kan være her hvert øjeblik”, svarede jeg. Hun vendte ryggen til mig, og skubbede sin numse ind mod mig, jeg forstod hentydningen, og listede min allerede godt stive pik indenfor, hun bevægede sig i hoften, frem og tilbage. Det var suverænt hende der styrede tempoet, da jeg lå med røven op ad væggen. Pludselig gik døren op og Chr. kom ind

KÅRET TIL
ÅRETS NOVELLE 2003

Ramses-III

Første gang med en pige

1101
2003

Jeg stod nøgen med en kæmpe pik der ganske enkelt ikke kunne blive stivere, og var nødt til at massere den lidt - ikke onanere - men bare rette lidt op på folderne. Jeg havde stået sådan lidt og havde planlagt at gå ud på badeværelset og få mig en ordentlig spiller i badet. I det jeg kigger ud i haven opdager jeg at Sanne ikke længere ligger på tæppet, men står få meter udenfor vinduet og betragter mig med et svømmende, lidt genert, blik i øjnene.

Ramses-III

Hun ville bare ha' mere

1101
2003

Sanne sukkede og tog mit hoved mellem hænderne og gav mig et langt lidenskabelig tungekys, herefter førte hun langsomt og sikkert mit hoved nedad mod kussen. Med den ene hånd spredte hun skamlæberne, mens hun med den anden pegede på hendes klitoris. "Slik mig her, det synes jeg er rigtig dejligt og vil gøre, at jeg bliver helt klar og sjaskende fugtig og kan tage imod din store stive pik".

Ramses-III

Venindeparret

1101
2003

"Er det rigtigt at du har en kæmpepik som stadig mangler lidt træning?". Jeg var helt paf, her stod jeg på min bedste vens badeværelse sammen med hans storesøster som gjorde mere and almindelige tilnærmelser til mig. Eva trak sin nattrøje over hovedet og kærtegnede sine bryster. Min pik begyndte at vokse faretruende i underbukserne og inden længe kravlede pikhovedet frem over underbuksekanten.