LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Mand/mand

Dato: 31.08.2018


Militærakademiet

Obersten kommer!

- Stuen ret!

Lyset flængede mørket på tomandsstuen, da obersten trådte ind og brølede sin ordre.
De to 17-årige unge mænd missede med øjnene og prøvede at vikle sig ud af sengetæpperne og hinandens favntag, men det gik alt for langsomt til at det på nogen måde kunne skjules, hvad de havde haft gang i.
- Nå, bliver det til noget? Ret! gentog skolechefen, oberst Richard Richardson hårdt.
Kadetterne sprang ud på gulvet som de var, splitternøgne og med store, stive pikke.
Da de to stod ved siden af hinanden, var pikkene faldet til halv størrelse, men da de glinsede af fugt, var det tydeligt, at de lige havde været i aktion.
- Kadet Stevenson! Hvorfor befinder De Dem i kadet Johnsons seng? gøede den høje, muskuløse oberst.
- Øh… Johnson frøs, og så ville jeg prøve at varme ham… sir! forsøgte Stevenson.
- Tror De, jeg er idiot? Hvis Johnson frøs, så skulle han vel have noget tøj på først?
- Javel, sir.
Skolechefen iagttog de to flotte og sportstrænede unge mænd, den hvide Stevenson og den sorte Johnson. Han rakte sin korte spanskrørsstok ud og lod den glide op under kadet Johnsons sorte testikler, så op over undersiden af hans skaft. Han lod stokken vippe lidt op og ned, så Johnsons pik kom i bevægelse.
- Jeg kan se, at rygterne om at mænd af Deres race er ualmindelig veludrustet mellem benene passer, kadet Johnson. Det er jo en rigtig stor og flot kleppert, De har der.
Johnsons store, sorte jern rejste sig stolt ved blanding af omtale og berøringen af chefens spanskrørsstok.
- Tak, sir! stammede Johnson forbløffet.
Obersten flyttede sin stok over til Stevensons jern, lod den røre ved kuglerne og derefter kærtegne den halvstive stang.
- De er nu også meget godt med, kadet Stevenson, fortsatte obersten opmuntrende. – Et flot eksemplar. Et smukt våben af stor kaliber! Og stiv – så den passer godt til Deres navn.
Også kadet Stevensons hvide kæp rejste sig til fuld størrelse, da der blev talt om den.
- Javel, hr. oberst, lød det fra den lidt overraskede Stevenson.
- Jeg kan se, at De har haft ståpikke begge to, for at sige det rent ud. Hvad er der foregået? Og hvad er det for et blad, der ligger der på bordet? Med billeder af nøgne mænd? Har De været ved at masturbere? ”polere sømmet” som vi kaldte det i sin tid.
- Javel, sir! sagde Johnson flovt. – Det var det, der skete.

Tankefuld lod skolechefen sin spanskrørsstok køre op og ned ad de to unge mænds bagdele og gik derefter over til at give dem et par små svirp. Det sved en smule og et par røde striber tegnede sig på de unge mænds faste og sportstrænede baller. De unge mænd ømmede sig, men deres pikke strittede stadig op i luften og så kun ud til at blive endnu hårdere og fastere ved behandlingen.
- Hm. Ja, unge mænd skal jo have lov til at få taget trykket. Men i samme seng? Det er mod skolereglementet paragraf 17, stk. 2: Seksuel aktivitet på skolens område er udtrykkeligt forbudt. Hvad foretog De Dem? Ud med sproget! Hvis De aflægger fuld tilståelse kan vi måske klare det os imellem. Hvis De lyver, vil jeg indberette Dem og jeg bliver desværre også nødt til at fortælle det til Deres forældre. Ingen af Dem er jo fyldt 18 endnu!
Stevenson så ulykkelig ud ved tanken om at hans strenge og konservative forældre skulle få det at vide.
- Melder, sir, at kadet Johnson sad med et blad og legede med sig selv. Jeg satte mig over ved siden af ham og tog også mit lem frem og spillede den af.
- Hm, jamen, De lå jo begge i samme seng og lyset var slukket, da jeg kom.
- Ja, men så spurgte Johnson, om jeg havde lyst til at mærke, hvordan en rigtig negerpik føltes. Jeg var nysgerrig og begyndte at røre ved hans pik… og så rørte han ved min…
- Vis mig det. Præsenteer… pik!
Tøvende satte de to unge mænd sig på sengekanten og famlende begyndte de at lege med hinandens redskaber. Skolechefen smilede sadistisk.
- Javel ja. Det ser jo godt ud. Lystig leg mellem hormonfyldte unge mænd.
De to kadetter var stadig lidt usikre, men på en 17-årig har pikken sin egen vilje og stort set altid lyst, så begge de unge mænds ynglekæppe reagerede kraftigt på den andens berøring. Skolechefen så til et par minutter, mens de unge mænd langsomt blev opslugt af den lystfulde leg med hinandens stiverikker.
- Men hvad skete der mere? spurgte skolechefen omsider. - Da jeg kom ind, lå De jo med hovedet i hver sin ende af sengen?
Stevenson opgav enhver bortforklaring. - Javel, sir. Da vi var kommet godt i gang, foreslog Johnson, at vi skulle sutte den af på hinanden.
- Hvad vil det sige ”at sutte den af på hinanden”? spurgte skolechefen.
- At man tager den andens stive lem i munden og sutter på den, så den bliver så ophidset, at den til sidst sprøjter, sir!
- Hm. Vis mig det! knurrede skolechefen.
De to unge mænd var lidt forvirrede, men de kunne se på skolechefens ansigtsudtryk, at han mente det alvorligt, så de lagde sig i en 69’er med Stevenson øverst og hans sorte sengekammerat forneden.
- Ja, gør så noget ved det! sagde skolechefen utålmodigt.
Obersten trak vejret dybt, da Johnsons enorme sorte lanse forsvandt ind i munden på hans hvide kammerat, mens Johnson tøvede i den anden ende. Skolechefen lod sin spanskrørsstok suse ned over Stevensons faste hvide baller.
- Nå, bliver det til noget?
Stevenson ømmede sig, parerede ordre, slugte Johnsons lyserøde pikhoved og et stykke af den lange, sorte stav, så langt han kunne. Skolechefen betragtede dem et stykke tid. De to kadetter glemte lidt omstændighederne eller også ophidsede deres foresattes dominans og svirp med spanskrørsstokken dem yderligere. De var i alt fald hurtigt opslugt af nydelsen af at have kammeratens stiverik i munden. Pikhovederne gled ud og ind af de våde og glatte munde, tungerne gik på arbejde langs skaftet og kuglerne og pikkene var så stive, som de kun kan være på lystne og liderlige 17-års knægte. Stevensons hvide baller hævede sig op og ned i en hurtig pumpebevægelse, mens Johnsons sorte lem gik som et stempel ud og ind af hans våde mund.
Skolechefen betragtede Johnsons store slambert af en negerpik og Stevensons faste små baller med stor nysgerrighed. Men efter et par minutter sagde han: - Holdt! Træd ud på gulvet!
Modstridende afbrød de to kadetter deres leg og stod igen ud på gulvet, denne gang med rejste flagstænger, der stolt pegede lige mod himlen.
- Jeg er nødt til at vide lidt mere om, hvad der sker, før jeg udtaler mig. Kadet Johnson, vil De knæle ned her foran mig og – hvad var det, De kaldte det – ”sutte den af” på Deres oberst?
Obersten lynede ned og trak et kæmpelem frem. Kadetterne blinkede med øjnene. Obersten grinede og lagde selvbevidst sin hånd under den mægtige pølse og vippede med den.
- Vidste De ikke, at man kaldte mig ”Store Dick”? Den her har skam gjort mange små piger glade på bordellerne i Saigon, da jeg var i ”Nam”.
Skræmt og lidt fascineret knælede kadet Johnson ned og begyndte at tage chefens store svabergast i munden.
- Stevenson, hjælp ham! kommanderede obersten og trak sine bukser og underbukser ned. De to unge mænd knælede ned og begyndte at slikke chefens kugler og det lange skaft, til det var lige så vådt, som deres egne havde været før. Chefen gryntede tilfreds og stak agernet ned i halsen på kadet Johnson, så han var lige ved at kvæles, greb ham i de sorte krøller og begyndte at skubbe hans hoved frem og tilbage. Johnson var heldigvis rutineret og begyndte at udøve alt det, som mange ganges samvær med den anden unge mand havde lært ham om at sutte og sluge. Hans egen sorte kæp strittede fortsat af lyst, ligesom Stevensons stadig havde en voldsom og hård erektion. På sin egen måde virkede det ophidsende på de to unge knægte at blive tvunget til at slikke pik på en højerestående officers kæmpelem. Obersten opmuntrede de to knælende kadetter med små svirp på deres baller med spanskrørsstokken.
Obersten udbrød tilfreds, henvendt til Johnson: - Godt arbejde, kadet! Fortsæt!

Efter et par minutters energisk blowjob syntes skolechefen at det var tid til at prøve noget andet.
- Jeg hører fra kadet Clark, at han har set jer to i færd med at ”røvpule” hinanden i gymnastiksalens bruserum. Hvad er det – at ”røvpule”?
Stevenson så skrækslagent på obersten. - Det vil sige, at den ene af os stikker sin stive pik op i den andens endetarm, hr. oberst!
- Og?
- Ja, så kører man den frem og tilbage, indtil man sprøjter, sir! Måske kan man også lege med den andens lem samtidig, så han også kommer.
- Hm. Vis mig det!
De to kadetter var mere forlegne end før. Stevenson bøjede sig frem mod stuens bord og Johnson tog en tube creme frem.
- Først bearbejder man mandens bageste hul, sir, med fingre og creme, for at gøre det lettere, forklarede Johnson nervøst.
- Fortsæt!
Johnson tog en solid klat glidecreme og med øvede fingre begyndte han at smøre og åbne kammeratens bageste hul. Efter et omhyggeligt forarbejde var Stevensons endetarmsmuskel afslappet og åben, parat til at blive fyldt ud. Obersten nikkede som tegn på, at den sorte kadet skulle gå videre med manøvren og fortrak ikke en mine, da Johnson med et par onanibevægelser fik sin pik op at stå og satte den mod kammeratens røv og begyndte at trænge ind. Stevenson var tydeligvis i træning, for han tog den sortes stive lanse uden at sige et ord.
Efter et øjebliks pusten og stønnen fra begge unge mænd nåede Johnson i bund.
- Nå. Er det sådan, man ”røvpuler”? spurgte obersten nysgerrigt. - Jamen, så se at komme i gang.
- Javel, sir! Johnson parerede ordre og begyndte langsomt at lade sit enorme jern glide frem og tilbage i kammeratens stramme hul. Stevenson fik rejsning af bare ophidselse og med et nik gav obersten ordren.
- De har min tilladelse til at ”polere sømmet”, kadet Stevenson!
Stevenson begyndte at kæle for sit stive jern. Efter et øjebliks undren begyndte de to store drenge at nyde at være tilbage i den øvelse, som de havde udført så mange gange og som de havde været ved at varme op til, da skolechefen havde afbrudt dem.

Men lige som det var ved at blive allerbedst, lød skolechefens ordre:
- Hooldt! Trrræk lemmet …UD!
Lidt ærgerlig trak Johnson sit stive lem ud af bollevennens varme røv.
- Ræk mig cremen, Johnson, sagde skolechefen og trak bukserne helt ned. Hans tykke lanse vippede faretruende af ophidselse, da han begyndte omhyggeligt at smøre sin store manddom ind.
- Man skal ikke lade sine mænd prøve noget, man ikke selv vil! Buk Dem fremover, kadet Stevenson! kommanderede han og satte sin stive svans mod Stevensons lystfyldte analåbning. Lidt brutalt trængte han i bund, så Stevenson gispede.
- Kadet Stevenson har en kraftig rejsning. Vil De være venlig at tage den i munden, kadet Johnson, fortsatte skolechefen: - Lige til han sprøjter!
Optændt af det frække syn af obersten, der røvpulede hans gode ven, lagde kadet Johnson sig til rette, tog Stevensons stive lem i munden og begyndte at sutte, samtidig med at han med den fri hånd begyndte at lege med sin egen store, sorte knippel. I mellemtiden bankede obersten løs på kammeratens bagdel og fandt hurtigt en fast takt at lade sit lem glide ind og ud mellem de hvide baller.
– Anmoder obersten om at gøre det lidt hurtigere! stønnede Stevenson ophidset. Obersten nikkede ”modtaget” og satte farten op, mens Johnson forsat suttede løs på Stevensons hårde stang. I lang tid hørte man kun de tre mænds stønnen, slubrelyde fra Johnson, der suttede sin vens stive stang samt lyden af Stevensons baller, der taktfast klaskede mod oberstens mave i en hurtigere og hurtigere rytme. Efter et par minutter nåede Stevenson klimakset og med et brøl sprøjtede han sin sæd ind i sin sorte vens varme mund. Denne slugte rutineret Creme Fraichen cirka samtidig med, at hans egen sorte stav sprøjtede en ordentlig portion varm hvid sperm ud over hans sorte maveskind.
Obersten gryntede: - Fyr! og affyrede sin ladning langt oppe i kadet Stevensons tarm.

De tre mænd stod tavse et øjeblik. Et lille smil spillede på skolechefens læber, da han lynede sine bukser op.
- Som jeg sagde før, synes jeg det er bedst, at man ordner den her slags sager uden at blande andre ind i det, heller ikke forældre. Nu har De modtaget en straf. Agter De at fortsætte med denne aktivitet, selv om den strider mod skolens ordensreglement?
- Jeg er bange for, at det bliver svært at stoppe. Vi er begge meget afhængige af det, sir! stammede kadet Stevenson.
- Javel. Hvornår plejer De at gøre det her – ”røvpuling” som De kalder det?
- Som regel torsdag aften klokken ni, sir, sagde kadet Johnson: - Da er kammeraterne på de to nærmeste stuer på vagt og vi har fri og bliver ikke forstyrret.
- Javel. sagde obersten tankefuldt: – Skal vi aftale, at jeg fremover inspicerer Deres stue hver torsdag klokken ni for personligt at holde med udviklingen? Hvis De ikke ændrer adfærd, vil jeg gentage den straf, De har fået her i aften. Om nødvendigt resten af skoleåret. Er det forstået?
- Javel, hr. oberst! sagde de to kadetter i kor.
- Og tak, sir! tilføjede kadet Stevenson.
- Åh, sagde obersten velfornøjet. – Ikke noget at takke for. Det har såmænd været meget lærerigt. Jeg beslaglægger bladet her midlertidigt med henblik på yderligere variationer af  afstraffelsen. De kan få det igen på næste torsdag. Sov godt, soldater!

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER