LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Tenna©

Genre: Offentligt

Dato: 29.05.2017


Cykelturen, del 3
Har du ikke læst del 1-2, kan du gøre det HER

Som jeg tidligere har fortalt, så er jeg en pige der cykler jeg meget. Skolen var lige startet her i august og jeg var taget af sted på cyklen. Det var en rimelig lang tur jeg havde taget i dag. Jeg havde hentet kartofler og grøntsager på en gård og dem havde jeg bag på i min kurv. Jeg havde ikke regnet med, at der ville ske noget særligt på denne tur, det plejede der ikke.  

Men da jeg kørte forbi en skovstrækning, så jeg, at der kørte en yngre pige ind af en skovvej. Hun havde ikke set mig, det var jeg sikker på. Jeg sagtnede farten og vendte om på vejen. Min nysgerrighed var vakt. Jeg måtte se, hvad hun havde for inde af skovvejen. Jeg cyklede ned af vejen så lydløst som muligt. Stien slog et sving ind mod højre og jeg standsede. Pigens cykel stod op af et træ lidt længere henne. Jeg kunne ikke se hende nogen steder, kun hendes cykel. Jeg stod af cyklen og gemte den lige inde bag et par buske. Tog min kikkert, som jeg altid kører med. Så listede jeg mig lidt ned af vejen. Jeg kom helt hen til hendes cykel, og jeg spejdede rundt. Lyttede efter, igen og igen, men kunne ikke høre noget. Jeg gik lidt længere ind af skovvejen. Et lille stykke henne, gik der en sti ind, det var nok et dyreveksel. Jeg valgte den og listede derind ad og lyttede og spejdede rundt. Jeg var vel kommet en 50 m ind af stien, da jeg pludselig fik øje på pigen. Jeg kunne skimte hendes rødlige jakke eller bluse... Hun gik inde mellem nogle træer og ligesom ledte efter et eller andet. Jeg sneg mig lidt tættere på af stien og kom forbi hende uden hun nåede at se mig. Dernæst listede jeg lidt tættere på hende. Jeg var heldig i dag. Jeg havde mit grønsorte cykeltøj på. Så jeg faldt egentlig godt ind i farverne i skoven.

Jeg var kommet lidt tættere på hende, ind til en lille lysning. Jeg stillede mig ind bag et træ og havde nærmest frit udsyn til hende. Jeg skød hende til at gå i 8 – 10 klasse, men, det er lidt svært at bedømme i den alder der. Hun var i hvert fald kendt i skoven, det var der ingen tvivl om. Hun havde denne røde tynde jakke på. Den var lynet ned og jeg kunne se, at hun havde en hvid T-shirt på inden under. Hendes bryster stod flot inde bag T-shirten. Jeg var sikker på, at hun havde bh på.
Jeg satte kikkerten for øjnene. Hun var en virkelig flot pige. Jeg zoomede ind på hendes ansigt.
Hun havde kastanjebrunt hår, der gik til skulderne. Jeg fangede hendes ansigt. Hun havde brune øjne og hun havde sminke på øjenlågene. Hendes næse var ikke så stor. Hun havde også en rød læbestift på læberne. Jeg skød hende til at være omkring 165 – 170 høj. Spinkel af bygning. Det fik hendes bryster til at værke større end de egentlig var. Hun havde stramtsiddende cowboybukser på. Hendes sko kunne jeg ikke se.
Hun satte sig på en væltet træstamme med sin mobil. Det så ud til, at hun sms’ede med en eller flere. Ind i mellem spejdede hun rundt. Men sendte åbenbart flere sms-er af sted. Hun skrev i hvert fald en del på telefonen. Den ringede åbenbart, for hun satte den op for øret og talte med en eller anden.
Jeg kunne ikke høre, hvad hun sagde, men det var jo egentlig også lige meget. Det var jo ikke noget, der vedkom mig. Hun talte temmelig længe, og jeg overvejede, om jeg skulle smutte igen, men min nysgerrighed var alligevel for stor. Det var nu også fordi, at hun havde haft sin frie hånd oppe og kæle for begge sine bryster, imens hun talte.
Jeg stod og fulgte hendes hånd gennem kikkerten.  Hun talte og talte i telefonen, alt imens at hendes fire hånd nærmest kælede for hendes krop. Hun aede maven, lod hånden køre op og kælede lidt for brysterne, uden på bh og T-shirt. Men, jeg kunne se, at hun ligesom klemte sine brystvorter lidt. Så lagde hun hånden på sit lår og kløede sig, først på det ene lår og så på det andet. Hun satte fingerspidserne ned mod stoffet og kørte hånden op og ned. Tror hun brugte neglene til at frembringe den kløende effekt. Så viftede hun en flue eller sådan noget væk fra sit ansigt. Så kom hånden igen op og lige kælede for brysterne lidt... igen ned og klø på lårene. Denne gang trykkede hun sig også lige mellem benene. 

Det var lidt fascinerende at kigge på. Det begyndte selvfølgelig også at krible lidt i min egen krop. Men jeg havde efterhånden lært mig, alt til sin tid, så jeg stod bare og nød fornemmelsen i kroppen.
Hun fik sagt farvel og kiggede sig rundt, vendte ryggen mod mig og så på den måde bag sig. Jeg så på hendes fantastiske røv. Cowboybukser sad helt stramt på balderne. En fantastisk røv. Hun så rigtig godt ud. Jeg kunne ikke se, hvad hun lavede imens hun stod med ryggen til mig, men jeg kunne se, at hun bevægede højre arm. Så drejede hun sig om mod mig og satte sig på  træstammen igen. Hun havde stadig sin telefon i den ene hånd og hun støttede på stammen med den anden. Sådan sad hun lidt og jeg overvejede, om jeg ikke skulle trække mig tilbage, jeg havde jo stadig en lille time hjem herfra på cykel. Men omvendt, det var altså lidt tirrende og kigge på pigen, det sendte så mange dejlige følelser gennem min krop og omvendt, jeg nåede det nok.
Hendes telefon ringede åbenbart igen. Hun satte den op til øret og talte igen med en eller anden. Jeg rykkede et træ fremad, jeg var alligevel blevet noget mere nysgerrig. Ville godt høre hvad hun talte om, men, det var dog ikke muligt herfra. Hun talte ikke så højt. Lige da jeg var ved at opgive det hele, så jeg tilfældigt, at hun igen aede sine bryster. Hendes frie hånd krammede først det ene bryst og så det andet. Godt nok uden på T-shirt og bh, men hun krammede dem begge. Hun havde også hånden nede mellem sine ben og lige trykke, der hvor hendes fisse var. Nu var jeg helt sikker, jeg var nødt til at vente og se, hvad der videre skete. 

Hånden var igen ved hendes bryster. Jeg fik kikkerten indstillet efter den nye plads, som jeg havde indtaget. Jeg fangede hendes hånd, der kuplede sig omkring hendes ene bryst. Hun krammede det og fik også fundet brystvorten gennem stoffet. Jeg så hvordan hun klemte brystvorten mellem et par fingre. Jeg zoomede lidt ud, og fulgte igen hendes hånd der blev anbragt nede mellem hendes ben. Hun trykkede og kørte hånden lidt op og ned uden på cowboybukserne. Hun lagde telefonen på træstammen, hun var åbenbart færdig med at snakke. Så rejste hun sig op og kiggede rundt igen, nok for at sikre sig om, at der ikke var nogen der så hende. Hun samlede telefonen op og lagde den i sin jakkelomme. Så gik hun lidt hen imod mig. Jeg tænkte, gad vide om hun har set mig, eller om hun bare ville til at gå. Hun gik dog ikke hen til mig, men lidt mere til venstre for mig nu. Her var hun lidt mere i skjul, hvis der skulle komme nogen forbi på stien. Mig kunne hun ikke se, men, jeg havde nu helt frit udsyn til hende.

Aldrig så snart, at hun følte sig i skjul, knappede hun de stramme cowboybukser op og fik dem krænget ned over enden og ned til midt på lårene. Hun havde en krid hvid G på. Jeg kunne gennem kikkerten se, at hun også havde brunlige hår på sin fisse. Hun lagde øjeblikkelig sin hånd ned på fissen. Hun kørte hånden lidt frem og tilbage hen over den. Nu begyndte det virkelig at krible i min krop. Pigen spredte sin lår lidt mere fra hinanden, så der var bedre plads til hånden. Hendes anden hånd havde hun fået ind under sin T-shirt og fået op til sine bryster. Jeg så hun trak bh op over brysterne og lagde sin hånd direkte på det ene og krammede og klemte sin vorte mellem et par fingre. Hånden ved fissen blev kørt op over linningen på G-een og ind direkte på fissen. Hun fik skubbet trussen lidt ned, så der var bedre plads til hånden.
Så begyndte hun ellers at gnide på fissen. Spredte ligesom lårene fra hinanden og kørte så tre fingre ind mellem dem. Langemanden direkte hen over klitoris og de to andre på skamlæberne på hver sin side. Hun øgede tempoet og krammede brysterne. Kørte hånden frem og tilbage, klemte sine brystvorter på skift. Jeg ved ikke, hvor længe hun gjorde sådan, jeg var alt for optaget af det, hun gjorde... Jeg så på hendes ansigt. Hun havde lukket øjnene og hendes mund var halvt åben. Hun åndede lidt tungt. Hun øgede presset mellem lårene og kørte hånd hurtigt frem og tilbage på fisse. Det gav resultat, hun begyndte at ryste og der undslap hende et støn, der gav genlyd i skoven. Hele hendes krop krampede og krampede i en 8 – 9 sekunder og ebbede så lige så stille ud igen.
Hun åbnede øjnene og kiggede sig rundt, som om hun havde hørt et eller andet. Men det havde hun alligevel ikke... Hun trak trussen på igen, og derefter fik hun vrikket sig i cowboybukserne.
Jeg stod og fik lyst til hende, ville gerne have været med, slikket og virkelig elsket med hende. Men, jeg turde ikke give mig tilkende. I hvert fald ikke endnu... Jeg, så hvordan hun fik sin bh sat på plads igen, rettet det sidste tøj til. Aldrig så snart hun var fuldt påklædt igen, begyndte hun at gå ud i lysningen og videre ud til stien. Jeg fulgte med lidt bag ved hende. Hun skulle ikke opdage mig endnu. Hun kom helt hen til sin cykel og tog den ud på skovstien. Hun trak den tilbage mod vejen.

Jeg nåede min cykel og satte mig op på den og kørte efter hende. Da jeg nåede op til hende, uden hun registrerede, at jeg kom kørende.
- Hej!
Det gav et sæt i hende. – Hej, nærmest hviskede hun. Hun så noget skræmt ud.
- Er du også lige på en lille skovtur?
Hun nikkede og rødmede helt vildt. - Mjaa...
Jeg kunne godt se, hvad hun tænkte på. Jeg stod af cyklen og gik sammen med hende.
- Du behøver ikke være bange, jeg gør dig ikke noget. Var bare lige på en cykeltur og skulle altså lige tisse. Kommer du her tit?
Hun så på mig. – Mjaa, somme tider.
- Hvor hyggeligt. Det er jo en dejlig skov. Bor du her i nærheden?
Hun nikkede. - Ikke så langt herfra.
Vi gik videre side om side nu.
- Har du været i skole? Jeg kiggede ned på tasken, på bagagebæreren.
- Mjaa, fik tidligt fri.
- Ok, ja det er første gang jeg er her. Var bare på en lille cykeltur. Det kan være du vil vise mig skoven en anden dag?
Hun kiggede lidt på mig inden hun svarede.
- Det kan jeg da godt.
Jeg plejer at gå lige til sagen. Sommetider overrumpler det folk, og til andre tider accepterer de det bare. Det gjorde hende her åbenbart.
- Skal vi så ikke udveksle tlf. nr., så sender jeg en sms, så vi kan aftale at mødes?
Hun nikkede og standsede op.
Jeg gav hende mit nr. og sagde, jeg hedder Tenna.
Hun nikkede og gav mig sit nr.
- Hvad hedder du?
- Anne Grethe.

Vi var ved at være ved vejen, og vi hilste af med hinanden. Jeg cyklede hjemad, jeg var simpelthen liderlig, og jeg skulle bare have en udløsning når jeg kom hjem, og så skulle jeg have planlagt hvordan og hvornår vi skulle mødes i skoven igen.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER