LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Albert©

Genre: Plus 1

Dato: 03.01.2019


Herregården
Anno 1849

Del 9 - Katrine, del 2
Find tidligere afsnit HER

Resumé:
Louise mener at hende mand, Hermann, har en frille i København, og i frustration lader hun kammertjeneren studse sig forneden. Så bliver kammertjeneren frusteret fordi han troede hun ville have sex med ham. Så han tilbyder Katrine i køkkenet at han vil studse hende forneden, og hun siger ja og det kommer der også noget frækt ud af. Hermanns frille hedder Hortense, hun er vokset op hjemme hos sin tante Amanda, hvor de sammen delte skovløberen Anton. Men denne gang skal vi følge Katrine som en vis person har et godt øje til

Hun var i kælderen for at kontrollere at pigerne havde sat syltevarerne rigtigt på plads – de havde været flittige – og havde fået syltet såvel surt; asier, agurker, kål, græskar, tomater – og sødt; ribs, kvæde, æble, brombær. Katrine blev altid så glad når man på den måde kunne gemme sommerens og efterårets frugt og grønt – så man kunne få glæde af dem til vinter og vår. 

”Skal hun have hjælp med tælleriet – eller er der andet man kan være behjælpelig med”? Andersen stod pludselig bag hende og hviskede. Hun blev forskrækket, hun havde slet ikke hørt ham komme, men blev samtidig varm, det var snart længe siden hun havde besøgt ham på hans kammer, en aften hun tænkte på med stor glæde. Næsten 3 uger var der gået siden deres hyggestund med ragekniven, hun havde tænkt at hun måtte have fat i Andersen, så han kunne gøre det igen, hendes kusse var begyndt at få lange hår igen, og hun havde virkelig nydt følelsen af at være helt glat.
”Lidt hjælp kan man altid bruge, hvad laver Andersen hernede”?
”Henter vin til middagen, og nyder synet af Katrines bagdel, og hjælper da gerne”.
Hun mærkede hans hænder på sine baller, han havde godt fat om de store kloder som han æltede lystigt. Der bredte sig en varme gennem hele hendes underliv, hun skubbede numsen bagud og lænede sig frem, det var rigtig dejligt at blive masseret på den måde.
Andersen opfattede hurtigt invitationen, trak særken op, og trak hendes mamelukker ned. Hun lænede sig endnu længere frem, havde taget et godt tag i reolen foran sig, og lod Andersen fornøje sig med hendes baller. Han masserede dem grundigt og pressede samtidigt fingrene imellem dem. Han skilte hendes baller og lår og begravede overraskende sit ansigt mellem hendes baller. Hun mærkede hans tunge mellem ballerne, han slikkede hende heftigt bagi, lod sin tunge cirkle om hendes lille numsehul, det var bare helt vildt og pirrende. Ind imellem lod han sin tunge glide ned over hendes kusse, ned mellem skamlæberne og ned så han ramte hendes lille knop. Hendes kusse var pjaskvåd, saften fra hendes kusse løb ned af hendes lår.
”Nåh, her er vist en, der har savnet mig,” hviskede han.
”Ja, og den nyder virkelig behandlingen, men den trænger også til en behandling med ragekniven, gerne snart.”
”Det ordner sig Katrine, det ordner sig, men nyd nuet et øjeblik”.
Han bearbejdede hendes våde kusse med den ene hånd, mens han fortsatte med at slikke hende mellem ballerne. Han stoppede, og med begge hænder skilte han hendes baller. Hun mærkede en finger presse sig på mod sit bagerste hul, men pludselig mærkede hun hans store pik, langsomt lod han den glide op i hendes kusse, hun følte hvordan det store pikhoved banede sig vej mellem hendes svulmende skamlæber, hun kunne mærke hvordan pikken fyldte hende godt og grundigt ud; helt ud!
”Åhh,” stønnede hun, ”mere Andersen, mere!”
Andersen pressede mere på og var nu helt i bund, hendes fremadbøjede stilling gjorde, at han ramte noget helt oppe i hende, det var vældig godt, han trak sig langsomt ud, og pressede på igen, hun pressede røven mod ham, og han lod nu sin finger glide op i hendes numse, nej, han måtte ikke trække sig nu, han bevægede sig hurtigere, og de fandt snart den gode rytme, hans lår og mave klaskede mod hendes røv, hårdere og hårdere, dybere og dybere, hun klamrede sig til reolen og mærkede hvordan hendes bryster tumlede rundt under særken, hun skubbede sig endnu hårdere tilbage for at få pikken helt op. Igen og igen, pikken fyldte hende helt ud, hun mærkede blodårerne mod sin skedevæg, samtidig med følelsen af Andersens finger i numsen og de tunge nosser mellem sine lår. Andersen trak sig ud, men havde godt fat i hendes hofter og trak hende hurtigt tæt til sig, så han igen kunne fylde hendes kusse med sin store pik. Hendes kusse begyndte at trække sig sammen med små trækninger, hendes ben sitrede under hende, hun stønnede tungere og tungere. Andersen trak sig helt ud, og hun mærkede nu hvordan han pressede sin tykke pik op i hendes numse, det gjorde ondt, men var samtidigt helt vidunderligt.
”Nu,” prustede Andersen. ”Nu” og så sprøjtede han sin sperm op i hendes røv, samtidigt med at hun fik den mest vidunderlige orgasme… Benene var lige ved at ekse under hende, hun mærkede hvordan sperm blandet med saften fra hendes kusse løb ned ad hendes lår. Hun fandt sine mamelukker og brugte dem til at tørre sig. Hun vendte sig mod Andersen, som også så meget tilfreds ud.
”Tak Andersen, tak.”
”Selv tak Katrine, hyggeligt at træffe dig her i kælderen,” svarede han og smuttede afsted til vinkælderen.
De næste par dage var der en meget spændt stemning imellem dem, hver gang de så hinanden, smilede de begge med tanke på det dejlige sammentræf i kælderen.

En lørdag eftermiddag hvor der var stille i køkkenet og pigerne var ude, kom Andersen til hende og sagde sagte: ”I aften. Hvis du sørger for varmt vand, så tager jeg mig af resten”.
Hun nikkede bare, men tænkte, at hun ikke ville lade ham styre det hele.
Hun fik hurtigt sat vand på komfuret og skubbet baljen frem, så hun kunne få sig et dejligt varmt bad.

Da mørket var faldet på og der var ro i hele huset, listede hun sig op ad trappen med en stor kande varmt vand. Hun behøvede ikke at banke; Andersen stod klar til at lukke hende ind. Der var forbavsende lyst, Andersen havde sørget for at der var rigeligt med kærter, så de ikke skulle famle sig frem. Han hjalp hende med kanden, og de omfavnede hinanden og Andersen kyssede hende. Det var lidt overraskende, de havde ikke før kysset, men det var dejligt. Andersen kyssede hendes hals og nakke, aede hende på ryggen, kyssede hende på hagen, på halsen, og forsøgte at komme til hendes bryster men særken var i vejen. Han løftede op i den og trak den over hendes hoved – hun havde nu kun sine mamelukker og sine strømper på, søndagsstrømperne med de røde bånd. Andersen satte sig på sengen og trak hende ind til sig, det passede lige med hendes bryster, han tog de prægtige bryster i sine hænder og pressede sit ansigt mellem dem. Han kyssede og krammede, så det var en fryd. Hun nød det meget, men var også bevidst om, at det ikke skulle gå for stærkt.
Hun rømmede sig: ”Hmm, vi skal vist bruge vandet før det bliver for koldt!”
”Ja, men jeg kunne ikke modstå disse dejlige kloder.” Andersen rejste sig og pressede hende blidt ned på sengen, og tog så hendes mamelukker af. Hun duftede dejligt og han nød synes af hendes smukke, let dunede kusse. Han gentog proceduren fra sidst, brugte saksen til at fjerne de længste hår, hvorefter han sæbede hendes skamben og skamlæber ind, og forsigtigt skrabede hende fri for hår. Han fjernede hver eneste lille dun, også dem hun havde mellem ballerne. Efter at have tørret hende satte han forsigtig tungen på, han brugte den flittigt, han kontrollerede at der ikke var noget der stak, og at han ikke havde overset noget. Under hele behandlingen havde Katrine haft fat i begge sine bryster, som hun kærtegnede, alene selve barberingen var næsten nok til, at hun fik orgasme, men da han så begyndte at slikke hende, var det lige før hun eksploderede. Men nej, hun havde andre planer, så hun skubbede hans hoved væk og rejste sig op.
”Andersen, hvorfor har han stadig alt det tøj på”?
Før han nåede at svare, begyndte hun at pille tøjet af ham, skjorten, benklæderne og strømperne. Bulen i hans underbenklæder viste at han også var påvirket af situationen, hans store pik svirpede ivrigt ud mens hun langsomt trak hans underbenklæder ned, hun var fristet til at tage den i munden med det samme, men skubbede i stedet Andersen ned på sengen. Han protesterede ikke, da hun sagde, ”Så Andersen – nu er det din tur”. Med saksen fik hun hurtigt studset ham, og tog så fat i sæben og så snart den skummede, begyndte hun at smøre hans pik ind. Langsomt masserede hun hans pik og derefter hans nosser i det bløde sæbeskum. Hans pik stod nu endnu flottere end før. Forsigtigt skrabede hun den fri for hår, hårene på skambenet fjernede hun også. Hun gjorde sig ekstra umage med hans nosser, der var lidt besværlige, men det lykkedes hende at få dem glatte og bløde. Hun fjernede også hårene under hans nosser, helt ned til hans bagerste hul. Undervejs nærmest gryntede Andersen af vellyst. Da hun var færdig tørrede hun ham med den fugtige klud. Hold da op hvor var det et flot syn, pikhovedet var helt violet, det pulsede i blodårerne og pikken stod stor, flot og struttende. Hun tog blidt hans hånd og førte den ned til hans nosser, så han selv kunne mærke den glatte hud.
”Det er en ualmindelig dejlig følelse, nu forstår jeg hvad du mener”.
”Ja, jeg syntes også Andersen skulle mærke, hvor dejligt det er ikke at have hår, og glæder mig til resten”.
Hun tog pikhovedet i munden og lod tungen bevæge sig rundt om det nogle gange, hvorefter hun lod lidt mundvand flyde ud over pikken, som hun så masserede med den ene hånd, mens hun løftede de tunge nosser med den anden. Hun begyndte nu at suge og slikke på de bløde nosser, hun pressede pikken helt forover, så hun rigtig kunne komme til at slikke nosserne. Hun lod en tommelfinger cirkle lidt om hans numsehul. Hun begyndte at slikke hans pik, op og ned af skaftet, hun slikkede, suttede og sugede på den dejlige pik, dette havde hun drømt om siden hun første gang havde haft en pik i munden, at få lov at bearbejde den på denne måde. Hun havde også pikken mellem sine bryster, hun bevægede sig op og ned, men hun pressede brysterne sammen, hver gang det spændstige hoved kom op lod hun det glide ind i sin mund. Andersens grynteri var gået over i højlydt stønnen, han begyndte at spænde i lår og hofter, hun mærkede hvordan det begyndte at rykke, ikke bare i pikken, men hele underkroppen dirrede, hun tog et godt tag i pikken hvorefter han kom; det sprøjtede og sprøjtede, hans sæd ramte hende i ansigtet og i panden,det var som om det ikke ville stoppe, hun bevæge nu kun sin hånd langsomt op og ned og pressede det sidste ud. Hun kyssede spidsen af hans pik, men nu blev det for meget, så han bad hende stoppe.
”Det var det vildeste jeg nogen sinde har oplevet, det er kun anden gang i mit liv, at en kvinde har haft mit lem i sin mund, og det var helt igennem fantastisk, man skulle tro, hun havde prøvet det før!”
”Ja, en gang – for 3 uger siden, men har fantaseret om det lige siden,” smilede hun veltilfreds.
Hun lagde sig op til ham i sengen, og at pladsen var trang gjorde det bare så meget hyggeligere. Han kyssede hende igen, mon han ville mere med hende end bare elskov, tanken gjorde hende glad, og hun besvarede hans kys. Han fortsatte nu med at kysse hende, ikke kun på munden, men også hendes hals, øjenlågene, panden, nakken og ørerne, han nippede i hendes øreflipper og stak tungen ind i hendes øre, hun fik kuldegysninger og mærkede at selv hendes brystvorter reagerede, han fortsatte med at kysse hende på halsen, ned over brystet, han nappede i hendes brystvorter, lod tungen cirkle om de stive vorter og den brune kant omkring dem. Hans tunge fortsatte sin vandring, ned over hendes maveskind, rundt om hendes navle, ned over skambenet, det isnede hele vejen fra kussen og ned i hendes tæer syntes hun. Hun skød underlivet op og frem i et forsøg på at ramme hans tunge, men nej, han gik udenom, slikkede ned over det ene lår, ned til knæhasen, over hendes læg, og kyssede så hendes tæer, derefter fortsatte han med den anden fod, op over læggen, nåede låret og hun forsøgte igen at presse kusse frem mod hans tunge. Denne gang forbarmede han sig, og lod tungen glide op langs hendes opsvulmede skamlæber, han slikkede hendes lille knop, han lod tungen bore sig ind i hendes kusse, nu var det hendes tur til at stønne højlydt, hans tunge og fingre var alle vegne i hendes kusse – han lod en finger cirkle om hendes bagerste hul, hun mærkede hvordan han pressede på, og pludselig var den inde, hun havde igen en finger i sin numse! Først var hun lidt tilbageholdende pga. smerte, men hun syntes igen at det var rigtig dejligt, hans tunge i hendes kusse og en finger i røven. Hun var meget tæt på at komme, men skubbede så hans hoved væk fra sin kusse.
”Knep mig,” sagde hun. ”Jeg trænger til at mærke din store tykke pik i min brændende kusse”!
Han satte sig på knæ mellem hendes ben og løftede nu begge ben så langt op og tilbage som muligt, og lod nu sin pik fedte rundt i hendes åbne skød – uden at stikke den ind i hendes kusse, lod han hovedet presse sig mod hendes lille knop, lod skaftet køre op og ned i hendes revne, lod hovedet presse sig mod hendes stramme røv, og tilbage mellem hendes svulmende skamlæber. Hun havde fat i begge sine bryster som hun maste, hun nev i sine brystvorter, hun var lige ved at gå til.
”Åh, knep mig nu, knep mig,” bad hun, og Andersen lod sin store pik glide ind i hende, helt ubesværet kom den store pik helt i bund i hendes våde og villige kusse. Langsomt kørte han frem og tilbage, hver gang han var i bund lod han sine tunge nosser presse i mellem hendes baller mod hendes røvhul. Det var næsten ikke til at holde ud, hun pressede sig mod ham og forsøgte at få tempoet op, hendes kusse nærmest sugede sig til hans pik – frem og tilbage, hurtige og hurtige, hans nosser der klaskede mod hendes røv, pikken der fyldte hendes kusse, hendes underliv eksploderede i en kæmpe orgasme, sole og stjerner dansede for hendes øjne.
Ååååååh hvor var det godt…

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER