LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Mand/mand

Dato: 26.04.2018


4 mænd regnet inde

Afsnit 2: Vi prøver alting - Fra beskidt fantasi til virkelighed

Har du ikke læst 1. afsnit, kan du finde det HER

Resumé:
Fire mandevenner er regnet inde i en norsk hytte. Et væddemål om en flaske whisky sætter gang i udvekslingen af seksuelle fantasier og frække minder. Det bliver mere og mere grænseoverskridende, især da Erik fortæller om, at han har været sammen med en ladyboy i Thailand – og de andre vedgår, at det kunne de faktisk også godt selv have tænkt sig at prøve…

Efter Eriks og Carls historier og efter at have indrømmet, at vi alle smugkiggede på pornofilm med homosex, sad vi alle med stive pikke og lagde lige så tilfældigt en hånd på vores stive skafter. Vores forbudte fantasier og lyster var stærke, og det var endnu stærkere at kunne dele det forbudte stof med hinanden. Nogle af os trak vejret meget dybt. En sødlig duft af sved og præsperm havde bredt sig i rummet. Jeg smugkiggede og så en klar dråbe på det lyserøde pikhovede på Carls tykke stav. Whiskyflasken gik på rundtur endnu engang.

Erik fortsatte. Nu havde han os i sin hule hånd: - Den tredje dag byttede vi roller. Poyd spurgte, om jeg ikke havde lyst til at slikke ham. Jeg tænkte, at det var nok mit livs eneste chance, så jeg tog hans lækre stav i munden og suttede på den. Lidt efter lagde han sig i sengen bag mig og begyndte at kæle for mig bagi. Først protesterede jeg, men han blev ved med at onanere på mig og lege med min røv. Til sidst gled han op mellem mine baller og op i mig. Det gjorde lidt ondt, men da jeg havde vænnet mig til følelsen, var det skønt. Og frækt endeligt at finde ud af, hvordan det var.
Han så på os: - Indrøm at I er fristede. I ville gøre det samme, hvis I fik chancen og turde. Ikke bare kigge på en skærm, men prøve det i virkeligheden. Bare én gang!
Alle fire pikke pegede lige mod himlen, de hamrede og dunkede, så det gjorde ondt. Pikkene skreg efter en hånd, en mund, en kusse, et røvhul, hvad som helst, der kunne fjerne overtrykket.
Erik kiggede lige igennem os: - Okay… I er nysgerrige. Hvorfor ikke bare for en gangs skyld finde ud af, hvordan det er, her i det lukkede rum med venner, vi stoler på? Ingen vil høre om det. Lad os leve den ud. Er I med? Vi er jo ikke bøsser, men en mand har vel lov til at få taget trykket. Soldater ved fronten uden kvinder har da tit hjulpet hinanden for at holde det ud.
Vi så på hinanden og nikkede tavst, Henrik, Carl og jeg. Det kunne være godt at få taget trykket.
- Her er fire kort. To knægte og to konger. De to, der trækker knægtene, skal starte med at røre ved kongernes sceptre!
Vi trak kort. Jeg sad med en klør knægt, Henrik med spar konge, Carl med ruder knægt og Erik med hjerter konge. Jeg skulle altså røre ved Henriks pik og Carl ved Eriks. Lidt forlegen, men også nysgerrig, rakte jeg hånden ud mod Henriks store, stive lem. Samtidig var jeg også lidt lysten efter at mærke netop Henriks jern, det var langt det største og flotteste af vores fire stiverikker. Det var en mærkelig fornemmelse, fløjlsblød udenpå og flintehård indvendig. Henrik lænede sig tilbage og sagde: - Vær så god.
Jeg lod fingrene glide op og ned ad Henriks stive skaft et par gange inden jeg fandt ind i en onanerende rytme. Henrik slappede af og begyndte at nyde det. Vi skævede til de to andre, efter lidt forlegenhed var de kommet godt i gang. Frækt at se de to andre lege med hinanden og høre Erik og Henriks stønnende lyde.
- Lækkert Jan, bare bliv ved, pustede Henrik ophidset.
Lidt efter skulle vi skifte. Jeg lænede mig tilbage og mærkede Henriks blide greb om min stang. Det føltes godt, efter at min manddom havde stået og hamret og banket, at nogen nu tog hånd om den. Jeg gispede lidt efter vejret. I den anden sofa havde Erik taget et godt greb om Carls tykke stang. Carl var helt rød i hovedet og udbrød spontant: - Faneme lækkert… pas på, jeg er lige ved at komme…
Men det var Erik, der afbrød og sagde: - Tør I gå videre?
Alle nikkede igen. Vi var så vildt ophidsede, at vi ikke ville bakke ud.
- Her er en udfordring. To damer og to konger. Dem, der får kongerne, bliver tyrene, mens dem, der trækker damerne, skal lægge mund og røv til som rigtige damer… går det godt, bytter vi plads!
Vi tøvede, men Henrik sagde: - Lad os prøve. Det kan da ikke være mere frækt og umoralsk end det, vi har prøvet og fortalt hinanden om.
Alligevel var det med rystende hænder, at vi trak kortene.
Henrik fik ruder konge. Jeg nåede med en vis nervøsitet at tænke, hvem der mon skulle have hans store svabergast op i numsen, men det blev Carl, der fik hjerter dame. Hvad bliver nu min rolle? tænkte jeg, åbnede øjnene og så spar konge. Jeg skulle altså nu bolle min ven Erik bagi. Heldigvis, tænkte jeg, han har da en vis erfaring med at tage imod. Erik smilede til mig: - Bare rolig, jeg skal nok hjælpe dig.
Jeg må indrømme, jeg var en smule forvirret. Erik og Henrik var mere handlekraftige, for de slæbte to madrasser ind og lagde dem midt på gulvet. Carl stillede sit kamera op: -  Det her vil jeg sgu have, grinede han frækt.
- Læg dig på gulvet og slap af, sagde Erik venligt til mig. Jeg lagde mig på madrassen. Erik lagde hånden på min pik og begyndte at massere den op til fuld størrelse. Så satte han hovedet ned mod min manddom og for første gang i mit liv oplevede jeg en mand tage min pik i munden og sutte den af. Erik var ganske god til det, så jeg havde hurtigt fuld kraft på igen, så jeg rakte også hånden ud og begyndte at kæle for hans stang. Det var en skøn fornemmelse, lidt efter lagde han sig ind over mig og jeg tog hans lange, tynde kæp i munden. Fræk fornemmelse at mærke det bløde pikhoved mod tungen. Vi suttede og smaskede: - Du er god til det, Jan, stønnede Erik. - Det føles skønt at gøre det her med en god ven!
Ved siden af lå Henrik med den store svans lige op i luften. Carl dykkede ned mellem hans ben og suttede løs. 
Henrik stønnede: - Pragtfuldt. Bliv ved - glæd dig, til det er din tur. Du er sgu lige så god som Jonna derhjemme onsdag aften. Hun gider efterhånden aldrig gøre det mere. Du kan få en fast tjans!
Efter at have suttet mandepikke godt og grundigt og længe, kom vi til den alvorlige del af festen. Mine tidligere forbehold var væk. Min pik var så stiv og hård og dunkende, at jeg ville have kneppet nøglehullet eller hvad som helst for at få lettet trykket. Og der var ingen skam, for vi var alle fire med på den.
Erik lagde sig på ryggen og spredte ben for mig, Henrik havde fundet noget glidecreme, han havde haft liggende i sin toilettaske efter sidste weekend med konen. Lidt genert begyndte jeg at smøre min gamle ven i røven, men Erik smilede bare og sagde, at han nok skulle sige til, hvis det blev for meget. Nysgerrigheden sejrede, jeg stak en velsmurt langfinger op i ham og begyndte at åbne ham bagi, sådan som jeg har gjort med konen derhjemme.
Mere vil have mere, men da jeg havde fået to fingre op i Erik uden problemer, tænkte jeg, at nu var det tid. På madrassen ved siden af så jeg, hvordan Henrik allerede var ved at mase sit kæmpejern op mellem Carls baller. Carl vred sig lidt i en blanding af smerte og nydelse. Jeg satte min pik mod Eriks ringmuskel og begyndte at støde til, langsomt. Nok har jeg røvpulet Alice derhjemme af og til og i øvrigt også tykke Lillian fra kontoret ved en julefrokost, men det her var mere perverst, forbudt, rent svineri og ren liderlighed. Jeg trængte op og konstaterede, at Eriks røv var lige så stram som de to damers, så på den måde var der sandhed i det gamle ord om, at et hul er et hul, om det så sidder på nakken af en murerarbejdsmand.
Jeg benyttede lejligheden til at onanere på Eriks stive jern, han skulle jo også gerne have noget ud af det. Han tog ivrigt imod og jeg begyndte at lade min pik glide frem og tilbage.

På Carls video kan man se det fantastiske syn af Erik og Carl, der ligger på ryggen med røvrullerne åbne lige imod os. Mellem deres ben ser vi så Henrik og mig. Henrik viser selvbevidst sin store, stive pik til kameraet, inden han gnider det ind i creme og sætter sit pikhovede op mod Carls ringmuskel. Man hører Carl ømme sig lidt, mens Henrik trænger op i ham.
Det er et frækt syn at se Henriks og mine baller bevæge sig i takt, mens vi knepper vores venner på madrasserne.
- Sikke nogle ludere, vi har fundet her, brølede Henrik.
- Åh ja, de skal ha’, de to tøser, brølede jeg og stødte til. - De vil jo gerne.

Vi sprøjtede næsten samtidig. Så kom en halvleg, hvor vi tørrede op, udvekslede gode råd og smurte redskaberne ind i glidecreme inden næste runde.

Rollerne var byttet om og jeg var knap så stolt, da Erik rejste sig og lod mig sidde på knæ. Han lod sin lange, tynde pik vippe faretruende et øjeblik, inden han stak sin lange, tynde pik ind i munden på mig, men efterhånden vendte lysten tilbage. Så lagde han mig ned på alle fire på madrassen og begyndte at åbne mig bagtil. Det var ikke helt så slemt, som jeg havde troet, Eriks lange, smalle fingre fandt frem til min prostata og masserede den blidt, hvilket gjorde mig helt elektrisk af liderlighed. Så det føltes som en selvfølgelighed, da jeg pludselig mærkede hans pikhoved glide ind mellem mine baller og begynde at trænge op mig. Godt det ikke var Henriks, tænkte jeg, men nød efterhånden at mærke Eriks hårde lem fylde mig ud. Det var pirrende at mærke min vens brunstighed, hans stønnen og klasket, når hans mave bankede mod mine baller, når han stødte helt i bund. Der var noget uendelig frækt i at blive taget og brugt.
Og lige før Erik kom, trak han sig ud, tvang mig på knæ og sprøjtede ud over mit ansigt: - Min lille luder, grinede han tilfreds.

Erik og jeg holdt en pause og tog en kold øl. Vi benyttede lejligheden til at se på Carl og Henrik, der ikke var nået helt så langt. Carl havde anbragt Henrik op ad en stol for at bolle ham bagfra, Carl var helt vild i varmen af whisky og liderlighed.
- Nu skal du faneme få pik, dit svin, pustede han.
- Kom med den, din gamle gris, lo Henrik.
Carl tog et par strøg over sin tykke kæp inden han trængte op i Henrik. De arbejdede lidt med at få den i bund, så fandt de en rytme og vi to andre nød synet af Carls javertus gå ind og ud mellem Henriks flotte, sportstrænede baller, indtil han til sidst med et tyrebrøl tømte sin sædblære i vennens tarm.

På det tidspunkt havde min pik rejst sig igen, jeg var nærmest flov over at tænde så meget på det her. Erik så det, smilede og lagde en kærlig hånden på mit dunkende lem og det endte med at vi igen lå på madrassen og spillede den af på hinanden, indtil vi begge to kom med et øjebliks mellemrum.

- Du er virkelig en kammerat! pustede jeg bagefter.
- Altid parat til at give en hånd, lo han og tørrede spermen af med et håndklæde.

--

Heldigvis regnede det også næste dag, så vi fortsatte eksperimenterne. Nu var hæmningerne væk, alt skulle prøves i denne nye og spændende verden.

Vi var alle fire godt ømme i testiklerne og røvhullerne, da vi kom hjem.

- Hvordan var fisketuren? spurgte Alice.
- Det regnede hele tiden, svarede jeg.
- Det lyder kedeligt.
- Åh ja, men i hyggeligt selskab keder man sig ikke. Vi har lovet hinanden at skulle derop igen inden alt for længe…

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER