LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Udnyttelse

Dato: 11.02.2018


Teenagere i Thailand, del 2
Har du ikke læst 1. afsnit, kan du finde det HER

Ved et selskab sidder en gruppe voksne kvinder og udveksler seksuelle fantasier, de har haft gennem tiden. Louise fortæller om en voldsom fantasi hun havde som ung: Som 16-årig er hun  sammen med veninden Sisse blevet narret til Thailand og sidder nu indespærret i den rige direktør Frederiksens hus. Direktøren og hans ven Tom er i gang med at udnytte teenagepigerne seksuelt.

Næste morgen begyndte, som om intet var sket. Døren til vores værelse blev låst op, og tjenestepigen Malee viste os hen til en spisestue, hvor der var dækket morgenbord.
Direktør Frederiksen og Tom havde netop rejst sig og smilede til os.
- Godmorgen, piger! sagde direktøren venligt. - Håber, I har sovet godt? Tom og jeg skal lige ordne nogle forretninger her i dag, så I har huset for jer selv. Men I kan jo gå på stranden, der er fin badestrand lige hernede. Og et par kilometer henne er der en landsby med et marked. I må gerne købe noget nyt tøj på min regning. Dao og Mali, vores to vagtmænd, viser vej og de har penge med til at betale for jer. Der ligger også en hyggelig bar på stranden – bare tag, hvad I vil have, jeg betaler. Så må I ellers hygge jer…

Vi fattede ikke et ord. Dagen før havde Tom voldtaget Sisse og direktøren havde tvunget mig til at give ham et blowjob. Og nu var manden så venlig og omsorgsfuld som en hyggeonkel.

- Åh, jo, tilføjede direktøren. – Det kan være, I får den ide, at I vil stikke af. Det er ikke nogen god ide. Jeg har jeres pas og billetter. De lokale, inklusive politichefen, er mine gode venner. Og derudover har jeg den aftale med Dao og Mali, at hvis I prøver at flygte, så må de bruge jer som de vil, hvis de fanger jer. To piger prøvede at lave det nummer for en måned siden – var det ikke Sus og Dot, de hed? Jeg tror faktisk, de ville have foretrukket Tom og mig, da de to fyre var færdige med dem. Går det helt galt, har jeg en ven, der driver et bordel i nærheden. Han vil sikkert gerne have jer to på menuen. Kønne, unge nordiske piger, der helst skal tages lidt hårdt, er i høj kurs…
- Og endeligt har jeg jo nogle videoer fra i går. Hvis I nu skulle finde på at fortælle nogen, hvad der er sket, så bliver jeg desværre nødt til at sende kopier til jeres familier. Og mon ikke dine forældre bliver kede af at se deres datter blive voldtaget af en brutal bisse i Thailand, Sisse? Og hvad mon præstemor derhjemme siger til at se lille Louise sutte pik af på en fed gammel mand – på et tidspunkt, hvor I ellers selv har sagt, at I var på cykeltur på Ærø? Næh, det er nok bedst for jer at blive her og holde ugen ud. Hav en rigtig god dag!

Det var svært for os at nyde morgenmaden, men Sisse og jeg blev enige om at prøve at overleve og få det bedste ud af det. Så vi gik på markedet og købte et par smarte kjoler – og rigtigt, de to vagtmænd betalte – og vi gik på stranden og badede og lå i solen. Der var også en fin strandbar, hvor vi fik et par pina coladas, alt betalt. Men Dao og Mali slap os ikke et øjeblik af syne og vi blev holdt langt væk fra andre turister.

Sidst på dagen kom direktør Frederiksen og Tom tilbage. De var i vældigt humør, og vi fik serveret kolde drinks på terrassen. Frederiksen underholdt og lavede sjov. Han var så venlig, at vi et øjeblik næsten glemte, at vi var hans slaver.
Men på et tidspunkt rejste han sig og sagde: - Nå, nu synes jeg, det er på tide, at I to tøsebørn tager jer et bad og gør jer lækre.

Det var ikke til diskussion, så lidt tøvende gik Sisse og jeg ind på vores badeværelse, tog bikinierne af og gik ind under bruseren. Frederiksen og Tom fulgte med og så på: - Hvor er I flotte, I to badenymfer. Glatte maveskind og bryster som opstoppernæser, lo Frederiksen. – Og sexede æblenumser. Det er mums filibaba for sådan nogle gamle hanhunde som mig og Tom, kan I tro.

Da vi havde tørret hår, kiggede vi efter vores tøj, men det var borte. Frederiksen og Tom stod i døren, kun i underbukser og lo: - Jamen, I får ikke brug for jeres fine nye kjoler de næste par timer. Vi kan skam godt lide at se jer nøgne. Sikke nogle fine, små missekatte, I har mellem benene. Men er de ikke flottere uden hår?
Tom rakte os en trimmer med et sjofelt grin. Meningen var ikke at tage fejl af. Vi skulle barbere os forneden. Der var ikke noget at stille op, så vores kønshår røg på et par minutter.
- Sjovt at se, men der er for mange stubbe. I skal være helt glatte, smilede Frederiksen. Tom rakte os en shaver og barbergel.
Jeg tøvede. - Jeg ved ikke, hvordan man gør. Jeg har aldrig barberet mig før…, sagde jeg nervøst.
- Nej, det tænkte jeg nok, men så må vi jo have hjælp, lo Frederiksen og kaldte på Malee.
- Tag den lille først, sagde Frederiksen. Jeg blev tvunget ned på en stol, Malee kom med et fad med varmt vand, vaskede mig og smurte mine hårstubbe ind i blødt sæbeskum, inden hun langsomt begyndte at rage mig helt glat. Hun skubbede mine lår fra hinanden, så hun kunne komme til. Anede jeg et lille, sadistisk smil på hendes mund? Tænkte hun på alle de thailandske kvinder – måske hendes egne søstre og kusiner – der var tvunget til at arbejde som sexarbejdere på bordel og blive udnyttet af europæiske turister? Og at der var en vis retfærdighed i, at det for en gangs skyld var unge europæiske piger, der blev udnyttet og misbrugt? Malee tørrede mig med et blødt håndklæde og smurte mig med creme, inden Sisse blev tvunget ned på stolen og berøvet de sidste stumper af sine kønshår.
- Rejs jer op, og lad os se på jer. Nej, hvor flotte I er med glatbarberede misser. Som små piger.
Tom og Frederiksen befølte vores friskbarberede skød med kendermine. Jeg rødmede af skam, prøvede at dække for mig, men mine hænder blev blidt, men bestemt taget bort.
– Nej, Lullepige, du har sandelig ikke noget at skamme dig over! roste direktøren. - Rigtig blød og fin i huden.
Han klappede mig kærligt bagi og fortsatte: - Jamen, I skal da også prøve at have fornøjelsen. Prøv at mærke, hvor glat den anden er. Det er virkeligt en lækker fornemmelse at mærke et nybarberet venusbjerg.
Vi tøvede, skulle vi virkeligt røre ved hinanden? Men meningen var ikke at tage fejl af. Hver gang vi tøvede eller prøvede at protestere, smilede Tom sadistisk og spillede med musklerne. Vi huskede godt voldtægten og de tæsk, Sisse havde fået dagen før. Så måtte vi hellere prøve at please vores to værter. Faktisk var jeg også en anelse nysgerrig efter at mærke, hvordan det ville føles at tage min veninde på kønslæberne – og hvordan det ville være, at en anden pige rørte ved mit skød.

Så vi rørte ved hinanden, i begyndelsen lidt forsigtigt. Frederiksen og Tom opmuntrede os til at tage ordentligt fat og mærke og kæle for hinanden. Vi turde ikke andet, så jeg lod fingrene glide op af Sisses skød, der stadig var lidt glat og fugtigt efter barberingen. Huden var så fin og tynd. Jeg mærkede min venindes fine fingre på mit allermest følsomme sted og til min egen forskrækkelse var det faktisk rart.
- Ja, det er dejligt, er det ikke. Og smukt at se på, to unge, nøgne, bløde kvinder. Prøv at sætte en finger indenfor i det varme og lækre. Og kys hinanden.
Jeg så tvivlrådig på Sisse, men hun nikkede sammenbidt og jeg huskede på vores aftale om, at vi hellere måtte samarbejde. At kysse en anden pige var vel stadig bedre end at få en endefuld af Tom, sådan som der blev truet med. Vores tunger mødtes blidt og igen måtte jeg modstræbende erkende, at det faktisk var en god fornemmelse. Vi trykkede os ind mod hinanden, måske også ligesom for at beskytte os og søge hjælp i den farlige situation. Jeg mærkede Sisses brede tunge, hendes bløde bryster og varme krop, hendes hånd på mit venusbjerg og det første fingerled på hendes langfinger, der fandt vej ind mellem mine kønslæber. Det var meget mod min vilje – men jeg blev faktisk en smule fugtig i skeden. Samtidig var det også lidt frækt at lade min egen finger gå på opdagelse i Sisses åbning. Den føltes varm og fugtig – og spændende.
- Tom, man siger, at der ikke er nogen, der ved, hvordan en kvinde vil have det, som en anden kvinde, sagde Frederiksen. – Skal vi ikke give tøserne chancen for en ny oplevelse?
Den lille, tykke mand tog mig i hånden, førte mig hen til dobbeltsengen og lagde mig ned.
– Så, sagde han til Sisse, - Nu vil Tom og jeg gerne se på at du giver din lille veninde en slikketur.
- Slikke Louise forneden? udbrød Sisse forfærdet. – Nej, aldrig i livet.
Frederiksen lokkede: - Åh kom nu. Det kan da ikke være så farligt. Se, hvor sød og blød, hun ligger der og venter på dig. I vil sikkert gerne, men tør bare ikke indrømme det…
- Jeg gør det ikke, sagde Sisse bestemt.
Inden hun havde sagt mere, havde den stærke Tom taget fat i hende, sat sig på sengen, lagt min sprællende, nøgne veninde over sine knæ og givet hende det første, sviende klask i numsen. Sisse skreg forskrækket og i smerte, men Tom grinede bare og forsatte med at slå. Ballerne blev gloende røde og tårerne stod ud af øjnene på min veninde. Frederiksen så til med en blanding af et grin og en beklagende mine. Omsider gav Sisse sig.
- Jeg skal nok! Jeg skal nok!
Tom rejste sig og Sisse krøb op i sengen til mig. Jeg nikkede til hende.
- Det er helt i orden, Sisse. Det er i orden.
Jeg lagde mig ned og spredte benene, Sisse lagde hovedet imellem mine lår og begyndte tøvende at lade sin tunge glide hen over min åbning. Jeg ville nødigt erkende det, men det var faktisk dejligt, så jeg besluttede mig bare for at tage imod.
Frederiksen roste og opmuntrede, samtidig med at han sørgede for at få det hele med på videokameraet. Han lo.
- Men nu skal Sisse jo ikke snydes. Nu skal I skifte. Lulle, du skal jo også have lov til at prøve, hvordan din venindes safter smager.
Tøvende byttede vi plads og gav hinanden et opmuntrende knus undervejs.
- Det er okay, hviskede Sisse.
Jeg dykkede ned og lagde munden mod Sisses glatbarberede trekant og satte forsigtigt tungen til.
- Nu ikke så genert, instruerede Frederiksen. - Bare gå til den. Hun vil sikkert gerne, din veninde. I er jo nysgerrige i den alder. Så gør det godt for hende.

Han og Tom havde trukket ned i underbukserne. De stod og grinede og legede med deres stive jern, mens de så på Sisse og mig, der nøgne lå og slikkede hinanden i dobbeltsengen. Af og til checkede de kameraet og zoomede ind og ud.
Forskrækket slikkede jeg løs på min venindes glatte skød, og efter et stykke tid slappede vi begge af. Det var godt nok noget nyt og anderledes, men også en god fornemmelse at mærke Sisses blødhed og udforske hudlapperne. Nu, da jeg alligevel var her, kunne jeg jo lige så godt gøre det godt for hende, så jeg fandt hendes klitoris og sugede den blidt ind mellem læberne. Og igen. Det var helt sjovt at lege med hende og jeg kunne mærke, hvordan hun blev mere og mere våd og åben. Kunne jeg ligefrem slikke hende til orgasme? Og ville det være forkert?
Men inden vi kom længere, afbrød Frederiksen og sagde, at nu skulle vi småpiger lege en anden numseleg. Jeg blev lagt om på alle fire og Sisse anbragt bag mig.
– Så, nu skal vi lave noget sjovt. Du skal slikke din lille veninde helt oppe bagi.
Igen et chok… Sisses tunge oppe i min… hun protesterede også, men Tom rørte på sig og så mærkede jeg min venindes varme og bløde tunge gå ind mellem mine baller. Det kildede. Min første reaktion var at snerpe numsen sammen, men så faldt direktørens hårde hånd på min ene balle.
- Ikke snyde, lød hans stemme, ikke snyde! grinede han.
Ballen sved, og jeg fandt mig i min skæbne. Sisses tunge fandt også frem til min ringmuskel, det kildede, men jeg måtte også indrømme, at det faktisk også var lækkert og ophidsende. Men det var ikke helt situationen at give sig hen til forbudte nydelser.

Efter et stykke tid skulle vi selvfølgelig skifte roller. Jeg prøvede at trække mig, men Frederiksen sagde beroligende – Slap af, Louise, Sisse har jo lige været i bad og er helt ren bagi.
Jeg sukkede og lod min tunge gå på opdagelse i mellemrummet mellem Sisses baller og fandt også frem til min venindes bageste hul og slikkede det vådt og glat efter bedste evne. Ikke så slemt, og igen ophidsende på en lidt pervers måde.
- Kæl nu for hendes fisse også, lød det fra Frederiksen.
Jeg adlød, nysgerrig og modstræbende på en gang, lod et par fingre glide ind mellem Sisses kønslæber og lod dem nulre omkring klitoris. Til min forbløffelse gav Sisse nogle klagende lyde, tydeligvis i nydelse.
- Fortsæt endelig, sagde Frederiksen glad. – jeg tror søreme, din lille veninde kan lide det.
Det var en syg situation, men jeg blev nysgerrig efter, om jeg kunne give Sisse en orgasme. Den kom også et minut efter. Små spasmer, en klemmen sammen om mine fingre i hendes skede og et lille hundehyl. Sisse væltede om på siden, rød i hovedet og flov og undskyldende.
- Jeg kunne ikke gøre for det, Louise. Det kom bare over mig.
Vi klamrede os til hinandens nøgne kroppe, det var det eneste opmuntrende i denne ydmygende situation.

Tom og Frederiksen grinede. Deres jern stod hårde og stive og strittede lige ud i rummet. De gned på dem.
- De unge tøser er så liderlige, lo Frederiksen, de skal bare lige hjælpes i gang, men så kan de til gengæld ikke få nok. Han vendte sig mod os. - Hvor var det sødt at se på. I er rigtigt gode. Men nu skal vi til en anden leg, for sagen er den, at Tom og jeg gerne vil lege lidt med jeres frække små teenagenumser. Faktisk vil vi gerne have vores stive tissemænd langt op mellem jeres bløde baller og op jeres lækre, stramme huller. Jeg håber, I er med på den? Nu har I jo lige selv haft tungerne deroppe og gjort indgangene våde og åbne, så det skulle gå nemt…

Pludselig gav jeg mig til at græde ved hele situationen, ved ydmygelsen og fordi jeg var bange for, at det ville gøre ondt og fordi jeg ikke vidste, om jeg nogensinde kom hjem igen.
Men Frederiksen sagde trøstende, - Ja, jeg ved godt, at det vist gør lidt ondt i begyndelsen, men mon ikke I småpiger efter et par gange vil finde ud af, at det også kan være dejligt at få den på den måde?

FORTSÆTTES HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER