Voldtægt (58)

Forfatter Titel

Dato

Uddrag af teksten..

Leon59

Voldtægt

1208
2018
Conny som jeg jo tror, det er, bukker sit hoved ned over pikken, og fanger min strittende fallos, med sin åbentstående mund. Pikhovedet forsvinder ind i den varme mund, mens den ene hånd gnider op og ned af skaftet og den anden hånd leger med mine glatbarberede nosser. Men selv i min tågede tilstand fornemmer jeg, at der er noget forkert, ikke kun det, at Conny sidder og sutter pik på mig i vores venners soveværelse. Hvad hvis Sussi og/eller Poul pludselig kommer ind for at se hvordan det går, men det er også ligesom, at Conny slikker pik på en anden måde, end hun plejer. Endelig får jeg mandet mig op, trækker Conny væk fra min stive pik, og hiver hendes hoved op til mit eget, for at forklare, at det vi gør her, ikke er smart. Pludselig kan jeg i halvmørket se, at det ikke er Conny, der sidder her ved siden af mig. Nej det er Sussi, hun bukker sig ned til mit hoved, trykker sine læber mod mine, og lader sin tunge trænge ind i min mund, jeg kan slet ikke gøre modstand, fordi det er vanvittigt dejligt på min pik, som Sussi stadig onanerer, og så har hun en pragtfuld levende tunge.
 

Lille Grisling

Køer

3001
2017

"Hun er en sluger" sagde en af tilskuerne.  "Ja, det regnede jeg også med" sagde manden, hvis finger jeg havde i røven. "H har fortalt, at hun er svær at mætte" (H? Hvem fanden er H?) "Så skal hun sandelig også få fuld valuta for pengene" sagde tilskueren. "Se, vi har publikum." Mændende stoppede deres bevægelser i mig et øjeblik - tilsyneladende for at se et sted hen.  "Det er udenlandske lastbilchauffører, der får et kig" grinede en af mændene. "Skal vi invitere dem med til at lege?" "Hvem ved, hvor mange polske ludere, de har kneppet på turen herop. Jeg vil ikke smittes med noget" sagde ham, der bollede mig. "Jeg har en håndfuld kondomer. Lad os give tæven en på opleveren". Og så trampede han ellers væk fra os andre. Jeg rystede. Både af skræk og kulde. Hvad fanden havde de gang i? Ville de nu lade en flok ukendte mænd deltage også? Det kunne bare ikke være sandt!
 

Kelga

Lea, del 1

2903
2016

Da hun har gået lidt, skal hun tisse. Hun må finde et sted, hvor hun ikke kan ses. Hun ser et sommerhus, der ikke ser ud til at være beboet, med meget buskads, hvor hun kan sidde ugenert. Da hun er færdig, står der pludselig tre fyre og kikker på hende. Den ene, et stort brød, spørger hvad hun laver. Lea siger, at de må undskylde, men hun var trængende, og skynder sig at trække trusserne op og få rettet kjolen. Den store synes, det er noget svineri, at hun bare går ind i hans have og pisser, hvad har hun tænkt på. Lea siger så igen undskyld, og at det ikke skal ske oftere. Den store kommer nærmere og kikker på hende. - Du kommer med mig, siger han. - Hvorfor, spørger Lea. - Du må betale for det svineri, siger han. I mellemtiden har de to andre bevæget sig hen på siden af hende. Så farer Lea op. - Jeg har sgu sagt undskyld, hvad bilder I jer ind, siger hun. - Snak ordentligt, siger den store. Lea siger, at han skal fandeme ikke bestemme, hvordan hun snakker, de kan bare skrubbe af, sådan nogle socialbumser. - Ok, siger fyren, det er på den måde du vil have det, du bestemmer selv.
 

Kelga

Lea, del 2

1004
2016

- Så Trunte Tøs, så vil vi gerne have noget mere fisse. - No way, siger Lea. - Så laver vi det da bare om til en selvbetjeningsforretning. Bo tager fat i hende, kysser hende, hun vrider hovedet væk. - Ok, siger Bo, du skal nok lære det, tager hende i håret og tvinger hende ned på knæ. - Slik min pik, siger han. Lea ryster på hovedet, - Den er ikke ren, siger hun. Så får hun en lussing. - Hvis du bliver ved med at protestere over alt, vi beder dig om, bliver det meget værre for dig, siger Bo. Åbn munden og sut min pik ren! Lea tør ikke andet. Ole er begyndt at fingerkneppe hendes fisse. Lea spytter pikken ud af munden og siger, at Ole skal stoppe, hun er øm i fissen. Smæk, siger det i røven på hende. - Hold kæft og sut, vi skal nok bestemme hvornår du er øm. Lea må så sutte videre. Ole har, mens han fingerknepper hende, fået sin tommel op i røven på Lea, hun protesterer mens hun sutter, men der er ikke noget at gøre.
 

Far til 4

Kvinden i tolden

1101
2015

Uden at sige noget begynder han at kropsvisitere hende. Startende med hænderne på siden af livet og fører dem mod armene. Fingerspidser berørte hendes fyldige bryster, og det giver et gys igennem hendes krop. Han træder helt hen til hende, og hun bliver meget bevidst om hvor tæt på røven han står. Han tager hænderne ned på hendes mave og føler sig vej op til brysterne, som han uden videre tager fat i og trykker på og hiver i, for at mærke om noget skulle være gemt der. Den uventede og kontante berøring af brysterne, giver hende upassende billeder i hovedet. Upassende for en gift kvinde, hvis mand står og venter. Formodentlig tilfreds med ikke at finde noget, træder tolderen tilbage. Hun bliver stående med armene til siden, og benene lidt spredt. Tør ikke andet. Hun kan høre at han lukker en flaske op, drikker noget og lukker så en skuffe op. Hun hører lyden af gummihandsker blive trukket på plads.
 

Master K.

Jogging med overraskelse

0709
2014

Mens hun løb, med hovedet fuld af disse tanker og følte naturen fylde hende, blev hun mere og mere liderlig. Hun var helt væk i disse tanker, da hun pludselig fik en fornemmelse af ikke at være alene i skoven. Hun stod stille lidt på skovstien medens hun kiggede sig omkring. Lidt længere fremme groede der buske helt ud til stien i begge sider, og hun vidste ikke helt, om hun turde løbe videre, men der ville være meget længere, hvis hun vendte om nu. Hun tog mod til sig og satte langsomt i løb mod buskene. Da hun næsten var igennem, begyndte hun at slappe af og varmen vendte langsomt tilbage til hendes skød sammen med tankerne fra natten. Det var jo netop den usikkerhed og frygt, der havde tændt hende, da hun havde drømt om at blive taget. Hun manglede kun lidt i at være fri af buskaset, da en skikkelse sprang ud bag hende og greb hende. Inden hun nåede at reagere, blev en hånd lagt over hendes mund, så hun ikke kunne skrige, og hun blev trukket baglæns ind mellem buskene. Der viste sig, at være en sti der førte længere ind i skoven, og en mandsstemme bydende fortalte hende at opføre sig ordentligt og følge med
 

Skyggesider

Diskoteksprinsessen, del 1

1504
2013

"Undskyld?" spurgte Jack. "Du ved vel ikke hvilken vej er den hurtigste ned til stationen? Jeg er blevet væk fra mine venner." Hendes øjne lyste lettet op i et smil. "Jo da. Du skal bare følge vejen til venstre indtil du kommer til tanken. Derefter er det..." Mere nåede hun ikke at sige for Jack sprang frem, tog fat om hende med den ene arm mens han holdt kluden for hendes mund med den anden. Kluden dæmpede lyden fra hendes forskrækkede skrig og hans stærke greb holdt hende og hendes arme på plads. Efter lidt sprællen og et døsigt forsøg på at skrige igen blev hendes krop slap. Jack holdt hende under skuldrende mens han gik hen til sin bil der holdt praktisk parkeret ved udkanten af parken. Han blev ikke forstyrret på den korte slæbetur med pigen, så han fik ikke brug for at fortælle sin dækhistorie om en fuld lillesøster. Da han nåede frem smed han hende ind på bagsædet.
 

Skyggesider

Diskoteksprinsessen, del 2

2804
2013

"Pres hårdere." sagde Jack efter lidt tid. "Gør dine bryster til en stram luderfisse for mig." Hun klynkede og maste dem lidt hårdere. "Hårdere..." sagde han igen. "Det gør ondt!" protesterede hun. Jack stoppede med at kneppe hendes bryster og rejste sig vredt op og hentede ridepisken. "Nej." sagde han. "Det her kommer til at gøre ondt!" Han satte sig med røven mod hendes ansigt så hun var fixeret og tog fat i hendes ben som han havde spændt fast til hinanden. Spændte dem op og satte dem i stedet fast til sengens hjørnestænger i stedet. Nu var hendes ben spredt igen. Jack løftede ridepisken, sigtede mellem hendes ben. Hendes fisse lå kun beskyttet af dens tynde g-streng. Han lod pisken falde et par gange på hendes fisse. Det havde hun ikke regnet med. Hendes krop spasmede rundt, mens hun skreg højt hver gang, han straffede hendes følsomme region. "Er du klar til at opføre dig ordentligt nu?" spurgte han efter en fem-seks slag. "Åh gud ja!" sagde pigen fortvivlet.
 

Skyggesider

Diskoteksprinsessen, del 3

1210
2013

Jack lagde sig fladt oven på pigen og hviskede hende i øret. “Kan du mærke mig so? Kan du mærke mig i dit røvhul?” Pigen svarede ikke. Hun lå bare og gispede efter vejret. Hendes øjnede store brune øjne lignede, de ville poppe ud af hovedet på hende, hendes mund var vidt åbent i et tavst skrig. Hun lignede lidt en fisk på land. Jack tog hænderne ind under pigens overkrop og greb hårdt fat i hendes dejlige patter. Så begyndte han at kneppe hendes røv, som om det var det sidste i verden, han skulle opnå. Hun skreg højt i smerte for hvert stød. Hver gang han kom i bund, var det som om hans pustede luften ud af lungerne på hende. Jack opfattede intet, udover hvor lækker hendes stramme røv var at kneppe, og hvor dejlige hendes store bryster var at klemme på og ælte rundt. Pigen ænsede heller ikke andet end smerten i hendes røv og overalt på resten af hendes krop.
 

Merlin

Indbrud

2703
2013

”Så er det nu!” Hans hjerte holder op med at slå et øjeblik. Den muskuløse står pludselig med en pistol og holder den nu mod Jettes hoved. ”Bare så du ikke får nogle dumme ideer, du,” siger han. Den unge griner skadefro, og begynder at bevæge hofterne frem og tilbage. ”Kom, så for helvede. Vis din kælling, hvordan en pik skal suttes.” Michael har intet valg, med væmmelse i alle træk, lader han tungen glide op og ned langs det hårde skaft og rundt om pikhovedet, der næsten fylder hans mund. Han lukker øjnene og ydmygelsens tårer triller ned af hans kinder, mens han sutter den unge tyvs pik. ”Han er sgu god,” stønner den unge og lader pikken glide frem og tilbage i Michaels mund. Han trækker sig tilbage og lader kun lige pikhovedet blive inde i Michaels mund og grynter liderligt, da Michael lader tungen kærtegne hovedet og urinhullet, der allerede siver af smørelse. ”Åhh.. Gud, nej! Lad det ikke ske,” tænker Michael, da han mærker hvordan hans pik begynder at røre på sig.
 

Natteravn

Hytten i skoven 1

1703
2013

- Brug tungen, kommanderede han. Pia bøjede sig ned, men da Charlotte hulkende bad hende lade være, tøvede hun og rettede sig op igen. - Jeg kan ikke, hviskede hun. Resolut greb han et stykke reb og fik væltet Pia om på gulvet. Hun gjorde modstand, men han var langt den stærkeste. Hun lå på maven på gulvet, og han vred hendes arme om på ryggen og bandt dem sammen. - Nejjjj, du må ikke, jeg skal nok gøre det, tryglede hun, mens han bandt hendes ben sammen. Hurtigt rejste han sig, greb pisken og gik om bag Charlotte. - Undskyld, undskyld, hylede hun, mens hun desperat drejede sig rundt, hun må gerne, - hun må gerne. Vi skal nok lystre! - Du kan jo takke din storesøster for, at du nu må indkassere - skal vi sige tre slag - fordi hun ikke adlyder. Med et smæld landede pisken næsten samme sted på Charlottes baller, og hun gav et hyl fra sig.
 

Natteravn

Hytten i skoven 2

2703
2013

Da Pia hørte bilen køre, så hun ned på Charlotte og hviskede: - Er du ok, søs? Charlotte stønnede bekræftende gennem ringen. - Han er jo sindssyg, men det virker da heldigvis ikke til, at han vil slå os ihjel. Det er godt nok perverst, det her, men vi må prøve at komme igennem ugen, og så få ham anmeldt til politiet. Når det så er sagt. Hold kæft, hvor var jeg liderlig hele natten. Jeg har da aldrig oplevet noget lignende. - Eiggg, prøvede Charlotte at mumle, men opgav og Pia fortsatte, - Hvis vi skal prøve at flygte, så er det jo pinedød nødvendigt, at vi kan komme af sted begge to. Nu må vi se, om chancen byder sig. Efter nogle minutters tavshed, hvor de begge var fordybet i tanken om at kunne flygte, kom det spagt fra Pia, - Jeg er ked af det, Charlotte, men jeg skal simpelthen snart tisse. Charlotte udbrød nogle utydelige lyde, og det gik op for hende, at det måske var en del af baggrunden for den måde, de var placeret på, hvilket også Pia havde regnet sig frem til.
 

Natteravn

Hytten i skoven 3

1504
2013

Sidst på eftermiddagen gik han ind til Charlotte og satte sig på sengen. Hun så nervøst op på ham, men hans ansigt var atter gemt bag elefanthuen, så hun kunne ikke se hans smil. - Det at være en god slavetøs kræver, at man kan tilsidesætte sine egne behov og koncentrere sig om andres nydelse. Han greb fat om lænken til hendes halsbånd og trak hende tættere på. - Kan du forstå det? Hun nikkede svagt. - Godt, for nu skal du vise, at du kan det. Han løsnede hendes arme og låste halsbåndet fri af sengen. - Læg dig på gulvet på maven med hænderne på ryggen, kommanderede han. Tanken om at flygte strejfede hende kortvarigt, men konsekvenserne ville være for store, så hun gjorde som befalet. Han bandt håndleddene sammen, hvorefter hendes ankler ligeledes blev fikseret. Han hev hende op, så hun sad på knæene ved siden af sengen. Usikkerheden om, hvad han havde i tankerne, fik hende til at skælve let, og blandingen af spænding og kulde fik hendes brystvorter til at blive hårde, hvilket han selvfølgelig bemærkede. Hun rødmede og så ned. Hvad sker der med mig? tænkte hun rystet. Her sidder jeg bundet og bliver liderlig.
 

Natteravn

Hytten i skoven 4

2906
2013

- Velkommen tilbage til hytten, sagde Pia smilende. Vi var godt nok lidt spændte på, om du var nysgerrig og fræk nok til at dukke op, men det var du jo. Har du savnet os? Hun så afventende på ham, men han valgte at tie. En mørk skygge gled ind foran hendes øjne, og hun greb ud efter en ridepisk, der lå på bordet ved siden af sofaen. Hun lænede sig lidt frem og lod pisken glide op af hans lår, til den nåede pungen og den slappe pik. Hun gav et svirp med håndleddet, så pisken ramte hans frit hængende nosser, hvilket sendte en kortvarig smerte gennem ham. Han gispede og hev i rebene. Forgæves selvfølgelig. - Du må nok hellere svare, når du bliver spurgt. Pia lænede sig tilbage igen.
- Ja … æh, jeg har selvfølgelig tænkt på jer mange gange. Han tænkte, at lige meget hvad han sagde i den her situation, så ville det virke absurd. Charlotte sendte ham et stort smil. - Tro mig, vi har også tænkt på dig hver eneste dag. Det tog mange afteners diskussion at komme frem til, hvordan vi skulle tackle det hele. Melde dig, opsøge dig og slå dig ihjel eller skære pikken af dig…

 

Marcus

Date-rape singlemor (mor og datter) del 5

1701
2013

Da Fie overtager fra sin mor med sin villige mund, rejser jeg mig op og beordrer Anne om bag mig. Hun ved, hvad jeg vil have, behøver ikke instruere hende. Mens Fie slikker min pik på en uerfaren, nærmest lidt ubehjælpsom måde, som samtidig er enormt ophidsende, har Anne sin tunge dybt oppe i mit røvhul. Hun slikker og spiser min røv mens jeg knepper den 16-årige pige i munden. Ser ned på Fie. Smiler til hende. Presser så hendes mors hoved endnu længere op mod min røv; hun siger en mærkelig lyd, som kan hun ikke få vejret, men jeg kan føle hendes tunge endnu længere oppe i mit røvhul, så jeg er ligeglad. Da de ti minutter er gået, uden jeg er kommet, placerer jeg dem på knæ foran mig igen. Anne græder. Fie stønner højt af afmagt. Jeg får Anne til at række sin tunge ud i luften; Fie til at sutte den ren. Fuck, det er i orden (altså, hvis man tænder på sådan noget.)
 

Katrine Benthagen

Mumieporno

1609
2012

Hun kunne ikke bevæge sig, var tydeligt rullet ind i et tæppe og mærkede nu, hvordan hun blev løftet op. Det måtte være en drøm. Hun blev uden videre smidt over skulderen på en person og båret af sted. Hvad skete der? Hun panikkede, prøvede at skrige, at bevæge sig, men forgæves, tæppet kvalte hendes lyde og umuliggjorde enhver bevægelse.  Var det indbrudstyve? Hvad ville de med hende? Hun lå stille og lyttede efter stemmer, men kunne ikke høre noget. Hun mærkede, hvordan hun blev lagt ned på en plan flade. Hun var rædselsslagen, og rædslen blev ikke mindre, da hun mærkede tæppet blev skubbet op, så hendes fødder og ankler blev blottede. Hun forsøgte forgæves igen at skrige og sprælle, men mærkede, hvordan reb blev bundet om hendes ankler. Hun følte et let træk og indså, at rebet måtte være blevet strammet, så hun nu hang let løftet i sine ankler. Hun mærkede tæppet blive skubbet længere op og hænder glide op ad sine ben. Utålmodigt blev tæppet nærmest flået op om hofterne på hende. Hendes pyjamas bukser fulgte med så langt som muligt, hjulpet godt på vej af de ivrige hænder. Hun bemærkede, at hænderne føltes store og varme, men ikke specielt venlige. Hænderne forsvandt, og hun mærkede noget koldt og glat mod sit ben. En kniv?
 

Katrine Benthagen

Mumieporno 2

3009
2012

En skrabende lyd vækkede hende. Hun måtte være faldet i søvn af udmattelse. Hun kunne mærke, at hun var tørstig, og at hun skulle tisse. Først vidste hun ikke, hvor hun var, så ramte virkeligheden hende med et brag, men den skrabende lyd gav hende håb. Hun mærkede en hånd på sin kind og for sammen. ”Hjælp mig.” Hendes stemme var en svag hvisken, og hun mærkede, hvordan en finger blev lagt over hendes læber. Hun begyndte igen fortvivlet at græde. Det var ikke hjælp, men hendes kidnapper. Hun mærkede, hvordan hun blev løftet op og fandt en gnist af håb. Skulle hun ikke dø alligevel? Hun mærkede, at hun blev lagt på noget, hun formodede var et bord. Det var i al fald fladt og hårdt. Han løftede hendes hoved op, og hun mærkede et sugerør mod sine læber. Grådigt sugede hun væske ind. Koldt, frisk vand. Hun mærkede en hulken trænge sig på. Hun havde ikke troet, hun igen skulle smage vand, og hun var taknemmelig, så længe hun var ude af sarkofagen, og han gav hende vand, var der et håb. Hun skulle tisse. Hendes blære var overfyldt, og hun vred sig af ubehag. Sugerøret forsvandt fra hendes mund, og hun mærkede, at han tog fat ved hendes fødder. Han viklede bandagerne af! Lettelsen sang igennem Louises krop. Snart var hendes underkrop fri, og hun mærkede, at han spredte dem og fjernede dildoen og pluggen fra hendes underliv.
 

Katrine Benthagen

Mumieporno 3

2301
2013

Hun var fanget! Virkeligheden ramte hende så hårdt, som var det et fysisk slag, og sveden sprang på hendes krop. Hun forsøgte at åbne øjnene, men hun havde stadig bind for dem. Hvem var han? Hvad ville han med hende? Ville han igen vikle hende ind i bandager og spærre hende inde i sarkofagen denne gang måske for evigt, til hun blev en mumie. Hun begyndte stille at græde. Hun var så bange for at dø, der var så meget, hun gerne ville have ud af livet. Hun opdagede, at det der havde fyldt hele hendes liv, drømmen om at være den, der kom med banebrydende nye resultater, ikke fyldte nu. Nu var det Charles, hendes ægtemand, hun drømte om. Hun ville ønske, hun en gang kunne dele et bad med Charles, eller lade ham kysse hende… der. Hun var gået glip af så meget, og det var jo ikke fordi, han ikke havde forsøgt. Hvordan havde han dog kunnet holde hende ud? Hun begyndte stille at græde. Hvis hun fik chancen, ville hun prøve at lokke Charles til at gøre de ting. Det ville måske blive svært, der gik længere og længere imellem, at han forsøgte sig, og nu hun tænkte over det, havde han ofte et trist blik i øjnene, når han så på hende. Havde han givet op?
 

Ollis

Skræmmende netdating

2602
2012

Pludselig holdt Birgit inde, og jeg regnede med vi skulle stoppe. "Jeg vil altså gerne slippes løs," sagde jeg. Birgit svarede slet ikke. Hun forlod soveværelset 1 min og så var hun tilbage iført en påspændingsdildo. Jeg var rædselsslagen. "Det gør du bare ikke," fik jeg fremstammet. Den skulle bare ikke ind i mig. "Synes luderen, at han er i en position, hvor han kan stille krav," spurgte Birgit retorisk. Jeg gjorde alt for at dreje mig, så hun ikke kunne komme til mig. Jeg sparkede ud efter Birgit, men ramte ikke. Birgit var rimelig snu og gik hen til hovedgærdet, hvor mine hænder var bundet, og jeg ikke kunne sparke hende, og så tog hun fat i min pik. En smerte skar gennem mit underliv. "Så skal jeg lære den lille luder, hvem der bestemmer," sagde Birgit. Hun kom om bag mig. Hun fiskede vaselinen frem og begyndte at smøre mit røvhul ind.
 

Ollis

Skræmmende netdating 2

1803
2012

Lige så snart Birgit var færdig, tog Torben fat. Begyndte at smøre hullet ind med vaseline. Da dåsen næsten var tom rakte Torben ud efter en ny dåse, der stod på natbordet, og det var min chance.  Lige i det øjeblik han slap grebet om mine arme, benyttede jeg chancen til at sparke bagud og ramte Torben lige i skridtet. Han udstødte et brøl og sank sammen, og jeg var lynhurtig og hoppede ud af sengen. Jeg for ind i stuen, forbi Birgit og nåede entredøren. Den var låst. Jeg rev og flåede i døren… og kunne høre Birgit grine bag mig, mens hun triumferende viste nøglen frem. "Nå det er sådan han vil lege," råbte Torben. Han kom fnysende ud i entreen og så startede en hård og hurtig kamp. I løbet af kort tid lå jeg på maven på gulvet med Torben over mig
 

Ollis

Skræmmende netdating 3

2603
2012

Jeg klikkede på filen, der viste sig at være en lille film. I starten af filmen lå Birgit og Torben på en seng og kyssede. De havde meget lidt tøj på, og efterhånden som filmen rullede, forsvandt det sidste. Birgit dykker ned mellem Torbens ben og begynder at slikke hans pik og den står stiv ud i luften. Så lægger Birgit sig på ryggen og Torben begynder at presse sin pik op i Birgit. Hun ømmer sig noget, men pikken kommer ind. Så forslår Torben at han skal kneppe Birgit i røven - men Birgit nægter. "men jeg kender en der kan tage den i røven,” siger Birgit. Pludselig er jeg på skærmen - og Birgit tager mig i røven med en dildo. Mine fastbundne hænder kan man ikke se - så det ser fuldstændig ud som om at jeg er med på legen. Så kan jeg høre Birgits stemme (men ikke se hendes ansigt): "Nu er du vist ved at være klar til en stor pik". Det næste billede får det til at svimle for mig. Jeg ligger med Torbens pik i røven - stønner højlydt, som om jeg nyder det.
 

Ollis

Skræmmende netdating 4

2204
2012

Atter fik jeg kørt slangen op i anus - og situationen gentog sig. Birgit tog mig hårdt om munden og kyssede mig med tungen. Med den anden hånd tog hun mig om pikken og nosserne. "Nu kysser du mig - for eller tager jeg rigtigt hårdt fat - og det gælder fremover. Du er min tøs, og vil jeg kysse eller kneppe, så gør du det frivilligt. Ellers har Jeanettes ridepisk ikke være i aktion for sidste gang. Og næste gang kommer det til at bløde. Tror nok, du får svært ved at forklare dette til din kone." Jeg begyndt at kysse Birgit med rimelig stor iver - jeg skulle ikke mærke Jeanettes pisk igen. Birgits hånd legede med mine nosser. Så satte hun sig på hug og begyndte at kysse min pik. Så begyndte hun at lege med pikken - pirrede den med tungen, mens hendes fingre legede med mine nosser og blidt masserede mit numsehul. Reaktionen udeblev ikke - jeg var godt klar over, at jeg skulle levere, og snart stod pikken strunk. Birgit vendte ryggen til mig, og jeg kørte min krop tæt på af hendes bløde krop. Jeg gik lidt ned i knæ og førte pikken ind mellem hendes ben. Der kom et lille hvin, da pikken ramte klitoris, og jeg førte langsomt pikken ind i hendes kusse. Samtidig kørte jeg en finger rundt om hendes anus og pressede langsomt fingeren ind, mens jeg med større og større iver bankede pikken ind i Birgits fisse.
 

Foxboy

Katja på løbetur

2504
2011

Da Katja kommer op til dem, spærrer de for vejen. Hendes hjerte banker, hvad har hun nu rodet sig ud i? Men hun mærker også spændingen og lysten fra sit underliv. Den ene mand træder frem og stopper hende. Han er en stor fyr, ca. 180 høj, kort plysset hår, noget overvægtig. Deres tætsiddende cykeltøj skjuler ikke deres overvægt. Den anden er lidt mindre, men også med en stor vom. Han tager fat i hendes arm, så hun ikke kan løbe væk. Den anden går hen og hiver hendes løbetrøje op og flår hendes bh ned, så hendes flotte strutbryster stritter frem. Hendes brystvorter er små og spidse, og brysterne er stadig en pæn størrelse B. Den lille mand lader hænderne glide hen over dem og gramser på dem. Han hiver ned i sine cykelshorts og blotter en fed lille pik. Den er stiv, men alligevel kun 7-8 cm lang.
 

Foxboy

Katja besøger naboen

0905
2011

Hun tager blidt på hans lange barberede hængenosser. Nu sutter og slikker lidt, men hans pik bliver ikke rigtig stiv. - Jeg har først lige taget den lille blå pille, så vi har god tid, siger han. Slik mine nosser. Hun tager en kugle i munden og nusser bløddyret samtidigt. Hun mærker liderligheden starte i sin krop. Brysterne spændes, og hendes fisse bliver fugtig. Hun har ikke lyst til at være liderlig med denne afskyelige mand, men det er faktisk ophidsende. Han trækker sig lidt tilbage og smider bukserne helt og stiller sig med røven mod hende og spreder benene så hun kan se hans brune stjerne. - Slik mig i røven, min pige. Hun tøver. - Slik mig, eller vi kan gå derover nu! siger han højt. Katja læner sig frem og lader sit ansigt glide op til hans baller.
 

ASM

Ulykken

1103
2011

”Det må du altså meget undskylde," sagde hun med svag stemme, ”jeg er virkelig ked af det.” ”Undskyld," vrængede han, ”har du nogen ide om den skade du har gjort – det er en super speciel model og jeg har lige fået den." Hans stemme tog til i styrke. ”2 uger," råbte han, ”2 uger har jeg haft den, før et tåbeligt mobilsnakkende kvindemenneske kører ind i den." Få minutter forinden havde hun ganske rigtigt overset at han bremsede op foran hende og hun havde ramt ham bagfra med et svagt bump, men nok til at der var en skade. Vredt havde han gestikuleret til hende, at hun skulle dreje ind på en rasteplads tæt på uheldet og ophidset var han sprunget ud af sin bil, kastet et kort blik på skaden, rev hendes dør op og næsten trak hende ud af bilen.
 

Alexa

Josephines Skrifte

2909
2010

Jeg ved ikke om det var for at friste banditten, eller det var et uheld, men min særk var gledet helt op, mens jeg sad på hug på gulvet, så han kunne se hele det ene bare lår. Der var ingen tvivl om at han havde set det. Han rejste sig, stillede sig lige bag mig, lagde riffelløbet på min skulder og gik ned i knæ. Mit hjerte hamrede, jeg vidste at det var nu jeg skulle vriste geværet fra ham, det var nu han var optaget af andre ting, men han holdt stadig fast om riflen med den ene hånd. Uden jeg havde været opmærksom på det, stak han to fingere op i mit skød, mens hans tommel ragede rundt udenfor. Det smertede, det var modbydeligt, jeg var ydmyget
 

Busse

Ferie med voldtægt

2708
2010

Jeg var åbenbart ikke hurtig nok, for bagfra fik jeg et rap i røven, som virkelig sved og brændte som ild, det var en af pigerne, som have givet mig et rap med et bundt brændenælder. Hun hævede og skulle til at slå igen, hurtig kom jeg ned på knæ og fik pikken ind i hende, hun var mere end gloende varm. Vi var ikke mere end lige kommet i gang, da jeg fik et ordentlig slik op mellem benene, det var en af hundene, som også ville lege med, og var tydeligvis vant til det. Datteren med brændenælder tog mig i håret og trak mig ned over moderen, så jeg bukkede mig ind over hende, og resolut sprang hunden op på min ryg, og dens pik søgte mellem mine ben.
 

Marcus

Date-rape single mor

1104
2010

To skønheder. En fuldblodet kvinde og en ung pige. Datteren var skønnere end jeg havde turdet håbe, noget kortsluttede i mit hoved og jeg fik en kraftig erektion. Da Anne samtidig smilende flirtede med tjeneren da han fyldte hendes vinglas; lænede sig lidt mere frem så hendes bryster blev mere synlige; var deres skæbne beseglet. Mens jeg komplimenterede hende for billedet og klinkede mit glas mod hendes tænkte jeg kun på de timer der ventede forude. Jeg kunne høre deres skrig af smerte i natten mens jeg smilende lyttede til hende fortælle en sjov historie fra sit job. Vores middag blev efterfulgt af en cocktail på Boutique Lize. Jeg løj. Sagde jeg havde en lang dag om lørdagen, og vi brød tidligere op fra cocktail-baren end hun synligt havde lyst til. Klokken var kun 23:00, da vi stod foran hendes gadedør igen.
 

Marcus

Date-rape single mor 2

0205
2010

Til sidst hvisker jeg: ’Hvis du ikke er våd til mig, når der skal kneppes, så beder du mig om at kneppe din stramme popo. Er du ikke enig?’. Hun ser uforstående på mig. Så spærrer hun øjnene op. Ser på mig. Ser i søgeren.  ’Ja, leg med dig selv, Anne’ siger jeg lavmælt mens jeg tager et hvæs af jointen. Hun tøver. Ser på mig igen. Jeg puster røgen ud. Er mildt påvirket og samtidig stiv som et spyd. Lader min venstre hånd kæle for mit strunkne lem. ’Fuck, hvor hører du dårligt’ hvisker jeg. Anne stønner, så hulker hun lavmælt, ’okay, jeg… okay, jeg skal nok’.
 

Marcus

Date-rape datteren 3

1407
2010

Min date Anne ser forskræmt på mig med ansigtet fuldt at indtørret spyt og gammel sperm. Den veluddannede, selvstændige 38-årige kvinde er forvandlet til en forhutlet, bange tøjte. Fjerner gagen fra hendes mund. ’Kan du huske, at jeg sagde, jeg ville spare Fie, hvis du gav mig, hvad jeg ville?’. Hun nikker uroligt. ’Jeg løj’, hvisker jeg. ’Hun er kun et barn, kun en lille pige. Hun… hun går kun i 1.g’ lyder det fra grådkvalt fra den fastspændte kvinde. Jeg smiler. Gager hende med de beskidte trusser, før jeg spænder hendes ben fast til sengen. ’Ja, men om kort tid har jeg gjort hende til en kvinde’. Jeg rejser mig fra sengen. Hun hulker. Vrider sig. Jeg bander af hende. ’Så skulle du jo ikke have inviteret en voldtægtsmand ind i dit hjem, efter at have skrevet sådan nogle indlæg om mænd. Vel? Det er din egen forbande skyld. Bitch.
 

Marcus

Date-rape datteren 4

1710
2010

Bagpå står skrevet med en smuk håndskrift: ’Ring og jeg lærer dig alt, hvad du skal vide. Tag springet med mig.’ Jeg griner. Vifter med visitkortet for øjnene af Anne. ’Ringede du?’ Hun snøfter. Hulker. ’Luder, så længe vi snakke sammen, så slår jeg dig i det mindste ikke’ siger jeg roligt. Endelig snøfter hun et højlydt ’Nej.’ Jeg ser overrasket på hende. Kærtegner hendes bryster, da jeg sætter mig overskrævs på hende, som hun ligger der i sengen. ’Det er de ting vi ikke får gjort i livet, der kommer til at forfølge os’ hvisker jeg stille. ’Ikke de ting vi gør.’ Jeg kysser hende blidt. Så lidt hårdere. Mere krævende. ’Nu løsner jeg dig, og så går vi ind og ser til Fie. Hun har brug for lidt moderlig omsorg. Lidt rengøring. Så er du heller ikke helt uerfaren når du ringer til Mille.’ Jeg holder en eftertænksom pause. ’Hvis du får muligheden for at ringe til Mille’ korrigerer jeg smilende efter et par sekunder.
 

El Sante

Voldtaget i Spa-Center

1104-2010

Å unskyld fikk jeg stotret fram, pikken svingte ut i luften og rett mot han som satt rolig og ventet, han grep tak og holt kraftig, det gjør da ikke noe det, sa han. Den andre hadde sluppet taket i pikken hans fordi jeg kom i veien, i stedenfor tok han tak i meg rundt ryggen og midjen min og holt meg også han. Jeg var jo på vei ut, men nå holt de meg begge to, en i pikken og en rundt rumpa, så jeg kom ikke lengre, kjente den ene runket meg nå og den andre bare holt og jeg kjente hans kuk inntil meg bak rumpa. Vi har deg nå hva, det var han bak meg tett oppunder øret mitt, liker du det? Den andre runket sakte nå, de spilte på lag, det var tydelig.
 

EF

Voldtægt - akten

3101
2010

Hun kastede sig over de sidste sager, og da hun var halvt igennem den sidste, ringede det på døren. Det var hurtigt, tænkte hun med den efterhånden velkendte kriblen i maven. Hun kastede et hurtigt blik i spejlet i entreen, kørte en hånd gennem håret og åbnede døren. ”Det var hu…” Døren bragede op og ramte hende hårdt i ansigtet. Hun væltede fuldstændig overrumplet bagover og tog sig til næsen. Hun kunne mærke noget varmt og vådt mod sine fingre. En sortklædt mand tårnede sig op over hende, og en anden., ligeledes i sort, låste døren og satte kæden på. Hun kiggede på sin hånd og så uforstående, at den var rød. Uden at sige noget, greb manden foran hende, fat i hendes hår og slæbte af sted med hende ud i køkkenet. Hun krabbede forgæves med benene under sig for at lette vægten fra de følsomme hårrødder, men hun kunne ikke få benene ordentligt ind under sig. ”Stop, hvad er det, du gør? Nej. Stop,” gispede hun og greb fat om manden tykke håndled for at hæve sig op. De kom ud i køkkenet, og den anden mand var i færd med at rydde spisebordet, hvor hun for et minut siden havde siddet og arbejdet. I slowmotion så hun sin bærbar sejle gennem luften i en bue, før den ramte væggen og derefter gulvet med et ødelæggende knas…
 

EF

Voldtægt - efterdønninger

3101
2010

”Jeg håber, du er sulten,” kaldte han uden at få svar. Som han drejede rundt om hjørnet ud til køkkenet, fik han øje hendes nøgne krop, der lå ind over bordet. Det gibbede i pikken. ”Du tog det meget bogstaveligt, da jeg sagde, du skulle være klar!” sagde han, men tabte så alle varerne. Der var noget helt galt. ”Du godeste!” Et sekund var han bange for, at hun ikke trak vejret. Han faldt på knæ foran bordet. Hendes ansigt var stribet af blod og tårer. ”Hej,” hviskede hun hæst. ”...nød det,” hviskede hun, og han mærkede noget hårdt klemme om sin hals. Han måtte tage sig sammen for ikke at skubbe hende væk. ”Hvad mener du?” spurgte han med sammenbidte tænder. Men som hun fortalte, forsvandt alt andet end trangen til at holde om hende. ”Det er ikke din skyld,” hviskede han og holdt endnu tættere om hendes rystende, snavsede krop
 

Anemone

En sommerdag på Dueodde

0908
2009

Jeg må åbenbart være faldet i søvn, for jeg vågnede ved, at der blev skygge på mig. Da jeg havde misset lidt med øjnene et øjeblik, så jeg op i en fuldstændig blå himmel. Jeg drejede hovedet for at finde årsagen til skyggen. Der stod fem kvinder om mig. Det var dem, der lavede skyggen. Jeg vendte mig hurtigt om for at tage mine shorts. De var der ikke. ”Er det dem her, du mangler?” sagde en af kvinderne og viftede med shorts og badebukser. ”Giv mig dem lige!” sagde jeg venligt. ”Ja, ja, når vi synes det, og når vi er færdige med dig,” sagde hun, mens de andre lo og fniste. Hun rev livremmen ud af bukserne og kastede begge par bukser op i klitten bag mig. Jeg vendte mig hurtigt om for at kravle op efter dem, men i det samme var alle fem over mig. En holdt mit hoved nede, to lagde deres knæ på ryggen af mig, og to andre holdt mine ben
 

Anemone

Hævnen er sød
(fortsættelse af "En sommerdag på Dueodde"

2108
2009

”Aase, kan du slet ikke kende mig? Du har da ellers været meget tæt på mig flere gange gennem længere tid.” Hun værdigede mig ikke et svar, men vendte sig demonstrativt om for at gå videre. Jeg gik efter hende hen over Torvet. Da vi nåede ned til hjørnet, gik jeg op foran hende og sagde lidt uvenligt: ”Jeg tror, du bliver nødt til at indrømme, du godt kan genkende mig. Du har voldtaget mig – endda flere gange. Er du så klar over, hvem der står foran dig?” ”Du må tage fejl. Det var ikke mig. Jeg har ikke voldtaget nogen.” ”Nå, hvad kalder du så det, du og fire andre gjorde ved mig i sidste uge?” ”Jeg var ikke alene om det.” ”Nej, det var du ikke, men tror du ikke, det var en god ide, vi to satte os hen på pubben og snakkede sammen? Jeg giver en øl!”
 

Miss May

Feriebadning

1307
2009

Jeg var fuldstændig i min egen verden og ænsede intet omkring mig. Jeg mærkede kun mine fingres pirrende leg, vindens sagte kærtegn på min krop og den brændende fornemmelse dybt inde i mig, der blot voksede og voksede. Jeg var tæt på mit mål, men stoppede op ved lyden af vandets stilhed, der blev brudt. Han var hurtigt oppe af vandet – inden jeg overhovedet nåede at lægge rigtigt mærke til ham. Den varme følelse blev erstattet af frygt og afmagt, da han greb fat i mine arme og klemte dem op over mit hoved og ned mod broen. Jeg sparkede ud efter ham, men ramte ikke. Han satte sig blot overskrævs på mig og førte sit hoved helt ned ved siden af mit. ”Hvis du skriger eller kæmper imod, så bliver det værre for dig selv. Hvis du vil slippe herfra i live, så adlyder du mig. Forstået?”
 

Busse

Fødselsdagsorgie

2106
2009

Men da jer kom med ind, ville de lige give en drink, og hvad der var i den, ved jeg ikke, men af det glas øl, blev jeg meget rundtosset, det var fuldstændig, som om jeg var et andet sted i lokalet og så på mig selv. Jeg var hele tiden ved fuld bevidsthed, men ingen af mine muskler ville adlyde. Det var Gert og Kurt, der klædte mig af, selv om jeg gjorde alt for at forhindre det, men da jeg var helt nøgen, klædte de tre brødre sig af, og så fik jeg pik i alle mine huller. Gert satte sin pik i min kusse og trak mig ned på gulvet, da vi lå der blev jeg angrebet af Kurt, som stak sin pik ind i mit bagerste hul, og Bent sin pik ned i min hals, så jeg var ved at blive kvalt, jeg må sige at de var meget store alle tre.
 

Lene H

Den frække indbrudstyv

0706
2009

”Stå helt stille. Jeg har en kniv.” Hun stod bomstille og turde ikke røre sig. Han rakte rundt om hende med et tørklæde. ”Bind det for dine øjne. Det er bedst, at du ikke kan genkende mig!” Hun tog tørklædet fra hans hånd og lagde mærke til, at han havde tynde gummihandsker af den slags, der bliver brugt til operationer. Fingeraftryk? ”Tag hvad du vil have – bare du ikke gør mig ondt”, sagde hun med rystende stemme, mens hun bandt tørklædet for sine øjne. Han mærkede efter, om det sad stramt og dækkede hendes syn. ”Ti stille og lad mig tænke mig om”, sagde han vredt. Han førte hende hen til sengen, der stod op af væggen i det store soveværelse, og skubbede hende ned
 

Buller

Løbeturen

1005
2009

Jeg er militær mand, og har prøvet både hætter og blive bundet så det skræmte mig egentlig ikke. Men alligevel nu kunne jeg mærke hvordan overlevelsesgenet kom op i mig. Igen prøvede jeg at kæmpe mig fri, men vedkommende havde stramt fat i mig. Nu er jeg ikke en lille ”spirrevip” men kraften var for overvældende. Der var ikke noget at gøre andet end at følge med. Jeg blev trukket ind i skoven. Jeg kunne høre løvet mod min sko. Indimellem gik jeg ind i gren og jeg prøvede at fjerne mig hurtigt fra den, så den kunne svippe ind i min bortførers hoved, det lykkedes ikke. Tankerne begyndte at svirre i mit hoved om hvad der skulle ske.
 

Kitten

Tordenvejr

2604
2009

Da jeg kigger ned kan jeg se, at jeg står midt i en vandpyt. Et øjeblik er jeg fuldstændig uforstående over hvorfra det vand kommer. Kan jeg selv have slæbt det rundt, mens jeg ledte efter en klud og en balje i mørket? Så er det, at jeg kan se, at der ligger mere vand på gulvet på vej hen mod mit soveværelse. Jeg bliver fuldstændig klam over hele kroppen. En eller anden er i ly af tordenvejret kommet ind ad den åbne terrassedør… Jeg bliver lige pludselig meget bevidst om, at jeg er nøgen og kun har et lagen omkring mig. Med blikket fæstnet mod den mørke åbning ind mod mit soveværelse går jeg ubevidst et par skridt baglæns indtil jeg støder ind i noget hårdt og varmt
 

Maja

Drømmen

1904
2009

Halvt sovende og i mørke gik jeg på toilettet og skyndt mig ind under den varme dyne igen. Da jeg smuttede inde under dynen, lagde han en hånd over min mund og den med den anden holdt han mig tæt indtil sig. Jeg glemte nærmest at trække vejret og min krop stivnede fuldstændig. Åh nej åh nej. Alle mulige mærkelige tanker løb gennem mit hoved og jeg var pludselig meget vågen. Min vejrtrækning var gispende og panikken bredte sig i min krop. Han sagde intet og lå helt stille. Jeg kunne mærke hans krop, hans muskler var spændt og han trak vejret tungt.  Selv om at jeg inderst inde godt viste at jeg ikke kunne komme fri af hans greb, kæmpede jeg nu som en besat. Jeg forsøgte at vride hans hånd væk fra min mund, men han strammede bare grebet og trak mig tættere endnu. Jeg græd og følte ikke at jeg kunne få vejret. Han skubbede mig om på maven og lagde sig ovenpå mig. Med hans kropsvægt holdte han mig ned og med sin ledige hånd flåede han trusserne af mig.
 

Miss sixty

Fodboldholdet

1503
2009

De smider mig på bænken, så jeg ligger ned, og da jeg stadig ikke har fået mine jeans på kan de tydeligt se mine hvide trusser med den afslørende våde plet. Jeg lukker øjnene i håb om at det vil få hele situationen til at forsvinde. Håber at det bare er en fantasi og at jeg ligger derhjemme i sengen og onanerer… Men da jeg åbner øjnene igen kommer den brutale virkelighed imod mig. Jeg tæller hurtigt, hvor mange de er… Det er svært at se, og desuden er der også stadig nogle i badet. En 7-8 stykker, gætter jeg på. ”Tag tøjet af hende!” kommanderer Han, ”men ikke det hele, jeg vil stadig kunne se hendes våde trusser, så vi kan blive mindet om hvor liderlig hun er”.
 

Miss sixty

Fodboldholdet 2

0706
2009

Han sagde til dem, at de skulle gøre med mig fuldstændig som de ville. Da de var jomfruer var det dem der skulle have lov til først at komme ud over mig – eller inde i mig, whatever de foretrak. Men de to generte first-timers var vist ikke helt trygge ved situationen. Og mig? Jeg var faktisk bare fokuseret på at få pik, og jeg bad til, at den ene eller den anden snart ville springe på mig og bore jomfrupikken helt i bund. (Senere skulle jeg fortryde at jeg ligefrem havde bedt om at få boret en pik i bund)
 

Smutski

Overraskelsen

0803
2009

Nogen har lagt et klæde over mine øjne, og en behandsket hånd ligger over min mund! - "Mmmmm, hvad har vi her? En lille lækkerbisken? Jeg panikker, forsøger at slå og sparke, men nogen tager mine arme og holder sig uden for rækkevidde af mine ben. Jeg prøver at skrige, men kan ikke komme til for hånden over min mund. - "Kæft kælling, eller du får en på lampen!" Jeg begynder at græde, kan ikke finde ud af om det er en mand eller en kvindestemme, men den er brutal! Kan mærke at mine hænder bliver bundet sammen over hovedet på mig, med bæltet fra min morgenkåbe, der står helt åben, så man tydeligt kan se min manglende påklædning
 

Chessvaffi

Voldtægt eller morgensex

2501
2009

I et nu rykkede han sine fingre og pikken ud af mig og jeg håbede han nu var færdig, men det skulle hurtigt vise sig at det var han bestemt ikke, for i brøkdele af sekunder senere havde han banket pikken op i min røv. Jeg skreg som besat, men han ville ikke stoppe og kneppede mig hårdt og dyrisk, mens han trak mig i håret og kaldte mig sin møg luder. Endelig blev han færdig med sin sindssyge omgang knepperi af min efterhånden alligevel tændte underliv og trak sig ud. Imidlertid spredte han nu mine ben igen efter jeg var rullet om på ryggen og begyndte at slikke mig i fissen langsomt med sikkert og lidt efter lidt blev jeg mere og mere vild, jo mere våd jeg blev, desto mere slikkede han mig og nu stak han også sine fingre op i fissen og fingerkneppede mig
 

Nordmann

Den sovende skjønnheten

2908
2008

Dyna hennes lå på gulvet, ho hadde tydeligvis sparket den av seg. Rolig og varsomt la jeg hånda mi, liksom tilfeldig på låret hennes. Lot den ligge der litt, før jeg sakte lot hånda bevege seg oppover og innover mot fitta hennes. Jeg lot hånda mi få hvile seg over skjødet hennes, kjente varmen fra henne inn i håndflaten min. Hun hadde tynt kjønnshår, ikke mye, og barbert i bikinilinjen. Lekent lot jeg hånda mi gli gjennom skogen hennes, sakte, fram og tilbake noen ganger, før den fulgte linjene ned på siden. Varsomt strøk jeg henne over fitta, mens jeg holdt pusten
 

Busse

Straffen var voldtægt

2412
2007

En aften hvor vi var på plads forsvandt mine kammerater, og jeg var ikke hurtig nok, så jeg blev grebet bag fra af en voksen dame, og uanset hvad jeg gjorde, måtte jeg med ind i gymnastiksalen. Hvad de brugte, ved jeg ikke, men jeg blev bundet hen over bukken, og medens de slæbte mig derhen, rev de alt mit tøj af, så jeg var helt nøgen, min egen undertrøje blev bundet for mine øjne. Nu hørte jeg en kommando, fremad løb, og jeg hørte mange par ben hen over gulvet, følg mig, sagde lederen så, og nu kom de nærmere, og så kom det første slag. En efter en løb de forbi mig, og hver gang fik jeg et klask i røven.
 

Nordmann

Kanoturen

1706
2007

Som et rovdyr klatrer jeg lydløst ned. Nå er jeg bare et skritt eller to unna. Jeg lukker øynene et øyeblikk, og tar sats. Hånden min griper tak i håret hendes og jeg drar til. Jeg hører henne skrike, skrike av redsel og smerte. Stolen hun sitter i faller bakover med henne i. Jeg rykker tak i armen hennes, og vrir henne rundt. Finner fram håndjernene, og låser armene hennes på ryggen. Det andre settet med håndjern forsøker jeg å sette rundt føttene hennes, det er vanskelig, men jeg klarer det. Nå er hun helt i min vold. Hun skriker fortsatt, jeg ser skrekken lyse i øynene hennes. Bare skrik du jenta mi, roper jeg inn i øret hennes. Det er ingen som kan høre deg her ute. Jeg gir henne et par lusinger, bare for å gjøre det. Ho begynner å gråte. Tårene triller, det er tydelig at ho skjønner hva som venter.
 

Bi-teen

Sjippetovet

2105
2007

"Jeg foreslår du holder mund! Så skal jeg nok være... nogenlunde sød ved dig," sagde han og smilte sjofelt. Anne-Li forstod først ikke, hvad han mente. Men det fandt hun hurtigt ud af. Han trak hende med hen til et træ der stod i parken. Han skubbede hende op af træet. Hun forstod ikke hvorfor hun ikke gjorde modstand. Hun ville gerne, men armene og benene lystrede ikke. "Jeg vidste du ville makke ret." sagde han. Hans stemme var sløret af liderlighed. Han stod med sjippetorvet. "Tag tøjet af, tøs!" sagde han. Da hun ikke lystrede, fik hun endnu et piskeslag. Denne gang på det andet lår. Hun mumlede et undskyld og fik hurtigt tøjet af. Hun var for chokeret til at græde. Anne-Li stod så der, midt i parken, uden tøj på.
 

Mikkel

Hvad sker der dog?

2105
2007

Der var ingen der ventede derhjemme; Claus som hun havde kommet sammen med gennem 3 år havde slået op for 3 uger siden og hun var først nu ved at vende tilbage til livet. Bruddet havde taget hårde på hende end hun havde regnet med, men nu begyndte længslerne at vende tilbage. De seksuelle, vel at mærke. Hun og Claus havde haft et heftigt sexliv og hun kunne føle længslen efter at mærke Claus… nej, mærke en mand igen. På caféen sad hun i sine egne tanker, hun rørte rundt i sin Café latte mens tankerne flød væk; væk fra dagligdagen… Da hun var færdig gik hun, ænsede ikke turen, ænsede ikke hvor hun gik. Hun bare gik og gik. Pludselig da hun var halvvejs gennem den lille, tætte bevoksning blev hun grebet bagfra. Stærke hænder holdt en klud op for hendes mund og hendes modstandskraft ebbede langsomt ud.
 

Mikkel

Et tilfældigt møde

0505
2007

Så, endelig kom hun. Hun så træt ud, slæbende på et par indkøbsposer fra Magasin og en enkelt fra Kvickly. Åbenbart lidt lækkert til hende selv og dagligvareindkøb - måske aftensmaden. Men i aften var det noget andet hun skulle lave; hun skulle selv være desserten. Langsomt nærmede hun sig døren samtidig med at hun søgte i sin taske efter nøgler. Optaget af at lede blev hun fuldstændig overrumplet da han pludselig stod ved siden af hende, hægtede håndjern på hendes ene håndled, så det andet så hendes hænder var lænket foran hende. Et øjeblik var hun totalt overrumplet, forbavset og nervøs. Så genfandt hun sin cool overflade og begyndte at skælde ham ud. Men de lænkede hænder hæmmede hende og da Ball-gag´en som han pludselig havde i hånden fandt hendes åbne mund, fortonede hendes protester sig til en masse underlige lyde
 

Trunde

Bagdøren

0405
2007

Hun fandt frem til klitten og masserede lidt men satte hurtigt vibratoren på. Der gik ikke lang tid før hun kunne mærke varmen brede sig i kroppen, orgasmen nærmede sig, men lige da hun var ved at komme, blev dildoen fjernet. Hun åbnede øjnene og skulle lige til at protestere, da en hånd blev lagt over munden på hende. Hun nåede lige at komme i tanke om hun ikke havde låst døren til bagtrappen, før en stor og hård pik blev banket op i hendes smask våde fisse. Hun stønnede højt. Naboen havde lige nået at få undertrøjen af, men bukserne hang om anklerne på ham. Han gav den til hende i lange dybe stød, han bed hende i halsen og øreflippen og klemte hårdt om hendes bryster.
 

DJ

Annabells bytur

1401
2007

Et kort sekund overvejede jeg at lade ham komme i min mund, smage på hans dejlige sperm men jeg stoppede med at slikke ham og mens jeg klemte om hans nosser, hviskede jeg i hans øre, "du skal bære min veninde ind i soveværelset og bolle med hende". Min veninde hang slapt i hans arme da han bar hende ind. Igennem den åbne dør, lød der høje råb, "Gå væk!, av av, nej du må ik…!, min mand slår dig ihjel! av åhh nej, det gør ondt, av ah åhh, du er for stor av åh åh".. Hun kaldte desperat på mig ANNNNNNNA…!… men hun måtte forstå at det var for hendes egen skyld, for vores egen skyld, så jeg blev siddende i stuen, mens han voldtog hende. Min veninde fortsatte et par minutter med at stritte imod, jeg ved fra nogle af hendes eksfyre at hun er meget snæver forneden, modsat mig der ikke kan få dem store nok.
 

Mr. De Bond

Lisbeth

0312
2006

Der bliver snakket om løst og fast ved måltidet og min chauffør fortæller hvordan han har fundet mig og hvor min bil står. Jeg fortæller hvor jeg er på vej hen og hvorfor. Det skulle jeg nok ikke have gjort, for det var ligesom det satte en anden stemning. Efter måltidet rejser min chauffør sig og siger at han lige vil finde den tændspole. I samme øjeblik han er ude af døren rejser hans bror og far sig ... og tager fat i mig fra hver sin side. Jeg protesterer... men de vender det døve øre til ... og trækker mig hen til den ene hemsstige. Mine arme bliver bundet til stigen som jeg har ryggen imod. Jeg har lyst til at skrige men til hvad nytte. Hvad kan en pige på 160 cm gøre imod to granvoksne svenskere? Jeg får bind for øjnene.. jeg bliver bange.. og så mærker jeg kniven.
 

Mr. De Bond

Lisbeth 2

0506
2008

Jeg kan ikke lade være med at være urolig for hvad der skal ske. Det er et tarveligt badeværelse vi kommer ind, fliser er faldet ned fra væggene og der virker ikke specielt rent, men der er et toilet og en bruser. Jeg bliver beordret til at tage bad... og skrubbe mig ordentligt for ligefrem ren er jeg jo ikke med indtørrede safter fra mig selv og sæd tørret omkring hele kussen og på lårene. Hun står passivt og kigger på mig medens jeg vasker mig. Hun forlanger også at jeg vasker kusse og røv indvendigt med den anden slange med dildo hoved, der er forbundet til brusebatteriet.
 

Jack69

Dreamteam

2110
2006

Jeg kunne se Eva gennem badeforhænget og jeg betragtede hende et øjeblik, inden jeg flåede det til side og greb fat i hende. Det var tydeligt at hun ikke var overrasket over at se mig. Men da jeg trak hende af sted med hende, kæmpede hun imod og hvinede mens hun kaldte på Jens. Jeg trak hendes våde nøgne krop ind i soveværelset og tvang hende ned på sengen. På det tidspunkt begyndte Jens at tigge os om ikke at røre hans kone og om ikke at gøre dem fortræd.
Jeg bad Bo, som stod ved siden af ham om at få ham til at holde kæft. Bo spurgte hvordan og jeg svarede han, at han skulle proppe et eller anden i munden på ham. Og med den besked, åbnede Bo sine bukser og pressede sin allerede halvstive pik mod Jens mund.
 

Jack69

Gitte

2110
2006

Eric kastede i det samme et smalt tørklæde af mørkeblåt silke over hendes hoved og rettede det til så hendes øjne var dækket. Vi kikkede os rundt omkring mens vi trak Gitte hen mod bilen som Bo nærmede sig med. Gitte mumlede et eller andet inden i min hånd. I udkanten af mit synsfelt kunne jeg se en ældre dame standse op og kikke over mod os. Vi skyndte os at få Gitte ind i bilen. Bo trådte kraftigt på speederen og vi forsvandt skyndsomt rundt om hjørnet. - Pyha, jeg håber sgu ikke den gamle kælling nåede at se rigtigt på os eller hun ringer til politiet. Så har vi problemer. - Bare rolig. Hun nåede ikke at se hvad det foregik. Slap bare af og nyd lige hende her. - Slip mig, gispede Gitte. Lad mig gå. - Nix Skat. Nu skal vi da lige lære hinanden at kende. Jeg har endda en gave til dig. Et armbånd. Eric og jeg sad på hver sin side af hende og holdt i fællesskab hendes hænder fast mens jeg klikkede et par håndjern på plads om hendes håndled.