LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Utroskab

Dato: 08.01.2019


Mit livs sidste knald, del 1

- Hej, Anne, er det rigtigt, at du skriver erotiske noveller på nettet? Det siger Conny.

Det var noget hen på festen, at Adam kom hen til mig. Adam er en fin og rar fyr på min egen alder, sidst i 50’erne, men hvorfor kunne Conny ikke holde sin mund? Det her er ikke noget jeg deler med alle og Adam har altid forekommet mig at været et meget korrekt menneske, ikke ligefrem den første, man diskuterer vilde sexfantasier med.
- Joo… det er ikke noget, jeg praler med, men jeg skriver af og til nogen til en hjemmeside, der hedder Naterotik.
- Javel, er det sådan nogen med: ”Naboens 17-årige datter, der har D-skål, lagde sig ned ved siden af mig i bikini og spurgte om jeg ville give hende solcreme?” lo Adam drillende.
Nå, Adam kendte de faste skabeloner, kunne jeg høre.
Jeg lo tilbage: - Du har det i dig. Jeg skriver lidt forskelligt. Der er historier, der bare er skæg og ballade. Det er dem, de fleste andre læser. Men så er der dem, jeg bedst selv kan lide. Realistiske historier. De er meget sværere at skrive. Overgangssituationer. Første gang dit og dat. Hvad får mennesker til at overskride grænser og hvordan er det? Det er mere min stil. Og sommetider fortæller jeg historier, som andre har fortalt mig. Du er velkommen.
- Hm. Spændende. ”Naterotik”, sagde du. Ja, man er fascineret af det med den første gang. Men hvad med den sidste?
Jeg var lidt forbløffet. Det havde jeg aldrig tænkt på. Adam så lidt vemodigt på mig og sagde så: - Jeg tænkte det nok. Vil du have historien om ”Det sidste knald”? Jeg snupper lige en Talisker, så får du den. Men jeg advarer: Det er slow sex. Der er ikke så meget tempo og vildskab, som man kan onanere til. Til gengæld er det en historie fra det virkelige liv…

Adam fortalte:

Jeg lagde armen om Pia i bussens mørke, lidt spændt på hendes reaktion. Var det her i orden? Vi var stadig der, hvor jeg kunne forsvare det som en kammeratlig gestus, men for mig var det noget mere. Jeg håbede, at hun havde det på samme måde.
Heldigvis besvarede Pia det med at lægge hovedet ind mod min skulder. Jeg nød varmen fra hendes krop og duften af hendes lange, brune hår. Vi sad lang tid bare tæt sammen ganske stille, mens bussens bevægelser naturligt gjorde, at vi blidt vuggede op og ned ad hinanden.

Det var midt på kursusugen. Vi havde været ude på et virksomhedsbesøg med afsluttende middag og havde en lang bustur i den mørke nat hjem til hotellet foran os.
Pia og jeg var havnet for os selv foroven i bussen. Vi var også de ældre i flokken, 50 plus. De yngre kolleger havde godt gang i en fest i den nederste del. Vi ville ikke blive savnet og jeg nød bare at sidde stille her med armen om en dejlig kvinde.
Vi havde det godt i hinandens selskab. Pia er et dejligt menneske, klog og fornuftig og lige ud ad vejen at tale med, både om fag og personlige forhold. Hun har et sødt smil og et flot, langt hår. Køn, omend ingen strålende skønhed, men det er jeg på den anden side heller ikke. Pia ler meget og får mig til at føle mig godt tilpas.

Pia og jeg kendte hinanden fra tidligere uddannelsesforløb og i al stilfærdighed haft et godt øje til hinanden. Men denne gang var vi rykket et skridt nærmere hinanden med en lang, dybtgående samtale. Vi havde det til fælles, at vi begge var gift med én, som ikke havde lyst til os.

Magten i et parforhold tilhører den, der har mindst lyst. Vi andre kan hoppe og danse og gøre os til, men vi er afhængige af den ligeglade, der ikke gengælder vores følelser.

I mit tilfælde blev min kone ramt af en depression, der fjernede hendes lyst til alt seksuelt, og den var ikke vendt tilbage. Jeg elsker min kone og vi har et meningsfuldt ægteskab, men hvor jeg stadig har en stærk og umiddelbart lyst til kys, kærtegn og sex, føler hun ingen trang til andet end det helt overfladiske. Jeg skal ikke nægte, at den vedvarende afvisning har tæret på mig. Lysten er der stadig, men jeg bryder mig ikke om tanken om massagepiger eller tilfældige sidespring. Så jeg har levet med frustrationen.
Pia på sin side har en dygtig og egentlig ganske rar mand, men han er opslugt af sine forretninger og ser hende ikke. Hun er ellers så sød, køn og appetitlig, så det er svært at forstå.

Så efter at vi havde sunget hver vores triste sang om ikke at blive set og begæret, sad vi nu stille sammen i bussen.
Samtalen havde mindet mig om det, jeg savnede så inderligt. Det var måske derfor, jeg listede mig til lige så langsomt at lægge armen længere ned omkring Pias ryg. Hun sad stille. Sov hun? Hun protesterede i alt fald ikke. Jeg trykkede hende tættere ind til mig, hun lagde sig længere ind mod mig.
Uendelig varsomt fik jeg den venstre listet ind under hendes arm og om på forsiden, langsomt op. Stadig ingen reaktion. Sov hun? Der var i alt fald ingen modstand, så jeg lod centimeter for centimeter hånden krybe op ad maven, til jeg nåede undersiden af hendes bryster.
Stadig ingen reaktion. Hun kunne umuligt ikke have mærket den hånd, men måske tænkte hun stadig, at det bare var en venskabelig hånd. Jeg følte mere og mere længsel efter at røre ved hende.
Jeg tog mod til mig, hulede hånden og landede den uendeligt varsomt på undersiden af Pias venstre bryst.
Da jeg ikke havde mærket et kvindebryst i lange tider, var følelsen af blødhed nærmest overvældende. Jeg måtte synke noget, men var det, jeg gjorde, nu også i orden?

- Er det okay? hviskede jeg. - Det kom lige over mig.
Pia kiggede op, jeg kunne næppe se hendes øjne i mørket, men hun nikkede. – Okay, hviskede hun hæst.
Vi kyssede blidt og stille, men længe. Jeg mærkede hendes smag og bløde tunge, lod en hånd glide gennem hendes lange, bløde hår.
Da hun havde drejet sig imod mig, måtte jeg slippe brystet med venstre arm – den var også ved at syre til. Men således opmuntret lagde jeg hænderne på hendes vidunderlige bryster forpå. Vi åndede begge tungt.
Pia lo stille.
– Det er længe siden, jeg har mærket sådan et par. Jeg har savnet det! tilstod jeg hviskende.
- Det er længe siden, mine bryster har mærket et par kærlige hænder. Og de har også savnet det, sagde Pia opmuntrende.
Jeg knappede Pias silkebluse lidt ned og lagde en hånd indenfor, skubbede bh’en lidt ned, så jeg kunne komme til. Det var skønt at mærke den tynde, bløde hud på de modne bryster. Jeg listede et par fingre indenfor bh’en, fangede venstre brystvorte mellem tre fingre og begyndte blidt at nulre det.
Pias venstre jordbær blev hårdt og fast mellem mine fingre. Vi trak begge vejret tungt, lyttede indimellem for at finde ud af, om nogen havde registreret, hvad der foregik.
Vi blev dristigere og fik knappet lidt mere op og trukket bh’en lidt mere ned, så jeg kunne komme til at lege med Pias to pragtfulde forlygter, vi kyssede lidt indimellem, jeg dukkede ned, slikkede på brysterne og suttede lidt på dem. Det var vidunderligt. Pia lo glad og stille ad mine kys og kærtegn.

Fortsættes HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER