2018

Skribent: Anne


Julelege for eventyrlystne kvinder, del 2
Hvem tænker du på når du knalder?

Fire kvinder er samlet til julefrokost, mens deres mænd er regnet inde på en fisketur. De beslutter sig for en selskabsleg med nærgående og afslørende spørgsmål. Vi er nået til tredje runde, hvor spørgsmålet lyder:
”Når I boller, hvad er så din yndlingsstilling?”

Yndlingsstilling? Vi slog terning, og jeg skulle svare først: - Sideliggende bagfra, mens Jan kæler for mine bryster og fisse. Det giver den største tilfredsstillelse.

- I kender jo Henriks kæmpesvans, fnisede Lis: – Den er altså ikke mindre, når den er oppe at stå. Så jeg foretrækker at sidde ovenpå og selv bestemme farten.

- Det lyder måske uopfindsomt, men jeg kan bedst lide missionærstillingen, lød det fra Karin: - Jeg kan godt lide at have øjenkontakt til Carl.

Et eller andet sagde mig, at lille Karin ikke fortalte hele sandheden, men OK. Hvide løgne var vel tilladte. Vi behøvede heller ikke at vide alt om hinanden.

- Jeg tænder mest på, at Erik tager mig bagfra i doggystyle, sagde Janni og slikkede sig om munden: - Det er frækt med det lidt dyriske og upersonlige. Så kan jeg også bedre fantasere om, hvem det er, der stikker sin pik op i mig. Måske en stor flot sort mand, måske et monster...

Inde i mit hoved så jeg de to i sengen med Erik bagved Janni, og hvordan han ville trække i min venindes sorte, glatte hår og tvinge hendes hoved opefter, mens han stødte i bund. Der var næsten altid et lidt kinky twist på, når Janni fortalte. Mon det var sandt eller var det noget, hun fandt på for at provokere os andre?

Det var også Janni, der stillede det næste spørgsmål:
”Hvem tænker I på, når I knalder med jeres mænd?”
- Ja, for I vil vel ikke bilde mig ind, at I har den samme mand i hovedet, som I har mellem jeres ben, fnisede hun.

Vi lo og fortalte om vores hemmelige drømmemænd… skuespillere og sportsstjerne, ekskærester… Karin tændte på Sean Connery som yngre, Lis på, at det var en stor, muskuløs, sort mand… der var ingen grænser..

Hvad gør du, når du skal fyre op under din mand? spurgte jeg.
Sexet undertøj… en lidt god, fræk film… var nogle af svarene. Janni og Erik så porno sammen, selvfølgelig. Glatbarberede fisser var en sikker vinder. Vi smålo lidt af vores mænd, de primitive, visuelle og forudsigelige handyr. Men svarene kom lidt nølende og skulle ligesom hentes frem fra hukommelsen. Måske var vi blevet lidt rustne i at tage initiativer?

Tænder du på at se andre kvinder have sex? ville Karin vide.

Lidt tøvende kom det, men ja – det gjorde vi alle. Vi havde alle set lesbiske film og haft fantasier om andre kvinder, deres nøgne bryster, baller og skød. Janni havde kysset med en lesbisk kollega til en firmafest. Det påstod hun i alt fald.

Vi fnisede og rødmede ved tanken om at vi måske alle var skabslesbiske, men på det tidspunkt var vi ikke klar over at det svar ville få store konsekvenser for nattens forløb…

Så kom Lis på banen med spørgsmålet: - Hvad er det frækkeste, I har lavet?

Ja, uha…vi får mere og mere intime bekendelser…

FORTSÆTTES

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Skriv i Annes gæstebog HER
Andre historier af Anne klik HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK