LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Tenna©

Genre: Homo/lesbisk/bi

Dato: 27.07.2007


14 - Ferie i Grønhøj - Aijo og Alice (glatbarbering)

Jeg havde taget fri en uges tid og lejet en ferielejlighed i Vendsyssel. Jeg fik mig indlogeret i en dejlig stor lejlighed, og jeg var bare lille mig. Jeg havde forsøgt at få nogle veninder med, men ingen af dem kunne tage fri.
Det var i anden uge af maj, solen skinnede og jeg gik en tur til vandet og igennem et sommerhusområde. Jeg nød at gå rundt, nød solens stråler på min krop, det var endnu ikke helt varmt, men alligevel en 18-19 grader og der blæste lidt vind fra vest. Efter en tur ved vandet gik jeg i svømmepølen. Der var ikke så mange mennesker her søndag, kun et par unge piger der svømmede rundt. Jeg hoppede i og svømmede lidt rundt, hvorefter jeg gik ind og tog lidt sol. Det var dejligt at ligge og blive bagt over det hele, og jeg faldt hen og vågnede først da solen stoppede. Jeg fik min bikini på og gik atter ud i poolen og svømmede en tur rundt, der var ikke andre end mig, så det blev en hurtig tur frem og tilbage. Så gik jeg ind, klædte mig af, skyllede mig og gik ind i saunaen. Her sad de to piger og fnisede. Jeg hilste på, og de gengældte min hilsen. De sad begge på den øverste bænk, så jeg satte mig i hjørnet på den nederste bænk. De kom fra Norge kunne jeg høre. De talte om turen herned og sådan noget. De sad også nøgne. Den ene var meget slank, havde lyst skulderlangt hår og nogle dejlige små bryster. Den anden havde lidt mere rødblondt langt hår, hun var også tynd og havde små bryster. Jeg skød dem til at være en 15-16 år, et par skønne piger.
Jeg spurgte - Hvor kommer I fra?
Den lyshårede svarede, - Oslo, vi er på ferie her i denne uge.
- Alene?
Den anden svarede - Nej med Aijos forældre.
- Har I fri fra skole?
- Ja, mine forældre holder lidt ferie og vi fik lov til at komme med, svarede Aijo.
- Hvad klasse går I i?
- Jeg er 17 og hun er 16, svarede den anden.
- Jeg mente hvilken klasse I går i, i skolen? 
- Oh, vi skal i gymnasiet efter sommer.
- Jeg hedder Tenna, er 22 og skal også være her hele ugen.
- Det er Aijo og jeg hedder Alice.

Der blev varmere og varmere og vi sad og snakkede om alt muligt i ½ times tid. Vi gik ud samtidig og i hver vores bad.
- Hvad skal I lave i aften, måske I har lyst til at kigge over til mig?
Det ville de gerne begge to, og vi aftalte at de skulle kommer ved 20 tiden.

Jeg havde købt en flaske vin og lidt ost og chokolade, så da de ankom, gik vi ombord i det. Vi talte om mangt og meget i et par timer, så skulle de hjem igen. Vi aftalte at mødes næste dag ved poolen.

Jeg var der i god tid, der var ikke kommet andre end mig, så jeg gav mig god tid med badet, tændte saunaen og gik i vandet. Jeg havde vel svømmet rundt en ti minutters tid da Aijo og Alice kom ind til mig. De var begge i sorte badedragter. Vi svømmede rundt og pjattede i en lille time, hvorefter vi blev enige om at gå i sauna og bad. Da vi kom derud tog vi vores badedragter af og vi skyllede os af under bruseren og gik ind i saunaen.
Her sad vi og snakkede. Jeg spurgte om Aijo havde en kæreste, det havde hun ikke, Alice heller ikke, jeg kunne fortælle at jeg heller ikke havde nogen. Vi talte længe om kærester og sådan noget, det lød til at de var meget uerfarne på dette punkt. Jeg fortalte jeg havde haft min første kæreste da jeg var 15½, det lyttede de spændte og røde i hovedet til, da jeg fortalte om min oplevelse. Om det var varmen, eller det jeg fortalte, der fik dem til at rødme, ved jeg ikke, men da vi havde siddet og svedt længe nok gik vi i bad, vi var stadig de eneste der var der, så jeg fiskede min ladyshaver frem og skrabede de små hår der var kommet væk fra min fisse og under armene. Både Aijo og Alice fulgte med i hvad jeg foretog mig.
Alice spurgte, - Hvorfor fjerner du hårene?
- Jeg kan godt lide fornemmelsen af den bare hud, og man bliver også mere følsom på fissen.
Da jeg var færdig gik jeg også i bad og blev vasket grundigt. Imens jeg stod i badet kom der nogle andre damer ind i badet, så vi skyndte os at få tøj på og gik hjem til mig.

Jeg fandt en øl til os og vi satte os til at snakke videre.
- Da du spurgte mig hvorfor jeg barberede min fisse, kom jeg til at tænke på om du kunne tænke dig at prøve, så kan Aijo og jeg hjælpe dig.
- Alice blev øjeblikkelig rød i hovedet.
- Nej, nej, det har jeg ikke lyst til?
- Hvorfor ikke?
Hun rystede på hovedet, - Nej jeg tror ikke det er mig, hun kiggede på Aijo, - Kunne du tænke dig at prøve? 
- Aijo blev noget rød i hovedet, - Jeg tror det ikke.
- Du er ikke sikker? sagde jeg.
Aijo sad stille længe.
- Du kan da mærke, hvordan min mærker, hvis du har lyst?
Jeg rejste mig og trak gardinerne for og begyndte at tage mit tøj af igen.
- Nej nej sagde Aijo, det behøver du ikke behold bare dit tøj på.
Men jeg var næsten nøgen, manglede kun lige mine G-streng, så dem krængede jeg også af. Jeg mærkede selv på min fisse, - Det mærker da dejligt, sagde jeg, og gik hen ved siden af Aijo, tog hendes ene hånd og førte den hen til min fisse.
- Her, sagde jeg, mærk hvor glat det er.
Aijo ville trække sin hånd til sig, men jeg holdt fast, så hun blev nødt til at mærke.
Hendes hånd var kold, så det gøs lidt i mig da jeg mærkede den på min glatte fisse.
- Mærker det ikke dejligt?
Aijo nikkede og jeg behøvede ikke længere at holde i hendes hånd, hun mærkede nu selv, aede min fisse. Jeg spredte benene så hun også kunne mærke mig på skamlæberne, men det tog hun ikke tilløb til, så jeg tog igen i hendes hånd og bad hende mærke mine skamlæber.
Hun gjorde som jeg sagde. Det var vildt ophidsende, jeg kunne mærke min klit rejste sig mod hendes berøring, og instinktivt pressede jeg min fisse mod hendes hånd.
- Mærker det ikke dejligt? spurgte jeg igen.
- Jo det mærker som sådan lidt som en baby, svarede hun, - Kom her over Alice, og mærk engang, sagde hun og kiggede på Alice. Alice rejste sig og kom over til mig, hun stillede sig bag mig og lod sin hånd røre min mave og langsomt bevægede sig ned til det øverste af fissen.
- Joe, sagde hun, det mærker faktisk dejligt.

Jeg kunne mærke jeg var ved at være godt ophidset, min klit var meget følsom og jeg blev våd i revnen, det bemærkede Alice da hun også mærkede på mine skamlæber.
- Oojeee.. udbrød hun.
Jeg drejede mit hoved så jeg så direkte ind i hendes øjne. Vi kiggede længe på hinanden, ingen sagde noget, men Alices hånd kærtegnede min fisse. Hun lod hånden køre rundt, og kom derved til at massere min klit ganske blødt.
Aijo begyndte at klæde sig af. - Jeg vil af med hårene på fissen, sagde hun, vil I ikke hjælpe mig?
Alice og jeg kiggede stadig hinanden i øjnene.
- Jo, svarede jeg og kiggede på hende.
Alice flyttede sig, og jeg gik ud på badeværelset og tændte for vandet. Aijo kom helt nøgen ud til mig.
- Sæt dig på toilettet, sagde jeg.
Alice kom også, hun havde også taget alt tøjet af.
Jeg fandt barbergrejerne frem og begyndte at sæbe Aijo ind med min barberkost. Bad hende sprede benene lidt mere, og fik hende sæbet ind. Vi fik hurtigt skrabet alt håret væk så hun var helt glat ligesom jeg. Jeg lagde godt mærke til at det æggede hende, hun havde problemer med at sidde stille til sidst.
Da hun vær færdig, spurgte jeg Alice om hun også ville være med. Hun nikkede og jeg fik også hende skrabet helt glat. Aijo havde tørret sig og vi brugte det samme håndklæde til Alice.
- Så, sagde jeg, nu mærker vi lige om det er ok på hinanden, er der noget der mangler, så kan vi få det væk med det samme.
Jeg begyndte at mærke på Aijos fisse, jeg stillede mig bag hende, så jeg kunne mærke hende fra maven og ned til hendes fisse. Hun mærkede herligt, helt glat.
- Spred dine ben lidt, sagde jeg, - så jeg også kan mærke på dine skamlæber.
Hun spredte benene så jeg kunne komme til at mærke. Jeg mærkede sådan, at jeg kom til at massere hendes klit ganske blidt, igen og igen. Lod mine fingre undersøge hendes skamlæber helt hen til numsehullet og tilbage igen.
Aijo var begyndt at trække været lidt i stød, så hun var ikke helt uberørt af det.
- Så, nu er det din tur til at mærke Alice, sagde jeg.
Alice overtog min plads og mærkede ligesom jeg havde gjort på Aijos fisse. Hun masserede dog noget mere end jeg havde gjort. Jeg lagde min hånd på Aijos ene bryst og aede det. Hendes brystvorte var meget hård og det gav et gib i hende, men jeg begyndte at massere brystet og klemme vorten mellem mine fingre.
Aijo lænede sit hoved ind til min skulder, lukkede øjnene og nød det.
- Så skal vi lige mærke på Alices, sagde jeg og jeg satte mig på hug foran hende og begyndte at mærke på hendes fisse.
Alice spredte sine ben så jeg havde fri adgang til hende.
- Uha det mærker også godt, kom her og mærk Aijo, sagde jeg.
Aijo stillede sig bag hende og kom og mærkede som vi havde gjort ved hende lidt før. Jeg mærkede op af hendes lår helt op til skamlæberne Aijo mærkede ved hendes klit.
- Prøv at spred læberne lidt og træk lidt opad Aijo, sagde jeg.
Hun gjorde som jeg bad hende og Alices fisse stod åben for mig. Hendes klit tittede frem og jeg kunne se hun var ved at være meget våd i revnen. Jeg tog fat i hendes balder og satte mine læber mod hendes klit og kyssede den, lod min tunge slikke hen over den. Det gav et sæt i Alice da jeg ramte plet. Så begyndte jeg at slikke hende krævende, blødt og hårdt på klitten mellem læberne, masserede hendes balder samtidig. Jeg trak mig lidt tilbage og kiggede op. Alice stod med lukkede øjne og nød det. Aijo holdt hendes fisse og nu æltede hun også hendes bryster. Jeg slikkede videre mere krævende lige på klitten. Alice stønnede højt nu, og bevægede fissen mod min mund. Jeg slikkede og kyssede på samme tid, pludselig stivnede hun og en orgasme kom rullende. Jeg slikkede videre.
- Oje, oje, stønnede Alice. Sammentrækningerne i fissen blev ved kom rullende igen og igen. - Det var herligt, puha, stønnede hun, da bølgerne havde lagt sig.
Jeg kravlede over til Aijo. - Spred dine ben lidt mere, kommanderede jeg. Det gjorde hun så og jeg begyndte at slikke hende også. Hun smagte også dejligt, og jeg var ved at være vild. Jeg slikkede hende direkte på klitten og videre mellem læberne intensiverede mine slik på hendes klit.
Aijo var meget ophidset, så jeg skulle ikke slikke ret længe inden fissen begyndte at trække sig sammen. Aijo kom i en vældig orgasme, den var kraftigere og mere intens end Alices havde været. Aijo nærmest skreg da fissen gik på hende.
- Åhhhhh det var bare så dejligt.
Jeg rejste mig og sagde til Alice, - Nu er det min tur. Jeg rejste mig og bad Alice slikke min fisse. Hun tøvede lidt, men satte sig på hug og begyndte at slikke min drivende fisse.
- Åhhh ja, mere sagde jeg, - mere. Jeg vippede med bækkenpartiet mod hendes tunge.
Hun slikkede det bedste hun kunne, manglede måske lidt rutine, men det skulle nok komme i løbet af ugen. Hun slikkede mig i hele fissen, jeg tog fat om hendes hoved og pressede det mod min fisse, bevægede mig hele tiden mod hendes tunge og mund. Aijo kom hen og begyndte at slikke på mine stive brystvorter. Alice kunne næsten ikke få vejret, jeg var meget tændt og tæt på min udløsning. Den kom rullende fra brystvorterne ned i fissen. Jeg spændtes i en bue bag over og skreg min orgasme ud i badeværelset. Hele min krop rystede, sammentrækninger i fissen gjorde ondt og godt på samme tid. Jeg kom og kom. Jeg løsnede mit tag om Alices hoved og sank sammen på gulvet ved hende og kyssede hendes mund og sagde – Tak, det var dejligt. Vi trak Aijo ned til os og kyssede hende også begge to Sådan sad vi lidt hvorefter vi blev enige om at tage et bad og noget at spise.

Tenna

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER