LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pigesex

Dato: 21.10.2019


Terningen bestemet kap. 3, del 4
Niecen vil gerne forføres
Har du ikke læst tidliger afsnit - så find dem HER

Resumé:
Lisbeth og Frida (fortælleren) er med i en klub for modne piger, hvor man er blevet enige om at udforske nyt seksuelt landskab. Terningen bestemmer, hvad kvinderne skal gøre. Lige nu er de to fyrreårige singler havnet i en sommerhus med den 21-årige Fie, der lige har fortalt, at hun vil være med i legen.

Hvordan kom vi videre? Skulle vi bare kaste os over hinanden og råsnave eller skulle vi prøve at opbygge en stemning?
Terningen måtte afgøre det.

Vi forklarede reglerne til Fie: Hver af os skulle komme med et forslag, så skulle terningen bestemme, hvad vi skulle gøre. Men det var altid tilladt at sige nej.
Jeg skulle lægge for med et forslag: - Viser den et og to, skal vi barbere hinandens misser. Så skal vi gå rundt med glatbarberede fisser resten af ferien. Det ser frækt ud, og på den måde får vi ikke hår i munden.
Jeg var helt tilfreds med at have spillet så dristigt og ligefremt ud.
- Okay, sagde Fie: - Viser terningen 3 eller 4 tager vi alt tøjet af og så skiftes vi til at smøre hinanden ind i sololie fra top til tå. Alle steder på kroppen!
Vi nikkede bifaldende. Flot, Fie! tænkte jeg.
- Hvis det bliver 5 eller 6 stiller vi os op en efter en, tager tøjet af og viser os frem for de andre. Vi fortæller om, hvor stolte vi er af vores krop, hvad den godt kan lide og hvad vores krop kunne tænke sig af dagen i dag. Ingen forbehold eller kritik af ens egen krop, kun stolthed! sagde Lisbeth. – De andre skal også sige noget pænt om én. Man må gerne overdrive og lyve, så længe det bare booster modet og selvtilliden! Endnu bedre!

Men terningen skulle afgøre, den snurrede rundt, men endte heldigvis med en femmer!
- Jeg må hellere lægge for, sagde Lisbeth. Hun rejste sig op, nøgen som hun allerede var og stillede sig ud på gulvet. Hun hævede armene for rigtigt at vise sin frodige krop frem, glad og selvsikker.
- Jeg er Lisbeth og her er min krop, den er jeg stolt af. Mine bryster… Hun kærtegnede smilende de to jader… - er guddommelige og har været til stor glæde for de mænd, jeg har været i seng med.
Hun vendte sig om og klaskede sig på den fyldige bagdel: - Min røv er stor og sund, min kusse... Hun vendte sig om med hænderne i siden og vuggede med underlivet og viste sin frodige fjams frem for os:  - ...elsker at blive kælet for og fyldt ud på mange måder. Jeg håber på flere ting i dag… en af dem er, at en af jer, eller jer begge to, vil give mine bryster en stor omgang, for det tænder jeg kraftigt på!

Fie og jeg klappede: - Du er flot, råbte Fie – En rigtig moden kvinde!
– Du er skøn, tilføjede jeg, stærk og lækker!

Så var det mig. Åh nej, jeg bliver genert og har svært ved at sige noget pænt om mig selv. Tøvende tog jeg min top, mine shorts og mine trusser af og stod til sidst nøgen foran de andre. Kunne jeg ikke gemme mig? Jeg var langt fra så frodig og selvsikker som Lisbeth og havde ikke Fies pæne unge krop. Men jeg skulle jo til det, og de smilede venligt til mig. Så jeg tog mod til mig.
- Jeg er Frida og her er min krop. Den er sommetider lidt genert og skal hjælpes i gang. Jeg så på de andre. Lisbeth nikkede opmuntrende. Mit mod voksede og jeg overskred grænsen. - Men indeni mig bor der en ret uartig pige, og hende håber jeg at I vil hjælpe med at finde frem til!
De to andre støttede: -Stol på os! Godt sagt, Frida! Vi er med dig!
Det gav mig mod til at fortsætte. Jeg lagde hænderne på siden af mit skød for at vise det frem: - Min måtte er rødhåret ligesom resten af mig. Jeg elsker at slikke og at blive slikket. Indtil for nyligt havde jeg kun prøvet at sutte den af på mænd, men nu har jeg fundet ud af, at det er skønt at slikke kvinder og at blive slikket af en kvinde… så jeg håber at få prøvet begge dele i dag!

Lisbeth og Fie klappede: - Det kan du lige tro! hylede Lisbeth. Du kan bare vente dig, min søde ven!
Fie holdt sig ikke tilbage: - Jeg er vild med dine modne bryster. Glæder mig til at kæle for dem!

Så var det Fies tur. Den unge pige trak sin bh af, så vi kunne se hendes små, faste bryster og bagefter sine små bikinitrusser, så hun stod nøgen og blottet foran os. Lisbeth og jeg åd hende med øjnene. Flot, langt hår, leende øjne, pæne bryster, sødt smil, glat maveskind og en bedårende lille mis. Lige til at spise. Hun smilede.
- Jeg er Fie og her er min krop. Den er ikke så stor og har ikke prøvet så meget som jeres, men jeg håber at I vil hjælpe mig og lære mig en masse. Jeg er spændt på at finde ud af, hvordan det er at slikke en kvinde… og at blive slikket af jer.
Hun hævede armene og lod dem glide gennem sit lange, glatte hår og lod dem så glide ned og stryge over sine kære små bryster:.
- Mine bryster er følsomme, I må gerne lege med dem. Hun lod armene glide ned langs siden… tøvede et øjeblik og vendte sig rundt, lænede sig forover og skød provokerende sin lille sexede mås ud imod os.
- Kan I lide min røv? Jeg tænder helt vildt på, at en dreng eller mand tager på den… så det må I også gerne…jeg ved ikke hvorfor, sådan er det bare.
Hun fnisede.

Lisbeth og jeg var helt tændte og skulle tage os i ikke at blive for grove: - Du er pragtfuld. Så yndig og smuk, roste Lisbeth: - Vi skal nok være søde ved dig.
- Flot. Jeg er vild med din røv. Og jeg glæder mig til at kæle for dine bløde, runde baller, fortsatte jeg.
Vi var alle tre sat godt op af at høre os selv tale selvtillidsfuldt om vores krop og høre de andres anerkendelse.

Og hvad så nu?
- Jeg synes vi skal prøve Fies ide, sagde jeg: - Lad os smøre hinanden ind fra top til tå, så vi får hele kroppen med. Hvis en af os lægger sig på havebordet, så kan de to andre komme til.

De andre nikkede og ret hurtigt havde vi lagt en hynde over havebordet og fundet, hvad vi havde af massageolie og cremer.

FORTSÆTTES HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER