LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Albert©

Genre: Plus 1

Dato: 29.12.2017


Herregården
Anno 1849

Del 8 - Amanda, del 3
Find tidligere afsnit HER

Resumé:
Louise mener at hende mand, Hermann, har en frille i København, og i frustration lader hun kammertjeneren studse sig forneden. Så bliver kammertjeneren frusteret fordi han troede hun ville have sex med ham. Så han tilbyder Katrine i køkkenet at han vil studse hende forneden, og hun siger ja og det kommer der også noget frækt ud af. Hermanns frille hedder Hortense, hun er vokset op hjemme hos sin tante Amanda, hvor de sammen delte skovløberen Anton. Men lad os høre lidt mere om Amanda...
Amanda bor tæt på Herregården, og hun lægger krop til flere af de lystne karle i omegnen. Skovløberen Anton var på besøg forrige gang, og sidste gang var det den nye berider Juan. Vi skal nu høre hvordan det videre gik med Amanda…

Anton lå mageligt tilbagelænet på Amandas seng og nød behandlingen – Amanda lå mellem hans ben og havde hans pik i munden, samtidigt med at hun kærtegnede hans tunge nosser. Han mærkede hvordan hun lod et par fingre glide længere nede – først til mellemkødet, derefter lod hun en fingre cirkle rundt om hans bagerste hul – han rømmede sig lidt.
”Øh Amanda – det plejer vi vist ikke!”
”Næh, kære Anton, men for mindre end 10 minutter siden havde du din tykke pik oppe i min røv, og det plejer vi heller ikke, vel? Og ydermere – så synes jeg at du svarede ualmindelig vagt, da jeg spurgte dig sidst, om du nogensinde havde prøvet med en mand – har du det Anton?”
Anton mumlede et eller andet, samtidigt med at Amanda blev mere ivrig. Hun rejste sig og hentede lidt salve, som hun smurte i et tykt lag omkring hans hul, og pressede så forsigtigt en finger op i hans røv. Han ømmede sig lidt, men da hun begyndte at bevæge fingeren frem og tilbage i hans røv, samtidigt med at hun gned på hans pik, gled hans lette jamren over i tilfreds stønnen. Hun tog nu hans pik i munden, samtidigt med at hun blev mere intens i sit knepperi af hans røv. Anton brølede sin orgasme ud, og pumpede sin sperm ud i hendes mund.
”Stop, ikke mere, stop!” Anton forsøgte at skubbe hende væk, men hun fortsatte med at suge hans pik lidt endnu.
”Jeg tror sørme, han kan li’ det!” udbrød Amanda tilfreds. ”Det virker som om han har prøvet det før, så ud med sproget!” 

Langsom kom Anton i gang med at fortælle – dengang han havde sejlet, var det sket en gang imellem at matroserne havde hygget sig med hinanden, ind imellem gik der flere måneder, hvor de ikke var i land, så var det en fornuftig måde at få afløb for sin trængsler. ”Egentlig var det underligt, vi gjorde det alle sammen, og alle vidste det, men vi skammede os over det, og talte aldrig om det. Så derfor var jeg lidt undvigende, da du spurgte.”
”Jeg har pludselig fået en rigtig spændende idé, jeg tror, du skal have lov til at møde den nye berider, Juan, han kan vist fortælle os lidt om hvor udbredt det er.”
Hun havde fortalt ham om Juan og hans besøg, uden dog at gå i detaljer, men hendes og Antons forhold var baseret på gensidig nydelse og respekt, så der var ingen jalousi. 

Der skulle ikke megen overtalelse til, at få Juan til at komme til middag, og hun havde fortalt ham, at hendes ven, skovløberen, også ville deltage.
Anton havde venligst sørget for, at hun fik et par kaniner dagen før, og hun havde lavet en dejlig middag.
Juan havde medbragt en par potter øl, og Anton havde en pot brændevin med til bordet.
De nød den gode mad, og skålede flittigt. Specielt Anton virkede meget ivrig for at få hældt noget indenbords. Amanda tænkte, at han måske var nervøs. Amanda tog tyren ved hornene og sagde, lige så bramfrit som hun plejede, ”Juan, det forekommer mig, at du er meget bekendt med at kopulere en anden mand, kan du fortælle lidt om, hvordan det er?”
Juan rømmede sig: ”Øhh, ja, det kan jeg da godt, jeg ved ikke, hvor du har din viden fra, men det er formentlig almindelig kendt, af det øvrige tyende på gården, at jeg og et par af stalddrengene holder af at kopulere på den måde. Det kan være overordentlig pirrende, at lade sin pik pumpe ind og ud af sådan en lille stalddrengs røv, samtidigt med at man ser han spiller på sin pik. Og omvendt, så nyder jeg også selv en gang imellem at tage imod en rigtig mand. Du, Amanda, har jo selv prøvet det, og ved hvilket nydelse det kan være, men man skal altid sørge for at smøre godt forinden.”
Han dyppede herefter 2 fingre i gryden, og førte dem langsom op til sin mund, hvor han langsomt suttede dem rene for dyppelse.
”Han er sgu ikke ked af det,” sagde Anton.
Amanda grinede, ”Den var sørme god, Juan, og dejligt at du er så ærlig omkring det. Anton og jeg har talt om det; Anton siger, at det forekommer meget mere end man regner med, men at det ikke er noget, man taler om”.
”Måske skyldes det mine spanske aner – i det spanske højland skulle bønderne efter sigende kneppe hvad og hvem som helst, piger, drenge, gifte madammer og sågar geder…” Juan grinede, og de andre grinede med.
Anton og Juan skålede, og Amanda lod sine hænder glide under bordet, og fandt hurtigt de to mænds pikke, det var tydeligt, at de begge var påvirkede af situationen, så det var en nem sag at begynde at gnide på de to dejlige stænger. Anton og Juan lod som ingenting, de sludrede og skålede og hyggede, men Amanda var ikke i tvivl om, at de nød hendes behandling. Juan kiggede underfundigt på Anton, så nikkede de til hinanden, rejste sig og bar så Amanda ind i sengen. De nærmest flåede hendes særk og underbenklæder af, og kastede sig over hende som glubende hunde. Anton greb ud efter hendes bryster, han løftede de prægtige kloder og bed forsigtigt i de små strittende brystvorter. Han begravede sit hoved i mellem dem og begyndte at slikke, sutte og småbide. Samtidigt var Juan i gang mellem hendes ben, han kærtegnede hendes lår, med begge hænder strøg han op og ned ad lårene, ind i mellem strejfede han hendes skamlæber, uden dog at decideret at kærtegne hendes kusse, han lod hænder glide ned om hendes baller, trak ballerne fra hinanden, lod tommelfingrene cirkle fra mellemkødet til hendes bagerste hul. Hun mærkede hvordan saften næsten tapløb fra kussen. Hun nød absolut den dejlige behandling, rakte ud efter Antons pik,  han havde stadig sine benklæder på, men der var ingen tvivl om at han også var påvirket af situationen. Hun rejste sig fra sengen: ”Stop et øjeblik! Jeg vil se og mærke nogle store stive pikke!” Hun tog resolut fat i Antons benklæder, trak dem ned til haserne, hun knælede og greb fat i den strittende pik og tog den straks i munden. ”Bare lige sådan for at smage om du er klar,” hvorefter hun lavede samme øvelse med Juan, da hun tog pikken i munden, kunne hun ikke lade være med at sammenligne. Antons pik være noget større og lidt længere, men Juans virkede mere stiv og veloplagt. Hun rakte ud efter Antons pik, og trak ham tæt på, hun fik dem manøvreret hen, så hun kunne få begge pikke i munden samtidigt! Det var ikke nemt, men alligevel dejligt, og de to herrer nød det tydeligvis, de begyndte begge at lave kneppebevægelser i hendes mund, det var meget, meget frækt.
Hun blev igen lagt på sengen. Anton bød hende igen sin pik, som hun tog i munden. Juan spredte hendes ben og pressede sin pik op i hendes kusse. Pik i begge ender var en dejlig følelse, Anton kneppede hendes mund, og Juan hendes kusse, det var virkelig dejligt, men hun ville mere. Hun fik Anton ned at ligge, hvorefter hun satte sig overskrævs på hans pik. ”Juan, prøv om du kan få din pik op bag i, så jeg får jer begge 2 på en gang!”
Det lykkedes med lidt besvær, Juan pressede forsigtigt på, og det gav nærmest et sug, da han kom indenfor i hendes stramme røv, langsom og forsigtigt begyndte han at kneppe hende. Det var virkelig helt fantastisk – skiftevis kunne hun mærke Antons pik i sin kusse, og Juans i sin røv, og hun mærkede tydeligt, hvordan de begge var ualmindelig stive. Anton havde fornøjelsen af Amandas barm, så kunne han kærtegne, nusse, kysse og slikke de dejlige bryster. Samtidigt med, at hans pik gled ud og ind af hendes dejlige kusse, kunne han mærke, hvordan Juan bearbejdede hendes røv. Og ovenikøbet mærkede han Juans nosser klaske imod hans egne, det var en ny, men meget lækker følelse. Der gik kun kort tid før  Amanda følte hvordan aftenens første orgasme skyllede igennem hende.

Hun pustede lidt men både Anton og Juan var friske.
”Vi bytter,” sagde Anton, hvorefter de rullede rundt, og Anton pressede sig op i hendes stramme røv, hun var ikke i tvivl om, at Antons pik var større end Juans.
”Forsigtig, forsigtigt,” hun våndede sig lidt over smerten, men vellysten overskyggede, så efter kort tid, var det hende, som pressede på, hun skubbede sin røv mod den spændstige pik, og Anton maste på i hendes stramme røv. Pludselig mærkede hun, at Anton nærmest stivnede og gik i stå midt i det hele – Juan stod bag ham, han var ved at presse sin pik op i Antons røv! Anton lagde sig helt ind over hende og gav sig lidt, men på samme måde som hende selv, vænnede han sig hurtigt til udvidelsen, og pludselig var de en stor treenighed, Juan kneppede Anton, og Anton kneppede Amanda. Der gik kun ganske kort tid, så eksplodere det hele i stønnen og sprøjten. Duften af sex var så intens, at man næsten kunne skære igennem luften. De nærmest tumlede tilbage til stuen, hvor de fik sig en tår øl – meget tiltrængt!
”Ku’ I ikke lige gå i køkkenet og nette jer lidt, det trænger I vist begge til!” sagde Amanda og pegede på de 2 halvslatne pikke.
De forstod udmærket, hvad hun mente, og trak sig tilbage til køkkenet.  

Anton som var mest huskendt tog lidt vand fra komfuret og hældte op i en lille spand, hvorefter Juan straks vaskede sig. Da han var færdig greb han ud efter Anton og begyndte at sæbe hans lem ind, han var meget grundig, omhyggeligt trak han forhuden tilbage, nulrede kuglerne, og der gik kun kort tid, så stod Anton flot igen.
Amanda undrede sig over hvor de blev af og gik ud i køkkenet, her sad Juan på knæ med Antons pik i munden, man skulle tro, at han havde lært det af hende, på samme måde som hun plejede at sutte på den stive pik, havde han formet tungen, så den lå rundt om glansen, med den ene hånd førte hun pikken frem og tilbage, med den anden masserede han de bløde nosser. Amanda bøjede sig og tog fat om Juans pik, den var ikke helt stiv, men hun masserede den langsomt, og samtidigt havde hun et par fingre imellem hans balder. Hun kom lidt spyt på fingrene og  pressede så en finger ind i hans røv. Resultatet udeblev ikke, han pik blev omgående stiv. ”Kom Anton, så er det din tur til at prøve en manderøv!”  

Juan rejste sig beredvilligt og lænede sig ind over køkkenbordet.
Amanda tog lidt salve og smurte Juans røvhul, så tog hun fat om Antons pik og hjalp den på plads. Først meget forsigtigt, så mere fart på, snart kneppede Anton Juans lille røv, så de begge pustede og stønnede. Amanda fik skubbet sig ind under Juan, hun fik hans pik munden, samtidigt med at hun kunne holde fat om Antons nosser, og selv om hun ikke selv blev stimuleret, var hele situationen så fræk, at da Juan sprøjtede i hende mund fik hun selv orgasme. Anton var åbenbart kommet oppe i Juan, for han tumlede baglæns på gulvet og så yderst veltilfreds ud.

 

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER