LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Alexander©

Genre: Alm. sex

Dato: 03.01.2018


Hjælp til en tidligere studieveninde

Jeg lærte Linda at kende, da vi læste jura på universitetet. Hun var en pæn og stræbsom kvinde, der havde fuld fokus på karrieren. Vi hjalp hinanden med studierne, men ellers havde vi ikke så meget med hinanden at gøre. I Lindas liv var der ikke plads til fester og socialliv ved siden af studierne.  

En del år senere ringede Linda til mig. Hun ville gerne tale med mig, og vi aftalte at mødes på en kaffebar. Hun havde et par udfordringer, som hun håbede, at jeg kunne hjælpe hende med. Vi havde jo tidligere hjulpet hinanden, og hun havde ikke så mange andre steder at gå hen.  

Linda lignede sig selv. Hun var stadigvæk den samme pæne kvinde, der trods et smukt ydre på forunderlig vis formåede at være så utroligt lidt sensuel. Linda havde gjort kometkarriere i et stort advokatfirma. Hun havde opnået det, hun havde stræbt efter, og måske derfor havde ensomheden og et mangelfulde socialliv presset sig på. Hun havde udelukkende veninder, som hun havde mødt gennem sit arbejde. For nyligt havde hun heldigvis mødt en sød fraskilt mand, som hun skulle giftes med om et par uger. Der var bare lige et par problemer, som hun håbede, at jeg kunne hjælpe hende med.  

Det første problem var, at hun stadigvæk var jomfru. Hun havde ikke været sammen med sin forlovede, og han havde ikke engang set hende nøgen endnu. Han havde presset på, men hun ville vente, indtil de var gift. Mest af alt var det fordi, at hun var helt uvidende om, hvordan man gjorde. Og det var så her, at jeg kom ind i billedet, mente hun.
Det andet problem var, at hendes kommende mand havde fortalt hende, at hun kunne gøre ham glad, hvis hun var glatbarberet forneden på bryllupsnatten. Hun havde forsøgt at barbere sig, men det var mislykkedes totalt.  

Jeg prøvede ikke at virke for overrasket, da hun havde fortalt om sine to problemer. Hvis jeg ikke tog hende alvorligt, ville jeg gøre hende ked af det. Hun var flov og havde ikke nogen steder at søge hjælp. Derfor havde hun tænkt på mig. Måske var jeg den eneste rigtige ven, som hun havde haft. 

Det første problem kunne jeg nemt hjælpe hende med. Jeg havde en del erfaring med kvinder, og jeg ville da gerne give hende indsigt i den liderlige mands tankegang og give hende nogle gode råd. Det andet problem var værre. Jeg havde da tidligere intimbarberet en kæreste et par gange, men det var nu en gang svært at forklare andre, hvordan man gjorde. Jeg foreslog, at hun kunne hente hjælp på nettet, men det havde hun allerede prøvet. Hun ville rigtigt gerne glæde sin mand på bryllupsnatten, men hun kunne simpelthen ikke barbere sig selv. Og i øvrigt så det herrens ud dernede efter hendes mislykkedes forsøg.
"Vil du måske gøre det?" spurgte hun mig forsigtigt.
Jeg prøvede igen ikke at se alt for overrasket ud.
"Det vil jeg selvfølgelig gerne, men er du sikker på, at du er tryg ved det?" spurgte jeg og forsøgte at aflæse hendes hensigt i hendes mimik.
"Ja", svarede hun. "Det var faktisk mest derfor, at jeg ringede til dig. Du er den eneste ud over min kommende mand, som jeg stoler på." 

Det viste sig nu, at hun boede i nærheden, og hun ville gerne barberes i dag, så hun kunne prøve fornemmelsen af at være uden behåring. Hun havde læst, at det kunne klø, og hun kunne jo ikke så godt gå og klø sig i skridtet under brylluppet. Jeg betalte for kaffen, og så vi gik hjem til hendes lejlighed. 

Lejligheden var meget smukt indrettet med designermøbler og farver, der passede sammen. Linda bød på vin. Jeg tænkte, at vinen nok lige skulle tage den værste nervøsitet. Vi satte os i sofaen og faldt i snak om gamle dage, og det endte med, at vi drak hele flasken.
"Jeg har købt en ladyshaver og nogle skrabere til kvinder", sagde hun så pludselig, og fandt dem frem, så jeg kunne se dem.
"Det er fint", svarede jeg og tog ladyshaveren op. Næsten som en refleks tog jeg den helt op til næsen og duftede til den. Den duftede af kvinde. Hun havde altså virkeligt forsøgt at bruge den selv.
"Nu vasker jeg mig, og så kalder jeg på dig", sagde Linda og gik ud på badeværelset. Nogle lange minutter senere kaldte hun så. 

Ude på badeværelset sad Linda på en stol. Hun havde en tilknappet badekåbe på, der dækkede for både bryster og fisse. Da jeg kom helt hen til hende, spredte hun benene, så badekåben gled til side. Inden under havde hun lagt et håndklæde hen over benene, så jeg ikke kunne se hendes fisse. Jeg rullede nu ærmerne op, og satte mig på knæ foran hende.
Da jeg løftede håndklædet, kunne jeg se hendes meget behårede fisse, der hist og her var klippet og forsøgt barberet. Jeg tog først ladyshaveren og klippede alle hårene korte. Jeg gjorde mig umage for ikke at røre hende. Jeg tænkte, at hun lige skulle vænne sig til situationen først. Linda sagde ikke en lyd, mens jeg klippede. Jeg fik hende til at sprede benene endnu mere, så jeg også kunne komme ind til de hår, der sad ved siden kønslæberne. Snart var jeg færdig og bad hende mærke, hvordan de korte hår føltes. De stak ubehageligt, syntes hun.
"Jeg bliver nød til at røre dig med fingrene", sagde jeg så. "Jeg skal kunne komme ind alle vegne, så alle hårene kommer væk. Og du skal ikke blive flov, hvis jeg kan mærke, at du er opstemt og våd. Det er helt normalt."
For første gang var der nu antydninger af fortrydelse i hendes ansigt, men jeg tror, at hun var klar over, at vi var nødt til at gøre arbejdet færdigt, nu hvor vi var i gang.
Jeg rørte hende nu forsigtigt på den ene kønslæbe. Det gav et sæt i hende.
"Du skal kunne sidde stille", sagde jeg så. "Det kan blive ubehageligt, hvis du pludselig bevæger dig."
Linda nikkede forsigtigt.
"Nu rører jeg dig lidt over det hele, så du kan vænne dig til følelsen. Så skal det nok gå", sagde jeg og begyndte nu at mærke på hendes fisse. Jeg kunne godt mærke på min egen pik, at jeg bestemt ikke var upåvirket af situationen, men jeg kunne heldigvis abstrahere fra det.
"Nu rører jeg dig på din klitoris", sagde jeg og gled forsigtigt en finger hen over klitten.
Linda forsøgte ikke at røre sig for meget, men det var svært.
"Nu tror jeg godt, at vi kan gå i gang", sagde jeg så og fandt ladyshaveren frem igen. Først barberede jeg alle de store områder fri for hår. Det gik ret nemt. Bagefter barberede jeg hele vejen rundt om selve fissen. Jeg begyndte med området tæt ved hendes klit, og der gik ikke mange sekunder, før hendes kønslæber langsomt åbnede sig og åbenbarede en ret våd og helt lyserød fisse. Jeg kunne høre på Linda tunge vejrtrækning, at hun var blevet ophidset.
Da jeg til sidst skulle have fat i de små hår, der var tilbage, måtte jeg nødvendigvis tage mere fat, så jeg kunne komme til. Linda var nu sejlende våd, og det gjorde mit arbejde svært, da mine fingre hele tiden gled, når jeg skulle holde fast i noget eller flytte en kønslæbe til siden. Derfor måtte jeg trykke lidt hårdere. Jeg kunne godt høre på Linda, at hun undertrykte, hvor ophidset hun var. Mest af alt kunne jeg høre det på hendes vejrtrækning og på de små muskelsammentrækninger, som hun hele tiden lavede.
"Åhh", stønnede hun pludselig højt. Så sprøjtede der en klar væske ud i hovedet på mig, idet Linda bøjede sig forover. Så samlede hun benene og krøb sammen, mens en orgasme væltede ind over hende. Hun rystede over hele kroppen, mens hun prustede og stønnede. Det lød dejligt. Da de værste rystelser havde fortaget sig, rejste hun sig og løb ud af badeværelset.  

Jeg gav hende lige nogle minutter, inden jeg gik ind til hende i soveværelset. Hun lå under dynen og ville ikke tale med mig, selvom jeg forsøgte at forklare, at hun bare havde fået en orgasme. Hun bad mig kun pænt om at gå min vej. Jeg tog tøj på og lagde en lille seddel til hende, hvor jeg bl.a. skrev, at jeg ville sætte mig ned på kaffebaren og ringe til hende lidt senere. 

Da jeg en halv times tid senere ringede til hende, tog hun ikke telefonen. I stedet for skrev jeg en sms til hende:
"Kære Linda
Du skal ikke være flov. Det er helt normalt, at man kan få en orgasme af at blive intimbarberet. Når man tænker på, at du aldrig er blevet berørt dernede før, så er det ikke så underligt, at du blev ophidset.
Jeg blev næsten helt færdig. Dog fik jeg ikke fjernet hårene på mellemkødet. Det kan godt blive ubehageligt. Jeg vil gerne gøre det færdigt, hvis du har mod på det."

Der gik nogle minutter, før jeg fik svar:
"Du må undskylde, at jeg tissede på dig. Det var ikke med vilje. Jeg er frygteligt flov over det. Jeg har aldrig fået en orgasme før, så det blev lige alt for meget på en gang for mig."
Kort efter kom der endnu en besked: "Du må gerne komme tilbage og gøre arbejdet færdigt, hvis du har lyst." 

Jeg rejste mig og gik tilbage til hendes lejlighed.
Linda havde svært ved at se mig i øjnene, da hun lukkede mig ind i lejligheden igen. Hun var stadigvæk flov. Vi gik med det samme ud på badeværelset, hvor hun satte sig ned og spredte benene, så jeg kunne komme til. Jeg manglede ikke så meget, og da Linda nu sad stille, så blev jeg hurtigt færdig. Jeg trak mig lidt tilbage for at beskue mit værk. Hun så fandeme lækker ud, synes jeg. Hendes fisse var meget smuk, når man nu kunne se det hele.
"Du skal nok smøre dig lidt med noget creme", sagde jeg til hende og kiggede op. Hun nikkede og rakte ud efter en tube creme på en hylde ved siden af stolen. Hun rakte mig tuben, og jeg gik så i gang med at smøre hende ind. Hun var silkeblød. Jeg havde gjort mit arbejde godt. Snart efter var hele fissen smurt ind i duftende creme, og jeg trak mig lidt tilbage. Linda samlede benene, men ikke helt. Jeg kunne stadigvæk skimte hendes nøgne venusbjerg inde under badekåben.
"Der var også det der andet problem", sagde Linda forsigtigt.
"Det med sex?", spurgte jeg vel vidende, at det selvfølgelig var det, som hun tænkte på.
Hun nikkede.
"Hvordan kan jeg hjælpe dig med det?"
"Det kunne være at jeg måske, øhhh", forsøgte hun. "Jeg har jo aldrig, øhhh. Måske kunne jeg se din øhh..."
"Vil du se min pik?" spurgte jeg. Igen nikkede hun.
"Jeg har aldrig set sådan en helt tæt på før. Måske kan du vise mig, hvordan den virker. Jeg skulle jo gerne gøre min mand glad på vores bryllupsnat." Der var i det øjeblik ikke noget, som jeg hellere ville end tage pikken frem, så hun kunne røre ved den. Alligevel ville jeg være helt sikker på, at hun var klar over, hvad hun gik ind til. 

"Jeg vil meget gerne vise dig, hvad en pik kan, men er du sikker på, at det er en god idé?", spurgte jeg hende.
"Ja, det er jeg!", svarede hun bestemt. "Min kommende mand har sikkert masser af erfaring med sex, og jeg har absolut ingen. Jeg er nødt til at have styr på det mest grundlæggende, hvis vores ægteskab ikke skal blive en fiasko. Det er jo ikke sådan, at du er min elsker eller noget. Du hjælper mig bare." Jeg ved ikke, om hun selv troede fuldt og fast på det, som hun lige havde sagt. Det lød meget ligetil, men i den virkelige verden gik den slags arrangementer ofte ikke helt så nemt. Jeg havde i hvert fald svært ved at forestille mig, at det her ikke ville udvikle sig. Nu kunne jeg godt mærke, at jeg efterhånden var blevet ret liderlig og ivrig efter at se, hvor Lindas nysgerrighed ville bringe os hen.
"Må jeg så se den?", spurgte hun. Jeg åbnede nu bukserne og hev min pik frem. Det var hård som sten.
"Den er jo allerede helt stiv!", udbrød hun forbavset.
"Ja. Det er jo ikke hver dag, at en kvinde spørger, om man ikke vil hive pikken frem", svarede jeg. "Og da jeg barberede dig før, var det også ret frækt, da du kom. Jeg er jo ikke lavet af is, vel?"
Linda rødmede lidt og smilte så forlegent.
"Må jeg røre?", spurgte hun og kiggede op på mig.
"Tag du bare fat", svarede jeg og gik helt hen tæt på hende. Det føles dejligt at mærke Linda kolde hænder tage forsigtigt om min hårde pik.
"Det er helt varm", sagde hun og tog bedre fat. Hun undersøgte nu min pik, mens jeg forklarede hende om anatomien og de følsomme områder. Hun mærkede også på testiklerne, som hun synes var ret sjove at nulre. Til slut vendte hun tilbage til pikhovedet og sædlederen, som hun nu vidste var de mest følsomme områder.
"Er det her dejligt", spurgte hun og trykkede på sædlederen, mens hun onanerede mig langsomt.
"Det er rigtigt dejligt," svarede jeg. "Du rammer helt rigtigt."
Jeg var meget tændt og liderlig. Hele forspillet blev nu forløst. I en hver anden situation ville jeg ikke blive så tændt af at få revet den af af en kvinde, men det her var anderledes. Hvis hun fortsatte sådan, så ville hun lige om lidt se en pik sprøjte for første gang i sit liv.
"Åhh, hvor er det lækkert", stønnede jeg og kunne ikke lade være med at støde imod, når Linda trak forhuden tilbage.
Linda begyndte nu instinktivt at trykke lidt hårdere.
"Jeg kommer snart", stønnede jeg.
"Hvad skal jeg gøre?", spurgte hun.
"Min pik begynder snart at skyde små klatter klistret hvid sæd ud. Nogle gange skyder de langt og andre gange drypper sæden bare ned", stønnede jeg.
"Nu sprøjtede jeg jo på dig" ræsonnerede hun. "Så nu vil du måske sprøjte på mig?"
"Åh ja", stønnede jeg. "Åbn din badekåbe, så kommer jeg ud over dig." Linda kunne god se på mig, at hun skulle skynde sig, så hun fik hurtigt åbnet badekåben, så hendes bryster kom frem fra deres gemme. Brysterne var helt fantastisk smukke. Ikke så store, men dejligt faste med helt lys hud og nogle små spidse og hårde brystvorter. Kort efter kom jeg, og heldigvis holdt Linda godt fast i pikken, så jeg kunne skyde al min sæd ud over hendes dejlige bryster. Sæden blev skudt ud, og hun mærkede tydeligt hver gang de ramte hende, kunne jeg se. Det var vildt frækt.
Hun slap ikke pikken med det samme. Hun ville lige se, hvordan den så ud i slap tilstand, så hun kunne sammenligne. Imens fik jeg fat i noget toiletpapir, så jeg kunne tørre sæden af brysterne. På den måde kunne jeg også lige så mærke dem under påskud af at ville tørre dem.
"Tak", sagde hun så og slap min slatne pik. Så rejste hun sig og gik ind i soveværelset. Jeg fulgte med.
Linda gik hen og så sig i spejlet med badekåben åben.
"Det ser lidt mærkeligt ud, når man ikke har nogen hår dernede", sagde hun og strøg en finger hen over venusbjerget. "Men det er godt nok meget blødt."
"Jeg kan godt forstå din kommende mand" sagde jeg. "Du ser meget lækker og fræk ud, når du er helt glat dernede. Det passer godt til resten af din flotte krop." Linda rødmede igen og kiggede over på mig.
"Tak", sagde hun. "Tak fordi, du ville hjælpe miadfg."
"Selv tak", svarede jeg. "Skulle det være en anden gang"
"Ja tak", svarede hun. "Jeg har faktisk en hel del spørgsmål om sex, som du nok kan hjælpe mig med. Kan du i overmorgen?"
"Øh ja", svarede jeg uden at kigge i min kalender.

Jeg skulle nok sørge for at jeg havde tid til at hjælpe hende.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER