LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pige/pige

Dato: 23.04.2018


Det er aldrig for sent til pigesex
Afsnit 1: Til erotisk legeaften med Helle

Denne historie er en udløber af ”Løven”, skrevet af Carl Wilhelm. (Pt. ikke udkommet på Naterotik.dk - kommer senere)

I ”Løven” hørte man om, hvordan jeg, Gitte (der optræder i en del af historierne her på Annes side), mødte en kvinde ved navn Helle og var sammen med hende ved en erotisk legeaften. I den historie var Helle og jeg bipersoner, men her fortæller jeg min egen version.

--

Jeg mødte Helle i forbindelse med mit arbejde. Flot skikkelse, bølgende kastanjebrunt hår, kønt, levende ansigtsudtryk, oprigtigt og levende interesseret i menneskene omkring sig, med humor, selvindsigt og ærlighed. Lidt tilbageholdende og kontrolleret, men velklædt, med flotte bryster og en lækker røv. What is not to like? Jeg var solgt lige fra første øjeblik.

Vi talte godt og fortroligt sammen, først fagligt, siden mere personligt, gik på café og snakkede hurtigt som gamle veninder. Så efter en tid kom vi selvfølgelig også til at tale privat, om kærester, mænd og sex. Helle var fraskilt, jeg i et langt godt, åbent ægteskab med Frank.
Bag den kompetente og selvsikre facade anede jeg en skjult længsel hos Helle. En længsel efter noget andet. Som hos mange.

En dag betroede hun sig til mig: - Jeg kunne godt tænke mig at prøve noget vildt. Efter min skilsmisse har jeg bare begravet mig i arbejde. Mit sexliv har været helt dødt. Nå, det var det også, da jeg var gift med Martin. Han var en kold egoist, kan jeg se her bagefter. Men jeg kan mærke, at jeg længes efter noget, ikke bare noget almindeligt, men efter noget nyt og grænseoverskridende. Men hvor finder man sådan noget? Jeg har ikke lyst til bare at gå i byen. Kan man få noget grænseoverskridende under kontrollerede forhold? grinede hun.

Du er kommet til den rette, tænkte jeg. Og så fortalte jeg hende om mit eget liv. Hvordan Frank og jeg var begyndt med partnerbytte i et sommerhus (se: Fra sommerhus til lysthus). Om rollespil og hvordan det havde lært mig at nyde at se på andre, der har sex. At blive pirret ved at klæde mig ud som stuepige eller haremspige, spille op til greven eller sheiken og blive taget af ham. At få orgasme ved at blive bundet, smækket, åbnet og knaldet af andre mænd end min egen. Og hvordan jeg for mange år siden for første gang havde sex med en anden kvinde. (se: Tango for to).

Jeg gik langsomt frem for at se, hvad Helle var med på, men hun var åben og nysgerrig. Til min tilfredsstillelse var Helle også optaget af det med pigesex og stillede flere spørgsmål. Vi kredsede en del omkring emnet, hun mumlede noget med, at hun i grunden altid havde haft lyst til at finde ud af, hvordan det var.
- Det er lækkert at gøre det med en anden kvinde, sagde jeg. - Jeg tilbyder gerne et introduktionskursus!

Vi lo, som om det var en spøg, men for mig var det alvor. Jeg havde virkelig et stærkt ønske om at komme i nærkontakt med dette skønne menneske, være nøgen sammen, se og røre ved hendes ansigt, bryster, baller og skød. Mærke hendes hænder og tunge alle vegne på mig. Men jeg sagde ikke noget direkte, da jeg var bange for at skræmme hende væk. For hvor min kastanjebrune veninde på én måde var i opbrud, nysgerrig efter noget nyt, var hun på den anden side et meget kontrolleret og forsigtigt menneske.
Vi vendte tilbage til emnet et par gange, og til sidst spurgte Helle genert, om hun måtte komme med til en af vores ”erotiske legeaftner”, hvor vi samler forskellige mænd og kvinder og prøver at leve vores seksuelle drømme og længsler ud. Det havde hele tiden været mit hemmelige ønske, at hun ville sådan noget, men det skulle jo helst komme fra hende selv. Hun vidste bare ikke, om hun turde være aktiv. Jeg sagde, at det også var tilladt bare at se på. Det var vigtigt, at enhver satte sine grænser.

Aftenen kom. Helle ringede på døren til Anne og Carstens hus iført en drøm af en tætsiddende rød aftenkjole. Jeg sørgede selv for at lukke op. Hvor var hun smuk! Jeg gav hende et velkomstknus, krammede hendes bløde og lækre krop. Alene det at mærke hendes duft og holde om hendes krop gjorde mig svimmel, jeg kunne dårligt vente med at kysse hende og trække tøjet af hende. Men hvad ville hun være med til, når det kom til stykket? Jeg præsenterede hende for de andre gæster, vi spiste og drak lidt, sludrede og følte os lidt for, hvad der kunne lade sig gøre denne aften.

Der blev sat musik på og jeg trak Helle ud på dansegulvet. Nu blev det spændende, om hun ville noget. Var det bare min drøm? Var hun bare gået med af nysgerrighed og ville flygte skrigende bort, når der kom realiteter i foretagende? Men jeg måtte jo spille ud, så jeg gjorde noget, jeg længe havde haft lyst til, nemlig at lægge hænderne på hendes skønne og velformede baller og stryge blidt over dem. Et øjeblik kiggede hun lidt usikkert på mig, men så accepterede hun dette skridt ind i en ny verden og jeg fortsatte med at kærtegne hendes skønne haleparti.

Vi dansede tæt, kiggede hinanden dybt i øjnene. Hun havde vidunderlige mørkebrune øjne, som jeg kunne drukne i. På et tidspunkt tog jeg mod til mig og lagde hænderne på om hendes flotte, bølgende kastanjebrune hår og trak hendes hoved ind til mig. Vores tunger mødtes, jeg mærkede hendes søde smag af hvidvin og tapas og en legende, blød tunge. Vi kyssede igen og igen, dybere og dybere. Dansede tættere, Helle tog mod til sig og lagde sine hænder på mine baller og trykkede mig ind mod sig.
– Jeg har aldrig taget på en anden kvinde før, sagde hun nærmest lidt undskyldende.
- Jamen, du er velkommen. Kan du lide det? spurgte jeg.
Hun svarede ved at lægge hovedet på min skulder og puste mig ind i øret.
- Jeg har en god fornemmelse, sagde hun. Og jeg kan faktisk godt lide at have fingrene i din lille strutmås. Den er sexet! Ægte pariserrøv!
Vi lo og kyssede igen. På rette vej, tænkte jeg og nød fornemmelsen af Helles hænder på min krop. De blev dristigere og dristigere, efterhånden som hun prøvede sig mere frem.

Vi var på det tidspunkt i festen, hvor mange skiftede fra det mere almindelige selskabstøj til noget mere afslappet, udfordrende, lettilgængeligt og med mere hud. Det var som regel pigerne, der var de opfindsomme med corsager og frækt undertøj, mændene smed som regel bare jakke og bukser. Fantasiløst, kan man sige, men på den anden side virker mænd i sexet undertøj som regel lidt komisk på mig.
- Jeg skal lige have noget andet på, sagde jeg, gider du hjælpe mig?
Helle gik med mig ind i Anne og Carstens soveværelse, jeg tog den blå selskabskjole af og fandt min sorte korsage frem, mine sorte trusser og bh. Et øjeblik blev jeg usikker. Det var ”kom-og-tag-mig” tøj, der osede af direkte sex. Hvad ville den pæne og forsigtige Helle mon sige til den? Var det for provokerende? Hun studerede mig i alt fald nøje, da jeg klædte om og jeg sørgede for, at hun fik lejlighed til at se det hele.
– Sidder min corsage rigtigt? spurgte jeg og drejede omkring.
Hun tøvede lidt, og sagde så: - Du ser fræk ud, sagde hun. Der er i alt fald ingen tvivl om, hvad du er ude på.
- Det er også meningen, sagde jeg kækt og vrikkede indbydende med bagdelen.
– Men hvad med dig? spurgte jeg.
– Jeg har ikke andet end den her, sagde Helle og strøg over sin tætsiddende røde selskabskjole.
- Den klæder dig flot, men hvad hvis vi tager den af dig? Jeg kunne godt tænke mig at se, hvad der er indenunder, sagde jeg udfordrende. 
Helle tøvede: - Hvad tænker de andre?
- Jamen du vil se, at de andre render rundt i meget lidt eller slet ingenting om lidt, ligesom mig. Prøv nu. Du kan altid tage den på igen. Lad mig hjælpe dig af med den. Var det ikke dig, der længtes efter noget vildt?
Jeg gik hen og tog blidt fat i den røde kjole. Helle betænkte sig lidt, men gik så med til at vi trak den af hende og afslørede den smukke skikkelse nedenunder. Fin, lysebrun hud og veltrimmet krop. Smukke, velformede bryster og sexede baller. Jeg havde i smug beundret den, en dag vi havde været i svømmehal sammen og jeg havde set hende nøgen under bruseren og i saunaen og studeret alle detaljer. Det var svært at modstå fristelsen til at lade hænderne glide hen over den lækre kvindekrop.
– Whau, sagde jeg, helt blændet, - du er smuk.
– Tak, sagde hun lidt genert.
Jeg lagde armene om hende og vi kyssede blidt igen.
- Kom, sagde jeg og tog hende i hånden. Behold stiletterne på. Du ser frækkere ud på den måde. Lad os gå ind til de andre.

Inde i stuen var der gang i den. Den sorte ghaneser James havde fået anbragt den lille rødhårede Kit i sexgyngen og tog hende hårdt, mens vi andre så på.
Det var et enormt ophidsende syn. Vi stod så tæt på, at vi kunne se James’ sorte stav trænge op i åbningen mellem Kits spredte ben under den røde mis, se den spinkle, lyshudede kvinde gynge frem og tilbage og hans mørke, stive lem glide ind og ud af hende, først langsomt og blidt, så hårdere og hurtigere.
Folk omkring var stakåndede, mændene fik ståpikke og jeg kunne se våde pletter på kvindernes trusser. Kvinder og mænd rørte ved sig selv eller kælede og onanerede på hinanden, mens vi stirrede på det flotte syn af uhæmmet liderlighed.
Jeg blev selv tændt, en uro bredte sig i hele kroppen efter at røre og blive rørt ved. Helle var også tydeligt opslugt det liderlige show, der udspillede sig lige midt i stuen. Hun bed sig i læberne og åndede tungt. Jeg stillede mig tæt bag hende og lagde forsigtigt en hånd på hendes ene bryst for at se, hvad der skete. Igen stivnede hun et øjeblik, mens jeg begyndte langsomt at kærtegne det på en gang bløde og faste.
– Tag det roligt, prøv bare at slappe af og tag imod, hviskede jeg.
Hun lagde sin hånd ovenpå min, mens jeg fortsatte med at kæle for brystet. Blidt klemte jeg med to fingre omkring hendes brystvorte. Hun lod mig gøre det uden at protestere og lidt efter lidt blev brystvorten hård og fast. Opmuntret af succesen tog jeg også det andet bryst under behandling.
- Hvad er det, du gør ved mig, mumlede hun.
– Jeg er vild med dig, lige siden jeg så dig første gang, hviskede jeg til hende. - Du er vidunderlig. Jeg er vild med din skønne krop. Hold om mig!

Hun smilede drømmende, vendte sig mod mig og lagde hænderne på min numse. Åh, som den havde længtes efter hendes berøring.
- Ja, sagde jeg, lad mig mærke dig tæt på.

Vi stod en tid, vuggede tæt op og ned af hinanden og mærkede hinandens varme og bløde kroppe. 
Baggrundsmusikken var lyden fra det kneppende par, den klaskende lyd af James’ underliv mod Kits vidtåbne skræv, hans stønnen og prusten, hendes små skrig og deres liderlige ord. Man kunne høre, at de nærmede sig udløsningen.
– Jeg tager dig! råbte James til Kit, - jeg knepper dig, din liderlige kælling!
(Unødvendig oplysning, tænkte jeg. Kit er nok ikke i tvivl om, hvad du foretager dig)
- Hårdere! stønnede den lille rødhårede frækkert. - Hurtigere! Mere pik!
Det var enormt ophidsende at høre på. Helle stak forsigtigt hånden indenfor mine små, sorte trusser bagpå og kælede for mine baller, der skreg på berøring. Jeg smilede til hende.
- Det er dejligt, jeg kan lide at mærke dine hænder på mig. Du må gøre alt, hvad du har lyst til med mig. Jeg er din!
Jeg var drivvåd i trusserne og ved at smelte, men var Helle klar til at gå videre? Hun var som sagt et meget pænt og borgerligt menneske, kom fra et meget traditionelt ægteskab og dødt sexliv. Men selv om hun var skilt og havde udtrykt lyst til noget andet, kunne det jo godt være at det var for meget på en gang med det storkneppende par i sexgyngen?
Jeg brændte efter hurtigst muligt at hive trusserne af den kastanjebrune skønhed, begrave min tunge i hendes skød og slikke hende ind i Himmerige, men jeg måtte beherske mig, vidste jeg godt. Måske ville det være bedre, hvis vi gik for os selv? Jeg hviskede hende i øret, om vi to skulle gå ind i soveværelset alene?
– Senere, fnisede hun, senere. Jeg vil gerne opleve enden på det her. Det er enormt frækt at se på. Bare se den faste, sorte manderøv gå ud og ind mellem hendes lår. Mums! Sikke nogen baller, det kunne være lækkert at tage på dem. Og hendes ansigtsudtryk, hun er jo helt væk…
Helle var helt forandret. Den pæne, artige tandlæge var nu forvandlet til en fræk voyeur, der tændte på at se på vild, raceblandet sex ved et swinger-selskab. Og om lidt forhåbentlig klar til sin første pigesex. Med mig!

Så vi blev i stuen og nød det liderlige show med den flotte sorte mand, der uhæmmet knaldede den lille, rødhårede pige.
Jeg stillede mig om bag Helle. Efter fortsat at have kælet for hendes bryster, der var faste og svulmende af sexlyst, lagde jeg også en hånd på hendes mave, lod den rotere lidt på det bløde, inden jeg forsigtigt lod den glide om bagpå og ned i hendes trusser, så jeg kunne kæle for hendes baller under tøjet. Jeg må tilstå, at jeg tænder enormt på andre kvinders numser, at røre ved dem og lege med dem. Helle kunne godt lide det, kunne man mærke, hun skød bagdelen ind mod mig. Jeg tog hårdere og hårdere fat, nev hende lidt i måsen, hvilket hun vist syntes helt godt om.
Nysgerrig efter mere lod jeg min højre glide om foran og ned mod trekantområdet. Først lod jeg fingrene glide gennem hendes måtte. Skøn fornemmelse at mærke de stride kussehår! Så gik jeg videre på opdagelse ned mod venusbjerget, lod hånden hule omkring det, med tre fingre greb jeg om kønslæberne og lod dem blidt gnubbe op og ned mod hinanden. Helle var tydeligvis temmelig våd, men hun lagde sin hånd ovenpå min. og hviskede genert: -Det går for hurtigt. Ikke her, hvor alle ser på det. Vent lidt!
Helle vendte sig om og vi stod lidt og holdt om hinanden igen. Hun lagde en hånd på mit ene bryst. Det var skønt.
– Jeg har aldrig taget en anden pige på brysterne, sagde hun.
Jeg udsendte en lyd, omtrent om en tilfreds kat, der spinder, så hun kunne høre, at jeg kunne lide det.
– Hmmm… det er lækkert… du må gerne blive ved, sagde jeg. – Hvordan er det?
Helle lo og overgav sig til liderligheden: - Skønt. Jeg er vild med sådan som dine små frække gajoler stritter. Jeg får lyst til at se dem uden indpakning. Skal vi ikke fjerne vores bh’er? De er vist mest i vejen nu. Jeg har også lyst til at du trækker trusserne af mig, min søde pige… og jeg vil trække trusserne af dig… jeg vil se dig nøgen og mærke din lækre krop…

Ovre i sexgyngen skreg den rødhårede Kit sin orgasme ud og James’ sorte stav sprøjtede sæd ud over den lille, lyse krop. Anne tørrede dem af. Showet var slut.
Jeg tog Helle i hånden og sagde: - Kom! Og trak hende ind i Anne og Carstens soveværelse.
Nu skulle det være!

FORTSÆTTES HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER