LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pigesex

Dato: 21.10.2019


Terningen bestemte, kapitel 3 - del 1
Forfør din veninde
Har du ikke læst tidliger afsnit - så find dem HER

Resumé:
De tre veninder Tove, Lisbeth og Frida (fortælleren), singlekvinder i fyrrene, har en pigeklub. På et tidspunkt giver de sig til at læse erotisk litteratur for hinanden, bl.a. fra ”Naterotik”. Tove finder ud af, at der er for mange ord og for lidt handling i kvindernes egne sexliv. En terning skal bestemme, hvad der skal ske og det endte med at de tre pantertanter forfører Lisbeths flotte unge overbo Kenneth. Men terningelegen går videre...

Lisbeth, min herlige, varme og humørfyldte veninde skulle komme hjem til mig lørdag formiddag.
Og jeg var lidt nervøs. Terningelegen var meget grænseoverskridende. Det havde været en spændende lystrejse hver gang, men altid var der et sug i maven: Hvad ville der ske?

Denne lørdag var vi kun Lisbeth og mig. Tove var ude at rejse, men vi var enige om at gennemføre alligevel.
Som sagt var jeg temmelig nervøs. Den dag, vi havde været sammen med den lækre, unge overbo, Kenneth, var jeg på et tidspunkt blevet så ophidset, at jeg havde givet mig til at tage på Lisbeth og endda havde haft en finger op i hendes skød. Selv om det kun havde været et øjeblik midt i alt muligt andet, havde jeg alligevel fantaseret om det siden. Så jeg kunne godt tænke mig at prøve at komme videre og udforske pigesex. Men hvad tænkte Lisbeth? Hvis det gik galt, kunne jeg komme til at miste en god veninde.
Samtidig var jeg rigtig nysgerrig efter at prøve, hvordan det ville være at være sammen med en kvinde. Kæle for hendes bryster og lade hende tage på mine. Kysse og slikke og lege sammen. Tanken var ophidsende, men turde jeg, når det kom til stykket?

Lisbeth kom, og hun fik en krammer. Hun var i en flot orange sommerkjole, blød at holde om og duftede godt. Lisbeth og jeg er en smule runde, Lisbeth mest, men hun er glad, fuld af sjov og lige ud af landevejen. Så egentlig skulle jeg kunne sige det, som det var: Om vi skulle prøve at finde ud af noget… men det kunne jeg alligevel ikke. Pokkers, at jeg altid er så forsigtig og genert. Selv om terningelegen havde hjulpet mig med at overskride et par grænser, var det her alligevel for svært.

Nå, men vi satte og begyndte at dele en flaske Aperol Spritz. Nu var vi jo vant til at Tove var vores ”storesøster”, der satte dagsordenen, men nu var vi to pjattede og uansvarlige ”lillesøstre” alene hjemme, så vi indledte med at rakke lidt ned på vores venindes lidt irriterende og dominerende sider. Ikke meget, men en smule hyggelig bagtalelse.
- Nå, hvad så, sagde jeg, ligesom lidt henkastet, - skal vi spille terning, selv om vi kun er to?
Mit hjerte bankede. Hvad ville der nu ske?
- Ja, sagde Lisbeth, hvorfor ikke? Det har da været skægt de sidste par gange.
Reglerne var, at hver af os skulle fremsætte et ønske, og så lod vi terningen bestemme. Egentlig havde jeg lyst til at sige: Hvis det bliver alt fra et til seks, så tager vi tøjet af, går ind i soveværelset og elsker. Men det var for direkte.
Lisbeth var som sædvanlig den mindst generte og meldte ud: - Hvis det bliver fra 4 til 6 går vi ned i byen og køber et massageapparat til dig. En Magic Wand!
Uha, turde jeg det? Jeg havde aldrig prøvet massageapparater eller dildoer. Men det var selvfølgelig en lejlighed til at prøve… jeg turde i alt fald ikke sige, at jeg ikke turde! Og måske Lisbeth kunne hjælpe mig i gang.
Men jeg skulle ikke stå tilbage, så jeg sagde: - Hvis det bliver fra 1 til 3 går vi ned og køber et sæt frækt undertøj. Hver! Ikke bare pænt, men frækt!
Det havde jeg heller aldrig turdet, men jeg ville jo ikke stå tilbage.
Lisbeth grinede: - Fin idé. Jeg vil gerne se dig i bar røv og hofteholder!

Terningen rullede… jeg lukkede øjnene et øjeblik. 3! Så det blev altså frækt undertøj.
Vi tog min lille Citigo ned i byen, jeg havde luret en butik med et udvalg i sexet undertøj og sexlegetøj.
Der var en kvik ekspeditrice, der hjalp os med at se på forskellige sæt. Lak og læder var for meget, sort var heller ikke sagen, så vi fandt nogle frække og flotte hvide sæt.
- Skal I ud at forføre? spurgte ekspeditricen med et glimt i øjet.
Vi blinkede til hinanden: - Det kan man godt sige.
Sammen prøvede vi forskellige sæt. Vi valgte hver for sig et sæt hvidt undertøj med bh, hofteholder, trusser og strømper. Det var lidt frækt at se min veninde i de udfordrende kostumer. Da Lisbeth prøvede et sæt bundløse trusser, der særligt fremhævede hendes store behårede kusse, kunne jeg mærke uro i min egen og var glad for, at jeg var færdig med at prøve trusser, ellers kunne der let være kommet en våd plet.

Men som to fjantede skoletøser rendte vi rundt og pjattede og kom med frække kommentarer, indtil Lisbeth sagde til ekspeditricen: - Så skal vi også have en Magic Wand til min veninde.
- Hov, sagde jeg, det var ikke aftalen.
- Nej, men det var da heller ikke udelukket. Kom nu, Frida. Du trænger til at tage noget andet med dig i sengen end månedens bog, min søde pige!
Jeg bøjede mig, rødmede en del, da ekspeditricen spurgte, om den skulle pakkes ind og Lisbeth grinede og sagde: - Nej, hun skal bruge den med det samme.
- Jamen, god fornøjelse! fnisede ekspeditricen frækt, da vi gik.
- Fuld tilfredsstillelse eller pengene er spildt, grinede Lisbeth tilbage.

Hjemme i lejligheden igen blev vi en smule tavse. Hvordan kom vi videre?
Vi drak noget vin, blev halvsnalrede og satte os til at spille terning igen.
Men vi kunne ikke helt blive enige om forslagene, skønt der var flere forslag på bordet, bl.a.

1)   Vi går på værtshus uden trusser og prøver at finde en mand, vi kan flashe os for

2)  Vi går på værtshus og finder en flot mand, vi kan dele, hiver ham med hjem og giver ham hans livs oplevelse

Men det strandede på, at ingen af os rigtigt havde lyst til at gå i byen.
- Jamen, hvad så, når vi ikke har nogen mænd. Har vi så ”lesbisk aften” i klubben i aften? grinede Lisbeth.
Lige min tanke, så jeg hylede: - Ja, kan du måske se nogen mænd her? Men hvad skal man med mænd, når man har en veninde og et massageapparat? Og så kan vi i det mindste ikke blive gravide i utide!
Okay, lesbisk temaaften. Men var det kun noget, vi talte om, eller hvor langt ville vi gå?
Men vi blev enige om at tage det frække undertøj på med bh, hofteholder, trusser og strømper. Vi lagde make-up, spejlede os og rettede til og syntes vi var nogle værre ”duller”. Jeg roste Lisbets flotte, store bryster og hun sagde, at jeg havde en fræk røv.
- Hvis det er lesbisk aften, så skal vi se nogle film, der passer til lejligheden, sagde Lisbeth og hev min pc frem. Sammen fik vi den sat på YouPorn. Terningen viste, at jeg skulle bestemme, jeg lod blikket løbe over de forskellige muligheder for lesbiske film. Mon de havde en for begyndere? tænkte jeg. Jeg fandt en med fire smukke, helt unge piger alene hjemme. De ligger halvt nøgne i sengen og ser fjernsyn. De har lige været i bad, kan man se, for de har håndklæder om håret. De sidder tæt ved hinanden begynder langsomt at røre ved hinanden. Først rører de meget blidt og lidt genert for hinandens hår, skuldre og arme. De begynder at stryge henover hinandens ben og lår, bliver mere dristige og kærtegner hinandens små faste bryster og pigenumser. Så kysser de hinanden, man kan se tungerne mødes, de slikker hinanden bryster, spreder ben og slikker de små søde fisser, mere og mere, holder hinanden fast, deles om hinanden, sidder med lukkede øjne, bider sig i læberne, ryster og skriger og får orgasme. Blanding af nærmest jomfruelig ungpige uskyld og målrettet sex gør filmen smuk og fræk på én gang. Den gik lige i underlivet.

Lisbeth valgte den næste. Hun klikkede på en med modne kvinder med runde former - som os – der klæder hinanden af, pjatter, leger med hinanden, forfører, slikker bryster, åbner hinandens store, modne fisser, smækker hinandens venusbjerg og baller, så det dirrer, knæler mellem hinandens ben, sætter sig på hinandens hoveder og bliver slikket til udløsning. Våde tunger, våde fisser, flotte kvinder med modne bryster, tiltrækkende med runde, bløde former, man har lyst til at røre ved og mærke, kysse, slikke…

Jeg var våd mellem benene og skævede til Lisbeth. Hun sad roligt og trak vejret dybt uden at sige noget, helt opslugt af filmen. Vi lod den køre og så en til af samme slags.
Men det var Lisbeth, der afbrød og fandt terningen igen. Med et glimt i øjet sagde hun: - Okay, vi slår om, hvem der skal være ”tøsen uden trusser”. 1-3 så skal du smide trusserne og gå med bar røv. 4-6, så er det mig, der kommer til at gå bundløs!

Tør Frida nu også det?

FORTSÆTTES HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER