LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Mødommen

Dato: 16.01.2018


Da møddommen røg på præstens datter

Mødommen? Den røg, da jeg var 16 i Flotte Frederiks soveværelse efter en fest, mens min veninde Sisse så på.

Når man er præstens datter, er der en masse irriterende rolleforventninger. Jeg mærkede det især som teenager. Egentlig ville jeg helst bare være én af flokken og ikke skille mig ud, men alle syntes at have en mening om, hvordan jeg skulle være og om, hvordan, der var hjemme hos os i præstegården. Selv dem, der burde kende mig og mine forældre, havde en fordom om, at det nok gik meget strengt for hjemme hos os, at vi var meget moralsk opdraget. Jeg syntes, at jeg hele tiden blev set i det lys – hvis jeg var til fest og drak en cola, var det nok fordi jeg var snerpet og ”missionsk” og hvis jeg drak to øl, var det fordi jeg var præstens datter og rigtigt skulle slå mig løs i oprør med mit hjem. Og så videre.
Kunne de ikke bare holde deres kæft og lade mig være i fred!

Min grundtvigske præstemor og -far var i deres indstilling til alkohol og kærester nok ikke særligt forskellige fra de fleste andre i vores by, men når jeg var ude, var det som om, jeg altid var ”præstens datter”, jeg kunne ikke bare være Louise, 16 år. Det er nok derfor, mange af os præstebørn skejer lidt ud i de unge år. Vi er bange for at blive stemplet som snerpede, og så går vi i den anden grøft.

Det var nok også det, der gjorde, at jeg hang ud med Sisse, der var den vildeste pige på skolen. Det befriede mig fra et image som forsigtig og kedelig. Det førte nok også til, at jeg havnede i nogle situationer, jeg i grunden ikke var helt glad for. Også det med Flotte Frederik.

Flotte Frederik var 20 år og stedets flotteste fyr. Og han VAR flot! Høj og lyshåret, sportstrænet, med kønne, mørke øjne, fræk og sjov i replikken og den, der var længst fremme i skoene.  Han stod i en pladeforretning og vidste alt om, hvad der rørte sig i tiden, hvad der var in og hvad der var out i hele verden - tænkte vi i alt fald dengang. Casanova med et scorebræt så langt som en smørrebrødsseddel med flere forhold kørende på en gang. Der gik vilde historier om, hvordan han ved en fest havde bollet fire piger efter tur ude på toilettet. Men piger og kvinder hang ved ham, han var kult i de år og kunne vælge og vrage, også blandt nogle, der var langt ældre end ham. På skolen gik der en historie om, at han havde bollet vores gymnastiklærer, Lotte, efter en fest det år, han gik ud af skolen.

Men jeg var 16 og en del af fan-hysteriet omkring Frederik, sådan som piger gruppevis kan gå amok over et tiltrækkende handyr og være kollektivt forelskede, uden måske at gøre sig nogen særlige tanker om, hvem manden i grunden er, udover at han sparker til vores hormoner.

En fredag aften var Sisse og jeg til en fest, hvor Frederik også var, og da Sisse som sagt var den, der var længst fremme i skoene med det nyeste og vildeste, var hun også en af de privilegerede piger, der fik lov til at hænge ud sammen med Frederik. På den måde fik jeg også lov til at være med i inderkredsen, hvilket jeg var lidt stolt af.

Vi dansede og drak, og lidt ud på aftenen stod Frederik en tid og hviskede sammen med Sisse, da de pludselig kom hen til mig. Frederik sagde: ”Kom, vi skrider! Her er for kedeligt!”
Egentlig syntes jeg, det var en fin fest, men da Frederik fortsatte: ”Vi tager hjem til mig!” var jeg så benovet, som hvis jeg var blevet inviteret i audiens hos dronningen! Tænk, at jeg skulle hjem til selve Frederik og se, hvordan han boede! Det var ganske enkelt ikke noget, man sagde nej til. Samtidig fik jeg lidt en klump i maven, for jeg kendte jo godt Frederiks renommé som scorekarl… hvad nu, hvis han ville i seng med mig? Jeg var jomfru og jo egentlig nærmest kæreste med Kurt fra min klasse. Hvad ville Frederik, og hvad ville jeg i grunden være med til?

Men jeg turde ikke sige nej til sådan en chance, for var der to ting, jeg var nysgerrig efter, så var det for det første at finde ud af, hvordan Frederik boede og for det andet havde jeg svært med at vente på at finde ud af, hvad det der sex egentlig var for noget.

Da vi var kommet ind i Frederiks lille lejlighed, satte han båndoptageren i gang (det var dengang!) med dansemusik og skænkede Pernod med rød sodavand (Pernod og rød sodavand var noget som piger, der ville have spiritus, men i grunden ikke kunne lide smagen, drak før breezeren blev opfundet).
Frederik tændte for en disko-kugle, han havde i loftet, og Sisse, Frederik og jeg dansede rundt til musikken. Der var rigeligt med Pernod, så vi blev også fulde og pjattede og grinede af alt. Vi dansede også tæt indimellem, jeg blev lidt ør i hovedet af at mærke Frederiks stærke arme om mig og se hans mørkebrune øjne og høre ham sige, at jeg vel nok var en køn pige og havde et pænt hår og et sødt smil… jeg blev som gelé.

På et tidspunkt var Sisse og jeg havnet i sofaen, mens Frederik stadig stod på dansegulvet. Han kiggede udfordrende på os.
- Må jeg se jeres bryster?
Jeg blev meget genert, men Sisse grinede bare og løftede op i blusen. Frederik kiggede på mig med de mørke øjne: - Nå, er præstens datter snerpet?
Det skulle i alt fald ikke hedde sig, så jeg krængede også blusen op over hovedet. Frederik lo anerkendende: - Flotte tøser! Sikke nogle fine patter, I har!
Jeg rødmede genert, men Sisse forlangte, at så skulle Frederik også smide T-shirten! Det gjorde han også med en elegant bevægelse, så vi kunne se hans nøgne overkrop. Åh, han var bare så flot!
Jeg var ved at sætte blusen på plads igen, da Sisse og Frederik sagde, at vi skulle beholde dem af. Det var jo fest og det var jo bare os, så jeg blev siddende med bare bryster. De andre grinede og så grinede jeg også og slappede også af efterhånden.
- Vi vil se mere, hylede Sisse.
Frederik grinede og smed garbardinebukserne, så han kun stod i boxershorts. Frederik var selvbevidst, vidste godt, at han var flot og hvilket indtryk, han gjorde på piger, så han lagde hænderne bag hovedet og viste sig frem. Han drejede sig rundt, så vi kunne se hans six-pack og lille, faste numse. Vi kunne også tydeligt se bulen i hans tynde underbukser.
- Var det det, du ville se? sagde han udfordrende til Sisse.
Sisse greb ned i en skål med peanuts, tog en, og smed den efter bulen. Den ramte. Hun prøvede igen og jeg tog også og vi begyndte at skyde til måls efter Frederiks pik. Det var enormt frækt, tænkte jeg.
Men efter et par minutter sagde Frederik: - Nu skal I få noget at sigte på!
Frederik trak også boxershortsene af. Hans pik var halvstiv (det er faktisk sådan, jeg synes at en pik er pænest – men dengang havde jeg ikke så meget at sammenligne med :-) med hovedet løftet en smule, Sisse hylede af grin, og vi begyndte begge at skyde igen. Det var pirrende at se de små ryk, det gav, hver gang vi ramte staven med en peanut. Frederik roterede med underlivet og lavede ”helikopter” og et par andre sjove tricks.
Dengang havde jeg faktisk aldrig rigtigt studeret en stiv mandepik før, sådan med blottet hoved og det hele. Ganske vist havde jeg set min fars og mine storebrødres tissemænd og faktisk også kælet med Kurts jern for fjorten dage siden i cykelskuret under en skolefest, men det havde været mørkt derinde, og jeg havde ikke set ned. Så jeg gloede alt, hvad jeg kunne, indprentede mig alle detaljer med pung, hår og skaft. Især det lyserøde pikhovede fascinerede mig, jeg kunne dårligt se mig mæt på det.

Men lidt efter blev vi trætte af legen og begyndte at danse igen.
– Noget for noget, sagde Frederik, nu skal I også smide bukserne, tøser.
Sisse var hurtigt ude af sine, jeg tøvede lidt mere, men igen skulle jeg ikke stå tilbage, så mine bukser måtte også af, og jeg viste pigeben. Frederik hældte mere Pernod på os, jeg følte mig både vældig voksen og fræk ved bare at danse med blottede bryster og kun trusser og samtidig også lidt nervøs over, hvad der nu ville ske.
– Må jeg se jeres fisser? spurgte Frederik.
Sisse hylede lidt i protest… næh hør nu…, men Frederik plagede, gik hen og trak lidt i kanten af Sisses trusser og efter lidt overtalelse fik han lov til at trække dem ned på hende, så hun stod nøgen midt på gulvet. Men trods protesterne var det ikke genertheden, der plagede min veninde, hun roterede udfordrende med underlivet og viste sin køn frem.
- Hvad med præstens datter? sagde Frederik og kiggede opfordrende på mig. - Kom nu. Nu har vi andre smidt tøjet, så skal du da også!
Egentlig ville jeg ikke, men det med ”præstens datter” gjorde forskellen, så mine små sloggier endte også på gulvet.
Frederik fløjtede anerkendende: - Sikken en sød lille fisse. Det er da ikke noget at være genert over. Den er da flot!
Jeg må have været rød i hovedet som en hummer, flov over at få mit skød kommenteret, men også lidt stolt af at den flotte fyr så på mig med lyst i blikket, så jeg gjorde som Sisse og roterede lidt med numsen og skød underlivet frem. Frederik fløjtede: - Dygtig pige!

Nu dansede vi alle tre nøgne, Frederik lagde hænderne på ryggen af os, og vi lagde hænderne om hinanden. Det føltes lækkert at mærke Sisses bløde hud og Frederiks stærke arme mod mig. Vi grinede, Frederik lagde hånden på min numse og sagde, at den var fræk, og jeg rødmede og følte mig igen varm indeni over at være genstand for den flotte fyrs begær.
Vi vuggede tæt op ad hinanden til musikken, da han lagde en hånd på mit ene bryst. Det føltes lækkert, han var også langt mere sikker i sine kærtegn end den søde, men klodsede, Kurt, der var gået på opdagelse indenfor min bluse for kort tid siden. Hvor Kurt havde været alt for meget nybegynder, hård og famlende i sine berøringer, vidste den erfarne Frederik tydeligt, hvad han havde med at gøre. Da han forsigtigt lagde tre fingre om mine brystvorter og blidt nulrede dem, bredte en skøn fornemmelse sig ud i hele min krop. Jeg blev endnu varmere end før og kunne mærke en kildende fornemmelse i underlivet. Da Frederik kunne konstatere, at mine brystvorter var blevet hårde og faste, smilede han sit mest charmerende smil, tog min hånd og førte den ned mod sit skridt. Nysgerrigt lagde mine fingre sig om hans pik. Sisses hånd var der allerede, men hun slap, så jeg kunne komme til. Åh, som sådan en rigtig mandepik fascinerer de første gange, man rører den. Blød og hård på en gang. Mandekroppens største mysterium!
Frederik foldede nu mine små pigefingre om sit skaft og skubbede min hånd frem og tilbage i onanerende bevægelser. Det kildede i maven, og jeg var simpelthen nødt til at kigge ned for at se på, hvordan forhuden gled frem og tilbage over det skinnende, lyserøde agern. Frederik lagde hovedet tilbage og stønnede. Så bøjede han sig ned og kyssede mig blidt og dybt, igen langt bedre end den generte og klodsede Kurt. Han pustede mig i øret, slikkede det blidt og hviskede, hvor flot og spændende en pige, jeg var, og hvor dejligt det var, at jeg rørte ved ham og hvor god jeg var til det. Vi stod der længe og kyssede og kælede, indtil han tog min hånd og førte mig ind i soveværelset. Jeg var fuldstændig viljeløs.

Frederik lagde mig på sengen og Sisse smed sig ved siden af. Han kyssede først min veninde og så mig, inden han begyndte at kæle for og slikke mine bryster. Jeg var helt fortabt over hans kærtegn, også da lagde hånden med mellem mine lår og lagde hånden på min fisse. Kurt havde også haft hånden dernede for to uger siden, selv om han havde været lidt famlende, havde det mærkedes godt og jeg havde også selv kælet for mig selv derhjemme og fået udløsning, så følelsen var ikke helt ukendt.
Den erfarne Frederik vidste godt, hvordan en kvinde skulle have det, så han tog sig god tid. Fyldte mit teenagehoved med lyserøde komplimenter om, hvor fantastisk jeg var, aede mine inderlår, der, hvor huden er mest følsom, og lod fingrene lege med min måtte, inden han lagde sin hånd på mine kønslæberne og begyndte at lade dem køre mod hinanden. Lidt efter gled hans langfinger op i mig, undersøgte et stykke op i min åbning og fandt min klitoris.

Endnu en skøn fornemmelse. Og tænk, at her var en rigtig mand, der ville i seng med mig! Nu skulle jeg for første gang mærke, hvordan det var! Jeg mærkede hans lugt, hans varme og var fortabt under hans hænder, hans læber og tunge. Mine fingre krammede hans stive stang, lod dem køre frem og tilbage og mærke hans hårde manddom.
– Hvor er den stor og stiv, hviskede jeg fascineret.
Frederik smilede: - Den glæder sig til at komme op i dig.
Da han kunne mærke, at jeg var godt våd og åben i skeden, skilte han mine lår og satte sig til rette mellem dem, tog et kondom frem, rullede det på sit stive lem og smilede til mig. Så satte han sit pikhoved mod min åbning og begyndte at trænge ind.

For første gang skulle jeg have en mand op i mig! Det var enormt spændende, jeg var på samme tid nervøs og stolt over at skulle være en rigtig kvinde, sådan én, som går i seng med mænd.
Jeg spredte benene så godt jeg kunne, så Frederik kunne komme til, men han tog mine lår og skubbede dem op på sine skuldre, så jeg lå helt åben for ham. Mine kønslæber åbnede sig for hans hårdhed og hans pikhoved trængte langsomt op i mig og spilede mig ud, det spændte lidt. Egentlig troede jeg, at, det skulle gøre meget ondt, men det gjorde det egentlig ikke, efter Frederiks omhyggelige forspil var jeg godt våd og åben, og Frederik brugte et kondom med creme, så det var ikke så slemt. Og efter et øjeblik var han helt i bund.
- Der tog jeg nok mødommen på præstens datter! sagde han sejrsbevidst med et grin til Sisse og begyndte langsomt at bolle mig.
Først lang tid bagefter fattede jeg hans bemærkning, i situationen prøvede jeg at koncentrere mig om følelsen i mit underliv. Faktisk følte jeg ikke så meget, men jeg var nok mest optaget af, at jeg nu havde en mand inden i mig.
Efter et par minutter begyndte Frederik at stønne og udstødte så et vræl. Hans pik foretog nogle pumpebevægelser i min skede. Så sank han sammen, og sagde, at det havde været godt og at jeg vel nok var en sød pige, inden han trak sig ud. Sisse sad med et håndklæde og tørrede op, der var en lille smule blod.
- Nu er du en kvinde, Louise! sagde Sisse smilende til mig og gav mig en krammer.

Jeg var træt og fuld og faldt i søvn, vågnede kun en halv times tid efter, fordi sengen gyngede ved siden af mig. Den umættelige Frederik var nu i fuld gang med at ordne Sisse ved siden af mig, hun vendte sig om og smilede selvbevidst til mig et øjeblik. Halvt bevidstløs registrerede jeg deres stønnen og hvordan Frederiks sportstrænede baller gik hurtigt og rytmisk op og ned mellem min venindes ben, inden jeg faldt i søvn igen.
Ud på morgenen vågnede jeg, forvirret og lidt flov. De to andre lå ved siden af mig i sengen i dyb søvn. Jeg klædte mig på og cyklede hjem, listede mig ind og i seng og sov til langt op ad formiddagen.

Da jeg kom ned, var min mor i køkkenet og satte morgenmad frem til mig. Hun kiggede nysgerrigt på mig, jeg sagde ingenting, men begyndte på yoghurten. Ved den tredje skefuld sagde mor: - Nå, hvordan var det?
Jeg så op på hende, og hun fortsatte: - Jeg så din cykel foran opgangen til Frederiks lejlighed, da jeg var ude at gå med hunden, og så kunne jeg tænke mig til resten.
Jeg blev rød i hovedet. Det var altså ikke sådan noget, hun skulle have vidst. Jeg følte mig flov, men vidste dog også, at mor var et meget rummeligt og forstående menneske.
Inde i mit hoved kom jeg til at tænke på Frederiks sejrssikre ansigtsudtryk, da han trængte op i mig og hans ord om, at ”nu tog han mødommen på præstens datter”. Jeg følte mig enormt dum og udnyttet, for det stod klart, hvad jeg ubevidst allerede havde indset: Det, Flotte Frederik havde begæret, var ikke mig, Louise. Det, han havde begæret, var præstens datters mødom, min baggrund gjorde det pikant, at han havde fået mig lagt ned og føjet til sin samling af trofæer. Og Sisse, min veninde, havde manipuleret mig op i Frederiks seng.
Men trods en bitter smag i munden var jeg samtidig bevidst om, at jeg nok skulle komme mig over den ærgrelse, fordi jeg dybest set var ligeglad med de to. Det var ubehageligt at være blevet manipuleret med, men jeg fortrød ikke noget. Frederik havde været omhyggelig med at kæle for mig og åbne mig, så min debut kunne have været værre. Og nu var jeg i alt fald ikke længere jomfru, men kvinde, klar til at erobre mit seksualliv. En ny selvbevidsthed fyldte mig, en befrielse og jeg havde appetit på mere. Men næste gang skulle det altså være med en fyr, der holdt af mig. Måske skulle jeg alligevel give den klodsede og generte, men søde og kærlige Kurt en chance?

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER