LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pigesex

Dato: 21.10.2019


Terningen bestemte, kapitel 3 - del 2
Forfør din veninde - fortsat
Har du ikke læst tidliger afsnit - så find dem HER

Resumé:
Lisbeth og Frida (fortælleren) holder pigeaften, hvilket udvikler sig til et terningespil om hvad de skal gøre ved hinanden. I det forrige afsnit var de i byen sammen og købe frækt undertøj og en Magic Wand, nu er de hjemme igen og i gang med terningespillet...
Sidste afsnit sluttede med: Men det var Lisbeth, der afbrød og fandt terningen igen. Med et glimt i øjet sagde hun: - Okay, vi slår om, hvem der skal være ”tøsen uden trusser”. 1-3 så skal du smide trusserne og gå med bar røv. 4-6, så er det mig, der kommer til at gå bundløs!...

Det var jeg helt med på. Da jeg løftede bægeret, lå der en étter! Jeg havde tabt, men var ikke ked af at trække trusserne af og blotte min fisse for min veninde. Jeg var ligefrem dristig nok til at skyde underlivet lidt frem og sige: - Var det den her, du ville se?
Lisbeth lo frækt: - Den er flot og fræk, men du har ikke noget, som jeg ikke har. Og den føles sikkert på samme måde både udvendigt og indvendigt!
Hvad mente hun? Men inden jeg kunne se hendes ansigt, gik hun rundt om mig og nev mig så frækt i måsen. Jeg tjattede efter hende og vi grinede, hun klaskede mig bagi et par gange, jeg slog ud efter hende uden held. Vi blev lidt røde i hovederne og forpustede.

Nu var det mig, der bestemte, at terningen skulle afgøre: Hvem skal smide bh’en? Med en femmer var det Lisbeth, der tabte. Langsomt trak hun sin fine, hvide brystholder af og afslørede sine store, flotte bryster.
Jeg gik tæt på. - Må jeg røre? spurgte jeg åndeløst.
Hun nikkede. Jeg lagde hænderne på de store, bløde meloner og kælede lidt. Vi stod stille og trak vejret dyt. Vi fornemmede begge, at vi var ved at overskride en grænse. Turde vi? Jeg tøvede en smule…
For at komme videre greb Lisbeth terningen.
- Hvis det er 1-3 skal du slikke mine bryster. Hvis det er 4-6 skal jeg slikke dine. Er det i ordne? Sig til, hvis det er for meget…
- Det kunne være spændende, smilede jeg frækt. (Havde jeg været ærlig havde jeg skreget: YES!!)

Det blev en 2’er, så vi rejste og begge op. Jeg lagde igen hænderne på Lisbeths flotte, modne frugter, hun lagde hænderne om mine baller, da jeg for første gang i mit voksne liv satte læberne til en anden kvindes bryst. Lod tungen glide forsigtigt rundt om brystvorten, inden jeg omsluttede den med læberne og sugede blidt. Lisbeths store, brune brystvorte rejste sig og blev hurtigt hård og fast. Jeg trak let i den med tænderne. Lisbeth lo en dyb latter, jeg skiftede bryst og fik hurtigt det andet jordbær gjort stift og ophidset. Det var skønt og mindst lige så ophidsende for mig som for Lisbeth. Jeg suttede og slikkede et par minutter, til hun hæst sagde: - Nu er det vist min tur.
Jeg lænede hovedet tilbage og lod hende knappe min bh op og trække den af mig. Et øjeblik efter havde jeg fornemmelsen af en blød kvindetunge på min venstre brystvorte og en blid, men målbevidst hånd på mit højre bryst. Et svagt, men ophidsende bid i vorten, et sug af hele brystvorten ind i min venindes bløde mund, våd og varm. Allerede inden hun gik i gang med at bearbejde det andet bryst var jeg som gelé i hele kroppen.

Lisbeth slap, men kun for at gribe mig om hovedet og lægge sine læber mod mine, vores tunger mødtes allerede udenfor og snoede sig om hinanden i en vild dans, vi sugede og slikkede og pressede os tæt ind mod hinanden. Jeg mærkede hendes blide, men målbevidste kvindefingre på mit venusbjerg, hvordan de hulede sig og lod mine kønslæber køre mod hinanden, inden hun skilte dem ad.

Et sekund meldte der sig min gamle generthed og hæmmethed, så jeg stivnede.
Lisbeth mærkede det og sagde: - Slap nu af og tag imod. Lad være med at være snerpet. Indrøm bare, at du har lige så meget lyst, som jeg har. Og jeg har enormt meget! Lige siden du satte fingrene op i min fisse den aften, vi knaldede med Kenneth, har jeg drømt om at gøre gengæld og komme i trusserne på dig, min søde ven. Jeg vil faktisk gerne mærke din blomst lige nu…

Lisbeth havde lyst til at gå i seng med mig! Hendes ord gjorde, at jeg slap tøjlerne og gav efter for lysten. Jeg mærkede min venindes langfinger glide over mit trusseløse underliv og op i min fisse, der allerede længtes efter hendes berøring. Lystfølelsen var så enorm, at jeg var lige ved at skrige af fryd og ophidselse.
I hele verden eksisterede der kun vores tunger mod hinanden og Lisbeths langfinger i min våde, lystfyldte grotte…

Lisbeths langfinger gjorde underværker i min fisse, der var våd og åben som bare det. Hun måtte supplere med en finger til. Hun trykkede opad mod oversiden af skeden, et sted, der bare tænder mig enormt, så lod hun fingrene glide tilbage rundt om min klitoris.
Med følsomme fingre fik hun elektriske strømninger sendt rundt i hele kroppen på mig.
- Hjælp! stønnede jeg, - den går på mig nu…
Og sandelig havde det kun taget et kort øjeblik inden en orgasme rullede ind over kroppen på mig. Store varme bølger greb mig og førte mig langt ud i verdensrummet. Jeg klamrede mig til Lisbeths store, bløde krop for ikke at falde om. Hun lo en dyb latter.
- Nå da, Frida, der var nok meget opsparet lyst, der lige skulle ud der… ha ha… hvor var du flot! Kom, lad os gå ind i seng.

Halvt bevidstløs lod jeg mig føre ind i mit soveværelse og lod mig falde ned på sengen. Lisbeth lagde sig ved siden af mig og vi begyndte at kysse og kæle igen.
Denne gang var det mig til at gå på opdagelse. Jeg slikkede og bed i de store fyldige bryster, kærtegnede den store, bløde kvindebagdel, inden jeg lagde mig med hovedet mellem hendes ben. Lisbeth spredte benene og lagde sig godt til rette, da jeg trak de nye, hvide trusser til siden.
Hvad blev der af den generte og snerpede pige, nåede jeg at tænke, inden jeg satte munden mod Lisbeths fremstående venusbjerg. Min veninde har en ordentlig, frodig måtte, men det var let nok at finde åbningen og begynde at slikke langsomt nedefra og op. Hun smagte af tør hvidvin, tænkte jeg, og prøvede at bruge min tunge sådan som Lisbeth havde gjort på mig før.
Lisbeth lo. Jeg elskede klangen af den latter. Frigjort og glad.
- Bare tag for dig af retterne, grinede hun, det føles skønt… åhja, sådan der… hmmm…
Det her var skægt, tænkte jeg, bare et par små slik med tungen på rette sted og så sætter du hele det store, frodige kvindebjerg i bevægelse.
Men skønt Lisbeth nød det, afbrød hun alligevel og flyttede sig.
- Nu skal du prøve dit nye legetøj, Frida, grinede hun og hev min Magic Wand op af posen fra sexbutikken.
Jeg glippede med øjnene, da jeg pakkede den ud. Skulle jeg have det enorme vibratorhovede op i mit underliv?
Lisbeth grinede: - Kun hvis du er meget liderlig… tricket er de stærke vibrationer. Det giver store orgasmer… kunne du tænke dig sådan en? Nu skal jeg vise dig...

Lisbeth fandt sin egen massagestav frem: - Din skal først lade op, inden den kan bruges. Men til gengæld så kan denne kalorius længere og hårdere end nogen mand, jeg nogensinde har haft i min seng, lo hun, og den ligger sig ikke om på den anden side og giver sig til at snorke bagefter!
Hun lagde sig velbehageligt til rette i sengen, lagde sig tilbage på et par puder og tændte for vibratoren og anbragte den mod sit underliv. Stavens kraftige rystelser forplantede sig til hele sengen, syntes jeg. Lisbeth lagde hovedet tilbage og lukkede øjnene i nydelse: - Åh, det er skønt… hmmm… du kan godt glæde dig… prøv at holde om den.
Tøvende lagde jeg hånden på den rystende sexmaskine. Lisbeth viste mig, hvor hun helst ville have den.
- Sådan, skat… du må presse lidt mere… åh ja… der er også et hoved, der kan nå g-punktet, det skal jeg vise dig en anden dag…

Det gik hurtigt med at få bygget en orgasme op på min veninde, der snart efter var helt væk i sin egen liderlige nydelse. Selv om det kun var få minutter siden, jeg havde slikket hende til udløsning var hun helt klar igen.
– Åhhh, jeg er bare så tændt… du gør det godt… skøønt… åh, jeg kommer, jeg kommer… hjæælp, lo Lisbeth, selv om det ikke lige lød som om hun havde brug for hjælp.
Hun skreg og hvinede, da udløsningen rullede ind over hendes fyldige krop, hun kastede hovedet fra side til side, nev sig selv i brysterne og gik i bro, så hun hævede bagdelen et godt stykke fra madrassen.
Så udstødte hun et råb, da orgasmespasmerne gennemrystede hende og hun sank tilbage i puden i dyb tilfredsstillelse.
Et par minutter lå hun bare med lukkede øjne, indadvendt i nydelse og hivende efter vejret. Så slog hun øjnene op og så grinende på mig.
- Så, Frida, nu er det dig. Læg dig om på ryggen, så skal du få en luksustur, du sent glemmer.
Nysgerrigt lagde jeg mig på ryggen, skød en pude ind under numsen og spredte benene, mens min veninde grinende tændte for det, der snart skulle være mit kæreste legetøj. Jeg lukkede øjnene, da Lisbeth satte sextryllestavens vibrerende hoved mod mit underliv og jeg begyndte at mærke skønne fornemmelser, jeg ikke havde mærket før…

Efter at Lisbeth med fingre, tunge og massagestav havde givet mig den vildeste orgasme, jeg kunne huske, lå vi natten igennem nøgne i hinandens arme. Vi kunne slet ikke holde os fra hinanden, igen og igen skulle vi med læber, tunger, fingre og massagestav udforske hinandens bryster, baller, munde og skød. Vi var helt umættelige og kom fire gange hver… den sidste gang om morgenen, hvor vi lå nøgne og svedige side om side i sengen med hver vores vibrator presset mod vores mest kvindelige dele for at se, hvem der kunne komme hurtigst og dybest.

Åh, for en nat… og det var kun begyndelsen.

FORTSÆTTES HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER