2018

Skribent: Anne
Julelege for eventyrlystne kvinder, del 1
En aften uden mænd

I Fire mænd regnet inde fortæller fire mænd om, hvor vildt det gik for sig, da de regnede inde i en fiskerhytte i Norge. Men hvad når deres fire koner skal hygge sig sammen? Det går heller ikke stille af…

Vi sad fire voksne kvinder hjemme hos Karin. Vores mænd var på fisketur sammen, så vi havde bestemt at vi skulle have en hyggelig julefrokost sammen.  Nogle af os bor lidt væk, så det var aftalen at vi skulle overnatte hos Karin, så behøvede vi heller ikke at spekulere på det med kørsel.

Vi havde spist en lækker middag og drukket nogle gode flasker vin, så humøret var højt og vi var lidt pjattede.

- Hvad mon mændene laver nu? spurgte den frodige, krøllede Lis, der er gift med Henrik.
- De er regnet inde. Jeg fik en sms fra Carl for et par timer siden, sagde Karin. Hun er en lidt spinkel og nok den mest stilfærdige og artige pige af os (det troede jeg i alt fald på det tidspunkt).
– Det står ned i stænger, så de har opgivet af fiske og har siddet indenfor og kukkeluret hele eftermiddagen.
- Hvad mon de så får tiden til at gå med? Jan er i alt fald ikke god til at sidde stille, i alt fald ikke, hvis der ikke er bold i fjernsynet, sagde jeg.
- De spiller vel kort, sagde Karin.
- De snakker om biler og om damer, gættede Lis.
- De måler vel tissemænd på en eller anden måde, fnisede Janni, min veninde med det glatte, sorte hår og det spidse ansigt, der altid er den frækkeste af os, og fortsatte, - Spiller strippoker!
- Du siger noget. Måske spiller de pik af sammen efter ”Weekend Sex”, ligesom da de var drenge på lejrskolen, grinede jeg.
- Måske har de gruppesex af bare kedsomhed og mangel på kvinder, overgik Lis mig. – De virkede så opstemte, sidste gang de havde været afsted.
Vi grinede alle ved den urealistiske fantasi om, at vores meget maskuline og dameglade mænd skulle være begyndt at bolle hinanden.
- Jamen, hvad skal vi så lave? spurgte jeg.
Vi havde talt om at gå i byen, men det var kulde og sludregn udenfor, og egentlig gad vi heller ikke.
- Vi kan spille et spil? foreslog Karin.
Hun og Carl har en enormt masse sjove brætspil, som vi har spillet andre gange. Men vi havde ligesom drukket for meget til at vi kunne koncentrere os.
- Jeg har et forslag, sagde Janni. Hun rystede på sit glatte, sorte hår.
Vi ventede spændt, hvad der kom fra hende. Janni er som sagt den mest initiativrige og grænsesøgende af os fire.
– Nu sagde vi lejrskole. Hvad med et have sådan en runde, hvor vi skal svare ærligt på nærgående spørgsmål? Dengang på lejrskolen var det, hvilken dreng i naboklassen, vi bedst kunne lide og om vi havde kysset med nogen. Vi må kunne finde på noget mere avanceret... der er vel sket et og andet, siden vi gik i 9. klasse?

Det lød da meget sjovt, så vi rykkede tæt sammen. Vi var tilpas småfulde til at have lyst til et par kildrende, småfrække spørgsmål og bekendelser.
Karin skulle stille første spørgsmål:
”Hvem var den første, du kyssede?”
Vi spillede terning om, hvem der skulle svare først. Her var der ikke de store afsløringer, det var i alles tilfælde en dreng fra skolen, undtagen Lis, der havde kysset en fætter.

Andet spørgsmål var mit. En klassiker:
”Hvornår og hvordan mistede du mødommen?”

Det var lidt mere dristigt, men dog så længe siden, at det ikke var farligt.
Lis lagde ud:  – Åhr, det var på gymnasieturen til Prag på hotelværelset til Michael. Vi var lidt småkærester og småfulde. Han var mere erfaren end mig, havde fået varmet mig op på diskoteket og fik mig lokket ind på sit værelse og op i sengen. Det var ikke det store sus, men det var godt nok.

Vi nikkede, og Karin fortsatte: - Det var til min kæreste Torben hjemme hos ham, da jeg var 17 år. Egentlig turde jeg ikke rigtigt, vi havde godt nok kælet for hinanden indenfor tøjet et par gange, men denne eftermiddag var vi alene hjemme. Han var så ivrig, at jeg ikke kunne finde ud af at sige nej. Faktisk var han så ivrig, at han kom, lige så snart han havde fået den indenfor. Men selv om han var lidt for ivrig og klodset, var han en sød og rar fyr og efter et par gange gik det bedre.

Så var det min tur: - Det var til min fysiklærer i 9. klasse. Vi havde et hemmeligt og meget forbudt lærer-elev forhold. Vi boede i en forholdsvis lille by, men det var let at snige mig ind til ham uden at nogen så det. Han ville gerne i seng med mig, men var også omhyggelig med ikke at lægge pres på mig og til sidst havde jeg så meget lyst, at jeg gav efter. Det var inde i hans seng, efter at han havde kælet længe og omhyggeligt for mig. Han var sød og omsorgsfuld, så det var nok den bedste introduktion, som man kunne få.

Janni afsluttede: - Det var lige weekenden efter at jeg var fyldt 15. Nu var jeg seksuelt myndig og jeg kunne slet ikke vente med at finde ud af, hvad det her sex var for noget. Så jeg gik i byen med det faste forsæt at miste min mødom, og så er det jo ikke svært at finde en lidt ældre fyr, der gerne vil hjælpe én af med den!
Hun fortsatte: - Han var meget charmerende og lidt høj på, at jeg var jomfru, det snakkede han meget om. Men så snart han havde taget min mødom og selv var kommet, var han lidt ligeglad med mig. Jeg var også lidt ligeglad med ham, nu var jeg jo voksen og seksuelt aktiv…
Vi tyggede lidt på historierne og grinede af os selv fra dengang.

Karin serverede en White Russian, inden vi gik til tredje runde, hvor spørgsmålet var: 
”Når I boller… hvad er så din yndlingsstilling?”

Det var den indledende runde. Måske skete der ikke så meget, men det er kun opvarmning til endnu mere nærgående og afslørende spørgsmål og historier…

FORTSÆTTES I MORGEN

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Skriv i Annes gæstebog HER
Andre historier af Anne klik HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK