2018

Skribent: Anne
Julelege for eventyrlystne kvinder, del 9
Min veninde tog mig bagfra med strap-on'en

De fire veninder holder en julefrokost, der bliver vildere og vildere. Alle hæmninger forsvinder hos de pæne damer… lige nu har de spillet terning om, hvem der nu skal bolle hvem med en fræk strap-on dildo!

Terningen havde afgjort, at jeg skulle lægge krop og underliv til, når Janni skulle tage mig med strap-on dildoen!
Karin holdt grinende den store sorte stav op for øjnene af mig: - Nå, glæder du dig ikke til at få den her op i dig, Alice?
De andre jublede og hujede, selv var jeg lidt nervøs, men også nysgerrig og lysten efter at blive taget af den flotte Janni. Ville det være anderledes end de gange, jeg havde tilfredsstillet mig selv med en dildo? For nu var det en anden, endda en kvinde, der skulle gøre det frække ved mig og bestemme farten. Ville det mærkes anderledes, end når Jan stødte sin pik ind i mig?
Janni lagde mig ned på alle fire og hviskede til mig, at hun nok skulle være blid ved mig. Ja, men ikke for blid, tænkte jeg. Jeg vil også mærke dig og jeg trænger til noget hårdt, kan jeg mærke!
– Kom tag mig, hviskede jeg, nærmest rystende af spænding og liderlighed: - Jeg er din. Brug mig, som du vil!

Jannis kælne kvindefingre bevægede sig målbevidst ind mellem mine lår og fandt frem til revnen. Hun kælede skønt for min klitoris og åbnede skeden, selv om den nu ikke behøvede meget opmuntring, den var våd efter Karins tunge og mine egne safter. Så mærkede jeg det kølige hoved på dildoen Sorte Slyngel mod mine kusselæber, mærkede, hvordan Janni lod den velsmurte stang glide langsomt ind, mens Karin og Lis heppede.
- Ja, tag hende, Janni. Giv hende din pik!

Centimeter for centimeter spilede den sorte silikonestang mig ud på en skøn måde, indtil den nåede helt i bund. Min venindes stærke hænder greb mig om hofterne, da hun langsomt trak den ud igen. Der undslap mig et lille klynk af bare nydelse.

Min mand siger, at kvinder i flok er meget værre end mænd. Jeg tror ham gerne. Karin og Lis var i alt fald helt vilde og hylede opmuntrende til Janni: - Knep! Knep! Knep!  
Janni og jeg fandt ind i en god rytme, mens Karin og Lis opmuntrede os og skreg, hvor flot jeg var at se på. Deres råb ophidsede både Janni og mig og legen blev hårdere og hurtigere, dildoen gled som et stempel ind og ud af min våde og ophidsede fisse.
En kæmpe boble af lyst voksede i mig, jeg gled mere og mere ind i min egen verden… mærkede kun dildoens rytmiske bevægelse frem og tilbage, indtil Lis og Karin også ville være med i legen… Pludselig var Karins lille ansigt under mig og begyndte at slikke og bide i mine bryster på en meget stimulerende måde, mens jeg mærkede nogle fingre på indgangen til min skede, der ledte efter min klitoris... det måtte være Lis… og hun fandt den lille perle! Benene rystede under mig ved det lækre chok af nydelse… Åh, fryd!

Kombinationen af de tre veninders indsats på bryster, fisse og klitoris gjorde min krop helt elektrisk af lyst og efter bare et par minutter eksploderede det hele i en vild orgasme. Jeg hylede og jamrede og hulkede og rystede og anede ikke, hvor jeg var, før jeg lidt efter fandt mig selv liggende på gulvet med de tre grinende veninder ved siden af.

De kælede for mig og roste mig og fortalte, hvor flot jeg havde været. Jeg fik lidt at drikke, men skulle lige bruge tid til at samle mig og var derfor ikke så aktiv i anden runde, hvor terningen afgjorde, at Lis skulle bruge Sorte Slyngel på Karin.
Det var lidt spøjst at se den store, runde Lis anbringe sig bag den spinkle Karin og sætte den store sorte dildo til rette ved skedeindgangen og begynde at trænge ind i vores veninde. Kunne den lille kvinde virkelig tage den store javertus? tænkte jeg, men Karin havde åbenbart ingen problemer med at rumme den store sorte stang.
Det var frækt at se de kraftige muskler i Lis’ endeballer arbejde, da hun trængte ind i vores lille veninde og begyndte at støde underlivet frem og tilbage.

Lis kunne sit kram. I alt fald var det snart Karin, der lå og hylede og jamrede og rystede i en megastor orgasme på stuegulvet.
Det var en vild oplevelse at se sine veninder folde sig ud som vilde, krævende og hæmningsløse sex-hundyr!

Men mon der ikke er kræfter til en fræk og vellystig finale i afsnit 10?

FORTSÆTTES

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Skriv i Annes gæstebog HER
Andre historier af Anne klik HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK