2018

Skribent: Anne
Julelege for eventyrlystne kvinder, del 3
Hvad er det frækkeste sex i har lavet?

Fire veninder holder julefrokost med overnatning og leger selskabslege for voksne. Lige nu er de ved spørgerunden:

Lis gentog spørgsmålet: - Hvad er det frækkeste, I har lavet - seksuelt?

Terningen bestemte, at Lis selv skulle lægge ud: - Jeg tror nok, det var da vi var på lejrskole i gymnasiet. Jeg var lidt fremmelig og udfarende dengang og vi var et par stykker fra klassen, der var forelskede i vores historielærer, Franz, så der var lidt konkurrence om at score ham.

Og så er sex jo et godt lokkemiddel. Jeg havde småkysset lidt med Franz i det skjulte i en afsides garderobe på et museum, han havde knappet min bluse ned og kælet for mine bryster… de var de største i klassen, så jeg havde noget at byde på! tilføjede hun selvbevidst og lagde kælent hænderne under dem og løftede dem lidt op, hvis nogen skulle være i tvivl.

Lis fortsatte: - Han havde ikke ligefrem berøringsangst, så han tog mig på røven, mens jeg kælede for hans stive pik udenpå tøjet. Franz havde lige fået knappet mine bukser op og var ved at trække dem ned på mig, da vi blev forstyrret. Næste morgen havde jeg sat vækkeuret til at ringe tidligt og var smuttet ned på hans værelse, havde trukket tøjet af og lagt mig i sengen ved siden af ham. Hvilken mand vil ikke gerne have en fræk lille gymnasietøs med gode kasser, der byder sig til? Så Franz fik hurtigt trukket bh og trusser af mig, jeg var våd på et øjeblik. Han var stiv og veloplagt og gav mig en lækker enetime både forfra og bagfra. Vi kom for sent til morgenmaden, det gav anledning til nogle sigende blikke fra de andre elever, men hver nat på resten af lejrskolen krøb jeg nøgen ned i hans seng, Franz udnyttede situationen til det yderste og vi kneppede som vilde. Han kunne være blevet fyret, men liderligheden sejrede over fornuften!

Vi lo over Lis’ vilde ungdom og turen gik videre til mig.

- På interrailturen efter gymnasiet var jeg med min daværende kæreste Svend med tog ned gennem Europa. Vi var ret forelskede og bollede hele tiden. En eftermiddag var vi på toget et sted nede i Sydtyskland og havde en kupe alene for os selv. Vi kyssede og kælede, min kæreste havde knappet min skjorte op og legede med mine nøgne bryster indenfor. Vi blev mere og mere ophidsede, Svend lynede mine cowboybukser op og stak hånden ned i min mis og fik listet en finger indenfor i varmen, mens jeg havde knappet hans bukser op og legede med hans stive pik. På et tidspunkt blev vi så overmandet af lyst, at vi trak bukserne af og jeg lod mig glide ned over hans skønne pik. Det var et lidt gammelt tog, så det dunkede lidt, når det kørte hen over skinnerne, der var en rigtigt stimulerende ”gadagung-gadagung”-rytme, mens jeg hoppede op og ned på hans jern. Til sidst kom vi begge, det var et værre svineri med saft og sæd over det hele, men hvad der var værre var, at da jeg havde fået orgasme og skulle stige af Svend, kunne jeg se gardinerne ud til gangen bevæge sig og jeg hørte en hvisken og en undertrykt latter. Der var altså nogen, der havde stået og set det hele… vi ved ikke hvem, jeg syntes at der var mange, der stirrede på os ved næste station, men om det var de unge piger med tørklæde eller den pæne gamle mand eller konduktøren, der havde luret på os, ved vi ikke.

De andre fnisede og grinede af min historie, inden turen gik over til Janni:

- I flere år har Erik og jeg været på nudistbadestrande rundt omkring. Vi kan lide at bade og tage sol uden tøj og bliver også lidt stimulerede af at se på andre nøgne mennesker.
Et år var vi på Houstrup strand i Vestjylland og var havnet i en gryde med et flot tysk par, Heinrich og Ursula. De var åbne og frisindede og vi talte også en del om sex. Det viste sig, at de kom i swingerklubber nede i Dortmund og var ret erfarne med partnerbytte og den slags. Vi selv havde godt nok tit dyrket sex i det fri, men aldrig byttet partnere eller været med til gruppesex, men denne eftermiddag lå vi og talte for første gang åbent om det med andre.

Vi lyttede intenst, mens Janni fortsatte: - Mændene havde begge fået ståpikke af den frække snak om vilde knald under åben himmel og livet i tyske swingerklubber, samtidig med at de havde fin udsigt til mine og Ursulas nøgne bryster, baller og fisser.
På et tidspunkt begyndte Heinrich at tage Ursula på numsen. Hun lå på maven med ansigtet i vores retning. Ursula nød tydeligt mandens berøring, og han begyndte at lade sin hånd gå på opdagelse på inderlårene og mellemrummet mellem ballerne. Hun sukkede og var tydeligvis med på den. Vi stirrede. - Vil I se på? spurgte Heinrich venligt opfordrende. Vi nikkede, mens han fortsatte med at rage Ursula mellem lårene. Der var så stille, at vi kunne høre den svuppende lyd, da hans fingre gled op i hendes fisse, der åbenbart allerede var våd og glat. Vi kunne se ophidselsen og rødmen brede sig i Ursulas ansigt, men vi kunne også se, at parret nød at blive kigget på.
Erik satte sig bag mig, jeg kunne mærke hans stive pik og hans tunge åndedræt. Han begyndte at kæle for mine bryster, mens vi så Heinrich og Ursula gå hårdere og hårdere til den. Efter at Heinrich et stykke tid havde haft bearbejdet Ursulas mis og haft et par fingre oppe i hende, klynkede hun: -Kom med den!
Den tyske kvinde lagde sig i doggystilling, manden satte sig bagved og begyndte at trænge op i hende. Eriks fingre havde i mellemtiden fundet vej til min revne, jeg var pjaskvåd af ophidselse af det frække syn. Så mærkede jeg, hvordan min mand tog et fast greb om mine hofter, skubbede mig ned på alle fire og begyndte at støde sin flintehårde pik op i mig, så vi tøser lå på alle fire med ansigtet mod hinanden, mens vores brunstige mænd tog for sig af retterne bagved. Erik og Heinrich kom næsten samtidig og sprøjtede op i henholdsvis en dansk fisse og en tysk Fotze, men sørgede selvfølgelig som omsorgsfulde ægtemænd for, at også deres koner blev bragt til et par skønne udløsninger.
Vi var alle voldsomt ophidsede, og efter en skylletur i Vesterhavet, blev vi enige om at pleje det dansk-tyske venskab og bytte partner. Det blev til, at vi lagde os ved siden af hinanden i sandet i missionærstilling. Det var vildt ophidsende at sprede ben for Heinrich, min nye elsker, samtidig med at Erik begravede sin stive stang dybt i Ursula på tæppet lige ved siden af.
Det var meget ophidsende at se min mand kneppe! sagde Janni med glød i stemmen. Hvor jeg så tit har set ham tæt på, når vi knaldede, kunne jeg nu se ham gøre de samme bevægelser med en anden kvinde. Det var frækt at se, hvordan han brugte musklerne i baller og lår, når han stødte til bunds i Ursulas fisse. Synet gjorde mig vild og åben, da Heinrich trak mine fødder helt op til min hals og stødte helt i bund og med fingre, tunge og pik bragte han mig til en vild orgasme, mens Erik havde nok at gøre med at tilfredsstille den krævende Ursula, der lå og skreg på mere, hurtigere og hårdere pik. Det hedder Schwanz på tysk, hvis I får brug for at vide det, piger! grinede Janni.
Hun afsluttede: - Jeg fornemmede, at vores stønnen og skrig havde trukket tilskuere til og anede et par lystne mandeansigter lurende i marehalmen på kanten af gryden og glimtet af en kikkert linse. Men jeg var ligeglad med omverdenen, fordi Heinrich var begyndte at slikke mig til orgasme nummer to, hvilket han var ganske ferm til. Det var en vild eftermiddag. Vi har stadig kontakt og snakker om at se dem igen en anden gang.

Vi sad stille lidt og lod billedet af Janni og Erik med de tyske bollevenner synke ind, inden Lis tog ordet: - Nå, piger, sagde hun. - Nu er det min tur: - Har I været utro?

Uha, uha… og er der nogen slemme piger i selskabet, der har været utro med en eller flere af de andres mænd?

FORTSÆTTES

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Skriv i Annes gæstebog HER
Andre historier af Anne klik HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK