LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anemone©

Genre: Utro

Dato: 28.01.2018


Et nyt år med uventet nyt

Det er egentlig lidt pudsigt at tænke tilbage på, hvordan vi traf hinanden, hvordan vi mødtes de første gange og hvad det så har udviklet sig til.
Jeg ville ikke undvære det.
Vi hilste første gang på hinanden nytårsaften for tre år siden. Vi var vant til at holde den aften sammen med fire gode venner. Gennem flere år. Vi havde regnet med, at vi det år kun blev fem på denne aften. Vi havde bisat den enes ægtemand om foråret. Men det viste sig, at hun havde inviteret en god veninde, som også var blevet enke samme år, så nu var vi igen seks.
Det blev som altid en rigtig hyggelig aften, stilfærdig og rolig som vi alle kan lide det. Gode samtaler om mangt og meget. Ingen diskussioner, men dejlige givende meningsudvekslinger.
Den sidst tilkomne i samværet var en nydelig kultiveret kvinde med et særdeles vindende smil og diskret latter. Trængte sig på ingen måde frem i snakken. Hun var særdeles kultiveret i alt. Såvel i påklædning som fremtoning. Lige efter mit hoved.
Når jeg tænker tilbage på, hvad jeg tænkte den aften om hende, må jeg tilstå, at jeg  syntes mere end bare godt om hende.
Der skulle gå et helt år, før vi igen var sammen. Hun hed i øvrigt, Margit. Jeg selv Ditlev.

Igen blev det en hyggelig og dejlig nytårsaften, som tidligere. Men det skulle vise sig, at der ikke igen skulle gå et år, før vi så hinanden. Helt tilfældig mødtes vi i en kø i supermarkedet. Kom ganske let i snak udenfor. Det begyndte at regne, mens vi talte sammen, og hun udbrød: ”Har du mere tid, så kunne vi fortsætte hjemme hos mig.  Hvis du altså har tid?”
”Det har jeg, sådan set. Marianne er til gymnastik hele formiddagen!”

Det blev en lang og herlig varm samtale. Det gik forbløffende nemt, når man tænkte på, det var første gang, vi var alene i snakken. Det var helt tydeligt, at hun havde behov for at tale med en, der kunne og ville lytte. Hun talte om, hvordan hun havde det, om sine indestængte lyst til mere end bare selskabelighed, hendes enorme savn, og så kom det:
”Ganske enkelt, jeg savner en, der vil holde om mig, give mig et kram og lidt varme. En, jeg kunne have elskov og sex sammen med! Jeg ønsker ikke at gifte mig igen. Jeg nyder friheden, men bestemt ikke ensomheden.”
Jeg sad lidt. Hvad siger man i den situation uden at blive mistænkt for at ville udnytte hendes ærlighed?
”Du forlanger altså ikke igen at få en ægtemand?”
”Næh, egentlig ikke. Jeg ville helst nøjes med en elsker.  En, der kunne være kærlig over for mig, uden at misbruge mine penge, min ærlighed, mine behov og mit begær. Og ikke mindst en, der ikke ville bestemme over min hverdag. Men hvor finder man sådan en? Nu har jeg snart været alene i to år. Jeg er nok også lidt kritisk og måske krævende. Han skal virkelig tiltale mig, før jeg ville åbne mig og afsløre mig selv. Ja, jeg ved godt, der lige det, jeg gjort over for dig nu!”
Tankerne røg rundt i hovedet på mig. Hvor ville jeg gerne svare det, jeg havde mest lyst til, nemlig: Du kan få mig som din elsker!
Men jeg turde ganske simpelthen ikke antyde det. Men hvor havde jeg lyst. Hun var indtagende, som hun sad der og krængede det inderste i sig over for mig. Jeg havde fået endnu mere lyst til at kramme hende.
”Har du lyst til, vi taler videre om det på tirsdag formiddag igen? Tiden iler jo, og jeg må hellere se at komme hjem. Jeg gider ikke have de mange spørgsmål. Det er heller ikke lige mig!”
”Ja, med dig vil jeg gerne tale mere om det.”
”Fint, så kommer jeg tirsdag formiddag allerede lidt over ni, hvis det passer ind i dit!”
Jeg rejste mig, og tog min frakke. Hun kom tæt hen til mig, mens jeg knappede den. Jeg greb ubevidst om hende, da jeg sagde farvel og krammede hende måske lidt voldsomt.
”Åh, hvor var det dejligt. Det er så længe siden, der en, der har holdt sådan om mig. Jeg glæder mig allerede til tirsdag.”
”Må jeg få dit telefonnummer, så vi kan tale sammen, hvis der kommer noget i vejen?”
Hun skrev det hurtigt ned på en lap papir.
Jeg kørte hjem. Skulle jeg være flov over det, jeg havde tilbudt? Jeg kunne jo godt indrømme over for mig selv, at jeg gerne ville kunne gøre hende varm og glad.
Der var længe til tirsdag.

Endelig blev det tirsdag. Spændt var jeg. Hvordan ville hun mon være i dag?
Hun lukkede op, smilede varmt med et næsten nervøst og usikkert: ”Velkommen!”
Mans jeg tog frakken af, tilføjede hun, at hun faktisk havde glæde sig til, at vi igen skulle tale sammen.
Der var dækket op sofabordet. Efter koppernes placering, skulle vi sidde i sofa og i lænestol ved bordenden.
Hun satte sig selv i sofaen.
Der gik et øjeblik, før snakken kom i gang. Hun fortalte lidt om, hvordan hun haft det, efter at have været så åben og ærlig sidst. Hun var usikker på, hvordan jeg havde opfattet det.
”Hvad tænkte du egentlig, da vi gik hver til sidst i tirsdags? Brød du dig i grunden ikke om det?”
Jeg forklarede, som sandt var, at jeg havde nydt, hun havde vist den tillid, og at jeg havde nydt hendes åbenhed og hendes ærlighed.
”Sæt dig herover ved siden af mig.”
Jeg gjorde, som hun ønskede. Sørgede for, at jeg ikke med vilje satte mig for tæt på hende. Jeg ville gerne se, hvor langt og hvor meget hun selv ville gøre over for mig. Var det lumsk eller taktisk og fornuftigt?
Hun lagde sin højre arm op på ryggen af sofaen, så den var lige bag min nakke. Tog en slurk kaffe, sad lidt og kikkede frem for sig og sagde så:
”Gider du hører lidt om, hvordan jeg havde det med Leif, min mand, i vort ægteskab?”
”Ja, selvfølgelig. Jeg er kommet for at høre dig fortælle alt det, der ligger dig på sinde. Jeg regner med, at alt vi fortæller og hører er fortroligt mellem os to alene. Jeg har en forventning om, at sådan har du det også.”
”Hvis ikke jeg havde den tillid til dig, uden vi har aftalt det, så havde jeg aldrig afsløret, hvordan jeg går og har det. Der er ikke en eneste veninde, jeg har tilsvarende tillid til. Underligt ikke, når man tænker på, vi to kun har været sammen i relativ få timer og uden at have aftalt, at det er fortroligt.”
”For mig er fortrolighed og løfte om ikke at fortælle noget som helst videre bindende for mig altid. Også når vi måske ikke ses mere. Sådan havde jeg det også med kolleger, og de vidste det. De vidste, de roligt kunne læsse af til mig. Det kom aldrig videre.”
Hun lod som om hendes arm faldt ned af ryglænet, så den lå på mine skuldre. En dejlig fornemmelse, men også en slags ydre tegn på, hun havde åbnet sig forsvarsløst for mig. Samtidig vendte hun sig mere om mod mig. Smilede og greb med sin venstre arm min venstre hånd og trykkede let og slap den igen efter et kort øjeblik.
”Vi nåede at være gift i 38 år. Vi havde det godt. Der var orden i vores økonomi. Han havde succes i sit arbejde. Avancerede jævnt gennem årene på sit arbejde, og jeg trivedes godt med mit job som sekretær for direktionen. Vi har sammen to børn, som vi aldrig havde de store problemer med eller af. De tog begge en akademisk uddannelse og har hver især et godt job i dag.”
Hun tog igen en slurk kaffe.
”Hvordan havde I to det sammen?”
”Ja, hvordan havde vi det? Meget enkelt og måske lidt ensformigt.
Vi talte aldrig indbyrdes om vores sexliv eller aftalte noget indbyrdes.  Det var noget, der bare var, som det nu var. Aldrig variationer. Aldrig drøftede vi eller sagde noget om, hvordan vi havde det. Vi aftalte heller ikke noget om, at det er netop i aften vi vil, så vi går tidligt i seng, eller om det skulle være søndag morgen, før børnene vågnede. Han kom bare over i min side, og så elskede vi. Lidt monotont måske, men ofte fik jeg da udløsning. Det var aldrig, så jeg var stakåndet eller følte mig fyldt med velvære. Havde vel affundet mig med, at sådan var det nok bare. ”
Hun holdt en pause, nulrede mine fingre, kikkede mig dybt i øjnene, da hun sagde: ”Du tænker sikkert på, om vi fortalte hinanden noget om, at man havde et haft et forhold.
Nu berettede hun om, at heller ikke det havde de nogen sinde talt om. Der var dog nogen gange, han havde været på forretningsrejse gennem flere dage, og når han kom hjem havde hun mærket en vis ændring hos ham.  Men hun havde aldrig spurgt om noget. Men sommetider efter hans fravær var han ikke så interesseret i hende. Først når hun lagde op til ham, havde de sex.  Andre gange kunne han ikke hurtigt nok komme i seng med hende. Hun vidste aldrig, hvordan han reagerede, når han kom hjem. Hun havde aldrig taget ham i noget, eller at der kom mystiske telefonsamtaler hjem til ham. Han fortalte aldrig noget fra sine rejser.
”Og hvad så med dig selv? Var du ham utro?”
Hun smilede. ”Ja, jeg tænkte jo nok, det måtte komme.”
”Hvis du helst vil være fri for at svare på mit direkte og indiskrete spørgsmål, er det helt i orden.”
Hun sad lidt, nulrede igen mine fingre, klemte hånden og lagde hovedet ned på min skulder. Med sin højre arm trykkede hun mit hoved mod sit.
”Jo, det var jeg. Ikke mange gange og ikke med den samme. Men der var enkelte gange, at det passede med, at min mand var bortrejst, og hvor jeg havde haft det særdeles rart ved direktionsmøder, hvor nogle af vore kunder også deltog, at der var en, der bød mig ud til middag efter mødet. Ofte endte den slags middage med, at vi tog på hotel sammen. Jeg nød at blive feteret, nød, at der var en, der endda kunne sige, at jeg var dejlig. Ja, det gjorde jeg, og jeg fortalte aldrig Leif om det. Sørgede også for at sikre mig, så forholdet ikke fik alvorlige følger. Jeg kan ikke sige præcis, hvor mange gange, jeg gjorde sådan. Men jeg har aldrig fortrudt det. Har tvært imod nydt at tænke på dejlig elskov, som det som oftest var. Det var altid mænd med udstråling og ordentlig optræden. Der var gange, jeg først kom hjem ud på morgenen, lige inden børnene vågnede.”
Hun holdt inde, sukkede lidt dybt, trykkede mit hoved endnu mere og drejede det samtidig om mod sit, og så fik jeg et kys på munden. Det var som ville hun ikke have, det sluttede.
”Er du skuffet over mig?” kom det så efter en længere pause.
”Næh, hvorfor skulle jeg være det? Det er vel ikke så ualmindeligt. Hvorfor har ellers ca. 30% af alle børn i Danmark en anden far, end det de tror og regner med?”
Med begge hæder tog jeg hendes hoved og holdt det helt hen til mit, så vore munde var i samme højde, og så kyssede jeg hende. Længe og lidenskabeligt. Hun gjorde intet tegn til at ville trække sit hoved væk. Tværtimod lod hun ligesom sit hoved bøje lidt bagover.
Jeg slap hendes hoved. Hun trak sin arm væk fra mine skuldre og tog mig i hænderne med begge sine, kiggede mig igen dybt i øjnene og sagde meget forsigtigt: ”Vil du ikke elske med mig?”
Jeg nikkede let, og vi kyssede igen. Denne gang meget længere tid.
Da vi endelig holdt inde, kom det fra mig: ”Du skal bare lige vide, jeg stiller et krav til dig.”
”Hvad er det?” lød det ængsteligt.
”Du kan være ganske rolig. Det er ikke farligt, og det gør ikke ondt. Men jeg vil have dig nøgen. Helt nøgen. Jeg vil ikke elske en kvinde, der har en masse tøj på. Jeg kunne også have sagt, du skal tage dit tøj af nu.”
”Ja, men, det siger du ikke nu, vel?”
”Nej, ikke i dag!”
Hun rejste sig langsomt, vendte sig om med: ”Det er sidste dør på venstre hånd. Jeg stiller den på klem, når jeg er klar!” Så forlod hun stuen.
Jeg begyndte ikke at tage mit tøj af. Det ville jeg gøre der, hvor hun var. Hvis hun var vild efter elskov, ville det være godt, hvis jeg trak det lidt ud, så hun måske kunne blive mere opsat. Ikke fordi der er noget at prale af med min krop. Men den har ikke topmave og deller, som ellers er ret almindeligt for mænd i min alder. Jeg gik ud på gangen. Den sidste dør på venstre hånd var stadig lukket helt. Jeg blev stående og så ned mod døren. Jeg var vist selv ved at blive tændt. Godt, jeg havde taget en cialis, inden jeg var taget af sted hjemmefra. Så blev den sidste dør åbnet ganske forsigtigt lidt på klem. Jeg lod gå et par minutter, så listede jeg ganske sagte ned ad gangen. Åbnede døren helt og så ind i hendes soveværelse. Der var trukket for vinduerne, en enkelt lampe lyste. Jeg kunne se, det var en 1½ mands seng. Sikkert med en hel madras uden revne i midten. Hun lå med lukkede øjne, og begge arme overover sit hoved. Dynen var trukket helt op under hagen. Jeg stillede mig ned for benenden og begyndte langsomt at tage sko og strømper af. Hun lod som om, hun havde lukket øjnene, men ind imellem lurede jeg, at der ind imellem var en lille sprække i dem. Hun kunne heldigvis ikke lade være med at skele til min afklædning. Jeg beholdt med vilje mine trusser på. Så krøb jeg op under dynen helt ude ved den ene kant. Jeg krøb længere ind. Lod min ene hånd røre hendes lår. Den anden lagde jeg op over hendes arme, der stadig var oppe over hendes hoved. Jeg  kørte med lette fingre hen over indersiden af hendes lår. Hun sagde ikke noget, men jeg kunne fornemme, hun trak vejret lidt tungere. Jeg fortsatte med den ene hånd nu også på hendes andet lår. Hun førte sine arme ned, til de var ved mine hofter.
”Skal du ikke også være helt nøgen?”
”Jo, men jeg tænkte, du gerne ville flå mine trusser af!”
”Skal jeg gøre det nu?”
”Det bestemmer du.”
Hun flåede dem straks ned over hofterne. Det var ikke lige til, fordi de skulle ud over en erigeret pik.  Men det lykkedes til sidst.
De blev hængende midt på mine lår.
”Resten må du selv gøre!” kom det fra hende.
Jeg løftede hendes arme op over hendes hoved og holdt dem nede, mens min anden hånd bevægede sig over hendes krop til de nåede hendes bryster. Jeg mærkede, hendes vorter var lidt stive. Jeg klemte den forsigtigt, nulrede dem, tog dem mellem pegefinger og tommelfinger. Hun sukkede. Jeg fortsatte med vorterne mellem min lillefinger og tommelfinger. Hendes åndedræt blev tungere.
”Ja, bliv ved. Bliv ved. Jeg elsker at blive taget på brysterne, på vorterne, bliv ved. Leif gjorde det aldrig. Ditlev, du gør det så dejligt. Tag hårdere. Mere. Jeg, jeg…
Mere kom der ikke for hun fik vist sin første lille orgasme.
Hun bøjede nakken, og så kom det: ”Ja, ja, nu. Åh, bliv ved Ditlev!”
Hun åndede tungt, prøvede at få sine arme ned, men jeg holdt igen.
”Hvorfor må jeg ikke tage på din pik?”
”Det er for tidligt, jeg skal holde lidt endnu. Du skal have mere, før jeg tager dig rigtigt.”
Jeg tog hende lige i hendes fisse, tvang hendes ben fra hinanden med mine ben, så jeg kunne komme rigtig til, og så fandt jeg hendes hævede klitoris. Hun sukkede, da jeg forsigtig gned den, dyppede fingrene i hendes egen væske og blev ved. Hun virrede med hovedet. ”Åh, ja, åh ja, det er, det er så skønt. Du gør det så dejligt, du må, må bare ikke...” mere kom der ikke, før hun igen fik en lille orgasme.
”Nu må du godt røre min pik, hvis du kan nå det!”
Jeg var mildest talt vild efter at kneppe hende. Jeg lagde mig imellem hendes ben, løftede dem op på mine skuldre og stak min pik ind i hendes dejlige våde fisse. Og så kneppede jeg hende. Hun blev mere og mere vild. Skreg en gang imellem: ”Ja, Ditlev mere, blive ved, mere Ditlev. Jeg kneppede vildt hårdt, tvang derved hendes lår og ben længere og længere op over hendes hoved. Og så kom hun i en vældig dejlig orgasme. Hun stønnede højt. Jeg kom også og holdt pikken inde i hende. Jeg blev ved at kneppe hende, så meget jeg kunne.
”Åh, det er nok! Du er en dejlig elsker. Så dejligt og voldsomt, har jeg aldrig haft det før!”
”Beder du om timeout?”
”Ja, et lille øjeblik gør jeg. Jeg skal lige have vejret, før du gør noget ved mig igen,” kom det rørende fra hende. Jeg førte hendes ben ned af mine skuldre, lagde mig stille ved siden af hende. Men jeg kunne ikke rigtig lade være med at røre hende. Tog forsigtigt på hendes bryster og tog hendes ene vorte mellem mine fingre igen. Hun sukkede lidt.
”Jeg er vist færdig for et øjeblik. Men det er dejligt at mærke, du stadig vil kæle med mig. Ditlev, jeg har aldrig haft det så voldsomt før med nogen som helst som med dig. Du er en skøn mand.”
Jeg lagde mig tæt op ad hende. Min pik var slap. Hun tog om den.
”Nåh, har den også fået nok?” Jeg kunne fornemme, hun smilede.
”Jah, der går ca. en halv time så er han næsten klar igen.”
”Så længe kan jeg godt undvære den,” svarede hun sødt og varmt.
Vi lå uden at sige noget. Vi holdt hinandens hænder. Jeg var lige ved at døse hen.
”Ditlev, fortæller du stadig ikke din kone, hvis du har haft et forhold?”
”Selvfølgelig fortæller jeg det ikke. Der er ingen grund til at gøre den anden urolig. Sådan har jeg altid set på det. Jeg mener, at det ikke er rigtigt som Møllehaverne har beskrevet, at de fortæller om deres sex og oplevelser med andre.”
”Næh, det har du vist helt ret i.” Efter en mindre pause fortsatte hun: ” Har din kone og dig det stadig godt sammen seksuelt?”
”Jah, sådan da, men det er også blevet meget stereotypt og ensformigt. Vi leger f.eks. aldrig mere, som vi har gjort.”
”Hvordan lege?”
Jeg fortalte så, om flere af de lege, vi havde. Fortalte f.eks. indgående om ”Spørgeskemaet” og hvordan vi nogle gange spillede om, hvem der skulle bestemme, hvordan det skulle være den aften eller eftermiddag.
Hun svarede, at det kunne hun da godt tænke sig at prøve sammen med mig.
Det lovede jeg, hun ville komme til. Jeg begyndte igen at røre hendes bryster og vorter. Der gik ikke lang tid, så kunne jeg høre på hendes vejrtrækning, at hun gerne ville igen. Vi kneppede igen. Jeg blev ved så længe, at hun igen fik orgasme, men ikke så voldsomt som før.
”Kan du blive ved, Ditlev?” kom det så fra hende, da jeg havde trukket mig ud af hende.
”Ja, men du kan jo en dag prøve, om du kan gøre mig træt før dig.

Vi kyssede hinanden varmt og dejligt, tog tøj på, og jeg gjorde tegn til at gå.
”Hvornår kommer du igen?”
”Vi sms’er og ringer sammen. Det kan jo være, du allerede næste gang vil lege? Farvel dejlige varme kvinde.”
”Farvel, dejlige frække, varme mand! Er det ikke min legekammerat?”

Fortsættes

Glæder du dig til fortsættelsen - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER