2018

Skribent: Anne
Julelege for eventyrlystne kvinder, del 7
Tør du lege med?

Fire voksne piger samlet til julefrokost. De udveksler seksuelle erfaringer, og det går ikke stille af. Lige nu har den stilfærdige apoteksassistent Karin chokeret dem alle ved at fortælle, hvordan hun om onsdagen forvandler sig til dominatrix og tager sin mand Carl bagfra med en strap-on.

- Hold da kæft! nærmest hviskede Janni. – Der fik du os godt nok, Karin… det var vildt… Hvordan kommer vi videre?

Vi sad alle uroligt på stolene, med blanke øjne, dyb vejrtrækning, hævede læber, tegn på stor ophidselse. Der har næppe været en af os, der ikke havde våde trusser på det tidspunkt.

- Jeg har en idé, hvis I er med på den, fortsatte Janni. - Det kom op i mig før, da I fortalte om, hvad I kunne lide at se på pigesex. Den er vild, I må sige nej, hvis det er for meget, men jeg tænker, at det her er måske den nat, hvor alt er tilladt og alt skal prøves… i det mindste overvejes.
Janni fiskede sin ipad op af tasken, tastede lidt og viste os så en stump pornofilm med seks teenagere, der har gruppesex. Filmen viser en flok unge teenagepiger, der leger en avanceret selskabsleg. De sidder på gulvet i en kreds og slår terninger og trækker kort med forskellige udfordringer.

(Tip til læserne: Søg på ”Lesbian truth or dare” på Xhamster, hvis I mangler ideer til næste sammenkomst med veninderne…)

Først trækker pigerne kort, der skal få dem til at smide tøjet. Jeg tilstår, at vi gamle piger nød at se deres ungpigeformer, og savlede over deres små, faste bryster os søde, små numser. Vi var nået til det tidspunkt, hvor vi højlydt kommenterede på, hvor lækre de var. Men så skal jeg love for, at spillet tager fart… kys og berøringer, først på munden, men så med hele kroppen. Det var meget ophidsende at se de frække, nøgne teenagere give sig helt hen til hinanden til et orgie i hår og lår, munde og tunger, bryster, baller og fisser.

Vi sad stille et øjeblik bagefter. Ingen turde sige noget. Lagde Janni virkeligt op til at vi skulle gøre det her... sammen… kunne vi det? Turde vi det? Det var virkeligt vildt grænseoverskridende.

– Ja, det er jo noget andet end ”Settlers”, sagde Karin humoristisk.
- Tør I? Kunne det ikke være sjovt at lave noget helt vildt? Jeg har selv så meget uro i trusserne nu, at jeg synes, der skal ske noget! udfordrede Janni os.
Jeg fornemmede en svag nikken hos mine veninder. Men det var meget at blotte selv og sine hidtidige uudfoldede lyster på den måde. Janni var tydeligt i hopla, men hvad tænkte Lis og Karin? Hvis jeg sagde, at jeg ikke ville, ville de så synes, at jeg var kedelig og snerpet? Og hvis jeg sagde, at jeg ville, ville de så synes, at jeg var for meget og pervers?
Lis brød isen: - Åh ja, kunne det ikke være skægt at prøve? Bare de første par runder…
Karin nikkede: -  Jeg er med!  Vi kan jo stoppe igen, hvis det bliver for meget.
De kiggede på mig. Jeg rødmede og sagde: - Med nogle gode veninder som jer tør jeg godt. Det her er måske den eneste chance i mit liv for at prøve den slags. Men ikke et ord til mændene!

I virkeligheden ramte filmen med pigernes seksuelle leg en hemmelig drøm hos mig om at lege med andre kvinder og at blive rørt ved, kysset og slikket af andre kvinder. Men jeg havde aldrig forestillet mig, at det nogensinde skulle blive til noget, jeg selv var en del af.
Lis og jeg overlod det til Janni og Karin at lave spillereglerne, finde legetøj og terninger, mens vi ryddede lidt op og småsnakkede lidt nervøst om dit og dat, børstede tænder og friskede vores duft op.

Efter en halv time satte vi os på gulvet i rundkreds. I midten lå en stor flaske massageolie, en højrød vibrator, en paddle, en tube glidecreme, den sorte strap-on ”Sorte slyngel”, så kunne man jo let tænke sig til, hvad Karin og Janni lagde op til…

Reglerne var lidt uoverskuelige og jeg tror også at Janni som spilleder improviserede lidt engang imellem. I første runde slog vi bare terninger om at strippe. Ved nogle kast skulle man selv smide et stykke tøj af, andre gange måtte man bestemme, hvem af de andre, der skulle tage noget af.
Som et raffinement måtte man ikke selv tage bh og trusser af, det skulle en af de andre gøre. Snart sad vi alle i trusser med eller uden brystholdere, undtagen Janni, der havde været uheldig (eller heldig) at miste både trusser og bh, så hun nu sad helt nøgen.
Måske var det gået hurtigst med vores smukke veninde, fordi det var hende, alle vi andre helst ville se uden tøj på? I alt fald kildede det en del i mit underliv at være med til at knappe Jannis bh op og slippe de flotte, faste bryster løs og sammen med Karin at trække trusserne ned på Janni  og blotte hendes lækre, veltrimmede mis. Stemningen var allerede ved at stige, vi kommenterede lystigt på hinandens mere og mere afklædte kvindekroppe.

Så kom sedlerne på banen. I første runde skulle vi sige noget pænt om hinanden. Vi roste Lis’ flotte krøller, Karins pæne blå øjne, Jannis veltrænede krop, de andre roste mit lange, glatte hår.
Janni instruerede os i, at det var en ommer. Vi skulle være mere nærgående, og den, der blev rost, skulle rejse sig og vise sig frem.
Lis sagde, at hun var lidt fascineret af Karins lidt drengeagtige krop, fordi den var så forskellig fra hendes egen. Lidt genert måtte Karin op at stå og dreje rundt, mens vi klappede og hujede. 
Janni kunne lide Lis’ fyldige bryster, som hun stolt viste frem.
Jeg sagde, at Janni havde klippet sin måtte på en fræk måde: De tykke, sorte, glatte hår sad i en smal streg lige over hendes revne. Janni rejste sig og viste selvbevidst sin veltrimmede, sorte dusk frem.

Karin sagde, at hun syntes godt om min frække, æbleformede numse, så også jeg måtte op og stå og ryste røv, mens veninderne kommenterede og sagde, at de glædede sig til at skulle kæle for mine lækre baller… jeg blev helt varm i kroppen og begyndte også at glæde mig til at drømme om at mærke deres bløde hænder kæle for mig…

Uhm…hvem kunne ikke tænke sig at blive rørt ved af tre kælne kvinder?

FORTSÆTTES

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Skriv i Annes gæstebog HER
Andre historier af Anne klik HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK