2018

Skribent: Anne
Julelege for eventyrlystne kvinder, del 8
Hænder og nøgenhed alle vegne

Fire piger prøver en avanceret juleleg, de har set på nettet. Kort og terninger bestemmer, hvad de skal gøre… de har smidt alle klude og sidder nøgne i rundkreds… pulsen stiger og man får varme i kinderne, når sedlerne fra en dåse fortæller, at man skal kæle for sin nøgne veninde eller at hun skal slikke på én…

Så blev sedlerne til anden runde, hvor vi skulle kysse og kæle, lagt ned i dåsen (tø-hø!). Først trak Karin en seddel om, at hun skulle kæle for Lis’ krop et minut, næste seddel bestemte, at Lis skulle tungekysse Janni lige så længe. Vi andre heppede, men pludselig var det mig, jeg trak et kort, hvor jeg skulle kysse Karin et minut.
Nu er Karin den af veninderne, jeg umiddelbart synes er mindst sexet med hendes lidt drengeagtige figur, men her skulle ikke gøres forskel, så jeg satte mig over til hende og anbragte mig på knæ mellem hendes lår, mærkede mine nøgne bryster støde på hendes små gajoler, da jeg lagde armene om hendes bare overkrop, mærkede hendes varme friske ånde, inden jeg lukkede øjnene, åbnede munden og lod vores læber og tunger mødtes.
Det var noget grænseoverskridende, men egentlig også dejligt og i alt fald vildt frækt at kysse en anden kvinde. Karin havde en frisk og sød smag, det var lækkert at mærke hendes ivrige, lille tunge mod min, så minuttet gik hurtigt. Det tændte noget indeni mig, kunne jeg mærke, en lyst til mere tunge, lyst til at mærke mere nøgen kvindekrop mod min egen.

Denne runde fortsatte med tungekys og kælerier, jeg havde fornøjelsen af at mærke Jannis undersøgende hænder på min krop, og kunne også lide sammen med Karin at kæle i to minutter for Lis’ fyldige bryster, baller og inderlår. Genertheden fortog sig, vi blev mere og mere grådige i vores kærtegn, mere og mere provokerende og frække i vores kommentarer og heppen på de andre.

I tredje runde trak Lis et kort med at hun skulle bruge vibratoren på Jannis bryster, det var frækt at se, hvordan den lille, højrøde, summende dims fik Jannis brystvorter til at blive stive og faste.
Janni nød behandlingen og protesterede skuffet, da minuttet var gået. Men det var en andens tur og snart havde vi alle efter tur mærket vibratoren på vores bryster og prøvet at vække en af venindernes nipler til live med den frække, lille stav. Det var også en skøn fornemmelse da Karin kørte en tur over mine små jordbær. Den kildrende fornemmelse gik lige i underlivet, så jeg hvinede af bare ophidselse.

I fjerde runde gik vi endnu tættere på. Den seddel, jeg trak, sagde, at jeg skulle lege med egen mis i to minutter. Det var lidt grænseoverskridende at sidde der med fingrene oppe i fissen, mens de andre så på, men hvis jeg ikke havde været våd før var jeg blevet det af at få brystvorterne stimuleret, så jeg var på det tidspunkt ligeglad med, hvad de andre tænkte. I øvrigt opmuntrede de mig meget og fortalte, hvor dejligt frækt det var at se på og at jeg bare skulle nyde det.

Vi var alle godt hektiske, sagde vildere og mere og mere platte og direkte ting til hinanden, hidsede hinanden op til at turde mere og mere og opmuntrede hinanden at tillade os selv at nyde vore egen og andres berøringer og kys og vise vores nydelse frem.
Berøringerne og kyssene trak længere ud, vi havde svært ved at slippe det dejlige, begyndte at længes efter hård og direkte sex og en udløsning. Men vi fortsatte spillet.

Så var det at jeg et par minutter efter fik en seddel om at kæle for en venindes mis. Terningen udpegede Lis, hun smilede forventningsfuldt, lagde sig på ryggen og spredte benene for mig:
- Kom, Alice! lo hun og bredte armene ud mod mig.
Det var meget grænseoverskridende at lade fingeren glide ind gennem Lis’ urskov af kussehår og ind mellem kønslæberne, men Lis grinede bare og var helt med på den, da jeg begyndte at orientere mig oppe i skeden:
- Åhr, det er skønt, min ven, lo hun og gav et lille gisp, da jeg fandt til hendes klitoris og med tre fingre begyndte at onanere på hende. De to minutter gik hurtigt, Lis blev stakåndet og fjern i blikket, mens jeg tænkte, at det var sjovt at lege med hende og se, hvor meget jeg kunne få hende op at køre.
En skøn duft af ophidsede kvinders fissesafter begyndte at fylde stuen.

Næste omgang kom vibratoren i spil igen, denne gang i de nedre regioner. Vi fik alle en skøn omgang mellem benene med den lille, højrøde hjælper, inden vi gik over til at slikke hinandens fisser i tur og orden.
Karin skulle slikke mig i et minut, og jeg fandt ud af at hun var ganske dygtig til at bruge sin tunge og havde en veludviklet teknik med at suge. Og så var der på en eller andet noget ophidsende perverst ved at have sex med hendes lille, spinkle kvindekrop, som at have en ung dreng liggende mellem benene. Ekstra perverst, fordi hun var så stilfærdig og artig til dagligt.

Selv fik jeg det privilegium at slikke Jannis veltrimmede sorte mis og nød at få lov at prøve at lade tungen glide op i en anden kvindes mest intime og følsomme dele. Hun smagte frisk af havvand, tog glad imod min tunge, og klemte de veltrænede låre fast om mit hoved, da jeg lod tungen glide helt ned i mellemkødet, så hun var våd og glat i hele området. Et øjeblik blev jeg grebet af en vild lyst til også at stikke tungen op og kilde Jannis frække lille røvhul, der stak fristende frem lige for øjnene af mig, men så turde jeg alligevel ikke.

Derefter kom paddlen frem - hver af os skulle efter tur spanke en anden i den bare mås, man skulle kunne se, at de blev røde. Jeg måtte ned på knæ og modtage seks slag fra Janni. Det sved, men det varmede og kildede også på en fræk måde. Til gengæld satte terningen mig også til at give Lis seks slag på de kødfulde baller. Det var sjovt at se, hvordan de lyse baller rødmede efter slagene.

Og det grænseoverskridende ved at smække hinanden kildede os alle, vi fnisede og rørte ved os selv og hinanden uafbrudt nu, vores ophidsede kvindekroppe skreg på mere og mere berøring, vildere og vildere sexlege.

- Så kommer hovedgevinsten! forkyndte Janni og holdt ”Sorte Slyngel” højt i vejret: - Mandelgaven… den som slår højest med terningen, skal være tyr og får lov til at bolle den, der af os, der slår mindst, skal være koen!
Vi skævede til hinanden. Jeg prøvede at mærke efter om jeg havde mest lyst til at tage eller blive taget og om jeg overhovedet turde det her. Men jeg kunne slet ikke stoppe nu.
- Det kræver gode ballemuskler at kneppe, skulle jeg hilse og sige! oplyste Karin med et vildt glimt i øjet.

Terningen rullede. Karin og Lis slog begge fire, Janni fik en femmer. Jeg løftede bægeret: En etter. Jeg skulle altså være den ko, der lagde krop til tyren Janni med strap-on’en Sorte Slyngel!

Ouch, det bliver vildt… kan Alice klare den?

FORTSÆTTES

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Skriv i Annes gæstebog HER
Andre historier af Anne klik HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK