LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Tenna©

Genre: Homo/lesbisk/bi

Dato: 23.05.2007


16 - Nanett 2

Vender du dig ikke lige om, sagde jeg.
Nanett vendte sig så hun lå på ryggen, jeg lagde mig ind over hende igen og begyndte at kysse hende på munden. Nanett ville først ikke, men jeg holdt hendes hoved fast med mine hænder og kyssede hendes mund. Jeg pressede min tunge ind i hendes mund og begyndte skiftevis at suge og puste. Nanett gav efter og besvarede mit kys. Vi lå sådan nogen tid bare og kyssede og jeg pressede min våde fisse mod hendes lår. Jeg trak hovedet lidt væk fra hende.
- Jeg tager lige tøjet af, sagde jeg. Nanett kiggede bare på mig. Jeg fik hurtigt blusen og nederdelen og trussen af, så lagde jeg mig igen op på hende, og begyndte igen at kysse hende.
- Kan du mærke at jeg er meget våd, spurgte jeg.
Nanett nikkede.
- Der er dig der har gjort mig sådan, jeg blev så liderlig af at se dig lege med dig selv. Jeg kravlede lidt opad så mit ene bryst lå ud for hendes mund og sænkede mig lidt. Nanett begyndte at sutte og slikke min brystvorte. Det sendte elektriske stød ned i fissen. Jeg lå så jeg kunne presse min fisse mod hendes hofte og mave. Jeg trak mig længere op og satte mig over hovedet på hende og placerede min fisse lige over hendes mund.
- Kom Nanett, slik mig, sagde jeg.
Nanett var lidt tøvende, men tungen kom frem og ramte min klit.
- Åhhh ja, Nanett, det er lige der, jaeee mer'.
Nanett begyndte at slikke og jeg kørte min fisse rundt i hovedet på hende, taktfast. Hun slikkede mig og jeg selv klemte mine brystvorter. Nanett begyndte at tage mig på balderne. Åhh det var bare så dejligt. Jeg var helt i en anden verden nu. Jeg bevægede mig over hendes hoved hun slikkede min klit og masserede min balder. Jeg klemte min brystvorter, trak lidt i dem og klemte vorten. Åhhhhh jaaaaaaeee. Jeg kom ud over hovedet på hende. Min fisse trak sig sammen og slappede af jeg stønnede højt. Jaaaaaeeee Nanett. Bliv ved, jaaeee..
Orgasmen var herlig, da de sidste bølger havde lagt sig, kravlede jeg ned og lagde mig oven på hende igen. Jeg kyssede hende.
- Tak, sagde jeg, det var skønt.
Vi lå lidt i hinandens arme. Jeg lagde mig ned ved siden af hende og begyndte at kæle for hendes mave og lår. Jeg nussede hende.
- Du ser dejlig ud, sagde jeg. Jeg cirklede på hendes mave. Vil du ikke med over til mig?
Hun kiggede undrende på mig, - jo men først senere, mine forældre kommer hjem lige om lidt.
- Ok, sagde jeg, - jeg går over, min dør er ikke låst. Kommer du når de kommer så? Nanett nikkede og svarede ja.
Jeg tog min trusse på og gik hjem igen. Det var herligt afslappende. Jeg ville ellers gerne have fortsat, var lige tændt til det helt store, men det måtte så vente.

Jeg lavede lidt frokost og lagde mig ud i solen over middag. Jeg må være faldet i søvn, for jeg vågnede ved at det skyggede for mit hoved. Det var Nanett der var kommet.
- Hej, sagde hun.
- Hej igen. Jeg lå lige og drømte om dig, sagde jeg.
Hun rødmede. Hun havde skiftet til en rød bikini. - Mine forældre er lige kørt igen, jeg sagde, at jeg ville blive hjemme.
- Har du låst af? Hun nikkede. – Ok, så lad os gå ind.
- Bliver de væk længe?
- Det ved jeg ikke.
- Så gå over og læg en seddel til dem, eller ring og sig du er her.
- Jeg lægger lige en seddel, svarede hun.

Jeg gik ind og fandt noget koldt at drikke, jeg lavede en rom og cola.

Nanett var tilbage ret hurtigt. – Her, sagde jeg, og rakte hende colaen med rom. - Tak for i formiddags, det var dejligt.
Hun rødmede igen. - Jeg ved ikke rigtigt…
- Synes du ikke det var dejligt?
- Joe... men.
- Nå du tænker på om det er ok at to piger gør det?
Hun nikkede.
- Det er det, svarede jeg. - Jeg gør det mest sammen med piger. Og nu vil jeg gøre det sammen med dig igen. Hvad siger du til det?
- Ææh øeeeee.
Jeg gik over til hende og kyssede hende på munden, lod min tunge lege med hendes læber. Hun åbnede munden og hendes tunge kom frem og levede med min. Jeg klemte hendes balder og begyndte at kysse hende rigtigt og inderligt. Hun besvarede det med det samme, så hun ville gerne, ellers var hun vel heller ikke kommet? Jeg trak mig lidt væk fra hende, - hvad har du lyst til, spurgte jeg.
- Uhmm, det ved jeg ikke, måske gå en tur og snakke sammen.
- Ok med mig, svarede jeg. Jeg tager lige en bikini på. Jeg gik ind i soveværelset og fandt bikinien frem og tog bh’en på. Mærkede lige på mine brystvorter, der igen var følsomme, tog trussen af og mærkede på min glatte fisse. Den var lidt fugtig allerede. Så tog jeg bikinitrussen på. Jeg kaldte på Nanett og hun kom ind til mig. Jeg gik hen og kyssede hende igen, trykkede hende ind til mig og kælede for hendes balder, lod min ene hånd komme ned i bikinitrussen bag på mærkede på hendes balder med hånden. Nanett åbnede munden mere og begyndte at kysse mere intenst. Sådan stod vi lidt, og jeg krængede hendes bikinitrusse helt af. Hun havde ikke nogen trusse på under. Jeg klemte begge balder og trak lidt ud til hver sin side. Så trak jeg mig lidt væk fra hende. Bliv lige stående, sagde jeg og gik over i skabet hvor min kuffert stod, og hentede en latextrusse med en lille penis i. Trussen havde jeg lige købt inden jeg tog herop. Jeg havde selv lige prøvet den een gang, lige da jeg fik den. Jeg gik hen til hende og bad hende løfte benene så hun kunne få den på. Hun kunne ikke se den lille penis inde i trussen. Så jeg hjalp hende den på.
- Du skal lige sprede benene lidt mere, sagde jeg da trussen var ved at være oppe over hoften. Hun spredte benene. Jeg lod lige min hånd mærke hendes fisse og strejfede lige klitten. Det gav et sæt i hende.
- Nåee du er allerede tændt kan jeg mærke, sagde jeg.
Hendes fisse var meget fugtig. Jeg fik sat trussen og den lille penis på plads.
- Hvad er det, udbrød Nanett da penisen gled ind i hende.
- Rolig, tyssede jeg. Det er bare en lille penis, den er alle tiders, når man skal ud og gå. Jeg kyssede hende på munden igen.
Nanett var meget tændt, hun ville gerne fortsætte med at kysse. Jeg stoppede og gik hen og fandt en nederdel til hende som hun skulle have på uden på latextrussen, så der ikke var nogen der kunne se hvad hun havde på. Så tog jeg hendes top af, og gav hende en næsten gennemsigtig rød bluse på. Hun var flot.
- Er det dejligt at have på?
Nanett var bare rød i hovedet og sagde ingenting, men nikkede til mig. Jeg tog også lige en nederdel på og min top af og en anden bluse på, så vi så lidt mere ens ud.
- Det klæder dig det tøj, sagde jeg.
- Synes du?
- Ja, man får sådan en lyst til dig, når man ser dig i det.
Vi gik ind i stuen og drak vores colaer færdig.
- Kom, sagde jeg og tog hende i hånden, vi går nu.
- Jeg kan da ikke gå med dem der på, sagde Nanett.
- Jo du kan. Der sker ikke noget. Faktisk er de skønne at have på, de giver en herlig følelse i hele kroppen når man går. Buksen er sådan at den stimulerer indvendig i fissen men også klitten og numsehullet bliver stimuleret.
Vi gik ned mod vandet, stille og roligt. Vi snakkede om alt muligt, hvad vi lavede osv. Jeg komplimenterede hende for hendes udseende, sagde at jeg tændte helt vildt på hende. Hendes dejlige små bryster, de frække vorter der strittede under den røde bluse, hendes helt faste balder, der bare signalerede at de ville berøres, klemmes og masseres. Nanett blev mere og mere rød i hovedet. Vi gik stadig mod vadet, var lige kommet gennem et par klitter og var nu næsten ned ved vandet. Vi passerede et par fyre der piftede efter os. Så jeg lagde min arm om Nanetts hofte og trykkede mig ind til hende. Vi øgede tempoet lidt, for at komme hurtigere væk fra fyrene, og jeg vidste af egen erfaring, at det gav gang i Nanetts underliv. Hun var også begyndt at trække vejret anderledes, mere i stød. Ind imellem standsede hun og stønnede. Kun lige et par sekunder, så gik vi videre. Jeg gik og talte til hende hele tiden, om alt og intet, også for at distrahere hende fra følelsen i underlivet. Vi gik langs med vandet, men jeg var klar over, at det nok ville være fornuftigt at finde en klit, hvor vi kunne være ugenerte. Så vi skråede over mod klitterne, jeg kendte et sted som vi gik mod. Nanett stønnede mere og mere. Jeg spurgte om det var en god trusse jeg havde givet hende på.
- Ja, svarede hun.
Vi øgede tempoet lidt mere, jeg tog hende i hånden og vi gik de godt 300 m over mod gryden i klitten, hvor jeg selv havde ligget mange gange.
Da vi havde gået ca. halvdelen standsede jeg og tog hende i mine arme og kyssede hende med tunge og det hele. bare lige sådan 20 sekunder. Nanett var meget liderlig, hun ville ikke slippe mig, da jeg kyssede hende. Så jeg gav hende lige et til med tunge og hænderne på balderne, som jeg lige klemte lidt, så tog jeg hendes hånd og vi gik videre. Da vi nåede klitten som vi skulle op ad, bad jeg Nanett om at gå først. Hun begyndte at gå opad. Jeg fulgte lige bag efter hende. Hun stønnede højt. Jeg betragtede hendes balder når hun bevægede sig opad. Et herligt syn.
Da vi var næsten oppe, standsede hun pludselig. – Tenna, nåede hun lige at sige, og jeg var oppe ved hende næsten med det samme. Hun fik simpelthen en orgasme, hun stod lettere foroverbøjet og sank sammen i benene og stønnede. Åhhh jaaaeeeee.
Jeg satte mig og kyssede hende, nulrede hendes brystvorter mellem to fingre. Nanett eksploderede nærmest. Det var som om det ingen ende ville tage. Vi kyssede og jeg klemte hendes brystvorter, hun skreg mig ind i munden og rystede over hele kroppen. Det blev bare ved og ved. Hun trak hovedet væk fra mig og nærmest brølede ÅHHHHH JAAEEEEE og så faldt hun sammen, og lå mere eller mindre livløs på klittens top.
Jeg holdt om hende. Tårerne trillede ned af kinderne på hende. Hun lå og hviskede til mig.
- Tenna det er det skønneste jeg nogensinde har prøvet. Jeg elsker dig.
Sådan lå vi vel en lille halv time og holdt om hinanden, inden hun igen havde kræfter til at gå videre. Vi gik ned i den klit hvor jeg så mange gange havde ligget og solet som barn. 

Fortsættes HER

TENNA

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER