LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Alexander©

Genre: Alm. sex

Dato: 15.01.2018


Hjælp til en tidligere studieveninde, del 2
Har du ikke læst afsnit 1, kan du gøre det HER

Resumé:
Linda skal giftes, men har slet ikke nogen seksuel erfaring. Derfor kontakter hun vores hovedperson og be'r om hjælp.
Hun vil gerne at han barberer hende intimt og så vil hun vide lidt mere om det seksuelle. Vores hovedperson er fyr og flamme, men samtidig forstående og forsigtig uden at være for pågående. Han viser hende hvad hun ønsker, men hun har slet slet ikke fået nok. Lad os se hvad det udvikler sig til denne gang...

To dage senere stod jeg igen i Linda lejlighed. Også denne gang havde hun kun sin badekåbe på, men nu var den åben og hang løst ned, så man kun se hendes glatte køn og de smukke bryster.
"Du ser dejlig ud", sagde jeg og gav hende et venskabeligt kys på kinden. Hun duftede nyvasket.
"Bliver din pik stiv, når du ser mig sådan?", ville hun vide.
"Du kan jo selv mærke efter", svarede jeg. Linda kom nu hen til mig og tog mig i skridtet.
"Den vokser", sagde hun begejstret og åbnede mine bukser. Så trak hun dem ned, så pikken kunne komme ud i det fri. Hun gned lidt på den, mens den voksede sig stor og stiv.
"Jeg har glædet mig", sagde hun og smilte. Hun tog nu fat helt inde ved roden af pikken og kørte fingrene gennem min kønsbehåring.

"Må jeg ikke prøve at barbere dig", spurgte hun uden at fjerne blikket fra pikken.
"Øh jo", svarede jeg.
Jeg havde aldrig været helt glat før, men en gang skulle jo være den første. Og når jeg nu selv så godt kunne lide glatte kvinder, så måtte jeg jo hellere prøve, hvordan det var. Linda trak mig nu med ud på badeværelset, hvor hun hurtigt fik gjort klar til barbering.
Med lidt instruktion gik Linda i gang med opgaven. Badekåben var i vejen, så den tog hun helt af. Inden under var hun helt nøgen, og hendes krop var stadigvæk gudeskøn. Tænk at være så lidt sensuel med så flot en krop, tænkte jeg ved mig selv, mens hun gik i gang med barberingen. Jeg bare nød hendes behandling. Hun var meget blid og sørgede for at holde godt fast i pikken, når hun barberede hårene af. Hårene på nosserne var lidt vanskeligere at komme til, men med god instruktion fik hun også det klaret. Da hun var færdig tog hun hårdere fat om min pik og begyndte at onanere mig, som hun havde lært den anden dag.
"Er det dejligt?", ville hun vide.
"Uha ja", svarede jeg og smilte til hende. "Du er lærenem".
Linda satte farten lidt op.
"Hvad kan man gøre for at gøre det ekstra godt?", spurgte hun så.
"Du kan tage den i munden og sutte på den", svarede jeg.
"Sutte på den?", spurgte hun og vrængede ansigt. "Så får jeg jo dit tis i munden."
"Ja og nej", svarede jeg. "Lad min vise dig, hvor dejligt det er." Vi byttede nu plads, så Linda kom ned og sidde. Så spredte hun benene, og jeg dykkede ned til fissen. Hun duftede dejligt dernede - og smagte dejligt skulle det vise sig.
Linda var allerede ret våd, da min tunge ramte hendes fisse. Jeg slikkede hende først blidt og så lidt hårdere, og resultatet hørte jeg da også snart.
"Åh, hvor føles det helt vidunderligt", stønnede hun overrasket. "Bare bliv ved." Jeg havde selvfølgelig ikke i sinde at stoppe. Jeg arbejdede mig langsomt rundt om klitten. Først cirklede jeg rundt om den, og så gik jeg direkte på den, da jeg kunne høre, at Linda ikke havde langt igen. Inden længe spredte hun benene, så godt hun kunne, og så kom hun, mens hun  udstødte et langt dybt suk, der næsten lød som et lille skrig. Jeg holdt fast i hendes ben, så jeg kunne fortsætte med at slikke hende gennem hele orgasmen. Hun prøvede at skubbe mig væk, og til sidst slap jeg mit tag i hende. Bagefter skulle hun bruge en del tid på at komme sig, inden hun begyndte at sige noget igen. I mellemtiden så jeg på hende. Der er noget ganske særligt ved kvinder, der lige har fået en orgasme, og Linda så da også en hel del mere sensuel ud nu end før. Hun var slet ikke så stiv i kroppen. Hendes spredte ben og den røde og våde barberede fisse gjorde kun synet bedre.
"Jeg har aldrig oplevet noget lignende", sagde hun så. "Sex er jo helt vidunderligt."
Jeg smilte.
”Du er lærenem”, sagde jeg. ”Og så kan du ret let få orgasme. Det er der ikke så mange kvinder, der kan.” Linda rødmede lidt.
"Der er mange dejlige ting, som du slet ikke har prøvet endnu", svarede jeg i håb om, at hun stadigvæk var villig til at udforske sin seksualitet.
"Jeg ved godt, hvad du tænker på", svarede hun. "Måske får du lov. Jeg havde jo egentlig tænkt mig, at min kommende mand skulle være den første, men nu er jeg alligevel i tvivl."
"Så lad være", hørte jeg mig selv sige. "Vi finder bare på noget andet."
"Nej", svarede hun så. "Hvad nu hvis han ikke er så god til sex, som du er. Så bliver det måske slet ikke så rart."
"Husk, at man kun kan få taget sin mødom én gang!"
Linda nikkede lidt for sig selv.
"Jeg er sikker", svarede hun så og kiggede mig lige i øjnene. "Det skal være dig!"
Jeg tror nok, at jeg smilte over hele femøren. Jeg ved i hvert fald, at jeg nu var mere liderlig end nogensinde før.
"Vi har kun 10 dage, inden jeg skal giftes", sagde hun. "Når jeg først er blevet gift, så er det slut. Indtil da vil jeg til gengæld lære så meget som muligt. Kom!"
Hun tog nu fat i min hånd og trak mig med ind i soveværelset. Her lagde hun sig på sengen med spredte benene.
"Det er bedst, hvis du selv styrer det", sagde jeg og trak hende op igen. "Nu lægger jeg mig ned, og så sætter du dig oven på mig, som var jeg en hest, du skulle ride på." Jeg lagde mig ned og Linda kravlede hurtigt op på mig. Jeg mærkede efter, at hendes fisse var godt våd, og så fortalte jeg hende, at hun skulle sænke sig langsomt ned over mig, når hun synes, at hun var klar. Hun var klar med det samme og styrede så pikken hen til sit våde hul.
"Nu sker det", sukkede hun og satte sig langsomt ned over mig, så pikhovedet kom indenfor. "Uh", sagde hun og fortsatte langsomt med at sætte sig ned over mig. En gang imellem løftede hun numsen lidt for så at sænke sig ned igen. På den måde trængte jeg længere og længere op i hende, indtil pikken ikke kunne komme længere op.
"Du er helt varm inden i mig", sagde hun. "Det er fantastisk dejligt". Hun sad helt stille. Så kiggede hun ned til sin fisse. "Du er helt oppe i mig", sagde hun og smilte frækt til mig. Jeg smilte igen. Det føltes ganske rigtigt helt fantastisk.
Jeg forklarede hende nu, hvordan hun skulle ride mig. Hun havde redet på heste som barn, så hun begyndte nu at ride mig, som om hun skridtede en hest af. Sådan var jeg aldrig blevet kneppet før, men det føltes dejligt. Vi prøvede flere langsomme rytmer, for jeg ville gemme de hurtige og hårde til lidt senere, når hun var blevet mere vant til at have en stiv pik oppe i fissen. Jeg fik også vist hende, hvordan hun kunne ride mig omvendt, så jeg rigtigt kunne se pikken forsvinde op i hende og se hendes dejlige røv hoppede og ned. Jeg prøvede også at få hende op at sidde på hug, men det fungerede ikke rigtigt.
Da hun efterhånden var blevet fortrolig med en pik i fisse, fik jeg hende op på alle fire. Jeg vidste fra tidligere forhold, at mange kvinder godt kan lide af få den bagfra. Det gjalt også Linda, kunne jeg høre, da jeg gik i gang med at kneppe hende lidt hårdere bagfra, end da hun red på mig.
"Åh, det er godt", stønnede hun. Jeg satte langsomt farten op og tog så fat i hofterne, så jeg kunne trænge hårdere op i hende uden at støde hende fra mig. Linda stønnede mere og mere, men hvis jeg ikke skulle komme, så måtte jeg efterhånden sætte tempoet ned igen.
"Nej nej", sagde hun så. "Det er rigtigt dejligt, når du tager fat i hofterne og støder op i mig".
"Ja, det er dejligt", svarede jeg. "Men jeg vil ikke sprøjte endnu". Lige da jeg havde sagt det, kom jeg i tanke om den manglende prævention. Jeg trak mig derfor hurtigt ud af hende. Hun kiggede sig forbavset over skulderen.
"Hvad nu", sagde hun. "Det føles helt tomt nu".
"Vi har helt glemt prævention", sagde jeg.
"Det gør ikke noget", svarede Linda. "Jeg har næsten lige haft menstruation, og så er det vist sikkert nok uden kondom. Det har jeg i hvert fald læst. Så kom nu op i mig igen."
Jeg styrede nu pikken op i hende igen. Hun udstødte et tilfreds suk. Jeg glemte nu alt om lærdom og kneppede hende bare hårdere og hårdere, mens hun stønnede mere og mere kraftigt. Til sidst måtte jeg stoppe, hvis jeg ikke skulle fyre den af oppe i hende. Hurtigt fik vendt hende rundt på ryggen, taget benene op og lagt mig ind over hende, mens jeg styrede pikken på plads i fissen igen. Så gik jeg ellers i gang med at pumpe i hende. På denne måde vidste jeg, at jeg ville ramme hendes klit, hver gang jeg stødte op i hende. Resultatet udeblev da heller ikke. Kort efter krampede hele hendes krop, og hun kom, mens jeg pumpede videre i nogle få sekunder. Så måtte jeg stoppe, hvis jeg ikke skulle komme oppe i hende. Jeg trak mig derfor ud og lod Linda nyde sin orgasme.
"Hvad nu?", stønnede hun, da hun igen havde fået pusten. Samtidig spredte hun benene endnu mere for at invitere mig indenfor igen.
"Mænd elsker at få suttet pik", begyndte jeg. "Og de elsker at sprøjte i munden på kvinden". Linda rynkede øjenbrynene og kiggede lidt skuffet på mig. Jeg forsøgte at forklare hende om glæden ved blowjobs, mens jeg kælede for hendes bryster.
"Jeg har ikke lyst til at give dig et blowjob lige nu", sagde hun så. "Jeg vil gerne prøve at sutte din pik, men ikke når den er smurt ind i mine egne safter. Kom op i mig igen." Linda hev mig nu hen til sig igen og tog fat i pikken. Den styrede hun hen foran fissen. "Kom så", sagde hun bare og trak mig ind over hende, så pikken igen forsvandt op i hende.
Jeg tænkte nu kun på min egen orgasme. Nu skulle hun have, så jeg gav den alt, hvad jeg havde i mig. Jeg pumpede i hende og pressede mig ved hvert stød så langt op i hende, som jeg kunne komme. Linda stødte imod og stønnede "åh ja" hver gang, jeg stødte til. Der gik selvfølgelig ikke lang tid, før jeg kunne mærke at spermen var på vej, og i sidste øjeblik trak jeg mig ud og sprøjtede ud over hende. Det var bare dejligt at sprøjte ud over hendes smukke krop. Det var der helt sikkert ikke andre, der havde gjort før, tænkte jeg. Så dumpede jeg tungt ned i sengen ved siden af hende.

I begyndelsen sagde vi ikke noget. Vi lå bare og kiggede op i loftet, mens vi kom til os selv igen. Linda lå stadigvæk med helt spredte ben. Jeg rejste mig op i sengen og kiggede ned på fissen.
"Din fisse ser helt brugt og rød ud", sagde jeg og smilte til hende.
"Sådan føles den også", sagde hun og overvejede situationen et kort øjeblik. "Nu forstår jeg bedre, hvorfor I drenge havde så travlt med pigerne på uni. Sex er jo helt utroligt dejligt."
En halv time senere stod jeg nede på gaden igen med en ny aftale. Allerede næste dag ville hun have mere undervisning, og jeg var selvfølgelig klar. Det skulle dog være sent om aftenen denne gang, for hun skulle på arbejde i dagtimerne og spise sammen med kæresten om aftenen. Der var nu 8 dage tilbage.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER