LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Tenna©

Genre: Homo/lesbisk/bi

Dato: 29.07.2004tæller pr 19.6.2007

Annie - Fyren svigtede, jeg tog over - del 11

Efter weekenden hos Maiken, gik der lang tid med mit arbejde, vi havde rygende travlt, så der var ikke tid til nogen udskejelser af nogen art. Vi knoklede fra morgen til aften, så når man endelig havde fri, var man bare helt udkørt.
Men en lørdag vi var færdige på arbejde, blev vi enige om at tage en tur i byen. Der skulle bare ske noget. Vi blev enige om at mødes på et diskotek i byen.
Jeg var hjemme i bad og skifte til lidt mere festligt tøj, G-streng, bh og en kjole. Jeg tog en taxa til diskoteket.
Mine arbejdskolleger var allerede kommet. De var taget af sted lige fra arbejdet af. Det var ok med mig. Vi fik lidt at drikke og dansede, det var vildt sjovt, vi dansede på skift med hinanden hele aftenen indtil klokken var hen ad 3, og dem der skulle på arbejde ville hjem. Jeg og een af tjenereleverne blev tilbage. Han hentede en drink til os, og vi dansede lidt. Han var meget fuld, så det med at danse, ved jeg nu ikke om jeg vil kalde det. Han tumlede ind i alle der var os nær, så jeg satte mig til sidst og drak min drink ud, jeg ville også til at finde hjem.
Jeg skulle lige tisse inden jeg gik, så jeg fandt wc'et. Der var også en anden pige. Hun var meget fuld, hun havde kastet op ned af sig og på gulvet. Jeg fandt et ledigt wc og fik tisset. Jeg var også lidt beruset, men ikke fuld på nogen måde.
Da jeg tørrede min fisse, gav det små elektriske stød i min klit, det var jo også længe siden jeg sidst havde fået taget trykket, sådan rigtigt. Jeg tænkte lidt på Maiken og alle de andre der var til stede sidst. Jeg rejste mig og gik ud og vaskede fingre. Pigen fra før var gået, men der var stadig bræk over det hele, så jeg skyllede lige mine hænder og gik ud, der lugtede heller ikke særligt godt. Inde i baren bestilte jeg en cola lige til at gå hjem på. Der var stadig mange mennesker, så jeg blev stående og drak lidt af min cola og kiggede rundt i lokalet.
Jeg var begyndt at spejde rundt, min klit havde talt til mig, jeg var liderlig og ville have et eller andet med hjem, men der var ikke rigtigt nogen der tiltalte mig. Der var et par fyre henne og ville danse med mig, men jeg takkede nej, de var næsten alle fulde eller på stoffer. Da jeg havde drukket min cola gik jeg ud for at finde en taxa. Da jeg kom ud fra diskoteket, så jeg, at pigen fra toilettet sad på fortovet på den anden side og sov. Der stod også et par andre og ventede på taxa. 

- Er der nogen af Jer, der kender pigen der ovre, spurgte jeg og pegede på hende.
Det var der ingen der gjorde, så jeg gik over til hende og prøvede at vække hende, men det var næsten ikke muligt. Hun sad og sov, hun var helt kold, hun havde kun lige sin kjole på. Jeg ruskede i hende.
- Hvad hedder du? Hallo!
Hun brummede et eller andet, jeg fik ikke fat i det. Jeg ruskede lidt hårdere.
- Hvor bor du?
Jeg kunne stadig ikke høre hvad hun sagde. Jeg blev ihærdigt ved, men hun var langt væk. Der kom en pige til.
- Skal jeg ikke hjælpe dig? spurgte hun.
Jeg takkede.
- Kender du hende?
- Nej, gør du?
- Næ, men hun kan da ikke sidde her, der er alt for koldt.
- Det er vi enige om, svarede den nyankomne.
Vi fik rejst pigen op ved fælles hjælp, vi stod på hver side af hende og med hendes arme om vore halse. Vi talte på skift til den fulde pige, men hun kunne ikke sige hvor hun boede, eller hvad hun hed, hun var helt væk. - Hvad gør vi ved hende? spurgte jeg.
- Ringer efter Falck, svarede den anden.
Vi tog hende med ind i gangen til diskoteket og fik ringet efter Falck og sad og ventede til de kom efter hende. Vi sad og talte om alskens ting. Hun hed Annie, var 28 år, gift, og havde et barn. Hvor manden var henne vidste hun ikke rigtigt, han var pludselig forduftet fra diskoteket, så hun var lidt sur, barnet var hos hendes mor, indtil næste dag.
Endelig kom Falck og fik pigen med. Jeg fortalte, at jeg var på vej hjem da jeg havde fundet pigen ude på fortovet. Annie spurgte om vi kunne deles om en taxa, vi boede ikke så langt fra hinanden. Det var helt ok med mig. Og det lykkedes os at finde en taxa. Jeg satte mig ind bag i og Annie foran. Jeg nævnte min adresse, den var først på vejen.
Vi sad og talte om hændelsen med pigen på vejen.
- Puh, sagde Annie, jeg kunne godt lige drikke et eller andet.
- Jamen, det er ok, sagde jeg, jeg giver, når vi kommer hjem til mig.
- Ok, svarede Annie.
Så da vi nåede min adresse, gik hun med mig op. Da vi kom ind, spurgte jeg hende, hvad hun
gerne ville have.
- Hvad har du?
- Øl, vand, rom, cola, svarede jeg.
- Rom og cola sagde Annie.
Jeg miksede og gav hende den. Jeg selv nøjedes med cola og kun lidt rom. - Her bor du godt, sagde Annie.
- Jo tak, jeg skal lige tisse, sagde jeg og gik på wc. Da jeg kom tilbage sad Annie på min seng med sin rom og cola. Hun havde kommunefarvet, krøllet hår, brune øjne, en sød rød mund. Hendes bryster var på størrelse med mine egne. Hun vejede vel omkring 65 kg og var vel omkring 170 høj.
- Smager det, spurgte jeg. 
Annie nikkede. - Uhm dejligt. Har du en telefon? Ja. - Må jeg låne den og ringe hjem?
- Ja værsgo!
Annie ringede hjem, hun talte lidt. - Jeg er ved en pige der hedder Tenna, sagde hun, - Din skid, er det Ulla der er med hjemme nu? Jeg bliver her, sagde hun og lagde røret på. Hun begyndte at græde. - Han har min veninde med hjem i seng, sagde hun, - må jeg blive her?
- Selvfølgelig, svarede jeg, - men jeg har kun een seng.
- Det er lige meget, bare jeg må blive her.
Vi fik drukket vores colaer, og jeg gik i bad, da jeg kom tilbage, havde Annie lagt sig tilbage på sengen, men hun sov ikke.
- Vil du ikke også have et bad? spurgte jeg.
- Jo, svarede hun, og gik ud på toilettet.
Imens redte jeg sengen op. Jeg har en boksmadras ¾, så der var plads nok. Jeg havde beholdt mine G-streng på og ikke andet. Jeg lagde mig under dynen. Annie kom tilbage fra badet, hun havde G-streng på og hun havde også sin bh på.
- Man kan da ikke se du har født et barn, sagde jeg.
- Synes du ikke?
- Nej du har da en flot figur!
-Tak. Hun lagde sig ved siden af mig og jeg dæmpede lyset.
- Øj, hvor smart, sagde hun. - Sådan een ville jeg godt have derhjemme, hvis ikke jeg skal flytte. Hun begyndte at småtude igen. Jeg trøstede hende, aede hende på kinden og halsen.
- Han er et svin, sagde hun, - det er anden gang han tager en anden med hjem, sidste gang var det en dulle fra hans arbejde.
Jeg aede hendes kind og tørrede hendes tårer væk, jeg kravlede over til hende og holdt om hende.
- Lad vær med at tænke på ham nu, hviskede jeg.
Annie græd stadig. - Det er svært. j
Jeg tørrede endnu engang tårerne væk fra hendes kind og strøg hende over ryggen med den anden hånd. – Tys – tys – tys, hviskede jeg, og kyssede hendes kind og en tåre væk. - Ssssyh.
Annie var ved at være beroliget, hun trak vejret roligt og pludselig sov hun. Jeg lå og aede hende på ryggen, pressede mig let ind til hende. Mine brystvorter var store og hårde, jeg var liderlig, men Annie sov, og i øvrigt var det jo slet ikke sikker hun ville have noget med en pige at gøre. Jeg lagde mig lidt om på ryggen og trak hende med ind over mig, sådan at hendes lår kom til at ligge mellem mine ben. Jeg kunne komme til at trykke min fisse mod låret. Uhm, det var dejligt, jeg aede hende stadig på ryggen. Annie slappede helt af, hun sov trygt. Jeg knappede hendes bh op og fik krænget den af hende, så den kun lå mellem os nu. Jeg kunne kun få den af den ene skulder, den anden måtte blive på. Jeg klemte hendes balder og pressede min fisse mod hendes lår. Åhh jeg var enormt liderlig nu. Jeg kyssede hendes kind og hendes læber lige så blidt. Jeg slikkede hendes læber med min tunge, bevægede min fisse mod hendes lår, klemte hendes balder med min frie hånd, kyssede hendes kind og igen hendes mund. Det gav et sæt i hende, men hun slappede af med det samme igen. Sådan lå vi længe. Min G-streng kunne vrides, så våd var den. Jeg lod min hånd gå på opdagelse længere ned mellem hendes lår og numse, kærtegnede det øverste af låret og ballen, kyssede hende på munden, lod min pegefinger strejfe hendes fisse uden på trussen. Det gav igen et sæt i hende. Jeg lå helt stille som om jeg sov. Annie var vågen.
- Undskyld, hviskede hun.
Jeg lå musestille med min ene hånd på hendes balle og  den anden på hendes ryg.
- Jeg maser dig jo, hviskede hun.
- Hvad siger du, hviskede jeg søvndrukkent tilbage.
Annie rykkede sig lidt væk. - Jeg maser dig jo, hviskede hun igen.
- Nej bliv bare liggende, hviskede jeg tilbage og holdt lidt fastere på hendes balde og ryg. - Det er så dejligt at ligge sådan.
- Jamen ikke at to piger ligger sådan, hviskede hun.
Jeg løftede hovedet og kyssede hendes mund og hviskede - ssshy, lig stille og nyd det, tænk på noget der gør dig glad.
Hun ville til at sige noget, men jeg afbrød.
- Sssshy, slap af og nyd det, hviskede jeg.
Annie blev liggende. Jeg kyssede hende forsigtigt på munden og klemte hendes balde let, kørte hende op af ryggen med den anden hånd. Jeg kyssede hende igen blidt på munden. Det virkede som om hun ville protestere. 
- Sssshy – ssshy, hviskede jeg, og kærtegnede hendes balde og lod igen hånden glide ned til hendes lår og mellem benene. Jeg aede og kælede for hende. Annie slappede af. Jeg kyssede hende på kinden, små kys over hele kinden, op til øreflippen, slikkede let på den og kyssede mig tilbage til hendes mund. Denne gang besvarede hun mit kys. Hendes tunge kom ind i min mund og hun sugede  og legede med min. Hendes fisse blev trykket mod mit lår og hendes lår blev presset ned mod min fisse.
- Åhh ja, stønnede jeg mellem to kys. Min hånd mellem hendes lår var blevet modig. Jeg listede en finger ind under trussekanten og legede med hendes klit.
- Åhh nej, det må du ikke, hviskede hun.
Men jeg fortsatte min behandling, kyssede hende krævende nu, gnubbede min fisse mod hendes lår, legede med hendes klit og hendes skamlæber. Hun var ved at være godt fugtig nu. Hun rejste sig op.
- Åhh nej, sagde jeg lavt.
Hun tog sin bh helt af og krængede G-strengen af. Jeg tog også mine af, så nu var vi begge helt nøgne. Så lagde hun sig igen ned til mig og kyssede mig på munden.
Uhm hvor dejligt, stønnede jeg. Jeg krammede hendes ene bryst, legede med hendes brystvorte der var hård som en sten. Jeg klemte den mellem min fingre og kyssede hende på munden. Jeg rejste mig lidt op og pressede hende tilbage så hun kom til at ligge på ryggen. Kyssede hende på munden, spillede med tungen mod hendes, lod min hånd glide ned mellem hendes ben, hun havde lidt hår omkring fissen. Jeg lod min pegefinger komme ned mellem hendes skamlæber og legede med hendes fisseåbning.
Annie stønnede. - Du må ikke stoppe nu vel?
- A a, svarede jeg, og legede videre mellem hendes ben. Jeg fandt hendes klit og bearbejdede den med fingeren, bevægede mig nedad og tog hendes ene brystvorte i munden og sugede og slikkede den, bed blidt i den, skiftede til den anden, og den fik samme behandling. 
Annie var begyndt at lave samlejebevægelser mod min finger i fissen. Jeg kyssede mig vej ned over hendes mave, kørte min tunge rundt i hendes navle, rejste mig lidt op og tog hendes hånd og lagde på hendes bryst, sådan at vorten var mellem hendes lange og pegefinger. Så kravlede jeg ned og lagde mig mellem hendes ben. Hendes skamlæber var store og blodfyldte og klitten stak frem for oven. Jeg stak tungen frem og smagte på hende. – Uhm, sagde jeg, - du smager skønt. Annie stønnede bare Ååhh ja.
Jeg begyndte at slikke hende intenst på klitten og legede med hendes fisseåbning med mine fingre. Annie stønnede højere, og bevægede hele underlivet mod mine slik og leg med fingrene. Nu tog jeg begge pegefingre ind i hende, på den måde blev hun udvidet og jeg slikkede klitten hårdt, trak begge fingre ud og hovedet væk.
- Åh nej, du må ikke stoppe, stønnede hun. Så pressede jeg to fingre fra min venstre hånd ind i hende og legede med hendes numsehul med den andens pegefinger og slikkede hendes klit. Annie bevægede sig i takt med mine bevægelser. Jeg legede med hendes numsehul, cirklede omkring ringmusklen, pressede, flyttede fingeren, cirklede og pressede igen. slikkede klitten og kørte de to fingre ud og ind af hende og hun eksploderede i en kæmpe orgasme.
- Ååh ja, jaaaaaaa. Hendes fissesammentrækninger var så kraftige at det gjorde ondt i mine fingre, men jeg lod dem blive der, til hun var helt færdig med sin orgasme. Så rejste jeg mig, tog min påspændingsdildo på, og begyndte at kneppe hende i fissen. Først i små lette stød, så lidt hårdere, og til sidst meget hårdt. Jeg lagde mig ind over hende og kyssede hende samtidig, bevægede underlivet med dildoen så jeg også selv kunne få noget ud af det. Min fisse var så våd at det løb ned at lårene på mig. Jeg kneppede Annie i et vildere tempo. Det gav små stød i på min klit, og hendes med. Sådan lå vi lidt, og jeg kom i en forrygende orgasme. Annie klemte mine balder og jeg pumpede løs i hende, skreg… Åh ja, Annie, åhh jaaa.
Annie ville kysse mig, men det var svært, for jeg virrede med hovedet fra side til side og bare nød orgasmen i fulde drag. Bagefter faldt jeg tungt ned over hende og faldt i søvn med dildo og det hele. 
Jeg vågnede ved at Annie lå og bevægede sig under mig, Det gav en dejlig fornemmelse mellem mine ben. Jeg var ved at være tændt igen. Annie bevægede sig så vi begge fik dildoen til at strejfe vore klitter. Jeg lå bare helt stille og nød det.
Annie hviskede i mit øre. – Åhh Tenna, det er bare så skønt. Kom, hjælp mig med at komme igen, det er bare så dejligt.
Jeg bevægede underlivet i takt med hende nu, og det blev et vildt ridt. Vi stødte og stødte, jamrede og skreg. Annie bed i mine brystvorter, det gav et elektrisk stød gennem mig, helt ned i fissen. Vi kyssede og krammede vore balder skiftevis. Annie skreg, og kom igen. Det var voldsomt. Jeg var meget tæt på og kom lige efter i en lige så voldsom orgasme. Wow, det sortnede for mine øjne, og jeg var helt væk. Annie spændte dildoen af mig og sig selv og vi sov til langt op af eftermiddagen næste dag.
Det var Annie der vækkede mig, da hun skulle hjem.
- Jeg ringer til dig senere, sagde hun, - vi ses.

 
Tenna.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER