2018

Skribent: Anne
Julelege for eventyrlystne kvinder, del 10
Finalen

Fire kvinder holder julefrokost. Alle hæmninger forsvinder fra de pæne provinsbyfruer, lige nu har kvinderne parvist bragt hinanden til orgasme med en stor, sort strap-on. De ligger nu og samler kræfter…

Også Karin havde brug for lidt tid til at komme sig, da Janni triumferende trak det sidste kort op af dåsen:

- Alle deltager i at tilfredsstille de piger, der endnu ikke har fået orgasme!

Nærmest på kommando kastede vi os over hinanden i en stor bunke af hår og lår, tunge og læber og tænder, bryster, baller og fisser.
Al civilisation var skrællet af, vi vidste dårligt hvad vi selv hed eller boede eller hvad vi lavede til dagligt, vi var bare fire frådende liderlige duller, der søgte tilfredsstillelse her og nu!
Efter lidt kaos fandt jeg mig selv med næsen og tungen dybt begravet i Jannis fisse og to fingre langt oppe i kagedåsen, mens Lis sad på Karins hoved og fik slikket kusse til den store guldmedalje, så vidt jeg kunne høre på slubrelydene og se det lystne udtryk i Lis’ ansigt.

Janni spændte kroppen og løftede underlivet fra gulvtæppet, jeg prøvede at følge med og lige pludselig så jeg Jannis frække lille numsehul foran øjnene på mig. Uden at tænke videre satte jeg munden til og lod tungen bore sig ind i åbningen i stjernen.
Min skønne veninde hvinede og grinede af ophidselse på en måde, der gav mig lyst til at gå videre, jeg maste på og fik tungen så langt ind som muligt, mens Janni klemte sine lår sammen om mine ører i nydelse. Jeg flyttede munden op til klitoris igen og lod højre pegefinger glide op i min venindes spytglatte bageste åbning.
Det var skægt sådan at lege med en anden kvinde og få hende til at sige sjove lyde og vride sig som en ål, jeg kæmpede for at holde munden på Jannis lille kærlighedsknop og efter et solidt stykke arbejde med læber, tunge og pegefingeren bagi måtte Janni overgive sig.
Med et enormt orgasmehyl og en serie krampetrækninger, der bare blev ved og ved, slap Janni det hele løs. Hun kom og kom i en uendelighed, bandede og skreg uforståelige ord.

Bagefter lå vi længe halvt bevidstløse op ad hinanden på gulvet og så på, hvordan Karin i mellemtiden havde taget den sorte strap-on på og med et målbevidst ansigtsudtryk og en imponerende teknik gjort den frodige Lis fuldkommen færdig.

Whau for en aften! Vi var helt smadrede og vaklede ind i seng, dog ikke mere færdige med hinanden, end at vi lagde os nøgne parvis på værelserne, Karin og Lis i soveværelset, Janni og jeg i gæsteværelset.

Vi faldt i søvn øjeblikkeligt og lå nærmest bevidstløse hen, indtil ud på morgenen, hvor jeg vågnede ved, at den umættelige Janni lå og pillede ved mig… hun ville have mere! Der var heldigvis stadig meget lyst og nysgerrighed tilbage i os, så vi fik os en lækker morgenslikker, stimuleret af, at vi kunne høre smaskelyde og små hvin fra soveværelset, hvor vores veninder også åbenbart hyggede sig med hinanden.

Efter morgenmaden skulle Janni, Lis og jeg lige en tur ind på Internettet og bestille noget hjem efter Karins kyndige anvisninger… Dimsen kom i går, jeg har checket, om jeg kan få alle spænder og remme til at sidde ordentligt. Det er onsdag i dag, så nu er jeg spændt på, hvorvidt Jan vil være med på at prøve noget nyt i aften….

Og så længes vi fire veninder i øvrigt efter næste gang, mændene skal på fisketur… så skal vi ud med snøren igen hjemme hos Karin og Sorte Slyngel!

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Skriv i Annes gæstebog HER
Andre historier af Anne klik HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK