LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Mand/mand/voyeur

Dato: 15.05.2017


Jeg kigger på (han) fugle

Jeg bredte tæppet ud og satte mig til rette, satte fuglekikkerten på sin trefod og rettede den ned mod stranden neden for den klippe, hvor jeg sad. En perfekt observationsplads. Hvor heldig kan man være?

Det var nu ikke fugle, jeg var kommet for at se på, men nøgne tissemænd.
En time før havde jeg sat min kone af i indkøbsgaden i den spanske by, hvor vi holdt ferie. Vi kyssede hinanden farvel og ønskede hinanden en god dag. Min kone kender min passion for at kigge på fugle. Derimod kender hun ikke min lidenskab for at se på nøgne mænd. Det er nu også noget, der er kommet som en sidegevinst til mit fuglekiggeri for nogle år siden. Når jeg lå ude i naturen med min stærke kikkert, begyndte jeg at mærke det spændende ved at se på de mere eller mindre nøgne og seksuelt aktive mennesker, der også færdes der. Mænd og kvinder. Med tiden udviklede interessen sig fra at observere fuglenes parringsleg til at se på mennesker uden tøj på, især når de var ude i frække ærinder og troede, at ingen så dem. Eller med det lille twist, at de faktisk godt vidste, at nogen måske så dem, at det var en del af spillet, at de kunne blive set, når de blottede sig, parrede sig i et buskads, en gryde eller ligefrem på den åbne strand.
De sidste år har jeg fået en forkærlighed for at se på pikke. Et glimt af en god, stor javertus, så er dagen reddet, især hvis den er brun og solbrændt. Det er ikke, fordi jeg er bøsse, i alt fald ikke aktiv. Måske er jeg bare med årene blevet mere ærlig omkring, at jeg bare godt kan lide at se på, hvis andre mænd har noget spændende mellem benene.

Jeg håbede på en god dag. Denne strand var kendt for at være nøgenbadested for bøsser og allerede efter et par minutter fik jeg øje på en høj sort fyr, der gik ved siden af en veltrænet hvid fyr. Nøgne begge to, den sorte klappede kærligt den anden på ballerne. De vendte sig om et øjeblik og jeg fik et fint kik på den sortes lange lanse. Den var halvstiv, i den tilstand hvor det lyserøde hoved er ved at kigge lidt frem, som om pikken lurer på, om der er noget for alvor at rejse sig for. En lovende begyndelse på dagen.
Et par meget unge fyre omkring de 17, nærmest kun drenge at se på, løb rundt mellem hinanden og spillede fodbold, især den ene af dem havde en lang, flot pik, der dinglede og hoppede mellem hans lår. Et lækkert syn. Man havde lyst til at røre og lege lidt ved sådan en sene, men dertil kommer det aldrig. Jeg nøjes med synet og fantasien.
Når man er 17 er man så fuld af hormoner, at man får rejsning for et godt ord og går derfor rundt med stift eller halvstift jern hele tiden. At se sådan en glat ung ståpik er en stor fornøjelse. I min alder er der ikke så meget tryk på systemet, så jeg glæder mig over de unge mænds virilitet. Jeg ville give mit hus væk for at have så kraftig en erektion, så hård og dunkende en pik, som jeg havde, da jeg var 17.
En høj rødhåret fyr spankulerede rundt, tydeligvis ikke bange for at vise sit store, flotte jern frem. Det var også et smukt eksemplar, omkranset af stride røde kønshår og med forhuden fremme, som om det var en lille drengs penis, blot i kæmpeformat. Fyren strøg selvbevidst sin frankfurterpølse på undersiden, for at den skulle ses. En høj latino fik øje på den og gik hen til ham. De stod lidt og snakkede. Den nytilkomne stod mest og stirrede på den rødhåredes kæp, fascineret af lemmets længde og tykkelse, ligesom jeg var, rørte ligesom tilfældigt ved sit eget halvstive jern. Der var tydeligvis noget, der var begyndt at klø i den.

Men pludselig blev freden forstyrret. En mand på min egen alder, omkring de 50 år, kom og stillede sig ved siden af mig. Den store kikkert på maven viste, at vi var ude i samme ærinde.  Pæn, mørk herre, lidt skaldet og med en smule topmave lige som mig selv, men han så venlig og kultiveret ud: - Oh, this uses to be my favourite place, sagde han, smilende og konstaterende. Han ventede høfligt. Ville jeg gøre krav på territoriet?
Nu plejer vi voyeurer at være ensomme fugle, der ikke bryder sig om at have andre i nærheden, når vi udfolder vores lidt lyssky hobby. Men denne mand så selvsikker ud, som om han ikke syntes, han havde det mindste at skamme sig over. Det smittede.
Jeg pegede på mit tæppe: - Sure. There is room enough for both of us. 
Manden satte sig ned.
– Do you come her often? spurgte jeg nysgerrigt.
– Oh yes, svarede han. Han blinkede indforstået. - A good place to watch…”birds”.. Han gjorde tegn med tommel- og pegefinger og signalerede størrelsen på noget, der kunne være en stor fugl eller en velvoksen mandepik. En vielsesring glimtede på fingeren. –That is what I tell my wife. I watch birds… 
Vi lo indforstået til hinanden. Vi var to af samme slags.
Min nye ven og jeg sad en tid sammen og observerede, solen var varm, så der var masser af unge fyre på stranden, der fik sol på ballerne og pikkene. Manden var spanier og hed Salvatore, og efter at have set hinanden lidt an begyndte vi at hjælpe hinanden med at finde de flotteste fyre nede på stranden og sammen fryde os over dem.

Efter et stykke tid rejste Salvatore sig og trak bukserne af. Han stod nøgen foran mig, men fortsatte observationerne som ingenting. Jeg tøvede et øjeblik, så gjorde jeg det samme. Det var lidt uvant at stå blottet for en anden mand i den situation, men der var også noget frigørende over det. En erkendelse af, at vi ikke havde noget at skjule. Samtidig lurekiggede jeg på Salvatores skridt, mænd sammenligner jo altid pikke, og han havde en flot eksemplar, ikke specielt stor, men pæn mørkebrun, sådan som jeg godt kan lide det, med det lidt mørkerøde pikhoved hængende udenfor. Mit lem er nok ret almindeligt, men han så ugenert på mig, nikkede anerkendende, da jeg trak lidt i den for at fjerne et hår, der havde sat sig under forhuden. Hans ro og gode humør gjorde mig fri. Vi var ikke to gamle grise, men to voksne mænd, der hyggede os med en fælles hobby uden at skamme os. Vi var der for at nyde os selv og vores lyst og det var der ikke noget forkert i. De nøgne unge mænd på stranden var der i høj grad for at vise sig selv frem, for at se og blive set. Så hvad var der galt ved at nyde synet?
Men nu skete der noget. Min nye ven udpegede et ungt bøssepar, der havde gemt sig bag en læskærm. Parret så sig om til alle sider, så man kunne tydeligt se, at de var ude på noget frækt. De troede sig usete, men de glemte at se op. Det var en stor, solbrændt og sportstrænet fyr i 20’erne, karseklippet som en amerikansk elitesoldat og den anden en lidt mindre tynd og bleg dreng på omkring 17 med pjusket brunt hår. Den sportstrænede var virkelig flot med sixpack og en fast lille røv. De unge mænd stod bag klippen og rørte ved hinanden lidt, så tungekyssede de og begyndte at røre ved hinandens pikke, der hurtigt rejste sig.
Takket være mit teleskop fik jeg et klart billede af varerne. Den sportstrænede havde en stor brun møbelbanker af et jern, mens den lille havde en lang tynd stav. Jeg kunne tydeligt se pikkene rejse sig og blive store og stive, da de to unge mænd onanerede på hinanden. Jeg bildte mig ind, at jeg kunne høre de to stønne, men afstanden var for stor.
Hvor heldigt! Jeg tilbød Salvatore at bruge mit teleskop, så vi begge kunne få alle detaljer med. Vi smilede og kommenterede vores observationer og roste de flotte mandekroppe, især ballerne og pikkene kunne vi ikke få nok af at se på. I smug så jeg nu også mit snit til at lurekigge på min nye vens flotte solbrændte stav, når han var optaget af at kigge ned på stranden og jeg så også i et sideblik, at han stirrede på min. Vi havde begge to fået kraftig erektion, da vi havde set de unge mænds pikke blive stive, så nu gik vi to halvgamle fyre rundt med rejste flagstænger, mens vi lurede på de unges parringsleg. Det føltes rigtig godt. Ingen flovhed, kun fælles lyst og glæde over at sex findes. Det var en stor befrielse efter at jeg altid havde luret i det skjulte og holdt min hobby hemmelig for alle at finde en fortrolig makker. To voksne i en herlig, lystfuld drengeleg.

Drengen på stranden knælede nu ned foran manden og tog hans stav i munden. Den solbrændte lagde hovedet tilbage i nydelse og trak det pjuskhårede hoved frem og tilbage over sin stive stang. Lidt efter lagde de sig ned på maven, heldigvis havde de hovederne væk fra os, så vi havde frit udsyn til deres underliv. Manden kælede for drengens runde, lyse baller, inden han fandt en dåse solcreme frem og begyndte at smøre den lille fyrs mellemrum og bageste hul. Det var tydeligt at den lille godt kunne lide det, han vred sig, da den anden stak fingrene ind i røven på ham og begyndte at køre frem og tilbage. Da den store havde arbejdet et stykke tid på at lukke drengen op bagtil, vendte han den lille om på ryggen, spredte hans ben og trak hans knæ op, så han lå åben for ham – og for os. Vinklen var rigtigt,  drengens endehul vendte lige imod os. Fascinerende. Den sportstrænede lagde sig mellem drengens ben og satte den store brune pik ind mellem den yngre fyrs blege baller og begyndte så at presse staven ind i numsen på ham. De lå stille lidt, så begyndte mandens faste og solbrændte røv at køre op og ned, da han kneppede sin lille ven. Det var enormt ophidsende at se den brune krop mellem drengens hvide ben og de lyse fodballer på begge sider strittende lige ud i luften. Drengens pik må have ligget stiv mellem de to, jeg kunne i alt fald se manden kæle og onanere på den. Den sportstrænede satte farten op til et sindssygt tempo, pumpede drengens stramme numsehul som en gal. Ind og ud gik det, indtil de pludselig lå stille igen. Den solbrændte har vel skudt sin ladning op i drengen og den lille er sprøjtet ud over sin mave. De lå stille sammen ved siden af hinanden en tid, inden de gik ned til vandet for at skylle sig. Drengen humpede lidt, hvilket ikke kan undre, men de så kærligt på hinanden.

Salvatore og jeg så på hinanden med store smil. Med et stort grin tog han sin kikkert fra maven og rettede den mod mit underliv. Min pik stod lige ud i luften, inspireret af det frække syn, vi lige havde delt. Tidligere var jeg nok blevet flov, men sammen med denne mand var jeg uden skam. Jeg kiggede også ugenert på hans store solbrændte stav, der var lige så stiv som min og pegede.
- You liked the show too! sagde jeg, glad over at have en ven at dele oplevelsen med. Jeg gav min egen pik et demonstrativt dask, så den dirrede. Det dunkede vildt i lemmet og jeg havde den største lyst til at lægge hånden på Salvatores flotte manddom, men tøvede. Jeg var jo ikke bøsse. Men han lagde hånden på undersiden af sit brune jern, kørte kælent en gang frem og tilbage og rystede så lidt med pølsen på en udfordrende måde og smilede.
- Cocks are fascinating. It is good to have a cock! lo han stille.
Jeg nikkede og sank lidt.
– Do you want to touch? You are welcome, sagde han lavmælt og for første gang en smule usikker. Jeg tøvede, men Salvatore nikkede indbydende. Så hvorfor ikke? Jeg længtes selv efter at nogen ville tage trykket af min manddom, der hamrede og bankede. Lidt usikker, men fuld af nysgerrighed og lyst rakte jeg hånden ud mod et nyt eventyr.
Salvatores brune stav føltes blød som fløjl udenpå, men var fast og hård som en stålstang. Og det var en skøn fornemmelse, da jeg mærkede hans bløde fingre på mit dunkende lem. Langsomt begyndte vi at køre hænderne frem og tilbage i de kendte onanibevægelser. Legede med hinandens skafter, kærtegnede blidt nosserne, lod fingre glide hen over pikhovederne, der begge havde klare dråber på spidsen. En vidunderlig følelse af lyst bredte sig i hele kroppen. Vi blev dristigere, lod skafterne gnide mod hinanden og nød den kildrende  fornemmelse og det frække syn, da vi lod pikhovederne køre rundt om hinanden. En kilden bredte sig i hele kroppen, også da vi lagde os ned på mit tæppe og legede videre. Hurtigere og hårdere gik det, til vi begge fik udløsning inden for et øjeblik. Et varmt strint af Salvatores sperm ramte min brystkasse.
Jeg følte mig lykkelig, ikke alene seksuelt tilfredsstillet, men jeg følte også på et dybere plan en kærlig accept af mig og min seksualitet. Ingen forstillelse eller skam, kun ren glæde og lyst.
Salvatore smilede glad til mig. Vi tørrede af.
– I have never done this before, sagde han stille. – Usually I just watch.  Han så afventende og lidt afventende på mig da jeg svarede: - Same with me. But I liked this.
Salvatore gav sig mit kort. Han var advokat, kunne jeg se.
– If you want to watch birds another time? sagde han.
– I would love to, sagde jeg oprigtigt.

--

Jeg samlede min skønne kone op inde i byen, hun var belæsset med poser og pakker fra dametøjsbutikker og skoforretninger.
– Åh, det har været en skøn dag, sagde hun storsmilende. - Men du ser også glad ud, sagde hun.
– Ja, det var meget tilfredsstillende, sagde jeg, i overensstemmelse med sandheden.

Da vi nu begge havde fået hvad vi var gået efter, havde vi en hyggelig aften sammen, der endte med, at vi elskede i den store dobbeltseng i ferielejligheden. Efter mange års ægteskab kender man hinanden godt, og min kone er altid særlig kåd i trusserne, når hun har handlet sko, så hun var ikke svær at lokke i kassen.
- Du virker rigtig tændt, sagde min kone drillende, da jeg var trængt op i hende. - Jeg gad vide, hvad det er for en slags fugle, du har kigget på?
– Påfuglenes parringsdans, grinede jeg igen, den inspirerer altid!
Så sagde min kone ikke mere, andet end Åh, Ih og Næh, Din frække fyr, Hurtigere, Hårdere, Sådan! JA! JA! JA! for jeg tog fat og gav hende en serie hårde og hurtige stød, som hun åbenbart godt kunne lide.
Inde i mit hoved kørte billedet af en sportstrænet, solbrændt røv, der kørte op og ned mellem to lyse fodballer.
- Åh, Johan, jeg kommer nu! stønnede min kone glad, hendes bløde krop rystede og hun skreg glad og lykkelig sin orgasme ud.
Et øjeblik efter fik jeg selv en pragtfuld udløsning i den skønne kvinde. Jeg sank sammen over hende og vi lå nøgne og lykkelige i hinandens arme.

For mit indre blik så jeg Salvatores mørke, stive jern og genkaldte fornemmelsen at have hans pik i hånden.
Jeg elsker skam min kone, meget endda, men man behøver ikke at fortælle sin ægtefælle alt.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER