2018

Skribent: Anne
Julelege for eventyrlystne kvinder, del 5
Hvad vil jeres mænd helst have i sengen?

Fire kvinder holder julefrokost og fortæller nu deres hemmeligheder: Lyster, utroskab… det går ikke stille af sig. 

Janni rømmede sig: - Og her er mit spørgsmål: Hvad tænder jeres mænd på, og hvad vil de helst have i sengen?

Vi hvinede alle sammen af skræk og fryd over dette afslørende spørgsmål.

Min terning havde vist mindst, så jeg lagde for: - Jan tænder på, når vi er ved stranden om sommmeren, at han kan gå og se på topløse piger. Så bliver han kælen på hjemturen. Og så er han vild med at få suttet pik af, alle mulige steder. Hvis han kan få mig til at tage kalorius i munden, er han lykkelig. Og det skal være her og nu: I bilen, i køkkenet, på toilettet, når vi er til fest.
Heldigvis er han også glad for at slikke fisse, så jeg får også noget ud af det – og han er god til det! sagde jeg rødmende, men også lidt stolt over den sidste oplysning.
Lidt trodsigt så jeg veninderne i øjnene. Jeg tænkte, at jeg skulle ikke stå tilbage for de andre, så jeg tilføjede ligesom tilfældigt: - Åh jo, jeg glemte, at Jan også elsker at slikke mit numsehul og at jeg tænder vildt på at mærke hans tunge dér!

Pigerne hvinede og klappede inden Lis fortsatte:
- Henrik? Han tænder på forretninger! Også i den grad! fortalte Lis. Hvis han været ude at lave forhandlinger for sit firma og det er gået godt, så kan man roligt regne med at han har et ordentligt jern på når han er derhjemme – det siger ikke så lidt, I ved fra vores ture til stranden, hvor stor hans pik er, han er jo aldrig ked af at vise den frem. Så er han ordentlig i stødet, så jeg sørger altid for at være udhvilet og veloplagt når der er noget stort i gang i firmaet, og tager mit frække undertøj på, for så har der også noget stort til mig i bukserne, når han kommer hjem. Allerede i entreen flår han tøjet af mig og tager mig stående op ad væggen. Det lyder vildt, men jeg synes faktisk selv det er lidt fascinerende med al den lyst, han har. Så bærer han mig op i sengen og så horer vi ellers løs som vilde hele natten. Andre aftener kan han være ligeglad med mig eller knap gide få den op at stå, men når der har været gang i forretningen, bliver der også gang i sengebunden!

Vi nåede at tænke tanken om Henrik, der tog Lis i entréen. Mit forhold til den entré vil være anderledes, næste gang jeg besøger hende, nåede jeg at tænke.

- Erik, fortsatte Janni,- frække lille Erik tænder på numser. Han skal altid kommentere på kvindenumser. Det er lidt irriterende at når vi er i byen, har han altid har styr på, hvem af kvinderne, der havde g-streng på og hvem der havde de lækreste baller. I begyndelsen var jeg jaloux, men han er jo også ret optaget af min røv og kan lide at kæle for den og jeg tænder faktisk også på at blive rørt ved på ballerne. Når Erik er så numsefikseret er det selvfølgelig fordi han også er ret vild med at give mig den i det bageste hul. I begyndelsen gik jeg mest med til det med analsex for hans skyld, men han er meget omhyggelig og sød, når han får lov. Efterhånden tænder jeg også selv på det, sluttede hun med et lidt drømmende udtryk. – Faktisk har jeg fået nogle af mine største orgasmer på den måde…

Efter disse tre saftige bekendelser manglede vi kun Karin. Som sagt havde jeg altid tænkt mig hende som lidt forsigtig og kedelig, men historien om den unge tømrer i sommerhuset havde flyttet lidt på det billede. Alligevel forventede jeg ikke det helt store, men nu fik vi se.

- Carl… Karin kiggede lidt genert ned først, så løftede hun udfordrende hovedet. Carl tænder på smæk og numselege! Det bedste, han ved, er, når jeg pegger ham… altså boller ham bagfra med min strap-on.

Vi andre tabte underkæben og gispede af forbløffelse. Hvad i alverden…

Det havde veninderne nok ikke regnet med fra den pæne og artige pige…

FORTSÆTTES

 

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Skriv i Annes gæstebog HER
Andre historier af Anne klik HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK