LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Utroskab

Dato: 08.01.2019


Mit livs sidste knald, del 2
Har du ikke læst del 1, kan du gøre det HER

Resumé:
Adam, der er oppe i 50’erne, er på studietur med en kær, kvindelig kollega. I en bustur finder de ud af noget, da lyset er slukket.

Vi nærmede os hotellet, lyset i bussen blev tændt, Pia bragte rødmende tøjet i orden, vi prøvede at se ud, som om vi havde sovet.
Den yngre del af selskabet stormede ind i baren, mens vi spillede de gamle trætte folk, der hellere ville til køjs… de smilede venligt, men var nok bare lettede over ikke at skulle hænge på os.

Vi gik ærbart til hvert sit værelse for ikke at blive set, men otte minutter efter bankede jeg på Pias dør, efter at have frisket mig lidt op med tandbørste og deodorant. Jeg havde en flaske rødvin med som alibi.
Pia lukkede hurtigt op, som om hun havde ventet mig, hvad hun sikkert også havde.
Hun havde tændt for Leonard Cohen, der stilfærdigt kørte i baggrunden. Hun vidste, at jeg var glad for den gamle, canadiske jøde. Vi sagde ikke noget, men omfavnede hinanden og kyssede. Jeg trykkede hende tæt ind til mig. Hun lagde hovedet på min skulder. Varmen og blødheden fra hendes krop var overvældende.

- I’m your man… lød Cohens dybe stemme i baggrunden. Passende underlægningsmusik.

Jeg knappede igen Pias bluse op og lod hånden finde vej til hendes vidunderlige bryster, mens Pia begyndte at knappe min skjorte op. Blidt og klædte vi hinanden af, til vi stod kun i trusser og underbukser foran hinanden. Vi knugede hinandens hænder og så hinanden dybt i øjnene et øjeblik, inden Pia gik et skridt tilbage, slog dynen til side og lagde sig op i dobbeltsengen.
- Kom! sagde hun. – Elsk med mig. Få mig til at føle mig som kvinde igen, Adam!
Vi lagde os og holdt tæt om hinanden. Følelsen af Pias nøgne hud imod mig fik mig til at snappe efter vejret.

Normalt taler vi en del, men her var vi stille. Der var noget stort og rigtigt i det her, samtidig også noget forkert. Vi kendte hinanden godt nok til at vide, at ingen af os brød os om utroskab. Vi vidste, at dybest inde havde ingen af os ønske om at bryde ud af vores ægteskab. Og samtidig havde vi begge en sult i os efter bare et øjeblik at mærke sig elsket, afholdt. Vi længtes begge efter én, der ville holde om os, kysse, kærtegne, få os til at føle os begærede, bare et enkelt, frydefuldt øjeblik. Vi vidste, at det her var forbudt og dog uundgåeligt. Vi vidste, at det, der nu skulle ske, ikke måtte ske, men dog alligevel ville ske, og vi begge havde længtes efter det.

Pia rakte ud for at slukke lyset.
- Lad være. Jeg vil kunne se dig. Jeg vil se dine øjne og din smukke, nøgne krop, sagde jeg.
Vi lå længe stille sammen og så ind i hinandens øjne uden at sige noget. Jeg lagde hænderne om Pias skuldre. Blidt begyndte vi igen at kysse, jeg lod mine læber og tunge glide ned over hendes smukke nøgleben, hulningen ved halsen, som ikke har noget navn, og åh, igen de vidunderlige bryster. Pia tog imod det hele, indtil hun lod hånden glide ned over min brystkasse og ned. Jeg mærkede hendes fingre gribe om mit halvstive, nøgne lem. En skøn, næsten glemt fornemmelse.
Hele tiden havde jeg været en smule bange for ikke at kunne, når det kom til stykket. Min længsel var stor, men kunne jeg få den op at stå og tilfredsstille en moden kvinde? Jeg ville så nødigt skuffe hende, nu, da vi var kommet hertil.
Pia begyndte at kæle og onanere på min manddom, der langsomt rejste sig og blev stift, blodfyldt og dunkende. Vi smilede til hinanden.
– Det er skønt, det du gør, hviskede jeg. – En erfaren kvindehånd på rette sted.
Åh, hvor havde jeg savnet denne intime berøring. Følelsen af en kvindes ultimative anerkendelse af mig som mand.
Jeg lagde hænderne bag på Pias pragtfulde bløde baller, kærtegnede dem langsomt og omhyggeligt, først blidt, siden mere hårdt og krævende. Fornemmelsen af det bløde, levende kvindekød under mine hænder gjorde mig ophidset, samtidig med at Pia fortsat glad og smilende legede med min pik.
Jeg trak dynen til side for at kunne se hele hendes krop, bryster og mave og lår. Det var en moden kvindes krop, hun havde født og var lidt rund sine steder. Jeg var vild med det hele, rynker og løst kød og strækmærker, sådan som det var. I det øjeblik ville ingen nok så perfekt ung kvinde have tiltrukket mig mere. Det lyder måske mærkeligt, men sådan er alder.

Der var dog stadig noget, der manglede, så jeg stak tommelfingrene ind under trusseelastikken og begyndte at trække ned. Pia løftede hjælpsomt enden og hjalp med at få trusserne ned over sine ben. At trække trusserne af en kvinde har altid forekommet mig at være et stærkt øjeblik. Den sidste forhindring forsvinder. Alt ligger blottet.
Pias kusse lignede vel tusinde andre kvinders, en behåret, mørk trekant og en sprække, og dog forekom netop denne dusk hår og revne som selve porten til Himmerige.
Jeg lagde forsigtigt hånden på Pias venusbjerg, lod hånden køre rundt i cirkler, greb med to fingre om kønslæberne og lod dem glide mod hinanden. Et stilfærdigt ”svup” fortalte mig, at hun allerede var våd. Jeg lod en finger glide op i åbningen, i det våde og varme, fandt frem til den lille kirsebærsten og kærtegnede den blidt. Pia fik vand i øjnene og et længselsfuldt udtryk i ansigtet ved min berøring. Jeg fortsatte med at lege omkring den lille perle, der svulmede op og blev stor og blodfyldt. Pias vidunderlige kvindekrop blev mærkbart ophidset og varm, hun lagde sig tilbage med hovedet på puden og tog imod, mens jeg gjorde mit bedste for at finde ud af, hvad hun tændte mest på.

Efter nogle nydelsesfulde minutter fik Pia trang til at mærke mig oppe i sig. Hun rakte hænderne ud mod mig, og sagde: - Kom, Adam! Tag mig! Jeg vil mærke dig oppe i mig!
Længselsfuld og ophidset lagde mig mellem hendes spredte ben og satte pikken mod hendes åbning. Hun smilede til mig, da jeg begyndte at trænge ind i hende.
Jeg var nærmest grædefærdig af taknemlighed, da jeg begyndte at glide op i Pias bløde skød. Vi så hinanden dybt i øjnene hele vejen ind, til jeg nåede til bunds. Her dvælede jeg et øjeblik ved fornemmelsen af at være helt omsluttet af varm kvindelighed. Jeg begyndte den gammelkendte bevægelse frem og tilbage, ind og ud, roligt gyngende.

- Take this waltz… fortsatte Cohen ved siden af.

Den sødlige duft af sex bredte sig i rummet. Pia lukkede øjnene i nydelse under mine langsomme stød. Et saligt smil. Måske er det her mit livs sidste knald? kom jeg til at tænke på. Så må jeg hellere nyde det!
Jeg indsugede alle indtrykkene af Pias lækre, nøgne kvindekrop under mig, den skønne fornemmelse af at glide ud og ind af hendes skød. Det stærke i, at hun ville tages af mig – og at jeg nu tog hende, langsomt og grundigt.

Efter et stykke tid vendte jeg hende om på siden, hun var villig nok under mine hænder og jeg begyndte at bolle hende sideliggende bagfra, så jeg kunne stimulere hendes klitoris og hendes bryster, idet jeg nød den klaskende lyd, når min mave slog imod hendes bløde og fyldige baller. Efter et par minutters arbejde begyndte hun at stønne kraftigt, jeg stødte hårdere og lod langfingeren arbejde med hendes åbning.
- Jeg kommer nu, Adam! stønnede hun glad. – Åh, jeg kommer!
Pias stønnen blev kraftigere og gik over i en stille klynken, hendes krop blev gennemrystet af små kramper, inden hun med et lille gisp fik sin orgasme.
Stolt af at have tilfredsstillet denne vidunderlige kvinde, satte jeg mig selv op i sengen og begyndte at bolle Pia hårdt og hurtigt, og efter et minuts tid mærkede jeg, at udløsningen var på vej. Jeg stødte helt i bund og med et par vidunderlige spasmer sprøjtede jeg min sæd dybt op i hende.

Vi lå længe stille ved siden af hinanden og så hinanden ind i øjnene.
- Åh, Adam, det var skønt. Det er kropumuligt, men hvor var det dejligt at mærke en dejlig mand, som ville have mig som kvinde.
- Du er skøn. Jeg er vild med dig. Jeg er vild med, at du vil have mig her i din seng!

Vi faldt i søvn, tæt sammenslyngede, men jeg sov nu ikke så meget, jeg lå mere og sansede den varme, nøgne hud mod min. Indimellem vågnede hun, vi kyssede og kælede lidt, men faldt så i søvn igen.

Om morgenen lå jeg længe og nød synet af hende, mens hun stadig sov, inden hun slog øjnene op og så på mig med de kønne, brune øjne. Vi kyssede blidt igen, kælede forsigtigt, men efter et stykke tid vågnede det krævende hundyr i hende, hun rakte ned efter mig stadig afslappede lem og gav sig til at kæle for det. Jeg lagde mig om på ryggen og tog imod, også da hun kravlede ned, lagde sig mellem mine ben og tog min manddom i munden. Jeg nød synet af mit stive lem, der forsvandt ind mellem de to røde læber, følelsen af varme og fugtighed omkring mit pikhoved og Pias drillende øjne, der indimellem kiggede udfordrende op på mig.

Men efter et par minutter ville kvinden havde mere og satte sig på skrævs over mig og begyndte at lede min pik op mellem sine lår. Pikken strittede af glæde over at skulle op i sin kæreste veninde, kvindekussen.
Pia lod sig langsom glide ned over på mit stive jern og red mig, stilfærdigt gyngende, øjnene lukket i indadvendt nydelse, stak en hjælpende hånd ned for at stimulere kærlighedsknoppen og bringe sig selv på vej. Med et stille suk kom hun, et øjeblik inden jeg ikke længere kunne holde mig tilbage og fik en skøn udløsning dybt oppe i hendes varme og våde skød.

Cohen kørte stadig et sted i baggrunden: Hallelujah

- And even though it all went wrong
I'll stand before the lord of song
With nothing on my tongue but: Hallelujah

Pia og jeg mødes stadig af og til. Giver hinanden en langt og inderligt kram og i krogene hvisker vi stadig om vores lille hemmelighed. Vi kommer næppe til nogensinde at gøre det igen.

Men vidunderligt var det, mit livs sidste knald.

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER