2018

Skribent: Anne
Julelege for eventyrlystne kvinder, del 6
Karin tager sin mand bagfra?

Fire kvinder holder julefrokost og fortæller hinanden om seksuelle drømme, lyster, elskere og foretrukne stillinger. Nu er vi nået frem til der, hvor de fortæller om, hvad deres mænd kan lide i sengen. Den stilfærdige apoteksassistent Karin chokerer dem alle med at fortælle, at hun pegger sin mand med en strap-on!

- Carl… Karin kiggede lidt genert ned først, så løftede hun udfordrende hovedet. Carl tænder på smæk og numselege! Det bedste, han ved, er, når jeg pegger ham… altså boller ham bagfra med min strap-on.

Der gik et chok gennem os. Karin er så stille og pæn med en spinkel krop, små bryster og baller. Jeg havde altid forestillet mig, at hun var lidt kedelig og tilknappet i sengen.

Der var dødstille i stuen, da hun fortsatte: - Onsdag aften tager jeg min sorte corsage, mine lange, sorte handsker og de sorte lakstøvler på. Carl kommer ind i soveværelset og tager bukserne af. – Du har nok været slem igen, Carl! siger jeg skarpt. Gået og gloet liderligt på pigerne på kontoret. Tror du ikke jeg ved det, din gris? Carl indrømmer sine frække tanker og jeg får ham til at kramme ud med, hvad han nu har gået og tænkt på. Kigget på sekretærens store bryster og korrespondentens frække røv, endda fået et glimt op under den 19-årige kontorelevs miniskørter. I forgårs havde hun ingen trusser på. Carl ved godt, hvad der venter, så han bøjer sig lydigt fremover. Jeg tager min paddle og smækker ham i den bare mås, til ballerne bliver røde. - Din uartige dreng, siger jeg. Du skal straffes. Og straffen er, at du skal tages på samme måde, som du går og fantaserer om at tage de her kvinder! Men først skal du slikke mig, til jeg kommer, din frække knægt. Godt og grundigt, ellers får du en omgang til med paddlen.
Jeg lægger mig på ryggen og Carl får lov at slikke mig forneden, fortsatte Karin. Rigtig grundigt, både i fissen og op i endehullet, gerne indtil jeg får orgasme. Efter et lille hvil kommer så pay-back-time. Jeg spænder min strap-on på...

Vi gispede. Tanken om den ellers så stille og artige Karin som dominatrix med smæk, lak og ovenikøbet en strap-on var voldsom kost.

- Den er sort. Vi kalder den ”Sorte Slyngel”. Jeg vipper med den foran øjnene på Carl, så han kan se, hvad der venter. Jeg tvinger ham til at stå med ansigtet op af væggen, mens jeg smører hans røvhul ind i glidecreme og åbner ham godt og grundigt. Det kan han godt lide, den frække dreng. Nogen gange skal Carl ned på knæ og sutte på dildoen først og mærke, hvem det er, der bestemmer! Så smører jeg dildoen ind, så den er glat og kan gå ind uden modstand. Nu vender jeg så igen Carl med ansigtet mod væggen eller lægger ham på alle fire i sengen, inden jeg fører Sorte Slyngel ind mellem hans baller. Langsomt og nydende, mens jeg taler hårdt og frækt til ham om: - Ved du hvad du er Carl? Du er min lille tøs nu... og nu vil jeg udnytte din røv, din lille tæve!
Den slags tænder både Carl og jeg på, og så begynder jeg at stikke slamberten op i ham og bolle ham hårdt og helt i bund. Jeg kan bedst lidt at tage ham mens han står op ad væggen eller når han ligger i doggystyle, der er lige som jeg har mest magt over ham, når jeg tager ham bagfra. Men andre gange boller jeg ham, mens han ligger på ryggen i sengen, så kan jeg lege med hans dejlige, tykke pik så længe. Han holder sjældent mere end fem minutter, inden han sprøjter op på sin runde mave. I kan tro, at han er dejligt medgørlig i dagene bagefter.

Vi sank lidt. Det var pirrende og fascinerende og temmelig ophidsende at tænke sig den ellers stilfærdige Karin blive maskulin, dominerende og ondskabsfuld.
- Det lyder til der også er en del aggression i det? sagde jeg. - Eller ligefrem hævn?
- Det kan du tro, at der er, smilede Karin sadistisk - Jeg kommer til at tænke på de gange, han har ydmyget mig. Så får han et ekstra dybt stød bagi, til han ømmer sig og jeg hvæser: - Tag den, dit liderlige svin! Men så får jeg det ud af kroppen… det er ikke så dårligt. Jeg kommer af med noget af det, jeg ellers ville gå og brænde inde med. Men vi gør det ikke, hvis vi har skændtes, sådan er det ikke. Og indimellem har vi også ganske almindelig husmorsex.
Karin så lidt stolt rundt omkring. - I troede nok bare, at jeg var den pæne og artige pige fra Vestjylland, der kun kendte missionærstillingen med lyset slukket. Næh, piger, der sker skam ting og sager her i huset, når gardinerne er rullet ned!
- Vildt. Må vi se den der ”Sorte Slyngel”? spurgte Janni, tydeligt ophidset.

Karin hentede den sorte strap-on med remme og spænder og en fræk, glinsende sort dildo midt i det hele. Sådan så den altså ud, ”Sorte Slyngel”. Den kunstige negerpik lå der lige for øjnene op, vild, grænseoverskridende, pirrende. Vel havde vi voksne piger set en dildo før, nogen af os havde brugt en, men det her var noget andet.
- Kig godt på den, piger! sagde Karin med en vis myndighed i stemmen. Hun var pludselig vokset i selvsikkerhed, siden det var gået op for os, at hun var langt den mest seksuelt vilde og erfarne af os fire. – Hvis I vil have sådan én, så køb den ikke for billigt. Den første, vi havde, var noget flannerværk. Check, at den har solide remme og spænder og sidder ordentlig fast.

Vi tog den sorte strap-on dildo op og følte på den, lod fingrene glide op og ned ad det sorte skaft, rundt om dens runde hoved. Tænk, at Karin havde haft den spændt på og havde bollet Carl med den! Det brændte i kinderne på mig af ophidselse, kunne jeg mærke. De andre piger bed sig i læben og åndede tungt.

Jeg kunne se på Lis og Janni, at de ligesom jeg spekulerede på, hvordan det ville være at spænde sådan en tingest på og prøve at dominere vores mænd, iføre os sådan en stiv pik og bolle dem hårdt i røven… tanken var vildt ophidsende… jeg mærkede, at det kildede forneden.

Våd i trusserne var jeg blevet for længe siden med de frække bekendelser fra veninderne, de andre sad uroligt på stolene og havde det sikkert på samme måde. Med Karins historie og berøringen af strap-on’en var vores ophidselse blevet næsten uudholdeligt…

Hvordan kommer de fire veninder videre? Mon ikke damerne er så ophidsede og vilde, at ord ikke længere er nok? Har Janni en endnu mere avanceret juleleg for voksne kvinder i ærmet?

FORTSÆTTES

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Skriv i Annes gæstebog HER
Andre historier af Anne klik HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK