LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pige/pige

Dato: 29.05.2018


Det er aldrig for sent til pigesex

Afsnit 2: Endelig alene

Resume:
Det var til den erotiske legeaften hos Anne og Carsten. Jeg havde længe lagt op til min flotte, kastanjebrune, veninde Helle. Vi havde danset og stået som tilskuere, mens den sportstrænede, sorte, James havde bollet den lille, rødhårede Kit i en sexgynge. Efter at vi havde holdt om hinanden og havde kælet for hinandens bryster et stykke tid, var vi så tændte, at vi med hinanden i hånden var gået ind i soveværelset…

Helle havde været meget tændt og våd i trusserne, men så snart vi var kommet ind i soveværelset og jeg havde låst døren, var det som om, hun stivnede.
- Blev det væk for dig? spurgte jeg.
- Ja… lige pludselig, sagde hun.
- Det er jo også grænseoverskridende. Kom, lad os lægge os på sengen sammen og slappe af. Så får vi se. Du skal ikke noget, du ikke vil.
Vi lagde os på sengen, jeg lagde hænderne om hende. Det var godt at mærke hendes bløde og varme krop, men nu gjaldt det om at gå forsigtigt frem. Vi talte længe stille sammen og lå og så hinanden i øjnene. På et tidspunkt kunne jeg mærke, at hun begyndte at slappe af igen.
Jeg trak hende tættere ind til mig og hun lagde også hænderne på mine skuldre. Åh, hendes duft, hendes hud og hendes smukke hår. Jeg lod en hånd glide over den kastanjebrune manke. Hun smilede til mig, vi så hinanden dybt i øjnene og vores læber mødtes. Vi kyssede, først stilfærdigt, så lidt dybere. Og så lidt grådigere. Til sidst åd vi nærmest af hinanden.
Hendes vidunderlige, runde baller føltes skønne under mine hænder, hun lo og lagde sig tilbage i sengen. Jeg flyttede mine hænder op på hendes guddommelige bryster og kælede blidt for dem og slikkede på den øverste del og ned i kavalergangen. Hun lagde hænderne om mine baller og pressede mig til sig. Jeg trak hendes bh lidt ned og lod tungen danse omkring de store, mørke brystvorter, tog dem ind i munden, suttede, bed lidt. De blev hårde og faste. Hun pustede mig i øret og slikkede min øregang.
- Åh, Gitte, hvad er det du gør ved mig… det er skønt… men vær forsigtig!
Jeg lagde hånden på Helles maveskind og mærkede hendes fine varme hud, så tog jeg mod til mig og lod den glide længere ned på hendes skridt uden på de fine røde trusser. Hun stivnede et øjeblik.
- Slap af, min søde ven. Jeg skal nok være forsigtig, sagde jeg og kærtegnede den bløde hud på inderlåret. - Du er jo en slags jomfru, når det gælder andre kvinder.
Vi tungekyssede længe igen, inden hun genert hviskede til mig: - Du må gerne tage min bh af, hvis du har lyst.
Om jeg ville! Hun satte sig op i sengen og vi fik hurtigt den flotte brystholder af, så jeg kunne se herlighederne, de to vidunderligt smukke bryster. Jeg har altid syntes det var lidt sexet, når man kunne se en tydelig aftegning af lys hud, der hvor bh’en eller trusserne har gået. Så kan man ligesom fornemme, at man ser noget, som ikke alle og enhver har set.
- Whau! udbrød jeg begejstret. - Har man set magen!
Helle var lidt genert, men kunne også godt lide at mærke mit blik.
- Kan du lide dem?
Hun holdt lidt op i brysterne.
- De er vidunderlige. Jeg har altid haft lyst til at se på dem og røre ved dem!
Helle lagde sig på ryggen ned i sengen og jeg begyndte igen at lege med de to skønne tvillinger med fingre og tunge. Hun lo til mig og lod fingrene glide igennem mit hår.

Sådan lå vi længe, jeg slikkede og suttede og bed og kunne slet ikke få nok. Lagde mig ned mellem hendes lår, hun spredte dem, så vores underliv mødtes og gned mod hinanden. Det føltes skønt, hun gav sig mere og mere hen. Til sidst blev jeg lysten efter at komme til at mærke hendes skød og lagde hånden på hendes venusbjerg, greb forsigtigt om kønslæberne udenpå tøjet og lod dem glide mod hinanden. Helle udstødte en lille glad lyd, så jeg fortsatte legen. Lidt efter lod jeg hånden glide indenfor over den skønne lille dusk af frodigt, kastanjebrunt kønshår og ned på hendes skød. Jeg kiggede spørgende på Helle, men hun smilede til mig: - Du må godt. Jeg vil gerne.
Hun løftede underlivet fra sengen. En invitation, der ikke var til at misforstå. Jeg satte en tommelfinger under de fine røde trusser på hver side og trak dem af hende. Hun lå nu fuldstændig nøgen og blottet ved siden af mig – på nær de højrøde stiletter, der fik det hele til at se endnu mere sexet ud.
- Hvor er du smuk, Helle, sagde jeg stille. - Så smuk…
Jeg lagde min hånd mellem hendes lår og kærtegnede hendes skød, hun lagde sig igen tilbage og tog imod.
- Men jeg vil også se dig nøgen, sagde hun.
Vi satte os op, og hun klædte mig af, først korsagen og bh’en, så trusserne. Hun lo og smækkede mig kærligt bagi. - Den frække lille pariserrøv, grinede hun. - Og en glatbarberet fisse.
Jeg vrikkede indbydende med måsen og vuggede med underlivet: - Den er til dig. Kom og tag den, søde ven!
Helle væltede mig bagover i sengen og kyssede mig. Først på munden, så slikkede hun mine bryster og tog dem i munden.
- Mmmm, en god lille mundfuld. Frække, små gajoler, drillede hun.
- Åh ja, mine bryster. Tag dem. Kys dem til verdens ende, hviskede jeg. - Det er dine.
Helle suttede og slikkede og bed så jeg blev helt svimmel og måtte lukke øjnene. Det kriblede og krablede alle vegne i min krop. Jeg måtte have hende NU!
- Jeg vil slikke honningen af din blomst, sagde jeg, tog føringen og lagde hende om på ryggen og anbragte mig selv med hovedet mellem hendes lår. Hun lagde hænderne på mit hår.
- Blomsten er din, min egen lille bi, lo hun. - Kom og få din honning!
Åh, den mørke, klingende latter. Jeg studerede hendes skød, den kastanjebrune måtte og åbningen, jeg indsnusede duften fra hendes køn, inden jeg satte min mund til og begyndte at slikke hende. Først rundt omkring læberne, så længere ind, gjorde min tunge bred og blød. Sugede hendes lille kirsebærsten ind i min mund og spyttede den ud igen. Kiggede op på hende mellem lårene, over maven, mellem brysterne og op til de dybe, brune øjne. De var let slørede og hun åndede tungt. Igen smilede hun sit skønne smil og jeg dykkede ned igen, fuldt koncentreret om at give hende det bedste, krammede hendes baller, lod en hjælpende finger glide op i det våde skød, nød den svage smag af citrus (i begyndelsen en pikant antydning af tis, men den forsvandt hurtigt) og hendes små, glade lyde.
Genertheden var væk fra Helle, hun havde fået appetit på mere, så lidt efter sagde hun: - Nu vil jeg altså vide, hvordan du smager!
Helle rejste sig, skubbede mig om i sengen og satte sig på mit hoved inden hun dykkede ned og begravede hovedet i mit skød. Forsigtigt undersøgte hun mig med en finger, inden hun prøvende for første gang satte læberne til en anden kvindes kusse. Der gik et elektrisk stød gennem mig, da tungen ramte min klitoris.
- Du smager dejligt, lo hun, frisk som Vesterhavet.
Hun dykkede ned igen og slikkede, og jeg stak igen tungen op mellem hendes lår.
Åh, hvor var det skønt at høre hende give lyd fra sig, da hun hvinede begejstret. Efter et par minutters arbejde kunne jeg mærke, at hendes krop begyndte at spænde, hun pressede lårene sammen om hovedet på mig og lavede en serie små skrig og klynkelyde, inden udløsningen kom over hende.

Bagefter lå vi og snakkede. Jeg fjernede et hår fra munden, et kastanjebrunt kønshår - Hvad var der, spurgte hun.
- Åhr, der var hår i suppen, sagde jeg.
- Næste gang tager jeg dig, binder dig til en stol og barberer dig først.
- Det lyder frækt, sagde hun. - Er det et løfte?
- Hvilken del? At blive bundet til en stol eller glatbarberet?
- Begge dele, sagde hun. - Nu jeg er ved at bryde grænser kan jeg lige så godt tage hele pakken med.
Det er noteret, tænkte jeg, du kan bare vente dig. Jeg har store planer med dig…
Endnu engang kiggede jeg den vidunderlige kvinde ind i de store, brune øjne. Vi kyssede og vores hænder begyndte igen at gå på opdagelse som forberedelse på anden gang…

FORTSÆTTES HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER