LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pige/pige

Dato: 12.08.2018


Det er aldrig for sent til pigesex
Afsnit 3: Hvad gør manden, mens konen boller med sin elskerinde?

Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du finde dem HER

Frank fortæller:

Resume:
Det var ved en af vores ”erotiske legeaftner” hos Anne og Carsten, at min kone, Gitte, var forsvundet ind på soveværelset med Helle, den flotte, kastanjebrune tandlæge, hendes sidste erobring.

Man siger, at der er en speeder og en bremse i ethvert forhold. Hos os er Gitte speederen, udadvendt, initiativtagende og temmelig vild. Jeg er den mere forsigtige og kontrollerende. Gitte har en stor appetit på grænsesprængende og vilde sexoplevelser og eksperimenter. Jeg er mere tilbageholdende. Men vi har fundet en ordning med et åbent ægteskab, hvor hun får frihed til at følge sine lyster. Vi har lavet en del aftaler omkring det, for at kunne bevare vores indbyrdes tillid og kærlighed. Jeg skal vide, hvad der sker, og jeg har også lov til at sætte grænser. Det fungerer faktisk godt, og jeg er sikker på, at Gitte har det godt med både at have mig som sin trygge og solide base, og så muligheden for at skeje ud andre steder.
Jeg elsker min kone over alt på jorden, hun er et fantastisk menneske, klog, kærlig, loyal og meget opmærksom over for mig, og takket være hende har jeg også turdet give slip og vovet mig ud i nogle spændende seksuelle oplevelser. Så jeg har vundet meget ved det.
Alligevel bliver jeg indimellem jaloux og i tvivl, af en eller anden grund, især når Gitte går i seng med andre kvinder. Jeg prøver at skjule det. Men lige nu stak det lidt i mig.

Vi havde alle set den sorte James tage den lille, rødhårede Kit i sexgyngen inde i stuen. Det var voldsomt ophidsende og, efter at showet var slut, gik mange for sig selv for at omsætte inspirationen i praktiseret sex med forskellige partnere. Gitte havde fået lokket Helle med ind i soveværelset, noget, hun havde lagt op til hele aftenen.
For en gangs skyld var jeg slået lidt ud. Jalousien gnavede i mig, men samtidig ville jeg ikke rigtigt indrømme det. Så jeg dryssede lidt rundt for mig selv i køkkenet, da Anette kom gående hen imod mig. Anette er høj og mørk, til daglig en stilfærdig, nærmest anonym børnehavepædagog. Men til vores seksuelle legeaftener ser man en hel anden side, især når hun får noget at drikke. Så bliver hun en tigermis, parat til lidt af hvert. Vi har været sammen to gange, udmærket, men indtil nu har det ikke været hende, der har sagt mig mest, hverken i sengen eller i al almindelighed. Men det tager jo sommetider tid at lære hinanden at kende.
Lige før havde jeg stået bag Anette og se James kneppe Kit i gyngen, jeg havde kælet for Anettes bryster og haft en hånd nede i hendes små trusser. Men lige nu var stemningen lidt væk for mig. Anette så på mig med slørede øjne og sagde provokerende:
- Hvad så, Frank, er konen smuttet med den flotte tandlæge?
Hun ramte lige der, hvor det gjorde ondt, og det vidste hun åbenbart udmærket.
- Og hvad så nu, Frankie-boy?
Hun stillede sig lige foran mig med skrævende ben. Jeg så på hende. Anette er ikke den kønneste pige i klassen, brysterne er relativt små og ikke specielt faste, men hendes krop er pæn og harmonisk, hendes numse ganske udmærket, og hun har kønne øjne. Denne aften var hun udfordrende klædt i en sort bh, hvor brystvorterne var fri, samt sorte, bundløse trusser, så det var indlysende, at hun var med på lidt af hvert. Men jeg følte ikke rigtigt nogen lyst.
- Skal du ikke hævne dig og selv have lidt sjov? Anette vuggede lidt i hofterne, så jeg kunne se, hvad hun mente med ”sjov”.
Det irriterede mig lidt, at hun blev ved med at lægge op til mig, når jeg nu ikke rigtigt var oplagt.
- Ahr, kom nu, Frank. Vær ikke sådan en hængepik!
Anette stod nu helt op ad mig og så på mig med sine lidt slørede, brune øjne. Hun rakte hånden ned og tog forsigtigt på mine boxershorts foran. Lidt modvilligt måtte jeg indrømme, at det føltes godt at blive rørt ved udenpå, når jeg nu var død indvendig.
- Hvad så, er der liv på Mars? Dit jern mærkedes ellers hårdt nok, da du stod lige før og så negermanden bolle den lille rødhårede dulle, og du gned din kæp op ad min røv…, lokkede den mørke kvinde.
Min manddom rørte en smule på sig. Ja, okay, det havde været en fræk oplevelse før.
Anette smilede, da hun kunne mærke min stang give et lille ryk. Hun fortsatte med at kæle for mit lem udenpå boxershortsene. Det rejste sig langsomt. Jeg lagde armene om hende. Hun skød underlivet frem og gned det imod mit. Ganske rart. Min pik blev hård, men der sad stadig et forbehold inden i mig.
Den mørkhårede kvinde slikkede mig blidt på øret, stak hånden indenfor min skjorte og kælede for min brystkasse. Jeg var stadig lidt tung i det, men hun gav ikke op, tog min højre hånd og lagde den på et af sine bryster. Og ganske vist var Anettes bryster hverken store eller faste, men det var alligevel en god fornemmelse.
Anette fortsatte med at onanere på min pik, og nærmest modvilligt fik jeg mere og mere lyst, på en sær måde, en blanding af irritation over at blive hevet ud af min uvilje og ligefrem liderlighed. Normalt føler jeg stor ømhed over for de kvinder, jeg er sammen med (ikke fordi det har været så mange), men her følte jeg nærmest vrede, en enkel lyst til ren sex, ren pik og kusse uden andre følelser end at tilfredsstille min liderlighed.
- Kom nu, Frank, stik den ind, fnisede hun. Vi ved jo begge to, at det er det, du vil!
Med to fingre åbnede hun sine bundløse trusser, så jeg kunne se hendes fisseåbning. Indtil da har jeg kun set Anette med en lille sort dusk, men denne aften havde hun barberet sig. Hun legede en smule med sine kønslæber.
- Min fisse er din, hvis du vil, hviskede hun kælent i øret på mig. Uh, hvor det klør i den efter en stor, stiv pik og en mand, der ved, hvordan en kvinde skal have den. En rigtig mand, Frank… er det dig?
Provokeret stak jeg en finger ned i damens bundløse trusser og åbnede hende. Hendes fisse var allerede godt våd og klar. Jeg kyssede hendes brystvorter gennem åbningerne i bh’en og bed lidt i de stive jordbær. Hun fnisede glad.
- Sådan, Frank. Stor dreng!
Nu skal du få, tøs, tænkte jeg ophidset. Kold og hård og liderlig indeni. Så vendte jeg den stilfærdige børnehavepædagog om mod køkkenbordet, studerede et øjeblik hendes bagdel og den fristende kusse, inden jeg stillede mig helt tæt bag hende og satte min pik op mod åbningen. Jeg legede lidt med pikhovedet mellem hendes kusselæber inden jeg trængte op i hende. Et par hårde stød, så var jeg i bund. Hun gispede et øjeblik over min lidt brutale og kontante tilgang.
Men efter at have stødt pikken hårdt i bund et par gange, var det som om al min vrede, frustration og jalousi forlod resten af kroppen og samlede sig i min stive pik og jeg begyndte at arbejde den ud af kroppen. Anette stønnede, da jeg lagde hænderne på hendes hofter og begyndte kneppe hende hårdt.
- Ja, sådan, Frank! Hårdt… giv mig den…
Som en tæve i løbetid skød Anette villigt enden bagud, så jeg bedre kunne komme til at støde min pik helt i bund og vi fandt en fælles rytme. Det føltes pragtfuldt bare at bolle løs. Lige meget med hvem, Anette var bare et hul for mig lige nu. En dåse.
Efter at have pulet dullen godt og grundigt et stykke tid, fik jeg lyst til forandring, så jeg tog Anette om hofterne, vendte hende om, greb hende om ballerne med et fast greb løftede jeg hende op på køkkenbordet. Hun gav et forskrækket hvin, men var åbenbart også lidt begejstret over min håndfasthed. Jeg er ret høj, så jeg kunne sagtens trænge ind i hende forfra og nød at se hendes liderlige ansigtsudtryk, da jeg gled op i hendes kusse. Hun slog benene om mig og holdt mig tæt, jeg nød at høre hendes hvisken i øret: - Kom så Frank. Tag mig… giv mig din store pik.
Med et liderligt smil lagde hun hovedet tilbage og fortsatte: - Skønt… jeg er vild med at mærke dig. Din pik er så stor og voldsom… bare slip det hele løs…
Jeg så ned og nød synet af min stive manddom, våd af kussesaft, glide ind og ud af pædagogens våde, glatte fisse. Hun spændte sine muskler hårdt om den, og efter at vi havde bollet hårdt, grundigt og længe, begyndte hun at stønne dybt, udstøde små klynk: - Åh, Frank, åh… din hingstepik… skønt… bliv ved… mer… mer.. mer…

Til sidst kom hun i en serie lidt stilfærdige krampetrækninger. Jeg nød den store tilfredsstillelse det er, at have givet en kvinde en orgasme, og alle mine følelser sad nu samlet i pikken, det hårde, jalousien og vreden og det bløde: glæden og lysten. Jeg sprøjtede det hele langt og dybt op i Anette.
En dejlig fornemmelse spredte sig i min krop.
- Dygtig dreng, hviskede hun.
- Tak skal du have, sagde jeg befriet. Det var lige, hvad jeg trængte til.
Anette smilede sødt: - Det tænkte jeg nok. Du havde så meget hårdt i dig. Det skulle ud.
Hun tog sig i ikke at skulle lyde alt for terapeutisk og fnisede: - Din pik var stor og stiv som en hegnspæl. Det var lige, hvad der var godt for mig... skulle det være en anden gang?
Den hårdhed, jeg havde følt før, var borte. Hun var faktisk rigtig sød og havde været god ved mig. Jeg følte mig lidt mat, men også taknemlig, glad og velvillig. Utroligt, hvad en udløsning kan gøre for ens syn på omverdenen!
Jeg tog hendes hånd og vi gik rundt i huset sammen en halv times tid. Soveværelset med Gitte og Helle var låst. Inde fra sengen med den franske jernseng hvor den sorte Patricia og Carl Wilhelm var, lød en voldsom knagen og klynkende lyde fra en kvinde, der bliver holdt godt nede i sengen af en mand, der giver hende, hvad hun har godt af.
I stuen lå, eller sad, tre andre par i forskellige stillinger. Den sorte James så pornofilm, mens den lille rødhårede Kit suttede på hans mørke stav for at få nyt liv i den. I sofaen red den tyske Sabine min ven Carsten vildt og voldsomt, mens Anne grinende sad på en spisestuestol med Torben under sig og hans pik indeni.
Det var skønt at se så meget seksuel glæde og det gjorde også indtryk på min pik, der ellers havde ligget slapt mellem mine lår. Men nu begyndte den at løfte hovedet igen. Det forbigik ikke Anettes opmærksomhed. Hun kiggede forelsket ned på mit underliv og hviskede sultent: - Uh, Frank, nu er der noget, der klør igen… der var noget, jeg i grunden altid har kunnet tænke mig at prøve… vil du give mig en tur i gyngen?
Uden at afvente mit svar trådte hun ind under stativet, anbragte sin søde numse i den ene sele, lænede sig bagud og anbragte først den ene fod, så den anden i de to andre seler. Så lænede hun sig tilbage og spredte sine lange ben, så åbningen stod tydeligt frem mod mig.
- Kommer du? spurgte hun utålmodigt.

Og jeg kom…

 

FORTSÆTTES HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER