LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: På job

Dato: 22.08.2018


Serien:
Kold forretningskvinde - hot sex

Afsnit 3: Oui, oui, oui...

Resumé:
Efter en dags hårde, kolde og kontante forhandlinger kan man som forretningskvinde have lyst til en gang dampende hed elskov. I hotellets bar fandt jeg den vidunderligt charmerende franskmand David. I dobbeltsengen på mit værelse slikkede han mig til en vild orgasme. Så nu skal der gøres gengæld.

En komplet elsker skal være dygtig til at give, dvs. til at varme mig op, slikke mig og elske med mig. Men han skal også kunne tage imod. Enhver mand, der ikke er komplet idiot, kan jo finde ud at tage imod et blowjob, men en dygtig elsker formår også at rose sin kvinde, give udtryk for sin glæde over det, hun gør for ham, og kommunikerer tydeligt, hvad han gerne vil have.

Jeg skubbede David ud på gulvet, lagde mig på knæ og begyndte at slikke hans kugler med langsomme strøg af tungen. Man kan undre sig, hvorfor jeg ville have ham ud at stå på gulvet, når vi nu lå i sengen, men jeg har bemærket, at mange mænd bedst kan lide at blive slikket, når de står op. Måske har det noget med en følelse af magt at gøre, at kvinden knæler ned foran ham, måske gør tyngdekraften et eller andet. Måske er det den måde, man som kvinde kigger op på manden, og han kan se ned på vores hår, øjne og bryster. Jeg ved i alt fald, at det virker. Det gjorde i alt fald David glad, jeg slikkede hans dejlige pik fra roden og opefter inden jeg tog pikhovedet i munden og begyndte at lade det køre ind og ud af min våde, varme mund. David stønnede, jeg prøvede at sluge så meget som muligt.
– Åh, du slikker helt fantastisk, stønnede han i vellyst og lod sine fingre glide gennem mit lange, glatte hår, samlede det og trak lidt i det.

Men efter et par minutter kom trangen op i mig: Nu ville jeg mærke ham inden i mig. Så jeg rejste mig, skubbede ham ned på sengen og satte mig ovenpå ham. Mine ivrige fingre greb om hans herlige, stive stang og satte den op til min åbning, inden jeg langsomt begyndte at glide ned over den. Jeg lukkede øjnene og koncentrerede mig om følelsen af det skønne, franske jern, der centimeter for centimeter fyldte mig. Jeg sad stille et øjeblik, da jeg havde taget det hele op i mig. Så begyndte jeg at ride. Hårdt og hidsigt hoppede jeg op og ned på Daniels frække stav. Han prøvede at gribe mine bryster, men da jeg var lang og han var kort, kunne han ikke nå. Jeg lukkede øjnene og koncentrerede mig om at klemme skedemusklerne hårdt sammen om ham. Han greb mig om ballerne og klemte dem hårdt. Igen mærkede jeg min krop spænde og blive varm, - Åh, jeg kommer, David, jeg kommer… uhhhh… ÅHH.
Et gisp og jeg mærkede en serie uendeligt lystfyldte spasmer over hele kroppen.

Hvad var der med mig? Jeg var allerede kommet to gange og havde bare lyst til mere. David var ikke kommet endnu og virkede utrættelig.
Det var som om David havde gættet min lille perversion, for nu tog han mig om hofterne og lagde mig i doggy stilling. Hvad havde han planer om? Det fandt jeg snart ud af. Først mærkede jeg hans skønne tunge glide hen over mit mellemkød og ind i fissen forneden, men så gled den opefter, ind mellem ballerne. Han tog sig god tid, kildede og drillede mit følsomme mellemrum, indtil han gjorde tungen mere spids og begyndte at slikke endehullet. Åh, hvor jeg elsker at få en tunge lige der, det er så perverst og så er jeg afsindig følsom dér. En blid langfinger begyndte også at presse på min ringmuskel og skubbe på.
Det var uendelig skønt at blive slikket og åbnet bagtil af en erfaren mand, der åbenbart tydeligt kunne afkode, hvordan jeg skulle have det.
Utålmodig efter at blive penetreret og fyldt ud af en stiv kæp lagde jeg mig om på ryggen og spredte benene for ham.
- Der er glidecreme og et cremet kondom i min toilettaske, hviskede jeg. – Og kom hurtigt tilbage. Jeg vil have dig op i mig nu. I want you to fuck my ass right now!

Uromantisk afbrydelse, men nødvendig, hvis det fortsatte forløb skulle være godt. David fandt hurtigt elskovsremedierne og tog sig god tid til at smøre mit lille hul, til det var åbent, afslappet og bolleklart, inden han trak kondomet på sin strittende flagstang.
Jeg var helt solgt, lå klar og bød mig til, trak knæene helt op til ørerne for at åbne mig, da min franske elsker satte sin stive pik mod mit bageste hul og langsomt begyndte at trænge op i mig.

Måske har vi kvindelige erhvervsledere travlt med at udøve kontrol, at vi snerper vores røvhul så meget sammen, at vi har brug for at få det godt og grundigt udboret engang imellem. I alt fald var det her lige, hvad jeg trængte til, en mand med en fast og solid pik, der trængte op mellem mine baller og åbnede mig bagtil. Roomservice? En solid gang analsex, tak, hr!
David fyldte mig ud på en skøn måde, langsomme og blide stød, der fik mig til at spinde som en kat. En enorm følelse af lyst samlede sig i mit bageste hul, lysten steg og steg, da David satte en finger ind i min skede og kælede for klitorissen. For tredje gang bragte min romantiske elsker mig i Himmerige. For tredje gang faldt jeg hulkende og skrigende sammen i et stjerneskud af en orgasme, øjeblikket inden David med et brøl pumpede kondomet fuldt af varm sæd.

Jeg lå helt hjælpeløs og slatten på dobbeltsengen. David lagde sig ved siden af mig, igen med sit kærlige smil og sine leende blå øjne, kælede blidt for mit hår, småsnakkede til jeg faldt i søvn. Den perfekte elsker.

Tidligt på morgenen brød han op.
- Ses vi igen? spurgte han.
Egentlig synes jeg ikke, jeg har plads til en fast mand i mit liv, men det her kaldte på en fortsættelse. Jeg gav ham mit kort. Han studsede lidt, da han så det, men smilede så på en underlig måde. Han skrev sit nummer på en lap papir, vi kyssede og han gik op på sit værelse.

Først på formiddagen mødte jeg, stadig drømmende og med en skøn (og lidt øm) fornemmelse i underlivet, op i det firma, hvor jeg skulle forhandle med vores måske kommende ny partner. Receptionisten sendte mig op på 3. etage, hvor en medarbejder viste mig ind i forhandlingslokalet.
Jeg fik et chok, da jeg trådte ind. På den anden side af bordet sad David glad og smilende og rakte hånden frem! Rystet satte jeg mig, et par andre medarbejdere kom til og mødet begyndte.
- Jeg er overbevist om, at vi nok skal finde hinanden på en måde, der vil være til tilfredshed for begge parter. også i fremtiden, indledte han venligt.
Oui, monsieur. Oui! Naturellement!
Og jeg lo, samtidig med at jeg spekulerede på, hvordan det ville blive at forhandle med en mand, der havde kneppet mig i røven et par timer før.
Men hvis han var lige så god som forhandler, som han var som elsker, kunne det kun blive yderst tilfredsstillende!

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER