LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Tenna©

Genre: Ung sex (pige/pige)

Dato: 24.09.2017


Opvaskeren

Jeg har fået stilling som kok på en kro i landlige omgivelser, og der er til stadighed meget at lave, så man keder sig ikke.
Jeg har været der et godt stykke tid nu og er faldet rigtig godt til på stedet. Jeg har fået en lejlighed ikke langt fra kroen, så jeg kan gå på arbejde. 

For en måneds tid siden, fik vi en ny opvasker, Stine, hun var lige fyldt 16, da hun startede hos os. Hun er lidt fumlet ind i mellem. Taber ting på gulvet. Slår glas og tallerkner i stykker. Men det bærer vi over med, det kan ske for os alle sammen. En ting der kan få mit blod i kog er, at hun ikke er god til at møde til tiden, hun kommer tit et kvarter eller mere for sent. Hvilket irriterer mig grænseløst. Så jeg giver hende et møgfald. Men det lader ikke til at ændre noget på hendes ankomst til arbejdet. 

Så tænkte jeg, at så må hun jo blive det længere om aftenen, sådan at tiden passer til sidst. Heller ikke det, får hende til at møde til tiden. Egentlig har jeg overvejet at fyre hende, men jeg synes rigtig godt om hende. Hun er meget spinkel af bygning. Har lyst skulderlangt hår. En rigtig pariser røv. De dejligste a bryster som er lidt tunge og lidt pæreformet og hendes brystvorte stritter lidt opad. Et herligt syn. Jeg har tit haft lyst til at lege og kæle med dem. 

Jeg har opdaget, at når hun får skæld ud, så stivner hendes brystvorter. Det giver en herlig aftegning på brystet i hendes T-shirt, uhm, og jeg bliver helt varm mellem benene når jeg ser det. Jeg sagde til hende, at når hun sådan kom for sent, så måtte hun tage en straf for det. Hun smilte bare til mig og nikkede. 

Vores værtspar var taget på ferie, så jeg skulle stå for køkkenet og en tjener for restauranten. Vi havde ikke sådan særligt travlt, men alligevel nok til at Stine skulle møde på arbejde torsdag. Hun kom som sædvanlig for sent, 22 minutter. Denne dag var jeg i godt humør, så jeg sagde ikke noget til hende om det sene tidspunkt, men jeg havde lagt en plan. Stine boede i en anden by end der hvor kroen lå, så hun skulle cykle de 8,5 km frem og tilbage. Det skete også at hendes forældre kørte hende. Men for det meste var hun på cykel.
Denne torsdag var ingen undtagelse, så da hun mente, at hun var færdig med arbejdet, fandt jeg noget mere til hende, så det passede med ca. 15 min. mere. Det accepterede hun uden problemer. 

Stine skulle komme på arbejde hele weekenden, for jeg havde fået hende til at hjælpe mig i køkkenet med forskellige ting, grøntsager o.lign.
Så på den måde fik hun dobbelt vagt. Jeg tilbød hende, at hun kunne sove hos mig denne weekend, så hun slap for at cykle frem og tilbage. Det ville hun gerne, så jeg ringede og aftalte det med hendes mor, som kørte Stine på arbejde fredag eftermiddag og ville hente hende igen søndag eftermiddag.
Stine havde lidt skiftetøj og toiletting med, det sendte jeg hende hjem i min lejlighed med, så vi ikke faldt over det, når vi arbejdede. 

Da Stine kom tilbage, så satte jeg hende i gang med arbejdet. Hun skulle ordne frugt, skære citroner. Det klarede hun helt fint, så jeg roste hende for det. Dernæst ordnede hun grøntsager, og så skulle hun i gang med opvasken. Det gik også godt i første omgang. Men så tabte hun en bakke med kopper og en hel del gik i stykker. Jeg skældte hende selvfølgelig ud. Hun blev helt rød i hovedet og hendes brystvorter blev meget tydelige gennem hendes T-shirt. Hun kom selv til at rydde op efter sig. Lidt senere, da jeg havde rigtig travlt med a la carte, skete der igen et eller andet ved opvaskemaskinen. Hun tabte en tre fire stålfade på gulvet, det larmer helt enormt.
Brassss  kkrraaaaggg.
Så jeg råbte et eller andet i bar forskrækkelse. Stine stod og græd lidt. Men jeg havde for travlt til at kunne tale med hende om det. Jeg bad hende tage en pause i opvasken og så komme og hjælpe mig igen, så var der da ro så længe. 

Imens vi arbejde, lagde jeg flere gange mærke til, at hendes brystvorter blev hårde og tittede frem bag T-shirten. Jeg så også, at hun et par gange ligesom trykkede sig i skridtet, bare sådan lige i en refleks handling, om det var ubevidst eller helt bevidst, kunne jeg jo ikke vide, men den ene gang brændte min bearnaise på, så jeg måtte starte forfra. Jeg sagde ikke noget om det, men min iagttagelse af hende blev mere intens.
Det begyndte, at tage lidt af i restauranten, så vi startede på oprydningen og så opvasken.
Jeg hjalp hende lidt, så vi kunne komme hjem. På et tidspunkt, hvor vi holdt en lille pause, så jeg Stine stille sig sådan, at hun kunne ramme bordkanten med sin fisse, hun gnubbede stille sin fisse på kanten. Vi talte om alt mulig imens. Jeg gik lidt væk fra hende, men mit blik fæstnede sig ved hendes forehavende med sin fisse. Hun gjorde det temmelig ubemærket, så hvis ikke man lige var opmærksom på det, ville man sikkert ikke opdage det.
Men, jeg blev mere og mere liderlig.
Nå, vi genoptog arbejdet, det gik faktisk godt nu, og vi blev færdige i en fart. Da vi var helt færdige med opvasken og lukkede køkkenet ned, spadserede vi sammen hjem til mig.
Det viste sig, at Stine var mørkeræd, så hun var glad for mit selskab. 

Da vi kom ind i min lejlighed, gik jeg straks i bad og tog min morgenkåbe på, derefter fik Stine lov til at bade. Hun skiftede til en sommer natbluse og shorts. Jeg fandt et lagen og dyne til hende så hun kunne rede op i stuen og spurgte om hun ville have et eller andet at drikke, men hun takkede nej.
Jeg sagde godnat og gik ind i mit soveværelse. Her tændte jeg for mit tv og lagde mig på sengen. Fandt den bog jeg læste i, men det blev ikke til megen læsning.
Jeg lå selvfølgelig og tænkte lidt på Stine, hun havde tændt mig, så jeg listede ud i gangen.
Her var mørkt men stuedøren stod på klem. Stine havde tændt en lampe, så jeg kunne sagtens se, hvad der skete i stuen. Hun havde også tændt for tv’et, og lå og så på det.
Hun havde dynen over sig.
Stine kunne ikke se mig og følte sig åbenbart alene. For hun satte sig lidt op og begyndte at kærtegne sine bryster uden på natblusen. Jeg kunne se hendes brystvorter var hårde, når hænderne var andetsteds. Jeg kunne mærke, at det også kriblede mere og mere mellem mine ben og mine brystvorter blev hårde og følsomme. 

Stine trak dynen nedad med benene, så jeg fik frit udsyn til hendes skønne krop. Hun lå sådan, at jeg ikke kunne ses, medmindre hun stirrede direkte ind i døren, men hun havde hovedet vendt væk fra døren. Jeg stod og fik mere og mere lyst til hende.
Stine trak natblusen af. Uhm, hendes bryster. Hun løftede sig lidt og tog også sine shorts af, hun havde ingen underbukser på, eller de smuttede af ved samme lejlighed.
Så begyndte hun at kærtegne sine bryster med den ene hånd og sin fisse med den anden hånd. Hendes hånd cirklede omkring brystvorterne, der nu var totalt hårde og opsvulmede, den anden cirklede på hendes klit og hen over revnen. Sådan lå hun i et stykke tid bare og nød det. Hånden på fissen blev mere ihærdig, hun kørte rundt og rundt og op og ned. Hun lukkede øjnene og bevægede fingrene hurtigere og hurtigere på sin klit og i revnen. Der begyndte, at komme smaske lyde fra fissen, når hun spillede med fingrene og hånden på den.
Jeg havde fået en hånd ind under morgenkåben og kærtegnede mine bryster og brystvorter, den anden hånd havde jeg i fissen. Jeg prøvede at følge hendes bevægelser i fissen. Stine øgede hele tiden tempoet på klitten, indtil hun spændte sig i en bue og kom i en, formentlig, skøn orgasme. Jeg nåede ikke orgasmen med, denne gang, jeg skulle lige se hvad hun mere lavede.
Hun lå lige lidt og slappede af, derefter trak hun dynen på, slukke tvét og lagde sig til at sove. Jeg listede ind i soveværelset og gav mig selv en dejlig tiltrængt orgasme. 

Næste morgen var jeg tidlig oppe, selvom Stine og jeg først skulle på arbejde til middag. Jeg anrettede morgenmad på en bakke til os begge, og gik ind i stuen, hvor Stine stadig lå og sov. Hun lå med ryggen ud mod mig, sådan oven på dynen. Så hun var nøgen ud mod mig. Jeg satte bakken på bordet og nød synet af hendes ryg og numse. Jeg stillede mig sådan, at jeg kunne se hendes fisserevne. Hun havde stadig ikke hørt mig, så jeg listede ud og hentede mit digitale kamera og tog nogle billeder af hende sådan. Kors hun var lækker. 
Så gemte jeg kameraet i min morgenkåbelomme og satte mig på sofabordet og vækkede hende. Stine for sammen, hun havde vist glemt, at hun ikke havde tøj på. Hun tog dynen over sig og klemte dynen ind mod sin krop.
- Slap bare af, jeg har jo set en nøgen pige før, i øvrigt sover jeg også nøgen. Jeg åbnede min morgenkåbe, så hun kunne se, at det passede.
- Jeg har lavet en bakke til os, så kom nu op med dig.
Hun ledte efter sin bluse og shorts. Jeg gik ud af stuen, så hun lige havde fred lidt. 

Vi spiste og  gik i bad hver i sær. Dernæst var vi ude at købe ind til i aften og næste morgen. Vi gik på arbejde og havde rimelig meget at lave. Jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at se efter Stine. Jeg måtte hele tiden se, hvad hun gjorde, når hun gik rundt. Tog hun sig på fissen, eller gnubbede hun den på bordkanten?
Jeg var tændt og havde konstant hårde brystvorter og min fisse kriblede og fugtede. Det var næsten uudholdeligt. Stine passede sine arbejdsopgaver ganske fornuftigt. 

Det var først lige før aftenrykket det begyndte. Jeg kom tilfældigt til at se, at hun igen stod og gnubbede sin fisse mod opvaskebordkanten, imens den vaskede. Hendes brystvorter var hårde og kunne let ses gennem hendes hvide bluse, og hun havde et fjernt blik i øjnene.
Hver gang maskinen var færdig, stillede hun nyt i den og satte det andet på plads, men hun havde ca. et minut eller to mellem hver gang. Dette minut eller to, brugte hun til at gnubbe fissen på bordkanten, sådan stille og roligt. 

Jeg satte en anden i gang på min plads og gik til hånde i stedet for, så kunne jeg bedre holde øje med, hvad der foregik i opvasken.
Stine arbejdede som i trance, hun blev ved og ved. Jeg gik ud i baren, hvor hun skulle stille glas på plads. Jeg ville også se, hvad hun gjorde der. Stine kom med en hel bakke glas lige efter. Hun satte alle glassene på plads uden der skete andet, men lige inden hun gik tilbage i opvasken, stak hun sin hånd ind under linningen på bukserne og gnubbede sin fisse direkte, sådan bare 5-6 sekunder. Og så gik hun igen ind til opvasken. Jeg gik også derud, men en anden vej. Så hun havde heldigvis ikke set mig. Da jeg kom tilbage stod Stine ved opvaskemaskinen igen og satte tallerkner i den. 

Vi skulle spise nu da desserten var kørt, så vi gik ind i opholdsstuen, spiste en herlig middag. Jeg spiste nu ikke ret meget, jeg var mere optaget af at se på Stine.
Jeg lagde mærke til, at hun havde en dejlig rød farve i ansigtet. Øjnene var blanke og meget blå- grønne. Hendes brystvorter var hårde under hele middagen og hun sad lidt uroligt på stolen. Ind i mellem havde hun sin hånd på sine inderlår, hun var åbenbart meget ophidset, hendes vejrtrækning var også sådan lidt i stønnende form. Hun spiste rimeligt, i hvert fald mere end jeg.
Da vi var færdige med maden, skulle hun på toilet. Vores toilet er til to af gangen, altså to døre ved siden af hinanden og bare en trævæg imellem, med åbning for neden og oven, grå som sådan nogle plejer at være.
Stine gik derud først, jeg lige efter, tog den ledige plads. Jeg skulle bare tisse. Jeg lyttede med tilbage holdt åndedrag, om jeg kunne høre noget inde fra den anden kabine, men det var svært, da der er dæmpet musik på toilettet.
Jeg bukkede mig ned og så ind under vægen. Jeg kunne se Stines sko og hendes bukser nede omkring gulvet, hun havde sine knæ spredt fra hinanden og de ligesom rystede lidt.
Jeg var helt klar over hvad det betød, nemlig at hun sad og gnubbede sin fisse.
Jeg bestemte mig for, at hun IKKE skulle have lov til at få orgasme endnu, så jeg gjorde mig færdig, gik ud og vaskede hænder.
- Er du dårlig Stine, spurgte jeg.
- Nej! lød det lidt stønnende inde fra hende.
- Nåe! Jamen så se lige at blive færdig og komme ud, så holder vi fyraften om ti min. Jeg vaskede igen hænder og ventede. Jeg kunne høre at hun trak ned og kom ud, ildrød i hovedet. Hun vaskede hænder og vi fulgtes ud til de sidste arbejdsopgaver. Vi hjalp hinanden færdig, så vi kunne komme hjemad. 

På vej hjem gik vi stille og roligt, vi talte om dagen og hvad vi skulle lave næste dag. Jeg spurgte hende hvad hun ellers lavede, når hun ikke var på arbejde. Stine fortalte, at hun jo gik i skole, så det var meget lektier og engang i mellem også sammen med nogle veninder. Hun havde ingen kæreste endnu, men det kom, når det kom.   

Jeg fortalte hende, at jeg var træt af, at hun kom for sent på arbejde og at jeg ikke havde glemt, at jeg havde lovet hende en straf, men jeg manglede lige at finde den helt rigtige til hende.
Stine smilte bare igen.
- Tja, det må du så finde ud af.
- Hvad ville en god straf for dig være?
- Uhm, det ved jeg ikke.
- Kom nu! Er det en endefuld? Er det en ydmygelse, eller hvad?
Det ved jeg ikke.
- Ok! Så tror jeg det bliver en endefuld. Du får den når vi kommer hjem og vi har været i bad. 

Vi var nået helt hjem til min lejlighed. Vi låste os ind.
- Du skynder dig i bad! jeg sagde det bestemt.
Stine nikkede bare og gik ud på badeværelset. Jeg gik ind i stuen og blandede to rom og cola, som jeg så gik ud på badeværelset med.
Stine for sammen, da jeg kom derud. Hun var helt nøgen og havde faktisk fingrene ved sin fisse.
- Her! Jeg rakte hende colaen.
- Skål!
Stine var mørkerød i hovedet og virkede pludselig genert.
- Se så at blive vasket, kommanderede jeg.
Hun tændte for vandet og gik ind under det. Jeg tog mit tøj af imens. Stine vaskede sig hurtigt og slukkede igen for vandet.
- Skål, sagde jeg igen og vi drak.
Jeg hoppede ind under bruseren, imens hun tørrede sig. Da hun var færdig med at tørre sig, gik hun ind i stuen, hvor hun havde sit nattøj liggende.
Jeg blev hurtigt færdig med badet og fik også tørret mig ligeså hurtigt. Hun skulle nødigt nå at spille fissen, inden jeg var med. Jeg fik også lidt tøj på, bare en lang T-shirt og G-trusse og så ind i stuen.
Stine sad i en stol og kiggede ud i stuen, iført sit natbluse sæt fra i går.
- Så! Kom her hen til mig.
Jeg stod ved mit spisebord. Stine rejste sig og kom hen til mig.
- Du får lige den endefuld, jeg har lovet dig. Jeg satte mig på en stol.
- Kom her og stil dig foran mig. Jeg spredte mine knæ fra hinanden. Stine kom og stillede sig foran mig.
- Du er en rigtig flot pige Stine...
- Syns du?
- Ja, ellers siger jeg det ikke. Drej dig lidt rundt, så jeg rigtig kan se dig. Stine drejede rundt.
- Wau… Jeg lagde mine hænder på hendes hofter og fandt linningen og trak hendes shorts af. Stine havde ikke underbukser på. Hun sagde ikke noget. Lod mig bare gøre det. Jeg tog hende i hånden og drejede hende rundt endnu engang. Samlede min ben og trak hende om på siden af mig, så hun kunne komme til at ligge på mine lår.
- Læg dig så her over mine lår.
Stine var lidt modvillig, men lagde sig langsomt over mine lår, sådan at hende numse var ved mit højre lår og hendes bryster lige nøjagtigt over mit venstre lår. Hun ville flytte sig lidt, men jeg sagde.
- Sådan Stine! Nu skal du ligge stille. Du får 10 slag på hver balde, så ser vi om det er nok.
Stine sagde ingenting, nikkede bare med hovedet.
Jeg lagde min ene hånd på hendes ryg lige over balderne og nussede hende der, den anden hånd lagde jeg på hendes balder og mærkede på dem, aede dem.
Stine begyndte at slappe lidt mere af. Hun mærkedes helt fantastisk. Jeg trykkede lidt med venstre hånd og løftede den anden hånd fra balderne, jeg ventede lidt, inden jeg lod min højre hånd ramme hendes venstre balde.
Det gav et sæt i Stine, men hun sagde ikke noget.
Så nussede jeg hende igen i lænden lige over endebalderne.
Så faldt det næste slag, denne gang på højre balde. Igen gav det et sæt i hende, men der undslap hende ikke et ord. Jeg fortsatte sådan indtil hun havde fået 5 slag på hver balde. Så begyndte jeg at ae og nusse hendes balder med begge hænder. Jeg lagde mærke til Stines brystvorter mod mit andet lår, de var som to sten, der blev presset mod mit lår.
Jeg aede og nussede begge balder ned til og mellem hendes lår, lod mine fingre ae og nusse revnen mellem balderne.
Stine trak vejret lidt i stød nu.
Uden nogen forvarsel løftede jeg hånden og slog igen, denne gang ramte jeg det nederste af balden og overlåret på hendes højre balde - og igen slog jeg ligesådan på hendes venstre balde.
Stine strammede musklerne i balderne, så hun derved fik trykket sin fisse lidt mod mit lår.
- Spred dine ben lidt mere.
Det gjorde hun, og jeg slog igen, denne gang begge hendes inderlår. Hun spændte balderne hver gang lige efter.
Så aede jeg hendes balder med begge hænder, lænden og mellem balderne. Jeg løftede begge hænder og slog begge hendes balder samtidig. Det gav et sæt hende, og hun udstødte, for første gang, et lille hvin.
Jeg aede igen med begge hænder. Denne gang i noget længere tid, så hun kunne nå at slappe af og nyde det, inden hun skulle have de sidste 4 slag. Hendes numse var blevet noget rød. Jeg aede hende fra inderlårene helt ind til hendes skamlæber op over balderne, igen og igen.
Stine spændte balderne og trykkede sig mod mit lår. Jeg aede videre igen og igen med begge hænder ved hendes skamlæber, som jeg trykkede ud til siden og der lød en smaskelyd.
- Nå, det er måske dejligt?
- Uhmmm, svarede hun kun.
Jeg lod igen hånden falde på hendes balder, ikke så hårdt som før, men hun fik de 4 slag, hvorefter jeg begyndte at ae og nusse hende.
Stine slappede af ved det. Jeg blev mere og mere modig og begyndte, at ae hendes fisse direkte. Hendes klit var enormt hård og meget fremad stående. Det gav et sæt i hende, da jeg rørte ved den. Hendes fisse saftede, så det næsten løb af hende, det var bare så liderligt. Min egen fisse havde gennemvædet min G. og min brystvorter var hårde, de ville krammes, min fisse ligeså.
- Så kan du godt rejse dig Stine. Gå ind i mit værelse og læg dig på min seng.
Hun sagde ingenting, men rejste sig op og gik ind mod mit soveværelse. Imens tog jeg mit tøj af.
- Stine! Læg dig på min seng, men tag din natbluse af inden.  
Hun gjorde, som jeg sagde. Hun tog blusen af og lagde sig på maven i min seng.
- Læg dig om på ryggen, så skal jeg give dig en orgasme, du sent glemmer. Hun sagde ingen ting, gjorde bare som jeg bad hende. Jeg fandt lige min taske med alt mit legetøj i. Lagde mig mellem hendes ben og begyndte, at slikke på hendes hårde klit og den herlige våde revne. Jeg smagte på hende.
Uhm, det var lækkert. Hun smagte vidunderligt.
Jeg bearbejde hendes klit med min tunge og læber. Slikkede og kysede, sugede og slubrede hendes fisse ind i min mund.
Stine kunne slet ikke ligge stille, hun lavede rotationer med underlivet, sådan at det hele tiden passede, så det blev bedst muligt for hende. Jeg fik mine hænder op til hendes brystvorter og legede med dem begge, klemte og aede, klemte og aede, samtidig med jeg slikkede hendes klit og fissen.
Pludselig eksploderede hun i en kæmpe orgasme. Hun vendte og drejede sig, stønnede højt, nærmest skreg, men jeg holdt fast og slikkede og slikkede indtil kramperne stille aftog. 

- Puh, det var fantastisk, udbrød hun.
Men jeg var ikke færdig. Jeg påspændte min dildo og lagde mig over hende og førte dildopikken ind i hende. Så begyndte jeg at kneppe hende. Først i stille og seje stød, men senere satte jeg tempoet lidt op og vi fandt en fælles rytme. Jeg førte dildopikken ud og ind af hende, den er sådan spændt på, at når jeg knepper i bund i hende, så bearbejder den også min klit. Så… ja, vi får begge noget ud af det.
Stine stønnede højere og højere. Min fisse var tæt på at gå, men jeg ville have hende med i orgasmen.
Så jeg fortsatte med at kneppe hende. Og der gik ikke lang tid, inden hun igen kom i en kæmpe orgasme, og jeg, jeg fulgte lige efter.
Da vi begge var kommet os lidt, kravlede jeg ned af hende, gav hende et kys og sagde godnat.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER