LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Jul

Dato: 02.12.2017


Chefen og kontorelevens julefest, del 1

Fra Redaktøren:
Nedenstående novelle indeholder udtalelser der kan virke racistiske. Naterotik samt skribent tager stærk afstand fra racisme, de givne udtalelser i novellen, er blot et udtryk for fuldemandssnak og ikke skribentens holdning, og det er på ingen måde en hensigt at såre eller krænke de nævnte nationaliteter i novellen.

- Den lille, liderlige slavetøs spredte selvfølgelig villigt ben for chefen!

Hvad var det, de talte om? Det var midt i firmaets julefest og jeg var tilfældigt dumpet ned ved et bord, hvor der sad nogle stykker og snakkede, åbenbart om noget saftigt.
Det var ikke tilfældigt, at Jytte sad i midten. Hun er firmaets største sladrekælling, ved alt om alle og udstiller gerne deres svage punkter.
I det halve år, jeg havde været ansat i ingeniørfirmaet, havde jeg lært én ting: Man skulle passe på, hvad man delte med Jytte. Selv om hun i første omgang virkede som en, der ville være ens bedste veninde, var hun giftig som bare pokker. Men selv om ingen rigtigt stolede på hende, vidste hun alligevel alt om alle, hvordan det end hang sammen.

Julefesten var ellers godt i gang. Jeg havde længe glædet mig til den, ikke mindst fordi jeg havde forventninger til at skulle være sammen med Steen Søndergaard, en høj flot fyr på min egen alder, der var afdelingsleder.
Steen og jeg havde længe kørt en stille flirt, han havde sendt sms’er til mig, jeg havde svaret. Vi havde kørt på med mere og mere dristige antydninger. Steen havde skrevet om mine kønne øjne og flotte krop og i et øjeblik, hvor vi var alene, havde han givet mig en ordentlig krammer, lagt sine stærke hænder på mine baller og mumlet noget om, hvor lækker jeg var. Varmen og duften fra ham, hans smil og hans krop havde tændt mig en del og jeg var kommet til fest med en drøm om, at aftenen ville ende med at Steen ville kramme meget mere end min røv.

Efter lang tid som single og alenemor længtes min krop efter en mand, der kunne få mig til at føle mig som kvinde. Det havde også fået mig til at klæde mig ud som lidt sexet nissepige, nedringet, så Steen kunne være klar over, at jeg var med på lidt af hvert. Steen og jeg havde danset først på aftenen, så havde der været nogle konkurrencer, og vi var kommet lidt væk fra hinanden. Men det skulle jo heller ikke være alt for tydeligt for de andre, at vi havde noget kørende, så jeg regnede med, at vi skulle finde sammen sidst på aftenen og så smutte hjem til ham eller mig.

- Var de sammen oppe på kontoret? spurgte Kenneth fra smedeværkstedet.
- Ja, lige før. Knud Erik og jeg så det hele, fortsatte Jytte.
Knud Erik, en lidt tung og stille fyr ude fra lageret, nikkede bekræftende.

Firmaets nye kontorbygning er indrettet med åbne kontorlandskaber, dog med glasbure til mødelokaler og chefkontorer. Så denne her kvinde, hvem de end talte om, havde åbenbart fået en rusketur inde på et chefkontor, mens Jytte og Knud Erik havde luret udenfor.

- Hvem taler I om? sagde Carina, en af vores korrespondenter, der også lige havde sat sig.
- Dajana, selvfølgelig. Den lille, liderlige russertøs.

Jeg spidsede ører. Dajana var kontorelev i min afdeling, en ung og køn lille bosnisk pige (aldeles ikke russisk) med mørkt hår og hestehale.

- Uha, spurgte Carina. – Med hvem?
- Ja, hvem tror du. Flotte Steen Søndergaard, selvfølgelig, sagde Jytte med et ondskabsfuldt grin.

Jeg turde dårligt tro mine egne ører. Steen! Det måtte være en misforståelse. Jeg lænede mig frem for at høre mere.

- Hvad lavede du og Knud Erik oppe på 4. sal? spurgte Carina mistænksomt.
Jytte og Knud Erik rødmede lidt, inden hun fortsatte: - Vi var gået op for at være lidt for os selv.
Carina grinede: - Nå, så var I måske selv ude i samme ærinde - for at lave lidt af det frække?
Jytte fortsatte uforstyrret: - Som vi var kommet op på 4. sal og havde sørget for at lyset ikke blev tændt, kom vi til at se ind på Steens kontor, hvor der var lys.
- Og der stod Steen Søndergaard så og tog den lille Dajana på røven. Det var let at se, at hun godt kunne lide det, for hun klamrede sig tæt ind til ham. Noget fuld var hun også, jeg tror, at Steen havde hældt en del på hende. Sådan er Steen Søndergaards teknik: Flot fyr med kønne øjne og et charmerende smil, en masse søde og fortrolige ord i pigens øre, en masse stærkt i hendes glas, så hun mister dømmekraften. Den lille elev, ny i firmaet, imponeres over, at den flotte og selvsikre leder tilsyneladende er optaget af hende og får hende til at føle sig attraktiv. Han ved med andre ord lige, hvordan man gør for at imponere sådan en lille dum gås og få hende til at sprede ben.
- Chefen har altid snakket meget om et nært forhold til medarbejderne, det skal jeg da love for vores kære afdelingsleder arbejdede på, for han havde tungen helt nede i halsen på hende og et solidt tag i den lille frække strutrøv. Fuld og kælen som hun var, skød hun måsen bagud for rigtigt at mærke hans hænder. Efter et stykke tid syntes Steen åbenbart, at de skulle videre, så han trak Dajana lidt væk fra sig, bøjede hende en smule frem og gav hende et par kærlige, men håndfaste smæk i den sexede ungpigerøv. Hun hvinede af smerte, overraskelse og fryd over at mærke hans frækhed og begær. Men chefen skulle videre i programmet. Nu er Dajana ikke så høj, så Steen greb hende om røven og satte hende op på et bord, stak hånden op under kjolen på hende og begyndte at lege med hendes fisse. Hun kunne godt lide det, den lille sæk, vi kunne se, hvordan hun lagde nakken tilbage i nydelse. Steen fik trukket kjolen op til livet på hende, så han bedre kunne komme til, og trak trusserne til side. Hun må have været godt våd allerede, for han havde da ikke noget besvær med at få et par fingre op i dåsen. Da han så havde liret tøsen op et stykke tid, satte han hende ned på gulvet igen og trak den fikse sorte kjole af hende, så hun bare stod der i sort bh, trusser og selvsiddende strømper med blonde midt på kontoret. Så tog chefen fat på brysterne, selv om tøsen er lille, har hun jo et par flotte patter, som appelsiner, han fik knappet bh’en af hende og begyndte at slikke og sutte, til brystvorterne blev hårde og stive. Ih, hvor hun nød det, den lille tæve. Man kunne høre hende klynke helt ud til os: - Ih, altså Steen… whau… åhh.., mens Steen stønnede: - Åh, Dajana, hvor er de lækre, jeg er vild med dine bryster… jeg vil have dig nu… Nu skulle chefen have noget på den dumme, så han knappede bæltet og bukserne op og lynede ned. Med et fast greb i hestehalen tvang han tøsen ned på knæ og stoppede sin store pik ind i munden på damen. Så fik hun lukket kæften lidt og fik travlt med noget andet. Steen styrede hendes hoved, så han kunne tvinge sit stive jern helt i bund. Pigen gurglede og protesterede lidt, men Steen var ubarmhjertig, nu skulle han have et blowjob helt til roden, og det fik han også.
- Den lille tøs har vel også trænet med sine fætre, hun har vel skullet slikke deres brune pikke af på dem lige siden hun var kønsmoden, det gør de jo, sådan nogen derovre i Kroatien. Hun virkede i alt fald, som om hun havde suttet nogle stykker af gennem tiden. Vi kunne tydeligt høre Steen stønne kraftigt derinde.
- Men lidt efter blev han utålmodig, nu ville han smage noget rigtigt østeuropæisk fisse, så han smed den lille tøs op på bordet med benene ud over kanten. Så spredte han hendes lår, trak de sorte trusser til side og begyndte at slikke. Og er der noget, Steen kan, så er det det. Man kan sige meget om ham, men Steen Søndergaard ved, hvad en dame skal have, sukkede Jytte.
- Du taler nok af erfaring, sagde Carina.
- Åh ja, ved firmafesten for fire år siden, havde Steen Søndergaard og jeg værelse ved siden af hinanden på hotellet. Og jeg skal love for, at jeg fik, hvad jeg havde godt af ved den lejlighed, sagde Jytte med længsel i blikket. Man er jo kun én i en uendelig række af damer i firmaet, som den store tyr har spillet op til og nedlagt. Men han er dygtig på et lagen, det må man give ham. Og Jytte fortsatte: - Dajana lå som sagt på skrivebordet med spredte ben og Steen Søndergaards hoved mellem lårene, og man kunne se, at hun nød det. Hun var helt væk i sin liderlighed, stønnede noget på ukrainsk eller sådan noget. 
- Steen var klar, hans stive kæp stak lige ud i luften, da han kørte hæve-sænkebordet ned i en passende højde. Med et fast greb flåede han rumænertøsens trusser af, så hun lå der med blottet fisse og bar røv, parat til at blive taget og udnyttet. Sød lille fisse, en sort, tæt måtte. De selvsiddende strømper fik på en eller anden måde fremhævet den sorte fisse og det hele til at se mere luderagtigt ud.
- Steen trak hendes ben op på skuldrene af sig og så begyndte han ellers at bestige zigøjnerdåsen:  - Nu skal du faneme få pik, din frække tøs. - Ja, kom med den, stønnede hun. – Jeg vil have din pik NU!
- Hun må have været våd som en skovsø, for Steen var i bund i et enkelt stød. Og så begyndte de ellers at kneppe, de to, hårdt og voldsomt bankede han jernet op i hende. Den lille dåse af en kontorelev hvinede og chefen brølede som en brunstig kronhjort.
- Ind og ud gik det, vi så den våde stive kæp glide frem og tilbage og Dajanas sorte måtte blive blank af deres fælles safter.
- Steen Søndergaard har jo altid været tændt på kvindebagdele, der er næppe nogen af os kvinder i firmaet, der ikke ved lejlighed har mærket Steens hånd undersøge vores røv, enten med et kærligt klap, en beføling eller ligefrem en opdagelsesrejse i mellemrummet.
- Så chefen ville også lige have lov til at studere den lille dames haleparti, han trak hende ned på gulvet, vendte hende om, så den fikse mås strittede lige ud i rummet. Synet af den sexede strutrøv tændte chefen så meget, at han gav den dumme gås et par ordentlige klask igen bagi, så ballerne blev røde og varme. Dajana hylede af fryd. Så stak Steen en undersøgende hånd op mellem tøselårene, og kælede en smule for Dajanas fisse. Hun skrævede ud, for at han kunne komme ordentligt til det lækre, hun havde mellem benene. Steen tog et fast greb i hestehalen på den lille dulle og tvang hendes hoved bagud. Der var et udtryk af utrolig nydelse og hengivelse i hendes ansigt.
- Men kontoreleven var åbenbart utålmodig efter at mærke mere af chefens pik, så hun rakte en hånd bagud for at lede Steens store jern op i sig. Chefen greb om hendes hofter og stødte helt i bund, inden han kastede sig ud i en sidste, voldsom ridetur. Nu pulede han pigen fuldstændig hæmningsløst og egoistisk, kun opsat på at udnytte den frække unge fisse til det yderste. Dajana var helt fraværende, tæt på orgasmen kunne man se, mens Steens øjne var ved at falde ud af hovedet på ham. Men det var hende, der kom først. Det begyndte med en række klynkelyde, som en lille hundehvalp, inden man kunne se, at udløsningen kom rullende med en lang række krampetrækninger, der fik hele den lille krop til at rulle. Til sidst en sagte hulken.
- Nu var chefen klar til finalen. Han trak tøsen ned på gulvet, ned på knæ, hvor hun nøgen som hans lydige sexslave gjorde sig klar til at modtage hans udløsning. Chefen tvang munden op på pigen, og hun lukkede øjnene. – JEG KOMMER, FOR FANDEN, brølede han og chefens pik sendte tre -fire voldsomme sprøjt af varm sperm udover den unge kontorelevs ansigt, hvor den fordelte sig over hendes åbne mund, over hendes hage, hals og bryster. Ja, jeg skal love for, at han gav den lille tøs, hvad hun havde godt af!
Jytte sluttede beretningen med et ondskabsfuldt grin.
Jeg havde hørt nok og rejste mig.
- Går du allerede? sagde Jytte. – Jeg er da sikker på at du også kan nå at få en tur med Steen Søndergaard, inden festen er slut. Det er vel derfor du har dresset dig sådan op?

Afsløringen af min hemmelige drøm og af, hvor dum jeg havde været, var for pinlig. Jeg fandt hurtigt mit tøj, forlod festen og gik ud i mørket udenfor. Aldrig mere mænd, tænkte jeg.

Men natten var ikke forbi, skulle det vise sig. Og man skal aldrig sige aldrig.

 

FORTSÆTTES

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER