LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Mand/mand

Dato: 25.04.2018


4 mænd regnet inde

Afsnit 1: Vi fortæller alting

Vi sad i den lille hytte langt oppe i Norge. Fire voksne gutter på fisketur. Det havde regnet hele dagen, så der havde været mere vand i luften end i elven. Vores tøj var gennemblødt og hængt til tørre, så vi måtte holde os indendørs. Vi havde været i sauna, så vi var varme og lidt dovne. Den første del af aftenen var gået med, at vi havde spillet poker og bundet en flaske Jack Daniels. Der var godt varmt i hytten, så vi sad bare i boxershorts og T-shirts og hang lidt halvfulde om den blussende kamin.

Vi var kommet til at tale om sex og kvinder, syntes alle sammen, at vi fik for lidt derhjemme hos konen, og at der ikke rigtigt skete noget nyt. Da prøvede Henrik at sætte lidt liv i selskabet.
- Lad os udfordre hinanden. Den, der kan fortælle de vildeste og mest ophidsende historier, vinder en flaske Chivas. Og hvordan kontrollere? Let nok, vi smider bukserne, og den, der får de andres pikke mest op at stå, vinder!
Vi grinede, smed underbukserne og betragtede hinandens svanse i afslappet tilstand. Min er ret almindelig, Carls er tyk og tæt, Eriks er lang og tynd, mens Henrik har en ordentlig kæp mellem benene.

- Okay, sagde Henrik, vi tager en opvarmningsrunde. Hvad for noget porno ser I på computeren? Træk et kort, den der får det højeste, melder ud. Vi begynder med: Hvilken type piger kan I bedst lide at se på?
Jeg trak en tier og skulle spille ud: - Latinokvinder med lækker mørkebrun hud!
Erik tændte på små asiater, der lød som om de græd, når de blev kneppet, Henrik var optaget af sorte kvinder med store, frække bryster og numser, mens Carl bare i det hele taget bedst kunne lide frodige piger med svulmende former uanset hudfarve.

Næste runde: Hvilke ”perversioner” kan du bedst lide? Og ikke lyve!
Alle uden undtagelse tændte på pigesex. Derudover kunne Henrik lide sex i det offentlige rum, jeg selv tænder på ”step-mom/ step-sister” familiesex, Carl var optaget af squirting, Erik havde noget med aldersforskelle.
Da vi først kom i gang med den frække snak, gik der hul på den. Vi fortalte om gode sites og frække og bizarre videoer. Hvor vi før nok havde undgået at dele afkrogene af vores seksuelle lyster med nogen, fortalte vi nu vidt og bredt om fantasier, vi aldrig havde fortalt om. Pikkene begyndte så småt at rejse sig, klø og dunkede. Vi sad og smugkiggede på hinandens sjovere, blev højrøstede, pralende og antydede alt det, vi gjorde ved konen derhjemme, hvad vi havde gjort ved andre damer og hvad vi kunne tænke og at gøre. Det var nok ikke lige sandt alt sammen, men hvad gør det i sådan et selskab?

Næste udfordring: Fortæl om det vildeste sted, du har knaldet?
Jeg trak ruder konge og måtte igen lægge for. Så det blev historien om dengang, jeg havde været kæreste med en pige, der havde været i huset på et gammelt gods og hvordan vi havde kneppet i greveparrets gamle himmelseng, mens herskabet var ude. Henrik havde knaldet en ukendt, tysk, blond husmor på en nudiststrand i Frankrig, mens hendes mand var i vandet. Erik havde bollet familiens 19årige babysitter på sofaen i stuen, mens konen var gået i seng og Carl havde fået en kæreste til at sutte den af på sig under bordet på en italiensk restaurant.

Et trin til: Okay, hvad er så det mest grænseoverskridende, du har gjort?
Vi vred os lidt. Carl fortalte: - Jeg var på vej hjem fra Tjekkiet og havde tanket nær grænsen, da jeg så en luder rende rundt mellem lastbilerne. Pigen så pæn ud, omkring de 20 og nysgerrigt trillede jeg forbi og rullede vinduet ned. - Hvad skal du have? sagde jeg, sådan bare for sjov. Hun nævnte en pris, egentlig ikke mange penge. - Må jeg se dine bryster? sagde jeg. Hun trak ned i blusen. De så flotte ud og lige pludselig fik jeg lyst. - Hvad med din fisse? Den tjekkiske luder knappede op, lynede ned, trak ned i bukser og trusser og viste mig sin trekant. Det tændte mig sådan at kunne kommandere med hende og jeg havde ikke fået fisse længe, så hvorfor ikke hjælpe den lille skat til en timeløn? - Hop ind, sagde jeg, og vi kørte til en parkeringsplads tæt ved. Jeg trak bukserne ned og hun begyndte at slikke pik på mig, hvad hun egentlig var helt god til. Jeg fik lagt forsædet ned og begyndte at trække tøjet af hende, men hun skulle have mere, hvis hun skulle være nøgen. Nå, hvad fanden, så jeg smed lidt oveni og så røg hendes bukser, trøje og trusserne. Efter at vi havde varmet lidt op, lagde hun sig på ryggen og spredte ben og jeg stak sjoveren op i hende. Hun var egentlig sød, dejligt ung og stram og fast i kødet. Så legede vi lidt, hun satte sig ovenpå og til sidst tog jeg tøsen bagfra og fik en mægtig udløsning i hende.

Jeg var nummer to: - Det var en nytårsaften, vi var til en fest sammen med flere, men til sidst var der kun mig og Michael og et kærestepar, Svend og Irene. Fyren havde været plakatfuld og nærmest bevidstløs, jeg fik slæbt ham ind i værelset ved siden af og i seng. Da jeg kom tilbage, stod Michael og snavede med pigen, Irene, der var en lidt vild pige. Jeg gik hen og lagde hænderne på hendes hofter og satte min pik op mod hendes flotte røv. Det var egentlig bare for sjov, men Irene var med på legen, hun pressede kælent sine bløde baller mod mig, så jeg fik rigtigt ståpik på, mens Michael stadig havde tungen nede i halsen på hende. Opmuntret stak jeg hænderne inden for hendes bluse og tog hende på patterne. Det kunne hun godt lide, så Michael og jeg begyndt at trække tøjet af hende, blusen og bukserne, til hun bare stod i bh og trusser. Michael trak pikken frem og Irene bøjede sig ned og begyndte at tage den i munden. Hendes røv strittede lige imod mig, så jeg trak de små trusser til side og gav mig til at kæle for hendes glatte fisse. Hun var våd med det samme, så jeg åbnede hende med et par fingre, inden jeg trak mine egne bukser af. Hendes røvgevir pegede lige ned på, hvor jeg skulle stikke pikken ind, så det gjorde jeg og begyndte at kneppe løs. Irene var helt vild i varmen og ville have mere, så det endte med at jeg satte mig over i sofaen, tøsen vendte røven mod mig, gled ned over mit stive jern og begyndte at lave en reversed cowgirl på mig. Men Michael erklærede, at nu skulle han også have noget nytårsfisse. Pigen fnisede og var helt med på det hele, så jeg stak den op i røven på hende. Hun gav sig lidt, da hun sank ned på den. Jeg lagde mig bagud på sofaen, mens Michael stak svinet op i hendes dåse forfra. Det var lidt perverst at mærke min vens stiverik banke op og ned i Irenes fisse, samtidig med at jeg havde svinet helt oppe i hendes røv. Til sidst sprøjtede vi begge to i hende. Hun grinede bare, jeg tror, hun var vant til lidt af hvert, der, hvor hun kom fra.

Henrik vred sig lidt: - Jeg var til et bryllup, det var en vild fest og gommen var blevet plakatfuld. Bruden Jytte og jeg hjalp ham i seng. Jytte var også temmelig fuld, men også skuffet over ikke at få en ordentlig bryllupsnat. Jeg holdt om hende for at trøste hende, men så ville hun snave og have mere. Hvad gør en mand så i den situation? Jeg tog hende i alt fald først på de store bryster, det kunne hun godt lide og begyndte at tage på min pik udenpå bukserne. Så stak jeg hånden op under hendes tylskørter og trak det fine nye silkeundertøj til side. Hun var glatbarberet og godt våd under trusserne. Da jeg havde fået et par fingre godt op i dåsen på hende, blev hun piksyg, knappede mine bukser op og stak hånden ned i mine bukser for at mærke, om værktøjet var i orden. Ved fælles hjælp fik vi hevet dyret frem og hun satte sig på knæ. Det var sgu perverst at få den suttet af, mens hun stadig havde slør på og det hele. Til sidst fik jeg trukket trusserne af madammen, lagde hende op i sengen, spredte ben på hende og ordnede hende der, både forfra og bagfra. Hold kæft, hun var helt vild og våd, den kælling, og manden vågnede slet ikke!

Vores fire pikkede strittede stift op mod loftet, men ingen havde lyst til at afslutte konkurrencen. Vi ville have mere!

Erik kiggede lidt rundt på os, inden han begyndte: - Det vildeste, jeg har lavet, var at være sammen med en ladyboy på et hotel i Thailand!
Vi stirrede alle. En ladyboy? En shemale? En… 
- Ja, en katoey, som de lokale siger. En aften kommer jeg kom ind på en bar, hvor Poyd, som hun eller han hedder, sidder i baren. Ser skidegodt ud, flot hår og flotte bryster og flot røv. Jeg tror, at det er en almindelig thailuder og får ganske enkelt lyst til lidt asiatisk fisse. Vi snakker lidt, jeg betaler og vi går hen på mit hotel. Poyd leger med min pik og jeg tager Poyd på de små, faste bryster og røven, hun er flot og kælen, så jeg tænker, at nu var lykken gjort. Jeg lægger mig på sengen, Poyd tager pikken i munden og giver mig det vildeste blowjob, så jeg ser måne og stjerner, hyler og skriger. På et tidspunkt har hun smidt det meste af tøjet og vender enden til, jeg stiller mig bag hende og begynder at gnubbe pikken mod hendes baller. Men da jeg rækker hånden om på den anden side og tager hende på skridtet, ja, så er det altså ikke en glat damefisse, jeg får fat på, men en lille, stiv mandepik. Jeg er lidt rystet, men også liderlig. Poyd fortsætter med at gnubbe sig mod min ståpik, tager om den og sætter den ind mellem sine baller. Tja, gutter, når man er rigtigt ophidset, så er der ikke altid så mange fine fornemmelser og det perverse i det her ophidsede mig endnu mere. Så det endte med, at jeg bollede Poyd i røven. Det var lidt anderledes med en flot kvindekrop i sexet undertøj og så sådan en stang dinglende foran, men også vildt perverst ophidsende.
- Hvordan var det at stikke svansen op i røven på sådan en ung fyr? spurgte Carl.
Erik så udfordrende på os: - Ophidsende. Jeg får stadig ståpik af at tænke på det. Egentlig generer det mig at betale for sex, men at det var en katoey, generede mig ikke. Jeg tænkte ikke rigtigt på Poyd som en mand. Det var så frækt og grænseoverskridende, at vi var sammen i tre dage. Vi kneppede som gale.
Vi så alle, hvordan Eriks pik bevægede sig uroligt i små ryk, da han fortalte. Han så udfordrende på os: - Er I selv bedre? Kunne I ikke selv prøve at gøre det frække på sådan en flot ladyboy, hvis I turde? Alene og ingen vidner?
Ingen af os turde benægte det. Det var en åbenbart en fælles mandlig fantasi.
- Hvor mange af jer har set porno med en ladyboy? fortsatte vores erfarne ven.
Alle nikkede, tøvende.
- Og hvor mange af jer har set pornovideoer med homoer? Vær ærlig, som jeg har været det!
Vi tøvede endnu mere. Henrik gav sig først: - Okay, jeg har sommetider set film med unge fyre i badebukser i svømmehallen. Set deres unge stive pikke. Set, hvordan de sutter den af på hinanden og boller hinandens små, faste røve under bruseren. Det tænder mig, må jeg tilstå.
Jeg fulgte efter: - Ja, okay. Voyeurvideoer fra nudiststrande. Flotte fyre der går rundt med store kæppe frit i luften. Især negerpikke og rødhårede fyre med store jern. Og når de knepper hinanden på stranden. Skidefrækt at se.
Carl: - Nu vi er ved det, pegging, det er bare så frækt at se en dominerende kvinde bolle en mand i røven med en strap-on. Det kunne være frækt… okay, nu var Erik så ærlig, så vil jeg også… min kone har gjort det ved mig. Det er vildt stærkt at blive taget hårdt og fyldt ud af konen i sort korset, mens hun håner mig for, hvilket liderligt svin, jeg er.
Tanken om konen, der bollede ham i røven, var så stærkt, at Carl var nødt til at lægge hånden på sin tykke pik, der hamrede og dunkede ved de søde minder. Selv var jeg fascineret af tanken om, at Carls lidt stilfærdige og almindelige kone havde sådan noget i sig.

Vi sad alle med stive pikke og lagde lige så tilfældigt en hånd på vores stive skafter. Vores forbudte fantasier og lyster var stærke, og det var endnu stærkere at kunne dele dem med hinanden. En sødlig duft af sved og præsperm havde bredt sig i rummet. Nogle af os trak vejret meget dybt.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER