LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: På job

Dato: 21.08.2018


Serien:
Kold forretningskvinde - hot sex

Afsnit 2: Yess!
Har du ikke læst afsnit 1 - kan du finde det HER

Resumé:
Jeg var på forretningsrejse i udlandet og havde haft nogle hårde forhandlinger med et andet firma. Men den slags magtkampe gør tit min krop seksuelt opstemt. I hotellets bar mødte jeg den flotte David, vi talte sammen og dansede…

Jeg tog elevatoren i forvejen op på mit værelse. David bankede på et par minutter efter. Han havde taget en flaske vin med, som han trak op, forudseende havde han også taget et par rigtige glas med. David var ikke franskmand for ingenting, han havde i alt fald udsøgt en rigtig lækker hvidvin. Vi skålede, og jeg tændte for lidt rolig musik, måske for at dæmpe, at mit hjerte faktisk bankede kraftigt. Han lagde armene om mig og kiggede mig ind i øjnene, strøg mig over mit lange, mørke hår. Vi kyssede, først blidt og forsigtigt, så mere intenst. Han lagde hænderne omkring mine baller og kærtegnede dem. Det føltes skønt, og jeg fik lyst til meget mere. Jeg greb ham i slipset og trak lidt ud i det, en symbolik, der vist ikke er til at tage fejl af.

Fra mit arbejdsliv er jeg vant til at tage initiativ og styre farten. Men i soveværelset kan jeg godt leve med, at manden viser, hvem han er og hvad han vil. David lo igen, trak op i min kjole og kærtegnede min nøgne hud nedenunder den. Så trak han langsomt trusserne af mig og kastede dem med en flot armbevægelse over på en stol. Lige så langsomt befriede han mig for min kjole og knappede min bh op og fik den til at lande ved siden af trusserne. Med blide bevægelser strøg han over min nøgne krop, lår, mave og bryster, holdt mig lidt ud fra sig og lod blikket glide anerkendende hen over mig.
Jeg kunne lide at stå nøgen overfor David, mens han stadig var fuldt påklædt. Det gav sceneriet anstrøg af noget sex-slavindeagtigt. Jeg tog et skridt tilbage, drejede mig selvbevidst rundt, vrikkede koket med numsen. Det tændte mig at vise mig for ham og mærke, at han havde lyst til mig. Men jeg ville også se hans krop uden tøj på, så jeg løsnede slipset og trak jakke og skjorte af ham. Han lod mig gøre det, tog dog selv skoene og sokkerne af, inden jeg knælede ned og trak bukserne ned på ham, til han stod i underbukser.
Daniel havde en smuk, lidt mørkebrun hudfarve, var slank, men dog ikke specielt muskuløs. Indenfor de stramme, hvide underbukser havde han tydeligvis en særdeles kraftig rejsning. Jeg glædede mig til at se mere til den og mærke den i mig, så jeg rejste mig op, kyssede ham og lagde hånden på den faste pik, lod fingrene glide ind under stoffet og ned langs skaftet og ned til kuglerne. Han gav et suk fra sig som tegn på stor nydelse.
- Det er skønt, det du gør. Der er ikke noget som at mærke en blid kvindehånd på sit mest følsomme sted, sagde han stille og glad og trak vejret dybt.
Som sagt er mine bryster ikke verdens største, men David kælede blidt for dem, bed let i dem og lod tungen cirkle rundt om brystvorterne, der hurtigt rejste sig og blev hårde og følsomme. Han kiggede op på mig med leende øjne, og tog mig igen på ballerne.

David havde en stærk intuitiv fornemmelse for, hvordan en kvinde skal have det, han formåede i alt fald hele tiden at flytte hænder og mund det rigtige sted hen. Og han havde åbenbart aflæst, at jeg tænder meget voldsomt på, at en mand kæler for mine baller.
Jeg var rent ud sagt temmelig liderlig på dette tidspunkt og ivrig efter at komme videre, så jeg trak Davids underbukser ned og nød synet af hans pragtfulde stive pik, da den svuppede ud af underbukserne. Den var omskåret, så David var åbenbart jøde. Ikke at det gjorde nogen forskel, den var af nogenlunde gennemsnitsstørrelse. Da jeg ikke har født og har holdt mine skedemuskler i form, er jeg ikke afhængig af størrelsen af en pik. Mænd med store pikke har det med at stole alt for meget på det med størrelsen, dem med de mindre ved, at der skal andet og mere til at gøre en kvinde glad i sengen.

David skubbede min blidt ned i dobbeltsengen og fortsatte med at kysse og kærtegne mit hår, min hals, mine bryster og mine ører. Jeg lod mig synke ned i madrassen, mens jeg tog imod hans skiftevis blide og faste kærtegn, indsnusede hans duft og så ind i hans kærlige og glade blå øjne. Af og til strøg jeg ham over hans skønne, stive pik og sørgede for at holde den opmuntret og kampklar. Det virkede nu, som om det i høj grad gik af sig selv.
Men David var dejligt langsom og omhyggelig med sine kærtegn og søde ord, så jeg lå bare og nød at blive vartet op. Han havde kun kredset forsigtigt om mit skød, men begyndte nu mere og mere at lade sine fingre glide over mine inderlår og over mit glatbarberede venusbjerg. For en gangs skyld en mand, der næsten var for langsom, men nu mærkede jeg, at han hulede hånden, greb om mine kønslæber og begyndte at lade dem glide mod hinanden og massere klitorissen. Den behøvede ikke meget opmuntring, var allerede svulmet op og var stor og følsom. Hvis jeg havde været i tvivl, kunne jeg i alt fald konstatere det øjeblikket efter, da en langfinger skilte mine kønslæber og blidt kærtegnede mit skød indefra. Chokket ved hans berøring fik hele min krop til at skælve af nydelse, og han så mig drillende ind i øjnene, da han begyndte at kærtegne og åbne mig. Jeg fik næsten tårer i øjnene af hans skønne berøringer Hele kvindekroppen begyndte at skrige på mere, og jeg tog et fast greb om hans stive pik, som om jeg var bange for, at den skulle forsvinde.
David rejste sig halvt op i sengen, greb en pude og skubbede den ind under enden på mig. Så lagde han sig længere ned i sengen og lagde hovedet mellem mine ben. Jeg mærkede hans bløde mund først mod mine inderlår, derefter hans kys på venusbjerget og endelig kom den varme og bløde tunge ind mellem mine kønslæber. Igen fik jeg tårer i øjnene af ophidselse, der undslap mig et lille skrig af lyst, da David langsomt begyndte at slikke min nøgne åbning. Først blidt og langsomt med bred tunge op og ned, så lod han tungen cirkle om klitorissen, inden han sugede den ind mellem sine læber, lod den glide lidt frem og tilbage, inden han spyttede den ud igen. Dette gentog han et par gange. Jeg var helt fortabt, hev ham i håret og bed mig selv i tommelfingeren af ophidselse.

Egentlig ville jeg havde ham til at flytte sig, så jeg kunne komme til at gøre gengæld og tage hans dejlige stiverik ind i munden og sutte løs eller mærke den trænge op i mig, men han holdt mig fast, og jeg sansede efterhånden heller ikke andet end hans mund og tunge og alt det skønne, det gjorde ved mig. Jeg skreg og hulkede, anede ikke, hvor jeg var, lukkede øjnene og bed mig i fingrene af nydelse, kastede hovedet frem og tilbage, var ikke nogen dygtig og kold forretningskvinde, bare en kvinde, en liderlig fisse, der råbte på mere og mere tunge, mere og mere fisseslikning, mere og mere mand, og så mærkede jeg en finger glide op over mellemkødet og op mellem mine baller, et vildt følsomt sted, blidt pressede den mod min ringmuskel, jeg gav mig voldsomt og stønnede: - Ja! Der! Ja!
Fingeren forsvandt for at dukke op igen, mere glat af Davids spyt og min egen saft og trængte ind i mit spændte endehul, noget af det, jeg tænder allermest på. David vrikkede frækt nedefra og op med fingeren og pludselig kom den første orgasme over mig som en eksplosion. Min krop rystede, og jeg spændte musklerne, råbte et eller andet vildt ud i rummet, inden udløsningens store, varme bølge skyllede over mig. Jeg skreg og hulkede og lukkede øjnene og lå et lille øjeblik næsten bevidstløs i det, som franskmændene kalder ”le petit mort”, den lille død.

Da jeg vågnede op, lå min smukke elsker ved siden af mig, smilede og strøg mig over håret.
– Tu es belle, ma petite! Du er så smuk, når du kommer! Jeg er glad for at kunne gøre det så godt for dig, cherie…
Jeg lagde mig tæt ind til David og prøvede at komme til kræfter. Skønt jeg godt kunne mærke, at han stadig havde en kraftig erektion, var han tålmodig som den, der ved, at han har det bedste til gode, hvis han bare venter. Og jeg lovede mig selv, at jeg skulle gøre gengæld, sådan som han havde fortjent det. Nu skulle han få en vildkat i sengen, der ville gøre alt for at tilfredsstille ham. Om lidt var det ham, min skønne franske elsker, der skulle ligge og skrige og ikke ane, hvor han var…

FORTSÆTTES HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER