LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pigesex

Dato: 21.10.2019


Terningen bestemte, kapitel 3 - del 3
Forfør niecen
Har du ikke læst tidliger afsnit - så find dem HER

Resumé:
Lisbeth og Frida (fortælleren) har haft en hed dag og nat sammen, hvilket var udslaget af at de lod terningen bestemme hvad de skulle gøre ved hinanden, for pigesex havde de begge haft lyst til at prøve, der var bare lige det med, at det var svært at kaste sig ud i. Tove, deres veninde var dog ikke med, da hun var på ferie.

Tove var lidt sur, da vi chattede sammen over nettet og hun sad i Thailand og fandt ud af, at Lisbeth og jeg havde haft en hed pigeaften sammen, hvor Lisbeth ikke alene havde introduceret mig til en ny sengekammerat, nemlig en Magic Wand, men at vi også havde haft en omgang skøn pigesex. Lidt jaloux var hun, men ikke mere, end at hun nød at få os til at fortælle historien i alle detaljer.

- Uh, bare jeg havde været der. I to frække piger! sagde hun, let beundrende: - Man kan da ikke lade jer være alene hjemme.
Vi grinede og spillede uskyldige: - Det var ikke os, det var terningen, der ville!
- Vent I bare, til jeg kommer hjem, truede hun. - Så skal I få!
Tove var dog ikke mere jaloux, end at vi fik lov til at låne hendes families fælles sommerhus i pinsen. – Så kan I øve jer lidt med hinanden, lo hun sjofelt: - Husk at få terningerne med. Og husk, at jeg vil have alle detaljer bagefter…

Vi tog glade afsted sammen og så frem til et par hyggelige dage. Vejret var godt og sommerhuset fint. Men da vi kom derop, fandt vi ud af, at vi ikke havde sommerhuset for os selv. Toves 21-årige niece, Fie, regnede også med at bo der. Et par dage før var der sket det, at hendes kæreste havde slået op med hende. De skulle have være afsted sammen i pinsen og hun havde lejet sit værelse ud gennem AirBNB, så hun havde aftalt med den ene del af familien, at hun kunne bo i sommerhuset. Samtidig havde Tove lovet det ud til Lisbeth og mig. Lidt en dobbeltbooking, men vi blev hurtigt enige med Fie om, at der var rigeligt plads til os alle tre.

Fie var en køn, langhåret pige med et blidt og venligt væsen. Ved første øjeblik kunne hun forekomme meget ung og naiv, men hun var på ingen måde dum, tværtimod var det, som vi først troede var naivitet i virkeligheden en stor ligefremhed og ærlighed.

Hvor jeg i grunden altid havde tænkt, at jeg var til mænd, havde min hede elskovsnat med Lisbeth pludselig rystet min verden. Var jeg i virkeligheden til kvinder? Jeg var ganske vist ikke forelsket i Lisbeth, men jeg indså pludselig, at jeg var tiltrukket af kvindelige former, at jeg havde lyst og glæde ved at røre ved bryster og baller og at pigesex havde givet mig nogle særdeles lystfyldte samlejer og kæmpeorgasmer. Jeg var forvirret, men åben og nysgerrig efter at udforske denne nye verden og så frem til, hvordan terningen kunne forene Lisbeth og mig og måske også siden Tove på ny og overraskende måder. Hvordan mon Tove var i sengen, tænkte jeg. Hvordan mon hendes bryster føltes og hvad smagte hun af?

Min nye bevidsthed om, at man faktisk godt kunne have sex med andre kvinder gjorde, at jeg så på Fie med andre øjne. Hvor jeg før ville have set en køn ung pige, så jeg nu på hende som sexobjekt. At se på nogen som sexobjekt betyder, at man ser på enkeltdele: Hendes glatte hår, de kønne øjne, det glade smil, lyden af hendes venlige stemme. Men også at jeg lurede lidt, når hun tog solbad i bikini foran sommerhuset: Under de små bikinitrusser var der en fiks lille pigenumse, som jeg godt kunne tænke mig at lade min hånd glide over og bikinitoppen skjulte kun delvis et par pæne, faste ungpigebryster, som jeg godt kunne tænke mig at lege lidt med. Da hun skiftede tøj, fik jeg også et glimt af den sødeste mørke mis mellem hendes ben. Jeg drømte lidt om, hvordan det mon ville være at lege med den lille kat og få den til at spinde velfornøjet. Og dog vidste jeg, at det næppe var særlig realistisk. Fies unge krop tiltrak mig, og måske havde jeg bare lyst til selv at have en ung og glatte krop med faste bryster og baller igen. På den anden side var jeg ikke ked af det, jeg havde fået med alderen: Erfaringen og modet til at overskride grænser sammen med veninderne. Derfor var det vel tilladt at være glad for at kigge på og fantasere om at få lov til at lægge hånden på pigens baller, stryge hendes hår og kysse hende og smage hendes friske smag på mund og med tungen oppe i den unge, friske fisse.
Jeg kunne ikke slippe tanken om at lege med den kønne ungpigekrop. På den anden side var hun næppe uerfaren og jeg var også realistisk nok til at indse, at vi fyrreårige lidt runde og rynkede madammer næppe var unge Fies drømmeideal. Men hvad, man har jo lov til at fantasere. Det skader ingen.

Lisbeth havde ligget ude på en solvogn og brunet sine spejlæg, glad, splitternøgen og mægtig. Jeg sad i skyggen og læste en bog, men var gået ud til Lisbeth med et glas vand og noget solcreme. Vi havde kysset et øjeblik, inden hun lagde sig igen. Fie lå på den anden solvogn i sin bikini – den yngre generation er mere blufærdig end os gamle.

Lisbeth gik ind i huset for at gå på toilet eller lave kaffe. Fie vendte sig mod mig: - Er I lesbiske? spurgte hun uden videre. Jeg fik et chok. Følte mig afsløret. På den anden side ved jeg, at Fies årgang har mindre fordomme på det punkt end min. For mig kunne det være en skandale, hvis det kom ud. For Fie var det bare en konstatering af tingenes tilstand på linje med om jeg gik til yoga eller samlede på strandskaller. Jeg tænkte, at det var bedst at være ærlig, ligesom Fie selv var.
- Faktisk ved jeg det ikke helt. Det er ret nyt for mig, for jeg har kun haft mandlige kærester indtil nu. Men for to uger siden prøvede jeg at have pigesex med Lisbeth.
Jeg fortalte om terningen, der havde skubbet os ud over nogle grænser. Men at terningen måske mest havde fået os til at gøre noget, vi i forvejen havde lyst til, men bare aldrig havde turdet. Om hvordan det havde været at skubbe sig selv ud i noget nyt og spændende og hvordan det havde gjort godt.

Ærlighed har den fordel, at den afvæbner. Nu havde jeg blottet mig som den, jeg var, og det føltes helt rart at vedgå det.
Fie sagde: - Jeg ved ikke med mig selv. Nu har jeg været kæreste med et par fyre, men ærlig talt er jeg lidt nysgerrig efter, hvordan det ville være med piger. Hvordan er det? Du har prøvet begge dele…
- Tja, det er svært at forklare. Det har været dejligt at gøre det med en anden kvinde, men jeg tror man må mærke efter, hvad der siger en noget. Det kan man vist aldrig sige på andres vegne.
- Jeg tror, jeg er lidt biseksuel.
- En australsk undersøgelse viser, at alle kvinder tænder en smule på at se kvinder have sex. Men om det betyder, at vi alle er biseksuelle er ikke sikkert.
- Vil du vise mig, hvordan det er? Jeg kunne godt tænke mig at prøve det, og I virker rigtigt søde…
Mit hjerte tog et hop. Det er ikke altid til at bære, når ens vådeste drømme er ved at blive til virkelighed.
- Hm. Joo... men vi er jo lidt gamle til dig. Du er 21 og vi er midt i fyrrerne. Har du ikke mere lyst til nogen på din egen alder?
- Det kan godt være, jeg er mærkelig, men jeg synes I er lidt spændende. I har nogle flotte store og modne kroppe. I er rigtige kvinder og ikke bare piger som mine jævnaldrende. Og I har en masse ro og livserfaring som dem på min egen alder ikke har. I er kloge og søde at snakke med, og så har jeg tænkt på, at I begge to har gået og kigget sådan efter mig, især når jeg klædte om, så jeg tænkte, at I måske også havde lyst til mig…
Jeg kunne mærke, at jeg blev rød i hovedet. Jeg var blevet fanget i at lure på den unge pige.  På den ene side havde jeg al mulig lyst til at kæle for Fies søde pigenumse og de små, faste bryster, glatte hendes hår og smage hendes mund og ungpigefisse. På den anden side var det dog lidt risikabelt. Ville hun alligevel stejle ved at røre ved min lidt for tykke og rynkede krop og de bryster, der hang lidt rigeligt?
Lysten og nysgerrigheden sejrede.
- Hm… vil det sige, at du har lyst til at prøve… at være sammen med…
Fie rødmede også. - Synes du, det er for meget, jeg var bare nysgerrig, og når I åbenbart vidste noget om, hvordan det var… du må undskylde…
- Nej nej. Jeg var helt panisk over, om hun skulle smutte af krogen, nu, da hun var her.
- Hør her. Du har fuldstændig ret. Jeg har gået og kigget på dig og tænkt, at du var en ung og spændende pige, og fantaseret om vi kunne finde ud af noget sjovt og lækkert sammen. Hvad med at vi prøver lige så stille at røre lidt ved hinanden. Så kan du mærke efter, hvordan det er. Og så må du endelig sige til, hvis du ikke vil mere.

Lisbeth kom ud ad døren.
- Er det her noget, man må være med til, eller er det noget, I to vil have for jer selv?
Jeg kiggede på Fie. Hun blev igen rød i hovedet, slog blikket ned og sagde: - Jeg kunne godt tænke mig at være sammen med jer begge to, jeg har altid spekuleret på, hvordan det ville være med en trekant, hvis det er i orden med jer?

I orden?! Du aner ikke, hvad du beder om, Fie!

FORTSÆTTES HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER