LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Udnyttelse

Dato: 01.02.2018


Teenagere i Thailand, del 1

Anne fortæller:
For et års tid siden var jeg sammen med en flok veninder. Ud på aftenen – efter en del rødvin - blev vi enige om at fortælle hinanden om, hvordan vi havde mistet mødommen. Som de fleste fortalte det, var det faktisk sket ret tilfældigt eller uromantisk: I et igloo-telt på en festival, efter en klassefest, hvor de havde været fulde osv. Louise fortalte den mest farverige, som jeg har gengivet her på siden som ”Da mødommen røg på præstens datter”.

Et halvt år senere mødtes vi nogle af de samme veninder igen og kom – også efter en del rødvin – til at tale om sexuelle fantasier. Det var ret broget – også mærkeligt at høre om, hvad andre tænder på, fantasier, der ligger langt væk fra, hvad de fleste af os nogensinde ville praktisere. De fleste fortalte deres vanille-fantasier og vi morede os ved tanken om, hvilke lækre skuespillere og sportsstjerner, der havde været i vores hoveder, mens vores mænd lå og rodede mellem benene på os. Men nogle fortalte andre historier. Fantasier om dominans og tvang. Fantasier, der undrede os, fordi de repræsenterede noget frastødende, som lå langt fra vores værdier om kvindelig ligestilling og ikke-vold, og som alligevel fascinerede og ophidsede os.
Louise fortalte om en voldsom fantasi, hun havde haft som ung. Den handlede om, hvordan hun og veninden blev voldtaget af grimme, ældre mænd i Thailand. Hun syntes, den var væmmelig, men den vendte alligevel altid tilbage, hun tændte på den og arbejdede med den. Fantasien om at blive misbrugt kørte også i hovedet på hende flere gange, når hun var sammen med sin ellers søde, blide kæreste og siden også med den rare fyr, der blev hendes mand.
Efter at Louise havde delt fantasien med os andre midaldrende piger, gik hun hjem og fortalte manden om den, lidt spændt på, hvordan han ville reagere. Men hendes rummelige og humoristiske mand grinede bare og fortalte om nogle af SINE fantasier, og hvilke kvinder HAN havde været sammen med i tankerne. Så blev HUN sur og jaloux – og så brugte de i øvrigt weekenden på at dele hinandens fantasier – og det gav ny glød og glæde i dobbeltsengen.
Louise er i øvrigt arbejdsmæssigt gået i sine forældres fodspor og i dag mormor til to. Men fantasien her stammer altså fra dengang, hun var omkring 16 år:

--

Direktør Frederiksen og Tom skubbede Sisse og mig ind i et stort værelse, hvor der stod en dobbeltseng midt i rummet. En tropepropel snurrede i loftet. Der stod to natborde og et garderobeskab og der var en dør til et badeværelse, men ellers var det mest iøjnefaldende møbel en trefod med et videokamera, der var rettet lige mod dobbeltsengen. Der var ikke så meget tvivl om, hvad meningen var!

- Her skal I to småpiger så sove. Ja, og indimellem skal vi også lave noget andet, smilede den lille, tykke og halvskaldede direktør Frederiksen.
Tom grinede skævt og gjorde nogle meget malende bevægelser med hænderne og underlivet.
Jeg mærkede direktør Frederiksens hånd på mine baller.
- Sikke nogle fine små ungpigenumser, I har, sagde han. Kvinder bliver så tykke om bagen, men jeres små teenage-æblemåse er rigtigt lækre for sådan nogle gamle stødere som os, ikke sandt, Tom? Men nu er spørgsmålet, hvem af jer vil først? En ad gangen eller begge to? Og vil I strippe for os eller vil I hellere, at vi hjælper jer med at tage tøjet af? Begge dele vil være spændende, så I må selv vælge...
- Det her er en misforståelse. Hvor er Kim og Jesper? sagde Sisse uroligt.
- Kim og Jesper kunne desværre ikke være her i denne uge. Havde de lovet jer det? De er slemt glemsomme. Kim og Jesper, de flotte fyre. Ak ja. De støver unge, eventyrlystne piger som jer op på diskoteket i København, kører jer i sportsvogn, fylder jer med romantik og gratis spiritus, lover jer en spændende springtur til Thailand med alt betalt. Og så glemmer Kim og Jesper at komme til Bangkok, så I må nøjes med deres gamle, grimme onkler, nemlig Tom og mig. Men I har jo fået rejsen og opholdet på vores regning, og der er altså i det voksne liv ikke noget som en gratis frokost. Der skal betales på et eller andet tidspunkt. Og I to små, naive ribs har løjet for jeres forældre og sagt, at I er på cykeltur på Ærø, så ingen ved, hvor I er. Det er de faktisk forhold. Og nu skal der altså afregnes. Herregud, det er jo ikke så slemt. Hvis I er lidt søde ved Tom og mig, så er vi faktisk også ganske flinke…
- Kan vi ikke blive fri? sagde Sisse fortvivlet.
- Næh, nu har vi jo betalt jeres flybillet til Bangkok. Den var skam dyr nok. Så er det vel rimeligt, at vi får noget til gengæld. Nå, hvem vil først? Og skal Tom hjælpe jer med tøjet?
Den lidt mere muskuløse Tom grinede, lagde hænderne omkring livet på Sisse og begyndte at trække op i hendes t-shirt. Sisse skubbede ham forskrækket fra sig. Tom grinede og fortsatte, som om intet var sket. Sisse skubbede igen.
- Bliv fra mig, dit store svin, hvæsede hun.
Klask! Tom havde stukket Sisse en ordentlig en på kassen, så hun stod og svajede. Klask! Endnu et slag fra Tom havnede på Sisses kind, denne gang så voldsomt, at hun væltede om på sengen. Tom var hurtigt over min veninde og greb om hendes håndled med den ene hånd. Men den anden begyndte han at flå Sisses små shorts af. Hun sprællede, men han holdt hendes ben klemt sammen mellem sine som i en skruestik, mens han knappede hendes bukser op og lynede dem ned. Til sidst skubbede han Sisse tilbage i sengen og trak shortsene ned på hende. Jeg ville komme hende til hjælp, men Frederiksen holdt mig tilbage. Med et hårdt greb om mit håndled gik han de to skridt over til videokameraet og tændte det.
- Jeg kan lide at gemme mine søde sommerminder på film, forklarede han.
Sisse skreg og kæmpede for at komme op, men Tom var stærk og holdt hende fast, stak sin store næve ned mellem hendes ben og rev hendes hvide trusser i stykker, så han kunne komme til hendes åbning. Jeg kunne se rædslen i Sisses øjne, da Tom spyttede sig i hånden inden han stak to fingre ned i hendes skridt.
- Sikken en sød lille mis, din veninde har, sagde Frederiksen anerkendende. Tom bliver altid så ivrig når han ser sådan en ungpigefisse. Desværre går han lidt hårdt til den. Og jo mere modstand, I småpiger gør, jo værre bliver han, tilføjede han beklagende.
Tom havde fået knappet sine egne bukser op. Han trak dem ned og afslørede en stor og stiv pik. Han spyttede i næven igen, tog et solidt greb i stangen og gned den, så den var hård og glat. Så kastede han sig over Sisse, ind mellem hendes lår og plantede sit stive jern ud for hendes åbning. Uden videre greb han hende om livet og begyndte at trænge ind.
Sisse skreg i smerte og forskrækkelse, men det var som om hendes råb bare opmuntrede den midaldrende mand endnu mere. Tom trak Sisses ben op, så hendes ankler sad omkring hans ører, så det var umuligt for hende at rejse sig.  Frederiksen og jeg kunne se, hvordan han spændte musklerne i ballerne for at kunne støde helt i bund.
Sisses modstand var forgæves, efter et øjeblik var hele Toms store skaft begravet i Sisses skød og han begyndte at bolle løs, frem og tilbage, frem og tilbage gik det.
Med et stort RITSJ rev hans store næver hendes T-shirt i stykker, og han begyndte trække i hendes brystholder. Man kunne se et udtryk af smerte, inden hægten på ryggen heldigvis gav sig og han kunne trække bh’en af hende. Tom gryntede af tilfredshed til direktør Frederiksen.
- Ja, lad os se dine frække patter, lille ven!
Tom tog hårdt om Sisses blottede bryster. Hendes øjne var fulde af tårer af smerte og magtesløshed, men Tom pumpede løs uden hensyn.
Direktør Frederiksen smilede overbærende af scenariet: - Den kærlighed, den kærlighed…

Jeg kunne se hans bukser begyndte at bule ud. Direktøren tændte tydeligvis på at se min veninde blive brutalt voldtaget af sin ven.

Mens de to i sengen kæmpede og stønnede, vendte han sig mod mig og sagde: - Nå, min søde pige, vi skal jo også finde ud af noget. Som du ser, kan det være på den hårde måde. Det er ikke så meget min stil, men det kan jo naturligvis blive nødvendigt. Måske er det rarest for os begge to, hvis du samarbejder?
Sisses skrig og protester fra dobbeltsengen skræmte mig. Det var måske bedst at gå frivilligt med. Jeg sank noget og nikkede.
Direktøren smilede, - Flink pige. Jeg tænkte nok, vi kunne komme til forståelse.
Han slap min hånd: - Jeg vil gerne se dig uden tøj på. Du ser ud til at have en pæn skikkelse.
RITSJ! Direktøren havde grebet om min pæne blå sommerkjole, som jeg for en måned siden havde købt sammen med mor og flået den midt over! Med tre- fire ryk fik han den trukket helt af mig, så jeg stod chokeret kun i bh og trusser. Han smilede.
- Hovsa. Jeg blev lidt ivrig. Men hvor er du en fin pige! Nu skal du klæde dig helt af, mens jeg ser på og nyder synet.
Jeg stod usikker. Direktør Frederiksen morede sig tydeligt.
- Nu skal jeg fortælle dig, hvad du skal gøre, når du klæder dig af foran en mand. Stil dig en smule med siden til og tag øjenkontakt. Så tager du din bh af, bliv ved med at have øjenkontakt. Selvbevidst. Du ved, at du har noget, han gerne vil have fingrene i, men du trækker spændingen lidt ud... langsomme bevægelser.
Jeg prøvede at gøre, hvad han sagde. Han fløjtede og smilede.
- Fint. Du skal nok lære det. Sikke nogle fine små babser, du har der. Glæder mig til at lege med dem.
Tanken om, at den lille tykke mand skulle tage mig på brysterne, gav mig kuldegysninger. Men han fortsatte.
- Og nu dine små, søde trusser. Her skal du vende måsen mod manden, igen lidt med siden til og kigge dig over skulderen. Skub numsen lidt tilbage og træk trusserne langsomt ned… langsomt, så jeg får tid til at nyde synet af dine fikse trusser, der glider ned over rumpen og åbenbarer dine fine baller og mellemrummet. Du skal kigge mod mig og vise, at du ikke er bange for at vise dig frem. Åh ja… sexet lille pigemås... kan tænde enhver mand…
Jeg hadede ham… og et eller andet forbudt sted kildede direktørens umiddelbare og udtalte begejstring for og lyst til min krop mig også.
Sisses klagende lyde fra dobbeltsengen, hvis voldsomme knagen fortalte mig, at Tom stadig gik hårdt til den, mindede mig om, hvad der ventede mig, hvis jeg ikke var villig og samarbejdende. Så jeg gjorde mit bedste for at skyde ballerne tilbage og smile forførende.
Frederiksen kiggede på mig med næsten barnlig begejstring.
- Du er vel nok lærenem. Knæl nu ned… jeg har noget til dig. Han knappede bukserne op og hev en lidt rynket pølse frem.
- Her, den er til dig!
Jeg stirrede forskrækket på den. – Må jeg ikke blive fri? udbrød jeg.
Frederiksen rynkede brynene. Skræmt skyndte jeg mig at lægge mig på knæ foran ham og gribe om hans halvstive lem.

Den lille, tykke mand lænede sig til siden, drejede videokameraet over mod os. Jeg havde ikke meget øvelse i at give blow-jobs, men prøvede at kæle for hans testikler og for hans rynkede stang. Det lykkedes også at få den til at rejse sig nogenlunde. Direktøren gryntede tilfreds, proppede pikhovedet ind i munden på mig, greb om mit hoved og skubbede det ind over bananen. Jeg følte det væmmeligt og kvælende, men prøvede det bedste at sutte på hans lem, uden at få det for langt ind. Frederiksen var åbenbart tilfreds.
- Dygtig pige. Du har nok ikke prøvet det så tit, kan jeg mærke. Ja,ja, du skal nok få det lært, du får hele ugen til at øve dig.
Tanken skræmte mig, men Frederiksen stønnede tilfreds og efter et par minutter trak han mig i håret, så mit hoved kom lidt tilbage.
- Gab op! kommanderede han.
Direktøren greb om sit lem, foretog et par hårde ryk og sprøjtede en dosis varm sæd ud ind i munden på mig. Han nikkede.
- Slug det!
Jeg sank det på stedet. Det havde en kedelig smag.
Frederiksen grinede tilfreds.
- Det var godt, min søde pige. Jeg tror endda, at det blev nogle gode billeder!

Omkring samtidig kunne vi høre Tom sætte en sidste serie hårde stød ind på Sisse. Hun jamrede, da Tom udstødte et sidste brunstigt brøl og sprøjtede en dosis sperm op i min forsvarsløse veninde.

De to mænd tog kameraet og forlod soveværelset med ordene, - Nå, sov godt, småpiger. Se at få noget søvn. I morgen skal vi lege igen.
Låsen blev drejet om, kunne vi høre. Der var ingen vej ud.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER