LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Par/+1

Dato: 08.03.2019


Kollektivet Bollefryd, del 6
Med direktørfruen på badeværelset
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du finde dem HER

Resume: 21-årige Rolf er flyttet i et kollektiv, kaldet ”Bollefryd”, hvor alle gør alt med alle. I dette afsnit har han dog rykket sine erotiske aktiviteter et andet sted hen, idet han bliver inviteret til fest i overklassen, hvor overklassefruerne, bl.a. fru Sommer og fru Winther grådigt kaster sig over den flotte unge mand.

Der blev danset, og jeg tumlede rundt fra kvindefavn til kvindefavn, alle de modne overklassefruer skulle ud at danse, så jeg blev presset ind mod barme i alle tænkelige størrelser, udspurgt igen og igen om gruppeknaldene i kollektivet med alle mulige hentydninger og mere eller mindre skjulte opfordringer.

Ud på aftenen havnede jeg i armene på min tidligere borddame, den kønne og livlige fru Sommer i den flotte røde selskabskjole. Vi dansede tæt og flirtende i det halvmørke rum, fru Sommer havde en veludviklet teknik med at lade sin ene hofte banke ind mod mit skridt. Virkningen udeblev ikke, jeg fik en enorm erektion. Fru Sommer betragtede den voksende bule i mine bukser med stor tilfredshed. Hun så sig omkring, og da de andre par syntes optaget af deres egen, lod hun en hånd glide nedefra og op under mine kugler – det kildede skønt og ophidsende – og op over min pik, der på det tidspunkt var hård som flint. Fru Sommer smilede tilfreds og forventningsfuld: - Sådan! Vi mødes ude i hallen om fem minutter, hviskede hun, vendte ryggen til og gik.

Fem minutter efter stod vi i villaens kæmpestore hall. Direktørfruen så sig kort om til alle sider, forvissede sig om, at hendes mand ikke var i nærheden og tog så et fast greb om min hånd: - Kom her, unge mand. Der er noget, jeg vil vise Dem ovenpå.

Den flotte modne kvinde førte mig op ad trappen og lidt hen ad en gang, hvor hun kastede sig over mig og begyndte at overslikke mig. Inden et øjeblik havde hun tungen langt nede i halsen på mig og en begærlig hånd på mit skridt. Hendes dyre parfume gjorde mig helt svimmel.
Pikken rejste sig og blev hård, og således opmuntret tog hun min højre hånd og førte den op under sin flotte, røde selskabskjole, ind under trusserne og ind på sin behårede trekant. Jeg lod fingeren lege et øjeblik med hendes dusk, inden jeg fandt frem til kusseåbningen. Fru Sommer var våd og åben som bare det. Én finger var ganske utilstrækkelig, så måtte en ekstra finger til, før det rigtigt kunne gøre indtryk. Fruen slog begge armene om mig og lagde sig tæt ind til mig, mens hun slikkede mig i øret og hviskede: - Tag mig! Der er fest og alt er tilladt! Du må gøre med mig, hvad du vil, min lille, lækre provofyr!
Konen var dampende liderlig, åben som en ladeport og min pik hamrede og bankede, da fru Sommers fingre gled op og ned ad den med kommentarer: - Åh, hvor er den flot og stiv! En rigtig stor mandepik! Det bliver skønt at få sådan en stang op i sig. Men hurtigt… jeg kan ikke vente… Hun knappede mine bukser op, fiskede mit stive lem ud og rev og flåede begærligt i det. Stangliderlig trak jeg bukserne ned og slap sjoveren fri. Fruen trak kjolen op over maven, greb mig om skuldrene, gjorde et hop med enden og slog lårene om mig. Jeg greb hende om den velformede bagdel med den ene hånd, men jeg stak den anden hånd ned og trak hendes silketrusser til side for igen at kærtegne hendes åbning. Utålmodigt stak hun hånden ind for at lede mig og satte min stive kæp ind mellem sine kusselæber. Så pressede hun sig mod mig, efter lidt arbejde fandt pikken den rette vej og jeg tog et solidt tag i direktørfruens numse og trængte op i den bløde og våde damekusse.
Fruen klyngede sig tæt ind til mig og slikkede mig i øret, mens jeg begyndte jeg at kneppe hende op mod en dør. Da jeg fik gang i at lade jernet rytmisk pumpe frem og tilbage i den våde kusse, stønnede hun højlydt af ophidselse over mine hårde og taktfaste stød: - Sådan! Ja, tag mig hårdt, din lille buk!
Vi stivnede et øjeblik, da vi hørte trin på trapperne, hun hoppede af min pik og ned på gulvet og fik den røde kjole til at dække over det lækre, mens jeg selv med noget besvær fik hevet bukserne på plads. Trinene gik i den anden retning, vi så på hinanden, tavst enige om, at vi nok måtte finde et mere privat sted at fortsætte parringslegen.
Heldigvis var der ledigt på det store, dyre badeværelse på etagen, så vi gik ind og låste efter os. Fru Sommer spildte ikke tiden. Hun gik målbevidst hen foran håndvasken med ansigtet mod spejlet og trak igen den elegante røde selskabskjole op over livet. Med et snuptag havde hun trukket sine dyre silketrusser ned og løftede benene, så hun kunne komme helt af med dem, inden hun med et lille spark af en stiletsko sendte dem hen over gulvet til hjørne. Så stillede hun sig parat til at blive taget bagfra.
Den slanke direktørfrue greb om håndvaskens kant og lænede sig fremover, så den lange perlekæde raslede mod porcelænet. Hendes flotte bagdel strittede indbydende ud mod mig og skedeåbningen med kusselæberne stod tydeligt frem, som ville de sige: - Kom nu med den pik. Knep mig! Jeg vil gerne!
Hurtigt trak jeg mine cowboybukser af, stillede mig bag fruen: -Til tjeneste, sagde jeg høfligt og gik i gang med forberedelserne til at knalde fruen. Med venstre hånd pumpede jeg min pik op til maksimal størrelse og stivhed igen, mens jeg med højre hånds fingre kærtegnede hendes kusse, der dog allerede var godt våd og ikke behøvede mere stimulans.
- Kom nu, for fa’en! Hvad venter du på? Den kønne blondine lo udfordrende til mig og til sig selv i spejlet. Jeg greb hende om hofterne og satte spidsen af mit hamrende og dunkende lem mod hendes fisse. Hendes kusseåbning ligner Suzannas, nåede jeg at tænke. Nå ja, et hul er et hul, om det så sidder på en direktørfrue eller en havneluder. Og en pik er en pik. Og nu knepper jeg dig, din fisefornemme tæve, tænkte jeg, et øjeblik optaget af at knalde mig ud af et socialt mindreværdskompleks mellem mig selv som håndværkersøn overfor denne fine frue. Så kan du være så rig og fin, som du er, når det kommer til stykket skal du bare have pik ligesom alle andre kvinder, helst en rigtig håndværkerpik. Nu skal du få kølle, din tæve! De hårde tanker forsvandt dog lidt, da jeg begyndte at trænge op i det våde og lækre. Normalt kan man jo ikke se ansigtsudtrykket hos en kvinde, man tager bagfra, men her kunne jeg se fru Sommers ansigt i spejlet. Hun lukkede øjnene i nydelse, smilende og koncentreret om at mærke følelsen af mit hårde jern, der tomme for tomme var ved at fylde hende ud. Det var et ubeskriveligt liderligt ansigtsudtryk, der ophidsede mig yderligere, selv om man ikke skulle tro det muligt. Jeg arbejdede hårdt og målbevidst på at få banket sømmet helt i bund, inden jeg trak det ud og begyndte at bolle fruen. Vi fik øjenkontakt i spejlet, hun lo til mig, en ligefrem og glad latter over at blive taget af en mand, at mærke hans hårde og faste lem fylde sig ud, fornemme hans lyst og begær – og sit eget.

I begyndelsen var hun ganske stille i sin nydelse, kom kun med små opmuntrende udbrud: - Åh ja, skønt! Dejligt!
Men efterhånden gik det over til de mere krævende: - Hurtigere! Hårdere! 
Overraskende nok holdt fru Sommer ikke længe, efter et par minutter begyndte hun at stønne og gispe hårdt, ansigtsudtrykket i spejlet blev lukket og koncentreret, samtidig med at den slanke krop begyndte at ryste og dirre, jeg måtte koncentrere mig voldsomt om at holde pikken indenfor kussen. Direktørfruen begyndte at jamre: - Åh, Gud! Åh, Gud! Jeg kommer… jeg kommer… hun kom med en stille jamren, et gisp og så et enormt frydefuldt ansigtsudtryk i spejlet. Fyldt af maskulin stolthed over at have tilfredsstillet en dejlig dame skyndte jeg mig at sætte et par hårde stød ind og sendte et par kraftige sprøjt op i den smukke frues skød.

Sæd på rette sted! tænkte jeg tilfreds. Hun var nu alligevel ret sød, direktørfruen.
Vi gav hinanden et kort kys, inden fru Sommer, der var en praktisk natur, greb et håndklæde og tørrede os begge af. Så låste hun døren op, så sig omkring ud på gangen, inden vi smuttede ned ad trappen nedenunder.

Veninden, fru Winther stod i hallen og ventede med et indforstået frækt grin.
- Nå, var det godt? spurgte hun veninden.
- Skønt, sagde fru Sommer storsmilende. – Det kan anbefales. En potent ung tyr, der ved, hvordan en kvinde skal have den!
- Jamen, må jeg så overtage vores unge buk herfra? spurgte fru Winther. – Vi ved jo, at her i de finere kredse skal man cirkulere og ikke holde det bedste for sig selv…
- Ja, hvorfor ikke? Vi var jo alligevel færdige, Rolf. Vi ses! sagde fru Sommer sødt smilende, gik ind i salen og overlod mig til sin veninde.

FORTSÆTTES HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER