LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Par/+1

Dato: 08.03.2019


Kollektivet Bollefryd, del 4
Bavianerne parrer sig
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du finde dem HER

Bavianerne parrer sig

Resume:
21årige Rolf er flyttet ind i kollektivet ”Bollefryd”, hvor alle gør alt med alle. Lige nu ligger tre par på rad og række og knepper i soverummet. Formand Mikkel, Karsten og Rolf er alle tre lige ved at stikke deres pikke op i Maja, Lone og Suzanne, der ligger på ryggen på madrasserne under dem.

Suzanna stak hånden ned for at lede mig, det var nu ikke så svært, hendes dusk sad så højt, at åbningen var tydelig, og desuden var hun allerede våd og åben efter at have haft min højre hånd langt oppe i sig før. Forudseende havde jeg også anbragt en pude under Suzannas røv, men hun var helt med på den, spredte benene og løftede knæene næsten helt op til ørerne og gjorde sig åben for min indtrængen, så jeg stødte op i Suzanna uden større vanskeligheder og fastholdt hendes trodsige blik hele vejen ind.

De to andre hanbavianer, Mikkel og Karsten, havde ventet på, at også jeg skulle trænge helt op i min hunbavian, inden vi begyndte at parre os på rad og række. Så på et øjeblik blev rummet fyldt af seks storkneppende unge menneskers stønnen, pusten og klaskende lyde.

Store Mikkel larmede altid, når han bollede. Pralende og demonstrativ indviede han hele omverdenen i, hvad han foretog sig. - For pokker, Maja! Nu skal du få pik, din frække lille tøs! Tag den! Kan du mærke, min pik er større end gennemsnittet? Det er nok ikke hver dag, du har sådan en størrelse x-large mandepik oppe i dig, vel, lille ven? Åh, I rødhårede piger er så liderlige!

Den lille Maja tog imod stille, indadvendt, samlet om sin nydelse, med glinsende øjne og svulmende læber. Hun stak tommelfingeren i munden og bed i den, som om hun manglede en pik at sutte på for at gøre samlejet komplet.

Den magre, sportstrænede Karsten sagde aldrig en lyd, men pumpede koncentreret og pustende som en 100-meter løber, mens den buttede Lone lå med vildt spredte lår, grinende og kommenterende: - Ja, kom så! Giv mig den, din store buk! Åh, hvor er den hård! Hurtigere! Åh, ja! Ja! Jaa…

De ophidsende lyde af vild, dyrisk sex og den sødlige duft af sved, kussesaft og præsperm fyldte rummet. Det frydefulde øjeblik kom, hvor der kom sprækker i isdronningens Suzannas facade og hun begyndte at vise noget af den liderlige vulkan, hun havde indenunder den hårde overflade. Hun hvæsede ophidset og krævende: - Giv mig så din pik, for satan, Rolf! Tag mig hårdt! Jeg ved, du kan!

Vild af brunst stødte jeg op i Suzanna med al den voldsomhed, jeg kunne mobilisere. Hun gengældte ved at støde sit underliv helt op mod mig for ligesom at få hver centimeter med. Vi gav os helt hen. Ruskede og bed hinanden, bankede vores underliv sammen med voldsomme klask, skreg og brølede de vildeste ting i hovedet på hinanden.
Inde i mit hoved så jeg et kronhjortepar, der parrede sig. Sådan var naturen. Ikke så meget snak og timelange udredninger, bare ren dyrisk parring: En liderlig buk med et erigeret kæmpelem, flokkens hersker, der tog sine hunner, som han ville. Tilgængelige hunner, der lydigt og underdanigt tog imod bukkens hårde og hensynsløse begær og villigt åbnede sig for hannens stød. Sådan skulle det være!

- Vi skal vel gøre det i takt, drenge? råbte Mikkel. – Er I med: Et – to – et to! Ind – ud – ind – ud! Knep! Knep! Knep!

Karsten og jeg fandt ind i Mikkels rytme og vi begyndte at lade pikkene gå ind og ud af vores piger i samme takt. Det var ophidsende at se de tre stive jern glide ind og ud af de våde kusser som stempler som på en kæmpemæssig kneppemaskine. Efter et stykke tid gik rytmen dog i opløsning og vi fandt ind i en fælles rytme med den kvinde, vi hver især var oppe i. Således pumpede vi lystigt løs et par minutter hver for sig.

Ud af øjenkrogen så jeg de to andre par skifte stilling, kvinderne lagde sig på alle fire på madrasserne, mens hannerne gjorde sig klar til at bestige deres hun bagfra. Suzanna vendte sig om, hviskede i øret: - Jeg elsker at blive kneppet bagfra! Tag mig hårdt, Rolf! Vis mig, hvad du kan, for helvede!
Det lod jeg mig ikke sige to gange. Synet af Suzannas frække kvinderøv og den våde kusse nedenunder ophidsede mig sammen med hendes opmuntrende og provokerende tilråb. Jeg trængte hurtigt op i hende og begyndte at pule løs, hårdt og voldsomt, mens Suzanna selv satte en hjælpende finger ned på sin klitoris. Jeg spekulerede på, hvem af de seks deltagere i gruppeknaldet, der mon først ville komme og hvem, der ville holde længst? Overraskende nok var det hende, jeg havde pikken op i, der først nåede frem til en orgasme.
Normalt holdt Suzanna længe, måske så hun det som et svaghedstegn at give efter for udløsningen? Men efter et par minutters hæmningsløs kneppen, begyndte Suzanna at bande højlydt, et tilbagevendende tegn på, at en voldsom udløsning nærmede sig. - For satan, helvede, åh, dit svin, giv mig den hårdt! Hårdt! Helt ind! Ja, for fanden… jeg kommer, Rolf, for hele hule… jeg kommer… Åh! Åh! Åhhh!
En serie voldsomme kramper fik hele hendes krop til at ryste, hun gik over i et klagende hyl og et sidste gisp, inden hun faldt sammen på madrassen. Suzanna lå der halvt bevidstløs på siden, men jeg havde ikke fået nok, satte mig overskrævs på det nederste lår og stak pikken ind i hullet igen, pumpede løs på den totalt fraværende Suzanna, inden jeg trak mig ud og med et voldsomt sprøjt sendte en kaskade af sæd ud over hendes mave og bryster. Hun kiggede op på mig, for en gangs skyld anerkendende: - Dygtig dreng! Dygtig dreng!

Efter at have tørret damen af – man er vel en gentleman! – var der omsider overskud til at se på de andre. Suzanna og jeg havde fået udløsning først, på den fjerneste madras havde Mikkel lagt Maja lagt på ryggen igen og bollede hende i et sindssygt tempo. Den rødhårede pige var lige ved at komme, tommelfingeren i hendes mund var nærmest bidt i laser og den lille krop blev gang på gang gennemrystet af Mikkels voldsomme stød. Majas orgasmer var næsten altid stille, som et langtrukket suk af nydelse, også denne gang. Mikkel selv brølede som en tyr: - Jeg kommer, Maja, for helvede, jeg kommer! Skønt at kneppe din lille kusse! Tag imod min sæd! Ahhhhh…

På den midterste madras havde Lone og Karsten lagt sig på siden i en 69’er, der var stor mode i de år. Han slikkede ivrigt Lones kæmpestore måtte, mens hun med stor fingerfærdighed kælede for hans skaft og nosser med pikhovedet i munden. At se Lones store, frodige kvindekrop få orgasme var et naturfænomen på linje med et jordskælv eller et vulkanudbrud. De kødfulde bryster, lår og baller rystede og skælvede, Lone grinede og hylede og som mand skulle man passe på ikke at blive mast ved et uheld! Men Karsten klarede sig, og var nærmest også ligeglad, da Lone i samme øjeblik med fingre, tunge og mund fik hans pik bragt til udløsning, Karsten udstødte et kort brøl og sendte hele ladningen op i munden på hende og Lone slugte uden dikkedarer hele klatten. Lone var aldrig smålig, når det kom til sex.

Vi lå længe sammen på madrasserne, viklet ind i hinanden på forskellig måde, forpustede og rystede over voldsomheden i dette gruppeknald. Karsten hentede en flok øl. Da vi havde hvilet et stykke tid og lidt blidt og roligt havde rørt ved hinandens nøgne kroppe, tog Mikkel ordet igen og sagde: - Ved I også, at når bavianerne har parret sig én gang og hvilet sig, så skifter de hunner… det er noget med at det er bedst, hvis generne bliver spredt…

Vi kiggede lidt på hinanden og blev enige om, at når bavianerne gjorde sådan, så var det nok det naturlige at gøre… jeg mærkede Lones varme hånd på mit stadig slatne lem, de bløde kvindefingre tog blidt omkring skaftet og begyndte langsomt at køre op og ned. Jeg så Maja lægge sig op ad Karsten og lade hænderne glide hen over hans brystkasse, mens Suzanna og Mikkel mødtes i et dybt tungekys.

Langsomt begyndte lystne tunger og hænder at gå på opdagelse på de nøgne kroppe, befamle bryster, pikker og kusser og vi lagde op til en ny parringsleg i bavianflokken.

FORTSÆTTES HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER